Blender Test 2021 – De bedste blendere ifølge eksperterne – Testvinder guide

4

Hvis du er på udkig efter en ny blender, kan det være svært at få det fornødne overblik over, hvilke blendere der er værd at investere i. For selv om en blender er en forholdsvis enkel konstruktion, så spænder markedet vidt både på pris og ydeevne. Læs med her og få overblik over de blendere, der har klaret sig bedst i test på nettets mange testsider, aviser og magasiner.

Der kan der være store forskelle på maskinernes ydeevne, hvor primært motorkraften er essentiel. En lang række andre parametre spiller dog også ind, når blenderen skal bruges i praksis. I denne artikel ser vi lidt nærmere på en række populære modeller, som har været testet og opnået positiv omtale i forbrugermagasiner og forskellige tidsskrifter.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende blendere
🔸 Gode råd til valg af ny blender
🔸 Gennemgang af de testkilder vi har anvendt i artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Blender test – De 13 bedste blendere ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de blendere der klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har gennemgået en lang række tests, og viser dig her alle de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige blendere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over forhandlerne priser.


KitchenAid 5KSB8270 

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk 
4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com 
4,3 ud af 5 stjerner hos den danske teknologiside Inputmag.dk

Testwinner-badgeKitchenAid 5KSB8270

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.499,00 Kr. 0,00 Kr. 5.499,00 Kr. Læs mere
6.999,00 Kr. 0,00 Kr. 6.999,00 Kr. Læs mere

.
Blenderen KitchenAid 5KSB8270 er blevet testet af tre forskellige ekspertkilder, som tæller to danske og en international – nemlig det danske forbrugerråd Tænk og den danske teknologiside Inputmag.dk samt den internationale testside Trustedreviews.com.

KitchenAid 5KSB8270 klarer sig rigtig godt i alle tre tests, hvor der blandt andet er blevet testet for blendeevner af både bløde og hårde ingredienser, funktioner, design og brugervenlighed. Derfor modtager modellen meget ros og får fine kommentarer med på vejen.

Blender med professionelt udseende

KitchenAid 5KSB8270 er en virkelig flot og professionel blender at se på med et meget kraftigt og moderne design, som er tro mod KitchenAids vanlige udtryk, som er lidt til den rå side.

KitchenAid 5KSB8270 er bygget op som en traditionel blender med motorenheden og kontrolpanelet nederst og kanden øverst, og man betjener KitchenAid 5KSB8270 via to knapper samt en drejeknap, hvor man kan vælge hastighed og program.

KitchenAid 5KSB8270 er en meget stærk blender med mange kræfter, for modellen har en effekt på 1800 watt, hvilket er meget. Det gør, at modellen både vil være i stand til at knuse is og blende hårde grøntsager og nødder, men også skabe blød pure eller en cremet smoothie.

Til både varmt og koldt indhold

KitchenAid 5KSB8270 kommer med en stor kande på 1,65 liter med tydelige markeringer på siden, og det tillader, at man kan lave store portioner ad gangen.

KitchenAid 5KSB8270’s kande er desuden fremstillet med dobbeltvægge, som gør, at ydersiden altid vil forblive kold, selv om man for eksempel tilbereder en varm suppe i blenderen.

KitchenAid 5KSB8270 kommer desuden med 11 hastigheder samt en pulsfunktion, og der medfølger herudover en smart tamper, som gør, at man let kan skubbe ingredienser ned, som har sat sig fast, så man opnår en maksimal udnyttelse af ingredienserne.

Eksperterne roser modellen for gode blendeevner

Eksperterne fra Trustedreviews.com og Inputmag.com er meget imponerede over KitchenAid 5KSB8270, og derfor modtager modellen gode karakterer.

Eksperterne skriver, at KitchenAid 5KSB8270 virkelig er en alsidig blender, som er meget kraftfuld. Det gør, at modellen stort set kan blende alle typer af fødevarer – endda også frosne – men modellens store force ligger i fremstilling af smoothies.

Eksperterne skriver også, at KitchenAid 5KSB8270 har en god funktion, der kan varme suppe, og så er det rigtig smart, at alle de aftagelige dele tåler opvaskemaskine.

Dog findes der også et par ulemper ved KitchenAid 5KSB8270, og her nævnes det, at modellen er både noget dyr og noget larmende i brug.

Specifikationer ved KitchenAid 5KSB8270: 
🔴 Watt: 1800
🔴 Antal hastigheder: 11
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal programmer: 3
🔴 Kandens kapacitet: 1,65 liter

Udvalgte fordele ved KitchenAid 5KSB8270: 
🔵 Kraftig blender på 1800 watt
🔵 Flot udseende i traditionel KitchenAid-stil
🔵 Let betjening
🔵 Kande med dobbeltvægge
🔵 Tamper medfølger


Sage SBL620BSS The Fresh & Furious blender – Allround-blender til hverdagen

Bedømt som “Bedste køb” af det engelske testmagasin Which.co.uk 
Forbrugsguidens recommendationSage SBL620BSS The Fresh & Furious blender
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
2.879,00 Kr. 0,00 Kr. 2.879,00 Kr. Læs mere

Hos Which.co.uk er denne blender fra Sage en sand testvinder. Den er kåret som ”Bedste køb”, hvor de roser den intuitive og brugervenlige model med kande. Blenderen fra Sage får hele 90 points ud af 100 for flere forskellige tests indenfor vedligeholdelse, brugervenlighed, blendeevne af forskellige fødevarer og lydniveau.

Blenderen laver ifølge testen gode smoothies, knuser is, blender pestoer og supper, og selve kanden kan maskinopvaskes for let rengøring. Med mange smarte funktioner er det også et godt valg i denne testoversigt, hvor den også er blandt de bedste blendere til hverdagsbrug.

God allround-blender til hverdagsbrug

Har du brug for en kraftig all-round blender, der kan klare alt fra smoothies til isterninger, så er Sage The Fresh & Furious blenderen et godt valg. Designet er holdt i stålgrå med sorte detaljer for et enkelt og strømlinet look, der passer til de fleste hjem.

Blenderen har et effektivt Kinetix-knivsystem, der sidder centralt. Fødevarer vil derfor blive trukket ned og knust af knivene for en ensartet konsistens, hvor alt er blendet. Knivenes bredde sørger også for at tilføre din blendede masse luft, så den bliver let og luftig.

Dette understreges også i testen hos Which.co.uk, hvor den får 5 stjerner ud af 5, når de blender alle former for fødevarer fra frugter og grønt til isterninger og supper. Den er derfor perfekt, hvis du ofte bruger din blender i køkkenet, når du laver mad til hverdag.

God kapacitet og smarte programmer 

Selve kanden på blenderen fra Sage har en rigtig god kapacitet på 1,5 liter, hvilket er en af de mest udbredte størrelser i oversigten. Du kan derfor også lave suppe og smoothies til flere på samme tid. Det gør det nemt at bruge blenderen i hverdagens kokkerier. Den er helt fri for BPA, så du trygt kan bruge den til alle former for fødevarer.

Med en tragtformet bund leder kandens design fødevarerne ned til de skarpe knive. Med 5 forskellige hastighedsindstillinger og 3 programmer kan du let få blenderen til at ordne dine frosne grøntsager eller de bløde bananer.

Når du er færdig med at blende, kan den praktiske kande komme i opvaskemaskinen, og du kan tørre resten af maskinen af med en fugtig klud. Det gør det let at vedligeholde blenderen, så du kan få glæde af den i mange år.

Sage SBL620BSS The Fresh & Furious blender vs. markedet

Denne blender fra Sage udmærker sig ved sit særlige design og mange smarte funktioner. Den er relativt lydsvag og kan blende alle former for fødevarer fra nødder og isterninger til bløde ingredienser såsom bær.

Hos Which.co.uk får blenderen topkarakter og vinder som det ”Bedste køb”. De prioriterer særligt dens effektivitet, mange anvendelsesmuligheder og støjniveau. Samme gode egenskaber vil vi fremhæve, hvor særligt støjsvage modeller kan være eftertragtede, så de ikke vækker hele huset, når du blender en smoothie til morgenmad.

Denne model er derfor det gode valg, hvis du skal have en effektiv og god allround-blender, der leverer til hverdagens brug.

Specifikationer ved Sage SBL620BSS The Fresh & Furious blender
🔴 Watt: 1400
🔴 Antal hastigheder: 5
🔴 Puls-funktion: Ja
🔴 Kandens kapacitet: 1,5 liter

Udvalgte fordele ved Sage SBL620BSS The Fresh & Furious blender
🔵 4-bladet Kinetix-knivsystem
🔵 5 forskellige hastigheder
🔵 1,5 liter BPA-fri Tritan-kande
🔵 Let at rengøre med maskinopvask


SAGE Super Q Blender – Ekstra kapacitet på 2 liter

✅ Vinder som “Bedste vakuum blender” af det amerikanske magasin Businessinsider.com
✅ Anbefalet af det amerikanske magasin Digitaltrends.com
✅ Anbefalet af den danske avis Jyske Vestkysten
✅ 5 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin BBCgoodfood.com
5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
8 ud af 10 point hos det amerikanske magasin Wired.com
Anbefalet af det amerikanske magasin Foodal.com
kundefavorit-topscorerSAGE Super Q Blender
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.114,00 Kr. 0,00 Kr. 4.114,00 Kr. Læs mere
4.498,00 Kr. 0,00 Kr. 4.498,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere

Super Q fra Sage får mange gode anmeldelser med på vejen. Hos Digitaltrends.com får blenderen ros for at være meget effektiv og sikre en støjsvag og ensartet brug. Dette fremhæves også i andre anmeldelser fra blandt andet Businessinsider.com, hvor den beskrives den mest stille og kraftfulde blender på markedet. 

Det er bestemt en blender i den høje ende af prisskalaen, men du får også høj kvalitet for pengene. De mange gennemførte detaljer såsom målekop i låget, smart tilbehør og transportabel kop gør, at du får en ekstremt god oplevelse, når du bruger blenderen.

Stabil og robust blender

Blenderen Super Q fra Sage har en høj vægt, der gør den meget stabil, så den står sikkert, selv når du blender isterninger. Den tunge motordel vejer 4,5 kg, så blenderen står sikkert på bordet uden sugekopper. Du skal dog være opmærksom på, at denne model optager mere plads på køkkenbordet med den ekstra store kande.

Kanden er meget stor med en kapacitet på 2 liter. Det er en af de allerstørste, hvilket gør den meget anvendelig, hvis du har en stor husholdning eller ofte laver større portioner. Kanden er BPA-fri, og den er fremstillet til ikke at gå i stykker, hvis du taber den på gulvet.

Intuitiv at bruge og let at rengøre

Blenderen fra Sage er let og intuitiv at bruge, hvilket fremhæves i flere anmeldelser og tests. Delene er lette at samle, så du hurtigt kan komme i gang med en blende smoothies og fødevarer. Motoren er lydsvag, så du skal ikke bekymre dig om lydgener. Den kraftige motor på 1800 watt kan let knuse is og blende selv de hårdeste fødevarer.

Med flere smarte funktioner indbygget i programmer er det enkelt at anvende blenderen. Med det smarte suppeprogram kan du lave varm suppe direkte i blenderen af ingredienser med stuetemperatur.

Med den automatiske rengøringsfunktion er rengøring af blenderen let og enkel. Med et enkelt tryk på en knap kører maskinen selv et renseprogram. Du kan også komme kanden og løsdele i opvaskemaskinen, for en grundig rengøring.

SAGE Super Q Blender vs. markedet

Med blenderen Super Q vælger du at investere i et meget lækkert og gennemført stykke køkkenudstyr. Den er i den dyre ende af prisskalaen, men den er bestemt prisen værd, hvis du ønsker noget af det bedste til dine blendeeventyr

Denne model er til dig, der har pladsen til den store blender og ønsker et luksuriøst og effektivt køkkenværktøj. Blenderen pulveriserer is så let som ingenting og kan bruges til alt.

Med 10 års garanti er du sikret, at du kan få blenderen repareret, hvis den går i stykker. Det solide håndværk og gennemførte design vil dog let kunne udleve garantien og være din faste følgesvend i mange år.

Specifikationer ved SAGE Super Q Blender
🔴 Watt: 2400
🔴 Antal hastigheder: 12
🔴 Puls-funktion: Ja
🔴 Kandens kapacitet: 2 liter

Udvalgte fordele ved SAGE Super Q Blender
🔵 Høj motoreffekt på 2400 W
🔵 Støjreducerende teknologi
🔵 6 forskellige programmer
🔵 2 liter kapacitet
🔵 Aftagelige dele inklusiv kande kan maskinopvaskes


Rød Smeg blender – Smukt retrodesign med kant

✅ Anbefalet af den britiske avis The Independent
✅ Anbefalet af det britiske magasin T3.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin BBCgoodfood.com
✅ 4 ud af 5 stjerner det britiske testmagasin Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
3 ud af 5 stjerner det britiske magasin Techradar.com
83 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
75 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk
Rød Smeg blender
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.485,00 Kr. 0,00 Kr. 1.485,00 Kr. Læs mere
1.675,00 Kr. 0,00 Kr. 1.675,00 Kr. Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere

Det engelske testmagasin Which.co.uk anbefaler denne blender fra Smeg til dagligdagens brug. Den fungerer optimalt til smoothies og supper, den er meget brugervenlig og let at rengøre og vedligeholde. Dog er den ikke så effektiv til mere tørre fødevarer og lidt langsom.

Dette understreges ligeledes i The Independent, hvor blenderen fremhæves som særligt god til blandt andet kikærter, smoothies og supper, men ikke er så effektiv til nødder og hårdere fødevarer. Pulsfunktionen klarer dog let og enkelt isterninger.

Det er dog i alle anmeldelser fremhævet, hvor elegant og strømlinet designet er, hvor T3.com beskriver den som et stykke køkkenudstyr, du ikke behøver gemme væk i skabet.

Unikt retrodesign med smuk form

Designet af denne blender fremhæves i flere anmeldelser og tests, hvor Smeg er inspireret af 1950’ernes designvalg i køkkenet. Med afrundede hjørner og et nik til 50’erne får den et unikt look. Denne udgave kommer foruden i rød i en række andre smukke farver, der vil lyse op på dit køkkenbord.

The Independent fremhæver designet som en klassisk form fra Smeg, der dyrker retro-æstetikken med smarte og brugervenlige detaljer. Smeg har fravalgt et utal af knapper for en enkelt drejeknap med de 4 programmer. Der er 4 forskellige programmer og 3 hastigheder at vælge mellem. Den kan lave alt fra at pulse isterninger til at køre smoothies og supper ensartede.

Solid kande og let vedligeholdelse

Selve kanden er lavet i meget hårdfør og BPA-fri Tritan-plastik. Denne type plastik er meget varmeresistent og holdbar, så den ikke går i stykker af at blive tabt en enkelt eller to gange. Du kan endda blende varm suppe uden problemer.

Blenderens låg holder helt tæt, selv når kanden er helt fyldt, hvilket gør den tryg at anvende til varme ting såsom suppe.

Med den særlige Smeg star-teknologi starter blenderen roligt op og intensiverer herefter farten. Dette forhindrer pludselige ryk, så du ikke behøver skrabe siderne ned hele tiden.

Rød Smeg blender vs. markedet

Blenderen fra Smeg har ikke så meget power som mange andre i denne testoversigt. Den leverer med 800 Watt, men dette er lavt i forhold til flere af de mere effektive modeller. Du kan dog let klare de mest almindelige behov med denne blender. Derfor er prisen heller ikke helt i top, og det flotte retro design er til at komme til for penge.

Med en Smeg-blender får du et unikt design, der ikke kun er effektivt, men også meget visuelt flot i køkkenet. Du betaler derfor også for brandets helt unikke tilgang til design af køkkenudstyr, der gør dem meget attraktive.

Med blenderen fra Smeg får du en særlig og flot blender, der dog let klarer husholdningens daglige behov i køkkenet med elegance.

Specifikationer ved Rød Smeg blender
🔴 Watt: 800
🔴 Antal hastigheder: 3
🔴 Puls-funktion: Ja
🔴 Kandens kapacitet: 1,5 liter

Udvalgte fordele ved Rød Smeg blender
🔵 Tåler varme ingredienser op til 70oC
🔵 Flot rødt retro design
🔵 3 programmer og 4 hastigheder
🔵 Lækker ikke selv når blenderen er fuld


Vitamix Ascent A3500i

80 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute
4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin BBCgoodfood.com
3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com
Anbefalet hos det amerikanske magasin Bloomberg.com
Anbefalet af det amerikanske magasin Businessinsider.com
Anbefalet af det amerikanske tech-magasin T3.com

Vitamix A3500I Ascent

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.999,00 Kr. 0,00 Kr. 6.999,00 Kr. Læs mere
6.999,00 Kr. 0,00 Kr. 6.999,00 Kr. Læs mere

.
Vitamix Ascent A3500i er blevet testet og anmeldt af seks ekspertkilder, hvilket inkluderer Good Housekeeping Institute, BBCgoodfood.com, Cnet.com, Bloomberg.com, Businessinsider.com og T3.com.

Alle eksperter har givet blenderen en god bedømmelse, da de især er begejstrede for dens nemme betjening og alsidighed. Til gengæld nævner flere eksperter, at maskinen er forholdsvis dyr.

Alsidig blender med mange muligheder, ifølge eksperterne

Ifølge de seks eksperter er Vitamix Ascent A3500i en ”blender med gode funktioner”, der kan hjælpe med mange opgaver i køkkenet. Eksempelvis skriver eksperterne fra Good Housekeeping Institute, at blenderen ”tåler maskinopvask og har en stor kapacitet”, hvilket de er glade for.

I forhold til ydeevnen mener eksperterne ligeledes, at den ”lever op til forventningerne og klarede sig godt i flere tests”, hvilket Businessinsider.com og Bloomberg.com er enige i. Dog kæmpede de med at ”få jævnt hakkede nødder”.

Eksperterne fra BBCgoodfood.com hæfter sig ydermere ved ”blenderens alsidighed og mange hastigheder, hvilket gør den fremragende at bruge i køkkenet”.

Designet er også noget som både Cnet.com og T3.com fremhæver, da blenderen ikke mindst ser pæn ud på køkkenbordet, men også gør, at den er nem i brug samt at rengøre. Dog nævner nogle eksperter, at Vitamix Ascent A3500i er temmelig dyr, hvilket man skal være opmærksom på.

Blender med praktiske funktioner

Vitamix Ascent A3500i er forsynet med flere praktiske funktioner. Man kan eksempelvis selv justere hastigheden og puls-funktionen på displayet, så den passer optimalt til de ingredienser, man har puttet i blenderen.

Derudover kommer Vitamix Ascent A3500i med en indbygget self-detect-teknologi og mikrochip i bunden af kanden. Det gør, at blenderen kan anvendes med flere kander, hvor de forskellige programmer automatisk justeres alt efter hvilken kande, man benytter.

Blenderen er ydermere sikker, da den ikke kan starte førend, at kanden er sat korrekt på. Samtidigt er det muligt at vaske alle kander i opvaskemaskinen, hvorfor man ikke behøver at rense dem manuelt under vandhanen.

Nem betjening

Med Vitamix Ascent A3500i får man en blender, der har fem indbyggede programmer. De fem programmer er: varme supper, smoothies, frosne desserter, puréer og rengøring. Programmerne sikrer, at man kan lave alt lige fra en lækker dessert til en sund smoothie.

Det er nemt at betjene blenderen takket være det brugervenlige display. Her finder man alle programmer og funktioner heriblandt en indbygget timer. Med den indbyggede timer kan man selv indstille tiden, så man ikke behøver at holde øje med blenderen hele tiden.

Ved køb af Vitamix Ascent A3500i medfølger der en kande på 2 liter. Ønsker man flere kander, skal man selv tilkøbe disse.

Specifikationer ved Vitamix Ascent A3500i
🔴 Watt: 1600
🔴 Antal hastigheder: 5
🔴 Puls-funktion: Ja
🔴 Kandens kapacitet: 2 liter

Udvalgte fordele ved Vitamix Ascent A3500i
🔵 Self-detect-teknologi
🔵 Indbygget timer
🔵 Fem indbyggede programmer
🔵 Justerbar hastighed og puls-funktion
🔵 Kandekapacitet på 2 liter

Her kan du se en præsentationsvideo af Vitamix Ascent A3500i. Videoen er produceret af Vitamix:


KitchenAid Artisan High Performance Blender

4 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com 
80 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute

KitchenAid Artisan High Performance blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
0,00 Kr. 0,00 Kr. 3.907,00 Kr. Læs mere
0,00 Kr. 0,00 Kr. 4.999,00 Kr. Læs mere
0,00 Kr. 0,00 Kr. 4.999,00 Kr. Læs mere

.
KitchenAid Artisan High Performance Blender er blevet testet og anmeldt af de to eksperter Trustedreviews.com og Good Housekeeping Institute. Begge ekspertkilder er begejstrede for blenderen, som de har givet henholdsvis 4 ud af 5 stjerner og 80 ud af 100 point.

Dette har de blandt andet gjort på grund af blenderens alsidighed og flotte design. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at KitchenAid Artisan High Performance Blender er forholdsvis dyr.

Effektiv og alsidig blender, ifølge eksperterne

Ifølge de to eksperter er KitchenAid Artisan High Performance Blender en ”meget flot blender”, der er ”kraftfuld”.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Trustedreviews.com, at blenderen er ”meget alsidig” og kan ”anvendes til et hav af formål i køkkenet”. De hæfter sig ligeledes ved, at modellen ”arbejder hurtigt” og kan ”klare selv de mere krævende ingredienser”.

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet KitchenAid Artisan High Performance Blender. De skriver, at blenderen ”kan håndtere både varme og kolde ingredienser” samt, at ”den er let at rengøre”. De fremhæver, at den desuden ”leverer gode resultater på blot få sekunder”.

Ingen af eksperterne finder mange minusser ved modellen. Dog nævner de, at blenderen er temmelig dyr, samt at den ikke er forsynet med nogle forudindstillede programmer.

Kraftfuld blender

Med KitchenAid Artisan High Performance Blender får man en kraftfuld blender med en motoreffekt på 1800 Watt.

Takket være den effektive motor kan blenderen håndtere mange forskellige ingredienser såsom kerner, grøntsager, is og nødder. Man kan derfor lave alt lige fra puréer til saucer, smoothies og desserter. Desuden kan blenderen også anvendes til både varme og kolde ingredienser.

Derudover kommer KitchenAid Artisan High Performance Blender med en specialdesignet kniv af stål, som kan knuse og blande de fleste ingredienser uden, at der opstår klumper eller lignende.

Ved betjening af blenderen skal man gøre brug af de to trykknapper samt drejeknappen på fronten. Mens trykknapperne er til puls samt stop/start, er drejeknappen til at styre selve hastigheden. Der er i alt ni forskellige hastigheder.

Rummelig og rengøringsvenlig blender

KitchenAid Artisan High Performance Blender er forsynet med en rummelig kande, der har en kapacitet på 1,75 liter. Man kan derfor sagtens lave store portioner til hele familien. Samtidigt er kanden BPA-fri og kommer med måleangivelser på indersiden, så det er nemt at afmåle de forskellige ingredienser.

Når man gør brug af blenderen, forsegles låget helt, men man kan stadig tilsætte nye ingredienser uden problemer. Sidst men ikke mindst er KitchenAid Artisan High Performance Blender nem at rengøre, da mange af modellens dele er aftagelige og tåler at blive vasket i opvaskemaskinen.

Specifikationer ved KitchenAid Artisan High Performance Blender 
🔴 Watt: 1800
🔴 Antal hastigheder: 9
🔴 Puls-funktion: Ja
🔴 Kandens kapacitet: 1,75 liter

Udvalgte fordele ved KitchenAid Artisan High Performance Blender
🔵 Motoreffekt på 1800 Watt
🔵 Ni forskellige hastigheder
🔵 Aftagelige dele tåler maskinopvask
🔵 Nem betjening
🔵 Kande med måleangivelser

Her kan du se en præsentationsvideo af KitchenAid Artisan High Performance Blender. Videoen er produceret af KitchenAid: 


Philips HR 3556/00 

God vurdering hos det danske forbrugerråd Tænk

Philips HR 3556/00 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
718,00 Kr. 0,00 Kr. 718,00 Kr. Læs mere

.
Blenderen Philips HR 3556/00 har været med i en større test af blendere, som er foretaget af det danske forbrugerråd Tænk.

Sammen med en række andre modeller fra forskellige mærker og i forskellige prisklasser, er Philips HR 3556/00 blandt andet blevet testet på parametre såsom design, brugervenlighed, anvendelighed og forskellige typer af blendeopgaver.

Philips HR 3556/00 klarer sig rigtig godt over hele linjen, hvilket munder ud i en god vurdering fra Tænk.

Enkel model i rustfrit stål

Philips HR 3556/00 er en enkel og stilren blender, som især vil passe til den forbruger, som ikke har de helt store og specifikke krav til deres nye blender.

Her er nemlig tale om en model i et klassisk design med motor og kontrolpanel nederst og kanden øverst.

Philips HR 3556/00 er fremstillet i rustfrit stål og kommer derfor i en flot, grå farve, som vil passe ind i de fleste køkkener. Netop det rustfrie stål gør også, at denne model er skabt til at blive brugt ofte i dagligdagen uden at få mærkbar slitage.

 Let betjening

Philips HR 3556/00 er netop en mere simpel blender end andre moderne modeller, og især brugervenligheden er derfor også høj.

Kontrolpanelet er placeret på fronten og består udelukkende af en drejeknap, hvor man tænder og slukker modellen og vælger hastigheden. Derfor er der ikke meget tvivl om, hvordan man anvender modellen, og man vil opdage, at Philips HR 3556/00 kan bruges til mange formål – til trods for enkelheden.

Philips HR 3556/00 kommer med en effekt på 900 watt, som måske ikke er markedets største, men stadig stor nok til at kunne lave både smoothies, milkshakes, blende supper, fremstille pesto og mose ingredienser.

De 900 watt vil også gøre, at Philips HR 3556/00 vil kunne håndtere de hårde såvel som de bløde ingredienser.

Gode funktioner

Philips HR 3556/00 kommer med en variabel hastighed, som gør, at man både vil kunne blende langsomt og hurtigt alt efter type af opgave.

Modellen kommer også med en smart auto-sluk funktion, således at modellen selv slukker efter et stykke tid, hvis man har glemt den, og så findes der ledningsoprul, så det bliver lettere at opbevare modellen.

Philips HR 3556/00 har desuden også den fordel, at denne model – ulig mange andre modeller – kommer med to forskellige kander: en stor på 2 liter og en lille på 0,6 liter. Så kan man både lave store portioner eller en enkelt, som er lige til at tage med eller indtage med det samme.

Specifikationer ved Philips HR 3556/00: 
🔴 Watt: 900
🔴 Antal hastigheder: Variabel
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Kandens kapacitet: Stor på 2,0 liter og lille på 0,6 liter

Udvalgte fordele ved Philips HR 3556/00: 
🔵 God styrke på 900 watt
🔵 Enkel styring
🔵 Model med auto-sluk
🔵 Kande på 2,0 liter
🔵 Mindre kande på 0,6 liter medfølger også


KitchenAid 5KSB1585EOB 

God vurdering hos det danske forbrugerråd Tænk 
7,9 ud af 10 point hos teknologisiden Cnet.com

KitchenAid 5KSB1585EOB

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
0,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere
1.618,00 Kr. 0,00 Kr. 1.618,00 Kr. Læs mere

.
Blenderen KitchenAid 5KSB1585EOB er blevet testet af to forskellige ekspertkilder, som tæller det danske forbrugerråd Tænk samt den amerikanske teknologiside Cnet.com.

Tænk har foretaget en generel test af flere forskellige blendere, hvor modellen KitchenAid 5KSB1585EOB er en af mange, mens Cnet.com i stedet blot har foretaget en række individuelle tests af forskellige blendere.

Både Tænk og Cnet.com er glade for KitchenAid 5KSB1585EOB, og derfor skriver de, at her er tale om en god og velfungerende blender, som har mange fordele.

Klassisk KitchenAid-produkt

KitchenAid 5KSB1585EOB kommer i det traditionelle, flotte og lidt rå KitchenAid-design, som har en kraftig kvalitet og høj robusthed.

Modellen styres på kontrolpanelet nederst, som udgøres af knapper, hvor man både styrer hastighed og vælger type af opgave, og KitchenAid 5KSB1585EOB er netop designet til at varetage mange typer af opgaver.

Modellen kan nemlig både knuse is, hakke nødder, blende hårde og bløde grøntsager med mere, og det gør, at man både kan anvende KitchenAid 5KSB1585EOB til at lave for eksempel smoothies, suppe, milkshakes, pure, mos og fars.

KitchenAid 5KSB1585EOB kommer med en effekt på 500 watt, som dog ikke er så højt som mange andre modeller.

Også til den varme suppe

KitchenAid 5KSB1585EOB kommer med en stor kande på 1,75 liter, som muliggør, at man kan lave store portioner ad gangen.

Kanden er også varmeresistent, hvilket betyder, at man med fordel kan blende varme supper også, som dermed bliver lige til at spise – på den anden side kan man også anvende modellen til at lave iskold is uden problemer.

KitchenAid 5KSB1585EOB kommer med muligheden for at anvende fem forskellige hastigheder, som passer til de forskellige typer af opgaver, og dertil kommer blandt andet også funktionen Soft Start, som gør, at blenderen starter langsomt op, hvilket forhindrer sprøjt.

Eksperterne roser modellen for god stabilitet og pris

Eksperterne fra Cnet.com er glade for modellen KitchenAid 5KSB1585EOB, som får en fin score med på vejen. Eksperterne skriver, at KitchenAid 5KSB1585EOB har mange fordele, og de mest tungvejende er, at her er tale om en blender til en overkommelig pris, som er meget driftssikker og stabil i brug.

Derudover skriver Cnet.com, at KitchenAid 5KSB1585EOB er meget konsistent, hver gang den anvendes, hvilket betyder, at man opnår samme gode resultat hver gang, og så fremhæver eksperterne også, at denne model er meget alsidig og kan meget mere end blot fremstille smoothies.

På den mere negative side skriver Cnet.com, at eftersom KitchenAid 5KSB1585EOB ikke er helt så kraftfuld som andre blendere, så kan det tage lidt længere tid at få tilberedt ingredienserne.

Specifikationer ved KitchenAid 5KSB1585EOB 
🔴 Watt: 500
🔴 Antal hastigheder: 5
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Kandens kapacitet: 1,75 liter

Udvalgte fordele ved KitchenAid 5KSB1585EOB
🔵 500 watt
🔵 Skabt til at varetage mange typer af opgaver
🔵 Fem hastigheder samt puls-funktion
🔵 Varmeresistent men kan også anvendes til is
🔵 Soft Start


Magimix Le Blender / 11610

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk 
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Magimix le blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
0,00 Kr. 0,00 Kr. 1.498,00 Kr. Læs mere
0,00 Kr. 0,00 Kr. 2.034,00 Kr. Læs mere
2.081,00 Kr. 0,00 Kr. 2.081,00 Kr. Læs mere

.
Blenderen Magimix Le Blender / 11610 har været inkluderet i to forskellige eksperttests, og det drejer sig om to tests, som henholdsvis det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget.

Magimix Le Blender / 11610 imponerer både de danske og svenske eksperter i begge testene, og eksperterne er meget imponerede over modellen. Derfor udnævner både Tænk og Råd & Rön Magimix Le Blender / 11610 til testvinder.

Enkel men kraftfuld model

Magimix Le Blender / 11610 kommer i et enkelt og næsten helt lige design, som måske ikke er helt så stilrent som andre modeller.

Kanden er jævn i designet og firkantet, og det samme er bunden. Her findes desuden også kontrolpanelet, som måske fremtræder en smule klodset og består af en stor drejeknap i en kontrastfarve samt trykknapper.

Hvis man dog ikke går så meget op i design, men er mere interesseret i en kraftfuld blender, så vil Magimix Le Blender / 11610 være et godt valg, for denne model har en effekt på hele 1300 watt, hvilket er rigtig højt.

Fire hastigheder og fire programmer

Magimix Le Blender i blender testenMagimix Le Blender / 11610 har måske heller ikke så mange hastigheder som andre modeller, men de fire, der er, giver stadig en god alsidighed og tillader, at man både kan mose, purere, knuse og fremstille både fars, smoothies eller suppe.

Hastigheden giver nemlig op til 22.000 omdrejninger i minuttet, hvilket gør, at selv hårde ingredienser såsom is, nødder, frosne fødevarer eller hårde grøntsager kan blendes om til en smidig masse på modellen.

Ud over de fire hastigheder findes der også fire automatiske programmer, som hver især har en specialfunktion. Disse tæller programmer for smoothies, isdesserter, supper (varme eller kolde) og knusning af is.

Kande i termoglas

Magimix Le Blender / 11610 kommer netop med en kande, der er fremstillet i termoglas, og det betyder i praksis, at man både kan blende iskolde ingredienser eller rygende varme.

Herudover kommer modellen også med et smart automatisk rengøringsprogram, som sikrer, at man får mindst muligt manuelt rengøringsarbejde efter at have anvendt blenderen.

Dertil medfølger der både en spatel og opskriftsbog, som gør både brugen af modellen lettere og mere opfindsom og inspirerende.

Specifikationer ved Magimix Le Blender / 11610 
🔴 Watt: 1300
🔴 Antal hastigheder: 4
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal programmer: 4
🔴 Kandens kapacitet: 1,8 liter

Udvalgte fordele ved Magimix Le Blender / 11610
🔵 Høj effekt på 1300 watt
🔵 Alsidig blender med fire hastigheder
🔵 Fire specialprogrammer samt rengøringsprogram
🔵 Kande i termoglas
🔵 Både spatel og opskriftbog medfølger

Du kan se en lille video præsentation af Magimix Le Blender her:


Braun JB 3060

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

Braun JB 3060 blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
427,00 Kr. 0,00 Kr. 427,00 Kr. Læs mere
452,00 Kr. 0,00 Kr. 452,00 Kr. Læs mere
456,00 Kr. 0,00 Kr. 456,00 Kr. Læs mere
516,00 Kr. 0,00 Kr. 516,00 Kr. Læs mere
572,00 Kr. 0,00 Kr. 561,00 Kr. Læs mere

.
Blenderen Braun JB 3060 har været med i en test af forskellige blendere udført af det danske forbrugerråd Tænk, og sammen med en række andre modeller er Braun JB 3060 blevet testet på specifikke parametre, hvorefter der er blevet givet en samlet vurdering.

Braun JB 3060 klarer sig rigtig godt generelt i testen, og de danske eksperter er meget imponerede over modellen – faktisk så meget at Braun JB 3060 får stemplet testvinder i testen.

Flot og stilfuld blender

Hvis man ønsker en blender, der ud over gode blende-evner kommer til at tage sig godt ud i køkkenet, så vil Braun JB 3060 være et godt valg. Denne model kommer i en flot, blank, sort farve på kontrolpanelet med en elegant kande ovenpå.

Den nederste del af blenderen er let kegleformet, smidig og glat, og det stilrene design er kun brudt af en enkel drejeknap, hvor man styrer modellen med valg af hastigheder.

Kanden er ligeledes kegleformet men på modsat facon, og glasset er også blankt og glat men dog med et håndtag, så man kan holde godt fast i kanden.

God styrke

Braun JB 3060 kommer nemlig med en forholdsvis stor kande på 1,75 liter, som kræver et solidt håndtag for at sikre en god balance for forbrugeren.

Den store kande gør, at man kan lave større portioner, og eftersom modellen er udstyret med en effekt på 800 watt, så er der styrke nok i modellen til at kunne blende selv mange ingredienser ad gangen.

800 watt er måske ikke det højeste på markedet, men i samspil med modellens specialdesignede skæreblade, som både bevæger sig vandret og lodret, så skabes en meget effektiv arbejdsgang – det gælder også uanset valg af hastighed.

Fem hastigheder

Braun JB 3060 kommer netop med muligheden for at vælge imellem fem forskellige hastigheder samt en turbofunktion, som kan tilpasses i forhold til, hvad man fremstiller.

Netop turbofunktionen findes, hvis man skal håndtere ekstra hårde ingredienser som for eksempel frosne fødevarer, hårde grønstager eller nødder.

Angående varme så er Braun JB 3060 også meget alsidig, for denne model kan både blende helt kolde eller meget varme ingredienser. Kanden er nemlig fremstillet af termoglas, der er varmeresistent.

Specifikationer ved Braun JB 3060 
🔴 Watt: 800
🔴 Antal hastigheder: 5
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Kandens kapacitet: 1,75 liter

Udvalgte fordele ved Braun JB 3060 
🔵 God styrke på 800 watt
🔵 Flot og stilrent design
🔵 Stor kande med godt håndtag
🔵 Termoglas i kanden
🔵 Specialdesignede skæreblade

Her kan du se en lille video præsentation af modellen:


Kitchenaid Artisan 5KSB5553

Testvindei den danske avis Politiken.dk

Kitchenaid Artisan 5KSB5553

i samarbejde med PriceRunner

KitchenAid Artisan 5KSB5553 er blevet testet af den danske avis Politiken.dk, som har foretaget en test af 10 forskellige blendere for at finde frem til, hvilke modeller der er de bedste.

KitchenAid Artisan 5KSB5553 var dermed med i denne test, hvor alle blenderne blev testet på parametre som både fremstilling af suppe, knusning af is, fremstilling af pesto, brugervenlighed og design.

Politiken.dk vurderer, at KitchenAid Artisan 5KSB5553 klarer sig imponerende godt, og derfor giver avisen KitchenAid Artisan 5KSB5553 stemplet som testvinder.

Klassisk KitchenAid

KitchenAid er kendt for både deres gode kvalitet og specielle design, som ligger til den lidt rå og moderne side.

KitchenAid Artisan 5KSB5553 lever fuldt op til dette, og ligesom med andre KitchenAid-produkter, så er det muligt at få denne model i forskellige farver, så man både kan få en neutral model eller en, hvor der er gang i farverne.

KitchenAid Artisan 5KSB5553 er en stor blender og vil stjæle en del fokus, og modellen styres via et kontrolpanel for neden, hvor der både kan vælges program og hastighed efter opgave – KitchenAid Artisan 5KSB5553 er nemlig designet til både at kunne lave smoothies, mose, blende, fremstille suppe, sauce og pesto eller knuse is til kolde desserter.

Lav effekt men effektiv

KitchenAid Artisan 5KSB5553 har kun en effekt på 550 watt, hvilket er langt mindre end mange andre modeller, men der ligger en grund bag, og den er, at KitchenAid Artisan 5KSB5553 er designet til at være så energibesparende som muligt.

Man behøver dog ikke frygte, at KitchenAid Artisan 5KSB5553 ikke er stærk nok til for eksempel at knuse is eller blende hårde ingredienser, for de 550 watt arbejder sammen med et unikt knivsystem, som er designet til at være så effektivt som muligt. KitchenAid Artisan 5KSB5553 kommer desuden med to forskellige glaskander. 

Eksperterne fremhæver især modellens evner til at knuse is

KitchenAid Artisan 5KSB5553 er som nævnt blevet testet af den danske avis Politiken.dk, hvor to kokke blev sat til at afprøve blendere.

KitchenAid Artisan 5KSB5553 imponerede eksperterne med det samme, og det konkluderes, at denne model let kan klare alle de stillede opgaver – både fremstilling af suppe og pesto samt knusning af is.

Herudover blev KitchenAid Artisan 5KSB5553 også vurderet på parametre som brugervenlighed og støjniveau, og her klarer modellen sig også rigtig godt.

Ifølge eksperterne så ligger KitchenAid Artisan 5KSB5553’s store force i knusning af is, som foregår både hurtigt og nemt på modellen, og det viser tydeligt, at selv om modellen kun har en effekt på 550 watt, så er her tale om en blender, der let kan håndtere tunge opgaver.

Specifikationer ved KitchenAid Artisan 5KSB5553 
🔴 Watt: 550
🔴 Antal hastigheder: 5
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal programmer: 3
🔴 Kandens kapacitet: To kander på henholdsvis 1,5 og 0,75 liter

Udvalgte fordele ved KitchenAid Artisan 5KSB5553 
🔵 Klassisk og flot KitchenAid-design
🔵 Designet til at klare mange forskellige opgaver
🔵 Energivenlig model
🔵 To forskellige glaskander medfølger
🔵 Især god til knusning af is

Her kan du se en video om blenderen fra Kitchenaid:


Blendtec Designer 625

✅ 6 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com

Blendtec Designer 625

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
0,00 Kr. 39,00 Kr. 3.699,00 Kr. Læs mere
4.299,00 Kr. 0,00 Kr. 4.299,00 Kr. Læs mere
4.495,00 Kr. 0,00 Kr. 4.495,00 Kr. Læs mere

.
Blendtec Designer 625 er blevet testet af to forskellige testkilder, som begge er ovenud begejstrede for modellen. Her er tale om den danske madside for mænd Gastromand.dk samt det amerikanske teknikmagasin Cnet.com.

Blendtec Designer 625 er blevet testet på adskillige parametre, og modellen får lutter topkarakterer. Gastromand.dk siger endda om modellen, at den er i stand til at blende ”ALT, hvad der proppes i”.

Stærk blender med en motor i verdensklasse

Udseendemæssigt har Blendtec Designer 625 et meget klassisk blender-design med motor og kontrolpanel nederst med en aftagelig og gennemsigtig kande øverst. Modellen er designet til at kunne blende alle typer af ingredienser, og her giver eksperterne producenten fuldstændig ret, for der findes stort set ikke den ingrediens, som Blendtec Designer 625 ikke kan blende.

Resultatet bliver en cremet og blød drik. Man kan med fordel anvende Blendtec Designer 625 til både at lave smoothie, suppe eller is – modellen er nemlig i stand til at tage hånd om både kolde og varme ingredienser.

Blendtec Designer 625 er udstyret med ekstra stærke knive for at kunne håndtere selv hårde frugter og grøntsager – og også nødder og frø.

Motoren er dertil stærk med en effekt på 1550 watt for at kunne klare opgaverne. Blendtec Designer 625 har 4 forskellige indstillinger, som man kan bruge til at skabe forskellige typer af flydende kost. Tilsæt de ønskede ingredienser og tryk på den type, man foretrækker – suppe, is, juice eller smoothie. Man kan også selv vælge hastighed, og der findes 6 forskellige hastighedstrin at vælge imellem.

blendtec625 anmeldelseEksperterne konstaterer også, at Blendtec Designer 625 er en rigtig hurtigt blender, som på kort tid producerer en drik med en god konsistens. De lægger mærke til, at det kun tager få sekunder at knuse is og under 20 sekunder at få blendet en smoothie.

Blendtec Designer 625 er dermed let at anvende og har et touch-display, hvor man kun skal tage stilling til få knapper.

Eksperterne kommenterer også dette og finder Blendtec Designer 625 meget let at betjene. Når man er færdig med at anvende modellen, så kan man blot tørre kontrolpanelet af med en klud, mens kanden kan komme i opvaskemaskinen. Kanden er i øvrigt en rummelig en af slagsen og kan indeholde 2,7 liter. Dertil er den også fremstillet af BPA-fri plast.

Specifikationer ved Blendtec Designer 625
🔴 Watt: 1550
🔴 Antal hastigheder: 6
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal programmer: 4
🔴 Kandens kapacitet: 2,7 liter

Du kan her se en lille præsentationsvideo af blenderen:


Wilfa Power Fuel BPF-1200S

4,9 stjerner ud af 5 af forbrugerne hos den danske forhandler Coop.dk
4,8 stjerner ud af 5 af forbrugerne hos den danske forhandler KitchenOne.dk

Wilfa Power Fuel BPF-1200S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.268,00 Kr. 0,00 Kr. 1.268,00 Kr. Læs mere
1.289,00 Kr. 0,00 Kr. 1.289,00 Kr. Læs mere
1.391,00 Kr. 0,00 Kr. 1.391,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere

 

Drømmer du om en meget hårdfør allround blender, der både kan knuse isterninger til drinks og lave brandvarme supper, så skal du gå med Wilfa Power Fuel BPF-1200S.

Denne model er yderst populær hos forhandlerne Coop.dk og KitchenOne.dk. Her har forbrugerne anmeldt blenderen ved at give stjerner og en kort besked. Med flotte anmeldelser fra Coop.dk såsom ”Super god blender. Har aldrig haft en bedre. Kan klart anbefales” er dette et godt køb, som forbrugerne er tilfredse med.

Hos KitchenOne.dk lyder samme positive vendinger: ”Nem at bruge, effektiv og let at rengøre efter brug”.

3 smarte programmer og puls-funktion

Denne blender fra Wilfa er både til de iskolde isterninger og den brandvarme suppe. Den knuser let og effektivt isterninger, blender nødder, kerner og bønner med de 5 knive i rustfrit stål.

Du får i alt 3 forskellige programmer:
🌀 Suppe
🌀 Smoothie
🌀 Greenie

Derudover kan du anvende puls-funktionen, og alle programmer kan justeres til 3 individuelle hastigheder. Det gør det nemt at opnå den perfekte konsistens, hvad end du skal blende.

Udover den runde kande medfølger også en firkantet kande. Denne er særdeles god, hvis du skal blende en pesto eller lignende. Den firkantede kande sikrer nemlig en endnu bedre ensartet og jævn konsistens.

Integreret i selve låget på blenderen er et smart målebæger, der er meget praktisk under madlavningen.

Lav varm suppe direkte i blenderen

Selve kanden til blenderen fra Wilfa er varmeresistent på til 100o C, så du kan bruge den til at blende selv brandvarme fødevarer og drikke. Kanden er fremstillet i hård Tritan-plast. 

Vil du lave en suppe, kan du udelukkende med blenderens egen varme, som den producerer, når den kører, varme den op. Hastigheden som blenderen opnår er 22.000 rpm. Hvis du putter ingredienser med stuetemperatur i blenderen og lader den køre i over 10 minutter, giver det en god varm suppe, der er klar til at blive serveret.

Dine hænder er godt beskyttede, hvis du skal blande varme supper eller lignende. Blenderen er nemlig udstyret med praktiske gummihåndtag, der gør den sikker at håndtere.

Wilfa Power Fuel BPF-1200S vs. markedet

Blenderen fra Wilfa fylder ikke meget på køkkenbordet, da den kun måler B19,7 x D 21,8 x H40 cm. Derudover står blenderen stabilt, da den er oppe at veje 4,2 kg. Derfor er det bedst, hvis blenderen står et fast sted og ikke skal flyttes ind og ud af et skab.

Prisen på Wilfa Power Fuel BPF-1200S er ikke i den helt eksklusive ende, og du får en rigtig god blender med mange fine funktioner til en fornuftig pris.

Specifikationer ved Wilfa Power Fuel BPF-1200S:
🔴 Watt: 1200
🔴 Antal hastigheder: 3
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal programmer: 3
🔴 Kandens kapacitet: 1,5 liter

Udvalgte fordele ved Wilfa Power Fuel BPF-1200S:
🔵 Hårdfør og kraftig blender
🔵 3 forudindstillede programmer og puls-funktion
🔵 5 skarpe rustfri knive
🔵 Lav varme supper direkte i blenderen
🔵 10 års garanti på motoren


Gode råd ved valg af blender 🌪

Som det også fremgår af artiklen, er pris og effekt (motorens Watt-angivelse) ikke nødvendigvis retvisende for, hvor god en given blender er, selv om de bedste blendere som regel ligger i den højre ende af prisskalaen.

Hvis du på forhånd ved, at blenderen primært kun skal bruges til at ”blande” relativt bløde og flydende ingredienser, vil du ofte kunne nøjes med en relativt billig model.

Skal blenderen derimod bruges til at håndtere is og større klumper af frosne bær eller grøntsager, vil en billig model sjældent være tilstrækkelig. Her bør du derfor gå efter de lidt kraftigere og dyrere modeller, eventuelt med udgangspunkt i denne artikel. Ellers risikerer du, at blenderen går i stå midt i arbejdet, og at du derfor hele tiden skal holde et vågent øje med processen.BLENDER

Hvis blenderen går i stå, er det vigtigt straks at slukke, og foretage en manuel omrøring og løsne eventuelle fastlåse klumper, da motoren ellers kan brænde sammen.

En anden vigtig parameter kan være rengøringen. Hvis blenderen skal bruges ofte, er det vigtigt, at den er let at skille ad. Visse typer af blendere kan ikke adskilles fuldstændigt, og det er ikke alle blendere, der er fuldt kompatible med rengøring i opvaskemaskine.

Der er også ret stor forskel på, hvor meget de forskellige blendere støjer. Igen er det ofte de lidt dyrere modeller, der tilbyder komfort i form af lavere støjniveau. Hvis støjen er en vigtig parameter for dig, bør du i alle tilfælde sikre dig, at den valgte model opfylder dine krav. Det er altid en god ide at tjekke de forskellige tilgængelige tests, ligesom du tit kan finde alle blenderens tekniske data direkte på de respektive producenters hjemmesider.


Blender opskrifter – Sådan kan du bruge din blender

I denne sektion finder du en række udvalgte videoer, som giver gode råd til hvordan du kan bruge din blender til blandt andet at lave lækre smoothies, lækre supper, hjemmelavet nutella, hjemmelavet mandelsmør og meget mere. 

Jordbærmilkshake: Denne danske video er udgivet af Coop.dk – Her kan du se hvordan du laver en lækker og cremet jordbærmilkshake i dine blender, på blot få minutter:

Mandelsmør: Hvis du er interesseret i at prøve at lave dit eget mandelsmør, så kan du se denne video som giver opskriften på en rigtig lækker mandelsmør opskrift:

Nutella: I denne video kan du se hvordan du laver hjemmelavet nutella i din blender. Det er faktisk nemmere end du tror. Denne simple opskrift kan du lave nemt og hurtigt, og det giver en rigtig velsmagende nutella der smager kraftigt af hasselnøder.

Butter Chicken: I denne video får du opskriften på Butter Chicken, hvor du også kan bruge din blender. Her blender du saucen med fløde, for at få den karakteristiske cremet konsistens.

Tomatsuppe: I denne video kan finde du en opskrift på en tomatsuppe med bagte kikærter. Her bruger du din blender til at blende råvarerne sammen, så suppen bliver lækker og cremet.

Smoothie bowl: I denne video kan du se opskriften på en lækker smoothie bowl. Dette er nem måde at lave en sund og nærende morgenmad, som er fyldt med en masse vitaminer og mineraler. Smoothie bowlen er både flot at se på, og smager samtidig fantastisk.

Smoothies: Denne smoothie video er produceret af en amerikansk youtuber, som kalder sig “The Domestic Geek”. Hendes videoer er generelt meget populære, og denne video har næsten 11.000.000 visninger på youtube.
I videoen viser hun 5 forskellige smoothies, som hun plejer at starte sin dag på. Hun giver desuden en række tips og tricks til hvordan du bedst blender dine smoothies.

Bemærk dog, at disse smoothie opskrifter har en meget stor koncentration af frugt. Hvis du gerne vil se opskrifter på smoothies med flere grøntsager i, så skal du se den næste video i stedet.

Detox smoothie: I denne video kan du se den populære amerikanske youtuber Liezl Jayne. Her viser hun en smoothie som er god, hvis du ønsker at tabe dig. – Du kan selv variere dine smoothies med forskellige grøntsager, og dermed få mange forskellige smage. Husk at en smoothie er en rigtig nem og god måde at få en masse grøntsager, uden at du egentlig mærker at du indtager grøntsager.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke blendere er bedst i test?

KitchenAid 5KSB8270, Magimix Le Blender / 11610, Braun JB 3060, Kitchenaid Artisan 5KSB5553 og Blendtec Designer 625

🤓 Hvordan testes blenderne?

Blenderne er vurderet ud fra deres blenderegnskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.

🤔 Hvilken type blender skal jeg vælge?

Der findes overordnet 3 typer blendere. Den klassiske blender, der er god til stort set alle blender opgaver, men fylder meget og er besværlig at rengøre. Stavblenderen, der er mobil og kan klare næsten alle opgaver, ud over at knuse is. Og slutteligt er der smoothie blenderen, der er kompakt, fremragende til at lave smoothies, og der er næsten ingen opvask umildbart efter brug. Dog kan den ikke helt erstatte den klassiske blender.


Andre relevante tests

Hos Forbrugsguiden.dk har vi også udarbejdet en række andre tests, som du måske vil finde interessant.

Hvis du leder efter en blender, på grund af at du gerne vil lave smoothies, så kan du med fordel læse vores smoothie blender test, hvor vi har samlet de smoothie blendere som får de bedste anmeldelser af eksperterne i forskellige tests. I artiklen finder du også en guide der forklarer forskellen mellem blendere, smoothie blendere eller juicere. Du finder også en stor vitaminguide i artiklen, hvor vi gennemgår de forskellige vitaminer og viser i hvilken frugter og grøntsager du finder dem i.

Også Nutribullet bliver stadig mere populær, så derfor har vi naturligvis også udarbejdet en sådan test, hvor du kan finde eksperternes favoritter.

Du kan også læse vores juicer test, hvor vi kigger nærmere på en de bedste juicemaskiner på markedet, ifølge testresultater fra en lang række tests. I artiklen finder du også en række juice opskrifter, på sunde og velsmagende juices, som er fyldt med både vitaminer og mineraler.

Du kan også læse vores slow juicer test, hvor vi har samlet alle de bedste slow juicere på markedet ifølge diverse ekspert tests. Du finder også i denne artikel en stor vitaminoversigt, så du kan se hvilke vitaminer de forskellige frugter og grøntsager indeholder. I artiklen finder du naturligvis også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste forhandlere.

Vi har også udarbejdet en række specifikke tests af de mest populære blender-producenter på markedet, hvor vi kigger nærmere på de modeller der er blevet anmeldt i test.

Du kan eksempelvis læse vores Wilfa blender test, vores Vitamix blender test og vores Kitchenaid blender test, som er tre af de producenter som er meget efterspurgt i Danmark. I artiklerne har vi samlet en oversigt de bedste modeller, ifølge en lang række ekspert tests.


Blender test – Disse tests har vi gennemgået:

Tænk.dk 🇩🇰testkilder
Forbrugerrådet Tænk.dk gennemførte i 2014 en test med 22 forskellige blendere. Der blev i testen lagt særlig vægt på blenderens evne til lave ensartede klumpfri smoothies, ligesom evnen til at knuse is blev vægtet højt. Af andre væsentlige kriterier kan nævnes brugervenlighed og støjniveau. Der er dog også testet og vurderet på en lang række mere specifikke forhold. Du kan selv læse hele testen på Tænk.dk’s hjemmeside, men bemærk, at du skal være betalende abonnent, for at få fuld adgang. Alternativt kan der købes adgang til den specifikke test for et mindre beløb.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön testede i 2013 et udvalg på 22 forskellige blendere. Testen er relativt nuanceret, opdelt i hovedområderne blendning, håndterbarhed, kvalitetsindtryk og lydniveau. Hvert hovedområde er endvidere inddelt i en række mere specifikke underområder, og du kan se en specifik vurdering af hvert enkelt produkt. Du kan se hele Råd & Rön-testen online, men det kræver dog, at du er betalende abonnent.

Klikk.no 🇳🇴
Det norske magasin Klikk.no har i samarbejde med kok og kogebogsforfatter Jan Iver Nykvist testet 9 forskellige blendere. Han har især fokus på blenderens motor, som efter hans erfaring er afgørende for et godt resultat. Det er ifølge Jan Iver Nykvist især frosne bær, der giver anledning til problemer for de lidt ringere blendere. De kan have en tendens til at sætte sig fast og brænde sammen, hvis der ikke er kræfter nok til opgaven. Artiklen med blendertesten er frit tilgængelig for alle.

Bergens Tidende 🇳🇴
I 2015 offentliggjorde den norske avis Bergens Tidende en test med 6 populære blendere. Testen viser med al tydelighed, at det hverken er prisen eller effekten, der nødvendigvis er afgørende for et godt resultat. Blenderne i testen hører ikke til blandt de billigste på markedet, men der er stadig stor spredning på prisen. Du kan eventuelt selv læse artiklen på avisens hjemmeside. Den er helt gratis.

Politiken 🇩🇰
Den danske avis Politiken bragte i 2013 en artikel med test af 10 blendere i et bredt spektrum af priser og mærker. Testen blev udført i samarbejde med Christian Fentz og Martin Webb, som begge er uddannede kokke og desuden faglærere på Hotel- og Restaurantskolen i København. De 10 blendere blev testet sammen med skolens elever, og resultatet viser, at de bedste blendere generelt hører til blandt de dyreste, men at prisen omvendt ikke altid er en direkte målestok for kvaliteten. Du kan læse hele artiklen på avisens hjemmeside, men det kræver dog, at du er abonnent.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det store britiske forbrugermagasin Good Housekeeping Institute, har haft Vitamix Professional 750 til test hos deres produkteksperter. I testen bliver blenderen belønnet med 4,5 ud af 5 stjerner, og testpanelet har lavet en oversigt over fordele og ulemper ved netop denne blender. Du kan læse hele deres anmeldelse her.

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt Vitamix Ascent A3500i og KitchenAid Artisan High Performance Blender.

Læs hele anmeldelsen af Vitamix Ascent A3500i her.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan High Performance Blender her.

Dinside.no 🇳🇴
Det store norske nyhedsmedie Dinside.no tester ofte forskellige produkter. Til test af produkter har de deres egen sektion, som de kalder Testpilot. Her bruger avisen forskellige forbrugere som de kalder testpiloter, til at teste produkterne.

Avisen har blandt andet foretaget en test af Wilfa Raw Fuel. I testen har 10 testpersoner testet blenderen, og  resultatet ender med at 10 ud af 10 anbefaler produktet. Den samlede karakter lyder på 9,4 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside via dette link.

Teknisk Ukeblad 🇳🇴
Det norske ugeblad med fokus på teknik, beskæftiger sig især med at bringe tekniknyheder til det norske folk. Engang imellem foretager de også tests af diverse produkter.

En af bladets journalister har foretaget en test af Wilfa Raw Fuel blenderen, hvorefter han har skrevet en meget detaljeret artiklen der omhandler fordele og ulemper ved blenderen. Du kan læse hele anmeldelsen på Teknisk Ukeblads hjemmeside her.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknikmagasin, som beskæftiger sig med en bred vifte af aspekter indenfor den teknologiske verden. Her er både tale om nyheder, guides, artikler, tests, forums og videoer. Her har Cnet.com testet Blendtec Designer 625. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand er et dansk mandemagasin med fokus på alt indenfor gastronomiens verden set med mænds øjne. Der indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand har her testet Blendtec Designer 625. Du kan læse hele Gastromands vurdering her.

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er en international teknologiside med hovedkontor i USA, der som hovedformål afprøver, tester og vurderer forskellige forbrugerprodukter på det elektroniske og teknologiske område. Techgearlab.com sørger for at producere letforståelige, objektive og grundige anmeldelser til forbrugerne, som de kan anvende som en guide til nye produkter. Her har Techgearlab.com testet blenderen Vitamix Professional 750. Ønsker du at læse mere, kan du læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside her.

Theindependent.co.uk 🇬🇧
The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. The Independent har her testet forskellige blender og har fundet frem til de 10 bedste. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside via dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en britisk testportal, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet Vitamix Professional 750. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com har ligeledes testet og anmeldt KitchenAid Artisan High Performance Blender, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin med fokus på nyheder, artikler, guides og tests af teknologiske produkter. Cnet.com har i denne omgang testet modellen KitchenAid 5KSB1585EOB.Læs mere her.

Cnet.com har ligeledes testet og anmeldt Vitamix Ascent A3500i, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Inputmag.dk 🇩🇰
Inputmag.dk er en dansk teknologiside med fokus på emner fra den teknologiske og elektroniske verden. Dette inkluderer også tests af elektroniske forbrugerprodukter, og her er blenderen KitchenAid 5KSB8270 blevet testet af de danske eksperter. Læs mere her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Trustedreviews.com bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er flere blendere blevet gennemtestet, hvilket betyder, at Trustedreviews.com både har testet modellen Braun JB 5160 WH og modellen KitchenAid 5KSB8270.

Læs mere her om testen af Braun JB 5160 WH.

Læs mere her om testen af KitchenAid 5KSB8270.

BBCgoodfood.com 🇬🇧
Det britiske magasin BBCgoodfood.com skriver om alt, hvad der handler om mad. De laver både opskrifter, guides og anmelder køkkenprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Vitamix Ascent A3500i, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Bloomberg.com 🇺🇸
Bloomberg.com er et amerikansk magasin, der har specialiseret sig indenfor finansverdenen. Dog er det også muligt at finde anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter heriblandt blendere. Her har Bloomberg.com testet og anmeldt Vitamix Ascent A3500i, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Businessinsider.com 🇺🇸
Det amerikanske magasin Businessinsider.com beskæftiger sig med nyheder fra både ind- og udland. Derudover laver de tests og anmeldelser af forbrugerprodukter. Her har Businessinsider.com testet og anmeldt Vitamix Ascent A3500i, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com 🇺🇸
Det amerikanske tech-magasin T3.com leverer artikler, gode råd og guides inden for teknologiens verden. De tester også forbrugerprodukter, hvor de her har lavet en test af de bedste blendere på markedet heriblandt Vitamix Ascent A3500i. Du kan læse hele anmeldelsen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse