Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Pro Elite

Pro Elite

(0)

0 anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Pris:

(Produktet er udgået) kr.

Gå til bedste pris
Gå til bedste pris
massagepistol udviklet af topatleter 

Pro Elite massagepistolen har en imponerende batterilevetid på op til 6 timer, og er, efter vores mening, et oplagt valg for atleter og professionelle træningsudøvere, der ønsker at fremskynde deres restitution. Massagepistolen er designet til at kunne klare de mest krævende massagebehandlinger, og er også ideel til dig, der oplever muskelsmerter eller spændinger i kroppen fra, eksemplevis, kontorarbejde.

  • 30 hastigheder
  • Langvarig batteritid på 6 timer og med hurtig opladning
  • Display viser hastighed og batteritid
Pro Elite

Pris:

(Produktet er udgået) kr.

Gå til bedste pris
Gå til bedste pris

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Specifikationer

Batteritid 6 timer
Vægt 1,5 kg
Slagdybde 12 mm
Hastighedstrin 30
Antal tilbehør 6
Effekt 60 W

Fordele og ulemper

Fordele

  • 6 ekstra tilbehør
  • Moderne og praktisk rejsetaske
  • 12 mm massagedybde
  • 100 dages returret
  • Fås i kulfiber eller sort

Ulemper

  • Designet er til den tungere side

FAQ

Hvad er batterilevetiden på Pro Elite massagepistolen?
Pro Elite massagepistolen har en batterilevetid på 6 timer.
Hvordan gør Pro Elite massagepistolen's hastighedsindstillinger og batterilevetid den egnet til atleter og folk der arbejder på kontor?
Pro Elite massagepistolens justerbare hastighedsindstillinger imødekommer forskellige muskelgruppers behov, hvilket gør den alsidig og kan tilpasses forskellige brugere - alt fra folk der arbejder på kontor til professionelle atleter. Dens imponerende batterilevetid på op til 6 timer pr. opladning tillader langvarig brug, hvilket er gavnligt for atleters restitution.
Hvilke tilpasningsmuligheder tilbyder Pro Elite massagepistolen til forskellige muskelgrupper?
Pro Elite massagepistolen kommer med forskellige massagehoveder; et boldhoved til knuder, et gaffelhoved til større muskelgrupper såsom ryggen, benene og balderne, og et kilehoved til svært tilgængelige områder såsom lænden og skuldrene, så hver massage kan tilpasses det enkelte behov.
Er Pro Elite massagepistolen en god investering?
Ja, Pro Elite massagepistolen er et fremragende valg til regelmæssige og længerevarende massager, takket være dens imponerende batterilevetid på op til 6 timer pr. opladning. Den er designet til at klare krævende behandlinger, hvilket gør den til en værdifuld investering.

Anmeldelser og tests af Pro Elite

Vores anmeldelse

Bedste massagepistol til atleter

Massagepistolen fra Nordicvibegun er et kraftfuldt, fleksibelt og brugervenligt redskab til at øge din velvære, og med 30 forskellige hastigheder kan du være sikker på, at den også kan hjælpe dig. Modellens RPM ligger på mellem 1.000-3.500, mens slagdybden er på 12 mm, hvilket giver en god balance mellem blød massage og dybvævsmassage.

Selvom designet er til den tunge side, er det også et tegn på modellens kvalitet og holdbarhed. Og faktisk giver tyngden et mere stabilt greb under brug, hvilket forbedrer den samlede massageoplevelse. Desuden gør faktorer som hurtig opladningstid på 2-3 timer, et display, der viser hastighed og batteritid, samt en praktisk rejsetaske massagepistolen til et godt valg for især atleter og erfarne sportsfolk.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse af: Aleksandar Kalaba

0

Baseret på 0 anmeldelser