Test-overblik: Gryder – Her er de 5 bedste gryder til induktion

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne – vi samler blot resultaterne af uvildige tests.

Inden du køber nye gryder, bør du overveje: 

 

green-elmStørrelse: Hvor stor skal gryden være?
green-elmKemikalier: Undersøg om gryden indeholder skadelige fluorstoffer. Ofte indeholder non-stick belægninger som PTFE, teflon og tefal) PFAS, som kan være skadelig for din sundhed og miljøet. Vil du gerne undgå disse, så kig efter produkter med anprisninger som: PFC fri, PFAS-fri, uden fluorstoffer og Fluorcarbonfri, og vær særligt opmærksom på, at PFOA-fri og PFOS-fri IKKE er en garanti for, at du undgår alle miljøbelastende fluorstoffer, men kun de, som allerede er ulovlige i Danmark, og derfor er helt standard. Disse gryder kan godt indeholde PFAS.

green-elmMateriale: Hvad er gryden fremstillet af?

green-elmLåg: Er der et gennemsigtigt glaslåg, eller er låget af samme materiale som gryden?
green-elmFunktioner: Ønsker du en simpel gryde eller en, der gør madlavningen lidt lettere?
green-elmOpvask: Er gryden let at gøre ren? Tåler den maskinopvask?

Artiklen er bygget op således, at du får en kort gennemgang af, hvad gryderne kan, samt hvad eksperterne mener – både når det gælder Eva Trio gryder, OBH Nordica gryder, Fiskars gryder eller de øvrige.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


ONYX Cookware™ gryde – non-stick gryde til induktion

Bedste non-stick gryde til prisen

✅ Bestseller og brugerfavorit, der vinder på hårdført materiale
Try-Ply Clad teknologi
100 dages returpolitik


ONYX Cookware™ Kasserolle har ikke været medtaget i eksperttests, men vi har alligevel taget denne med, idet her er tale om en bestseller og brugerfavorit. Brugerne er meget imponerede, og baseret på dagligdagsbrug har de gjort sig mange gode erfaringer med modellen – både hvad angår holdbarhed, funktionalitet, rengøring, anvendelighed med videre.

Robust variant

ONYX Cookware™ Kasserolle vil være et godt valg, hvis man ønsker en gryde, der er holdbar. Stegepanden kommer med japansk PTFE belægning, som indeholder diamant støv for ekstra styrke og holdbarhed. Dette gør den kompatibel med metalredskaber, hvilket vi i vores test fandt super brugbart. Ikke at skulle tænkte over, hvilke redskaber man bruger gør, at man kan bruge tid på andet i køkkenet, hvor man ellers nemt kan miste overblikket. 

Non-stick belægningen gør også, at man kan rengøre gryden med ståluld, så hvis risengrøden brænder sig fast i bunden, så er det nemt at få gjort ren igen. Dette burde dog ikke være et problem, for da vi testede gryden med risengrød brændte det ikke fast, som det ellers tit gør med andre gryder. Vi er altså helt vilde med non-stick belægningen, da den både gør madlavningen nemmere og rengøring efterfølgende til en leg.

Yderligere findes en høj kapacitet på 5 liter, og den er kompatibel med alle typer af komfurer. Den tåler opvask i maskine og kan klare en tur i ovnen. Vær dog opmærksom på producentens instrukser mht. temperaturer.

Hvis non-stick belægningen beskadiges, så skal du udskifte gryden med det samme. Beskadiget PTFE belægning kan potentielt være skadelige for dit helbred, da det kan frigive kemikalier, såsom PFAS.

Derfor skal du vælge ONYX Cookware™ gryde

Brugere er imponerede over denne gryde, og meget af rosen går på, at den er let at bruge, nem at rengøre og virkelig leverer gode resultater. En bruger beskriver oplevelsen sådan: ”Nød at stege frikadeller, der ikke hang i. Nem at gøre ren”.

Denne variant vil være et godt valg, hvis du vægter non stick-belægning højt og en ønsker en gryde i robust materiale. Med denne er du sikret nemmere rengøring samtidig med at du ikke skal frygte at den slides hurtigt op. Derfor er denne til dig, der ønsker en god gryde, der gør hverdagen lidt lettere.

Forbrugsguiden’s vurdering

Vi er hos Forbrugsguiden helt vilde med gryden fra ONYX Cookware. Dens non-stick egenskaber er vi imponerede over, både under madlavning og rengøring. Dét at den kan holde til metalredskaber gør, at man nemt kan lave mad uden at skulle tænke over, hvilke redskaber man bruger i madlavningen, hvilket vi fandt super brugeligt. Derudover er rengøring en leg med ståluld, hvis madrester har brændt sig fast. Alt dette gør, at vi nemt kan anbefale gryden, hvis du er ude efter en ny.

Fordele

 • Brugerfavorit
 • Forstærket non-stick belægning med tilføjet diamant støv for ekstra holdbarhed
 • Hårdført og robust materiale
Ulemper

 • Låg medfølger ikke
 • Håndtag kan blive varme efter længere kogning

Udvalgte features
Meget holdbar
Tåler opvaskemaskine
Kan anvendes i ovn


Fiskars Functional Form – induktionsgryde med hærdet låg

Høj værdi for pengene

4 ud af 6 stjerner i stor norsk test af gryder til induktion

Fiskars Functional Form har været med i en stor test af gryder til induktion hos det norske testmagasin Klikk.no, og her opnår den en rigtig høj score – nemlig 4 ud af 6 stjerner. Eksperterne har vurderet alle gryder ud fra specifikke parametre, og det vurderes, at dette produkt klarer sig utrolig godt.

God kontrol over madlavningen

Fiskars Functional Form gryde er skabt til den travle forbruger, der ønsker en let madlavning. Produktet har en høj rummelighed på 5 liter og er udformet af holdbart rustfrit stål. Den varmer hurtigt op og er både udstyret med smart hældefunktion samt damp- og kogekontrol. Dermed får man et bedre overblik over tilberedningen og et lettere arbejde. Overblikket højnes yderligere af det gennemsigtige låg i hærdet glas.

Modellen tåler derudover maskinopvask samt ovnvarme op til 150 grader, og der findes en silikonekant, som giver lydløs tilberedning.

Behagelig oplevelse, ifølge eksperterne

Fiskars Functional Form er en favorit hos det norske testmagasin Klikk.no, der tildeler den 4 ud af 6 stjerner. Det fremhæves især, at den er ”en behagelig og velfungerende gryde” (oversat til dansk), og det forklares, at der findes mange huller i låget, som betyder, at det er let at komme af med vandet – uden at fjerne låget. Yderligere er håndtagene komfortable, idet de ikke bliver varme på grund af gummibelægningen. 

Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en mere prisvenlig gryde med god kontrol.

Derfor anbefaler vi Fiskars Functional Form
Denne model er topscorer hos det norske testmagasin Klikk.no, hvilket vidner om god gedigen gryde. Den er velfungerende med et hærdet glaslås, som gør madlavningen en smule lettere. Grydens hældefunktion samt damp- og kogekontrol er med til at gøre gryden anbefalingsværdig.

Udvalgte features
Hærdet låg
Hældefunktion
Damp- og kogekontrol
Stillegående


Gastrotools Gryde på 4 Liter – stor gryde til kemikaliefri madlavning

Bedste støbejernsgryde

Velegnet til alle komfurtyper
Stærk 4,3 mm bund
Gryden er lavet af matsort emalje, som absorberer olie og skaber en non-stick effekt

Gryde 4L

Almindelig non-stick belægning er ikke giftigt, men det er stadig ekstra kemikalier, der påvirker din mad. Med Gastrotool’s gryde på 4L får du en gryde af stærk emalje, som absorberer olien og danner en naturlig non-stick belægning. Det påvirker hverken rengøring eller vedligeholdelse, og gryden kan bruges på alle komfurtyper takket være den stærke 4,3 mm bund.

Det skal du vide, før du køber Gastrotools gryde på 4L

Praktisk og god størrelse
Den store gryde fra Gastrotools har en officiel kapacitet på 4 liter, men det anbefales, du kun udnytter den til maks. 3,9. Det er fordi, maden ellers kan risikere at boble over, og gryden og dens indhold vil blive svær at arbejde med og flytte rundt på. Madlavning må også gerne være praktisk, og derfor skal du ikke skubbe dine gryder for langt.

Kemikaliefri madlavning
Gastrotools gryde på 4 liter er lavet af matsort emalje, som ikke bare giver dig en flot gryde at se på, men som også skaber en naturlig non-stick effekt. Effekten opstår ved, at gryden absorberer olie hver gang, du laver mad, og med tiden vil madrester ikke længere kunne hænge fast. Gryden er stadig nem nok at vedligeholde, så længe du tager kærlig hånd om den.

De kemikalier, der bruges til almindelig non-stick belægning, er ikke giftige, men det er ekstra kemikalier, som kommer ind i din mad. Det slipper du for med Gastrotools gryde på 4L. Den naturlige non-stick belægning er én, du selv indirekte forårsager, og involverer kun olie, du ellers bruger i madlavning.

Fordele

 • God, naturligt forekommende non-stick effekt
 • Hurtig og jævn varmedistribuering
 • Kondenseringen løber hurtigt væk via de indre ringe
 • Nem vedligeholdelse
Ulemper

 • Emalje har indimellem tendens til at krakelere

Redaktionens vurdering

Gryden er både ideel til dig, der laver mad til familien eller som professionel. Gryden er til alle, der ønsker færre kemikalier i maden, men som også vil have en gryde, der er til at vedligeholde. Hold maden varm og lad den effektive varmedistribuering gøre sit arbejde, så du får det bedst mulige resultat på den mest naturlige og energibesparende måde. Dét er værd at arbejde dem.

Specifikationer
Anbefalet madlavningskapacitet: 3,9 L
Materiale: Emalje
Farve: Matsort


ONYX Cookware™ Grydesæt – Bedste grydesæt til induktion

Bedste non-stick grydesæt

✅ Hårdføre gryder til induktion og bestseller blandt brugerne
✅ Mest værdi for pengene
✅ 100 dages returret

ONYX Cookware™ Grydesæt er ikke blevet testet af ekspertkilder, men vi har alligevel taget disse gryder med i artiklen, idet her i stedet er tale om en bestseller og favorit blandt brugerne. Brugerne er meget imponeret over grydernes kunnen, og deres erfaringer er høstet på basis af dagligdagserfaringer.

Hårdfør non stick-belægning

Sættet inkluderer en suppegryde og en saucegryde. Begge kan benyttes på alle typer komfurer, inklusiv induktion. ONYX Cookware™ tilbyder kvalitets non-stick belægning, som sikrer at maden ikke brænder på eller sidder fast.

Du kan endda bruge metalredskaber imens du laver mad. Yderligere, så kan du spare tid – sættet er nemt at gøre rent, da det tåle opvaskemaskine. Hvis belægningen er beskadiget, så skal du anskaffe dig en nye gryder. Beskadiget belægning kan potentielt være farligt på grund af frigivelse af kemikalier, såsom PFAS. Følg forhandlerens instrukser for temperaturer, da det vil sikre at sættet holder længere.

Derfor anbefaler vi ONYX Grydesæt

Som nævnt er ONYX Cookware™ Grydesæt en bestseller og favorit blandt brugerne, og gryderne høster her stor ros. Denne ros går blandt andet på, at ”de fuldt ud lever op til forventningerne”, som én bruger udtrykker det, og generelt kommenteres det, at gryderne er lette at bruge og leverer et godt madlavningsresultat.

Også en let rengøring fremhæves  med non stick-belægning. Denne variant vil samtidig være et godt valg, hvis du ønsker flere gryder i hårdført materiale, som kan bruges til både induktion og andre varme-typer. Derfor får du meget for pengene med dette grydesæt fra ONYX Cookware™.

Fordele

 • Forstærket PTFE-belægning med diamantstøv
 • Hexagonalt mønster for perfekt bruning
 • Kan bruges til alle typer komfur
 • Favorit blandt forbrugerne
Ulemper

 • Skal udskiftes, hvis belægningen bliver beskadiget

Udvalgte features
Sæt med 2 gryder
Try-Ply teknologi for hurtigere opvarmning
Tåler maskinopvask


WMF Function 4 Gryde

God vurdering fra Test.de i test af 16 gryder til induktion

WMF Function 4 Gryde – god vurdering fra Test.de i test af 16 gryder til induktion

WMF Function 4 Gryde har været med i en test af 16 forskellige gryder til induktion hos det tyske testmagasin Test.de. Eksperterne har set nærmere på blandt andet funktionalitet, strømforbrug og håndtering, og ud fra disse kriterier er en endelig bedømmelse givet. Vurderingen angående WMF Function 4 lyder, at den er velfungerende og god.

Derfor skal du købe denne model:

🔴 God bedømmelse hos stort tysk testmagasin
🔴 Multifunktionelt låg
🔴 Robust Cromargan rustfrit stål

Cromargan rustfrit stål og TransTherm-Universalbund

WMF Function 4 er skabt af flere patenterede systemer for at sikre en høj effektiv, lang levetid og let madlavning – det drejer sig om en udformning i Cromargan rustfrit stål samt en TransTherm-universalbund. Det giver tillige en let vedligeholdelse og en tyk bund, der er kompatibel med alle typer af varme.

Der er fokus på det multifunktionelle låg i glas med silikonebeklædning, som giver en let frahældning af vand og en intelligent kogning med både lidt og meget vand, samt gør grydelapper overflødige på grund af silikonen.

Generelt god gryde, ifølge eksperterne

WMF Function 4 har som nævnt været med i en stor tysk test af gryder til induktion udført af testmagasinet Test.de. De tyske eksperter har vurderet alle modellerne på udvalgte parametre, der inkluderer funktionalitet i forbindelse med madlavning, strømforbrug og håndtering. WMF Function 4 scorer højt på alle 3 parametre og tildeles derfor et stempel som ”god”.

Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en premium-gryde med moderne teknologi.

Udvalgte features
Patenteret Cromargan rustfrit stål
Patenteret TransTherm-universalbund
Låg i glas med silikonebeklædning
God assistance ved alle typer af kogning


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Brugeranmeldelser

Ikke alle 7 gryder er blevet testet af eksperter. I stedet har vi set nærmere på, hvad forbrugerne mener i diverse brugeranmeldelser angående et par af produkterne.

Du kan læse mere om købernes erfaringer med ONYX Kasserolle hos Onyxcookware.dk.

Du kan læse mere om købernes erfaringer med ONYX Grydesæt hos Onyxcookware.dk.

Stiftung Warentest / Test.de

Stiftung Warentest er et tysk testmagasin, der foretager tests af forskellige forbrugerprodukter. Stiftung Warentest har også en online-del i form af siden Test.de. I denne omgang har eksperterne testet de bedste gryder på markedet. Modellerne WMF Function 4 og Rösle Silence High Saucepan er inkluderet her. Læs om alle de testede gryder til induktion her.

Klikk.no

Klikk.no er et stort norsk testmagasin, der foretager forbrugertests. Det inkluderer produkter til både hus, hjem, have, bil, teknologi, mode og helse. Her har Klikk.no foretaget en test af de bedste gryder på markedet, og modellerne Eva Solo Gravity, OBH Nordica C-Smart gryde og Fiskars Functional Form gryde er inkluderet. Du kan læse testen i sin helhed hos Klikk.no.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Rösle Silence High Saucepan

Special-designet låg og stempel som tilfredsstillende hos Test.de

Rösle Silence High Saucepan – special-designet låg og stempel som tilfredsstillende hos Test.de

Rösle Silence High Saucepan er blevet testet af det tyske testmagasin Test.de sammen med 15 andre gryder til induktion. De tyske eksperter har gennemgået hver model og undersøgt dem på specifikke parametre som funktionalitet i køkkenet, strømforbrug og generel håndtering. Baseret på dette er der blevet afsagt dom, og det vurderes, at Rösle Silence High Saucepan klarer sig meget tilfredsstillende.

Derfor skal du købe denne model:

🔴 Flot bedømmelse hos stort tysk testmagasin
🔴 Special-designet låg
🔴 Høj og jævn varmetilførsel

Fokus på special-designet låg

Det måske mest iøjnefaldende ved Rösle Silence High Saucepan er låget. Her findes nemlig en særlig silikonebeklædning, som sørger for at holde gryden helt lukket. Dette gør, at både smagsnuancer, vitaminer, mineraler og duft bevares i maden. Derudover har bunden en aluminiums-kerne med 5 millimeters tykkelse, der sikrer en god, jævn og stabil varmetilførsel under hele tilberedningstiden. 

Yderligere findes en praktisk hælde-anordning, der mindsker spild.

Tilfredsstillende resultater, ifølge eksperterne

Det tyske testmagasin Test.de giver Rösle Silence High Saucepan det, der kaldes en ”tilfredsstillende” bedømmelse. Denne score er højere end den almindelige ”god”, og det vurderes derfor, at denne model er et virkelig godt produkt.

Eksperterne har vurderet de medtagede gryder ud fra 3 parametre: Funktion i madlavning, strømforbrug og håndtering, og denne Rösle-variant scorer højt over hele linjen. Især på strømforbrug.

Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker jævn varmetilførsel og høj bevaring af smag og vitaminer.

Udvalgte features
Særligt låg
Silikonebeklædning
Bund med aluminiums-kerne
Jævn og stabil varmetilførsel


OBH Nordica C-Smart

5/6 stjerner
Unikt patenteret system

OBH Nordica C-Smart – unikt patenteret system, der modtager 5 ud af 6 stjerner

OBH Nordica C-Smart har modtaget 5 ud af 6 stjerner i en test blandt 17 gryder til induktion hos det norske testmagasin Klikk.no. Eksperterne har vurderet modellerne på parametre såsom størrelse, design, opvask, funktioner og koge-egenskaber, og ud fra dette er en endelig bedømmelse givet. Vurderingen lyder, at eksperterne er meget begejstrede for OBH Nordica C-Smart, hvilket resulterer i en klar topscore.

Derfor skal du købe denne model:

🔴 Opnår høj score hos stort norsk test-magasin
🔴 Unikt patenteret system med dobbelthåndtag
🔴 Passer til alle typer af komfurer

Dobbelte håndtag og lettere arbejde
Denne OBH Nordica C-Smart gryde kommer med en god størrelse på 3 liter og et flot design med dobbelte håndtag i et patenteret system, der sikrer ultimativ komfort. Materialet er holdbart i rustfrit stål, og modellen tåler maskinopvask.

Låget er skabt af glas, hvilket gør det muligt at holde øje med madlavningen, og der findes en praktisk hældetud samt en integreret si. Denne si gør det lettere at få hældt vandet fra. Som en bonus kan den anvendes på alle typer af komfurer – også induktion – og for en lettere opbevaring kan køkkengrejet stables.

Usædvanlig, men praktisk, ifølge eksperterne
Det norske testmagasin Klikk.no er meget imponerede over OBH Nordica C-Smart og skriver rent ud, at den er ”en perfekt gryde til grøntsager og pasta” (oversat til dansk), idet det er meget let at komme af med vandet. Eksperterne forklarer, at der findes mange gode gryder til induktion, men denne er praktisk med komfortable og brede håndtag – også selv om udformningen er lidt usædvanlig. 

Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en komfortabel gryde, der gør det lettere at hælde vandet fra.

Udvalgte features
Patenteret system
Dobbelte håndtag
Let at hælde vandet fra
Integreret si


Eva Solo Gravity

Bedst i test blandt 17 gryder til induktion

Eva Solo Gravity – bedst i test blandt 17 gryder til induktion

Eva Solo Gravity er blevet testet af det norske testmagasin Klikk.no sammen med 16 andre gryder til induktion, og eksperterne vurderer, at den virkelig brillerer. Endda så meget at den kåres til bedst i test blandt mange gode gryder. Testen inkluderer flere mærker fra både højere og lavere prisklasser, hvilket gør det muligt både at finde Eva Solo- og Eva Trio gryder.

Eksperterne har set nærmere på forskellige parametre, som ligger til grund for den endelige bedømmelse, og disse inkluderer blandt andet design, størrelse, rengøring, funktioner, pris og tilberednings-egenskaber. Dertil er disse gryder til induktion blevet testet inden for forskellige discipliner, der både tæller kogning af vand og mælk.

Derfor skal du købe denne model:

🔴 Kåret til bedst i test af stort norsk testmagasin
🔴 Integreret dampventil og si
🔴 Bedre end 16 konkurrenter

Rummelig og med gode funktioner

Eva Solo Gravity kan rumme 4 liter, hvilket gør den meget rummelig og alsidig, og så kan den bruges til alle varmekilder – inklusiv induktion. Den er flot og enkel i udseendet i stil med de øvrige Eva Solo- og Eva Trio gryder, og den kommer med et gennemsigtigt låg, indbygget dampventil samt integreret si. Dampventilen sikrer, at vandet ikke så let koger over, og sien gør det nemmere at hælde vand fra.

Herudover er der fokus på rengøring, idet produktet er skabt til kun at kræve en let opvask – man kan nemlig uden problemer komme den i opvaskemaskinen. For en god komfort er håndtagene specialdesignede til ikke at blive for varme, og indvendige litermål øger overskueligheden.

Praktisk og god, ifølge eksperterne

Det norske testmagasin Klikk.no har kåret Eva Solo Gravity til bedst i test, og dette begrundes overordnet set med ordene: ”Praktisk og god gryde med et behageligt låg” (oversat til dansk).

Eksperterne uddyber, at her er tale om en ligefrem dejlig gryde, der med sit praktiske låg gør det let at hælde vand fra. Derudover fremhæves tillige de indvendige måleenheder samt dampventilen. Den er meget enkel i brug, kommenteres det også, og man behøver ikke engang fjerne låget for at komme af med vandet. Klikk.no roser endvidere Eva Solo Gravity for at have håndtag, der ikke bliver varme, en god vægt og balance samt en let rengøring.

Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en gryde, der gør madlavningen lettere via gode funktioner.

Udvalgte features
God rummelighed
Gennemsigtigt låg
Med dampventil og si
Håndtag, der ikke bliver for varme


FAQ – alt det, du gerne vil vide om gryder til induktion

🤔 Skal jeg bruge specielle gryder til induktion?

Ja, hvis du har en induktionskogeplade, så skal du bruge specielle gryder, som egner sig til induktion. Da induktion opvarmer ved hjælp af magnetisme, så skal grydernes bund være magnetisk. Er du i tvivl, om dine gryder er det, så kan du tjekke med en lille magnet.

🤩 Hvilke gryder er de bedste til induktion?

Nogle af de bedste induktionsgryder, som er på markedet lige nu, er blandt andet ONYX Cookware™ Grydesæt, Eva Solo Gravity og Fiskars Functional Form gryde. De nævnte gryder er blevet testet, og de har fået nogle super gode resultater. Dermed bliver de stærkt anbefalet, hvis du skal bruge gryder til induktion.

🤓 Hvordan vælger jeg en induktionsgryde?

Du vælger en gryde til induktion på præcis samme måde, som du vælger almindelige gryder. Du bør første og fremmest vælge en gryde, som har den størrelse, som du leder efter. Det eneste, du dog bør tjekke efter, er, om gryden egner sig til at blive brugt på induktion.

🧐 Hvordan kan jeg tjekke, om mine gryder fungerer på induktion?

Du kan tjekke, om dine gryder fungerer på induktion, ved at undersøge, om gryden er magnetisk. Induktion fungerer ved hjælp af magnetisme, hvormed det kun er magnetiske gryder, som fungerer på induktionskogeplader. Du kan nemt tjekke, om din gryde er magnetisk, ved at holde en lille magnet til bunden.


 

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme