Saftpresser Test 2020 – Find de bedste saftpressere – Testvinder guide

1

Denne artikel ser nærmere på de mange forskellige typer af saftpressere, der findes på markedet. Her er tale om både almindelige saftpressere og slow juicere, og formålet med denne artikel er at give det bedst mulige overblik over udvalget indenfor begge kategorier.

Vi har analyseret et stort udvalg af eksperttests, hvor diverse eksperter har prøvet saftpresserne af og vurderet hvilke modeller, der er bedst. Der er tale om et bredt udvalg af tests, som spænder fra det danske og svenske forbrugerråd over tv-kanaler som TV2 og TV2 Norge, testsiderne which.co.uk, trustedreviews.com og dinside.no samt aviser og magasiner som Berlingske Tidende, Politiken og Gastromand.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne saftpresser test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste saftpressere på markedet
🔸 Guide: her finder du de vigtigste vitaminer og mineraler 
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Saftpresser test 2020 – De 14 bedste saftpressere ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de saftpressere, der har klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.


Centrifuge saftpressere

I dette afsnit bringer vi de seks saftpressere som betegnes ”centrifuge-saftpressere”. Disse produkter er karakteriseret ved, at de bruger almindelig centrifugalkraft til at slynge saften ud af frugterne og grøntsagerne modsat slow juicere, der ved en langsommere proces kværner ingredienserne.


Bosch MES25A0

✅ ”Godt køb” hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Testvinder hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

Bosch-MES25A0 juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
587,00 Kr. 0,00 Kr. 587,00 Kr. Læs mere
763,00 Kr. 0,00 Kr. 763,00 Kr. Læs mere
768,00 Kr. 0,00 Kr. 768,00 Kr. Læs mere
789,00 Kr. 0,00 Kr. 789,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön og det danske forbrugerråd og Tænk har udført tests af et stort udvalg af saftpressere – både de traditionelle centrifuge-saftpressere og slow juicere. Råd & Rön har testet 26 modeller, og Tænk har testet 20 modeller. Begge forbrugerråd har inkluderet modellen Bosch MES25A0, og eksperterne fra begge råd giver Bosch MES25A0 en god rangering på listen.

Sådan fungerer Bosch MES25A0

Bosch MES25A0 er en traditionel centrifuge saftpresser. For at få så stort et juice-udbytte som muligt, så har modellen to forskellige indstillinger, som passer til henholdsvis frugter og grøntsager. Den stærke motor på 700 watt sørger dermed for at slynge saften ud af både bløde og hårde ingredienser, sådan at der er mindst muligt spild. Modellen kommer med et ekstra stort påfyldningsrør på 73 millimeter og det betyder, at forbrugeren kan komme hele frugter og grøntsager ned i røret uden, at man skal skære dem ud først, hvilket sikrer en hurtigere process. Bosch MES25A0 leveres med en juicekande på 1,25 liter og opsamlingsbeholderen til frugtkød har en kapacitet på 2 liter.

Rengøring

Bosch MES25A0 er utrolig nem at rengøre, da det er muligt at skille modellens dele ad og enten vaske dem manuelt under vandhanen eller komme dem i opvaskemaskinen. Mens saftpresseren kører, sker der en automatisk udskilning af affaldet og frugtkødet, og dette ender i en beholder, der er lige til at tømme, og som ligeledes kan komme i opvaskemaskinen. Der medfølger desuden en børste til rengøringen.

Andre fordele

Bosch MES25A0 er en meget sikker saftpresser, som er sikret mod både lækager og skader: En aluminiumslukning forhindrer eventuelle lækager, mens motoren er konstrueret sådan, at den ikke virker, hvis alle delene ikke er monteret korrekt, og åbnes maskinen under brug, så stopper motoren også. Ydermere yder Bosch en to-års garanti, og modellen har et indbygget rum til opbevaring af ledningen.

Udvalgte fordele ved Bosch MES25A0:
🍋 
To forskellige indstillinger: én til frugt og én til grønt
🍇 Stærk motor på 700 watt
🍏 Stort påfyldningsrør på 73 millimeter
🍊 Sikret imod lækager og skader


OBH 6749 Prestige

✅ Testvinder hos svenske Metro.se

OBH 6749 Prestige juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
579,00 Kr. 0,00 Kr. 579,00 Kr. Læs mere
579,00 Kr. 0,00 Kr. 579,00 Kr. Læs mere
582,00 Kr. 0,00 Kr. 582,00 Kr. Læs mere
659,00 Kr. 0,00 Kr. 659,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere

Den svenske avis Metro har testet et udvalg af forskellige saftpressere, herunder modellen OBH 6749 Prestige, som eksperterne roser. Modellen er nemlig både god og har en stærk motor, og så er den særdeles effektiv.

Sådan fungerer OBH 6749 Prestige

OBH 6749 Prestige er skabt til både at kunne levere saft, juice, smoothies og grøntsagsdrikke. Modellen er således en form for multiprodukt, hvilket også er årsagen til, at modellen vinder i test hos Metro. Saftpresseren er udstyret med en motor på 800 watt, hvilket gør OBH 6749 Prestige til en særdeles kraftfuld model, som let kan presse selv hårde ingredienser i større stykker. Derfor er modellen også udstyret med et stort påfyldningsrør, så brugeren ikke behøver skære frugt og grønt ud først. For at kunne få mest ud af ingredienser med forskellig hårdhed, så er modellen udstyret med to indstillinger, til henholdsvis bløde og hårde ingredienser.

Rengøring

Alle delene på OBH 6749 Prestige er aftagelige og kan tåle opvaskemaskine, dog med undtagelse af rivejernet. Det anbefales, at delene placeres i opvaskemaskinens øverste kurv, for den bedste beskyttelse og resultat. Der medfølger også en rengøringsbørste, som manuelt kan komme til, hvor svamp eller karklud ikke kan nå. Det er desuden let både at samle og skille delene ad, hvilket også gælder den to-liters beholder til frugtkødet, som let kan fjernes, tømmes og vaskes.

Andre fordele

For en alsidig brug medfølger der også et rivejern til OBH 6749 Prestige samt en juicekande til 1,2 liter. Maskinens fremstilling i stål gør den robust og sikrer en lang levetid, og for en sikker saftpresning er modellen udstyret med en låseanordning. Derudover er OBH 6749 Prestige en af de mere prisvenlige saftpressere på markedet.

Udvalgte fordele ved OBH 6749 Prestige:
🍋 
Kan lave både saft, juice, smoothies og grøntsagsdrikke
🍇 Kraftfuld model med 800 watt
🍏 To indstillinger og stort påfyldningsrør
🍊 Udstyret med låseanordning


Novis Vita Juicer

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ Anbefalet hos Foodrepublic.com
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk

Novis Vita Juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere

Novis Vita Juicer er blevet vurderet af amerikanske Trusted Reviews og amerikanske Food Republic samt danske Gastromand. Alle eksperterne roser Novis Vita Juicer i rigtig høje vendinger, og konklusionen lyder, at modellen både er hurtig, effektiv og meget alsidig.

Sådan fungerer Novis Vita Juicer

Novis Vita Juicer er en alsidig maskine – hvilket også tæller udseendet, for modellen kommer i otte forskellige farver. Man kan lave både juice, smoothies og saft på modellen og sågar også suppe og drinks. For at få netop den type produkt man ønsker, så kan modellen samles på fire forskellige måder: uden blenderen til hårde frugter og grønt, med blenderen til blødere frugter og grønt (som producerer puré-agtig juice), med citruspresseren til saft med frugtkød samt med centrifugen til klar juice. Eksperterne roser modellen for at være let i brug og der findes to indstillinger, som bruges til hårde/bløde ingredienser. Modellen kommer med en bred tragt og påfyldningsrør, så modellen kan med lethed håndtere store stykker frugt og grønt.

Rengøring

Man kan skille Novis Vita Juicers dele ad og de aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen. For det bedste resultat anbefales det, at man starter med at fjerne låget og sien og tag derefter delene af. Skyl dem under vandhanen for en hurtig rensning og derefter kan opvaskemaskinen anvendes til den grundige rengøring. Eksperterne nævner også, at Novis Vita Juicer sviner langt mindre end andre saftpressere.

 Andre fordele

Novis Vita Juicer har en rigtig høj brugervenlighed og den betjenes med få knapper. Modellen er rigtig hurtig i brug og giver et maksimalt udbytte af saften – noget som eksperterne er meget imponerende over. Det gælder også smagen af juicen, som bliver både mindre syrlig, sødere og mere klumpfri end den juice, man kan købe i supermarkedet. Også variationsbredden bliver rost af eksperterne, som selv med stor succes forsøgte sig med lemonade, drinken strawberry daiquiri og endda suppe.

Udvalgte fordele ved Novis Vita Juicer:
🍋 
Fire måder at bruge modellen på, som er tilpasset typen af saft
🍇 Alsidig model, der både kan lave saft, juice, puré, smoothies, drinks og suppe
🍏 Stor tragt og påfyldningsrør
🍊 Hurtig i brug og sørger for maksimalt udbytte


Magimix Duo XL

✅ Anbefalet af Politiken

Magimix Duo XL juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.396,00 Kr. 0,00 Kr. 1.396,00 Kr. Læs mere
1.396,00 Kr. 0,00 Kr. 1.396,00 Kr. Læs mere
1.567,00 Kr. 0,00 Kr. 1.567,00 Kr. Læs mere

Avisen Politiken har testet et udvalg af centrifuge saftpressere og slow juicere på både resultat af juicekvalitet samt brugervenlighed. Magimix Duo XL er med i denne test og Politikens eksperter konkluderer, at Magimix Duo XL vinder på brugervenlighed og sin stærke motor. Derfor blåstempler Politiken Magimix Duo XL og anbefaler den med rosende ord.

Sådan fungerer Magimix Duo XL

Magimix Duo XL er en meget kraftfuld model, som leveres med flere forskellige slags tilbehør. Det betyder, at det er muligt både at lave juice og smoothie med Magimix Duo XL. Modellen er nemlig udstyret med den patenterede smoothie-mikser, som hurtigt kan forvandle bær til en cremet smoothie. Magimix Duo XL er udstyret med en XL-tragt, som eksperterne fra Politiken roser, da det store rør sørger for, at maskinen hurtigt og let ”spiser” selv store stykker frugt og grove grøntsager.

Rengøring

Alle dele på Magimix Duo XL – undtagen motoren – kan vaskes i opvaskemaskinen, og det letter rengøringsopgaven markant. Producenten anbefaler dog, at frugtkød og -fibre skylles væk manuelt først, da det sikrer det bedste og mest hygiejniske resultat.

Andre fordele

Magimix Duo XL leveres desuden med en citruspresser, som kan anvendes på to forskellige størrelser af frugter. Modellens stærke motor har 1800 omdrejninger i minuttet, hvilket sørger for maksimal udnyttelse af både frugt, grønt og bær. De mange omdrejninger sørger desuden for, at der er mindre skum i den færdige juice. Ydermere ydes der en 20 års garanti på modellens motor samt en generel garanti på tre år.

Udvalgte fordele ved Magimix Duo XL:
🍋 
Patenteret Smoothie-mikser medfølger
🍇 Stort påfyldningsrør og XL-tragt
🍏 Kraftfuld model som også kan klare selv grove grøntsager
🍊 Minimum af skum i juicen


Philips HR1855

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön
 ”Best Buy” hos engelske Which.co.uk

Philips HR1855

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
703,00 Kr. 0,00 Kr. 703,00 Kr. Læs mere

Philips HR1855 er blevet testet af flere eksperter, hvilket tæller både det danske og svenske forbrugerråd samt det engelske forbrugermagasin Which. Alle tre kilder giver Philips HR1855 gode kommentarer og bedømmelser.

Sådan fungerer Philips HR1855

Philips HR1855 er skabt til at være effektiv og give det bedst mulige udbytte af juicen med et minimum af besvær. Den effektive side ved Philips HR1855 ses tydeligt under brug, da modellen kan juice op til to liter juice på en gang, hvilket er en del mere end andre gode saftpressere. Motoren arbejder ved 700 watt og det meget store påfyldningsrør på 75 millimeter sørger for, at selv store stykker frugt og grønt kan puttes i. Derfor vil udskæring af frugt eller grønt ikke være nødvendigt. Det er desuden let at kontrollere frugtkødet via den gennemsigtige frugtkødsbeholder.

Rengøring

Et andet aspekt, der har været fokus på hos Philips HR1855, er rengøringen. For at gøre den ensformige og kedelige rengøring lettere, så er Philips HR1855 udstyret med en rengøringsfunktion, som skyller de frugtfibre og frugtkød væk, som har sat sig fast under saftpresningen. Herudover er modellen udstyret med QuickClean-teknologi, som gør, at rengøringen klares på omkring et enkelt minut. Herudover følger der også en QuickClean-si med til at sortere skum og frugtkød fra, samt modellen er udstyret med glatte overflader, der er lette at rengøre.

Andre fordele

Philips HR1855 er på alle måder let i brug. Udover det store påfyldningsrør og rengøringsfunktionen så er alle modellens dele konstrueret sådan, at de er lette at samle. Herudover er Philips HR1855 udstyret med skridsikre fødder for at sikre en god stabilitet under saftpresningen.

Udvalgte fordele ved Philips HR1855:
🍋 
Kan presse op til to liter juice ad gangen
🍇 Stort påfyldningsrør på 75 millimeter
🍏 Kraftfuld motor på 700 watt
🍊 QuickClean-teknologi


Slow juicere

I det følgende afsnit gennemgår fire modeller, som er  ”slow juicere”. Dét, som adskiller denne type af juicere fra de almindlige centrifuge saftpressere er, at på en slow juicer bliver frugterne og grøntsagerne kværnet, i stedet for slynget, hvilket sørger for at bevare flere vitaminer og næringsstoffer.


Witt by Kuvings C9600W

✅ Testvinder hos Berlingske Tidende
✅ Testvinder hos TV2 Norge

witt-by-kuvings-c9600w

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere

Modellen Witt by Kuvings C9600W har været testet at både den danske avis Berlingske Tidende samt det norske TV2. Eksperterne har set på, hvor godt modellen presser saft, hvor let den er at rengøre samt støj og brugervenlighed og det konkluderes, at Witt by Kuvings C9600W klarer sig så godt, at den vinder begge tests.

Sådan fungerer Witt by Kuvings C9600W

Witt by Kuvings C9600W er en slow juicer og det betyder, at den kværner frugt og grøntsager, hvilket sørger for, at flere vitaminer bibeholdes. Witt by Kuvings C9600W er udstyret med et stort påfyldningsrør for brugerens komfort, da det dermed ikke er nødvendigt at skære frugt eller grønt i mindre stykker – de kan faktisk puttes hele i. Eksperterne fremhæver netop det store påfyldningsrør, som fungerer rigtig godt, sammen med maskinens støjsvage motor, som sørger for, at modellen larmer langt mindre end andre modeller. Også brugervenligheden er i top, og maskinen styres med få knapper.

 Rengøring

Eksperter bemærker, at det er umuligt at anskaffe sig en slow juicer eller centrifuge saftpresser og regne med, at rengøringen er minimal. På Witt by Kuvings C9600W er der dog taget højde for dette og sørget for, at besværlig rengøring ikke bliver en grund til, at forbrugeren ikke anvender maskinen. Derfor kan Witt by Kuvings C9600Ws dele skilles ad. Delene er udformet således, at der sætter sig for meget frugtaffald fast, hvilket betyder, at de er nemme at rengøre.

Andre fordele

Eksperterne bemærker, at Witt by Kuvings C9600W er meget effektiv og producerer mere saft end andre modeller. Dermed udnyttes ingredienserne mest muligt og med Witt by Kuvings C9600W kan man lave sundere juicer og safter, da kværningen sørger for at beholde så mange vitaminer og mineraler som muligt. Holdbarheden forlænges også med en slow juicer, hvilket betyder, at juicen fra Witt by Kuvings C9600W kan opbevares i op til tre døgn i køleskabet i en lufttæt beholder. Witt by Kuvings C9600W er en solid og robust sow juicer, og producenten garanterer for dette med en fem års motorgaranti på modellen.

Udvalgte fordele ved Witt by Kuvings C9600W:
🍋 
Stort påfyldningsrør med mulighed for at putte hele frugter/grøntsager i røret
🍇 Larmer ikke ret meget
🍏 Effektiv udnyttelse af frugten/grøntsagens saft
🍊 Forlænget holdbarhed på juicen


Wilfa JuiceMaster

✅ Testvinder hos Politiken

Wilfa JuiceMaster

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.209,00 Kr. 0,00 Kr. 1.209,00 Kr. Læs mere
1.609,00 Kr. 0,00 Kr. 1.609,00 Kr. Læs mere

Politiken har testet et udvalg af saftpressere, herunder Wilfa JuiceMaster, og eksperterne er imponerende over modellen. De bemærker, at Wilfa JuiceMaster vinder testen, idet juicekvaliteten er meget høj, plus juicen får et rigtig flot udseende og konsistens.

Sådan fungerer Wilfa JuiceMaster

Wilfa JuiceMaster er en slow juicer, som kværner ingredienserne i stedet for at slynge dem hurtigt rundt. Derfor arbejder Wilfa JuiceMaster kun ved 150 watt og med 75 omdrejninger i minuttet, hvilket både sparer på elregningen og på hastigheden i behandlingen af ingredienserne. Derved presses saften langsomt ud og det medfører, at flere vitaminer og mineraler bevares. Man kan med fordel kombinere frugt og grøntsager på Wilfa JuiceMaster og også gerne juice grøntsager alene. Som et ekstra plus, så kan man kværne frosne bær på modellen, hvilket omdannes til sorbet. Eksperterne nævner, at Wilfa JuiceMaster ikke er den hurtigste slow juicer på markedet, men til gengæld sørger den langsommere fart for, at en større mængde af frugtkødet sorteres fra, og det giver den mest rene juice. 

Rengøring

Der er sørget for, at Wilfa JuiceMaster ikke er designet med hverken skarpe hjørner, kanter eller blade og dermed er den lettere at håndtere, når den skal gøres ren. De forskellige dele kan tages af og rengøres separat, og delene er designet sådan, at det er lette at komme til, så der ikke sætter sig store mængder af frugtaffald fast. 

Andre fordele

Wilfa JuiceMaster kan meget mere end kun lave juice – derfor kommer modellen med et opskriftshæfte, som enten kan hjælpe en nybegynder i gang eller gøre den erfarne juicer mere kreativ. Derudover ligger modellen mod den billigere ende af prisskalaen uden at slække på kvaliteten, som er meget høj, og modellen er både robust og holdbar.

Udvalgte fordele ved Wilfa JuiceMaster:
🍋 
Kværner ingredienser med kun 75 omdrejninger i minuttet
🍇 Mulighed for at lave mange forskellige drikke og produkter, herunder også sorbet
🍏 Effektiv til at sortere frugtkød fra
🍊 Let at rengøre uden skarpe kanter eller blade


Witt by Kuvings B6100

✅ Kåret til markedets bedste af juice-ekspert Mads Bo

Slow juicer test

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
2.149,00 Kr. 0,00 Kr. 2.149,00 Kr. Læs mere

Juice-eksperten Mads Bo har testet modellen Witt by Kuvings B6100 og han er ovenud tilfreds med den. Derfor kårer han Witt by Kuvings B6100 til markedets bedste slow juicer.

Sådan fungerer Witt by Kuvings B6100

Witt by Kuvings B6100 kan håndtere hele stykker frugt og grøntsager og det sparer brugeren for besvær samtidig med, at oxidering undgås, som ellers opstår, når frugten skæres ud. Witt by Kuvings B6100 presser og kværner ingredienserne meget skånsomt og den færdige juice kommer ud af den ene side, mens frugtaffaldet kommer ud af den anden. Det betyder, at man ikke behøver at tømme maskinen under brug. Modellen styres med ganske få knapper, og med disse knapper bestemmer man konsistens og produkt. Juicen på modellen får en god konsistens, og den beholder oven i købet sin farve – farven på den færdige juice kan på nogle modeller få en noget anderledes farve end den juice, man køber. Der medfølger to forskellige kander. 

Rengøring

Witt by Kuvings B6100 er både enkel i brug, og også hvad angår rengøring. Hvis man gerne vil rengøre modellen undervejs mellem de forskellige ingredienser, kan man let skylle den igennem hurtigt, og når det gælder den grundige rengøring, så medfølger der en smart rensebørste, som kan nå ind, hvor svamp og karklud ikke kan.

Andre fordele

Witt by Kuvings B6100 opererer ved 240 watt, men har et lavt lydniveau. Kvaliteten er høj, og det garanterer producenten også for ved at have en motorgaranti på fem år. Hvis man mangler inspiration til nye juicer og andre produkter, så medfølger der et opskriftshæfte på engelsk, og det er muligt at tilkøbe tilbehørssæt til isdesserter og smoothies. Med en vægt på 6,4 kilo er modellen forholdsvis tung, hvilket dog også sikrer en god stabilitet.

Udvalgte fordele ved Witt by Kuvings B6100:
🍋 
Kan håndtere hele stykker frugt og grønt
🍇 Juicen får en god konsistens og flot farve
🍏 Rensebørste medfølger
🍊 Opskriftshæfte medfølger


Tefal Infiny Press Revolution

✅ Testvinder hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

tefal slow juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.542,00 Kr. 0,00 Kr. 1.542,00 Kr. Læs mere

Tefal Infiny Press Revolution er blevet testet af det svenske forbrugerråd Råd & Rön og eksperterne herfra kårer modellen til testvinder. Tefal Infiny Press Revolution er en slow juicer, som udmærker sig på at være både effektiv, alsidig og lydløs.

Sådan fungerer Tefal Infiny Press Revolution

Tefal Infiny Press Revolution har et stort påfyldningsrør, så man kan komme store stykker frugt eller grønt i. Påfyldningen sker via tre forskellige nedgange i låget, hvilket sørger for, at ingredienserne bliver så jævnt fordelt som muligt. For at kunne vælge imellem faste og mere flydende drikke, så medfølger der et filter til begge valg. Modellen betjenes nemt og kan fremstille både juice, smoothie, coulis eller sauce – det er op til brugeren, hvad han eller hun ønsker. 

Rengøring

Tefal Infiny Press Revolution tager også højde for den besværlige rengøring. Derfor kan alle de aftagelige dele tåle en tur i opvaskemaskinen – dog med undtagelse af kontrolpanelet. Det anbefales, at delene skylles under vandhanen først for at fjerne det værste af frugtaffaldet.

Andre fordele

Tefal Infiny Press Revolution er en meget effektiv slow juicer, som er let at bruge. Få knapper styrer maskinen og motorens kværning sørger for, at 75 procent flere næringsstoffer bevares i forhold til andre modeller. Motoren arbejder både effektivt og lydløst, så man kan knap høre, at den er i brug. For et så alsidigt brug som muligt følger der et opskriftshæfte med Tefal Infiny Press Revolution, hvor der er forslag til både traditionelle juicer men også anderledes smoothies og bærsaucer.

Udvalgte fordele ved Tefal Infiny Press Revolution:
🍋 
Både frugt, grønt, bær og nødder kan anvendes
🍇 Kan lave både juice, smoothies, coulis og sauce
🍏 Kan tåle opvaskemaskine
🍊 Med medfølgende opskriftshæfte


Sage Nutri Juicer

Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph
Anbefalet hos den britiske avis The Independent
71 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute


Sage Nutri Juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.699,00 Kr. 0,00 Kr. 1.699,00 Kr. Læs mere
1.858,00 Kr. 0,00 Kr. 1.858,00 Kr. Læs mere

De tre britiske ekspertkilder The Telegraph, The Independent og Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Sage Nutri Juicer. Alle ekspertkilder er vilde med maskinen, som de henholdsvis har givet en anbefaling samt 71 ud af 100 point.

Ekspertkilder er enige i, at modellen er effektiv samt robust, hvorfor man nemt og hurtigt kan lave juice til hele familien. De skriver desuden, at Sage Nutri Juicer er produceret i et elegant design.

Der bliver dog nævnt, at maskinen er en smule støjende, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man vælger at investere i den til hjemmet.

Cold Spin-teknologi og skæreknive i titanium

Sage Nutri Juicer sørger for, at de fleste af ingrediensernes næringsstoffer bibeholdes i juicen efter presning. I gennemsnit bliver der trukket 70 % af alle næringsstoffer ud af ingredienserne. Dette er blandt andet muligt på grund af maskinens Cold Spin-teknologi og skæreknive i titanium.

Med Sage Nutri Juicer har man derudover mulighed for at nyde sin juice over en længere periode. Da maskinen kommer med en formstøbt legering samt højkvalitetsstål, så har den pressede juice nemlig en længere levetid.

Endvidere kan man hurtigt rengøre maskinen efter brug, da de aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen. Man behøver derfor ikke vaske dem i hånden.

Ekstra stort påfyldningsrør og to hastigheder

Med Sage Nutri Juicer får man en maskine, der kan anvendes til hele frugter og grøntsager. Selve påfyldningsrøret er nemlig fremstillet med en bredde på 8,5 centimeter, hvilket betyder, at man kan putte hele ingredienser direkte ned i maskinen, hvorfor man ikke skal bruge tid på at skære disse først.

Derudover kommer Sage Nutri Juicer med to hastigheder, hvorfor man kan anvende den hastighed, der passer bedst til de anvendte ingredienser. De to hastigheder i kombination med maskinens titaniumforstærkede knive gør det desuden muligt at gøre brug af både de lidt hårdere og blødere grøntsager.

Effektiv motor og filtreringssystem

Sage Nutri Juicer er forsynet med en motoreffekt på 1250 Watt. Det betyder, at motoren kan klare de fleste ingredienser, hvorfor man kan presse den juice, som man ønsker.

Desuden er maskinen forsynet med et effektivt filtreringssystem, der sørger for, at den pressede juice er både ren og klar.

Sage Nutri Juicer kommer med en beholder, der i alt kan rumme 1 liter. Ved køb af modellen medfølger der desuden en frugtkødsbeholder på 3 liter samt en serveringskande med låg, der i alt kan rumme 2 liter.

Udvalgte fordele ved Sage Nutri Juicer: 
🍋 Kan presse hele frugter og grøntsager
🍇 2 hastighedsindstillinger
🍏 Skæreknive i titanium
🍊 Beholder kan rumme 1 liter
🍐 Motoreffekt på 1250 Watt

Her kan du se en videopræsentation af Sage Nutri Juicer lavet af Sage:

https://www.youtube.com/watch?v=72RCjmhZn-I

Smeg Slow Juicer

Anbefalet hos den britiske avis The Independent
Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph

Smeg Slow Juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

De to britiske ekspertkilder The Telegraph og The Independent har testet Smeg Slow Juicer, som de begge har givet en anbefaling med på vejen. De er begge glade for modellen på baggrund af, at den ikke støjer meget samt, at den er både brugervenlig og effektiv på samme tid.

Der bliver ikke nævnt mange ulemper i de to anmeldelser. Det eneste, som eksperterne gør forbrugerne opmærksomme på, er, at modellens påfyldningsrør ikke er lige så bredt, som de havde håbet på.

Robust model med Tritan-beholder

Smeg Slow Juicer er en robust model, der kommer i et retro-inspireret design, som mærket Smeg også er kendt for. Udover det retro-inspirerede design så kommer maskinen også med et par gummifødder, der sikrer, at den står stabilt på køkkenbordet både under og efter brug.

Ved presning ender den friskpressede juice i en Tritan-beholder, der i alt kan rumme 0,5 liter. Tritan-beholderen er fremstillet til at være holdbar, hvorfor den har en lang levetid.

Langsomt pressesystem

Smeg Slow Juicer er forsynet med et langsomt pressesystem, der gør, at de fleste af frugternes og grøntsagernes næringsstoffer bliver bevaret efter presning. Selve pressesystemet gør ikke brug af knivblade, men anvender i stedet en kraftig skrue. Udover at bevare de fleste næringsstoffer, så sørger pressesystemet også for, at juicen ikke oxideres, når den kommer ud af maskinen.

Man kan yderligere selv justere på juicens konsistens efter behov. Dette kan man gøre afhængig af, hvor meget eller hvor lidt frugtkød, man ønsker. Smeg Slow Juicer er nemlig forsynet med roterende børster, der er lavet af silikone. Disse børster filtrerer frugtkødet fra, så man får en ren og klar juice.

Praktiske funktioner

Smeg Slow Juicer kommer med flere praktiske funktioner såsom en reverse-funktion og en betjeningsvenlig knap. Knappen er lavet i rustfrit stål og det er på denne, at man kan justere på alle maskinens indstillinger.

Selve reverse-funktionen er lavet til at løsne de ingredienser, der har sat sig fast under brug. På den måde kan man hurtigt sikre sig, at ingredienserne ikke bliver ved med at sidde fast i maskinen uden, at man kan få dem fri.

Maskinen kommer med en motoreffekt på 150 Watt, hvorfor den kan anvendes til flere forskellige ingredienser.

Udvalgte fordele ved Smeg Slow Juicer: 
🍋 Reverse-funktion
🍇 Roterende børster
🍏 Langsomt pressesystem
🍊 Retro-inspireret design
🍐 Tritan-beholder med kapacitet på 0,5 liter

Her kan du se en videopræsentation af Smeg Slow Juicer lavet af Smeg:

https://www.youtube.com/watch?v=GiRbmfSa5hA

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere

Den populære model Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 indgår ikke i nogle eksperttests, men er til gengæld en model, der kan findes i mange hjem.

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 er efterfølgeren til modellen C9600. Disse to modeller minder meget om hinanden. Dog kommer Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 med et par finjusteringer, da den er forsynet med et par ekstra funktioner, som man ikke kan finde på forgængeren.

Brug hele frugter og grøntsager

Med Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 er der mulighed for at bruge hele frugter og grøntsager uden at skære disse i stykker, før de bliver presset. I stedet putter man blot ingredienserne ned i maskinen, hvorefter de bliver presset. Dette er muligt på grund af, at Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 er forsynet med et større påfyldningsrør end forgængeren.

Yderligere er Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 udstyret med et effektivt filter- og kværnsystem. Dette system sikrer, at juicen kommer i en blød konsistens. Desuden er teknologien også med til at gøre rengøringen af maskinen nemmere og hurtigere.

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 er forsynet med en drypstop-funktion. Denne funktion er med til at undgå spild på køkkenbordet, da den ikke drypper saften direkte ned på køkkenbordet, efter man har fjernet beholderen. Maskinens beholder kan i alt rumme 0,4 liter.

Kraftig AC-motor

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 er udstyret med en AC-motor med en motoreffekt på 240 Watt. Dette er en effektiv motor, der derfor er med til at hjælpe med at presse de hele frugter og grøntsager, da det er en forholdsvis høj motoreffekt i forhold til, at det er en slow juicer.

Derudover støjer Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 ikke særligt meget, da dens lydniveau er på 30 dB. Dette er blot halvdelen af, hvad lydniveauet er for en normal samtale, hvorfor den ikke vil forstyrre hele hjemmet, hvis man ønsker at presse juice en tidlig morgen eller sen aften.

Reverse-funktion, SmartLåg og praktisk tilbehør

Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 er en praktisk maskine, hvor man ikke blot får funktionelt tilbehør, men man får også en maskine med flere praktiske funktioner. Disse funktioner er blandt andet en reverse-funktion og et SmartLåg

SmartLåget gør, at man nemmere kan hælde juicen op i en flaske eller et glas, da det tilmed har en drypfri hældetud. Reverse-funktionen sikrer, at man har mulighed for at løsne de ingredienser, der har sat sig fast i maskinen, når man er i gang med at presse juice.

Ved køb af Witt by Kuvings Slowjuicer C9640 medfølger der en rengøringsbørste, en frugtkødskande og en juicekande.

Udvalgte fordele ved Witt by Kuvings Slowjuicer C9640
🍋 Støjfri model
🍇 Rengøringsbørste medfølger
🍏 Reverse-funktion og SmartLåg med drypfri hældetud
🍊 Drypstop-funktion
🍐 Motor med effekt på 240 Watt


Philips HR1946

4,5 ud af 5 stjerner hos det store testmagasin Trustedreviews.com

Philips HR1946

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.258,00 Kr. 0,00 Kr. 2.258,00 Kr. Læs mere
2.258,00 Kr. 0,00 Kr. 2.258,00 Kr. Læs mere

Philips HR1946 er blevet testet af testmagasinet Trustedreviews.com, der er endt med at give modellen 4,5 ud af 5 stjerner. Det betyder, at maskinen næsten har fået den højeste score.

Eksperterne har valgt at give Philips HR1946 så høj en score, da de forklarer, at det er en forholdsvis kompakt model, der har mulighed for at presse op til 90 % af den specifikke frugt eller grøntsag.

De giver dog ikke modellen 5 ud af 5 stjerner, da de mener, at prisen er lidt for høj i sammenligning med andre modeller på markedet.

Langsom presseteknologi og effektiv motor

Philips HR1946 er forsynet med en langsom presseteknologi, der sørger for, at selv efter juicen er blevet presset, så bevares de fleste mineraler og vitaminer stadig i juicen.

Derudover kommer Philips HR1946 med en motoreffekt på 200 Watt, hvorfor det er en effektiv motor, der kan klare de fleste opgaver. Eksperterne forklarer, at maskinen især er velegnet til ingredienser, som andre maskiner kan have svært ved at presse. Disse ingredienser er alt lige fra mangofrugter til bananer.

Maskinen kommer ydermere kun med en enkelt hastighed, hvor man ikke kan justere på denne. Juicen kan til gengæld presses direkte ned i et glas, så den er klar til at blive drukket, når glasset er fyldt op. Der medfølger dog også en beholder, der i alt kan rumme 1 liter.

Innovativ MicroMasticating-teknologi

Philip HR1946 er en maskine, der kommer med teknologien MicroMasticating. Teknologien sørger for, at ingrediensernes celler bliver åbnet, hvorfor der går mindst muligt saft til spilde, da 90 % af saften fra ingredienserne bliver brugt.

Når man presser juicen, så vil man ligeledes heller ikke opleve, at det spilder udover det hele, når man fjerner selve beholderen. Maskinen er nemlig forsynet med en drypstop-funktion, der sikrer, at maskinen ikke drypper direkte ned på køkkenbordet.

Nem at rengøre

Med Philips HR1946 får man en maskine, der er nem at rengøre. Den kommer nemlig med en rengøringsfunktion, der sikrer, at alle juicedråber bliver presset ud, når maskinen bliver rengjort indvendigt på samme tid.

Udover rengøringsfunktionen, så kan man putte alle aftagelige dele i opvaskemaskinen, hvorfor man ikke behøver at vaske disse manuelt efter brug. På den måde kan man hurtigt rengøre maskinen både indvendigt og udvendigt, så den igen er klar til brug.

Der er mulighed for at putte de aftagelige dele i den frugtkødsbeholder, der kommer med ved køb af Philips HR1946.

Udvalgte fordele ved Philips HR1946: 
🍋 MicroMasticating-teknologi
🍇 Nem at rengøre
🍏 Drypstop-funktion
🍊 Beholder med kapacitet på 1 liter
🍐 Kan presse juice direkte i et glas


Smeg Retro Style Citrus Juicer

Anbefalet hos den britiske avis The Independent
Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph

Smeg Retro Style Citrus Juicer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
965,00 Kr. 0,00 Kr. 1.038,00 Kr. Læs mere
1.049,00 Kr. 0,00 Kr. 1.049,00 Kr. Læs mere
989,96 Kr. 0,00 Kr. 1.099,95 Kr. Læs mere

De to britiske ekspertkilder The Independent og The Telegraph har testet Smeg Retro Style Citrus Juicer, som de har givet en anbefaling med på vejen. De mener nemlig, at modellen både kommer i et flot design, samt at den er brugervenlig og rengøringsvenlig. De er tilmed vilde med, at den er forsynet med en drypstop-funktion.

Ingen af eksperterne nævner mange negative ting ved modellen. Eksperterne fra The Independent nævner dog kort, at Smeg Retro Style Citrus Juicer ikke er den mest praktiske model, da man selv skal holde de forskellige ingredienser. Det betyder, at man skal være forberedt på at ens hænder er klistrede, når man er færdig.

Praktisk citruspresser med hældetud og skridsikker belægning

Smeg Retro Style Citrus Juicer er en praktisk citruspresser, der ikke kommer med nogle former for knapper. Det betyder, at den er nem og hurtig at komme i gang med samt bruge, da man ikke skal sætte sig ind i en masse indstillinger.

Derudover er maskinen forsynet med en skridsikker belægning på fødderne. Det vil sige, at maskinen står solidt plantet på bordet, hvorfor man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt den glider rundt både under og efter brug.

Der er desuden mulighed for at vippe modellens hældetud op og ned. På den måde undgår man, at der ikke bliver spildt en masse saft på køkkenbordet under brug.

Tænd og sluk-funktion og BPA-fri tritan

Smeg Retro Style Citrus Juicer kommer med en automatisk tænd og sluk-funktion. Denne funktion sørger for, at maskinen helt automatisk bliver aktiveret, når man begynder at presse sine citrusfrugter.

Når man presser sine citrusfrugter, så kommer saften kun i berøring med BPA-fri stødfast tritan eller rustfrit stål. Dette er ikke mindst en fordel for selve juicen, men det er også en sundhedsfordel for brugeren.

Endvidere kommer Smeg Retro Style Citrus Juicer med et indbygget ledningsoprul. På den måde kan man nemt og hurtigt pakke maskinen væk efter brug, hvis man ikke ønsker at lade den stå fremme på køkkenbordet hele tiden.

Rengøringsvenlig maskine med effektiv motor

Smeg Retro Style Citrus Juicer er en rengøringsvenlig maskine. Man kan nemlig putte alle de aftagelige dele i opvaskemaskinen, hvorfor man ikke behøver at vaske disse manuelt under vandhanen efter brug.

Maskinen er desuden udstyret med en motoreffekt på 70 Watt. Selvom dette virker til at være lavt, så er det stadig effektivt i forhold til, hvad maskinen skal kunne. Med denne motoreffekt kan man nemlig presse de fleste former for citrusfrugter.

Udvalgte fordele ved Smeg Retro Style Citrus Juicer: 
🍋 Dryp stop funktion
🍇 Automatisk tænd og sluk-funktion
🍏 Rengøringsvenlig model
🍊 Indbygget ledningsoprul
🍐 Skridsikker belægning

Her kan du se en videopræsentation af Smeg Retro Style Citrus Juicer lavet af Smeg:

https://www.youtube.com/watch?v=5aCnHlODLAE

Her finder du de vigtigste vitaminer og mineraler 

Med en saftpresser kan det blive noget sjovere og nemmere at indtage vitaminerne og mineralerne fra frugt og grønt i flydende form. Men hvilke frugter og grøntsager er de bedste? Læs med her, når vi guider til, hvilke vitaminer og mineraler der er de vigtigste, samt hvilke fødevarer du skal indtage for at få dem.

A-vitamin 

GroentsagtjuiceIfølge Netdoktor.dk, så er A-vitamin gavnlig for flere af kroppens funktioner. Det styrker først og fremmest immunforsvaret ved at beskytte mod infektioner og betændelse, sådan at kroppen bliver stærkere og mere resistent overfor sygdomme.

Herudover er A-vitamin særlig godt for synet og styrker både nethinde og øjne. Også resten af ansigtet har brug for A-vitamin, idet dette vitamin sørger for at give liv til håret, styrke neglene og beskytte mod bumser og eksem.

A-vitamin er desuden særlig vigtigt, hvis du er gravid, da det hjælper fosterets udvikling. A-vitamin findes særligt i kød, æg og mejeriprodukter, men også i mørkegrønne og orange grøntsager som gulerødder, tomater, broccoli, kål og spinat.

B-vitamin

Der findes rigtig mange forskellige B-vitaminer, så derfor er det svært at skære B-vitamin over en kam. Her er nemlig tale om både B1, B2, B3, B6, B8, B9 og B12, og de spænder vidt, hvad angår påvirkninger af kroppen. B-vitaminerne findes hovedsagelig i kornprodukter, kerner, nødder, kød og mælkeprodukter, så det kan være svært at få nok B-vitamin via det grønne. Sundhed.dk skriver, at især B1, B2 og B12 kan være svært at indtage nok af, hvis man ikke spiser kød. Skal man få B-vitaminer via sin saftpresser, så kan man tilsætte mælk eller nødder til sin smoothie eller juice.

Livsstil TV2 fremhæver, at B1 fremmer fordøjelsen og er et nødvendigt vitamin for velfungerende muskler, hjerne og hjerte. B1 findes i den grønne verden i bælgfrugter og linser. Livsstil TV2 skriver påpeger også, at B2 især er vigtigt for et velplejet udseende, idet vitaminet styrker hår, hud, negle, syn og generel vækst samt hjælper mod udslæt og eksem. B2 findes i den grønne verden i bladgrønt og bælgfrugter.

B3 og B6 er vigtige vitaminer, da disse vitaminer hjælper kroppen med at omdanne både proteiner, kulhydrater og fedt til energi i kroppen. B3og B6 findes i den grønne verden i bælgfrugter.

B8 styrker immunforsvaret samt stabiliserer blodsukkerniveauet. Herudover hjælper B8 også med iltning af celler og produktion af antistoffer. B8 findes i den grønne verden i bønner, grønkål og champignon.

B9 er vigtigt, hvis man er gravid, da B9 styrker fosterets vækst. Herudover spiller B9 også en rolle i styrkelsen af immunforsvaret og dannelsen af røde og hvide blodlegemer samt kan beskytte mod visse former for kræft. B9 findes i den grønne verden i grønne grøntsager, bælgfrugter og frugt.

B12 påvirker dig på mange måder, for B12 er både vigtigt for hjerne og krop. B12 indgår i produktionen af serotonin og dopamin i hjernen, som er med til at holde humøret oppe samt hjælper med at mindske risikoen for demens. Herudover er B12 altafgørende for knoglerne. B12 findes stort set ikke i frugt og grønt, så brug derfor godt med mælk i din smoothie eller juice, da mælkeprodukter er rige på B12.

C-vitamin

appelsinerVil man undgå forkølelse, så skal man spise C-vitamin i lange baner.  Dette velkendte udsagn holder ikke helt vand, men det er rigtigt, at C-vitamin er med til at styrke kroppens immunforsvar og beskytte mod virus og bakterier. Herudover hjælper C-vitamin med at regulere kolesterolniveauet samt bevare hjerte og blodårers styrke. C-vitamin findes hovedsageligt i frugt og grønt, og især i friske appelsiner, citroner og bær og i grøntsager som tomater, blomkål, peberfrugt og grønne bladgrøntsager samt kartofler.

D-vitamin

D-vitamin er særligt vigtigt for kroppens skelet, for det er D-vitaminet, der sørger for knoglerne og tændernes omsætning af calcium og fosfat. D-vitaminet sørger også for optagelse af calcium i tarmsystemet. Mangel på D-vitamin kan føre til skrøbelige knogler og tænder. D-vitamin findes hovedsagelig i kød, æg, fede fisk og fede mælkeprodukter samt i solens stråler. Dermed findes D-vitamin stort set ikke i frugt og grønt dog med undtagelse af avocado. Brug derfor gerne mælk i din drik for også at kunne indtage D-vitamin via saftpresseren. 

E-vitamin

E-vitamin er særligt vigtigt for hjertet og kredsløbet, da det beskytter kroppens celler mod nedbrydning samt hjælper med dannelse af blodkar og beskytter mod åreforkalkning og blodpropper. Herudover er E-vitamin vigtig for forplantningen. E-vitamin findes hovedsagelig i kornprodukter, planteolier, mælkeprodukter og æg, men også i grønne grøntsager som kål samt i nødder. Nødder og mandler kan med fordel også bruges i en smoothie og gerne sammen med mælk også. 

K-vitamin

K-vitamin er vigtigt for blodet og blodets evne til at størkne samt til dannelse af vigtige proteiner. Menstruerende kvinder skal være opmærksomme på at få nok K-vitamin. K-vitamin findes i kornprodukter, mælkeprodukter, kød og lever samt i grønne grøntsager som avocado, kål, broccoli og spinat, bælgfrugter og vindruer. 

Calcium

Ifølge Sundhed.dk, så er calcium (kalk) ligesom D-vitamin er vigtigt for opbygningen og vedligeholdelse af knoglerne. Får man ikke calcium nok, kan man i værste tilfælde få knogleskørhed. Calcium findes hovedsagelig i mælkeprodukter (også ost) samt frø, kerner, nødder og grøntsager som grønkål og spinat. Det skal dog nævnes, at det er svært at få nok calcium, hvis man ikke indtager mælkeprodukter. 

Jern

Jern er et vigtigt mineral for kroppen, da det hjælper de røde blodlegemer med at transportere ilt rundt i kroppen. Mangler man jern (det er især menstruerende kvinder, der er i risikogruppen), svækkes immunforsvaret også, og man kan få decideret blodmangel. Jern findes hovedsagelig i kornprodukter, kartofler, kød, fisk og æg samt grøntsager som blomkål, broccoli og bønner. 

Folsyre

Folsyre gavner de røde blodlegemer samt bistår cellernes deling. Folsyre findes både i kornprodukter og mælkeprodukter samt bælgfrugter, grønne grøntsager og frugt. 

Pantotensyre

Pantotensyre er vigtigt for nervesystemet og produktionen af hormoner. Desuden hjælper pantotensyre også med omdannelse af mad til energi i kroppen. Pantotensyre findes både i kød, mælkeprodukter og æg, men også i bælgfrugter, broccoli og bønner. 

Zink

Zink er et mineral, som styrker immunforsvaret og kroppens evne til at hele. Zink findes hovedsagelig i kød, mælkeprodukter og æg, men også i nødder, frø og kerner. Frugt og grønt indeholder kun meget lidt zink. 

Fedt

Selv om der skrives spalte op og spalte ned om, at vi skal skære ned på mængden af fedt, så er fedt nødvendigt for at optage vitaminer og mineraler. Gå gerne efter de sunde fedt-typer som planteolier.


Disse kilder har vi anvendt i saftpresser testen: testkilder

Berlingske Tidende 🇩🇰
Berlingske Tidende er den ældste danske avis, som stadig eksisterer. Avisen er fra 1749 og udkommer stadig hver dag. Berlingske Tidende har hovedsektioner om ind- og udland, business, sport, kultur og debat med mere. Avisen har også et stort onlineunivers med blandt andet fokus på forbrugerliv og livsstil. Her er der tale om en test af slowjuicere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Dinside.no 🇳🇴
Dinside.no er et norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Dinside.no beskæftiger sig med en bred vifte indenfor forbrugerprodukter til bil og bolig samt sitet skriver om fritid, rejser og økonomi. Dinside.no har endvidere en test-sektion, og her har sitet testet juiceren Philips Avance Collection HR1871. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Foodrepublic.com 🇺🇸
Foodrepublic.com er en amerikansk side, der udforsker verdens madkultur gennem et bredt udvalg af interviews, reportager, oplevelser, opskrifter og tests. Her har foodrepublic.com testet Novis Vita juiceren. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Tænk er det danske forbrugerråd, som fungerer som danskernes vagthund i samfundet. Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af 20 forskellige saftpressere, der både inkluderer almindelige saftpressere og slow juicere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand er et dansk mandemagasin med fokus på alt indenfor gastronomiens verden set med mænds øjne. Det indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand har her testet Novis Vita juiceren. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Hos britiske Good Housekeeping Institute kan man finde en masse information, viden og anmeldelser af diverse produkter til hjemmet. Good Housekeeping Institute anmelder blandt andet saftpressere heriblandt Sage Nutri Juicer. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Metro.se 🇸🇪
Metro.se er en svensk avis, der skriver bredt om emner, der berører svenskerne og deres interesser. Det inkluderer både nyheder fra ind- og udland, som oplyser, engagerer og vedkommer de svenske læsere og et stort fokus på livsstil og debat. Avisen skriver også om forbrugerliv og trends, og derfor har avisen her testet fem forskellige saftpressere, inklusiv OBH 6749 Prestige. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Politiken 🇩🇰
Politiken er en af de traditionelle danske aviser, og avisen rækker helt tilbage til 1884, hvor den er grundlagt. Politiken er stadig en af Danmarks mest læste aviser, og dagligt udkommer avisen med sektioner om nyhedsstof fra ind- og udland samt især fokus på kultur og debat. Som en kulturelbetonet avis beskæftiger Politiken sig også med forbrugerliv, og derfor har avisen her testet forskellige saftpressere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er det svenske forbrugerråd, og rådets virke er at sikre et godt forbrugerliv i Sverige. Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 26 forskellige saftpressere, der både tæller de almindelige centrifuge-saftpressere og slow juicere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


The Independent 🇬🇧
Den store britiske avis The Independent leverer nyheder indenfor politik, sport, indland, udland m.m. Udover at skrive nyheder hver dag, så anmelder og tester de også produkter. De har blandt andet lavet en test med 11 forskellige saftpressere, hvori maskinerne Sage Nutri Juicer, Smeg Slow Juicer og Smeg Retro Style Citrus Juicer indgår. Du kan læse anmeldelserne af de tre saftpressere her.


The Telegraph 🇬🇧
Den britiske avis The Telegraph leverer nyheder fra hele verdenen. Udover at levere nyheder, så tester og anmelder de også diverse forbrugerprodukter. De har blandt andet lavet en test med 5 forskellige saftpressere, hvori Sage Nutri Juicer, Smeg Slow Juicer og Smeg Retro Style Citrus Juicer indgår. Du kan læse anmeldelserne af de tre maskiner her.


Trustedreviews.com 🇺🇸
Trustedreviews.com er en amerikansk side, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har trustedreviews.com testet modellen Novis Vita Juicer. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com har også testet og anmeldt saftpresseren Philips HR1946. Du kan læse hele testen her.


TV2 Danmark 🇩🇰
TV2 er Danmarks største kommercielle tv-kanal med underholdning og vidensudsendelser til danskerne. TV2 har også flere underkanaler til specifikke målgrupper som TV2 Zulu til de unge, TV2 Charlie til de ældre og TV2 News til de nyhedsorienterede. TV2 har også et stort online-univers, der blandt andet fokuserer på livsstil og forbrugerliv. Her har TV2 Livsstil testet saftpressere, og det inkluderer blandt andet modellen Philips Avance Collection HR1871. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


TV2 Norge 🇳🇴
TV2 Norge er Norges største kommercielle tv-kanal, hvor der både er fokus på underholdning, aktualitet og viden. Kanalen fokuserer derfor både på nyheder, film, serier, sport og livsstil og har også et stort online site tilknyttet. TV2 Norge har testet flere forskellige saftpressere, og det inkluderer blandt andet Witt by Kuvings C9600W. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Which.co.uk 🇬🇧
Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Whichs vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørger for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det saftpressere og blandt andet modellen Philips HR1855.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse