Apple Airpods Test 2021 – Her er eksperternes vurdering

Senest opdateret den 0

Denne artikel er bygget op således, at vi gennemgår en lang række eksperttests, hvor Apple Airpods er blevet vurderet og anmeldt. Vi kigger her nærmere på forskellige ekspertkilder, og viser dig hvilken bedømmelse de trådløse hovedtelefoner får hos de forskellige eksperter. På den måde kan man danne sig et overblik over, hvilke fordele og ulemper der er ved produktet.

I denne artikel om Apple Airpods er der tale om 9 forskellige ekspertkilder, der alle har taget et kig på produktet med henblik på dets specifikationer og funktioner.

Ekspertkilderne inkluderer Whathifi.com, TheVerge.com, Techradar.com, Mashable.com, T3.com, Medium.com, The Guardian, Trustedreviews.com og Digitaltrends.com.

Hvis man ønsker at læse mere om testene, så findes der under hver ekspertvurdering af Apple Airpods links til de undersøgelser, som vi henviser til.

I denne Apple Airpods test får du:

🔸 Generel viden og information om Apple Airpods 
🔸 Gennemgang af eksperternes vurdering 
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultater af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til Apple Airpods  

Apple-AirPods

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.023,00 1.023,00 Læs mere
1.079,00 1.079,00 Læs mere

.
Apple Airpods er trådløse hovedtelefoner, der er forsynet med et kompakt og helt trådløst design, der gør det nemmere at høre alt lige fra musik til radio eller podcasts. De trådløse høretelefoner kommer med optiske sensorer samt et bevægelsesaccelerometer, der opfanger, hvornår man sætter Airpods i ørerne samt tager dem ud igen. Det betyder, at musikken pr. automatik starter samt bliver sat på pause.

Kompatibilitet og lydkvalitet

Apple Airpods anvender Apples egen W1-chip, der sikrer en hurtig parring med ens iPhone. Der er dog også mulighed for at tilslutte hovedtelefonerne til andre enheder via Bluetooth, hvis man eksempelvis ejer en ældre iPhone eller lignende. Apple Airpods skifter ubesværet fra en enhed til en anden, hvis der er brug for det.

Derudover kommer Apple Airpods med en lyd, der bliver streamet i ACC-format. Dette sikrer en maksimal lydoplevelse, da ACC-formatet er i høj kvalitet.

Der er ligeledes mulighed for at afslutte og besvare opkald ved blot at dobbelttappe på en af de to Airpods. Lige meget om man benytter dig af begge Airpods eller kun af en dem, så er mikrofonen samt hovedtelefonen klar til brug.

Stemmestyring med Siri og batteritid

Med Apple Airpods er der mulighed for at styre playback, justere volumen eller tjekke batteriet med hjælp fra stemmestyring med Siri. Man kan også benytte sig af virtuel assistance samt få hjælp, hvis der er brug for det. Produktets mikrofoner er nemlig forsynet med en stemmeaccelerator, der registrerer, når man snakker.

Når man har opladt sine Airpods til 100 %, får man i gennemsnit cirka 4 til 5 timers batteriliv. Der medfølger et opladningsetui, der sørger for, at man får flere opladninger samt op til 24 timers batteritid. Et kvarter i opladningsetuiet giver 3 timers ekstra batteritid. Hvis man ønsker at tjekke batteritiden, kan man vælge at spørge Siri eller holde ens Airpods hen til ens iPhone.

Specialdesignet Apple-chip W1

Ved køb af Apple Airpods får man trådløse hovedtelefoner, som man kan have med på farten. Det er desuden Apples specialdesignet W1-chip, der står bag produktets forskellige funktioner.

Chippen sørger nemlig for den trådløse forbindelse samt en forbedret lyd. Derudover er chippen også med til at administrere batteritiden på en måde, så man har mulighed for at høre musik i op til 5 timer på blot en enkelt opladning.

Specifikationer ved Apple Airpods:
🔴 Mål: 16,5 x 18,0 x 40,5 millimeter
🔴 Vægt: 4 gram
🔴 Type hovedtelefoner: In-ear
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Trådløs: Ja
🔴 Mikrofon: Ja – på hovedtelefonerne
🔴 Batteritid på en opladning: Op til 5 timer
🔴 Kompatibel (mærke): Apple
🔴 Kompatibel (produkter) iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch, Mac

Fordele ved Apple Airpods:
🔵 Trådløs teknologi
🔵 Nemt at have med på farten
🔵 Mulighed for at besvare og afslutte opkald
🔵 Stemmestyring med hjælp fra Siri
🔵 ACC-format for bedre lyd
🔵 Opladningsetui

Her kan du se en videopræsentation af Apple Airpods lavet af Apple:

https://www.youtube.com/watch?v=qLsn5ZMhgu4


Det siger eksperterne om Apple Airpods

I det følgende afsnit vil vi gennemgå, hvad hver af de 9 ekspertkilder skriver i deres anmeldelser af Apple Airpods. Vi kommer både ind på, hvad eksperterne fremhæver af specifikationer og funktioner samt fordelene og ulemperne ved produktet.


Digitaltrends.com

Digitaltrends.com
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Apple Airpods får 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Digitaltrends.com. Eksperterne fra Digitaltrends.com vælger at give Apple Airpods en god bedømmelse, da de mener, at de er ’blandt de bedste ledningsfrie hovedtelefoner, der er tilgængelige i dag’. De nævner, at den trådløse forbindelse er fejlfri og stabil samt, at rækkevidden er rigtig god i forhold til andre modeller på markedet.

Dog forklarer Digitaltrends.com, at Apple Airpods ikke er helt lige så fantastiske i forhold til konkurrenterne. Eksperterne fremhæver især Jabra med Elite 65t-hovedtelefoner, der tilbyder den samme batterilevetid m.m., men en endnu bedre lyd. De forklarer, at hvis man ønsker trådløse hovedtelefoner, der ikke fylder meget og blot skal placeres direkte i ørerne, så er Apple Airpods stadig ’en god kandidat’.

Solid batteritid og hurtigt opladningsetui

De to ting, som eksperterne fra Digitaltrends.com specielt bemærker ved Apple Airpods, er, at de kommer med ’en solid batteritid samt et hurtigt og kompakt opladningsetui’. Digitaltrends.com skriver, at selvom batteritiden er solid, så er det en fordel, at der medfølger et praktisk og kompakt opladningsetui, der på ingen tid giver mere batteritid.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved Apple Airpods. De mener dog ikke, at de er gode til fitness-aktiviteter samt, at lyden kun er middelmådig sammenlignet med andre modeller på markedet. Derudover er de forskellige dele også ret dyre, hvis man har brug for at udskifte noget på sine Apple Airpods.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Her kan du se en videoanmeldelse fra Digitaltrends.com om Apple Airpods:


Trustedreviews.com

Trustedreviews.com
Vurdering: 3,5 ud af 5 stjerner

Apple Airpods scorer 3,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Trustedreviews.com. Eksperten fra Trustedreviews.com holder lidt igen med antallet af stjerner, da Apple Airpods, ifølge eksperten, ikke lever helt op til forventningerne. Eksperten forklarer, at Apple Airpods i sidste ende er imponerende samt, at det bliver spændende at se, hvad Apple kan opnå i forhold til de fremtidige versioner. Det første forsøg, mener Trustedreviews.com, nemlig har mangler på nogle områder.

Eksperten bemærker især Apples W1-chip, som er meget imponerende. Denne chip beskriver eksperten som værende ’fremtiden for trådløse hovedtelefoner’, hvorfor det klart er en af de bedste ting ved Apple Airpods.

Stærk Bluetooth-forbindelse og god batteritid

Eksperten fra Trustedreviews.com skriver, at Apple Airpods ikke var noget, der vakte den store begejstring, da de blev annonceret. Dog mener Trustedreviews.com, at det er en af ’de bedre hovedtelefoner, man i dag kan finde på markedet’. De to største fordele er, at Bluetooth-forbindelsen er stærk samt, at der er en god batteritid.

Men selvom der er flere gode ting ved Apple Airpods, så kommer eksperten også med nogle ulemper. Eksperten beskriver, at ’lydkvaliteten slet ikke er så god, som man forventede’ samt, ’at designet ikke er for alle og enhver’. Desuden ’passer Apple Airpods heller ikke til alles ører’.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Her kan du se en videoanmeldelse fra Trustedreviews.com om Apple Airpods:


The Guardian

The guardian
Vurdering: 4 ud ad 5 stjerner

Hos The Guardian er de så vilde med Apple Airpods, at de ender med at få 4 ud af 5 stjerner. The Guardian forklarer, at Apples W1-chip ’virkelig holder, hvad der bliver lovet. Chippen løser nemlig de problemer med Bluetooth-forbindelsen, der har plaget alle, hvilket kun få trådløse hovedtelefoner har kunnet klare’. Derudover nævner eksperterne, at Apple Airpods tilmed kommer med ’en fremragende batterilevetid’.

Ligeså vilde eksperterne fra The Guardian er med Apple Airpods, ligeså stor en ulempe kan de også finde ved produktet. Selvom de er begejstrede for Apples trådløse hovedtelefoner, så mangler de en form for isolation, da det gør det ’meget vanskeligt at lytte til musik eller podcasts, hvis der er for meget larm’.

Fantastisk forbindelse og lydkvalitet

De ting, som eksperterne fra The Guardian er mest vilde med, er, at Apple Airpods er forsynet med en ’fantastisk forbindelse’, ’en spektakulær lydkvalitet’ samt ’et fremragende opladningsetui’.

Ifølge eksperterne er der ikke mange ulemper ved Apple Airpods. De er dog en smule skuffede over, at forbindelsen ikke er lige så stabil, hvis man anvender dem sammen med en enhed, der ikke er fra Apple. Dog kommer det ikke som nogen overraskelse, at det er på denne måde.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Her kan du se en videopræsentation af, hvad der er indeni Apple Airpods. Videoen er lavet af What’s Inside?:


Medium.com

Medium.com
Vurdering: Anbefalet

Apple Airpods får en anbefaling af amerikanske Medium.com. Eksperten skriver, at ’selvom jeg ville elske en ny version af Airpods med forbedrede funktioner samt en bedre batterilevetid, er jeg meget tilfreds med mine Airpods’. Rent faktisk afprøvede eksperten Apple Airpods for første gang for en del måneder siden og er mere vilde med dem i dag end dengang.

Eksperten forklarer yderligere, at hvis man lever for Apple-produkter, så er Apple Airpods et af de bedste valg på markedet, hvis man er på udkig efter et par trådløse hovedtelefoner.

Gode til træning

Selvom andre eksperter ikke mener, at Apple Airpods er brugbare til træning, så er eksperten fra Medium.com vilde med dem. Eksperten har både anvendt hovedtelefonerne til gymnastik samt Soul Cycle uden nogen problemer.

I anmeldelsen bliver man dog gjort opmærksom på, at Apple Airpods ikke er god til de lange køreture. Eksperten er nemlig ikke sikker på, at de ville blive i ørerne i en længerevarende periode.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Her kan du se en videopræsentation af, hvordan du kommer i gang med Apple Airpods lavet af Andru Edwards:


T3.com

T3.com
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

T3.com har valgt at give Apple Airpods en bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner. Dette har de kort sagt gjort fordi, at ’de elsker Airpods’. Eksperterne beskriver dem som værende ’fremragende hovedtelefoner’ samt, at de er ’store fans af, hvor godt de virker med iOS’. Derudover er lydkvaliteten super, hvilket kun gør det til en endnu bedre investering.

Fornuftig pris

Eksperterne fra T3.com er så vilde med Apple Airpods, at de ikke kan finde mange ulemper ved modellen. Det eneste, som de bemærker, er, at designet ikke er det pæneste, som de har set på markedet. Men i forhold til, at det er Apples første trådløse hovedtelefoner, så mener de stadig, at Apple har gjort det ’fremragende godt’.

Desuden forklarer eksperterne fra T3.com, at i forhold til konkurrenter såsom Bragi Dash, så kan man købe Apple Airpods til en relativ fornuftig pris.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Her kan du se en videopræsentation af, hvorfor Apple Airpods er så populære. Videoen er lavet af Apple Explained:


Mashable.com

Mashable.com
Vurdering: Anbefalet

Apple Airpods bliver anbefalet af amerikanske Mashable.com, der mener, at de er komfortable trådløse hovedtelefoner med en ’god lydkvalitet’. Selvom eksperterne ikke mener, at designet er ’lige i øjet’, så er Apple Airpods smarte, praktiske og brugervenlige nok til, at de, ifølge Mashable.com, kan anbefales til forbrugerne.

Hurtig parring og lang batterilevetid

Den største fordel ved Apple Airpods er, at de er komfortable at anvende. Eksperterne nævner flere gange, at produktet er ’meget behageligt’ at have i ørerne, hvorfor man får mere lyst til at høre musik eller podcasts i længere tid af gangen.

Derudover er Mashable.com vilde med, at Apple Airpods har en lang batterilevetid. Det betyder nemlig, at man ikke behøver at oplade dem hele tiden efter brug. Den hurtige parring med enheder er også en fordel, da det er nemt og brugervenligt at komme i gang med at anvende dem.

Selvom Mashable.com ikke finder mange ulemper ved Apple Airpods, så er de mindre tilfredse med designet og prisen. De mener nemlig, at designet ’er en smule nørdet’ samt, at ’prisen er ret høj’.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Her kan du se en videopræsentation af Apple Airpods. Videoen er produceret af Mashable.com:


Techradar.com

Techradar.com
Vurdering: 3,5 ud af 5 stjerner

Techradar.com skriver, at ’der er meget i forhold til Airpods, som vi kan lide. De lyder godt, deres batterilevetid og opladning fungerer upåklageligt ligesom parringsprocessen’. Derfor ender Techradar.com med at give Apple Airpods 3,5 ud af 5 stjerner.

Eksperterne fra Techradar.com giver ikke Apple Airpods fuldt hus, da de rent faktisk mener, at de ’i sidste ende var skuffende, fordi andre hovedtelefoner giver mulighed for at styre musikken nemmere og hurtigere’. Techradar.com var ikke tilfredse med, at man hele tiden skulle tage sin telefon ud af lommen for at styre musikken.

Lydkvalitet er fantastisk og parringen er nem og hurtig

Selvom Techradar.com ikke kårer Apple Airpods som deres nye favorit trådløse hovedtelefoner, så er de stadig begejstrede for flere af funktionerne. Eksperterne er især vilde med batterilevetiden, lydkvaliteten og selve parringsprocessen.

De mener dog, at i forhold til, hvad man får for pengene, så er Apple Airpods et par dyre hovedtelefoner, hvorfor de skriver, ’at man kan finde bedre produkter andre steder’.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Her kan du se en videopræsentation af tips til Apple Airpods. Videoen er lavet af CNET.com:


TheVerge.com

 TheVerge.com
Vurdering: Anbefalet

Hos TheVerge.com mener eksperten ikke, at Apple Airpods er ’teknisk forbløffende’. Men hvis man sammenligner dem med andre trådløse hovedtelefoner, så mener eksperten, at Apple Airpods sagtens kan anbefales. Apple Airpods er nemlig ’de bedste, som eksperten endnu har anvendt’.

Eksperten sammenligner Apple Airpods med Bragi og Dash Pro. Mens Bragi og Dash Pro ikke var overvældende gode, så er Apple Airpods ’de bedste og mest funktionelle trådløse hovedtelefoner, der er til rådighed på markedet i dag’.

Er glimrende til Android-enheder

I modsætning til, hvad andre ekspertkilder mener, så forklarer eksperten fra TheVerge.com, at Apple Airpods arbejder glimrende sammen med Android-enheder. Derudover forklares der, at prisen er retfærdig samt, at manglerne er acceptable.

Dog bemærker eksperten, at Apple Airpods ikke er gode til at isolere ekstern lyd, hvorfor man har mulighed for at fortsætte en samtale med nogen ved siden af, uden at tage dem ud. Dette kan både være en fordel samt en ulempe afhængig af, hvad man ønsker at bruge dem til. Eksperten anbefaler i hvert fald ikke, at man anvender dem, hvis man pendler i støjende miljøer. 

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Her kan du se en videoanmeldelse af Apple Airpods. Videoen er produceret af TheVerge:


Whathifi.com

Whathifi.com
Vurdering: 3 ud af 5 stjerner

Apple Airpods får 3 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Whathifi.com. Eksperterne fra Whathifi.com vælger at give Apple Airpods en middel bedømmelse, da de skriver, at ’Apple Airpods er den næste generations svar på trådløse hovedtelefoner, men desværre er de ikke forsynet med en ordentlig lydkvalitet’.

Kompakte hovedtelefoner med god pasform

Hos Whathifi.com er de en smule skeptiske overfor Apple Airpods på grund af den mindre gode lydkvalitet samt, at Siri, ifølge eksperterne, ikke er en god erstatning for knapper.

Men selvom eksperterne fra Whathifi.com finder flere ulemper ved Apple Airpods, så har de også flere positive ting at sige om dem. Først og fremmest er de begejstrede for, at de er små og lette. Desuden kommer de også med en god pasform, der passer til de fleste ører. Sidst men ikke mindst beskriver Whathifi.com, at opladningsetuiet er ’smart, da man herved kan få opladt sine Apple Airpods nemt og hurtigt på farten’.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Gennemgang af testkilder

Digitaltrends.com 🇺🇸
Den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com leverer information, artikler og nyheder fra teknologiens verden. Derudover anmelder eksperterne også teknologiprodukter såsom Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Mashable.com 🇬🇧
Mashable.com er en global medie- og underholdningsplatform, der leverer artikler og information om alt, hvad der har med teknologi, digital kultur samt underholdning at gøre. Desuden anmelder og tester de også produkter heriblandt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Medium.com 🇺🇸
Hos Medium.com skriver de om en masse ting samt emner, der betyder noget. Udover at levere artikler, historier og fortællinger om dette, så laver de også tests og anmeldelser. De har blandt andet anmeldt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.


T3.com 🇺🇸
Den amerikanske gadgetside T3.com leverer nyheder, artikler og guides om teknologi, gadgets og elektronikprodukter. Derudover tester og anmelder de også produkter såsom Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknologiside Techradar.com fokuserer på produkter indenfor teknologiens verden. Desuden tester og anmelder de også produkter som eksempelvis Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.


The Guardian 🇬🇧
Den britiske avis The Guardian leverer nyheder fra både ind- og udland. Derudover laver de også tests og anmeldelser af et væld af forskellige forbrugerprodukter. De har blandt andet testet og anmeldt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.


TheVerge.com 🇺🇸
TheVerge.com blev grundlagt i 2011 i et partnerskab med Vox Media. De dækker alt, hvad der har med teknologi, kunst, kultur og videnskab at gøre. De leverer dybdegående artikler og information samt laver anmeldelser af diverse produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Trustedreviews.com 🇺🇸
Den amerikanske testside Trustedreviews.com laver undersøgelser og tests af en række elektroniske forbrugerprodukter. De har blandt andet anmeldt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Whathifi.com 🇬🇧
Det engelske magasin Whathifi.com leverer nyheder, tests og anbefalinger indenfor en række HiFi-produkter. De anmelder et væld af produkter og har blandt andet testet og anmeldt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.