Bamix Stavblender Test-oversigt – Eksperternes vurdering af Bamix stavblenderne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel får du overblikket over de bedste Bamix stavblendere på markedet.

Vi har gennemgået en lang række ekspert tests, og samler alle testresultaterne i denne artikel, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over eksperternes vurdering af de forskellige Bamix stavblendere.

De eksperttests, vi har anvendt i denne artikel, kommer fra vidt forskellige baggrunde, herunder forbrugerorganisationen Råd & Rön, testsiderne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk, det britiske Good Housekeeping Institute, aviserne Independent.co.uk og Dinside.no samt teknologimagasinet Tu.no og fitnessmagasinet Menshealth.co.uk.

Vi har også gennemgået en række alternativer til Bamix. Her kigger vi nærmere på testvindende stavblendere fra andre producenter.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Bamix stavblender test-oversigt indeholder:
🔸 Overblik over 5 forskellige Bamix stavblendere 
🔸 Overblik over 5 alternativer til Bamix stavblendere 
🔸 Guide til, hvad man kan anvende sin stavblender til 
🔸 Viden om, hvordan man vedligeholder sin stavblender 
🔸 Gode opskrifter, som er lette at lave med en stavblender 
🔸 Information om Bamix 
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Du kan også læse vores mere generelle stavblender test, hvor vi har gennemgået testvindende modeller fra en lang række forskellige producenter.

Bamix Stavblender Test-oversigt – Her er de bedste modeller

I denne artikel har vi hos Forbrugsguiden samlet de bedste stavblender modeller fra Bamix. Produkterne er udvalgt på baggrund af diverse ekspert tests, og du burde derfor nemt og hurtigt kunne skabe dig et overblik over, hvilken stavblender der passer til dit behov. Du finder også en prissammenligning under hvert produkt, så du nemt kan se, hvor du får mest stavblender for pengene.


Bamix SwisslineTestvindende Bamix stavblender

✅ 6 ud af 6 stjerner hos det danske madmagasin Gastromand.dk
✅ Testvinder hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Bamix Swissline

 

.
Bamix Swissline er blevet testet af 2 forskellige testpaneler – her er tale om det danske madmagasin for mænd, Gastromand.dk, samt den britiske testside Expertreviews.co.uk.

Begge hold eksperter har testet Bamix Swissline på forskellige parametre for at finde frem til, hvordan modellen klarer sig overordnet, og både Gastromand.dk og Expertreviews.co.uk er meget begejstrede for Bamix Swissline – det kommer til udtryk ved, at denne model får topkarakterer af eksperterne.

Flot og stærk model

Bamix Swissline er en af de klassiske Bamix-modeller, og her er tale om en stavblender, der gør mange af de øvrige køkkenredskaber overflødige. Bamix Swissline har et flot og elegant design, som er meget enkelt med dog robust.

Hvis man går op i æstetik og design, så er det endnu en fordel, at Bamix Swissline kommer i en lang række forskellige farver, således at man for eksempel både kan få en neutral model i sort eller sølv eller for eksempel en skinnende rød.

Bamix Swissline er ydermere en stærk model på 200 watt, hvilket gør, at den vil kunne blende selv hårde ingredienser.

Ergonomisk håndtag og meget tilbehør

Bamix Swissline er skabt med et ergonomisk håndtag i skridsikkert gummi, hvilket både sikrer, at modellen ligger godt i hånden og er behagelig og ikke glider. Bamix Swissline har knive, der er fremstillet i rustfrit stål, og de er designet til både at kunne skære, knuse, purere og hakke.

Dette er en alsidig model, der også kan piske, idet modellen kommer med både multifunktionsblad (ideelt til kød og grøntsager), piskeskive, blenderblad og processor.

Herudover medfølger en 1 liters kande. Bamix Swissline har 2 forskellige hastigheder samt en turbo-boosting funktion.

Uopslidelig, ifølge eksperterne

Eksperterne er meget begejstrede for Bamix Swissline og giver modellen absolutte topkarakterer. De begrunder dette med, at her er tale om en stavblender, der føles helt og aldeles uopslidelig, og lige meget hvad man udsætter den for, så kan den klare opgaven.

De forklarer også, at Bamix Swissline har en meget kraftig motor og stærk ydeevne, og så kan den stort set pulverisere alle typer af ingredienser – det er ifølge eksperterne meget imponerende.

Dog bemærkes det, at man lige skal lære at anvende modellen, for i starten kan den godt være lidt svær at finde ud af, men når det er gjort, så bliver Bamix Swissline, ifølge eksperterne, helt uundværlig i køkkenet.

Eksperterne forklarer også, at Bamix Swissline har den fordel, at den ikke sætter sig fast under brug, og selv om den ikke er helt billig, så er den alle pengene værd.

Udseendemæssigt er den ifølge eksperterne også rigtig flot, og selv om den ikke er helt let, så er den god og kompakt og ligger godt i hånden under brug.

Fordele

 • Har 200 watts dobbeltisoleret motor
 • Har multifunktions blade
 • Kanden kan rumme 1 liter
 • Meget medfølgende ekstraudstyr
Ulemper

 • Er lavet af plastik

Her kan du se en demonstrationsvideo af Bamix Swissline stavblenderen: 


Bamix Mono – Støjsvag Bamix stavblender

✅ Testvinder hos den norske avis Dinside.no
✅ ”Stavblendernes Rolls Royce” hos det norske teknologimagasin Tu.no
✅ Topscorer hos den norske forbrugerside Klikk.no

Bamix Mono

 

 

.
Modellen Bamix Mono er blevet testet af 3 forskellige testpaneler, og her er tale om 3 meget forskellige kilder fra Norge, nemlig avisen Dinside.no, teknologimagasinet Tu.no samt forbrugeravisen Klikk.no.

Alle eksperterne er begejstrede for Bamix Mono, og Bamix Mono får også udelukkende topplaceringer i de respektive tests.

Enkel og smart

Bamix Mono er en af de mere enkle Bamix stavblendere, og det afspejles også af designet, idet Bamix Mono er strømlinet uden mange afbrydelser i designet og kun udstyret med de 2 nødvendige knapper. Her styres også hastigheden, og der findes 2 hastighedstrin.

Selv om her er tale om en enkel model, som heller ikke fylder så meget (modellen er en af de mindste i Bamix serien), så er den skabt til at kunne erstatte både foodprocessor, almindelig blender og håndmikser.

Bamix Mono opererer ved 140 watt, som ikke er så meget som andre stavblendere, men den er effektiv og udnytter effekten maksimalt.

Kan både piske, hakke, blende og skære

Bamix Mono er dermed et multifunktionelt stykke køkkenværktøj og ideel til den forbruger, der ønsker en sådan maskine, som samtidig ikke skal fylde ret meget.

Bamix Mono kommer med en skarp kød- og grøntsagskniv, der er meget robust og fremstillet i rustfrit stål, og den kan klare alle skære- og hakkeopgaver.

Herudover medfølger der også piskeskive og blenderblad, så modellen også kan piske, mikse og blende. Der medfølger desuden vægophæng samt et 600 milliliters bæger.

Giver det lille ekstra, ifølge eksperterne

Alle 3 testpaneler, som har testet modellen Bamix Mono, er enige om, at her er tale om en rigtig god stavblender. I konkurrence med andre stavblendere hos Dinside.no skiller Bamix Mono sig ud, selv om de fleste modeller klarer sig godt, idet det bemærkes, at Bamix Mono bare lige har det lille ekstra.

Norske Tu.no er så begejstrede for Bamix Mono, at de kalder modellen for ”Stavblendernes Rolls Royce”, og de bemærker, at selv om her er tale om en model med en motor på ”kun” 140 watt, så klarer den sig alligevel godt under brug – for eksempel er den hurtigere end de andre modeller i Tu.no’s test, når det kommer til disciplinen at piske flødeskum.

Også suppe-disciplinen klarer Bamix Mono rigtig godt ifølge eksperterne, idet denne model leverer et helt jævnt resultat. En anden faktor, som eksperterne fremhæver, er Bamix Monos evne til at kunne knuse is med egne knive, og det imponerer eksperterne i høj grad.

Eksperterne har flere roser til overs for Bamix Mono, som de også synes er både stille i brug, sætter sig ikke fast, har et godt greb og er enkel at anvende. Dog bemærker eksperterne, at prisen for denne model er i den høje ende, og så har den lidt svært af og til ved at hakke helt hårde ingredienser som nødder.

Fordele

 • God kvalitets stavblender
 • Er indbegrebet af præcision
 • Støjsvag
 • Meget nem at rengøre
Cons

 • De enkelte dele kan være svære at fjerne

Bamix Deluxe – alsidig Bamix stavblender

✅ 80 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ Anbefalet hos fitnessmagasinet Menshealth.co.uk

Bamix Deluxe

 

 

.
Modellen Bamix Deluxe er blevet afprøvet, testet og vurderet af 2 forskellige testkilder, der begge har testet modellen ud fra specifikke parametre såsom ydeevne, håndterbarhed, design og rengøring.

Her er tale om det store britiske magasin Good Housekeeping Institute, samt fitnessmagasinet Menshealth.co.uk, og Bamix Deluxe får rigtig god kritik begge steder.

God deluxe-version

Bamix Deluxe er seriens deluxe-version, og det betyder, at man som forbruger får alle de kendte funktioner plus ekstra tilbehør med i prisen. Bamix Deluxe er således en robust og stærk stavblender, som opererer ved 160 watt, og så er den dobbeltisoleret – 160 watt er ikke meget højt men dog er her tale om en lidt stærkere model end de svageste Bamix modeller.

Bamix Deluxe har samme design som Mono-udgaven, hvilket betyder, at Bamix Deluxe er enkel og simpel i designet med de 2 knapper, der sidder foran, hvor hastigheden styres. Der findes 2 hastighedstrin på Bamix Deluxe, og hvor Mono-modellen er mørk, så er Bamix Deluxe hvid.

Mere tilbehør

Bamix Deluxe har den sædvanlige kød- og grøntsagskniv i rustfrit stål, og denne kniv klarer alle skære- og hakke-opgaver. Herudover medfølger der også piskeskive og blenderblad plus også en kværner.

Kværneren, kaldet en Grinder, kan kværne hårde ingredienser såsom nødder, urter, krydderier, chokolade, løg, sukker og rå grøntsager og gør dermed arbejdet med Bamix Deluxe lettere og mere alsidigt. Herudover medfølger der en smart bordstander med Bamix Deluxe.

Flot udseende, let i brug og god ydeevne, ifølge eksperterne

Bamix Deluxe begejstrer eksperterne, og de forklarer, at der er mange velfungerende elementer ved Bamix Deluxe. Først lægger de mærke til udseendet, som de synes er rigtig flot og meget strømlinet, og herefter kommenterer de, at Bamix Deluxe er meget let at finde ud af og anvende. Knapperne er nemlig godt placeret, og modellen ligger godt i hånden – dog kan den hurtigt blive noget varm at holde på.

Det kommenteres også, at det er smart med egen bordstander, og når det kommer til ydeevnen, så præsterer Bamix Deluxe også godt.

Modellen klarede de fleste hakke- og blendeopgaver godt, men dog havde den problemer med at knuse is, og der kan også opstå besværligheder, hvis man har med meget kraftige og grove ingredienser at gøre. På minussiden bemærker eksperterne også, at det kan være lidt svært at skifte mellem tilbehøret, men til gengæld kan det tåle opvaskemaskine, og det er et stort plus.

Fordele

 • Alsidig og funktionelt design
 • 180 watts motor
 • Mulighed for tilkøb af meget forskelligt ekstraudstyr
 • Livstidsgaranti
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

Bamix Gastro – Bamix stavblender med 200W motor

Anbefalet hos den britiske mad-webside Kitchenmama.co.uk

Bamix Gastro

 

.
Modellen Bamix Gastro er blevet testet og vurderet af den britiske mad-webside Kitchenmama.co.uk, som beskæftiger sig med udstyr og redskaber til køkken og madlavning. De britiske eksperter er begejstrede for Bamix Gastro, og derfor giver de modellen en god anbefaling.

Model på 200 watt

Bamix Gastro kommer i en flot lys farve og har ellers det klassiske Bamix-udseende med selve stavblenderen for neden og håndtaget for oven, som er designet til at se elegant, tidløs og enkel ud i køkkenet.

Selve håndtaget er designet med ergonomi for øje, således at forbrugeren får det bedste greb om modellen, og derfor har modellen også et Soft Grip, som både sikrer, at håndtaget er stabilt at holde om og komfortabelt.

Bamix Gastro er en af de lidt kraftigere stavblendere fra Bamix, og derfor har den en motor på 200 watt – det betyder, at den øgede kraft gør, at modellen vil have lettere ved at bearbejde selv de hårdere ingredienser. Der findes 2 hastigheder på Bamix Gastro, og for at sikre en større alsidighed kommer modellen både med et multifunktionsblad, piskeskive og blenderblad samt et smart vægophæng.

Findes også en i ekstra kraftig udgave

Som nævnt opererer Bamix Gastro ved 200 watt, hvilket er højt for Bamix-stavblenderne, men hvis man ønsker mere muskelkraft og stadig gerne vil have en Bamix-model, så kan man også få netop Bamix Gastro i en 350 version – i stedet for de 200 watt har denne model nemlig en motor på 350 watt, hvilket er en del mere.

Bamix Gastro 350 kommer med det samme tilbehør som 200-udgaven, og har ligeledes både multifunktionsblad, piskeskive og blenderblad samt vægophæng.

Fordele

 • Smart vægbeslag er inkluderet
 • Har multifunktions blade
 • Kan piske
 • 200 watts motor
Ulemper

 • Har færre medfølgende stykker ekstraudstyr end andre modeller

Her kan du se, hvordan du hurtigt og nemt kan lave en portion guacamole med din Bamix stavblender: 


Bamix Swissline Superbox

Topscorer hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
6 ud af 6 stjerner hos det danske madmagasin Gastromand.dk

Bamix-Swissline-Superbox

 

.
Både den britiske testside Expertreviews.co.uk og det danske madmagasin Gastromand.dk har testet og anmeldt Bamix Swissline Superbox.

Begge ekspertkilder har givet stavblenderen en god anmeldelse, da den henholdsvis er kåret som topscorer samt fået 6 ud af 6 stjerner.

Eksperterne er nemlig vilde med, at stavblenderen har en kraftig motor, en høj ydeevne samt kan arbejde med selv de mere krævende ingredienser.

Ingen af eksperterne finder mange minusser ved Bamix Swissline Superbox. De nævner dog kort, at den vejer en smule mere end andre modeller på markedet, hvilket man skal være opmærksom på.

Eksperterne: Uopslidelig stavblender, der klarer alle ingredienser

Ifølge de to ekspertkilder er Bamix Swissline Superbox en ’elegant og kompakt’ stavblender, der ligger godt i hånden.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk skriver, at ’den arbejder hurtigt og effektivt med den rette kraft og omdanner selv de hårdeste ingredienser til fløjlsagtige og glatte blandinger’.

De forklarer ydermere, at Bamix Swissline Superbox kommer med tilbehør, der sikrer ’let arbejde uanset, om du skal purere, hakke, blande’ eller lignende.

De slutter anmeldelsen med at skrive, at ’for alle, der bruger meget tid i køkkenet, er dette ikke et køb, du vil fortryde’.

De danske eksperter fra Gastromand.dk har også testet Bamix Swissline Superbox.

De er enige med Expertreviews.co.uk og forklarer, at stavblenderen ’kan pulverisere alt’ med dens kraftige motor. De hæfter sig desuden ved, at modellen er ’uopslidelig’, så den ’kan holde i årtier’.

Håndterbar stavblender med tilbehørspakke

Med Bamix Swissline Superbox får man en stavblender, der er nem at håndtere. Den kommer nemlig med et ergonomisk håndtag med skridsikkert gummi.

Det skridsikre gummi sikrer, at hånden har et godt greb om stangen, så man har fuld kontrol over modellen, når man er i gang med at tilberede ingredienserne.

Stavblenderen kommer ydermere med en kraftig motor, der har en motoreffekt på 200 Watt. Sammen med dens knive i rustfrit stål, er der mulighed for at bruge den til flere opgaver i køkkenet.

Dette er også muligt på grund af den tilbehørspakke, der medfølger ved køb af Bamix Swissline Superbox.

Tilbehørspakken består af en 1 liters kande, en processor, et låg samt 4 standardværktøjer. Værktøjerne inkluderer en skarp kniv, to piskeskiver samt et multifunktionsblad.

Enkel model i flere farver

Bamix Swissline Superbox er en enkel og stilren stavblender, der kan fås i flere forskellige farver. Stavblenderen kan købes i både sort, rød og sølv alt afhængig, om man ønsker en mere farverig eller neutral model.

Derudover er modellen robust, så den kan holde til lidt af hvert. Det vil sige, at man ikke behøver bekymre sig for, om den går i stykker, hvis man bruger den til de mere krævende ingredienser. Man får desuden en garanti på 3 år ved køb af modellen.

Fordele

 • 200 watts motor
 • Har seks forskellige knive
 • Har piske-funktion
 • Medfølende decilitermål på 1000 ml
Ulemper

 • Har kun to hastighedstrin

Her kan du se en deomonstrationsvideo af Bamix Swissline Superbox’en. Videoen er produceret af KitchenOne.dk:


Alternativer til Bamix stavblender

I det ovenstående har vi set nærmere på 5 stavblendere fra Bamix. I dette afsnit ser vi nærmere på en række alternativer til Bamix, og det inkluderer modeller fra mærkerne KitchenAid, Braun, Dualit og Kenwood.

Vi har medtaget disse alternativer for at give forbrugeren et bedre overblik over forskellige stavblendere på markedet, og for at skabe den bedst mulige sammenlignelighed så behandler vi disse  alternativer på samme måde som Bamix stavblenderne.


Philips HR 2653/90

Topscorer hos det tyske testmagasin Allesbeste.de 
✅ God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de

Philips HR2653:90

.
Philips HR 2653/90 er blevet testet af 2 forskellige hold eksperter – de tyske testmagasiner Allesbeste.de og Testberichte.de.

I testene har eksperterne set nærmere på aspekter såsom ydeevner, alsidighed, funktioner, anvendelighed, rengøring og brugervenlighed. Det vurderes efter endt test, at alle er meget tilfredse, og der gives rigtig flotte bedømmelser.

Moderne ProMix-teknologi

Philips HR 2653/90 hører til de stærke og kraftfulde stavblendere, der tillige er skabt med omtanke for æstetik. Her drejer det sig nemlig om en flot variant i et elegant design – udformet med velplacerede knapper, der let kan tilgås under arbejdet, samt et ergonomisk håndtag for et bedre greb.

Nederst er produktet skabt med en trekantet afslutning, der både ser pænt ud og tjener et praktisk formål: Formen – sammen med skærets specielle vinkeludformning – hører under den såkaldte ProMix-teknologi, der sikrer effektive resultater uanset opgave og en god og stabil arbejdsrytme.

Derudover er apparatet skabt med en høj effekt i watt – den ligger på 800, hvilket er en del. Sammen med ProMix-teknologien gør den høje kraft, at man kan blende alle typer af ingredienser – både de bløde og de hårde.

En hel lille køkkenmaskine – skabt til alle formål

Philips HR 2653/90 er netop designet til at varetage alle tænkelige køkkenopgaver, og derfor medfølger der både et velfungerende piske-værktøj, spiral samt hakker ud over selve skæret.

Det gør, at man for eksempel både kan fremstille juice, smoothies, suppe, pesto og sauce, samt hakke, skære, blende og mikse.

Den stærke kraft gør det muligt let at kunne håndtere bløde ingredienser som frugt, men også hårde grøntsager, frø og nødder. Der er dertil en særskilt smoothie-funktion.

Yderligere er der en nem betjening med en let trinløs justering af hastigheden. Her findes den såkaldte SpeedTouch-betjening, som uden besvær lader forbrugeren gå fra lav til høj hastighed afhængig af opgave.

Der er tillige en Turbo-knap. Der medfølger en skål på 0,5 liter, hvor man kan behandle ingredienser samt et smart To Go-bæger, som man kan forsegle med det tætsluttende låg og tage med sig. Dermed kan man nyde smoothien eller juicen på farten.

Stavblender af god kvalitet, ifølge eksperterne

Philips HR 2653/90 er blevet testet af 3 forskellige hold eksperter, der blandt andet inkluderer det tyske testmagasin Allesbeste.de, som har testet 20 forskellige stavblendere.

Her hersker der stor tilfredshed med denne Philips-variant, og Allesbeste.de fremhæver i særdeleshed, at denne model er skabt af en meget høj kvalitet, og så er den utrolig effektiv. Der arbejdes hurtigt, og den klarer alle de stillede opgaver til perfektion, kommenteres det.

Yderligere er den ergonomisk sammenskruet, så den ligger godt og fast i hånden, og den generelle håndtering er god og behagelig.

De tyske eksperter nævner ikke de store minusser, men dog synes de, at det kan være lidt besværligt at fjerne tilbehøret fra basen.

Hos det andet tyske testmagasin Testberichte.de er der også begejstring over Philips HR 2653/90. Det forklares, at denne model føles som en hel lille køkkenmaskine, da den faktisk kan udføre rigtig mange typer af opgaver.

Det er nemt at skifte tilbehør, og den er fordelagtig til især saucer, lette kagedeje, fløde, ost, grøntsager, kød og nødder – dog er den mindre velegnet til de tungere brøddeje.

Ydermere er rengøringen nem, det er let at skifte hastighed, og der medfølger en fin skål. Det kommenteres dog, at hastighedsknappen ikke kan låses, hvilket er et minus.

 

Fordele

 • Høj kraft
 • ProMix-teknologi
 • Flot design
 • Trinløs hastighed
 • Til mange opgaver i køkkenet,affordable
Ulemper

 • Er relativ skrøbelig
 • Kan ikke tåle maskinopvask

Specifikationer – Philips HR 2653/90:
🔴 Type: Stavblender
🔴 Producent: Philips
🔴 Effekt i watt: 800
🔴 Antal hastigheder: Trinløs
🔴 Kapacitet, skål: 0,5 liter
🔴 Piskeris medfølger: Ja
🔴 Dejkrog medfølger: Nej
🔴 Hakker medfølger: Ja
🔴 Højde: 24 centimeter
🔴 Vægt: 0,8 kilo 


Dualit 500W Stavblender 

✅ 4 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 81 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

Dualit stavblender

.
Den alternative model til Bamix, Dualit 500W Stavblender, er blevet testet af 2 forskellige hold eksperter, der ud fra forskellige parametre har afprøvet og vurderet modellen for at kunne give en samlet score og anmeldelse.

Her er tale om den anerkendte testside Trustedreviews.com, samt det store britiske magasin Good Housekeeping Institute. Begge hold eksperter er begejstrede for modellen, som får fine kommentarer med på vejen.

Flot model i krom på 500 watt

Dualit 500W Stavblender har haft fokus på design under fremstillingen, for her er tale om en rigtig flot stavblender, som er enkelt og stilren. Håndtag og stav går ud i et, og håndtaget er lige, cylinderformet og med knapperne øverst.

Modellen er fremstillet i krom, hvilket giver en flot, blank sølv-overflade. Herudover er her tale om en stærk model på 500 watt, som er designet til at kunne håndtere selv hårde ingredienser.

Man styrer hastigheden på knapperne, som er godt placeret i forhold til håndens udformning. Der findes både en lav og høj hastighed på Dualit 500W Stavblender samt en turbo-funktion.

Til flere formål

Dualit 500W Stavblender er udstyret med aftagelige hoveder, således at denne model kan udføre flere opgaver. Derfor medfølger der også både ballonpiskeris, som er skabt til at piske flødeskum eller æggehvide luftige, samt en mikserkande og en minihakker. Det betyder, at denne model både kan blende, mose, hakke, piske og mikse sammen.

Tilbehøret og hovederne til Dualit 500W Stavblender kan alle fjernes, og så tåler de maskinopvask.

Velfungerende stavblender, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer, at Dualit 500W Stavblender generelt klarer sig rigtig godt, når det kommer til de ydeopgaver, som modellen er blevet testet på. Især når det kommer til at hakke og blende, og så medfølger der klare og velinformerende instruktioner, så man ikke kommer i tvivl om, hvordan modellen skal anvendes.

Eksperterne fremhæver også de opvaskemaskine-sikre dele som en klar fordel, og så fungerer skift mellem hastigheder rigtig godt, og prisen er også overkommelig.

Herudover forklarer eksperterne, at det medfølgende tilbehør er velvalgt, og så er her tale om en model, som godt nok ikke er fejlfri, men præsterer godt på langt de fleste områder.

På minussiden kommenterer eksperterne, at håndtaget er lidt for tykt at holde på, og derfor bliver det ukomfortabelt for hånden at holde på modellen over længere tid. Herudover vibrerer modellen en del under brug, og det ellers flotte krom-design bliver hurtigt fedtet til.

Fordele

 • Kraftfuld motor
 • Er lavet af stål
 • Nem at bruge
Ulemper

 • Ligger i den dyre ende af prisskalaen
 • Foodprocessorbladene kunne være længere
 • Overfladen af krom får let mærker

Her kan du se en gennemgang af Dualit 500W Stavblenderen: 


Det kan du bruge din stavblender til

Det store britiske husholdningsmagasin Goodhousekeeping.com forklarer, at man kan anvende en stavblender til rigtig mange formål, og hvis man har en stavblender, så vil man faktisk kunne løse de fleste opgaver i køkkenet – især fordi mange af de moderne stavblendere kommer med meget forskelligt tilbehør, så anvendelsesmulighederne bliver flere.

Det vil nemlig være muligt at anvende stavblenderen til både supper, puréer, is, smoothies, sauce, at blende, hakke, piske og mikse.

Se gerne med i denne  video, hvor eksperten fra Bamix demonstrerer det værktøj og de knive, som leveres sammen med en Bamix stavblender:

Anvendes direkte i skål eller gryde

Goodhousekeeping.com forklarer, at de først og fremmest anvender deres stavblender til at mikse grøntsager sammen – både til suppe eller puré – og det smarte ved netop stavblenderen er, at man kan blende ingredienserne direkte nede i gryden eller skålen.

På den måde sparer man både tid og opvask, idet man så ikke behøver at anvende en almindelig blender, der står på bordet.

Eksperterne forklarer yderligere, at en god stavblender skal være i stand til at blende selv de lidt hårdere fødevarer såsom grove grøntsager eller nødder og frø. Og processen skal også gerne være hurtig, således at det ikke tager flere minutter at få blendet ingredienserne med stavblenderen.

Fordelagtig til smoothies

Ifølge eksperterne er stavblendere også meget anvendelige, når det kommer til at fremstille smoothies – og det på trods af at mange foretrækker en almindelig blender eller anskaffer sig en decideret smoothie-blender til formålet.

Se gerne med i denne video, hvor eksperten fra Bamix demonstrerer, hvordan man laver en smoothie med en stavblender:

I forhold til smoothies forklarer eksperterne, at stavblenderen selvfølgelig skal være i stand til at blende al slags frugt, som ofte er noget blødere i konsistensen end grøntsager, men eftersom mange foretrækker grøntsager i deres smoothie også, så skal man gerne gå efter en model, som har kræfter nok til også at håndtere de grovere fødevarer.

Hvis man ønsker sin smoothie kold, så kan man med fordel enten anvende frosne bær eller tilføje is i smoothien, og hvis man ønsker det, så skal stavblenderen helst også være i stand til at kunne knuse is.

Se for eksempel med i denne video, hvor eksperten fra Bamix demonstrerer, hvordan en stavblender knuser is. Se også med længere nede i artiklen, hvor vi bringer 2 opskrifter på smoothies, som man kan lave med stavblenderen:

Bamix har produceret en række videoer, hvor stavblenderens alsidighed vises. Ud over de ovenstående opgaver, så kan du også se med her, hvor eksperten viser, hvordan man anvender en stavblender til at fremstille flødeskum:

Du kan også se denne video hvor Bamix viser, hvordan man kan anvende stavblenderen til at lave sundt slik:


Sådan vedligeholder du din stavblender

En anden af fordelene ved at anskaffe sig en stavblender er, at rengøringen er forholdsvis let. Den amerikanske varehuskæde Sears.com forklarer, at når man bruger stavblenderen, så vil den dog hurtigt blive tilsølet, og for at kunne være sikker på, at modellen forbliver både effektiv og hygiejnisk, så er rengøring vigtigt. De forklarer her, hvordan man lettest foretager rengøringen:

Trin 1: Tag stavblenderen ud af stikket og fjern alle de dele, der kan fjernes. Fyld en balje med varmt vand og læg alle de fjernede dele ned i vandet. Herved vil madrester, der har sat sig fast, løsne sig.

Trin 2: Vask herefter de løse dele med en svamp med opvaskemiddel.

Trin 3: Tag en ny balje og fyld den med vand, lidt opvaskemiddel og eventuelt lidt eddike. Tag hver af de fjernede dele og sæt dem fast på stavblenderen igen – en efter en. Før tilbehøret ned i vandet og tænd for blenderen – lad den køre et halvt til et helt minut, så eventuelle rester af skidt og snavs forsvinder. Tag herefter næste hoved, indtil alt tilbehøret er blevet rengjort.

Trin 4: Fjern hver del efter brug, tør dem forsigtig og lad dem ligge på et viskestykke eller et stativ, indtil de er helt tørre.

Trin 5: Håndtaget på blenderen indeholder elektronik og må derfor ikke komme ned i vandet. Tag i stedet en svamp med varmt vand og opvaskemiddel og vrid godt – den må kun være fugtig, når den kommer i kontakt med håndtaget. Tør herefter forsigtigt håndtaget af med den fugtige svamp og tør efter med en tør klud. Vær omhyggelig omkring knapperne.

Hvis du ønsker at se, hvordan man også kan gøre sin stavblender ren, så kan du se med i denne video fra Bamix, hvor eksperten viser, hvordan man kan gøre stavblenderen ren:

Når man har med et elektrisk stykke værktøj at gøre, så kan man også opleve, at der kan opstå problemer med blade eller tilbehør. Ofte vil man kunne komme ud for, at bladet på stavblenderen bliver løst.

Du kan se med i denne video, hvor Bamix-eksperten viser, hvad man i så fald kan gøre: 


Gode opskrifter med en stavblender

I dette afsnit bringer vi 4 opskrifter, som er lette at lave med en stavblender. For alsidighedens skyld har vi valgt at bringe 2 smoothie-opskrifter, en opskrift på kartoffelsuppe samt en opskrift på bearnaisesauce. 

Smoothie med bær

SmoothieIngredienser:
– 50 gram frosne bær – for eksempel en blanding eller solbær, blåbær eller hyldebær
– 1 deciliter skyr eller yoghurt naturel
– 1 teske honning
– 1 deciliter æblemost
– Et par isterninger

Denne smoothie kan laves med lige den slags bær, som man foretrækker.

Sådan gør du:
1. Start med at hælde de frosne bær i en gryde og lad dem koge op.
2. Herefter skal de køle af i køleskabet, så de bliver kolde igen.
3. Når bærrene er kolde, så tag en skål og kom dem heri sammen med skyr, honning og æblemost.
4. Tag stavblenderen og blend blandingen indtil konsistensen er cremet og let.
5. Hvis smoothien ikke er kold nok, så kan du tilsætte nogle isterninger, og hvis den er for tyk, så kan du tilsætte lidt mere æblemost.

Du kan læse hele opskriften her.


Smoothie med gulerodsjuice, friske æble og ingefær 

Smoothie med gulerodsjuice, friske æble og ingefær Ingredienser:
– 2 æbler
– 4 deciliter gulerodsjuice
– 2 deciliter surmælksprodukt
– Et par isterninger
– Friskrevet ingefær
– Lidt sukker

Sådan gør du:
1. Start med at skære æblerne i tern, efter de er vasket.
2. Hæld gulerodsjuice, æbler, surmælk og et par isterninger i en skål.
3. Tag stavblenderen og blend blandingen til den er cremet og uden klumper.
4. Smag til med ingefær og sukker.

Man kan enten købe gulerodsjuicen i supermarkedet, men hvis man har en saftpresser, så kan man også presse sin egen juice af friske råvarer.

Du kan læse hele opskriften her.


Kartoffelsuppe med porrer og bacon
– til 4 personer 

KartoffelsuppeIngredienser:
– 10 gram smør
– 1 løg, grofthakket
– 500 gram kartofler i tern
– 2 porrer, den hvide del hakket i ringe
– ¾ liter grøntsags-bouillon
– 1 deciliter fløde
– 1 teske salt, groft
– Hvid peber, friskkværnet
– 150 gram bacon
– Den grønne del af 1 porre, grofthakket

Sådan gør du:
1. Start med at smelte smørret i en gryde.
2. Kom løg og kartofler i gryden og svits dem i 2 minutter.
3. Tilsæt porreringe og svits videre i 1 minut.
4. Hæld bouillonen op i gryden og lad blandingen koge i 20 minutter.
5. Tag herefter stavblenderen og blend til blandingen er blevet til en jævn suppe.
6. Tilsæt fløde, salt og peber og lad suppen koge op igen.
7. Tag en tør pande og læg bacon på.
8. Steg bacon ved kraftig varme i et par minutter til den er sprød.
9. Tag herefter bacon af og lad fedtet dryppe af på et stykke køkkenrulle.
10. Kom den grønne del af porrerne på panden og steg dem ved kraftig varme i 4 minutter.
11. Knus bacon over porrerne.
12. Servér herefter suppen med bacondrysset og eventuelt brød og brøndkarse som pynt.

Du kan læse hele opskriften her.


Bearnaisesauce 

BearnaisesauceIngredienser:
– 6 æggeblommer, pasteuriserede
– 2 spiseskefulde hvidvinseddike
– 2 teskefulde salt
– 500 gram opvarmet smør
– Tabasco
– 1 stort bundt frisk estragon, hakket

Sådan gør du:
1. Start med at opvarme smørret.
2. Hæld æggeblommerne i en skål, hvorefter ingredienserne tabasco, eddike og salt tilsættes en efter en.
3. Tilsæt til sidst det opvarmede smør, mens man tager stavblenderen og blender blandingen forsigtigt.
4. Tilsæt herefter den hakkede estragon, mens man blender grundigt men forsigtigt og fører stavblenderen op og ned.

Du kan se denne opskrift demonstreret med egne øjne i denne video, hvor eksperten fra Bamix selv er i køkkenet:


Historien om Bamix

Bamix logo
Bamix er en schweizisk virksomhed, der producerer forskellige, mindre køkkenprodukter. Bamix blev grundlagt i 1950 og er i dag mest kendt for Bamix stavblenderen. Dette kendskab er også nået ud til kendis-kokkene, og selveste den britiske tv-kok Gordon Ramsay er meget begejstret for Bamix.

Se med på denne video, hvor Ramsay selv fortæller om sit forhold til stavblenderen fra Bamix: 

Bamix blev grundlagt i 1950, da pioneren Roger Perrinjaquet opfandt et helt nyt køkkenapparat – nemlig en håndholdt blender, som kunne anvendes til at blende ingredienser direkte nede i en skål eller gryde. Den håndholdte blender – eller stavblender som den hedder i dag – havde også den fordel, at den var tidsbesparende og sørgede for, at der blev mindre opvask. Først havde dette apparat ikke et navn, men Roger Perrinjaquet navngav værktøjet Bamix, som er en sammentrækning af det franske ”battre” og ”mixer” – som på dansk betyder at blende og mikse.

Produktionen af Bamix’en startede herefter, og i 1954 blev patenten solgt til tyske ESGE, hvorefter de første stavblendere blev solgt. Herefter udvidede ESGE løbende produktionen, og inden for 10 år havde de også bredt sig til Asien med produktion i Tokyo. Antallet af producerede Bamix’ere steg støt, og i 1983 var forretningen så indbringende, at der blev produceret over 1500 produkter hver eneste dag – tallet var i 2010 steget til over 2000 producerede produkter om dagen.

Undervejs i processen udvidede ESGE også repertoiret til andre produkter end deciderede stavblendere: i 1986 blev Bamix Processor lanceret – en form for foodprocessor, og i 2002 blev SliceSy lanceret, som gør virksomhedens produkter endnu mere alsidige.

I 1991 blev Bamix-serien udvidet med endnu en stavblender kaldet Bamix Gastro, og også de professionelle køkkener fik øjnene op for, hvad Bamix kan assistere og hjælpe med i køkkenet.

Det er netop især på stavblender-området, at Bamix er kendt, og der findes i dag flere forskellige Bamix stavblender-modeller, som inkluderer Basic, Mono, Classic, Deluxe, Swissline, Gastro med flere – modeller som vi har behandlet ovenfor i denne artikel.

I 2014 kunne Bamix fejre 60-års jubilæum og strategien for fremtiden er ifølge virksomheden selv, hvad den altid har været: Kvalitet i hvert eneste produkt. Bamix har også åbnet mere op for deres virksomhed og i 2015 åbnedes Bamix Akademiet i Mettlen i Schweiz, som er en kokkeskole og træningscenter for både professionelle og private. 1000 personer deltog i disse kurser i løbet af det første år.

Hvis du ønsker at høre og se mere om Bamix, så kan du se mere her:


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Kenwood Triblade Stavblender 

✅ 84 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ Testvinder hos den britiske avis Independent.co.uk
✅ 3 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Kenwood Triblade Stavblender 

.
Kenwood Triblade Stavblender er en af de alternative modeller til Bamix stavblenderne, og denne model er blevet testet af 3 meget forskellige hold eksperter.

Her er tale om 2 britiske kilder – henholdsvis avisen Independent.co.uk samt Good Housekeeping Institute, samt den internationale testside Trustedreviews.com, der har tests af forbrugerprodukter som omdrejningspunkt. Kenwood Triblade Stavblender klarer sig godt i alle 3 tests og begejstrer eksperterne.

Model på 800 watt

Kenwood Triblade Stavblender kommer i et fint design med stav nederst og håndtag øverst. Håndtaget er flerfarvet og buer ind, hvor hånden skal gribe om modellen, således at håndtaget bliver ergonomisk og ligger godt i hånden – selv når der arbejdes hurtigt.

Kenwood Triblade Stavblender er desuden en kraftig stavblender, som er skabt til at kunne bearbejde selv hårde og grove ingredienser såsom nødder og frø – modellen har nemlig en stærk motor på 800 watt til formålet.

Variabel hastighed

Kenwood Triblade Stavblender har en variabel hastighed, som man kan tilpasse alt efter, hvilken opgave man er i gang med.

Denne model kan nemlig udføre flere opgaver end kun at blende, idet der medfølger forskelligt tilbehør. Her er tale om både et piskeris, hakker og bæger til at blande samt værktøj til supper og mose-opgaver. Hakkeren har en kapacitet på 500 milliliter, og bægeret kan rumme 1000 milliliter.

God model men meget unødvendigt tilbehør, ifølge eksperterne

Kenwood Triblade Stavblender er blevet testet af 3 forskellige eksperter, som er enige om, at Kenwood Triblade Stavblender kommer med en del tilbehør, men meget af det er en smule overflødigt, og derfor fylder denne model også en del.

Når det dog kommer til ydeopgaverne, så klarer Kenwood Triblade Stavblender sig dog godt ifølge eksperterne, og det gælder både, når den blender, pisker og hakker – for den er meget stærk og har ingen problemer med at pulverisere selv hårde ingredienser – selv om den kan være en smule langsom.

Eksperterne vil dog især anbefale denne model til den forbruger, der ønsker en stavblender, som kan udføre mange forskellige opgaver, og så har denne model også den fordel, at den er let at anvende og ligger komfortabelt i hånden.

Ud over det lidt overflødige tilbehør så kommenterer eksperterne også på minussiden, at det kan være lidt svært at styre hastighederne, og så kan ikke alt tilbehøret tåle opvaskemaskine.

Fordele

 • De forskellige dele kan vaskes i opvaskemaskinen
 • Bladene er lavet af rustfrit stål
 • Har treblads-funktion
 • Har turbo-funktion
 • 800 watts motor
Ulemper

 • Har kun ét hastighedstrin

Her kan du se Kenwoods egen præsentationvideo af Kenwood Triblade Stavblenderen: 


KitchenAid Stavblender 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Kitchenaid stavmixer

Dette alternativ til Bamix-modellerne, KitchenAid stavblenderen, er blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

KitchenAid stavblenderen er blevet vurderet ud fra faste parametre i forhold til andre modeller, og Råd & Rön mener, at der er tale om en velpræsterende stavblender – derfor får modellen en topkarakter i testen.

Råd & Rön kræver et abonnement for at læse hele testen og er derfor ikke frit tilgængelige, så vi gengiver ikke specifikke detaljer fra denne test. Nederst i denne artikel lægger vi linket til testen, hvis du vil læse dem i deres fulde længde.

Enkelt udseende og 5 hastigheder

KitchenAid Stavblender har et meget enkelt og simpelt udseende med selve staven nederst og håndtaget øverst. Håndtaget er 2-farvet og kommer i blødt materiale, som både sikrer en høj grad af komfort samt et fast greb, som kan fastholdes selv under de hurtigere hastigheder.

Håndtaget buer indad, hvor hånden skal holde på den – det sikrer et bedre greb, og at man lettere kan styre hastigheden. KitchenAid Stavblender kommer med hele 5 hastigheder, hvilket gør, at man har en bedre kontrol over modellen.

Kommer med meget tilbehør

KitchenAid Stavblender er mere end blot en stavblender – der medfølger nemlig rigtig meget tilbehør, og det gør, at man både kan anvende denne model til at skumme mælk, knuse is, hakke, blande, mikse, blende med mere.

Modellen har således udskiftelige hoveder, som kan skiftes efter opgave. Der medfølger blandt andet et S-knivblad til opgaver inden for at blende, knuse eller purere, et stjerneknivblad til at hakke og skære strimler, en minihakker til at hakke, et piskeris til at jævne og piske samt en mælkeskummer til både at skumme eller blande for eksempel dej.

Knivene er i rustfrit stål, og piskeriset er fremstillet i krom for at sikre en høj og langvarig effektivitet.

Fordele

 • Multifunktionel stavblender
 • Flere forskellige udskiftelige blenderhoveder medfølger
 • Er et komplet sæt til køkkenet
 • Nem at bruge
Ulemper

 • Er relativ dyr
 • Motoren er ikke specielt kraftfuld

Her kan du se en gennemgang af KitchenAid Stavblenderen: 


FAQ

Hvilken Bamix stavblender er den bedste?
Bamix har igennem tiden lavet mange gode stavblendere, men den bedste model, som du kan købe lige nu, er modellen Bamix Swissline. Stavblenderen er blevet kåret som testvinder af Forbrugsguiden, som blandt andet roser stavblenderne for den høje styrke, men også for det flotte design.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en Bamix stavblender?
Når du skal købe en Bamix stavblender, så bør du være opmærksom på, at du finder en model, som er stærk nok til at klare de opgaver, som du skal bruge den til. Skal du for eksempel blende grove eller hårde fødevarer, så bør du gå efter flere watt.
Hvilken stavblender bruger Gorden Ramsay?
Gorden Ramsay bruger modellen Bamix Hand Blender i flere af hans madlavningsprogrammer. Stavblenderen er kendetegnet ved en kraftfuld motor, som gør den super alsidig i brug. Dertil har den et flot og praktisk design, og så kommer den med flere forskellige stykker tilbehør.
Hvordan bruger jeg en Bamix stavblender?
En Bamix stavblender er ikke sværere at bruge end andre stavblendere. Alt du skal gøre er at samle de dele, som du skal bruge, sætte stavblenderen til strøm og så holde stavblenderens startknap nede. Husk dog altid at holde bladene helt ned til madvarerne, førend du tænder stavblenderen.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 47 forskellige stavblendere.

Ønsker du at vide mere, kan du læse testen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis. 

Dinside.no 🇳🇴

Dinside.no er en norsk avis, der skriver bredt om forbrugerstof. Dinside.no beskæftiger sig med en bred vifte inden for forbrugerprodukter til bil og bolig samt siden skriver om fritid, rejser og økonomi. Dinside.no har endvidere en test-sektion, og her har avisen testet 8 stavblendere i en test, hvor modellen Bamix Mono er inkluderet. Du kan læse hele artiklen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk test-webside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk foretaget en test af stavblendere, hvor modellen Bamix Swissline er inkluderet. Du kan læse mere om testen her.

Den britiske testside Expertreviews.co.uk har også testet og anmeldt Bamix Swissline, som de kalder for en hurtig og effektiv stavblender. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside ved at klikke her.

Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand.dk er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Det indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand.dk har her testet stavblenderen Bamix Swissline. Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her.

Det danske madmagasin Gastromand.dk har også testet og anmeldt Bamix Swissline, som de har givet 6 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har de britiske eksperter testet 4 forskellige stavblendere:

Læs mere om testen af Bamix Deluxe her.

Læs mere om testen af Bamix Classic her.

Læs mere om testen af Dualit 500W stavblenderen her.

Læs mere om testen af Kenwood Triblade stavblenderen her.

Independent.co.uk 🇬🇧

The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. The Independent har her testet 8 forskellige stavblendere i en test, hvor modellen Kenwood Triblade Stavblender er inkluderet. Du kan læse testen på deres hjemmeside her.

Kitchenmama.co.uk 🇬🇧

Kitchenmama.co.uk er en britisk webside, der hovedsagelig drejer sig om redskaber og udstyr til køkkenet. Derfor foretager Kitchenmama.co.uk også tests af forskellige køkkenprodukter, og her har Kitchenmama.co.uk testet stavblenderen Bamix Classic. Læs mere om testen her.

Klikk.no 🇳🇴

Klikk.no er en stor norsk forbrugerside, som foretager et stort antal forbrugertests, og det inkluderer produkter inden for både hus, hjem, have, bil, teknologi, mode og helse. Her har Klikk.no testet 8 forskellige stavblendere for at finde frem til de bedste, og modellen Bamix Mono er inkluderet i denne test. Du finder hele artiklen her.

Menshealth.co.uk 🇬🇧

Menshealth.co.uk er et britisk fitnessmagasin rettet mod mænd, og magasinet skriver både om træning, kost og velvære, men også om andre emner for mænd generelt. Menshealth.co.uk foretager også tests af og til, og her har Menshealth.co.uk testet stavblenderen Bamix Deluxe. Du at læse mere om testen her.

Teknisk Ukeblad 🇳🇴

Teknisk Ukeblad (Tu.no) er en norsk avis, som er landets førende inden for teknologi og ingeniørforetagender. Teknisk Ukeblad er grundlagt i 1883 og udkommer stadig ugentligt. Teknisk Ukeblad har også en onlineportal Tu.no. Teknisk Ukeblad giver forbrugerne et grundigt indblik i nyheder og trends inden for både teknologi i almindelighed, elbiler, energi, industri, skibe, IT, klima samt meget mere. Teknisk Ukeblad bringer også af og til tests, og her har de norske ekspertertestet 9 forskellige stavblendere inklusiv modellen Bamix Mono. Du finder hele testen på  deres hjemmeside her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet 3 forskellige stavblendere:

Læs mere om testen af Braun MQ9087X MultiQuick 9 her.

Læs mere om testen af Dualit 500W stavblenderen her.

Læs mere om testen af Kenwood Triblade stavblenderen her.

Vlt.se 🇸🇪

Vlt.se står for Vestmanlands Läns Tidning og er en svensk lokalavis med fokus på både nyheder, sport, teknologi, samfund og livsstil. Vestmanlands Läns Tidning har derfor også fokus på forbrugerliv, og i den forbindelse har Vlt.se her testet forskellige stavblendere i en test, hvor Bamix Classic er inkluderet. Her kan du at læse mere om testen.

Allesbeste.de 🇩🇪

Allesbeste.de er et tysk testmagasin, der tester og anmelder diverse forbrugerprodukter inden for blandt andet teknologi og husholdning. Her gælder det en test af forskellige stavblendere inklusiv Philips HR2653/90. Læs testen i sin helhed hos Allesbeste.de.

Testberichte.de 🇩🇪

Testberichte.de er et tysk testmagasin, der har som formål at samle resultater fra forskellige tests og forbrugeranmeldelser, hvorefter de analyseres. Testberichte.de former deres egne ekspertvurderinger herudfra og giver en samlet vurdering. Her er modellen Philips HR 2653/90 blevet testet. Læs mere om testen hos Testberichte.de.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke den rette stavblender i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Her kan du læse vores generelle stavblender test, der giver et fremragende overblik over markedets andre testvindende modeller.

I jagten på den rette stavblender kan du også læse vores mere specifikke tests, så som vores KitchenAid stavblender test og vores Bamix superbox test.

Er du i tvivl om det rette valg for dig nærmere er en ny blender, kan vi også være behjælpelige med gode artikler om dette.

I vores generelle blender test finder du en gennemgang af de blendere på markedet, der har fået de bedste ekspertanmeldelser.

Er der et bestemt mærke, du ønsker at vide mere om, kan du med fordel give dig i kast med vores række af producent-specifikke tests.

Her finder du blandt andet vores Wilfa blender test, vores Blendtec blender test, vores Raw blender test, vores KitchenAid blender test, vores Vitamix blender test og vores KitchenAid Artisan High Performance Blender test, der alle indeholder testvindere og topscorende modeller.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme