Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Saftpresser Test-overblik – Find de bedste saftpressere – Testvinder guide

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

1

Denne artikel ser nærmere på de mange forskellige typer af saftpressere, der findes på markedet. Her er tale om både almindelige saftpressere og slow juicere, og formålet med denne artikel er at give det bedst mulige overblik over udvalget indenfor begge kategorier.

Vi har analyseret et stort udvalg af eksperttests, hvor diverse eksperter har prøvet saftpresserne af og vurderet hvilke modeller, der er bedst. Der er tale om et bredt udvalg af tests, som spænder fra det danske og svenske forbrugerråd over tv-kanaler som TV2 og TV2 Norge, testsiderne which.co.uk, trustedreviews.com og dinside.no samt aviser og magasiner som Berlingske Tidende, Politiken og Gastromand.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne saftpresser test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste saftpressere på markedet
🔸 Guide: her finder du de vigtigste vitaminer og mineraler 
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Saftpresser test 2021 – De 13 bedste saftpressere ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de saftpressere, der har klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.


Centrifuge saftpressere

I dette afsnit bringer vi de fire saftpressere som betegnes ”centrifuge-saftpressere”. Disse produkter er karakteriseret ved, at de bruger almindelig centrifugalkraft til at slynge saften ud af frugterne og grøntsagerne modsat slow juicere, der ved en langsommere proces kværner ingredienserne.


Bosch MES25A0

✅ ”Godt køb” hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Testvinder hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

Bosch-MES25A0 juicer

.
Det svenske forbrugerråd Råd & Rön og det danske forbrugerråd og Tænk har udført tests af et stort udvalg af saftpressere – både de traditionelle centrifuge-saftpressere og slow juicere. Råd & Rön har testet 26 modeller, og Tænk har testet 20 modeller. Begge forbrugerråd har inkluderet modellen Bosch MES25A0, og eksperterne fra begge råd giver Bosch MES25A0 en god rangering på listen.

Sådan fungerer Bosch MES25A0

Bosch MES25A0 er en traditionel centrifuge saftpresser. For at få så stort et juice-udbytte som muligt, så har modellen to forskellige indstillinger, som passer til henholdsvis frugter og grøntsager. Den stærke motor på 700 watt sørger dermed for at slynge saften ud af både bløde og hårde ingredienser, sådan at der er mindst muligt spild. Modellen kommer med et ekstra stort påfyldningsrør på 73 millimeter og det betyder, at forbrugeren kan komme hele frugter og grøntsager ned i røret uden, at man skal skære dem ud først, hvilket sikrer en hurtigere process. Bosch MES25A0 leveres med en juicekande på 1,25 liter og opsamlingsbeholderen til frugtkød har en kapacitet på 2 liter.

Rengøring

Bosch MES25A0 er utrolig nem at rengøre, da det er muligt at skille modellens dele ad og enten vaske dem manuelt under vandhanen eller komme dem i opvaskemaskinen. Mens saftpresseren kører, sker der en automatisk udskilning af affaldet og frugtkødet, og dette ender i en beholder, der er lige til at tømme, og som ligeledes kan komme i opvaskemaskinen. Der medfølger desuden en børste til rengøringen.

Andre fordele

Bosch MES25A0 er en meget sikker saftpresser, som er sikret mod både lækager og skader: En aluminiumslukning forhindrer eventuelle lækager, mens motoren er konstrueret sådan, at den ikke virker, hvis alle delene ikke er monteret korrekt, og åbnes maskinen under brug, så stopper motoren også. Ydermere yder Bosch en to-års garanti, og modellen har et indbygget rum til opbevaring af ledningen.

Udvalgte fordele ved Bosch MES25A0:
🍋 
To forskellige indstillinger: én til frugt og én til grønt
🍇 Stærk motor på 700 watt
🍏 Stort påfyldningsrør på 73 millimeter
🍊 Sikret imod lækager og skader


OBH 6749 Prestige

✅ Testvinder hos svenske Metro.se

OBH 6749 Prestige juicer

.
Den svenske avis Metro har testet et udvalg af forskellige saftpressere, herunder modellen OBH 6749 Prestige, som eksperterne roser. Modellen er nemlig både god og har en stærk motor, og så er den særdeles effektiv.

Sådan fungerer OBH 6749 Prestige

OBH 6749 Prestige er skabt til både at kunne levere saft, juice, smoothies og grøntsagsdrikke. Modellen er således en form for multiprodukt, hvilket også er årsagen til, at modellen vinder i test hos Metro. Saftpresseren er udstyret med en motor på 800 watt, hvilket gør OBH 6749 Prestige til en særdeles kraftfuld model, som let kan presse selv hårde ingredienser i større stykker. Derfor er modellen også udstyret med et stort påfyldningsrør, så brugeren ikke behøver skære frugt og grønt ud først. For at kunne få mest ud af ingredienser med forskellig hårdhed, så er modellen udstyret med to indstillinger, til henholdsvis bløde og hårde ingredienser.

Rengøring

Alle delene på OBH 6749 Prestige er aftagelige og kan tåle opvaskemaskine, dog med undtagelse af rivejernet. Det anbefales, at delene placeres i opvaskemaskinens øverste kurv, for den bedste beskyttelse og resultat. Der medfølger også en rengøringsbørste, som manuelt kan komme til, hvor svamp eller karklud ikke kan nå. Det er desuden let både at samle og skille delene ad, hvilket også gælder den to-liters beholder til frugtkødet, som let kan fjernes, tømmes og vaskes.

Andre fordele

For en alsidig brug medfølger der også et rivejern til OBH 6749 Prestige samt en juicekande til 1,2 liter. Maskinens fremstilling i stål gør den robust og sikrer en lang levetid, og for en sikker saftpresning er modellen udstyret med en låseanordning. Derudover er OBH 6749 Prestige en af de mere prisvenlige saftpressere på markedet.

Udvalgte fordele ved OBH 6749 Prestige:
🍋 
Kan lave både saft, juice, smoothies og grøntsagsdrikke
🍇 Kraftfuld model med 800 watt
🍏 To indstillinger og stort påfyldningsrør
🍊 Udstyret med låseanordning


Phillips HR1832

Mærkatet ”Bedste køb” og 83 ud af 100 % i test ved Englands største testmagasin Which
Placering 8 i kategorien ”Saftpressere” og 4,6 ud af 5 stjerner hos PriceRunner
4,5 ud af 5 stjerner ved den svenske testsøgemaskine alaTest
4,5 ud af 5 stjerner ved den danske forhandler Elgiganten
4,8 ud af 5 stjerner ved eBay UK
Anbefalet og 4,7 ud af 5 stjerner ved den britiske digitale detailhandler Argos

Phillips HR1832

 

Englands største testmagasin Which skriver om Phillips HR1832: Dette er en fremragende juicer til en rimelig pris. Den topper endda på vores liste over bedste køb, på trods af at den er en af ​​de billigste saftpressere, vi har testet”. 

Sådan fungerer Philips HR1832

Med Phillips HR1832 kan du juice til hele familien i én omgang. Saftpresseren har en kapacitet på hele 1,5 liter, så her kan du også nemt nå de anbefalede 6 daglige stykker frugt og grønt.  

Det er muligt at servere juice direkte fra dit eget glas, så længe glasset ikke er højere end 12 centimeter. Placer blot glasset under maskinens indbyggede hane, mens du juicer. 

På trods af den store kapacitet har Phillips HR1832 et kompakt design, som ikke optager for meget plads på bordpladen eller i køkkenskabet. Maskinen har dimensionerne H: 30 x B: 20 x D: 23,50 centimeter. 

Rengøring

Integreret i designet er en beholder til opsamling af al frugtkød. Saftpresserens låg og beholder er transparente, så du kan få et godt overblik over processen og mængden af frugtkød i beholderen. Beholderen har en ideel glat overflade for nem rengøring. Som en ekstra gode tåler juicerens aftagelige dele opvaskemaskine. 

QuickClean-teknologi forhindrer frugtkød i at fæstne sig i sigten, så rengøringen lettes. Du kan aktivere Dryp-stop-funktionen for at undgå, at saften drypper ned på din bordplade.   

Phillips HR1832 vs. markedet

Phillips HR1832 er blandt de billigste saftpressere i denne oversigt. Alligevel har den opnået stor popularitet. 

Forbrugerne udviser særligt tilfredshed med produktets design, ydeevne, lydniveau og nemme rengøring. En tilfreds kunde hos den danske forhandler Elgiganten skriver for eksempel: ”Nem at gøre ren. Hurtig og effektiv til at lave grønsagsjuice” 

Også eksperter taler positivt om produktet. Englands største testmagasin Which har givet produktet en høj stjernebedømmelse på alle de testede områder. Blandt andet:

🌀 Saftpresningshastighed: 5/5
🌀 Brugervenlighed: 5/5
🌀 Nem rengøring: 5/5
🌀 Støjniveau: 3/5

Udvalgte fordele ved Phillips HR1832:
🍋 Kompakt design
🍇 Hurtig juicepresning
🍏 Enkel og intuitiv
🍊 Let at rengøre
🍐 Aftagelige dele tåler maskinopvask


Philips HR1855

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön
 ”Best Buy” hos engelske Which.co.uk

Philips HR1855

.
Philips HR1855 er blevet testet af flere eksperter, hvilket tæller både det danske og svenske forbrugerråd samt det engelske forbrugermagasin Which. Alle tre kilder giver Philips HR1855 gode kommentarer og bedømmelser.

Sådan fungerer Philips HR1855

Philips HR1855 er skabt til at være effektiv og give det bedst mulige udbytte af juicen med et minimum af besvær. Den effektive side ved Philips HR1855 ses tydeligt under brug, da modellen kan juice op til to liter juice på en gang, hvilket er en del mere end andre gode saftpressere. Motoren arbejder ved 700 watt og det meget store påfyldningsrør på 75 millimeter sørger for, at selv store stykker frugt og grønt kan puttes i. Derfor vil udskæring af frugt eller grønt ikke være nødvendigt. Det er desuden let at kontrollere frugtkødet via den gennemsigtige frugtkødsbeholder.

Rengøring

Et andet aspekt, der har været fokus på hos Philips HR1855, er rengøringen. For at gøre den ensformige og kedelige rengøring lettere, så er Philips HR1855 udstyret med en rengøringsfunktion, som skyller de frugtfibre og frugtkød væk, som har sat sig fast under saftpresningen. Herudover er modellen udstyret med QuickClean-teknologi, som gør, at rengøringen klares på omkring et enkelt minut. Herudover følger der også en QuickClean-si med til at sortere skum og frugtkød fra, samt modellen er udstyret med glatte overflader, der er lette at rengøre.

Andre fordele

Philips HR1855 er på alle måder let i brug. Udover det store påfyldningsrør og rengøringsfunktionen så er alle modellens dele konstrueret sådan, at de er lette at samle. Herudover er Philips HR1855 udstyret med skridsikre fødder for at sikre en god stabilitet under saftpresningen.

Udvalgte fordele ved Philips HR1855:
🍋 
Kan presse op til to liter juice ad gangen
🍇 Stort påfyldningsrør på 75 millimeter
🍏 Kraftfuld motor på 700 watt
🍊 QuickClean-teknologi


Slow juicere

I det følgende afsnit gennemgår seks modeller, som er  ”slow juicere”. Dét, som adskiller denne type af juicere fra de almindlige centrifuge saftpressere er, at på en slow juicer bliver frugterne og grøntsagerne kværnet, i stedet for slynget, hvilket sørger for at bevare flere vitaminer og næringsstoffer.


Witt by Kuvings C9600W

✅ Testvinder hos Berlingske Tidende
✅ Testvinder hos TV2 Norge

witt-by-kuvings-c9600w

.
Modellen Witt by Kuvings C9600W har været testet at både den danske avis Berlingske Tidende samt det norske TV2. Eksperterne har set på, hvor godt modellen presser saft, hvor let den er at rengøre samt støj og brugervenlighed og det konkluderes, at Witt by Kuvings C9600W klarer sig så godt, at den vinder begge tests.

Sådan fungerer Witt by Kuvings C9600W

Witt by Kuvings C9600W er en slow juicer og det betyder, at den kværner frugt og grøntsager, hvilket sørger for, at flere vitaminer bibeholdes. Witt by Kuvings C9600W er udstyret med et stort påfyldningsrør for brugerens komfort, da det dermed ikke er nødvendigt at skære frugt eller grønt i mindre stykker – de kan faktisk puttes hele i. Eksperterne fremhæver netop det store påfyldningsrør, som fungerer rigtig godt, sammen med maskinens støjsvage motor, som sørger for, at modellen larmer langt mindre end andre modeller. Også brugervenligheden er i top, og maskinen styres med få knapper.

 Rengøring

Eksperter bemærker, at det er umuligt at anskaffe sig en slow juicer eller centrifuge saftpresser og regne med, at rengøringen er minimal. På Witt by Kuvings C9600W er der dog taget højde for dette og sørget for, at besværlig rengøring ikke bliver en grund til, at forbrugeren ikke anvender maskinen. Derfor kan Witt by Kuvings C9600Ws dele skilles ad. Delene er udformet således, at der sætter sig for meget frugtaffald fast, hvilket betyder, at de er nemme at rengøre.

Andre fordele

Eksperterne bemærker, at Witt by Kuvings C9600W er meget effektiv og producerer mere saft end andre modeller. Dermed udnyttes ingredienserne mest muligt og med Witt by Kuvings C9600W kan man lave sundere juicer og safter, da kværningen sørger for at beholde så mange vitaminer og mineraler som muligt. Holdbarheden forlænges også med en slow juicer, hvilket betyder, at juicen fra Witt by Kuvings C9600W kan opbevares i op til tre døgn i køleskabet i en lufttæt beholder. Witt by Kuvings C9600W er en solid og robust sow juicer, og producenten garanterer for dette med en fem års motorgaranti på modellen.

Udvalgte fordele ved Witt by Kuvings C9600W:
🍋 
Stort påfyldningsrør med mulighed for at putte hele frugter/grøntsager i røret
🍇 Larmer ikke ret meget
🍏 Effektiv udnyttelse af frugten/grøntsagens saft
🍊 Forlænget holdbarhed på juicen


Sage Nutri Juicer

Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph
Anbefalet hos den britiske avis The Independent
71 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute


Sage Nutri Juicer

.
De tre britiske ekspertkilder The Telegraph, The Independent og Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Sage Nutri Juicer. Alle ekspertkilder er vilde med maskinen, som de henholdsvis har givet en anbefaling samt 71 ud af 100 point.

Ekspertkilder er enige i, at modellen er effektiv samt robust, hvorfor man nemt og hurtigt kan lave juice til hele familien. De skriver desuden, at Sage Nutri Juicer er produceret i et elegant design.

Der bliver dog nævnt, at maskinen er en smule støjende, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man vælger at investere i den til hjemmet.

Cold Spin-teknologi og skæreknive i titanium

Sage Nutri Juicer sørger for, at de fleste af ingrediensernes næringsstoffer bibeholdes i juicen efter presning. I gennemsnit bliver der trukket 70 % af alle næringsstoffer ud af ingredienserne. Dette er blandt andet muligt på grund af maskinens Cold Spin-teknologi og skæreknive i titanium.

Med Sage Nutri Juicer har man derudover mulighed for at nyde sin juice over en længere periode. Da maskinen kommer med en formstøbt legering samt højkvalitetsstål, så har den pressede juice nemlig en længere levetid.

Endvidere kan man hurtigt rengøre maskinen efter brug, da de aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen. Man behøver derfor ikke vaske dem i hånden.

Ekstra stort påfyldningsrør og to hastigheder

Med Sage Nutri Juicer får man en maskine, der kan anvendes til hele frugter og grøntsager. Selve påfyldningsrøret er nemlig fremstillet med en bredde på 8,5 centimeter, hvilket betyder, at man kan putte hele ingredienser direkte ned i maskinen, hvorfor man ikke skal bruge tid på at skære disse først.

Derudover kommer Sage Nutri Juicer med to hastigheder, hvorfor man kan anvende den hastighed, der passer bedst til de anvendte ingredienser. De to hastigheder i kombination med maskinens titaniumforstærkede knive gør det desuden muligt at gøre brug af både de lidt hårdere og blødere grøntsager.

Effektiv motor og filtreringssystem

Sage Nutri Juicer er forsynet med en motoreffekt på 1250 Watt. Det betyder, at motoren kan klare de fleste ingredienser, hvorfor man kan presse den juice, som man ønsker.

Desuden er maskinen forsynet med et effektivt filtreringssystem, der sørger for, at den pressede juice er både ren og klar.

Sage Nutri Juicer kommer med en beholder, der i alt kan rumme 1 liter. Ved køb af modellen medfølger der desuden en frugtkødsbeholder på 3 liter samt en serveringskande med låg, der i alt kan rumme 2 liter.

Udvalgte fordele ved Sage Nutri Juicer: 
🍋 Kan presse hele frugter og grøntsager
🍇 2 hastighedsindstillinger
🍏 Skæreknive i titanium
🍊 Beholder kan rumme 1 liter
🍐 Motoreffekt på 1250 Watt

Her kan du se en videopræsentation af Sage Nutri Juicer lavet af Sage:


Smeg Slow Juicer

Anbefalet hos den britiske avis The Independent
Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph

Smeg Slow Juicer

.
De to britiske ekspertkilder The Telegraph og The Independent har testet Smeg Slow Juicer, som de begge har givet en anbefaling med på vejen. De er begge glade for modellen på baggrund af, at den ikke støjer meget samt, at den er både brugervenlig og effektiv på samme tid.

Der bliver ikke nævnt mange ulemper i de to anmeldelser. Det eneste, som eksperterne gør forbrugerne opmærksomme på, er, at modellens påfyldningsrør ikke er lige så bredt, som de havde håbet på.

Robust model med Tritan-beholder

Smeg Slow Juicer er en robust model, der kommer i et retro-inspireret design, som mærket Smeg også er kendt for. Udover det retro-inspirerede design så kommer maskinen også med et par gummifødder, der sikrer, at den står stabilt på køkkenbordet både under og efter brug.

Ved presning ender den friskpressede juice i en Tritan-beholder, der i alt kan rumme 0,5 liter. Tritan-beholderen er fremstillet til at være holdbar, hvorfor den har en lang levetid.

Langsomt pressesystem

Smeg Slow Juicer er forsynet med et langsomt pressesystem, der gør, at de fleste af frugternes og grøntsagernes næringsstoffer bliver bevaret efter presning. Selve pressesystemet gør ikke brug af knivblade, men anvender i stedet en kraftig skrue. Udover at bevare de fleste næringsstoffer, så sørger pressesystemet også for, at juicen ikke oxideres, når den kommer ud af maskinen.

Man kan yderligere selv justere på juicens konsistens efter behov. Dette kan man gøre afhængig af, hvor meget eller hvor lidt frugtkød, man ønsker. Smeg Slow Juicer er nemlig forsynet med roterende børster, der er lavet af silikone. Disse børster filtrerer frugtkødet fra, så man får en ren og klar juice.

Praktiske funktioner

Smeg Slow Juicer kommer med flere praktiske funktioner såsom en reverse-funktion og en betjeningsvenlig knap. Knappen er lavet i rustfrit stål og det er på denne, at man kan justere på alle maskinens indstillinger.

Selve reverse-funktionen er lavet til at løsne de ingredienser, der har sat sig fast under brug. På den måde kan man hurtigt sikre sig, at ingredienserne ikke bliver ved med at sidde fast i maskinen uden, at man kan få dem fri.

Maskinen kommer med en motoreffekt på 150 Watt, hvorfor den kan anvendes til flere forskellige ingredienser.

Udvalgte fordele ved Smeg Slow Juicer: 
🍋 Reverse-funktion
🍇 Roterende børster
🍏 Langsomt pressesystem
🍊 Retro-inspireret design
🍐 Tritan-beholder med kapacitet på 0,5 liter

Her kan du se en videopræsentation af Smeg Slow Juicer lavet af Smeg:


Smeg Retro Style Citrus Juicer

Anbefalet hos den britiske avis The Independent
Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph

Smeg Retro Style Citrus Juicer

.
De to britiske ekspertkilder The Independent og The Telegraph har testet Smeg Retro Style Citrus Juicer, som de har givet en anbefaling med på vejen. De mener nemlig, at modellen både kommer i et flot design, samt at den er brugervenlig og rengøringsvenlig. De er tilmed vilde med, at den er forsynet med en drypstop-funktion.

Ingen af eksperterne nævner mange negative ting ved modellen. Eksperterne fra The Independent nævner dog kort, at Smeg Retro Style Citrus Juicer ikke er den mest praktiske model, da man selv skal holde de forskellige ingredienser. Det betyder, at man skal være forberedt på at ens hænder er klistrede, når man er færdig.

Praktisk citruspresser med hældetud og skridsikker belægning

Smeg Retro Style Citrus Juicer er en praktisk citruspresser, der ikke kommer med nogle former for knapper. Det betyder, at den er nem og hurtig at komme i gang med samt bruge, da man ikke skal sætte sig ind i en masse indstillinger.

Derudover er maskinen forsynet med en skridsikker belægning på fødderne. Det vil sige, at maskinen står solidt plantet på bordet, hvorfor man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt den glider rundt både under og efter brug.

Der er desuden mulighed for at vippe modellens hældetud op og ned. På den måde undgår man, at der ikke bliver spildt en masse saft på køkkenbordet under brug.

Tænd og sluk-funktion og BPA-fri tritan

Smeg Retro Style Citrus Juicer kommer med en automatisk tænd og sluk-funktion. Denne funktion sørger for, at maskinen helt automatisk bliver aktiveret, når man begynder at presse sine citrusfrugter.

Når man presser sine citrusfrugter, så kommer saften kun i berøring med BPA-fri stødfast tritan eller rustfrit stål. Dette er ikke mindst en fordel for selve juicen, men det er også en sundhedsfordel for brugeren.

Endvidere kommer Smeg Retro Style Citrus Juicer med et indbygget ledningsoprul. På den måde kan man nemt og hurtigt pakke maskinen væk efter brug, hvis man ikke ønsker at lade den stå fremme på køkkenbordet hele tiden.

Rengøringsvenlig maskine med effektiv motor

Smeg Retro Style Citrus Juicer er en rengøringsvenlig maskine. Man kan nemlig putte alle de aftagelige dele i opvaskemaskinen, hvorfor man ikke behøver at vaske disse manuelt under vandhanen efter brug.

Maskinen er desuden udstyret med en motoreffekt på 70 Watt. Selvom dette virker til at være lavt, så er det stadig effektivt i forhold til, hvad maskinen skal kunne. Med denne motoreffekt kan man nemlig presse de fleste former for citrusfrugter.

Udvalgte fordele ved Smeg Retro Style Citrus Juicer: 
🍋 Dryp stop funktion
🍇 Automatisk tænd og sluk-funktion
🍏 Rengøringsvenlig model
🍊 Indbygget ledningsoprul
🍐 Skridsikker belægning

Her kan du se en videopræsentation af Smeg Retro Style Citrus Juicer lavet af Smeg:


Philips HR1889

4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske onlinemagasin BBCgoodfood.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
71 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute
Anbefalet af den britiske avis Mirror.co.uk
God bedømmelse hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Philips HR1889

.
Både BBCgoodfood.com, Trustedreviews.com, Good Housekeeping Institute, Mirror.co.uk og Which.co.uk har testet og anmeldt Philips HR1889.

De fem ekspertkilder giver saftpresseren mange rosende ord med på vejen, da de er glade for dens effektivitet og flotte design. Selvom eksperterne generelt er begejstrede for Philips HR1889, nævner de også, at den ikke er helt optimal, når det kommer til de hårdere ingredienser.

Enkel saftpresser med gode funktioner, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Philips HR1889 en god saftpresser. Eksperterne fra Good Housekeeping Institute skriver blandt andet, at modellen ”passer godt til de fleste køkkener”. Dette mener de, da dens ydeevne er effektiv, mens den samtidigt har et slankt og kompakt design.

Flere ekspertkilder er enige i disse udtalelser, hvor BBCgoodfood.com og Trustedreviews.com ydermere fremhæver, at saftpresseren er udstyret med et stort påfyldningsrør. Det synes de er et stort plus, så man ikke ”skal skære frugter og grøntsager i mindre stykker”.

Eksperterne fra den britiske avis Mirror.co.uk hæfter sig ligeledes ved, at maskinen er nem at rengøre. Dog mener nogle af eksperterne, at beholderen til frugtkød gerne måtte være større.

Effektiv saftpresser med stort påfyldningsrør

Philips HR1889 er en effektiv saftpresser, der er forsynet med en motoreffekt på 150 Watt. Herved kan maskinen klare både bløde og hårde ingredienser.

Derudover kommer modellen med et stort påfyldningsrør på 70 millimeter. Det sikrer, at man ikke skal bruge tid på at skære de forskellige ingredienser ud i mindre stykker. Ønsker man at finde inspiration til forskellige juiceopskrifter, kan man desuden downloade en gratis app.

Nem rengøring

Med Philips HR1889 får man en saftpresser, der er nem at rengøre. Alle aftagelige dele tåler maskinopvask, så man ikke behøver at vaske dem under vandhanen efter brug.

Endvidere har saftpresseren en juicekande, som har en kapacitet på 1 liter. Frugtkødsbeholderen kan rumme op til 0,75 liter.

Saftpresseren har ydermere et integreret drypstop, hvorfor saften ikke sprøjter ud på køkkenbordet, når man fjerner kanden fra basen.

Udvalgte fordele ved Philips HR1889:
🍋 Påfyldningsrør på 70 millimeter
🍇 Effektiv ydeevne
🍏 Rengøringsvenlig
🍊 Integreret drypstop
🍐 App med inspiration til opskrifter


Braun J300

4,6 ud af 5 stjerner hos PriceRunner
4,4 ud af 5 stjerner hos Amazon
8,7 ud af 10 stjerner hos den engelske anmelderplatform Reevoo
4,2 ud af 5 stjerner ved det britiske magasin Qualityreview.co.uk
Anbefalet og 4,7 ud af 5 stjerner ved den britiske digitale detailhandler Argos

Braun J300

 

En tilfreds forbruger ved Amazon skriver om Braun J300: ”Stor værdi for pengene. Mere end nok kraft til at juice enhver frugt, og den er super nem at rengøre”. 

Sådan fungerer Braun J300

Braun Multiquick J300 gør det muligt at tilberede op til 1,25 liter sund og velsmagende frugt- eller grønsagsjuice. 

Som beskrivelsen ’Multiquick’ antyder, fremstiller maskinen saft i et hurtigt tempo. Den har en kraftfuld motor med en effekt på 800 watt. Med den kan du hurtigt opnå juice med den helt rette konsistens. Juiceren er i stand til at presse et glas juice på blot 15 sekunder. 

J300 fra Braun har to hastigheder, alt efter om den skal bearbejde bløde eller hårde frugter og grønsager. Det er i langt de fleste tilfælde ikke nødvendigt at skære ingredienserne ud på forhånd. Juiceren er nemlig udstyret med en ekstra stor frugtindgang på 7,5 centimeter, som er velegnet til hele frugter. 

Rengøring

Braun J300 har et gennemtænkt design. Den aftagelige beholder til frugtkød kan rumme to liter. Derfor behøver du ikke at tømme den så ofte. Beholderen har en ikke-transparent overflade, så den holder massen af frugtkød pænt ude af syne. På den måde beholder Braun J300 sit attraktive og stilrene udtryk under brug. 

Designet er med praktisk dryp-stop-funktion for at undgå spild og lette rengøringen. Rengøringen er også hurtigt overstået, da mange af maskinens dele tåler opvaskemaskine. 

Braun J300 er fremstillet i højglans-plastik og har hældetud i rustfrit stål. Saftpresseren har en lang holdbarhed og står solidt på slidsikre fødder. Designet har en stilstikker sort farve og er med praktisk ledningsopbevaring.    

Braun J300 vs. markedet

Braun J300 leverer hurtige og smagfulde resultater hver gang. Modellen har en bedre ydeevne og hastighed end mange andre saftpressere på markedet. 

J300 fra Braun har opnået stor popularitet fra forbrugere verden over. Hos den britiske digitale detailhandler Argos giver forbrugerne en høj stjernebedømmelse på hvert af de adspurgte områder:

🌀 Brugervenlighed: 4,8/5
🌀 Ydeevne: 4,8/5
🌀 Design: 4,6/5

Udvalgte fordele ved Braun J300:
🍋 Kan juice på 15 sekunder
🍇 To hastigheder
🍏 Dryp-stop-funktion
🍊 Kraftfuld motoreffekt på 800 watt
🍐 Moderne design i højglans


Kenwood JMP800

Placering 5 i kategorien ”Saftpressere” og 4,8 ud af 5 stjerner hos PriceRunner
4,6 ud af 5 stjerner ved Amazon UK

Kenwood JMP800

 

En tilfreds forbruger hos PriceRunner skriver om Kenwood JMP800: ”Den er meget effektiv og meget nem at rengøre. Jeg skyller bare delene, og så er den klar igen”.

Sådan fungerer Kenwood JMP800

Kenwood JMP800 har en rummelig kapacitet på 1 liter, så du kan juice rigelige mængder, som du kan nyde over nogle dage eller sammen med familien. 

En særligt god egenskab ved JMP800 er dens suveræne evne til at slowjuice. Slowjuicing bidrager til, at frugt og grønt bevarer vitaminer og næringsværdi. Slowjuiceren er derfor rigtig velegnet til at lave sunde og velsmagende smoothies. Samtidig vil din juice forblive frisk i længere tid end med andre saftpressere. Du kan opbevare den på køl i op til tre døgn. 

Med denne model er det ikke nødvendigt at opdele frugt i mindre stykker. Den har både et stort og et lille madrør til henholdsvis store og små frugter. 

Rengøring

Komforten er høj med JMP800 fra Kenwood. Her får du en støjsvag maskine med en stillegående dog kraftfuld induktionsmotor med en effekt på 240 watt. Lydniveauet er på bare 20 decibel. 

Designets kompakte størrelse optager ikke unødig plads på køkkenbordet, og det er nemt at få plads til i et skab. Det har dimensionerne H: 44 x B: 20 x D: 15,5 centimeter.  

Som en ekstra luksus har slowjuiceren anti-dryp-funktion, som forhindrer juicen i at dryppe ned på køkkenbordet efter brug.    

Modellen er let at rengøre og holde ved lige med den medfølgende rengøringsbørste. Inkluderet i pakken er også en juicefanger og en restfanger. 

Kenwood JMP800 vs. markedet

Kenwood JMP800 er et højkvalitets-produkt, der kan fremstille juice med bedre næringsindhold end mange andre juicere. Takket være slowjuicing bevares essentielle vitaminger. Juicen forbliver også frisk i længere tid, end med andre modeller. Samtidig er saftpresseren en af de mere støjsvage på markedet.  

Forbrugerne hos Amazon UK giver positiv omtale af produktets høje effektivitet, brugervenlighed og nemme rengøringen. En køber skriver for eksempel: ”Bedre end forventet. Appelsiner, æbler, ingefær og ananas er intet problem, den er meget kraftfuld. Perfekt og velsmagende juice. Rengøring på to minutter”.

Udvalgte fordele ved Kenwood JMP800:
🍋 Slowjuicing for mere næring
🍇 Stillegående motor
🍏 Anti-dryp-funktion
🍊 To madrør
🍐 Medfølgende rengøringsbørste


Severin ES3571

4.5 ud af 5 stjerner hos det tyske kaffemagasin Coffeeness.de
4.5 ud af 5 stjerner hos det tyske onlinemagasin Saftland.com
4 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de

Severin ES3571 

.
Både Coffeeness.de, Saftland.com og Testberichte.de har testet og anmeldt Severin ES3571. Alle ekspertkilder er glade for saftpresseren, som de giver en god anmeldelse.

I deres anmeldelser skriver de, at de især er glade for maskinens lækre juice og effektivitet. Selvom eksperterne generelt er vilde med Severin ES3571, nævner de også, at modellen er forholdsvis dyr.

Effektiv og god maskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Severin ES3571 en ”effektiv og god maskine”, som kan opfylde de flestes behov. Eksempelvis skriver eksperterne fra Coffeeness.de, at maskinen er ”en fantastisk tilføjelse i et køkken”. Dette mener de, da den sørger for ”lækker juice”.

Flere eksperter er enige i disse betragtninger, hvor Saftland.com især hæfter sig ved, at Severin ES3571 er både brugervenlig samt rengøringsvenlig. De forklarer derfor, at man sagtens kan bruge modellen hver dag.

Testberichte.de fremhæver ydermere, at Severin ES3571 ikke støjer meget under brug, så den forstyrrer ikke hele hjemmet. De synes, at dette er et stort plus, hvis man eksempelvis skal bruge den om morgenen, når resten af hjemmet sover. Dog er de ikke så glade for påfyldningsrøret.

Alsidig saftpresser

Severin ES3571 er en alsidig saftpresser, der kommer med mange anvendelsesmuligheder. Den kan nemlig både bruges til juice, marmelade og sorbetis. For at starte maskinen skal man blot trykke på en enkelt knap, hvorfor den er nem i brug.

Derudover kommer Severin ES3571 med en vekselstrømmotor, der har en effekt på 150 Watt. Saftpresserens hastighed er desuden på 45 omdrejninger i minutter, så maskinen sikrer, at der udtrækkes så meget saft fra ingredienserne som overhovedet muligt.

Rengøringsvenlig saftpresser

Med Severin ES3571 får man en rengøringsvenlig saftpresser. Alle de aftagelige dele tåler nemlig maskinopvask, så man ikke skal bruge tid på at vaske dem manuelt. Basen skal ydermere blot aftørres med en klud.

Sidst men ikke mindst har Severin ES3571 en juicebeholder, der kan rumme op til 1 liter juice. Frugtkødsbeholderen har en kapacitet på 1,3 liter.

Udvalgte fordele ved Severin ES3571:
🍋 Rengøringsvenlig
🍇 Støjsvag vekselstrømmotor
🍏 Alsidig maskine
🍊 Nem i brug
🍐 Lave omdrejninger


Her finder du de vigtigste vitaminer og mineraler 

Med en saftpresser kan det blive noget sjovere og nemmere at indtage vitaminerne og mineralerne fra frugt og grønt i flydende form. Men hvilke frugter og grøntsager er de bedste? Læs med her, når vi guider til, hvilke vitaminer og mineraler der er de vigtigste, samt hvilke fødevarer du skal indtage for at få dem.

A-vitamin 

GroentsagtjuiceIfølge Netdoktor.dk, så er A-vitamin gavnlig for flere af kroppens funktioner. Det styrker først og fremmest immunforsvaret ved at beskytte mod infektioner og betændelse, sådan at kroppen bliver stærkere og mere resistent overfor sygdomme.

Herudover er A-vitamin særlig godt for synet og styrker både nethinde og øjne. Også resten af ansigtet har brug for A-vitamin, idet dette vitamin sørger for at give liv til håret, styrke neglene og beskytte mod bumser og eksem.

A-vitamin er desuden særlig vigtigt, hvis du er gravid, da det hjælper fosterets udvikling. A-vitamin findes særligt i kød, æg og mejeriprodukter, men også i mørkegrønne og orange grøntsager som gulerødder, tomater, broccoli, kål og spinat.

B-vitamin

Der findes rigtig mange forskellige B-vitaminer, så derfor er det svært at skære B-vitamin over en kam. Her er nemlig tale om både B1, B2, B3, B6, B8, B9 og B12, og de spænder vidt, hvad angår påvirkninger af kroppen. B-vitaminerne findes hovedsagelig i kornprodukter, kerner, nødder, kød og mælkeprodukter, så det kan være svært at få nok B-vitamin via det grønne. Sundhed.dk skriver, at især B1, B2 og B12 kan være svært at indtage nok af, hvis man ikke spiser kød. Skal man få B-vitaminer via sin saftpresser, så kan man tilsætte mælk eller nødder til sin smoothie eller juice.

Livsstil TV2 fremhæver, at B1 fremmer fordøjelsen og er et nødvendigt vitamin for velfungerende muskler, hjerne og hjerte. B1 findes i den grønne verden i bælgfrugter og linser. Livsstil TV2 skriver påpeger også, at B2 især er vigtigt for et velplejet udseende, idet vitaminet styrker hår, hud, negle, syn og generel vækst samt hjælper mod udslæt og eksem. B2 findes i den grønne verden i bladgrønt og bælgfrugter.

B3 og B6 er vigtige vitaminer, da disse vitaminer hjælper kroppen med at omdanne både proteiner, kulhydrater og fedt til energi i kroppen. B3og B6 findes i den grønne verden i bælgfrugter.

B8 styrker immunforsvaret samt stabiliserer blodsukkerniveauet. Herudover hjælper B8 også med iltning af celler og produktion af antistoffer. B8 findes i den grønne verden i bønner, grønkål og champignon.

B9 er vigtigt, hvis man er gravid, da B9 styrker fosterets vækst. Herudover spiller B9 også en rolle i styrkelsen af immunforsvaret og dannelsen af røde og hvide blodlegemer samt kan beskytte mod visse former for kræft. B9 findes i den grønne verden i grønne grøntsager, bælgfrugter og frugt.

B12 påvirker dig på mange måder, for B12 er både vigtigt for hjerne og krop. B12 indgår i produktionen af serotonin og dopamin i hjernen, som er med til at holde humøret oppe samt hjælper med at mindske risikoen for demens. Herudover er B12 altafgørende for knoglerne. B12 findes stort set ikke i frugt og grønt, så brug derfor godt med mælk i din smoothie eller juice, da mælkeprodukter er rige på B12.

C-vitamin

appelsinerVil man undgå forkølelse, så skal man spise C-vitamin i lange baner.  Dette velkendte udsagn holder ikke helt vand, men det er rigtigt, at C-vitamin er med til at styrke kroppens immunforsvar og beskytte mod virus og bakterier. Herudover hjælper C-vitamin med at regulere kolesterolniveauet samt bevare hjerte og blodårers styrke. C-vitamin findes hovedsageligt i frugt og grønt, og især i friske appelsiner, citroner og bær og i grøntsager som tomater, blomkål, peberfrugt og grønne bladgrøntsager samt kartofler.

D-vitamin

D-vitamin er særligt vigtigt for kroppens skelet, for det er D-vitaminet, der sørger for knoglerne og tændernes omsætning af calcium og fosfat. D-vitaminet sørger også for optagelse af calcium i tarmsystemet. Mangel på D-vitamin kan føre til skrøbelige knogler og tænder. D-vitamin findes hovedsagelig i kød, æg, fede fisk og fede mælkeprodukter samt i solens stråler. Dermed findes D-vitamin stort set ikke i frugt og grønt dog med undtagelse af avocado. Brug derfor gerne mælk i din drik for også at kunne indtage D-vitamin via saftpresseren. 

E-vitamin

E-vitamin er særligt vigtigt for hjertet og kredsløbet, da det beskytter kroppens celler mod nedbrydning samt hjælper med dannelse af blodkar og beskytter mod åreforkalkning og blodpropper. Herudover er E-vitamin vigtig for forplantningen. E-vitamin findes hovedsagelig i kornprodukter, planteolier, mælkeprodukter og æg, men også i grønne grøntsager som kål samt i nødder. Nødder og mandler kan med fordel også bruges i en smoothie og gerne sammen med mælk også. 

K-vitamin

K-vitamin er vigtigt for blodet og blodets evne til at størkne samt til dannelse af vigtige proteiner. Menstruerende kvinder skal være opmærksomme på at få nok K-vitamin. K-vitamin findes i kornprodukter, mælkeprodukter, kød og lever samt i grønne grøntsager som avocado, kål, broccoli og spinat, bælgfrugter og vindruer. 

Calcium

Ifølge Sundhed.dk, så er calcium (kalk) ligesom D-vitamin er vigtigt for opbygningen og vedligeholdelse af knoglerne. Får man ikke calcium nok, kan man i værste tilfælde få knogleskørhed. Calcium findes hovedsagelig i mælkeprodukter (også ost) samt frø, kerner, nødder og grøntsager som grønkål og spinat. Det skal dog nævnes, at det er svært at få nok calcium, hvis man ikke indtager mælkeprodukter. 

Jern

Jern er et vigtigt mineral for kroppen, da det hjælper de røde blodlegemer med at transportere ilt rundt i kroppen. Mangler man jern (det er især menstruerende kvinder, der er i risikogruppen), svækkes immunforsvaret også, og man kan få decideret blodmangel. Jern findes hovedsagelig i kornprodukter, kartofler, kød, fisk og æg samt grøntsager som blomkål, broccoli og bønner. 

Folsyre

Folsyre gavner de røde blodlegemer samt bistår cellernes deling. Folsyre findes både i kornprodukter og mælkeprodukter samt bælgfrugter, grønne grøntsager og frugt. 

Pantotensyre

Pantotensyre er vigtigt for nervesystemet og produktionen af hormoner. Desuden hjælper pantotensyre også med omdannelse af mad til energi i kroppen. Pantotensyre findes både i kød, mælkeprodukter og æg, men også i bælgfrugter, broccoli og bønner. 

Zink

Zink er et mineral, som styrker immunforsvaret og kroppens evne til at hele. Zink findes hovedsagelig i kød, mælkeprodukter og æg, men også i nødder, frø og kerner. Frugt og grønt indeholder kun meget lidt zink. 

Fedt

Selv om der skrives spalte op og spalte ned om, at vi skal skære ned på mængden af fedt, så er fedt nødvendigt for at optage vitaminer og mineraler. Gå gerne efter de sunde fedt-typer som planteolier.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 


Novis Vita Juicer

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ Anbefalet hos Foodrepublic.com
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk

Novis Vita Juicer

.
Novis Vita Juicer er blevet vurderet af amerikanske Trusted Reviews og amerikanske Food Republic samt danske Gastromand. Alle eksperterne roser Novis Vita Juicer i rigtig høje vendinger, og konklusionen lyder, at modellen både er hurtig, effektiv og meget alsidig.

Sådan fungerer Novis Vita Juicer

Novis Vita Juicer er en alsidig maskine – hvilket også tæller udseendet, for modellen kommer i otte forskellige farver. Man kan lave både juice, smoothies og saft på modellen og sågar også suppe og drinks. For at få netop den type produkt man ønsker, så kan modellen samles på fire forskellige måder: uden blenderen til hårde frugter og grønt, med blenderen til blødere frugter og grønt (som producerer puré-agtig juice), med citruspresseren til saft med frugtkød samt med centrifugen til klar juice. Eksperterne roser modellen for at være let i brug og der findes to indstillinger, som bruges til hårde/bløde ingredienser. Modellen kommer med en bred tragt og påfyldningsrør, så modellen kan med lethed håndtere store stykker frugt og grønt.

Rengøring

Man kan skille Novis Vita Juicers dele ad og de aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen. For det bedste resultat anbefales det, at man starter med at fjerne låget og sien og tag derefter delene af. Skyl dem under vandhanen for en hurtig rensning og derefter kan opvaskemaskinen anvendes til den grundige rengøring. Eksperterne nævner også, at Novis Vita Juicer sviner langt mindre end andre saftpressere.

 Andre fordele

Novis Vita Juicer har en rigtig høj brugervenlighed og den betjenes med få knapper. Modellen er rigtig hurtig i brug og giver et maksimalt udbytte af saften – noget som eksperterne er meget imponerende over. Det gælder også smagen af juicen, som bliver både mindre syrlig, sødere og mere klumpfri end den juice, man kan købe i supermarkedet. Også variationsbredden bliver rost af eksperterne, som selv med stor succes forsøgte sig med lemonade, drinken strawberry daiquiri og endda suppe.

Udvalgte fordele ved Novis Vita Juicer:
🍋 
Fire måder at bruge modellen på, som er tilpasset typen af saft
🍇 Alsidig model, der både kan lave saft, juice, puré, smoothies, drinks og suppe
🍏 Stor tragt og påfyldningsrør
🍊 Hurtig i brug og sørger for maksimalt udbytte


FAQ

Hvilken saftpresser er den bedste?
En af de absolut bedste saftpressere, som er på markedet i øjeblikket, er modellen Bosch MES25A0, som er blevet kåret som testvinder i en række forskellige forbrugstests. Modellen bliver blandt andet rost for, dens smarte indstillinger, som gør det muligt at få så meget saft ud af frugterne som muligt.
Hvordan vælger jeg en saftpresser?
Når du skal vælge en saftpresser, så kan det være en fordel at vælge en maskine, som passer til dine behov i størrelsen, og som er kraftig nok til at klare de fleste hverdagsopgaver. Dertil kan det være en fordel at vælge en model, som er relativ nem at rengøre.
Er en saftpresser spild af penge?
Hvorvidt en saftpresser er spild af penge eller ej, det kommer an på, hvor ofte du skal bruge den. En saftpresser kan være alle pengene værd, hvis du ofte gerne vil lave dine egne sunde juicer og safter, da maskinen gør den proces både nem og hurtig.
Hvad bør jeg ikke komme i en saftpresser?
Generelt bør du undgå at komme fødevarer i din saftpresser, som ikke indeholder særligt meget væske. Det gælder blandt andet ingredienser såsom avokado, kokos, kål, broccoli og pære. Dertil kan du også hurtigt drikke for meget af fødevare såsom ananas og citrusfrugter, hvis du kommer disse i din saftpresser.


Disse kilder har vi anvendt i saftpresser testen: testkilder

Berlingske Tidende 🇩🇰
Berlingske Tidende er den ældste danske avis, som stadig eksisterer. Avisen er fra 1749 og udkommer stadig hver dag. Berlingske Tidende har hovedsektioner om ind- og udland, business, sport, kultur og debat med mere. Avisen har også et stort onlineunivers med blandt andet fokus på forbrugerliv og livsstil. Her er der tale om en test af slowjuicere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Dinside.no 🇳🇴
Dinside.no er et norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Dinside.no beskæftiger sig med en bred vifte indenfor forbrugerprodukter til bil og bolig samt sitet skriver om fritid, rejser og økonomi. Dinside.no har endvidere en test-sektion, og her har sitet testet juiceren Philips Avance Collection HR1871. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Foodrepublic.com 🇺🇸
Foodrepublic.com er en amerikansk side, der udforsker verdens madkultur gennem et bredt udvalg af interviews, reportager, oplevelser, opskrifter og tests. Her har foodrepublic.com testet Novis Vita juiceren. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Tænk er det danske forbrugerråd, som fungerer som danskernes vagthund i samfundet. Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af 20 forskellige saftpressere, der både inkluderer almindelige saftpressere og slow juicere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand er et dansk mandemagasin med fokus på alt indenfor gastronomiens verden set med mænds øjne. Det indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand har her testet Novis Vita juiceren. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Hos britiske Good Housekeeping Institute kan man finde en masse information, viden og anmeldelser af diverse produkter til hjemmet. Good Housekeeping Institute anmelder blandt andet saftpressere heriblandt Sage Nutri Juicer. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt Philips HR1889, som de har givet 71 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her.

Metro.se 🇸🇪
Metro.se er en svensk avis, der skriver bredt om emner, der berører svenskerne og deres interesser. Det inkluderer både nyheder fra ind- og udland, som oplyser, engagerer og vedkommer de svenske læsere og et stort fokus på livsstil og debat. Avisen skriver også om forbrugerliv og trends, og derfor har avisen her testet fem forskellige saftpressere, inklusiv OBH 6749 Prestige. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Politiken 🇩🇰
Politiken er en af de traditionelle danske aviser, og avisen rækker helt tilbage til 1884, hvor den er grundlagt. Politiken er stadig en af Danmarks mest læste aviser, og dagligt udkommer avisen med sektioner om nyhedsstof fra ind- og udland samt især fokus på kultur og debat. Som en kulturelbetonet avis beskæftiger Politiken sig også med forbrugerliv, og derfor har avisen her testet forskellige saftpressere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er det svenske forbrugerråd, og rådets virke er at sikre et godt forbrugerliv i Sverige. Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 26 forskellige saftpressere, der både tæller de almindelige centrifuge-saftpressere og slow juicere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

The Independent 🇬🇧
Den store britiske avis The Independent leverer nyheder indenfor politik, sport, indland, udland m.m. Udover at skrive nyheder hver dag, så anmelder og tester de også produkter. De har blandt andet lavet en test med 11 forskellige saftpressere, hvori maskinerne Sage Nutri Juicer, Smeg Slow Juicer og Smeg Retro Style Citrus Juicer indgår. Du kan læse anmeldelserne af de tre saftpressere her.

The Telegraph 🇬🇧
Den britiske avis The Telegraph leverer nyheder fra hele verdenen. Udover at levere nyheder, så tester og anmelder de også diverse forbrugerprodukter. De har blandt andet lavet en test med 5 forskellige saftpressere, hvori Sage Nutri Juicer, Smeg Slow Juicer og Smeg Retro Style Citrus Juicer indgår. Du kan læse anmeldelserne af de tre maskiner her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Trustedreviews.com er en amerikansk side, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har trustedreviews.com testet modellen Novis Vita Juicer. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com har også testet og anmeldt saftpresseren Philips HR1946. Du kan læse hele testen her.

Trustedreviews.com har ligeledes testet og anmeldt Philips HR1889, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

TV2 Danmark 🇩🇰
TV2 er Danmarks største kommercielle tv-kanal med underholdning og vidensudsendelser til danskerne. TV2 har også flere underkanaler til specifikke målgrupper som TV2 Zulu til de unge, TV2 Charlie til de ældre og TV2 News til de nyhedsorienterede. TV2 har også et stort online-univers, der blandt andet fokuserer på livsstil og forbrugerliv. Her har TV2 Livsstil testet saftpressere, og det inkluderer blandt andet modellen Philips Avance Collection HR1871. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

TV2 Norge 🇳🇴
TV2 Norge er Norges største kommercielle tv-kanal, hvor der både er fokus på underholdning, aktualitet og viden. Kanalen fokuserer derfor både på nyheder, film, serier, sport og livsstil og har også et stort online site tilknyttet. TV2 Norge har testet flere forskellige saftpressere, og det inkluderer blandt andet Witt by Kuvings C9600W. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk 🇬🇧
Which er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Whichs vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørger for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det saftpressere og blandt andet modellen Philips HR1855.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Philips HR1889, som de har givet en god bedømmelse. Læs hele anmeldelsen her.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

BBCgoodfood.com 🇬🇧
Det britiske onlinemagasin BBCgoodfood.com skriver om alt, hvad der handler om mad. På siden kan der både findes opskrifter, guides samt tests og anmeldelser af køkkenprodukter. Her har de testet og anmeldt Philips HR1889, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Coffeeness.de 🇩🇪
Det tyske kaffemagasin Coffeeness.de drives af Arne Preuß. Her kan der findes alt lige fra artikler til guides og anmeldelser af kaffe- og køkkenprodukter. I denne omgang har Coffeeness.de testet og anmeldt Severin ES3571, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her. 

Mirror.co.uk 🇬🇧
Den britiske avis Mirror.co.uk beskæftiger sig med nyheder fra både ind- og udland. Udover dette tester og anmelder de også en bred vifte af forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt flere af de bedste juicemaskiner på markedet heriblandt Philips HR1889. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Saftland.com 🇩🇪
Det tyske onlinemagasin Saftland.com beskæftiger sig primært med juicemaskiner, blendere og saftpressere. I denne omgang har de testet og anmeldt Severin ES3571, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Testberichte.de 🇩🇪
Testberichte.de er et tysk testmagasin, der samler forskellige tests og forbrugeranmeldelser, hvorefter de bliver analyseret. Herefter danner eksperterne deres egen mening og giver det specifikke produkt en samlet vurdering. Her har de testet Severin ES3571, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke den rette saftpresser i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Som gode alternativer til denne artikel, finder du her vores generelle juicer og slow juicer tests, der begge indeholder testvindende modeller, samt nyttig viden om emnet.

Når man juicer, får man en masse sunde vitaminer fra det frugt og grønt, som man anvender. Men ser man på, om man får det hele med, er svaret desværre nej. Der sidder nemlig en masse vitaminer i skralden, som man ikke får det fulde udbytte ud af. Derfor kunne det være en idé også at lave nogle smoothies.

Her kan du læse vores store smoothie blender test, der giver dig et godt overblik over de bedste specielt designede blendere til lige netop dette formål.

Du kan også læse vores generelle blender test, der giver dig det brede overblik over markedets bedst bedømte modeller.

Er der et bestemt mærke der fanger din opmærksomhed, kan du med fordel give dig i kast med vores producent-specifikke tests.

Her finder du blandt andet vores Blendtec blender test, vores Raw blender test, vores KitchenAid blender test, vores Vitamix blender test, vores Wilfa blender test og vores KitchenAid Artisan High Performance Blendertest, der alle indeholder testvindere og topscorende modeller.

Er det småt med pladsen, eller føler du ikke, du har brug for en blender, kan en god stavblender også være et fremragende værktøj til at lave lækre smoothies.

Også i denne kategori har vi en række producent-specifikke tests. Her kan du læse vores Bamix stavblender test, vores KitchenAid stavblender test og vores Bamix Superbox test, der alle indeholder ekspertfavoritter.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme