Miele Complete C3 Test 2021 – Her er eksperternes vurderinger

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om tests af Miele Complete C3 støvsugere. Artiklen er baseret på eksterne tests af Miele støvsugere fra ekspertkilder.

Vi starter med at gennemgå flere forskellige Complete C3 støvsugere fra Miele i artiklen, der alle har fået gode anmeldelser fra ekspertkilderne. Støvsugerne bliver gennemgået i forhold til specifikationer og funktioner for at give et overblik over både fordele og ulemper. Herefter bliver der gennemgået et par alternativer til Miele Complete C3.

Testene bliver gennemgået med det formål at give forbrugerne et overblik over hvilken støvsuger, der passer bedst til ens præferencer, ønsker og behov.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over Miele Complete C3 støvsugere
🔸 Overblik over alternative støvsugere
🔸 Gode støvsugerråd
🔸 Gennemgang af testkilder

Venligst bemærk, at Forbrugsguiden ikke selv tester de nævnte støvsugere i artiklen. Der bliver i stedet indsamlet relevante informationer og resultater fra de forskellige tests, så forbrugeren nemt og hurtigt kan skabe sig et overblik over Miele støvsugere på markedet.

Miele Complete C3 Test 2021 – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Miele Complete C3 støvsugere, der har klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række ekspert tests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.


Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.518,00 1.518,00 Læs mere
1.699,00 1.699,00 Læs mere
1.699,00 1.699,00 Læs mere

.
Forbrugerrådet Tænk har testet modellen Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline, hvor de har udnævnt den som værende blandt deres testvindere. Dette har de valgt, fordi støvsugeren havde flere imponerende funktioner såsom at være energibesparende samt have en god rengøringsevne på hårde overflader.

Støvsugeren er som nævnt en energibesparende støvsuger, da den er placeret i energiklasse A+. Det betyder, at støvsugeren ikke vil bruge særlig meget energi under brug, hvilken er en fordel for miljøet og elregningen.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline er især god til støvsugning af hårde overflader, da den her er placeret i klasse A. Modellen har ikke en lige så god rengøringsevne på gulvtæpper, da den her er placeret i klasse D.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline er derfor en støvsuger, der er et oplagt valg til forbrugere, der hovedsageligt skal støvsuge hårde gulve i form af klinker, fliser, trægulve med mere.

Støvsuger med flere funktioner 

Støvsugeren Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline er udstyret med flere funktioner heriblandt en temperaturbegrænser samt en møbelbeskyttelsesliste.

Med en støvsuger kan man risikere at dens luftveje bliver tilstoppede, hvorfor støvsugeren kan ende med at overophede. Med denne models temperaturbegrænser er der sørget for, at den ikke vil overophede, da støvsugeren helt automatisk vil lukke ned og slukke, hvis luftvejene tilstoppes. Støvsugeren vil herefter afkøle sig selv. Når luftvejene ikke længere er tilstoppede, er støvsugeren klar igen.

Møbelbeskyttelseslisten har en helt anden funktion end temperaturbegrænseren, da denne beskytter alle møbler i hjemmet, så de ikke får ridser, skrammer eller buler.

Når man er i gang med at støvsuge, kan man komme til at bumpe ind i eksempelvis sofaen, hvilket ender ud i en stor bule. Dette undgår man med Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline, da møbelbeskyttelseslisten er en form for blødt kunststof, der er placeret omkring støvsugeren. Kunststoffet vil derfor forhindre, at møblerne bliver beskadiget. 

Arbejdsradius og lydniveau

Støvsugeren kommer med en arbejdsradius på 12 meter. Dette er en fornuftig arbejdsradius, da der hermed er mulighed for at støvsugere flere eller større rum på samme tid uden konstant at være tvunget til at finde en ny stikkontakt.

Modellen kommer endvidere med et automatisk ledningsoprul, hvorfor man ikke selv skal kæmpe med at få ledningen på plads efter, man er færdig med at støvsuge. Der skal naturligvis holdes en knap nede på støvsugeren for at få ledningen på plads, men man behøver ikke bukke sig ned eller hive i ledningen.

Støvsugerposen har en kapacitet på 4.5 liter, hvilket sammen med arbejdsradiussen giver mulighed for at støvsuge et større areal uden at skifte stikkontakt eller tømme posen konstant.

Bemærk venligst, at Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline har et støjniveau på 76 dB. Dette er et forholdsvist højt støjniveau, hvorfor man skal være opmærksom på dette.

Power Efficiency motor og AirClean+ Filter 

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline kommer med et universalt gulvmundsstykke, der kan bruges til forskellige gulve og overflader. Det er derfor nemmere at støvsuge hele huset, hvis man har forskellige former for gulve i hjemmet.

Desuden er støvsugeren udstyret med både en Power Efficiency motor samt et AirClean+ Filter.

Støvsugeren har en gennemsnitlig motor med en motoreffekt på 550 watt. Selvom motoren ikke er den kraftigste på markedet, kan den stadig støvsuge selv de mindste støvpartikler op på grund af Power Efficiency motoren.

Funktionen Power Efficiency er en effektiv funktion, der hjælper med at få fjernet al skidt, snavs og støv.

Desuden har Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline et AirClean+ Filter, der sikrer, at luften altid bliver holdt både frisk og ren ved støvsugning.

Sikker og praktisk støvsuger

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline er både en sikker og praktisk støvsuger med diverse funktioner.

Støvsugeren er blandt andet forsynet med en funktion med metaltråde. Funktionen sørger for, at forbrugeren altid bliver beskyttet fra at få stød af støvsugeren, da metaltråden er puttet ind i håndtaget.

Udover sikkerhedsfunktionen med metaltråden, så har støvsugeren også et teleskoprør med et praktisk låsesystem. Låsesystemet fungerer ved, at man kan låse støvsugerrøret fast på selve støvsugeren, hvilket giver mere plads til at opbevare og flytte rundt på den.

Hvis man ikke har meget plads til opbevaring, så vil denne funktion være en hjælp. Desuden vil de forskellige dele heller ikke falde af hele tiden, hvis man låser dem fast.

Hvis man har tilbehør til Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline, så kan man gøre brug af den medfølgende tilbehørskasse, der er integreret på selve støvsugeren. Den kan åbnes blot ved at trykke på en enkelt knap.

Specifikationer ved Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline – mål
🌀 Højde: 23 centimeter
🌀 Bredde: 28 centimeter
🌀 Længde: 51,5 centimeter
🌀 Vægt: 7,26 kilo

Specifikationer ved Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline – nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: D
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 20,3
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Lydniveau: 76 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 4,5 liter

Fordele ved Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline:
🔵 Metaltrådsfunktion, der fungerer som en lynafleder
🔵 Temperaturbegrænser og møbelbeskyttelse
🔵 Power Efficiency motor med mulighed for at fjerne små støvpartikler
🔵 AirClean+ Filter
🔵 God rengøringsevne på hårde gulve
🔵 God arbejdsradius


Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3

✅ God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk

Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.795,00 1.795,00 Læs mere

.
Modellen Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 er testet og anmeldt af Forbrugerrådet Tænk, der har givet denne model en god vurdering. Dette har de især gjort på baggrund af støvsugerens strømbesparende støvsugning og gode rengøringsevne.

Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 kan bryste sig af at være placeret i energiklasse A+, hvorfor det er en støvsuger med et lavt energiforbrug.

Desuden har denne støvsuger også en god rengøringsevne, da den scorer A i støvsugning på hårde gulve og B i støvsugning på gulvtæpper. Det betyder, at Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 er et oplagt valg til forbrugere, der både har hårde gulve og gulvtæpper i hjemmet.

Model med effektiv støvsugning 

Ved køb af Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 får man en støvsuger med en motoreffekt på 550 watt. Dette er ikke den mest kraftfulde støvsugermotor på markedet, men til gengæld er modellen forsynet med andre funktioner, der sørger for en effektiv rengøring.

Støvsugeren er blandt andet udstyret med en Power Efficiency motor, der sørger for en forbedret virkningsgrad. I samarbejde med EcoTeQ Plus-dysten samt AirClean+ Filteret støvsuger modellen selv de mindste støvpartikler op samt sørger for, at luften forholder sig ren og frisk med en effektiv filtrering.

Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 har endvidere en fodtaster, der kan regulere støvsugerens sugestyrke. På denne måde slipper man for at bukke sig ned, hvis man ønsker at ændre styrken.

Derudover kan man nemt og hurtigt indstille teleskoprøret, så det passer til ens ønskede arbejdshøjde. Dette sikrer, at arbejdsstillingen under støvsugning forbliver behagelig.

Praktisk støvsuger med god arbejdsradius 

Med Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 får man en arbejdsradius på 12 meter, hvorfor man sagtens kan støvsuge større arealer uden at finde en ny stikkontakt hvert andet minut.

Det er nemt at trække støvsugeren efter sig, da den er forsynet med 3 gummihjul, der kan dreje hele vejen rundt. Det gør det en del nemmere at komme ind under sofaen eller rundt i alle rummets hjørner.

Endvidere er modellens støvsugerpose på 4,5 liter, hvilket sikrer, at denne heller ikke skal tømmes efter hver støvsugning.

På støvsugeren finder man også den praktiske funktion, der bliver kaldt for et ledningsoprul. Der skal blot trykkes på en fodtast, hvorfor man undgår at bukke sig ned, når ledningen skal på plads igen.

Støvsugerens lydniveau er på 74 dB, hvilket man skal være opmærksom på ved køb af denne model. Det er nemlig ikke den mest lydsvage model på markedet.

Støvsuger med sikkerhedsfunktioner og tilbehør 

Med Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 får man flere former for tilbehør med i købet. Støvsugeren kommer med tre forskellige mundstykker såsom et møbelmundstykke, et fugemundstykke samt en afstøvningsbørste.

Endvidere kommer Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 med en temperaturbegrænser, en møbelbeskyttelsesliste samt en langsom motorstart. Hvor temperaturbegrænseren sikrer, at støvsugeren undgår overophedning, sørger møbelbeskyttelseslisten for, at ingen møbler vil få ridser eller buler, hvis man ved et uheld bumper ind i dem med støvsugeren.

Med støvsugerens langsomme motorstart bliver elnettet skånet mod overbelastning, hvilket også er strømbesparende på samme tid.

Specifikationer ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 – mål
🌀 Højde: 22,7 centimeter
🌀 Bredde: 49,6 centimeter
🌀 Længde: 49,6 centimeter
🌀 Vægt: 7,41 kilo

Specifikationer ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 – nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 20,10
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Lydniveau: 74 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 4,5 liter

Fordele ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3:
🔵 God arbejdsradius og støvsugerpose
🔵 God rengøringsevne på hårde gulve og gulvtæpper
🔵 Udstyret med Power Efficiency motor
🔵 Justering af sugestyrke med fodtast
🔵 EcoTeQ Plus-dyst

Her kan du se en præsentationsvideo af Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3. Videoen er produceret af Miele: 


Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3

✅ God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk

C3 Comfort Ecoline HEPA

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.179,00 2.179,00 Læs mere
2.379,00 2.379,00 Læs mere

.
Det danske forbrugerråd Tænk har anmeldt modellen Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3, som de har testet med hensyn til støvsugerens brugervenlighed, sikkerhed, funktioner med mere. De endte med at give en god vurdering af denne model, da den levede op til mange af deres krav.

Støvsugeren er en forholdsvis energibesparende model, da den er placeret i energiklasse A+, hvilket er en af de bedste energiklasser for støvsugere. Det vil sige, at denne støvsuger vil være energivenlig, hvilket kan ses på elregningen.

Når det kommer til modellens rengøringsevne, er den god til at rengøre både gulvtæpper og hårde gulve, da den har fået scoren A i begge kategorier. Det betyder, at Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3 er en støvsuger, der kan bruges lige meget, om man har mange hårde gulve eller gulvtæpper i hjemmet.

Model med stor arbejdsradius og støvsugerpose 

Med Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline får man en støvsuger, der kan støvsuge større arealer uden, at man skal rykke for meget rundt på ledningen. Arbejdsradiussen lyder på op til 12 meter, hvilket betyder, at man ikke skal finde en stikkontakt hvert andet minut.

Endvidere kommer Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3 med et ledningsoprul med en vippefunktion. Med vippefunktionen skal man blot trykke på en knap med foden, og så finder ledningen tilbage på sin plads uden, at man skal bukke sig ned.

Støvsugerposen har en kapacitet på 4,5 liter, hvilket er en god størrelse, hvis man ikke ønsker at skifte posen efter hver støvsugning.

Selvjustering af sugestyrke og justerbart teleskoprør 

Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3 har en motoreffekt på 550 watt, hvilket er meget gennemsnitligt for mange støvsugere. Selvom det ikke er den kraftigste motor på markedet, så har den stadig fået en god score med hensyn til støvmissionen, der ligger i klassen A.

Modellen er yderligere forsynet med en knap, der gør, at man selv har mulighed for at justere sugestyrken. Hvis man ønsker, at styrken skal være enten højere eller lavere, kan man selv indstille dette.

Desuden har Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3 et justerbart teleskoprør, hvilket betyder, at man har mulighed for at indstille den alt efter højde. Det betyder, at man altid kan arbejde i en komfortabel stilling uanset, hvad ens foretrukne arbejdshøjde er.

Der medfølger et ergonomisk griberør samt en stødliste, hvorfor møbler ikke bliver bulede eller ridsede, hvis man bumper ind i dem.

Brugervenlig og praktisk støvsuger 

Modellen er både praktisk og brugervenlig, da den kommer med bløde 360-graders gummihjul samt låseknapper.

De bløde gummihjul kan dreje hele vejen rundt, hvorfor manøvredygtigheden er optimal. På denne måde bliver det nemmere at komme rundt omkring alle møbler samt ind i alle hjørner, hvor der som regel gemmer sig meget støv og snavs.

Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3 er også forsynet med låseknapper, der kan låse både griberøret og mundstykket. Dette er en sikkerhedsfunktion, der sikrer, at man altid kan låse støvsugerens forskellige dele, så de ikke falder af. Dette er også optimalt i forhold til opbevaring af støvsugeren, hvis man ikke har så meget plads.

Specifikationer ved Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3 – mål
🌀 Højde: 22,7 centimeter
🌀 Bredde: 49,6 centimeter
🌀 Længde: 49,6 centimeter
🌀 Vægt: 7,41 kilo

Specifikationer ved Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3 – nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 20,1
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Lydniveau: 74 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 4,5 liter

Fordele ved Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3:
🔵 Arbejdsradius på 12 meter
🔵 Egner sig til hårde gulve og gulvtæpper
🔵 Selvregulering af sugestyrke
🔵 Justerbart teleskoprør
🔵 God manøvredygtighed


Alternativer til Miele Complete C3


Miele Complete C2 Powerline SFAF3

✅ God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos det store testmagasin Trustedreviews.com

Miele Complete C2 Powerline

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.295,00 1.295,00 Læs mere
1.295,00 1.295,00 Læs mere
1.295,00 1.295,00 Læs mere
1.499,00 1.499,00 Læs mere

.
Miele Complete C2 Powerline SFAF3 er blevet testet af tre forskellige ekspertkilder. Modellen har gennemgået tests fra både Forbrugerrådet Tænk, Råd & Rön samt Trustedreviews.com.

Alle tre eksperter er hovedsageligt begejstrede for denne model, som de hver især har givet en god anmeldelse med på vejen. Forbrugerrådet Tænk har givet støvsugeren en god vurdering, mens støvsugeren er blevet topscorer hos Råd & Rön. Sidst men ikke mindst har det store testmagasin Trustedreviews.com givet Miele Complete C2 Powerline SFAF3 3,5 ud af 5 stjerner.

Ved køb af Miele Complete C2 Powerline SFAF3 skal man være opmærksom på, at energimærkningen ikke er den bedste sammenlignet med andre modeller. Støvsugeren er placeret i energiklasse C, hvilket er noget under gennemsnittet i forhold til andre støvsugere.

Hvis man anvender støvsugeren til almindeligt brug, så vil det dog ikke kunne ses for meget på elregningen. På grund af modellens kraftfulde motor, så har støvsugeren også et højere energiforbrug.

Kraftfuld motor

Med Miele Complete C2 Powerline SFAF3 får man en støvsuger med en kraftfuld motor sammenlignet med andre modeller. Denne støvsuger kommer med en motor, der har en motoreffekt på hele 890 watt. Dog har man selv mulighed for at justere sugestyrken med hjælp fra en elektronisk drejeknap på selve støvsugeren.

Eksperterne fra Trustedreviews.com er vilde med, at man selv kan regulere sugestyrken, da det betyder, at man selv kan bestemme, om den skal være enten højere eller lavere.

Lydniveauet på Miele Complete C2 Powerline SFAF3 er 80 dB, hvilket betyder, at det ikke er en af de mest støjsvage modeller på markedet.

Støvsugeren larmer en del mere end andre på grund af dens mere kraftfulde motor, hvorfor det vil være svært at finde en støvsuger med sådan en motor og et lavere lydniveau.

Miele Complete C2 Powerline SFAF3 har en god arbejdsradius på op til 10 meter. Det betyder, at man sagtens kan støvsuge større rum eller arealer uden at bekymre sig om, hvorvidt der er en stikkontakt i nærheden eller ej. Desuden har Miele Complete C2 Powerline SFAF3 en støvsugerpose med en kapacitet på 4,5 liter.

Rengøringsevne og AirClean-filter 

Når det kommer til støvsugning af både hårde gulve og gulvtæpper, så har støvsugeren fået helholdsvis karakteren A og karakteren C. Det vil sige, at den er udmærket til at støvsuge og fjerne skidt og støv fra gulvtæpper, hvorimod den især er egnet til støvsugning på hårde overflader.

Dog nævner testmagasinet Trustedreviews.com, at man skal være opmærksom på, at støvsugeren ikke er den bedste til at støvsuge diverse hår fra kæledyr op.

Til gengæld er Miele Complete C2 Powerline SFAF3 udstyret med et AirClean-filter, der sørger for, at selv de mindste støvpartikler bliver filtreret fra luften. Det betyder, at selve udblæsningsluften vil være så ren og frisk, som den overhovedet kan være.

Alle eksperter er glade for støvsugerens støvemission, hvor den også får karakteren B. Trustedreviews.com fremhæver også, at støvsugeren har en rigtig god sugeevne, som de mener gør den bedre i drift.

Praktisk låsesystem og integreret tilbehør 

Miele Complete C2 Powerline SFAF3 er både udstyret med et praktisk låsesystem samt integreret tilbehør.

Med det praktiske låsesystem på støvsugeren, vil der ikke være noget, der pludseligt bliver løsnet. Når selve røret, håndtaget og mundstykket bliver samlet, vil man høre et klik. Herefter bliver alle delene først skilt ad igen, hvis man trykker på låseknappen. Dette er en fordel, hvis man ikke vil have, at alle delene vælter rundt over det hele.

Støvsugeren er også forsynet med en møbelbeskyttelsesliste, hvorfor man sagtens kan bumpe ind i en stol eller en sofa ved et uheld uden at skade møblet. Møbelbeskyttelseslisten sidder på støvsugerens hoved, der er omkranset af blødt kunststof.

Endvidere kommer Miele Complete C2 Powerline SFAF3 med integreret tilbehør såsom en afstøvningsbørste, et fugemundstykke og et møbelmundstykke.

Afstøvningsbørsten er forsynet med bløde naturhår. Dette tilbehør er integreret i selve støvsugeren eller kan anbringes på VarioClip. Det vil derfor være nemt og hurtigt at få fat i.

Specifikationer ved Miele Complete C2 Powerline SFAF3 – mål
🌀 Højde: 22,7 centimeter
🌀 Bredde: 48,7 centimeter
🌀 Længde: 48,7 centimeter
🌀 Vægt: 6,97 kilo

Specifikationer ved Miele Complete C2 Powerline SFAF3 – nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: C
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): B
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: C
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 34
🔴 Motoreffekt: 890 watt
🔴 Lydniveau: 80 dB
🔴 Arbejdsradius: 10 meter
🔴 Posestørrelse: 4,5 liter

Fordele ved Miele Complete C2 Powerline SFAF3:
🔵 Høj motoreffekt på 890 watt
🔵 Egner sig især til hårde gulve
🔵 God arbejdsradius og god størrelse støvsugerpose
🔵 Integreret tilbehør og møbelbeskyttelsesliste
🔵 Mulighed for selvregulering af sugestyrke


Miele Classic C1 Ecoline SBAP3

✅ Middel vurdering hos Forbrugerrådet Tænk

Miele Classic C1 Ecoline SBAP3

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
949,00 949,00 Læs mere
1.099,00 1.099,00 Læs mere

.
Da Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 er udgået, viser vi prisen på Miele Classic C1 Powerline SBAF3.

Forbrugerrådet Tænk har testet og anmeldt modellen Miele Classic C1 Ecoline SBAP3, som de har givet en middel vurdering. Støvsugeren er både energivenlig og strømbesparende og kommer med et universalt gulvmundstykke.

Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 er som nævnt en energivenlig støvsuger, da den er placeret i energiklasse A+. Det vil sige, at modellen har et årligt lavt energiforbrug, hvilket vil komme til gavn, når det kommer til elregningen.

Desuden er Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 en model, der nemt og hurtigt kan bruges på alle former for overflader med dens universale gulvmundstykke. Dette gulvmundstykke er nemlig lavet til at kunne bruges til alle former for overflader, hvorfor man ikke hele tiden skal udskifte dette, hvis man bor i et hjem med både trægulve, fliser og gulvtæpper.

Ekstra let støvsuger med 9 meter arbejdsradius

Med Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 får man en støvsuger, der ikke vejer særlig meget. Det bliver betegnet som værende en ’ekstra let støvsuger’, da den ikke vejer mere end blot 5,8 kilo med tilbehør. Det vil sige, at det er nemt at flytte rundt på støvsugeren, hvis man skal finde en anden placering til den eller bor i et hus med flere etager.

Udover at være nem at bære rundt på, så har Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 også en anden fordel. Den kommer nemlig med en arbejdsradius på op til 9 meter, hvilket er en smule lavere end mange andre modeller. Dog er det ikke så få meter, at man ikke stadig har mulighed for at støvsuge større arealer på samme tid.

Med denne model kan man sagtens støvsuge større rum uden at lede efter en ny stikkontakt hele tiden.

Støvsugeren har en motoreffekt på 550 watt, hvilket bidrager til en strømbesparende støvsugning. Dog skal man være opmærksom på, at støvsugerens lydniveau er på 78 dB, hvilket ikke er slemt, men heller ikke det laveste på markedet.

Model der egner sig til hårde gulve 

Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 har fået gode karakterer, når det kommer til dens rengøringsevne både i forhold til hårde gulve og gulvtæpper.

Støvsugeren har fået henholdsvis karakteren A for støvsugning af hårde gulve og karakteren C for støvsugning af gulvtæpper. Det betyder, at modellen især egner sig til støvsugning af hårde gulve, men kan også bruges i hjem med flere forskellige gulve.

Ved støvsugning med Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 behøver man ikke bukke sig ned hele tiden og få ondt i ryggen på grund af en forkert arbejdsstilling.

Modellen er udstyret med et justerbart teleskoprør, der kan indstilles alt efter ens ønskede arbejdshøjde. På denne måde undgår man at støvsuge i en ubehagelig stilling, der ikke er god for ryggen.

Bemærk, at man med denne model har mulighed for at gøre brug af det praktiske låsesystem. Det betyder, at der ikke er noget, der vil falde af, da både røret, håndtaget og mundstykket kan låses fast. Der skal blot lydes et klik, og så er det låst fast. Desuden har modellens støvsugerpose en størrelse på 4,5 liter.

Støvsuger med flere sikkerhedsfunktioner 

Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 er en sikker støvsuger, der er produceret med flere forskellige sikkerhedsfunktioner. Denne model er udstyret med en lynafleder, en langsom motorstart samt en temperaturbegrænser.

Temperaturbegrænseren sikrer, at motoren ikke bliver overophedet på grund af tilstoppede luftveje. Hvis dette sker, vil støvsugeren automatisk slukke, så man undgår overophedning. Når det, der sidder fast i luftvejene, er fjernet, har man mulighed for at fortsætte med at støvsuge.

Den langsomme motorstart er en funktion, der er med til at skåne selve elnettet. Der vil ikke ske nogen overbelastning, da støvsugeren blot vil gå i gang med den bestemte funktion langsomt.

Sidst men ikke mindst er Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 forsynet med en form for lynafleder, der sikrer, at brugeren ikke får stød af støvsugeren. Der er nemlig placeret en metaltråd i griberøret, der forhindrer statisk afladning mellem bruger og støvsuger.

Specifikationer ved Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 – mål
🌀 Højde: 22,1 centimeter
🌀 Bredde: 46,3 centimeter
🌀 Længde: 46,3 centimeter
🌀 Vægt: 5,54 kilo

Specifikationer ved Miele Classic C1 Ecoline SBAP3 – nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): B
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: C
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 21,30
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Lydniveau: 78 dB
🔴 Arbejdsradius: 9 meter
🔴 Posestørrelse: 4,5 liter

Fordele ved Miele Classic C1 Ecoline SBAP3:
🔵 Egner sig især til hårde gulve
🔵 Udstyret med flere sikkerhedsfunktioner
🔵 Støvsugerpose på 4,5 liter
🔵 Energivenlig model
🔵 Justerbart teleskoprør og låsesystem


Gode støvsuger råd

støvsuger

Den gamle støvsuger er kaput, og du har nu brug for en ny. Et hurtigt kig på internettet er alt, hvad der kræves for at finde ud af, at valget af en ny støvsuger kan ende med at blive mere udfordrende, end du troede.

Det er nemt at blive fanget af overskrifter med den “nyeste og bedste” støvsuger, hvorfor du kan ende op med en støvsuger, der enten har for mange funktioner, ikke nok funktioner, eller der bare ikke passer til dine behov.

Vi har derfor fundet en række gode råd, som du skal overveje, da det kan hjælpe med at finde ud af præcis, hvad du har brug for, inden du køber en ny støvsuger.

Måske har du allerede tænkt på nogle af disse, men tag venligst et kig på nedenstående liste for at finde ud af, om du allerede har tænkt over det hele.

Hvilke gulvtyper har jeg derhjemme?

gulvtyperSandsynligvis er det mest oplagte, du skal være opmærksom på, om du primært har gulvtæpper, hårde gulve eller en temmelig jævn kombination af begge derhjemme.

Generelt for hjem med mange tæpper, især i store områder, er en opretstående støvsuger et godt valg, hvorimod hjem med trægulve og flisegulve nyder godt af især vakuumstøvsugere.

Dog er der mange gode muligheder, lige meget om man er mest interesseret i den ene type eller den type af støvsuger – også lige meget om man har flest hårde overflader eller gulvtæpper i hjemmet.

Når du er på udkig efter en ny støvsuger, er det derfor en god idé, hvis du holder øje med støvsugerens rengøringsevne på hårde gulve og gulvtæpper alt efter, hvilke typer af gulv du har derhjemme.

Mange eller få funktioner? 

I dag kan du finde et hav af støvsugere med et væld af forskellige funktioner. Nogle støvsugere har eksempelvis et lys, så du bedre kan se skidtet, et automatisk ledningsoprul, så du ikke selv skal kæmpe med at få ledningen på plads eller et justerbart teleskoprør, så du kan finde den helt rette arbejdshøjde samt meget mere. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du har brug for en helt masse forskellige funktioner, eller om du blot vil have en almindelig støvsuger uden for mange funktioner.

Dog har de fleste støvsugere i dag en eller anden form for funktion, som din gamle støvsuger muligvis ikke havde.

Støvsuger med pose eller ingen pose 

støvsuger poseStøvsugere med ingen poser kan spare dig nogle penge, da du herved ikke skal købe støvsugerposer hele tiden. Dog kræver de som regel flere filtre, der kræver periodisk rengøring og udskiftning.

Støvsugere uden pose kan dog være en fordel for allergikere og astmatikere, da støvet ikke vil forstyrre på samme måde.

Hav altid støvsugeren i hånden inden du køber

Selv om du vil bestille en støvsuger online, skal du altid gå ind i en butik først. Skub, træk, drej og løft støvsugeren, som du overvejer at købe.

Tjek og kontroller alle funktionerne. Hvis du har fundet en specifik støvsuger, som du er interesseret i, men den er billigere på internettet, så kan du spørge butikken, om de vil matche den online pris.

Hold øje med lydniveauet 

Ingen støvsuger når op på et niveau, hvor det anbefales, at du gør brug af et høreværn. Dog vil nogle støvsugere have et højere lydniveau end andre. For nogle er det vigtigt med en støjsvag støvsuger, mens det for andre er underordnet.

Hvis du er interesseret i at købe en støvsuger, der ikke larmer for meget ved brug, så hold øje med lydniveauet, da der kan være en stor forskel på dette, når det kommer til de forskellige modeller – også selvom det er modeller fra den samme producent.

Prisen på en ny støvsuger 

prisNår du skal vælge en støvsuger, der er bedst til dig, så kan det være en oplagt mulighed blot at vælge den billigste model. Dog er dette ikke altid den bedste valgmetode, da kvalitet og pris som regel hænger sammen, når det kommer til støvsugere. Dog er dette kun op til en bestemt pris.

Når du nærmer dig et par tusinde eller over, så bliver det lidt sværere at finde ud af, om den dyrere støvsuger rent faktisk er bedre end støvsugeren, der koster et par hundrede kroner mindre.

Selvom det kan virke fristende at købe en billig støvsuger, da det ikke er det sjoveste at bruge penge på, så kan det ende med at blive en ulempe.

Rengøringsevnen er det vigtigste, når det kommer til støvsugere og jo billigere støvsugeren er, jo værre er rengøringsevnen som regel.

Skal jeg finde en støvsuger, der tager hensyn til allergier? 

Dette er et vigtigt spørgsmål at overveje, da vi i gennemsnit bruger omkring 90 % af vores tid indendørs, hvor forurenende stoffer kan være 2 til 5 gange højere end de typiske udendørs koncentrationer. Det er især vigtigt at overveje, om du eller nogen i din familie har astma eller allergi.

HEPAEn støvsuger, der har en HEPA-filtrering, kan være en vigtig bidragyder til at forbedre din indendørs luftkvalitet. HEPA-filtre fanger selv de mindste støvpartikler, så udblæsningsluften rent faktisk er renere end det, der blev suget ind i støvsugeren i første omgang.

En yderligere overvejelse er en støvsuger, der ikke kun bruger HEPA-filtre, men gør brug af et helt forseglet system. Dette betyder, at der næsten ikke er nogen lækage af luft gennem støvsugerens ’hus’, og alt luft (sammen med forurenende stoffer) bliver i stedet tvunget gennem filtreringssystemet, hvilket gør indendørsluften allergenfri.

Hvor ofte støvsuger jeg?

Noget du måske ikke har tænkt på, er hyppigheden af ​​din støvsugning. Dette er meget forskelligt for de fleste husstande, da det kommer an på så mange faktorer. Har du nogle kæledyr, hvor mange bor i husstanden, hvilken årstid er det, går i rundt med sko indenfor med mere.

Hvis du støvsuger ofte, så kan en støvsuger, der er stor og besværlig at slæbe rundt på, være en ulempe for mange.

Overvej derfor at finde en mindre støvsuger med samme rengøringsevne og funktioner, som de lidt større støvsugere. Dette kan gøre støvsugningen en del mindre besværlig, hvis den ofte bliver taget frem.

Hvor mange etager er der i mit hjem? 

trapperMed andre ord, hvor mange trapper skal du bære din støvsuger op og ned af? For at fortsætte lidt i samme spor som ovenstående afsnit, så findes der mange manøvredygtige, lette og trådløse støvsugere med en god sugestyrke, der kan håndtere de fleste gulvtyper.

Hvis du skal bære en støvsuger op og ned af trapper hver eneste gang, du støvsuger, så kan det i hvert fald være en fordel at kigge på de støvsugere, der vejer mindst.

Hvilke ekstra overflader skal jeg støvsuge? 

Hvis du vil støvsuge alt støv fra møbler, gardiner, lister og bundplader i stedet for at støve af med en klud, skal du have en støvsuger, der indeholder en række forskelligt tilbehør. De fleste støvsugere kommer med en kombinationsbørste samt forskellige mundstykker.

Dog har nogle støvsugere endnu mere tilbehør i form af specialtilbehør til specifikke typer rengøring. Du kan endda finde støvsugere med tilbehør i form af en ekstra lille støvsuger, hvilket er fordelagtigt, hvis du har enten kæledyr eller børn i huset, der sviner lidt ekstra.

Støvsugerens forbrug af el 

energimærkningStort set ligesom lydniveauet, så vil de fleste mennesker heller ikke have en støvsuger, der bruger alt for meget el. De fleste mennesker ønsker sig naturligvis en støvsuger, der er både strømbesparende og energivenlig. Hvis du også har det på denne måde, så skal du finde en støvsuger, der tager hensyn til energiforbruget.

Selv om støvsugerens energiforbrug er højt, så skal du selvfølgelig huske på, at støvsugeren ikke er i brug hele tiden, hvorfor det ikke vil kunne ses betydeligt på elregningen. Men hvis man har mulighed for at finde en støvsuger med et lavt energiforbrug, er det klart en fordel.

I dag er de fleste støvsugere på markedet dog placeret i en god energiklasse, hvorfor du nemt kan finde et hav af støvsugere med en god energimærkning.

Har du meget eller lidt plads til opbevaring af støvsugeren?

Sidst men bestemt ikke mindst skal du også huske at overveje, hvor meget plads du har til at opbevare en støvsuger. Mens nogle støvsugere ikke kræver så meget plads, så er der andre modeller, der kræver en del plads. Dette kan ende med at være irriterende, hvis du gerne vil gemme støvsugeren helt væk og ikke ønsker, at den skal stå fremme til frit udsyn.

Hvis du allerede ejer en støvsuger, hvor du er glad for dennes størrelse, så find en støvsuger, der enten er den samme større eller en smule mindre. På denne måde vil du ikke blive skuffet, når du ser størrelsen, da du herved kan være sikker på, at den passer præcis på den plads, som du allerede har til den.

I dag kommer nogle støvsugere endda med forskellige funktioner, der gør det nemmere at opbevare dem i et skab eller på en anden plads i hjemmet.

I sidste ende 

Efter at have taget nogle eller alle disse overvejelser i betragtning, skal du nu til at finde frem til, hvad der vil være den bedste støvsuger for din husstand. Dette vil hjælpe, når du går i gang med at kigge på støvsugere på internettet eller i diverse magasiner.

På denne måde vil du undgå at falde i fælden med at købe den nyeste og mest anbefalede støvsuger, der slet ikke passer til dine behov.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Miele Complete C3 støvsugere er bedst i test?

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline og Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3

🤓 Hvordan testes støvsugerne?

Støvsugerne vurderes på deres evne til at suge støv, skidt og dyrehår op på forskellige typer underlag og langs paneler. Ydermere testes de på deres sugeevne med helt fyldt, halvt fyld og tom støvbeholder, samt de indbyggede filtres evne til at holde på støvpartiklerne. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny støvsuger?

Vi hos Forbrugsguiden anbefaler, at du overvejer, hvor stort et areal du skal støvsuge, om du har hårde gulve eller tæpper, og om du har husdyr. Ydermere bør du altid vælge en model med energimærkning A eller bedre.


Gennemgang af testkilder

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰 
Det danske Forbrugerråd Tænk har anmeldt og testet et hav af støvsugere fra Miele, som de herefter har givet en bedømmelse.

Forbrugerrådet Tænk har blandt andet taget et kig på støvsugernes sugeevne, brugervenlighed, sikkerhedsfunktioner, energiforbrug, lydniveau, holdbarhed og meget mere.

Det danske Forbrugerråd Tænk har blandt andet testet følgende støvsugere fra Miele:

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline, Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3, Miele Complete C3 Homecare Ecoline SGSP3, Miele Complete C3 Silence SGSK3, Miele Complete C2 Powerline SFAF3 og Miele Classic C1 Ecoline SBAP3. Ønsker du at læse de forskellige tests, kan du finde dem her, her, her, her, her og her. 

Vær opmærksom på, at testene kræver et abonnement, hvis du ønsker fuld adgang. Det er også muligt at tilkøbe sig til enkelte tests alene.


Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön tester og anmelder diverse forbrugerprodukter ligesom Forbrugerrådet Tænk.

Her har de blandt andet anmeldt en støvsuger fra Miele kaldet: Miele Complete C2 Powerline SFAF3. Du finder hele deres test ved at klikke her.

Du skal dog være betalende bruger for at få adgang til at læse hele testen.


Trustedreviews.com 🇬🇧 
Britiske Trustedreviews.com er et testmagasin, der tester diverse forbrugerprodukter hver dag. Resultaterne af disse tests putter de på deres hjemmeside til fri læsning for brugerne.

På denne måde bliver det nemmere for forbrugerne at få et overblik over, om et specifikt produkt er egnet til dem eller ej. Trustedreviews.com har blandt andet testet og anmeldt støvsugeren Miele Complete C2 Powerline SFAF3. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke her.


Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin, der tester alverdens former for produkter. Herefter samler de resultaterne, som de deler med forbrugerne.

I dette tilfælde har Which.co.uk testet og anmeldt en støvsuger ved navn Miele Complete C3 Silence SGSK3. Ønsker du at læse hele testen, kan du læse mere her.

Bemærk venligst, at det kræver et abonnement, hvis du ønsker at læse hele testen.


Andre relevante artikler

Hvis du ikke er fast besluttet på at vil købe en Miele Complete C3 støvsuger, så kan du med fordel læse nogle af vores andre artikler, hvor vi gennemgår de bedste modeller indenfor andre støvsugermærker.

Eksempelvis har vi udarbejdet en Bosch støvsuger artikel, hvor vi kigger nærmere på en række forskellige eksterne tests og viser dig de modeller som klarer sig bedst.

En Nilfisk støvsuger er også et populært valg blandt mange, da Nilfisk er kendt for at lave støvsugere i høj kvalitet, der holder mange år frem.

Du kan også læse vores Electrolux støvsuger artikel, hvis du vil vide mere om dette mærke. Electrolux har den fordel at de ofte klarer sig godt i tests, og samtidig forhandles til en rimelig pris.

Hvis du er træt af at skulle skifte støvsugerposer, så kan du også læse vores poseløs støvsuger artikel, hvor vi gennemgår de poseløse støvsugere på markedet, der klarer sig bedst i test.

Hvis du leder efter en støvsuger, som er let at tage med rundt i huset, så kan du også overveje en håndstøvsuger. I vores testoversigt af håndstøvsugere, finder du alle de modeller der klarer sig bedst i test. Især modellen Dyson V8 er populær for tiden, men det skal også nævnes at denne model er relativt dyr.

En anden mulighed er også at lade robotterne tage over støvsugningen, så du slipper for at tænke det. Du kan læse vores robotstøvsuger artikel, hvor vi viser dig alle de modeller der klarer sig bedst i test. Dog kan robotstøvugerne kun støvsuge gulvet, så hvis du skal have fjernet støv andre steder, må du selv i gang.