De bedste Nutribullet blendere, og hvordan de klarer sig i tests

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel har vi set nærmere på de bedste NutriBullet blendere, der er blevet testet og anmeldt af diverse ekspertkilder.

Vi har gennemgået ekspertkildernes tests og samler i denne artikel et udvalg af NutriBullet blendere, så du nemmere kan få et overblik over hvilke blendere, der er værd at investere i.

Der er tale om et bredt udvalg af tests såsom Which.co.uk, Expertreviews.co.uk, The New York Times, Cnet.com, Good Housekeeping Institute, Heavy.com, The Guardian, The Independent, T3.com, Business Insider og Trustedreviews.com.

Formålet med denne artikel er at give dig en komplet oversigt over de modeller, som har fået en god bedømmelse fra ekspertkilder. Ønsker du at læse mere om de forskellige anmeldelser, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne NutriBullet test indeholder:
🔸 Gennemgang af NutriBullet blendere
🔸 Gennemgang af alternative modeller
🔸 Information om forskellen på de forskellige NutriBullet blendere
🔸 Guide til hvilke gode vitaminer man kan få i sin smoothie
🔸 Information om NutriBullet
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men vi derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

NutriBullet – Hvilke er bedst i test? Og hvilke tager forbrugerne bedst imod?  

Vi har hos Forbrugsguiden analyseret adskillelige ekspert tests, og samlet de bedst anmeldte NutriBullet blendere her under. Der finder du også en prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan finde din ønskede blender til den bedste pris.


NutriBullet 600

4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

NutriBullet 600 smoothie

.

NutriBullet 600 er blevet testet og anmeldt af det britiske testmagasiner Expertreviews.co.uk og Which.co.uk. Begge ekspertkilder er begejstrede for denne model, som de alle giver en god bedømmelse.

Mens Which.co.uk kårer modellen som henholdsvis et ”Best Buy”, så giver Expertreviews.co.uk blenderen 4 ud af 5 stjerner.

Which.co.uk mener, at blenderen laver ”en god smoothie samt pesto”. Dette er eksperterne fra Expertreviews.co.uk enige i, men skriver også, at NutriBullet 600 er meget kraftfuld.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. Dog bemærker de, at NutriBullet 600 kun kommer med en enkelt hastighed, at den er en smule lille, samt at den sommetider larmer en del sammenlignet med andre blendere.

Næringsrige smoothies med innovativ krydsklinge

Med NutriBullet 600 er der sørget for, at man ikke går glip af alle de næringsstoffer og vitaminer, der er i ingredienserne. Derfor kommer blenderen med en innovativ krydsklinge, der hakker ingredienserne finere end traditionelle blendere.

NutriBullet 600 er nemlig specialdesignet til at nedbryde ingrediensernes cellevægge, så man kan få en smoothie samtidig med, at man bevarer alle de sunde mineraler og vitaminer.

Det betyder altså, at alle næringsstoffer og vitaminer i maden frigives, så kroppen har nemmere ved at optage dem. Eksperterne fra Expertreviews.co.uk er især vilde med dette, da de mener, at man herved har mulighed for at lave endnu sundere smoothies sammenlignet med andre modeller.

Eksperterne: Effektiv blender, der er simpel i brug

Alle tre ekspertkilder beskriver NutriBullet 600 som værende en effektiv blender, der er simpel i brug. Blenderen er designet til at være intuitiv i brug, da den er formet som en almindelig patron, hvor man blot skal tilsætte ingredienser og herefter trykke på en knap.

Man skal blot trykke en enkelt gang på knappen, da motoren herefter arbejder til ingredienserne er færdigblendet. På den måde skal man ikke selv holde knappen nede. I gennemsnit tager det omkring 30 sekunder at blende sine ingredienser.

Endvidere kommer NutriBullet 600 med en motoreffekt på 600 Watt og 20.000 omdrejninger i minuttet. Selvom dette ikke er lige så kraftfuldt som andre modeller, så beskriver Expertreviews.co.uk stadig maskinen som værende ”kraftfuld nok til at klare de fleste opgaver”.

Derudover beskriver eksperterne også, at blenderen laver den ”fineste konsistens”, uanset hvilke ingredienser man bruger.

Smoothie med på farten

Ved køb af NutriBullet 600 medfølger der to krus, hvorfor man nemt kan lave sin smoothie og herefter tage den med på farten.

Smoothien bliver nemlig ikke kun lavet hurtigt, den kan også indtages hurtigt, da ingredienserne blendes i drikkebeholderen. Herefter kan man blot sætte et låg på, hvis man ønsker at tage smoothien med på farten eller gemme den til et andet tidspunkt.

De to beholdere har spild-sikre låg samt en kapacitet på 0,7 liter og 0,5 liter. De er begge lavet af BPA-fri plast. Der medfølger desuden en opskriftsbog på engelsk.

Specifikationer ved NutriBullet 600:
🔴 Motoreffekt: 600 Watt
🔴 Antal hastigheder: 1
🔴 Kandekapacitet: 0,7 liter
🔴 Vægt: 2,9 kilo

Udvalgte fordele ved NutriBullet 600:
Bevarer næringsstoffer og vitaminer i blandingen
Simpel i brug
Kommer med to beholdere med spild-sikre låg
Nem og hurtig tilberedning
Opskriftsbog medfølger

Her kan du se en videopræsentation af NutriBullet 600. Videoen er lavet af Appliances Online Australia:


Nutribullet Select

4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos det amerikanske Target.com 
3,7 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos det australske Productreview.com.au

Nutribullet Select

.
Nutribullet Select er ikke blevet testet af eksperter, men vi har alligevel valgt at tage denne model med, idet her i stedet er tale om en brugerfavorit hos både de amerikanske og australske forbrugere.

Efter gennemgangen af produktet kommer vi ind på, hvad brugerne fremhæver af plusser og minusser.

Flot hjælper til en sundere hverdag

Nutribullet Select vil være et smart valg, hvis man som forbruger ønsker en god blender, der både ser flot ud, er alsidig og kan levere sundere måltider.

Designet er enkelt og med bløde former, og det er neutralt nok til at kunne passe ind i alle køkkener. Den er kompakt og lille samt let at betjene på det intuitive kontrolpanel, der er placeret på fronten.

Maskinen er udstyret med et unikt knivsystem med det såkaldte Easy Twist-knivblad. Dette sørger for at udvinde flere vitaminer og mineraler fra de blendede ingredienser, således at måltiderne bliver sundere for forbrugeren at indtage. Den er dertil meget alsidig, og det betyder, at den både kan håndtere de helt bløde og meget hårde ingredienser – det kan for eksempel være nødder, frø og stilke, men også kraftige grøntsager som gulerødder.

Til varme og kolde retter

Nutribullet Select kan anvendes til både at tilberede varme og kolde måltider, og der findes en stærk effekt på 1000 watt, som gør den i stand til at kunne blende de ovennævnte fødevare-typer.

Der medfølger 3 skåle, der udgøres af en kande på 900 milliliter (til de varme ingredienser og med ventileret låg) samt 2 bægre på henholdsvis 700 og 900 milliliter.

Disse har To Go-låg, som betyder, at man kan tage bægrene med på farten og drikke indholdet løbende.

Nutribullet Select er som nævnt meget alsidig og kan anvendes til for eksempel både saucer, supper og smoothies – der findes endda et særskilt program til smoothies. Der er 2 forskellige hastigheder (lav og høj) samt pulsfunktion, og disse betjenes let på fronten.

Yderligere medfølger en instruktionsbog, hvis man skulle være i tvivl om noget, og vægten ligger på 5 kilo. Det er mere end flere af konkurrenterne, men det sikrer en bedre stabilitet, når der arbejdes hårdt.

God over hele linjen, ifølge forbrugerne

Nutribullet Select er som nævnt ikke blevet testet af eksperter, men vi har i stedet valgt at se nærmere på, hvad forbrugerne fra både Target.com og Productreview.com.au mener. Her hersker der nemlig stor begejstring for blenderen.

Hos Target.com er den blevet vurderet af forbrugerne på forskellige parametre såsom ydeevne, rengøring og brugervenlighed, og den scorer højt over hele linjen. I gennemsnit modtager den hele 4,8 ud af 5 stjerner.

Hos Productreview.com.au vurderes varianten ligeledes på forskellige parametre, og i gennemsnit opnår den 3,7 ud af 5 stjerner.

Brugerne fremhæver især, at den klarer sig godt, når det gælder brugervenlighed, rengøring, sikkerhed og vedligeholdelse, men den scorer også højt på bygningskvalitet og værdi for pengene.

Brugerne er dog mindre generøse med bedømmelserne, når det gælder støjniveauet.

Specifikationer ved Nutribullet Select:
🔴 Type: Blender
🔴 Producent: Nutribullet
🔴 Watt: 1000
🔴 Antal hastigheder: 2
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal skåle: 3
🔴 Skålenes kapacitet: 700-900 milliliter
🔴 Vægt: 5 kilo

Udvalgte fordele ved Nutribullet Select:
Flot og kompakt
Med Easy Twist-knivblad
Til både varme og kolde retter
Ideel til både smoothies, supper og sauce
1 kande og 2 bægre medfølger

Her kan du se en videopræsentation af NutriBullet Select. Videoen er lavet af NutriBullet:


Alternativer til NutriBullet


Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

Anbefalet hos engelske Expertreviews.co.uk
Kåret til markedets bedste af engelske Which.co.uk
5 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

.
Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er blevet testet af tre forskellige eksperter såsom Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk og Which.co.uk. Alle eksperterne er begejstrede for modellen, hvorfor de alle har givet den en god bedømmelse.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk er især vilde med blenderens design, samt at den er effektiv, hvilket Which.co.uk er enige i. Derudover forklarer Trustedreviews.com, at en af de største fordele ved denne blender, er, at den er nem at rengøre.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. Dog bemærker eksperterne, at den er forholdsvis dyr, hvilket man skal være opmærksom på.

Stilren model med Kinetex-knivesystem

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er fremstillet i et enkelt og stilrent design med motoren forneden samt glaskanden ovenpå. Derudover kommer blenderen med en, ifølge eksperterne, kraftfuld motor, der kan ”klare det meste”. Motoren er forsynet med en motoreffekt på 1000 Watt, hvorfor den også kan anvendes til de hårdere ingredienser.

Dette er en af de ting, som der har været fokus på ved denne model, da den er skabt på en måde, så den kan blende ingredienser såsom nødder og frossen frugt 40 procent mere fint i forhold til andre sammenlignelige modeller.

Endvidere kommer Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go med knivesystemet Kinetex. Disse knive gør blenderen i stand til at lave smoothies, supper og saucer uden klumper. Den centrale placering af knivesystemet skaber desuden en kraftfuld hvirveleffekt, der trækker maden ned, hvilket hjælper med at blende alle blandinger optimalt.

Eksperterne: Nem at tage med på farten

Alle ekspertkilder fremhæver, at det er nemt at tage Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go med på farten.

Den er nemlig forsynet med 2 krus, der kan rumme op til 0,5 liter. Disse krus er lavet til at blive taget med på farten, da man kan drikke direkte fra dem. Desuden er begge krus lavet af BPA-fri glas, og så tåler de at komme i opvaskemaskinen.

Trustedreviews.com skriver blandt andet, at blenderen er ”perfekt til, når man skal ud af døren, da lågene er skruet sikkert på, så man ikke spilder over det hele”. Derudover forklarer Which.co.uk, at modellen i det hele taget er ”nem at bruge, samt at det er nemt at tage sine smoothies med overalt”.

En dyr, men effektiv blender ifølge eksperterne

Eksperterne skriver, at selvom Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go er en af de dyrere modeller på markedet, så er den også en af de mest effektive. De fremhæver ikke mindst dens design, men skriver også, at den er lavet til alle forbrugere, der har travlt.

Derudover skriver Expertreviews.co.uk, at blenderen hurtigt blender alle ingredienser. Alle tre ekspertkilder er imponerede over konsistensen af alle de ingredienser, som de har prøvet at blende, da de skriver, at den er helt ”cremet”. Derudover ser de det som en fordel, at man nemt og hurtigt kan komme i gang med at bruge den.

Ved køb af Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go medfølger der en opskriftsbog til smoothies, så man kan finde inspiration til, hvad man skal bruge blenderen til.

Specifikationer ved Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go:
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Antal hastigheder: 1
🔴 Kandekapacitet: 0,5 liter
🔴 Vægt: 6,2 kilo

Udvalgte fordele ved Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go:
Motoreffekt på 1000 Watt
Udstyret med Kinetex-knivesystem
Kommer med to krus
Kan bruges til de fleste ingredienser
Stilrent og enkelt design

Hvad er forskellen på de forskellige NutriBullet blendere?

Hvad er forskellen på de forskellige NutriBullet blendereEr du en smule forvirret over, hvad forskellen på de forskellige NutriBullet blendere er, samt hvilken model du skal vælge? Her kan du finde en forklaring på, hvordan du finder den NutriBullet blender, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvis du ønsker at hoppe med på NutriBullet-vognen, men ikke er helt sikker på, hvilken model du skal købe – så kan du her finde alle de oplysninger, du har brug for, når du skal vælge den rigtige blender til dit budget og din livsstil.

Mange danskerne er også glade for at bruge en slow juicer og smoothie blendere, når der skal lave flydende vitamin drik.

Du kan også læse vores saftpresser test, hvor vi har samlet alle de bedste saftpresser ifølge eksperterne.

Hvad er forskellen på de forskellige modeller, og hvad skal jeg vælge?

Der er i alt fem forskellige modeller fra NutriBullet, som du kan vælge imellem. Disse går fra den helt originale Nutribullet 600 og op til den dyreste model ved navn NutriBullet RX.

Hver blender leveres med et sortiment af beholdere af forskellige størrelser med et spild-sikkert og drikkevenligt låg, så du kan tage beholderne med på farten, hvis dette ønskes.

NutriBullet 600 og 900 er begge tilgængelige med tilbehør i forskellige størrelser, så hvis du vil have flere beholdere eller flere låg, kan du vælge en komplet pakke til en lidt højere pris.

Hvis du vælger nogle af de dyrere modeller, så får du til gengæld også flere funktioner samt mulighed for at blende en del flere ingredienser.

Eksempelvis er NutriBullet RX, NutriBullet 1000 og NutriBullet 1200 nogle blendere, der er effektive, da de er forsynet med en højere motoreffekt. RX-modellen kan eksempelvis blende en varm suppe på ingen tid, mens NutriBullet 1000 og 1200 kommer med en kop, der kan holde ens smoothie kølig i op til 8 timer. Dette er en fordel, hvis man ønsker at tage sin smoothie med på farten.

Hvilken NutriBullet, der passer til dig og dine behov, afhænger af dit budget, samt om du blot ønsker at lave mindre og hurtige portioner af smoothies, eller om du ønsker muligheden for at tilberede et bredere udvalg af drikkevarer, snacks og supper.

NutriBullet er typisk en del dyrere end mange andre modeller. Til gengæld er disse blendere af høj kvalitet, hvorfor de fleste eksperter mener, at man også får meget for pengene.

Når det kommer til NutriBullet blendere, anbefaler producenten, at du udskifter bladet hver sjette måned for at opretholde en ‘optimal ydeevne’. Hvis du ikke udskifter det, kan det forårsage lækager, samt at blenderen bliver mindre effektiv over tid. Dette er tilfældet med alle de forskellige modeller, hvorfor det ikke kun gælder for en specifik NutriBullet blender.

Forskellen mellem de forskellige NutriBullet blendere er egentligt ikke så stor. Det er dog en god idé, at du får et overblik over forskellene, da dette gør det nemmere for dig at vælge den helt rigtige model. Du skal nemlig vælge en blender baseret på dine behov samt dit budget.

Hvis du ønsker at læse en mere dybdegående artikel om forskellen på de forskellige NutriBullet blendere, så kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Which.co.uk.


Gode vitaminer i din smoothie

Gode vitaminer i din smoothieEn smoothie kan være en nem måde at få mere frugt og grønt ind i din hverdag. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvilke vitaminer du kan indtage ved at lave en smoothie, kan du læse med videre her.

A-vitamin 
A-vitamin er godt for mange af kroppens funktioner og processer. Vitaminet er ikke mindst til gavn for dit immunforsvar, det er også med til at styrke dit hår, dine negle og øjne. Hvis du er gravid, så er det vigtigt at få nok A-vitamin, da fosteret har godt af vitaminet, når det kommer til udviklingen.

Disse madvarer indeholder en del A-vitamin:
👉 Tomater
👉 Gulerødder
👉 Broccoli
👉 Kål
👉 Spinat


B-vitamin 
B-vitamin kommer i flere forskellige former, da der kan findes alt lige fra B1-vitamin til B2-, B3-, B6-, B8-, B9- og B12-vitamin. B-vitamin er til gavn for mange af kroppens vigtigste funktioner. Vitaminet er nemlig til hjælp for både hjernen, musklerne, hjertet, synet, blodsukkeret samt meget mere.

Disse madvarer indeholder en del B-vitamin:
👉 Mælkeprodukter – Skyr, yoghurt m.m.
👉 Nødder
👉 Bælgfrugter
👉 Grønkål
👉 Bønner (Vær opmærksom på at bønner, der ikke er kogte, kan være giftige).


C-vitamin
C-vitaminC-vitamin er et vitamin, som de fleste af os har fyldt os med, når vi er forkølede. Rent faktisk er C-vitamin godt for kroppens immunforsvar. Derudover er C-vitamin også med til at beskytte kroppen mod virus og bakterier. Sidst men ikke mindst kan C-vitamin være til gavn i forhold til at regulere kolesterolniveauet samt bevare både hjerte og blodårers styrke.

Disse madvarer indeholder en del C-vitamin:
👉 Appelsiner
👉 Citroner
👉 Bær – Jordbær, hindbær, brombær, blåbær m.m.
👉 Tomater
👉 Blomkål
👉 Peberfrugt


D-vitamin 
Når det kommer til D-vitamin, så er dette vitamin især vigtigt for kroppens skelet. Det er nemlig D-vitamin, der er med til at styrke både tænder og knogler. D-vitamin kommer ikke mindst fra solens stråler, men det kan typisk også findes i en del animalske produkter i form af kød, æg, fisk m.m.

Disse madvarer indeholder en del D-vitamin:
👉 Fede mælkeprodukter
👉 Avokado


E-vitamin 
E-vitaminE-vitamin er et vitamin, der specielt er vigtigt for hjertet og kredsløbet. Det beskytter nemlig kroppens celler mod nedbrydning og hjælper desuden også med dannelsen af blodkar. E-vitamin er også med til at beskytte mod åreforkalkning og blodpropper.

Disse madvarer indeholder en del E-vitamin:
👉 Mælkeprodukter
👉 Nødder (mest i mandler)
👉 Kål


K-vitamin 
K-vitamin er især vigtigt for blodet. Det hjælper både med at danne vigtige proteiner i kroppen samt hjælper med, at blodet kan størkne.

Disse madvarer indeholder en del K-vitamin:
👉
Mælkeprodukter
👉 Avokado
👉 Kål
👉 Broccoli
👉 Spinat
👉 Vindruer


Calcium (kalk) 
Calcium (kalk)Calcium – kan også betegnes som kalk – er vigtigt for knoglerne. Hvis man ikke får nok med kalk, så kan man nemlig risikere at få knogleskørhed.

Disse madvarer indeholder en del calcium:
👉 Mælkeprodukter
👉 Nødder
👉 Grønkål
👉 Spinat


Jern 
Jern er vigtigt for kroppen, da det hjælper med at transportere ilt rundt i kroppen med hjælp fra de røde blodlegemer.

Disse madvarer indeholder en del jern:
👉
Blomkål
👉 Broccoli
👉 Bønner (Vær opmærksom på at bønner, der ikke er kogte, kan være giftige).


Magnesium 
MagnesiumMagnesium er vigtigt for kroppen. Det hjælper nemlig i forhold til nervecellernes funktion samt er med til at bevare hormonbalancen.

Disse madvarer indeholder en del magnesium:
👉
Broccoli
👉 Spinat
👉 Avocado

Ønsker du at læse mere om vitaminer og smoothies, kan du klikke ind her på denne artikel fra Alt.dk.


Om NutriBullet

Om NutribulletNutriBullet startede i 2003, og står bag en del forskellige produkter, som de har lanceret gennem årene. Tilbage i 2003 startede de med at lancere blenderen Magic Bullet.

Der gik dog en del år, førend den første NutriBullet blender blev lanceret. Den første NutriBullet blender blev lanceret i 2012. Året efter kom NutriBullet Pro på markedet, mens NutriBullet RX og NutriBullet Balance blev lanceret i henholdsvis 2014 og 2017.

NutriBullet har fokus på at nedbryde frugter, grøntsager, nødder, frø og andre vegetabilske fødevarer til deres mest absorberbare tilstand. I modsætning til juicer og blendere, så er NutriBullet designet til at nedbryde ingrediensernes cellevægge, hvilket sørger for at bevare næringsstofferne. Desuden gør det også, at kroppen har nemmere ved at optage de forskellige vitaminer og mineraler.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


NutriBullet Balance

Anbefalet af Business Insider
Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

NutriBullet Balance

.
NutriBullet Balance er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder Business Insider og Which.co.uk. Begge eksperter er begejstrede for modellen, som de har givet henholdsvis en anbefaling samt kåret til et ”Best Buy”.

Mens Business Insider især er glade for blenderens appstyring, så er Which.co.uk vilde med, at blenderen er nem at bruge samt nem at rengøre.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved NutriBullet Balance. Dog bemærker eksperterne, at modellen ikke er optimalt til de mere tykke blandinger, samt at de medfølgende beholdere er en smule for brede til at holde ordentligt på.

Eksperterne: Praktisk blender med appstyring

I begge anmeldelser fremhæver eksperterne, at NutriBullet Balance er en ”praktisk blender”. Dette er den ikke mindst på grund af dens effektive motor med en motoreffekt på 1200 Watt, men også på grund af, at den er udstyret med en indbygget vægt samt en appstyring. Desuden kommer blenderen også med en Bluetooth-funktion.

Selve appen indeholder over 100 forskellige opskrifter. Appen fortæller forbrugeren, hvor meget af hver ingrediens, der skal fyldes i. Det hele bliver baseret på selve vægten af ingrediensen, hvilket man nemt kan holde øje med ved brug af den indbyggede vægt.

Eksperterne fra Business Insider forklarer, at dette er en ”smart sensor”, da man herved har mulighed for at veje alle ingredienser lige med det samme. Dette er eksperterne fra Which.co.uk enige i og skriver også, at hele systemet er både ”effektivt, smart og praktisk”, da det virker ”upåklageligt”.

Extractor Blade-klinger og to beholdere

NutriBullet Balance er udstyret med to Extractor Blade-klinger, der sørger for, at blende ingredienser på en måde, så ingrediensernes næringsstoffer bliver bevaret. Desuden hakker disse klinger også maden meget fint, så det er nemmere for kroppen at optage de forskellige vitaminer og mineraler.

Endvidere kommer NutriBullet Balance med to beholdere, der hver har en kapacitet på 0,946 liter. Beholderne kommer begge med låg samt et greb, så man kan tilberede sin smoothie direkte i beholderen, hvorefter den er klar til at blive indtaget med det samme.

Eksperterne bemærker yderligere, at det er nemt at anvende NutriBullet Balance. Når først man har placeret ingredienserne i blenderen med hjælp fra appen og vægten, så skal man blot trykke på den ene knap. Herefter arbejder blenderen i omkring 30 sekunder. Blenderen kommer med en håndfri betjening, hvorfor man ikke manuelt skal holde knappen nede.

Stilren og elegant blender med gummifødder

Med NutriBullet Balance får man en stilren og elegant blender. Selve blenderen er designet til, at man både kan lade den stå på køkkenbordet eller pakke den væk, hvis man ønsker at placere den i køkkenskabet. Det er desuden nemt at pakke blenderen væk, da den kommer med et ledningsoprul.

NutriBullet Balance kommer ydermere med gummifødder, hvorfor blenderen vil stå stabilt på køkkenbordet under brug. På den måde vil den ikke have mulighed for at glide rundt, hvilket betyder, at man ikke behøver stå ved siden af den hele tiden.

Ifølge de to eksperter er det derudover nemt at rengøre NutriBullet Balance, da de to beholdere tåler at komme i opvaskemaskinen. Resten af blenderen skal man dog rengøre under vandhanen eller med en fugtig klud.

Specifikationer ved NutriBullet Balance:
🔴 Motoreffekt: 1200 Watt
🔴 Antal hastigheder: 1
🔴 Kandekapacitet: 0,946 liter
🔴 Vægt: 4,5 kilo

Udvalgte fordele ved NutriBullet Balance:
Motoreffekt på 1200 Watt
Kommer med indbygget vægt og appstyring
Udstyret med to Extractor Blade-klinger
Håndfri betjening
Nem at rengøre

Her kan du se en videopræsentation af NutriBullet Balance. Videoen er lavet af NutriBullet:


Nutribullet RX

98 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute 
75 ud af 100 point hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk 
4 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com 
4 ud af 5 stjerner hos ekspertmagasinet Blenderrepublic.com 
Anbefalet af det amerikanske teknologimagasin T3.com

Nutribullet RX

.
Nutribullet RX har været med i test hos 5 forskellige hold eksperter. Disse inkluderer det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute, testmagasinerne Trustedreviews.com og Which.co.uk, det amerikanske teknologimagasin T3.com samt ekspertmagasinet Blenderrepublic.com.

Det vurderes, at apparatet klarer sig virkelig godt, og derfor modtager den udelukkende positive bedømmelser.

Suppe på kun 7 minutter

Nutribullet RX vil være et godt valg, hvis man ønsker en blender, som både kan blende meget hårde og helt bløde ingredienser.

Effekten ligger på hele 1700 watt, hvilket er meget og gør, at modellen let kan pulverisere alt fra frø, nødder og stilke til hele skræller og frugter. Det betyder tillige, at mere af den vigtige næring bibeholdes.

Herudover findes en smoothie-funktion og en opvarmningsfunktion, så man også kan anvende maskinen til saucer og supper – sidstnævnte kan tilberedes på kun 7 minutter.

Der er kun en enkelt hastighed, men til gengæld er blenderen håndfri, så det er ikke nødvendigt at holde knappen nede, mens der arbejdes.

Der medfølger 3 skåle i forskellige størrelser, hvis kapacitet ligger på mellem 0,8 og 1,3 liter. Alle delene tåler som en bonus opvask i maskine.

Alsidig blender med brugbare funktioner, ifølge eksperterne

Nutribullet RX er blevet testet af flere hold eksperter, blandt andet det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute, der giver hele 98 ud af 100 point.

De britiske eksperter begrunder denne høje score med, at modellen er meget alsidig og ligetil at operere, og så er det brugbart, at man på forhånd kan indstille blende-tiden.

Det nævnes tillige, at både instruktioner og resultater er fremragende, og det er yderligere en fordel, at de aftagelige dele kan tåle opvaskemaskine.

Good Housekeeping Institute påpeger kun et minus, og det går på størrelsen, som eksperterne mener gør opbevaringen noget besværlig.

Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk har ligeledes testet Nutribullet RX, hvilket resulterer i en flot score på 75 point ud af 100.

Eksperterne roser i særdeleshed smoothie-funktionen, den lette rengøring og den simple opsætning.

Dog mener de, at der kræves mange kræfter for at anvende knapperne, og derfor vil denne variant ikke være velegnet til forbrugere med motoriske udfordringer.

Tidsbesparende og stærk, ifølge eksperterne

Nutribullet RX har også været i test hos teknologimagasinet T3.com. Eksperterne herfra nævner kun fordele, og de er især begejstrede for, hvor kraftfuld blenderen er.

Derudover fremhæves det medfølgende opskriftshæfte, der indeholder mange gode forslag samt skålenes høje kapacitet.

Endelig kommenteres det, at suppefunktionen er velfungerende, og det kræver kun kort tid og let arbejde at tilberede en god suppe.

Også testmagasinet Trustedreviews.com har testet blenderen, og på den positive side fremhæves især maskinens evne til at lave smoothies, nøddesmør og suppe.

Det er også smart, at de aftagelige dele kan tåle rengøring i opvaskemaskinen, bemærkes det, og så er det omfattende opskriftshæfte endnu en bonus.

Dog trækker det lidt ned, at målene primært er de amerikanske. Eksperterne kommenterer tillige, at prisen ligger i den høje ende, og så er designet noget klodset.

Specifikationer ved Nutribullet RX:
🔴 Type: Blender
🔴 Producent: Nutribullet
🔴 Watt: 1700
🔴 Antal hastigheder: 1
🔴 Pulsfunktion: Nej
🔴 Antal programmer: 2
🔴 Antal skåle: 3
🔴 Skålenes kapacitet: 0,8 – 1,3 liter
🔴 Lydniveau: Maksimalt 90 decibel
🔴 Vægt: 3,8 kilo

Udvalgte fordele ved Nutribullet RX:
Høj effekt på 1700 watt
Kan både lave smoothies, saucer og suppe
Med håndfri betjening
Høj kapacitet
Medfølgende opskriftshæfte

Her kan du se en videopræsentation af NutriBullet RX. Videoen er lavet af NutriBullet:


NutriBullet 900

Testvinder hos The New York Times
3 ud af 5 stjerner hos amerikanske Cnet.com
3,5 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
5 ud af 5 stjerner hos den britiske avis The Guardian

NutriBullet Pro 900

.
NutriBullet 900 er blevet testet og anmeldt af de amerikanske og britiske ekspertkilder The New York Times, Cnet.com, Good Housekeeping Institute og The Guardian. Eksperterne er vilde med blenderen, som de alle har givet en god bedømmelse.

Der er bred enighed om, at NutriBullet 900 er en alsidig og effektiv blender i et simpelt design, hvorfor det er en blender, der passer til de fleste husstande uanset, hvad man skal bruge den til.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved NutriBullet 900. Dog bemærker Cnet.com, at selve designet er en smule ”plastikagtigt”, mens Good Housekeeping Institute skriver, at selve kanden er så bred, at den er en smule svær at holde på.

Eksperterne: Alsidig blender til alle ingredienser

NutriBullet 900 er formet som en patron, hvorfor den er en mindre og kompakt blender, der ikke kræver meget plads. Derudover kommer blenderen med en motoreffekt på 900 Watt, hvorfor flere af eksperterne nævner, at ”motoren er meget kraftfuld”.

Det betyder, at blenderen kan håndtere og tilberede et væld af ingredienser. Eksperterne har blandt andet testet modellen i forhold til hårde grøntsager, frossen frugt og peanutbutter, hvor den blendede alle ingredienser uden problemer.

Eksperterne fra The New York Times nævner, at modellen er så kraftfuld, at den hver gang tilberedte smoothies med en ”fantastisk konsistens”, mens Cnet.com bemærker, at blenderen laver ”smoothies af høj kvalitet”. Good Housekeeping Institute skriver yderligere, at de også blendede kaffebønner samt suppe, hvilket den klarede ”fantastisk”.

Intuitiv i brug

Alle ekspertkilder fremhæver, at NutriBullet 900 er intuitiv i brug, hvorfor den er nem at komme i gang med. De skriver blandt andet, at man kan komme i gang med den lige med det samme, da man ikke engang behøver at læse instruktionerne.

Endvidere er NutriBullet 900 forsynet med to Extractor Blade-klinger, der sørger for at dissekere ingredienserne til fulde. The Guardian skriver, at disse klinger er ”meget større end nogen anden de har testet, hvilket er en fordel, da man herved får smoothies med en cremet konsistens”. Desuden hjælper disse klinger også med at bevare ingrediensernes mineraler og vitaminer.

Man skal dog være opmærksom på, at NutriBullet 900 kun kommer med en enkelt hastighed. Dog nævner ingen af eksperterne dette som værende en ulempe.

Nem at rengøre og to beholdere

Med NutriBullet 900 får man en blender, der er nem at rengøre. Selve beholderne kan puttes i opvaskemaskinen, mens bladene og resten af blenderen blot skal renses under vandhanen efter brug, så den er klar til næste gang.

Derudover kommer NutriBullet 900 med to beholdere. Den ene beholder har en kapacitet på 0,9 liter, mens den anden beholder har en kapacitet på 0,7 liter. Begge beholdere er forsynet med To Go-låg. Disse låg er en form for spild-sikre låg, så man kan tage sin smoothie med på farten, hvis dette ønskes.

NutriBullet 900 er yderligere forsynet med et ledningsoprul. På den måde kan man hurtigere pakke modellen væk og ind i køkkenskabet, hvis man ikke ønsker, at den skal stå fremme på køkkenbordet.

Specifikationer ved NutriBullet 900:
🔴 Motoreffekt: 900 Watt
🔴 Antal hastigheder: 1
🔴 Kandekapacitet: 0,9 liter
🔴 Vægt: 2,5 kilo

Udvalgte fordele ved NutriBullet 900:
Udstyret med to Extractor Blade-klinger
Motor med effekt på 900 Watt
Kommer med to beholdere med spild-sikre låg
Kan håndtere de fleste former for ingredienser
Intuitiv i brug

Her kan du se en videopræsentation af NutriBullet 900. Videoen er lavet af NutriBullet:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke NutriBullet modeller er bedst i test?

NutriBullet 600, NutriBullet 900, NutriBullet RX og NutriBullet Balance

🤓 Hvordan testes NutriBullet blenderne?

NutriBullet blenderne er vurderet ud fra deres blenderegnskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.

🤔 Hvilken type blender skal jeg vælge?

Der findes overordnet 3 typer blendere. Den klassiske blender, der er god til stort set alle blender opgaver, men fylder meget og er besværlig at rengøre. Stavblenderen, der er mobil og kan klare næsten alle opgaver, ud over at knuse is. Og slutteligt er der smoothie blenderen, der er kompakt, fremragende til at lave smoothies, og der er næsten ingen opvask umildbart efter brug. Dog kan den ikke helt erstatte den klassiske blender.


Gennemgang af testkilder 🔎

Business Insider 🇺🇸
Den amerikanske finans- og nyhedsside Business Insider blev lanceret i 2009. Business Insider skriver nyheder og internationale artikler. Desuden laver de tests og anmeldelser om forskellige produkter heriblandt blendere. Business Insider har blandt andet anmeldt blenderen NutriBullet Balance. Du kan læse hele artiklen hos Business Insider her.

Cnet.com 🇺🇸
Det amerikanske teknologimagasin Cnet.com leverer nyheder, guides, information og tests indenfor alt, hvad der har med teknologi at gøre. De har blandt andet testet og anmeldt blenderen NutriBullet 900. Du kan læse hele mere hos Cnet her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Den britiske testside Expertreviews.com tester diverse elektroniske produkter, som den almindelige forbruger ofte har i hjemmet. De tester især fjernsyn, computere og køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet flere blendere såsom NutriBullet 600, Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Hos britiske Good Housekeeping Institute har du mulighed for at finde viden, information og anmeldelser af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Good Housekeeping Institute foretager et hav af anmeldelser af diverse produkter såsom blendere. De har blandt andet testet NutriBullet 900 og NutriBullet 1200. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

Goodhousekeeping.com har også testet Nutribullet RX. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke på dette link.

Heavy.com 🇺🇸
Heavy.com er en amerikansk online nyhedsside, der blev lanceret i 1999. De leverer artikler om ind- og udland, underholdning, sport m.m. Derudover tester og anmelder de også produkter såsom blendere. De har blandt andet testet og anmeldt Nutri Ninja Pro. Du kan læse hele anmeldelsen ved at klikke på dette link.

New York Times 🇺🇸
Den amerikanske avis The New York Times skriver både nyheder fra ind- og udland. Derudover leverer de også nyheder indenfor andre områder. The New York Times tester og anmelder også diverse forbrugerprodukter såsom blendere. De har blandt andet testet og anmeldt NutriBullet 900. Du kan læse hele artiklen her.

The Guardian 🇬🇧
The Guardian er en af de helt store britiske aviser. Avisen blev grundlagt i 1821, og udkommer stadig næsten hver dag. De leverer både nyheder fra ind- og udland, men skriver også artikler om underholdning m.m. Derudover tester og anmelder The Guardian også forskellige produkter såsom blendere. De har blandt andet testet NutriBullet 900. Du kan læse mere her.

The Independent 🇬🇧
The Independent er en af de største britiske aviser. Avisen leverer både nyheder fra ind- og udland. Derudover skriver de også om politik, sport og kultur samt tester og anmelder produkter såsom blendere. De har blandt andet testet NutriBullet 1200 og Nutri Ninja Pro. Du kan læse hele anmeldelsen her eller her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Det britiske testmagasin Trustedreviews.com skriver ekspertanmeldelser af et hav af produkter heriblandt blendere. De har blandt andet testet og anmeldt blenderen Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go. Du kan læse hele anmeldelsen hos Trustedreviews her.

Eksperterne har ligeledes testet Nutribullet RX. Du kan læse hele testen her.

T3.com 🇬🇧
T3.com er et af de førende britiske online magasiner indenfor gadgets. Magasinet leverer alt lige fra guides til nyheder og gode råd. Derudover tester og anmelder de også produkter såsom blendere. De har blandt andet testet NutriBullet 1200. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com har desuden testet en række blendere fra mærket Nutribullet, heriblandt Nutribullet RX. Få adgang til hele testen hos T3.com.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin og har en vision om at være en hjælp til forbrugerne i hverdagen. De tester og anmelder nemlig et hav af produkter, så forbrugerne kan få hjælp til at vælge det rette produkt.  Her har Which.co.uk testet flere forskellige blendere såsom NutriBullet 600, NutriBullet Balance og Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go. Du kan læse hele anmeldelsen her, her eller her.

Which har også testet Nutribullet RX, som du kan læse ved at klikke på dette link.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Blenderrepublic.com 🇺🇸
Blenderrepublic.com er et online magasin, som har til formål at guide forbrugeren omkring alt relateret til blendere. Dette inkluderer både anmeldelser, sammenligninger, guides og opskrifter. I denne omgang har Blenderrepublic.com testet Nutribullet RX. Hele testen kan læses på hjemmesiden.

Brugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Modellen Nutribullet Select er ikke blevet testet af eksperter, men i stedet har vi inkluderet, hvad forbrugerne mener om den. Det gælder både hos Target.com og Productreview.com.au.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme