Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Wilfa blender test-oversigt: Analyse og vurdering af top blendere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Wilfa blender test-oversigt: Analyse og vurdering af top blendere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Er du på udkig efter en ny blender? Så er du landet det rigtige sted. Denne artikel handler om Wilfa-blendere, et populært valg blandt mange danskere.

Vi præsenterer også en række alternativer til Wilfa. Vores mål er nemlig at hjælpe dig med at navigere i det store udvalg, så du kan finde netop den blender, der passer bedst til dine behov og budget. Så læs videre og få fuldt overblik over de bedste blendere på markedet ifølge eksperterne.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste blendere i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på Wilfa BPF-1200S:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Ergonomisk håndtag på kanden
 • Har intelligent strømoverførsels-system
 • Blander kontinuerligt
 • Kanden er skade- og varmeresistent

Ulemper

 • Har et relativt højt støjniveau
 • Kanden tåler ikke maskinopvask

Wilfa BPF-1200S er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær blender hos forbrugerne hos de to forhandlere KitchenOne.dk og Coop.dk.

Her skriver brugerne, at de er begejstrede for blenderens gode kvalitet og effektive ydeevne. Til gengæld nævner flere brugere, at Wilfa BPF-1200S har en blenderkande, som ikke kan maskinvaskes, hvilket de er skuffede over.

Anmeldelse: Produktanalyse af Wilfa BPF-1200S

Fantastisk blender, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos de to forhandlere KitchenOne.dk og Coop.dk er Wilfa BPF-1200S en ”super god blender”, der kan bruges til de fleste ingredienser. Eksempelvis skriver en bruger, at dette er en ”fantastisk blender” med ”en stor kapacitet”, der kan klare det meste.

Dette er flere brugere enige i og forklarer ydermere, at man får en ”kraftfuld blender”, der er meget effektiv og nem at rengøre. Nogle brugere hæfter sig ligeledes ved, at modellen virker robust og i høj kvalitet. Samtidigt fremhæver en bruger, at Wilfa BPF-1200S har flere ”smarte funktioner”.

Ingen af brugerne nævner mange ulemper ved blenderen. Dog mener en bruger, at det er ærgerligt, at blenderkanden ikke kan vaskes i opvaskemaskinen.

Mange anvendelsesmuligheder

Med Wilfa BPF-1200S får man en blender, som kan bruges til en del forskellige formål.

Den er nemlig fyldt med praktiske detaljer, og så har den en varmetålende plastikkande. Det gør, at man både kan tilberede kolde ingredienser samt varme ingredienser i kanden. Blenderkanden tåler temperaturer på helt op til 100 grader.

Blenderen har ydermere et gummihåndtag, der sørger for en sikker håndtering uanset, om man har tilberedt varme eller kolde ingredienser. Når man skal tilføje noget til maden i blenderen, kan man desuden gøre brug af målebægeret i påfyldningslåget.

Tre forudindstillede programmer

Wilfa BPF-1200S er forsynet med tre forudindstillede programmer til supper, smoothies og vegetabilske drikkevarer. Derudover har den en pulsfunktion samt tre hastigheder, så man kan vælge den hastighed, der passer bedst til de specifikke ingredienser.

Takket være blenderens fem knive i rustfrit stål kan den håndtere bløde ingredienser såvel som de mere hårde ingredienser. Det gør, at man sagtens kan blende både isterninger, bønner, nødder og kerner, hvis man ønsker dette.

Sidst men ikke mindst har Wilfa BPF-1200S en motoreffekt på 1200 Watt samt en strømforsyning, der kan køre i 10 minutter ved 22.000 omdrejninger i minuttet.

Dagens bedste priser og tilbud på Wilfa BL-1000S:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Fem knive i rustfrit stål
 • Tre forudindstillede programmer
 • Varmetålende plastikkande
 • Gummihåndtag
 • Tre hastigheder og pulsfunktion

Ulemper

 • Modellen har et relativt højt støjniveau

Wilfa BL-1000S er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en favorit hos forbrugerne. Blenderen er nemlig blevet testet og anmeldt af brugere hos den danske forhandler Imerco.dk.

Her skriver brugerne, at det er en rigtig god blender, som klarer alle opgaver uden problemer. Der er ingen af brugerne, som nævner mange ulemper ved Wilfa BL-1000S. Dog bør man huske at putte nok vand i blenderen, hvis den skal fungere optimalt.

Anmeldelse: Produktanalyse af Wilfa BL-1000S

Hurtig og effektiv blender, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos Imerco.dk er Wilfa BL-1000S en fin blender, der ”klarer alle opgaver hurtigt og effektivt”. En bruger skriver, at det er ”den bedste blender”, mens andre forklarer, at den ”virker fint, når det kommer til smoothies”.

Andre brugere hæfter sig ligeledes ved, at blenderen ”er nem at rengøre” samt, at ”den hakker sig igennem alt på ingen tid”. Dog mener en bruger, at det er ”vigtigt med vand nok”, når man laver smoothies, da ”alt det frosne ellers vil ligge i toppen”.

Velegnet til smoothies og iskaffe

Med Wilfa BL-1000S får man en blender, der er velegnet til at tilberede især iskaffe og smoothies. Blenderen er forsynet med en kolbe, der er lavet af stærkt glas og har en kapacitet på 1,5 liter, hvorfor man kan lave en god portion på én gang.

Selve motoreffekten er på 1000 Watt, hvilket gør, at blenderen kan klare de fleste ingredienser. Samtidigt kommer Wilfa BL-1000S med fire specialtilpassede knive heriblandt brugerdefinerede klinger til knusning af is.

Takket være den justerbare hastighed kan man selv regulere hastigheden og styre, hvor fint eller groft de forskellige ingredienser skal blendes.

Tre forskellige programmer

Wilfa BL-1000S er forsynet med tre forskellige programmer, så man kan vælge den rette hastighed og kraft til det, man blender. Der findes både et program til knusning af is, et smoothie-program samt et intervalprogram.

Derudover har blenderen en pulsfunktion for ekstra effekt. Når der er gået 10 minutter, vil Wilfa BL-1000S desuden slukke pr. automatik.

Blenderen har ydermere et aftageligt låg med et målebæger i påfyldningshullet. På den måde er det nemmere at fylde flere ingredienser i blenderen, når den er i gang. Når man er færdig med at blende, er det muligt at tage bunden af, så Wilfa BL-1000S kan rengøres uden problemer.

Wilfa B2G-800S - Alsidig blender

Dagens bedste priser og tilbud på Wilfa B2G-800S:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Medfølgende 2GO-flaske
 • Tre programmer
 • Seks knive i massivt rustfrit stål
 • Fire brugerdefinerede knive
 • Pulsfunktion

Ulemper

 • Flasken design gør den svær at rengøre

Wilfa B2G-800S er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests. Dog har vi stadig valgt at tage denne blender med i vores artikel, da det er en alsidig model, som passer til de flestes behov.

Anmeldelse: Produktanalyse af Wilfa B2G-800S

Kan bruges til de fleste ingredienser

Med Wilfa B2G-800S får man en blender, der kan anvendes som en hjælp i køkkenet. Den kan nemlig bruges til de fleste ingredienser uanset, om man skal lave en milkshake, en smoothie eller en suppe.

Blenderen moser og purerer nemt de forskellige ingredienser uanset, om de er bløde eller lidt hårdere takket være motoren, der har en effekt på 800 Watt.

Kolben har desuden en kapacitet på 0,8 liter, så der er mulighed for at lave en forholdsvis god portion på én gang.

Vælg mellem flere programmer

Wilfa B2G-800S kommer med tre forskellige programmer, så man opnår den rigtige hastighed og kraft til det, man ønsker at tilberede.

De tre programmer inkluderer et program til knusning af is, et smoothie-program samt et intervalprogram. Ønsker man en ekstra effekt, har blenderen også en pulsfunktion. Når der er gået 10 minutter, vil Wilfa B2G-800S desuden slukke af sig selv.

Derudover har Wilfa B2G-800S fire brugerdefinerede knive, der er velegnede til hver deres formål. En af knivene er blandt andet særligt tilpasset til at knuse is.

Medfølgende flaske til at have med på farten

Ved køb af Wilfa B2G-800S medfølger der en 2GO-flaske på 600 ml., der er BPA-fri. Med denne flaske kan man tage en smoothie, milkshake eller lignende med på farten uden problemer. Flasken kan placeres på motordelen, så ingredienserne tilberedes direkte i den.

Sidst men ikke mindst er Wilfa B2G-800S udstyret med seks knive i massivt rustfrit stål. Det hjælper med en effektiv og hurtig tilberedning af de forskellige ingredienser.

Dagens bedste priser og tilbud på Braun JB 3060:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Nem at samle og programmere
 • Kompakt
 • Fås til en overkommelig pris

Ulemper

 • Har et højt støjniveau
 • Er ikke specielt kraftfuld

Braun JB 3060 har en motor på 800 watt, som måske ikke er markedets højeste, men modellen er stadig kraftfuld nok til at kunne klare dagligdagens blenderopgaver uden problemer.

Anmeldelse: Produktanalyse af Braun JB 3060

5 hastigheder

Braun JB 3060 er udstyret med en aftagelig rustfri kniv, som arbejder sammen med motorens 800 watt om at kunne bearbejde selv de lidt hårdere ingredienser.

Braun JB 3060 vil både kunne lave en cremet og ensartet smoothie eller en lind suppe, og eftersom modellen har 5 forskellige hastighedstrin, så kan man selv bestemme farten.

Herudover har modellen også en puls-funktion samt en turbo-funktion, således at man helt har styr på farten og processen med at blende.

God kapacitet

Braun JB 3060 har et klassisk design med kontrolpanelet nederst og glaskanden øverst. Kontrolpanelet består af en brugervenlig drejeknap, så der vil ikke være problemer med at betjene modellen.

Glaskanden på modellen er på 1,75 liter, hvilket betyder, at man både kan lave sig en enkelt smoothie eller suppe til flere dage. Når man er færdig med at blende, så fungerer rengøringen let, og der er kun meget lidt frugtaffald, der sætter sig fast.

Dagens bedste priser og tilbud på Blendtec Designer 625:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Har en meget kraftfuld motor
 • Har flere forskellige forprogrammerede blender-cyklusser
 • Kandens håndtag har et godt greb
 • Nem at hælde af

Ulemper

 • Opskriftsbogen indeholder ikke særlig mange opskrifter
 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

.2 forskellige testpaneler har afprøvet og vurderet blenderen Blendtec Designer 625, og begge hold eksperter er ovenud begejstrede for modellen. Her er tale om den danske madside for mænd Gastromand.dk samt det amerikanske teknikmagasin Cnet.com.

Blendtec Designer 625 er blevet testet på adskillige parametre, og modellen får lutter kopkarakterer. Gastromand.dk siger endda om modellen, at den er i stand til at blende ”ALT, hvad der proppes i”.

Anmeldelse: Produktanalyse af Blendtec Designer 625

Kan blende alt

Blendtec Designer 625 er designet til at kunne håndtere alle de ingredienser, man kunne ønske at blende – og eksperterne forklarer her, at det faktisk er rigtigt.

Blendtec Designer 625 har i sig selv en motor på 1550 watt, hvilket er meget højt, og derudover er modellen udstyret med knive og hamre, der bearbejder ingredienserne og gør dem til flydende kost. Modellen kan klare selv meget hårde frugter og grøntsager – og også nødder og frø.

Eksperterne er meget imponerede over Blendtec Designer 625’s indsats, og resultatet bliver rigtig godt og cremet. Man kan med fordel anvende Blendtec Designer 625 til både at lave smoothies, supper eller knuse is – modellen er nemlig i stand til at tage hånd om både kolde og varme ingredienser.

4 programindstillinger

For et så alsidigt brug som muligt har Blendtec Designer 625 4 forskellige indstillinger, som man kan bruge til at skabe forskellige typer af flydende kost. Det fungerer også meget brugervenligt, og man skal blot tilsætte de ønskede ingredienser og derefter trykke på den type, man foretrækker – suppe, is, juice eller smoothie. Herefter går modellen selv i gang med at tilberede ingredienserne.

Blendtec Designer 625 har et fladt touch-display, som man benytter sig af, og skulle der komme sprøjt, så kan man blot tørre det af med en klud. Udover de 4 programindstillinger kan man også selv vælge hastighed, og der findes 6 forskellige hastighedstrin at vælge imellem – plus en pulsfunktion.

Hurtig og let at rengøre

Eksperterne konstaterer også, at Blendtec Designer 625 er en rigtig hurtig blender, som på kun kort tid kan producere en drik med en god konsistens. De lægger mærke til, at det kun tager få sekunder at knuse is og under 20 sekunder at få blendet en smoothie.

Eksperterne bemærker også, at Blendtec Designer 625 er let at anvende, og touch-displayet er meget brugervenligt og overskueligt, hvor man kun skal tage stilling til få knapper. Kanden er i øvrigt meget rummelig og kan indeholde 2,7 liter. Dertil er den også fremstillet af BPA-fri plast for at være miljøvenlig.

Eksperterne har i det hele taget ikke mange minusser ved Blendtec Designer 625, men den fylder noget og er med sine 4 kilo ikke let at manøvrere rundt med – dertil kommer også, at den larmer noget, når den arbejder.

Test og anmeldelser af blendere anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Cnet.com

Cnet.com er et amerikansk teknikmagasin, som beskæftiger sig med en bred vifte af aspekter inden for den teknologiske verden. Her er både tale om nyheder, guides, artikler, tests, forums og videoer. Her har Cnet.com testet blenderen Blendtec Designer 625. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. 

Dinside.no

Dinside.no er en norsk avis, der skriver bredt om forbrugerstof. Dinside.no beskæftiger sig med en bred vifte inden for forbrugerprodukter til bil og bolig, og siden skriver om fritid, rejser og økonomi. Dinside.no har endvidere en test-sektion, og her har avisen testet blenderen Wilfa Raw Fuel. Du kan læse hele artiklen her.

Gastromand.dk

Gastromand er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Der indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand har her testet blenderen Blendtec Designer 625. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Politiken.dk

Politiken er en dansk avis, som er grundlagt i 1884. Sammen med Jyllandsposten og Berlingske Tidende er Politiken en af de tre førende morgenaviser i Danmark, og Politiken udkommer hver dag. Politiken har også et online-univers, og både på web og på tryk beskæftiger avisen sig med nyheder, ind- og udland, politik, debat og kultur.

Avisen har også plads til forbrugerstof, og her har Politiken.dk testet blenderen Kitchenaid Artisan 5KSB5553 sammen med 9 andre blendere. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Teknisk Ukeblad

Teknisk Ukeblad er en norsk avis, som er landets førende inden for teknologi og ingeniørforetagender. Teknisk Ukeblad er grundlagt i 1883 og udkommer stadig ugentligt. Teknisk Ukeblad har også en onlineportal Tu.no. Teknisk Ukeblad giver forbrugerne et grundigt indblik i nyheder og trends inden for både teknologi i almindelighed, elbiler, energi, industri, skibe, IT, klima samt meget mere. Teknisk Ukeblad bringer også af og til tests, og her har de norske eksperter testet blenderen Wilfa Raw Fuel. Du finder hele artiklen her.

Umahro Cadogan

Umahro Cadogan er en dansk madekspert, som især er blevet kendt for at skrive kogebøger med det formål at ændre helbredsproblemer og sygdomme via kosten. Umahro Cadogan har i forbindelse med sin madlavning her testet blenderen Wilfa Raw Fuel.  

Klikk.no 

Det norske magasin Klikk.no skriver et hav af artikler hver dag om diverse emner. De skriver blandt andet om streaming, bolig samt meget mere. Derudover tester og anmelder de også forskellige produkter såsom blendere. Her har de testet flere blendere heriblandt Wilfa WBL-1200S, som de har givet 3 ud af 6 stjerner. Hvis du ønsker at læse hele anmeldelsen af Wilfa WBL-1200S, kan du klikke ind her på Klikk.no hjemmeside.

Andre relevante tests og artikler

Er du ikke overbevist om, at en blender fra Wilfa er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets bedste blendere med vores generelle blender test. I denne artikel har vi samlet testvindere fra en række forskellige producenter. Alle blendere er udvalgt fra eksterne tests, hvor eksperter fra diverse magasiner, aviser og ugeblade har brugstestet og vurderet de forskellige modeller.

Er der et bestemt mærke der fanger din opmærksomhed, kan du med fordel give dig i kast med vores producent-specifikke tests.

Her finder du blandt andet vores Blendtec blender test, vores KitchenAid blender test og vores Vitamix blender test, der alle indeholder testvindere og topscorende modeller.

Er du specielt interesseret i at lave lækre smoothies, kan du også læse vores smoothie blender test. I denne artikel har vi samlet de modeller, der har klaret sig bedst i forskellige tests. Der findes dog et andet køkkenredskab, der kan varetage denne opgave næsten lige så godt, men fylder meget mindre. Der er selvfølgelig tale om en stavblender.

Også i denne kategori har vi en række producent-specifikke tests. Her kan du læse vores Bamix stavblender test og vores Bamix Superbox test, der alle indeholder ekspertfavoritter.

Foretrækker du i stedet at indtage dit frugt og grønt som juice, bør du læse vores juicer og saftpresser tests. Her har vi samlet en lang række testvindere og topscorere, så du nemt kan få et overblik over, hvilke juicere eksperterne mener er bedst.

Du kan også læse vores slow juicer test, hvis du hellere vil slow-presse din juice. Nogle eksperter hævder at man får flere gode næringsstoffer ud af denne metode, sammenlignet med en traditionel juicecentrifuger. I denne artikel finder du naturligvis også prissammenligning af alle produkterne, så du altid kan finde den billigste pris på nettet.

Kundeanmeldelser

Forbrugeranmeldelser

Udover de ovenstående tests og anmeldelser fra ekspertkilder har vi også taget et kig på forbrugeranmeldelser hos Skousen.dk og WhiteAway.com. Her har vi kigget nærmere på blenderen Wilfa OBLB-1200S, der har fået gode anmeldelser af forbrugerne. Hvis du ønsker at læse brugernes anmeldelser af Wilfa OBLB-1200S, kan du klikke ind her på WhiteAway.com eller her på Skousen.dk.

Gode smoothie-opskrifter, som er lette at lave med en wilfa blender

Blåbær/appelsin smoothie

Ingredienser – 2 personer:

300 gram frosne blåbær der ikke er sukrede.
1 ½ deciliter græsk yoghurt
1 ½ deciliter appelsinjuice

Denne smoothie er meget fedtfattig og meget let at lave. Blend blot alle ingredienserne sammen, indtil blåbærrene er findelte. Blend helst blåbærrene, når de er en smule optøede men stadig iskolde.

Hvis man ikke har blåbær, kan disse erstattes med andre bær, for eksempel solbær eller hyldebær.

Du kan læse hele opskriften her.

Mango/appelsin smoothie

Ingredienser – 2 personer

200 gram frossen mangofrugt
½ banan
2 deciliter appelsinjuice
1 deciliter græsk yoghurt

Denne smoothie er meget fedtfattig og hurtig at lave. Lad mangoen tø en smule op, så det er muligt at blende den, men den skal stadig være helt kold. Kom herefter blot alle ingredienserne i blenderen og blend dem til en cremet smoothie. Smoothien er færdig, når frugterne er helt findelte.

Du kan læse hele opskriften her.

 

Ananas/mynte smoothie

Ingredienser – 4 personer

1 ananas
1 agurk
3 spsk. frisk mynte
2 deciliter vand
1 stor håndfuld isterninger

Denne opskrift er også fedtfattig. Start med at skrælle ananas og agurk og skær dem begge i store tern/skiver. Herefter skal alle ingredienserne tilsættes i blenderen sammen, og blend indtil smoothien begynder at skumme. Denne smoothie indeholder ikke laktose fra mælkeprodukter og er derfor velegnet til laktoseintolerante også.

Du kan læse mere om hele opskriften her.

 

Morgen-smoothie

Ingredienser – 1 person

1 moden banan
140 gram frosne blåbær
½ deciliter æblemost, ufiltreret
½ tsk. honning

Denne smoothie passer perfekt til en tidlig morgen og tager derfor også kun kort tid at lave. Start med at skære bananen i stykker, og blend derefter alle ingredienserne sammen i blenderen. Efter kort tid er smoothien klar.

Hvis man ikke har blåbær eller foretrækker andre bær, kan de også sagtens anvendes som erstatning.

Du kan læse mere om hele opskriften her.

 

Grøn kokos-smoothie

Ingredienser – 2 personer

1 appelsin
1 mango
2 deciliter kokossaft
40 gram bladspinat
5 mynteblade

Denne smoothie er meget opfriskende og er ideel til efter træning. Skræl og skær frugterne ud i mindre stykker og blend alle ingredienserne sammen i blenderen. Server herefter og oplev en smoothie i en flot grøn farve. Som bonus er denne smoothie velegnet til laktose-intolerante, da den ikke indeholder mælkeprodukter.

Du kan læse mere om hele opskriften her.

 

Banan med grønt-smoothie

Ingredienser – 2 personer

2 bananer
2 kiwifrugter
1 håndfuld blå vindruer, stenfri
2 deciliter æblejuice
4 isterninger

Denne smoothie bliver både cremet takket være bananerne og syrlig på grund af kiwifrugterne. Hertil får den også en virkelig flot farve. Den er også let at lave, for man skal blot skære bananerne i mindre stykker og skrælle kiwifrugterne, og herefter skal alle ingredienserne blot i blenderen sammen.

Du kan læse mere om hele opskriften her.

Om Wilfa

Wilfa er en norsk virksomhed, som blev etableret i 1948. Siden begyndelsen har Wilfa haft fokus på mindre, elektriske artikler til hjemmet, hvor både design, kvalitet og innovation går hånd i hånd. Siden etableringen i 1948 har Wilfa haft en stigende succes med deres produkter, og i dag er Wilfa en af de førende producenter af elektriske artikler til hjemmet i hele Norden.

Wilfa har traditionelt set haft fokus på hverdagsforbruget og de produkter, som forbrugerne anvender i deres dagligdag. Virksomheden udvikler hele tiden nye produkter, som testes og afprøves, og hensigten er hele tiden at levere produkter, som kan gøre hverdagen lettere for forbrugeren samtidig med, at produkterne har et flot design og den nyeste teknologi. For at være helt sikre på at produkterne har en høj kvalitet, kommer alle udsendte Wilfa-produkter med en 5-årsgaranti, således at ingen forbruger skal snydes ved eventuelle fejl.

Der har i de seneste år været meget fokus på køkkenet og traditionelle køkken-apparater hos Wilfa, som har taget de traditionelle artikler op for at forbedre dem og føre dem ajour med den moderne tidsalder.

Blandt andet har Wilfa haft kaffemaskiner som et af de nye hovedområder, hvor der er blevet produceret både innovative kaffemaskiner og andre kaffe-relaterede produkter, som den moderne forbruger forventer i dag. Wilfa har faktisk også en aftale med Nescafe, hvor de distribuerer deres verdenskendte Nescafe Dolce Gusto kaffemaskiner med kapsler.

Wilfa indgår også i samarbejder med forskellige producenter og eksperter for at være helt på forkant med udviklingen, og derfor har den norske virksomhed også indgået et samarbejde med Jordan for at udvikle en serie af elektriske tandbørster.

Ønsker du at vide mere om Wilfa, så kan du læse mere på deres hjemmeside.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme