Oversigt over de bedste kulgrille ifølge eksperterne og forbrugerne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel finder du en kulgrill test, hvor vi har samlet en række modeller fra forskellige producenter, der har fået gode anmeldelser af officielle ekspertkilder og forbrugere.

Vi gennemgår kulgrillene én for én med fokus på modellernes funktioner, fordele og ulemper i forhold til eksperternes og forbrugernes vurderinger.

Vi har set nærmere på tests fra danske Gastromand.dk, testsiderne Trustedreviews.com, Reviewed.com, Honestjohn.co.uk og Wired.com, britiske BBC og The Independent, Seriouseats.com samt Amazon.com.

Hvis du ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne kulgrill test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste kulgrille ifølge eksperterne
🔸 4 gode opskrifter til kulgrillen
🔸 Tips og tricks til din kulgrill
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Kulgrill test 2021 – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de kulgriller, der har fået de bedste bedømmelser. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests samt brugeranmeldelser, og viser dig her de bedst bedømte modeller.

Du finder også prissammenligning af de forskellige kulgriller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvilke forhandlere der er billigst.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Big Green Egg Kulgrill

✅ Anbefalet i det amerikanske testmagasin Reviewed.com
✅ Anbefalet hos Seriouseats.com
✅ Den ultimative grill hos den britiske avis The Independent

Large Big Green Egg

 

.
Big Green Egg Kulgrill er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Reviewed.com, Seriouseats.com og The Independent.

I disse anmeldelser har kulgrillen fået henholdsvis to anbefalinger samt en kåring som ”den ultimative grill”. Alle eksperter er nemlig begejstrede for grillens fleksibilitet, da den kan tilberede et hav af råvarer.

Dog nævner eksperterne også, at Big Green Egg Kulgrill vejer en del, så den kan være svær at flytte fra et sted til et andet.

Det ultimative kokkelegetøj, ifølge eksperterne

Ifølge de tre ekspertkilder er Big Green Egg Kulgrill en alsidig kulgrill, der kan anvendes til tilberedning af mange forskellige råvarer. Man kan derfor lave netop det måltid, man godt kunne tænke sig.

Eksperterne fra Reviewed.com skriver blandt andet, at Big Green Egg Kulgrill er ”utrolig praktisk”, da ”man kan bruge modellen både som ovn og som grill” alt efter, hvad man ønsker at tilberede. Dette er eksperterne fra Seriouseats.com enige i og kalder grillen for ”fremragende”. De mener dog, at grillen koster forholdsvis mange penge.

The Independent har også taget et kig på denne model, hvor de forklarer, at Big Green Egg Kulgrill er ”det ultimative udendørs kokkelegetøj”. Selvom den er svær at flytte rundt med, skriver de stadig, at det er en god model.

Funktionel kulgrill med nem åbning

Big Green Egg Kulgrill er en serie af modeller i forskellige størrelser, der går fra mini til XXL. Man kan herved vælge den grill, der passer bedst til ens ønske og behov. Eksempelvis har den mindste grill et grillareal med en diameter på 25 centimeter, mens den største har et grillareal med en diameter på 73 centimeter.

Grillen er designet i en æggeform, der gør, at den er både elegant og funktionel på samme tid. Takket være æggeformen bliver varmen fordelt jævnt og ensartet, hvilket optimerer råvarernes tilberedning. Samtidigt er der mulighed for at åbne og lukke grillen med en enkelt hånd, når man tager fat i træhåndtaget.

Integreret termometer og luftspær i rustfrit stål

Big Green Egg Kulgrill er forsynet med et integreret termometer, der er placeret i låget. Termometret sørger for, at man altid kan kontrollere grillens temperatur, så man kan holde øje med, om varmen skal være højere eller lavere.

Derudover har Big Green Egg Kulgrill et luftspær lavet af rustfrit stål i bunden, som man nemt og hurtigt kan glide fra side til side, hvis der er brug for det. Sidst men ikke mindst medfølger der en rustfri grillrist ved køb af denne model.

Big Green Egg Kulgrill – specifikationer: 
🔴 Type: Kulgrill
🔴 Mærke: Big Green Egg
🔴 Indbygget termometer: Ja
🔴 Grillareal: Fra 25 til 73 centimeter i diameter
🔴 Højde: Fra 43 til 90 centimeter

Udvalgte fordele ved Big Green Egg Kulgrill: 
Integreret termometer i låget
Optimal varmefordeling
Nem åbning og lukning
Mulighed for valg af forskellige størrelser
Rustfri grillrist

Her kan du se en video om, hvordan Large Big Green Egg bliver lavet. Videoen er produceret af BigGreenEggHQ:


Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill

✅ 4,6 ud af 5 stjerner hos Amazon.com baseret på 1.321 brugeranmeldelser

Weber Go-Anywhere

 

.
Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær model hos forbrugerne.

Kulgrillen har nemlig fået 4,6 ud af 5 stjerner hos Amazon.com. Her skriver brugerne, at de generelt er glade for denne model, da den er både praktisk og kompakt. Til gengæld er de mindre vilde med grillens dybde.

Oplagt valg til folk i byen, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos Amazon.com er Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill en god grill for alle dem, som har brug for en kompakt kulgrill, der kan tages med rundt. Derfor mener de fleste brugere også, at denne model er ”et oplagt valg til folk, der bor i byen” eller til folk, der ”gerne vil have grillen med på tur”.

Brugerne fremhæver yderligere, at Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill er ”velegnet til tilberedning med både indirekte såvel som direkte varme”, hvorfor den sagtens ”kan grille et hav af forskellige ingredienser”. Desuden skriver en bruger, at hvis man ”har brug for en funktionel og alsidig grill”, så er Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill ”det foretrukne valg”.

Selvom forbrugerne generelt er begejstrede for denne model, nævner de, at grillens dybde ikke er helt optimal, da kullet kommer meget tæt på selve grillristen.

Nem at have med på farten

Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill er en klassisk model, der er lavet til at blive taget med på farten. Grillens kompakte størrelse og grillarealet på 42 x 26 centimeter gør, at man sagtens kan tage den med under armen eller have den stående på sin lejlighedsaltan.

Der er desuden mulighed for at sætte låget fast under en eventuel transport. Bøjlerne, som holder låget på plads, kan ydermere foldes ned og bruges som ben, når man griller. Herved kan man nemt og sikkert transportere grillen rundt på cyklen eller i en bil.

Holdbar kulgrill

Med Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill får man en holdbar kulgrill, der er fremstillet med en porcelænsemaljeret bund og et porcelænsemaljeret låg. Takket være varmeskjoldet i bunden er det muligt at placere grillen på enten en græsplæne eller et bord uden, at man skal bekymre sig om, hvorvidt den efterlader mærker på underlaget.

Sidst men ikke mindst er modellen lavet til at grille ved både indirekte og direkte varme, så man kan tilberede alt lige fra fisk til kylling, en steg eller lignende. Tager man grillen med på farten, er der mulighed for at opbevare redskaber og briketter under låget.

Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill – specifikationer: 
🔴 Type: Kulgrill
🔴 Mærke: Weber
🔴 Indbygget termometer: Nej
🔴 Grillareal: 42 x 26 centimeter
🔴 Højde: 39,6 centimeter
🔴 Bredde: 53,4 centimeter
🔴 Dybde: 31 centimeter

Udvalgte fordele ved Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill: 
Varmeskjold i bunden
Både indirekte og direkte varme
Kan tages med på farten
Foldbare ben
Porcelænsemaljeret bund og låg

Her kan du se en præsentationsvideo om Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill. Videoen er produceret af Weber Grills: 


Everdure Kulgrill Cube

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Honestjohn.co.uk

Everdure Kulgrill Cube

.
Det britiske testmagasin Honestjohn.co.uk har testet og anmeldt Everdure Kulgrill Cube, som de har givet 4 ud af 5 stjerner.

Dette har de blandt andet gjort, da eksperterne er begejstrede for grillens opsætning, nemme rengøring og gode grillresultater. Eksperterne er dog mindre vilde med, at grillen ikke kommer med en varmekontrol.

Alsidig kulgrill med gode grillresultater, ifølge eksperterne

Ifølge de britiske eksperter fra Honestjohn.co.uk udmærker Everdure Kulgrill Cube sig på baggrund af flere egenskaber.

Eksempelvis skriver eksperterne, at grillen er nem at sætte op og rengøre, mens den samtidigt leverer ”gode grillresultater”. Her fremhæver eksperterne, at grillen ”er alsidig og kommer med en signaturrøgning, så råvarerne smager endnu bedre”.

En anden ting, som eksperterne hæfter sig ved, er designet. De mener nemlig, at grillen er ”fremstillet i et fint og elegant design”, der på samme tid er ”enkelt og stilrent”. Selvom eksperterne generelt er vilde med Everdure Kulgrill Cube, nævner de, at modellen er forholdsvis tung i forhold til, hvis man ønsker at tage den med sig rundt.

Praktisk og sikker kulgrill med integreret opbevaring

Med Everdure Kulgrill Cube får man en praktisk kulgrill, der er designet til, at man har den med på farten.

Grillen er fremstillet i varmeresistent letvægtsstål, så man kan placere den på alle overflader. Skal grillen rykkes, kan man bruge de varmeresistente håndtag, så man ikke brænder sig.

Endvidere kommer Everdure Kulgrill Cube med integrerede opbevaringsløsninger i form af et fødevaregodkendt opbevaringsrum, et rum til kul samt et bambusskærebræt, der medfølger ved køb.

Mellemstort grillareal

Everdure Kulgrill Cube er forsynet med et mellemstort grillareal, der måler 26,5 x 26,5 centimeter. Grillen er nem at vedligeholde og rengøre, og den kommer med en aftagelig kulbakke, så man hurtigt kan fjerne denne, når der er brug for det.

Der er mulighed for at købe grillen i fire forskellige farver, så man kan vælge sin favorit. Disse farver er sort, grøn, blå og orange.

Everdure Kulgrill Cube – specifikationer: 
🔴 Type: Kulgrill
🔴 Mærke: Everdure
🔴 Indbygget termometer: Nej
🔴 Grillareal: 26,5 x 26,5 centimeter
🔴 Højde: 23 centimeter
🔴 Længde: 34,7 centimeter
🔴 Bredde: 42,5 centimeter

Udvalgte fordele ved Everdure Kulgrill Cube: 
Integrerede opbevaringsløsninger
Sikker håndtering
Designet til at have med sig rundt
Aftagelig kulbakke
Kan købes i fire farver

Her kan du se en præsentationsvideo om Everdure Kulgrill Cube. Videoen er produceret af Everdure by Heston Blumenthal: 

 


Weber Master-Touch® kulgrill

✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com

Weber Master-Touch

 

.
Weber Master-Touch® kulgrill er blevet testet og anmeldt af testmagasinet Trustedreviews.com, som har givet kulgrillen 3,5 ud af 5 stjerner. 

I deres anmeldelse af grillen skriver de, at de især er vilde med modellen på grund af dens store kapacitet og gode luftventiler. Selvom eksperterne generelt er glade for denne kulgrill, nævner de, at den kan være forholdsvis svær at tænde.

Anstændig kulgrill, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Trustedreviews.com er Weber Master-Touch® kulgrill en ”anstændig kulgrill”, der er et godt valg for mange grillelskere. Eksempelvis skriver eksperterne, at den er forsynet med en stor kapacitet samt gode luftventiler, hvilket altid er et plus, når det kommer til en kulgrill.

Dog nævner eksperterne, at andre billigere modeller præsterede bedre end denne. Desuden havde de svært ved at tænde grillen, hvilket de så som et minus. Til gengæld fremhæver de, at tilberedningen af maden var både ”stabil og jævn”.

Klassisk kulgrill med GBS-grillrist

Med Weber Master-Touch® kulgrill får man en klassisk kulgrill, der er forsynet med en GBS-grillrist. Dette er et system med en rist i midten, som man kan tage op samt nemt og hurtigt udskifte med en støbejernsrist, en pande, en wok m.m. Herved kan man tilberede en del forskellige råvarer.

Kulgrillen har en luftregulering i både toppen og i bunden, så man har mulighed for at justere på grillens varme. I låget er der placeret et termometer, så man altid kan holde øje med grilltemperaturen.

Stort grillareal

Ved køb af Weber Master-Touch® kulgrill kan man lave en masse mad til familien samt til sine gæster. Takket være det store grillareal på 57 centimeter i diameter kan man tilberede en forholdsvis stor portion på én gang.

Derudover kommer Weber Master-Touch® kulgrill med flere praktiske funktioner såsom en udtagelig askeskuffe, en indstilling til rygning, en trådhylde samt et glasforstærket nylonhåndtag med redskabskroge. Alle disse egenskaber er med til at forbedre grilloplevelsen.

Sidst men ikke mindst er det nemt at flytte grillen fra et sted til et andet, da den er udstyret med robuste og vejrbestandige 20 centimeter gummihjul.

Weber Master-Touch® kulgrill – specifikationer: 
🔴 Type: Kulgrill
🔴 Mærke: Weber
🔴 Indbygget termometer: Ja
🔴 Grillareal: 57 centimeter i diameter
🔴 Højde: 107 centimeter
🔴 Dybde: 72 centimeter
🔴 Bredde: 65 centimeter

Udvalgte fordele ved Weber Master-Touch® kulgrill: 
Stort grillareal
Store gummihjul
Termometer i låget
GBS-grillrist
Luftregulering i toppen og i bunden

Her kan du se en præsentationsvideo om Weber Master-Touch® kulgrill. Videoen er produceret af Weber Grills: 


Weber Performer Deluxe kulgrill

✅ 4,7 ud af 5 stjerner hos Amazon.com baseret på 665 brugeranmeldelser

Weber Performer Deluxe

 

.
Weber Performer Deluxe kulgrill er ikke medtaget i nogle officielle eksperttest, men er til gengæld en favorit hos forbrugerne.

Kulgrillen har nemlig fået 4,7 ud af 5 stjerner af forbrugerne hos Amazon.com. Her skriver brugerne, at de er begejstrede for modellen på grund af dens høje kvalitet og flotte design. De er dog mindre vilde med, at der er to bolte/møtrikker inde i grillen, så det kan være svært at indsætte og fjerne risten før og efter brug.

Et must-have for enhver grillentusiast, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos Amazon.com er Weber Performer Deluxe kulgrill en grill, der er lavet ”i en fantastisk kvalitet, og som ser fantastisk ud”.

De hæfter sig ydermere ved, at grillen er ganske simpel at opsætte og komme i gang med. Derfor mener flere brugere, at modellen er ”et must-have for enhver grillentusiast, der er på udkig efter en ny grill”.

En anden fordel, som brugerne fremhæver, er, at grillen er forsynet med et stort grillareal, så der er masser af plads til at tilberede et hav af forskellige råvarer. Til gengæld er nogle af brugerne mindre begejstrede for, at grillen ikke kommer med en krog på indersiden af låget.

Betjeningsvenlig kulgrill med Gourmet BBQ System

Med Weber Performer Deluxe kulgrill får man en kulgrill, der er nem at betjene. Ved et tryk på en enkelt knap gløder kullene, hvorefter maden kan blive tilberedt. Der er masser af plads til at grille mad til omkring fire til seks personer på samme tid takket være grillarealet på 57 centimeter i diameter.

Derudover kommer Weber Performer Deluxe kulgrill med et Gourmet BBQ System, så man har mulighed for at bruge grillen nærmest, som man ønsker. Her kan man tilkøbe forskellige GBS-indsatser såsom en wok, bagesten m.m., så man kan tilberede maden på endnu flere måder.

Indbygget termometer og praktisk sidebord

Weber Performer Deluxe kulgrill er udstyret med et indbygget termometer samt et aftageligt digitalt minutur, så man nemmere kan holde styr på grillmaden.

Endvidere kommer grillen med et praktisk sidebord i lakeret metal, der er oplagt til forberedelse af maden. Grillen har ydermere flere redskabskroge samt en trådhylde til opbevaring. Lågets håndtag har et varmeskjold, så man ikke brænder sig på det.

Uanset om man placerer Weber Performer Deluxe kulgrill på sin terrasse eller i haven, er det nemt at flytte rundt på den takket være de to store og robuste hjul samt to drejehjul med lås. 

Weber Performer Deluxe kulgrill – specifikationer: 
🔴 Type: Kulgrill
🔴 Mærke: Weber
🔴 Indbygget termometer: Ja
🔴 Grillareal: 57 centimeter i diameter
🔴 Højde: 110,5 centimeter
🔴 Dybde: 76,2 centimeter
🔴 Bredde: 121,9 centimeter

Udvalgte fordele ved Weber Performer Deluxe kulgrill: 
Gourmet BBQ System
Indbygget termometer
Stort grillareal
Praktisk sidebord, trådhylde og redskabskroge
Håndtag med varmeskjold

Her kan du se en præsentationsvideo om Weber Performer serien. Videoen er produceret af Weber Grills: 


Everdure HBCE1BS Fusion kulgrill

✅ 4 ud af 5 stjerner hos britiske BBC

Everdure Fusion

 

.
Britiske BBC har testet og anmeldt Everdure HBCE1BS Fusion kulgrill, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Dette har de blandt andet gjort på grund af grillens flotte design, hurtige opvarmning samt gode tilberedning.

Selvom eksperterne generelt er begejstrede for kulgrillen, nævner de også, at den ikke har nogen hjul, hvilket kan gøre det en smule svært at flytte rundt på grillen.

Klassisk grill med Fast Flame Ignition System

Med Everdure HBCE1BS Fusion kulgrill får man en klassisk grill, der er designet af den verdenskendte kok Heston Blumenthal. Grillen er lavet i et stilrent og elegant design, så den kan stå og pynte på terrassen eller i haven.

Derudover kommer grillen med et Fast Flame Ignition System, der sørger for en meget hurtig opstart. Man kan derfor starte med at grille, når der er gået omkring 10 minutter.

Everdure HBCE1BS Fusion kulgrill er en forholdsvis alsidig grill, da den ydermere har et integreret rotisseri, hvor man kan tilberede op til 15 kilo kød. Dette er oplagt, hvis man gerne vil grille en stor kalkun eller en hel kylling.

God plads til at grille på

Everdure HBCE1BS Fusion kulgrill er udstyret med et grillareal med en diameter på 48 centimeter, så der er plads nok til at grille mad til fire eller flere personer på én gang.

Udover at være en alsidig og stor grill er modellen også designet til at være nem at rense. Grillen kommer nemlig med en porcelænsemaljeret fyrkasse, der gør den ekstra let at rengøre, når man er færdig med at grille.

Flot grill med fantastiske tilberedningsresultater, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra BBC er Everdure HBCE1BS Fusion kulgrill en god kulgrill, som vil se flot ud i enhver have eller på enhver terrasse. Eksperterne skriver, at de er vilde med, at grillen er så betjeningsvenlig, da man ”bare skal hælde kul på og herefter trykke på tænd-knappen”.

Desuden hæfter eksperterne sig ved, at grillen kun er forsynet med en enkelt varmeindstilling. De mener dog ikke, at dette er et problem, da man har mulighed for at arrangere kullet på en måde, så man kan tilberede og holde maden varm på samme tid.

Selvom eksperterne skriver, at der er forholdsvis meget manuelt arbejde ved denne grill, er det en fordel, hvis man godt kan lide dette. De mener nemlig, at det er det hele værd, hvis man ønsker en grill, der leverer ”fantastiske tilberedningsresultater”. Til gengæld er de en smule ærgerlige over, at grillen kun kommer med et enkelt niveau.

Everdure HBCE1BS Fusion kulgrill – specifikationer: 
🔴 Type: Kulgrill
🔴 Mærke: Everdure
🔴 Indbygget termometer: Nej
🔴 Grillareal: 48 centimeter i diameter
🔴 Højde: 108 centimeter
🔴 Dybde: 41 centimeter
🔴 Bredde: 86 centimeter

Udvalgte fordele ved Everdure HBCE1BS Fusion kulgrill: 
Flot og stilrent design
Indbygget rotisseri
Fast Flame Ignition System
Porcelænsemaljeret fyrkasse
Stort grillareal

Her kan du se en præsentationsvideo af Everdure HBCE1BS Fusion kulgrill. Videoen er produceret af Everdure by Heston Blumenthal: 


Kamado Sumo Midi kulgrill

✅ Kan bruges i al slags vind og vejr

Kamado Sumo Midi Grill

 

.
Selvom Kamado Sumo Midi kulgrill ikke er medtaget i nogle officielle eksperttest, er den stadig med i vores artikel, da det er en praktisk og alsidig kulgrill. På den måde får forbrugeren også et bedre overblik over de tilgængelige valgmuligheder på markedet.

Kan bruges hele året rundt

Med Kamado Sumo Midi kulgrill får man en kulgrill, der kan bruges hele året rundt. Grillen er forsynet med en keramisk isolering, så den er sikker at anvende i al slags vind og vejr. Den keramiske isolering sørger desuden for, at temperaturen og varmen holdes jævn under tilberedningen.

Kamado Sumo Midi kulgrill er velegnet til brugere, der ønsker en forholdsvis stor grill. Grillarealet er nemlig på 47 centimeter i diameter, så man kan lave mad til op til 10 personer på samme tid. Den er derfor ideel til en stor familie eller til ekstra gæster.

Optimal varmefordeling

Kamado Sumo Midi kulgrill er designet i en rund form, så man opnår en optimal varmefordeling i midten af grillen, hvor risten er placeret.

Der er mulighed for at regulere på grilltemperaturen med hjælp fra luftspjældet, hvor man kan vælge mellem 0, 1, 2, 3 eller 4. Mens 0 betyder, at spjældet er helt lukket, betyder 4, at spjældet er helt åbent.

Endvidere kommer grillen med højdejusterbare keramiske gitre, som kan indstilles og reguleres alt efter varmeintensiteten. Man opnår herved en større fleksibilitet, når det kommer til at tilberede forskellige råvarer.

Indbygget termometer

Kamado Sumo Midi kulgrill er udstyret med et indbygget termometer i låget, så man altid kan holde øje med temperaturen i grillen. Herefter kan man justere på temperaturen alt efter, om den skal være højere eller lavere.

Samtidigt kommer modellen med praktiske sideborde, så det er muligt at tilberede madvarerne ved siden af grillen eller have grilludstyret klar lige ved hånden.

Kamado Sumo Midi kulgrill – specifikationer: 
🔴 Type: Kulgrill
🔴 Mærke: Kamado
🔴 Indbygget termometer: Ja
🔴 Grillareal: 47 centimeter i diameter
🔴 Højde: 121 centimeter
🔴 Bredde: 55 centimeter (uden sidebord)

Udvalgte fordele ved Kamado Sumo Midi kulgrill: 
Sideborde
Integreret termometer
Kan bruges året rundt
Højdejusterbare gitre
Optimal varmefordeling


Boretti Barilo kulgrill

✅ Stor kulgrill med optimal varmecirkulation

Boretti Barilo

 

.
Boretti Barilo kulgrill er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests. Vi har alligevel taget denne grill med i vores artikel, da den er forsynet med flere praktiske funktioner. Desuden giver det et mere nuanceret overblik over de tilgængelige valgmuligheder på markedet.

Grill med stort grillareal og integreret termometer

Boretti Barilo kulgrill er forsynet med et stort grillareal på 84 x 41 centimeter, så der er masser af plads til at grille mad til både familien og til et par ekstra gæster på samme tid.

Grillens låg er tæt og solidt og kommer med et integreret termometer. Det integrerede termometer sikrer, at man kan følge med i grillens temperatur og herefter justere varmen, hvis der er brug for det. På grillen er der ydermere varmeresistente håndtag, så man kan røre ved dem uden at brænde sig.

Tre kulbakker

Med Boretti Barilo kulgrill får man en kulgrill, der er udstyret med tre kulbakker. Disse kulbakker kan man nemt flytte op og ned, så det er muligt at tilpasse afstanden mellem madvarerne og selve kullet.

Dette sørger for et mere optimalt resultat og en jævn temperatur, så man kan grille alt lige fra en forret til en dessert eller hovedret. Ved køb af grillen medfølger der desuden to grillriste i støbejern samt en bageplade i støbejern.

Optimal varmecirkulation

Takket være Boretti Barilo kulgrillens tykke stålplader på 1,5 millimeter er man sikret en optimal varmecirkulation, så maden bliver tilberedt på en mere jævn og ensartet måde.

Samtidigt giver grillens stålvægge og de varmeresistente håndtag et elegant og industrielt look, så modellen vil pynte både i haven eller på terrassen.

Boretti Barilo kulgrill – specifikationer: 
🔴 Type: Kulgrill
🔴 Mærke: Boretti
🔴 Indbygget termometer: Ja
🔴 Grillareal: 84 x 41 centimeter
🔴 Højde: 50 centimeter
🔴 Bredde: 50 centimeter
🔴 Længde: 96 centimeter

Udvalgte fordele ved Boretti Barilo kulgrill: 
Varmeresistente håndtag
Tre kulbakker
Stort grillareal
Integreret termometer
Optimal varmecirkulation


Weber Summit® Charcoal Kulgrill

✅ 8 ud af 10 stjerner hos det amerikanske testmagasin Wired.com

Weber Summit

.

Weber Summit® Charcoal Kulgrill er blevet testet og anmeldt af det amerikanske testmagasin Wired.com, som har givet modellen 8 ud af 10 stjerner.

Eksperterne er især begejstrede for, at grillen er fyldt med praktiske funktioner samt er lavet i høj kvalitet og med gode grillegenskaber. Dog er de mindre vilde med modellens pris, som de mener er forholdsvis høj.

Fyldt med praktiske funktioner, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Wired.com er Weber Summit® Charcoal Kulgrill udstyret med mange praktiske funktioner.

Derfor mener eksperterne, at ”grillen er lavet til enhver grillentusiast, hvis man er villig til at betale den høje pris”. De skriver eksempelvis, at grillen er ”alle pengene værd, hvis man bruger den regelmæssigt”.

Samtidigt fremhæver Wired.com, at Weber Summit® Charcoal Kulgrill har et stort grillareal, så ”der er plads nok til at grille mad til en større familie på samme tid”.

Brugervenlig kulgrill med Gourmet BBQ System

Med Weber Summit® Charcoal Kulgrill får man en alsidig og brugervenlig kulgrill, der er forsynet med et Snap Jet-gastændingssystem. Her kan man tænde kullene ved tryk på blot en enkelt knap, så man hurtigt kan komme i gang med at grille.

Derudover er grillen designet på en måde, så man også kan bruge den som en røgovn. Herved kan man langtidsgrille ved en lav temperatur ved brug af Rapidfire-lågspjældet.

Yderligere kommer Weber Summit® Charcoal Kulgrill med en Gourmet BBQ System-grillrist, så man kan udvide sit grilltilbehør og bruge grillen til endnu mere. I låget er der placeret et integreret termometer, så man altid kan holde øje med grilltemperaturen. Vil man flytte grillen, er der mulighed for det, da den har flere hjul og drejehjul.

Stort grillareal og One-Touch rengøringssystem

Weber Summit® Charcoal Kulgrill er forsynet med et stort grillareal med en diameter på 61 centimeter. Der er derfor plads nok til at grille mad til omkring fire til seks personer på samme tid.

Grillen har ydermere et hængslet låg, der er nemt at åbne. Låget holder sig selv åbent, så man kan bruge begge hænder, hvis der er brug for det. Endvidere kommer grillen med redskabskroge samt en trådhylde, så man kan have al tilbehøret lige ved hånden.

Sidst men ikke mindst er Weber Summit® Charcoal Kulgrill udstyret med et One-Touch rengøringssystem, så man kan feje asken ned i den lukkede askeopsamler med blot en enkelt hånd. Askeopsamleren er aftagelig og kan herefter tømmes.

Weber Summit® Charcoal Kulgrill – specifikationer:
🔴 Type: Kulgrill
🔴 Mærke: Weber
🔴 Indbygget termometer: Ja
🔴 Grillareal: 61 centimeter i diameter
🔴 Højde: 115,6 centimeter
🔴 Dybde: 91 centimeter
🔴 Bredde: 100,4 centimeter

Udvalgte fordele ved Weber Summit® Charcoal Kulgrill: 
One-Touch rengøringssystem
Rapidfire-lågspjæld
Gourmet BBQ System-grillrist
Stort grillareal med en diameter på 61 centimeter
Integreret termometer

Her kan du se en præsentationsvideo om Weber Summit® Charcoal Kulgrill. Videoen er produceret af Weber Grills: 

 


4 gode opskrifter til kulgrillen


Pizza Margherita

Klassisk Pizza MargheritaIngredienser
Fire pizzabunde (færdiglavet eller hjemmelavet)
500 gr. mozzarellaost
300 gr. tomatsauce
Frisk basilikum
Salt
Peber
Eventuelt andet fyld

Udstyr
Kulgrill
Pizzasten

Sådan gør du
1. Find pizzabundene frem og fordel tomatsaucen udover dem.

2. Put mozzarella ovenpå pizzaen.

3. Smag til med en smule salt og peber.

4. Klargør kulgrillen til indirekte varme ved cirka 260 grader. Put pizzastenen i risten og lad den varme op i omkring 10 minutter.

5. Placer den ene pizza på pizzastenen og bag den i omkring seks minutter, eller indtil bunden er færdigbagt og sprød.

6. Tag pizzaen væk fra grillen og drys en smule frisk basilikum på toppen.

7. Gentag processen med de andre tre pizzaer.


Hjemmelavet kyllingesatay med tortillas og jordnøddesauce

kyllingesatay Ingredienser

Til kyllingesatay
Kyllingebryst (4 stk.)
3 dl. kokosmælk
Saften fra 1 lime
3 spsk. rød eller grøn karry
2 fed hvidløg
Olivenolie til stegning
Tortillas (4 stk.)

Til jordnøddesauce
2 dl. jordnøddesmør (helst den grove slags)
1 dl. kokosmælk
En smule spidskommen
2 tsk. sukker
1 tsk. fiskesauce

Tilbehør
Chili
Salat
Agurk
Tomater
Gulerødder
Radiser
Andre grøntsager efter eget valg

Udstyr
Spyd

Sådan gør du
1. Bland kokosmælk sammen med rød eller grøn karry og saften fra en enkelt lime. Hak hvidløget i fine små stykker og rør det i blandingen.

2. Put kyllingestykkerne i marinaden, og lad kyllingen trække i omkring 30 til 40 minutter.

3. I mellemtiden kan du gå i gang med jordnøddesaucen. Start med at røre alle ingredienser sammen undtagen fiskesaucen. Smag til med fiskesauce til sidst.

4. Placer kyllingestykkerne på spyddene og gør al tilbehøret klar.

5. Klargør grillen og få den op på medium varme (direkte varme).

6. Smør grillristen med olivenolie og placer spyddene på risten.

7. Kyllingekødet skal grilles i omkring seks til otte minutter på begge sider.

8. Når de er ved at være færdige, kan du varme tortillaerne i en forvarmet ovn på 200 grader i et par minutter.

9. Put tilbehør efter eget valg ind i tortillaen og top herefter med kyllingekød og til sidst jordnøddesauce.


Vaniljeis med grillet banan

Vaniljeis med grillet bananIngredienser
Bananer (4 stk.)
En smule olie (efter eget valg)
60 gram hasselnødder
Friske hindbær
Vaniljeis

Udstyr
Bagesten med en bageplade

Sådan gør du
1. Start med at hakke hasselnødderne fint.

2. Skyl de friske hindbær.

3. Klargør grillen til middel eller svag varme (indirekte varme).

4. Placer bananerne på midten af grillristen og lad dem grille, indtil bananskrællen er blevet ret sort. Bananen skal også være blød.

5. Imens bananerne er på grillen, kan du riste hasselnødderne i en smule olie på panden.

6. Når bananerne er færdige, skal de fjernes fra grillen. Herefter skal du skære et snit i bananerne.

7. Nu er bananerne klar til at blive serveret med vaniljeis og friske bær samt ristede nødder ovenpå.


Kartofler fyldt med spinat og ost

Kartofler fyldt med spinat og ostIngredienser
Fire store bagekartofler (skal renses under vandhanen)
4 spsk. smør (saltet eller usaltet)
Et bundt porrer
400 gr. spinat (må gerne være frisk spinat)
3 dl. revet ost (må gerne være cheddar)
Groft salt
Friskkværnet peber
1 dl. friske brødkrummer
En smule olivenolie
Finthakket purløg

Udstyr
Gryde
Sølvpapir

Sådan gør du
1. Læg kartoflerne på siden og skær den øverste tredjedel af. Herefter skal du udhule de fire kartofler med en ske, så skallen er omkring 1-2 centimeter tyk.

2. Put kartoffelmassen i en skål og bland det sammen med 1 spsk. smør.

3. Skær porrerne i tynde skiver og skyl dem grundigt under vandhanen. Smelt det resterende smør i en gryde ved middel varme.

4. Når smørret er smeltet, skal du tilsætte porrerne og stege dem i omkring otte til 10 minutter, indtil de er gyldenbrune. Sørg for, at du jævnligt rører rundt i porrerne, så de ikke brænder på.

5.  Tilsæt spinat og lad det stege i cirka tre til fire minutter, så der ikke længere er væde i gryden. Fjern blandingen fra varmen, når al væden er væk.

6. Put blandingen med porrer og spinat i kartoffelmassen og tilsæt herefter osten. Rør rundt, indtil alt er blandet grundigt sammen. Smag til med salt og peber.

7. Put kartoffelmassen i kartoffelskallerne (så meget, som der overhovedet er plads til i hver kartoffel).

8. Put brødkrummerne i en lille skål og bland dem med olie. Fordel herefter brødkrummerne på alle kartofler.

9. Prik alle kartofler et par gange med en gaffel og pak dem ind i sølvpapir.

10. Placer kartoflerne på din kulgrill ved indirekte varme i omkring 1 time. De skal vendes en enkelt gang, når cirka halvdelen af tiden er gået.

11. Når kartoflerne er færdige, skal de fjernes fra grillen og køle af i et stykke tid.

12. Herefter skal du gøre grillen klar til en direkte og middel varme. Grill kartoflerne under et låg i omkring et kvarters tid, indtil både toppen og bunden er sprøde.

13. Fjern kartoflerne fra grillen og drys eventuelt med purløg. De kan serveres lige med det samme.


Tips og tricks til din kulgrill

grill

Hvis du vil have perfekt grillet kød, fisk eller grøntsager, er det en fordel, at du lærer det grundlæggende, når det kommer til at grille med en kulgrill. Her finder du tips og tricks, som du kan gøre brug af, når du skal i gang med at grille.

1. Forbered grillen
Ligesom du bruger tid på at forberede dine råvarer med marinader m.m., skal du også bruge tid på at gøre grillen klar. Hvis dine grillriste er snavsede fra det sidste måltid, er det mindre sandsynligt, at du ender med et godt grillresultat.

Du skal derfor altid huske at forberede din grill ved at rense den både før og efter brug. Det kan være en fordel at gøre det, når ristene er varme, så alle madrester er nemmere at fjerne.

2. Sådan får du gang i kullet
grillstarterDu kan bruge tændvæske til at hjælpe med at få gang i kullet, hvis du ønsker det eller en grillstarter, der ikke kræver tændvæske. En grillstarter er en nem og hurtig måde at få gang i din grill på, da det ikke kræver, at du har specielle grillfærdigheder. Du skal blot putte krøllet avis i bunden af grillstarteren og placere kul på toppen.

Herefter skal du fjerne den øverste rist fra grillen og placere grillstarteren på den nederste rist. Tænd papiret med en tændstik eller en lighter, og lad grillstarteren klare arbejdet for dig. Når der er gået omkring 10 til 15 minutter, vil kullet være varmt og dækket med grå aske. Put kullet ind i grillen, spred det ud og luk grillens låg, indtil temperaturen er varm nok til det, du ønsker at grille.

3. Grill ved den rigtige temperatur
Det tager omkring 20 til 30 minutter for en kulgrill at varme op. Men uden de smarte knapper på en gasgrill, hvordan vil du så finde ud af, hvilken temperatur du arbejder med? Her kan du holde din hånd over risten.

Hvis du kan holde din hånd over risten i omkring seks til syv sekunder, er det medium varme, mens fire til fem sekunder er medium-høj varme. Og hvis du kun kan holde din hånd over risten i et til to sekunder, er du nået op på en høj varme.

4. Sådan bruger du indirekte vs. direkte varme
madlavningszonerDu kan oprette forskellige ”madlavningszoner” på en kulgrill, hvilket er en fantastisk tilberedningsmetode, samt når du blot ønsker at holde maden varm. Når kullet er tændt, skal hele grillen ikke dækkes med briketter. Lav i stedet en ”varm zone” eller direkte varme i den ene side af grillen ved at placere kul under halvdelen af grillen.

Derefter kan du flytte dine madvarer til den ”koldere zone” eller indirekte varme med færre eller ingen briketter. Dette vil tilberede maden mere jævnt. Hvis du lader maden blive tilberedt over direkte varme i for lang tid, ender du nemlig ofte med tørre og brændte madvarer.

5. Sådan bruges luftventiler
En kulgrill kommer ofte med en luftventil på toppen af låget og i bunden af grillen. Og disse ventiler er ikke kun til dekoration.

Rent faktisk er grillens luftventiler praktiske, da de kontrollerer, hvor meget ilt, der kommer ind til kullet. Herved kan du regulere, hvor varm grilltemperaturen skal være. Ved for lidt ilt (lukkede luftventiler), vil dine flammer muligvis dø ud.

Og bruger du for meget ilt (luftventilerne er helt åbne), kan du få problemer med store flammer og lignende. Det er derfor vigtigt, at du justerer luftventilerne, så du opnår den perfekte balance mellem varmen og ilten.

6. Sådan kan du forhindre en pludselig opblussen
flammerSelvom en pludselig opblussen af flammer kan være ganske imponerende, er det ikke særligt godt for din mad. Det betyder nemlig i de fleste tilfælde, at ydersiden af din mad vil blive helt brændt, mens du ender med, at det er råt indvendigt.

Hvis der pludseligt opstår mange flammer, er det en fordel at flytte din mad til et køligere sted på grillen (indirekte varme). Du kan også prøve at lukke låget og luftventilerne, så flammerne bliver kvalt.

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan du på den bedst mulige måde gør brug af din kulgrill, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Foodandwine.com eller denne artikel fra Thespruceeats.com.

 

 

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Rösle F60 AIR kulgrill

✅ Anbefalet af Gastromand.dk

Rösle F60 AIR kulgrill

 

.
Bemærk: Rösle F60 AIR kulgrill er desvære udgået. Så vi viser her prisen for Rösle F50.

Rösle F60 AIR kulgrill er blevet testet og anmeldt af det danske magasin Gastromand.dk. Eksperterne er begejstrede for denne model, som de har givet en anbefaling. Dette har de blandt andet gjort, da det er en gennemført grill, der fungerer ganske godt. Til gengæld mener de, at prisen er forholdsvis høj.

Gennemført kulgrill, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Gastromand.dk er Rösle F60 AIR kulgrill en model, som ”opfylder de egenskaber, der er mest nødvendige”.

Samtidigt er de begejstrede for det store grillareal, samt at den har en garanti mod rust. Derfor mener eksperterne, at ”det er en gennemført grill”. Nogle af de funktioner, som Gastromand.dk fremhæver ved Rösle F60 AIR kulgrill, er, at den kommer med et stativ samt et Air Control System, der begge ”fungerer godt”.

Eksperterne hæfter sig ydermere ved, at det helt generelt er ”et godt produkt”, men at ”prisen trækker lidt ned”. De mener nemlig, at prisen er forholdsvis høj og skal justeres, da grillen burde være en smule billigere.

Kulgrill med stort grillareal og integreret termometer

Med Rösle F60 AIR kulgrill får man en grill med et ekstra stort grillareal, der er omkring 15 % større end en almindelig kuglegrill. Grillarealet er på 60 centimeter i diameter, så der er plads til at tilberede en forholdsvis stor grillmenu. Takket være grillens høje låg er der desuden plads til at grille store stege eller en hel kalkun.

Derudover har Rösle F60 AIR kulgrill et integreret termometer i låget, hvor man kan tjekke grillens temperatur. Air Control Systemet sørger for, at det er muligt at justere på lufttilførslen. Med hjælp fra luftreguleringsknappen kan man herved også regulere grillens temperatur.

På grund af den store åbning i grillens bund vil asken falde direkte ned i den aftagelige askeopsamler, som man kan tømme, når man er færdig med at grille. Det gør, at grillen er nem at rengøre efter brug

Praktisk grill

Rösle F60 AIR kulgrill er forsynet med flere praktiske egenskaber såsom en behagelig arbejdshøjde på 84 centimeter. Endvidere kommer grillen med et fasthængslet låg med en 45 graders vinkel. Dette giver sikre arbejdsforhold, da låget herved åbnes væk fra ens krop.

Den foldbare grillrist i rustfrit stål tåler at komme i opvaskemaskinen, og der er mulighed for at åbne den i siden, hvis man er nødt til at tilføre flere briketter til grillen.

Rösle F60 AIR kulgrill er en solid og holdbar kulgrill med en ramme i pulverlakeret og galvaniseret stål. Grillen er desuden forsynet med hjul, så man kan flytte rundt med den, hvis der er behov for det.

Rösle F60 AIR kulgrill – specifikationer: 
🔴 Type: Kulgrill
🔴 Mærke: Rösle
🔴 Indbygget termometer: Ja
🔴 Grillareal: 60 centimeter i diameter
🔴 Højde: 115 centimeter
🔴 Bredde: 83 centimeter
🔴 Længde: 73 centimeter

Udvalgte fordele ved Rösle F60 AIR kulgrill: 
Air Control System
Stort grillareal
Nem rengøring
Integreret termometer
Solide hjul


Gennemgang af testkilder

BBC 🇬🇧
Britiske BBC leverer nyheder fra ind- og udland og skriver artikler om alt lige fra politik til sport, underholdning m.m. Derudover anmelder de forskellige forbrugerprodukter, hvor de her har lavet en test af Everdure HBCE1BS Fusion kulgrill, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand.dk er et dansk magasin, der fokuserer på gastronomi. De skriver artikler om både madtrends, restauranter m.m. og laver også anmeldelser af køkkengrej og køkkenmaskiner. Her har de testet og anmeldt Rösle F60 AIR kulgrill, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse testen af Rösle F60 AIR kulgrill, kan du klikke ind her på dette link.

Honestjohn.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Honestjohn.co.uk laver detaljerede anmeldelser af et hav af forskellige produkter for at give forbrugerne et indblik i produkternes fordele og ulemper. De tester både autostole, høretelefoner, græsslåmaskiner og alt derimellem. Her har de testet og anmeldt kulgrillen Everdure Kulgrill Cube, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan klikke ind her for at læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside. 

Reviewed.com 🇺🇸
Reviewed.com er et amerikansk testmagasin, der tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet Big Green Egg Kulgrill, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Seriouseats.com 🇺🇸
Seriouseats.com er et online magasin, der beskæftiger sig med alt, hvad der har med mad at gøre. De skriver både opskrifter, guides og vejledninger og tester og anmelder desuden også både køkkengrej og køkkenprodukter. Her har de lavet en stor test af forskellige grillmodeller, hvor Big Green Egg Kulgrill er iblandt. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her. 

The Independent 🇬🇧
Den britiske avis The Independent leverer nyheder hver dag fra både ind- og udland. De skriver artikler, der omhandler både politik, sport, underholdning og meget mere. Derudover laver de artikler om forbrugerprodukter, hvor de blandt andet tester og anmelder diverse produkter. Her har The Independent vurderet flere grillmodeller heriblandt Big Green Egg Kulgrill, som de har kåret som den ”Ultimative grill”. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Testmagasinet Trustedreviews.com tester og anmelder elektroniske forbrugerprodukter, hvorefter de videregiver deres vurderinger til forbrugerne. I denne omgang har de testet Weber Master-Touch® kulgrill, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her. 

Wired.com 🇺🇸
Det amerikanske testmagasin Wired.com beskæftiger sig med alt lige fra IT til tele, kommunikation, data og teknik. Derudover anmelder og tester de forbrugerprodukter, hvor de her har testet kulgrillen Weber Summit® Charcoal Kulgrill, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Du kan klikke ind her for at læse hele anmeldelsen.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Denne Kulgrill test er baseret på anmeldelser fra både eksperter og forbrugere. Vi har gjort brug af brugeranmeldelser for at se, hvilke der er forbrugernes favoritter, samt hvad de finder af fordele og ulemper ved nogle af kulgrillene.

Hvis man ønsker at læse brugeranmeldelserne af de forskellige modeller, kan der nedenfor findes links til de anmeldelser, der er taget med i denne artikel.

Læs brugeranmeldelser af Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill hos Amazon.com.

Læs brugeranmeldelser af Weber Performer Deluxe kulgrill hos Amazon.com.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke den helt rigtige grill i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Læs fx vores Kamado grill test eller vores Everdure gasgrill test, der begge indeholder testvindende modeller. Du finder også en prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Ønsker du at sikre dig et perfekt resultat, hver gang du griller, kan du kombinere din grilning med brugen af en sous vide. Med en sous vide langtidstilbereder man fødevarerne ved hjælp af et temperaturstyret vandbad. På denne måde sikre man at kødet opnår den perfekte kernetemperatur og bliver lækkert mørt. Du kan også læse vores dybdegående Anova sous vide test eller vores Steba SV50 test.

Inden du gør brug af sous vide maskine og vandbad, skal fødevarerne vakuumpakkes. For at finde den bedste vakuumpakker til opgaven, kan du her læse vores store vakuumpakker test.

Et andet populært valg til udendørs madlavning er de smarte pizzaovne. Fordelen ved at lave pizza i disse ovne er, at de kan opnå, den ekstremt høje temperatur der skal til, for at pizzabunden bliver sprød, uden at udtørre resten af ingredienserne. Her kan du læse vores pizzaovn test, der indeholder en lang række af eksperternes favoritter.

Slutteligt vil vi fremhæve vores rygeovn test. Med en rygeovn kan du selv røge diverse madvarer, og opnå den helt specielle smag, som man ofte betaler i dyre domme for.

 


FAQ

Hvilken kulgrill er den bedste at købe?
Der er mange personlige præferencer at tage højde for, når man skal vælge en kulgrill. Nogle bud på nogle gode og alsidige kulgrill, som kan falde i mange personers smag, er blandt andet modellerne Big Green Eg Kulgrill, Weber Go-Anywhere brikette/kulgrill og Everdure Kulgrill Cube.
Hvor lang tid skal en kulgrill varme op, før jeg kan grille på den?
Hvor lang tid en kulgrill skal brænde, før du kan grille på den, varierer fra model til model, såvel som hvor meget brænde du har lagt på. Dog bør du i gennemsnit afsætte minimum 15 – 20 minutters brændetid, førend du begynder at tilberede maden på grillen.
Er det skadeligt at bruge en kulgrill?
Nej, en kulgrill er ikke usund eller skadelig at bruge, hvis du forstår at bruge den korrekt. Dog kan det være mere skadelig sammenlignet med en gasgrill, hvormed du bør være opmærksom på dit valg af kul, grillmetode og bortskaffelse af kullet, sådan at alt foregår sikkert.
Hvorfor er en kulgrill bedre end andre grill?
Det er en personlig præference, hvorvidt man synes, at et kulgrill er bedre end andre typer grill. Dog er en kulgrill meget billigere end f.eks. en gasgrill, og så foretrækker nogle mennesker den smag af røg, som en kulgrill kan give maden, da det ikke kan opnås med en gasgrill.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme