Wilfa blender test-overblik – Se eksperternes vurdering – Testvinder guide

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om de Wilfa-blendere, der findes på det danske marked, og formålet med denne artikel er at give det bedst mulige overblik over udvalget.

Her er derfor både tale om en Wilfa blender, som er blevet vurderet i officielle tests samt Wilfa blendere, der endnu ikke er blevet testet. Det gør ikke blenderne ringere i kvalitet, men de er simpelthen bare ikke blevet testet, idet kun et fåtal af modellerne testes. Du finder også prissammenligning af de forskellige blendere.

Herudover har vi også medtaget en række forskellige alternativer til Wilfa for at kunne se mangfoldigheden på markedet. Disse blendere er alle blevet testet af ekspertpaneler.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Wilfa blender test indeholder:
🔸 Overblik over Wilfa blendere som har fået gode bedømmelse af eksperterne
🔸 Prissammenligning af de forskellige Wilfa blendere
🔸 Overblik over gode alternativer til Wilfa
🔸 Gode smoothie-opskrifter, som er lette at lave med blenderen
🔸 Information om Wilfa
🔸 Gennemgang af de tests vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Wilfa blendere, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne.

Du finder også prissammenligning af de forskellige Wilfa blendere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

I artiklen har vi også samlet en række alternative testvindere fra andre producenter, så du kan danne dig et fuldt overblik over alle de blendere der klarer sig godt i test.


Wilfa BPF-1200S

4.8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos KitchenOne.dk
4.8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Coop.dk

Wilfa BPF-1200S

 

.
Wilfa BPF-1200S er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær blender hos forbrugerne hos de to forhandlere KitchenOne.dk og Coop.dk.

Her skriver brugerne, at de er begejstrede for blenderens gode kvalitet og effektive ydeevne. Til gengæld nævner flere brugere, at Wilfa BPF-1200S har en blenderkande, som ikke kan maskinvaskes, hvilket de er skuffede over.

Fantastisk blender, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos de to forhandlere KitchenOne.dk og Coop.dk er Wilfa BPF-1200S en ”super god blender”, der kan bruges til de fleste ingredienser. Eksempelvis skriver en bruger, at dette er en ”fantastisk blender” med ”en stor kapacitet”, der kan klare det meste.

Dette er flere brugere enige i og forklarer ydermere, at man får en ”kraftfuld blender”, der er meget effektiv og nem at rengøre. Nogle brugere hæfter sig ligeledes ved, at modellen virker robust og i høj kvalitet. Samtidigt fremhæver en bruger, at Wilfa BPF-1200S har flere ”smarte funktioner”.

Ingen af brugerne nævner mange ulemper ved blenderen. Dog mener en bruger, at det er ærgerligt, at blenderkanden ikke kan vaskes i opvaskemaskinen.

Mange anvendelsesmuligheder

Med Wilfa BPF-1200S får man en blender, som kan bruges til en del forskellige formål.

Den er nemlig fyldt med praktiske detaljer, og så har den en varmetålende plastikkande. Det gør, at man både kan tilberede kolde ingredienser samt varme ingredienser i kanden. Blenderkanden tåler temperaturer på helt op til 100 grader.

Blenderen har ydermere et gummihåndtag, der sørger for en sikker håndtering uanset, om man har tilberedt varme eller kolde ingredienser. Når man skal tilføje noget til maden i blenderen, kan man desuden gøre brug af målebægeret i påfyldningslåget.

Tre forudindstillede programmer

Wilfa BPF-1200S er forsynet med tre forudindstillede programmer til supper, smoothies og vegetabilske drikkevarer. Derudover har den en pulsfunktion samt tre hastigheder, så man kan vælge den hastighed, der passer bedst til de specifikke ingredienser.

Takket være blenderens fem knive i rustfrit stål kan den håndtere bløde ingredienser såvel som de mere hårde ingredienser. Det gør, at man sagtens kan blende både isterninger, bønner, nødder og kerner, hvis man ønsker dette.

Sidst men ikke mindst har Wilfa BPF-1200S en motoreffekt på 1200 Watt samt en strømforsyning, der kan køre i 10 minutter ved 22.000 omdrejninger i minuttet.

Fordele

 • Ergonomisk håndtag på kanden
 • Har intelligent strømoverførsels-system
 • Blander kontinuerligt
 • Kanden er skade- og varmeresistent
Ulemper

 • Har et relativt højt støjniveau
 • Kanden tåler ikke maskinopvask

Her kan du se en præsentationsvideo af Wilfa BPF-1200S. Videoen er produceret af Wilfa:


Wilfa BL-1000S

4.9 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Imerco.dk

Wilfa BL-1000S

 

.
Wilfa BL-1000S er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en favorit hos forbrugerne. Blenderen er nemlig blevet testet og anmeldt af brugere hos den danske forhandler Imerco.dk.

Her skriver brugerne, at det er en rigtig god blender, som klarer alle opgaver uden problemer. Der er ingen af brugerne, som nævner mange ulemper ved Wilfa BL-1000S. Dog bør man huske at putte nok vand i blenderen, hvis den skal fungere optimalt.

Hurtig og effektiv blender, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos Imerco.dk er Wilfa BL-1000S en fin blender, der ”klarer alle opgaver hurtigt og effektivt”. En bruger skriver, at det er ”den bedste blender”, mens andre forklarer, at den ”virker fint, når det kommer til smoothies”.

Andre brugere hæfter sig ligeledes ved, at blenderen ”er nem at rengøre” samt, at ”den hakker sig igennem alt på ingen tid”. Dog mener en bruger, at det er ”vigtigt med vand nok”, når man laver smoothies, da ”alt det frosne ellers vil ligge i toppen”.

Velegnet til smoothies og iskaffe

Med Wilfa BL-1000S får man en blender, der er velegnet til at tilberede især iskaffe og smoothies. Blenderen er forsynet med en kolbe, der er lavet af stærkt glas og har en kapacitet på 1,5 liter, hvorfor man kan lave en god portion på én gang.

Selve motoreffekten er på 1000 Watt, hvilket gør, at blenderen kan klare de fleste ingredienser. Samtidigt kommer Wilfa BL-1000S med fire specialtilpassede knive heriblandt brugerdefinerede klinger til knusning af is.

Takket være den justerbare hastighed kan man selv regulere hastigheden og styre, hvor fint eller groft de forskellige ingredienser skal blendes.

Tre forskellige programmer

Wilfa BL-1000S er forsynet med tre forskellige programmer, så man kan vælge den rette hastighed og kraft til det, man blender. Der findes både et program til knusning af is, et smoothie-program samt et intervalprogram.

Derudover har blenderen en pulsfunktion for ekstra effekt. Når der er gået 10 minutter, vil Wilfa BL-1000S desuden slukke pr. automatik.

Blenderen har ydermere et aftageligt låg med et målebæger i påfyldningshullet. På den måde er det nemmere at fylde flere ingredienser i blenderen, når den er i gang. Når man er færdig med at blende, er det muligt at tage bunden af, så Wilfa BL-1000S kan rengøres uden problemer.

Fordele

 • Fem knive i rustfrit stål
 • Tre forudindstillede programmer
 • Varmetålende plastikkande
 • Gummihåndtag
 • Tre hastigheder og pulsfunktion
Ulemper

 • Modellen har et relativt højt støjniveau

Wilfa B2G-800S

Alsidig blender

Wilfa B2G-800S

 

.
Wilfa B2G-800S er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests. Dog har vi stadig valgt at tage denne blender med i vores artikel, da det er en alsidig model, som passer til de flestes behov.

Kan bruges til de fleste ingredienser

Med Wilfa B2G-800S får man en blender, der kan anvendes som en hjælp i køkkenet. Den kan nemlig bruges til de fleste ingredienser uanset, om man skal lave en milkshake, en smoothie eller en suppe.

Blenderen moser og purerer nemt de forskellige ingredienser uanset, om de er bløde eller lidt hårdere takket være motoren, der har en effekt på 800 Watt.

Kolben har desuden en kapacitet på 0,8 liter, så der er mulighed for at lave en forholdsvis god portion på én gang.

Vælg mellem flere programmer

Wilfa B2G-800S kommer med tre forskellige programmer, så man opnår den rigtige hastighed og kraft til det, man ønsker at tilberede.

De tre programmer inkluderer et program til knusning af is, et smoothie-program samt et intervalprogram. Ønsker man en ekstra effekt, har blenderen også en pulsfunktion. Når der er gået 10 minutter, vil Wilfa B2G-800S desuden slukke af sig selv.

Derudover har Wilfa B2G-800S fire brugerdefinerede knive, der er velegnede til hver deres formål. En af knivene er blandt andet særligt tilpasset til at knuse is.

Medfølgende flaske til at have med på farten

Ved køb af Wilfa B2G-800S medfølger der en 2GO-flaske på 600 ml., der er BPA-fri. Med denne flaske kan man tage en smoothie, milkshake eller lignende med på farten uden problemer. Flasken kan placeres på motordelen, så ingredienserne tilberedes direkte i den.

Sidst men ikke mindst er Wilfa B2G-800S udstyret med seks knive i massivt rustfrit stål. Det hjælper med en effektiv og hurtig tilberedning af de forskellige ingredienser.

Fordele

 • Medfølgende 2GO-flaske
 • Tre programmer
 • Seks knive i massivt rustfrit stål
 • Fire brugerdefinerede knive
 • Pulsfunktion
Ulemper

 • Flasken design gør den svær at rengøre

Alternativer til Wilfa blendere

I det foregående afsnit har vi gennemgået 4 forskellige Wilfa blendere. I dette afsnit vil vi yderligere gennemgå 4 andre blendere for at vise, hvad udvalget på markedet ellers byder på af andre gode modeller.

Vi gennemgår de 4 alternativer på samme måde som modellerne fra Wilfa.


Braun JB 3060

Bedst i test hos uvildige forbrugermagasiner

Braun JB 3060 blender

 

.

God og simpel blender

Braun JB 3060 har en motor på 800 watt, som måske ikke er markedets højeste, men modellen er stadig kraftfuld nok til at kunne klare dagligdagens blenderopgaver uden problemer.

5 hastigheder

Braun JB 3060 er udstyret med en aftagelig rustfri kniv, som arbejder sammen med motorens 800 watt om at kunne bearbejde selv de lidt hårdere ingredienser.

Braun JB 3060 vil både kunne lave en cremet og ensartet smoothie eller en lind suppe, og eftersom modellen har 5 forskellige hastighedstrin, så kan man selv bestemme farten.

Herudover har modellen også en puls-funktion samt en turbo-funktion, således at man helt har styr på farten og processen med at blende.

God kapacitet

Braun JB 3060 har et klassisk design med kontrolpanelet nederst og glaskanden øverst. Kontrolpanelet består af en brugervenlig drejeknap, så der vil ikke være problemer med at betjene modellen.

Glaskanden på modellen er på 1,75 liter, hvilket betyder, at man både kan lave sig en enkelt smoothie eller suppe til flere dage. Når man er færdig med at blende, så fungerer rengøringen let, og der er kun meget lidt frugtaffald, der sætter sig fast.

Fordele

 • Nem at samle og programmere
 • Kompakt
 • Fås til en overkommelig pris.
Ulemper

 • Har et højt støjniveau
 • Er ikke specielt kraftfuld

Her kan du se en lille video præsentation af modellen:


Blendtec Designer 625

6 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com

Blendtec Designer 625

.2 forskellige testpaneler har afprøvet og vurderet blenderen Blendtec Designer 625, og begge hold eksperter er ovenud begejstrede for modellen. Her er tale om den danske madside for mænd Gastromand.dk samt det amerikanske teknikmagasin Cnet.com.

Blendtec Designer 625 er blevet testet på adskillige parametre, og modellen får lutter kopkarakterer. Gastromand.dk siger endda om modellen, at den er i stand til at blende ”ALT, hvad der proppes i”.

Kan blende alt

Blendtec Designer 625 er designet til at kunne håndtere alle de ingredienser, man kunne ønske at blende – og eksperterne forklarer her, at det faktisk er rigtigt.

Blendtec Designer 625 har i sig selv en motor på 1550 watt, hvilket er meget højt, og derudover er modellen udstyret med knive og hamre, der bearbejder ingredienserne og gør dem til flydende kost. Modellen kan klare selv meget hårde frugter og grøntsager – og også nødder og frø.

Eksperterne er meget imponerede over Blendtec Designer 625’s indsats, og resultatet bliver rigtig godt og cremet. Man kan med fordel anvende Blendtec Designer 625 til både at lave smoothies, supper eller knuse is – modellen er nemlig i stand til at tage hånd om både kolde og varme ingredienser.

4 programindstillinger

For et så alsidigt brug som muligt har Blendtec Designer 625 4 forskellige indstillinger, som man kan bruge til at skabe forskellige typer af flydende kost. Det fungerer også meget brugervenligt, og man skal blot tilsætte de ønskede ingredienser og derefter trykke på den type, man foretrækker – suppe, is, juice eller smoothie. Herefter går modellen selv i gang med at tilberede ingredienserne.

Blendtec Designer 625 har et fladt touch-display, som man benytter sig af, og skulle der komme sprøjt, så kan man blot tørre det af med en klud. Udover de 4 programindstillinger kan man også selv vælge hastighed, og der findes 6 forskellige hastighedstrin at vælge imellem – plus en pulsfunktion.

Hurtig og let at rengøre

Eksperterne konstaterer også, at Blendtec Designer 625 er en rigtig hurtig blender, som på kun kort tid kan producere en drik med en god konsistens. De lægger mærke til, at det kun tager få sekunder at knuse is og under 20 sekunder at få blendet en smoothie.

Eksperterne bemærker også, at Blendtec Designer 625 er let at anvende, og touch-displayet er meget brugervenligt og overskueligt, hvor man kun skal tage stilling til få knapper. Kanden er i øvrigt meget rummelig og kan indeholde 2,7 liter. Dertil er den også fremstillet af BPA-fri plast for at være miljøvenlig.

Eksperterne har i det hele taget ikke mange minusser ved Blendtec Designer 625, men den fylder noget og er med sine 4 kilo ikke let at manøvrere rundt med – dertil kommer også, at den larmer noget, når den arbejder.

Fordele

 • Har en meget kraftfuld motor
 • Har flere forskellige forprogrammerede blender-cyklusser
 • Kandens håndtag har et godt greb
 • Nem at hælde af
Ulemper

 • Opskriftsbogen indeholder ikke særlig mange opskrifter
 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

Du kan her se en lille præsentationsvideo af blenderen:


Gode smoothie-opskrifter, som er lette at lave med en wilfa blender

Blåbær-appelsin smoothieBlåbær/appelsin smoothie

Ingredienser – 2 personer:

🔹 300 gram frosne blåbær der ikke er sukrede.
🔹
1 ½ deciliter græsk yoghurt
🔹
1 ½ deciliter appelsinjuice

Denne smoothie er meget fedtfattig og meget let at lave. Blend blot alle ingredienserne sammen, indtil blåbærrene er findelte. Blend helst blåbærrene, når de er en smule optøede men stadig iskolde.

Hvis man ikke har blåbær, kan disse erstattes med andre bær, for eksempel solbær eller hyldebær.

Du kan læse hele opskriften her.


Mango/appelsin smoothieOrange-Mango-Smoothie

Ingredienser – 2 personer

🔹 200 gram frossen mangofrugt
🔹 ½ banan
🔹 2 deciliter appelsinjuice
🔹 1 deciliter græsk yoghurt

Denne smoothie er meget fedtfattig og hurtig at lave. Lad mangoen tø en smule op, så det er muligt at blende den, men den skal stadig være helt kold. Kom herefter blot alle ingredienserne i blenderen og blend dem til en cremet smoothie. Smoothien er færdig, når frugterne er helt findelte.

Du kan læse hele opskriften her.


Ananas/mynte smoothieananas-mynte-smoothie

Ingredienser – 4 personer

🔹 1 ananas
🔹 1 agurk
🔹 3 spsk. frisk mynte
🔹 2 deciliter vand
🔹 1 stor håndfuld isterninger

Denne opskrift er også fedtfattig. Start med at skrælle ananas og agurk og skær dem begge i store tern/skiver. Herefter skal alle ingredienserne tilsættes i blenderen sammen, og blend indtil smoothien begynder at skumme. Denne smoothie indeholder ikke laktose fra mælkeprodukter og er derfor velegnet til laktoseintolerante også.

Du kan læse mere om hele opskriften her.


Morgen-smoothiemorgen-smoothie

Ingredienser – 1 person

🔹 1 moden banan
🔹 140 gram frosne blåbær
🔹 ½ deciliter æblemost, ufiltreret
🔹 ½ tsk. honning

Denne smoothie passer perfekt til en tidlig morgen og tager derfor også kun kort tid at lave. Start med at skære bananen i stykker, og blend derefter alle ingredienserne sammen i blenderen. Efter kort tid er smoothien klar.

Hvis man ikke har blåbær eller foretrækker andre bær, kan de også sagtens anvendes som erstatning.

Du kan læse mere om hele opskriften her.


Grøn kokos-smoothieGrøn kokos-smoothie

Ingredienser – 2 personer

🔹 1 appelsin
🔹 1 mango
🔹 2 deciliter kokossaft
🔹 40 gram bladspinat
🔹 5 mynteblade

Denne smoothie er meget opfriskende og er ideel til efter træning. Skræl og skær frugterne ud i mindre stykker og blend alle ingredienserne sammen i blenderen. Server herefter og oplev en smoothie i en flot grøn farve. Som bonus er denne smoothie velegnet til laktose-intolerante, da den ikke indeholder mælkeprodukter.

Du kan læse mere om hele opskriften her.


Banan med grønt-smoothie

banan-Kiwi-smoothieIngredienser – 2 personer

🔹 2 bananer
🔹 2 kiwifrugter
🔹 1 håndfuld blå vindruer, stenfri
🔹 2 deciliter æblejuice
🔹 4 isterninger

Denne smoothie bliver både cremet takket være bananerne og syrlig på grund af kiwifrugterne. Hertil får den også en virkelig flot farve. Den er også let at lave, for man skal blot skære bananerne i mindre stykker og skrælle kiwifrugterne, og herefter skal alle ingredienserne blot i blenderen sammen.

Du kan læse mere om hele opskriften her.


Om Wilfa

wilfa logo
Wilfa er en norsk virksomhed, som blev etableret i 1948. Siden begyndelsen har Wilfa haft fokus på mindre, elektriske artikler til hjemmet, hvor både design, kvalitet og innovation går hånd i hånd. Siden etableringen i 1948 har Wilfa haft en stigende succes med deres produkter, og i dag er Wilfa en af de førende producenter af elektriske artikler til hjemmet i hele Norden.

Wilfa har traditionelt set haft fokus på hverdagsforbruget og de produkter, som forbrugerne anvender i deres dagligdag. Virksomheden udvikler hele tiden nye produkter, som testes og afprøves, og hensigten er hele tiden at levere produkter, som kan gøre hverdagen lettere for forbrugeren samtidig med, at produkterne har et flot design og den nyeste teknologi. For at være helt sikre på at produkterne har en høj kvalitet, kommer alle udsendte Wilfa-produkter med en 5-årsgaranti, således at ingen forbruger skal snydes ved eventuelle fejl.

Der har i de seneste år været meget fokus på køkkenet og traditionelle køkken-apparater hos Wilfa, som har taget de traditionelle artikler op for at forbedre dem og føre dem ajour med den moderne tidsalder.

Blandt andet har Wilfa haft kaffemaskiner som et af de nye hovedområder, hvor der er blevet produceret både innovative kaffemaskiner og andre kaffe-relaterede produkter, som den moderne forbruger forventer i dag. Wilfa har faktisk også en aftale med Nescafe, hvor de distribuerer deres verdenskendte Nescafe Dolce Gusto kaffemaskiner med kapsler.

Wilfa indgår også i samarbejder med forskellige producenter og eksperter for at være helt på forkant med udviklingen, og derfor har den norske virksomhed også indgået et samarbejde med Jordan for at udvikle en serie af elektriske tandbørster.

Ønsker du at vide mere om Wilfa, så kan du læse mere på deres hjemmeside.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 


Wilfa OBLB-1200S

✅ Gode brugeranmeldelser hos Skousen.dk 
✅ Gode brugeranmeldelser hos WhiteAway.com

  Wilfa OBLB-1200S

Wilfa OBLB-1200S er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld populær blandt forbrugerne hos de to forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com. Her har blenderen nemlig fået gode brugeranmeldelser.

Brugerne skriver, at Wilfa OBLB-1200S er af fantastisk kvalitet samt er nem at rengøre. Til gengæld er de mindre vilde med, at modellen kan være en smule skrøbelig ved nogle ingredienser.

Forbrugerne: Fantastisk blender med nem rengøring 

Ifølge brugerne er Wilfa OBLB-1200S en blender, der vil passe til de fleste familier. Eksempelvis kalder en bruger blenderen for værende ”perfekt”, da den kan klare det meste i et køkken.

Wilfa OBLB-1200S bliver ydermere betegnet som værende af ”fantastisk kvalitet”, da de ikke har lovet nogle problemer med denne sammenlignet med deres tidligere modeller.

Sidst men ikke mindst skriver en bruger, at Wilfa OBLB-1200S er ”super nem at rengøre”, da dette ikke tager lang tid. Man skal dog være opmærksom på de ingredienser, man bruger samt, om knivdelen er sat ordentligt fast inden brug.

Blender, der tåler høje temperatur og rengøringsprogram

Ved køb af Wilfa OBLB-1200S får man en blender, der kommer med en glaskande på 1,8 liter. Kanden er lavet af borosilikatglas, som tåler temperaturer på helt op til 90 grader. Dette er en fordel, hvis man ønsker at benytte blenderen til suppe.

Derudover er Wilfa OBLB-1200S forsynet med et rengøringsprogram, der også er modellens isknusnings-program. Rensefunktionen gør det nemt at rengøre selv de mest vanskelige steder på knivdelen.

Blenderens gummifødder bidrager ydermere til, at modellen står stabilt og robust på køkkenbordet under brug. Den er samtidig nem at betjene, da drejeknappen sidder på fronten.

Kraftfuld og effektiv motor 

Wilfa OBLB-1200S er udstyret med en kraftfuld og effektiv motor med en effekt på 1200 Watt. Det betyder, at blenderen kan klare de fleste opgaver i køkkenet, da den både kan bruges til at lave juice, hakke nødder, knuse is eller blende grøntsager.

Den kommer ydermere med en trinløs hastighedsregulering, så man selv kan bestemme hastigheden. Hastigheden kan vælges afhængig af de ingredienser, der er placeret i blenderkanden. Hvis man finder ud af, at man ønsker at putte noget i blenderkanden, når den allerede er i gang, finder med et aftageligt låg med målebæger i påfyldningshullet.

Fordele

 • Aftageligt låg med målebæger i påfyldningshullet
 • Trinløs hastighedsregulering
 • Blenderkande på 1,8 liter, der tåler op til 90 grader
 • Effektiv motor på 1200 Watt
 • Rengørings- og isknusnings-program
Ulemper

 • Er for smal i bunden

Magimix Le Blender / 11610

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Magimix le blender

 

.
Magimix Le Blender / 11610 har været testet af 2 forskellige testpaneler fra Danmark og Sverige. Her er tale om den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, som har testet modellen på flere parametre sammen med andre blendere fra forskellige mærker.

Magimix Le Blender / 11610 udmærker sig i særdeleshed og begejstrer begge ekspertpaneler, idet både Råd & Rön giver Magimix Le Blender / 11610 et stempel som testvinder i deres respektive tests.

Kraftig blender på 1200 watt

Set udefra ser Magimix Le Blender / 11610 meget ud som en traditionel standardblender, men indvendigt gemmer der sig en rigtig kraftfuld og alsidig blender i dette pæne design.

Magimix Le Blender / 11610 har nemlig en meget kraftfuld motor på hele 1200 watt, og det gør, at modellen kan arbejde meget hurtigt og håndtere selv hårdere ingredienser – det betyder også, at man ikke behøver at stå manuelt og skære ingredienserne ud i små stykker, før de tilsættes.

4 hastigheder

Magimix Le Blender / 11610 er designet til at kunne tilberede flere former for retter. Modellen kan både assistere til aftensmaden, hvor den kan snitte grøntsager eller blende ingredienser til en god suppe eller sauce.

Men den kan også anvendes til morgenstunden eller til snackFAQ-tiden om eftermiddagen, idet den kan tilberede smoothies og juice. Der findes 4 forskellige hastighedsindstillinger, som hver især passer til de forskellige typer af ingredienser.

Stor kapacitet

Magimix Le Blender / 11610 har en glaskande, som har en kapacitet på 1,8 liter. Det betyder, at man kan lave flere portioner ad gangen – men man kan også blot vælge at lave en enkelt smoothie. Som et stort plus så er modellen meget flot og stilren at kigge på, og så larmer den ikke ret meget. Det er især fordelagtigt, hvis man ønsker at blende smoothies eller juice til morgenmaden, hvor resten af familien ikke er stået op.

Fordele

 • Velegnet til smoothies
 • Er stabil
 • Har en god brugermanual,
 • Blender hurtigt
Ulemper

 • Har problemer med at blende/knuse is
 • Kanden kan være glat, når den er våd

Du kan se en lille video præsentation af Magimix Le Blender her:


Kitchenaid Artisan 5KSB5553

Testvinder hos den danske avis Politiken.dk

Kitchenaid Artisan 5KSB5553

 

.
Kitchenaid Artisan 5KSB5553 er blevet testet af den danske avis Politiken i deres lørdagstillæg Lørdagsliv. Modellen er blevet testet sammen med 9 andre modeller, hvor flere forskellige parametre af hver blender er blevet testet for at finde frem til, hvilken model der overordnet set er den bedste.

Efter testen får Kitchenaid Artisan 5KSB5553 den flotte titel som testvinder, idet modellen simpelthen bare præsterer bedst.

Sublim blender ifølge eksperter

Kitchenaid Artisan 5KSB5553 beviser med sin førsteplads i Politikens test, at en blender ikke behøver have den største motor for at præstere godt i blender-opgaver.

Kitchenaid Artisan 5KSB5553 har nemlig ”kun” en motor med en effekt på 550 watt, som er langt under flere andre blendere på markedet. Men når det kommer til generel præstation, så gør dette ingenting, for eksperterne er så begejstrede for modellens evner, at de kalder den en ”sublim drømmemaskine”.

Høj kvalitet

Kitchenaid Artisan 5KSB5553 er ikke en billig blender, men eksperterne fra Politiken skriver, at hvis man ønsker en blender, der kan mere end blot lave lidt suppe eller en smoothie, så skrues der også op for prisen. Eksperterne mener dog, at Kitchenaid Artisan 5KSB5553 er alle pengene værd, for den klarer simpelthen alle de stillede opgaver til topkarakter.

Modellen bliver sammen med de øvrige blendere afprøvet inden for evner til pestofremstilling, suppefremstilling og is-knusning, og det vurderes, at Kitchenaid Artisan 5KSB5553 klarer det hele uden at anstrenge sig markant. Især bemærkes det, at modellen er utrolig god til at knuse is.

Hvis man ønsker det, kan Kitchenaid Artisan 5KSB5553 endda producere slush ice.

5 hastigheder

Kitchenaid Artisan 5KSB5553 opererer forholdsvis lydsvagt, og det gælder alle opgaver. For at kunne være helt i kontrol over processen, så er Kitchenaid Artisan 5KSB5553 udstyret med 5 forskellige hastigheder plus en pulsfunktion. Modellen er også meget stabil, og den står godt fast på bordet med sine non-slip fødder. Der medfølger et tætsluttende og hældbart låg, og så har selve kanden en kapacitet på 1,5 liter. For en øget sikkerhed findes der elektroniske sensorer i modellen.

Er man interesseret i design, vil man yderligere kunne glæde sig over, at her er tale om en rigtig flot og stilfuld blender, som kan matches med andre køkkenredskaber fra Kitchenaid Artisan-serien. Eksperterne nævner ikke mange minusser ved Kitchenaid Artisan 5KSB5553, men dog synes de, at den manuelle rengøring kan være lidt besværlig, da der hurtigt sætter sig meget affald fast omkring knivene.

Fordele

 • Testvinder med motor på 550 watt
 • Klarer alle eksperternes opgaver fejlfrit
 • God til både smoothie, suppe, pesto-fremstilling og is-knusning
 • Kan lave slush ice,5 forskellige hastigheder
Ulemper

 • Ingredienserne har en tendens til at sætte sig fast omkring bladene og på siden af glasset.

Her kan du se en video om blenderen fra Kitchenaid:


FAQ

Hvad er den bedste blender i 2021?
En af de bedste blendere i 2021 er den populære Wilfa BPF-1200S. Blenderen har en fornuftig størrelse, smukt design og en relativt lav pris. Wilfa BPF-1200S blenderen kan købes i stort set alle hvidevare butikker. Ifølge forbrugerne kan blenderen ikke erstattes.
Hvordan ved jeg, hvilken blender jeg skal købe?
Det kan være svært at finde den helt rigtige blender. For at finde den perfekte blender til dit køkken, skal du have en god ide om, hvad du ønsker – især når det kommer til design og funktioner. Husk, at ingen blendere er ens.
Er det det værd at købe en dyr blender?
Det er op til dig selv at vurdere, om det er det værd at købe en dyr blender. Er du typen, der elsker at blende smoothies og andet i hverdagen, kan en dyr blender sagtens være det værd. Dyrere blendere har smarte og brugbare funktioner, der gør det nemmere.
Hvor meget burde jeg investere i en blender?
Det er op til dig selv at bestemme, hvor meget du bør bruge på en blender. Er du typen, der elsker at blende og gerne blender flere gange i løbet af en dag, kan det være en god ide at investere i en af de dyrere blender af god kvalitet.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Cnet.com 🇺🇸

Cnet.com er et amerikansk teknikmagasin, som beskæftiger sig med en bred vifte af aspekter inden for den teknologiske verden. Her er både tale om nyheder, guides, artikler, tests, forums og videoer. Her har Cnet.com testet blenderen Blendtec Designer 625. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. 

Dinside.no 🇳🇴

Dinside.no er en norsk avis, der skriver bredt om forbrugerstof. Dinside.no beskæftiger sig med en bred vifte inden for forbrugerprodukter til bil og bolig, og siden skriver om fritid, rejser og økonomi. Dinside.no har endvidere en test-sektion, og her har avisen testet blenderen Wilfa Raw Fuel. Du kan læse hele artiklen her.

Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Der indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand har her testet blenderen Blendtec Designer 625. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Politiken.dk 🇩🇰

Politiken er en dansk avis, som er grundlagt i 1884. Sammen med Jyllandsposten og Berlingske Tidende er Politiken en af de tre førende morgenaviser i Danmark, og Politiken udkommer hver dag. Politiken har også et online-univers, og både på web og på tryk beskæftiger avisen sig med nyheder, ind- og udland, politik, debat og kultur.

Avisen har også plads til forbrugerstof, og her har Politiken.dk testet blenderen Kitchenaid Artisan 5KSB5553 sammen med 9 andre blendere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 22 forskellige blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Teknisk Ukeblad 🇳🇴

Teknisk Ukeblad er en norsk avis, som er landets førende inden for teknologi og ingeniørforetagender. Teknisk Ukeblad er grundlagt i 1883 og udkommer stadig ugentligt. Teknisk Ukeblad har også en onlineportal Tu.no. Teknisk Ukeblad giver forbrugerne et grundigt indblik i nyheder og trends inden for både teknologi i almindelighed, elbiler, energi, industri, skibe, IT, klima samt meget mere. Teknisk Ukeblad bringer også af og til tests, og her har de norske eksperter testet blenderen Wilfa Raw Fuel. Du finder hele artiklen her.

Umahro Cadogan 🇩🇰

Umahro Cadogan er en dansk madekspert, som især er blevet kendt for at skrive kogebøger med det formål at ændre helbredsproblemer og sygdomme via kosten. Umahro Cadogan har i forbindelse med sin madlavning her testet blenderen Wilfa Raw Fuel.  

Klikk.no 🇳🇴

Det norske magasin Klikk.no skriver et hav af artikler hver dag om diverse emner. De skriver blandt andet om streaming, bolig samt meget mere. Derudover tester og anmelder de også forskellige produkter såsom blendere. Her har de testet flere blendere heriblandt Wilfa WBL-1200S, som de har givet 3 ud af 6 stjerner. Hvis du ønsker at læse hele anmeldelsen af Wilfa WBL-1200S, kan du klikke ind her på Klikk.no hjemmeside.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐

Udover de ovenstående tests og anmeldelser fra ekspertkilder har vi også taget et kig på forbrugeranmeldelser hos Skousen.dk og WhiteAway.com. Her har vi kigget nærmere på blenderen Wilfa OBLB-1200S, der har fået gode anmeldelser af forbrugerne. Hvis du ønsker at læse brugernes anmeldelser af Wilfa OBLB-1200S, kan du klikke ind her på WhiteAway.com eller her på Skousen.dk.


Andre relevante tests og artikler

Er du ikke overbevist om, at en blender fra Wilfa er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets bedste blendere med vores generelle blender test. I denne artikel har vi samlet testvindere fra en række forskellige producenter. Alle blendere er udvalgt fra eksterne tests, hvor eksperter fra diverse magasiner, aviser og ugeblade har brugstestet og vurderet de forskellige modeller.

Er der et bestemt mærke der fanger din opmærksomhed, kan du med fordel give dig i kast med vores producent-specifikke tests.

Her finder du blandt andet vores Blendtec blender test, vores Raw blender test, vores KitchenAid blender test, vores Vitamix blender test og vores KitchenAid Artisan High Performance Blender test, der alle indeholder testvindere og topscorende modeller.

Er du specielt interesseret i at lave lækre smoothies, kan du også læse vores smoothie blender test. I denne artikel har vi samlet de modeller, der har klaret sig bedst i forskellige tests. Der findes dog et andet køkkenredskab, der kan varetage denne opgave næsten lige så godt, men fylder meget mindre. Der er selvfølgelig tale om en stavblender.

Også i denne kategori har vi en række producent-specifikke tests. Her kan du læse vores Bamix stavblender test, vores KitchenAid stavblender test og vores Bamix Superbox test, der alle indeholder ekspertfavoritter.

Foretrækker du i stedet at indtage dit frugt og grønt som juice, bør du læse vores juicer og saftpresser tests. Her har vi samlet en lang række testvindere og topscorere, så du nemt kan få et overblik over, hvilke juicere eksperterne mener er bedst.

Du kan også læse vores slow juicer test, hvis du hellere vil slow-presse din juice. Nogle eksperter hævder at man får flere gode næringsstoffer ud af denne metode, sammenlignet med en traditionel juicecentrifuger. I denne artikel finder du naturligvis også prissammenligning af alle produkterne, så du altid kan finde den billigste pris på nettet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme