Dyson Ventilator Test 2021 – Her er eksperternes favoritter

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om tests af forskellige ventilatorer fra mærket Dyson, som kan anvendes til at holde hjemmet ventileret.

Vi har fundet de Dyson ventilatorer som er blevet testet af forskellige ekspertkilder, og under hvert produkt gennemgår vi, hvad modellerne kan, og hvad eksperterne mener om dem – både den gode og mindre gode kritik. Man kan derfor her læse direkte, hvad eksperterne skriver.

For at kunne præsentere forbrugerne for de bedste Dyson ventilatorer på markedet har vi set nærmere på officielle eksperttests fra både testsiderne Trustedreviews.com, Toptenreviews.com, Expertreviews.co.uk og Which.co.uk, aviserne Guardian.com og Telegraph.co.uk, teknologisiderne Techradar.com og Bustedwallet.com samt computermagasinet Pcmag.com.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

I denne Dyson ventilator test får du:
🔸 Overblik over de bedste Dyson ventilatorer
🔸 Information om Dyson
🔸 Viden om hvad god ventilation er, og hvilke typer ventilation der findes
🔸 Tips til hvad du bør vide, inden du anskaffer et ventilationssystem
🔸 Viden om hvorfor et ventilationssystem er en god ide
🔸 Råd til at holde indeklimaet sundt
🔸 Viden omkring ventilationsregler på arbejdspladsen
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Dyson Ventilator Test 2021 – Her er de 3 bedste

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de Dyson Ventilatorer der klarer sig bedst i test. Vi beskriver ventilatorenes funktioner og henviser til hvilke test de har været medtaget i, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de bedste Dyson Ventilatorer på markedet.


Dyson AM07 – Bedste Dyson ventilator

8,33 ud af 10 stjerner hos den amerikanske testside Toptenreviews.com
9,3 ud af 10 stjerner hos den amerikanske gadget-side Bustedwallet.com
4 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
Dyson AM07

i samarbejde med PriceRunner

Modellen Dyson AM07 er blevet afprøvet, vurderet og anmeldt af 3 forskellige ekspertkilder, som inkluderer både testsiden Toptenreviews.com samt gadgetsiden Bustedwallet.com og teknologisiden Techradar.com. Alle 3 ekspertkilder er begejstrede for Dyson AM07, og det giver udslag i flotte karakterer og gode omtaler.

Air Multiplier-teknologi

Dyson AM07 er en af de mange ventilatorer i Dysons ventilator-serie, og denne model ligger lidt til den enkle side og har simpel ventilation af hjemmet som den vigtigste funktion. Modellen er høj og tynd, og designet er så slankt, at man knap bemærker modellen.

Dyson AM07 er skabt med den patenterede Air Multiplier-teknologi, som skaber en kraftfuld strøm af luft uden afbrydelser, og modellen besidder ikke hurtigbevægende arme, der ellers kan gøre, at både børn og dyr kommer til skade.

Dyson AM07 er således en sikker ventilator, som både er stillegående og kraftfuld, samtidig med at den er designet, så den er let at gøre ren. Dyson AM07 er designet til at være 60 procent mere stille end tidligere modeller.

Smart timer

Dyson AM07 kommer med nogle gode funktioner, som betyder, at denne model er lidt smartere end andre ventilatorer, og disse inkluderer blandt andet en smart timer, som kan programmeres til at slukke efter intervaller fra 15 minutter til op til 9 timer. Der medfølger desuden en fjernbetjening til Dyson AM07 med muligheden for 10 forskellige indstillinger. Når man ikke anvender fjernbetjeningen, kan den let sættes fast på selve ventilatoren via magneter. Dyson AM07 er desuden en energibesparende ventilator, som bruger 10 procent mindre energi end tidligere modeller fra Dyson.

Effektiv men dyr, ifølge eksperterne

Dyson AM07 er blevet testet af flere ekspertkilder, som er meget begejstrede for modellen. Denne begejstring består blandt andet af, at eksperterne mener, at her er tale om en meget effektiv ventilator, som simpelthen og uden problemer gør, hvad den lover.

Den ventilerer luften effektivt, og ifølge eksperterne er den langt bedre end mange af de andre modeller på markedet. Dyson AM07 har også den fordel, at den er let at håndtere og nem at samle, og så er det smart med den inkluderede fjernbetjening.

Ifølge eksperterne findes der dog også minusser ved Dyson AM07, og det går primært på, at denne ventilator er noget dyr at anskaffe sig. Herudover nævnes det også, at modellen har en tendens til at blive støvet, og så har den ikke mange funktioner.

Eksperterne nævner desuden, at denne model er bedst til at stå på gulvet og dermed ikke ideel, hvis man vil placere den på skrivebordet.

Fordele ved Dyson AM07
🔴 Højt og slankt design
🔴 Med den særlige Air Multiplier-teknologi
🔴 Sikker model
🔴 Model med timer
🔴 Energibesparende model 

Dyson AM07 – nøgleoplysninger
🔵 Højde: 100,6 cm
🔵 Bredde: 19,1 cm
🔵 Dybde: 11,2 cm
🔵 Vægt: 4,1 kg
🔵 Funktioner: Timer
🔵 Fjernbetjening: Ja
🔵 Indstillinger: 10
🔵 Mulighed for regulering af temperatur: Nej

Her kan du se en video fra Dyson om, hvordan deres ventilatorer virker: 


Forord

I de næste afsnit vil vi først bringe lidt mere information omkring virksomheden Dyson, da denne artikel handler om ventilatorer fra netop Dyson. Ventilatorerne i denne artikel hører til den mindre slags, og i de følgende afsnit ser vi på ventilation og tilførslen af luft i hjemmet og på arbejdspladsen i den lidt større skala.


Om Dyson 

dyson logo
Dyson er en britisk teknologivirksomhed, der er grundlagt i 1991 af James Dyson. Dyson producerer hovedsageligt produkter til husholdningen som støvsugere, tørringsmaskiner til hænder, vifter, radiatorer, ventilatorer og hårtørrere. I dag er Dyson kendt i det meste af verden og har mere end 8500 medarbejdere på verdensplan.

Tidlig start på Dyson

Kimen til etableringen af virksomheden Dyson blev allerede lagt i 1974, da James Dyson købte en støvsuger, som han ikke var tilfreds til – støvsugeren blev nemlig hurtigt tilstoppet, og så mistede den sygestyrken over tid. Herefter begyndte James Dyson på at opfinde en støvsuger, som ikke havde disse problemer. Han arbejdede på at forbedre støvsugere over mange år, og i løbet af 1980’erne forsøgte James Dysom med cyklon-baseret sugeteknologi i støvsugerne.

Succes i Japan

James Dyson havde svært ved at slå igennem med sin nye teknologi, men i 1985 blev en japansk virksomhed interesseret i Dyson-støvsugerens design og teknologi, og i 1986 blev den første Dyson-støvsuger produceret og solgt. Støvsugeren blev kaldt G-Force, som stadig er et navn, der anvendes i dag til Dysons støvsugere. 

Fokus på støvsugere uden pose

G-Force støvsugeren blev en succes i Japan, og med indkomsten herfra etablerede Jason Dyson i 1991 Dyson-virksomheden i Storbritannien. Fokusset lå nu på både den revolutionerende cyklon-teknologi, plus at støvsugerne skulle produceres uden pose men med en støvbeholder i stedet.

James Dyson havde nemlig fundet ud af, at en af de tungtvejende grunde til, at støvsugerne mister effektivitet, er fyldte poser. Det problem findes ikke med støvbeholdere. Fra 2009 spredte Dyson viften lidt ud, og ud over støvsugere begyndte virksomheden også at producere blandt andet maskiner til tørring af hænder, mekaniske vifter og ventilatorer.


Hvad er god ventilation, og hvilke typer ventilation findes der?

indendørs klima

Indeklimaportalen.dk forklarer, at det er vigtigt for det generelle helbred at kunne færdes i rum med en god ventilation, når man er indendørs. Det betyder, at rummet har en tilpas temperatur, samt at luften skal føles frisk og ikke tung og brugt.

Ved en god ventilation fjernes eventuelle forureninger i luften, og den gamle luft erstattes med ny. Man kan få en god ventilation på flere måder, og det inkluderer en naturlig ventilation, mekanisk ventilation og hybridventilation.

Naturlig ventilation

Den naturlige ventilation er den letteste og manuelle, hvor man får frisk luft indendørs ved at åbne vinduer eller døre, hvorved den nye luft udefra kommer ind. Naturlig ventilation kan også ske ved brug af ventiler og luftkanaler, og dette gør sig især gældende på arbejdspladser. Uanset type af naturlig ventilation, så er det vigtigt at undgå træk over længere perioder, som kan være skadeligt for mennesker og dyr.

Mekanisk ventilation

Mekanisk ventilation sker via mekaniske ventilatorer såsom hele ventilationssystemer og -anlæg, som selv klarer at suge den gamle luft ud og tilføre ny. Mekanisk ventilation kan bestå af store maskiner, hvilket kan give en mere effektiv og konstant ventilation end den naturlige ventilation. Mange arbejdspladser har mekanisk ventilation, som dog også kræver særlige udeluft-ventiler for at undgå træk.

Herudover bør den mekaniske ventilation have udsugningskanaler i loftet. På mange måder kan mekanisk ventilation fungere som et slags klimaanlæg, som både regulerer temperatur og luftfugtighed, og nogle typer kører hele tiden, hvor andre blot renser og cirkulerer luften rundt af og til.

Hybrid ventilation

Den tredje form for ventilation ifølge Indeklimaportalen.dk er hybrid ventilation. Hybrid ventilation er en form for mellemting mellem naturlig og mekanisk ventilation, som især er fordelagtig, hvis den naturlige ventilation ikke er tilstrækkelig, men hvor den mekaniske ventilation ikke er helt nødvendig hele tiden – her skiftes ofte mellem naturlig og mekanisk ventilation, så nogle perioder har den ene form og andre den anden.

En af de helt store fordele ved hybrid ventilation er, at denne type er energibesparende i forhold til den mekaniske version.

Husk rengøring og at foretage regelmæssige tjek af ventilatoren

ventilationEn af de ulemper, der dog findes ved alle typer af ventilation, er træk. Hvis man anvender mekanisk ventilation, bør man derfor regelmæssigt tjekke spjældet, filtre, luftkanaler og ventiler på ventilatoren, så man er sikker på, at de kan lukke ordentligt – dette er nemlig en forudsætning for at undgå træk.

Desuden bør man også være omhyggelig med rengøringen af ventilatoren, da støv og snavs kan forringe ventilatorens effektivitet – og i værste fald kan ventilatoren begynde at sende sundhedsskadelig luft ud i stedet.


Dette bør du overveje, hvis du vil anskaffe et ventilationssystem

Sparenergi.dk forklarer, at hvis man som privat forbruger overvejer at anskaffe sig et ventilationssystem, så bør man lige holde sig et par ting for øje, både inden og efter køb, for at få det bedste ud af sin ventilation. Her har vi samlet de væsentligste punkter:

EnergimaerketHold øje med energimærket: Et ventilationssystem er ikke gratis i brug, og det bruger energi for at kunne fungere. Ventilationssystemerne er altid energimærkede, så se efter dette inden køb. Energiskalaen for ventilationssystemer går fra G i bunden til A+ i toppen, og gå gerne efter en så høj klasse som muligt. På energimærket kan man også læse om modellens støjniveau.

Et isoleret hus er en forudsætning: Hvis man ønsker god ventilation i hjemmet via et ventilationssystem, så skal man starte med at se sit hus efter. Det er nemlig vigtigt, at huset både er tæt og isoleringen grundig, således at udskiftningen af luft kun sker via det nye system.

Boligforhold: Sparenergi.dk forklarer, at det afhænger af ens boligforhold, hvorvidt man vil få glæde af at anskaffe et ventilationssystem eller ej. Eksperterne fortæller nemlig, at der findes en naturlig udskiftning af luften i de fleste hjem, som gør, at der ikke opstår fugtproblemer. Nogle huse – især de nyere eller de ny-renoverede – er dog så tætte og isolerede, at der findes et mindre naturligt luftskifte, og her vil det især være fordelagtigt med et ventilationssystem. I ældre huse uden renovering vil det ofte være nok med naturlig ventilation – husk dog her at lufte godt ud ofte.

ventilationssystemVælg den rigtige type: Der findes forskellige typer af ventilationssystemer. Eksperterne anbefaler, at hvis man bor i et hus med i forvejen billig varme, for eksempel fjernvarme eller jordvarme, så bør man vælge et system med varmegenvinding. Bor man i et hus med dyrere varme, for eksempel elvarme, gas- eller oliekedler, så bør man vælge en boligventilations-varmepumpe.

Adgang til alle rum: Luften skal kunne cirkulere rundt i alle rum i huset, og det er især vigtigt med de mere fugtige rum som køkken og bad/toilet også, som især vil kunne drage fordel af en god ventilering. Sørg derfor enten for at holde døren til disse rum åben, eller lav plads under døren så luften kan komme ud og ind.

Synligt display: Ventilationssystemet kommer med et display, og det bør være let at tilgå. Synligheden gør også, at man lettere husker at ændre på ventileringen, når det er nødvendigt, som for eksempel når man ikke er hjemme, når det er nat, eller der kommer gæster.

Få en professionel til at sætte systemet op: For at være helt sikker på at ventilationssystemet bliver sat ordentligt op med de rigtige dimensioner, så benyt altid en uddannet ventilationsmontør til opgaven.


Hvorfor vil et ventilationssystem være en god ide?

luftSom forklaret ovenfor af Sparenergi.dk vil et ventilationssystem ofte være en god ide i et enten nyt eller renoveret hus, som er tæt og med god isolering. Der findes nemlig mange fordele ved at anskaffe sig et ventilationssystem, hvis man lever med sådanne boligforhold, og her oplistes de vigtigste:

Sikrer sundt indeklima: Et ventilationssystem vil nedsætte niveauet af fugt, så der ikke opstår for eksempel skimmelsvamp. Det kan nemlig være svært selv at vurdere, om boligen er for fugtig. Niveauet af allergener og pollen, som enten kommer fra tøj, møbler, rengøringsmidler eller udefra, nedsættes også. Ventilationssystemet sørger dermed for at udskifte den beskidte luft med ny og frisk luft, som er bedre for helbredet at indånde. En beskidt luft over længere tid kan også føre til dagligdagsgener som hovedpine, irritabilitet, dårligt alment velbefindende og i værste tilfælde udvikling af allergier.

Genbruger varmen: Med et ventilationssystem kan varmen genbruges, således at energiforbruget bliver mindre – de mest effektive ventilationssystemer kan genvinde op til 80-85 procent af varmen.

Frisk luft uden træk: Åbne døre og vinduer kan hurtigt føre til træk, som kan gøre en syg. Et ventilationssystem sender den friske og opvarmede luft igennem boligen, uden at der opstår skadeligt træk.

Larmer ikke: De gode ventilationssystemer er så lydløse, at man ikke bemærker dem, og hvis man placerer dem i loftet, så vil man heller ikke kunne se dem.


8 tips til et godt indeklima

8-tips

Sparenergi.dk forklarer, at uanset om man vælger en naturlig eller mekanisk ventilation, så er det vigtigt med et godt og sundt indeklima. Her følger eksperternes bedste råd:

Luft ud hver dag: Luft ud hver dag hele året rundt – gerne ad flere omgange og af omkring 15 minutters varighed. Udluftning modvirker dannelse af fugt og skimmelsvamp samt fjerner støvmider og eventuelle skadelige stoffer i luften. Luft især godt ud efter bad og ved madlavning.

Grundig rengøring hver uge: Støvsug, tør støv af og vask gulve hver uge. Nogle skadelige stoffer finder bopæl i støvet, og derfor er det vigtigt at fjerne det.

Korrekt placering af møbler: Lad være med at sætte møblerne op ad kolde ydervægge. Det kan nemlig skabe kondens, som kan føre til skimmelsvamp.

Pas på parfumen: Parfume kan føre til allergi, så vælg gerne husholdningsprodukter uden parfume. Gå for eksempel efter Svane-mærket eller Blomster-mærket, som er en garanti for miljøvenlige produkter. Det mindsker mængden af kemikalier i hjemmet.

Tør ikke tøj indendørs: Hvis man tørrer tøj indendørs, så skabes der meget fugt. Tør i stedet tøjet udendørs, hvis muligt. Hvis ikke, så vælg en tørretumbler.

Pas på malingen: Hvis man ønsker at give hjemmets vægge nyt liv, så kan man friske dem op med ny maling. Pas dog på med malingen, for meget maling indeholder skadelige kemikalier. Gå efter maling med en lav, såkaldt MAL kode.

Undgå spray: Mange produkter findes i spray-form – for eksempel deodorant og hårprodukter. Undgå så vidt muligt disse, da indholdet så sprayes ud over hele hjemmet. Spray eventuelt med vinduet åbent, så indholdsstofferne med det samme forlader hjemmet.

Luft ud efter køb af nye produkter: Når man kommer hjem med nye ting – for eksempel legetøj – så kommer de ofte i en emballage. Når man bryder emballagen, så kan der findes skadelige stoffer indeni, som så spredes ud i hjemmet. Luft derfor ud, mens emballagen brydes.


Ventilation på arbejdspladsen

arbejdspladsenIfølge Arbejdstilsynet.dk findes der specifikke krav til arbejdspladserne omkring ventilation, således at der skabes de bedst mulige forhold for medarbejderne. Disse regler går blandt andet på, at påvirkningen af stoffer og materialer skal undgås i så høj en grad som muligt, og dette kan blandt andet ske ved ventilation.

Etablering af mekanisk ventilation

Denne ventilation skal ske via etableringen af en mekanisk udsugning kaldet ”procesventilation”, som fjerner sundhedsskadelige luftarter, støv, røg, mirkoorganismer eller anden generende luftforurening. Efter udsugningen skal der tilføres ny og frisk luft, og hertil skal temperaturen løbende justeres, så den er passende og danner et godt indeklima.

Regler omkring tilførsel af luft

Arbejdsmiljølovgivningen kræver dertil også, at tilførslen af den friske luft sker uden træk. Det betyder, at dette ikke inkluderer tilførsel af erstatningsluft via for eksempel en dør, vindue eller port, der regelmæssigt åbnes og lukkes. I stedet bør dette ske via ventiler eller spjæld, så der ikke tilføres forureningskilder til arbejdspladsen. Arbejdstilsynet.dk forklarer endvidere, at det ikke er tilladt med recirkulation af luft på arbejdspladser, hvor luft, der er blevet suget ud, føres tilbage til arbejdspladsen. Luften skal i stedet føres ud til det fri. Læg mærke til at der findes andre og mere skærpede regler til ventilation, hvis der arbejdes med for eksempel maling, tryk, fortyndingsmidler, klargøringsmidler og kræftfremkaldende stoffer.

Ventilationen skal udstyres med kontrolanordning

For at være sikker på at ventilationsanlægget på arbejdspladsen altid er velfungerede, så skal anlægget forsynes med en kontrolanledning, som angiver, hvis funktionen er utilstrækkelig. Dette skal angives via en alarm, som har signal med lyd og lys.

Regler om støj

støjArbejdstilsynet.dk forklarer, at der også findes regler omkring arbejdspladsernes ventilationsanlægs støj og støjniveau. Anlægget skal placeres og indrettes således, at støjen mindskes mest muligt, og støjen herfra skal være mindst 10 dB lavere end den baggrundsstøj, der findes i rummet. Herudover findes der også regler omkring tests og rengøring af anlægget – anlægget skal testes inden brug, og det skal rengøres af fagligt kyndige personer.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Dyson AM09

4 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske avis Guardian.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske avis Telegraph.co.uk
God bedømmelse hos det store, britiske testmagasin Which.co.uk

Dyson AM09

Modellen Dyson AM09 er blevet testet af hele 5 forskellige testkilder, der inkluderer testsiderne Trustedreviews.com og Which.co.uk, aviserne Guardian.com og Telegraph.co.uk samt teknologisiden Techradar.com.

Eksperterne har set nærmere på modellens evne til at ventilere luften, design, pris og funktioner, og alle er de enige om, at Dyson AM09 er en rigtig god ventilator, som har mange fordele.

Flot model med flere funktioner

Dyson AM09 hører til Dysons AM ventilator-serie, som alle er enkle og flotte i designet. Dyson AM09 er en af de lidt mere avancerede AM-modeller, og den er også lidt mindre og kompakt end de andre modeller i et aflangt design. Eftersom Dyson AM09 er mere avanceret end basismodellerne, så er her tale om en ventilator, der også kan anvendes som varmeapparat og dermed regulere temperaturen mere.

Med patenteret teknologi

Dyson AM09 fungerer via Dysons patenterede Air Muliplier-teknologi, som sikrer en konstant og stærk strøm af luft gennem rummet. Modellen er skabt til at regulere luft og temperatur hurtigt efter personlige præferencer og kan anvendes hele året rundt, så der kommer varme om vinteren og kulde om sommeren.

Der findes en intelligent termostat i Dyson AM09, som overvåger rummets temperatur og fastholder den valgte varme – det sikrer også mindre spild af energi. Dyson AM09 kommer endvidere med Quiet Mark-stemplet, da modellen er designet til at være stillegående, og der findes en smart timer på modellen.

Smart kombi-model, ifølge eksperterne

Dyson AM09 begejstrer alle 5 ekspertpaneler, som har testet modellen. Dyson AM09 modtager nemlig meget ros, og det går blandt andet på, at eksperterne synes, at denne model er virkelig god til sit arbejde, og så er det smart med en kombi-model, der både kan varme rummet op eller køle det ned.

Det slanke og strømlinede design får også roser med på vejen, og så hæfter eksperterne sig ved, at modellen både varmer rummet hurtigt op og køler rummet hurtigt ned.

Det bemærkes også, at her er tale om en sikker model, hvor man ikke kan komme til skade, og det er smart, hvis man har børn eller kæledyr i huset. Ifølge eksperterne har Dyson AM09 også nogle minusser, og det handler mest om prisen, som er noget høj.

Herudover falder der også et par anker angående støjniveauet på de højeste niveauer.

Fordele ved Dyson AM09
🔴 En af de mere avancerede Dyson AM-modeller
🔴 Kan både ventilere luften og tilføre varme
🔴 Med Air Multiplier-teknologi
🔴 Intelligent termostat
🔴 Quiet Mark-stemplet 

Dyson AM09 – nøgleoplysninger
🔵 Højde: 59,4 cm
🔵 Bredde: 20,3 cm
🔵 Dybde: 15,2 cm
🔵 Vægt: 3,8 kg
🔵 Funktioner: Timer og varmetilførsel
🔵 Fjernbetjening: Ja
🔵 Indstillinger: 10
🔵 Mulighed for regulering af temperatur: Ja

Her kan du se en præsentationsvideo af Dyson AM09: 

https://www.youtube.com/watch?v=mRkrbks5vAE


FAQ

🤩 Hvilken Dyson ventilator bør jeg købe?

Det er svært at pege på én specifik Dyson ventilator, som du bør købe, da valget i høj grad på træffes på baggrund af dine personlige behov og præferencer. Et bud er dog Dyson AM07, som kommer med Air-Multiplier teknologi, såvel som at den har en indbygget smart timer.

🧐 Er en Dyson ventilator pengene værd?

Ja, en Dyson ventilator kan helt bestemt være pengene værd. De kan registrere og opfange allergener og forurenende stoffer og gasser helt automatisk, hvormed luftkvaliteten i rummet kraftigt kan blive forbedret, hvilket kan være en stor fordel for dig. Dertil kan en Dyson ventilator også køle luften ned.

🤔 Koster det mange penge at have en Dyson ventilator til at køre?

Nej, generelt koster det ikke særlig meget at have en Dyson ventilator til at køre. Faktisk er de meget billigere i strøm end en aircondition. Derfor kan en Dyson ventilator være et godt bud på en billigere løsning til nedkøling af dit hjem, hvis du gerne vil spare nogle penge.

🤓 Hvorfor kan mennesker, som er ramt af COVID-19, have brug for en ventilator?

Da COVID-19 er en sygdom, som generelt angriber og er rigtig hård ved lungerne, så kan personer, som lider af sygdommen have rigtig godt af at bruge en ventilator. Det tillader, at der kommer mere og renere ilt ned i lungerne, hvilket gør det nemmere at trække vejret.


Anvendte kilder samt links til denne Dyson ventilator test

Bustedwallet.com 🇺🇸 
Bustedwallet.com er en amerikansk gadget-side, der beskæftiger sig generelt med nye trends, ny teknologi og nye elektroniske produkter. Det inkluderer også tests af forskellige produkter, og her gælder det netop en test af ventilatoren Dyson AM07. Ønsker du at læse mere om testen, kan du gøre det på deres hjemmeside her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har eksperterne testet modellen Dyson AM06. Du kan læse mere om testen her.


Guardian.com 🇬🇧 
The Guardian er en af de helt store og traditionsrige, britiske aviser. Avisen blev grundlagt tilbage i 1821, men udkommer stadig hver dag – undtagen søndag. Avisen beskæftiger sig med alt inden for nyheder, og det gælder både ind- og udland, business, sport og kultur. Avisen har også fokus på læseren som forbruger og sørger derfor også for at holde læserne opdateret på nye forbrugerprodukter til hverdagsbrug. Her har avisen testet 2 forskellige ventilatorer:

Ønsker du at læse mere om testen af Dyson AM09, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Dyson AM06, kan du klikke her.


Pcmag.com 🇬🇧 
Pcmag.com er et computermagasin, som skriver om alt, hvad der rører sig inden for computer-verdenen. Det gælder både nyheder, konsoller og spil, og hertil udføres blandt andet guides og tests af forskellige produkter. Her har den britiske version af Pcmag.com, Uk.pcmag.com, testet ventilatoren Dyson AM06. Vil du vide mere, kan du læse hele testen på deres hjemmeside.


Techradar.com 🇺🇸 
Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet forskellige ventilatorer:

Vil du vide mere om testen af Dyson AM07, kan du klikke her.

Vil du vide mere om testen af Dyson AM09, kan du klikke her.


Telegraph.co.uk 🇬🇧 
The Telegraph er en af de traditionsrige, britiske aviser. Avisen så dagens lys i 1855 og udkommer stadig dagligt på tryk samtidig med, at avisen også har et stort onlineliv. Avisen skriver primært om nyheder fra ind- og udland, men også om sport, underholdning, kultur og livsstil. Her har avisen testet 2 forskellige ventilatorer:

Her kan du læse mere om testen af Dyson AM09.

Her kan du læse mere om testen af Dyson AM06.


Toptenreviews.com 🇺🇸 
Toptenreviews.com sørger for at agere som en hjælpende hånd i forbrugernes dagligdag, når det kommer til valg af diverse elektroniske forbrugerprodukter til hverdagen. Forbrugersiden forsker, tester og undersøger derfor et stort antal af forbrugerprodukter i deres eget laboratorium, hvorefter der skrives en vurdering af hvert enkelt produkt. Her er der testet ventilatoren Dyson AM07. Vil du vide mere, kan du læste hele testen her.


Trustedreviews.com 🇺🇸 
Trustedreviews.com er en international side, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet forskellige ventilatorer:

Besøg deres hjemmeside og læs mere om testen af Dyson AM09, her.

Besøg deres hjemmeside og læs mere om testen af Dyson AM06, her.


Which.co.uk 🇬🇧 
Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin med visionen om at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det ventilatoren Dyson AM09. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.