Fryseskab test-guide: De bedste fryseskabe ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Testvinder Guide: Udvalget af fryseskabe er stort og det kan være svært at vælge den rigtige model. Nedenfor har Forbrugsguiden samlet en testvinder guide med de bedste og mest prisvindende modeller på markedet netop nu, så du lettere kan finde den skabsfryser, der passer til netop dig, dit behov og din husholdning.

Denne test-oversigt af fryseskabe indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste og mest testvindende fryseskabe
🔸 Guide: skal du vælge et fryseskab eller en kummefryser
🔸 Gennemgang af alle de tests vi har undersøgt med links til de originale kilder

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Fryseskab Test-oversigt – Her er de bedste fryseskabe

Her følger en gennemgang af de fryseskabe på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnene i de grønne bokse, kan du se hvilke tests produkterne er blevet bedømt i. Efter at have læst denne test, vil du kunne danne dig et overblik over hvilken model der passer bedst til dine behov.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Liebherr GN5275 – meget støjsvagt fryseskab

Energibesparende fryseskab

✅ 4,8 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Google shopping

Liebherr GN5275

 

Liebherr GN5275 er oversigtens premium køb, og der er ekstra meget plads til dine frostvarer i det fritstående skab. Prisen er i den høje ende, men du får mange smarte funktioner og et gennemført design. Hos forbrugerne er der enighed om, at fryseskabet lever op til forventningerne med en samlet gennemsnitlig vurdering på 4,8 ud af 5 mulige stjerner. En tilfreds kunde skriver: ”Det er støjsvagt, nemt at rengøre og enkelt at betjene”.

Om Liebherr GN5275
Fryseren Liebherr GN5275 har en ekstra høj kapacitet sammenlignet med andre modeller i oversigten. Det er en del af BluPerformance-serien, hvor selve fryserummet er udnyttet optimalt. Fryseskabet kan rumme 360 liter, der giver godt med plads til selv store familier og husholdninger, selvom det stadig passer til de fleste standardmål for store, opretstående fryseskabe.

I skabet har du i alt 8 skuffer på hjul, der er nemme at betjene, når du skal have madvarerne i fryseren. Den øverste skuffe tipper let nedad, når du trækker den ud, så du bedre kan komme til i det høje skab. 

Den nederste skuffe er særligt god til mine småting som krydderurter og is, mens de andre skuffer kan opbevare dine andre større frostvarer. Du kan placere fryseskabet, hvor du har plads, for det er en fritstående model med touch-skærm. Støjniveauet er meget lavt, så det ikke generer i køkkenet, hvis i ofte opholder jer der. En forbruger på Google Shopping skriver: Et ekstremt dejligt fryseskab. Så lydsvagt, at man ikke hører det”.

Liebherr GN5275 er energieffektiv i brug, og det sørger selv for at lede luftfugtighed ud af fryseskabet, så det ikke sætter sig som rim på indersiden. Med NoFrost skal du derfor aldrig afrime dit fryseskab, så du sparer både tid og besvær i hverdagen.

Liebherr GN5275 vs. markedet
Har du sat dig for at købe en premium model, hvor prisen også er i den høje ende, er et af oversigtens gode valg Liebherr GN5275. Det er et støjsvagt og stort fryseskab med en høj kapacitet, hvor selve fryserummet er udnyttet optimalt med 8 praktiske skuffer.

Har du en større husstand, hvor fryseskabet skal være effektivt og funktionelt uden at genere med støj i køkkenet. Med 360 liters kapacitet er der plads nok til hele husstandens frostvarer, der opbevares optimalt med et overskueligt design.

Fordele

 • Meget støjsvag
 • Praktisk touch-skærm
 • God opbevaringsplads
 • Ingen rimaflejringer på skufferne
 • Høj kvalitet
 • Energiklasse C
Ulemper

 • Plastikskufferne er lidt tynde
 • I den høje prisklasse

Specifikationer
Volumen: 370 L
Energiklasse: C
Energiforbrug (kWh/år): 162
Lydniveau: 38 dB
Mål (HxBxD): 195x70x75 cm
Vægt: 106 kg


Miele FN 28263 ws – Fryseskab med fleksibelt fryserum

Fleksible fryserum

i samarbejde med PriceRunner

Firestjernet fryserum og særdeles god indfrysningsevne
Det årlige energiforbrug er estimeret til at være på 248 kWh. Selve fryserummet har stjernemærkning fire, hvilket er den bedste mærkning der kan gives.

Et fryserum med stjernemærkning fire har den bedst mulige fryseevne og er godkendt til både indfrysning og langtidsopbevaring. Fryseren har en kapacitet på 277 liter og indfrysningsevnen roses i test. Ifølge producenten selv, så er indfrysningskapaciteten 18 kilo pr døgn. Afrimning også blevet ekstra nemt – det er nemlig slet ikke nødvendig. Fryseskabet er udstyret med Mieles særlige NoFrost recirkulationsfunktion som sørger for, at der ikke sker isdannelse i fryseren og derved overflødiggør afrimning.

Funktionen betyder ligeledes, at der ikke dannes is på dine frostvarer. Det er også nemt både at indstille og holde øje med temperaturen, hvilket gøres via et lille, elektronisk betjeningspanel bag døren.

Skulle temperaturen i fryseren pludseligt blive uhensigtsmæssig høj, eksempelvis ved strømafbrydelse, så kan dine frostvarer holde sig kolde i helt op til 24 timer. Bliver temperaturen i fryseren for høj, så vil en alarm også gøre dig opmærksom på dette.

Modellen befinder sig i klimaklasse SN-T, hvilket betyder, at fryseren arbejder optimalt i rumtemperaturer mellem 10-43°C. Klimaklasse SN-T er desuden velegnet til et lokale med svingende temperaturer.

Fryseskabet har i alt 8 udtagelige fryseskuffer og kurve, som gør opbevaring nemt og overskueligt. Modellen er udstyret med Mieles VarioRoom, som sikrer et fleksibelt fryserum. Det betyder i praksis, at skuffer og glashylder nemt kan tages ud, så du har mulighed for at kombinere fryserens 8 separate rum til færre større rum. Du kan altså slå flere rum sammen til et enkelt, hvis du en dag har særligt pladskrævende frysevarer.

Døren er fra Mieles side venstrehængt, men den er ligeledes fleksibel og kan ændres til højre, hvis du ønsker dette. Udvendigt er fryseskabet udstyret med et Click2open-håndtag, som sørger for, at døren nemt åbner. Glemmer du at lukke døren til fryseren, så giver en lille alarm dig besked om dette.

Derfor Miele FN 28263 ws et godt valg
Fryseskabet fra Miele er uden tvivl et af de bedste på markedet. I test bliver det påpeget, at kvaliteten skinner igennem og modellen udmærker sig på stort set alle testparametre, lige fra indfrysningsevne til brugervenlighed. Med sine 277 liter har fryseren en stor kapacitet og den er derfor velegnet til en større husholdning.

Fryserummet har en kraftig LED-belysning, så det altid er nemt for dig at finde dine frostvarer og NoFrost-funktionen betyder, at der er et minimum af vedligehold og at fryseren stort set passer sig selv. Modellen er derfor velegnet til dig, som ønsker et fryseskab i ekstra høj kvalitet og med høj kapacitet, uden noget ekstra arbejde. Også designet er værd at bemærke, da det er tydeligt, at det er et Miele-produkt at høj kvalitet.

Fordele

 • NoFrost-funktion
 • Fleksibelt fryserum
 • Kapacitet på 277 liter
 • Indfrysningskapacitet på 18 kilo pr døgn
 • Digitalt display til temperaturvisning- og indstilling
 • Alarm ved for høj temperatur
Ulemper

 • Blæseren larmer en smule
 • Energiklasse E

Specifikationer
Volumen: 270 L
Energiklasse: E
Energiforbrug (kWh/år): 248
Lydniveau: 38 dB
Mål (HxBxD): 185x60x67.5 cm
Vægt: 92.5 kg


Siemens GS36VVWEV – Fryseskab med intelligente sensorer

Bedst til prisen

Siemens GS36VVWEV

Fryseskabet er kåret som vores kundefavorit, fordi brugerne er vilde med Siemens GS36VVWEV. Brugerne på whiteaway.com giver fryseskabet en samlet score på 4.5 ud af 5 stjerner. Brugerne på Elgiganten.dk er også begejstrede for fryseskabet. De giver den en samlet score på 4.3 ud af 5 stjerner. De fleste brugere anbefaler derfor fryseskabet til dig, der er på udkig efter et stort og rummeligt fryseskab. 

Et rummeligt fryseskab
Fryseskabet fra Siemens har en kapacitet på 249 liter, og den passer derfor til en stor familie på 4-5 personer. Fryseskabet er udstyret med skuffer, så du nemt kan danne dig et overblik over familiens varer. 

Fryseskabet er også udstyret med en BigBox-fryseskuffe, der er ekstra stor. BigBox kan rumme en pizza, tærte eller en kage. Der er plads til de helt store madvarer, så du kan undgå madspild eller forberede det helt store måltid. 

Temperaturregulering for mest optimale temperatur
Siemens GS36VVWEV er designet med FreshSense, som sørger for at regulere temperaturen i fryseskabet. Når du åbner og lukker skabsdøren, kan temperaturen hurtigt ændre sig i fryseskabet. Sensorerne i FreshSense styrer temperaturen i fryseskabet, når der sker ændringer i temperaturen, så der altid er den mest optimale temperatur. 

Fryseskabet er også udstyret med superindfrysning, som fryser nye madvarer hurtigere. Når fryseren har kølet de nye varer ned, indstiller fryseren sig til normaltilstand igen. Det er med til at spare på energiforbruget.  

Siemens GS36VVWEV vs. Markedet
Sammenlignet med de andre fryseskabe i testen er Siemens GS36VVWEV i den store ende af skalaen, når det kommer til kapacitet. Fryseskabet kan rumme op til 249 liter, og der er derfor god plads til varer for den store familie. Du kan nemt finde plads til maden i fryseskabets skuffer, og sensorerne sørger for at regulere temperaturen. Det er med til at sikre en konstant temperatur, så du nemt og enkelt kan opbevare mad i fryseren. 

Med Siemens GS36VVWEV kan du nemt forberede dig flere dage i forvejen, hvis du får gæster på besøg. 

Fordele

 • Superindfrysning
 • Intelligente censorer
 • Store frysebokse
 • Kapacitet 249 liter
Ulemper

 • Har intet NoFrost system
 • Energiklasse E

Specifikationer
Volumen: 237 L
Energiklasse: E
Energiforbrug (kWh/år): 212
Lydniveau: 42 dB
Mål (HxBxD): 186x60x65 cm
Vægt: 70.6 kg


LG KL5241SWJZ – God fryser til den store familie

LG KL5241SWJZ

 

LG KL5241SWJZ er kåret som vores premium valg i testen, da den kan rumme op til 375 liter, og så kan den kobles op med din smartphone. Fryseskabet får også gode anmeldelser af gardenhome.se, som kårer LG KL5241SWJZ til ”bedste premium” fryseskab. Brugerne på pricerunner.dk er også begejstrede for fryseskabet, som de giver en samlet score på 4.5 ud af 5 stjerner. Hvis du er på udkig efter et fryseskab, der har flere funktioner end en normal fryser, så er fryseskabet fra LG det rette for dig.   

Stort og rummeligt fryseskab til 5-6 personer
Fryseskabet fra LG er stort og rummeligt. Fryseskabet passer til en familie på mellem 5 og 6 personer. Fryseskabet har en kølekapacitet på 375 liter. Det har derfor en stor kapacitet til at fryse familien varer ned. 

Fryseskabet er også designet med et Multi Air Flow-system, som sørger for at køle, når fryseren bliver åbnet. Det er med til at opretholde den samme konstante temperatur i fryseskabet. Du er derfor sikret den mest optimale temperatur til dine madvarer.    

Styr køleskabet fra din smartphone
Det innovative LG ThinQ gør det muligt for dig at styre fryseskabet fra din smartphone. Med få tryk kan du indstille temperaturen på dit fryseskab. Du behøver derfor ikke at være i samme rum som fryseskabet for at indstille temperaturen. 

Det kan også være, at der opstår problemer med fryseren. Hvis der opstår problemer, kan du hurtigt ringe til LGs kundeservice og lade din smartphone være tæt på fryseskabet. Din smartphone kan kommunikere med LGs computere, som hurtigt kan finde fejlen. Det bliver næsten ikke nemmere at lave fejlsøgning, når der opstår problemer.  

LG KL5241SWJZ vs. Markedet
Sammenlignet med de andre frysere i testen har LG KL5241SWJZ den største kapacitet. Fryseskabet kan rumme 375 liter, så der er plads til madvarer for den helt store familie. Det er nemt at holde styr på de forskellige madvarer, som du kan placere i forskellige kategorier i skufferne. Fryseren er et premium valg til den store familie. 

Fordele

 • Kan tilsluttes til ens smartphone
 • Multi-Air-Flow
 • Støjsvagt
Ulemper

 • Wi-Fi tilslutningen er ikke specielt brugbar
 • Energiklasse F

Specifikationer
Volumen: 382 L
Energiklasse: F
Lydniveau: 40 dB
Mål (HxBxD): 185×59.5×56.5 cm
Vægt: 73 kg


Gram FS 3125-90 – Bedste budgetvalg af fryser

Gram FS 3125-90

Gram FS 3125-90 er et prisvenligt fryseskab, der er designet til at sikre dig en lavere elregning. Fryseskabet får gode anmeldelser af brugerne på pricerunner.dk, som giver fryseren en samlet score på 4 ud af 5. Brugerne på test-køleskab.dk giver også fryseskabet en fin score på 4.3 ud af 5 stjerner. Samlet set mener forbrugerne derfor, at fryseskabet er over middel i brug.  

Lavt energiforbrug
Fryseskabet fra Gram har et relativt højt energiforbrug, da det har energiklasse F. Det betyder, at den bruger mere energi end et fryseskab med fx. energimærket C. Fryseskabets lave energiforbrug sørger også for at spare dig for penge på længere sigt. Det lave energiforbrug er derfor både godt for miljøet og budgettet. 

Fryseskabet er også udstyret med LED-lys, som giver dig et godt overblik over madvarerne. LED-lys er en energieffektiv lyskilde, som bidrager til det lave energiforbrug. 

SuperFreeze sørger for en optimal temperatur
Gram FS 3125-90 er også designet med SuperFreeze. Når du åbner døren ind til fryseskabet, kan temperaturen hurtigt ændre sig i fryseren. SuperFreeze sørger for, at temperaturen hurtigt falder til under den indstillede temperatur, når du åbner døren. Den innovative funktion, sørger derfor for at holde den samme jævne temperatur i fryseskabet. Når du lukker døren, bliver temperaturen justeret tilbage til den indstillede temperatur. 

Fryseskabet har en kapacitet på 117 liter. Der medfølger 4 plastikskuffer med gennemsigtige fronter, så du hurtigt kan danne dig et overblik over maden. De gennemsigtige fronter gør det nemt for dig at se, hvad der ligger i de forskellige skuffer. 

Gram FS 3125-90 vs. Markedet
Sammenlignet med resten af fryseskabene i testen er Gram FS 3125-90 et prisvenligt valg. Fryseskabet har et lavt energiforbrug, så du sparer penge i det lange løb sammenlignet med et fryseskab med energimærke C. Du skal dog også være opmærksom på, at fryseskabet har en mindre kapacitet end mange af de andre fryseskabe i testen. Selvom fryseskabet har en lille kapacitet, er kvaliteten i top. Eksperterne på test-køleskab.dk giver den en høj score på 82 ud af 100.

Fordele

 • Lavt støjniveau
 • SuperFreeze funktion
Ulemper

 • Energiklasse F

Specifikationer
Volumen: 117 L
Energiklasse: F
Energiforbrug (kWh/år): 210
Lydniveau: 42 dB
Mål (HxBxD): 102x54x60 cm
Vægt: 70.6 kg


Liebherr GP 1213 Comfort – rost i test

Bedste lille fryseskab

Liebherr GP 1213 Comfort

 

Hvis du bor i en lille lejlighed og ønsker dig en kompakt fryser, så er Liebherr GP 1213 Comfort det rette valg. Testpanelet fra t3.com er begejstrede for den kompakte fryser og kårer den til bedste køb. De fremhæver, at fryseren er energieffektiv og kompakt. De roser også SmartFrost-funktionen. Eksperterne anbefaler derfor fryseren til dig, der har brug for en kompakt og smart fryser i det lille hjem. 

Lille og energieffektiv
Fryseren fra Liebherr kan rumme op til 98 liter. Det er derfor en kompakt fryser, der passer til dig med et lille hjem. I det lille fryseskab kan du hurtigt danne dig et overblik over madvarerne. 

Du kan også nemt flytte rundt på skufferne i fryseskabet, så det passer til dine ønsker og behov. Det gør det let og enkelt for dig at placere madvarerne i skufferne, som det passer dig bedst.  

Regulering sørger for jævn temperatur
Liebherr GP 1213 er udstyret med en SuperFrost-funktion, som sørger for at køle nye fødevarer ned til den korrekte temperatur hurtigst muligt. Fryseren sænker automatisk temperaturen, når der kommer nye råvarer. Når fødevarerne er kølet ned til den korrekte temperatur, vender fryseskabet selv tilbage til den indstillede temperatur. 

FrostSafe skuffer sørger også for at regulere mængden af frost i fryseskabet. Det betyder, at der er mindre chance for, at du skal afrime fryseren. Væggene i fryseskabet er glatte, og de er derfor nemme at rengøre. 

Liebherr GP 1213 Comfort vs. Markedet
Liebherr GP 1213 Comfort er den bedste lille fryser i testen. Fryseskabet fylder ikke meget, og eksperter og brugere på testberichte.de er vilde med produktet. Brugerne giver fryseskabet en score på 4.7 ud af 5, mens eksperterne giver produktet en score på 3.9 ud af 5. Den passer derfor til dig, der ønsker en god men kompakt fryser. 

Fordele

 • Energieffektiv
 • Kompakt design
 • SmartFrost og FrostSafe
 • Kapacitet 98 liter
Ulemper

 • Energiklasse E

Specifikationer
Volumen: 38 L
Energiklasse: E
Energiforbrug (kWh/år): 149
Lydniveau: 40 dB
Mål (HxBxD): 85.1×55.3×62.4 cm
Vægt: 37.7 kg


LG GBP31SWLZN – vel anmeldt fryseskab

4 ud af 5 stjerner i forbrugeranmeldelserne på Skousen.dk 
3,7 ud af 5 stjerner af kunderne på Whiteaway.dk  
4,2 ud af 5 stjerner af forbrugerne på Pricerunner.dk

LG GBP31SWLZN – Lydsvagt kølefryseskab med masser af plads til den gennemsnitlige familie 

.
Denne GBP31SWLZN kølefryseskab fra LG er blevet anmeldt af forbrugerne på
Pricerunner.dk, hvor kunderne netop har vurderet deres oplevelse med kølefryseskabet. Ud fra disse anmeldelser har dette kølefryseskab opnået et flot gennemsnit på 4,2 ud af 5 mulige stjerner, hvilket altså indikerer, at forbrugerne er godt tilfredse med dette skab og dets egenskaber. 

Passer perfekt til gennemsnitsfamilienHvis man ikke lige har det største kendskab til kølefryseskabe, så kan forklaringen med, at skabet kan
rumme 234 liter på køl og 107 liter på frys være lidt svær at tolke. Ganske enkelt så egner dette kølefryseskab sig rigtig godt til gennemsnitsfamilien på 3-4 personer, hvilket altså er en lidt nemmere indikator at gå efter. 

Enormt lydsvagt
Hvis du ofte bliver irriteret af den elektriske summen, som nogle hvidevarer godt kan afgive, så er dette kølefryseskab oplagt for dig at vælge. Kølefryseskabet afgiver nemlig kun 36 dB lyd, når det nedkøler, hvilket altså er langt fra forstyrrende for de fleste mennesker. Dette ser vi dog i nogle anmeldelser ikke passer.

LG GBP31SWLZN vs. markedet
Sammenlignet med nogle af de andre kølefryseskabet i denne oversigt og på markedet generelt, så har skabet en relativ gennemsnitlig størrelse, som dog hælder lidt til den større ende af skalaen. Dog egner den sig klart bedst til den gennemsnitlige familie, som godt kan lide at være forberedt på aftensmaden, hvormed der skal være plads både på køl og frys. 

Prismæssigt er dette kølefryseskab dog væsentligt dyrere end nogle af de andre skabe i denne oversigt, hvilket kan være et minus for nogle forbrugere. Dette er specielt lidt skuffende, da køleskabet ikke placere sig i den allerbedste energiklasse. Det skal være helt op til den enkelte køber at vurdere, hvorvidt kølefryseskabet er pengene værd for dem. 

Fordele

 • Rummelig med plads til 234 liter
 • Er udstyret med en Fresh Zone grøntsagsskuffe
 • Har Door Cooling, No Frost funktion
 • Har LED lys
Ulemper

 • Støjniveauet er højere end de angivne 36 dB
 • Energiklasse E

Specifikationer
Volumen (køleskab): 234 L
Volumen (fryser): 107 L
Energiklasse: E
Energiforbrug (kWh/år): 256
Lydniveau: 36 dB
Mål (HxBxD): 186×59.5×68.2 cm
Vægt: 70 kg


Gorenje RKI4182E1 – fryseskab med super anmeldelser

5 ud af 5 stjerner blandt brugeranmeldelserne på Whiteaway.dk 
4,5 ud af 5 stjerner blandt forbrugernes anmeldelser på Pricerunner.dk
5 ud af 5 stjerner hos Skousen.dk

Gorenje RKI4182E1 – Essential integrerbart kølefryseskab til en super attraktiv pris

.
Dette RKI4182E1 kølefryseskab fra Gorenje er blevet anmeldt af kunderne på den danske salgsside
Skousen.dk. Her har forbrugerne i deres anmeldelser givet dette kølefryseskab et gennemsnit på 5 ud af 5 stjerner, hvilket altså er et super godt resultat. Dette indikerer nemlig, at forbrugerne har været super glade for deres køb, hvormed der er tale om et kølefryseskab, som formår at leve op til kundernes forventninger. 

Derfor anbefaler vi Gorenje RKI4182E1

 Kan ved strømafbrydelse holde indholdet koldt i op til 18 timer
 Frostless funktionen modvirker rim på madvarerne
 Nemt og overskueligt indvendigt design

Lækre features for ekstra opbevaringsplads
Da dette køleskab er lidt mindre end nogle af sine konkurrenter, så er der virkelig blevet kældet for detaljerne, når det er kommet til at finde på smarte opbevaringsløsninger inde i kølefryseskabet. F.eks. har producenterne tilføjet et såkaldt ”HiddenSpace”, som er et ekstra rum under CrispZone-sektionen, som er optimalt til at opbevare flasker eller dåser i, hvilket er enormt praktisk. 

CrispZone holder dine grøntsager friske
Ønsker du at øge holdbarheden af dine friske grøntsager og frugter, så er dette kølefryseskab lige noget for dig. Skabet er nemlig udstyret med en såkaldt ”CrispZone” i grøntsagsskuffen, som sørger for, at dine grøntsager bliver opbevaret under de perfekte kølingsforhold. 

Gorenje RKI4182E1vs. markedet
Når du sammenligner dette Gorenje kølefryseskab med nogle af de andre skabe i denne oversigt, så er der væsentligt mindre plads i dette produkt, hvilket naturligvis kan være et rigtig stort minus, hvis du virkelig søger et kølefryseskab med god plads. 

Til gengæld kommer dette kølefryseskab til en super fordelagtig pris, da den netop placerer sig blandt de billigste produkter i denne oversigt og på markedet generelt. Hvis du derfor søger et fint kølefryseskab, hvor der er plads til det mest basale, og som ikke tømmer hele din opsparingskonto, så er dette kølefryseskab måske lige noget for dig. 

Fordele

 • Frostless funktion
 • Crispzone funktion
 • Indeholder opbevaringskasser til frugt og grønt
Ulemper

 • Har ingen NoFrost funktion
 • Energiklasse F

Specifikationer
Volumen (køleskab): 189 L
Volumen (fryser): 71 L
Energiklasse: F
Energiforbrug (kWh/år): 256
Lydniveau: 38 dB
Mål (HxBxD): 177.2x54x54.5 cm
Vægt: 61 kg


Bosch GSN36VB3V – fryseskab med mange skuffer

Bosch GSN36VB3V

Fryseskab med automatisk afrimning og elektronisk temperaturindstilling
Lige meget om man handler stort ind en gang om ugen eller flere gange, får man med Bosch GSN36VB3V et fryseskab, hvor der er plads til det meste. Fryseskabet har en kapacitet på 242 liter, hvorfor det er velegnet til en familie på omkring fire til fem personer. Derudover kommer Bosch GSN36VB3V med flere praktiske funktioner i form af automatisk afrimning og en elektronisk temperaturindstilling.

Mens den automatiske afrimning hjælper med at vedligeholde og afrime fryseren regelmæssigt, giver den elektroniske temperaturindstilling fuld kontrol over temperaturen, der kan indstilles meget nøjagtigt. Fryseskabet er placeret i energiklasse F, hvorfor det ikke er specielt energivenligt. Samtidigt er lydniveauet på blot 42 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Fleksibel fryser
Bosch GSN36VB3V er en fleksibel fryser takket være dens indretning. Fryseren er udstyret med flere hylder lavet af sikkerhedsglas, der kan fjernes, hvis man har brug for at placere ekstra store frysevarer i fryseren. På den måde kan man tilpasse modellens indretning alt efter ønske og behov.

Endvidere kommer Bosch GSN36VB3V med en BigBox-fryseskuffe, der giver plads til de mere pladskrævende frysevarer. Det kan eksempelvis være en stor kage, en pizza eller andet, der har brug for ekstra plads.

Fryser med FreshSense og Multi AirFlow-system
Bosch GSN36VB3V kommer med flere systemer og teknologier, der sørger for et optimalt klima til ens frysevarer. En af disse teknologier er FreshSense. Her kontrollerer FreshSense-sensorer temperaturen i fryseren, så madvarerne konstant har optimale betingelser.

På samme tid fordeler Multi AirFlow-systemet luften i fryseren jævnt, hvilket er med til at give en optimal temperatur indeni fryseren. Dette system fungerer på alle niveauer i fryseren, så madvarerne også bevarer sin smag i længere tid.

Fordele

 • Automatisk afrimning
Ulemper

 • Energiklasse F

Specifikationer
Volumen: 242 L
Energiklasse: F
Energiforbrug (kWh/år): 237
Lydniveau: 40 dB
Mål (HxBxD): 186x60x65 cm
Vægt: 68.8 kg


Bosch GSN36VW3P – fryseskab med automatisk afrimning

Middel bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch GSN36VW3P

 

Bosch GSN36VW3P er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. De svenske eksperter har givet fryseren en middel bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af fryserens høje kvalitet, nemme betjening og rummelighed. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med fryseskabets temperatur. Ved køb af Bosch GSN36VW3P skal man være opmærksom på, at det er et fritstående fryseskab. Fryseren kan derfor placeres mod en væg eller i en niche alt efter ønske og behov.

Flere praktiske funktioner
Med Bosch GSN36VW3P får man et fryseskab med flere praktiske funktioner. Fryseskabet er blandt andet forsynet med en automatisk afrimningsfunktion samt en elektronisk temperaturindstilling.

Mens den automatiske afrimning vedligeholder fryseren jævnligt, giver den elektroniske temperaturindstilling fuld kontrol over en præcis indstilling af temperaturen. Fryseskabet er ydermere velegnet til en familie på omkring fire til fem personer på grund af dets rummelige kapacitet på 242 liter. Energimærkningen er B, og lydniveauet er på 42 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Optimal temperatur for frysevarerne
Da Bosch GSN36VW3P er forsynet med FreshSense-sensorer, er man sikret, at temperaturen er optimal for ens frysevarer. Disse sensorer kontrollerer og justerer konstant på temperaturen, så madvarerne holdes friske og bevarer deres konsistens.

Samtidigt kommer Bosch GSN36VW3P med et Multi AirFlow-system, der jævnt fordeler luften i fryseren på alle niveauer. Det giver et godt indvendigt klima, så frysevarerne bevarer deres smag.

Med BigBox-fryseskuffe og VarioZone
Har man brug for en fryser, hvor der er plads til de større madvarer, er det vigtigt med en fleksibel indretning og praktiske indretningskomponenter. Med Bosch GSN36VW3P får man en fryser med VarioZone.

Det betyder, at der er mulighed for at fjerne alle hylder og skuffer, så man får plads til de helt store frysevarer uden problemer. Man kan nemlig tilpasse fryserens indretning alt efter, hvad man ønsker at placere i den.

Ønsker man ikke at fjerne alle hylder og skuffer, men har man stadig brug for plads til opbevaring af en pizza eller en bryllupskage, kan man anvende BigBox-skuffen. Denne skuffe er ekstra stor og sørger for en stabil opbevaring af større frysevarer.

Fordele

 • Automatisk afrimning
Ulemper

 • Energiklasse E

Specifikationer
Volumen: 242 L
Energiklasse: E
Energiforbrug (kWh/år): 237
Lydniveau: 40 dB
Mål (HxBxD): 186x60x65 cm
Vægt: 74 kg


Miele KFN28132DWS – fryseskab med indvendigt display

En fin gennemsnitlig anbefaling hos det britiske testmagasin Which.co.uk 
4,7 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Bbcgoodfood.co.uk 
4,2 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelserne på Pricerunner.dk 

Miele KFN28132DWS – Fritstående kølefryseskab med elegant og rummeligt design 

Dette Miele KFN28132DWS kølefryseskab er blevet anmeldt af forbrugerne hos det britiske testmagasin Reevoo.com. Her har kølefryseskabet opnået et flot gennemsnit på 8 ud af 10 point, hvor forbrugerne specielt roser fryseskabet for dens gode kvalitet, såvel som dens kapacitet til at rumme en hel del.

Derfor anbefaler vi Miele KFN28132DWS

 Godt med opbevaringsplads i både køl og frys
 Simpelt og elegant design
 Nem at styre og holde øje med temperaturen

Bygget til at holde
Hvis du er træt af hvidevare, som føles som om, at de er lavet af billigt plastisk, så bør du tage et kig på dette Miele kølefryseskab. Når du nemlig mærker på dette skab, så vil du opleve, at den føles som om, at den er bygget til at holde i længden. Dørene i kølefryseskabet er lette, men formår alligevel at blive stående åbne på egen hånd, hvilket er dejligt praktisk, hvis man har hænderne fulde.

Dertil er kølefryseskabet udstyret med solide håndtag, såvel som at lågerne har et godt luk. Dertil er glashylderne lavet i solidt, tykt glas, hvilket også giver dem en følelse af holdbarhed.

God udnyttelse af pladsen
Kølerummet i dette skab kan rumme 209 liter, imens fryseren kan indeholde op til 95 liter. Det er i sig selv godt, men det super gode ved dette skab er, at de formår at indrette det, sådan at du kan opbevare mest i muligt og dermed udnytte pladsen til det yderste.

Miele KFN28132DWS vs. markedet

Prismæssigt så fås dette kølefryseskab til en overkommelig pris – specielt når man tager skabets gode udnyttelse af pladsen med i betragtning. Designmæssigt er det ikke det mest interessante kølefryseskab at se på, men søger du det mere anonyme, stilrene design, så kan dette kølefryseskab fra Miele sagtens være lige netop det, som du mangler til dit køkkenområde.

Fordele

 • Indvendigt display
Ulemper

 • Energiklasse E

Specifikationer
Volumen (køleskab): 209 L
Volumen (fryser): 101 L
Energiklasse: E
Energiforbrug (kWh/år): 256
Lydniveau: 40 dB
Mål (HxBxD): 186.1x60x65.7 cm
Vægt: 66.1 kg


Bosch GIN81AE30 – fryseskab med god plads

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch GIN81AE30

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Bosch GIN81AE30, som de har givet henholdsvis en god og middel bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af fryseskabets brugervenlighed, lydniveau og temperatur. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med dets energiforbrug og indfrysningstid. Ved køb af Bosch GIN81AE30 skal man være opmærksom på, at dette fryseskab er lavet til at blive integreret i et køkken.

Velegnet til større familier
Med Bosch GIN81AE30 får man et fryseskab, der er velegnet til en større familie. Fryseskabet har nemlig en kapacitet på 211 liter. Samtidigt er modellen placeret i energiklasse B, hvilket er i den gode ende af energiskalaen.

Udover den rummelige kapacitet er Bosch GIN81AE30 forholdsvis lydsvag. Lydniveauet er på blot 38 dB, så det ikke forstyrrer i hele køkkenet. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB. Det er ydermere nemt og ligetil at justere og indstille på temperaturen, så den er helt nøjagtig takket være den elektroniske temperaturstyring.

Automatisk afrimning og praktiske funktioner
Bosch GIN81AE30 er et fryseskab, der beskytter de madvarer, som allerede er lagt i fryseren. På grund af funktionen SuperFreezing sikres det, at nye frysevarer bliver nedfrosset hurtigt, og herved forhindrer de andre frysevarer i at tø op.

For ikke at anvende unødigt med strøm går fryseskabet automatisk tilbage til den normale drift, når den påkrævede temperatur er nået. Derudover kommer Bosch GIN81AE30 med FreshSense-sensorer, der kontrollerer og styrer temperaturen i fryseren og straks reagerer, hvis der opstår en temperaturforskel. Da temperaturen er konstant, sørger det for optimale betingelser for alle madvarer. Med Bosch GIN81AE30 skal man desuden manuelt afrime fryseren, da den selv gør dette. NoFrost-funktionen afrimer jævnligt fryseskabet, så man slipper for det.

Fleksibel indretning
Bosch GIN81AE30 er indrettet på en fleksibel måde med alt lige fra en BigBox-fryseskuffe til VarioZone. Mens VarioZone gør det nemt at fjerne alle hylder for at skabe mere plads til opbevaring af større frysevarer, giver BigBox-fryseskuffen plads til de helt store frysevarer. Det kan være både en pizza, en stor kage eller lignende. Glemmer man at lukke døren ordentligt, vil der ydermere lyde en døralarm. Dette signal vil også komme, hvis fryseren har en for høj temperatur.

Fordele

 • Plads til større frysevarer
 • Automatisk afrimning
 • FreshSense-sensorer
 • SuperFreezing-funktion
 • Rummelig fryser
Ulemper

 • Energiklasse F

Specifikationer
Volumen: 211 L
Energiklasse: F
Energiforbrug (kWh/år): 243
Lydniveau: 36 dB
Mål (HxBxD): 177.2×55.8×65.7 cm
Vægt: 64.3 kg

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch GIN81AE30. Videoen er produceret af WhiteAway.com:


Skal du vælge et fryseskab eller kummefryser?

Står du overfor at skulle træffe et valg mellem en kummefryser og et fryseskab og er du usikker på, hvad du skal vælge? Der er flere faktorer, som er værd at overveje og som kan være afgørende for dit valg.

Hvad har du plads til?

Den første indlysende forskel mellem de to typer af fryser, er naturligvis den plads de optager. En kummefryser kan hurtigt fylde rigtigt meget og kan være svær at få plads til, mens et fryseskab har en langt større fleksibilitet når det kommer til placering.

Adgangen til frysevarerne er også betydeligt nemmere og meget mere overskuelig i et fryseskab, mens det hurtigt kan blive en større opgave at finde noget frem fra bunden af kummefryser. Har du derfor brug for en løsning, der kan fungere på så lidt plads som muligt, eller ønsker du en stor fryser til daglig brug i dit køkken, så vil et fryseskab være det oplagte valg.

Hvor stor en frysekapacitet har du brug for?

Er valget af fryser ikke taget for dig i kraft af begrænset af plads eller placering, så kan en anden udslagsgivende faktor være frysekapaciteten. En af kummefryserens helt klare fordele er, at de fleste modeller ofte har langt større kapacitet end et fryseskab.

Derudover, så er mulighederne med en kummefryser ofte større, da man kan få plads til næsten alt i dem og man ikke er begrænset af skuffer eller hylder. Har du derfor en husholdning, som kræver plads til ekstra store frostvarer eller er du typen, som plukker løs af sommerens bær for at have til hele vinteren, så kan en kummefryser være det bedste valg.

Det er vigtigt, at du vælger en fryser som passer til dine vaner og dit behov. Køber man eksempelvis en fryser med kapacitet på 500 liter, for så at putte en pose ærter og et kilo hakket oksekød deri, så bliver det hurtigt en dyr fornøjelse – også selvom fryseren var på tilbud. Køber man en fryser med en langt større kapacitet end hvad man har behov for, så kan man nemlig ikke længere regne med fryserens energimærkning og elregningen kan blive væsentligt højere end hvad man havde forventet.

Et andet behov du bør overveje er, hvor ofte du har brug for adgang til dine frostvarer. Kummefrysere er ofte både store og dybe og så åbnes de i toppen, hvilket betyder, at de ikke altid er de mest hensigtsmæssige i det daglige brug, da det kan være besværligt at finde den ønskede frostvare – især hvis den ligger i bunden af fryseren.

Fryseskabe er ofte indrettede med hylder og kurve, hvilket gør både adgangen, overblikket og organiseringen af frostvarerne langt bedre. Husholdningsøkonom Lene Klemgaard giver i Berlingske et kort overblik over, hvad du bør overveje i forhold til dit behov og valg af fryser. Du kan læse artiklen her.

Fryserens energiforbrugenergimaerkningen

Uanset om du vælger at investere i en kummefryser eller et fryseskab, så er det altid vigtigt at overveje produktets energiforbrug. Selvom det oftest er billigere at investere i en fryser med en lavere energimærkning, så kan det hurtigt blive en dyr investering i det lange løb.

De frysere som er de mest energieffektive har ofte også en tendens til at være dyrere end de mindre energieffektive modeller. Dette skyldes ofte, helt enkelt, at de er dyrere i produktion. Bedre energimærkning betyder bedre isolering, ligesom de energirigtige frysere ofte også er udstyret med flere funktioner, som sørger for at holde en stabil temperatur. Ofte ser man, at kummefrysere har et lidt lavere energiforbrug end fryseskabe.

Så selvom det på kort sigt ofte er dyrere at investere i de energivenlige frysere, så kan det på lang sigt ofte godt betale sig, både for din elregning og for miljøet. Du kan læse meget mere om energimærkninger og elforbrug hos Energistyrelsen. 

Afrimningafrimning-af-fryser

Er det vigtigt, at afrimingen af din fryser er nem eller helt overflødig, så vil et fryseskab ofte være det bedste valg. De fleste modeller af fryseskabe er efterhånden udstyret med funktionen NoFrost, som betyder, at der ikke dannes is i fryseren og at afrimning derfor ikke er nødvendigt.

Mange kummefrysere er derimod kun udstyret med en LowFrost-funktion, som betyder, at dannelsen af is er væsentligt nedsat, men at en manuel afrimning stadig er nødvendig. Alt afhængig af hvilke afrimnings-muligheder kummefryseren har, så kan det hurtigt blive et omstændigt projekt at afrime en kummefryser.

Ønsker du at investere i en kummefryser, så kan det derfor i høj grad betale sig at gå efter en model som har LowFrost-funktion og i bedste fald NoFrost-funktion.

Overvejer du at investere i en kummefryser, eller ønsker du blot at se hvilke modeller der anbefales, så kan du med fordel læse vores store kummefryser test. På samme side kan du også finde en guide til, hvad din frysers placering i hjemmet og energimærkning betyder for din elregning. 


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Whiteaway.com 🇩🇰

Whiteaway er en virksomhed, der sælger hvidevarer, støvsugere og husholdningsapparater af god kvalitet. På hjemmesiden kan brugere anmelde produkterne og se sammenligner af varernes specifikationer. 

Brugerne på Whiteaway har anmeldt Siemens GS36VVWEV. 20 brugere har samlet set givet fryseskabet en score på 4.5 ud af 5 stjerner. En bruger skriver blandt andet, at det ”virker perfekt, så det er jeg meget glad for” og kvitterer med 5 stjerner. Brugerne er derfor meget begejstrede for fryseskabet. 

Se alle anmeldelserne her

Elgiganten 🇩🇰

Elgiganten er en af Danmarks mest populære internetbutikker, som sælger elektronik og hvidevarer. På Elgigantens hjemmeside kan forbrugerne skrive anmeldelser af produkterne og give op til 5 stjerner. 

Brugerne på Elgiganten har anmeldt Samsung RZ32M71357F. 124 brugere har samlet set givet fryseskabet en score på 4.2 ud af 5 stjerner. En bruger skriver ”Superbra frys!” og giver fryseskabet 5 stjerner. 80% af anmeldelserne giver enten fryseskabet 4 eller 5 stjerner. Størstedelen af brugerne er derfor enige om, at fryseskabet er anbefalelsesværdigt. 

Se alle anmeldelserne her

Gardenhome.se 🇸🇪

Gardenhome.se guider forbrugerne til at finde de rette produkter til hjemmet. Eksperter tester forskellige produkter til hjemmet og skriver en anmeldelse, som bliver publiceret på hjemmesiden. 

Eksperterne fra gardenhome.se har lavet en guide, som guider brugerne til de bedste fryseskabe på markedet. I testen kårer de LG KL5241SWJZ som bedste premium valg. I guiden baserer de deres bedømmelse på anerkendte tests, der er lavet af Råd & Rön og Forbrugerrådet Tænk. Hos begge testpaneler får fryseskabet en høj score. 

Testen er blevet udført: 2021
Læs hele testen her

Pricerunner.dk 🇩🇰

Pricerunner blev grundlagt i 1999 og det er primært udbredt i Danmark, Sverige og Storbritannien. Pricerunner hjælper brugerne med at finde produkter til en skarp pris. 

Brugerne på pricerunner har anmeldt forskellige fryseskabe. De har blandt andet anmeldt LG KL5241SWJZ, som får en samlet score på 4.5 ud af 5 stjerner. 18 brugere har anmeldt fryseskabet og her har 72% af brugerne givet fryseskabet 5 stjerner. Det er derfor tydeligt at se, at størstedelen af brugerne er vilde med produktet.    

Se alle anmeldelserne her

T3.com 🇬🇧

T3.com er et af Storbritanniens førende livstilswebsider. Magasinet skriver anmeldelser af forskellige produkter indenfor bolig, fitness, rejser, teknologi og meget andet. Anmeldelserne skal guide forbrugerne til at finde de bedste produkter på markedet.  

Testpanelet fra t3.com har testet Samsung RZ32M71357F og Liebherr GP 1213 Comfort. Samsung RZ32M71357F ender på en 2. plads. Eksperterne fremhæver, at fryseskabet er rummelig, prisvenlig, frostfri og er designet med en indbygget ismaskine. Liebherr GP 1213 Comfort bliver testvinder i testen. Eksperterne fremhæver, at fryseskabet er energieffektiv, kompakt, og så har den en SmartFrost-funktion. Eksperterne er derfor ikke i tvivl om, at fryseskabene hører til blandt toppen. 

Testen er blevet opdateret den: 18. januar 2021
Læs hele testen her

Test-køleskab.dk 🇩🇰

Test-køleskab er en dansk hjemmeside, som har til mål at guide brugerne til det bedste køleskab. Guiden er baseret på test og andre anmeldelser, der allerede er lavet om produktet.

På test-køleskab er Gram FS 3125-90 både blevet bedømt af eksperter og brugere. Eksperterne har givet fryseskabet en samlet score på 82 ud af 100. Fryseskabet ender derfor på en 13. plads ud af 17 fryseskabe i testen. Brugerne er også glade for produktet. De giver fryseskabet en samlet bedømmelse på 4.3 ud af 5 stjerner. 

Se anmeldelsen her

Testberichte.de 🇩🇪

Testberichte.de er et testmagasin, som deler produktanmeldelser og brugeranmeldelser. Forbrugerne kan hurtigt danne sig et overblik over produkterne, fordi magasinet både viser styrker og svagheder ved produkterne. 

Testpanelet på testberichte.de har bedømt Liebherr GP 1213 Comfort. Eksperterne giver fryseskabet en samlet bedømmelse på 3.9 ud af 5 stjerner. Eksperterne vurderer derfor, at fryseskabet er over middel i brug. Brugerne er også meget begejstrede for fryseskabet. De giver den en samlet score på 4.7 ud af 5 stjerner. Fryseskabet er derfor både elsket af brugere og eksperter. 

Se anmeldelsen her

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har ligeledes foretaget en grundig gennemgang og test af flere forskellige modeller af fryseskabet. I alt har organisationen testet 20 forskellige modeller i forskellige størrelser og prislejer. Modellerne blev blandt andet bedømt på støjniveau, energiforbrug, brugervenlighed og overordnet kvalitet. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at fuld adgang til artiklen kræver enten betalt abonnement eller betaling for den enkelte artikel.

Testpanelet har blandt andet testet Samsung RZ32M71357F i deres test af fryseskabe. Den får en samlet score på 71 ud 100%. Den ender derfor på en 2. plads i fryseskabstesten. Testpanelet fremhæver, at fryseskabet fra Samsung er meget brugervenligt. De er også glade for det overordnede kvalitetsindtryk af fryseren. Du får derfor et fryseskab, der er i topkvalitet. 

Testen er blevet udført den: 5. oktober 2017
Læs hele testen her

Stiftung Warentest 🇩🇪

Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af 26 forskellige frysere, som alle er blevet bedømte på deres indfrysningsevne, energiforbrug, betjening, alarmfunktioner og temperaturstabilitet. Du kan læse hele testen her, hvis du har betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest eller køber adgang til den enkelte artikel.

Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Liebherr IGN1064 kåres af Which.co.uk til ”best buy” med en samlet bedømmelse på 87%. Generelt er den gennemsnitlige bedømmelse for frysere 58%, så Liebherr IGN1064 ligger i den helt gode ende. Den har derfor fået 5 stjerner i stort set alle tests, når det kommer til fryseevne, stabilitet, pålidelighed, lydniveau og design.

Anmeldelsen er udgivet: december 2017
Du kan se anmeldelsen her

Siemens Home 🇳🇱

Siemens Home er hjemmesiden for Siemens, hvor du kan læse mere om deres historie, se deres udvalg af produkter og købe direkte i webshoppen. Hjemmesiden giver også forbrugerne mulighed for at give deres egen personlige vurdering af produkterne.

Siemens GI81NACF0 får samlet en bedømmelse af forbrugerne på Siemens Home på 4,6 ud af 5 stjerner. Der gives individuelle karakterer for kapacitet, støjniveau, fleksibilitet og design, hvor kapaciteten får topkarakter næsten hele vejen rundt. Bedømmelsen er et gennemsnit af over 80 forbrugeres anmeldelser, hvor over halvdelen er 5-stjernede.

Du kan se anmeldelserne her

Google Shopping 🇩🇰

Google Shopping hører under Google, der er verdens mest anerkendte og brugte søgemaskine. Google shopping giver forbrugerne et godt overblik over markedet og forskellige forhandleres priser på produkter. Forbrugerne kan også give deres personlige erfaringer og mening til kende med en anmeldelse.

Liebherr GN5275 scorer hos forbrugerne på Google Shopping en samlet bedømmelse på 4,8 ud af 5 ulige stjerner. Mere end 500 forbrugere har givet deres mening til kende, og bedømmelsen opdateres, som flere kommer til.

Du kan se anmeldelserne her


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Liebherr SGN 3036 – Bedste fryseskab 

4,9/5 stjerner på Pricerunner

Modellen er også både rummelig, energivenlig og støjsvag. Liebherr SGN 3036 er af typen fritstående fryseskabe.

Kapacitet på 253 liter
Dette fryseskab fra Liebherr er et rummeligt fryseskab med en kapacitet på 268 liter. Derfor vil modellen passe godt ind i en mediumstor husstand på mellem fire til fem personer, eller i husstande hvor forbrugeren foretrækker at købe stort ind ad gangen, og derfor har brug for at nedfryse mange madvarer på én gang. Læg i den forbindelse mærke til, at Liebherr SGN 3036 har en indfrysningskapacitet på 20 kilo per døgn.

Høj overskuelighed
Liebherr SGN 3036 er let at få plads til i forhold til en kummefryser, og modellen er indrettet således, at de forskellige skuffer både giver et godt overblik og sørger for, at man kan opbevare så mange madvarer som muligt i fryseskabet.

Modellen har en venstrehængt dør, men døren er vendbar, hvis køkkenet eller bryggerset vil passe bedre til en dør, der svinger den anden vej ud. Liebherr SGN 3036 gør det også så let som muligt for forbrugeren, idet modellen er udstyret med en automatisk afrimningsfunktion, så man slipper for det manuelle arbejde.

Hensyn til miljøet
For at få et så lavt energiforbrug som muligt er denne model i energiklasse B, hvilket både er godt for miljøet og forbrugerens økonomi.

Denne model får yderligere ros for at være designet i et flot og stilrent udseende med farve og materiale i rustfrit stål, således at modellen vil være neutral nok til at passe ind i alle hjem. Ydermere har modellen Anti FingerPrint, som sikrer, at fronten ikke svines til med tydelige fedtefingre.

Herudover får man med Liebherr SGN 3036 et fryseskab, som man stort set ikke lægger mærke til lydmæssigt heller, for lydniveauet på modellen ligger på 42 dB, hvilket er lavt. Modellen måler 185 cm (h), 60 cm (b), 63 cm (d) og vejer 70 kilo i bruttovægt.

Fordele

 • Kapacitet på 268 liter – nok til fire/fem personer
 • Indrettet med hensyn til overskueligheden
 • Vendbar dør
 • Automatisk afrimningsfunktion
 • Anti FingerPrint
Ulemper

 • Nogle brugere kunne ikke lide designet på skuffens håndtag

Liebherr SIGN 3524

 

Liebherr SIGN 3524

Rummeligt fryseskab med automatisk afrimning
Med Liebherr SIGN 3524 får man et rummeligt fryseskab med en kapacitet på 213 liter. Det gør modellen velegnet til en familie på omkring fire til fem personer.

Energimærkningen er på B, mens lydniveauet er på 40 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB. Derudover er Liebherr SIGN 3524 udstyret med en praktisk detalje i form af automatisk afrimning. Man skal derfor ikke selv regelmæssigt afrime fryseren. Samtidigt sørger den elektroniske temperaturindstilling for, at man har fuld kontrol over temperaturen, da den kan indstilles meget nøjagtigt.

Fryser med NoFrost-teknologi og SuperFrost-funktion
Liebherr SIGN 3524 er udstyret med flere praktiske funktioner såsom NoFrost-teknologi og en SuperFrost-funktion.

Mens NoFrost-teknologien sikrer, at frysevarerne holdes friske i lang tid takket være en kold og recirkuleret luft, sørger SuperFrost-funktionen for, at indfrysningen sker hurtigt uden brug af meget energi. Her sænkes temperaturen til -32 grader, så de andre frysevarer ikke tør op, når der placeres nye i fryseren.

Godt overblik over frysevarerne
Liebherr SIGN 3524 er designet med FrostSafe. Her er skufferne ekstra høje, udtagelige og lukkede med en gennemsigtig front, så det giver et hurtigt og godt overblik over frysevarerne, samt hvad der er placeret i de forskellige skuffer. Endvidere kommer Liebherr SIGN 3524 med en stor isterningebakke med et låg, der nemt kan fyldes med hjælp fra påfyldningsåbningen.

Sidst men ikke mindst har fryseren en temperaturalarm, der giver besked om ændringer i temperaturen, hvis der eksempelvis er et strømafbrud eller en åben dør.

Fordele

 • Støjsvag
 • Har mange opbevaringsskuffer
 • Døren lukker af sig selv
 • Opnår hurtigt den indstillede temperatur.
Ulemper

 • Laver en summende lyd
 • Når den nedkøler efter at have været åbnet.

Udvalgte fordele ved Liebherr SIGN 3524:
 Temperaturalarm
Gennemsigtige skuffer
NoFrost-teknologi
SuperFrost-funktion
Elektronisk temperaturindstilling


Liebherr IGN1064 – én af de bedste frysere på markedet

 

Liebherr IGN1064

 

En af de bedste frysere på markedet er ifølge Which.co.uk Liebherr IGN1064. Hos det britiske testmagasin får fryseskabet en samlet vurdering på 87% i test og kåres til ”best buy”. Derfor er det også et godt valg i vores oversigt, hvis du skal bruge et mindre fryseskab.

Ifølge anmeldelsen klarer det mindre integrerede fryseskab alle tests med topkarakterer i næsten enhver kategori. Det fryser hurtigt føde- og frostvarer ned, holder en stabil temperatur uanset omgivelserne og er energieffektivt.

Hos Which.co.uk er den eneste ulempe, at det gode køb også koster en smule ekstra, men det er ifølge anmeldelsen pengene værd.

Om Liebherr IGN1064
Fryseskabet Liebherr IGN1064 er en lille kompakt model, der skal integreres i dit køkken. Det er en god løsning, hvis du drømmer om et ensartet og elegant køkken, hvor alle fronter er ens. Fryseskabet kommer uden front, så du selv kan sætte en skabsfront på, der matcher resten af din indretning.

I alt har skabet en kapacitet på 65 liter, der er fordelt over 3 smarte skuffer. Det giver et godt overblik i skabet, så du ikke glemmer frosne madvarer, som det kan ske i bunden af en stor og åben fryser. 65 liters kapacitet er i den lavere ende sammenlignet med nogle af de større fryseskabe, men det kan være fint til en mindre familie eller husstand.

Liebherr IGN1064 har forskellige funktioner, der hjælper dine madvarer til at holde sig friske. Med NoFrost bruger fryseskabet en recirkuleret luft til at køle ned, hvor fugt ledes ud af skabet.

Du undgår derfor vand, der fryser til rim og is på indersiden, og sparer tid på ikke at skulle afrime med jævne mellemrum.

Liebherr IGN1064 vs. markedet
Det mindre Liebherr IGN1064 er passer godt til en mindre husstand, hvor fryseren skal integreres i køkkenet. Det giver et ensartet udtryk i dit køkken, når fronten kan matche resten af køkkenskabene. Det er ikke oversigtens billigste fryseskab, men det er et godt køb, der lever op til forventningerne.

Hos eksperterne er der ingen tvivl om, at Liebherr IGN1064 er et godt køb. Det har en hurtig fryseevne og fastholder temperaturen – uanset om omgivelsernes temperatur. Uden generende støj er det effektivt og brugervenligt, og med NoFrost forhindres ekstra afrimning og rengøring.

Fordele

 • Hurtig fryseeffekt
 • Fastholder temperaturen
 • Støjsvagt
 • Brugervenligt og let at rengøre
Ulemper

 • I den dyre ende

Siemens GI81NACF0 – økonomisk fryseskab fra Siemens

 

Siemens GI81NACF0

 

Er du på jagt efter et stort og brugervenligt fryseskab, er Siemens GI81NACF0 et af vores oversigts mest økonomiske modeller, hvor du får meget for pengene. Det skal integreres i dit køkken, så du får et ensartet og flot udtryk.

Hos producentens hjemmeside Siemens Home kan forbrugerne give deres mening til kende om blandt andet Siemens GI81NACF0. Det er bedømt på parametrene kapacitet, støjniveau, fleksibilitet og design, hvor alle parametre får over 4,5 stjerner hver især. I alt giver forbrugerne fryseskabet 4,6 stjerner ud af 5, så det lever op til forventningerne hos forbrugerne.

Om Siemens GI81NACF0
Siemens GI81NACF0 har en fuld kapacitet på 211 liter fordelt over 7 forskellige skuffer. Skabet skal integreres i et af dine køkkenskabe, hvor det skal dækkes med en front. Med køleskabets forside pakket ind i en front, der matcher resten af dit køkken, skaber du et elegant og strømlinet udtryk i din indretning.

Fryseskabet har en række smarte funktioner, der hjælper med at holde dine frostvarer så friske som muligt, men også gør fryseskabet let at vedligeholde.

Med SuperFrys sænker fryseskabet temperaturen i en periode, efter nye frostvarer er kommet i skabet. Det sikrer, at dine madvarer så hurtigt som muligt fryses helt ned. Du styrer indstillingerne med det klare og tydelige display øverst, når du åbner fryseskabet.

Den integrerede NoFrost-funktion forhindrer is og rim sætter sig på indersiden af fryseskabet. Er du træt af at afrime, slipper du derfor helt for det med Siemens GI81NACF0. Det sparer tid og besvær med vedligeholdelsen, så fryseskabets skuffer altid glider let.

Døren er udstyret med SoftClose, så den selv lukker automatisk, hvis den får et puf. Lukker døren ikke helt til, skal fryseskabet nok selv give alarm. Du slipper for optøede fødevarer og madspild både for din egen, dit budgets og miljøets skyld.

Siemens GI81NACF0 vs. markedet
Ud af vores udvalgte modeller er Siemens GI81NACF0 et af de mest økonomiske valg. Siemens er kendt for at producere produkter af høj kvalitet, og til prisen får du et effektivt fryseskab med god kapacitet.

Fryseskabets forskellige funktioner som SuperFrys, NoFrost og SoftClose gør hverdagen lettere. Sammen med en god opdeling af rummet og et brugervenligt og tydeligt display, er fryseskabet let at håndtere for en travl familie eller husstand.

Fordele

 • God inddeling af rummet
 • Giver alarm, hvis døren ikke er lukket
 • Fryser hurtigt
 • Klart og tydeligt display
Ulemper

 • Larmer en smule

Bosch GSN36VI3P

Middel bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch GSN36VI3P

 

Ved køb af Bosch GSN36VI3P skal man være opmærksom på, at det er et fritstående fryseskab. Man kan derfor placere fryseren mod en væg eller i en niche.

Rummelig fryser med elektronisk temperaturindstilling

Med Bosch GSN36VI3P får man en rummelig fryser med en kapacitet på 242 liter. Det gør, at fryseren er velegnet til en familie på omkring fire til fem personer.

Samtidigt er lydniveauet på blot 42 dB, hvorfor det ikke støjer meget i køkkenet. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Endvidere kommer Bosch GSN36VI3P med en elektronisk temperaturindstilling, hvor man får fuld kontrol over indstillingen af temperaturen. Det betyder, at den nemt kan indstilles meget præcist, hvilket er en fordel for frysevarerne.

Desuden skal man ikke selv afrime fryseren manuelt takket være dens automatiske afrimningsfunktion.

Fryseskabet er placeret i energiklasse B. Det er derfor et energieffektivt fryseskab, der ikke forbruger meget energi om året.

Jævn fordeling af luft i hele fryseren

Da Bosch GSN36VI3P er forsynet med systemet Multi AirFlow, er man sikret en fryser, hvor luften jævnt bliver fordelt på alle niveauer. Det giver et godt indvendigt klima i fryseskabet, så madvarerne holder sig friske i længere tid, mens de på samme tid bevarer deres konsistens og smag.

Dette gør sig også gældende takket være FreshSense-sensorerne, der sikrer en konstant indvendig temperatur i fryseren.

Disse sensorer kontrollerer og justerer konstant på temperaturen, så de helt optimale betingelser for frysevarerne bevares.

Fryser med fuld fleksibilitet

At have en fryser i hjemmet er vigtigt for mange husstande. Samtidigt er det en fordel, hvis fryseren er fleksibel. Dette er Bosch GSN36VI3P, da der er mulighed for at fjerne alle hylder i fryseren. Man har derfor mulighed for at tilpasse fryserens indretning alt efter ønske og behov.

Fryseskabet kommer ydermere med en BigBox-fryseskuffe, som giver plads til opbevaring af de mere pladskrævende frysevarer. Dette er optimalt, hvis man gerne vil beholde hylderne i fryseren, men samtidigt har brug for plads til en stor kage, pizza eller lignende.

Fordele

 • Alsidig fryser med god indretning
 • Automatisk afrimning
 • FreshSense-sensorer
 • Multi AirFlow-system
 • Automatisk temperaturindstilling
Ulemper

 • Støjer lidt mere en gennemsnittet.

AEG AGE52516NW

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

AEG AGE52516NW

.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget en omfattende test af flere forskellige fryseskabe. Heriblandt er modellen AEG AGE52516NW, som de generelt er glade for.

De giver fryseskabet henholdsvis en middel og god bedømmelse. Dette gør de på baggrund af, at de mener, at det er en brugervenlig model, samt at den er fremstillet i en høj kvalitet.

Råd & Rön finder dog et par ulemper ved fryseskabet. De nævner, at de generelt ikke er helt vilde med modellens energiforbrug, som de mener kunne være bedre sammenlignet med andre modeller.

Fryseskab med NoFrost og MaxiBox-skuffe

AEG AGE52516NW er et fritstående fryseskab, der er placeret i energiklasse C. Dette er en forholdsvis god energiklasse, når det kommer til en fryser. Modellen bruger dog 292 kWh, hvilket er i den lidt højere ende sammenlignet med andre frysere på markedet.

Derudover kommer AEG AGE52516NW med en kapacitet på 229 liter, hvilket passer til en familie på omkring 4 til 5 personer. Man kan derfor både vælge at købe stort ind til fryseren på en gang eller fylde i lidt henad vejen.

Fryseskabet er desuden forsynet med et par praktiske funktioner såsom NoFrost og en MaxiBox-skuffe.

Mens MaxiBox-skuffen er designet til at forbrugeren kan få plads til alle de store ting i fryseren uden problemer, sikrer den rimfrie teknologi NoFrost, at man aldrig behøver at afrime fryseren. Den automatiske afrimningsfunktion betyder derfor, at man ikke skal afrime fryseren manuelt.

Støjfri model med FrostMatic og temperaturstyring

Med AEG AGE52516NW får man en fryser, der ikke støjer meget ved brug. Dens lydniveau er på 42 dB, hvilket er forholdsvist lavt. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Endvidere kommer AEG AGE52516NW med funktionen FrostMatic, der er en hurtig indfrysningsfunktion. Denne funktion sørger for at bevare alle madvarers smag, vitaminer og udseende, da madvarer holder sig mest friske, når frysetemperaturen opnås hurtigt. Når madvarerne er indfrosset, går modellen automatisk tilbage til sin normale indstilling.

Fryseskabet er yderligere forsynet med en elektronisk temperaturstyring, hvor man har mulighed for at indstille temperaturen helt nøjagtigt. Desuden giver den elektroniske temperaturstyring en optimal temperatur til gavn for ens madvarer i fryseren.

Hvis temperaturen bliver for høj, så vil man ligeledes opleve, at der kommer et visuelt signal, der gør en opmærksom på dette.

Fleksibel fryser med overskuelig indretning

AEG AGE52516NW er forsynet med en overskuelig og fleksibel indretning, så man har mulighed for hurtigt at danne sig et overblik over fryserens indhold.

Udover en overskuelig indretning, så kommer AEG AGE52516NW også med FlexiSpace-glashylder. Dette er solide panserglashylder, som man har mulighed for at rykke rundt på efter behov.

Med disse glas får man en mulighed for at være mere fleksibel i forhold til indretningen. Man kan sagtens placere tungere madvarer på glashylderne, og de er desuden mere hygiejniske sammenlignet med de almindelige trådhylder.

Dette fryseskab har en indfrysningskapacitet på 20 liter om dagen, og skulle der opstå strømafbrydning, så er optøningstiden på 15 timer.

AEG AGE52516NW måler 185 cm (h), 59,5 cm (b) og 66,8 cm (d) og vejer 74 kg.

Fordele

 • Støjfri model
 • Udstyret med MaxiBox-skuffe
 • Udstyret med FrostMatic og NoFrost
 • Fleksibel og overskuelig indretning
 • Kapacitet på 229 liter
Ulemper

 • Har ingen Softclose funktion.

Liebherr GNPes 4355 – fryseskab med energiklasse a

Topscorer hos svenske Råd & Rön

Liebherr GNPes 4355

.
Denne model fra Liebherr udmærker sig i test på sin høje brugervenlighed, nemme betjening samt meget lave støjniveau og energiforbrug. Modellen er det eneste fryseskab med energimærkning A, som har indgået i test hos svenske Råd & Rön.

Energimærkning A er den bedste mærkning et produkt kan opnå og fryseskabets årlige energiforbrug er estimeret til at være på kun 168 kWh.

Nytænkende teknologier og innovativt design

Fryseskabet er oplagt til en større husholdning, da det har en kapacitet på hele 270 liter. I forhold til, at modellen befinder sig i energiklasse A, så er dette rigtigt godt. Indfrysningskapaciteten er på 18 kilo pr døgn og ser man igen dette i forhold til det lave energiniveau, så er det også rigtigt godt.

Lydniveauet på fryseren er også utroligt lavt og ved aktivering af kompressoren, så befinder støjniveauet sig kun på 38 dB. Til sammenligning, så er niveauet for en normal samtale mellem to personer på 60 dB.

Liebherr GNPes 4355 befinder sig i klimaklasse SN-T, hvilket betyder, at fryseren arbejder optimalt i rumtemperaturer mellem 10-43°C. Klimaklasse SN-T er desuden velegnet til et lokale med svingende temperaturer.

Fryseren har NoFrost-funktion og det betyder, at den er afrimningsfri, hvilket er en rigtig god detalje. Manuel afrimning af en fryser på 270 liter kan være et rigtigt stort arbejde. Fryseren har elektronisk temperaturindstilling, så du nemt og helt præcist kan både se og angive, hvor kold fryseren skal være.

Displayet er nemt tilgængeligt både til aflæsning og betjening på indersiden af døren. Skulle uheldet være ude og temperaturen bliver uhensigtsmæssig høj, eksempelvis ved strømafbrydelse, så holder dine varer, ifølge Liebherr selv, sig kolde i helt op til 20 timer i fryseren.

Bliver temperaturen i fryseren for høj, så vil en alarm også gøre dig opmærksom på dette.

Fryserummet et tydeligt lyst op med en kraftig LED-belysning, så du nemt kan finde dine frostvarer. Selve fryserummet er indrettet med 8 skuffer, hvoraf de 7 er på hjul. Fryserens indretning med funktionen VarioSpace sørger for, at du nemt og fleksibelt kan indrette fryserummene som du vil, så du nemt kan få plads til større frostvarer, der ikke umiddelbart passer i fryseskufferne.

Døren til fryserummet åbnes nemt via modellens stålhåndtag, som har en særlig integreret åbningsmekanisme, der gør døren ekstra nem at få op. Både dør, sidevægge og håndtag er udformet i rustfrit stål og har en ”anti-fingeraftryk”-teknologi som sørger for, at der ikke bliver sat grimme fingeraftryk på fryseskabet.

Dørhængslingen er desuden venstrehængt fra producentens side. Glemmer du at lukke døren til fryseren, så giver en lille alarm dig besked om dette.

Derfor er Liebherr GNPes 4355 et godt valg

Brugervenlighed og energivenlighed er nøgleord ved dette fryseskab. Har du især fokus på din elregning og på hvor meget dine husholdningsprodukter belaster miljøet, så er denne model et oplagt valg. Kun meget få fryseskabe har opnået energimærkning A og det ses endnu mere sjældent ved en kapacitet på 270 liter.

Fryseskabet har desuden en meget høj brugervenlighed og betjening, hvilket det også udmærker sig på i test, hvor modellen roses for sin nemme adgang til frostvarerne. Den automatiske afrimning øger yderligere brugervenligheden, ligesom modellen også udmærker sig på at være nem at rengøre.

Fryseskabet ligger i den absolut dyre ende af skalaen, men med denne model får du også både kvalitet, betjening og design i særklasse.

Udvalgte fordele ved Liebherr GNPes 4355:
NoFrost-funktion
Kapacitet på 270 liter
Energimærkning A
Meget støjsvag
Anti-fingeraftryks-overflade
Alarm ved for høj temperatur


Siemens GI81NAE30 – fryseskab med lavt støjniveau

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Siemens GI81NAE30

Siemens GI81NAE30 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. De svenske eksperter er begejstrede for fryseskabet, som de har givet en god bedømmelse.

Råd & Rön er generelt impneret over modellen og glade for den konstante temperatur. Men de mener dog at energiforbruget er for højt.

Ved køb af Siemens GI81NAE30 skal det bemærkes, at dette er en integrationsmodel. Det vil sige, at fryseskabet skal integreres i ens køkken.

Støjsvagt og rummeligt fryseskab 

Med Siemens GI81NAE30 får man et støjsvagt fryseskab med et lydniveau på 38 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor det ikke støjer meget ved brug.

Derudover har fryseskabet en kapacitet på 211 liter, hvilket er ideelt til en husstand med omkring fire til fem personer. Energimærkningen er B, hvilket er i den gode ende af energiskalaen.

Indstillingen af fryserens temperatur er elektronisk. Det vil sige, at der er mulighed for at indstille temperaturen meget nemt og præcist.

Fryser med plads til større frysevarer 

Siemens GI81NAE30 er forsynet med en indretning, hvor der er plads til de større frysevarer.

Takket være BigBox-skuffen kan man placere madvarer, der kræver ekstra plads i denne skuffe, så man kan stable frysevarerne på den mest optimale måde.

Der er ydermere mulighed for at fjerne alle hylder og skuffer fra fryseren, hvis der er brug for det. Man kan herved tilpasse fryseren efter egne ønsker og behov. Hvis døren ikke bliver lukket ordentligt, vil en døralarm desuden give besked om dette.

Hurtig indfrysning af frysevarer og automatisk afrimning 

For at undgå at alle ens frysevarer tør op ved placering af nye madvarer i fryseren, er der mulighed for at aktivere en SuperFrys-knap, inden man tager ud og handler. Her vil fryseren automatisk køle ned til omkring -30 grader, så indfrysningen sker hurtigt.

Endvidere kommer Siemens GI81NAE30 med FreshSense-sensorer, der straks reagerer, hvis der opstår en temperaturforskel i fryseren ved åbning og lukning af døren. Dette sikrer, at madvarerne ikke tør op.

Sidst men ikke mindst har fryseren en automatisk afrimningsfunktion, der sørger for, at man ikke selv manuelt skal afrime den.

Udvalgte fordele ved Siemens GI81NAE30:
Hurtig indfrysning
Automatisk afrimning
Plads til større frysevarer
Støjsvag model
FreshSense-sensorer

Her kan du se en præsentationsvideo af Siemens GI81NAE30. Videoen er produceret af WhiteAway.com:


Samsung RZ32M71357F – fryseskab med isterninger

Samsung RZ32M71357F

Hvis du er på udkig efter et rummeligt fryseskab med indbygget ismaskine, er Samsung RZ32M71357F måske noget for dig. Fryseskabet får gode anmeldelser af eksperterne fra Råd&Rön. Eksperterne fremhæver, at brugervenligheden og kvalitetsindtrykket er i top.  

Rummeligt fryseskab med ismaskine

Fryseskabet fra Samsung er stort og rummeligt, da det kan rumme op til 323 liter. Kapaciteten er fordelt ud på 4 plastikskuffer og 3 glashylder. Det er derfor nemt at opbevare maden i fryseren. Du kan også nemt sortere dine madvarer i forskellige skuffer, så det er nemmere at danne sig et overblik over madvarerne i fryseren.

Fryseskabet er også udstyret med en indbygget ismaskine. Der er næsten ikke noget bedre end en kold og læskende drik på en varm sommerdag. Ismaskinen kan opbevare op til 5 gange så mange isterninger, som den kan producere. Du har derfor altid isterninger til en kold og forfriskende drik.  

Jævn temperatur i fryseskabet

Fryseskabet fra Samsung har et indbygget NoFrost-system. Systemet sørger for at regulere temperaturen, så der altid er den samme jævne temperatur i fryseskabet. NoFrost er med til at sikre, at der ikke bliver dannet frost og is i fryseren. Du slipper derfor for at afrime fryseren. 

Det er også muligt at tilkøbe en WiFi-dongle, så du kan kommunikere med fryseren ved hjælp af din smartphone. Du kan bruge den tilhørende app til at indstille temperaturen eller modtage beskeder, hvis du har glemt at lukke frysedøren.  

Samsung RZ32M71357F vs. Markedet

Samsung RZ32M71357F adskiller sig fra resten af fryseskabene i testen med den store kapacitet og den indbyggede ismaskine. Der er god plads til familiens madvarer, og samtidig er der mulighed for at lave en kølig drink på varme dage. 

På t3.com får fryseren en 2. plads, mens brugerne på elgiganten.dk giver fryseren en samlet score på 4,2 ud af 5 stjerner. Fryseren er derfor både populær hos eksperter og forbrugere. 

Fordele

 • Har masser af plads
 • Manuel isterningmaskine
 • Gode frost-frie indstillinger.
Ulemper

 • Kan larme en smule.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilket fryserbrand er det bedste at købe?

Der er mange brands på markedet, som laver nogle gode frysere. Nogle af de bedste er dog alligevel brands såsom Miele, Liebherr, Siemens og LG, da de brands har lavet en række frysere, som er blevet rost for deres egenskaber. Dertil klarer deres produkter sig ofte rigtig godt i forbrugstests.

🧐 Hvordan vælger jeg en fryser?

Når du skal vælge en fryser, så bør du overveje forskellige aspekter ved produktet. For eksempel bør du tænke over, hvor stor en kapacitet fryseren skal have, sådan at den kommer til at passe til dine behov. Dertil bør du også vurdere, hvilken energiklasse du ønsker, at fryseren skal have.

🤓 Forbruger frysere meget energi?

Moderne frysere forbruger generelt ikke særligt meget strøm. En gennemsnitlig fryser forbruger ca. 250 – 300 kWh om året, og da én kWh i ca. koster 2,25 kr., så kan du nogenlunde regne med en udgift på 550 -700 kr. Dermed forbruger frysere ikke specielt meget energi.

🤔 Kan jeg have en fryser stående i garagen?

Ja, hvis din garage er isoleret og klimareguleret, så kan du sagtens have en fryser stående derude. Ligesom mange andre elektriske maskiner, så kan en fryser ikke tåle at stå i et alt for varmt rum, hvormed det er vigtigt, at din garage forbliver ved ca. stuetemperatur året rundt.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme