Fryseskab Test 2020 – Her er de bedste fryseskabe ifølge eksperterne

0

Testvinder Guide: Udvalget af fryseskabe er stort og det kan være svært at vælge den rigtige model. Nedenfor har Forbrugsguiden samlet en testvinder guide med de bedste og mest prisvindende modeller på markedet netop nu, så du lettere kan finde den skabsfryser, der passer til netop dig, dit behov og din husholdning.

Denne test af fryseskabe indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste og mest testvindende fryseskabe
🔸 Guide: skal du vælge et fryseskab eller en kummefryser
🔸 Gennemgang af alle de tests vi har undersøgt med links til de originale kilder

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Fryseskab Test – Her er de bedste fryseskabe

Her følger en gennemgang af de fryseskabe på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnene i de grønne bokse, kan du se hvilke tests produkterne er blevet bedømt i. Efter at have læst denne test, vil du kunne danne dig et overblik over hvilken model der passer bedst til dine behov.


Liebherr SGNef3036

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

Liebherr SGNef3036

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
10.761,00 Kr. 0,00 Kr. 10.761,00 Kr. Læs mere
10.761,00 Kr. 0,00 Kr. 10.761,00 Kr. Læs mere
11.161,00 Kr. 0,00 Kr. 11.161,00 Kr. Læs mere
12.999,00 Kr. 0,00 Kr. 12.999,00 Kr. Læs mere

Modellen Liebherr SGNef3036 har vundet det danske forbrugerråd Tænks test af fryseskabe, og modellen er også både rummelig, energivenlig og støjsvag. Liebherr SGNef3036 er af typen fritstående fryseskabe.

Kapacitet på 253 liter

Dette fryseskab fra Liebherr er et rummeligt fryseskab med en kapacitet på 253 liter. Derfor vil modellen passe godt ind i en mediumstor husstand på mellem fire til fem personer, eller i husstande hvor forbrugeren foretrækker at købe stort ind ad gangen, og derfor har brug for at nedfryse mange madvarer på én gang.

Læg i den forbindelse mærke til, at Liebherr SGNef3036 har en indfrysningskapacitet på 20 kilo per døgn.

Høj overskuelighed

Liebherr SGNef3036 er let at få plads til i forhold til en kummefryser, og modellen er indrettet således, at de forskellige skuffer både giver et godt overblik og sørger for, at man kan opbevare så mange madvarer som muligt i fryseskabet.

Modellen har en venstrehængt dør, men døren er vendbar, hvis køkkenet eller bryggerset vil passe bedre til en dør, der svinger den anden vej ud. Liebherr SGNef3036 gør det også så let som muligt for forbrugeren, idet modellen er udstyret med en automatisk afrimningsfunktion, så man slipper for det manuelle arbejde.

Hensyn til miljøet

For at få et så lavt energiforbrug som muligt er denne model i energiklasse A++, hvilket både er godt for miljøet og forbrugerens økonomi.

Denne model får yderligere ros for at være designet i et flot og stilrent udseende med farve og materiale i rustfrit stål, således at modellen vil være neutral nok til at passe ind i alle hjem.

Ydermere har modellen Anti FingerPrint, som sikrer, at fronten ikke svines til med tydelige fedtefingre.

Herudover får man med Liebherr SGNef3036 et fryseskab, som man stort set ikke lægger mærke til lydmæssigt heller, for lydniveauet på modellen ligger på 42 dB, hvilket er lavt.

Modellen måler 185 cm (h), 60 cm (b), 63 cm (d) og vejer 81 kilo i bruttovægt.

Udvalgte fordele ved Liebherr SGNef3036:
🔵 Kapacitet på 253 liter – nok til fire/fem personer
🔵 Indrettet med hensyn til overskueligheden
🔵 Vendbar dør
🔵 Automatisk afrimningsfunktion
🔵 Anti FingerPrint


Liebherr GNPes 4355

 Topscorer hos svenske Råd & Rön
 Topscorer hos Tænk

Liebherr GNPes 4355

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
10.899,00 Kr. 0,00 Kr. 10.899,00 Kr. Læs mere
10.899,00 Kr. 0,00 Kr. 10.899,00 Kr. Læs mere
13.799,00 Kr. 0,00 Kr. 13.799,00 Kr. Læs mere

Denne model fra Liebherr udmærker sig i test på sin høje brugervenlighed, nemme betjening samt meget lave støjniveau og energiforbrug. Modellen er det eneste fryseskab med energimærkning A+++, som har indgået i test hos danske Tænk og svenske Råd & Rön.

Energimærkning A+++ er den bedste mærkning et produkt kan opnå og fryseskabets årlige energiforbrug er estimeret til at være på kun 168 kWh.

Nytænkende teknologier og innovativt design

Fryseskabet er oplagt til en større husholdning, da det har en kapacitet på hele 270 liter. I forhold til, at modellen befinder sig i energiklasse A+++, så er dette rigtigt godt. Indfrysningskapaciteten er på 18 kilo pr døgn og ser man igen dette i forhold til det lave energiniveau, så er det også rigtigt godt.

Lydniveauet på fryseren er også utroligt lavt og ved aktivering af kompressoren, så befinder støjniveauet sig kun på 38 dB. Til sammenligning, så er niveauet for en normal samtale mellem to personer på 60 dB.

Liebherr GNPes 4355 befinder sig i klimaklasse SN-T, hvilket betyder, at fryseren arbejder optimalt i rumtemperaturer mellem 10-43°C. Klimaklasse SN-T er desuden velegnet til et lokale med svingende temperaturer.

Fryseren har NoFrost-funktion og det betyder, at den er afrimningsfri, hvilket er en rigtig god detalje. Manuel afrimning af en fryser på 270 liter kan være et rigtigt stort arbejde. Fryseren har elektronisk temperaturindstilling, så du nemt og helt præcist kan både se og angive, hvor kold fryseren skal være.

Displayet er nemt tilgængeligt både til aflæsning og betjening på indersiden af døren. Skulle uheldet være ude og temperaturen bliver uhensigtsmæssig høj, eksempelvis ved strømafbrydelse, så holder dine varer, ifølge Liebherr selv, sig kolde i helt op til 20 timer i fryseren.

Bliver temperaturen i fryseren for høj, så vil en alarm også gøre dig opmærksom på dette.

Fryserummet et tydeligt lyst op med en kraftig LED-belysning, så du nemt kan finde dine frostvarer. Selve fryserummet er indrettet med 8 skuffer, hvoraf de 7 er på hjul. Fryserens indretning med funktionen VarioSpace sørger for, at du nemt og fleksibelt kan indrette fryserummene som du vil, så du nemt kan få plads til større frostvarer, der ikke umiddelbart passer i fryseskufferne.

Døren til fryserummet åbnes nemt via modellens stålhåndtag, som har en særlig integreret åbningsmekanisme, der gør døren ekstra nem at få op. Både dør, sidevægge og håndtag er udformet i rustfrit stål og har en ”anti-fingeraftryk”-teknologi som sørger for, at der ikke bliver sat grimme fingeraftryk på fryseskabet.

Dørhængslingen er desuden venstrehængt fra producentens side. Glemmer du at lukke døren til fryseren, så giver en lille alarm dig besked om dette.

Derfor er Liebherr GNPes 4355 et godt valg

Brugervenlighed og energivenlighed er nøgleord ved dette fryseskab. Har du især fokus på din elregning og på hvor meget dine husholdningsprodukter belaster miljøet, så er denne model et oplagt valg. Kun meget få fryseskabe har opnået energimærkning A+++ og det ses endnu mere sjældent ved en kapacitet på 270 liter.

Fryseskabet har desuden en meget høj brugervenlighed og betjening, hvilket det også udmærker sig på i test, hvor modellen roses for sin nemme adgang til frostvarerne. Den automatiske afrimning øger yderligere brugervenligheden, ligesom modellen også udmærker sig på at være nem at rengøre.

Fryseskabet ligger i den absolut dyre ende af skalaen, men med denne model får du også både kvalitet, betjening og design i særklasse.

Udvalgte fordele ved Liebherr GNPes 4355:
🔵 NoFrost-funktion
🔵 Kapacitet på 270 liter
🔵 Energimærkning A+++
🔵 Meget støjsvag
🔵 Anti-fingeraftryks-overflade
🔵 Alarm ved for høj temperatur


Miele FN 28262 ws

 Testvinder hos svenske Råd & Rön
 Testvinder hos Tænk

Miele FN 28262 ws

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.499,00 Kr. 0,00 Kr. 5.499,00 Kr. Læs mere

Denne model fra Miele udmærker sig som testvinder hos både det danske Forbrugermagasin Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Fryseskabet udmærker sig på stort set alle testparametre, men især på at have et meget lavt støjniveau, meget høj brugervenlighed og en god fryseevne. Miele er især kendt for at lave produkter i rigtig god kvalitet og det skuffer ikke med dette fryseskab, da det overordnede kvalitetsindtryk også får rigtigt gode karakterer i test.

Firestjernet fryserum og særdeles god indfrysningsevne

Fryseskabet har energimærkning A++, hvilket er den anden bedste klasse man kan opnå – og rigtigt fint for et fryseskab. Det årlige energiforbrug er estimeret til at være på 243 kWh. Selve fryserummet har stjernemærkning fire, hvilket er den bedste mærkning der kan gives.

Et fryserum med stjernemærkning fire har den bedst mulige fryseevne og er godkendt til både indfrysning og langtidsopbevaring. Fryseren har en kapacitet på 253 liter og indfrysningsevnen roses i test. Ifølge producenten selv, så er indfrysningskapaciteten 20 kilo pr døgn.

Afrimning også blevet ekstra nemt – det er nemlig slet ikke nødvendig. Fryseskabet er udstyret med Mieles særlige NoFrost recirkulationsfunktion som sørger for, at der ikke sker isdannelse i fryseren og derved overflødiggør afrimning.

Funktionen betyder ligeledes, at der ikke dannes is på dine frostvarer. Det er også nemt både at indstille og holde øje med temperaturen, hvilket gøres via et lille, elektronisk betjeningspanel bag døren.

Skulle temperaturen i fryseren pludseligt blive uhensigtsmæssig høj, eksempelvis ved strømafbrydelse, så kan dine frostvarer holde sig kolde i helt op til 24 timer. Bliver temperaturen i fryseren for høj, så vil en alarm også gøre dig opmærksom på dette.

Modellen befinder sig i klimaklasse SN-T, hvilket betyder, at fryseren arbejder optimalt i rumtemperaturer mellem 10-43°C. Klimaklasse SN-T er desuden velegnet til et lokale med svingende temperaturer.

Fryseskabet har i alt 8 udtagelige fryseskuffer og kurve, som gør opbevaring nemt og overskueligt. Modellen er udstyret med Mieles VarioRoom, som sikrer et fleksibelt fryserum. Det betyder i praksis, at skuffer og glashylder nemt kan tages ud, så du har mulighed for at kombinere fryserens 8 separate rum til færre større rum. Du kan altså slå flere rum sammen til et enkelt, hvis du en dag har særligt pladskrævende frysevarer.

Døren er fra Mieles side venstrehængt, men den er ligeledes fleksibel og kan ændres til højre, hvis du ønsker dette. Udvendigt er fryseskabet udstyret med et EasyOpen-håndtag, som sørger for, at døren nemt åbner. Glemmer du at lukke døren til fryseren, så giver en lille alarm dig besked om dette.

Derfor Miele FN 28262 ws et godt valg

Fryseskabet fra Miele er uden tvivl et af de bedste på markedet. I test bliver det påpeget, at kvaliteten skinner igennem og modellen udmærker sig på stort set alle testparametre, lige fra støjniveau til indfrysningsevne og til brugervenlighed. Med sine 253 liter har fryseren en stor kapacitet og den er derfor velegnet til en større husholdning.

Fryserummet har en kraftig LED-belysning, så det altid er nemt for dig at finde dine frostvarer og NoFrost-funktionen betyder, at der er et minimum af vedligehold og at fryseren stort set passer sig selv. Modellen er derfor velegnet til dig, som ønsker et fryseskab i ekstra høj kvalitet og med høj kapacitet, uden noget ekstra arbejde. Også designet er værd at bemærke, da det er tydeligt, at det er et Miele-produkt at høj kvalitet.

Udvalgte fordele ved Miele FN 28262 ws:
🔵 NoFrost-funktion
🔵 Fleksibelt fryserum
🔵 Kapacitet på 253 liter
🔵 Indfrysningskapacitet på 20 kilo pr døgn
🔵 Digitalt display til temperaturvisning- og indstilling
🔵 Alarm ved for høj temperatur


Liebherr SGN3036 

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Liebherr SGN3036 fryseskab

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
11.499,00 Kr. 0,00 Kr. 11.499,00 Kr. Læs mere
11.499,00 Kr. 0,00 Kr. 11.499,00 Kr. Læs mere
11.899,00 Kr. 0,00 Kr. 11.899,00 Kr. Læs mere

Modellen Liebherr SGN3036 er både blevet testet af det danske forbrugerråd Tænk og svenske Råd & Rön, og begge forbrugerråd er enige i, at Liebherr SGN3036 er et rigtig godt fryseskab.

Dette fryseskab vil være velegnet for den lidt større husstand, som også tænker på miljøet. Liebherr SGN3036 er af typen fritstående fryseskabe.

Passer til fire-fem personer

Liebherr SGN3036 er et rummeligt fryseskab med en kapacitet på 257 liter, og det passer nogenlunde til en husstand på mellem fire og fem personer.

Denne model vil også være velegnet til den forbruger, som foretrækker at købe stort ind på én gang og derefter fryse maden ned.

Nok er modellen rummelig, men den store størrelse går ikke ud over miljøet, idet at dette fryseskab er at finde i energiklasse A++, som er en af de bedste og mest grønne energiklasser på markedet.

Modellen har en indfrysningskapacitet på 20 kilo per døgn og er funktionel i rumtemperaturer mellem 10 og 43 grader.

Afrimer automatisk

Liebherr SGN3036 fryseskab vil trods rummeligheden være lettere at få plads til end en kummefryser. Modellen er også udstyret med moderne teknologi, som for eksempel en automatisk afrimningsfunktion, som sparer forbrugeren for selv manuelt at skulle tage alle madvarerne ud og afrime fryseskabet selv.

Også temperaturen er der helt styr på, for modellen er udstyret med en elektronisk temperaturstyring – hvilket betyder, at man altid kan være sikker på, at temperaturen er både kold og stabil.

Støjsvag model

De fleste vil have et fryseskab stående i et bryggers, men bor man i et mindre hus eller lejlighed, vil det være et oplagt valg at vælge et fryseskab, som ikke larmer ret meget og dermed ikke bliver et forstyrrende element. Liebherr SGN3036 er netop et støjsvagt fryseskab med et lydniveau på 42 dB, og dette niveau er så diskret, at man knap vil kunne høre det.

Dette fryseskab fra Liebherr er desuden skabt så fleksibelt som muligt, så man kan opbevare så mange madvarer som muligt i fryseskabet. Herudover findes der også belysning i form af indvendigt LED-lys og et elektronisk display, som sikrer yderligere overskuelighed.

Liebherr SGN3036 måler 185 cm (h), 60 cm (b), 63 cm (d) og vejer 81 kilo i bruttovægt.

Udvalgte fordele ved Liebherr SGN3036:
🔵 Kapacitet på 257 liter, som passer til fire-fem personer
🔵 Energiklasse A++
🔵 Automatisk afrimningsfunktion
🔵 Elektronisk temperaturstyring
🔵 Med elektronisk display og indvendig LED-belysning


AEG AGE52516NW

Middel bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk
God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

AEG AGE52516NW

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.039,00 Kr. 0,00 Kr. 3.039,00 Kr. Læs mere
3.199,00 Kr. 0,00 Kr. 3.199,00 Kr. Læs mere
3.599,00 Kr. 0,00 Kr. 3.599,00 Kr. Læs mere

Både det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget en omfattende test af flere forskellige fryseskabe. Heriblandt er modellen AEG AGE52516NW, som begge ekspertkilder generelt er glade for.

Begge eksperter giver fryseskabet henholdsvis en middel og god bedømmelse. Dette gør de på baggrund af, at de mener, at det er en brugervenlig model, samt at den er fremstillet i en høj kvalitet.

Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön finder dog et par ulemper ved fryseskabet. De nævner begge to, at de generelt ikke er helt vilde med modellens energiforbrug, som de mener kunne være bedre sammenlignet med andre modeller.

Fryseskab med NoFrost og MaxiBox-skuffe

AEG AGE52516NW er et fritstående fryseskab, der er placeret i energiklasse A+. Dette er en forholdsvis god energiklasse, når det kommer til en fryser. Modellen bruger dog 292 kWh, hvilket er i den lidt højere ende sammenlignet med andre frysere på markedet.

Derudover kommer AEG AGE52516NW med en kapacitet på 229 liter, hvilket passer til en familie på omkring 4 til 5 personer. Man kan derfor både vælge at købe stort ind til fryseren på en gang eller fylde i lidt henad vejen.

Fryseskabet er desuden forsynet med et par praktiske funktioner såsom NoFrost og en MaxiBox-skuffe.

Mens MaxiBox-skuffen er designet til at forbrugeren kan få plads til alle de store ting i fryseren uden problemer, sikrer den rimfrie teknologi NoFrost, at man aldrig behøver at afrime fryseren. Den automatiske afrimningsfunktion betyder derfor, at man ikke skal afrime fryseren manuelt.

Støjfri model med FrostMatic og temperaturstyring

Med AEG AGE52516NW får man en fryser, der ikke støjer meget ved brug. Dens lydniveau er på 42 dB, hvilket er forholdsvist lavt. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Endvidere kommer AEG AGE52516NW med funktionen FrostMatic, der er en hurtig indfrysningsfunktion. Denne funktion sørger for at bevare alle madvarers smag, vitaminer og udseende, da madvarer holder sig mest friske, når frysetemperaturen opnås hurtigt. Når madvarerne er indfrosset, går modellen automatisk tilbage til sin normale indstilling.

Fryseskabet er yderligere forsynet med en elektronisk temperaturstyring, hvor man har mulighed for at indstille temperaturen helt nøjagtigt. Desuden giver den elektroniske temperaturstyring en optimal temperatur til gavn for ens madvarer i fryseren.

Hvis temperaturen bliver for høj, så vil man ligeledes opleve, at der kommer et visuelt signal, der gør en opmærksom på dette.

Fleksibel fryser med overskuelig indretning

AEG AGE52516NW er forsynet med en overskuelig og fleksibel indretning, så man har mulighed for hurtigt at danne sig et overblik over fryserens indhold.

Udover en overskuelig indretning, så kommer AEG AGE52516NW også med FlexiSpace-glashylder. Dette er solide panserglashylder, som man har mulighed for at rykke rundt på efter behov.

Med disse glas får man en mulighed for at være mere fleksibel i forhold til indretningen. Man kan sagtens placere tungere madvarer på glashylderne, og de er desuden mere hygiejniske sammenlignet med de almindelige trådhylder.

Dette fryseskab har en indfrysningskapacitet på 20 liter om dagen, og skulle der opstå strømafbrydning, så er optøningstiden på 15 timer.

AEG AGE52516NW måler 185 cm (h), 59,5 cm (b) og 66,8 cm (d) og vejer 74 kg.

Udvalgte fordele ved AEG AGE52516NW:
🔵 Støjfri model
🔵 Udstyret med MaxiBox-skuffe
🔵 Udstyret med FrostMatic og NoFrost
🔵 Fleksibel og overskuelig indretning
🔵 Kapacitet på 229 liter


Skal du vælge et fryseskab eller kummefryser?

Står du overfor at skulle træffe et valg mellem en kummefryser og et fryseskab og er du usikker på, hvad du skal vælge? Der er flere faktorer, som er værd at overveje og som kan være afgørende for dit valg.

Hvad har du plads til?

Den første indlysende forskel mellem de to typer af fryser, er naturligvis den plads de optager. En kummefryser kan hurtigt fylde rigtigt meget og kan være svær at få plads til, mens et fryseskab har en langt større fleksibilitet når det kommer til placering.

Adgangen til frysevarerne er også betydeligt nemmere og meget mere overskuelig i et fryseskab, mens det hurtigt kan blive en større opgave at finde noget frem fra bunden af kummefryser. Har du derfor brug for en løsning, der kan fungere på så lidt plads som muligt, eller ønsker du en stor fryser til daglig brug i dit køkken, så vil et fryseskab være det oplagte valg.

Hvor stor en frysekapacitet har du brug for?

Er valget af fryser ikke taget for dig i kraft af begrænset af plads eller placering, så kan en anden udslagsgivende faktor være frysekapaciteten. En af kummefryserens helt klare fordele er, at de fleste modeller ofte har langt større kapacitet end et fryseskab.

Derudover, så er mulighederne med en kummefryser ofte større, da man kan få plads til næsten alt i dem og man ikke er begrænset af skuffer eller hylder. Har du derfor en husholdning, som kræver plads til ekstra store frostvarer eller er du typen, som plukker løs af sommerens bær for at have til hele vinteren, så kan en kummefryser være det bedste valg.

Det er vigtigt, at du vælger en fryser som passer til dine vaner og dit behov. Køber man eksempelvis en fryser med kapacitet på 500 liter, for så at putte en pose ærter og et kilo hakket oksekød deri, så bliver det hurtigt en dyr fornøjelse – også selvom fryseren var på tilbud. Køber man en fryser med en langt større kapacitet end hvad man har behov for, så kan man nemlig ikke længere regne med fryserens energimærkning og elregningen kan blive væsentligt højere end hvad man havde forventet.

Et andet behov du bør overveje er, hvor ofte du har brug for adgang til dine frostvarer. Kummefrysere er ofte både store og dybe og så åbnes de i toppen, hvilket betyder, at de ikke altid er de mest hensigtsmæssige i det daglige brug, da det kan være besværligt at finde den ønskede frostvare – især hvis den ligger i bunden af fryseren.

Fryseskabe er ofte indrettede med hylder og kurve, hvilket gør både adgangen, overblikket og organiseringen af frostvarerne langt bedre. Husholdningsøkonom Lene Klemgaard giver i Berlingske et kort overblik over, hvad du bør overveje i forhold til dit behov og valg af fryser. Du kan læse artiklen her.

Fryserens energiforbrugenergimaerkningen

Uanset om du vælger at investere i en kummefryser eller et fryseskab, så er det altid vigtigt at overveje produktets energiforbrug. Selvom det oftest er billigere at investere i en fryser med en lavere energimærkning, så kan det hurtigt blive en dyr investering i det lange løb.

De frysere som er de mest energieffektive har ofte også en tendens til at være dyrere end de mindre energieffektive modeller. Dette skyldes ofte, helt enkelt, at de er dyrere i produktion. Bedre energimærkning betyder bedre isolering, ligesom de energirigtige frysere ofte også er udstyret med flere funktioner, som sørger for at holde en stabil temperatur. Ofte ser man, at kummefrysere har et lidt lavere energiforbrug end fryseskabe.

Så selvom det på kort sigt ofte er dyrere at investere i de energivenlige frysere, så kan det på lang sigt ofte godt betale sig, både for din elregning og for miljøet. Du kan læse meget mere om energimærkninger og elforbrug hos Energistyrelsen. 

Afrimningafrimning-af-fryser

Er det vigtigt, at afrimingen af din fryser er nem eller helt overflødig, så vil et fryseskab ofte være det bedste valg. De fleste modeller af fryseskabe er efterhånden udstyret med funktionen NoFrost, som betyder, at der ikke dannes is i fryseren og at afrimning derfor ikke er nødvendigt.

Mange kummefrysere er derimod kun udstyret med en LowFrost-funktion, som betyder, at dannelsen af is er væsentligt nedsat, men at en manuel afrimning stadig er nødvendig. Alt afhængig af hvilke afrimnings-muligheder kummefryseren har, så kan det hurtigt blive et omstændigt projekt at afrime en kummefryser.

Ønsker du at investere i en kummefryser, så kan det derfor i høj grad betale sig at gå efter en model som har LowFrost-funktion og i bedste fald NoFrost-funktion.

Overvejer du at investere i en kummefryser, eller ønsker du blot at se hvilke modeller der anbefales, så kan du med fordel læse vores store kummefryser test. På samme side kan du også finde en guide til, hvad din frysers placering i hjemmet og energimærkning betyder for din elregning. 


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilke fryseskabe er bedst i test?

Liebherr SGNef3036, Miele FN 28262 ws og Liebherr SGN3036

🔍 Hvordan testes fryseskabene?

De testes på hvor hurtigt de kan fryse store portioner mad. Hvor meget energi de bruger. Hvor godt de fungerer på deres anbefalede indstillinger, og hvor isolerede de er. Der ud over testes de også på ting som brugervenlighed, støjniveau og hvor nemme de er at afrime.

⚡ Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Energiskalaen for frysere går fra A+++ til D. Det er anbefalet af energistyrelsen, at du vælger en model i energiklasse A+++.


Fryseskab test – Disse kilder har vi gennemgået:

I afsnittene ovenover har vi samlet de vigtigste informationer om de forskellige modeller af fryseskabe. Vi har hentet ekspertvurderinger og analyser fra forskellige kilder og de er alle listet herunder. Derved kan du selv kan læse videre, hvis du ønsker mere information.

Tænk 🇩🇰
Det danske Forbrugerråd Tænk har testet 25 forskellige modeller af fryseskabe, hvor de blandt andet er blevet vurderet på deres temperaturstabilitet, indfrysningsevne, energiforbrug og brugervenlighed. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at få adgang til hele testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har ligeledes foretaget en grundig gennemgang og test af flere forskellige modeller af fryseskabet. I alt har organisationen testet 20 forskellige modeller i forskellige størrelser og prislejer. Modellerne blev blandt andet bedømt på støjniveau, energiforbrug, brugervenlighed og overordnet kvalitet. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at fuld adgang til artiklen kræver enten betalt abonnement eller betaling for den enkelte artikel.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af 26 forskellige frysere, som alle er blevet bedømte på deres indfrysningsevne, energiforbrug, betjening, alarmfunktioner og temperaturstabilitet. Du kan læse hele testen her, hvis du har betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest eller køber adgang til den enkelte artikel.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse