Electrolux UltraOne Test 2021 – Her er eksperternes vurdering

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om støvsugeren Electrolux UltraOne, der er blevet testet af flere eksperter og har opnået høj ros.

Vi har bygget artiklen op således, at vi starter med at gennemgå Electrolux UltraOne for at finde ud af, hvad modellen kan, og herunder forklarer vi også, hvad eksperterne mener om modellen.

For et så nuanceret overblik som muligt har vi også inkluderet er par alternativer til modellen Electrolux UltraOne, således at spændevidden er lidt større. Disse modeller har ligeledes været testet af eksperter og har opnået gode resultater i diverse tests.

Vi har til denne artikel set nærmere på eksperttests fra henholdsvis det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd og Rön, der hver især har foretaget en større test af flere forskellige støvsugere.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Electrolux UltraOne test indeholder:
🔸 Overblik over modellen Electrolux UltraOne
🔸 Overblik over 2 alternativer til Electrolux UltraOne
🔸 Information om mærket Electrolux
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Electrolux EUO9GREEN UltraOne

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

Electrolux EUO9GREEN UltraOne

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Læs mere
1.140,00 1.140,00 Læs mere

.
Modellen Electrolux EUO9GREEN UltraOne har været inkluderet i 2 forskellige eksperttests, som er udført af henholdsvis det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Både de danske og svenske eksperter har testet flere støvsugere i deres respektive tests, hvor modellerne blandt andet er blevet bedømt på ydeevner, brugervenlighed, design, miljø og håndterbarhed. Electrolux EUO9GREEN UltraOne klarer sig virkelig godt i begge tests, og det belønnes med en kåring til testvinder begge steder.

God til alle typer af underlag

Electrolux EUO9GREEN UltraOne vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en støvsuger, der arbejder effektiv og godt på alle overflader.

Denne model er nemlig blevet tildelt de bedste klasser på både hårde gulve og på gulvtæpper, og denne klasse hedder A. Det betyder, at denne model både vil kunne fjerne støv og snavs effektivt fra parket- og trægulve men også fra gulvtæpper, hvor støvpartiklerne har lettere ved at gemme sig i fibrene.

Denne støvsuger kommer også med en stærk sugeevne, som gør det lettere at fjerne skidt og snavs – selv hvis det sidder en smule fast – og her er tale om en motor på 850 watt, hvilket er en del.

Læg mærke til, at eftersom Electrolux EUO9GREEN UltraOne er meget stærk og effektiv, så er her heller ikke tale om den mest prisvenlige støvsuger på markedet.

Effektiv, men miljørigtig støvsugning

At Electrolux EUO9GREEN UltraOne er en effektiv støvsuger er ikke kun på grund af motorens styrke. Styrken i watt hænger nøje sammen med luftstrømmen i modellen, når det gælder om at skabe det mest effektive støvoptag.

Denne støvsuger kommer nemlig med den unikke Aero Pro Silent-teknologi, der sikrer en høj luftstrøm hele vejen fra mundstykket til udblæsningen via en speciel forsegling og optimering. Mundstykket er også vigtigt for effektiviteten, og Electrolux EUO9GREEN UltraOne er her udstyret med et Aero Pro-mundstykke, som netop arbejder sammen med resten af modellen om at skabe den bedste opsugning.

Til trods for den moderne teknologi, så er denne model skabt i overensstemmelse med omtanke for miljøet. For det første kommer modellen i energiklasse A, som ligger i toppen af skalaen, og så er modellen skabt af 70 procent genbrugt plastmateriale.

Modellen er ligeledes 100 procent PVC-fri, og når modellens levetid er slut, så kan op til 92 procent af materialerne genbruges.

Klassisk model

Electrolux EUO9GREEN UltraOne hører til de mere klassiske støvsugere på markedet, når det kommer til både udseende og indmad. Modellen er skabt med en krop på hjul, hvor motor og støvsugerpose er placeret.

Flere moderne modeller har i dag beholdere til støv i stedet for poser, men her er der tale om en model med en pose – til gengæld en meget rummelig pose, der kan indeholde hele 5 liter støv. Det er rigtig meget.

Man styrer modellen på kroppen, og fra kroppen går modellen ud i slangen og røret, der naturligvis er et teleskoprør. Det betyder, at man kan justere røret efter højde og arbejdsopgave, hvilket betyder, at man ikke vil få problemer med ryg og led. Man kan også regulere sugestyrken på røret, således at man får bedre kontrol over sin støvsugning.

At Electrolux EUO9GREEN UltraOne hører til de traditionelle støvsugere kan også ses ved, at denne model er udstyret med ledning og ikke batteri. Men for at give mest mulig frihed, og for at man ikke hele tiden skal skifte stikkontakt, så er arbejdsradiussen på 12 meter.

Minimal støj

En af de helt store fordele ved Electrolux EUO9GREEN UltraOne er modellens lave støj, som ofte varierer meget fra støvsuger til støvsuger.

Denne model har et støjniveau på 65 dB, hvilket ligger mod den gode ende, og for at sikre så lav en støj som muligt, så er støvsugeren udstyret med den unikke Silent Air-teknologi. Denne teknologi fungerer ved at have både en forbedret og lydsvag slange, men også et støjsvagt mundstykke. Til sammen giver dette en støvsugning med mindre larm.

Electrolux EUO9GREEN UltraOne er desuden også designet til at være så let at manøvrere rundt med som muligt, og netop bevægelse er nøgleordet for, om modellen kan nå ind svært tilgængelige steder og gøre rent. Det er Electrolux EUO9GREEN UltraOne skabt til at kunne via det smarte Multi Room System, som gør manøvreringen lettere.

Electrolux Ultraone støvsugeren kommer med bløde hjul fremstillet af gummi samt et forhjul på 360 grader.

Allergy Plus-filter

En støvsuger fjerner blandt andet støv for at undgå gener fra støvet, hvilket kan føre til allergi, og dette område er der også tænkt på med Electrolux EUO9GREEN UltraOne.

Modellen er nemlig skabt til at fjerne selv mikroskopiske støvpartikler og holde dem fast, så de ikke kommer tilbage ud i hjemmet igen – derfor er denne støvsuger også velegnet til hjem med allergikere. Dette gøres i flere trin, som blandt andet omfatter en pose med en hygiejnisk lukning, som indkapsler støv og skidt plus modellens filter.

Her er tale om det såkaldte Allergy Plus-filter, som filtrerer partikler fra luft, når luft, skidt og snavs suges op. Derved får kun den rene luft lov til at passere, mens de skadelige partikler holdes tilbage.

Du kan her se en detaljeret test af Electrolux UltraOne:


Specifikationer – Electrolux EUO9GREEN UltraOne:

🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 850 watt
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: Klasse A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: Klasse A
🔴 Støjniveau: 65 dB
🔴 Energiklasse: A
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, på 5 liter
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Vægt: 7,6 kilo

Fordele ved Electrolux EUO9GREEN UltraOne:
🔵 Effektiv støvsuger i de bedste klasser – dermed god til alle typer af underlag
🔵 Høj effektivitet med blandt andet Aero Pro Silent-teknologien
🔵 Klassisk model med 5-liters pose og ledning, som giver 12 meters arbejdsradius
🔵 Støjsvag model med Silent Air-teknologi
🔵 Allergivenlig model med Allergy Plus-filter og hygiejnisk lukning af støvposen


Alternativer til Electrolux UltraOne

I det forrige afsnit har vi gennemgået, hvad Electrolux UltraOne-modellen kan, og hvordan den fungerer, og i dette afsnit bringer vi 2 alternative modeller til Electrolux UltraOne – her er tale om 2 modeller fra samme fabrikant, nemlig Electrolux, og begge disse støvsugere har ligeledes modtaget høj ros fra eksperterne.

Vi gennemgår de 2 alternativer på samme måde som med UltraOne-modellen, hvilket giver det bedste overblik og sammenligningsgrundlag.


Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.384,00 2.384,00 Læs mere

.
Modellen Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er blevet testet af 2 forskellige hold eksperter. Disse inkluderer det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, som begge har foretaget omfattende tests af flere forskellige støvsugere samtidig.

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er en af disse modeller, og den klarer sig rigtig godt på de testede parametre – faktisk så godt at den kåres til henholdsvis testvinder og topscorer af eksperterne.

Model med flere special-mundstykker

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen hører til de modeller, der både er gode til hårde gulve og gulvtæpper. Denne model er også særligt skabt til at passe ekstra godt på parketgulvene, idet modellen kommer med det særlige Aero Pro Parketto Pro-mundstykke. Dette mundstykke rengør parketgulvene effektivt samtidig med, at deres struktur og pasform beskyttes, således at der ikke kommer ridser eller skader.

Denne støvsuger kommer desuden også med flere mundstykker, blandt andet et Flow Motion-mundstykke, som er specialdesignet til at gøre arbejdsbyrden lettere for forbrugeren, idet dette mundstykke gør, at man ikke behøver at lægge så mange kræfter i arbejdet.

Sammen med modellens indbyggede Motion Control System sørges der derfor for at skabe de bedste bevægelser og den bedste rengøring af også særligt snavsede områder uden at skulle arbejde hårdt.

Støjsvag model

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen har fået sit navn, idet her er tale om en støvsuger, der er skabt til ikke at larme ret meget.

Modellen har da også et meget lavt støjniveau på 58 dB, og det er lavt for støvsugere. Dette gør, at man nu kan støvsuge hjemmets gulve og tæpper uden at vække hele familien eller overdøve samtaler, og det er gjort muligt takket være det såkaldte Silent Zen System.

Silent Zen System har nemlig tilføjet flere lag til isoleringen i modellen, hvilket giver markant mindre støj.

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen hører desuden til de mere traditionelle støvsugere på markedet, som er udstyret med både pose og ledning i stedet for beholder og batteri. Ledningen giver dog en stor arbejdsradius på 12 meter.

Allergivenlig model

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen vil også være et godt valg for den forbruger, der går meget op i allergi, eller hvis der findes allergikere i hjemmet. Denne model er som nævnt udstyret med en pose til støv og snavs, men her er tale om en miljøvenlig Anti-Allergi-pose, som sørger for at holde helt tæt efter opsamling af støv, snavs og hår.

Herudover er modellen også udstyret med et vaskbart HEPA-filter, som anses for værende det mest allergivenlige filter på markedet.

Filterets Allergy Plus-teknologi sikrer, at selv mikroskopiske partikler suges op og holdes nede i posen, således at de ikke kommer ud i rummet igen, efter de er blevet støvsuget op.

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er desuden også en energivenlig støvsuger, idet den kommer i klasse A, som ligger i toppen.

Specifikationer – Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen:
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Støjniveau: 58 dB
🔴 Energiklasse: A
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja
🔴 Filter: HEPA-filter
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Vægt: 5,9 kilo

Fordele ved Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen:
🔵 Aero Pro Parketto Pro-mundstykke til parketgulve
🔵 Motion Control System for effektiv men let rengøring
🔵 Støjsvag model med Silent Zen System
🔵 Miljøvenlig model med Anti-Allergi-pose
🔵 Med det effektive HEPA-filter


Electrolux ESP72DB Silent Performer

God vurdering hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux ESP72DB Silent Performer

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
799,00 799,00 Læs mere
799,00 799,00 Læs mere
0,00 999,00 Læs mere
1.499,00 1.499,00 Læs mere

.
Modellen Electrolux ESP72DB Silent Performer har været inkluderet i 2 forskellige, større tests – her er tale om tests udført af henholdsvis det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Her er flere forskellige støvsugere blevet testet samtidig og bedømt ud fra kriterierne ydeevner, miljø, brugervenlighed og håndterbarhed med videre, og Electrolux ESP72DB Silent Performer klarer sig rigtig godt i begge tests. Derfor giver Tænk modellen en god vurdering, mens den kåres til topscorer hos Råd & Rön.

Især god til hårde gulve

Electrolux ESP72DB Silent Performer vil være et godt valg for den forbruger, der både har hårde gulve og gulvtæpper i hjemmet. Denne model er nemlig særdeles god på de hårde gulve, hvor den kommer i klasse A, som sikrer, at både støv og snavs på de hårde overflader let fjernes af modellen.

Dog er Electrolux ESP72DB Silent Performer også velfungerende på gulvtæpper, for her kommer den i klasse B. Nok er klasse B lavere end A, men læg også mærke til at det er sværere at fjerne støv og snavs på et tæppe end på en hård overflade, da støv let kan gemme sig i tæppefibrene.

For yderligere at sikre en høj ydeevne, så alt støv og snavs kan suges op fra selv svært tilgængelige steder, så har denne model en effektiv motor på 650 watt.

Denne støvsuger er desuden også en miljøvenlig støvsuger, idet modellens energiklasse hedder A+, hvilket ligger klart mod den gode ende.

Støjsvag model

Eftersom Electrolux ESP72DB Silent Performer kommer som en silent-model, så er her også tale om en mere støjsvag model end ellers.

Støjniveauet ligger på 70 dB, og modellen er udstyret med Silence Pro-systemet, som gør, at motoren er støj-optimeret i samspil med konstruktionen af kabinettet. Det giver mindre støj, og for at sænke lydniveauet yderligere så kommer modellen med et Silent DustPro-mundstykke, som også mindsker støjen ved udmundingen – dette gøres uden at svække ydeevnen.

Electrolux ESP72DB Silent Performer hører desuden til de klassiske støvsugere, der er udstyret med ledning i stedet for batteri, og ledningen giver en fri arbejdsradius på 12 meter.

Eftersom denne model er mere traditionel end andre modeller på markedet, så er den også udstyret med almindelig støvpose, som kan rumme 3,5 liter.

Let at nå hjørnerne med 360 Motion Teknologi

Electrolux ESP72DB Silent Performer hører også til de mere traditionelle støvsugere, når det kommer til udseende, og denne model kommer desuden med et klassisk teleskoprør og mulighed for regulering af sugestyrken.

Der medfølger både mundstykker til møbler og et fugemundstykke, som gør modellen mere alsidig, og især fugemundstykket er fordelagtigt, når man skal gøre rent i hjørner, møbler eller andre svære steder.

Electrolux ESP72DB Silent Performer er desuden netop designet til let at kunne nå ind i hjørner, da modellen kommer med 360 Motion-teknologi. Det betyder, at støvsugeren er udstyret med små bevægelige hjul, som gør det lettere at manøvrere omkring genstande, ved vægge og i hjørner.

Specifikationer – Electrolux ESP72DB Silent Performer:
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: Klasse A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: Klasse B
🔴 Støjniveau: 70 dB
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, på 3,5 liter
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Vægt: 5,6 kilo

Fordele ved Electrolux ESP72DB Silent Performer:
🔵 Klassisk støvsuger, der specielt er god til hårde gulve
🔵 Stærk motor
🔵 Støjsvag model med Silence Pro-systemet
🔵 Model med pose og ledning
🔵 360 Motion-teknologi for bedre manøvrering


Om Electrolux  

Om ElectroluxElectrolux er en svensk fabrikant med hovedsæde i Stockholm, der er kendt for at producere forskellige hvidevarer, husholdningsprodukter og andre elektroniske apparater – både til private og til erhverv. Electrolux er mest kendt for at producere køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, støvsugere og vaskemaskiner, og dette gøres både via navnet Electrolux, men også AEG, Voss og Zanussi, som hører under samme fabrikant.

En Electrolux støvsuger er anerkendt for at være af rigtig god kvalitet, og generelt set klarer Electrolux sig godt i tests, i både den støvsuger test som Forbrugerrådet Tænk, samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget.

Omsætning for mere end 102 milliarder

På årsbasis har Electrolux et salg på mere end 40 millioner produkter, og salget udføres i over 150 forskellige lande. I Europa alene har Electrolux 22 fabrikker, som omsætter for mere end 102 milliarder svenske kroner på årsbasis. Det gør også Electrolux til en stor arbejdsplads, og Electrolux beskæftiger i dag omkring 60.000 ansatte.

Electrolux findes også i Danmark, og hovedsædet her ligger i Fredericia. Her arbejder størstedelen af de 120 medarbejdere, som Electrolux har ansat i Danmark.

Startede i 1910

Startede i 1910Electrolux blev grundlagt tilbage i 1910 i Sverige under et andet navn – nemlig ”Elektromekaniske AB”, og i dag hedder Electrolux faktisk Electrolux AB, hvis man skal være helt korrekt. Men først i 1919 blev Electrolux til det Electrolux, som vi kender i dag via en fusion. Oprindeligt var navnet dog stavet en smule anderledes, idet virksomheden hed Elektrolux og ikke Electrolux – stavemåden ”Electrolux” blev først en realitet langt senere, nemlig i 1957.

Starten med støvsugere og køleskabe

Electrolux fusionerede igen med andre fabrikanter i løbet af de første år efter 1919, og det øgede produktionen. Men allerede i 1919 blev produkter lanceret, og her var tale om støvsugere, der var det første produkt, som Electrolux solgte.

Herefter udvidede Electrolux produktionen, og i 1925 blev de første køleskabe lanceret. Sortimentet blev løbende udvidet, som teknologien skred frem, og det betød foodprocessorer fra 1940, vaskemaskiner fra 1951 og opvaskemaskiner fra 1959.

En af grundene til Electrolux’s vækst skyldes i høj grad fusion og sammenlægninger, som tog fart i især 1960’erne, hvor flere end 5 eksisterende mærker blev føjet til Electrolux-koncernen.

Moderne teknologi

I dag ejer Electrolux en lang række af de tidligere konkurrerende mærker, og eftersom udviklingsafdelingerne og eksperterne er blevet slået sammen, så er der fokus på forskning og innovation hos Electrolux. Det betyder blandt andet, at der ses nærmere på robotteknologi også, og Electrolux har allerede produceret flere robotstøvsugere.

Støvsuger-feltet er netop et af de områder, hvor Electrolux har specialiseret sig, når det kommer til moderne teknologi, som for eksempel robotteknologi. Støvsugerne var også Electrolux’s første store salgssucces, men den moderne teknologi anvendes nu desuden til at forske inden for udviklingen af både plæneklippere og motorsave.

Hvis du ønsker at vide mere om Electrolux eller læse mere om mærkets produkter, så kan du besøge virksomhedens hjemmeside her.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet Electrolux UltraOne?

Det danske Forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

🤓 Hvordan er støvsugeren blevet testet?

Støvsugeren er blevet vurderet på dens evne til at suge støv, skidt og dyrehår op på forskellige typer underlag og langs paneler. Ydermere er den blevet testet på dens sugeevne med helt fyldt, halvt fyld og tom støvbeholder, samt det indbyggede filters evne til at holde på støvpartiklerne. Slutteligt er støvsugeren blevet vurderet på dens holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny støvsuger?

Vi hos Forbrugsguiden anbefaler, at du overvejer, hvor stort et areal du skal støvsuge, om du har hårde gulve eller tæpper, og om du har husdyr. Ydermere bør du altid vælge en model med energimærkning A eller bedre.


Disse kilder har vi anvendt i denne Electrolux Ultraone test

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Tænk er det danske forbrugerråd, som fungerer som danskernes vagthund i samfundet. Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af støvsugere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige støvsugere.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge Råd & Röns oversigt her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


Andre relevante tests

Hos Forbrugsguiden har vi også udarbejdet en lang række andre tests, hvor du kan få overblik over de bedste modeller på markedet. Hvis du overvejer et andet mærke end Electrolux, så kan du med fordel tage et kig på nogle af disse tests.

Vi har gennemgået en lang række eksterne ekspert tests, og samlet en række oversigter over hvordan de forskellige populære støvsuger brands klarer sig i test.

Du kan eksempelvis læse vores Miele støvsuger test eller vores Bosch støvsuger test. Disse to mærker er generelt meget populære, og folk er ofte i tvivl om hvorvidt de skal vælge en af disse brands, fremfor Electrolux. Blandt Miele støvsugerne er det især Miele Complete C3 der er populær blandt danskerne.

Du kan også læse vores Nilfisk støvsuger test, som er en anden meget populær støvsuger producent. I alle vores tests får du en oversigt over hvilken bedømmelser de forskellige modeller har fået, når de er blevet testet.

Dyson er en af de mærker der stadig bliver mere populær i Danmark, og derfor har vi også samlet de bedste modeller i vores Dyson støvsuger test.

Hvis du gerne vil have en støvsuger uden pose, så har vi samlet alle de bedste modeller i vores poseløs støvsuger test.

Mange vælger også en håndstøvsuger, da de er nemme at tage med rundt i hele huset. Håndstøvsugerne bliver stadig bedre og bedre hvert år, og i øjeblikket er det især Dyson der er populære. Især Dyson V8 og Dyson V10 er blevet en del af mange danske hjem.

Du kan også læse vores ledningsfri støvsuger test, som ud over at indeholde de bedste ledningsfrie støvsugere på markedet ifølge eksperterne, også indeholder en lang række tips og tricks til at holde din hjem rent og fri for støvmider.

Til sidst bør vi også nævne muligheden for at investere i en robotstøvsuger. Vi har udarbejdet en stor robotstøvsuger test, hvor vi har samlet alle de robotstøvsugere som eksperterne giver bedst karakterer. Blandt de mest populære valg er især iRobot Roomba robotstøvsugerne. Men også Miele Scout RX1 har været populær i lang tid, så denne model har vi naturligvis også lavet en artikel om, hvor du kan se alle eksperternes vurderinger.