Miele C3 PowerLine test-oversigt: Her er eksperternes bedømmelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om støvsugeren Miele Complete C3 PowerLine, som er en af mærkets anmelderroste modeller.

Artiklen er bygget op således, at vi først gennemgår, hvad produktet kan, og derefter kommer vi nærmere ind på, hvad eksperterne mere konkret har skrevet om den.

Eksperterne inkluderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt støvsugereksperterne fra Spotlessvacuum.co.uk og testsiden Trustedreviews.com.

For en større variation har vi også inkluderet 3 alternative modeller til Miele Complete C3 PowerLine.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Miele C3 PowerLine test indeholder:
🔸 Overblik over Miele Complete C3 PowerLine støvsugeren 
🔸 Overblik over gode alternativer
🔸 Guide til at finde den rette støvsuger
🔸 Viden om hvordan man vedligeholder sin støvsuger
🔸 Gode råd til rengøring af hjemmet
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Alternativer til Miele C3 PowerLine

I dette afsnit bringer vi 4 alternative modeller til Miele C3 PowerLine. Her er tale om andre Miele-støvsugere.


Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine 

Bedst i test hos uvildige forbrugermagasiner

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

.
Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine har været inkluderet i en større test af støvsugere hos det et uafhængigt testpanel hvor den klarer sig rigtig godt.

Motoreffekt på 550 watt

Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine kommer med en god motoreffekt på 550 watt, hvilket er en del – dog ikke så meget som Miele Complete C3 PowerLine.

Men det er nok til at levere en effektiv støvsugning, hvor både skidt og snavs fjernes. Den er derfor også udstyret med en kraftig motor – en såkaldt Power Efficiency-motor.

De 550 watt suppleres af Universal-mundstykket, som medfølger. Dette er designet til at kunne anvendes på alle typer af underlag, således at støvsugningen bliver lettere.

For en større alsidighed medfølger der desuden også et møbelmundstykke og et fugemundstykke. Møbelmundstykket gør det lettere at støvsuge i møbler, mens fugemundstykker er beregnet til sprækker, revner, omkring bordben, på reoler og i vindueskarme.

God arbejdsradius

Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine hører til de traditionelle støvsugere, der kører på strøm.

Dermed findes der en ledning på denne model, men for at sikre en lettere støvsugning er denne ledning lang og giver en arbejdsradius på 12 meter, hvilket er en del.

Eftersom dette produkt har fokus på lethed, kommer støvsugeren med et teleskoprør, som man kan anvende til at højdejustere røret. Dermed skåner man også ryggen.

Air Clean+ filter

Der har været fokus på allergivenlighed på Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine – derfor kommer den med et Air Clean+ filter, som sikrer en meget høj frafiltrering af skadelige partikler. Der medfølger ligeledes et allergivenligt posesystem, og der er plads til 4,5 liter i støvposen.

Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine tænker på miljøet/klimaet på flere aspekter, og ud over indendørsklimaet er støvsugeren også skabt med energiforbrug in mente. Dette produkt kommer nemlig i energiklassen C, som er en af de bedste på markedet.

Specifikationer – Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: Klasse A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: Klasse D
🔴 Støjniveau: 76 dB
🔴 Energiklasse: C
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapacitet på 4,5 liter
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Vægt: 7,26 kilo 

Fordele ved Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine
Power Efficiency-motor
Universal-mundstykke samt møbel- og fugemundstykke
Teleskoprør
Air Clean+ filter
God energiklasse


Miele Complete C3 EcoLine 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele Complete C3 Ecoline SGSP3

.
Miele Complete C3 EcoLine har været med i stør test af støvsugere udført af henholdsvis den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Her er Miele Complete C3 EcoLine sammen med de øvrige støvsugere blevet testet ud fra parametre såsom præstationsevner, design, brugervenlighed og håndterbarhed, og begge hold eksperter placerer denne model i toppen af testene.

Power Efficiency-motor

Miele Complete C3 EcoLine er skabt til at være effektiv mod skidt og snavs, og derfor kommer den med en fin motoreffekt på 550 watt.

Det er ikke det højeste på markedet, men eftersom det suppleres af den såkaldte Power Efficiency-motor, så effektiviseres sugeevnen mest muligt.

Hvis der er områder, hvor der kræves en stærkere indsats, så findes der en smart boost-funktion, som øger effekten til 900 watt.

Motor og motorkraft suppleres yderligere af det medfølgende Universal-mundstykke, som er designet til både at kunne rengøre tæpper og hårde gulve.

Der medfølger yderligere 2 mundstykker samt en afstøvningsbørste i naturhår for en mere komplet og alsidig støvsugning. De 2 mundstykker er henholdsvis et møbelmundstykke og et fugemundstykke.

Ergonomisk støvsuger

Miele Complete C3 EcoLine er designet med omtanke for forbrugeren – derfor er håndtaget ergonomisk, hvilket sikrer et bedre greb, og så findes der et Comfort-teleskoprør, så man kan højdejustere den.

Yderligere findes en fodkontakt, som gør, at man ikke behøver at bukke sig ned for at tænde og slukke – det kan gøres med foden. Det samme gælder kabeloprul.

Miele Complete C3 EcoLine er yderligere en traditionel støvsuger, der kører på strøm. Dermed anvender den en ledning, men denne er lang og giver en rækkevidde på 12 meter, hvilket er meget.

Allergivenlig

Miele Complete C3 EcoLine hører til de allergivenlige støvsugere: Den kommer nemlig med et AirClean+ filter, som frafiltrerer op til 99,9 procent af skadelige partikler.

Herudover er her også tale om en HyClean-støvsugerpose med et unikt allergivenligt system, der består af både et beskyttende net og et filter på 9 lag.

Endelig tager dette produkt hensyn til miljøet mere generelt, idet den kommer i en af markedets bedste energiklasser – nemlig C.

Specifikationer – Miele Complete C3 EcoLine
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: Klasse C
🔴 Rengøringsevne på tæppe: Klasse D
🔴 Støjniveau: 74 dB
🔴 Energiklasse: C
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapacitet på 4,5 liter
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Vægt: 8,2 kilo 

Fordele ved Miele Complete C3 EcoLine
Med Power Efficiency-motor
Boost-funktion
3 mundstykker samt børste
Ergonomisk model
Godt filter

Her kan du se en præsentationsvideo af Miele Complete C3 EcoLine. Videoen er produceret af Miele: 


Miele Complete C3 Comfort EcoLine 

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele Complete C3 Comfort EcoLine

.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget en større test af støvsugere, og Miele Complete C3 Comfort EcoLine indgår i denne test.

Alle modellerne er blevet testet på udvalgte parametre, hvorefter en samlet vurdering er blevet givet. Eksperterne giver her Miele Complete C3 Comfort EcoLine en god bedømmelse.

Stærk sugekraft

Miele Complete C3 Comfort EcoLine hører til de stærkere støvsugere på markedet, når det gælder de traditionelle versioner, der kører på strøm.

Her er tale om en motoreffekt på 900 watt, hvilket er en del. De 900 watt kombineret med den såkaldte Power Efficiency-motor med Eco Teq Plus-teknologi gør, at rengøringen bliver langt mere effektiv.

Eftersom her er tale om en model, der kører på strøm, anvendes der en ledning. Denne er dog lang og giver en rækkevidde på 11 meter. Det er meget og betyder, at man ikke skal skifte stikkontakt så ofte.

Miele Complete C3 Comfort EcoLine kommer endvidere med en række smarte funktioner, der letter arbejdet – nemlig teleskoprør og mulighed for at anvende foden til at tænde og slukke.

Regulerbar sugestyrke

Miele Complete C3 Comfort EcoLine kommer desuden med Universal-mundstykke, der er designet til at kunne varetage både tæpper og hårde gulve – det gør støvsugningen lettere, da man ikke skal skifte mundstykke ofte. Herudover medfølger der yderligere 2 mundstykker – et møbelmundstykke til møbler og et fugemundstykke til sprækker, revner, omkring bordben, på reoler og i vindueskarme.

Miele Complete C3 Comfort EcoLine har desuden en smart funktion, som gør støvsugningen mere effektiv – nemlig muligheden for regulerbar sugestyrke direkte i grebet, så man kan få en stærkere sugekraft på genstridige steder.

HEPA-filter

Miele Complete C3 Comfort EcoLine er en allergivenlig støvsuger og kommer derfor med et HEPA-filter. Filteret er et af de førende på markedet, og det filtrerer 99,9 procent af skadelige partikler fra.

Dette suppleres yderligere af både beskyttelsesfilteret i motoren og udblæsningsfilteret, og det indikeres, når filteret skal skiftes.

Der er også tænkt på allergikeren, når det kommer til støvposen. Denne kan rumme 4,5 liter, hvilket er en del, og her er tale om en såkaldt HyClean-pose, som har et særligt system og filter mod generende støvpartikler.

Specifikationer – Miele Complete C3 Comfort EcoLine
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 900 watt
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: Klasse A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: Klasse B
🔴 Støjniveau: 72 dB
🔴 Energiklasse: C
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapacitet på 4,5 liter
🔴 Arbejdsradius: 11 meter
🔴 Vægt: 8 kilo 

Fordele ved Miele Complete C3 Comfort EcoLine
Power Efficiency-motor med Eco Teq Plus-teknologi
Teleskoprør og mulighed for at anvende foden til at tænde og slukke
3 mundstykker
Regulerbar sugestyrke
HEPA-filter


Find den rette støvsuger til dit behov

støvsuger

Baseret på ekspertviden fra Muchneeded.com og Cnet.com guider vi her til, hvad du skal overveje, når du skal købe en ny støvsuger:

Type
Der findes forskellige typer af støvsugere på markedet – blandt andet traditionelle på strøm, håndholdte på batteri og robotstøvsugere. Det er en smagssag, hvad man foretrækker, for hver har deres fordele og ulemper: 

De traditionelle støvsugere: En traditionel støvsuger– som Miele C3 Powerline – kører på strøm og har ofte en pose til støv, som skal smides ud og ikke kan genbruges. Fordelene kan være, at de ikke løber tør for strøm, ofte er billigere og har en stærkere sugeevne. Ulemper kan være, at de er mere uhåndterbare, og så kan det være irriterende med ledningen. 

De håndholdte: En håndstøvsuger kører på batteri og har ofte en beholder til støv i stedet for en pose. Denne skal blot tømmes. Fordelene er en let vægt, bedre manøvrering, ingen ledning og ingen poser. Ulemper er den høje pris, og at batteriet hurtigt aflades.

Robotstøvsugere: En robotstøvsuger klarer alt arbejdet og kan køre, når man ikke er hjemme, men til gengæld vil de sjældent kunne gøre effektivt nok rent. Den store fordel er, at støvsugningen så ikke kræver manuelt arbejde. Ulemperne er den høje pris og en lavere effektivitet end en almindelig støvsuger.

Pose eller beholder
støvsuger poseBåde håndholdte og traditionelle støvsugere kommer efterhånden med eller uden pose. Der er fordele og ulemper ved begge.

Fordelen ved den traditionelle pose er kapaciteten, der er højere end beholderen (gerne omkring 4-5 liter), men til gengæld skal den også udskiftes helt, når den er fuld, hvilket giver en højere økonomisk omkostning. Ofte vil støvsugeren også begynde at blive påvirket af en for fuld pose.

En støvbeholder derimod kan ikke indeholde lige så meget støv (ofte kun omkring 1 liter eller mindre), men til gengæld skal den blot tømmes og kan sættes ind igen.

Ledning eller batteri
Som beskrevet ovenfor anvender de traditionelle støvsugere ofte ledning, mens de håndholdte anvender batteri.

Der er fordele og ulemper ved begge – fordelene ved ledningen er, at man ikke løber tør for strøm, og man får en stærkere sugeevne, men til gengæld kræver det et højere energiforbrug, og ledningen kan være i vejen.

Vælger man en model med ledning, bør man sikre sig, at ledningen er lang – gerne med en rækkevidde omkring de 10-12 meter.

Batteridrevne modeller giver en større frihed og bedre bevægelighed, men til gengæld kan man ikke støvsuge så længe ad gangen, og sugestyrken er ofte ikke lige så kraftig.

Tilbehør
Gå gerne efter en model, der kommer med flere mundstykker. Har man kæledyr, vil et mundstykke til dyrehår være en god ide.

Filter
HEPAFilteret er den genstand, der sørger for, at det opsugede støv ikke kommer ud i hjemmet igen. Gå gerne efter de såkaldte HEPA-filtre (High Efficient Particulate Air Filter), som er nogle af de bedste på markedet (andre kan dog være lige så gode). Filteret er især vigtigt, hvis der er allergikere i familien.

Støj
Støvsugere larmer en del, men der er forskel på hvor meget. De mest støjsvage ligger på ned til omkring 60-65 dB, mens de mest larmende ligger på omkring 85 dB eller derover. 

Tæpper eller hårde gulve
Gå efter en støvsuger der passer til de slags underlag, der findes flest af i dit hjem – nogle er nemlig bedst til hårde gulve og andre til tæpper. Især tæpper kan være en udfordring.

Det kan være svært at vide præcist, hvor god en potentiel støvsuger er på både gulve og tæpper – derfor kan man med fordel læse eksperternes vurderinger, idet de har testet evnerne i praksis. Der findes links til ekspert-testene sidst i denne artikel.

Pris
Prisen på støvsugere varierer meget, og det gælder også afhængig af typen – de håndholdte koster ofte mere end de traditionelle på strøm. En prisvenlig støvsuger behøver dog ikke være dårlig. Læs med fordel eksperternes vurderinger her også.


Sådan vedligeholder du din støvsuger

støvsuger vedligeholdelseRør og slanger: Se først og fremmest efter om der sidder ophobninger af hår og støv i rør og slanger. Det forringer sugeevnen markant. 

Tøm posen: Husk at tømme posen (eller beholderen) regelmæssigt.

Efterse mundstykket: Se efter om der sidder hår og skidt i mundstykket. Her hvirvles de nemlig hurtigt op. 

Højdejustering: Nogle mundstykker har højdejustering – husk at justere denne efter typen af underlag.

Skift/rens filteret: Skift filteret med jævne mellemrum. Nogle filtre er dog vaskbare. 


Gode råd til rengøring af hjemmet

gode rådBåde mennesker, dyr og ting afgiver partikler og støver, og disse bliver til føde for mikroorganismer som støvmider. Støvmider kan føre til allergi, hvis de ikke fjernes, og her er støvsugningen en af de vigtigste redskaber.

Her guider vi derfor til, hvorfor man bør huske at støvsuge regelmæssigt, og så bringer vi gode råd til en lettere rengøring og bedre indeklima:

Derfor skal du støvsuge mindst 1 gang om ugen

Støvsugning er en vigtig del af hjemmets rengøring og bør foretages minimum 1 gang om ugen. Her er nogle af grundene til at det er vigtigt at huske at støvsuge:

Hudceller i millionvis: Som menneske taber man over 1 million hudceller hver dag, og netop hudceller er husstøvmidernes livret. Mange af disse hudceller ender på gulvet.

Tæpper samler støv og skidt: Støv, skidt og hudceller kan nemt gemme sig i tæppefibre, hvorved de bliver et godt levested for mikroorganismer.

Udvikling af allergi: Indånder man for mange skadelige partikler som pollen, støvmider, dyrehår og svampesporer, kan man udvikle ubehagelig allergi. Støvsugning med et godt filter fjerner disse.

Sådan støvsuger du mest effektivt

Undgå disse fejl når du støvsugerStøvsugningen er en hel kunst, men til gengæld er den let at lære. Idenyt.dk guider her til, hvordan man støvsuger mest effektivt:

Ikke kun 1 retning: Man bør ikke kun støvsuge frem og tilbage, men også til siderne. Se støvsugningen som et verdenskort og sug både nord og syd, og derefter øst og vest.

Tempoet er vigtigt: Man bør ikke støvsuge med for hurtige bevægelser, for så vil støvsugningen ikke blive nær så effektiv. Find derfor et roligt tempo.

Mundstykker: De fleste støvsugere kommer med flere mundstykker – disse har hver deres egen funktion, så husk at bruge disse for at effektivisere støvsugningen.

Under møbler: Det er svært – men nødvendigt – at komme til under møblerne. Her gemmer der sig nemlig rigtig meget støv.

Støv af først: Støv møbler, reoler, vindueskarme, billeder med mere af inden støvsugningen. Ellers falder dette støv bare ned senere, hvorved man bliver nødt til at støvsuge om igen.

Posen: Hvis man har en støvsuger med pose, skal man huske at tømme den, når den er to tredjedele fuld. Ellers sløves effektiviteten ned.

Åbn vinduer efter støvsugningen: Når man er færdig med at støvsuge, er det en god ide at lade vinduer stå åbne med gennemtræk i 5-10 minutter. Selv om man har et godt filter, kan der stadig være op-hvirvlede partikler i rummet.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Miele Complete C3 Homecare EcoLine 

Miele Complete C3 Homecare EcoLine

.
Energivenlig støvsuger

Miele Complete C3 Homecare EcoLine hører til de mere energivenlige støvsugere på markedet, og derfor kommer den i energiklassen C.

Det er en af de bedste klasser. Derfor trækker modellen heller ikke så mange watt, og motoreffekten ligger på 550 watt.

Selv om motoreffekten ikke er så høj som hos andre støvsugere, er her stadig tale om en effektiv model, der takket være mundstykkernes udformning og den specielle motor gør, at rengøringen bliver meget grundig.

Her er især tale om det medfølgende Universal-mundstykke til både gulve og tæpper.

Sugestyrke kan reguleres

Ud over Universal-mundstykket medfølger yderligere 2 mundstykker – nemlig et møbelmundstykke til møbler og et fugemundstykke til revner, sprækker, omkring bordben, på reoler og vindueskarme.

Herudover findes der en smart regulerbar sugestyrke, som er elektronisk og let, og den kan tilpasses efter typen af opgave.

Miele Complete C3 Homecare EcoLine kommer også med et Comfort-teleskoprør og et ergonomisk greb for en højere komfort.

Pose med specialdesignet lukkesystem

Miele Complete C3 Homecare EcoLine er en allergivenlig støvsuger med både et velfungerende AP Filter samt en støvsugerpose, der har et specialdesignet system.

Her er tale om en HyClean-pose med HyClose-lukkesystem, således at fjernelse af posen foregår uden problemer for allergikere.

Posen har yderligere en kapacitet på 4,5 liter, og produktet indikerer selv, når det er tid til at skifte posen.

Miele Complete C3 Homecare EcoLine hører desuden til de traditionelle støvsugere, der kører på strøm og dermed også ledning.

For en fleksibel rengøring er ledningen lang og giver en rækkevidde på 12 meter, hvilket er langt.

Specifikationer – Miele Complete C3 Homecare EcoLine
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: Klasse A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: Klasse B
🔴 Støjniveau: 74 dB
🔴 Energiklasse: C
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapacitet på 4,5 liter
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Vægt: 7,4 kilo 

Fordele ved Miele Complete C3 Homecare EcoLine
God energiklasse
Fin styrke
Regulerbar sugestyrke
Komfort i fokus
Specialdesignet posesystem for optimal hygiejne


Miele Complete C3 PowerLine 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
9 ud af 10 stjerner hos britiske Spotlessvacuum.co.uk
3,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Miele Complete C3 Powerline

.
Miele Complete C3 PowerLine er blevet testet af 3 hold eksperter, der både inkluderer forbrugerorganisationen Råd & Rön samt testsiderne Trustedreviews.com og Spotlessvacuum.co.uk. Alle eksperterne er begejstrede for modellen, og derfor modtager den høje scorer.

Stærk sugeevne

Miele Complete C3 PowerLine hører til de traditionelle støvsugere, der henter sin strøm via en ledning fra stikkontakten. Dermed behøver man ikke bekymre sig om, om produktet skulle løbe tør for strøm undervejs.

Der findes dertil en lang ledning med en rækkevidde på 11 meter, så man behøver heller ikke skifte stikkontakt særlig ofte.

Her er tale om en meget kraftfuld støvsuger med en motoreffekt på hele 1200 watt – det er rigtig meget og betyder blandt andet, at selv genstridigt skidt samt støv på svært tilgængelige steder lettere suges op.

Modellen kommer med en standardmundstykke til både tæpper og hårde gulve, men for at øge alsidigheden medfølger der også et fugemundstykke samt en støvbørste.

HEPA 13-filter

Miele Complete C3 PowerLine hører til de allergivenlige støvsugere, idet modellen kommer med en høj filtrering.

Her er tale om et såkaldt HEPA 13-filter, som er et af de absolut bedste på markedet. Dette filter kan frafiltrere op til 99,9 procent af alle skadelige partikler, og det sørger for, at den luft, der kommer ud igen, er helt ren.

Herudover findes der også en allergiker-venlig støvpose til opsamling af støv, som er en såkaldt HyClean-pose. Denne kan indeholde 4,5 liter og er udstyret med både et beskyttende net og 9-lags filter, der holder på støvet.

Der findes en indikator for, når det er tid til at skifte pose. Ligeledes findes der også en indikator for skift af filter.

Fantastisk bygget og høj sugekraft, ifølge eksperterne

Miele Complete C3 PowerLine er blandt andet blevet testet af Trustedreviews.com, som er meget begejstrede for denne model.

De forklarer, at den kommer i en fantastisk bygningskvalitet og imponerer med en høj sugekraft – til trods for dette er støjniveauet overraskende lavt.

Trustedreviews.com fremhæver desuden, at det er smart, at man kan skrue op og ned for styrken, og så er den let at manøvrere rundt med. Det er også et plus, at den selv indikerer, når posen er fuld.

Eksperterne har dog nogle minusser, som går på, at mundstykket har en tendens til at sætte sig fast på gulvtæppet, og så er den ikke så god til dyrehår. Det bemærkes også, at der sætter sig en del støv fast på hovedet.

Miele Complete C3 PowerLine er ligeledes blevet testet af Spotlessvacuum.co.uk, som er utroligt imponerede over den.

Det eneste deciderede minus er, at sugekraften kan virke for stærk, men ellers mener eksperterne, at den både har en let vægt, er effektiv og god til alle typer af underlag.

Specifikationer – Miele Complete C3 PowerLine
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 1200 watt
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: Klasse A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: Klasse C
🔴 Støjniveau: 74 dB
🔴 Energiklasse: G
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapacitet på 4,5 liter
🔴 Arbejdsradius: 11 meter
🔴 Vægt: 5,4 kilo 

Fordele ved Miele Complete C3 PowerLine
Stærk sugekraft på 1200 watt
God arbejdsradius
HEPA 13-filter
Allergivenlig HyClean-støvpose
Indikator for skift af pose og filter

Her kan du se en præsentationsvideo af Miele Complete C3 PowerLine. Videoen er produceret af Miele: 


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Miele C3 PowerLine støvsugere er bedst i test?

Miele Complete C3 PowerLine og Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine

🤓 Hvordan testes støvsugerne?

Støvsugerne vurderes på deres evne til at suge støv, skidt og dyrehår op på forskellige typer underlag og langs paneler. Ydermere testes de på deres sugeevne med helt fyldt, halvt fyld og tom støvbeholder, samt de indbyggede filtres evne til at holde på støvpartiklerne. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny støvsuger?

Vi hos Forbrugsguiden anbefaler, at du overvejer, hvor stort et areal du skal støvsuge, om du har hårde gulve eller tæpper, og om du har husdyr. Ydermere bør du altid vælge en model med energimærkning D eller bedre.


Miele C3 PowerLine – Anvendte kilder samt links 

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige støvsugere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Spotlessvacuum.co.uk 🇬🇧
Spotlessvacuum.co.uk er en britisk webside med fokus på støvsugning. Spotlessvacuum.co.uk foretager i den forbindelse også tests af forskellige støvsugere, og her drejer det sig om Miele Complete C3 PowerLine. Du kan læse hele testen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af elektroniske forbrugerprodukter. Her har Trustedreviews.com testet støvsugeren Miele Complete C3 PowerLine.

Læs testen i sin helhed hos Trustedreviews.com.


Andre relevante test og artikel

Er du endnu ikke sikker på, hvilken støvsuger der er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden en række andre artikler, der kunne være relevante for dig.

Måske ønsker du at se nærmere på andre alternativer fra Miele. Her kan du læse vores Miele Complete C3 artikel, der giver dig en oversigt over andre testvindende støvsugere fra det tyske kvalitetsmærke.

Med vores generelle støvsuger artikel, kan du skabe dig et hurtigt overblik over, hvad markedet ellers har at byde på. I denne test finder du en lang række af eksperternes favoritter fra de forskellige producenter.

Skulle der være et mærke, du er særligt interesseret i, kan du læse vores producent specifikke artikler. Her finder du blandt andet vores Philips støvsuger artikel og Hoover støvsuger artikel.

Som et alternativ til den klassiske støvsuger, kan du også læse vores tests af de stadigt mere populære ledningsfrie støvsugere.

Du kan også læse vores producent-specifikke tests. Her finder du vores Bosch Håndstøvsuger artikel,  vores Dyson håndstøvsuger artikel og vores Nilfisk Handy artikel.

Slutteligt vil vi fremhæve vores brede robotstøvsuger artikel. Her finder du en gennemgang af de bedst anmeldte modeller på markedet, samt relevant viden om robotstøvsugere og hvordan du vælger den model, der passer bedst til dig.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme