Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bamix Superbox test-oversigt: En grundig gennemgang og vurdering af Bamix Swissline Superbox

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Bamix Superbox test-oversigt: En grundig gennemgang og vurdering af Bamix Swissline Superbox

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Er du på jagt efter den perfekte stavblender? Bamix Swissline er et navn, der ofte dukker op i samtaler om køkkenudstyr. Denne stavblender har vundet anerkendelse fra mange eksperter for sin ydeevne og alsidighed. Men hvad gør denne model så speciel?

Bamix Swissline er ikke blot en stavblender – det er en alt-i-en løsning til dit køkken. Med to forskellige udstyrspakker tilbyder den en bred vifte af muligheder, lige fra simpel blending til avanceret madlavning. I denne artikel vil vi dykke ned i de detaljer, der gør Bamix Swissline til et must-have køkkenredskab.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 1 produkt, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De bedste bamix superbox i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på Bamix Swissline Superbox:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Kraftfuld stavblender med motor på 200 Watt
 • Ergonomisk håndtag med skridsikkert gummi
 • Knive fremstillet i rustfrit stål
 • Med flere tilbehørsdele
 • Kan fås i flere farver 

Bamix Swissline Superbox er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder. Alle eksperterne er begejstrede for stavblenderen, som de har givet en god anmeldelse. Dette har de blandt andet gjort på grund af, at den arbejder hurtigt og effektivt, samt at den er nem at anvende.

Til gengæld forklarer flere af eksperterne, at det ikke er den letteste stavblender på markedet, men at den dog stadig er forholdsvis kompakt, hvilket de mener er en fordel.

Anmeldelse : Analyse af Bamix Swissline Superbox

Enkel, stilren og kraftfuld stavblender

Bamix Swissline Superbox er en stavblender, der kan hjælpe med en del forskellige opgaver i køkkenet. Med denne model får man en enkel og stilren stavblender, der samtidig er forholdsvis robust.

Man har ydermere mulighed for at købe Bamix Swissline Superbox i et hav af farver, så man kan vælge den farve, man bedst kan lide. Der er blandt andet mulighed for at købe den i rød, i sort eller i sølv.

Derudover er Bamix Swissline Superbox en kraftfuld stavblender. Den er forsynet med en motor med en motoreffekt på 200 Watt, hvorfor den kan anvendes til selv de mere hårde og krævende ingredienser.

Nemt og hurtigt arbejde i køkkenet, ifølge eksperterne

Ekspertkilderne er vilde med Bamix Swissline Superbox, da de alle giver den høje karakterer og gode anmeldelser. De forklarer dette med, at det er en model, der kan klare mange opgaver i køkkenet.

De er desuden begejstrede for, at den ’sikrer nemt og hurtigt arbejde i køkkenet’, hvilket er ’fantastisk, hvis man har brug for en hjælpende hånd’.

De skriver ydermere, at Bamix Swissline Superbox er udstyret med en effektiv motor og ydeevne, så den kan blende alle former for ingredienser. Dette er eksperterne vilde med, da man herved ikke har nogen begrænsninger for, hvad man kan bruge den til.

Til gengæld forklarer eksperterne, at stavblenderen kan være svær at komme i gang med, da man lige ska lære den at kende først. Men når man først har fundet ud af, hvordan den skal bruges, bliver den ’en uundværlig hjælper i køkkenet’.

Brugervenlig stavblender med forskellige tilbehørsdele

Bamix Swissline Superbox er en brugervenlig stavblender, der er fremstillet med et ergonomisk håndtag i skridsikkert gummi. Dette sikrer, at modellen ligger optimalt i hånden, at den ikke glider, samt at man kan få et godt greb om stangen.

Endvidere kommer stavblenderen med knive i rustfrit stål, hvorfor den kan bruges til både at blende, hakke, skære, knuse og purere. Modellen er derfor alsidig og fleksibel, da den også leveres med forskellige tilbehørsdele.

Den kommer både med en processor, en kande med kapacitet på 1 liter samt et låg og 4 standardværktøjer.

Disse standardværktøjer inkluderer et multifunktionsblad, en piskeskive, en piskeskive med huller samt en skarp kniv.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Test og anmeldelser af bamix superbox anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Expertreviews.co.uk  

Den britiske testside Expertreviews.co.uk tester et hav af forskellige produkter med fokus på især elektroniske produkter. Her har de testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline, som de har kåret som topscorer. Læs hele testen af Bamix Swissline her. 

Fromcooktochef.com  

Hos Froomcooktochef.com kan du finde en side, der har fokus på ærlige og upartiske anmeldelser af køkkenudstyr samt inspiration fra et hav af kokke. Siden lægger vægt på, at forbrugerne kan få hjælp til at spise godt, lave mad bedre samt leve sundere. Her har de testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke ind her på deres hjemmeside.

Gastromand.dk  

Det danske mandemagasin Gastromand.dk har fokus på emner, der har med gastronomiens verden at gøre.

De leverer derfor et hav af artikler om både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej samt en masse andet. Her har Gastromand.dk testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline, som de har givet 6 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside her.

Gourmand.dk  

Gourmand.dk er en dansk side, der handler om mad i alle afskygninger. På siden har du mulighed for at finde et væld af artikler om mad og opskrifter samt tests af forskellige køkkenprodukter.

I denne omgang har Gourmand.dk testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Alternative tests og artikler

Har du endnu ikke besluttet dig for at vælge en Bamix Superbox stavblender, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, der kunne være relevante for dig.

Bamix anses for at være blandt den ultimative top, når det kommer til kvalitet og duelighed inden for stavblendere. Det er blandt andet af den grund, stjernekokken Gordon Ramsey har svoret til det schweiziske mærke. Læs mere om Bamix’s andre testvindende modeller i vores store Bamix stavblender test.

Du kan også skabe dig et overblik over markedets andre prisbelønnede stavblendere i vores generelle Stavblender test. Her finder du testvindende modeller fra kendte mærker så som Philips, Braun, Kenwood mm.

Det skal du overveje, når du køber ny stavblender

Ligesom andre køkkenredskaber, skal du ved køb af en ny stavblender, overveje forskellige faktorer.

Ved at overveje bestemte faktorer er det nemlig nemmere at vælge den rette model til dine behov. Nedenfor kan du se, hvad du skal overveje, når du køber en ny stavblender.

Hvilke behov har du?

Når du er på udkig efter en ny stavblender, er det først og fremmest vigtigt at overveje, hvilke behov du har. Dette sikrer, at du hverken køber en stavblender med et hav af funktioner, du ikke har brug for, eller en stavblender, der slet ikke kan det, du ønsker.

Hvis du eksempelvis ønsker en stavblender, der kan klare de mere krævende ingredienser, er det vigtigt med en kraftfuld motor.

Det kan også være, at du ønsker en stavblender med mange anvendelsesmuligheder, hvorfor du har skal tage et kig på det medfølgende tilbehør eller dine tilkøbsmuligheder.

Hvilke former for ingredienser vil du bruge stavblenderen til?

I dag kan de fleste stavblendere bruges til de bløde og mindre krævende ingredienser som for eksempel grøntsager, frugt m.m.

Men hvis du gerne vil benytte stavblenderen til de hårde ingredienser som for eksempel nødder eller frossen frugt, er det vigtigt, at du finder en model med en kraftig og stærk motor samt holdbare og større knive.

Hvor ofte har du tænkt dig at gøre brug af stavblenderen?

Hvis du blot ønsker at bruge din stavblender en gang imellem til smoothies, supper eller lignende, har du ikke brug for at investere i den kraftigste eller dyreste model på markedet.

Men hvis du i stedet ønsker at bruge din stavblender hver dag til alle mulige former for opskrifter, kan det være en fordel at finde en mere holdbar model, der kan holde til, at du ofte bruger den i køkkenet.

Hvor meget må stavblenderen veje?

Endnu en faktor, du skal overveje, er, hvor meget stavblenderen må veje. Jo lavere vægt, jo nemmere vil det også være at arbejde med den. Generelt anbefales det, at stavblenderen ikke vejer mere end 1,5 kilo.

Hvis den vejer over dette, vil det typisk være for meget, da den herved kan blive tungere at arbejde med og sværere at bruge.

Hvor nemt skal det være at rengøre stavblenderen?

Hvis du ikke ønsker en stavblender, der blot står og samler støv i skabet, er det en fordel, at det er nemt at rengøre den både før og efter brug.

Hvis tilbehøret kan komme i opvaskemaskinen, er det typisk meget nemt og hurtigt at rengøre den.

Ønsker du at finde flere gode råd til, hvad du skal overveje ved køb af en ny stavblender, kan du læse denne artikel fra Which.co.uk.

7 fordele ved at anvende en stavblender 

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en stavblender derhjemme som en hjælpende hånd i køkkenet?
Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør købe en stavblender, hvor du nedenfor kan finde flere af disse grunde.

Hvis grundene giver god mening for dig, kan det være, at dit næste køb til køkkenet skal være en stavblender.

1. Den er kompakt og lille
En stavblenders størrelse er lille og kompakt, så den er nem at opbevare samt at arbejde med. Det er desuden en lille køkkenmaskine med meget tilbehør, så du kan bruge den til stort set alt.

Efter brug kan stavblenderen nemt gemmes væk i en skuffe eller i et køkkenskab, hvor du ikke vil tage meget af opbevaringspladsen.

2. Den er praktisk
En stavblender er praktisk, fordi den kan anvendes til et hav af formål. Med den rette model er der ydermere mulighed for både at hakke, knuse, blende og blande forskellige former for ingredienser – både de hårde og de bløde.

Dette er en fordel, hvis du skal lave eksempelvis en smoothie eller en suppe.

3. Mindre opvask
En stavblender benytter ikke lige så mange bægre eller skåle som andre former for køkkenmaskiner. Og færre skåle betyder mindre rod samt en mindre opvask.

Det er derfor nemmere og hurtigere at rydde op efter dig selv, efter du har gjort brug af en stavblender, end hvis du gjorde brug af eksempelvis en foodprocessor.

4. Mindre spild
Det er nemt at få alle ingredienser og dråber ud af skålen fra stavblenderen sammenlignet med de mere klodsede og større maskiner.

På den måde undgår du mindre spild, da du ikke behøver at skylle mange af ingredienser ud i vandhanen efter brug.

5. En stavblender kan købes til en billig pris
I forhold til de helt store køkkenmaskiner, kan du købe en stavblender til en tredjedel eller mindre af prisen. Dette sparer dig en masse penge, hvis du mener, at en stavblender kan opfylde dine behov i køkkenet.

6. Du sparer tid
En stavblender er også med til både at spare besvær, indsats og tid. Brug stavblenderen til at hjælpe med de hårdere og mere tidskrævende opgaver i køkkenet. Dette kan hjælpe dig med at spare en masse tid og besvær, som du kan bruge på noget andet.

Det kan også være en fordel at bruge stavblenderen til at lave store portioner mad på en gang, så du har mad til andre dage på ugen.

På den måde behøver du ikke bruge en masse tid på madlavningen hver eneste dag.

7. Bærbar
En stavblender kan fås som en bærbar eller trådløs model, hvor du ikke er tilkoblet til en stikkontakt eller en ledning.

På den måde kan du flytte stavblenderen til lige hvorhen, du ønsker uden at bekymre dig om, at du ikke kan nå derhen eller skal bakse med varme gryder og pander.

Hvis du er interesseret i at finde flere gode grunde til, hvorfor du bør købe en stavblender, kan du læse denne artikel fra Fromcooktochef.com.

5 gode opskrifter til stavblenderen

Med en stavblender har du mulighed for at lave et hav af forskellige opskrifter. Her får du 5 gode opskrifter som inspiration til, hvad du kan bruge din stavblender til.

Cremet tomatsuppe

Forberedelsestid: 5 minutter
Kogetid: 30 minutter
Antal personer: 4

Ingredienser
– 2 spsk. olivenolie
– 1 rødløg i terninger
– 2 gulerødder i terninger
– 3 fed hvidløg, hakket
– 5 modne tomater i terninger
– 1 spsk. tomatpuré
– 8 friske basilikumblade
– Kyllingebouillon (vegetarisk eller vegansk bouillon kan også bruges)
– 2 tsk. havsalt, plus mere efter smag
– 1/4 tsk. sort peber, plus mere efter smag
– 50 gr. usødet mandelmælk

Sådan gør du
1. Varm olivenolie i en stor gryde ved medium varme.

2. Tilsæt løg og gulerødder og sautér i 8-10 minutter, indtil det er en smule blødt.

3. Tilsæt hvidløg og kog i 1 minut.

4. Tilsæt tomater, tomatpuré, basilikum, bouillon, salt og peber og rør godt.

5. Lad suppen koge, sænk varmen og lad den simre under låg i 30 minutter, indtil tomaterne er meget bløde.

6. Brug en stavblender til at blende suppen, indtil den er den ønskede konsistens.

7. Put det over i gryden igen, hvis det er relevant, og tilsæt derefter mandelmælken og rør rundt i suppen.

8. Smag til med ekstra salt og/eller peber.

Salsa på 10 minutter

Forberedelsestid: 5 minutter
Kogetid: 5 minutter
Antal personer: 2

Ingredienser
– 10 tomater i terninger
– 1 jalapeno
– 2 fed hvidløg
– 1 chili i terninger
– 1/3 kvist frisk koriander
– 2 spsk. limejuice, ca. 1 lime
– 1/2 tsk. havsalt

Sådan gør du
1. Forvarm ovnen på 200 grader og put en bageplade med bagepapir i ovnen.

2. Put tomater, jalapeño, chili og hvidløg på bagepladen og sæt i ovnen i 5-10 minutter, eller indtil det er brunt.

3. Put det hele i en skål og brug en stavblender til at blende det godt sammen. Tilføj koriander, limejuice og havsalt.

4. Bland indtil du opnår den ønskede konsistens.

Hjemmelavet hummus

Forberedelsestid: 5 minutter
Kogetid: 10 minutter
Antal personer: 4-5

Ingredienser
– 100-120 gr. kikærter, drænet
– Citronsaft fra ca. 1 stor citron
– 2 spsk. tahini
– 1 fed hvidløg
– 2 spsk. olivenolie
– 3/4 tsk. havsalt
– 1/2 tsk. tamari eller sojasauce
– 3-4 spsk. vand efter behov
– Paprika
– 1 spsk. sesamfrø til topping

Sådan gør du
1. Dræn kikærter i en skål og tilføj herefter friskpresset citronsaft, tahini, hvidløg, olivenolie, havsalt og tamari.

2. Bland det hele sammen med en stavblender, indtil det har en glat konsistens. Afhængigt af den tekstur, du leder efter, skal du nok tilføje lidt vand til blandingen for at få det til at blive meget glat.

3. Tilbered de ristede sesamfrø ved at varme dem på en pande over medium varme. Rør rundt i cirka 4-6 minutter, eller indtil de bliver gyldenbrune. Hold godt øje med dem, så de ikke brænder på.

4. Til sidst skal du putte lidt olivenolie over hummussen efterfulgt af de ristede sesamfrø og et drys paprika.

5. Hummussen kan nydes med pitabrød, gulerødder eller som pålæg.

6. Kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til en uge.

Pico de Gallo

Forberedelsestid: 10 minutter
Kogetid: 30 minutter
Antal personer: 4-5

Ingredienser
– 3 mellemstore tomater
– 1/2 rødløg i terninger
– 1/2 tsk. jalapenopeber
– 1/3 spsk. dild
– 1 løg, tyndt skåret
– 2 store hvidløgsfed
– 1 spsk. frisk limesaft
– 1/2 tsk. havsalt
– 1/3 tsk. sort peber

Sådan gør du
1. Find en stor blandeskål og put alle ingredienserne i skålen.

2. Blend ingredienserne godt med en stavblender. Blend ingredienserne indtil den ønskede konsistent opnås.

3. Put i køleskabet i ca. 30 minutter inden servering.

Hjemmelavet pesto

Forberedelsestid: 3 minutter
Kogetid: 1 minutter
Antal personer: 4

Ingredienser
– 2 blade frisk basilikum
– 50 gr. pinjekerner (kan erstattes med valnødder)
– 2 dl. olivenolie
– 1 dl. revet parmesanost
– 2-4 fed hvidløg afhængigt af, hvor stærk den skal være
– Salt efter behov
– Peber efter behov

Sådan gør du
1. Bland alle ingredienserne i en stavblender og blend dem, indtil du opnår din ønskede konsistens.

2. Du kan også putte hvidløg i, før de andre ingredienser for at blende dem endnu mere, hvis dette ønskes.

3. Når alle ingredienser er blendet godt sammen, er pestoen klar.

4. Kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 5-7 dage.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme