Smoothie blender test 2020 – Find de bedste smoothie blendere – Testvinder guide

2

Denne artikel handler om tests af smoothie blendere. Formålet med denne artikel er at give det bedst mulige overblik over udvalget på markedet.

Vi har analyseret et stort udvalg af eksperttests, hvor diverse eksperter fra ind- og udland har prøvet smoothie blenderne af og vurderet hvilke modeller, der er bedst.

Der er tale om et bredt udvalg af tests, som spænder fra det danske og svenske forbrugerråd over testsider som which.co.uk, expertreviews.co.uk og klikk.no samt aviserne The Guardian, The Independent og The Telegraph.

Formålet med denne artikel er at give dig en komplet oversigt over de modeller, som er blevet kåret til de bedste på markedet. Dermed slipper du for at bruge tid på at sidde og gennemgå alverdens tests.

Vi har også sammenlignet priser på de forskellige modeller, så du nem kan se hvilke forhandlere der er billigst.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne smoothie blender test indeholder:
🔸 Overblik over forskellige smoothie blendere som klarer sig godt i tests
🔸 Information om forskellen på blendere, smoothie blendere og juicere
🔸 Gode smoothie-opskrifter
🔸 Guide til hvilke vitaminer man kan få i sin smoothie
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Smoothie blender test 2020 – Her er de 11 bedste smoothie blendere

I denne artikel finder du de best anmeldte smoothie blendere på markedet. Blenderne er udvalgt på baggrund af diverse ekspert tests fra både ind og udland. Formålet med denne artikel er, at du som forbruger bliver bedre rustet til, at vælge den blender der dækker netop dine behov. Ydermere finder du en prissammeligning der hvert produkt, så du hurtigt kan finde den billigste forhandler.


Nutribullet RX

98 ud af 100 point hos husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute
75 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Which.co.uk 
4 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com 
4 ud af 5 stjerner hos ekspertmagasinet Blenderrepublic.com 
Anbefalet af det amerikanske teknologimagasin T3.com

Nutribullet RX

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
1.419,00 Kr. 0,00 Kr. 1.419,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

.
Nutribullet RX har været inkluderet i test hos 5 hold eksperter. Disse omfatter det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute, testmagasinerne Which.co.uk og Trustedreviews.com, det amerikanske teknologimagasin T3.com samt magasinet Blenderrepublic.com.

Efter endt test vurderes det, at modellen klarer sig rigtig godt, og derfor modtager den meget positive bedømmelser.

Suppe på 7 minutter

Nutribullet RX vil være et fordelagtigt valg, hvis man ønsker en blender, der både kan blende bløde og meget hårde ingredienser.

Effekten ligger nemlig på hele 1700 watt, hvilket er meget højt og gør, at apparatet let kan pulverisere alt fra nødder, frø og stilke til hele frugter og skræller. Dette betyder blandt andet, at den vigtige næring bevares.

Herudover findes der en smoothie-funktion samt en opvarmningsfunktion, så man også kan anvende produktet til saucer og supper – sidstnævnte kan tilberedes på blot 7 minutter.

Der findes kun 1 hastighed, men til gengæld er modellen håndfri, så man ikke behøver at holde knappen nede under arbejdet. Der medfølger 3 skåle, hvis kapacitet ligger mellem 0,8 og 1,3 liter, hvilket er relativt meget. Yderligere tåler alle delene opvaskemaskine.

Alsidig blender med gode funktioner, ifølge eksperterne

Nutribullet RX er blevet testet af britiske Good Housekeeping Institute, der giver hele 98 ud af 100 point.

Eksperterne begrunder den høje score med, at blenderen er meget alsidig og ligetil at betjene, og så er det smart, at man kan indstille blende-tiden på forhånd. Både instruktionerne og resultaterne er fremragende, nævnes det, og det er yderligere en fordel, at delene kan tåle opvaskemaskine.

Eksperterne påpeger kun et enkelt minus, og dette går på størrelsen, som gør det noget besværligt at opbevare produktet.

Which.co.uk har ligeledes testet blenderen, hvilket resulterer i en pæn score på 75 ud af 100 point. Eksperterne roser især smoothie-funktionen, den simple opsætning samt den lette rengøring.

Dog mener de, at det kræver mange kræfter at anvende knapperne, og derfor vil modellen ikke egne sig godt til forbrugere med motoriske udfordringer.

Stærk og tidsbesparende, ifølge eksperterne

Nutribullet RX har også været med i test hos teknologimagasinet T3.com. Eksperterne herfra nævner kun plusser, og de er især imponerede over, hvor kraftfuld blenderen er.

Herudover fremhæves skålenes høje kapacitet og det medfølgende opskriftshæfte, som indeholder mange gode forslag.

Endelig nævnes det, at suppefunktionen er meget velfungerende, og det kræver hverken meget tid eller arbejde at tilberede en god portion suppe.

Også Trustedreviews.com har testet produktet, og på den positive side hæfter de sig især ved maskinens evne til at lave smoothies, supper og nøddesmør.

Det er ligeledes smart, at de enkelte dele kan komme i opvaskemaskinen, forklares det, og så er det omfattende opskriftshæfte endnu et plus, selv om det trækker lidt ned, at målene primært er amerikanske.

Eksperterne mener desuden, at designet er noget klodset, og så ligger prisen i den høje ende.

Specifikationer ved Nutribullet RX:
🔴 Watt: 1700
🔴 Antal hastigheder: 1
🔴 Pulsfunktion: Nej
🔴 Antal programmer: 2
🔴 Skålenes kapacitet: 0,8 – 1,3 liter
🔴 Lydniveau: Maksimalt 90 decibel
🔴 Vægt: 3,8 kilo

Udvalgte fordele ved Nutribullet RX:
🔵 Stærk effekt på 1700 watt
🔵 Kan lave supper, smoothies og saucer
🔵 Håndfri betjening
🔵 Høj kapacitet
🔵 Opskriftshæfte medfølger

Her kan du se en præsentationsvideo af Nutribullet RX blenderen. Videoen er produceret af Nutribullet: 

https://www.youtube.com/watch?v=78eAPxoJtHs

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

✅ Anbefalet hos engelske expertreviews.co.uk
✅ Kåret til markedets bedste af engelske which.co.uk

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere

.
Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er både blevet testet af testsiderne expertreviews.co.uk og which.co.uk, og begge steder er eksperterne enige om, at modellen er en virkelig god smoothie blender.

Især fremhæves modellens solide kvalitet og flotte udseende samt den stærke motors evne til på kort tid at omdanne frugter og grønt til en drikkeklar smoothie.

Kort om Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er en kraftfuld blender med en effekt på 1000 W. Den stærke motor gør, at selv besværlige frugter eller grøntsager let bliver omdannet til en drikkeklar smoothie. Det er især takket være den unikke Kinetix-klinge, som trækker ingredienserne ind og pulveriserer dem hurtigt og let.

Modellen er designet til at kunne skabe en meget fin smoothie, og i forhold til en traditionel smoothie så kan Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go blende ingredienserne helt op til 42 procent finere. Det gør smoothien meget mere cremet, og det gælder også de hårdere grøntsager.

Brug og funktioner

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er en meget enkel blender, når den tages i brug. Der medfølger to beholdere på hver 500 ml, som begge er meget tykke og resistente – desuden er de også fri for BPA og tåler maskinopvask.

Tilsæt ingredienserne i røret foroven og tænd for den stærke motor, og på kun få sekunder forvandles ingredienserne til drikkeklar cremet smoothie. Modellen roses i de forskellige tests, for det stilrene design med en farve i børstet aluminium.

Andre fordele

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er et godt valg til den forbruger, som ønsker det bedste af det bedste. Mærket Sage er meget anerkendt, og især i England er mærket en af de største på markedet.

Der er tænkt på alle detaljer, og eftersom der medfølger to beholdere, så er det både muligt at drikke smoothien med det samme, men man kan også tage den med på farten i beholderen.

Udvalgte fordele ved Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go:
🔵 Meget god kvalitet
🔵 Motor med effekt på 1000 W
🔵 Kan blende ingredienserne op til 42 procent finere end på en almindelig blender
🔵 To BPA-fri plastbeholdere medfølger 

Du kan se en video præsentation af maskinen her: 

https://www.youtube.com/watch?v=wCLKVCvBWlE

NutriBullet Pro 900

✅ Testvinder hos amerikanske thewirecutter.com

NutriBullet Pro 900

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
700,00 Kr. 0,00 Kr. 700,00 Kr. Læs mere
738,00 Kr. 0,00 Kr. 738,00 Kr. Læs mere
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Læs mere

.
Den amerikanske forbrugerside thewirecutter.com har testet en række forskellige smoothie blendere inklusiv modellen NutriBullet Pro 900 på parametre som kvalitet af smoothies, brugervenlighed, funktioner og håndterbarhed.

Eksperterne er imponerede over NutriBullet Pro 900 og fremhæver især modellens stærke motor, alsidighed og det intuitive brug.

Kort om NutriBullet Pro 900

NutriBullet Pro 900 er, som navnet antyder, i NutriBullet-serien og er derfor også formet som en patron, som sørger for en øget kompakthed, og modellen vil kræve mindre plads.

Modellen har 900 W, og eksperterne noterer i denne forbindelse, at motoren er meget kraftfuld. Det gør, at modellen både kan håndtere frossen frugt, trevlende ingefær, klistrende peanut butter, seje dadler og hårde grøntsager. Eksperterne har testet alle disse, og NutriBullet Pro 900 blender alle ingredienserne uden problemer.

Brug og funktioner

Eksperterne fremhæver med det samme, at NutriBullet Pro 900 er meget let at bruge, og brugen fungerer meget intuitivt. Man kan sågar anvende modellen lige med det samme, man tager den ud af æsken uden først at skulle læse op på anvendelighed og anvendelse.

NutriBullet Pro 900 er udstyret med to Extractor Blade-klinger, som sørger for at dissekere ingredienserne helt, og man får på NutriBullet Pro 900 en dejlig cremet smoothie – også når man blender tykkere konsistenser, som næsten skal spises med en ske.

Modellen har kun en hastighed, men det opleves ikke som et problem af eksperterne.

Andre fordele

NutriBullet Pro 900 har en kapacitet på 900 ml, og der medfølger endnu en beholder på 700 ml. Disse er udstyret med To Go-låg, som er sikkerhedslåg, som forhindrer lækager, hvis man ønsker at tage sin smoothie med på farten.

Udvalgte fordele ved NutriBullet Pro 900:
🔵 Motor på 900 W
🔵 Alsidig model som kan klare mange forskellige slags ingredienser
🔵 Med Extractor Blade-klinger
🔵 Med To Go-låg til beholdere

Du kan her se en lille præsentationsvideo af Nutribullet Pro 900. Videoen er lavet af producenten:

https://www.youtube.com/watch?v=Cacf6AFn-hk

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

✅ Anbefalet hos den engelske avis independent.co.uk
✅ Anbefalet hos amerikanske heavy.com

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
237,00 Kr. 0,00 Kr. 237,00 Kr. Læs mere
399,00 Kr. 0,00 Kr. 399,00 Kr. Læs mere

.
Modellen Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender er blandt andet blevet testet af avisen The Independent sammen med syv andre såkaldte ”bullet”-blendere (formede som en patron).

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender fremhæves som værende en rigtig god blender, og den er især et godt valg til den forbruger, der gerne vil have sine smoothies med på farten.

Kort om Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender hedder Mix & Go, da det er selve formålet med denne smoothie blender.

Processen er meget enkel: tilføj ingredienser, sæt låget på og blend. Derefter er smoothien drikkeklar.

Der medfølger to transportable beholdere med låg, der sikrer mod lækage. Ønsker man en kold smoothie, så brug de medfølgende Cool Tubes.

Fyld disse med vand og put dem i fryseren aftenen inden, og sæt dem sammen med beholderen, når du skal afsted næste morgen – så holdes drikken kold længe. De transportable beholdere har begge en kapacitet på 600 ml.

Brug og funktioner

Eksperterne bemærker, at Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender er lidt en basis-blender uden mange funktioner, men især smoothies baseret på bløde frugter bliver rigtig gode.

Det er let at komme i gang med at blende, og det tager omkring 30 sekunder at få en smoothie, hvis man benytter bløde frugter. De hårdere ingredienser kan godt drille lidt på modellen.

Derudover er det også muligt at lave suppe, cocktails og protein shakes på Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender.

Andre fordele

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender ligger i den billigere ende af prisskalaen, da den ikke har så mange funktioner. Til gengæld bliver kvaliteten af smoothien god.

Modellen er skabt til ikke at svine og er meget let at rengøre. Herudover bemærker eksperterne, at modellen er flot at se på med et strømlinet design.

Udvalgte fordele ved Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender:
🔵 Basis-model, der især er god til bløde frugter
🔵 Skabt til at kunne tage smoothies med på farten
🔵 Cool Tubes sikrer en kold smoothie
🔵 To transportable beholdere med sikkerhedslåg medfølger

Du kan her se en lille videopræsentation. Videoen er udgivet af producenten:

https://www.youtube.com/watch?v=UfL8PDUfA8g

NutriBullet 600

✅ Anbefalet hos den engelske avis telegraph.co.uk

NutriBullet 600 smoothie

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
578,00 Kr. 0,00 Kr. 578,00 Kr. Læs mere
578,00 Kr. 0,00 Kr. 578,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere

.
Den engelske avis The Telegraph har testet modellen NutriBullet 600.

Modellen er i NutriBullet-serien, og eksperterne bemærker, at ligesom de mange andre familiemedlemmer, så imponerer NutriBullet 600 på en lang række parametre.

Eksperterne fremhæver især modellens effektivitet og kvaliteten af flere forskellige konsistenser.
Modellen er billigere end mange andre NutriBullet-modeller, men eksperterne nævner som et minus, at klingerne ikke kan tåle opvaskemaskine.

Kort om NutriBullet 600

NutriBullet 600 er designet til at være hurtigere, sundere og mere effektiv end traditionelle blendere og endnu bedre til at tilberede smoothies. Derfor sørger modellen for at få flest mulige vitaminer med, og det tæller også skrællen og kernehuset.

Det sker blandt andet på grund af de krydsende klinger, som hakker maden så fint, at kroppen lettere kan optage næringsstofferne men dog stadig, så vitaminerne ikke forsvinder ud.

Modellen har 600 W, og selv om det ikke er så meget som andre modeller, så bemærker eksperterne, at modellen stadig er meget kraftfuld.

Brug og funktioner

NutriBullet 600 er let og intuitiv i brug. Den er formet som den sædvanlige patron, og man skal blot tilsætte ingredienserne og trykke på knappen.

Blot ét tryk er nok, for man behøver ikke holde knappen nede, mens motoren arbejder. Det tager omkring 30 sekunder at få blendet sine ingredienser.

Eksperterne har testet flere forskellige typer konsistenser – både en almindelig smoothie, hummus, mandelmælk og Margarita for at se på alsidigheden, og alle fire typer bliver gode på NutriBullet 600.

Andre fordele

En opskriftsbog på engelsk medfølger, og dertil også to forskellige beholdere på henholdsvis 750 ml og 500 ml. Begge har spild-sikre låg.

Udvalgte fordele ved NutriBullet 600:
🔵 Motor på 600 W
🔵 Udvinder vitaminer fra både skræl og kernehus
🔵 Høj alsidighed
🔵 Opskriftsbog på engelsk medfølger

Du kan her se en gennemgang af produktet. Videoen er produceret af Appliances Online Australia:

https://www.youtube.com/watch?v=dkIrAdnvxkQ

KitchenAid 5080ECA

✅ Luksusblender fra KitchenAid

KITCHENAID 5080 ECA

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
7.099,00 Kr. 0,00 Kr. 7.099,00 Kr. Læs mere
7.099,00 Kr. 0,00 Kr. 7.099,00 Kr. Læs mere

.
KitchenAid 5080ECA har ikke været medtaget i nogle tests som vi har kunne finde, men eftersom her er tale om en regulær luksusblender fra mærket KitchenAid, har vi taget den med alligevel.

Kort om KitchenAid 5080ECA

KitchenAid 5080ECA ligner lidt en kaffemaskine, men her er tale om en kraftfuld smoothie blender på 1300 W.

Modellen er let i brug: læg ingredienserne i fra toppen via tragten, og alsidigheden er høj, da man både kan lave smoothies, milkshakes, juice, sovs og suppe på modellen.

Takket været den magnetiske låsefunktion MagnaLock hverken vælter eller ryster kanden under brug. 

Brug og funktioner

KitchenAid 5080ECA er let i brug. Efter påfyldning af ingredienser, vælg da mellem fire forskellige programmer – og modellen kan ydermere knuse is.

Hastigheden justerer sig selv med Intelli-Speed-System, men den kan dog også justeres manuelt, hvis man foretrækker det.

Under brug kan man tilføje nye ingredienser lidt ad gangen, og den stærke motor kan klare selv meget hårde tilføjelser. Resultatet bliver en cremet smoothie uden sten og skind.

Andre fordele

Man får en garanti på 7 år, hvis man investerer i KitchenAid 5080ECA. Modellen har en kapacitet på 1,75 liter og er BPA-fri. Hertil er modellen let at rengøre, da alle delene tåler opvaskemaskine.

Udvalgte fordele ved KitchenAid 5080ECA:
🔵 Kraftfuld model på 1300 W
🔵 Fire forskellige programmer
🔵 Intelli-Speed-Systemet sikrer den bedst mulige hastighed
🔵 Garanti på 7 år


Magimix Le Blender

✅ Testvinder hos Tænk
✅ Testvinder hos Råd & Rön
✅ ”Imponerende god blender” hos engelske which.co.uk

Magimix le blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.498,00 Kr. 0,00 Kr. 1.498,00 Kr. Læs mere
2.041,00 Kr. 0,00 Kr. 2.041,00 Kr. Læs mere
2.041,00 Kr. 0,00 Kr. 2.041,00 Kr. Læs mere
2.173,00 Kr. 0,00 Kr. 2.173,00 Kr. Læs mere

.
Magimix Le Blender er blevet testet af flere forskellige eksperter – det tæller både det danske og svenske forbrugerråd samt det engelske forbrugermagasin which.co.uk.

Der er bred enighed om, at denne smoothie blender er et rigtigt godt valg, hvis man vil have en sikker og stabil smoothie blender.

Kort om Magimix Le Blender

Magimix Le Blender ser meget standard-agtig ud, men der gemmer sig en rigtig kraftfuld og alsidig blender i dette pæne design. Smoothien blendes i glaskanden, der har en kapacitet på 1,8 liter med en effekt på 1200 W, som er højt for en smoothie blender.

Brug og funktioner

Magimix Le Blender kan mere end blot at blende smoothies. Modellen kan også lave blandt andet suppe og knuse is via fire forudindstillede programmer, og for at tilpasse hver blendning til hver drik, så er der otte forskellige hastigheder plus en turbo-puls-funktion.

Andre fordele

Magimix Le Blender er en støjsvag blender, som er både robust og stabil. Der medfølger også et opskriftshæfte med mere end 80 forskellige opskrifter til inspiration, sådan at man hurtigt kan komme i gang med at bruge modellen. Der ydes 3 års garanti på modellen fra producentens side.

Udvalgte fordele ved Magimix Le Blender:
🔵 Høj effekt på 1200 W
🔵 Glaskande på 1,8 liter
🔵 Fire forudindstillede programmer
🔵 Otte forskellige hastigheder

Du kan her se en lille video af Magimix Le Blender. Videoen stammer fra producentens hjemmeside:

https://www.youtube.com/watch?v=qSrwbxVzT5A&t=31s

Braun Pure Mix

✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos goodhousekeeping.com

Braun Pure Mix smoothie blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.318,00 Kr. 0,00 Kr. 1.318,00 Kr. Læs mere

.
Good Housekeeping Institute har testet 16 forskellige blendere for evner inden for tilberedning af smoothies, milkshakes, kværning af kaffe og frossen Magarita. Braun Pure Mix er inkluderet i denne test, og eksperterne giver modellen fine kommentarer.

Kort om Braun Pure Mix

Braun Pure Mix ligner en traditionel blender, og den kan også mange forskellige ting udover at lave smoothies.

Modellen har derfor flere forprogrammerede indstillinger til både at røre, purere, hakke, mikse, flydende-gøre og is-knuse.

Den er udstyret med en kraftfuld motor, med en effekt på 1000 W og en kande med en kapacitet på 1,6 liter med termoglas.

Brug og funktioner

Braun Pure Mix er blevet testet inden for ovenstående discipliner, og især dens evne til at kværne kaffebønner bliver den rost for. Eksperterne vurderer også, at smoothien bliver både cremet og blød. Udover de forprogrammerede indstillinger kan man også tilpasse hastigheden manuelt.

Modellen er let i brug, håndtaget er behageligt at holde om, og kontrolpanelet er let at finde ud af.

Andre fordele

Eksperterne noterer yderligere, at Braun Pure Mix er en meget lydsvag model, som yderligere imponerer ved stort set ikke at svine. Delene er aftagelige og kan tåle opvaskemaskine.

Der medfølger en manual, som eksperterne anser for værende meget klar og grundig i instrukserne, samt to To Go-beholdere. Med disse kan man med det samme tage sin smoothie med på farten.

Udvalgte fordele ved Braun Pure Mix:
🔵 Multiprodukt der både kan lave smoothies, milkshakes, kværne kaffebønner, hakke og mikse
🔵 Stærk model med effekt på 1000 W
🔵 Flere forprogrammerede indstillinger
🔵 To medfølgende To Go-beholdere

Du kan her se en lille præsentationsvideo af modellen her. Videoen er produceret af Braun:

https://www.youtube.com/watch?v=qb5dv6hiRRM

Electrolux ESB2500 Sportsblender

✅ Billig smoothie blender

Electrolux ESB2500 Sportsblender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
319,00 Kr. 0,00 Kr. 319,00 Kr. Læs mere
328,00 Kr. 0,00 Kr. 328,00 Kr. Læs mere
367,00 Kr. 0,00 Kr. 367,00 Kr. Læs mere
367,00 Kr. 0,00 Kr. 367,00 Kr. Læs mere

.
Electrolux ESB2500 Sportsblender har ikke været medtaget i test, men modellen er et godt køb, da den er af god kvalitet, og samtidig er den meget prisvenlig. Dermed et godt valg for de forbrugere, som er på udkig efter en billig model. Et godt valg for en nybegynder, som foretrækker en simpel smoothie blender uden for mange funktioner.

Kort om Electrolux ESB2500 Sportsblend

Electrolux ESB2500 Sportsblend er høj og tynd at se på med en enkelt tænd/sluk knap foran. Motoren er ikke den største på 300 W, men det er let at blende både frugt og grønt på modellen. Modellen er skabt til at kunne tage smoothien med på farten, og derfor medfølger to 600 ml beholdere med låg.

Brug og funktioner

På Electrolux ESB2500 Sportsblend er det muligt at lave smoothien direkte i beholderen. Man skal blot trykke på en enkelt knap, og derefter kan man bruge drikketuden til låg. Under blendningen er det muligt at slå en puls-funktion til, hvis der er behov for øget kontrol, og modellen er sikret sådan, at den ikke kan starte, før den er korrekt monteret.

Andre fordele

Begge beholdere er BPA-frie, og de optager hverken smag eller lugt fra smoothien. Knivene i mikseren er produceret i rustfrit stål og er aftagelige, hvilket det gør rengøringen lettere.

For at sikre en høj stabilitet når blenderen er i gang, så er der sugekopper i bunden, hvilket gør at den står bedre fast på bordet.

Udvalgte fordele ved Electrolux ESB2500 Sportsblend:
🔵 Prisvenlig blender
🔵 Skabt til at tage smoothien med på farten
🔵 Puls-funktion under tilberedningen
🔵 To medfølgende 600 ml beholdere

Her kan du se en videopræsentation af smoothie blenderen fra Electrolux. Videoen er udgivet af producenten.

https://www.youtube.com/watch?v=sdH6rJjbN38

OBH 6620 Smoothie Twister

✅ Billig smoothie blender

OBH 6620 Smoothie Twister

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
223,00 Kr. 0,00 Kr. 223,00 Kr. Læs mere
243,00 Kr. 0,00 Kr. 243,00 Kr. Læs mere
249,00 Kr. 0,00 Kr. 249,00 Kr. Læs mere

.
OBH 6620 Smoothie Twister har ikke været undersøgt og vurderet i nogle tests. Modellen er dog stadig af højeste kvalitet fra OBH, og endvidere er den prisvenlig. Et godt valg for en nybegynder, som foretrækker en simpel smoothie blender uden for mange funktioner.
Derfor har vi alligevel valgt at medtage den i denne artikel.

Kort om OBH 6620 Smoothie Twister

OBH 6620 Smoothie Twister ligner ikke en blender i klassisk forstand, men er høj og tynd at se på – det gør det også lettere at opbevare modellen. Modellen kan både knuse is, mikse drinks og lave smoothies, og det tager kun få sekunder.

Motoren har en effekt på 300 W, som ikke er den stærkeste motor, men den fungerer godt til både frugter og grøntsager. Modellen er udstyret med en kniv af rustfrit stål, som effektivt dissekerer ingredienserne. 

Brug og funktioner

OBH 6620 Smoothie Twister har et enkelt hastighedstrin samt en puls-funktion, som er fordelagtig, når der er brug for mere kontrol med blendningen. Der medfølger to 600 ml beholdere, som man med et kort tryk blender smoothien i. Herefter kan man blot sætte drikketuden på og nyde smoothien.

Andre fordele

OBH 6620 Smoothie Twister er skabt med aftagelige knive, som gør rengøringen meget lettere. De to medfølgende beholdere er BPA-frie. Både knive, beholdere og drikketud tåler maskinopvask.

Udvalgte fordele ved OBH 6620 Smoothie Twister:
🔵 Prisvenlig og simpel model
🔵 Kan lave smoothies, knuse is og mikse drinks
🔵 Et hastighedstrin og puls-funktion
🔵 BPA-frie drikkebeholdere

Du kan her se en video om OBHs Smoothie Twister. Videoen er produceret af OBH:

https://www.youtube.com/watch?v=WwZlQapYcrg

Blendtec Total Blender

Anbefalet af det store sundhedsmagasin Health.com
8,9 ud af 10 point hos amerikanske Good Kitchen

Blendtec Total Blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.444,00 Kr. 0,00 Kr. 3.444,00 Kr. Læs mere
3.995,00 Kr. 0,00 Kr. 3.995,00 Kr. Læs mere
3.995,00 Kr. 0,00 Kr. 3.995,00 Kr. Læs mere
3.995,00 Kr. 0,00 Kr. 3.995,00 Kr. Læs mere
4.395,00 Kr. 0,00 Kr. 4.395,00 Kr. Læs mere

.
Blendtec Total Blender er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder Health.com og Good Kitchen. Begge eksperter er vilde med blenderen, som de henholdsvis anbefaler samt giver 8,9 ud af 10 point.

Eksperten fra Health.com forklarer, at Blendtec Total Blender er ”kraftfuld nok til at lave den perfekte smoothie eller hummus, samt effektiv nok til at lave mindre portioner af saucer.” Blenderens knivdel er desuden skarpt, hvorfor Health.com mener, at det er en god investering til hjemmet.

Good Kitchen er enige i den anden eksperts anmeldelse, men nævner yderligere, at modellen kommer med masser af brugbart tilbehør samt er produceret af robuste og stabile materialer.

De to ekspertkilder bemærker ikke mange ulemper ved Blendtec Total Blender, men skriver, at det ikke er den billigste blender, hvorfor man skal være opmærksom på prisen.

Kort om Blendtec Total Blender

Blendtec Total Blender er produceret i et klassisk design, og er forsynet med et hav af funktioner i en enkel blender. Blenderen kommer med både 10 hastigheder, 6 programmer samt en pulse-funktion.

Blenderen kan anvendes til at lave alt lige fra smoothies til juice og supper, hvorfor man kan bruge den til en del funktioner i køkkenet.

Blendtec Total Blender er udstyret med en motor, der arbejder med en motoreffekt på 1560 Watt. Det betyder, at blenderen kan blende det meste samt klare de fleste opgaver, hvilket også bliver bemærket af eksperterne.

Brug og funktioner

Blendtec Total Blender er forsynet med en Wildside+ beholder med et knivsæt. Beholderen har en kapacitet på 2,6 liter, hvorfor man har mulighed for at lave større portioner på en gang.

Alle blenderens knapper er forseglede trykknapper, hvorfor de er nemmere at gøre rent samt kan trykkes på, selvom man har våde hænder. Derudover kommer blenderen med 10 hastigheder samt en pulse-funktion, hvorfor man selv kan styre blenderens hastighed.

Endvidere kommer Blendtec Total Blender med 6 programmer, der kan bruges til henholdsvis juice, supper, is, smoothies, isterninger og dej.

Andre fordele

Blendtec Total Blender er forsynet med en BPA-fri beholder samt en stål-mod-stål kobling. Blenderen kommer desuden med en 8 års garanti, hvorfor man i en del år kan levere den tilbage, hvis man får problemer med den.

Derudover kommer Blendtec Total Blender med et LCD-display, der viser den resterende tid, hvorfor man selv kan holde øje med, hvornår det valgte program slutter. Dette er en fordel, hvis man har valgt et specifikt program, men er i tvivl om, hvornår det er færdigt.

Udvalgte fordele ved Blendtec Total Blender:

🔵 10 hastigheder og pulse-funktion
🔵 6 forskellige programmer
🔵 Beholder med kapacitet på 2,6 liter
🔵 LCD-display med resterende tid
🔵 Motoreffekt på 1560 Watt

Her kan du se en videopræsentation af Blendtec Total Blender lavet af Blendtec:

https://www.youtube.com/watch?v=bCeTNkewH14

Guide: Blender, smoothie blender eller juicer – hvad er forskellen?

Det kan være svært at finde ud af, hvor store forskellene på almindelige blendere, smoothie blendere og juicere er. Baseret på en artikel fra Which.co.uk guider vi her til fordele og ulemper ved hver type:

Almindelig blender

Fordele:

Almindelige blendere er meget alsidige, hvilket betyder, at man kan lave rigtig mange typer konsistenser – både smoothies, supper, cocktails, saucer og endda is. Desuden kan mange almindelige blendere hakke, purere og knuse is og har varmelementer til suppe.

Ulemper:

Mange almindelige blendere er ikke specialiserede til at juice eller lave smoothies. Derfor er filtre og sier ofte ikke gode nok til at sortere frugtkød, kerner og skind fra. Det kan gøre smoothien meget bitter og tyk.


Smoothie blender

Fordele:

En Smoothie blender minder meget om almindelige blendere, men de er ofte udstyret med en special-tud, som gør, at smoothien kan komme direkte ned i drikkebeholderen. Smoothie blenderne er også rigtig gode til at frasortere frugtkød, sten og skind, og så er de også gode til at mikse drinks.

Ulemper:

Smoothie blenderne kan være svære at gøre rene, og så er udvalget ikke særlig stort. Mange modeller er ikke helt så alsidige, så de kan ikke udføre så mange forskellige opgaver.


Juicer

Fordele:

En god måde at få mere frugt og grønt på – modellerne er især gode til hårde grøntsager. De er hurtige og gode til at bevare et højt antal vitaminer, og stort set alt frugtkød frasorteres, så drikken bliver klar og lind. Der er mange modeller at vælge imellem, og nogle modeller kan også hakke kød og kværne kaffebønner.

Ulemper:

Juicere er ikke så gode til at lave smoothies og kan have problemer med meget hårde ingredienser som nødder. Kræver ofte meget rengøring og bruger store mængde ingredienser til at få en lille mængde juice.


Smoothie blender opskrifter

I dette afsnit bringer vi ti forskellige opskrifter til smoothie blenderen, som er lette at lave. Klik på hver opskrift for at læse mere.

Jordbær og banan

strawberry-banana-smoothie

Ingredienser:
200 gram frosne jordbær
1 banan
1 dl græsk yoghurt
1 dl skummelmælk
1 tsk. vaniljesukker


Yoghurt med blåbær og lime

Blueberry-Lime-SmoothieIngredienser:
3 dl yoghurt
3 dl blåbær
2 spsk. honning
Saft og revet skal af 1 lime.

 


Avocado og æble med mynte

avocado-smoothieIngredienser:
3 modne avocadoer
2 grønne æbler uden kernehus
10 mynteblade
1 presset lime
250 gram skyr eller yogurt 0,2 procent.
Evt. også isterninger for en mere cremet konsistens.

 


Ananasklassiker

ananas-SmoothieIngredienser:
En halv ananas
2 bananer
2 passionsfrugter
2 dl ananasjuice
4 isterninger.

 


Bær-mango

strawberry-mango-smoothieIngredienser:
1 mango
1 håndfuld jordbær
¼ ananas
1 dl yoghurt naturel eller jordbærsmag
2 dl ananasjuice
4 isterninger

 


Banan med grønt

kiwi-banan-smoothieIngredienser:
2 bananer
2 kiwier
1 håndfuld stenfri blå druer
2 dl æblejuice
4 isterninger

 


Melon-pepp

Melonpeep-SmoothieIngredienser:
En halv melon
En halv ananas
En halv cm revet ingefærrod
2 dl ananas- eller æblejuice
4 isterninger.


Kaffe-smoothie

kaffe-smoothieIngredienser:
1 banan i skiver
2 dl mælk
En halv dl stærk kaffe
Lidt vaniljesukker
Lidt kanel
1 tsk. honning og eventuelt lidt kardemomme


Rødbede med grønkål

beetroot-smoothieIngredienser:
200 gram rødbeder i skiver
2 selleristilke
1 moden avocado
1 umoden banan
2 dl hakket grønkål
5 dl koldt vand
2 dl frosne hindbær
3 spsk. friskpresset citronjuice.

NB: Fødevarestyrelsen anbefaler, at man altid koger frosne hindbær inden brug, da de kan indeholde virus og bakterier.


Peanut butter med banan

peanut-butter-banan-smoothie
Ingredienser:

1 frossen banan
1-1,5 dl yoghurt naturel
1-1,5 dl mælk
1 spsk. peanut butter
2 tsk. honning


Guide: Vitaminer i din smoothie

Masser af frugt og grønt i smoothien gør den til en vigtig kilde til velvære. Læs med her og se, hvilke vitaminer du kan indtage via din smoothie. Denne guide er baseret på artikler fra Alt.dk og Femina.dk.

A-vitamin 

Gavnlig for flere af kroppens funktioner. Styrker immunforsvaret samt er særlig godt for nethinde, øjne, hår og negle – A-vitamin er også vigtig for gravide, da det hjælper fosterets udvikling.

Få A-vitamin i din smoothie med:

🔸 Gulerødder
🔸 Tomater
🔸 Broccoli
🔸 Kål
🔸 Spinat


B-vitamin 

Der findes rigtig mange forskellige B-vitaminer, så derfor er det svært at skære B-vitamin over en kam. Her er nemlig tale om både B1, B2, B3, B6, B8, B9 og B12. B-vitamin er både vigtigt for muskler, hjerne, hjerte, syn, energiomdannelse, blodsukker med mere.

Få B-vitamin i din smoothie med:

🔸 Mælkeprodukter
🔸 Nødder
🔸 Bælgfrugter
🔸 Grønkål
🔸 Bønner (husk at ikke kogte grønne bønner kan være giftige)


C-vitamin 

C-vitamin er med til at styrke kroppens immunforsvar og beskytte mod virus og bakterier. Hjælper også med at regulere kolesterolniveauet samt bevare hjerte og blodårers styrke.

Få C-vitamin i din smoothie med:

🔸 Appelsiner
🔸 Citroner
🔸 Bær
🔸 Tomater
🔸 Blomkål
🔸 Peberfrugt


D-vitamin 

D-vitamin er særligt vigtigt for kroppens skelet, for det er D-vitaminet, der sørger for knoglerne og tændernes styrke. D-vitamin findes hovedsagelig i kød, æg, fede fisk og i solens stråler.

Få D-vitamin i din smoothie med:

🔸 Fede mælkeprodukter
🔸 Avocado


E-vitamin 

E-vitamin er særligt vigtigt for hjertet og kredsløbet, da det beskytter kroppens celler mod nedbrydning samt hjælper med dannelse af blodkar og beskytter mod åreforkalkning og blodpropper.

Få E-vitamin i din smoothie med:

🔸 Mælkeprodukter
🔸 Nødder (mest i mandler)
🔸 Kål


K-vitamin 

K-vitamin er vigtig for blodet og blodets evne til at størkne samt til dannelse af vigtige proteiner.

Få K-vitamin i din smoothie med:

🔸 Mælkeprodukter
🔸 Avocado
🔸 Kål
🔸 Broccoli
🔸 Spinat
🔸Vindruer


Calcium (kalk) 

Calcium (kalk) ligesom D-vitamin er vigtigt for opbygningen og vedligeholdelse af knoglerne. Får man ikke calcium nok, kan man i værste tilfælde få knogleskørhed.

Få calcium i din smoothie med:

🔸 Mælkeprodukter (den absolutte hovedkilde til calcium)
🔸 Nødder
🔸 Grønkål
🔸 Spinat


Jern 

Jern er et vigtigt mineral for kroppen, da det hjælper de røde blodlegemer med at transportere ilt rundt i kroppen.

Få jern i din smoothie med:

🔸 Blomkål
🔸 Broccoli
🔸 Bønner (husk at ikke kogte bønner kan være giftige)


Magnesium 

Bevarer hormonbalancen og nervecellernes funktion.

Få magnesium i din smoothie med:

🔸 Broccoli
🔸 Spinat
🔸 Avocado


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke smoothie blendere er bedst i test?

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go, NutriBullet Pro 900 og Magimix Le Blender

🤓 Hvordan testes smoothie blenderne?

Smoothie blenderne er vurderet ud fra deres blenderegnskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.

🤔 Hvilken type blender skal jeg vælge?

Der findes overordnet 3 typer blendere. Den klassiske blender, der er god til stort set alle blender opgaver, men fylder meget og er besværlig at rengøre. Stavblenderen, der er mobil og kan klare næsten alle opgaver, ud over at knuse is. Og slutteligt er der smoothie blenderen, der er kompakt, fremragende til at lave smoothies, og der er næsten ingen opvask umildbart efter brug. Dog kan den ikke helt erstatte den klassiske blender.


Disse kilder har vi anvendt i denne Smoothie blender test:

BBC 🇬🇧
BBC er Storbritanniens nationale serviceudbyder af tv og radio samt flere internationale kanaler. BBC har fokus på alt lige fra nyheder til underholdning og husholdning. Derudover anmelder BBC også forskellige produkter såsom smoothie blendere. Her har de anmeldt 3 smoothieblendere heriblandt Vitamix S30. Du kan læse hele testen her.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, der leverer nyheder, guides, information og tests indenfor alt, hvad der har med teknologiens verden at gøre. De har blandt andet testet og anmeldt smoothie blenderen Oster Versa Pro Performance Blender. Du kan læse hele testen her.

Expertreviews.com 🇬🇧
Expertreviews.com er en britiske testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet.

Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har sitet testet modellen Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go. Ønsker du at læse mere, kan du besøge hjemmesiden gennem dette link.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af 22 forskellige blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter.

Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har sitet testet 16 forskellige blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Goodhousekeeping.com har også foretaget en solo-test af Nutribullet RX. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke på dette link.

Good Kitchen 🇺🇸
Den amerikanske side Good Kitchen leverer en masse nyttig viden og information om produkter, der kan bruges i køkkenet. Derudover laver de også opskrifter samt anmelder diverse køkkenprodukter. De har blandt andet testet og anmeldt Blendtec Total Blender. Du kan læse hele testen her.

Health.com 🇺🇸
Health.com er et stort sundhedsmagasin, der skriver om alt, hvad der har med sundhed at gøre. De skriver om fitness, vægttab, mad m.m. Derudover anmelder og tester de også produkter såsom smoothie blendere. De har blandt andet testet 10 forskellige smoothie blendere heriblandt Blendtec Total Blender og Oster Versa Pro Performance Blender. Du kan læse hele testen her.

Heavy.com 🇺🇸
Heavy.com er et online nyhedssite med base i New York siden 1999, som døgnet rundt bringer nyheder fra ind- og udland men også om sport, underholdning og tv. Dertil kommer også viden og nyheder inden for forbrugerliv, hvor der fokuseres på nye teknologiske produkter.

Her har Heavy.com testet de 10 bedste smoothie blendere på markedet. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Hus & Hem (hemtrevligt.se) 🇸🇪
Hus & Hem er en del af den svenske side hemtrevligt.se, som fokuserer på inspiration og råd til hjemmet inden for indretning, produkter og apparater.

Her er er modellen Wilfa BL-1200S blevet testet inden for kvalitet af smoothien, brugervenlighed og funktionalitet. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Klikk.no 🇳🇴
Klikk.no er et stort norske forbrugerunivers, som foretager et stort antal forbrugertest, og det gælder produkter inden for både hus, hjem, have, bil, teknologi, mode og helse.

Her har Klikk.no testet 9 forskellige blendere for at finde frem til de bedste. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugerråd Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 20 forskellige blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge deres hjemmeside. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Søndagsavisen 🇩🇰
Søndagsavisen er en dansk avis, som både bringer nyheder, forbrugerliv, indsigt, tests og livsstils-relaterede emner.

Her har avisen testet et udvalg af blendere for at se om de dyre modeller vitterligt er så meget bedre end de billigere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

The Guardian 🇬🇧
The Guardian er en af de helt store og traditionsrige, britiske aviser. Avisen blev grundlagt tilbage i 1821, men udkommer stadig hver dag – undtagen søndag. Avisen beskæftiger sig med alt inden for nyheder, og det gælder både ind- og udland, business, sport og kultur.

Avisen har også fokus på læseren som forbruger og sørger derfor også for at holde læserne opdateret på nye forbrugerprodukter til hverdagsbrug. Her har avisen testet blendere.

Ønsker du at læse mere hos avisen her.

The Independent 🇬🇧
The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. The Independent har her testet otte forskellige blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

The Telegraph 🇬🇧
The Telegraph er en af de traditionsrige, britiske aviser. Avisen så dagens lys i 1855 og udkommer stadig dagligt på tryk samtidig med, at avisen også har et stort onlineliv. Avisen skriver primært om nyheder fra ind- og udland, men også om sport, underholdning, kultur og livsstil.

Her prøver avisen at finde ud af, om de billigere blendere kan konkurrere med de langt dyrere modeller. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

The New York Times 🇺🇸
Den amerikanske avis The New York Times leverer nyheder fra ind- og udland samt nyheder indenfor masser af andre områder. Derudover tester og anmelder de også diverse forbrugerprodukter såsom smoothie blendere. De har blandt andet testet og anmeldt 4 forskellige blendere heriblandt Oster Versa Pro Performance Blender. Du kan læse hele testen her.

Thewirecutter.com 🇺🇸
Thewirecutter.com er en amerikansk forbrugerside, hvor sidens eksperterne vurderer en bred vifte af forskellige forbrugerprodukter.

Thewirecutter.coms vision er at tilbyde et samlet sted, hvor forbrugerne kan søge information og overblik over en given type af produkter, inden de foretager det endelige køb. Her er der testet forskellige blendere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Toptenreviews.com 🇺🇸
Toptenreviews.com sørger for at agere en hjælpende hånd i forbrugernes dagligdag, når det kommer til valg af diverse elektroniske forbrugerprodukter til hverdagen.

Forbrugersiden forsker, tester og undersøger derfor et stort antal af forbrugerprodukter i deres eget laboratorium, hvorefter der skrives en vurdering af hvert enkelt produkt. Her er der testet MagicBullet blender. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Det store testmagasin Trustedreviews.com foretager en lang række eksperttests og anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. De har blandt andet testet og anmeldt blenderen Vitamix S30. Du kan læse hele testen her.

Trustedreviews.com har også testet Nutribullet RX. Du kan læse hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og at sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det smoothie blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Nutribullet RX, kan du klikke på dette link.

Blenderrepublic.com 🇺🇸
Blenderrepublic.com er et online magasin, som har til formål at guide forbrugeren omkring alt relateret til blendere. Dette inkluderer både anmeldelser, sammenligninger, guides og opskrifter. I denne omgang har Blenderrepublic.com testet Nutribullet RX. Hele testen kan læses på hjemmesiden.

T3.com 🇺🇸
T3.com er et amerikansk teknologimagasin, som skriver artikler om nyheder og trends inden for den teknologiske verden. Det inkluderer også tests af forskellige produkter. Her har T3.com testet en række blendere fra mærket Nutribullet, heriblandt Nutribullet RX. Få adgang til hele testen hos T3.com.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke den rette blender i denne test, har vi her på Forbrugsguiden en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende blendere med vores store generelle blender test, eller dyk ned i en af vores mange artikler med særligt fokus på de forskellige producenter.

Her finder du eksempelvis vores Blendtec blender test, vores Raw blender test, vores Vitamix blender test, vores KitchenAid blender test, vores Wilfa blender test og vores KitchenAid Artisan High Performance Blendertest, der alle indeholder testvindere og topscorende modeller.

Skal du primært bruge din nye blender til at lave lækre smoothies, kunne en stavblender fint bruges til at opfylde dette behov. Her kan du læse vores generelle stavblender test, der indeholder en gennemgang af markedets bedst bedømte modeller.

Er der et mærke, du ønsker at vide mere om, finder du her vores række af producent-specifikke tests. Læs fx vores Bamix stavblender test, vores KitchenAid stavblender test og vores Bamix Superbox test, der alle indeholder ekspertfavoritter.

En anden populær måde at få dækket sit daglige indtag af frugt og grønt på, er ved at juice. Få et overblik over markedets forskellige testvindere med vores generelle juicer test, eller læs mere i vores brede saftpresser og slow juicer tests, der begge indeholder en lang række af eksperternes favoritter, samt gode opskrifter og anden nyttig viden om emnet.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse