Apple Airpods test-oversigt: Det bedste Apple headset

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: januar 12, 2024.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Apple Airpods test-oversigt: Det bedste Apple headset

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Denne artikel er bygget op således, at vi gennemgår en lang række eksperttests, hvor Apple Airpods er blevet vurderet og anmeldt. Vi kigger her nærmere på forskellige ekspertkilder, og viser dig hvilken bedømmelse de trådløse hovedtelefoner får hos de forskellige eksperter. På den måde kan man danne sig et overblik over, hvilke fordele og ulemper der er ved produktet.

I denne artikel om Apple Airpods er der tale om 2 forskellige ekspertkilder, der alle har taget et kig på produktet med henblik på dets specifikationer og funktioner.

Ekspertkilderne inkluderer Whathifi.com, TheVerge.com, Techradar.com, Mashable.com, T3.com, Medium.com, The Guardian, Trustedreviews.com og Digitaltrends.com.

Hvis man ønsker at læse mere om testene, så findes der under hver ekspertvurdering af Apple Airpods links til de undersøgelser, som vi henviser til.

I denne Apple Airpods test får du:

 • Generel viden og information om Apple Airpods 
 • Gennemgang af eksperternes vurdering 
 • Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultater af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Apple AirPods Pro (2. generation) 2022 - de bedste Apple AirPods

Dagens bedste priser og tilbud på Apple AirPods Pro (2. generation) 2022:

 • Aktiv støjreduktion
 • Berøringsfølsom kontroll
 • Sved- og vandafvisende (IPX4)

Forbrugsguidens vurdering

Apple AirPods Pro 2 2022 kommer med en masse forbedringer i forhold til de originale AirPods. De er mere behagelige at have i ørene i lange perioder, er nemmere at tilslutte til dine enheder og har meget klarere og kraftigere lyd. De har dog det samme design som deres forgængere, og de fås kun i hvid. Alt i alt kan vi ud fra de anmeldelser, vi har indsamlet, varmt anbefale Airpods Pro 2 på grund af deres mange forbedringer i forhold til tidligere versioner samt den høje kvalitet, der kendetegner Apple’s produkter.

Fordele

 • Klar og kraftfuld lyd
 • Behagelig at have i ørene i længere tid
 • Let at tilslutte til dine enheder
 • Forbedret batterilevetid sammenlignet med tidligere versioner
 • Hurtig opladning

Ulemper

 • Samme design som forgængerne
 • Fås kun i hvid

Den nye generation af Apples Airpods’ største fordel er, at det tilbyder aktiv støjreduktion, der er op til to gange mere effektiv end denne models foregænger. En anden brugervenlig funktion er, at du kan justere lydstyrken direkte på dine AirPods. AirPods Pro 2 er oplagte til dem, der ønsker bedre lydkvalitet og længere batterilevetid. Med denne model kan du lukke af for dine omgivelser og fokusere på musik eller arbejde

Anmeldelse: Produktanalyse af Apple AirPods Pro (2. generation) 2022

Forbedret lydkvalitet
Når det kommer til trådløse øretelefoner, er Apple et af de bedste mærker på markedet. Med deres AirPods Pro 2 fortsætter de deres tradition med at udvikle produkter med opdaterede og innovative funktioner.

Den nye model har samme udseende som forgængeren, og denne generation af AirPods Pro beholder eksisterende funktioner som aktiv støjreduktion, genkendelse i øret og batterilevetid, men kommer også med nye funktioner som adaptiv gennemsigtighed. Denne nye funktion har til formål at reducere høje lyde og støj fra dine omgivelser, uden at overdøve dem fuldstændigt.

Lang batterilevetid
AirPods Pro 2’s batterilevetid er også blevet væsentligt forbedret i forhold til tidligere versioner. Du kan nu lytte i op til seks timer på en enkelt opladning og i op til 30 timer med etuiet.

Opgraderede berøringsfølsomme betjeningselementer
De nye Airpods Pro 2 er sved- og vandafvisende, hvilket gør dem perfekte til f.eks. en løbetur. De har også berøringsfølsom kontrol, så du nemt kan justere lydstyrken eller medieafspilning uden at tage telefonen frem. Desuden er lydkvaliteten klar og kraftig – perfekt til at lytte til musik eller foretage opkald.
Forbrugere, der købte deres AirPods Pro i slutningen af 2019, kan have yderligere grund til at opgradere til 2. generation, især hvis batterierne i deres nuværende model er slidte.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Apple AirPods Pro (2. generation) 2022?

AirPods Pro 2 har generelt fået stor ros fra eksperter og forbrugere. Ekspertanmeldelser har givet Airpods Pro 2 høje karakterer, og mange har givet dem 5/5 eller 4,5/5 stjerner.
Et af de vigtigste forbedringer er den forbedrede støjreduktion.

Tomsguide bemærkede, at “Apple har leveret en væsentlig opgradering med AirPods Pro 2” og roser de nye Airpods Pro 2 for deres evne til at blokere for omgivende støj. Engadget var ligeledes imponeret og kaldte den aktive støjreduktion for “det bedste, jeg nogensinde har oplevet med trådløse øretelefoner”. Whathifi kaldte dem “en af de bedst trådløse øretelefoner på markedet i forhold til lyd”.

Forbrugerne har også hovedsageligt efterladt positive anmeldelser, med en samlet bedømmelse på 4,5/5 baseret på Googles sammenlægning af brugeranmeldelser samt 4,6/5 på Amazon.

Dagens bedste priser og tilbud på Apple AirPods (2nd generation) 2019:

Fordele

 • Trådløs teknologi
 • Nemt at have med på farten
 • Mulighed for at besvare og afslutte opkald
 • Stemmestyring med hjælp fra Siri
 • ACC-format for bedre lyd
 • Opladningsetui

Apple Airpods er trådløse hovedtelefoner, der er forsynet med et kompakt og helt trådløst design, der gør det nemmere at høre alt lige fra musik til radio eller podcasts. De trådløse høretelefoner kommer med optiske sensorer samt et bevægelsesaccelerometer, der opfanger, hvornår man sætter Airpods i ørerne samt tager dem ud igen. Det betyder, at musikken pr. automatik starter samt bliver sat på pause.

Anmeldelse: Analyse af Apple Airpods

Kompatibilitet og lydkvalitet

Apple Airpods anvender Apples egen W1-chip, der sikrer en hurtig parring med ens iPhone. Der er dog også mulighed for at tilslutte hovedtelefonerne til andre enheder via Bluetooth, hvis man eksempelvis ejer en ældre iPhone eller lignende. Apple Airpods skifter ubesværet fra en enhed til en anden, hvis der er brug for det.

Derudover kommer Apple Airpods med en lyd, der bliver streamet i ACC-format. Dette sikrer en maksimal lydoplevelse, da ACC-formatet er i høj kvalitet.

Der er ligeledes mulighed for at afslutte og besvare opkald ved blot at dobbelttappe på en af de to Airpods. Lige meget om man benytter dig af begge Airpods eller kun af en dem, så er mikrofonen samt hovedtelefonen klar til brug.

Stemmestyring med Siri og batteritid

Med Apple Airpods er der mulighed for at styre playback, justere volumen eller tjekke batteriet med hjælp fra stemmestyring med Siri. Man kan også benytte sig af virtuel assistance samt få hjælp, hvis der er brug for det. Produktets mikrofoner er nemlig forsynet med en stemmeaccelerator, der registrerer, når man snakker.

Når man har opladt sine Airpods til 100 %, får man i gennemsnit cirka 4 til 5 timers batteriliv. Der medfølger et opladningsetui, der sørger for, at man får flere opladninger samt op til 24 timers batteritid. Et kvarter i opladningsetuiet giver 3 timers ekstra batteritid. Hvis man ønsker at tjekke batteritiden, kan man vælge at spørge Siri eller holde ens Airpods hen til ens iPhone.

Specialdesignet Apple-chip W1

Ved køb af Apple Airpods får man trådløse hovedtelefoner, som man kan have med på farten. Det er desuden Apples specialdesignet W1-chip, der står bag produktets forskellige funktioner.

Chippen sørger nemlig for den trådløse forbindelse samt en forbedret lyd. Derudover er chippen også med til at administrere batteritiden på en måde, så man har mulighed for at høre musik i op til 5 timer på blot en enkelt opladning.

Test og anmeldelser af apple airpods anvendt i artiklen

Ekspert- og testkilder

Digitaltrends.com

Den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com leverer information, artikler og nyheder fra teknologiens verden. Derudover anmelder eksperterne også teknologiprodukter såsom Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Mashable.com

Mashable.com er en global medie- og underholdningsplatform, der leverer artikler og information om alt, hvad der har med teknologi, digital kultur samt underholdning at gøre. Desuden anmelder og tester de også produkter heriblandt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Medium.com

Hos Medium.com skriver de om en masse ting samt emner, der betyder noget. Udover at levere artikler, historier og fortællinger om dette, så laver de også tests og anmeldelser. De har blandt andet anmeldt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com

Den amerikanske gadgetside T3.com leverer nyheder, artikler og guides om teknologi, gadgets og elektronikprodukter. Derudover tester og anmelder de også produkter såsom Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techradar.com

Den britiske teknologiside Techradar.com fokuserer på produkter indenfor teknologiens verden. Desuden tester og anmelder de også produkter som eksempelvis Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.

The Guardian

Den britiske avis The Guardian leverer nyheder fra både ind- og udland. Derudover laver de også tests og anmeldelser af et væld af forskellige forbrugerprodukter. De har blandt andet testet og anmeldt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.

TheVerge.com

TheVerge.com blev grundlagt i 2011 i et partnerskab med Vox Media. De dækker alt, hvad der har med teknologi, kunst, kultur og videnskab at gøre. De leverer dybdegående artikler og information samt laver anmeldelser af diverse produkter. De har blandt andet testet og anmeldt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com

Den amerikanske testside Trustedreviews.com laver undersøgelser og tests af en række elektroniske forbrugerprodukter. De har blandt andet anmeldt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Whathifi.com

Det engelske magasin Whathifi.com leverer nyheder, tests og anbefalinger indenfor en række HiFi-produkter. De anmelder et væld af produkter og har blandt andet testet og anmeldt Apple Airpods. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Tom's Guide.com

Tom’s Guide er en hjemmeside, der leverer tech-nyheder, anmeldelser og råd. De testede de nye Airpods Pro 2 2022 og gav den høje karakterer baseret på design, komfort, opsætning og funktioner.
Apple AirPods Pro (2. generation) 2022 – Du kan se anmeldelsen her.

Engadget.com

Engadget er et website, der skriver teknologinyheder. Det blev grundlagt i 2004 af Peter Rojas, og det dækker de seneste inden for elektroniske gadgets og teknologi. De anmeldte Apple AirPods Pro 2 ud fra software og funktioner, lydkvalitet, batterilevetid og design.
Apple AirPods Pro (2. generation) 2022 – Du kan se anmeldelsen her.

Kundeanmeldelser

Google Shopping.com 

Google Shopping er en funktion i Google, der giver forbrugerne mulighed for at søge efter og sammenligne produkter fra onlineforhandlere. Google Shopping viser de seneste priser, tilbud og tilgængelighed for produkter fra en række onlineforhandlere.
Apple AirPods Pro (2. generation) 2022 – Du kan se anmeldelserne her.

Amazon.com

Amazon er en onlineforhandler, der sælger forskellige varer, herunder bøger, musik, elektronik og tøj. Platformen giver kunderne mulighed for at kommentere de produkter, de har købt, for at hjælpe fremtidige købere med deres handler.
Apple AirPods Pro (2. generation) 2022 – Du kan se anmeldelserne her.

FAQ

Er Apple AirPods vandtætte?
Apple AirPods er ikke vandtætte, men de er modstandsdygtige over for sved og fugt.
Hvor lang tid kan jeg bruge Apple AirPods på en enkelt opladning?
Nogle Apple AirPods kan bruges i op til 5 timers tid på en enkelt opladning, mens andre modeller kan bruge i kortere eller længere tid. Deres opladningsboks giver yderligere opladningstid, op til 24 timer eller mere.
Er der nogen sundhedsrisici ved brug af Apple AirPods?
Der er ingen kendte sundhedsrisici ved brug af Apple AirPods, men det anbefales at undgå at lytte til musik ved høje niveauer i længere tid ad gangen.

Det siger eksperterne om Apple Airpods

I det følgende afsnit vil vi gennemgå, hvad hver af de 9 ekspertkilder skriver i deres anmeldelser af Apple Airpods. Vi kommer både ind på, hvad eksperterne fremhæver af specifikationer og funktioner samt fordelene og ulemperne ved produktet.

Digitaltrends.com

Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Apple Airpods får 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Digitaltrends.com. Eksperterne fra Digitaltrends.com vælger at give Apple Airpods en god bedømmelse, da de mener, at de er ’blandt de bedste ledningsfrie hovedtelefoner, der er tilgængelige i dag’. De nævner, at den trådløse forbindelse er fejlfri og stabil samt, at rækkevidden er rigtig god i forhold til andre modeller på markedet.

Dog forklarer Digitaltrends.com, at Apple Airpods ikke er helt lige så fantastiske i forhold til konkurrenterne. Eksperterne fremhæver især Jabra med Elite 65t-hovedtelefoner, der tilbyder den samme batterilevetid m.m., men en endnu bedre lyd. De forklarer, at hvis man ønsker trådløse hovedtelefoner, der ikke fylder meget og blot skal placeres direkte i ørerne, så er Apple Airpods stadig ’en god kandidat’.

Solid batteritid og hurtigt opladningsetui

De to ting, som eksperterne fra Digitaltrends.com specielt bemærker ved Apple Airpods, er, at de kommer med ’en solid batteritid samt et hurtigt og kompakt opladningsetui’. Digitaltrends.com skriver, at selvom batteritiden er solid, så er det en fordel, at der medfølger et praktisk og kompakt opladningsetui, der på ingen tid giver mere batteritid.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved Apple Airpods. De mener dog ikke, at de er gode til fitness-aktiviteter samt, at lyden kun er middelmådig sammenlignet med andre modeller på markedet. Derudover er de forskellige dele også ret dyre, hvis man har brug for at udskifte noget på sine Apple Airpods.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com

Vurdering: 3,5 ud af 5 stjerner

Apple Airpods scorer 3,5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Trustedreviews.com. Eksperten fra Trustedreviews.com holder lidt igen med antallet af stjerner, da Apple Airpods, ifølge eksperten, ikke lever helt op til forventningerne. Eksperten forklarer, at Apple Airpods i sidste ende er imponerende samt, at det bliver spændende at se, hvad Apple kan opnå i forhold til de fremtidige versioner. Det første forsøg, mener Trustedreviews.com, nemlig har mangler på nogle områder.

Eksperten bemærker især Apples W1-chip, som er meget imponerende. Denne chip beskriver eksperten som værende ’fremtiden for trådløse hovedtelefoner’, hvorfor det klart er en af de bedste ting ved Apple Airpods.

Stærk Bluetooth-forbindelse og god batteritid

Eksperten fra Trustedreviews.com skriver, at Apple Airpods ikke var noget, der vakte den store begejstring, da de blev annonceret. Dog mener Trustedreviews.com, at det er en af ’de bedre hovedtelefoner, man i dag kan finde på markedet’. De to største fordele er, at Bluetooth-forbindelsen er stærk samt, at der er en god batteritid.

Men selvom der er flere gode ting ved Apple Airpods, så kommer eksperten også med nogle ulemper. Eksperten beskriver, at ’lydkvaliteten slet ikke er så god, som man forventede’ samt, ’at designet ikke er for alle og enhver’. Desuden ’passer Apple Airpods heller ikke til alles ører’.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

The Guardian

Vurdering: 4 ud ad 5 stjerner

Hos The Guardian er de så vilde med Apple Airpods, at de ender med at få 4 ud af 5 stjerner. The Guardian forklarer, at Apples W1-chip ’virkelig holder, hvad der bliver lovet. Chippen løser nemlig de problemer med Bluetooth-forbindelsen, der har plaget alle, hvilket kun få trådløse hovedtelefoner har kunnet klare’. Derudover nævner eksperterne, at Apple Airpods tilmed kommer med ’en fremragende batterilevetid’.

Ligeså vilde eksperterne fra The Guardian er med Apple Airpods, ligeså stor en ulempe kan de også finde ved produktet. Selvom de er begejstrede for Apples trådløse hovedtelefoner, så mangler de en form for isolation, da det gør det ’meget vanskeligt at lytte til musik eller podcasts, hvis der er for meget larm’.

Fantastisk forbindelse og lydkvalitet

De ting, som eksperterne fra The Guardian er mest vilde med, er, at Apple Airpods er forsynet med en ’fantastisk forbindelse’, ’en spektakulær lydkvalitet’ samt ’et fremragende opladningsetui’.

Ifølge eksperterne er der ikke mange ulemper ved Apple Airpods. De er dog en smule skuffede over, at forbindelsen ikke er lige så stabil, hvis man anvender dem sammen med en enhed, der ikke er fra Apple. Dog kommer det ikke som nogen overraskelse, at det er på denne måde.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Medium.com

Vurdering: Anbefalet

Apple Airpods får en anbefaling af amerikanske Medium.com. Eksperten skriver, at ’selvom jeg ville elske en ny version af Airpods med forbedrede funktioner samt en bedre batterilevetid, er jeg meget tilfreds med mine Airpods’. Rent faktisk afprøvede eksperten Apple Airpods for første gang for en del måneder siden og er mere vilde med dem i dag end dengang.

Eksperten forklarer yderligere, at hvis man lever for Apple-produkter, så er Apple Airpods et af de bedste valg på markedet, hvis man er på udkig efter et par trådløse hovedtelefoner.

Gode til træning

Selvom andre eksperter ikke mener, at Apple Airpods er brugbare til træning, så er eksperten fra Medium.com vilde med dem. Eksperten har både anvendt hovedtelefonerne til gymnastik samt Soul Cycle uden nogen problemer.

I anmeldelsen bliver man dog gjort opmærksom på, at Apple Airpods ikke er god til de lange køreture. Eksperten er nemlig ikke sikker på, at de ville blive i ørerne i en længerevarende periode.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com

Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

T3.com har valgt at give Apple Airpods en bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner. Dette har de kort sagt gjort fordi, at ’de elsker Airpods’. Eksperterne beskriver dem som værende ’fremragende hovedtelefoner’ samt, at de er ’store fans af, hvor godt de virker med iOS’. Derudover er lydkvaliteten super, hvilket kun gør det til en endnu bedre investering.

Fornuftig pris

Eksperterne fra T3.com er så vilde med Apple Airpods, at de ikke kan finde mange ulemper ved modellen. Det eneste, som de bemærker, er, at designet ikke er det pæneste, som de har set på markedet. Men i forhold til, at det er Apples første trådløse hovedtelefoner, så mener de stadig, at Apple har gjort det ’fremragende godt’.

Desuden forklarer eksperterne fra T3.com, at i forhold til konkurrenter såsom Bragi Dash, så kan man købe Apple Airpods til en relativ fornuftig pris.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Mashable.com

Vurdering: Anbefalet

Apple Airpods bliver anbefalet af amerikanske Mashable.com, der mener, at de er komfortable trådløse hovedtelefoner med en ’god lydkvalitet’. Selvom eksperterne ikke mener, at designet er ’lige i øjet’, så er Apple Airpods smarte, praktiske og brugervenlige nok til, at de, ifølge Mashable.com, kan anbefales til forbrugerne.

Hurtig parring og lang batterilevetid

Den største fordel ved Apple Airpods er, at de er komfortable at anvende. Eksperterne nævner flere gange, at produktet er ’meget behageligt’ at have i ørerne, hvorfor man får mere lyst til at høre musik eller podcasts i længere tid af gangen.

Derudover er Mashable.com vilde med, at Apple Airpods har en lang batterilevetid. Det betyder nemlig, at man ikke behøver at oplade dem hele tiden efter brug. Den hurtige parring med enheder er også en fordel, da det er nemt og brugervenligt at komme i gang med at anvende dem.

Selvom Mashable.com ikke finder mange ulemper ved Apple Airpods, så er de mindre tilfredse med designet og prisen. De mener nemlig, at designet ’er en smule nørdet’ samt, at ’prisen er ret høj’.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techradar.com

Vurdering: 3,5 ud af 5 stjerner

Techradar.com skriver, at ’der er meget i forhold til Airpods, som vi kan lide. De lyder godt, deres batterilevetid og opladning fungerer upåklageligt ligesom parringsprocessen’. Derfor ender Techradar.com med at give Apple Airpods 3,5 ud af 5 stjerner.

Eksperterne fra Techradar.com giver ikke Apple Airpods fuldt hus, da de rent faktisk mener, at de ’i sidste ende var skuffende, fordi andre hovedtelefoner giver mulighed for at styre musikken nemmere og hurtigere’. Techradar.com var ikke tilfredse med, at man hele tiden skulle tage sin telefon ud af lommen for at styre musikken.

Lydkvalitet er fantastisk og parringen er nem og hurtig

Selvom Techradar.com ikke kårer Apple Airpods som deres nye favorit trådløse hovedtelefoner, så er de stadig begejstrede for flere af funktionerne. Eksperterne er især vilde med batterilevetiden, lydkvaliteten og selve parringsprocessen.

De mener dog, at i forhold til, hvad man får for pengene, så er Apple Airpods et par dyre hovedtelefoner, hvorfor de skriver, ’at man kan finde bedre produkter andre steder’.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

TheVerge.com

Vurdering: Anbefalet

Hos TheVerge.com mener eksperten ikke, at Apple Airpods er ’teknisk forbløffende’. Men hvis man sammenligner dem med andre trådløse hovedtelefoner, så mener eksperten, at Apple Airpods sagtens kan anbefales. Apple Airpods er nemlig ’de bedste, som eksperten endnu har anvendt’.

Eksperten sammenligner Apple Airpods med Bragi og Dash Pro. Mens Bragi og Dash Pro ikke var overvældende gode, så er Apple Airpods ’de bedste og mest funktionelle trådløse hovedtelefoner, der er til rådighed på markedet i dag’.

Er glimrende til Android-enheder

I modsætning til, hvad andre ekspertkilder mener, så forklarer eksperten fra TheVerge.com, at Apple Airpods arbejder glimrende sammen med Android-enheder. Derudover forklares der, at prisen er retfærdig samt, at manglerne er acceptable.

Dog bemærker eksperten, at Apple Airpods ikke er gode til at isolere ekstern lyd, hvorfor man har mulighed for at fortsætte en samtale med nogen ved siden af, uden at tage dem ud. Dette kan både være en fordel samt en ulempe afhængig af, hvad man ønsker at bruge dem til. Eksperten anbefaler i hvert fald ikke, at man anvender dem, hvis man pendler i støjende miljøer.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Whathifi.com

Vurdering: 3 ud af 5 stjerner

Apple Airpods får 3 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Whathifi.com. Eksperterne fra Whathifi.com vælger at give Apple Airpods en middel bedømmelse, da de skriver, at ’Apple Airpods er den næste generations svar på trådløse hovedtelefoner, men desværre er de ikke forsynet med en ordentlig lydkvalitet’.

Kompakte hovedtelefoner med god pasform

Hos Whathifi.com er de en smule skeptiske overfor Apple Airpods på grund af den mindre gode lydkvalitet samt, at Siri, ifølge eksperterne, ikke er en god erstatning for knapper.

Men selvom eksperterne fra Whathifi.com finder flere ulemper ved Apple Airpods, så har de også flere positive ting at sige om dem. Først og fremmest er de begejstrede for, at de er små og lette. Desuden kommer de også med en god pasform, der passer til de fleste ører. Sidst men ikke mindst beskriver Whathifi.com, at opladningsetuiet er ’smart, da man herved kan få opladt sine Apple Airpods nemt og hurtigt på farten’.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Det er ikke kun Apples Airpods vi har gennemgået her på siden, vi har også lavet en anmeldelse af Bose 700 hovedtelefoner. Vi kiggede på, hvordan hovedtelefonerne klarede sig med hensyn til lydkvalitet, komfort, støjreduktion og batterilevetid. Vi sammenlignede også Bose 700 med andre populære hovedtelefoner på markedet for at se, hvordan de klarer sig i forhold til andre populære hovedtelefoner på markedet. Du kan læse mere om Bose 700 her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme