Bamix Superbox test-guide: De bedste ifølge eksperternes vurderinger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel får du et overblik over Bamix Swissline. Vi har gennemgået stavblenderen med to forskellige udstyrspakker samt samlet eksperttests, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over eksperternes vurdering af Bamix Swissline.

De eksperttests, vi har anvendt i denne artikel inkluderer Fromcooktochef.com, Expertreviews.co.uk, Gastromand.dk, Hjemogtest.dk og Gourmand.dk. Begge produkter i denne artikel er de samme, men de kommer i stedet med forskellige former for tilbehør.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, vi har anvendt i denne artikel, findes der til sidst en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne Bamix Superbox test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste Bamix Superbox
🔸 Guide til hvad du skal overveje ved køb af en stavblender
🔸 Derfor bør du købe en stavblender
🔸 Forskellige opskrifter
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bamix Superbox test 2021 – Her er eksperternes favoritter

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af Bamix mest prisbelønnede stavblendere med den store Superbox udstyrspakke.

Vi hos Forbrugsguiden har analyseret anerkendte tests fra både ind og udland, og giver dig her et overblik over eksperternes bedømmelser. Vi bringer også en prissammenligning, så du hurtigt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.


Bamix Swissline Superbox

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Fromcooktochef.com
✅ Topscorer hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ 6 ud af 6 stjerner hos det danske madmagasin Gastromand.dk
✅ Topanmeldelse hos danske Hjemogtest.dk
✅ 5 ud af 5 stjerner hos danske Gourmand.dk

Bamix Swissline Superbox

.
Bamix Swissline Superbox er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder. Alle eksperterne er begejstrede for stavblenderen, som de har givet en god anmeldelse. Dette har de blandt andet gjort på grund af, at den arbejder hurtigt og effektivt, samt at den er nem at anvende.

Til gengæld forklarer flere af eksperterne, at det ikke er den letteste stavblender på markedet, men at den dog stadig er forholdsvis kompakt, hvilket de mener er en fordel.

Enkel, stilren og kraftfuld stavblender

Bamix Swissline Superbox er en stavblender, der kan hjælpe med en del forskellige opgaver i køkkenet. Med denne model får man en enkel og stilren stavblender, der samtidig er forholdsvis robust.

Man har ydermere mulighed for at købe Bamix Swissline Superbox i et hav af farver, så man kan vælge den farve, man bedst kan lide. Der er blandt andet mulighed for at købe den i rød, i sort eller i sølv.

Derudover er Bamix Swissline Superbox en kraftfuld stavblender. Den er forsynet med en motor med en motoreffekt på 200 Watt, hvorfor den kan anvendes til selv de mere hårde og krævende ingredienser.

Nemt og hurtigt arbejde i køkkenet, ifølge eksperterne

Ekspertkilderne er vilde med Bamix Swissline Superbox, da de alle giver den høje karakterer og gode anmeldelser. De forklarer dette med, at det er en model, der kan klare mange opgaver i køkkenet.

De er desuden begejstrede for, at den ’sikrer nemt og hurtigt arbejde i køkkenet’, hvilket er ’fantastisk, hvis man har brug for en hjælpende hånd’.

De skriver ydermere, at Bamix Swissline Superbox er udstyret med en effektiv motor og ydeevne, så den kan blende alle former for ingredienser. Dette er eksperterne vilde med, da man herved ikke har nogen begrænsninger for, hvad man kan bruge den til.

Til gengæld forklarer eksperterne, at stavblenderen kan være svær at komme i gang med, da man lige ska lære den at kende først. Men når man først har fundet ud af, hvordan den skal bruges, bliver den ’en uundværlig hjælper i køkkenet’.

Brugervenlig stavblender med forskellige tilbehørsdele

Bamix Swissline Superbox er en brugervenlig stavblender, der er fremstillet med et ergonomisk håndtag i skridsikkert gummi. Dette sikrer, at modellen ligger optimalt i hånden, at den ikke glider, samt at man kan få et godt greb om stangen.

Endvidere kommer stavblenderen med knive i rustfrit stål, hvorfor den kan bruges til både at blende, hakke, skære, knuse og purere. Modellen er derfor alsidig og fleksibel, da den også leveres med forskellige tilbehørsdele.

Den kommer både med en processor, en kande med kapacitet på 1 liter samt et låg og 4 standardværktøjer.

Disse standardværktøjer inkluderer et multifunktionsblad, en piskeskive, en piskeskive med huller samt en skarp kniv.

Udvalgte fordele ved Bamix Swissline Superbox:
 Kraftfuld stavblender med motor på 200 Watt
 Ergonomisk håndtag med skridsikkert gummi
 Knive fremstillet i rustfrit stål
 Med flere tilbehørsdele
 Kan fås i flere farver 

Her kan du se, hvordan man anvender sin Bamix til forskellige kulinariske formål. Videoen er produceret af Bamix:


Bamix Superbox XL

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Fromcooktochef.com
✅ Topscorer hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ 6 ud af 6 stjerner hos det danske madmagasin Gastromand.dk
✅ Topanmeldelse hos danske Hjemogtest.dk
✅ 5 ud af 5 stjerner hos danske Gourmand.dk

Bamix Superbox XL

Både Fromcooktochef.com, Expertreviews.co.uk, Gastromand.dk, Hjemogtest.dk og Gourmand.dk har testet og anmeldt Bamix Superbox XL. De fem ekspertkilder er begejstrede for stavblenderen, som de alle har givet en topkarakter.

Eksperterne forklarer, at de især er vilde med, at Bamix Superbox XL er af høj kvalitet, kan klare alle ingredienser samt er støjsvag under brug.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. De nævner dog, at stavblenderen er forholdsvis dyr, samt at den kan føles en smule tung under brug.

Eksperterne: Hverdagens køkkenassistent

Ifølge eksperterne er Bamix Superbox XL ’en stor hjælp i køkkenet’. Eksempelvis skriver eksperterne fra Gourmand.dk, at de kalder stavblenderen for ’hverdagens køkkenassistent’.

Dette gør de blandt andet fordi, at ’den nemt klarer en masse opgaver på meget kort tid’.

De skriver ydermere, at den ’passer godt til mindre mængder, og er derfor en perfekt hjælp i netop hverdagen’.

Dette er eksperterne fra Fromcooktochef.com og Expertreviews.co.uk enige i, da de mener, at Bamix Superbox XL er en ’uundværlig hjælper i køkkenet’. Den kan bruges til så mange formål, at de mener, at den er en ’stor hjælp, der ikke kan undværes’.

Eksperterne fra Gastromand.dk og Hjemogtest.dk er enige i de andre eksperters betragtninger, men hæfter sig også ved, at Bamix Superbox XL er en kraftfuld stavblender med en høj motoreffekt, hvilket de er imponerede over.

Der bliver ikke nævnt mange minusser ved modellen udover dens pris og vægt. De mener nemlig, at vægten kan føles tung for nogle forbrugere.

Elegant og robust stavblender med stærk motor

Med Bamix Superbox XL får man en robust stavblender, der bliver kaldt for Bamix Swissline. Stavblenderen er produceret i et elegant og stilrent design, der på samme tid er enkelt, hvorfor den er et velegnet supplement i de fleste køkkener.

Der er desuden mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver ved køb af stavblenderen. Man kan derfor selv vælge den farve, der passer bedst til ens andre køkkenredskaber.

Bamix Superbox XL kommer ydermere med en stærk motor. Motoren har en motoreffekt på 200 Watt, hvilket er forholdsvist kraftfuldt for en stavblender. Dette betyder, at stavblenderen kan bruges til selv krævende ingredienser.

Stavblender med stor udstyrspakke og ergonomisk håndtag

Ved køb af Bamix Superbox XL medfølger der ikke blot stavblenderen Bamix Swissline. Der medfølger nemlig en stor udstyrspakke, hvilket betyder, at stavblenderen er alsidig og kan bruges til endnu mere i køkkenet.

Man får blandt andet en 1 liters kande, to skåle, en stander, en universalkniv, en SliceSy blenderskål med 5 jern, en piskeskive, en blandeskive, en kødkniv samt en pulverdisc kværn.

Udover en stor udstyrspakke kommer Bamix Superbox XL ligeledes med et ergonomisk håndtag.

Det ergonomiske håndtag er fremstillet i skridsikkert gummi, hvilket sikrer, at modellen ligger optimalt i hånden uden at glide rundt. Selve knivene er også fremstillet i rustfrit stål, hvorfor de er holdbare samt kan bruges til forskellige formål.

Udvalgte formål ved Bamix Superbox XL:
 En stor udstyrspakke medfølger
 Ergonomisk håndtag
 Holdbare rustfrie knive
 Kan anvendes til mange formål i køkkenet
 Motoreffekt på 200 Watt

Her kan du se en demontrationsvideo af Bamix Superbox XL. Videoen er produceret af KitchenOne.dk:


Det skal du overveje, når du køber ny stavblender

bamixLigesom andre køkkenredskaber, skal du ved køb af en ny stavblender, overveje forskellige faktorer.

Ved at overveje bestemte faktorer er det nemlig nemmere at vælge den rette model til dine behov. Nedenfor kan du se, hvad du skal overveje, når du køber en ny stavblender.

Hvilke behov har du?
Når du er på udkig efter en ny stavblender, er det først og fremmest vigtigt at overveje, hvilke behov du har. Dette sikrer, at du hverken køber en stavblender med et hav af funktioner, du ikke har brug for, eller en stavblender, der slet ikke kan det, du ønsker.

Hvis du eksempelvis ønsker en stavblender, der kan klare de mere krævende ingredienser, er det vigtigt med en kraftfuld motor.

Det kan også være, at du ønsker en stavblender med mange anvendelsesmuligheder, hvorfor du har skal tage et kig på det medfølgende tilbehør eller dine tilkøbsmuligheder.

Hvilke former for ingredienser vil du bruge stavblenderen til?
I dag kan de fleste stavblendere bruges til de bløde og mindre krævende ingredienser som for eksempel grøntsager, frugt m.m.

Men hvis du gerne vil benytte stavblenderen til de hårde ingredienser som for eksempel nødder eller frossen frugt, er det vigtigt, at du finder en model med en kraftig og stærk motor samt holdbare og større knive.

Hvor ofte har du tænkt dig at gøre brug af stavblenderen?
Hvis du blot ønsker at bruge din stavblender en gang imellem til smoothies, supper eller lignende, har du ikke brug for at investere i den kraftigste eller dyreste model på markedet.

Men hvis du i stedet ønsker at bruge din stavblender hver dag til alle mulige former for opskrifter, kan det være en fordel at finde en mere holdbar model, der kan holde til, at du ofte bruger den i køkkenet.

VægtHvor meget må stavblenderen veje?
Endnu en faktor, du skal overveje, er, hvor meget stavblenderen må veje. Jo lavere vægt, jo nemmere vil det også være at arbejde med den. Generelt anbefales det, at stavblenderen ikke vejer mere end 1,5 kilo.

Hvis den vejer over dette, vil det typisk være for meget, da den herved kan blive tungere at arbejde med og sværere at bruge.

Hvor nemt skal det være at rengøre stavblenderen?
Hvis du ikke ønsker en stavblender, der blot står og samler støv i skabet, er det en fordel, at det er nemt at rengøre den både før og efter brug.

Hvis tilbehøret kan komme i opvaskemaskinen, er det typisk meget nemt og hurtigt at rengøre den.

Ønsker du at finde flere gode råd til, hvad du skal overveje ved køb af en ny stavblender, kan du læse denne artikel fra Which.co.uk.


7 fordele ved at anvende en stavblender 

7 fordele ved at anvende en stavblender Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en stavblender derhjemme som en hjælpende hånd i køkkenet?
Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør købe en stavblender, hvor du nedenfor kan finde flere af disse grunde.

Hvis grundene giver god mening for dig, kan det være, at dit næste køb til køkkenet skal være en stavblender.

1. Den er kompakt og lille
En stavblenders størrelse er lille og kompakt, så den er nem at opbevare samt at arbejde med. Det er desuden en lille køkkenmaskine med meget tilbehør, så du kan bruge den til stort set alt.

Efter brug kan stavblenderen nemt gemmes væk i en skuffe eller i et køkkenskab, hvor du ikke vil tage meget af opbevaringspladsen.

2. Den er praktisk
En stavblender er praktisk, fordi den kan anvendes til et hav af formål. Med den rette model er der ydermere mulighed for både at hakke, knuse, blende og blande forskellige former for ingredienser – både de hårde og de bløde.

Dette er en fordel, hvis du skal lave eksempelvis en smoothie eller en suppe.

opvask3. Mindre opvask
En stavblender benytter ikke lige så mange bægre eller skåle som andre former for køkkenmaskiner. Og færre skåle betyder mindre rod samt en mindre opvask.

Det er derfor nemmere og hurtigere at rydde op efter dig selv, efter du har gjort brug af en stavblender, end hvis du gjorde brug af eksempelvis en foodprocessor.

4. Mindre spild
Det er nemt at få alle ingredienser og dråber ud af skålen fra stavblenderen sammenlignet med de mere klodsede og større maskiner.

På den måde undgår du mindre spild, da du ikke behøver at skylle mange af ingredienser ud i vandhanen efter brug.

5. En stavblender kan købes til en billig pris
I forhold til de helt store køkkenmaskiner, kan du købe en stavblender til en tredjedel eller mindre af prisen. Dette sparer dig en masse penge, hvis du mener, at en stavblender kan opfylde dine behov i køkkenet.

spar tid6. Du sparer tid
En stavblender er også med til både at spare besvær, indsats og tid. Brug stavblenderen til at hjælpe med de hårdere og mere tidskrævende opgaver i køkkenet. Dette kan hjælpe dig med at spare en masse tid og besvær, som du kan bruge på noget andet.

Det kan også være en fordel at bruge stavblenderen til at lave store portioner mad på en gang, så du har mad til andre dage på ugen.

På den måde behøver du ikke bruge en masse tid på madlavningen hver eneste dag.

7. Bærbar
En stavblender kan fås som en bærbar eller trådløs model, hvor du ikke er tilkoblet til en stikkontakt eller en ledning.

På den måde kan du flytte stavblenderen til lige hvorhen, du ønsker uden at bekymre dig om, at du ikke kan nå derhen eller skal bakse med varme gryder og pander.

Hvis du er interesseret i at finde flere gode grunde til, hvorfor du bør købe en stavblender, kan du læse denne artikel fra Fromcooktochef.com.


5 gode opskrifter til stavblenderen

Med en stavblender har du mulighed for at lave et hav af forskellige opskrifter. Her får du 5 gode opskrifter som inspiration til, hvad du kan bruge din stavblender til.


Cremet tomatsuppe

Cremet tomatsuppeForberedelsestid: 5 minutter
Kogetid: 30 minutter
Antal personer: 4

Ingredienser
– 2 spsk. olivenolie
– 1 rødløg i terninger
– 2 gulerødder i terninger
– 3 fed hvidløg, hakket
– 5 modne tomater i terninger
– 1 spsk. tomatpuré
– 8 friske basilikumblade
– Kyllingebouillon (vegetarisk eller vegansk bouillon kan også bruges)
– 2 tsk. havsalt, plus mere efter smag
– 1/4 tsk. sort peber, plus mere efter smag
– 50 gr. usødet mandelmælk

Sådan gør du
1. Varm olivenolie i en stor gryde ved medium varme.

2. Tilsæt løg og gulerødder og sautér i 8-10 minutter, indtil det er en smule blødt.

3. Tilsæt hvidløg og kog i 1 minut.

4. Tilsæt tomater, tomatpuré, basilikum, bouillon, salt og peber og rør godt.

5. Lad suppen koge, sænk varmen og lad den simre under låg i 30 minutter, indtil tomaterne er meget bløde.

6. Brug en stavblender til at blende suppen, indtil den er den ønskede konsistens.

7. Put det over i gryden igen, hvis det er relevant, og tilsæt derefter mandelmælken og rør rundt i suppen.

8. Smag til med ekstra salt og/eller peber.


Salsa på 10 minutter

Hjemmelavet salsaForberedelsestid: 5 minutter
Kogetid: 5 minutter
Antal personer: 2

Ingredienser
– 10 tomater i terninger
– 1 jalapeno
– 2 fed hvidløg
– 1 chili i terninger
– 1/3 kvist frisk koriander
– 2 spsk. limejuice, ca. 1 lime
– 1/2 tsk. havsalt

Sådan gør du
1. Forvarm ovnen på 200 grader og put en bageplade med bagepapir i ovnen.

2. Put tomater, jalapeño, chili og hvidløg på bagepladen og sæt i ovnen i 5-10 minutter, eller indtil det er brunt.

3. Put det hele i en skål og brug en stavblender til at blende det godt sammen. Tilføj koriander, limejuice og havsalt.

4. Bland indtil du opnår den ønskede konsistens.


Hjemmelavet hummus

hummusForberedelsestid: 5 minutter
Kogetid: 10 minutter
Antal personer: 4-5
 

Ingredienser
– 100-120 gr. kikærter, drænet
– Citronsaft fra ca. 1 stor citron
– 2 spsk. tahini
– 1 fed hvidløg
– 2 spsk. olivenolie
– 3/4 tsk. havsalt
– 1/2 tsk. tamari eller sojasauce
– 3-4 spsk. vand efter behov
– Paprika
– 1 spsk. sesamfrø til topping

Sådan gør du
1. Dræn kikærter i en skål og tilføj herefter friskpresset citronsaft, tahini, hvidløg, olivenolie, havsalt og tamari.

2. Bland det hele sammen med en stavblender, indtil det har en glat konsistens. Afhængigt af den tekstur, du leder efter, skal du nok tilføje lidt vand til blandingen for at få det til at blive meget glat.

3. Tilbered de ristede sesamfrø ved at varme dem på en pande over medium varme. Rør rundt i cirka 4-6 minutter, eller indtil de bliver gyldenbrune. Hold godt øje med dem, så de ikke brænder på.

4. Til sidst skal du putte lidt olivenolie over hummussen efterfulgt af de ristede sesamfrø og et drys paprika.

5. Hummussen kan nydes med pitabrød, gulerødder eller som pålæg.

6. Kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til en uge.


Pico de Gallo

Pico de GalloForberedelsestid: 10 minutter
Kogetid: 30 minutter
Antal personer: 4-5
 

Ingredienser
– 3 mellemstore tomater
– 1/2 rødløg i terninger
– 1/2 tsk. jalapenopeber
– 1/3 spsk. dild
– 1 løg, tyndt skåret
– 2 store hvidløgsfed
– 1 spsk. frisk limesaft
– 1/2 tsk. havsalt
– 1/3 tsk. sort peber

Sådan gør du
1. Find en stor blandeskål og put alle ingredienserne i skålen.

2. Blend ingredienserne godt med en stavblender. Blend ingredienserne indtil den ønskede konsistent opnås.

3. Put i køleskabet i ca. 30 minutter inden servering.


Hjemmelavet pesto 

Hjemmelavet pesto Forberedelsestid: 3 minutter
Kogetid: 1 minutter
Antal personer: 4
 

Ingredienser
– 2 blade frisk basilikum
– 50 gr. pinjekerner (kan erstattes med valnødder)
– 2 dl. olivenolie
– 1 dl. revet parmesanost
– 2-4 fed hvidløg afhængigt af, hvor stærk den skal være
– Salt efter behov
– Peber efter behov

Sådan gør du
1. Bland alle ingredienserne i en stavblender og blend dem, indtil du opnår din ønskede konsistens.

2. Du kan også putte hvidløg i, før de andre ingredienser for at blende dem endnu mere, hvis dette ønskes.

3. Når alle ingredienser er blendet godt sammen, er pestoen klar.

4. Kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 5-7 dage.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Bamix Superbox stavblendere er bedst i test?

Bamix Swissline Superbox og Bamix Superbox XL

🤓 Hvordan testes Bamix Superbox stavblenderne?

Stavblenderne er blevet vurderet ud fra deres blenderegenskaber, brugervenlighed, byggekvalitet og støjniveau.

🤔 Hvilken type blender skal jeg vælge?

Der findes overordnet 3 typer blendere. Den klassiske blender, der er god til stort set alle blender opgaver, men fylder meget og er besværlig at rengøre. Stavblenderen, der er mobil og kan klare næsten alle opgaver, ud over at knuse is. Og slutteligt er der smoothie blenderen, der er kompakt, fremragende til at lave smoothies, og der er næsten ingen opvask umildbart efter brug. Dog kan den ikke helt erstatte den klassiske blender.


Gennemgang af testkilder

Expertreviews.co.uk 🇬🇧 
Den britiske testside Expertreviews.co.uk tester et hav af forskellige produkter med fokus på især elektroniske produkter. Her har de testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline, som de har kåret som topscorer. Læs hele testen af Bamix Swissline her. 

Fromcooktochef.com 🇺🇸 
Hos Froomcooktochef.com kan du finde en side, der har fokus på ærlige og upartiske anmeldelser af køkkenudstyr samt inspiration fra et hav af kokke. Siden lægger vægt på, at forbrugerne kan få hjælp til at spise godt, lave mad bedre samt leve sundere. Her har de testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke ind her på deres hjemmeside.

Gastromand.dk 🇩🇰 
Det danske mandemagasin Gastromand.dk har fokus på emner, der har med gastronomiens verden at gøre.

De leverer derfor et hav af artikler om både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej samt en masse andet. Her har Gastromand.dk testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline, som de har givet 6 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside her.

Gourmand.dk 🇩🇰 
Gourmand.dk er en dansk side, der handler om mad i alle afskygninger. På siden har du mulighed for at finde et væld af artikler om mad og opskrifter samt tests af forskellige køkkenprodukter.

I denne omgang har Gourmand.dk testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.


Alternative tests og artikler

Har du endnu ikke besluttet dig for at vælge en Bamix Superbox stavblender, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, der kunne være relevante for dig.

Bamix anses for at være blandt den ultimative top, når det kommer til kvalitet og duelighed inden for stavblendere. Det er blandt andet af den grund, stjernekokken Gordon Ramsey har svoret til det schweiziske mærke. Læs mere om Bamix’s andre testvindende modeller i vores store Bamix stavblender test.

Du kan også skabe dig et overblik over markedets andre prisbelønnede stavblendere i vores generelle Stavblender test. Her finder du testvindende modeller fra kendte mærker så som Philips, Braun, Kenwood mm.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme