Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute

(4.6)

24865 anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Pris:

3.512 kr.

Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
Gå til bedste pris
støjsvag og letvægts Dyson støvsuger

Dyson V8 Absolute er en del af Dysons kraftfulde V8-serie. Vi er især imponerede over støvsugerens lange batteritid, hvilket gør støvsugning både lettere og mere effektivt. Med en række forskelligt tilbehør tilbyder det fleksibilitet til forskellige rengøringsopgaver. Dyson V8 Absolute er desuden en letvægtsmodel med stille drift, har et forbedret støvindsamlingssystem og kan omdannes til en håndholdt støvsuger for mere bekvemmelighed.

I samarbejde med Pricerunner

Dagens priser

Specifikationer

Tankkapacitet 0,5 L
Støjniveau 82 dB
Batteritid 40 min
Opladningstid 300 min
Vægt 2,6 kg
Hepa filter check-icon
aftageligt håndholdt stykke Yes
Dimensioner 22,4 x 25 x 124,4 cm

Fordele og ulemper

Fordele

  • Alsidig rengøring af alle gulvtyper
  • Har forbedret batteritid
  • Lav vægt på kun 2,61 kilo
  • Meget støjsvag
  • Nem at manøvrere

Ulemper

  • Støvbeholderen kunne være større

FAQ

Hvad er kapaciteten på støvbeholderen til Dyson V8 Absolute?
Støvbeholderen på Dyson V8 Absolute har en kapacitet på 0,54 liter, hvilket tillader en betydelig mængde støv og snavs at blive indsamlet, før den skal tømmes.
Hvor længe er batteritiden på Dyson V8 Absolute?
Batteritiden på Dyson V8 Absolute kan vare op til 40 minutter på en enkelt opladning, når man bruger den normale sugekraft.
Hvilken type tilbehør og filter følger med Dyson V8 Absolute?
Dyson V8 Absolute leveres med flere forskellige stykker tilbehør for optimal sugeevne. Det inkluderer en Soft Roller til hårde gulve, Direct Drive til tæpper, Mini Motoriseret værktøj til trapper og møbler samt Kombinationsværktøj til fint støv. Den har også et HEPA-filter og et vaskbart forfilter.
Hvad siger bruger- og ekspertanmeldelser om ydeevnen og pålideligheden af Dyson V8 Absolute?
Dyson V8 Absolute er højt rost for sin kraftige sugeevne, alsidighed og høj kvalitet, hvilket har indbragt den topkarakterer fra ExpertReviews, TechGearLab, Goodhousekeeping.co.uk, T3.com og Trustedreviews.com. Den er endda blevet døbt "Rolls Royce af støvsugere" af Gizmodo.co.uk. Dog inkluderer nogle kritikpunkter dens høje pris.

Anmeldelser og tests af Dyson V8 Absolute

Vores anmeldelse

Kundens og ekspertens foretrukne Dyson-model

Dyson V8 Absolute er en meget rost model af flere testpaneler og forbrugere, hvilket gør den til et stærkt valg for dig, der er på udkig efter en pålidelig støvsuger. Vi er imponerede over dens batteritid på 40 minutter, som gør rengøringen nemmere og mere effektiv. Vi bemærker dog, at støvbeholderen på 0,54 liter måske ikke er tilstrækkelig til større hjem. På den anden side kompenserer støvsugeren med et letvægtsdesign, der kun vejer 2,61 kg, hvilket forbedrer dens manøvredygtighed. Derudover er den støjsvag, hvilket giver en mere behagelig rengøringsoplevelse. Det poseløse design, som omfatter både HEPA og vaskbare forfiltre, er en anden funktion, vi sætter pris på. Endelig gør dens evne til at blive omdannet til en håndholdt enhed den endnu mere fleksibel.

Alt i alt er Dyson V8 Absolute et godt valg, hvis du er på udkig efter en alsidig, effektiv og støjsvag støvsuger.

4.6

Baseret på 24865 anmeldelser

Brugeranmeldelser

Google Shopping samler produkter og anmeldelser fra forskellige forhandlere, og giver et samlet overblik over produktanmeldelser og brugeroplevelser på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største e-handelsplatform med millioner af varer på tværs af produkter indenfor næsten alle kategorier. Den er især kendt for sine omfattende brugeranmeldelser, som indeholder både stjernebedømmelser og detaljerede kommentarer om produkterne.


Ekspert anmeldelser og tests

ExpertReviews.co.uk er en britisk anmeldelsesside, der laver dybdegående analyser og evalueringer af en bred vifte af forbrugerprodukter, herunder teknologi og husholdningsapparater. Sitet er kendt for sine detaljerede testprocesser, hvor produkterne bliver grundigt vurderet for ydeevne, design, brugervenlighed og værdi for pengene. ExpertReviews tilbyder omfattende guides og købsråd, hvilket gør det til en værdifuld ressource for enhver. Dyson V8 Absolute er blevet nomineret til ExpertReviews anbefaler og har fået 5 stjerner på Expert Reviews.


T3.com er en anerkendt hjemmeside, der evaluerer og tester en bred vifte af forbrugerelektronik og gadgets. Deres grundige testproces involverer praktiske vurderinger, ekspertanalyser og omfattende benchmarking. Deres tilgang giver værdifulde indsigter og hjælper dig med at træffe informerede købsbeslutninger ved at tilbyde upartiske og detaljerede anmeldelser. Dyson V8 Absolute er blevet nomineret til Platinum Award og har fået 5 stjerner på T3.


TechGearLab er et kendt website, der grundigt tester en lang række tech produkter. Deres ekspertteam udfører praktiske tests, sammenligner ydeevne, funktioner og brugervenlighed for at give objektive, dybdegående anmeldelser. Dyson V8 Absolute har fået 4.7 stjerner på Tech Gear Lab.


TechRadar leverer med sine teams i USA, Storbritannien og Australien nyheder og anmeldelser af de nyeste tech-gadgets. De lægger vægt på praktiske evalueringer og detaljerede analyser, der giver indsigt i produkter samt tech trends. TechRadar udgiver indhold til læsere over hele verden og henvender sig især til dig, der er interesseret i den seneste udvikling og anmeldelser inden for teknologisektoren. Dyson V8 Absolute har fået 4.5 stjerner på Tech Radar.


Trusted Reviews blev grundlagt i 2003, har base i Storbritannien og har siden starten haft det som mission at give uafhængig rådgivning om en bred vifte af tech produkter. Deres prioriteter er dig som læser, at forbedre deres indhold og testmetoder løbende og at fremme bæredygtighed, lighed og inklusion på deres arbejdsplads. De fokuserer på at skabe indhold, der hjælper dig med at træffe informerede, etiske og socialt ansvarlige købsbeslutninger. Dyson V8 Absolute har fået 5 stjerner på Trusted Reviews.


GoodHousekeeping er et forbrugermagasin, der er kendt for at teste en lang række produkter og give troværdige anmeldelser. Deres eksperter vurderer faktorer som ydeevne, holdbarhed, sikkerhed og brugervenlighed, så du som kunde får den bedst mulige hjælp til at træffe informerede beslutninger. Dyson V8 Absolute har fået 4.9 stjerner på Good Housekeeping.