Slow Juicer Test 2019 – Her er de bedste slow juicere ifølge eksperterne

4

I denne artikel ser vi nærmere på, hvilke slow juicere der er blevet kåret som testvindere. Maskinerne er blevet bedømt på juicekvalitet, brugervenlighed, tidsforbrug og rengøringsvenlighed og nedenfor kan du finde et nemt og hurtigt overblik over, hvilke slow juicere eksperterne anbefaler. Vi har gennemgået både danske og udenlandske test og nederst i artiklen kan du finde links og kilder til dem vi gennemgår.

Denne Slow Juicer test indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende slow juicere fra forskellige tests
🔸 Råd omkring hvordan du laver frisk juice med en slow juicer
🔸 Gennemgang af alle testkilder som vi har anvendt i denne artikel

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Slow Juicere Test 2019 – De 11 bedste slow juicere

Her følger en gennemgang af de slow juicere på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnet i denne grønne boks, kan du se hvilke tests produkterne er blevet bedømt i. Du finder også prissammenligning af produkterne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst.


Witt by Kuvings C9600 Slow Juicer

✅ Testvinder hos Berlingske Tidende
✅ Testvinder hos TV2 Norge

witt-by-kuvings-c9600w

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.659,00 Kr. 0,00 Kr. 2.659,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Witt by Kuvings C9600 Slow Juicer er blevet testet af både Berlingske Tidende og TV2 Norge. Disse to eksperter er imponerede over denne model, som de hver især har givet en god bedømmelse.

De to eksperter TV2 Norge og Berlingske Tidende har kåret Witt by Kuvings C9600 Slow Juicer som testvinder. De har testet modellen på baggrund af forskellige parametre, hvor denne model var bedst i test sammenlignet med andre modeller.

Witt by Kuvings C9600 Slow Juicer er en populær maskine med flere forskellige funktioner. Dette er den blevet på grund af dens evne til at presse hele frugter på en gang samt dens stilfulde, rene og moderne design. Denne model er simpel og enkel med et gråligt og sort look.

Derudover er juicemaskinen designet på en sådan måde, at den vil passe ind i de fleste køkkener, hvad enten den skal stå fremme på køkkenbordet eller i køkkenskabet.

Påfyldningshul med plads til hele frugter og grøntsager 

Witt by Kuvings C9600 Slow Juicer har en 240 Watt motor samt et påfyldningshul på 75 millimeter. Med denne model er det muligt både at presse hårde og bløde frugter og grøntsager. Derudover er påfyldningshullet så stort, at man ikke behøver at skære hverken frugter eller grøntsager ud. Denne model kan nemlig presse både hele frugter og grøntsager.

På grund af maskinens evne til at presse hele frugter og grøntsager bevarer maskinen nemmere næringsstofferne, da man ikke behøver at skære i ingredienserne.

Med Witt by Kuvings C9600 Slow Juicer er der mulighed for at presse op til 1 liter juice på én gang uden at tømme frugtkødsbeholderen. Ved presning af juice ender al frugtkødet i en beholder, der har en kapacitet på 1 liter.

Der er mulighed for at følge med under presningen af juice, da selve påfyldningshullet er gennemsigtigt. Man kan derfor følge med under meget af processen.

Eksperterne fra Berlingske Tidende og TV2 Norge er imponerede over denne model, da de især er vilde med det store påfyldningshul.

Derudover er begge eksperter begejstrede for maskinens brugervenlighed, ydeevne og funktioner. Det eneste minus var, at maskinen gik i stå et par gange, når de gjorde brug af lidt hårdere grøntsager.

SmartCap, lave omdrejninger og optimeret kværnesystem 

Med Witt by Kuvings C9600 Slow Juicer bliver ingredienserne presset ved lave omdrejninger. Denne maskine arbejder med 50 omdrejninger i minuttet, hvorfor oxidation bedre kan undgås, hvilket er en fordel i forhold til bevaring af mineraler og vitaminer.

Denne model kommer med et optimeret kværnesystem med en fordybning placeret nederst. Her bliver alle fibre samlet ved en snegl, der er opbygget på en anderledes måde i forhold til andre modeller. Maskinen er udstyret med et alt-i-et-system, hvorfor rengøringen er både nemmere og hurtigere. 

Witt by Kuvings C9600W Slow Juicer er udstyret med en SmartCap-funktion, der sørger for, at udløbshullet bliver lukket, når man er i gang med at presse juice. Man kan sagtens blande juicesaften, mens der bliver lavet juice. Funktionen fungerer også nærmest som en drypstopfunktion, da der ikke bliver spildt ned på køkkenbordet, når man er færdig med at presse juice.

Witt by Kuvings C9600 Slow Juicerspecifikationer:
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 1
🔴 Motoreffekt: 240 Watt
🔴 Kandekapacitet: 1 liter
🔴 Frugtkødsbeholder: 1 liter
🔴 Omdrejninger pr. minut: 50
🔴 Påfyldningshul: 75 millimeter
🔴 Vægt: 6,9 kilo

Fordele ved Witt by Kuvings C9600 Slow Juicer:
🔵 Stort påfyldningsrør med mulighed for at presse hele frugter og grøntsager
🔵 Udstyret med et optimeret kværnesystem
🔵 Udstyret med SmartCap-funktion
🔵 Alt-i-et-system med nem rengøring
🔵 Mulighed for at presse både bløde og hårde frugter og grøntsager

Nedenfor kan du se en lille gennemgang af Witt by Kuvings nye topmodel:

https://www.youtube.com/watch?v=SxQnZa6AkL4

Wilfa JuiceMaster Sj-150a

✅ Testvinder i Politiken.dk

SJ150A

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.345,00 Kr. 0,00 Kr. 1.345,00 Kr. Læs mere
1.368,00 Kr. 0,00 Kr. 1.368,00 Kr. Læs mere
1.415,00 Kr. 0,00 Kr. 1.415,00 Kr. Læs mere
1.699,95 Kr. 0,00 Kr. 1.699,95 Kr. Læs mere
1.837,00 Kr. 0,00 Kr. 1.837,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Wilfa JuiceMaster Sj-150a er en kompakt juicemaskine med et klassisk og stilrent design, der passer ind i de fleste køkkener. Denne model kan købes i et gråligt og sort look, og kan både stå fremme på køkkenbordet eller blive gemt væk i køkkenskabet.

Denne model er blevet testet af testkilden Politiken.dk. Eksperterne fra Politiken.dk er så imponerede over denne model, at de kårede modellen som testvinder. Politiken.dk mener blandt andet, at denne maskine presser ’den bedste juice af alle juicere på markedet’.

Med Wilfa JuiceMaster Sj-150a er der mulighed for at presse juice til hele familien. Det er en forholdsvis populær model, der især er populær hos forbrugere, der er på udkig efter et alternativ til en dyr slow juicer. Denne model er nemlig meget prisvenlig i forhold til andre slow juicere på markedet.

Keramisk kværn med lave omdrejninger 

Wilfa JuiceMaster Sj-150a har en 150 Watt motor samt et mindre påfyldningshul. Med denne maskine bliver indholdet knust af den keramiske kværn. Den keramiske kværn sørger for effektivt at kværne både frugter og grøntsager.

Juiceren kører med 75 omdrejninger i minuttet. Dette betyder, at saften fra frugterne og grøntsagerne langsomt bliver presset ud. Dette er en fordel, da det herved er nemmere at bevare næringsstofferne i den pressede juice. Modellen hverken centrifuger eller presser frugtkødet, hvorfor det er muligt at få meget ud af ingredienserne. Derudover er maskinen også forholdsvis støjsvag, hvilket den har fået ros for af eksperterne fra Politiken.dk.

Selvom maskinen kun arbejder med 150 Watt, så er motoren stadig holdbar og stærk nok til at presse både bløde og hårde grøntsager.

Politiken.dk beskriver den friskpressede juice som værende uden for meget frugtpulp. Den eneste ulempe var, at påfyldningshullet ikke var særlig stort, hvorfor man skulle skære frugt og grønt i mindre stykker, inden man gik i gang med processen.

Bruger- og børnevenlig maskine med 50 % mere saft

Med Wilfa JuiceMaster Sj-150a får man en maskine, der ikke blot er brugervenlig – den er også børnevenlig. Modellen kan bruges af både voksne og børn, da maskinen er lavet med fokus på at undgå skarpe kanter. Med maskinens aftagelige dele, der tåler at komme i opvaskemaskinen, kan selv store og små klare rengøringen.

Wilfa JuiceMaster Sj-150a er en model, der udnytter omkring 50 % mere saft fra frugter og grøntsager end andre modeller på markedet. Det vil sige, at man med denne maskine både vil undgå mere madspild samt få flere glas med juice ved blot en enkelt presning.

Med denne model medfølger der en frugtkødsbeholder på 550 ml. Med frugtkødsbeholderen kan man gøre brug af den overskydende pulp til at bage kager, boller, putte i en gryderet, i havregrød eller noget helt andet, hvis man vil undgå endnu mere madspild. Derudover er maskinens kandekapacitet på 800 millimeter, hvorfor der er rig mulighed for at tage et par glas med grøntsag- eller frugtjuice.

Wilfa JuiceMaster Sj-150a specifikationer:
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 1
🔴 Motoreffekt: 150 Watt
🔴 Kandekapacitet: 800 milliliter
🔴 Frugtkødsbeholder: 550 milliliter
🔴 Omdrejninger pr. minut: 75
🔴 Vægt: 2,5 kilo

Fordele ved Wilfa JuiceMaster Sj-150a
🔵 Brugervenlig og børnevenlig maskine
🔵 Udstyret med en keramisk kværn
🔵 Udstyret med en frugtkødsbeholder
🔵 Aftagelige dele tåler at komme i opvaskemaskinen
🔵 Kan presse 50 % mere saft fra frugter og grøntsager

Nedenfor kan du se en kort demonstration af Wilfa Juicemaster: 

https://www.youtube.com/watch?v=2pcWpooBWyA

Hurom HU-702 Slow Juicer

✅ Anbefalet i Gastromand
✅ Vinder af Red Dot Design Award

Hurom-HU-702

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.795,00 Kr. 0,00 Kr. 2.795,00 Kr. Læs mere
3.624,00 Kr. 0,00 Kr. 3.624,00 Kr. Læs mere
3.624,00 Kr. 0,00 Kr. 3.624,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Hurom HU-702 Slow Juicer er blevet testet og vurderet af den danske side Gastromand.dk. Derudover er denne model også vinder af Red Dot Design Award. Gastromand.dk er især begejstrede for modellen, hvorfor eksperterne derfor anbefaler denne model på deres hjemmeside.

Hurom HU-702 Slow Juicer er en populær slow juicer, der også er kendt under navnet ’The Boss’, da dette er anden generationen af modellen HU-700. Med denne juicer er der derfor tale om en opgradering eller opdatering i forhold til den forhenværende model.

Med Hurom HU-702 Slow Juicer får man en maskine, der er kendt for at være designet i et moderne og klassisk look. Det betyder, at denne model både kan sættes i køkkenskabet eller stå fremme på køkkenbordet, hvorfor man ikke behøver at tage maskinen frem og tilbage hele tiden.

Den danske side Gastromand.dk er imponerede over denne model, som de forklarer er god til at udnytte ingredienserne samt er støjsvag i brug. Dog er eksperterne fra Gastromand.dk ikke så begejstrede for maskinens pris, som de mener, er i den lidt dyrere end af prisskalaen.

Dog er Hurom HU-702 Slow Juicer en prisbelønnet maskine for sin moderne og slanke design, hvor modellen er vinder af Red Dot Design Award.

Hurom HU-702 Slow Juicer er en model med flere nye egenskaber, der gør det til en god konkurrent for andre modeller på markedet. Denne model er blandt andet udstyret med en ny og forbedret motor, et nyt kværnsystem samt en ny pulpkontrol.

Induktionsmotor og pulpkontrol-funktion 

Hurom HU-702 Slow Juicer har en 150 Watt motor samt et mindre påfyldningshul. Modellen er udstyret med en kraftfuld induktionsmotor, der arbejder med kun 43 omdrejninger i minuttet.

Derudover er denne model også kendt for at være en af de mest støjsvage modeller på markedet.

Maskinens langsomme omdrejninger og den kraftfulde induktionsmotor samarbejder om at presse både bløde og hårde frugter og grøntsager på en sådan måde, så næringsstoffer bliver bevaret i ingredienserne.

Med Hurom HU-702 Slow Juicer medfølger der også en pulpkontrol-funktion. Med denne funktion er der mulighed for selv at regulere, hvor meget pulp der skal være i juicedrikken.

Maskinen er udstyret med et mindre håndtag, hvor man selv kan vælge, hvor blødt eller hårdt ingredienserne skal presses mod selve sien. På denne måde kan man selv regulere, hvor fyldig eller fiberrig, drikken skal være. Det er derfor nemmere at lave friskpresset juice med en ønsket konsistens.

Nyudviklet kværnsystem med nyt juicehoved 

Nogle ældre juicemaskiner kan få problemer med tilstopning, hvorfor denne model har taget fat om dette problem. Hurom HU-702 Slow Juicer er nemlig udstyret med et nyt kværnsystem, hvor man ikke længere burde opleve problemer med tilstopning.

Derudover øger kværnsystemet heller ikke den tid, som det tager at presse juicen ud, selvom det bliver gjort med de langsomme omdrejninger.

Det nyudviklede kværnsystem medvirker til, at bevarelsen af vitaminer og mineraler er endnu mere effektiv. Derudover bliver der også efterladt mindre pulp inde i selve maskinen.

Hurom HU-702 Slow Juicer kommer med et nyudviklet juicehoved med en ny si og skrue. På grund af den nye skrue bliver juicen presset hurtigt, selvom omdrejningerne er langt lavere end hos andre modeller.

Ligesom de forhenværende modeller er Hurom HU-702 Slow Juicer også udstyret med en juiceprop, der sørger for, at det er muligt at lave smoothies uden brug af en blender.

Kandekapaciteten er på 500 milliliter og al frugtkødet ender i en medfølgende frugtkødsbeholder ved presning af juice.

Hurom HU-702 Slow Juicerspecifikationer:
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 1
🔴 Motoreffekt: 150 Watt
🔴 Kandekapacitet: 500 milliliter
🔴 Frugtkødsbeholder: 500 milliliter
🔴 Omdrejninger pr. minut: 43

Fordele ved Hurom HU-702 Slow Juicer
🔵 Pulpkontrol-funktion
🔵 Induktionsmotor
🔵 Praktisk juicehoved
🔵 Lave omdrejninger
🔵 Nyudviklet kværnsystem

Nedenfor kan du se en kort demonstration af slow juiceren fra Hurom:

https://www.youtube.com/watch?v=ZWVmXqtD2ow

Witt by Kuvings B6100 Slow Juicer

✅ Populær blandt brugerne

witt-by_kuvings-B6100

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
2.499,95 Kr. 0,00 Kr. 2.499,95 Kr. Læs mere

 

ModellenWitt by Kuvings B6100 Slow Juicer bliver ofte kaldt for en luksusmaskine, da den er god til bevare næringsstoffer, vitaminer og mineraler fra frugter og grøntsager. Med dens evne til at presse hele ingredienser på én gang, er dette en af de eneste modeller på markedet, der endelig lover, hvad mange forbrugere har drømt om.

Derfor er denne model også populær blandt forbrugerne, da den har de egenskaber og funktioner, der er blevet efterspurgt. Ved at putte hele frugter og grøntsager ned i maskinen, skal man ikke bruge tid på at skære ingredienserne ud. Derudover er bevarelsen af næringsstoffer også bedre.

Påfyldningshul til hele frugter og grøntsager

Med Witt by Kuvings B6100 Slow Juicer får man en maskine med et stort påfyldningshul på 75 millimeter, hvorfor frugter og grøntsager kan presses ned uden tilberedning. På denne måde undgår man at miste frugt- og grøntsagssaft samt vigtige mineraler og vitaminer.

Maskinen arbejder med 50 omdrejninger i minuttet. Med den langsommere presning af ingrediensernes saft, vil man undgå iltning og oxidation, hvorfor ingredienserne får en optimal tilberedning. Disse to funktioner sikrer den mest optimale bevaring af næringsstoffer i den friskpressede juice.

Denne model har et rør med et lille skær, der sikrer, at alle frugter og grøntsager bliver udskåret, inden de ender nede i selve kværnen, der skal presse saften fra ingredienserne ud.

Witt by Kuvings B6100 Slow Juicer har en kandekapacitet på i alt 1 liter. Derudover medfølger der også en frugtkødsbeholder, der opsamler alt frugtkødet. Denne beholder har også en kapacitet på i alt 1 liter.

Model med SmartLåg og mulighed få 35 % mere juice 

Witt by Kuvings B6100 Slow Juicer har en motoreffekt på 240 Watt. Der er derfor mulighed for både at presse bløde og hårde grøntsager og frugter med denne model.

Modellen giver mulighed for at øge juiceudtrækningen med op til 35 % sammenlignet med en traditionel saftpresser. Derudover eliminerer denne maskine udvikling af skum og oxidation. Det vil sige, at den friskpressede juice kan holde sig i køleskabet i flere dage.

Derudover er Witt by Kuvings B6100 Slow Juicer udstyret med et SmartLåg. Dette låg sørger for, at man kan blande forskellige former for juice og smage. Denne funktion stopper også saften fra at dryppe fra maskinens hane og ned på selve køkkenbordet. Det betyder også, at rengøringen kan klares nemmere og hurtigere.

Med denne maskine medfølger der dog også en rengøringsbørste, som man kan bruge til at rense maskinen efter endt brug.

Witt by Kuvings B6100 Slow Juicerspecifikationer:
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 1
🔴 Motoreffekt: 240 Watt
🔴 Kandekapacitet: 1 liter
🔴 Frugtkødsbeholder: 1 liter
🔴 Omdrejninger pr. minut: 50
🔴 Vægt: 6,4 kilo

Fordele ved Witt by Kuvings B6100 Slow Juicer
🔵 Udstyret med et stort påfyldningshul med mulighed for presning af hele frugter og grøntsager
🔵 Bevarer vitaminer og næringsstoffer
🔵 Rengøringsbørste medfølger
🔵 Udstyret med et SmartLåg
🔵 Kan presse både bløde og hårde frugter og grøntsager

Nedenfor kan du se en kort demonstration af Witt by Kuvings B6100:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=132&v=_2k4jWu8hJk

Kenwood JMP800

Anbefalet hos norske tek.no

Kenwood JMP800 slow juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.299,00 Kr. 0,00 Kr. 2.299,00 Kr. Læs mere
2.349,00 Kr. 0,00 Kr. 2.349,00 Kr. Læs mere
2.434,00 Kr. 0,00 Kr. 2.434,00 Kr. Læs mere
2.635,00 Kr. 0,00 Kr. 2.635,00 Kr. Læs mere
2.658,00 Kr. 0,00 Kr. 2.658,00 Kr. Læs mere
2.719,00 Kr. 0,00 Kr. 2.719,00 Kr. Læs mere

 

Slowjuiceren Kenwood JMP800 er blevet testet af det norske tek.no sammen med en række andre modeller, og efter endt test står det klart, at Kenwood JMP800 har klaret sig rigtig godt. Der er ingen parametre, hvor eksperterne er utilfredse med modellen, og især fremhæves modellens robusthed, udformning og støjsvaghed.

Der er tale om en stor model på syv kilo, som optager en del plads, men til gengæld ser modellen flot ud på køkkenbordet. 

Anvend hele frugter

Lethed for forbrugeren er et af nøgleordene for Kenwood JMP800. Modellen kommer nemlig med et dobbelt påfyldningsrør, og røret er så stort, at man ikke behøver skære sine ingredienser i mindre stykker først – man kan simpelthen tilføje dem i hel tilstand.

Eksperterne har også forsøgt sig med dette, men de kommenterer dog, at hvis frugterne er store, så er det nødvendigt at skære dem over først alligevel.

Motoren er stærk og hurtigt og på 280 W, som betyder, at man på få sekunder kan få en drikkeklar juice. Man tilbereder alle ingredienserne på samme hastighedstrin, da der kun er ét muligt.

Modellen kan også klare hårde grøntsager og opfordrer forbrugeren til at prøve sig frem med egne opskrifter.

God udnyttelsesprocent

Kenwood JMP800 giver et højt udbytte af ingredienserne. I eksperternes test blev det til en juicemængde på lige under 70 procent, hvilket er en god udnyttelsesprocent af de tilsatte ingredienser.

Eftersom her er tale om en slowjuicer, får man ligeledes en høj bevarelse af næringsstofferne i juicen, så den forbliver så sund som mulig.

Et andet vigtigt aspekt, som eksperterne fremhæver ved Kenwood JMP800, er lyden. Modellen har et lydniveau på 39 dB, og det er så lav en støj, at det ikke generer – ej heller er det nok til at vække hele huset en tidlig morgenstund.

Mange muligheder

Der følger forskellige dele med til Kenwood JMP800, som gør brugen af modellen lettere og mere lige til. Det tæller blandt andet to forskellige kander, så man for eksempel kan sætte den ene i køleskabet med juice og så bruge den anden.

Størrelsen er på 1,5 liter. Herudover medfølger også en beholder til frugtkød og -affald, som opsamler dette under brugen.

Der er også taget hensyn til rengøringen på flere områder med både en medfølgende rengøringsbørste til alle delene samt dryp-stop-funktion, som sikrer, at man ikke spilder juicen.

Udvalgte fordele ved Kenwood JMP800:
🔵 Flot, stor og robust slowjuicer
🔵 Dobbelt påfyldningsrør, som kan tage hele frugter
🔵 Udnyttelsesprocent på 70 procent
🔵 Lavt støjniveau på 39 dB
🔵 To kander, beholder til frugtkød samt rengøringsbørste medfølger

Her kan du se en præsentationsvideo af modellen. Videoen er produceret af Kenwood:

https://www.youtube.com/watch?v=F5kX27d7CFI

KitchenAid Slow Juicer

4,5 stjerner ud af 5 hos trustedreviews.com
58 ud af 100 point hos which.co.uk

kitchenaid-111ems slowjuicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.299,00 Kr. 0,00 Kr. 2.299,00 Kr. Læs mere
2.434,00 Kr. 0,00 Kr. 2.434,00 Kr. Læs mere
3.067,00 Kr. 0,00 Kr. 3.067,00 Kr. Læs mere
3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere
3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere

 

KitchenAid Slow Juicer er blevet testet af flere kilder. Det tæller både trustedreviews.com, som med en score på 4,5 stjerner ud af 5 er glade for modellen, men også det engelske testmagasin which.co.uk, som dog ikke er helt så imponerede.

Eftersom KitchenAid Slow Juicer kommer fra mærket KitchenAid, som har et ry for at producere virkelig gode og innovative køkkenredskaber, hvoraf mange allerede er blevet stilikoner, så havde eksperterne nemlig forventet mere af modellen.

Kraftfuld og flot slowjuicer

Man kan ikke komme udenom, at KitchenAid Slow Juicer vil se rigtig flot ud på køkkenbordet, hvor den med sin majestætiske facon vil trone over køkkenet.

Modellen er meget stor og er dermed også meget tung – KitchenAid Slow Juicer vejer nemlig over ti kilo – men på den positive side betyder det, at modellen er robust og står fast.

Et andet aspekt, der er højt ved KitchenAid Slow Juicer, er prisen som så ofte, når det gælder KitchenAid-produkter.

Især god til frugt

KitchenAid Slow Juicer vil være et godt valg til den forbruger, som primært vil slowjuice frugter med et højt indhold af saft og vand. Det er nemlig modellens force, og den formår at producere en klumpfri drikkeklar juice med den kraftige motor på 230 W.

Som et stort plus inden for komforten har KitchenAid Slow Juicer en funktion, der gør, at den selv kan skære frugt og grønt i mindre stykker, før der juices. På den måde slipper man selv for en stor del af arbejdet – dette er i øvrigt en unik funktion, som ikke ses ret mange andre steder.

Støjsvag model

KitchenAid Slow Juicer opererer nærmest lydløst, når den arbejder, og det er et stort plus, hvis man ynder at anvende sin slowjuicer tidligt om morgenen. Der medfølger en del tilbehør med modellen, som gør brugen mere alsidig. Det tæller blandt andet tre forskellige filtre, som gør, at man selv kan vælge, hvor grov eller lind juicen skal være.

For at sikre at juicen ikke bliver fuld af skum, som produceres under arbejdsprocessen, medfølger der også et skumfilter. Modellen har syv dele, der skal skilles ad, når det er tid til rengøring, og det kan godt drille lidt.

Til gengæld tåler alle delene opvaskemaskine. Der medfølger også en rengøringsbørste, som kan gøre det lettere at få filtrene helt fri for frugtaffald.

Udvalgte fordele ved KitchenAid Slow Juicer:
🔵 Flot, stor og tung slowjuicer på over ti kilo
🔵 Især god til at slowjuice frugter
🔵 Har en integreret funktion, der selv skærer frugt og grønt i stykker
🔵 Støjsvag model
🔵 Meget tilbehør, blandt andet forskellige filtre


Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolution

Bedst i test hos Råd & Rön 

tefal slow juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.287,00 Kr. 0,00 Kr. 2.287,00 Kr. Læs mere
2.549,00 Kr. 0,00 Kr. 2.549,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolution er blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Denne organisation er imponerede over modellen, som de har givet en god bedømmelse.

Eksperterne fra Råd & Rön har kåret Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolution som værende bedst i test sammenlignet med andre modeller på markedet. De har testet modellen på baggrund af forskellige parametre, hvor denne model generelt var bedre end de andre testede modeller. Råd & Rön var især vild med maskinens ydeevne, som de mente fungerede godt.

Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolution er en rund, enkel og kompakt slow juicer, der nemt kan gemmes væk i køkkenskabet. Hvis man anvender sin juicer ofte, vil det dog være nemmere at have den fremme på køkkenbordet.

Med denne model er der mulighed for at placere den på køkkenbordet, da designet er både stilrent og moderne. Maskinens runde form kombineret med dens enten grålige eller sorte look, sørger for, at modellen passer ind i de fleste køkkener uanset valg af farve.

3 forskellige påfyldningshuller og 2 rustfrie stålfiltre

Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolutionhar en 300 Watt motor samt 3 påfyldningshuller på 41 millimeter. Der er mulighed for både at presse bløde og hårde frugter og grøntsager med denne model.

De 3 påfyldningshuller giver mulighed for at juice forskellige ingredienser på samme tid, hvor man kan blande disse smage sammen. Derudover er denne model udstyret med 2 rustfrie stålfiltre: et orange filter til juice og smoothies samt et pink filter til coulis og saucer.

Med Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolution er der mulighed for at presse op til 1 liter juice på én gang uden at tømme frugtkødsbeholderen. Når man er i gang med at lave friskpresset juice vil alt frugtkødet ende i frugtkødsbeholderen, der også er udstyret med en kapacitet på 1 liter.

Ved køb af denne juicemaskine medfølger der en opskriftsbog, der kommer med masser af ideer og opskrifter, når det kommer til tilberedning og forberedelse af forskellige former for juice, der kan laves til morgen, middag eller aften.

Bevarer flere næringsstoffer med langsom presning

Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolution er udstyret med en langsomt roterende mekanisme, der sørger for at udvinde al saften fra enhver ingrediens med et blidt tryk. Den langsomt roterende mekanisme udøver et delikat tryk for at udvinde det bedste fra alle slags frugter, grøntsager eller endda friske urter.

Denne maskine er med dens langsomme presning også forholdsvis støjsvag, hvorfor maskinen ikke vil larme i hele huset, når man går i gang med at presse juice.

Med Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolution bliver næringsstoffer også bevaret bedre. På grund af maskinens saftteknologi bliver der ekstraheret 35 % mere saft, 30 % mere C-vitamin og 75 % flere antioxidanter end med en traditionel centrifugal juicepresser.

Denne model arbejder med 80 omdrejninger i minuttet. De langsomme omdrejninger sørger for, at frugterne og grøntsagerne bedre kan bevare deres vitaminer, mineraler og antioxidanter i samarbejde med maskinens teknologi.

Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolution er også udstyret med en skumseparator samt en drypstopfunktion. Skumseparatoren fjerner alt skum, så man ikke får andet i glasset end juice.

Drypstopfunktionen sørger derimod for, at der ikke bliver spildt ned på køkkenbordet efter endt brug. Funktionen sikrer, at maskinen ikke vil dryppe, efter man har fjernet kanden væk fra hanen.

Maskinen er nem at rengøre efter brug, da alle aftagelige dele tåler at komme i opvaskemaskinen.

Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolutionspecifikationer:
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 1
🔴 Motoreffekt: 300 Watt
🔴 Kandekapacitet: 1 liter
🔴 Frugtkødsbeholder: 1 liter
🔴 Omdrejninger pr. minut: 80

Fordele ved Tefal – ZC500H38 Infiny Press Revolution: 
🔵 Udstyret med en langsomt roterende mekanisme
🔵 2 stk. rustfrie stålfiltre til forskellige ingredienser
🔵 3 forskellige påfyldningshuller
🔵 Aftagelige dele tåler at komme i opvaskemaskinen
🔵 Stilrent og moderne design

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Tefal Infiny Press Revolution:

https://www.youtube.com/watch?v=Ii9OfuSqqOs

Smeg Slow Juicer

Anbefalet hos den britiske avis The Independent
Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph

Smeg Slow Juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.249,96 Kr. 0,00 Kr. 4.999,95 Kr. Læs mere

 

Modellen Smeg Slow Juicer er blevet testet og anmeldt af de britiske aviser The Independent og The Telegraph. Begge eksperter mener, at denne slow juicer er værd at investere i, hvorfor de har givet den en anbefaling med på vejen.

The Independent finder mange fordele ved Smeg Slow Juicer. De beskriver blandt andet, at maskinen er stille, BPA-fri, nem at komme i gang med samt passer ind i de fleste køkkener. Dette er eksperterne fra The Telegraph enige i, men skriver også, at maskinen var effektiv og klarede de fleste opgaver præcis, som den skulle.

Eksperterne finde ikke mange ulemper ved Smeg Slow Juicer. Dog nævner The Telegraph, at påfyldningsrøret ikke altid var bredt nok, hvorfor man blev nødt til at skære i nogle frugter og grøntsager i mindre stykker, før man puttede dem i maskinen.

Langsomt pressesystem og roterende børster

Med Smeg Slow Juicer får man en maskine med et langsomt pressesystem, der ikke gør brug af knivblade. I stedet presser maskinen saften langsomt fra ingredienserne med en kraftig skrue. Dette sikrer, at de fleste næringsstoffer, vitaminer og mineraler bevares i juicen samt, at saften ikke oxideres, før den forlader maskinen.

Desuden kommer Smeg Slow Juicer med en funktion, der gør, at man selv kan indstille konsistensen alt efter, hvor meget frugtkød man foretrækker. Man kan derfor lave præcis den juice, som man bedst kan lide. I maskinens indre si er der roterende børster i silikone, der filtrerer frugtkødet fra, så man får en renere juice.

Juicer i retro-design med Tritan-juicebeholder

Smeg Slow Juicer er fremstillet i et stilrent retro-design, hvorfor man sagtens kan lade maskinen blive på køkkenbordet efter brug. Juiceren er udstyret med et par gummifødder, hvilket betyder, at den står solidt plantet på køkkenbordet både under og efter brug. Man skal derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt maskinen glider rundt eller ej.

Udover et retro-design, så er Smeg Slow Juicer også designet til at være en praktisk slow juicer. Maskinen kommer nemlig med en Tritan-juicebeholder, hvori juicen bliver opsamlet. Beholderen har en kapacitet på 0,5 liter, og det er fra denne, at man kan hælde juicen direkte i et glas eller i en flaske.

Betjeningsknap i rustfrit stål og reverse-funktion

Smeg Slow Juicer har en motoreffekt på 150 Watt. Dette er en smule lavere end andre modeller, men der er stadig mulighed for både at presse de lidt hårdere samt bløde grøntsager og frugter.

Slow juiceren er også forsynet med en reverse-funktion, hvor man nemt kan få de lidt store ingredienser fri fra maskinen, hvis de sætter sig fast undervejs i processen.

Selve maskinens betjeningsknap sidder på fronten af maskinen og er fremstillet af rustfrit stål. Det er her, man kan styre alle de forskellige funktioner til at presse den juice, man ønsker.

Ved køb af Smeg Slow Juicer medfølger der desuden en rengøringsbørste.

Smeg Slow Juicer specifikationer:
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 1
🔴 Motoreffekt: 150 Watt
🔴 Kandekapacitet: 0,5 liter
🔴 Omdrejninger pr. minut: 43
🔴 Vægt: 7,4 kilo

Fordele ved Smeg Slow Juicer: 
🔵 Bevarer vitaminer og næringsstoffer
🔵 Langsomt pressesystem
🔵 Indstilling af konsistens
🔵 Reverse-funktion
🔵 Roterende børster i silikone

Her kan du se en videopræsentation af Smeg Slow Juicer lavet af Smeg:

https://www.youtube.com/watch?v=GiRbmfSa5hA

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640

✅ Populær blandt brugerne

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 er ikke taget med i nogle eksperttests. Dog er modellen en populær maskine hos forbrugerne, hvorfor den alligevel er taget med her.

C9640 er efterfølgeren til den anden populære model C9600 fra Witt by Kuvings. Med C9640 finder man derfor et par finjusteringer, da modellen er blevet optimeret med et par enkelte funktioner.

Ligesom forgængeren kan Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 tage hele grøntsager og frugter, hvorfor man slipper for at skære alle ingredienserne i stykker, inden de skal ned i maskinen.

Opgraderet model med effektivt kværn- og filtersystem

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 er udstyret med et effektivt kværn- og filtersystem, der sikrer, at juicen får en blødere konsistens. Den nye presseteknologi sikrer også, at maskinen er nemmere at gøre ren efter brug.

Maskinen har ydermere fået et par opgraderinger i forhold til designet. Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 har blandt andet fået et endnu større pulprør samt kan nu købes i en anden farve. Ligesom den tidligere model, så kommer Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 også med en drypstopfunktion i krom.

Lydsvag model med kraftfuld motor

Med Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 får man en slow juicer med AC-motor, der har en effekt på 240 Watt. Det betyder, at maskinen er kraftfuld nok til at kunne presse både hele frugter og grøntsager i samarbejde med dens effektive kværn- og filtersystem.

Selvom maskinen kommer med en kraftfuld motor, så kan den stadig betegnes som værende en lydsvag model. Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 har et lydniveau på omkring 30 dB, hvorfor den ikke støjer meget i hjemmet. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

SmartLåg og reverse-funktion

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 er forsynet med både en reverse-funktion samt et SmartLåg.

Med reverse-funktionen har man mulighed for at få hjælp til at få ingredienser fri, hvis de sætter sig fast under brug, hvorimod man med SmartLåget får en drypfri hældetud, der gør det nemmere at hælde juicen op i en flaske eller et glas uden at spilde.

Maskinens beholderkapacitet er på 0,4 liter, hvorfor der er mulighed for at lave juice til hele familien på en gang.

Ved køb af Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 medfølger der en rengøringsbørste, et patenteret rengøringsværktøj, en kande til frugtkød og en kande til juice.

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 specifikationer:
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 1
🔴 Motoreffekt: 240 Watt
🔴 Kandekapacitet: 0,4 liter
🔴 Omdrejninger pr. minut: 50
🔴 Vægt: 6,9 kilo

Fordele ved Witt by Kuvings Slowjuicer C9640
🔵 Reverse-funktion
🔵 Effektivt kværn- og filtersystem
🔵 Kan presse hele frugter og grøntsager
🔵 Lydsvag model
🔵 Rengøringsbørste m.m. medfølger


Philips HR1946

4,5 ud af 5 stjerner hos det store testmagasin Trustedreviews.com

Philips HR1946

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.942,00 Kr. 0,00 Kr. 1.942,00 Kr. Læs mere
1.942,00 Kr. 0,00 Kr. 1.942,00 Kr. Læs mere
2.410,00 Kr. 0,00 Kr. 2.410,00 Kr. Læs mere
2.410,00 Kr. 0,00 Kr. 2.410,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Philips HR1946 er blevet testet og anmeldt af det store testmagasin Trustedreviews.com, der har valgt at give modellen 4,5 ud af 5 stjerner.

Dette har eksperterne valgt, da de er vilde med maskinens kompakte størrelse, at den tåler at komme i opvaskemaskinen, samt at maskinen kan presse op til 90 % af frugten eller grøntsagen.

Trustedreviews.com finder ikke mange ulemper ved Philips HR1946. Det eneste, de bemærker, er, at maskinens opskriftsbog mangler en smule vejledning samt, at modellen er forholdsdyr dyr.

Ved køb af Philips HR1946 medfølger der nemlig en opskriftsbog med 40 opskrifter, hvor man har mulighed for at finde inspiration til, hvad man skal bruge maskinen til.

Effektiv slow juicer, der bevarer næringsstoffer

Med Philips HR1946 får man en slow juicer med en motoreffekt på 200 Watt. Dette er en smule mindre i forhold til andre modeller, men det betyder stadig, at maskinen er effektiv nok til at kunne presse de fleste former for frugter og grøntsager. Man kan eksempelvis presse de frugter, der ofte er en smule sværere at presse såsom bananer og mangofrugter.

På grund af maskinens langsomme presseteknologi, så sikrer det, at de fleste mineraler og vitaminer bliver bevaret i juicen, hvorfor man ikke mister alt det gode fra ingredienserne.

Maskinen har kun en enkelt hastighed, som man kan benytte sig af, når man skal lave sin juice. Man skal derfor ikke indstille på denne hele tiden. Ved presning af frugter og grøntsager kan man presse saften direkte ned i hvert enkelt familiemedlems glas.

MicroMasticating-teknologi og drypstop-funktion

Philip HR1946 er forsynet med en innovativ MicroMasticating-teknologi, der er designet til at åbne cellerne i frugter og grøntsager, så der presses mest muligt saft ud. Teknologien sørger for op til 90 % udtrækning af frugter og grøntsager, så man får mest muligt ud af sine ingredienser.

Der er desuden mulighed for at blande blade og nødder i sin juice, da man med MicroMasticating-teknologien også kan presse disse typer af ingredienser.

Endvidere kommer Philips HR1946 med en integreret drypstop-funktion, der giver mulighed for, at man kan stoppe mellem presninger. Det betyder, at man nemmere kan undgå spild, så køkkenbordet holder sig rent.

Maskinen har en beholderkapacitet på 1 liter, hvorfor man har mulighed for at lave juice til hele familien på en gang.

Rengøringsfunktion og stort påfyldningsrør

Philips HR1946 er forsynet med en stort påfyldningsrør, der sørger for, at forberedelsestiden er minimal. Man behøver nemlig ikke forberede de forskellige ingredienser meget, før man kan putte dem ned i maskinen.

Derudover kommer maskinen med et rengøringsprogram, der presser de sidste dråber juice ud, mens indersiden af maskinen bliver rengjort. På den måde undgår man, at juicen går til spilde i rengøringsprocessen.

Maskinen er yderligere udstyret med et nemt aftageligt design samt kantfri dele, hvorfor den kan rengøres direkte under vandhanen. Desuden tåler de aftagelige dele at komme i opvaskemaskinen.

Alle de aftagelige dele kan opbevares i frugtkødsbeholderen, hvorfor man ikke mister dem til næste gang, de skal bruges.

Philips HR1946 specifikationer:
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 1
🔴 Motoreffekt: 200 Watt
🔴 Kandekapacitet: 1 liter
🔴 Frugtkødsbeholder: 1 liter
🔴 Vægt: 4,29 kilo

Fordele ved Philips HR1946
🔵 MicroMasticating-teknologi
🔵 Rengøringsfunktion
🔵 Stort påfyldningsrør
🔵 Drypstop-funktion
🔵 Brugervenligt design


Smeg Retro Style Citrus Juicer

Anbefalet hos den britiske avis The Independent
Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph


Smeg Retro Style Citrus Juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
880,00 Kr. 0,00 Kr. 880,00 Kr. Læs mere
1.095,00 Kr. 0,00 Kr. 1.095,00 Kr. Læs mere
934,96 Kr. 0,00 Kr. 1.099,95 Kr. Læs mere
1.369,00 Kr. 0,00 Kr. 1.369,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Smeg Retro Style Citrus Juicer er blevet testet og anmeldt af de britiske aviser The Independent og The Telegraph. Her har eksperterne hver især testet henholdsvis elleve og fem juicemaskiner.

Eksperterne er begge vilde med Smeg Retro Style Citrus Juicer, som The Independent kalder for en ”kompakt, slank og stilren model”. De britiske eksperter fra The Independent er især vilde med, at maskinen er nem at rengøre, samt at den kommer med en drypstop-funktion.

Dette er eksperterne fra The Telegraph enige i, men nævner også, at maskinen er forholdsvis lydsvag samt et produkt, der egner sig til de fleste hjem.

Der findes ikke mange ulemper ved modellen. Det eneste, som The Independent bemærker, er, at man skal være forberedt på at få en smule klistrede fingre, da man selv skal holde ingredienserne én efter én.

Knapfri citruspresser med skridsikker belægning

Smeg Retro Style Citrus Juicer er en knapfri citruspresser, der kommer med en skridsikker belægning på fødderne. Den skridsikre belægning sørger for, at modellen står fast og solidt plantet på køkkenbordet, hvorfor man ikke behøver at holde på den hele tiden under brug.

Alle de dele, der kommer i berøring med ingredienserne og saften, er fremstillet af rustfrit stål eller BPA-fri stødfast tritan. Det betyder ikke mindst, at det er en sundhedsmæssig fordel for forbrugeren, men det gør også, at maskinen er nemmere at rengøre efter brug.

Der er desuden mulighed for at vippe citruspresserens hældetud både op og ned, så man ikke spilder en masse på køkkenbordet.

Automatisk tænd og sluk og indbygget ledningsoprul

Smeg Retro Style Citrus Juicer er forsynet med en automatisk tænd og sluk-funktion, der pr. automatik aktiveres, når man begynder at presse sine frugter og grøntsager.

Desuden kommer Smeg Retro Style Citrus Juicer med et indbygget ledningsoprul, der gør det nemmere at pakke maskinen hurtigt væk i køkkenskabet. Det er dog også muligt at beholde modellen på køkkenbordet, da den er fremstillet i et stilrent og kompakt retro-design. Modellen vil derfor passe ind i de fleste køkkener.

Det er desuden muligt at komme alle aftagelige dele i opvaskemaskinen, hvorfor man ikke behøver at bruge tid på selv at rengøre maskinen manuelt efter brug.

Model med effektiv motor og Tritan-beholder

Smeg Retro Style Citrus Juicer kommer med en motor, der har en motoreffekt på 70 Watt. Det virker ikke som meget i forhold til andre modeller, men det er rent faktisk nok til at have mulighed for at presse et hav af forskellige citrusfrugter. Eksperterne forklarer, at de ikke havde nogle problemer i forhold til de citrusfrugter, som de afprøvede.

Endvidere er Smeg Retro Style Citrus Juicer forsynet med en anti-dryp beholder i rustfrit stål, som man nemt og hurtigt kan juice direkte ned i. Beholderen har en kapacitet på hele 5 liter, hvorfor man kan lave en saft af citrusfrugter til hele familien på samme tid. Beholderen er desuden en Tritan-beholder, hvorfor den er fremstillet til at være holdbar.

Smeg Retro Style Citrus Juicer specifikationer:
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 1
🔴 Motoreffekt: 70 Watt
🔴 Kandekapacitet:  5 liter
🔴 Vægt: 2,6 kilo

Fordele ved Smeg Retro Style Citrus Juicer: 
🔵 Automatisk tænd og sluk
🔵 Indbygget ledningsoprul
🔵 Hældetud
🔵 Beholderkapacitet på 5 liter
🔵 Aftagelige deler tåler at komme i opvaskemaskinen

Her kan du se en videopræsentation af Smeg Retro Style Citrus Juicer lavet af Smeg:

https://www.youtube.com/watch?v=5aCnHlODLAE

Lav sund og frisk juice med en slow juicer

sund slow juice

Det er i de seneste år blevet utroligt populært at lave forskellige former for frisk juice. Ved at presse din egen juice, kan du på en nem måde få et skud vitaminer hver dag og både frugt og grøntsager er velegnede til at komme i juiceren. Det er især en god idé at huske grøntsagerne i juicen, da saften fra disse indeholder et hav af gode næringsstoffer.

Der findes mange former for juicemaskiner og det kan ofte være svært at gennemskue hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige maskiner.

Centrifuge juicere er de mest almindelige juicemaskiner og de er ofte et billigere prisalternativ til slow juicer modellerne. Centrifuge juicere er ofte hurtige og effektive, da de udnytter centrifugalkraft til at producere juicen og derved “slynger” saften ud af frugt og grønt. Mange mener, at ulempen ved centrifuge juicerne er, at processen går for stærkt, så saft fra frugt og grønt ikke bliver presset ordentligt ud. Processen også beskyldes for ødelægge en del af næringsstofferne.

Når man anvender en slow juicer så presses juicen langsommere, hvilket betyder, at man presser juice på samme, som hvis man havde brugt en håndpresser. Dette gør, af slow juiceren udnytter saften bedre end en centrifuge og du får en juice med flere vitaminer og næringsstoffer i.

En anden stor fordel ved slow juicerne er, at de er betydeligt nemmere at rengøre, sammenlignet med en centrifuge juicemaskine. For mange mennesker er det rengøringen der ofte er afgørende for, hvorvidt man får lavet en juice. Når det er nemt og hurtigt at rengøre sin juicemaskine, så er der langt større chance for, at du får lavet juice. Der findes generelt mange forskellige holdninger til, hvilke typer juicemaskiner der laver bedst juice og hvorfor. TV2 har lavet et program der fokuserer på dette. Du kan se programmet her.


Gode og nemme juiceopskrifter

Gode og nemme juiceopskrifter

De seneste par år er det blevet meget populært at drikke juice fyldt med frugter og grøntsager. Desværre er det ikke nok blot at drikke en standardjuice fra supermarkedet, da disse er fyldt med sukker og få næringsstoffer. Faktisk er der ofte mere sukker i supermarkeds juice, end almindelig sodavand.

At have din egen slow juicer derhjemme betyder, at du selv kan blande en god samling af frugt og grønt efter din smag, lige når du vil. Juicing hjælper med at sikre, at ingen usunde tilsætningsstoffer smutter ned i blandingerne, og med især slow juicerens teknikker kan du sørge for at udvinde alle de fordelagtige vitaminer og mineraler fra dine frugter og grøntsager direkte ned i din friskpressede juice.

En anden fordel er, at slow juicere ikke producerer meget varme, hvilket betyder, at der bevares flere næringsstoffer og enzymer i juicen. Først vil vi starte med at vise et par sunde juiceopskrifter, der kan laves nemt og hurtigt.


Grøn juice med en twist

Grøn juiceDenne klassiske grønne juiceopskrift er til dem, der ønsker et energigivende boost. Når det er sagt, vil du være glad for at vide, at denne blanding også kommer med et strejf af sødme.

Det kan nemlig være svært at vænne sig til grøntsagsjuice i starten. Denne blanding er rig på bioflavonoider, jern, A-vitamin og C-vitamin. Med denne blanding får du omkring 1 liter juice.

Ingredienser
20 gram frisk ingefær
3 citroner
500 gram spinat eller grønkål
250 gram selleri
5 æbler

Sådan gør du
1. Put alle ingredienser i din juicer.
2. Serveres afkølet.


Orangejuice med en krydret smag

orangejuiceHvis du er på udkig efter noget sødt og krydret, kan denne juice være den perfekte løsning til dig. Den kommer med masser af antioxidanter. Denne juiceopskrift er også perfekt til et bedre immunsystem. Juicen er rig på både A-vitamin og C-vitamin. Med denne opskrift kan du lave 1 liter juice.

Ingredienser
15 gram arganolie
15 gram frisk ingefær
30 gram gurkemeje
200 gram fennikel
300 gram appelsiner
400 gram gulerødder

Sådan gør du
1. Put alle ingredienser i din juicer undtagen arganolien.
2. Tilsæt arganolie til sidst efter de andre ingredienser er blevet presset.
3. Serveres afkølet.


Den opkvikkende juice

Den opkvikkende juiceEn lidt anden tilgang til juicing, men en, der er værd at prøve, hvis du har en slow juicer derhjemme, er denne lækre opskrift. Denne juiceopskrift vil give en opkvikkende effekt, der kan erstatte en kop kaffe om morgenen. Med denne opskrift kan du lave 1 liter juice.

Ingredienser
1 liter kokosvand
3 dråber vaniljeekstrakt
1 knivspids havsalt
5 dadler uden kerner
120 gram mandler
1 kop lille espresso

Sådan gør du
1. Put alle ingredienser i din juicer undtagen kaffen.
2. Tilsæt kaffen til sidst efter de andre ingredienser er blevet presset.
3. Serveres afkølet eller lun.


Den sunde juice 

rødbede drikDenne juiceopskrift indeholder nogle af verdens bedste superfoods herunder selleri, æbler og rødbeder. Juicen vil hjælpe dig med at føle dig frisk og sund, når du har mest brug for det. Med denne juiceopskrift får du omkring 1 liter juice.

Ingredienser
1 håndfuld spinat
1 rødbede
2 selleri
1-2 citroner (afhængig af hvor syrlig juicen skal være)
1 æble

Sådan gør du
1. Put alle ingredienser i din juicer.
2. Serveres afkølet.


Juice med spinat, æble og ingefær 

Juice med spinat, æble og ingefærSpinatjuice er kalorielet, men du får også masser af flavonoider via spinaten. Dette har i flere undersøgelser vist sig at bremse udviklingen af kræftceller. Derudover indeholder både spinat og ingefær også et væld af forskellige næringsstoffer, der er vigtige for din krop.

Ingredienser
50-75 gram spinat
1 tsk. revet ingefær
1-2 æbler
1 tsk. hørfrøolie

Sådan gør du
1. Bland alle ingredienser sammen i din juicer undtagen hørfrøolien.
2. Tilsæt hørfrøolien til sidst efter de andre ingredienser er blevet presset.
3. Serveres afkølet med isterninger eventuelt.


Hvor meget frugt og grønt skal jeg indtage hver dag?

Hvor meget frugt og grønt om dagen

Det er ikke mindst godt for kroppen at spise frugt og grønt hver dag, men det kan rent faktisk også være sundhedsfremkaldende. Med frugt og grønt er det nemmere at opretholde en velafbalanceret diæt samt en aktiv livsstil, da frugter og grøntsager er fyldte med vitaminer og mineraler, der både er gode for din krop og dit helbred. Kroppen har nemlig brug for en masse næringsstoffer i form af vitaminer, mineraler, antioxidanter og enzymer, som der kan findes i alle former for frugter og grøntsager.

Men hvor meget frugt og grønt skal du indtage hver dag? Fra den danske Sundhedsstyrelse anbefales det, at du minimum indtager 600 gram frugter og grøntsager hver eneste dag. Dette bliver også betagnet som 6 stykker om dagen. De 600 gram gælder for alle voksne. Der er kun en undtagelse for børn under 10 år, der kan nøjes med at indtage mellem 300 til 500 gram frugter og grøntsager om dagen.

Hvis du ikke er vild med hverken frugter eller grøntsager, så kan det være en god idé at begynde at juice en del af de 600 gram om dagen. På denne måde kan du nemmere få alle de gode næringsstoffer hver eneste dag uden at bruge en masse tid på at forberede mad med en stor mængde af grøntsager eller frugter. Mange føler, at det er nemmere at få alle 600 gram hver dag, hvis de juicer nogle af disse gram.

frugt og grønt 600gDog skal du huske ikke kun at spise 600 gram frugt. Det skal være en god blanding af både frugter og grøntsager hver dag, da de begge har deres helt specifikke fordele. Eksempelvis er frugt højt i frugtsukker, hvorfor det er godt at indtage cirke 300 gram grøntsager ud af de 600 gram.

Hvis du ikke vil tage på i vægt, skal du nemlig huske at forbrænde frugtsukkeret – også selvom du vælger at juice selv. Frugt er skam ikke usundt, men frugt indeholder flere kalorier end eksempelvis grøntsager.

Vær opmærksom på, at det anbefales, at du indtager grove grøntsager såsom broccoli, rødbeder, kål og rodfrugter, da disse har mange gavnlige næringsstoffer.


Bliver næringsstofferne bevaret, når jeg juicer?

juiceopskrifterJuicing er en proces, der indebærer at tage frisk frugt og grøntsager og køre dem gennem en slow juicer for at få så mange næringsstoffer som muligt fra frugt og grøntsager gennem den juice, der bliver lavet. Juicens kvalitet og næringsværdi afhænger af, hvilken slags juicer du bruger.

Et koldt glas friskpresset juice kan være forfriskende i løbet af dagen, hvis du ikke ønsker at gnave dig igennem et væld af frugter og grøntsager. Men bevares næringsstofferne ved juicing, eller er det bedst at spise frugt og grønt for at få de mineraler og vitaminer, som din krop behøver?

Når det kommer til bevarelsen af næringsstoffer, når du laver juice derhjemme, så er der delte meninger. Når frugter og grøntsager eksempelvis bliver blendet, vil der ske et tab af mineraler og vitaminer afhængig af diverse forhold. Dette sker, da blenderen skærer frugterne og grøntsagerne i stykker, hvorfor vitaminerne og mineralerne bliver mere udsatte for oxydering, iltning og andre former for påvirkninger, hvilket ikke ville ske, hvis frugten eller grøntsagen forblev hel.

Det vil derfor sige, at når frugter og grøntsager bliver skåret i mindre stykker, vil nogle vitaminer og mineraler ikke blive bevaret. Dog er det ikke kun en ren og skær ulempe, hvis du er interesseret i selv at lave juice derhjemme og bevare frugternes og grøntsagernes næringsstoffer.

Når vi spiser et stykke frugt eller en grøntsag med mineraler og vitaminer, vil mange af vitaminerne slet ikke blive optaget af din krop. Disse vitaminer og mineraler vil i stedet ryge direkte gennem hele systemet, uden at det går ind og gavner din krop. Det kan nemlig være svært for kroppen at optage næringsstoffer fra uforarbejdede frugter og grøntsager.

Hvis du juicer dine egne frugter og grøntsager, så bliver frugternes og grøntsagernes cellevægge som regel ødelagt. Det bliver derfor meget nemmere at få glæde af diverse næringsstoffer, selvom nogle af disse desværre går tabte i hele processen, da de bliver skåret i små stykker samt bliver udsat for blandt andet oxydering.

juice dine egne frugter og grøntsagerDerudover kan det også være effektivt, at lave din egen juice i en juicepresser, da det kan hjælpe med at optage vitaminer og mineraler hurtigt. Eksempelvis kan kroppen optage nogle vitaminer og mineraler allerede i mundhulen. Dette sørger for en høj effekt og virkning af de forskellige frugter og grøntsager, da du hurtigt får de gode næringsstoffer ind i dit system.

Mineraler kan også blive mere tilgængelige ved at putte frugter og grøntsager i en juicepresser. Til forskel fra vitaminer mister mineraler nemlig ikke sin gode næringsværdi ved at blive skåret i mindre stykker eller ved at komme i for meget kontakt med luft eller lignende.

De fleste eksperter er derfor enige om, at det kan være fordelagtigt at juice sin egen juice derhjemme, da du sagtens kan få glæde af alle de gode næringsstoffer, der findes i forskellige frugter og grøntsager.

Hvis du blot er opmærksom på, at du ikke skal få alle dine frugter og grøntsager ved at juice dem, så er det klart en hurtig og nem måde at få en masse vitaminer og mineraler ind i kroppen.

Vær blot opmærksom på at du både bruger frugternes og grøntsagernes ”kød” og den vandige del, da der er en sundhedsværdi ved begge dele.


Tips og tricks til at juice

frugt-kurvTips og tricks til at juice kan være værdifulde, hvis du vil lære at lave den bedst mulige juice for dig. Der er mange ting, som er en fordel at huske på, hvorfor vi har udvalgt de vigtigste ting, som du skal huske på, når du skal i gang med at juice.

1. Drik din juice så hurtigt som muligt, efter du har lavet den. Juicen begynder nemlig at miste sin næringsværdi, jo længere tid der går. Den kan også udvikle en sjov farve, når den oxiderer (især hvis du har puttet æble i din juice).

Det er bedst at drikke juicen indenfor 24 timer, men op til 2 dage i køleskabet kan også være fint. Det er vigtigt at huske på, at der ikke er tilsætningsstoffer og konserveringsmidler i friskpresset juice, hvorfor det som regel ikke kan holde sig på samme måde, som hvis du køber juice i et supermarked.

2. Forbered frugter og grøntsager til din juice i forvejen. Det er meget nemmere at forberede alle ingredienser, hvis du gerne vil lave friskpresset juice til din morgenmad. Læg det i en lufttæt opbevaringsbeholder og put det i køleskabet. Så er det klar til at blive puttet i juicepresseren, når du skal lave friskpresset juice.

Vær opmærksom på, at når du begynder at skære i frugter og grøntsager, kan de miste næringsstoffer. Det er bedst at skære lige før, de skal bruges, men hvis der er brug for at spare tid, kan det være en fordel med forberedelse.

3. Skær ingredienserne før de skal juices, for at sikre, at de kan komme ned i din slow juicer. Hvis du ikke gør det, skal du stoppe halvvejs, og det kan tage for meget tid i sidste ende. Medmindre du har en juicemaskine, hvor der er plads til hele frugter og grøntsager.

4. Gør det til en god vane at rense din juicer, så snart du har brugt den. Hvis du ikke gør det med det samme, vil kødet og saften blive klæbrig og gøre det endnu mere vanskeligt at rengøre maskinen.

5. Juicepulp kan sagtens bruges til andre ting end blot at komme i skraldespanden. Det kan bruges i alt fra gryderetter til boller, kage, smoothies og havregrød.

6. Et andet godt juicetip er, at gøre brug af en glas- eller lufttæt beholder, når du opbevarer friskpresset juice. Dette sørger for, at juicen kan holde sig længere, hvis du husker at putte den friskpressede juice i køleskabet.

Witt Smoothie Juicepresso7. At blande mange forskellige ingredienser kan virke som en god idé. Vi ser nemlig mange lækre juiceprodukter i supermarkedet, hvor der er brugt et væld af forskellige frugter og grøntsager.

Dog anbefales det, at du bruger omkring 4-6 produkter maksimum, da dette for det meste giver det bedste resultat.

8. Overfyld ikke din juicer og lær at have tålmodighed.
Nogle gange tager det tid, så hvis du ikke sørger for at gøre det langsomt, kan du komme til at ødelægge din juicemaskine.

9. Ingefær er en fantastisk tilføjelse til næsten enhver juice, da det indeholder et væld af vitaminer og mineraler. Dog kan det være stærkt, så sørg for at smag juicen til, inden du putter for meget ingefær i.

10. Kør din juicemaskine i et par sekunder, efter at du er færdig med at juice. På denne måde sikrer du, at alle dråber er kommet ud af maskinen. Dette er ikke nødvendigt, men kan være en god idé.

11. Put isterninger i din friskpressede juice. Dette køler din drik hurtigt, hvilket kan være endnu mere forfriskende.

Disse 11 juicetips vil sørge for, at du nemt og hurtigt kan komme i gang med at juice, da du allerede vil være klar over, hvad du skal gøre. Sørg for at gør brug af de ingredienser, som du er vild med, da det så ikke kan gå helt galt med at lave sunde og velsmagende friskpressede juicedrikke.


Hvad indeholder grøntsager og frugter som jeg kan juice? 

Hvad indeholder grøntsager og frugter som jeg kan juiceFrugter og grøntsager bør være en vigtig del af din daglige kost. De er naturligt sunde og indeholder vitaminer og mineraler, der kan hjælpe med både dit helbred, din sundhed og dit velvære. De kan også hjælpe med at beskytte mod nogle sygdomme.

De fleste mennesker vil drage fordel af at spise mere frugt og grønt som en del af en velafbalanceret kost og en sund og aktiv livsstil.
Der er mange sorter af frugter og grøntsager til rådighed og mange måder at forberede dem på.

Vitaminer og mineraler i frugt og grøntsager 

Frugter og grøntsager indeholder mange vitaminer og mineraler, der er gode for dit helbred. Disse omfatter blandt andet vitaminer A (beta-caroten), C og E, magnesium, zink, fosfor, jern og folsyre. Folinsyre kan reducere blodniveauerne af homocystein, et stof, som kan være en risikofaktor for blandt andet hjertekarsygdomme.

Frugter og grøntsager har et lavt indhold af fedt, salt og sukker. De er også en god kilde til kostfiber. Som en del af en velafbalanceret kost og en aktiv livsstil kan et højt indtag af frugt og grønt hjælpe dig med at:

🌀 Reducere overvægt og opretholde en sund vægt
🌀 Sænke dit kolesteroltal
🌀 Sænke dit blodtryk.

Grøntsager og frugt indeholder fytokemikalier eller plantekemikalier. Disse biologisk aktive stoffer kan bidrage til at beskytte dig mod visse sygdomme. Videnskabelig forskning viser, at hvis du regelmæssigt spiser masser af frugter og grøntsager, har du lavere risiko for:

🌀 Type 2-diabetes
🌀 Hjerteslag
🌀 Hjertesygdomme
🌀 Kræft – nogle former for kræft senere i livet
🌀 Højt blodtryk (hypertension)

Typer af frugt
Frugt er den søde, kødfulde, spiselige del af en plante. Det indeholder generelt frø. Frugter bliver normalt spist rå, selvom nogle sorter kan koges. De kommer i en bred vifte af farver, former og smag. Frugter, der er let tilgængelige, og som de fleste kender til er:

💠 Æbler og pærer
💠 Citrusfrugter (- appelsiner, grapefrugter, mandariner og lime)
💠 Stenfrugter (- nektariner, abrikoser, ferskner, blommer og avocadoer)
💠 Tropiske og eksotiske frugter (- bananer og mango)
💠 Meloner (- vandmeloner, netmeloner og honningmeloner)
💠 Bær (- jordbær, hindbær, blåbær, kiwifrugter og passionsfruit og tomater. (botanikerne holder holder fast på at tomaten er et bær, og bær er frugt. Derfor er tomaten en frugt))

Typer af grøntsager
Grøntsager er tilgængelige i mange sorter og kan klassificeres i biologiske grupper:

💠 Salat, spinat og grønkål
💠 Kål, blomkål, spidskål og broccoli
💠 Græskar, agurk og courgette
💠 Kartofler og søde kartofler
💠 Selleri og asparges
💠 Løg, hvidløg og forårsløg

Valg af frugt og grøntsager

For at maksimere næringsstofferne, er det en fordel at anvende forskellige former for frugter og grøntsager. Prøv at købe frugter og grøntsager, der er i sæson, og vælg frugter og grøntsager, som passer til dine smagspræferencer. Du burde:

 Spise med årstiderne – det er naturens måde at sikre, at vores kroppe får en sund blanding af næringsstoffer, vitaminer og mineraler.
 Prøve noget nyt – prøv nye opskrifter og køb nye frugter eller grøntsager som en del af dine ugentlige indkøb.
 Lad farverne lede dig – lav forskellige kombinationer af næringsstoffer ved at sætte en “regnbue” af farver sammen (grøn, hvid, gul-orange, blå-lilla, rød) på din tallerken eller i din juicepresser.

Vitaminer og mineraler i juicevenlige frugter og grøntsager

Røde frugter og grøntsager: Røde frugter og grøntsager er rige på C-vitamin og anthocyaniner. En af disse – lycopen – findes i mange røde plantefødevarer og har blandt andet været forbundet med forebyggelse af prostatakræft. Røde frugter og grøntsager omfatter blandt andet:

 Kirsebær
▪ Røde vindruer
▪ Tomater
▪ Jordbær
▪ Hindbær
▪ Røde æbler
▪ Rødkål
▪ Røde peberfrugter
▪ Vandmelon
▪ Chili

Blå og lilla frugter og grøntsager: Blå og lilla grøntsager og frugter indeholder phenolics og anthocyaniner, der begge virker som antioxidanter. Disse farver er også forbundet med frugter og grøntsager med et højt indhold af C-vitamin. Disse frugter og grøntsager omfatter blandt andet:

▪ Auberginer
▪ Blommer
▪ Brombær
▪ Blåbær
▪ Rødbeder
▪ Svesker
 

Orange og gule frugter og grøntsager: Disse frugter og grøntsager indeholder carotenoider, som er vigtige for synet og kan ifølge nogle undersøgelser bidrage til at mindske risikoen for kræft. De er også en ideel kilde til bioflavonoider, som kan bidrage til at mindske riskoen for hjertesygdomme.

Forskellige orange og gule frugter og grøntsager er også høje i kalium og vitaminerne A og C. Disse frugter og grøntsager omfatter blandt andet:

▪ Aprikoser
▪ Honningmelon
▪ Gulerødder
▪ Lime
▪ Citroner
▪ Appelsiner
▪ Mango
▪ Nektariner
▪ Ferskner
▪ Ananas
▪ Græskar
▪ Papayafrugter

Grønne frugter og grøntsager: Grønne frugter og grøntsager indeholder lutein, zeaxanthin og indoler. Disse fytokemikalier bidrager til at reducere risikoen for kræft. Grønne frugter og grøntsager er også høje i vitamin K såvel som kalium. K-vitamin er bedst kendt for at hjælpe med at størkne blodet, men det er også vigtigt for knoglernes sundhed. Mange grønne frugter og grøntsager indeholder også jern. Disse frugter og grøntsager omfatter blandt andet:

▪ Grønkål
▪ Spinat
▪ Selleri
▪ Broccoli
▪ Kiwi
▪ Agurk
▪ Grønne æbler
▪ Avokado

Hvide frugter og grøntsager: Disse grøntsager indeholder allicin, der især kan hjælpe med at sænke kolesterolniveauet. Derudover indeholder ingefær blandt andet mange forskellige vitaminer såsom: A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, magnesium, kalium, fosfor, silicum, jern, natrium, calcium, zink og beta-caroten. Ingefær kan være fordelagtigt og hjælpe med både søsyge og ømme muskler. Der findes hovedsageligt hvide grøntsager såsom:

▪ Ingefær
▪ Hvidløg
▪ Løg
▪ Porrer

Nogle af disse frugter og grøntsager er mere juicevenlige end andre. Dog kommer det an på dine smagspræferencer, da du skal sørge for at vælge de frugter og grøntsager, som du bedst kan lide.

En god blanding af regnbuens farver, når det kommer til at juice frugter og grøntsager, vil sikre, at du får masser af forskellige og vigtige mineraler og vitaminer.


Skal jeg juice frosne eller friske frugter og grøntsager?

frosne baer i juiceGenerelt hjælper frysning med at bevare næringsindholdet i frugter og grøntsager. Nogle næringsstoffer begynder dog at blive nedbrudt, når frosne produkter opbevares i mere end et år.

Visse næringsstoffer går også tabt under blanchering. Faktisk forekommer det største tab af næringsstoffer på dette tidspunkt. Blanchering foregår inden frysning, og indebærer at placere produktet i kogende vand i kort tid – normalt et par minutter. Dette dræber eventuelle skadelige bakterier og forhindrer tab af smag, farve og tekstur. Men det resulterer også i tab af vandopløselige næringsstoffer såsom B-vitamin og C-vitamin.

Dette gælder dog ikke for frosne frugter, som ikke gennemgår blanchering. Omfanget af næringsstab varierer afhængigt af produktet og blancheringstid. Generelt varierer tabene fra 10-80 % med et gennemsnit på ca. 50 %.

Imidlertid antyder mange undersøgelser, at frysning kan bevare næringsværdien, og at næringsindholdet i friske og frosne produkter er nogenlunde ens. Når undersøgelser rapporterer, at indholdet af næringsstoffer falder i nogle frosne produkter, er dette generelt meget små mængder.

Endvidere er niveauerne af A-vitamin, carotenoider, E-vitamin, mineraler og fibre ens i friske og frosne produkter, da disse generelt ikke bliver påvirket af blanchering.

Det vil sige, at blanchering resulterer i tab af antioxidanter, B-vitamin og C-vitamin. Men næringsniveauerne forbliver ret stabile efter frysning, hvorfor det i bund og grund ikke har den store betydning, om du vælger at juice frosne eller friske frugter og grøntsager.

Friske frugter og grøntsager lige fra gården eller din egen have er af højeste kvalitet. Men hvis du shopper i supermarkedet, kan frosne produkter være ens eller i nogle tilfælde endnu mere næringsrige end friske sorter.

I bund og grund er frosne frugter og grøntsager et praktisk og omkostningseffektivt alternativ til friske frugter og grøntsager. Det er bedst at vælge en blanding af friske og frosne produkter for at sikre, at du får det bedste udvalg af alle vigtige næringsstoffer – også selvom du bruger dem til at lave juice.


Slow juicer test – Disse tests har vi gennemgået:

Politiken.dk 🇩🇰
19 januar 2015 udgav Politiken.dk en test på deres hjemmeside, hvor de gennemgik en række juicemaskiner. Lene Vietz, der til daglig er kok og konditor og har en professionsbachelor i ernærings og sundhed, fungerede som overdommer af testen. Selve testpanelet bestod af 13 smørrebrødsjomfruer, kokke, ernæringsassistenter og andre fra hospitalsbranchen, som deltog i et kursus på Hotel- og Restaurantskolen.

I testen blev der lagt vægt på både juicekvalitet, brugervenlighed, tidsforbrug og rengøringsvenlighed. Wilfa JuiceMaster Sj-150a blev kåret som overordnet testvinder og vandt især udmærkelse for sin juicekvalitet, saftpressersen Magimix Duo Plus XL 18045 blev kåret som vinder i testen på brugervenlighed. Du kan læse hele juice testen på politiken.dk ved at klikke her. 

Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand.dk er Danmarks største online community om gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste community om mad og drikke – af og for mænd. Engang imellem foretager Gastromand.dk også tests, hvilket var tilfældet da de testede Hurom HU 700. Den fik bedømmelsen 5 ud af 6 gastromænd. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Gastromand har også testet Juicepresso slow juiceren, hvor den får 5 ud af 6 stjerner. Denne test kan du læse her.

Berlingske Søndag 🇩🇰
Berlingske Søndag har testet fire slowjuicere og bedømt dem på, hvor meget juice de producerer og hvor brugervenlige de er. Slowjuicerne blev også bedømt på, hvor effektive de var til bløde og hårde frugter, grøntsager og krydderurter. Her løb Witt by Kuvings C9600W med titlen bedst i test. Du kan læse hele testen her.

TV2 Norge 🇳🇴
TV2 Norge har testet fem forskellige slowjuicere. Maskinerne blev vurderet på støj, rengøring, hvor effektivt de producerede saft og hvor nemme de var at rengøre. Witt by Kuvings C9600W vandt testen og den udmærkede sig især på sin effektivitet og lave støjniveau. Du kan læse hele testen her.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har foretaget en test af 8 forskellige slow juicere. De blev alle testet i deres evne til at håndtere både hårde frugter og grøntsager – såsom rødbeder og gulerod – ligesom de også blev testet i deres evne til at lave saft af bløde frugter som jordbær og vandmelon.
Testens klare vinder blev Tefal Infiny Press Revolution. Du kan læse hele testen her. Bemærk at det kræver betalt abonnement at læse testen hos Råd & Rön.

Tek.no 🇳🇴

Kenwood JMP800 er blevet testet af den norske teknikside Tek.no. I deres artikel tester de en lang række forskellige slow juicere, og giver dem alle karakterer efter deres præstationer.

Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.

The Independent 🇬🇧

Den britiske avis The Independent er en af de største aviser i Storbritannien. I avisen kan man finde nyheder vedrørende politik, indland, udland, sport m.m. Det er desuden muligt at finde tests og anmeldelser. The Independent har blandt andet lavet en test med de 11 bedste juicere på markedet heriblandt Smeg Slow Juicer og Smeg Retro Style Citrus Juicer. Du kan læse hele testen her.

The Telegraph 🇬🇧

Den britiske avis The Telegraph leverer nyheder om begivenheder i både indland og udland. Desuden tester og anmelder The Telegraph også forskellige produkter såsom slow juicere. De har blandt andet lavet en test af 5 forskellige juicere heriblandt de to maskiner Smeg Slow Juicer og Smeg Retro Style Citrus Juicer. Du kan læse begge anmeldelser af de to maskiner her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

En af verdens største testsider hedder Trustedreviews.com. De tester mange forskellige forbrugerprodukter, og de har blandt andet også testet en lang række slow juicere.

I vores artikel refererer vi til deres Kitchenaid Slow Juicer test, hvor de giver maskinen 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse denne test her.

De har ligeledes testet Witt Smoothie Juicepresso, som også bliver bedømt med 4,5 ud af 5 stjerner. Denne test finder du ved at klikke på dette link.

Trustedreviews.com har også testet Philips HR1946, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧

Det store engelske forbrugermagasin Which.co.uk har testet Kitchenaid Slow Juiceren. Testpanelet var ikke umiddelbart imponeret af modellen.

Du kan læse hele testen på deres hjemmeside. Men bemærk at det kræver betaling at få adgang til hele testen.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse