Bagemaskine Test 2021 – Find de bedste bagemaskiner – Testvinder Guide

Senest opdateret den 1

I denne bagemaskine test ser vi nærmere på nogle af de bedste bagemaskiner på markedet, både i den billige og dyre ende, så der er muligheder for ethvert budget.

Du får en gennemgang af en række forskellige prisvindende bagemaskiner. Vi har gennemgået en lang række tests, og giver dig her en samlet oversigt over de bedste maskiner.

Efter at have gennemgået modellerne, kommer vi med lidt mere generel information om bagemaskiner, og slutter af med en kilde-liste, så du eventuelt selv kan grave dybere.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende bagemaskiner
🔸 Tips og tricks til hvordan du får mest ud af de bagemaskine
🔸 Gennemgang af de forskellige tests vi har undersøgt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bagemaskine test – De bedste 9 bagemaskiner ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en liste, over de bedste bagemaskiner ifølge eksperterne. Vi viser dig hvor de forskellige modeller er blevet testet, og hvad eksperternes bedømmelser er. Du kan også sammenligne priser på de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.


Bagemaskine SD-ZB2512– multifunktionel og nem at bruge

✅Høj score hos etm-testmagazin.de
✅God anmeldelse hos det tyske Testberichte
✅4,7 ud af 5 stjerner på Amazon.de

Bagemaskine SD-ZB2512

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.324,00 1.324,00 Læs mere
1.473,00 1.473,00 Læs mere
Det er som om, at hjemmebagt brød bare smager bedre. Med en bagemaskine SD-ZB2512 kan du få bagt alle mulige forskellige slags brød. Bagemaskinen har 33 programmer, og kan nemt vælge program ved hjælp af Menu-knappen. Så med SD-ZB2512 bagemaskine har du en helt masse muligheder. 

Gode anmeldelser fra eksperter og brugere

Testmagasinet ETM har testet Panasonic SD-ZB2512, og de giver bagemaskinen en høj bedømmelse. De roser særligt brugervenligheden og det store display, som maskinen har. Det er et display, der måler 5,5 cm x 2,0 cm. Det gør, at du nemt kan se, hvilket program du har valgt samt program status og resterende programvarighed. 

Det tyske Testberichte har også testet bagemaskinen, og de har givet den en god anmeldelse. De fremhæver ingrediens- og gærdispenseren som gode funktioner. De kan gøre bageprocessen nemmere for dig. Testberichte er en smule mere betænkelige over, at bagemaskinen ikke har noget gennemsigtigt låg eller vindue, som kunne gøre det muligt at se til brødet undervejs. 

Det er ikke kun eksperter, som er begejstrede for Bagemaskine SD-ZB2512. Brugerne har også udtrykt tilfredshed på blandt andet Amazon.de. Her har bagemaskinen fået 4,7 stjerner ud af 5. En bruger kalder produktet for en fantastisk enhed, som er pengene værd.

Bagemaskine SD-ZB2512 vs. Markedet

Den smarte timer gør, at du kan vågne op til færdigbagt brød, og det er hele 13 timer i forvejen, du kan sætte maskinen i gang. Sammenlignet med andre bagemaskiner er Bagemaskine SD-ZB2512 i den tunge ende. Det betyder, at maskinen står sikkert og solidt på bordet. Den er til gengæld kompakt og fylder derfor ikke meget i køkkenet.

Udvalgte fordele ved Bagemaskine SD-ZB2512:
🟢Ingrediens og gær dispenser
🟢Stort udvalg af programmer
🟢Surdejs startkultur program
Udvalgte ulemper ved Bagemaskine SD-ZB2512:
🟡En del tungere end andre maskiner
🟡De fleste processer kræver længere tid
🟡Der er intet vindue til at kigge ned i maskinen
Specifikationer ved Bagemaskine SD-ZB2512:
🔴Type: Brødmaskine
🔴Producent: Panasonic
🔴Antal programmer: 33
🔴Timer: Ja, på op til 13 timer
Mål og vægt ved Bagemaskine SD-ZB2512
🔵Højde: 38,2 centimeter
🔵Bredde: 25,6 centimeter
🔵Dybde: 38,9 centimeter
🔵Vægt: 7,6 kilo


Clatronic BBA 3505 – bekvemmelig maskine oplagt til begyndere

✅4,5 stjerner ud af 5 fra brugerne på Amazon.de

Clatronic BBA 3505

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Hvis du har fundet lysten til at skulle bage, men du stadig er i tvivl om bagemaskiners funktioner, så er Clatronic BBA 3505 en oplagt model at starte med. Den klarer både æltning, hævning og bagning for dig. Du skal bare tilføje ingredienser og vælge et af de 12 programmer og 39 forskellige indstillinger.

Brugerne er vilde med Clatronic BBA 3505

På Amazon.de får Clatronic BBA 3505 rigtig meget ros fra brugere, som har købt produktet. Flere fremhæver, at maskinen er nem at bruge, og det kan være vigtigt, hvis det er første gang, du skal bruge en bagemaskine. Der er 690 brugere som har tilkendegivet deres bedømmelse, og sammenlagt får bagemaskinen 4,5 stjerner ud af 5. 

Der er en af brugerne, som to år efter sin første anmeldelse er vendt tilbage og har forklaret, at maskinen stadig fungerer som den skal. Du kan altså nyde godt af en holdbar maskine, hvis du vælger Clatronic BBA 3505 som din næste bagemaskine.

Clatronic BBA 3505 vs. Markedet

Clatronic BBA 3505 er en af de billigere bagemaskiner på markedet, der er derfor ikke en masse tilbehør med. Hvis du til gengæld blot ønsker at lave simpelt brød eller noget lækkert syltetøj, så er BBA 3505 et oplagt valg til dig. Dertil har bagemaskinen et låg med synsvindue, så du kan følge med i bageprocessen. Det er der andre modeller på markedet, som ikke har.

Udvalgte fordele ved Clatronic BBA 3505:
🟢Kan bruges til at lave syltetøj
🟢Bageindstilling kan sættes op til 13 timer, før den skal starte
🟢10 forskellige programmer er tilgængelige
Udvalgte ulemper ved Clatronic BBA 3505:
🟡Hurtige bageprogrammer på under en time
Specifikationer ved Clatronic BBA 3505:
🔴Type: Brødmaskine
🔴Producent: Clatronic
🔴Antal programmer: 12
🔴Timer: Ja, på op til 13 timer
Mål og vægt ved Clatronic BBA 3505:
🔵Højde: 32,5 centimeter
🔵Bredde: 43,5 centimeter
🔵Dybde: 31,5 centimeter
🔵Vægt: 6 kilo


Gastroback Advanced 42823

✅ Testvinder hos det tyske testmagasin ETM-testmagazin.de
✅ God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de
✅ 79 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Gastroback Advanced 42823

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.093,00 1.093,00 Læs mere
1.129,00 1.129,00 Læs mere
1.129,00 1.129,00 Læs mere

.
Gastroback Advanced 42823 er blevet testet og anmeldt af de to tyske testmagasiner ETM-testmagazin.de og Testberichte.de samt det britiske testmagasin Kagoo.co.uk. Alle tre ekspertkilder er glade for bagemaskinen, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af dens praktiske funktioner og gode resultater. Til gengæld er de mindre vilde med, at Gastroback Advanced 42823 er temmelig dyr.

Meget godt brødresultat, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra ETM-testmagazin.de er Gastroback Advanced 42823 en god bagemaskine, der er forholdsvis alsidig i brug. De er nemlig begejstrede for, at man kan bruge den til både at lave pizzadej eller kagedej udover brøddej.

Eksperterne fra Testberichte.de fremhæver ydermere, at Gastroback Advanced 42823 sikrer et “meget godt brødresultat”, så man får et “velsmagende brød hver eneste gang”.

Kagoo.co.uk er enige i disse betragtninger og hæfter sig ligeledes ved, at man får ”masser af værdi for pengene med denne bagemaskine på grund af dens mange praktiske funktioner”. Derfor anbefaler de, at man køber Gastroback Advanced 42823, hvis man har brug for en bagemaskine.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved maskinen. Dog mener Testberichte.de, at låget sommetider bliver meget varmt.

Nem bagning af brød

Med Gastroback Advanced 42823 får man en alsidig bagemaskine, der både kan blande, ælte, hæve og bage. Man skal derfor kun selv finde ingredienserne frem og putte dem i selve maskinen, når man ønsker at bage.

Ønsker man at tilføje ingredienser til maskinen under bagningsprocessen, er der mulighed for det via låget.

Takket være timer-funktionen på op til 15 timer er der mulighed for at indstille maskinen til at være færdig med processen på et bestemt tidspunkt. Det er derfor muligt at sørge for, at Gastroback Advanced 42823 eksempelvis har friskbagt brød klar om morgenen.

18 forskellige programmer

Gastroback Advanced 42823 er forsynet med en effekt på 500 Watt og 18 programmer til blandt andet brød, marmelade, yoghurt, dej, kager og is. Det er derfor muligt at bruge maskinen til andet end blot at bage brød, hvis der er brug for det. Der findes også et program med justerbare programfaser.

Derudover kommer Gastroback Advanced 42823 med en ingrediensbakke øverst til alt lige fra nødder til frø, frugter og chokoladestykker. Man kan desuden lave brød i forskellige størrelser såsom 500 g., 750 g., og 1000 g.

Sidst men ikke mindst har bagemaskinen et aftageligt fad og en aftagelig æltningskrog med en non-stick-belægning. Det sikrer, at disse dele er nemme at rengøre efter brug.

Specifikationer ved Gastroback Advanced 42823:
🌀 Type: Bagemaskine
🌀 Producent: Gastroback
🌀 Antal indstillinger: 3
🌀 Antal programmer: 18
🌀 Timer: Ja, på op til 15 timer

Mål og vægt ved Gastroback Advanced 42823:
🔴 Højde: 29,3 centimeter
🔴 Bredde: 34,9 centimeter
🔴 Dybde: 22,4 centimeter
🔴 Vægt: 5,5 kilo

Udvalgte fordele ved Gastroback Advanced 42823:
🍞 18 programmer
🍞 Ingrediensbakke
🍞 Timer-funktion
🍞 Alsidig
🍞 Non-stick-belægning


Panasonic SD-ZX2522

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

Panasonic SD-ZX2522

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 2.236,00 Læs mere
2.634,00 2.634,00 Læs mere

.
Modellen Panasonic SD-ZX2522 har været inkluderet i en stor test af forskellige bagemaskiner udført af det danske forbrugerråd Tænk. Her er modellerne blevet testet på forskellige parametre, som danner grundlaget for den endelige bedømmelse.

Denne bagemaskine klarer sig virkelig godt i testen og scorer højt over hele linjen, og derfor udnævnes Panasonic SD-ZX2522 til testvinder af de danske eksperter.

Smart model med mange muligheder

Panasonic SD-ZX2522 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en avanceret bagemaskine, hvor man for alvor kan sætte sit præg på bagningen.

Modellen kommer nemlig med mange indstillinger, som blandt andet inkluderer 3 forskellige niveauer for, hvor mørkt eller lyst brødet skal bages. Herudover findes der hele 37 programmer, hvilket gør, at man kan bage rigtig mange typer af brød på modellen, som passer til de individuelle ønsker.

Der er især fokus på alsidighed fra producentens side, så modellen vil være et godt valg for flere typer af forbrugere: For eksempel er Panasonic SD-ZX2522 nemlig specialdesignet til at kunne bage med glutenfri deje, således at man både kan anvende modellen til at få glutenfrit brød og kager også.

Flot og stilfuld med touch

Panasonic SD-ZX2522 er desuden udstyret med en smart timer-funktion, som gør bagningsprocessen mere overskuelig. Denne timer har endvidere en maksindstilling på 13 timer, hvilket er en del – dermed kan man sætte timeren om aftenen, så man har nybagt brød næste morgen.

Denne bagemaskine er skabt med touch, som gør betjeningen endnu lettere og udtrykket mere elegant.

Kurven inden i maskinen er derfor designet i overensstemmelse med en høj brugervenlighed, og det samme er tilsætningen af ingredienser. Betjeningspanelet er designet til at være ligeledes brugervenligt og guidende, således at det er nemt at foretage sit valg.

Eftersom denne model kommer med så mange indstillingsmuligheder, så bør man også lægge mærke til, at her derfor ikke er tale om den mest prisvenlige model på markedet.

Specifikationer ved Panasonic SD-ZX2522:
🌀 Type: Bagemaskine
🌀 Producent: Panasonic
🌀 Antal indstillinger: 3
🌀 Antal programmer: 37
🌀  Timer: Ja, på op til 13 timer

Mål og vægt ved Panasonic SD-ZX2522:
🔴 Højde: 38,2 centimeter
🔴 Bredde: 25,6 centimeter
🔴 Dybde: 38,9 centimeter
🔴 Vægt: 7,6 kilo

Udvalgte fordele ved Panasonic SD-ZX2522:
🍞 Flot model i stilfuldt design
🍞 3 indstillinger for bagning
🍞 37 programmer
🍞 Specialdesignet til gluten-allergikeren
🍞 Betjening via touch

Her kan du se en videopræsentation af Panasonic SD-ZX2522:


Morphy Richards Homebake

Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph

Morphy Richards Homebake

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
719,00 719,00 Læs mere
719,00 719,00 Læs mere
732,00 732,00 Læs mere
732,00 732,00 Læs mere
759,00 759,00 Læs mere

.
Den britiske avis Telegraph.co.uk har skrevet en artikel, hvor 4 bagemaskiner er blevet testet og vurderet. Modellen Morphy Richards Homebake er inkluderet i denne test, og den klarer sig rigtig fint, ifølge eksperterne.

Efter beskrivelsen af hvad modellen kan, kommer vi nærmere ind på, hvorfor de britiske eksperter er begejstrede for modellen.

Kompakt model med let betjening

Morphy Richards Homebake kommer i et kompakt og lidt anderledes design end mange andre bagemaskiner, idet modellen har en anden og mere rund form, og den er dermed ikke så firkantet, som de øvrige modeller ofte er.

Her er også tale om en model, der er let at styre, og den betjenes øverst på fronten med knapper. Her er tale om moderne touch-knapper og blå-lysende tal, som holder et højt niveau af overskuelighed.

Denne bagemaskine vil være ideel for den forbruger, der ønsker en bagemaskine til en overkommelig pris, og som er let at betjene.

Denne model kommer dermed heller ikke med lige så mange programmer som andre modeller, men de 4, der findes, gør, at maskinen både kan håndtere ”almindelige” deje, glutenfri deje og kager men også marmelade. Marmelade-funktionen betyder, at denne model er et helt 2-i-1 apparat, der kan levere et komplet morgenmåltid.

Let og hurtig bagning

Morphy Richards Homebake er skabt til at give forbrugeren en hurtig og nem måde at få nybagt brød på. Man fylder blot ingredienserne i modellen, hvorefter maskinen selv blander og ælter dejen, og efter denne proces bages dejen til et færdigt brød. Der findes 3 indstillinger for bruningsniveau, hvilket betyder, at man både kan få en hel lys skorpe eller en mørkere med mere bid.

Denne model kan bage brødet hurtigt og jævnt, og hvis man ønsker det, så kan maskinen også holde det færdigbagte brød varmt i op til 60 minutter. Morphy Richards Homebake er yderligere udstyret med en timer på op til 13 timer, som man kan indstille således, at brødet netop er færdigt, når man står op næste morgen, hvis man for eksempel ønsker helt frisk morgenbrød.

Velsmagende brød og prisvenlig, ifølge eksperterne

Morphy Richards Homebake er blevet testet af den britiske avis Telegraph.co.uk sammen med et par andre maskiner for at finde frem til de bedste modeller. Her er modellernes bageevner blevet nærstuderet, og for Morphy Richards Homebakes vedkommende forklarer eksperterne, at her er tale om en meget velfungerende model.

Eksperterne fremhæver især, at denne maskine kommer med meget lette instruktioner, som gør det meget nemt at kaste sig ud i hjemmebrødbagnings-disciplinen, og så er det let at holde styr på bagningen, idet der findes et smart vindue. Modellen roses også for at have et godt ælteværktøj, som ikke sætter sig fast, og så smager brødet bare rigtig godt.

Telegraph.co.uk nævner dog også et par ulemper ved modellen, og det går især på, at modellen er en smule larmende i brug, når den ælter, men til gengæld tager det også kun en halv time for modellen at klare æltningen. Herudover mener eksperterne, at touch-knapperne er en smule ikke-responsive, hvilket godt kan irritere en del.

Specifikationer ved Morphy Richards Homebake:
🌀 Type: Bagemaskine
🌀 Producent: Morphy Richards
🌀 Antal indstillinger: 3
🌀 Antal programmer: 4
🌀 Timer: Ja, på op til 13 timer

Mål og vægt ved Morphy Richards Homebake:
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 26,5 centimeter
🔴 Dybde: 28,5 centimeter
🔴 Vægt: 5,6 kilo

Udvalgte fordele ved Morphy Richards Homebake:
🍞 Kompakt model til god pris
🍞 Styres via touch-knapper
🍞 4 programmer
🍞 3 niveauer for bruning
🍞 Med timer og holde-varm-funktion


Morphy Richards 48319 

Testvinder hos Familiejournal.dk

morphy-richards-48319

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.029,00 1.029,00 Læs mere
1.029,00 1.029,00 Læs mere
1.087,00 1.087,00 Læs mere

.
Bemærk: Da Morphy Richards 48319 er udgået af produktion, har vi erstattet pristabellen med Morphy Richards 502000, som er en ny og forbedret model.

I Familie Journalens store test af bagemaskiner, blev Morphy Richards 48319 testvinder i et felt på syv forskellige modeller. De testede maskiner blev bedømt på baggrund af resultaterne ved bagning af ciabattabrød, grahamsbrød, franskbrød og rugbrød samt kage.

Selve testen blev udført af husholdningslærer Susi Toft Pedersen, som konstaterer, at kagebagning ikke er favoritdisciplinen for bagemaskiner. Ingen af de testede maskiner imponerede ved kagebagningen, og heller ikke Morphy Richards 48319 leverer et optimalt resultat, idet kagen bliver lidt for blød. Men det er også nærmest det eneste negative, der dukkede op i testen af denne model. Morphy Richards 48319 når det gælder bagning af brød. I testen skrives der at den både blander og bager perfekt, og der er store roser til brødets kvalitet.

Lydsvag maskine med mange programmer

Morphy Richards 48319 imponerer blandt andet ved en ret støjsvag drift og stor fleksibilitet i bagningen. Der er nemlig hele 19 forskellige bageprogrammer at vælge imellem, samt tre brødstørrelser: 450, 680 og 900 gram. Det er også muligt at indstille den ønskede brødskorpe til enten lys og blød, almindelig eller mørk og sprød. Med denne model får du også en smart dispenser til rådighed, som kan assistere ved doseringen af nødder, frugt og lignende, hvis brødet skal være ekstra spændende.

Morphy Richards 48319 bruger kun 650 Watt, og kan bage et brød på blot 70 minutter. Elforbruget til bagningen er dermed meget begrænset.
Hører du til dem, der sætter pris på helt friskbagt brød til morgenmaden, er denne bagemaskine desuden udstyret med tidsforsinkelse på op til 12 timer. På den måde kan du putte ingredienserne i maskinen om aftenen, og stå op til duften af nybagt friskt brød.

Fordele ved Morphy Richards 48319:
🍞 Gedigen byggekvalitet
🍞 Både lyst og mørkt brød bages perfekt
🍞 19 bageprogrammer og 3 brødstørrelser
🍞 Mulighed for valg af skorpe-sprødhed
🍞 Lavt strømforbrug og hurtig bagning
🍞 Indbygget tidsforsinkelse

Du kan her se en video, hvor der vises en lille gennemgang af hvordan man laver brød med maskinen: 


OBH-6544

 “Bedste valg” hos Familiejournal.dk
✅ Testvinder hos Ekstra Bladet

obh-6544-bagemaskine

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
667,00 667,00 Læs mere
692,00 692,00 Læs mere

.
Bagemaskinen OBH-6544 hører prismæssigt til i mellemområdet, men du får alligevel en rigtig god maskine. Da Ekstra Bladet for nogen tid siden testede fem modeller i dette prisleje, blev OBH-6544 en klar testvinder. I en relativ ny test hos Familie Journal kommer denne bagemaskine også ind på en flot andenplads, kun marginalt overhalet af en model til en langt højere pris. Familie Journal tøver derfor heller ikke med at kåre OBH-6544 som ”Bedste valg”, prisen taget i betragtning.

Både ekstra Bladet og Familie Journal er enige om, at maskinen er nem og praktisk at bruge. Blandt andet fremhæves den nemme rengøring af den udtagelige brødform og den generelle komfort ved ikke at skulle have dej og mel på køkkenbordet og hænderne, idet OBH-6544 både ælter, hæver og bage fuldautomatisk efter tilsætning af ingredienserne. Maskinen er også let at flytte rundt på, takket ved et integreret bærehåndtag.

Fleksibel programmering og gode opskrifter

Sammen med OBH-6544 følger en omfattende instruktionsmanual, målebæger og gode opskrifter og tips til forskellige brødtyper, herunder også glutenfrit brød.

Med 12 forskellige bageprogrammer kan du både bage lyst brød og rugbrød i forskellige varianter. De to tests viser, at maskinen bager disse brødtyper til perfektion, og du kan frit vælge din foretrukne bruningsgrad af skorpen. Selv om OBH-6544 har et ret kompakt design, klarer den alligevel selv store brød på op til 900 gram.

Skulle du få lyst til at stå op til duften af nybagt brød, kan du benytte udskudt bagning (op til 13 timer), hvor du så blot fylder ingredienserne i maskinen aftenen forinden. Modellen har desuden en indbygget varmholdningsfunktion, så brødet kan bibeholde den friske lune tilstand i op til en time efter bagningen, hvis det er lidt svært at komme ud af sengen i weekenden.

Fordele ved OBH-6544:
🍞 God kvalitetsmaskine til en billig pris
🍞 Nem og komfortabel brødbagning
🍞 Integreret bærehåndtag
🍞 Målebæger og opskriftsmateriale medfølger
🍞 12 bageprogrammer og indstilbar skorpebruning
🍞 Mulighed for forskudt bagning og varmholdning


Kenwood BM450

4,5 ud af 5 stjerner hos bagesiden Breadmakersreview.co.uk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk

kenwood-bm450

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

.
Kenwood er verdenskendt god kvalitet i sine køkkenmaskiner, og et skinner da også igennem i de tests, vi har set på bagemaskinen Kenwood BM450, hvor der er flotte karakterer over hele linjen. Eksempelvis er der 4,5 ud af 5 mulige stjerner fra Breadmakersreview.co.uk. Her står maskinen faktisk til at få topkarakterer for både brødkvalitet og funktionalitet, men prisen trækker en halv stjerne ned. Modellen er nemlig ikke helt billig, sammenlignet med det gennemsnitlige niveau for bagemaskiner på markedet.

På den anden side er prisen ikke særligt afskrækkende, når man ser nærmere på modellen. Der er gjort meget ud af et lækkert design, og der er trods alt også tale om et mærkevareprodukt. En af de ting, der blandt andet imponerer testpanelet er små lækre detaljer som lys i bagerummet, så man let kan se, hvordan det går med brødet. Også detaljer som rengøringsvenligt touch-panel og tydeligt oplyst display trækker op.

Mulighed for at programmere egne bageprogrammer

Kenwood BM450 kommer med 15 automatiske programmer til både bagning, syltetøjsfremstilling med videre, men noget ret unikt er desuden muligheden for at sammensætte egne programmer. Har du lyst til at eksperimentere og optimere, kan du med denne model selv indstille hævetider, temperaturer og meget andet, og gemme hele sekvensen som dit helt eget bageprogram. Du kan have op til 5 egne unikke programmer.

Generelt får du med Kenwood BM450 stort set al den funktionalitet der næsten findes på almindelige bagemaskiner, såsom forsinket bagning og hold varm-funktion, og derudover en del flere smarte features. Som de fleste andre bagemaskiner byder denne model også på et quick-bageprogram, og her er testpanelerne imponerede. På knap en time kan Kenwood BM450 have et nybagt brød klar – hvilket gør den til den måske hurtigste bagemaskine på markedet.

Fordele ved Kenwood BM450:
🍞 Flot og gennemtænkt design
🍞 Indbygget lys i bagerummet
🍞 Hygiejnisk touchpanel
🍞 15 standardprogrammer og 5 brugerdefinerede programmer
🍞 Utrolig hurtigt quick-program

Du kan her se en video hvor bagemaskinen bliver præsenteret: 


Panasonic SD ZB2512

Testvinder det tyske testmagasin Haus & Garten
✅ 5 ud af 5 stjerner hos engelske Expertreviews.co.uk

panasonic-sd-zb2512

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.336,00 1.336,00 Læs mere
Skiftselv.dk 1.448,00 1.448,00 Læs mere

.
Topmodellen SD ZB2512 fra Panasonic skiller sig ud fra de øvrige bagemaskiner i denne gennemgang, når det handler om prisen. Den er nemlig i den dyrere ende af skalaen, men ifølge Expertreviews.co.uk får man også en maskine, der ”leverer konsistente og perfekte brød”.
Denne model er samtidig også langt mere avanceret og fleksibel end de andre testvindere, og kan eksempelvis bage surdejsbrød, lave marmelade og bage vellykkede kager.

Normalt skal man fylde alle ingredienser i en bagemaskine før bagningen påbegyndes, og det giver ikke altid et optimalt resultat. Eksempelvis bliver brødet bedre, hvis gæren tilsættes på et rigtige tidspunkt osv. Panasonic SD ZB2512 udmærker sig ved at have specialbeholdere til blandt andet tørgær og frugt/rosiner, så disse ting automatisk kan blandes i dejen på det optimale tidspunkt. Og et er faktisk direkte registrerbart i brødkvaliteten, vurderer testpanelet hos Expertreviews.co.uk. Specielt maskinens evne til at lave luftigt og velhævet brød beskrives som en ren ”åbenbaring”

Solid kompakt maskine med udvidet funktionalitet

Vægten på elektriske produkter er som regel en god målestok for kvaliteten, og også med den målestok er Panasonic SD ZB2512 et kvalitetsprodukt. Vægten på hele 7,6 kilo sikrer samtidig, at bagemaskinen står sikkert og solidt på bordet. Ikke desto mindre er testpanelerne begejstrede for det meget kompakte design, som faktisk optager mindre plads på køkkenbordet end mange billigere modeller.

Til prisen kan det ikke overraske, at funktionaliteten er meget fleksibel. Du får hele 33 automatiske bageprogrammer til rådighed samt avancerede funktioner som for eksempel en temperaturføler, der måler omgivelsestemperaturen i køkkenet og optimerer bagningen efter det. Panasonic SD ZB2512 er virkelig topmodellen indenfor bagemaskiner, og den kan ting som stort set ingen andre maskiner kan.
Alligevel beskrives betjeningspanelet som let, brugervenligt og overskueligt at bruge.

Fordele ved Panasonic SD ZB2512:
🍞 Vellykkede og ensartede brød hver gang
🍞 Mere luftige brød med styring af gær tilsætning
🍞 Solid kompakt kvalitetsmaskine
🍞 33 bageprogrammer og et utal af funktioner
🍞 Brugervenlig og overskuelig betjening

Du kan se en lille video om bagemaskinen her: 


Russell Hobbs 18036

✅ 4 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
✅ 3 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
✅ God og hurtig bagemaskine hos det store teknikmagasin T3

Russell Hobbs 18036

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
548,00 548,00 Læs mere
558,00 558,00 Læs mere
649,00 649,00 Læs mere

.
Russell Hobbs 18036 er blevet testet og anmeldt af testmagasinet Trustedreviews.com, det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk samt det store teknikmagasin T3, der alle har givet modellen en god bedømmelse.

Eksperterne fra Trustedreviews.com har givet modellen 4 ud af 5 stjerner, hvor Expertreviews.co.uk har givet modellen 3 ud af 5 stjerner. Dertil bedømmer eksperterne fra T3 maskinen til at være ’en god og hurtig bagemaskine’.

Trustedreviews.com bemærker især, at modellen er kompakt og prisvenlig, samt at der er mulighed for at lave 3 forskellige brødstørrelser. Dette er eksperterne fra T3 enige i, men nævner også, at hurtigbagningsprocessen er imponerende.

Selvom eksperterne er begejstrede for modellen, så gør de forbrugerne opmærksomme på, at nogle programmer er en smule langsomme, at der ikke medfølger et målebæger samt, at designet ser forholdsvist ’billigt ud’.

12 programmer og timer-funktion

Med Russell Hobbs 18036 er det nemt og hurtigt at bage friskbagt brød. Man skal ikke gøre andet end at putte ingredienserne i maskinen, vælge et program, hvorefter bagemaskinen vil blande, ælte og bage brødet for en.

Selvom det er en bagemaskine, så er der tilmed mulighed for at lave pizzadej, kager samt syltetøj.

Endvidere kommer Russell Hobbs 18036 med 12 forskellige programmer, hvor en af disse er en 55 minutters hurtigbage-funktion. Den er tilmed forsynet med en timer-funktion med en 13 timers udskydning på bagning.

Man kan vælge mellem 3 forskellige brødstørrelser, så man har mulighed for både at lave et mindre samt et større brød. Der kan laves brød på 450 gram, 750 gram og 1 kilo.

Flere forskellige funktioner

Udover en hurtigbage-funktion samt en timer-funktion, så er Russell Hobbs 18036 også forsynet med flere andre funktioner.

Bagemaskinen er blandt andet udstyret med en holde-varm-funktion, der holder brødet varmt i op til 1 time.

Derudover kommer maskinen med en justerbar skorpekontrol, hvor man kan vælge mellem let, medium og mørk afhængig af, hvordan man ønsker skorpen skal være.

Der er mulighed for at indstille og vælge mellem de forskellige funktioner på maskinens LCD-display.

Det er desuden vigtigt at være opmærksom på, at flere af bagemaskinens aftagelige dele tåler at komme i opvaskemaskinen, hvorfor man nemt og hurtigt kan rense maskinen efter brug.

Fordele ved Russell Hobbs 18036:
🍞 Aftagelige dele tåler opvaskemaskine
🍞 Justerbar skorpekontrol
🍞 Holde-varm-funktion
🍞 12 forskellige programmer samt en 55 minutters hurtigbage-funktion
🍞 Timer-funktion


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk


Kenwood BM350

God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Kenwood BM350

.
Modellen Kenwood BM350 har været inkluderet i en større test af bagemaskiner, som det danske forbrugerråd Tænk står bag.

Sammen med de øvrige modeller er denne bagemaskine blevet testet på blandt andet funktioner og evner for brødbagning, og herefter har eksperterne dannet sig en endelig konklusion af hver model.

Eksperterne vurderer, at Kenwood BM350 klarer sig udmærket, og derfor modtager modellen en god bedømmelse hos Tænk.

Enkel model til god pris

Kenwood BM350 vil været et godt valg, hvis man ønsker en lidt simplere bagemaskine, som samtidig kommer til en overkommelig pris. Denne bagemaskine kommer i et rektangulært design i rustfrit stål og har et skarpt udtryk.

Modellen er designet med et vindue, så man kan holde øje med bagningen, og den styres på toppen via knapper. Eftersom her er tale om en enkel model, så kan man via nogle få kommandoer få bagt sit brød.

På Kenwood BM350 skal der ikke mange trin til for at kunne få nybagt brød – man skal blot finde sine ingredienser frem og hælde dem i maskinen, hvorefter modellen selv klarer at mikse og ælte brødet. Også hævningen har maskinen styr på, og herefter bages brødet efter forbrugerens ønsker.

Jævn bagning og mulighed for anvendelse af timer

Kenwood BM350 er udstyret med en konvektionsblæser, som regulerer temperaturen, hvilket sikrer en helt jævn bagning – både på under- og oversiden samt siderne. Og det er ligegyldigt, om man vælger at bage et lille, medium eller stort brød – brødet bages på samme måde.

Der findes 3 valgmuligheder angående størrelse på modellen, som inkluderer 500 gram, 700 gram og 1000 gram, og der er ligeledes 3 indstillinger for bruning – så kan man selv bestemme, hvor lys eller mørk man ønsker bagningen.

Kenwood BM350 kommer med 14 forskellige programmer, hvilket betyder, at man kan bage forskellige typer af brød på modellen – også glutenfrie og med specielle meltyper – og hertil kommer muligheden for at kunne fremstille marmelade og kompot også.

Dermed kan man på denne bagemaskine få en komplet morgenmad, og hvis man ønsker sit morgenbrød helt frisk, så kan denne model også sørge for det – Kenwood BM350 har nemlig en timer-funktion på op til 15 timer, og det betyder, at man inden sengetid kan sætte modellen til at bage brødet, så det akkurat er klart, når man står op.

Specifikationer ved Kenwood BM350:
🌀 Type: Bagemaskine
🌀 Producent: Kenwood
🌀 Antal indstillinger: 3
🌀 Antal programmer: 14
🌀 Timer: Ja, på op til 15 timer

Mål og vægt ved Kenwood BM350:
🔴 Højde: 32 centimeter
🔴 Bredde: 39 centimeter
🔴 Dybde: 30 centimeter
🔴 Vægt: 7,8 kilo

Udvalgte fordele ved Kenwood BM350:
🍞 Enkel model og let betjening
🍞 Med vindue til at holde øje med bagningen
🍞 Vælg selv størrelse og brunings-niveau
🍞 Også til glutenfrie brød og brød af specielle meltyper
🍞 Timer-funktion, som kan give frisk morgenbrød

Her kan du se en videopræsentation af Kenwood BM350:


Outlet section for .dk

Hvorfor bruge bagemaskine frem for ovn?

Der er flere grunde til at foretrække en bagemaskine frem for traditionel brødbagning i ovnen, og en af dem er strømforbruget. De fleste bagemaskiner bruger omkring 5-700 Watt, hvorimod en almindelig ovn bruger flere gange så meget. Det hænger blandt andet sammen med, at ovnen skal varme et stort ovnrum op, og desuden har et større varmetab under bagningen.

bedste-bagemaskineEn anden fordel ved bagemaskinen er, at der hverken opstår snavs eller rod i køkkenet. Alle ingredienser kommes direkte i maskinen, og du slipper på den måde for mel på bordet, dej på hænderne og måske røremaskine og redskaber, der skal gøres rene. Alle bagemaskiner kommer med en slip-let brødform, som normalt blot skal tørres af. Så er der kun en mini-dejkrog eller to, der skal klikkes af og lægges i blød efter endt bagning. Meget lettere og hurtigere bliver det ikke.
Mange er også rigtig glade for timer-funktionen, der er indbygget i de fleste bagemaskiner, således at selve bagningen kan tidsforskydes. Det betyder eksempelvis, at man kan stå op til helt nybagt brød, eller have det klar, når man kommer hjem fra arbejde. Mange af de bedre modeller kan også holde brødet varmt, hvis man ikke lige er klar til at spise på det tidspunkt, man oprindeligt havde planlagt.

Her kan du se en engelsk video, hvor der gives et eksempel på hvordan man lave brød med en bagemaskine:


Tips og tricks til køb og brug af bagemaskine

Bagemaskiner fås i alle prisklasser, og alt afhængigt af dine behov, kan en billig maskine sagtens være en udmærket løsning. I den billige ende af skalaen vil du ikke kunne regne med, at den dyreste maskine nødvendigvis er den bedste. Det oplevede man for eksempel hos Politiken under en test af bagemaskiner, hvor den dyreste maskine blev vurderet som værende den ringeste. På den anden side er der ingen tvivl om, at de billige maskiner ikke kan hamle op med topmodeller som eksempelvis de Panasonic- og Kenwood-modeller, vi har gennemgået her i artiklen. Her får du ganske enkelt mere driftsikkerhed og flere muligheder, men prisen følger naturligvis med opefter.

Hvis du hører til dem, der generes meget af støj, kan du med fordel undersøge denne parameter, før du vælger din maskine. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget maskinerne støjer, mens de ælter dejen. Strømforbruget er til gengæld ikke en parameter, du behøver tage hensyn til. De fleste bagemaskiner ligger i området 5-700 Watt, og forskellen spiller ingen praktisk rolle for elregningen.

En del bagemaskiner tilbyder en quick-funktion, som gør det muligt at bage brød på helt ned til en time. Det er en praktisk funktion i nødstilfælde, men generelt må det anbefales at bruge den normale bagefunktion. Den tager ganske vist noget længere tid – ofte 3-4 timer – men brødet bliver til gengæld mere ensartet og får typisk en bedre konsistens.

For at brødet kan hæve korrekt, skal der som ved al anden bagning tilsættes gær, og her er det bedst at bruge tørgær, som fås i små poser. Almindeligt gær kan også bruges, men det kan give en lidt mere gæret smag i det færdige brød. Tørgær er lidt mere robust i brug end almindeligt gær, men skal stadig behandles korrekt. Det betyder blandt andet, at det helst ikke må komme i kontakt med hverken salt eller vand, før selve bagningen er i gang. Benytter du en billig maskine, kan du eksempelvis lave en bunke af de tørre ingredienser i den ene ende af bageformen, og her lave et lille beskyttende hul til tørgæren. Vælger du en af de lidt dyrere og mere avancerede modeller, kan de have en særlig beholder til gæren, og så behøver du ikke spekulere på den detalje.

Selv om bagemaskinerne kan bruges til både marmeladefremstilling og kagebagning, er funktionen optimeret til bagning af brød. Bagning af kage kan for eksempel være lidt vanskelig, og kræver nok i hvert fald lidt eksperimenter, før de rette indtillinger kommer helt på plads.

Ved brug af bagemaskine er det i øvrigt ekstra vigtigt at følge opskriften, særligt i forhold til mængden af gær. Bagningen foregår jo i et lukket rum, og derfor går det ikke, at brødet hæver i ekstrem grad. Så risikerer du nemlig, at de kommer helt op og klistrer fast til indersiden af låget. Læs mere om dette og flere andre tips i en glimrende artikel om emnet hos Danmarks Radio.


Opskrifter til bagemaskinen

Du kan bage i din bagemaskine efter en opskrift, du har i forvejen, eller du kan købe et brød- eller kagepulver og komme i maskinen og følge anvisningen på emballagen.

Men du kan også bruge andre opskrifter eller skabe dine helt egne. Her får du lidt inspiration at komme i gang med. Alle de opskrifter du får her, er udviklet til og gennemprøvet i en bagemaskine.

Hvedebrød

Dette hvedebrød kan spises med ost på til morgenmaden eller med rejer til frokosten. Det er et alsidigt brød, der passer godt til mange ting. Det bliver let og luftigt.hvedeboerd-i-bagemaskine

Ingredienser

2½ dl vand
25 g honning
½ dl olie
440 g hvedemel
3 g tørgær
2 tsk. salt

Det er vigtigt, at ingredienserne hældes i formen i den rækkefølge, der opgivet herover, hvis du bager med tidsforskydning, da gæringsprocessen ellers vil gå i gang for tidligt. Bager du brødet med det samme, betyder rækkefølgen ikke noget.

Læs i brugermanualen til din bagemaskine, hvilket program brødet skal bages på. Det bliver perfekt bagt på et program, der varer 3 timer og 40 minutter.

Vil du gerne have et lidt grovere brød, kan du erstatte 200 g af hvedemelet med grahamsmel. Det er også hvedemel, men her er skaller og kim ikke sorteret fra, så grahamsmel har flere fibre og dermed en grovere tekstur end hvedemel.


Rugbrød

Det er synd, hvis du kun bruger din bagemaskine til at bage hvidt brød i. Maskinen er nemlig også glimrende at bage eksempelvis rugbrød i. Så her får du en opskrift til rugbrød i bagemaskine.rugbroed lavet i en bagemaskine

Ingredienser

100 g rugkerner
1,7 dl vand
2 tsk. mørk sirup
1½ spsk. olivenolie
200 g rugmel
1½ tsk. salt
150 g sigtemel

Sæt rugkerner i blød i ca. 2 dl vand i et halv døgns tid, og lad dem herefter dryppe af i en sigte. Kom alle ingredienserne i maskinen i nævnte rækkefølge – i hvert fald hvis du ikke bager med det samme, men bager med tidsforskydning.

Tjek manualen for bageprogram. Kan f.eks. bages på et program, der hedder ’groft hvedemel’, 900 g med mørk skorpe. Programmet tager ca. 3½ time.


Madbrød

Brødet du får ud af denne opskrift egner sig godt til at spise til supper og lignende.

Ingredienser

50 g pepperoni
2 forårsløg
12 g tørgær
500 g hvedemel
2 tsk. sukker
1 tsk. salt
1½ tsk. tørret oregano
180 g hytteost
2 dl vand
1½ spsk. olivenolie

Skær pepperonien i tern på ½ x ½ cm, og hak forårsløget fint. Kom først de tørre ingredienser i bageformen og dernæst de våde samt pepperoni og forårsløg. Tjek manualen til din bagemaskine for at finde et passende program på ca. 3½ time.


Chokoladekage

Selvom bagemaskinen primært er fremstillet til brødbagning, så kan du som tidligere nævnt også bage kager og lave syltetøj i den. Herunder får du en opskrift på en lækker chokoladekage. Syltetøjet vender vi tilbage til senere.chokoladekage bagt i bagemaskine

Ingredienser

50 g hasselnøddekerner
75 g mørk chokolade
1 dl vand
20 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
2 spsk. kakaopulver
175 g hvedemel
25 g bagepulver

Hak hasselnøddekernerne og chokoladen. Kom vand i bageformen og derefter smør, sukker, æg, kakaopulver og mel i den rækkefølge. Lav en fordybning i melet, og kom bagepulveret i den. Vælg et program til hurtigt brød og brødstørrelse 1 kg.

Efter bagning skal kagen køle af i formen i 15-20 minutter, ellers smuldrer den. Pynt evt. med chokolade- eller hvid glasur.


Banankage

Banankagen her skal bages på et program med en varighed af ca. 1 time og 40 minutter.banankage

Ingredienser

1 dl mælk
100 g flydende margarine
2 bananer
2 æg
175 g sukker
50 g brun farin
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker

Mos bananerne med en gaffel, og kom alle ingredienserne i bageformen i den rækkefølge, der står angivet i ingredienslisten. Smør evt. kagen med glasur inden servering. Eksempelvis en tyk chokoladeglasur.


Jordbærsyltetøj

Så er det tid til syltetøjet. Prøv evt. selv at eksperimentere med andre frugter end jordbær.

Ingredienser

400 g jordbær – evt. frosne
1 æble
2½ dl sukker
2 spsk. citronsaft
1 spsk. vand

Bruger du frosne bær, så lad dem tø næsten op, inden du kommer dem i bageformen. Skræl æblet, fjern kernehuset, og skær æblekødet i tern på ca. 1 x 1 cm, og kom dem i ned til jordbærrene. Tilsæt sukker, citronsaft og vand. Sæt maskinen på syltetøjsprogrammet.


Risengrød

Du kan også lave risengrød i din bagemaskine. Så svider den ikke på.

Ingredienser

135 g grødris
1 liter sødmælk
Lidt salt

Kom ingredienserne i, og indstil maskinen til syltetøj.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke bagemaskiner er bedst i test?

Gastroback Advanced 42823, Morphy Richards 48319, OBH-6544, Panasonic SD ZB2512 og Panasonic SD-ZX2522

🤓 Hvordan testes bagemaskinerne?

Bagemaskinerne bliver bedømt ud fra en smagstest af brødet samt deres brugervenlighed. Derudover bliver de også bedømt på deres byggekvalitet, energiforbrug, støjniveau, tilberedelsestid og den medfølgende manual.

🤔 Hvordan vælger jeg den rette model?

Overvej om bagemaskinen har: 1. Programmer til det du vil bage. 2. En indbygget timer til valg af starttidspunkt. 3. Indstillinger til forskellige skorper på brødet. 4. Mulighed for at bage brød i forskellige størrelser.


testkilderBeskrivelse af kilder og tests 

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Familie Journal 🇩🇰
Familie Journalen udførte i efteråret 2015 en test af syv bagemaskiner i samarbejde med husholdningslærer Susi Toft Pedersen. Her gennemgår de fordele og ulemper ved de forskellige bagemaskiner i testen. Du kan se testen her.

Ekstra Bladet 🇩🇰
Avisen Ekstra Bladet behøver nok ikke nogen nærmere præsentation. Bladet beskæftiger sig med alt mellem himmel og jord, og således også forbrugerstof. Her fandt vi en test af fem bagemaskiner. Testen er af lidt ældre dato, men dog stadig interessant. Hele testen kan læses online via dette link.

Haus & Garten 🇩🇪
Magasinet Haus & Garten er et populært forbrugermagasin i Tyskland. Det udkommer i en trykt udgave, men dele af det kan også læses online. Magasinet beskæftiger sig mest med forbrugerstof, herunder nyheder, anmeldelser og test. Et eksempel på sidstnævnte er magasinets test af fire bagemaskiner som du kan læse her. Linket giver gratis adgang til de overordnede konklusioner. For et mindre beløb er det dog muligt at købe adgang til det underliggende testmateriale, der også inkluderer tips og tricks til de enkelte maskiner.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Det britiske onlinemagasin Expertreviews.co.uk beskæftiger sig primært med nyheder, tests og anmeldelser af forbrugerelektronik, og magasinet udmærker sig ved at være gå i dybden og behandle emnet grundigt. Det gælder også deres anmeldelser og tests af bagemaskiner. Relevant i denne sammenhæng er deres tests af topmaskinerne Panasonic SD ZB2512 og Kenwood BM450.

Breadmakersreview.co.uk 🇬🇧
Som navnet indikerer, er Breadmakersreview.co.uk et magasin, der har specialiseret sig i bagemaskiner. Her fandt vi blandt andet en grundig gennemgang af Kenwood BM450, men du kan også finde en del information om en række andre mærker og modeller.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Tænk er det danske forbrugerråd, som fungerer som danskernes vagthund i samfundet. Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af bagemaskiner.

Du kan læse mere om testen her og se den i dens fulde længde.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testenes specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Telegraph.co.uk 🇬🇧
Telegraph.co.uk er en af de traditionsrige, britiske aviser. Avisen så dagens lys i 1855 og udkommer stadig dagligt på tryk samtidig med, at avisen også har et stort onlineliv. Avisen skriver primært om nyheder fra ind- og udland, men også om sport, underholdning, kultur og livsstil. Her prøver eksperterne at finde frem til de bedste bagemaskiner på markedet i en test, hvor modellen Morphy Richards Homebake er inkluderet. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

ETM-testmagazin.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin ETM-testmagazin.de tester en lang række af forbrugerprodukter til hjemmet. Her har de tyske eksperter lavet en stor test af bagemaskiner heriblandt Gastroback Advanced 42823, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Kagoo.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Kagoo.co.uk sammenligner og vurderer forbrugerprodukter. Det gør de for at hjælpe forbrugerne med at finde frem til de bedste produkter. De britiske eksperter har i denne omgang testet og anmeldt Gastroback Advanced 42823, som de har givet 79 ud af 100 point. Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Gastroback Advanced 42823, kan du klikke ind her.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Testberichte.de har specialiseret sig i at lave anmeldelser og tests af en lang række af forbrugerprodukter. Ud fra diverse resultater og anmeldelser fra forskellige kilder vurderer Testberichte.de produkterne. Herefter har forbrugerne mulighed for at læse resultaterne. I denne omgang har de testet Gastroback Advanced 42823, som de har givet en god bedømmelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Gastroback Advanced 42823, kan du klikke ind her.

Testberichte.de

Udover Gastroback Advanced 42823 har Testberichte.de også testet Bagemaskine SD-ZB2512.
Læs anmeldelse her

ETM – ETM-testmagazin.de

Udover Gastroback Advanced 42823 har ETM-testmagazin.de også testet Bagemaskine SD-ZB2512.
Læs anmeldelsen her

Amazon.de

Amazon er oprindeligt en amerikansk e-handelsvirksomhed, men det er den tyske afdeling, som er blevet brugt til artiklen her. På Amazon.de kan du købe en lang række af produkter indenfor elektronik, skønhed, legetøj, tekstiler og meget mere. Køberne af de forskellige produkter kan gå ind og anmelde et produkt.

Bagemaskine SD-ZB2512 har fået nogle flotte anmeldelser fra brugerne. Derfor har produktet også en score på 4,7 stjerner ud af 5. Det er selvom, der er over 1800 brugere, som har givet maskinen stjerner. De fleste brugere kommenterer på funktionerne og brugervenligheden, når de bedømmer et produkt, og det er også tilfældet med Bagemaskine SD-ZB2512. 

Anmeldelserne er udført løbende
Læs alle anmeldelserne for Bagemaskine SD-ZB2512 her

Udover SD-ZB2512 bagemaskinen, så har brugere på Amazon.de også anmeldt produktet BBA 3505. Brugerne giver maskinen 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Det er baseret på 690 globale brugere, som har taget sig tiden til at anmelde produktet.

Anmeldelserne er udført løbende
Læs alle anmeldelserne for BBA 3505 her


Andre relevante test og artikler

Fandt du ikke den rette bagemaskine i denne artikel, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, du måske vil finde interessante.

Her kan du læse vores generelle røremaskine og køkkenmaskine tests, der giver dig et overblik over markedets bedst bedømte modeller på tværs at de forskellige producenter.

Er der er bestemt mærke, du ønsker at vide mere om, kan du med fordel læse vores række af producent-specifikke tests. Her finder du blandt andet vores KitchenAid røremaskine test, vores Electrolux røremaskinetest, vores Teddy Bjørn røremaskine test, vores Bosch køkkenmaskine test og vores Ankarsrum Assistent test, der alle indeholder testvindende og topscorende modeller.

Når det kommer til testvindende røremaskiner, er der dog særligt én producent, der skiller sig ud. Her er der selvfølgelig tale om det britiske kvalitetsmærke, Kenwood. Derfor finder du her vores Kenwood køkkenmaskine test og vores Kenwood røremaskine test.

Er der en bestemt Kenwood model, du er særligt interesseret i, kan du også læse vores linjespecifikke Kenwood tests. Læs fx vores Kenwood Chef test, vores Kenwood Chef XL test, vores Kenwood Major test og vores Kenwood kMix test, der alle indeholder testvindende modeller.

Vi håber, du finder, hvad du søger.