Fryseskab test – Find de bedste fryseskabe her – Testvinder Guide

0

Udvalget af fryseskabe er stort og det kan være svært at vælge den rigtige model. Nedenfor har Forbrugsguiden samlet en række af de bedste og mest prisvindende modeller på markedet netop nu, så du lettere kan finde den skabsfryser, der passer til netop dig, dit behov og din husholdning.

I denne artikel får du:
– Gennemgang af de bedste og mest testvindende fryseskabe
– Guide: skal du vælge et fryseskab eller en kummefryser
– Gennemgang af alle de tests vi har undersøgt med links til de originale kilder

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Miele FN 28262 ws

 Testvinder hos svenske Råd & Rön
 Testvinder hos Tænk

Miele FN 28262 ws

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.998,00 Kr. 0,00 Kr. 5.998,00 Kr. Læs mere

 

Denne model fra Miele udmærker sig som testvinder hos både det danske Forbrugermagasin Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Fryseskabet udmærker sig på stort set alle testparametre, men især på at have et meget lavt støjniveau, meget høj brugervenlighed og en god fryseevne. Miele er især kendt for at lave produkter i rigtig god kvalitet og det skuffer ikke med dette fryseskab, da det overordnede kvalitetsindtryk også får rigtigt gode karakterer i test.

Firestjernet fryserum og særdeles god indfrysningsevne

Fryseskabet har energimærkning A++, hvilket er den anden bedste klasse man kan opnå – og rigtigt fint for et fryseskab. Det årlige energiforbrug er estimeret til at være på 243 kWh. Selve fryserummet har stjernemærkning fire, hvilket er den bedste mærkning der kan gives. Et fryserum med stjernemærkning fire har den bedst mulige fryseevne og er godkendt til både indfrysning og langtidsopbevaring. Fryseren har en kapacitet på 253 liter og indfrysningsevnen roses i test. Ifølge producenten selv, så er indfrysningskapaciteten 20 kilo pr døgn.

Afrimning også blevet ekstra nemt – det er nemlig slet ikke nødvendig. Fryseskabet er udstyret med Mieles særlige NoFrost recirkulationsfunktion som sørger for, at der ikke sker isdannelse i fryseren og derved overflødiggør afrimning. Funktionen betyder ligeledes, at der ikke dannes is på dine frostvarer. Det er også nemt både at indstille og holde øje med temperaturen, hvilket gøres via et lille, elektronisk betjeningspanel bag døren. Skulle temperaturen i fryseren pludseligt blive uhensigtsmæssig høj, eksempelvis ved strømafbrydelse, så kan dine frostvarer holde sig kolde i helt op til 24 timer. Bliver temperaturen i fryseren for høj, så vil en alarm også gøre dig opmærksom på dette.

Modellen befinder sig i klimaklasse SN-T, hvilket betyder, at fryseren arbejder optimalt i rumtemperaturer mellem 10-43°C. Klimaklasse SN-T er desuden velegnet til et lokale med svingende temperaturer.

Fryseskabet har i alt 8 udtagelige fryseskuffer og kurve, som gør opbevaring nemt og overskueligt. Modellen er udstyret med Mieles VarioRoom, som sikrer et fleksibelt fryserum. Det betyder i praksis, at skuffer og glashylder nemt kan tages ud, så du har mulighed for at kombinere fryserens 8 separate rum til færre større rum. Du kan altså slå flere rum sammen til et enkelt, hvis du en dag har særligt pladskrævende frysevarer. Døren er fra Mieles side venstrehængt, men den er ligeledes fleksibel og kan ændres til højre, hvis du ønsker dette. Udvendigt er fryseskabet udstyret med et EasyOpen-håndtag, som sørger for, at døren nemt åbner. Glemmer du at lukke døren til fryseren, så giver en lille alarm dig besked om dette.

Derfor Miele FN 28262 ws et godt valg

Fryseskabet fra Miele er uden tvivl et af de bedste på markedet. I test bliver det påpeget, at kvaliteten skinner igennem og modellen udmærker sig på stort set alle testparametre, lige fra støjniveau til indfrysningsevne og til brugervenlighed. Med sine 253 liter har fryseren en stor kapacitet og den er derfor velegnet til en større husholdning. Fryserummet har en kraftig LED-belysning, så det altid er nemt for dig at finde dine frostvarer og NoFrost-funktionen betyder, at der er et minimum af vedligehold og at fryseren stort set passer sig selv. Modellen er derfor velegnet til dig, som ønsker et fryseskab i ekstra høj kvalitet og med høj kapacitet, uden noget ekstra arbejde. Også designet er værd at bemærke, da det er tydeligt, at det er et Miele-produkt at høj kvalitet.

Udvalgte fordele ved Miele FN 28262 ws:

🔵 NoFrost-funktion
🔵 Fleksibelt fryserum
🔵 Kapacitet på 253 liter
🔵 Indfrysningskapacitet på 20 kilo pr døgn
🔵 Digitalt display til temperaturvisning- og indstilling
🔵 Alarm ved for høj temperatur


Liebherr GNPes 4355

 Topscorer hos svenske Råd & Rön
 Topscorer hos Tænk

Liebherr GNPes 4355

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
19.439,00 Kr. 0,00 Kr. 19.439,00 Kr. Læs mere

 

Denne model fra Liebherr udmærker sig i test på sin høje brugervenlighed, nemme betjening samt meget lave støjniveau og energiforbrug. Modellen er det eneste fryseskab med energimærkning A+++, som har indgået i test hos danske Tænk og svenske Råd & Rön. Energimærkning A+++ er den bedste mærkning et produkt kan opnå og fryseskabets årlige energiforbrug er estimeret til at være på kun 168 kWh.

Nytænkende teknologier og innovativt design

Fryseskabet er oplagt til en større husholdning, da det har en kapacitet på hele 270 liter. I forhold til, at modellen befinder sig i energiklasse A+++, så er dette rigtigt godt. Indfrysningskapaciteten er på 18 kilo pr døgn og ser man igen dette i forhold til det lave energiniveau, så er det også rigtigt godt. Lydniveauet på fryseren er også utroligt lavt og ved aktivering af kompressoren, så befinder støjniveauet sig kun på 38 dB. Til sammenligning, så er niveauet for en normal samtale mellem to personer på 60 dB.

Liebherr GNPes 4355 befinder sig i klimaklasse SN-T, hvilket betyder, at fryseren arbejder optimalt i rumtemperaturer mellem 10-43°C. Klimaklasse SN-T er desuden velegnet til et lokale med svingende temperaturer.

Fryseren har NoFrost-funktion og det betyder, at den er afrimningsfri, hvilket er en rigtig god detalje. Manuel afrimning af en fryser på 270 liter kan være et rigtigt stort arbejde. Fryseren har elektronisk temperaturindstilling, så du nemt og helt præcist kan både se og angive, hvor kold fryseren skal være. Displayet er nemt tilgængeligt både til aflæsning og betjening på indersiden af døren. Skulle uheldet være ude og temperaturen bliver uhensigtsmæssig høj, eksempelvis ved strømafbrydelse, så holder dine varer, ifølge Liebherr selv, sig kolde i helt op til 20 timer i fryseren. Bliver temperaturen i fryseren for høj, så vil en alarm også gøre dig opmærksom på dette.

Fryserummet et tydeligt lyst op med en kraftig LED-belysning, så du nemt kan finde dine frostvarer. Selve fryserummet er indrettet med 8 skuffer, hvoraf de 7 er på hjul. Fryserens indretning med funktionen VarioSpace sørger for, at du nemt og fleksibelt kan indrette fryserummene som du vil, så du nemt kan få plads til større frostvarer, der ikke umiddelbart passer i fryseskufferne.

Døren til fryserummet åbnes nemt via modellens stålhåndtag, som har en særlig integreret åbningsmekanisme, der gør døren ekstra nem at få op. Både dør, sidevægge og håndtag er udformet i rustfrit stål og har en ”anti-fingeraftryk”-teknologi som sørger for, at der ikke bliver sat grimme fingeraftryk på fryseskabet. Dørhængslingen er desuden venstrehængt fra producentens side. Glemmer du at lukke døren til fryseren, så giver en lille alarm dig besked om dette.

Derfor er Liebherr GNPes 4355 et godt valg

Brugervenlighed og energivenlighed er nøgleord ved dette fryseskab. Har du især fokus på din elregning og på hvor meget dine husholdningsprodukter belaster miljøet, så er denne model et oplagt valg. Kun meget få fryseskabe har opnået energimærkning A+++ og det ses endnu mere sjældent ved en kapacitet på 270 liter. Fryseskabet har desuden en meget høj brugervenlighed og betjening, hvilket det også udmærker sig på i test, hvor modellen roses for sin nemme adgang til frostvarerne. Den automatiske afrimning øger yderligere brugervenligheden, ligesom modellen også udmærker sig på at være nem at rengøre. Fryseskabet ligger i den absolut dyre ende af skalaen, men med denne model får du også både kvalitet, betjening og design i særklasse.

Udvalgte fordele ved Liebherr GNPes 4355:

🔵 NoFrost-funktion
🔵 Kapacitet på 270 liter
🔵 Energimærkning A+++
🔵 Meget støjsvag
🔵 Anti-fingeraftryks-overflade
🔵 Alarm ved for høj temperatur


Siemens GS36NBI30

 Topscorer hos Tænk

Siemens GS36NBI30

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.085,00 Kr. 0,00 Kr. 5.085,00 Kr. Læs mere
6.356,00 Kr. 0,00 Kr. 6.356,00 Kr. Læs mere
8.501,00 Kr. 0,00 Kr. 8.501,00 Kr. Læs mere
8.501,00 Kr. 0,00 Kr. 8.501,00 Kr. Læs mere

 

Denne model fra Siemens ligger helt i top i Forbrugerrådet Tænks store gennemgang af fryseskabe. Modellen udmærker sig især på at have en god brugervenlighed og betjening, ligesom også det lave støjniveau under brug fremhæves.

Digitale indstillinger og god indfrysningsevne med superFrys

Fryseskabet har en kapacitet på 237 liter og befinder sig i energiklasse A++, hvilket er den anden bedste klasse et produkt kan opnå. Sammenligner man frysekapacitet og energiforbrug, så er strømforbruget dog stadig meget fornuftigt og det årlige forbrug er estimeret til at være på 234 kWh. Indfrysningskapaciteten er på 20 kilo pr døgn, hvilket giver dig mulighed for at foretage store frostindkøb på én gang uden, at det betyder noget for temperaturen for de frostvarer som allerede ligger i fryseren. Har du planer om at lægge et stort antal nye varer i fryseren, så kan du med fordel aktivere knappen ”superFrys” inden indkøb. Derved køles fryseren ned til –30 °C, så nye frostvarer ikke afbryder fryseprocessen.

Siemens GS36NBI30 har et digitalt display, hvor du nemt både kan indstille og overvåge temperaturen i fryseren elektronisk, så du er sikker på, at temperaturen er præcis som den skal være. Der hvor modellen adskiller sig lidt fra andre fryseskabet på markedet er, at det digitale display sidder på ydersiden af døren. Dette giver nem adgang til at se temperaturen i fryseren og man har konstant mulighed for at følge med. Skulle du komme ud for en strømafbrydelse, så kan fryseren holde dine varer kolde i op til 25 timer. Glemmer du at lukke døren til fryseren, så giver en lille alarm dig besked om dette, ligesom en alarm også vil gøre dig opmærksom, hvis temperaturen i fryseren bliver for høj.

Modellen er også udstyret med en NoFrost-funktion som sørger for, at fugt ledes ud af fryseren, så kun tør luft cirkulerer i selve fryserummet. Derved dannes der ikke frost på maden eller is på fryserens inderside og den skal derfor ikke afrimes. Indvendigt er fryseren indrettet med to hylder og fem skuffer, hvoraf de to skuffer er bigBoxes, der har ekstra god plads. Har man brug for endnu mere plads end hvad de to bigBoxes kan give, så kan alle rum og hylder tages ud, så pladsen bliver endnu større. Fryseskabet får i test ros for indretningen af både sine hylder og skuffer samt den nemme adgang som de giver til frostvarerne.

Derfor er Siemens GS36NBI30 et godt valg

Modellen fra Siemens tilbyder nem betjening og stor kapacitet hvor der er tænkt på detaljerne. Eksempelvis har køleskabsdøren en EasyOpen ventil, som letter åbningen. Døren er desuden i rustfrit stål og udstyret med en helt særlig finish, som sørger for, at der ikke efterlades fingeraftryk på den rustfrie overflade. Det kan være særligt nyttigt, hvis man har små børn i husholdningen eller ønsker en nem rengøring af overfladen.  En freshSense teknologi sørger via en intelligent sensorteknologi for en jævn temperatur i hele fryseren. Dette er især nyttigt, hvis der er kommet mange nye varer i fryseren eller hvis døren har stået åben længe.

Udvalgte fordele ved Siemens GS36NBI30:

🔵 NoFrost-funktion
🔵 Kapacitet på 237 liter
🔵 freshSense teknologi
🔵 Fleksibel opbevaring
🔵 superFrys-funktion
🔵 Alarm ved for høj temperatur


Liebherr SGN 3063

 Topscorer hos Tænk
✅ Topscorer hos Råd & Rön

Liebherr SGN 3063

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
8.463,00 Kr. 0,00 Kr. 8.463,00 Kr. Læs mere
10.499,00 Kr. 0,00 Kr. 10.499,00 Kr. Læs mere

 

Med denne model fra Liebherr får du et rummeligt fryseskab med en kapacitet på 257 liter. Modellen har energimærkning A+, hvilket er den tredjebedste mærkning et produkt kan opnå. Dog påpeger Forbrugerrådet Tænk i deres test, at til trods for energimærkningen, så klarer modellen sig alligevel godt, hvis man sammenligner med modeller med en bedre energimærkning. Det estimerede årlige energiforbrug er på 312 kWh, hvilket, i forhold til fryseskabets kapacitet, stadig er fornuftigt.

Brugervenlighed og betjening i særklasse

Til trods for et energiforbrug i den lidt højere ende, så klarer modellen fra Liebherr sig rigtigt godt i test og placerer sig således i toppen hos både det danske Forbrugerråd Tænk og det svenske Råd & Rön. Begge steder vinder den især udmærkelse for sin brugervenlighed, betjening og gode kvalitetsindtryk.

Selve fryserummet har stjernemærkning fire, hvilket er den bedste mærkning der kan gives. Et fryserum med stjernemærkning fire har den bedst mulige fryseevne og er godkendt til både indfrysning og langtidsopbevaring. Indfrysningskapaciteten er på 20 kilo pr døgn og ved indfrysning af større mængder af frostvarer, der er det muligt at aktivere en SuperFrost-funktion, så de varer der allerede ligger i fryseren ikke tager skade.

Bliver temperaturen i fryseren for høj, så vil en alarm også gøre dig opmærksom på dette. Indvendigt er der god belysning og transparente fryseskuffer, som giver dig et nemt overblik over fryserens indhold. Alle skuffer og hylder kan tages ud som man ønsker, så du har mulighed for fleksibel opbevaring til større frostvarer.

Lydniveauet på fryseskabet er også lavt og ved aktivering af kompressoren så befinder støjniveauet sig på kun 42 dB. Til sammenligning, så er niveauet for en normal samtale mellem to personer på 60 dB. Fryseskabet befinder sig i klimaklasse SN-T, hvilket betyder, at fryseren arbejder optimalt i rumtemperaturer mellem 10-43°C. Klimaklasse SN-T er desuden velegnet til et lokale med svingende temperaturer.

Derfor er Liebherr SGN 3063 et godt valg

Med modellen fra Liebherr får du solid tysk kvalitet og håndværk. Fryseskabet er ikke blandt de mest avancerede modeller på markedet, men du får stadig en model, som har alle de vigtigste funktioner. Fryseskabet er eksempelvis udstyret med NoFrost-funktion, som betyder, at afrimning sker automatisk.

Fryserummet har fleksibel indretning, så du altid har plads til dine frostvarer, uanset deres størrelse. Modellen har et digitalt display, så du nemt kan følge med i fryserens temperatur og en alarm gør dig straks opmærksom, hvis du har glemt at lukke døren. Med Liebherr får du et fryseskab, hvor effektivitet og kvalitet sørger for god brugervenlighed og betjening.

Udvalgte fordele ved Liebherr SGN 3063:

🔵 NoFrost-funktion
🔵 Fleksibel opbevaring
🔵 SuperFrost-funktion
🔵 Digitalt display
🔵 Fryserum med stjernemærkning fire
🔵 Alarm ved for høj temperatur


Bauknecht GKN 2173

 Testvinder hos Stiftung Warentest

Bauknecht GKN 2173

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
8.555,00 Kr. 0,00 Kr. 8.555,00 Kr. Læs mere
8.699,00 Kr. 0,00 Kr. 8.699,00 Kr. Læs mere

 

Fryseskabet fra Bauknecht er blevet kåret som testvinder af Stiftung Warentest, som er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation, der er kendt for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. I test klarer fryseskabet sig godt på stort set alle parametre og udmærker sig særligt på sit energiforbrug og brugervenlighed.

Lavt energiforbrug og stor frysekapacitet

Fryseskabet befinder sig i energiklasse A+++, hvilket er den bedste mærkning et produkt kan opnå. Det årlige energiforbrug er estimeret til at være på 182 kWh og også støjniveauet er lavt med kun 40dB. Til sammenligning, så ligger en normal samtale mellem to personer på 60 dB.

Fryseren har en kapacitet på hele 310 liter, hvilket er rigtigt meget, og en indfrysningskapacitet på 34 kilo pr døgn. Til trods for fryserummets store størrelse, så får indfrysningsevnen ros i test, ligesom også temperaturstabiliteten roses. Dette, sammen med det lave energiforbrug, indikerer, at fryseskabets isolering er rigtig god. Skulle temperaturen i fryseren mod forventning blive for høj, eksempelvis ved strømafbrydelse, så vil en alarm gøre dig opmærksom på dette.

Selve fryserummet har stjernemærkning fire, hvilket er den bedste mærkning der kan gives. Et fryserum med denne mærkning har den bedst mulige fryseevne og er godkendt til både indfrysning og langtidsopbevaring.

Fryserummet er inddelt i fem fryseskuffer, hvoraf den ene er en BigBox, med ekstra meget plads til store frysevarer, og derudover to justerbare hylder med låge øverst. Alle skuffer og låger er gennemsigtige, så det er nemt at se, hvilke varer der ligger i hvilken skuffe.

Fryserummet er ligeledes godt oplyst og et elektronisk display på indersiden af døren gør det nemt både at overvåge og indstille temperaturen. Skulle du glemme at lukke døren til fryseren, så gør en lille alarm dig opmærksom på dette. Bauknecht er desuden også udstyret med en NoFrost-funktion og manuel afrimning er derfor overflødig.

Derfor er Bauknecht GKN 2173 et godt valg

Fryseskabet har både en meget høj frysekapacitet på hele 310 liter og et meget lavt energiforbrug, hvilket sjældent ses sammen. Bauknecht er derfor et godt økonomisk valg på flere punkter, da det giver mulighed for at fryse en hel del madvarer ned uden, at din elregning løber løbsk.

Fryseskabet kan også rumme lige så meget som en traditionel kummefryser, men et fryseskab fylder langt mindre og er lettere at placere. Med Bauknecht får du et enkelt fryseskab med betjening, fryseevne og temperaturstabilitet i rigtig god kvalitet.

Udvalgte fordele ved Bauknecht GKN 2173:

🔵 Stor kapacitet på 310 liter
🔵 God temperaturstabilitet
🔵 Indfrysningskapacitet på 34 kilo pr døgn
🔵 Testvindende betjening
🔵 Lavt energiforbrug
🔵 Alarm ved for høj temperatur


Skal du vælge et fryseskab eller kummefryser?

Står du overfor at skulle træffe et valg mellem en kummefryser og et fryseskab og er du usikker på, hvad du skal vælge? Der er flere faktorer, som er værd at overveje og som kan være afgørende for dit valg.

Hvad har du plads til

Den første indlysende forskel mellem de to typer af fryser, er naturligvis den plads de optager. En kummefryser kan hurtigt fylde rigtigt meget og kan være svær at få plads til, mens et fryseskab har en langt større fleksibilitet når det kommer til placering.

Adgangen til frysevarerne er også betydeligt nemmere og meget mere overskuelig i et fryseskab, mens det hurtigt kan blive en større opgave at finde noget frem fra bunden af kummefryser. Har du derfor brug for en løsning, der kan fungere på så lidt plads som muligt, eller ønsker du en stor fryser til daglig brug i dit køkken, så vil et fryseskab være det oplagte valg.

Hvor stor en frysekapacitet har du brug for

Er valget af fryser ikke taget for dig i kraft af begrænset af plads eller placering, så kan en anden udslagsgivende faktor være frysekapaciteten. En af kummefryserens helt klare fordele er, at de fleste modeller ofte har langt større kapacitet end et fryseskab.

Derudover, så er mulighederne med en kummefryser ofte større, da man kan få plads til næsten alt i dem og man ikke er begrænset af skuffer eller hylder. Har du derfor en husholdning, som kræver plads til ekstra store frostvarer eller er du typen, som plukker løs af sommerens bær for at have til hele vinteren, så kan en kummefryser være det bedste valg.

Det er vigtigt, at du vælger en fryser som passer til dine vaner og dit behov. Køber man eksempelvis en fryser med kapacitet på 500 liter, for så at putte en pose ærter og et kilo hakket oksekød deri, så bliver det hurtigt en dyr fornøjelse – også selvom fryseren var på tilbud. Køber man en fryser med en langt større kapacitet end hvad man har behov for, så kan man nemlig ikke længere regne med fryserens energimærkning og elregningen kan blive væsentligt højere end hvad man havde forventet.

Et andet behov du bør overveje er, hvor ofte du har brug for adgang til dine frostvarer. Kummefrysere er ofte både store og dybe og så åbnes de i toppen, hvilket betyder, at de ikke altid er de mest hensigtsmæssige i det daglige brug, da det kan være besværligt at finde den ønskede frostvare – især hvis den ligger i bunden af fryseren.

Fryseskabe er ofte indrettede med hylder og kurve, hvilket gør både adgangen, overblikket og organiseringen af frostvarerne langt bedre. Husholdningsøkonom Lene Klemgaard giver i Berlingske et kort overblik over, hvad du bør overveje i forhold til dit behov og valg af fryser. Du kan læse artiklen her.

Fryserens energiforbrug

Uanset om du vælger at investere i en kummefryser eller et fryseskab, så er det altid vigtigt at overveje produktets energiforbrug. Selvom det oftest er billigere at investere i en fryser med en lavere energimærkning, så kan det hurtigt blive en dyr investering i det lange løb.

De frysere som er de mest energieffektive har ofte også en tendens til at være dyrere end de mindre energieffektive modeller. Dette skyldes ofte, helt enkelt, at de er dyrere i produktion. Bedre energimærkning betyder bedre isolering, ligesom de energirigtige frysere ofte også er udstyret med flere funktioner, som sørger for at holde en stabil temperatur. Ofte ser man, at kummefrysere har et lidt lavere energiforbrug end fryseskabe.

Så selvom det på kort sigt ofte er dyrere at investere i de energivenlige frysere, så kan det på lang sigt ofte godt betale sig, både for din elregning og for miljøet. Du kan læse meget mere om energimærkninger og elforbrug hos Energistyrelsen. 

Afrimning

Er det vigtigt, at afrimingen af din fryser er nem eller helt overflødig, så vil et fryseskab ofte være det bedste valg. De fleste modeller af fryseskabe er efterhånden udstyret med funktionen NoFrost, som betyder, at der ikke dannes is i fryseren og at afrimning derfor ikke er nødvendigt.

Mange kummefrysere er derimod kun udstyret med en LowFrost-funktion, som betyder, at dannelsen af is er væsentligt nedsat, men at en manuel afrimning stadig er nødvendig. Alt afhængig af hvilke afrimnings-muligheder kummefryseren har, så kan det hurtigt blive et omstændigt projekt at afrime en kummefryser.

Ønsker du at investere i en kummefryser, så kan det derfor i høj grad betale sig at gå efter en model som har LowFrost-funktion og i bedste fald NoFrost-funktion.

Overvejer du at investere i en kummefryser, eller ønsker du blot at se hvilke modeller der anbefales, så kan du med fordel læse vores store kummefryser test. På samme side kan du også finde en guide til, hvad din frysers placering i hjemmet og energimærkning betyder for din elregning. 


Fryseskab test – Disse kilder har vi gennemgået:

I afsnittene ovenover har vi samlet de vigtigste informationer om de forskellige modeller af fryseskabe. Vi har hentet ekspertvurderinger og analyser fra forskellige kilder og de er alle listet herunder. Derved kan du selv kan læse videre, hvis du ønsker mere information.

Tænk 🇩🇰
Det danske Forbrugerråd Tænk har testet 25 forskellige modeller af fryseskabe, hvor de blandt andet er blevet vurderet på deres temperaturstabilitet, indfrysningsevne, energiforbrug og brugervenlighed. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at få adgang til hele testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har ligeledes foretaget en grundig gennemgang og test af flere forskellige modeller af fryseskabet. I alt har organisationen testet 20 forskellige modeller i forskellige størrelser og prislejer. Modellerne blev blandt andet bedømt på støjniveau, energiforbrug, brugervenlighed og overordnet kvalitet. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at fuld adgang til artiklen kræver enten betalt abonnement eller betaling for den enkelte artikel.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte forbrugerorganisation og deres tests er kendte for grundige gennemgange og skrappe bedømmelser. De har lavet en gennemgang af 26 forskellige frysere, som alle er blevet bedømte på deres indfrysningsevne, energiforbrug, betjening, alarmfunktioner og temperaturstabilitet. Du kan læse hele testen her, hvis du har betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest eller køber adgang til den enkelte artikel.