Induktionskomfur test 2020 – Se de bedste modeller – Testvinder Guide

2

Induktionskomfurer er populære som aldrig før, og det har bragt prisen ned i et leje, hvor alle kan være med. Der er flere grunde til den store popularitet, men de primære årsager er nok den effektive og hurtige opvarmning, samt den strømbesparende teknologi. Vi har i denne induktionskomfur test undersøgt markedet og fundet frem til de bedste modeller netop nu. Læs med, og find din favorit.

Først gennemgår vi de udvalgte modeller hver for sig, og sidst i artiklen følger vi op med lidt uddybende information om induktionskomfurer. Derudover bringer en række gode kilder til mere information og links til de tests, der danner udgangspunktet for denne artikel.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Induktionskomfur test 2020 – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en oversigt over gode induktionskomfurer. Denne artikel er baseret på relevante brugeranmeldelser, da vi ved, forbrugerne upartisk deler ud af hverdagens positive og negative oplevelser med produkteterne. Under hvert produkt finder du også en prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.


Siemens HL9R4T020U

4.9 ud af 5 stjerner hos det svenske magasin Bastihemmet.se

Siemens HL9R4T020U

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
10.539,00 Kr. 0,00 Kr. 10.539,00 Kr. Læs mere
10.539,00 Kr. 0,00 Kr. 10.539,00 Kr. Læs mere
10.539,00 Kr. 0,00 Kr. 10.539,00 Kr. Læs mere
10.939,00 Kr. 0,00 Kr. 10.939,00 Kr. Læs mere

Det svenske magasin Bastihemmet.se har testet og anmeldt Siemens HL9R4T020U, som de har givet 4,9 ud af 5 stjerner. Eksperterne er nemlig begejstrede for induktionskomfurets hurtige opvarmning samt gode funktioner. Rent faktisk nævner de svenske eksperter ikke et eneste minus ved modellen.

Moderne komfur med en hurtig induktionskogeplade, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Bastihemmet.se er Siemens HL9R4T020U et enkelt og moderne fritstående komfur med en hurtig induktionskogeplade.

Eksperterne forklarer, at kogepladen giver en nøjagtig varmefordeling, hvor man har brug for den. Samtidigt hæfter de sig ved, at ”madlavningen aldrig er gået hurtigere eller føles mere behagelig end med denne perle”, som også har en ekstra power boost-funktion.

Derudover er eksperterne vilde med, at modellen kommer med ti automatiske programmer, man kan vælge mellem. De mener, at alle programmer ”giver gode resultater og en velsmagende middag”. Eksperterne fra Bastihemmet.se er så imponerede over modellen, at de ikke nævner nogle ulemper.

Induktionskomfur med pyrolyseprogram 

Med Siemens HL9R4T020U får du et induktionskomfur med fire kogefelter samt et ovnrum med en kapacitet på 63 liter. Det betyder, at modellen er velegnet til en familie på tre til fire personer.

Ovnen kommer med teleskopudtræk, så det er nemt at tage mad ind og ud af ovnen. Kogepladerne har desuden 17 effekttrin og to-trins restvarmeindikatorer for hver kogezone. De fire kogeplader betjenes med en touchControl-betjening.

Efter brug af ovnen skal man ikke være bekymret for, at rengøringen tager lang tid. Siemens HL9R4T020U kommer nemlig med et pyrolyseprogram, der brænder snavs og fedt til aske. Når programmet er slut, skal man blot tørre den resterende aske væk med en fugtig klud.

Induktionskomfuret er ydermere forholdsvist energivenligt, da det er placeret i energiklasse A. Det betyder, at det ikke forbruger meget strøm på et år.

Multifunktionsovn med flere ovnfunktioner 

Udover at komme med en induktionskogeplade, der sørger for en nøjagtig temperatur og hurtig opvarmning af maden, er Siemens HL9R4T020U også forsynet med en multifunktionsovn. Denne ovn kommer med syv ovnfunktioner heriblandt over-/undervarme, 3D varmluft Plus, pizzafunktion, stor variogrill, undervarme og varmluft/impulsgrill.

Takket være ovnens automatiske CookControl-programmer får man de bedste madresultater. Man skal nemlig blot sætte maden i ovnen, angive vægten, hvorefter ovnen selv vælger det mest optimale program.

Fordele ved Siemens HL9R4T020U:
🔵 CookControl-programmer
🔵 Multifunktionsovn med syv ovnfunktioner
🔵 Fire kogefelter med induktion
🔵 Pyrolyseprogram
🔵 To-trins restvarmeindikatorer
🔵 Ovn med teleskopudtræk


Bosch HLL090020U

4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Skousen.dk
4.5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler WhiteAway.com

Bosch HLL090020U

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.598,00 Kr. 0,00 Kr. 5.598,00 Kr. Læs mere
5.598,00 Kr. 0,00 Kr. 5.598,00 Kr. Læs mere
5.998,00 Kr. 0,00 Kr. 5.998,00 Kr. Læs mere
6.380,00 Kr. 0,00 Kr. 6.380,00 Kr. Læs mere

Bosch HLL090020U er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld et populært induktionskomfur hos forbrugerne. Denne model har nemlig fået henholdsvis 4 ud af 5 stjerner og 4,5 ud af 5 stjerner hos de to danske forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com.

Dette har brugerne givet induktionskomfuret, da de er begejstrede for dets rummelige kapacitet, samt at det er nemt at betjene. Samtidigt mener flere brugere også, at Bosch HLL090020U har flere gode funktioner.

Selvom brugerne generelt er vilde med Bosch HLL090020U, nævner en enkelt bruger, at modellen har en blæser, der blæser luften ud af komfuret, når ovnen er i brug.

Rummeligt komfur i god kvalitet, ifølge forbrugerne 

Ifølge forbrugerne hos de to danske forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com er Bosch HLL090020U et ”fremragende komfur til prisen”. Brugerne hæfter sig især ved, at modellen er ”let at betjene” og ”udfører de opgaver, det skal”.

Derudover er der en bruger, der skriver, at Bosch HLL090020U ”fungerer fint” og er ”enkelt at holde rent”, hvilket klart er en fordel i en travl hverdag. En anden bruger forklarer desuden, at de ”fire gode zoner til potter og pander samt den gode, store ovn giver rigelige muligheder”, når det kommer til madlavningen.

Ingen af forbrugerne finder mange ulemper ved Bosch HLL090020U. Det eneste minus, som en enkelt bruger nævner, er, at induktionskomfuret er forsynet med en blæser, der blæser luft direkte ud af ovnen, når den er i gang med at opvarme mad.

Induktionskogeplade med glasoverflade og fire kogefelter

Bosch HLL090020U er forsynet med en induktionskogeplade med fire kogefelter med 17 effekttrin. Alle kogezoner kommer med en booster-funktion, så opvarmningen sker endnu hurtigere. Samtidigt har kogezonerne en timer med sluk-funktion.

Takket være kogepladens glasoverflade er den nem at rengøre, da den kan tørres af med en fugtig klud efter brug.

Betjeningen af kogepladerne foregår med hjælp fra touchcontrol. Dette sikrer en nem og enkel betjening af de fire kogefelter. Sidst men ikke mindst kommer hver kogezone med to-trins restvarmeindikatorer.

Ovn med syv ovnfunktioner 

Med Bosch HLL090020U får man også en ovn, der kommer med syv ovnfunktioner. Disse syv funktioner inkluderer over-/undervarme, undervarme, 3D-varmluft Plus, pizzafunkton, varmluft/impulsgrill og stor variogrill.

Funktionen 3D-varmluft Plus sørger for en optimal varmefordeling og en jævn temperatur i hele ovnrummet, hvilket giver et effektivt resultat på alle tre niveauer på samme tid.

Komfurets ovn har en kapacitet på 66 liter, hvorfor den er velegnet til en familie på omkring tre til fire personer. Man skal desuden ikke være bekymret for, om modellen forbruger meget strøm på et år, da induktionskomfuret er placeret i energiklasse A.

Fordele ved Bosch HLL090020U:
🔵 Syv forskellige ovnfunktioner
🔵 Induktionskogeplade med fire kogefelter og glasoverflade
🔵 Ovnrum med kapacitet på 66 liter
🔵 Energiklasse A
🔵 Betjening med touchcontrol
🔵 Kogezoner med booster-funktion


Gram EKI 12654-90

Populær blandt brugerne

Gram EKI 12654-90

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
10.999,00 Kr. 0,00 Kr. 10.999,00 Kr. Læs mere
10.999,00 Kr. 0,00 Kr. 10.999,00 Kr. Læs mere
11.599,00 Kr. 0,00 Kr. 11.599,00 Kr. Læs mere

Gram EKI12654-90 er ikke medtaget i nogle nyere eksperttests, men er til gengæld en model, der er populær blandt brugerne.

Induktionskomfuret kommer med et ovnrum, der har en kapacitet på 66 liter, hvorfor der er rigeligt med plads til at give sig i kast med de fleste madlavningsopgaver. Udover et stort ovnrum, så kommer Gram EKI12654-90 også med flere praktiske funktioner.

Eksempelvis er Gram EKI12654-90 forsynet med flere sikkerhedsfunktioner. En af disse sikkerhedsfunktioner er ovnlågen, der har 3 lag glas, der sørger for, at man ikke kan brænde sig på ydersiden af ovnen. En anden sikkerhedsfunktion er de flere indbyggede elektroniske børnesikringer, der kan kobles til og fra, som man har lyst.

Model med induktion og hurtig opvarmning

Gram EKI12654-90 kommer med 4 kogezoner, der yder op til 3000 Watt pr. zone. Disse kogezoner fungerer desuden ved induktion. Dette giver ikke mindst en hurtig opvarmning, men det er også strømbesparende. Modellen er også placeret i energiklasse A, hvilket er en fordel for forbrugeren, da det herved er en forholdsvis energivenlig ovn.

Endvidere kommer modellens kogezoner med en indbygget booster-funktion. Dette sørger for, at opvarmningen går ekstra hurtig. Eksempelvis kan 1 liter vand blive sat i kog på blot halvandet minut.

Gram EKI12654-90 byder desuden også på et flytbart teleskopudtræk samt et indbygget stegetermometer.

Flere praktiske programmer og funktioner

Med Gram EKI12654-90 får man et induktionskomfur med flere programmer og funktioner udover de normale funktioner såsom varmluft og grill. Modellen kommer nemlig med flere specialprogrammer såsom ECO-funktion, pizzafunktion og turbogrill.

Alle programmer betjenes med drejeknapper, der kan skubbes ind, når de ikke bliver brugt. På den måde slipper man for at tørre dem af efter madlavningen.

Ovnrummet bliver oplyst med halogenbelysning, så man har mulighed for at følge med i tilberedningen af maden.

Ved køb af Gram EKI12654-90 medfølger der bageplader samt bradepander med EasySlip-belægning. Udover EasySlip-belægning så har modellen også en selvrensefunktion med damp, der sørger for en nemmere rengøring.

Fordele ved Gram EKI 12654-90:
🔵 3-lags glas
🔵 Fire kogezoner med boost-funktion
🔵 Drejeknapper, der kan skubbes ind og ud
🔵 Flytbart teleskopudtræk
🔵 Stegetermometer
🔵 Selvrensefunktion med damp


Electrolux EKI6051EOW

Stor ovn med selvrens
✅ Billig kvalitets ovn

electrolux-eki6051eow

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.098,00 Kr. 0,00 Kr. 6.098,00 Kr. Læs mere
6.098,00 Kr. 0,00 Kr. 6.098,00 Kr. Læs mere
6.498,00 Kr. 0,00 Kr. 6.498,00 Kr. Læs mere

Selv om Electrolux EKI6051EOW hører til blandt de billigste modeller vi gennemgår her i artiklen, er der tale om en ekstra stor ovn på hele 72 liter. Det giver plads til en større juleand eller flæskesteg, og det er praktisk, hvis familien er stor.

Med denne model får du ikke det helt store arsenal af specialfunktioner og finesser, og designet er ret traditionelt. Du betaler til gengæld heller ikke for disse ting, så prisen er ret attraktiv. Ikke desto mindre får du kogezoner med strømbesparende induktion, der placerer modellen på A-niveau ved energimærkningen. Du får også et gedigent komfur, som betjeningsmæssigt er næsten selvforklarende. Det fungerer som et komfur plejer, og det er et stort plus for mange.

Populær og gennemprøvet model

Modellen har været på markedet i nogen tid, og derfor er der rigtig mange forbrugere, der har haft lejlighed til at teste den grundigt af i virkeligheden. Og det har været en udsøgt fornøjelse, hvis man skal tro forbrugernes egen karaktergivning. Her scorer Electrolux EKI6051EOW nemlig gennemsnitligt 4,6 ud af 5 mulige stjerner i produktanmeldelserne på diverse webshops, hvilket er meget overbevisende.

En af de helt store forcer ved denne Electrolux-model, er den velfungerende selvrensefunktion. Så snart temperaturen i ovnen kommer over de 200 grader, påbegyndes en pyrolyseproces, som nedbryder stænk og madrester. Det gør den løbende rengøring særdeles overkommelig. En yderligere fordel i den sammenhæng er, at selve ovnlågen om nødvendigt kan adskilles helt – og det helt uden brug af værktøj.

Fordele ved Electrolux EKI6051EOW:
🔵Ekstra stort ovnrum på 72 liter
🔵Meget komfur for pengene
🔵Energisparende kogezoner med induktion
🔵Nem og selvforklarende betjening
🔵Effektiv selvrensefunktion
🔵Mulighed for at adskille ovnlågen uden værktøj


Voss ELI23240HV

SteamBake induktionskomfur

Voss ELI23240HV

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.499,00 Kr. 0,00 Kr. 5.499,00 Kr. Læs mere
5.899,00 Kr. 0,00 Kr. 5.899,00 Kr. Læs mere
8.399,00 Kr. 0,00 Kr. 8.399,00 Kr. Læs mere

Voss ELI23240HV er et induktionskomfur i hvid, der ikke er medtaget i nogle nyere eksperttests. Dog er Voss ELI23240HV stadig en attraktiv model, da den kommer med funktioner såsom katalytisk selvrens og SteamBake.

Induktionskomfuret er yderligere et energibesparende komfur, da det er placeret i energiklasse A. Det betyder ikke mindst, at det er en fordel for forbrugerens pengepung, det er også en fordel for miljøet.

Voss ELI23240HV er desuden forsynet med et 73 liters ovnrum, hvorfor det egner sig til en større familie eller til forbrugere, der blot ønsker et komfur med et større ovnrum. Ovnen er også udstyret med pop-ud knapper, som man kan trykke ind, hvis det ønskes.

Katalytisk selvrens og SteamBake

Induktionskomfurer såsom Voss ELI23240HV er især kendt for at varme hurtigt op. Derudover kommer komfuret med 4 kogefelter, hvorfor man har mulighed for at klare de fleste former for madlavningsopgaver på samme tid.

Voss ELI23240HV er ydermere udstyret med funktionerne SteamBake og katalytisk selvrens. Den katalytiske belægning på indersiden af ovnen sørger for at nedbryde både fedt og snavs, når den er tændt på mere end 200 grader. Det betyder, at man nemt og hurtigt kan rengøre ovnen. Det er ligeledes nemt at rengøre kogepladen, da den har en glat glasoverflade.

Med SteamBake-funktionen bliver der tilført damp ind i ovnrummet ved tilberedning af mad. Ved bagning i ovnen opnår man derfor optimale resultater med en minimal indsats. SteamBake er lavet til, at man får et optimalt bagningsresultat hver eneste gang.

Man har desuden mulighed for at låse ovnlågen, så den ikke kan åbnes under brug, hvis man anvender børnesikringen.

Brugervenligt induktionskomfur med MaxiSense-kogezoner

Voss ELI23240HV er et brugervenligt induktionskomfur med flere praktiske funktioner. En af disse er MaxiSense-kogezoner. Dette giver forbrugeren en fleksibilitet til at placere kogegrejet, hvor man har lyst, da zonerne tilpasses automatisk på kogesektionen.

Udover MaxiSense-kogezoner så kommer Voss ELI23240HV yderligere med et teleskopudtræk og en XL-bageplade.

Mens teleskopudtrækket sørger for, at man har nemt ved at tage maden ind og ud af ovnen, så sikrer XL-bagepladen, at man kan lave endnu større portioner. Bagepladen er nemlig 20 % større end almindelige bageplader. Endvidere er der en magasinskuffe, hvor man kan opbevare alle bageplader samt andet tilbehør.

Sidst men ikke mindst kommer Voss ELI23240HV med et display, hvor man kan indstille ovnen til at være tændt i en bestemt tid. Ovnen har desuden en start-stop automatik, hvorfor man har fuld kontrol over madens tilberedningstid.

Fordele ved Voss ELI23240HV:
🔵 SteamBake-funktion
🔵 Katalytisk selvrens
🔵 XL-bageplade
🔵 Teleskopudtræk
🔵 MaxiSense-kogezoner
🔵 Børnesikring


Alternativ: Kogeplade med induktion


Siemens EH651FEB1E

Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Siemens EH651FEB1E

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.849,00 Kr. 0,00 Kr. 2.849,00 Kr. Læs mere
2.928,00 Kr. 0,00 Kr. 2.928,00 Kr. Læs mere
3.328,00 Kr. 0,00 Kr. 3.328,00 Kr. Læs mere

Siemens EH651FEB1E er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der har kåret modellen som testvinder. Den blev kåret som testvinder især på baggrund af dens temperaturstabilitet, hurtige opvarmning og effektivitet.

Modellen er en induktionskogeplade, der kommer med 4 kogezoner. Alle kogezoner har 17 forskellige effekttrin, der kan vælges via Siemens’ touchslider-funktion. Denne funktion betyder, at man hurtigt kan indstille kogezonernes temperaturer ved blot at bevæge ens finger enten op eller ned i selve temperaturfeltet.

Induktionskogeplade med PowerBoost og QuickStart

Med Siemens EH651FEB1E får man en induktionskogeplade, der anvender elektrisk induktion. Det vil sige, at varmen kun er i bunden af panden eller gryden, mens overfladen på kogepladen holder sig kølig. Dette er ikke mindst en fordel, da man ikke kan brænde sig, men det er også energibesparende.

Derudover kommer Siemens EH651FEB1E med funktionen PowerBoost og QuickStart. Med PowerBoost opnår man en hurtig opvarmning på ingen tid, mens funktionen QuickStart sørger for, at kogepladen automatisk genkender den kogezone, som gryden eller panden er placeret på. Takket være det keramiske HighSpeed-glas vil kogepladen hurtigt varme både pander og gryder.

Automatisk gryderegistrering og ReStart-funktion

Siemens EH651FEB1E har automatisk gryderegistrering, hvilket betyder, at kogezonen ikke tænder før, man har placeret en pande eller gryde på den. Når man fjerner redskabet, vil kogezonen igen deaktiveres pr. automatik.

Endvidere har Siemens EH651FEB1E en ReStart-funktion. Hvis man holder Start-knappen nede i et par sekunder, så vil kogepladen automatisk huske de sidste indstillinger. Dette er en fordel, hvis man skal lave præcis den samme mad dagen efter.

Alle kogezoner har desuden en timerfunktion, som man kan indstille til at slukke på et specifikt tidspunkt. Modellen kommer yderligere med et indbygget minutur samt en børnesikring.

Fordele ved Siemens EH651FEB1E:
🔵 Automatisk gryderegistrering
🔵 PowerBoost-funktion
🔵 QuickStart-funktion
🔵 Indbygget timerfunktion og minutur
🔵 17 forskellige effekttrin
🔵 Touchslider-funktion


Her er principperne bag induktions-varme

I denne artikel beskæftiger vi os med komplette komfurer, som både har den almindelige ovn-del, kombineret med induktions-kogeplader. Selv om de gennemgåede modeller har ganske avancerede ovne, fungerer de dog i store træk som ovne i traditionel forstand, og den teknologi er de fleste efterhånden fortrolige med.

Lidt mere anderledes og spændende er dog principperne bag induktionskogepladerne, som netop er det, der adskiller disse komfurer fra de mere traditionelle modeller. Går man langt nok tilbage i historien, var komfuret brænde-baseret, men ellers var gas i mange år den primære opvarmningskilde. Mange gastronomer og professionelle kokke foretrækker stadig gas, da varmen er meget hurtig at regulere op og ned.

Gas-opvarmningen har dog den ulempe, at en forholdsvis stor mængde varme går til spilde, fordi den varme luft slipper ud under gryden eller panden. Rent sikkerhedsmæssigt er åben ild heller ikke optimalt. Derfor har el-kogeplader gennem mange år været fremherskende i den traditionelle husholdning. Her er varmespildet reduceret, men der bruges stadig en del varme til at opvarme selve kogezonerne, og er kogegrejet ikke helt plant i bunden, forringes varmeoverførslen betydeligt.

Gennem en årrække er udviklingen derfor gået i retning af glaskeramiske kogeplader med infrarød strålevarme, som kastes op mod kogegrejet. Dette er et lidt mere effektivt princip, men der går stadig en del af varmen tabt til blandt andet opvarmning af selve kogezonen. Et problem med både el-kogeplader og infrarøde systemer er dog, at gryden skal dække hele den opvarmede del. Ellers går en stor del af varmen til spilde.

Elektromagnetiske svingninger genererer varmen

Alle disse problemer er dog løst med induktionsvarme, som fungerer efter et helt andet princip. Her er det nemlig elektromagnetiske svingninger, der genererer varmen i selve gryden. Det er med andre ord i princippet kun gryden, der bliver varm, og dermed er problemet med spildvarme stort set elimineret. Gryden afgiver dog lidt varme til underlaget, men det er ubetydeligt i sammenligning med de øvrige teknikker, og derfor er et induktionskomfur langt mere energivenligt – og sikkert i øvrigt.

Når det kun er gryden, der skal varmes op, går det også langt hurtigere at få eksempelvis en gryde i kog. En liter vand kan med en induktionskogeplade typisk bringes i kog på omkring 90 sekunder, hvilket faktisk er hurtigere end en gængs elkedel.

Et induktionskomfur er en smule dyrere i indkøb end et almindeligt komfur, men prisforskellen tjener sig hjem over tid i form af sparet strøm. Dertil kommer en langt højere komfort under madlavningen, hvilket også har en værdi for de fleste.

Hvis du vil vide lidt mere om teknikken, har Illustreret Videnskab bragt en kort og letforståelig artikel om principperne. Du kan eventuelt også læse meget mere om fysikken og sammenligning mellem de forskellige opvarmningsmetoder via dette dybdegående brevkassesvar på Niels Bohr Instituttets hjemmeside.

Et induktionskomfur kræver specielle gryder

Når du vælger at investere i et induktionskomfur, skal du være forberedt på også at skulle udskifte gryder og pander. For at induktionen skal kunne virke, skal der nemlig være magnetisk materiale i bunden af kogegrejet, og det er typisk ikke tilfældet for almindelige gryder og pander.

Dette specielle kogegrej er lidt dyrere end de traditionelle udgaver. Når det er sagt, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis følges ad ved disse produkter. Det kan du læse mere om hos magasinet Idenyt.dk, der i 2015 bragte en glimrende artikel om kogegrej til induktion. Her kan du også læse mere om, hvordan du placerer kogegrejet optimalt på kogezonerne.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilken induktionskomfurer har fået de bedste bedømmelser?

Siemens HL9R4T020U og Bosch HLL090020U

🔍 Hvordan testes induktionskomfurerne?

Der findes ingen officielle tests af disse induktionskomfurer. Vi hos Forbrugsguiden har derfor analyseret en lang række brugeranmeldelser, og giver dig her et overblik over de bedst bedømte modeller.

⚡ Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Skalaen for ovne går fra A+++ som det bedste, til D som det værste. Det er anbefalet, at man vælger en model med A+ som minimum.


Induktionskomfur Test – Disse kilder har vi anvendt

For at finde frem til de bedste induktionskomfurer på markedet netop nu, har vi støttet os til tests hos blandt andet det danske specialmagasin Madmaskiner og ikke mindst det anerkendte svenske forbrugermagasin Råd & Rön, der i sommeren 2016 testede en række induktionskomfurer. Du kan eventuelt selv læse testen og detaljerne ved at følge dette link, men fuld adgang kræver dog, at der oprettes abonnement.

Bastihemmet.se 🇸🇪
Bastihemmet.se er et svensk magasin, hvor der er mulighed for at læse uafhængige anmeldelser og tests af forskellige forbrugerprodukter samt finde tips og tricks inden for emner, der omhandler hus og hjem. Her har Bastihemmet.se testet og anmeldt Siemens HL9R4T020U, som de har givet 4,9 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Denne Induktionskomfur test er baseret på anmeldelser fra både ekspertkilder og forbrugere. Da der ikke findes officielle eksperttests af alle de forskellige induktionskomfurer, har vi valgt også at medtage forbrugeranmeldelser af nogle af modellerne.

Vi har anvendt forhandlere som Skousen.dk og WhiteAway.com. Hvis man ønsker at læse brugeranmeldelserne af de forskellige induktionskomfurer, kan der nedenfor findes links til de anmeldelser, vi har taget med i denne artikel.

Læs brugeranmeldelser af Bosch HLL090020U hos Skousen.dk og WhiteAway.com.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse