Wilfa blender test 2020 – Se eksperternes vurdering – Testvinder guide

0

Denne artikel handler om de Wilfa-blendere, der findes på det danske marked, og formålet med denne artikel er at give det bedst mulige overblik over udvalget.

Her er derfor både tale om en Wilfa blender, som er blevet vurderet i officielle tests samt Wilfa blendere, der endnu ikke er blevet testet. Det gør ikke blenderne ringere i kvalitet, men de er simpelthen bare ikke blevet testet, idet kun et fåtal af modellerne testes. Du finder også prissammenligning af de forskellige blendere.

Herudover har vi også medtaget en række forskellige alternativer til Wilfa for at kunne se mangfoldigheden på markedet. Disse blendere er alle blevet testet af ekspertpaneler.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Wilfa blender test indeholder:
🔸 Overblik over Wilfa blendere som har fået gode bedømmelse af eksperterne
🔸 Prissammenligning af de forskellige Wilfa blendere
🔸 Overblik over gode alternativer til Wilfa
🔸 Gode smoothie-opskrifter, som er lette at lave med blenderen
🔸 Information om Wilfa
🔸 Gennemgang af de tests vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Wilfa blender test 2020 – Her er de bedste Wilfa blendere

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Wilfa blendere, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne.

Du finder også prissammenligning af de forskellige Wilfa blendere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

I artiklen har vi også samlet en række alternative testvindere fra andre producenter, så du kan danne dig et fuldt overblik over alle de blendere der klarer sig godt i test.


Wilfa OBLB-1200S

✅ Gode brugeranmeldelser hos Skousen.dk 
✅ Gode brugeranmeldelser hos WhiteAway.com

  Wilfa OBLB-1200S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
549,00 Kr. 0,00 Kr. 549,00 Kr. Læs mere
719,00 Kr. 0,00 Kr. 719,00 Kr. Læs mere
719,00 Kr. 0,00 Kr. 719,00 Kr. Læs mere
719,00 Kr. 0,00 Kr. 719,00 Kr. Læs mere

Wilfa OBLB-1200S er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld populær blandt forbrugerne hos de to forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com. Her har blenderen nemlig fået gode brugeranmeldelser.

Brugerne skriver, at Wilfa OBLB-1200S er af fantastisk kvalitet samt er nem at rengøre. Til gengæld er de mindre vilde med, at modellen kan være en smule skrøbelig ved nogle ingredienser.

Forbrugerne: Fantastisk blender med nem rengøring 

Ifølge brugerne er Wilfa OBLB-1200S en blender, der vil passe til de fleste familier. Eksempelvis kalder en bruger blenderen for værende ”perfekt”, da den kan klare det meste i et køkken.

Wilfa OBLB-1200S bliver ydermere betegnet som værende af ”fantastisk kvalitet”, da de ikke har lovet nogle problemer med denne sammenlignet med deres tidligere modeller.

Sidst men ikke mindst skriver en bruger, at Wilfa OBLB-1200S er ”super nem at rengøre”, da dette ikke tager lang tid. Man skal dog være opmærksom på de ingredienser, man bruger samt, om knivdelen er sat ordentligt fast inden brug.

Blender, der tåler høje temperatur og rengøringsprogram

Ved køb af Wilfa OBLB-1200S får man en blender, der kommer med en glaskande på 1,8 liter. Kanden er lavet af borosilikatglas, som tåler temperaturer på helt op til 90 grader. Dette er en fordel, hvis man ønsker at benytte blenderen til suppe.

Derudover er Wilfa OBLB-1200S forsynet med et rengøringsprogram, der også er modellens isknusnings-program. Rensefunktionen gør det nemt at rengøre selv de mest vanskelige steder på knivdelen.

Blenderens gummifødder bidrager ydermere til, at modellen står stabilt og robust på køkkenbordet under brug. Den er samtidig nem at betjene, da drejeknappen sidder på fronten.

Kraftfuld og effektiv motor 

Wilfa OBLB-1200S er udstyret med en kraftfuld og effektiv motor med en effekt på 1200 Watt. Det betyder, at blenderen kan klare de fleste opgaver i køkkenet, da den både kan bruges til at lave juice, hakke nødder, knuse is eller blende grøntsager.

Den kommer ydermere med en trinløs hastighedsregulering, så man selv kan bestemme hastigheden. Hastigheden kan vælges afhængig af de ingredienser, der er placeret i blenderkanden. Hvis man finder ud af, at man ønsker at putte noget i blenderkanden, når den allerede er i gang, finder med et aftageligt låg med målebæger i påfyldningshullet.

Udvalgte fordele ved Wilfa OBLB-1200S:
🔵 Aftageligt låg med målebæger i påfyldningshullet
🔵 Trinløs hastighedsregulering
🔵 Blenderkande på 1,8 liter, der tåler op til 90 grader
🔵 Effektiv motor på 1200 Watt
🔵 Rengørings- og isknusnings-program


Wilfa BL-800 S Blender 

Wilfa BL-800 S blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
669,00 Kr. 0,00 Kr. 669,00 Kr. Læs mere
679,00 Kr. 0,00 Kr. 679,00 Kr. Læs mere

Wilfa BL-800 S Blender er endnu ikke blevet testet af ekspertpaneler, men vi tager den med i denne artikel, idet her er tale om en god og simpel blender til en overkommelig pris.

Wilfa BL-800 S Blender vil derfor være fordelagtig for den forbruger, som ikke ønsker at betale så meget for en blender, men som stadig vil have basisfunktionerne.

Motor på 800 watt

Wilfa BL-800 S Blender har ikke den stærkeste motor på markedet, men effekten er stadig på 800 watt. Det er en pæn kraft uden at være i samme liga som andre Wilfa-blendere.

De 800 watt er dog stadig nok til at kunne gøre arbejdet i køkkenet lettere, således at man ikke manuelt behøver at stå og hakke og purere. Wilfa BL-800 S Blender er nemlig designet til både at kunne snitte grøntsager eller lave en ensartet juiceblanding, smoothie eller sauce.

Også til is

Wilfa BL-800 S Blender kan klare flere opgaver end kun at blende, for modellens knive er designede til også at kunne knuse is til drinks eller blende frossen frugt til for eksempel smoothies. Wilfa BL-800 S Blender kan også godt håndtere varme ingredienser, som skal blendes til suppe eller sauce, for glaskanden er varmebestandig og kan tåle helt op til 90 grader. Modellen har en justerbar hastighed, så man selv kan vælge tempoet.

Smart påfyldningslåg

Wilfa BL-800 S Blender har en rummelig kande på 1,5 liter, hvilket gør, at man kan lave forholdsvis store portioner ad gangen. Man behøver dog ikke blende alle ingredienserne med det samme på én gang, for Wilfa BL-800 S Blender har et smart og aftageligt låg med et påfyldningshul, som gør, at man kan tilsætte ingredienserne lidt ad gangen.

Wilfa BL-800 S Blender fylder i sig selv heller ikke ret meget, og derfor er den let at opbevare i køkkenskabet, eller man kan blot lade den stå fremme.

Udvalgte fordele ved Wilfa BL-800 S Blender:
🔵 Prisvenlig model
🔵 Motor på 800 watt
🔵 Kan tåle op til 90 grader
🔵 Kan både knuse is og frosne bær og fremstille smoothies, juice, supper og saucer
🔵 Låg med påfyldningshul 


Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender 

Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere

Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender er endnu ikke blevet afprøvet og vurderet af eksperter, men her er tale om en solid blender i et klassisk design, som kan klare rigtig mange forskellige opgaver. Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender har fået sit navn, idet den er særlig velegnet til at knuse is. Denne model er at finde nogenlunde i midten af prisskalaen.

1200 watts motor

Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender er fra producentens side skabt til at kunne klare alle de dagligdagsopgaver, som forbrugeren måtte kunne komme ud for. Derfor er modellen udstyret med en kraftig motor på 1200 watt, som gør, at modellen kan blende selv hårde ingredienser – for eksempel vil man måske ønske nødder i sin smoothie. Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender har variable hastighedstrin samt puls-funktion, hvilket gør, at man selv kan bestemme, hvor hurtigt der skal blendes.

Særlig god til is-knusning

Selv om Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender er lanceret med det formål at være særdeles velegnet til at knuse is, så kan modellen også mere end det. Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender er udstyret med specialdesignede knive, der sammen med de 1200 watt sikrer, at enhver ingrediens kan blive behandlet.

Knivene er skabt med henblik på at knuse is, men de vil også være fordelagtige til at håndtere for eksempel ingredienser til smoothies, supper og saucer.

Man behøver desuden ikke anvende alle ingredienserne til at starte med, idet Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender er udstyret med et praktisk påfyldningshul i låget, som gør, at man kan tilsætte nye ingredienser undervejs.

Stor kande – eller to go flaske

Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender har i sig selv en stor kande på 1,8 liter. Det gør, at man kan lave store portioner ad gangen, så man kan lave mere end blot en enkelt drik. Det betyder også, at man kan lave for eksempel en smoothie og tage den med på farten. Det er nemlig muligt at anvende Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender sammen med Wilfas 2GO-flaske, som man kan købe separat.

Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender er som en ekstra bonus meget let at gøre ren, for både kande og låg kan tåle opvaskemaskine.

Udvalgte fordele ved Wilfa BBL-1200B Crush Go Blender:
🔵 Kraftig blender der er specialdesignet til at knuse is
🔵 Motor på 1200 watt
🔵 Variable hastighedstrin samt puls-funktion
🔵 Til både is-knusning, smoothies, supper og saucer
🔵 Påfyldningshul i låget


Alternativer til Wilfa blendere

I det foregående afsnit har vi gennemgået 4 forskellige Wilfa blendere. I dette afsnit vil vi yderligere gennemgå 5 andre blendere for at vise, hvad udvalget på markedet ellers byder på af andre gode modeller.

Vi gennemgår de 5 alternativer på samme måde som modellerne fra Wilfa. Her er tale om blendere fra Braun, Magimix, Kenwood, Kitchenaid og Blendtec. 


Braun JB 3060

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

Braun JB 3060 blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
428,00 Kr. 0,00 Kr. 428,00 Kr. Læs mere
428,00 Kr. 0,00 Kr. 428,00 Kr. Læs mere
499,00 Kr. 0,00 Kr. 499,00 Kr. Læs mere
518,00 Kr. 0,00 Kr. 518,00 Kr. Læs mere
548,00 Kr. 0,00 Kr. 548,00 Kr. Læs mere
611,60 Kr. 0,00 Kr. 611,60 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere

Braun JB 3060 er blevet testet af et ekspertpanel hos det danske forbrugerråd Tænk på flere parametre som design, styrke, evner inden for tilberedning af ingredienser, anvendelser og rengøring sammen med en række andre blendere. Braun JB 3060 begejstrer eksperterne, som tildeler Braun JB 3060 et stempel som testvinder for modellens gode resultater og evner.

God og simpel blender

Braun JB 3060 ligger prismæssigt mod den billigere ende af prisskalaen, men modellen viser, at selv om prisen er lav, er funktionaliteten høj, idet modellen præsterer at blive kåret som testvinder af Tænk i deres store test af blendere.

Braun JB 3060 har en motor på 800 watt, som måske ikke er markedets højeste, men modellen er stadig kraftfuld nok til at kunne klare dagligdagens blenderopgaver uden problemer.

5 hastigheder

Braun JB 3060 er udstyret med en aftagelig rustfri kniv, som arbejder sammen med motorens 800 watt om at kunne bearbejde selv de lidt hårdere ingredienser.

Braun JB 3060 vil både kunne lave en cremet og ensartet smoothie eller en lind suppe, og eftersom modellen har 5 forskellige hastighedstrin, så kan man selv bestemme farten.

Herudover har modellen også en puls-funktion samt en turbo-funktion, således at man helt har styr på farten og processen med at blende.

God kapacitet

Braun JB 3060 har et klassisk design med kontrolpanelet nederst og glaskanden øverst. Kontrolpanelet består af en brugervenlig drejeknap, så der vil ikke være problemer med at betjene modellen.

Glaskanden på modellen er på 1,75 liter, hvilket betyder, at man både kan lave sig en enkelt smoothie eller suppe til flere dage. Når man er færdig med at blende, så fungerer rengøringen let, og der er kun meget lidt frugtaffald, der sætter sig fast.

Udvalgte fordele ved Braun JB 3060:
🔵 Billigere testvinder
🔵 Motor på 800 watt
🔵 5 forskellige hastighedstrin
🔵 Også puls- og turbofunktioner
🔵 Rummelig glaskande på 1,75 liter

Her kan du se en lille video præsentation af modellen:

https://www.youtube.com/watch?v=OCL5ZGyVw7o

Magimix Le Blender / 11610

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Magimix le blender

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.498,00 Kr. 0,00 Kr. 1.498,00 Kr. Læs mere
2.039,00 Kr. 0,00 Kr. 2.039,00 Kr. Læs mere
2.039,00 Kr. 0,00 Kr. 2.039,00 Kr. Læs mere
2.119,00 Kr. 0,00 Kr. 2.119,00 Kr. Læs mere
2.214,00 Kr. 0,00 Kr. 2.184,00 Kr. Læs mere

Magimix Le Blender / 11610 har været testet af 2 forskellige testpaneler fra Danmark og Sverige. Her er tale om det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, som har testet modellen på flere parametre sammen med andre blendere fra forskellige mærker.

Magimix Le Blender / 11610 udmærker sig i særdeleshed og begejstrer begge ekspertpaneler, idet både Tænk og Råd & Rön giver Magimix Le Blender / 11610 et stempel som testvinder i deres respektive tests.

Kraftig blender på 1200 watt

Set udefra ser Magimix Le Blender / 11610 meget ud som en traditionel standardblender, men indvendigt gemmer der sig en rigtig kraftfuld og alsidig blender i dette pæne design.

Magimix Le Blender / 11610 har nemlig en meget kraftfuld motor på hele 1200 watt, og det gør, at modellen kan arbejde meget hurtigt og håndtere selv hårdere ingredienser – det betyder også, at man ikke behøver at stå manuelt og skære ingredienserne ud i små stykker, før de tilsættes.

4 hastigheder

Magimix Le Blender / 11610 er designet til at kunne tilberede flere former for retter. Modellen kan både assistere til aftensmaden, hvor den kan snitte grøntsager eller blende ingredienser til en god suppe eller sauce.

Men den kan også anvendes til morgenstunden eller til snack-tiden om eftermiddagen, idet den kan tilberede smoothies og juice. Der findes 4 forskellige hastighedsindstillinger, som hver især passer til de forskellige typer af ingredienser.

Stor kapacitet

Magimix Le Blender / 11610 har en glaskande, som har en kapacitet på 1,8 liter. Det betyder, at man kan lave flere portioner ad gangen – men man kan også blot vælge at lave en enkelt smoothie. Som et stort plus så er modellen meget flot og stilren at kigge på, og så larmer den ikke ret meget. Det er især fordelagtigt, hvis man ønsker at blende smoothies eller juice til morgenmaden, hvor resten af familien ikke er stået op.

Udvalgte fordele ved Magimix Le Blender / 11610:
🔵 Høj effekt på 1200 W
🔵 Alsidig blender som både kan lave smoothies, juice, supper og sauce
🔵 4 hastigheder
🔵 Flot design
🔵 Støjsvag model

Du kan se en lille video præsentation af Magimix Le Blender her:

https://www.youtube.com/watch?v=qSrwbxVzT5A

Kitchenaid Artisan 5KSB5553

Testvinder hos den danske avis Politiken.dk

Kitchenaid Artisan 5KSB5553

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.525,00 Kr. 0,00 Kr. 1.525,00 Kr. Læs mere
1.688,00 Kr. 0,00 Kr. 1.688,00 Kr. Læs mere
1.719,00 Kr. 0,00 Kr. 1.719,00 Kr. Læs mere
1.749,00 Kr. 0,00 Kr. 1.749,00 Kr. Læs mere
1.749,00 Kr. 0,00 Kr. 1.749,00 Kr. Læs mere

Kitchenaid Artisan 5KSB5553 er blevet testet af den danske avis Politiken i deres lørdagstillæg Lørdagsliv. Modellen er blevet testet sammen med 9 andre modeller, hvor flere forskellige parametre af hver blender er blevet testet for at finde frem til, hvilken model der overordnet set er den bedste.

Efter testen får Kitchenaid Artisan 5KSB5553 den flotte titel som testvinder, idet modellen simpelthen bare præsterer bedst.

Sublim blender ifølge eksperter

Kitchenaid Artisan 5KSB5553 beviser med sin førsteplads i Politikens test, at en blender ikke behøver have den største motor for at præstere godt i blender-opgaver.

Kitchenaid Artisan 5KSB5553 har nemlig ”kun” en motor med en effekt på 550 watt, som er langt under flere andre blendere på markedet. Men når det kommer til generel præstation, så gør dette ingenting, for eksperterne er så begejstrede for modellens evner, at de kalder den en ”sublim drømmemaskine”.

Høj kvalitet

Kitchenaid Artisan 5KSB5553 er ikke en billig blender, men eksperterne fra Politiken skriver, at hvis man ønsker en blender, der kan mere end blot lave lidt suppe eller en smoothie, så skrues der også op for prisen. Eksperterne mener dog, at Kitchenaid Artisan 5KSB5553 er alle pengene værd, for den klarer simpelthen alle de stillede opgaver til topkarakter.

Modellen bliver sammen med de øvrige blendere afprøvet inden for evner til pestofremstilling, suppefremstilling og is-knusning, og det vurderes, at Kitchenaid Artisan 5KSB5553 klarer det hele uden at anstrenge sig markant. Især bemærkes det, at modellen er utrolig god til at knuse is.

Hvis man ønsker det, kan Kitchenaid Artisan 5KSB5553 endda producere slush ice.

5 hastigheder

Kitchenaid Artisan 5KSB5553 opererer forholdsvis lydsvagt, og det gælder alle opgaver. For at kunne være helt i kontrol over processen, så er Kitchenaid Artisan 5KSB5553 udstyret med 5 forskellige hastigheder plus en pulsfunktion. Modellen er også meget stabil, og den står godt fast på bordet med sine non-slip fødder. Der medfølger et tætsluttende og hældbart låg, og så har selve kanden en kapacitet på 1,5 liter. For en øget sikkerhed findes der elektroniske sensorer i modellen.

Er man interesseret i design, vil man yderligere kunne glæde sig over, at her er tale om en rigtig flot og stilfuld blender, som kan matches med andre køkkenredskaber fra Kitchenaid Artisan-serien. Eksperterne nævner ikke mange minusser ved Kitchenaid Artisan 5KSB5553, men dog synes de, at den manuelle rengøring kan være lidt besværlig, da der hurtigt sætter sig meget affald fast omkring knivene.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan 5KSB5553:
🔵 Testvinder med motor på 550 watt
🔵 Klarer alle eksperternes opgaver fejlfrit
🔵 God til både smoothie, suppe, pesto-fremstilling og is-knusning
🔵 Kan lave slush ice
🔵 5 forskellige hastigheder

Her kan du se en video om blenderen fra Kitchenaid:

https://www.youtube.com/watch?v=dDk4BbkZwVU

Blendtec Designer 625

6 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com

Blendtec Designer 625

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.699,00 Kr. 0,00 Kr. 3.699,00 Kr. Læs mere
4.267,00 Kr. 0,00 Kr. 4.267,00 Kr. Læs mere
4.995,00 Kr. 0,00 Kr. 4.995,00 Kr. Læs mere
4.995,00 Kr. 0,00 Kr. 4.995,00 Kr. Læs mere
5.095,00 Kr. 0,00 Kr. 5.095,00 Kr. Læs mere
5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere

2 forskellige testpaneler har afprøvet og vurderet blenderen Blendtec Designer 625, og begge hold eksperter er ovenud begejstrede for modellen. Her er tale om den danske madside for mænd Gastromand.dk samt det amerikanske teknikmagasin Cnet.com.

Blendtec Designer 625 er blevet testet på adskillige parametre, og modellen får lutter kopkarakterer. Gastromand.dk siger endda om modellen, at den er i stand til at blende ”ALT, hvad der proppes i”.

Kan blende alt

Blendtec Designer 625 er designet til at kunne håndtere alle de ingredienser, man kunne ønske at blende – og eksperterne forklarer her, at det faktisk er rigtigt.

Blendtec Designer 625 har i sig selv en motor på 1550 watt, hvilket er meget højt, og derudover er modellen udstyret med knive og hamre, der bearbejder ingredienserne og gør dem til flydende kost. Modellen kan klare selv meget hårde frugter og grøntsager – og også nødder og frø.

Eksperterne er meget imponerede over Blendtec Designer 625’s indsats, og resultatet bliver rigtig godt og cremet. Man kan med fordel anvende Blendtec Designer 625 til både at lave smoothies, supper eller knuse is – modellen er nemlig i stand til at tage hånd om både kolde og varme ingredienser.

4 programindstillinger

For et så alsidigt brug som muligt har Blendtec Designer 625 4 forskellige indstillinger, som man kan bruge til at skabe forskellige typer af flydende kost. Det fungerer også meget brugervenligt, og man skal blot tilsætte de ønskede ingredienser og derefter trykke på den type, man foretrækker – suppe, is, juice eller smoothie. Herefter går modellen selv i gang med at tilberede ingredienserne.

Blendtec Designer 625 har et fladt touch-display, som man benytter sig af, og skulle der komme sprøjt, så kan man blot tørre det af med en klud. Udover de 4 programindstillinger kan man også selv vælge hastighed, og der findes 6 forskellige hastighedstrin at vælge imellem – plus en pulsfunktion.

Hurtig og let at rengøre

Eksperterne konstaterer også, at Blendtec Designer 625 er en rigtig hurtig blender, som på kun kort tid kan producere en drik med en god konsistens. De lægger mærke til, at det kun tager få sekunder at knuse is og under 20 sekunder at få blendet en smoothie.

Eksperterne bemærker også, at Blendtec Designer 625 er let at anvende, og touch-displayet er meget brugervenligt og overskueligt, hvor man kun skal tage stilling til få knapper. Kanden er i øvrigt meget rummelig og kan indeholde 2,7 liter. Dertil er den også fremstillet af BPA-fri plast for at være miljøvenlig.

Eksperterne har i det hele taget ikke mange minusser ved Blendtec Designer 625, men den fylder noget og er med sine 4 kilo ikke let at manøvrere rundt med – dertil kommer også, at den larmer noget, når den arbejder.

Udvalgte fordele ved Blendtec Designer 625:
🔵
Motor på 1550 watt
🔵 Kan ifølge eksperter klare alle ingredienser
🔵 4 forskellige programmer
🔵 6 hastigheder
🔵  Hurtig og stor model 

Du kan her se en lille præsentationsvideo af blenderen:

https://www.youtube.com/watch?v=d3yadntXBfs

Gode smoothie-opskrifter, som er lette at lave med en wilfa blender

Blåbær-appelsin smoothieBlåbær/appelsin smoothie

Ingredienser – 2 personer:

🔹 300 gram frosne blåbær der ikke er sukrede.
🔹
1 ½ deciliter græsk yoghurt
🔹
1 ½ deciliter appelsinjuice

Denne smoothie er meget fedtfattig og meget let at lave. Blend blot alle ingredienserne sammen, indtil blåbærrene er findelte. Blend helst blåbærrene, når de er en smule optøede men stadig iskolde.

Hvis man ikke har blåbær, kan disse erstattes med andre bær, for eksempel solbær eller hyldebær.

Du kan læse hele opskriften her.


Mango/appelsin smoothieOrange-Mango-Smoothie

Ingredienser – 2 personer

🔹 200 gram frossen mangofrugt
🔹 ½ banan
🔹 2 deciliter appelsinjuice
🔹 1 deciliter græsk yoghurt

Denne smoothie er meget fedtfattig og hurtig at lave. Lad mangoen tø en smule op, så det er muligt at blende den, men den skal stadig være helt kold. Kom herefter blot alle ingredienserne i blenderen og blend dem til en cremet smoothie. Smoothien er færdig, når frugterne er helt findelte.

Du kan læse hele opskriften her.


Ananas/mynte smoothieananas-mynte-smoothie

Ingredienser – 4 personer

🔹 1 ananas
🔹 1 agurk
🔹 3 spsk. frisk mynte
🔹 2 deciliter vand
🔹 1 stor håndfuld isterninger

Denne opskrift er også fedtfattig. Start med at skrælle ananas og agurk og skær dem begge i store tern/skiver. Herefter skal alle ingredienserne tilsættes i blenderen sammen, og blend indtil smoothien begynder at skumme. Denne smoothie indeholder ikke laktose fra mælkeprodukter og er derfor velegnet til laktoseintolerante også.

Du kan læse mere om hele opskriften her.


Morgen-smoothiemorgen-smoothie

Ingredienser – 1 person

🔹 1 moden banan
🔹 140 gram frosne blåbær
🔹 ½ deciliter æblemost, ufiltreret
🔹 ½ tsk. honning

Denne smoothie passer perfekt til en tidlig morgen og tager derfor også kun kort tid at lave. Start med at skære bananen i stykker, og blend derefter alle ingredienserne sammen i blenderen. Efter kort tid er smoothien klar.

Hvis man ikke har blåbær eller foretrækker andre bær, kan de også sagtens anvendes som erstatning.

Du kan læse mere om hele opskriften her.


Grøn kokos-smoothieGrøn kokos-smoothie

Ingredienser – 2 personer

🔹 1 appelsin
🔹 1 mango
🔹 2 deciliter kokossaft
🔹 40 gram bladspinat
🔹 5 mynteblade

Denne smoothie er meget opfriskende og er ideel til efter træning. Skræl og skær frugterne ud i mindre stykker og blend alle ingredienserne sammen i blenderen. Server herefter og oplev en smoothie i en flot grøn farve. Som bonus er denne smoothie velegnet til laktose-intolerante, da den ikke indeholder mælkeprodukter.

Du kan læse mere om hele opskriften her.


Banan med grønt-smoothie

banan-Kiwi-smoothieIngredienser – 2 personer

🔹 2 bananer
🔹 2 kiwifrugter
🔹 1 håndfuld blå vindruer, stenfri
🔹 2 deciliter æblejuice
🔹 4 isterninger

Denne smoothie bliver både cremet takket være bananerne og syrlig på grund af kiwifrugterne. Hertil får den også en virkelig flot farve. Den er også let at lave, for man skal blot skære bananerne i mindre stykker og skrælle kiwifrugterne, og herefter skal alle ingredienserne blot i blenderen sammen.

Du kan læse mere om hele opskriften her.


Om Wilfa

wilfa logo
Wilfa er en norsk virksomhed, som blev etableret i 1948. Siden begyndelsen har Wilfa haft fokus på mindre, elektriske artikler til hjemmet, hvor både design, kvalitet og innovation går hånd i hånd. Siden etableringen i 1948 har Wilfa haft en stigende succes med deres produkter, og i dag er Wilfa en af de førende producenter af elektriske artikler til hjemmet i hele Norden.

Wilfa har traditionelt set haft fokus på hverdagsforbruget og de produkter, som forbrugerne anvender i deres dagligdag. Virksomheden udvikler hele tiden nye produkter, som testes og afprøves, og hensigten er hele tiden at levere produkter, som kan gøre hverdagen lettere for forbrugeren samtidig med, at produkterne har et flot design og den nyeste teknologi. For at være helt sikre på at produkterne har en høj kvalitet, kommer alle udsendte Wilfa-produkter med en 5-årsgaranti, således at ingen forbruger skal snydes ved eventuelle fejl.

Der har i de seneste år været meget fokus på køkkenet og traditionelle køkken-apparater hos Wilfa, som har taget de traditionelle artikler op for at forbedre dem og føre dem ajour med den moderne tidsalder.

Blandt andet har Wilfa haft kaffemaskiner som et af de nye hovedområder, hvor der er blevet produceret både innovative kaffemaskiner og andre kaffe-relaterede produkter, som den moderne forbruger forventer i dag. Wilfa har faktisk også en aftale med Nescafe, hvor de distribuerer deres verdenskendte Nescafe Dolce Gusto kaffemaskiner med kapsler.

Wilfa indgår også i samarbejder med forskellige producenter og eksperter for at være helt på forkant med udviklingen, og derfor har den norske virksomhed også indgået et samarbejde med Jordan for at udvikle en serie af elektriske tandbørster.

Ønsker du at vide mere om Wilfa, så kan du læse mere på deres hjemmeside.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilke Wilfa blendere har fået de bedste bedømmelser?

Wilfa OBLB-1200S

🔍 Hvordan testes Wilfa blenderne?

Blenderne er vurderet ud fra deres blenderegnskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.

🤔 Hvilken type blender skal jeg vælge?

Der findes overordnet 3 typer blendere. Den klassiske blender, der er god til stort set alle blender opgaver, men fylder meget og er besværlig at rengøre. Stavblenderen, der er mobil og kan klare næsten alle opgaver, ud over at knuse is. Og slutteligt er der smoothie blenderen, der er kompakt, fremragende til at lave smoothies, og der er næsten ingen opvask umildbart efter brug. Dog kan den ikke helt erstatte den klassiske blender.


Wilfa blender test – anvendte kilder samt links

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknikmagasin, som beskæftiger sig med en bred vifte af aspekter inden for den teknologiske verden. Her er både tale om nyheder, guides, artikler, tests, forums og videoer. Her har Cnet.com testet blenderen Blendtec Designer 625. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. 

Dinside.no 🇳🇴
Dinside.no er en norsk avis, der skriver bredt om forbrugerstof. Dinside.no beskæftiger sig med en bred vifte inden for forbrugerprodukter til bil og bolig, og siden skriver om fritid, rejser og økonomi. Dinside.no har endvidere en test-sektion, og her har avisen testet blenderen Wilfa Raw Fuel. Du kan læse hele artiklen her.

Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Der indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand har her testet blenderen Blendtec Designer 625. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af 20 forskellige blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge Tænks hjemmeside her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis. 

Politiken.dk 🇩🇰
Politiken er en dansk avis, som er grundlagt i 1884. Sammen med Jyllandsposten og Berlingske Tidende er Politiken en af de tre førende morgenaviser i Danmark, og Politiken udkommer hver dag. Politiken har også et online-univers, og både på web og på tryk beskæftiger avisen sig med nyheder, ind- og udland, politik, debat og kultur.

Avisen har også plads til forbrugerstof, og her har Politiken.dk testet blenderen Kitchenaid Artisan 5KSB5553 sammen med 9 andre blendere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 22 forskellige blendere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Teknisk Ukeblad 🇳🇴
Teknisk Ukeblad er en norsk avis, som er landets førende inden for teknologi og ingeniørforetagender. Teknisk Ukeblad er grundlagt i 1883 og udkommer stadig ugentligt. Teknisk Ukeblad har også en onlineportal Tu.no. Teknisk Ukeblad giver forbrugerne et grundigt indblik i nyheder og trends inden for både teknologi i almindelighed, elbiler, energi, industri, skibe, IT, klima samt meget mere. Teknisk Ukeblad bringer også af og til tests, og her har de norske eksperter testet blenderen Wilfa Raw Fuel. Du finder hele artiklen her.

Umahro Cadogan 🇩🇰
Umahro Cadogan er en dansk madekspert, som især er blevet kendt for at skrive kogebøger med det formål at ændre helbredsproblemer og sygdomme via kosten. Umahro Cadogan har i forbindelse med sin madlavning her testet blenderen Wilfa Raw Fuel.  

Klikk.no 🇳🇴 
Det norske magasin Klikk.no skriver et hav af artikler hver dag om diverse emner. De skriver blandt andet om streaming, bolig samt meget mere. Derudover tester og anmelder de også forskellige produkter såsom blendere. Her har de testet flere blendere heriblandt Wilfa WBL-1200S, som de har givet 3 ud af 6 stjerner. Hvis du ønsker at læse hele anmeldelsen af Wilfa WBL-1200S, kan du klikke ind her på Klikk.no hjemmeside.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Udover de ovenstående tests og anmeldelser fra ekspertkilder har vi også taget et kig på forbrugeranmeldelser hos Skousen.dk og WhiteAway.com. Her har vi kigget nærmere på blenderen Wilfa OBLB-1200S, der har fået gode anmeldelser af forbrugerne. Hvis du ønsker at læse brugernes anmeldelser af Wilfa OBLB-1200S, kan du klikke ind her på WhiteAway.com eller her på Skousen.dk.


Andre relevante tests

Du kan også læse vores generelle blender test. I denne test har vi samlet testvindere fra en lang række forskellige producenter. Alle blenderne i testen er udvalgt ud fra eksterne test, hvor eksperter fra diverse magasiner, aviser og ugeblade har testet de forskellige blendere. I artiklen finder du også prissammenligning af de forskellige modeller, så du altid kan finde den billigste pris på nettet.

Hvis du har speciel interesse i at lave smoothies, så kan du også læse testen om smoothie blendere, hvor vi har samlet de modeller der har klaret sig bedst i forskellige tests. Artiklen har naturligvis også prissammenligning af de forskellige produkter. I artiklen finder du også en yderligere opskrifter til sunde og velsmagende smoothies.

Hvis du i stedet foretrækker at lave juice i stedet for smoothies, så bør du læse vores juicer test. Her har vi samlet en lang række tests og anmeldelser af forskellige juicere, så du nemt kan få et overblik over hvilke juicere som eksperterne mener er de bedste.
Du kan også læse vores slow juicer test, hvis du eller vil slow-presse din juice. Nogle eksperter hævder at man får flere gode næringsstoffer ud af denne metode, sammenlignet med en traditionel juicecentrifuger. I artiklen finder du naturligvis også prissammenligning af alle produkterne, så du altid kan finde den billigste pris på nettet.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse