Smoothie blender test-oversigt: Find de bedste smoothie blendere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

Denne artikel handler om tests af smoothie blendere. Formålet med denne artikel er at give det bedst mulige overblik over udvalget på markedet.

Vi har analyseret et stort udvalg af eksperttests, hvor diverse eksperter fra ind- og udland har prøvet smoothie blenderne af og vurderet hvilke modeller, der er bedst.

Der er tale om et bredt udvalg af tests, som spænder fra det danske og svenske forbrugerråd over testsider som which.co.uk, expertreviews.co.uk og klikk.no samt aviserne The Guardian, The Independent og The Telegraph.

Formålet med denne artikel er at give dig en komplet oversigt over de modeller, som er blevet kåret til de bedste på markedet. Dermed slipper du for at bruge tid på at sidde og gennemgå alverdens tests.

Vi har også sammenlignet priser på de forskellige modeller, så du nem kan se hvilke forhandlere der er billigst.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne smoothie blender test-oversigt indeholder:
🔸 Overblik over forskellige smoothie blendere som klarer sig godt i tests
🔸 Information om forskellen på blendere, smoothie blendere og juicere
🔸 Gode smoothie-opskrifter
🔸 Guide til hvilke vitaminer man kan få i sin smoothie
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Smoothie blender test-oversigt – Her er de 9 bedste smoothie blendere

I denne artikel finder du de bedst anmeldte smoothie blendere på markedet. Blenderne er udvalgt på baggrund af diverse ekspert tests fra både ind og udland. Formålet med denne artikel er, at du som forbruger bliver bedre rustet til, at vælge den blender der dækker netop dine behov. Ydermere finder du en prissammenligning der hvert produkt, så du hurtigt kan finde den billigste forhandler.


Blendtec Total Blender

Anbefalet af det store sundhedsmagasin Health.com
8,9 ud af 10 point hos amerikanske Good Kitchen

Blendtec Total Blender

.
Blendtec Total Blender er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder Health.com og Good Kitchen. Begge eksperter er vilde med blenderen, som de henholdsvis anbefaler samt giver 8,9 ud af 10 point.

Eksperten fra Health.com forklarer, at Blendtec Total Blender er ”kraftfuld nok til at lave den perfekte smoothie eller hummus, samt effektiv nok til at lave mindre portioner af saucer.” Blenderens knivdel er desuden skarpt, hvorfor Health.com mener, at det er en god investering til hjemmet.

Good Kitchen er enige i den anden eksperts anmeldelse, men nævner yderligere, at modellen kommer med masser af brugbart tilbehør samt er produceret af robuste og stabile materialer.

De to ekspertkilder bemærker ikke mange ulemper ved Blendtec Total Blender, men skriver, at det ikke er den billigste blender, hvorfor man skal være opmærksom på prisen.

Kort om Blendtec Total Blender

Blendtec Total Blender er produceret i et klassisk design, og er forsynet med et hav af funktioner i en enkel blender. Blenderen kommer med både 10 hastigheder, 6 programmer samt en pulse-funktion.

Blenderen kan anvendes til at lave alt lige fra smoothies til juice og supper, hvorfor man kan bruge den til en del funktioner i køkkenet.

Blendtec Total Blender er udstyret med en motor, der arbejder med en motoreffekt på 1560 Watt. Det betyder, at blenderen kan blende det meste samt klare de fleste opgaver, hvilket også bliver bemærket af eksperterne.

Brug og funktioner

Blendtec Total Blender er forsynet med en Wildside+ beholder med et knivsæt. Beholderen har en kapacitet på 2,6 liter, hvorfor man har mulighed for at lave større portioner på en gang.

Alle blenderens knapper er forseglede trykknapper, hvorfor de er nemmere at gøre rent samt kan trykkes på, selvom man har våde hænder. Derudover kommer blenderen med 10 hastigheder samt en pulse-funktion, hvorfor man selv kan styre blenderens hastighed.

Endvidere kommer Blendtec Total Blender med 6 programmer, der kan bruges til henholdsvis juice, supper, is, smoothies, isterninger og dej.

Andre fordele

Blendtec Total Blender er forsynet med en BPA-fri beholder samt en stål-mod-stål kobling. Blenderen kommer desuden med en 8 års garanti, hvorfor man i en del år kan levere den tilbage, hvis man får problemer med den.

Derudover kommer Blendtec Total Blender med et LCD-display, der viser den resterende tid, hvorfor man selv kan holde øje med, hvornår det valgte program slutter. Dette er en fordel, hvis man har valgt et specifikt program, men er i tvivl om, hvornår det er færdigt.

Fordele

 • 25 forprogrammerede blandecyklusser
 • LCD skærm
 • Ekstra pulsknap
 • Kapacitet på to liter
 • Aftagelige dele tåler opvaskemaskine
Ulemper

 • I den højere prisklasse


Udvalgte fordele ved Blendtec Total Blender:

10 hastigheder og pulse-funktion
6 forskellige programmer
Beholder med kapacitet på 2,6 liter
LCD-display med resterende tid
Motoreffekt på 1560 Watt

Her kan du se en videopræsentation af Blendtec Total Blender lavet af Blendtec:


Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go – smoothie blender fra engelsk brand

✅ Anbefalet hos engelske expertreviews.co.uk
✅ Kåret til markedets bedste af engelske which.co.uk

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

.
Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er både blevet testet af testsiderne expertreviews.co.uk og which.co.uk, og begge steder er eksperterne enige om, at modellen er en virkelig god smoothie blender.

Især fremhæves modellens solide kvalitet og flotte udseende samt den stærke motors evne til på kort tid at omdanne frugter og grønt til en drikkeklar smoothie.

Kort om Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er en kraftfuld blender med en effekt på 1000 W. Den stærke motor gør, at selv besværlige frugter eller grøntsager let bliver omdannet til en drikkeklar smoothie. Det er især takket være den unikke Kinetix-klinge, som trækker ingredienserne ind og pulveriserer dem hurtigt og let.

Modellen er designet til at kunne skabe en meget fin smoothie, og i forhold til en traditionel smoothie så kan Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go blende ingredienserne helt op til 42 procent finere. Det gør smoothien meget mere cremet, og det gælder også de hårdere grøntsager.

Brug og funktioner

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er en meget enkel blender, når den tages i brug. Der medfølger to beholdere på hver 500 ml, som begge er meget tykke og resistente – desuden er de også fri for BPA og tåler maskinopvask.

Tilsæt ingredienserne i røret foroven og tænd for den stærke motor, og på kun få sekunder forvandles ingredienserne til drikkeklar cremet smoothie. Modellen roses i de forskellige tests, for det stilrene design med en farve i børstet aluminium.

Andre fordele

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er et godt valg til den forbruger, som ønsker det bedste af det bedste. Mærket Sage er meget anerkendt, og især i England er mærket en af de største på markedet.

Der er tænkt på alle detaljer, og eftersom der medfølger to beholdere, så er det både muligt at drikke smoothien med det samme, men man kan også tage den med på farten i beholderen.

Udvalgte fordele ved Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go:
Meget god kvalitet
Motor med effekt på 1000 W
Kan blende ingredienserne op til 42 procent finere end på en almindelig blender
To BPA-fri plastbeholdere medfølger 

Du kan se en video præsentation af maskinen her: 


NutriBullet Pro 900 – kraftfuld smoothie blender

✅ Testvinder hos amerikanske thewirecutter.com

NutriBullet Pro 900

.
Den amerikanske forbrugerside thewirecutter.com har testet en række forskellige smoothie blendere inklusiv modellen NutriBullet Pro 900 på parametre som kvalitet af smoothies, brugervenlighed, funktioner og håndterbarhed.

Eksperterne er imponerede over NutriBullet Pro 900 og fremhæver især modellens stærke motor, alsidighed og det intuitive brug.

Kort om NutriBullet Pro 900

NutriBullet Pro 900 er, som navnet antyder, i NutriBullet-serien og er derfor også formet som en patron, som sørger for en øget kompakthed, og modellen vil kræve mindre plads.

Modellen har 900 W, og eksperterne noterer i denne forbindelse, at motoren er meget kraftfuld. Det gør, at modellen både kan håndtere frossen frugt, trevlende ingefær, klistrende peanut butter, seje dadler og hårde grøntsager. Eksperterne har testet alle disse, og NutriBullet Pro 900 blender alle ingredienserne uden problemer.

Brug og funktioner

Eksperterne fremhæver med det samme, at NutriBullet Pro 900 er meget let at bruge, og brugen fungerer meget intuitivt. Man kan sågar anvende modellen lige med det samme, man tager den ud af æsken uden først at skulle læse op på anvendelighed og anvendelse.

NutriBullet Pro 900 er udstyret med to Extractor Blade-klinger, som sørger for at dissekere ingredienserne helt, og man får på NutriBullet Pro 900 en dejlig cremet smoothie – også når man blender tykkere konsistenser, som næsten skal spises med en ske.

Modellen har kun en hastighed, men det opleves ikke som et problem af eksperterne.

Andre fordele

NutriBullet Pro 900 har en kapacitet på 900 ml, og der medfølger endnu en beholder på 700 ml. Disse er udstyret med To Go-låg, som er sikkerhedslåg, som forhindrer lækager, hvis man ønsker at tage sin smoothie med på farten.

Fordele

 • Simpelt og kompakt design
 • Kraftfulde (900 watt)
 • Letvægt
 • Kopper tåler opvaskemaskine
Ulemper

 • Kun en enkelt hastighed
 • Ikke designet til at lave varme supper

Du kan her se en lille præsentationsvideo af Nutribullet Pro 900. Videoen er lavet af producenten:


Clatronic SM 3593

4,7/5 stjerne hos det tyske testmagasin testberichte.de 
✅ 3,5/5 stjerner i bruger anmeldelser hos pricerunner.dk

Clatronic SM 3593

.
Denne blender er den optimale smoothieblender. Dens lille størrelse gør den praktisk at have i køkkenet, og gør at den er nem at opbevare, når den ikke er i brug. Dette har blandt andet være med til at lande den 4,7/5 stjerne hos det tyske testberichte.de 

Kort om Clatronic SM 3593

Denne blender er hurtig og nem at bruge. Den er yderst velegnet til at blende smoothies, og kan endda også blende grøntsagssmoothies som indeholder gulerødder. Dog er den ikke særlig god til at blende is, da dens knive ikke er de mest bastante. Du kan dog sagtens bruge den til at blende pandekagedej, hvor den laver en lækker og homogen dej uden melklumper. 

Blenderen kommer med et simpelt design, som er nemt at tyde uden at skulle læse bruger manualen. Dens slanke design gør det nemt at få plads til den i skabet. Det slanke design gør dog også, at det til tider kan være svært at fylde og tømme den. 

Brug og funktioner 

Denne blender er den helt klassiske blender. Den er perfekt til dig som ikke føler, at du har brug for en masse ekstra funktioner, men bare vil have en stabil blender, som du kan bruge til at blende smoothies. Blenderen kan også bruges til andre ting end smoothies, den er dog ikke god til større klumper. Det skyldes især, at blenderes design er en smule smalt, så ingredienserne har svært ved at bevæge sig rundt i koppen. 

Clatronic SM 3593 vs. markedet

Den største fordel ved denne blender er det brugervenlige design. Det er nemt at tolke, hvordan du indstiller den. Den kommer ikke med en masse ekstra funktioner som kan gøre en blender uoverskuelig. Det betyder dog også, at det er begrænset, hvad denne blender er god til. Blenderen har en motor på 250 W. Det gør den dog ikke til den stærkeste blender på markedet. Den kan til tider have svært ved at blende ting som er hårde eller frosne, men det er heller ikke alle som har behovet for det. Dog kommer blenderen til en lav pris. 

Fordele

 • Drikkeflaske inkluderet
 • Faste blandingsresultater
Ulemper

 • Kun egnet til at lave smoothies

Udvalgte specifikationer ved Clatronic SM 3593
 Motor på 250 W
 Kan bruges til flere forskellige retter
 Kapacitet på 720 mL
 Nem at opbevare 


NutriBullet 600

✅ Anbefalet hos den engelske avis telegraph.co.uk

NutriBullet 600 smoothie

.
Den engelske avis The Telegraph har testet modellen NutriBullet 600.

Modellen er i NutriBullet-serien, og eksperterne bemærker, at ligesom de mange andre familiemedlemmer, så imponerer NutriBullet 600 på en lang række parametre.

Eksperterne fremhæver især modellens effektivitet og kvaliteten af flere forskellige konsistenser.
Modellen er billigere end mange andre NutriBullet-modeller, men eksperterne nævner som et minus, at klingerne ikke kan tåle opvaskemaskine.

Kort om NutriBullet 600

NutriBullet 600 er designet til at være hurtigere, sundere og mere effektiv end traditionelle blendere og endnu bedre til at tilberede smoothies. Derfor sørger modellen for at få flest mulige vitaminer med, og det tæller også skrællen og kernehuset.

Det sker blandt andet på grund af de krydsende klinger, som hakker maden så fint, at kroppen lettere kan optage næringsstofferne men dog stadig, så vitaminerne ikke forsvinder ud.

Modellen har 600 W, og selv om det ikke er så meget som andre modeller, så bemærker eksperterne, at modellen stadig er meget kraftfuld.

Brug og funktioner

NutriBullet 600 er let og intuitiv i brug. Den er formet som den sædvanlige patron, og man skal blot tilsætte ingredienserne og trykke på knappen.

Blot ét tryk er nok, for man behøver ikke holde knappen nede, mens motoren arbejder. Det tager omkring 30 sekunder at få blendet sine ingredienser.

Eksperterne har testet flere forskellige typer konsistenser – både en almindelig smoothie, hummus, mandelmælk og Margarita for at se på alsidigheden, og alle fire typer bliver gode på NutriBullet 600.

Andre fordele

En opskriftsbog på engelsk medfølger, og dertil også to forskellige beholdere på henholdsvis 750 ml og 500 ml. Begge har spild-sikre låg.

Fordele

 • Alsidig takket være omfattende tilbehør
 • Blander cremede frugt smoothies
 • Let rengøring
 • Godt forhold mellem pris og ydelse
Ulemper

 • Ikke egnet til hårde og fibrøse ingredienser

Udvalgte specifikationer ved NutriBullet 600:
Motor på 600 W
Udvinder vitaminer fra både skræl og kernehus
Høj alsidighed
Opskriftsbog på engelsk medfølger

Du kan her se en gennemgang af produktet. Videoen er produceret af Appliances Online Australia:


Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

✅ Anbefalet hos den engelske avis independent.co.uk
✅ Anbefalet hos amerikanske heavy.com

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

Modellen Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender er blandt andet blevet testet af avisen The Independent sammen med syv andre såkaldte ”bullet”-blendere (formede som en patron).

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender fremhæves som værende en rigtig god blender, og den er især et godt valg til den forbruger, der gerne vil have sine smoothies med på farten.

Kort om Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender hedder Mix & Go, da det er selve formålet med denne smoothie blender.

Processen er meget enkel: tilføj ingredienser, sæt låget på og blend. Derefter er smoothien drikkeklar.

Der medfølger to transportable beholdere med låg, der sikrer mod lækage. Ønsker man en kold smoothie, så brug de medfølgende Cool Tubes.

Fyld disse med vand og put dem i fryseren aftenen inden, og sæt dem sammen med beholderen, når du skal afsted næste morgen – så holdes drikken kold længe. De transportable beholdere har begge en kapacitet på 600 ml.

Brug og funktioner

Eksperterne bemærker, at Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender er lidt en basis-blender uden mange funktioner, men især smoothies baseret på bløde frugter bliver rigtig gode.

Det er let at komme i gang med at blende, og det tager omkring 30 sekunder at få en smoothie, hvis man benytter bløde frugter. De hårdere ingredienser kan godt drille lidt på modellen.

Derudover er det også muligt at lave suppe, cocktails og protein shakes på Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender.

Andre fordele

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender ligger i den billigere ende af prisskalaen, da den ikke har så mange funktioner. Til gengæld bliver kvaliteten af smoothien god.

Modellen er skabt til ikke at svine og er meget let at rengøre. Herudover bemærker eksperterne, at modellen er flot at se på med et strømlinet design.

Fordele

 • Tilbyder en chopper -fastgørelse
 • Letvægt
 • Gode blandingsresultater
Ulemper

 • Mindre kapacitet

Udvalgte fordele ved Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender:
Basis-model, der især er god til bløde frugter
Skabt til at kunne tage smoothies med på farten
Cool Tubes sikrer en kold smoothie
To transportable beholdere med sikkerhedslåg medfølger

Du kan her se en lille videopræsentation. Videoen er udgivet af producenten:


Magimix Le Blender

Testvinder hos Råd & Rön
✅ ”Imponerende god blender” hos engelske which.co.uk

Magimix le blender

.
Magimix Le Blender er blevet testet af flere forskellige eksperter – det tæller både det danske og svenske forbrugerråd samt det engelske forbrugermagasin which.co.uk.

Der er bred enighed om, at denne smoothie blender er et rigtigt godt valg, hvis man vil have en sikker og stabil smoothie blender.

Kort om Magimix Le Blender

Magimix Le Blender ser meget standard-agtig ud, men der gemmer sig en rigtig kraftfuld og alsidig blender i dette pæne design. Smoothien blendes i glaskanden, der har en kapacitet på 1,8 liter med en effekt på 1200 W, som er højt for en smoothie blender.

Brug og funktioner

Magimix Le Blender kan mere end blot at blende smoothies. Modellen kan også lave blandt andet suppe og knuse is via fire forudindstillede programmer, og for at tilpasse hver blendning til hver drik, så er der otte forskellige hastigheder plus en turbo-puls-funktion.

Andre fordele

Magimix Le Blender er en støjsvag blender, som er både robust og stabil. Der medfølger også et opskriftshæfte med mere end 80 forskellige opskrifter til inspiration, sådan at man hurtigt kan komme i gang med at bruge modellen. Der ydes 3 års garanti på modellen fra producentens side.

Fordele

 • God til smoothies
Ulemper

 • Nogle problemer med blanding/knusning af is
 • Krukken bliver glat
 • Når den er våd

Udvalgte fordele ved Magimix Le Blender:
Høj effekt på 1200 W
Glaskande på 1,8 liter
Fire forudindstillede programmer
Otte forskellige hastigheder

Du kan her se en lille video af Magimix Le Blender. Videoen stammer fra producentens hjemmeside:


Electrolux ESB2500 Sportsblender

✅ Billig smoothie blender

Electrolux ESB2500 Sportsblender

.
Electrolux ESB2500 Sportsblender har ikke været medtaget i test, men modellen er et godt køb, da den er af god kvalitet, og samtidig er den meget prisvenlig. Dermed et godt valg for de forbrugere, som er på udkig efter en billig model. Et godt valg for en nybegynder, som foretrækker en simpel smoothie blender uden for mange funktioner.

Kort om Electrolux ESB2500 Sportsblend

Electrolux ESB2500 Sportsblend er høj og tynd at se på med en enkelt tænd/sluk knap foran. Motoren er ikke den største på 300 W, men det er let at blende både frugt og grønt på modellen. Modellen er skabt til at kunne tage smoothien med på farten, og derfor medfølger to 600 ml beholdere med låg.

Brug og funktioner

På Electrolux ESB2500 Sportsblend er det muligt at lave smoothien direkte i beholderen. Man skal blot trykke på en enkelt knap, og derefter kan man bruge drikketuden til låg. Under blendningen er det muligt at slå en puls-funktion til, hvis der er behov for øget kontrol, og modellen er sikret sådan, at den ikke kan starte, før den er korrekt monteret.

Andre fordele

Begge beholdere er BPA-frie, og de optager hverken smag eller lugt fra smoothien. Knivene i mikseren er produceret i rustfrit stål og er aftagelige, hvilket det gør rengøringen lettere.

For at sikre en høj stabilitet når blenderen er i gang, så er der sugekopper i bunden, hvilket gør at den står bedre fast på bordet.

Udvalgte fordele ved Electrolux ESB2500 Sportsblend:
Prisvenlig blender
Skabt til at tage smoothien med på farten
Puls-funktion under tilberedningen
To medfølgende 600 ml beholdere

Her kan du se en videopræsentation af smoothie blenderen fra Electrolux. Videoen er udgivet af producenten.


Champion Nutrition Blender

✅ 3,5/5 stjerner i bruger anmeldelser hos Pricerunner.dk 
✅ Bestseller hos Kitchentime.dk

Champion Nutrition Blender

.

Denne blender kommer i et kompakt design, som gør den nem at opbevare, når den ikke er i brug. Det betyder dog ikke, at den ikke er kraftig i brug. Den har en motor på hele 1000 W, som gør den perfekt til at blende hurtigt og effektivt. Dette har blandt andet landet den en bedømmelse på hele 3,5/5 stjerner hos Pricerunner.dk

Kort om Champion Nutrition Blender

Denne lille blender kommer i en kompakt størrelse som gør den super praktisk. Den er nem at finde plads til i et lille køkken, som er perfekt til dig som bor i lejlighed, og ikke har så meget bordplads eller skabsplads. Blenderen kommer med de mest basale funktioner som gør den nem at overskue. Dog kommer den med en kraftig motor på hele 1000 W som gør den hurtig og effektiv i brug. Blenderen kommer med en gummifod, som gør den ekstra skridsikker, selv når den er i brug.

Brug og funktioner

Denne blender kommer med et begrænset antal funktioner. Det betyder, at den ikke kan en hel masse smarte ting, men den kan bruges til de mest basale funktioner. Den kraftige motor gør den hurtig og effektiv til at blende forskellige ting. Motorens størrelse samen med de ekstra knive gør, at blenderes også sagtens kan bruges til at blende frosne madvarer uden problemer. Derudover kommer blenderen med to forskellige containere, så giver dig mere fleksibilitet, når du bruger blenderen. Begge containere er nemme at gøre ren efter brug.

Champion Nutrition Blender vs. markedet

Blenderen kommer i et simpelt design, som gør at den sagtens kan inddrages i langt de fleste forskellige indretninger. Blenderen kommer med en sølvfarvet krop med sorte detaljer. Formen på containerne er lavet så det er nemt for ingredienserne i blendere at bevæge sig rundt. Det gør, at det er mindre risiko for at der kommer klumper i din smoothie, når du bruger blenderen. Derudover gør formen på containerne det også nemmere for dig at gøre blenderen ren efter brug, da du nemt kan komme til enden i koppen. Dette kan være svært ved andre blender modeller. Du kan også tage delen med kniven af, så den er nem at gøre ren. Derudover gør den kraftige motor, at blenderen er hurtig til at lave smoothies, hvilket er rart, hvis du laver smoothies om morgenen.

Fordele

 • Kraftfuld
 • Kompakt
 • Leveres med to beholdere
Ulemper

 • Låget skrues selv af
 • Når blenderen kører

Udvalgte fordele ved Champion Nutrition Blender
 Motor på 1000 W
Hurtig og effektiv
Kapacitet på 80 cL
Nem at opbevare
Skridsikker bund


Guide: Blender, smoothie blender eller juicer – hvad er forskellen?

Det kan være svært at finde ud af, hvor store forskellene på almindelige blendere, smoothie blendere og juicere er. Baseret på en artikel fra Which.co.uk guider vi her til fordele og ulemper ved hver type:

Almindelig blender

Fordele:

Almindelige blendere er meget alsidige, hvilket betyder, at man kan lave rigtig mange typer konsistenser – både smoothies, supper, cocktails, saucer og endda is. Desuden kan mange almindelige blendere hakke, purere og knuse is og har varmelementer til suppe.

Ulemper:

Mange almindelige blendere er ikke specialiserede til at juice eller lave smoothies. Derfor er filtre og sier ofte ikke gode nok til at sortere frugtkød, kerner og skind fra. Det kan gøre smoothien meget bitter og tyk.


Hvad er en smoothie blender?

En smoothie blender er en type blender, som er specielt designet til at blende frugt, grøntsager, is og andre ingredienser i en jævn og glat blanding, kendt som smoothie.

Fordele:

En Smoothie blender minder meget om almindelige blendere, men de er ofte udstyret med en special-tud, som gør, at smoothien kan komme direkte ned i drikkebeholderen. Smoothie blenderne er også rigtig gode til at frasortere frugtkød, sten og skind, og så er de også gode til at mikse drinks.

Ulemper:

Smoothie blenderne kan være svære at gøre rene, og så er udvalget ikke særlig stort. Mange modeller er ikke helt så alsidige, så de kan ikke udføre så mange forskellige opgaver.


Juicer

Fordele:

En god måde at få mere frugt og grønt på – modellerne er især gode til hårde grøntsager. De er hurtige og gode til at bevare et højt antal vitaminer, og stort set alt frugtkød frasorteres, så drikken bliver klar og lind. Der er mange modeller at vælge imellem, og nogle modeller kan også hakke kød og kværne kaffebønner.

Ulemper:

Juicere er ikke så gode til at lave smoothies og kan have problemer med meget hårde ingredienser som nødder. Kræver ofte meget rengøring og bruger store mængde ingredienser til at få en lille mængde juice.


Smoothie blender opskrifter

I dette afsnit bringer vi ti forskellige opskrifter til smoothie blenderen, som er lette at lave. Klik på hver opskrift for at læse mere.

Jordbær og banan

strawberry-banana-smoothie

Ingredienser:
200 gram frosne jordbær
1 banan
1 dl græsk yoghurt
1 dl skummelmælk
1 tsk. vaniljesukker


Yoghurt med blåbær og lime

Blueberry-Lime-SmoothieIngredienser:
3 dl yoghurt
3 dl blåbær
2 spsk. honning
Saft og revet skal af 1 lime.

 


Avocado og æble med mynte

avocado-smoothieIngredienser:
3 modne avocadoer
2 grønne æbler uden kernehus
10 mynteblade
1 presset lime
250 gram skyr eller yogurt 0,2 procent.
Evt. også isterninger for en mere cremet konsistens.

 


Ananasklassiker

ananas-SmoothieIngredienser:
En halv ananas
2 bananer
2 passionsfrugter
2 dl ananasjuice
4 isterninger.

 


Bær-mango

strawberry-mango-smoothieIngredienser:
1 mango
1 håndfuld jordbær
¼ ananas
1 dl yoghurt naturel eller jordbærsmag
2 dl ananasjuice
4 isterninger

 


Banan med grønt

kiwi-banan-smoothieIngredienser:
2 bananer
2 kiwier
1 håndfuld stenfri blå druer
2 dl æblejuice
4 isterninger

 


Melon-pepp

Melonpeep-SmoothieIngredienser:
En halv melon
En halv ananas
En halv cm revet ingefærrod
2 dl ananas- eller æblejuice
4 isterninger.


Kaffe-smoothie

kaffe-smoothieIngredienser:
1 banan i skiver
2 dl mælk
En halv dl stærk kaffe
Lidt vaniljesukker
Lidt kanel
1 tsk. honning og eventuelt lidt kardemomme


Rødbede med grønkål

beetroot-smoothieIngredienser:
200 gram rødbeder i skiver
2 selleristilke
1 moden avocado
1 umoden banan
2 dl hakket grønkål
5 dl koldt vand
2 dl frosne hindbær
3 spsk. friskpresset citronjuice.

NB: Fødevarestyrelsen anbefaler, at man altid koger frosne hindbær inden brug, da de kan indeholde virus og bakterier.


Peanut butter med banan

peanut-butter-banan-smoothie
Ingredienser:

1 frossen banan
1-1,5 dl yoghurt naturel
1-1,5 dl mælk
1 spsk. peanut butter
2 tsk. honning


Guide: Vitaminer i din smoothie

Masser af frugt og grønt i smoothien gør den til en vigtig kilde til velvære. Læs med her og se, hvilke vitaminer du kan indtage via din smoothie. Denne guide er baseret på artikler fra Alt.dk og Femina.dk.

A-vitamin 

Gavnlig for flere af kroppens funktioner. Styrker immunforsvaret samt er særlig godt for nethinde, øjne, hår og negle – A-vitamin er også vigtig for gravide, da det hjælper fosterets udvikling.

Få A-vitamin i din smoothie med:

🔸 Gulerødder
🔸 Tomater
🔸 Broccoli
🔸 Kål
🔸 Spinat


B-vitamin 

Der findes rigtig mange forskellige B-vitaminer, så derfor er det svært at skære B-vitamin over en kam. Her er nemlig tale om både B1, B2, B3, B6, B8, B9 og B12. B-vitamin er både vigtigt for muskler, hjerne, hjerte, syn, energiomdannelse, blodsukker med mere.

Få B-vitamin i din smoothie med:

🔸 Mælkeprodukter
🔸 Nødder
🔸 Bælgfrugter
🔸 Grønkål
🔸 Bønner (husk at ikke kogte grønne bønner kan være giftige)


C-vitamin 

C-vitamin er med til at styrke kroppens immunforsvar og beskytte mod virus og bakterier. Hjælper også med at regulere kolesterolniveauet samt bevare hjerte og blodårers styrke.

Få C-vitamin i din smoothie med:

🔸 Appelsiner
🔸 Citroner
🔸 Bær
🔸 Tomater
🔸 Blomkål
🔸 Peberfrugt


D-vitamin 

D-vitamin er særligt vigtigt for kroppens skelet, for det er D-vitaminet, der sørger for knoglerne og tændernes styrke. D-vitamin findes hovedsagelig i kød, æg, fede fisk og i solens stråler.

Få D-vitamin i din smoothie med:

🔸 Fede mælkeprodukter
🔸 Avocado


E-vitamin 

E-vitamin er særligt vigtigt for hjertet og kredsløbet, da det beskytter kroppens celler mod nedbrydning samt hjælper med dannelse af blodkar og beskytter mod åreforkalkning og blodpropper.

Få E-vitamin i din smoothie med:

🔸 Mælkeprodukter
🔸 Nødder (mest i mandler)
🔸 Kål


K-vitamin 

K-vitamin er vigtig for blodet og blodets evne til at størkne samt til dannelse af vigtige proteiner.

Få K-vitamin i din smoothie med:

🔸 Mælkeprodukter
🔸 Avocado
🔸 Kål
🔸 Broccoli
🔸 Spinat
🔸Vindruer


Calcium (kalk) 

Calcium (kalk) ligesom D-vitamin er vigtigt for opbygningen og vedligeholdelse af knoglerne. Får man ikke calcium nok, kan man i værste tilfælde få knogleskørhed.

Få calcium i din smoothie med:

🔸 Mælkeprodukter (den absolutte hovedkilde til calcium)
🔸 Nødder
🔸 Grønkål
🔸 Spinat


Jern 

Jern er et vigtigt mineral for kroppen, da det hjælper de røde blodlegemer med at transportere ilt rundt i kroppen.

Få jern i din smoothie med:

🔸 Blomkål
🔸 Broccoli
🔸 Bønner (husk at ikke kogte bønner kan være giftige)


Magnesium 

Bevarer hormonbalancen og nervecellernes funktion.

Få magnesium i din smoothie med:

🔸 Broccoli
🔸 Spinat
🔸 Avocado


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Nutribullet RX – smoothie blender med to-go beholder

98 ud af 100 point hos husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute
75 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Which.co.uk 
4 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com 
4 ud af 5 stjerner hos ekspertmagasinet Blenderrepublic.com 
Anbefalet af det amerikanske teknologimagasin T3.com

Nutribullet RX

Nutribullet RX har været inkluderet i test hos 5 hold eksperter. Disse omfatter det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute, testmagasinerne Which.co.uk og Trustedreviews.com, det amerikanske teknologimagasin T3.com samt magasinet Blenderrepublic.com.

Efter endt test vurderes det, at modellen klarer sig rigtig godt, og derfor modtager den meget positive bedømmelser.

Suppe på 7 minutter

Nutribullet RX vil være et fordelagtigt valg, hvis man ønsker en blender, der både kan blende bløde og meget hårde ingredienser.

Effekten ligger nemlig på hele 1700 watt, hvilket er meget højt og gør, at apparatet let kan pulverisere alt fra nødder, frø og stilke til hele frugter og skræller. Dette betyder blandt andet, at den vigtige næring bevares.

Herudover findes der en smoothie-funktion samt en opvarmningsfunktion, så man også kan anvende produktet til saucer og supper – sidstnævnte kan tilberedes på blot 7 minutter.

Der findes kun 1 hastighed, men til gengæld er modellen håndfri, så man ikke behøver at holde knappen nede under arbejdet. Der medfølger 3 skåle, hvis kapacitet ligger mellem 0,8 og 1,3 liter, hvilket er relativt meget. Yderligere tåler alle delene opvaskemaskine.

Alsidig blender med gode funktioner, ifølge eksperterne

Nutribullet RX er blevet testet af britiske Good Housekeeping Institute, der giver hele 98 ud af 100 point.

Eksperterne begrunder den høje score med, at blenderen er meget alsidig og ligetil at betjene, og så er det smart, at man kan indstille blende-tiden på forhånd. Både instruktionerne og resultaterne er fremragende, nævnes det, og det er yderligere en fordel, at delene kan tåle opvaskemaskine.

Eksperterne påpeger kun et enkelt minus, og dette går på størrelsen, som gør det noget besværligt at opbevare produktet.

Which.co.uk har ligeledes testet blenderen, hvilket resulterer i en pæn score på 75 ud af 100 point. Eksperterne roser især smoothie-funktionen, den simple opsætning samt den lette rengøring.

Dog mener de, at det kræver mange kræfter at anvende knapperne, og derfor vil modellen ikke egne sig godt til forbrugere med motoriske udfordringer.

Stærk og tidsbesparende, ifølge eksperterne

Nutribullet RX har også været med i test hos teknologimagasinet T3.com. Eksperterne herfra nævner kun plusser, og de er især imponerede over, hvor kraftfuld blenderen er.

Herudover fremhæves skålenes høje kapacitet og det medfølgende opskriftshæfte, som indeholder mange gode forslag.

Endelig nævnes det, at suppefunktionen er meget velfungerende, og det kræver hverken meget tid eller arbejde at tilberede en god portion suppe.

Også Trustedreviews.com har testet produktet, og på den positive side hæfter de sig især ved maskinens evne til at lave smoothies, supper og nøddesmør.

Det er ligeledes smart, at de enkelte dele kan komme i opvaskemaskinen, forklares det, og så er det omfattende opskriftshæfte endnu et plus, selv om det trækker lidt ned, at målene primært er amerikanske.

Eksperterne mener desuden, at designet er noget klodset, og så ligger prisen i den høje ende.

Fordele

 • Kompakt kraftfuld blender med to to-go-kander
 • Tåler opvaskemaskine
 • Let at bruge
Ulemper

 • Push-twist-kontrol ikke egnet til alle brugere
 • Mere højlydt end gennemsnittet

Specifikationer ved Nutribullet RX:
🔴 Watt: 1700
🔴 Antal hastigheder: 1
🔴 Pulsfunktion: Nej
🔴 Antal programmer: 2
🔴 Skålenes kapacitet: 0,8 – 1,3 liter
🔴 Lydniveau: Maksimalt 90 decibel
🔴 Vægt: 3,8 kilo

 


Nutribullet MAX 1200

✅ 90/100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute 
✅ Gennemsnitlig anmeldelse hos det britiske testmagasin which.co.uk 
✅ 4/5 stjerne i brugeranmeldelser hos Skousen.dk 
✅ 3,7/5 stjerner i brugeranmeldelser hos whiteaway.dk

Nutribullet MAX 1200

.
Denne blender har masser af kraft på trods af dens kompakte størrelse. Den er udstyret med en motor på hele 1200 W, hvilket gør den til en effektiv tilføjelse i køkkenet. Dette har blandt andet scoret den en bedømmelse på hele 90/100 hos Good Housekeeping Institute. 

Kort om Nutribullet MAX 1200

Dette er en af de absolutte kraftigste modeller af Nutribullet blendere. Den kommer med en motor på hele 1200W som gør, at den kan bruges til de fleste blenderopgaver. Den er effektiv til at blende langt de fleste ingredienser. Du kan både bruge den til at blende blødere madvarer som frugt og grøntsager, men du kan også sagtens bruge den til at blende ting som nødder og hårdere grøntsager som gulerødder. Den er yderst brugervenlig, hvilket giver den en kæmpe fordel som blender. 

Brug og funktioner 

Denne blender kommer med en kraftig motor som gør den hurtig og effektiv i køkkenet. Den kommer med et stort udvalg af diverse ekstraudstyr som gør, at den får mange ekstra funktioner. Den kommer blandt andet med flere forskellige To-go-kopper som gør, at du nemt kan gå din yndlingssmoothie med på farten. For at gøre det ekstra nemt for dig, så kan du også blende direkte i kopperne, så du bare skal komme låg på, når du skal videre. Alle kopper og låg kan holde til at komme i opvaskemaskinen, som gør rengøringen nem og hurtig.

Nutribullet MAX 1200 vs. markedet

Denne blender kommer med den smarte ”Autocycle” funktion som gør, at blenderen selv slukker, når den er færdig med at blende. Det gør den ekstra praktisk om morgenen, hvor du kan sætte den i gang og gøre dig klar, imens den blender. Derudover kommer blenderen med en detaljeret brugermanual, som gør det nemt for dig at få overblik over dens forskellige egenskaber og funktioner. Udover bruger manualen, så kommer blenderen også med en masse forskellige opskrifter, som kan hjælpe dig med at finde inspiration til, hvad du kan bruge blenderen til. Opskrifterne er også gode til at hjælpe dig med at prøve nye supper og smoothies. 

Fordele

 • Kraftfuld
 • Kompakt og let at bruge
 • Nem at rengøre
 • Kommer med praktisk to-go kup 
Ulemper

 • Ret højlydt

OBH 6620 Smoothie Twister

OBH 6620 Smoothie Twister

 

OBH 6620 Smoothie Twister har ikke været undersøgt og vurderet i nogle tests. Modellen er dog stadig af højeste kvalitet fra OBH, og endvidere er den prisvenlig. Et godt valg for en nybegynder, som foretrækker en simpel smoothie blender uden for mange funktioner.
Derfor har vi alligevel valgt at medtage den i denne artikel.

Kort om OBH 6620 Smoothie Twister

OBH 6620 Smoothie Twister ligner ikke en blender i klassisk forstand, men er høj og tynd at se på – det gør det også lettere at opbevare modellen. Modellen kan både knuse is, mikse drinks og lave smoothies, og det tager kun få sekunder.

Motoren har en effekt på 300 W, som ikke er den stærkeste motor, men den fungerer godt til både frugter og grøntsager. Modellen er udstyret med en kniv af rustfrit stål, som effektivt dissekerer ingredienserne. 

Brug og funktioner

OBH 6620 Smoothie Twister har et enkelt hastighedstrin samt en puls-funktion, som er fordelagtig, når der er brug for mere kontrol med blendningen. Der medfølger to 600 ml beholdere, som man med et kort tryk blender smoothien i. Herefter kan man blot sætte drikketuden på og nyde smoothien.

Andre fordele

OBH 6620 Smoothie Twister er skabt med aftagelige knive, som gør rengøringen meget lettere. De to medfølgende beholdere er BPA-frie. Både knive, beholdere og drikketud tåler maskinopvask.

Fordele

 • 1 flaske 600 ml (BPA -fri)
 • Let at rengøre
 • Nem at bruge
Ulemper

 • Kun egnet til drikkevarer

Udvalgte fordele ved OBH 6620 Smoothie Twister:
Prisvenlig og simpel model
Kan lave smoothies, knuse is og mikse drinks
Et hastighedstrin og puls-funktion
BPA-frie drikkebeholdere

Du kan her se en video om OBHs Smoothie Twister. Videoen er produceret af OBH:

KitchenAid 5080ECA

✅ Luksusblender fra KitchenAid

KITCHENAID 5080 ECA

.KitchenAid 5080ECA har ikke været medtaget i nogle tests som vi har kunne finde, men eftersom her er tale om en regulær luksusblender fra mærket KitchenAid, har vi taget den med alligevel.

Kort om KitchenAid 5080ECA

KitchenAid 5080ECA ligner lidt en kaffemaskine, men her er tale om en kraftfuld smoothie blender på 1300 W.

Modellen er let i brug: læg ingredienserne i fra toppen via tragten, og alsidigheden er høj, da man både kan lave smoothies, milkshakes, juice, sovs og suppe på modellen.

Takket været den magnetiske låsefunktion MagnaLock hverken vælter eller ryster kanden under brug. 

Brug og funktioner

KitchenAid 5080ECA er let i brug. Efter påfyldning af ingredienser, vælg da mellem fire forskellige programmer – og modellen kan ydermere knuse is.

Hastigheden justerer sig selv med Intelli-Speed-System, men den kan dog også justeres manuelt, hvis man foretrækker det.

Under brug kan man tilføje nye ingredienser lidt ad gangen, og den stærke motor kan klare selv meget hårde tilføjelser. Resultatet bliver en cremet smoothie uden sten og skind.

Andre fordele

Man får en garanti på 7 år, hvis man investerer i KitchenAid 5080ECA. Modellen har en kapacitet på 1,75 liter og er BPA-fri. Hertil er modellen let at rengøre, da alle delene tåler opvaskemaskine.

Fordele

 • Kraftfuld 2HP motor
 • Håndfri betjening
 • Kande tåler opvaskemaskine
Ulemper

 • Stempel medfølger ikke

Udvalgte fordele ved KitchenAid 5080ECA:
Kraftfuld model på 1300 W
Fire forskellige programmer
Intelli-Speed-Systemet sikrer den bedst mulige hastighed
Garanti på 7 år


Braun Pure Mix

✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos goodhousekeeping.com

Braun Pure Mix smoothie blender

 

.
Good Housekeeping Institute har testet 16 forskellige blendere for evner inden for tilberedning af smoothies, milkshakes, kværning af kaffe og frossen Magarita. Braun Pure Mix er inkluderet i denne test, og eksperterne giver modellen fine kommentarer.

Kort om Braun Pure Mix

Braun Pure Mix ligner en traditionel blender, og den kan også mange forskellige ting udover at lave smoothies.

Modellen har derfor flere forprogrammerede indstillinger til både at røre, purere, hakke, mikse, flydende-gøre og is-knuse.

Den er udstyret med en kraftfuld motor, med en effekt på 1000 W og en kande med en kapacitet på 1,6 liter med termoglas.

Brug og funktioner

Braun Pure Mix er blevet testet inden for ovenstående discipliner, og især dens evne til at kværne kaffebønner bliver den rost for. Eksperterne vurderer også, at smoothien bliver både cremet og blød. Udover de forprogrammerede indstillinger kan man også tilpasse hastigheden manuelt.

Modellen er let i brug, håndtaget er behageligt at holde om, og kontrolpanelet er let at finde ud af.

Andre fordele

Eksperterne noterer yderligere, at Braun Pure Mix er en meget lydsvag model, som yderligere imponerer ved stort set ikke at svine. Delene er aftagelige og kan tåle opvaskemaskine.

Der medfølger en manual, som eksperterne anser for værende meget klar og grundig i instrukserne, samt to To Go-beholdere. Med disse kan man med det samme tage sin smoothie med på farten.

Fordele

 • Kompakt
 • Kraftfuld
 • Pulsmulighed
 • 5-hastighedstilstande
 • Is knusning program
Ulemper

 • I den højere prisklasse

Udvalgte fordele ved Braun Pure Mix:
Multiprodukt der både kan lave smoothies, milkshakes, kværne kaffebønner, hakke og mikse
Stærk model med effekt på 1000 W
Flere forprogrammerede indstillinger
To medfølgende To Go-beholdere

Du kan her se en lille præsentationsvideo af modellen her. Videoen er produceret af Braun:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke smoothie blendere er de bedste at købe?

Hvis du søger én af de bedste smoothie blendere, som er på markedet lige nu, så bør du taget et kig på modellerne Nutribullet RX, Sage by Heston Blumenthal the Boss to Go og Nutribullet Pro 900. De nævnte smoothie blendere har fået nogle flotte resultater i en række tests.

🧐 Hvordan vælger jeg en smoothie blender?

Når du skal vælge en smoothie blender, så er der flere aspekter, som er værd at overveje. Blandt andet bør du vælge en blender, som har en stor nok kapacitet til dit behov. Dertil bør du også vælge en blender, som kører på nok watt til, at den er effektiv.

🤓 Hvad er forskellen på en almindelige blender og en smoothie blender?

Forskellen på en almindelige blender og en smoothie blender er, at en almindelige blender ofte er væsentligt større end en smoothie blender. En smoothie blender har ofte en kapacitet til at kunne lave en til to portioner smoothie ad gangen, hvorimod en almindelig blender kan rumme mere.

🤔 Er smoothies en god måde til at gå ned i vægt?

Ja, smoothies kan være en metode til at gå ned i vægt. Dog afhænger det selvfølgelig af, hvilke ingredienser du putter i din smoothie. Dog kan en frugt og grønt smoothie ofte være en god substitut for usundere morgenmåltider, hvormed det kan være en måde at blive sundere på.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

BBC 🇬🇧

BBC er Storbritanniens nationale serviceudbyder af tv og radio samt flere internationale kanaler. BBC har fokus på alt lige fra nyheder til underholdning og husholdning. Derudover anmelder BBC også forskellige produkter såsom smoothie blendere. Her har de anmeldt 3 smoothieblendere heriblandt Vitamix S30. Du kan læse hele testen her.

Cnet.com 🇺🇸

Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, der leverer nyheder, guides, information og tests indenfor alt, hvad der har med teknologiens verden at gøre. De har blandt andet testet og anmeldt smoothie blenderen Oster Versa Pro Performance Blender. Du kan læse hele testen her.

Expertreviews.com 🇬🇧

Expertreviews.com er en britiske testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet.

Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har sitet testet modellen Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go. Ønsker du at læse mere, kan du besøge hjemmesiden gennem dette link.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter.

Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har sitet testet 16 forskellige blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Goodhousekeeping.com har også foretaget en solo-test af Nutribullet RX. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke på dette link.

Good Kitchen 🇺🇸

Den amerikanske side Good Kitchen leverer en masse nyttig viden og information om produkter, der kan bruges i køkkenet. Derudover laver de også opskrifter samt anmelder diverse køkkenprodukter. De har blandt andet testet og anmeldt Blendtec Total Blender. Du kan læse hele testen her.

Health.com 🇺🇸

Health.com er et stort sundhedsmagasin, der skriver om alt, hvad der har med sundhed at gøre. De skriver om fitness, vægttab, mad m.m. Derudover anmelder og tester de også produkter såsom smoothie blendere. De har blandt andet testet 10 forskellige smoothie blendere heriblandt Blendtec Total Blender og Oster Versa Pro Performance Blender. Du kan læse hele testen her.

Heavy.com 🇺🇸

Heavy.com er et online nyhedssite med base i New York siden 1999, som døgnet rundt bringer nyheder fra ind- og udland men også om sport, underholdning og tv. Dertil kommer også viden og nyheder inden for forbrugerliv, hvor der fokuseres på nye teknologiske produkter.

Her har Heavy.com testet de 10 bedste smoothie blendere på markedet. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Hus & Hem (hemtrevligt.se) 🇸🇪

Hus & Hem er en del af den svenske side hemtrevligt.se, som fokuserer på inspiration og råd til hjemmet inden for indretning, produkter og apparater.

Her er er modellen Wilfa BL-1200S blevet testet inden for kvalitet af smoothien, brugervenlighed og funktionalitet. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Klikk.no 🇳🇴

Klikk.no er et stort norske forbrugerunivers, som foretager et stort antal forbrugertest, og det gælder produkter inden for både hus, hjem, have, bil, teknologi, mode og helse.

Her har Klikk.no testet 9 forskellige blendere for at finde frem til de bedste. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 20 forskellige blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge deres hjemmeside. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Søndagsavisen 🇩🇰

Søndagsavisen er en dansk avis, som både bringer nyheder, forbrugerliv, indsigt, tests og livsstils-relaterede emner.

Her har avisen testet et udvalg af blendere for at se om de dyre modeller vitterligt er så meget bedre end de billigere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

The Guardian 🇬🇧

The Guardian er en af de helt store og traditionsrige, britiske aviser. Avisen blev grundlagt tilbage i 1821, men udkommer stadig hver dag – undtagen søndag. Avisen beskæftiger sig med alt inden for nyheder, og det gælder både ind- og udland, business, sport og kultur.

Avisen har også fokus på læseren som forbruger og sørger derfor også for at holde læserne opdateret på nye forbrugerprodukter til hverdagsbrug. Her har avisen testet blendere.

Ønsker du at læse mere hos avisen her.

The Independent 🇬🇧

The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. The Independent har her testet otte forskellige blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

The Telegraph 🇬🇧

The Telegraph er en af de traditionsrige, britiske aviser. Avisen så dagens lys i 1855 og udkommer stadig dagligt på tryk samtidig med, at avisen også har et stort onlineliv. Avisen skriver primært om nyheder fra ind- og udland, men også om sport, underholdning, kultur og livsstil.

Her prøver avisen at finde ud af, om de billigere blendere kan konkurrere med de langt dyrere modeller. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

The New York Times 🇺🇸

Den amerikanske avis The New York Times leverer nyheder fra ind- og udland samt nyheder indenfor masser af andre områder. Derudover tester og anmelder de også diverse forbrugerprodukter såsom smoothie blendere. De har blandt andet testet og anmeldt 4 forskellige blendere heriblandt Oster Versa Pro Performance Blender. Du kan læse hele testen her.

Thewirecutter.com 🇺🇸

Thewirecutter.com er en amerikansk forbrugerside, hvor sidens eksperterne vurderer en bred vifte af forskellige forbrugerprodukter.

Thewirecutter.coms vision er at tilbyde et samlet sted, hvor forbrugerne kan søge information og overblik over en given type af produkter, inden de foretager det endelige køb. Her er der testet forskellige blendere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Toptenreviews.com 🇺🇸

Toptenreviews.com sørger for at agere en hjælpende hånd i forbrugernes dagligdag, når det kommer til valg af diverse elektroniske forbrugerprodukter til hverdagen.

Forbrugersiden forsker, tester og undersøger derfor et stort antal af forbrugerprodukter i deres eget laboratorium, hvorefter der skrives en vurdering af hvert enkelt produkt. Her er der testet MagicBullet blender. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Det store testmagasin Trustedreviews.com foretager en lang række eksperttests og anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter. De har blandt andet testet og anmeldt blenderen Vitamix S30. Du kan læse hele testen her.

Trustedreviews.com har også testet Nutribullet RX. Du kan læse hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧

Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og at sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det smoothie blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Nutribullet RX, kan du klikke på dette link.

Blenderrepublic.com 🇺🇸

Blenderrepublic.com er et online magasin, som har til formål at guide forbrugeren omkring alt relateret til blendere. Dette inkluderer både anmeldelser, sammenligninger, guides og opskrifter. I denne omgang har Blenderrepublic.com testet Nutribullet RX. Hele testen kan læses på hjemmesiden.

T3.com 🇺🇸

T3.com er et amerikansk teknologimagasin, som skriver artikler om nyheder og trends inden for den teknologiske verden. Det inkluderer også tests af forskellige produkter. Her har T3.com testet en række blendere fra mærket Nutribullet, heriblandt Nutribullet RX. Få adgang til hele testen hos T3.com.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke den rette blender i denne test, har vi her på Forbrugsguiden en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende blendere med vores store generelle blender test, eller dyk ned i en af vores mange artikler med særligt fokus på de forskellige producenter.

Her finder du eksempelvis vores Blendtec blender test, vores Raw blender test, vores Vitamix blender test, vores KitchenAid blender test, vores Wilfa blender test og vores KitchenAid Artisan High Performance Blendertest, der alle indeholder testvindere og topscorende modeller.

Skal du primært bruge din nye blender til at lave lækre smoothies, kunne en stavblender fint bruges til at opfylde dette behov. Her kan du læse vores generelle stavblender test, der indeholder en gennemgang af markedets bedst bedømte modeller.

Er der et mærke, du ønsker at vide mere om, finder du her vores række af producent-specifikke tests. Læs fx vores Bamix stavblender test, vores KitchenAid stavblender test og vores Bamix Superbox test, der alle indeholder ekspertfavoritter.

En anden populær måde at få dækket sit daglige indtag af frugt og grønt på, er ved at juice. Få et overblik over markedets forskellige testvindere med vores generelle juicer test, eller læs mere i vores brede saftpresser og slow juicer tests, der begge indeholder en lang række af eksperternes favoritter, samt gode opskrifter og anden nyttig viden om emnet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme