Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

NutriBullet Blender test-oversigt: Vores anbefalinger baseret på anmeldelser og research

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 21, 2024.

NutriBullet Blender test-oversigt: Vores anbefalinger baseret på anmeldelser og research

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

At finde den bedste NutriBullet blender kan være en udfordring. Med så mange modeller på markedet, og med forskellige anmeldelser fra diverse eksperter, kan det hurtigt blive overvældende.

I denne artikel har vi gjort arbejdet for dig. Vi har samlet og analyseret resultaterne fra eksterne ekspertkilder for at give dig et klart overblik over de bedste NutriBullet blendere. Du får også information om forskellen mellem de forskellige modeller samt information om fordelene ved at spise sundt.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.”

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste blendere i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på NutriBullet 600:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Bevarer næringsstoffer og vitaminer i blandingen
 • Simpel i brug
 • Kommer med to beholdere med spild-sikre låg
 • Nem og hurtig tilberedning
 • Opskriftsbog medfølger

NutriBullet 600 er blevet testet og anmeldt af det britiske testmagasiner Expertreviews.co.uk og Which.co.uk. Begge ekspertkilder er begejstrede for denne model, som de alle giver en god bedømmelse.

Mens Which.co.uk kårer modellen som henholdsvis et ”Best Buy”, så giver Expertreviews.co.uk blenderen 4 ud af 5 stjerner.

Which.co.uk mener, at blenderen laver ”en god smoothie samt pesto”. Dette er eksperterne fra Expertreviews.co.uk enige i, men skriver også, at NutriBullet 600 er meget kraftfuld.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. Dog bemærker de, at NutriBullet 600 kun kommer med en enkelt hastighed, at den er en smule lille, samt at den sommetider larmer en del sammenlignet med andre blendere.

Anmeldelse: Produktanalyse af NutriBullet 600

Næringsrige smoothies med innovativ krydsklinge

Med NutriBullet 600 er der sørget for, at man ikke går glip af alle de næringsstoffer og vitaminer, der er i ingredienserne. Derfor kommer blenderen med en innovativ krydsklinge, der hakker ingredienserne finere end traditionelle blendere.

NutriBullet 600 er nemlig specialdesignet til at nedbryde ingrediensernes cellevægge, så man kan få en smoothie samtidig med, at man bevarer alle de sunde mineraler og vitaminer.

Det betyder altså, at alle næringsstoffer og vitaminer i maden frigives, så kroppen har nemmere ved at optage dem. Eksperterne fra Expertreviews.co.uk er især vilde med dette, da de mener, at man herved har mulighed for at lave endnu sundere smoothies sammenlignet med andre modeller.

Eksperterne: Effektiv blender, der er simpel i brug

Alle tre ekspertkilder beskriver NutriBullet 600 som værende en effektiv blender, der er simpel i brug. Blenderen er designet til at være intuitiv i brug, da den er formet som en almindelig patron, hvor man blot skal tilsætte ingredienser og herefter trykke på en knap.

Man skal blot trykke en enkelt gang på knappen, da motoren herefter arbejder til ingredienserne er færdigblendet. På den måde skal man ikke selv holde knappen nede. I gennemsnit tager det omkring 30 sekunder at blende sine ingredienser.

Endvidere kommer NutriBullet 600 med en motoreffekt på 600 Watt og 20.000 omdrejninger i minuttet. Selvom dette ikke er lige så kraftfuldt som andre modeller, så beskriver Expertreviews.co.uk stadig maskinen som værende ”kraftfuld nok til at klare de fleste opgaver”.

Derudover beskriver eksperterne også, at blenderen laver den ”fineste konsistens”, uanset hvilke ingredienser man bruger.

Smoothie med på farten

Ved køb af NutriBullet 600 medfølger der to krus, hvorfor man nemt kan lave sin smoothie og herefter tage den med på farten.

Smoothien bliver nemlig ikke kun lavet hurtigt, den kan også indtages hurtigt, da ingredienserne blendes i drikkebeholderen. Herefter kan man blot sætte et låg på, hvis man ønsker at tage smoothien med på farten eller gemme den til et andet tidspunkt.

De to beholdere har spild-sikre låg samt en kapacitet på 0,7 liter og 0,5 liter. De er begge lavet af BPA-fri plast. Der medfølger desuden en opskriftsbog på engelsk.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på Nutribullet Select:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Flot og kompakt
 • Med Easy Twist-knivblad
 • Til både varme og kolde retter
 • Ideel til både smoothies, supper og sauce
 • 1 kande og 2 bægre medfølger

Nutribullet Select er ikke blevet testet af eksperter, men vi har alligevel valgt at tage denne model med, idet her i stedet er tale om en brugerfavorit hos både de amerikanske og australske forbrugere.

Efter gennemgangen af produktet kommer vi ind på, hvad brugerne fremhæver af plusser og minusser.

Flot hjælper til en sundere hverdag

Nutribullet Select vil være et smart valg, hvis man som forbruger ønsker en god blender, der både ser flot ud, er alsidig og kan levere sundere måltider.

Designet er enkelt og med bløde former, og det er neutralt nok til at kunne passe ind i alle køkkener. Den er kompakt og lille samt let at betjene på det intuitive kontrolpanel, der er placeret på fronten.

Maskinen er udstyret med et unikt knivsystem med det såkaldte Easy Twist-knivblad. Dette sørger for at udvinde flere vitaminer og mineraler fra de blendede ingredienser, således at måltiderne bliver sundere for forbrugeren at indtage. Den er dertil meget alsidig, og det betyder, at den både kan håndtere de helt bløde og meget hårde ingredienser – det kan for eksempel være nødder, frø og stilke, men også kraftige grøntsager som gulerødder.

Til varme og kolde retter

Nutribullet Select kan anvendes til både at tilberede varme og kolde måltider, og der findes en stærk effekt på 1000 watt, som gør den i stand til at kunne blende de ovennævnte fødevare-typer.

Der medfølger 3 skåle, der udgøres af en kande på 900 milliliter (til de varme ingredienser og med ventileret låg) samt 2 bægre på henholdsvis 700 og 900 milliliter.

Disse har To Go-låg, som betyder, at man kan tage bægrene med på farten og drikke indholdet løbende.

Nutribullet Select er som nævnt meget alsidig og kan anvendes til for eksempel både saucer, supper og smoothies – der findes endda et særskilt program til smoothies. Der er 2 forskellige hastigheder (lav og høj) samt pulsfunktion, og disse betjenes let på fronten.

Yderligere medfølger en instruktionsbog, hvis man skulle være i tvivl om noget, og vægten ligger på 5 kilo. Det er mere end flere af konkurrenterne, men det sikrer en bedre stabilitet, når der arbejdes hårdt.

God over hele linjen, ifølge forbrugerne

Nutribullet Select er som nævnt ikke blevet testet af eksperter, men vi har i stedet valgt at se nærmere på, hvad forbrugerne fra både Target.com og Productreview.com.au mener. Her hersker der nemlig stor begejstring for blenderen.

Hos Target.com er den blevet vurderet af forbrugerne på forskellige parametre såsom ydeevne, rengøring og brugervenlighed, og den scorer højt over hele linjen. I gennemsnit modtager den hele 4,8 ud af 5 stjerner.

Hos Productreview.com.au vurderes varianten ligeledes på forskellige parametre, og i gennemsnit opnår den 3,7 ud af 5 stjerner.

Brugerne fremhæver især, at den klarer sig godt, når det gælder brugervenlighed, rengøring, sikkerhed og vedligeholdelse, men den scorer også højt på bygningskvalitet og værdi for pengene.

Brugerne er dog mindre generøse med bedømmelserne, når det gælder støjniveauet.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på NutriBullet Pro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Motoreffekt på 900 Watt
 • Kommer med indbygget vægt og appstyring
 • Udstyret med to Extractor Blade-klinger
 • Håndfri betjening
 • Nem at rengøre

Vi er især glade for blenderens app-kontrol, men vi er også glade for, at blenderen er nem at bruge og nem at rengøre.

Modellen er dog ikke optimal til de tykkere blandinger, og de medfølgende beholdere er lidt for brede til at holde ordentligt.

Anmeldelse: Produktanalyse af NutriBullet Pro

Praktisk blender med appstyring

Dette er den ikke mindst på grund af dens effektive motor med en motoreffekt på 900 Watt, men også på grund af, at den er udstyret med en indbygget vægt samt en appstyring. Desuden kommer blenderen også med en Bluetooth-funktion.

Selve appen indeholder over 100 forskellige opskrifter. Appen fortæller forbrugeren, hvor meget af hver ingrediens, der skal fyldes i. Det hele bliver baseret på selve vægten af ingrediensen, hvilket man nemt kan holde øje med ved brug af den indbyggede vægt.

Extractor Blade-klinger og to beholdere

NutriBullet Pro er udstyret med to Extractor Blade-klinger, der sørger for, at blende ingredienser på en måde, så ingrediensernes næringsstoffer bliver bevaret. Desuden hakker disse klinger også maden meget fint, så det er nemmere for kroppen at optage de forskellige vitaminer og mineraler.

Endvidere kommer NutriBullet Balance med to beholdere, der hver har en kapacitet på 0,946 liter. Beholderne kommer begge med låg samt et greb, så man kan tilberede sin smoothie direkte i beholderen, hvorefter den er klar til at blive indtaget med det samme.

NutriBullet Pro er nem at bruge. Når først man har placeret ingredienserne i blenderen med hjælp fra appen og vægten, så skal man blot trykke på den ene knap. Herefter arbejder blenderen i omkring 30 sekunder. Blenderen kommer med en håndfri betjening, hvorfor man ikke manuelt skal holde knappen nede.

Stilren og elegant blender med gummifødder

Med NutriBullet Pro får man en stilren og elegant blender. Selve blenderen er designet til, at man både kan lade den stå på køkkenbordet eller pakke den væk, hvis man ønsker at placere den i køkkenskabet. Det er desuden nemt at pakke blenderen væk, da den kommer med et ledningsoprul.

NutriBullet Pro kommer ydermere med gummifødder, hvorfor blenderen vil stå stabilt på køkkenbordet under brug. På den måde vil den ikke have mulighed for at glide rundt, hvilket betyder, at man ikke behøver stå ved siden af den hele tiden.

Dagens bedste priser og tilbud på Nutribullet RX:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Høj effekt på 1700 watt
 • Kan både lave smoothies, saucer og suppe
 • Med håndfri betjening
 • Høj kapacitet
 • Medfølgende opskriftshæfte

Nutribullet RX har været med i test hos 4 forskellige hold eksperter. Disse inkluderer det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute, testmagasine Trustedreviews.com, det amerikanske teknologimagasin T3.com samt ekspertmagasinet Blenderrepublic.com.

Det vurderes, at apparatet klarer sig virkelig godt, og derfor modtager den udelukkende positive bedømmelser.

Anmeldelse: Produktanalyse af Nutribullet RX

Suppe på kun 7 minutter

Nutribullet RX vil være et godt valg, hvis man ønsker en blender, som både kan blende meget hårde og helt bløde ingredienser.

Effekten ligger på hele 1700 watt, hvilket er meget og gør, at modellen let kan pulverisere alt fra frø, nødder og stilke til hele skræller og frugter. Det betyder tillige, at mere af den vigtige næring bibeholdes.

Herudover findes en smoothie-funktion og en opvarmningsfunktion, så man også kan anvende maskinen til saucer og supper – sidstnævnte kan tilberedes på kun 7 minutter.

Der er kun en enkelt hastighed, men til gengæld er blenderen håndfri, så det er ikke nødvendigt at holde knappen nede, mens der arbejdes.

Der medfølger 3 skåle i forskellige størrelser, hvis kapacitet ligger på mellem 0,8 og 1,3 liter. Alle delene tåler som en bonus opvask i maskine.

Alsidig blender med brugbare funktioner, ifølge eksperterne

Nutribullet RX er blevet testet af flere hold eksperter, blandt andet det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute, der giver hele 98 ud af 100 point.

De britiske eksperter begrunder denne høje score med, at modellen er meget alsidig og ligetil at operere, og så er det brugbart, at man på forhånd kan indstille blende-tiden.

Det nævnes tillige, at både instruktioner og resultater er fremragende, og det er yderligere en fordel, at de aftagelige dele kan tåle opvaskemaskine.

Good Housekeeping Institute påpeger kun et minus, og det går på størrelsen, som eksperterne mener gør opbevaringen noget besværlig.

Eksperterne roser i særdeleshed smoothie-funktionen, den lette rengøring og den simple opsætning.

Dog mener de, at der kræves mange kræfter for at anvende knapperne, og derfor vil denne variant ikke være velegnet til forbrugere med motoriske udfordringer.

Tidsbesparende og stærk, ifølge eksperterne

Nutribullet RX har også været i test hos teknologimagasinet T3.com. Eksperterne herfra nævner kun fordele, og de er især begejstrede for, hvor kraftfuld blenderen er.

Derudover fremhæves det medfølgende opskriftshæfte, der indeholder mange gode forslag samt skålenes høje kapacitet.

Endelig kommenteres det, at suppefunktionen er velfungerende, og det kræver kun kort tid og let arbejde at tilberede en god suppe.

Også testmagasinet Trustedreviews.com har testet blenderen, og på den positive side fremhæves især maskinens evne til at lave smoothies, nøddesmør og suppe.

Det er også smart, at de aftagelige dele kan tåle rengøring i opvaskemaskinen, bemærkes det, og så er det omfattende opskriftshæfte endnu en bonus.

Dog trækker det lidt ned, at målene primært er de amerikanske. Eksperterne kommenterer tillige, at prisen ligger i den høje ende, og så er designet noget klodset.

Test og anmeldelser af blendere anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Business Insider

Den amerikanske finans- og nyhedsside Business Insider blev lanceret i 2009. Business Insider skriver nyheder og internationale artikler. Desuden laver de tests og anmeldelser om forskellige produkter heriblandt blendere. Business Insider har blandt andet anmeldt blenderen NutriBullet Balance. Du kan læse hele artiklen hos Business Insider her.

Cnet.com

Det amerikanske teknologimagasin Cnet.com leverer nyheder, guides, information og tests indenfor alt, hvad der har med teknologi at gøre. De har blandt andet testet og anmeldt blenderen NutriBullet 900. Du kan læse hele mere hos Cnet her.

Expertreviews.co.uk

Den britiske testside Expertreviews.com tester diverse elektroniske produkter, som den almindelige forbruger ofte har i hjemmet. De tester især fjernsyn, computere og køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet flere blendere såsom NutriBullet 600, Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

Good Housekeeping Institute

Hos britiske Good Housekeeping Institute har du mulighed for at finde viden, information og anmeldelser af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Good Housekeeping Institute foretager et hav af anmeldelser af diverse produkter såsom blendere. De har blandt andet testet NutriBullet 900 og NutriBullet 1200. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

Goodhousekeeping.com har også testet Nutribullet RX. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke på dette link.

Heavy.com

Heavy.com er en amerikansk online nyhedsside, der blev lanceret i 1999. De leverer artikler om ind- og udland, underholdning, sport m.m. Derudover tester og anmelder de også produkter såsom blendere. De har blandt andet testet og anmeldt Nutri Ninja Pro. Du kan læse hele anmeldelsen ved at klikke på dette link.

New York Times

Den amerikanske avis The New York Times skriver både nyheder fra ind- og udland. Derudover leverer de også nyheder indenfor andre områder. The New York Times tester og anmelder også diverse forbrugerprodukter såsom blendere. De har blandt andet testet og anmeldt NutriBullet 900. Du kan læse hele artiklen her.

The Guardian

The Guardian er en af de helt store britiske aviser. Avisen blev grundlagt i 1821, og udkommer stadig næsten hver dag. De leverer både nyheder fra ind- og udland, men skriver også artikler om underholdning m.m. Derudover tester og anmelder The Guardian også forskellige produkter såsom blendere. De har blandt andet testet NutriBullet 900. Du kan læse mere her.

The Independent

The Independent er en af de største britiske aviser. Avisen leverer både nyheder fra ind- og udland. Derudover skriver de også om politik, sport og kultur samt tester og anmelder produkter såsom blendere. De har blandt andet testet NutriBullet 1200 og Nutri Ninja Pro. Du kan læse hele anmeldelsen her eller her.

Trustedreviews.com

Det britiske testmagasin Trustedreviews.com skriver ekspertanmeldelser af et hav af produkter heriblandt blendere. De har blandt andet testet og anmeldt blenderen Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go. Du kan læse hele anmeldelsen hos Trustedreviews her.

Eksperterne har ligeledes testet Nutribullet RX. Du kan læse hele testen her.

T3.com

T3.com er et af de førende britiske online magasiner indenfor gadgets. Magasinet leverer alt lige fra guides til nyheder og gode råd. Derudover tester og anmelder de også produkter såsom blendere. De har blandt andet testet NutriBullet 1200. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com har desuden testet en række blendere fra mærket Nutribullet, heriblandt Nutribullet RX. Få adgang til hele testen hos T3.com.

Blenderrepublic.com

Blenderrepublic.com er et online magasin, som har til formål at guide forbrugeren omkring alt relateret til blendere. Dette inkluderer både anmeldelser, sammenligninger, guides og opskrifter. I denne omgang har Blenderrepublic.com testet Nutribullet RX. Hele testen kan læses på hjemmesiden.

Kundeanmeldelser

Brugeranmeldelser

Modellen Nutribullet Select er ikke blevet testet af eksperter, men i stedet har vi inkluderet, hvad forbrugerne mener om den. Det gælder både hos Target.com og Productreview.com.au.

FAQ

Hvilke NutriBullet modeller er bedst i test?
NutriBullet 600, NutriBullet 900, NutriBullet RX og NutriBullet Balance
Hvordan testes NutriBullet blenderne?
NutriBullet blenderne er vurderet ud fra deres blenderegnskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.
Hvilken type blender skal jeg vælge?
Der findes overordnet 3 typer blendere. Den klassiske blender, der er god til stort set alle blender opgaver, men fylder meget og er besværlig at rengøre. Stavblenderen, der er mobil og kan klare næsten alle opgaver, ud over at knuse is. Og slutteligt er der smoothie blenderen, der er kompakt, fremragende til at lave smoothies, og der er næsten ingen opvask umildbart efter brug. Dog kan den ikke helt erstatte den klassiske blender.

Hvad er forskellen på de forskellige NutriBullet blendere?

Er du en smule forvirret over, hvad forskellen på de forskellige NutriBullet blendere er, samt hvilken model du skal vælge? Her kan du finde en forklaring på, hvordan du finder den NutriBullet blender, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvis du ønsker at hoppe med på NutriBullet-vognen, men ikke er helt sikker på, hvilken model du skal købe – så kan du her finde alle de oplysninger, du har brug for, når du skal vælge den rigtige blender til dit budget og din livsstil.

Mange danskerne er også glade for at bruge en slow juicer og smoothie blendere, når der skal lave flydende vitamin drik.

Du kan også læse vores saftpresser test, hvor vi har samlet alle de bedste saftpresser ifølge eksperterne.

 

Hvad er forskellen på de forskellige modeller, og hvad skal jeg vælge?

Der er i alt fem forskellige modeller fra NutriBullet, som du kan vælge imellem. Disse går fra den helt originale Nutribullet 600 og op til den dyreste model ved navn NutriBullet RX.

Hver blender leveres med et sortiment af beholdere af forskellige størrelser med et spild-sikkert og drikkevenligt låg, så du kan tage beholderne med på farten, hvis dette ønskes.

NutriBullet 600 og 900 er begge tilgængelige med tilbehør i forskellige størrelser, så hvis du vil have flere beholdere eller flere låg, kan du vælge en komplet pakke til en lidt højere pris.

Hvis du vælger nogle af de dyrere modeller, så får du til gengæld også flere funktioner samt mulighed for at blende en del flere ingredienser.

Eksempelvis er NutriBullet RX, NutriBullet 1000 og NutriBullet 1200 nogle blendere, der er effektive, da de er forsynet med en højere motoreffekt. RX-modellen kan eksempelvis blende en varm suppe på ingen tid, mens NutriBullet 1000 og 1200 kommer med en kop, der kan holde ens smoothie kølig i op til 8 timer. Dette er en fordel, hvis man ønsker at tage sin smoothie med på farten.

Hvilken NutriBullet, der passer til dig og dine behov, afhænger af dit budget, samt om du blot ønsker at lave mindre og hurtige portioner af smoothies, eller om du ønsker muligheden for at tilberede et bredere udvalg af drikkevarer, snacks og supper.

NutriBullet er typisk en del dyrere end mange andre modeller. Til gengæld er disse blendere af høj kvalitet, hvorfor de fleste eksperter mener, at man også får meget for pengene.

Når det kommer til NutriBullet blendere, anbefaler producenten, at du udskifter bladet hver sjette måned for at opretholde en ‘optimal ydeevne’. Hvis du ikke udskifter det, kan det forårsage lækager, samt at blenderen bliver mindre effektiv over tid. Dette er tilfældet med alle de forskellige modeller, hvorfor det ikke kun gælder for en specifik NutriBullet blender.

Forskellen mellem de forskellige NutriBullet blendere er egentligt ikke så stor. Det er dog en god idé, at du får et overblik over forskellene, da dette gør det nemmere for dig at vælge den helt rigtige model. Du skal nemlig vælge en blender baseret på dine behov samt dit budget.

Hvis du ønsker at læse en mere dybdegående artikel om forskellen på de forskellige NutriBullet blendere, så kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Which.co.uk.

Gode vitaminer i din smoothie

En smoothie kan være en nem måde at få mere frugt og grønt ind i din hverdag. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvilke vitaminer du kan indtage ved at lave en smoothie, kan du læse med videre her.

A-vitamin 
A-vitamin er godt for mange af kroppens funktioner og processer. Vitaminet er ikke mindst til gavn for dit immunforsvar, det er også med til at styrke dit hår, dine negle og øjne. Hvis du er gravid, så er det vigtigt at få nok A-vitamin, da fosteret har godt af vitaminet, når det kommer til udviklingen.

Disse madvarer indeholder en del A-vitamin:
Tomater
Gulerødder
Broccoli
Kål
Spinat

B-vitamin 
B-vitamin kommer i flere forskellige former, da der kan findes alt lige fra B1-vitamin til B2-, B3-, B6-, B8-, B9- og B12-vitamin. B-vitamin er til gavn for mange af kroppens vigtigste funktioner. Vitaminet er nemlig til hjælp for både hjernen, musklerne, hjertet, synet, blodsukkeret samt meget mere.

Disse madvarer indeholder en del B-vitamin:
Mælkeprodukter – Skyr, yoghurt m.m.
Nødder
Bælgfrugter
Grønkål
Bønner (Vær opmærksom på at bønner, der ikke er kogte, kan være giftige).

C-vitamin

C-vitamin er et vitamin, som de fleste af os har fyldt os med, når vi er forkølede. Rent faktisk er C-vitamin godt for kroppens immunforsvar. Derudover er C-vitamin også med til at beskytte kroppen mod virus og bakterier. Sidst men ikke mindst kan C-vitamin være til gavn i forhold til at regulere kolesterolniveauet samt bevare både hjerte og blodårers styrke.

Disse madvarer indeholder en del C-vitamin:
Appelsiner
Citroner
Bær – Jordbær, hindbær, brombær, blåbær m.m.
Tomater
Blomkål
Peberfrugt

D-vitamin 
Når det kommer til D-vitamin, så er dette vitamin især vigtigt for kroppens skelet. Det er nemlig D-vitamin, der er med til at styrke både tænder og knogler. D-vitamin kommer ikke mindst fra solens stråler, men det kan typisk også findes i en del animalske produkter i form af kød, æg, fisk m.m.

Disse madvarer indeholder en del D-vitamin:
Fede mælkeprodukter
Avokado

E-vitamin 
E-vitamin er et vitamin, der specielt er vigtigt for hjertet og kredsløbet. Det beskytter nemlig kroppens celler mod nedbrydning og hjælper desuden også med dannelsen af blodkar. E-vitamin er også med til at beskytte mod åreforkalkning og blodpropper.

Disse madvarer indeholder en del E-vitamin:
Mælkeprodukter
Nødder (mest i mandler)
Kål

K-vitamin 
K-vitamin er især vigtigt for blodet. Det hjælper både med at danne vigtige proteiner i kroppen samt hjælper med, at blodet kan størkne.

Disse madvarer indeholder en del K-vitamin:
Mælkeprodukter
Avokado
Kål
Broccoli
Spinat
Vindruer

Calcium (kalk) 
Calcium – kan også betegnes som kalk – er vigtigt for knoglerne. Hvis man ikke får nok med kalk, så kan man nemlig risikere at få knogleskørhed.

Disse madvarer indeholder en del calcium:
Mælkeprodukter
Nødder
Grønkål
Spinat

Jern 
Jern er vigtigt for kroppen, da det hjælper med at transportere ilt rundt i kroppen med hjælp fra de røde blodlegemer.

Disse madvarer indeholder en del jern:
Blomkål
Broccoli
Bønner (Vær opmærksom på at bønner, der ikke er kogte, kan være giftige).

Magnesium 
Magnesium er vigtigt for kroppen. Det hjælper nemlig i forhold til nervecellernes funktion samt er med til at bevare hormonbalancen.

Disse madvarer indeholder en del magnesium:
Broccoli
Spinat
Avocado

Ønsker du at læse mere om vitaminer og smoothies, kan du klikke ind her på denne artikel fra Alt.dk.

Om NutriBullet

NutriBullet startede i 2003, og står bag en del forskellige produkter, som de har lanceret gennem årene. Tilbage i 2003 startede de med at lancere blenderen Magic Bullet.

Der gik dog en del år, førend den første NutriBullet blender blev lanceret. Den første NutriBullet blender blev lanceret i 2012. Året efter kom NutriBullet Pro på markedet, mens NutriBullet RX og NutriBullet Balance blev lanceret i henholdsvis 2014 og 2017.

NutriBullet har fokus på at nedbryde frugter, grøntsager, nødder, frø og andre vegetabilske fødevarer til deres mest absorberbare tilstand. I modsætning til juicer og blendere, så er NutriBullet designet til at nedbryde ingrediensernes cellevægge, hvilket sørger for at bevare næringsstofferne. Desuden gør det også, at kroppen har nemmere ved at optage de forskellige vitaminer og mineraler.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme