Pastamaskine test 2021 – Her er de bedste pastamaskiner ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om de bedste pastamaskiner på markedet.

Vi har gennemgået en række forskellige modeller, som har været medtaget i diverse tests, hvor eksperter har givet dem rigtig høje scorer og flotte kommentarer.

Ekspertpanelerne i denne artikel består blandt andet af de store internationale testmagasiner Expertreviews.co.uk, Reviewed.com og Toptenreviews.com, de britiske aviser Telegraph.co.uk, Standard.co.uk og Independent.co.uk, samt husholdnings-eksperterne fra Goodhousekeeping.com.

Ved hvert produkt gennemgår vi, hvad produktet kan, og hvordan det fungerer, hvorefter vi gennemgår, hvad eksperterne har af plusser og minusser ved hver model.

Denne artikel indeholder: 
🔸 Overblik over de bedste pastamaskiner
🔸 Video-sektion, hvor man kan se, hvad man kan bruge en pastamaskine til
🔸 Guide til de forskellige typer af pasta
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Pastamaskine test 2021 – Her er de bedste modeller på markedet

Nedenfor finder du en gennemgang af de bedste pastamaskiner på markedet. Hos Forbrugsguiden har vi analyseret eksperttests fra ind og udland, og på den baggrund samlet de bedst anmeldte pastamaskiner i denne artikel. Du finder også en prissammenlignin under hvert produkt, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor du får mest pastamaskine for pengene.


Marcato Atlas 180 pastamaskine

Anbefalet hos den britiske avis Telegraph.co.uk
Anbefalet hos den britiske avis Standard.co.uk (The London Evening Standard)

Marcato Atlas 180 pastamaskine

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 577,00 Læs mere
599,00 599,00 Læs mere

.
Marcato Atlas 180 pastamaskinen har været inkluderet i 2 forskellige tests udført af henholdsvis den britiske avis Telegraph.co.uk og en anden britisk avis, The London Evening Standard.

Sammen med en række andre modeller er Marcato Atlas 180 pastamaskine blevet testet ud fra specifikke parametre såsom ydeevner, brugervenlighed, design og håndterbarhed, hvorefter der er blevet givet en endelig bedømmelse. Denne pastamaskine klarer sig godt i testene og anbefales derfor af begge aviser til forbrugerne.

Flot og bred pastamaskine

Marcato Atlas 180 pastamaskinen er en større og bredere version af den klassiske Marcato Atlas-model og passer derfor godt til den erfarne pasta-kok, der ønsker en nyere maskine. Her er tale om en manuel pastamaskine i et flot design i krombelagt, rustfrit stål, som måske fylder en del, men som ser rigtig flot ud.

Modellen kommer med både håndsving og bordholder, så den kan sættes fast på bordpladen, samt forskellige ruller til at fremstille både lasagneplader, båndpastaen fettuccine eller den firkantede tagliolini.

Velbygget model med godt tilbehør, ifølge eksperterne

Marcato Atlas 180 pastamaskine har været inkluderet i en test af flere pastamaskiner udført af den britiske avis Telegraph.co.uk.

Eksperterne er meget glade for denne model, og de forklarer, at den først og fremmest er meget velbygget og flot i sin krombelagte overflade. Herudover er modellen meget let at gøre ren, og så kan man fremstille flere typer af pasta på denne pastamaskine.

Telegraph.co.uk skriver endvidere, at Marcato Atlas 180 pastamaskine er justerbar og kommer med flere muligheder for indstillinger til tykkelse af pastaen, hvilket giver en god præcision, og så medfølger der også en meget vellykket opskriftsbog, som er en god tilføjelse.

Model med mange muligheder, ifølge eksperterne

Den britske avis The London Evening Standard har testet 5 forskellige pastamaskiner for at finde frem til de bedste på markedet, og her er Marcato Atlas 180 pastamaskine inkluderet.

Eksperterne har denne model med på deres top-liste, idet de synes, at her er tale om en god og alsidig maskine, der giver mange muligheder – blandt andet for indstillinger for tykkelse af pastaen.

Modellen kan fremstille flere typer af pasta som blandt andet båndpasta-typerne fettuccine og tagliatelle samt spaghetti. Hvis man ønsker at kunne fremstille andre typer af pasta, så kan man tilkøbe mere tilbehør.

Specifikationer ved Marcato Atlas 180 pastamaskine:
🔴 Type: Pastamaskine, manuel
🔴 Producent: Marcato
🔴 Højde: 17 centimeter
🔴 Bredde: 21 centimeter
🔴 Dybde: 24 centimeter

Udvalgte fordele ved Marcato Atlas 180 pastamaskine:
🔵 Flot model i krombelagt rustfrit stål
🔵 Bredere manuel model til den erfaren bruger
🔵 Kan fremstille flere typer af pasta
🔵 Med god opskriftsbog
🔵 Justerbar model

Her kan du se en video af Marcato Atlas 180 pastamaskine lavet af Culinary&Metal:


Marcato Atlas 150 pastamaskine

Anbefalet hos den britiske avis Independent.co.uk
Anbefalet hos den britiske avis Standard.co.uk (The London Evening Standard)
Kåret til ”Nemmest at opbevare” hos det amerikanske testmagasin Toptenreviews.com
Anbefalet hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
Anbefalet hos pastaeksperterne fra Fabulouspasta.com
Testvinder hos det amerikanske testmagasin Reviewed.com

Marcato Atlas 150 pastamaskine

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 470,00 Læs mere
0,00 709,00 Læs mere
0,00 719,00 Læs mere

.
Marcato Atlas 150 pastamaskinen har været inkluderet i 6 officielle eksperttests, hvor flere forskellige pastamaskiner er blevet testet samtidig. Her er tale om tests, der er udført af 2 aviser, 3 testmagasiner og et hold pastaeksperter, og her er alle modellerne blevet vurderet og afprøvet ud fra kriterier såsom ydeevner, præstationer, brugervenlighed og design.

Marcato Atlas 150 pastamaskinen klarer sig rigtig godt i alle 6 tests, og derfor modtager modellen flotte kommentarer og høje testplaceringer.

Kan fremstille 16 typer af pasta

Marcato Atlas 150 pastamaskinen vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en moderne klassiker, som kan give rigtig meget variation i køkkenet. Denne model kan nemlig fremstille 16 typer forskellige pastaformer, hvilket giver en høj alsidighed (det kan være nødvendigt at tilkøbe tilbehør for at kunne lave alle 16 typer).

Modellen er yderligere justerbar, og man kan selv indstille tykkelsen af pastaen – der findes hertil 10 forskellige intervaller.

Marcato Atlas 150 kommer desuden i et rigtig flot design (kan også fås i flere farver), der vil pynte på køkkenbordet, og der medfølger værktøj til at fæstne maskinen til bordet.

Bedste model til at rulle pastaen ud, ifølge eksperterne

Marcato Atlas 150 er blandt andet blevet testet af det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk, og eksperterne mener, at denne model er den bedste til at rulle pastaen ud.

Udrulningen giver nemlig en helt blød og glat pasta, og håndtaget er hertil særdeles godt at holde på. Derfor er det intet besvær med at få pastaen udrullet, hvilket andre modeller har problemer med, ifølge eksperterne.

Expertreviews.co.uk skriver også, at Marcato Atlas 150 giver muligheden for at få meget tynd pasta, og dette klarer den endda bedre end de fleste andre modeller, og så er eksperterne meget begejstrede for de mange indstillingsmuligheder for tykkelsen af pastaen.

Også testmagasinet Toptenreviews.com har testet denne pastamaskine, og eksperterne herfra er ligeledes meget glade for modellen og dens ydeevner. De nævner dertil, at denne model er meget let at opbevare, hvilket er et klart plus.

Den komfortable model, ifølge eksperterne

Marcato Atlas 150 pastamaskine har også været inkluderet i avisen Standard.co.uk’s test af 5 forskellige pastamaskiner, og eksperterne herfra kommenterer, at det både er smart, at man kan få modellen i flere farver, og så kan denne model fremstille papirstynd pasta – noget andre modeller har sværere ved.

Den britiske avis Independent.co.uk har også testet Marcato Atlas 150, og de anbefaler især denne model til den forbruger, der ønsker en model med høj komfort. Denne model er nemlig meget let at anvende, og håndtaget er rigtig let at bruge, skriver deres testpanel.

Pastamaskinen roses også for ikke at skulle bruge nær så meget mel som de øvrige modeller, for at pastaen ikke kommer til at sidde fast, og så er modellen tung og solid og føles som om, den er bygget til at holde et helt liv.

Specifikationer ved Marcato Atlas 150 pastamaskine:
🔴 Type: Pastamaskine, manuel. Elektronisk tilbehør kan tilkøbes.
🔴 Producent: Marcato
🔴 Højde: 20,3 centimeter
🔴 Bredde: 20,3 centimeter
🔴 Dybde: 17,8 centimeter

Udvalgte fordele ved Marcato Atlas 150 pastamaskine:
🔵 Kan fremstille op til 16 forskellige typer af pasta
🔵 10 indstillinger for tykkelse af pasta
🔵 Flot design
🔵 Ruller pastaen meget glat og blødt ud
🔵 Let at opbevare

Her kan du se en videopræsentation af Marcato Atlas 150 pastamaskine lavet af Marcato Pasta:


KitchenAid pastavalse-sæt

Anbefalet hos den britiske avis Standard.co.uk (The London Evening Standard)
Anbefalet hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
Anbefalet hos den britiske avis Independent.co.uk

KitchenAid pastavalse-sæt

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 1.709,00 Læs mere
1.788,00 1.788,00 Læs mere
0,00 1.904,00 Læs mere
0,00 1.999,00 Læs mere
0,00 2.339,00 Læs mere

.
Denne model er ikke som sådan en pastamaskine. Her er tale om et valsesæt til KitchenAid køkkenmaskinen, som man sætter sammen for at kunne fremstille pasta.

Valsesættet har været inkluderet i 3 forskellige eksperttests, som er udført af eksperter fra 2 aviser og et testmagasin.

Her er tale om de britiske aviser The London Evening Standard og Independent.co.uk samt det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk, og alle 3 tests er udført som en gruppe-test, således at flere forskellige modeller er blevet afprøvet og vurderet samtidig.

KitchenAid pastavalse præsterer godt i forhold til konkurrenterne, og derfor anbefaler alle eksperterne den til forbrugerne.

Valsesæt til køkkenmaskine

Som nævnt er her tale om et valsesæt, som man fæstner til sin KitchenAid køkkenmaskine, og herefter kan man fremstille pasta. Sættet består af 3 forskellige dele – nemlig en pastarulle, spaghettivalse og fettuccinevalse, hvilket gør, at man både kan udrulle og forme pastadejen.

Når man ruller pastaen ud, gøres dette i en bredde på 15 centimeter, og hertil findes der 8 indstillinger for tykkelse, således at man kan få pastaen i den form, man ønsker den. Hertil medfølger også en rengøringsbørste, så man lettere kan fjerne dej og mel fra både rullen og valsen.

Godt tilbehør til KitchenAid køkkenmaskinen, ifølge eksperterne

KitchenAid pastavalse er blevet testet af den britiske avis The London Evening Standard sammen med 4 andre pastamaskiner. Her er valserne blevet testet i samarbejde med en KitchenAid køkkenmaskine.

Eksperterne forklarer, at disse valse er et godt tilbehør til ens KitchenAid køkkenmaskine, for så slipper man for at rulle pastaen ud selv. Man kan blot mikse dejen sammen på selve maskinen, hvorefter tilbehøret fremstiller pastaen. Eksperterne bemærker yderligere, at dette værktøj især er godt til at fremstille lasagne og tortellini.

Utrolig veldesignet sæt, ifølge eksperterne

KitchenAid valse-sæt er også blevet testet af testmagasinet Expertreviews.co.uk, som er virkelig imponerede over dette sæt. Det nævnes dog, at det er nødvendigt at eje en KitchenAid køkkenmaskine for at kunne anvende dette tilbehørssæt.

Men har man det, så vurderer eksperterne, at sættet er en rigtig god investering, som sagtens kan udgøre det for en ”rigtig” pastamaskine.

Eksperterne forklarer, at det fungerer let at lave pastadejen på selve køkkenmaskinen, og kvaliteten bliver rigtig høj. Herefter fæstnes tilbehøret, og rullen fremstiller let den tykkelse af pastaen, som man ønsker, og eksperterne fremhæver, at man kan få papirstynd pasta endda. Herefter anvendes den ønskede valse, og dette fungerer også let.

Specifikationer ved KitchenAid pastavalse-sæt:
🔴 Type: Valsesæt til KitchenAid køkkenmaskine – inklusiv pastarulle, spaghettivalse og fettuccinevalse.
🔴 Producent: KitchenAid
🔴 Bredde: 15 centimeter

Udvalgte fordele ved KitchenAid pastavalse-sæt:
🔵 Sæt med pastarulle og 2 valser
🔵 8 indstillinger for tykkelse
🔵 Rengøringsbørste medfølger
🔵 Fungerer i samarbejde med KitchenAid køkkenmaskinen
🔵 God investering, hvis man har en KitchenAid køkkenmaskine

Her kan du se en videopræsentation af KitchenAid pastavalse-sæt lavet af Coop.dk:


Marcato Ampia 150

9 ud af 10 point hos det tyske magasin Nudelmaschinen-vergleich.de
God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de 
Anbefalet af onlinemagasinet Bestadvisor.com

Marcato Ampia 150

 

i samarbejde med PriceRunner

Marcato Ampia 150 er blevet testet og anmeldt af tre ekspertkilder, hvilket inkluderer Nudelmaschinen-vergleich.de, Testberichte.de og Bestadvisor.com. Alle eksperter er begejstrede for pastamaskinen, som de har givet en god anmeldelse.

I deres anmeldelser skriver de, at det er en praktisk pastamaskine, der kan bruges til at lave lækkert pasta. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med prisen.

Ideel til hjemmelavet pasta, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Marcato Ampia 150 en rigtig god pastamaskine, hvor eksperterne fra Nudelmaschinen-vergleich.de skriver, at det er en solid og holdbar model, der kan holde i mange år frem i tiden.

Eksperterne fra Testberichte.de fremhæver, at dette er en model, som er ”ideel til hjemmelavet pasta”. Den kommer nemlig med flere praktiske funktioner, der gør det muligt at lave en lækker pasta til alverdens opskrifter.

Bestadvisor.com er enige i flere af disse betragtninger og hæfter sig ydermere ved, at Marcato Ampia 150 er lavet i et flot design. Dog nævner flere eksperter, at den er dyrere end andre modeller på markedet.

Holdbar pastamaskine

Med Marcato Ampia 150 får man en holdbar pastamaskine, der er fremstillet i rustfrit stål med en krombelægning og håndsving. Den er lavet i Italien, hvorfor man kan være sikker på, at den er produceret af robuste og solide materialer.

Derudover kommer maskinen med håndsving samt med en bordholder og tre pastaruller. Pastarullerne er integreret i selve pastamaskinen. Marcato Ampia 150 kan desuden både bruges til at lave lasagne, tagliolini og fettuccine.

Nem rengøring

Marcato Ampia 150 er nem at rengøre, da den blot skal rengøres med en klud eller en børste. Dog kan den også rengøres med pastadej, da man ikke skal bruge vand på maskinen.

Hvis pastamaskinen skal rengøres grundigere, kan den skilles ad og renses med enten en børste eller en pensel.

Sidst men ikke mindst har Marcato Ampia 150 en rulle til lasagneplader, der har en justerbar tykkelse på mellem 0,6 og 4,8 mm. Der er også ruller til fettuccine på 6 mm. og ruller til tagliolini på 1,5 mm.

Specifikationer ved Marcato Ampia 150:
🔴 Type: Pastamaskine, manuel
🔴 Producent: Marcato
🔴 Højde: 14 centimeter
🔴 Bredde: 20,3 centimeter
🔴 Dybde: 20,3 centimeter

Udvalgte fordele ved Marcato Ampia 150:
🔵 Flere pastaruller
🔵 Nem rengøring
🔵 Bordholder
🔵 Holdbar model
🔵 Håndsving

Her kan du se en præsentationsvideo af Marcato Ampia 150. Videoen er produceret af Marcato Pasta Machines:


Funktion Pastamaskine

5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler KitchenOne.dk

Funktion Pastamaskine

 

i samarbejde med PriceRunner

Funktion Pastamaskine er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en favorit hos forbrugerne. Pastamaskinen har nemlig fået 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler KitchenOne.dk.

Her skriver forbrugerne, at Funktion Pastamaskine fungerer, som den skal. De nævner ikke mange ulemper ved modellen andet end, at maskinens håndsving sommetider falder af.

Perfekt pastamaskine, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos den danske forhandler KitchenOne.dk er Funktion Pastamaskine en ”super skøn” pastamaskine, der kan lave en lækker hjemmelavet pasta. Eksempelvis skriver en bruger, at dette er en ”perfekt” maskine, mens andre skriver, at den fungerer, som den skal.

En anden bruger forklarer ydermere, at Funktion Pastamaskine ”virker som forventet”, hvilket altid er et plus. Dog nævner en enkelt bruger, at maskinens håndsving sommetider kan falde ret let af.

Nem betjening

Med Funktion Pastamaskine er det muligt at lave hjemmelavet pasta på kun et par minutter. Den er udført i rustfrit stål og er yderst nem at betjene, da den drives ved hjælp af håndkraft på selve håndsvinget.

Man skal derfor blot dreje på håndtaget og lade maskinen trække selve dejen ind. Når dejen er rullet helt tyndt ud, kan man vælge hvilken type pasta, man ønsker. Funktion Pastamaskine kan nemlig både bruges til at lave spaghetti, tortellini, gnocchi, ravioli eller lasagneplader.

Kan bruges til andet end pasta

Udover at benytte Funktion Pastamaskine til pasta er det ligeledes muligt at anvende maskinen til udrulning af eksempelvis dej til tærter eller fondant til kager. Det er derfor en alsidig model, som kan bruges til flere formål i et køkken.

Når man er færdig med at anvende maskinen, er den let at rengøre. Dette skal foregå med enten en blød børste eller en svamp. Den må ikke vaskes med vand eller komme i opvaskemaskinen.

Specifikationer ved Funktion Pastamaskine:
🔴 Type: Pastamaskine, manuel
🔴 Producent: Funktion
🔴 Bredde: 18 centimeter

Udvalgte fordele ved Funktion Pastamaskine:
🔵 Nem rengøring
🔵 Multifunktionel model
🔵 Kan lave flere typer pasta
🔵 Nem betjening
🔵 Lavet af rustfrit stål


Philips Viva pastamaskine

Anbefalet hos den britiske avis Telegraph.co.uk
Anbefalet hos den britiske avis Independent.co.uk
Testvinder hos det amerikanske testmagasin Toptenreviews.com
Anbefalet hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
Kåret til ”Bedste elektroniske pastamaskine” hos pastaeksperterne fra Fabulouspasta.com
Testvinder hos det britiske teknologimagasin Wired.co.uk

Philips Viva pastamaskine

.

 

i samarbejde med PriceRunner

Philips Viva pastamaskine har været inkluderet i en lang række af forskellige eksperttests – nemlig hele 6 af slagsen.

Her er tale om 6 tests, hvor eksperterne har testet flere modeller ad gangen, og hvor alle modellerne er blevet vurderet ud fra de samme kriterier og forhold, hvorefter der er blevet givet en endelig score.

Philips Viva pastamaskinen klarer sig rigtig godt i alle 6 tests, og det belønnes med 2 kåringer som testvinder, 3 kåringer som anbefalingsværdi og en kåring som ”bedste elektroniske pastamaskine”.

Kan lave mange forskellige pastatyper

Philips Viva pastamaskinen vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker at kunne lave mange forskellige typer af pasta, og som ønsker en elektronisk maskine.

Modellen klarer selv at blande, ælte og forme pastaen efter forbrugerens ønsker, og det betyder, at man både kan fremstille for eksempel spaghetti, lasagneplader, penne eller fettuccine på maskinen. Ønsker man ekstra smag og en lidt sundere pasta, så kan man også tilsætte grøntsager til fremstillingen af pastaen.

Hurtig og effektiv, ifølge eksperterne

Philips Viva pastamaskinen er blandt andet blevet testet af den britiske avis Telegraph.co.uk sammen med 7 andre modeller.

Eksperterne er meget begejstrede for denne maskine og forklarer, at her godt nok er tale om noget af en investering, men til gengæld er det en meget effektiv måde at få frisk pasta uden at skulle hverken anstrenge sig særlig meget eller bruge meget tid på arbejdet.

Den britiske avis Telegraph.co.uk bemærker også, at Philips Viva pastamaskinen er meget kompakt og gør alting automatisk, og modellen er så hurtig, at man kan få 450 gram frisk pasta på kun 18 minutter. Som en ekstra bonus er denne pastamaskine også let at rengøre, da maskinens dele kan tages af, ifølge eksperterne.

Denne pastamaskine er desuden blevet testet af pastaeksperterne fra Fabulouspasta.com, og også her hersker der stor begejstring for modellen – faktisk så meget, at den kåres til ”bedste elektroniske pastamaskine”.

Klarer det hele selv, ifølge eksperterne

Også en anden britisk avis, Independent.co.uk, har testet Philips Viva pastamaskine sammen med 7 andre modeller, og her er eksperterne ligeledes imponerede over modellen. Det forklares, at denne pastamaskine klarer alting selv, så det eneste, man skal gøre, er at tilsætte ingredienserne, og så fremstilles der nok mad til at kunne mætte op til 4 personer med det samme.

Eksperterne er også begejstrede for, at der medfølger en del tilbehør, så man kan lave mange pastaformer, og så synes de også, at størrelsen er rigtig god, for modellen er kompakt og let at opbevare.

Også testmagasinet Expertreviews.co.uk har afprøvet Philips Viva pastamaskinen, og eksperterne herfra er generelt enige med de øvrige eksperter.

Expertreviews.co.uk nævner dog også, at det er smart, at modellen kommer inklusiv en opskriftsbog, således at man lettere kan eksperimentere med forskellige pastaformer, men dog skal man være meget omhyggelig med at anvende de rette mål, hvis den færdige pasta hverken skal blive for våd eller for tør.

Specifikationer ved Philips Viva pastamaskine:
🔴 Type: Pastamaskine, elektronisk
🔴 Producent: Philips
🔴 Højde: 35 centimeter
🔴 Bredde: 13,5 centimeter
🔴 Dybde: 28,9 centimeter

Udvalgte fordele ved Philips Viva pastamaskine:
🔵 Kan fremstille mange typer af pasta
🔵 Kan selv blande, ælte og forme
🔵 Elektronisk model
🔵 Kompakt model, der er let at opbevare
🔵 Hurtig og effektiv, ifølge eksperterne

Her kan du se en videopræsentation af Philips Viva pastamaskine lavet af Philips:


Imperia iPasta

Anbefalet hos den britiske avis Telegraph.co.uk
Testvinder hos den britiske avis Independent.co.uk
Kåret til ”Bedste budget-model” hos det amerikanske testmagasin Toptenreviews.com
Anbefalet hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
Anbefalet hos det amerikanske testmagasin Reviewed.com

Imperia iPasta

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

.
Imperia iPasta har været inkluderet i 5 forskellige officielle tests, hvor eksperter har testet og vurderet flere modeller. Her er tale om tests udført af henholdsvis de britiske aviser Telegraph.co.uk og Independent.co.uk samt testmagasinerne Toptenreviews.com, Expertreviews.co.uk og Reviewed.com. Imperia iPasta klarer sig rigtig godt i alle tests, og det belønnes med klare anbefalinger som en god model til forbrugerne.

Robust og manuel model

Imperia iPasta hører til de manuelle pastamaskiner, hvor man selv skal rulle pastaen ud. Her er tale om en flot og enkel model i forkromet stål, som er meget robust og solidt bygget, således at den kan holde i mange år.

Der medfølger både en pastavalse og en lasagnevalse, således at man kan fremstille både lasagneplader, tagliatelle og båndpastaen fettuccine, men man kan tilkøbe yderligere tilbehør, så man også kan lave flere typer af pasta og pastaretter.

Let i brug, ifølge eksperterne

Imperia iPasta er blandt andet blevet testet af den britiske avis Telegraph.co.uk sammen med 7 andre pastamaskiner, og eksperterne herfra er generelt glade for modellen. De fremhæver især, at Imperia iPasta kan sættes smart fast på bordpladen, hvilket giver frie hænder til at håndtere pastadejen bedre. Eksperterne forklarer også, at modellen er utrolig let at bruge, og det samme gælder for rengøringen, således at både lette og svært tilgængelige steder kan nås.

Telegraph.co.uk kommer i deres anmeldelse af denne pastamaskine også ind på, at det er en stor fordel, at modellen er justerbar, således at man kan fremstille flere typer af pasta på den.

Leder man efter en lidt mere prisvenlig model, så vil denne pastamaskine også være et godt valg på den front – testmagasinet Toptenreviews.com skriver nemlig i deres anmeldelse, at her er tale om testens bedste budget-model.

Klar testvinder, ifølge eksperterne

Imperia iPasta har også været inkluderet i en test af i alt 8 pastamaskiner udført af den britiske avis Independent.co.uk, og her udnævnes modellen til testvinder. Dette begrundes med, at denne maskine er utrolig godt bygget, og så præsterer den rigtig godt med det samme – i første forsøg blev pastaen virkelig god, og ifølge eksperterne tager det noget længere tid at lære de andre maskiner at kende.

Herudover roses Imperia iPasta også for at have en smart justerbarhed og muligheden for at fastspænde den til bordpladen.

Testmagasinet Expertreviews.co.uk har desuden testet denne model, og de kalder den for ”den bedste pastamaskine, man kan købe”. Dette begrundes med, at her er tale om en model, der stort set har det hele, og det eneste minus ved modellen er, at bakken hurtigt kan rykke sig under arbejdet.

Specifikationer ved Imperia iPasta:
🔴 Type: Pastamaskine, manuel
🔴 Producent: Imperia
🔴 Højde: 16 centimeter
🔴 Bredde: 21 centimeter
🔴 Dybde: 20,5 centimeter

Udvalgte fordele ved Imperia iPasta:
🔵 Flot model i forkromet stål
🔵 Manuel maskine
🔵 Robust bygget
🔵 Let at anvende
🔵 Præsterer godt med det samme, ifølge eksperterne

Her kan du se en videopræsentation af Imperia iPasta lavet af Lineapasta:


Imperia La Pastia Italiana – sæt

82 ud af 100 point hos det britiske Good Housekeeping Institute

Imperia La Pastia Italiana – sæt

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

.
Imperia La Pastia Italiana sættet er blevet testet af et enkelt hold eksperter, og de kommer fra det britiske Good Housekeeping Institute, som har fokus på hus, have og hjem.

Her er tale om en solo-test, hvor der kun har været fokus på denne ene model, og herefter er der givet point på en skala, der går til 100 point.

Eksperterne er meget begejstrede for Imperia La Pastia Italiana, og derfor modtager denne model 82 point ud af 100 mulige, hvilket er en rigtig høj score.

Model i sæt med meget tilbehør

Imperia La Pastia Italiana kommer som et helt sæt, hvilket vil gøre brugen meget mere alsidig. Modellen er skabt i forkromet stål i Italien, hvor mærket Imperia er meget populært.

Der findes 6 forskellige indstillinger for tykkelse af pastaen, og dertil kommer, at man kan fremstille mange typer af pasta – der medfølger nemlig 2 pastavalser (til tagliatelle, spaghetti, fettuccine og lasagnette) plus en ravioli-form og en kagerulle.

God til den eksperimenterende forbruger, ifølge eksperterne

Imperia La Pastia Italiana er blevet testet af Good Housekeeping Institute, der beskæftiger sig med hus, have og hjem og dertil produkter til hjemmet.

Eksperterne er meget begejstrede for denne model og giver den en høj score. Det begrundes med, at modellen ifølge eksperterne først og fremmest kommer med meget tilbehør, så man kan lave mange typer af pasta, og så kan den også fæstnes til bordet, således at det er lettere at arbejde.

Eftersom der medfølger en del tilbehør, så bemærker eksperterne, at denne model især er fordelagtig for den eksperimenterende hjemme-kok.

Robust i brug, ifølge eksperterne

Good Housekeeping Institute forklarer også, at Imperia La Pastia Italiana føles meget robust og solid i brug, og når den spændes fast til bordet, så sidder den godt fast.

Under brugen af modellen lægger eksperterne mærke til, at pastaen glider utrolig nemt igennem pladerne, men af og til knækker dejen, hvilket gør, at der sætter sig pastadej fast inde i modellen, som kan være svært at få ud.

Eksperterne bemærker også, at det kan være lidt svært at skifte imellem indstillingerne for tykkelse, når man har mel på hænderne.

Good Housekeeping Institute giver Imperia La Pastia Italiana karakterer ud fra 4 forskellige parametre, som inkluderer brugervenlighed, design, præstation og instruktioner. Modellen scorer rigtig højt på brugervenlighed med 5 ud af 5 point og får også en næsten topkarakter på parameteret design med 4,5 ud af 5. Præstation får 4 point og instruktioner 3,5 points.

Specifikationer ved Imperia La Pastia Italiana – sæt:
🔴 Type: Pastamaskine, manuel
🔴 Producent: Imperia
🔴 Højde: 16 centimeter
🔴 Bredde: 21 centimeter
🔴 Dybde: 20,5 centimeter

Udvalgte fordele ved Imperia La Pastia Italiana – sæt:
🔵 Kommer i et helt sæt
🔵 Model med meget tilbehør
🔵 6 forskellige indstillinger for tykkelse
🔵 Robust model
🔵 Fordelagtig til den eksperimenterende forbruger, ifølge eksperterne


Imperia La Fabbrica Della Pasta

Til pastanørden

Imperia La Fabbrica Della Pasta

 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

.
Modellen Imperia La Fabbrica Della Pasta har ikke været inkluderet i nogen officielle eksperttests, men vi har alligevel valgt at tage denne model med af flere grunde: For det første er her tale om en Imperia-model, som er kendt for at producere gode modeller, og så er her tale om en sand nørde-model, der kommer med alt, hvad pastanørden kunne tænke sig at få brug for.

Model i stort sæt

Imperia La Fabbrica Della Pasta er en flot og interessant pastamaskine, der er skabt i forkromet stål i Italien, hvor Imperia er et af de førende mærker inden for produktion af pastamaskiner.

Modellen kommer yderligere som et helt sæt, og her er tale om et stort et, som ud over selve pastamaskinen inkluderer en lang række af tilbehør. Derfor vil dette sæt være ideelt til den forbruger, der virkelig ønsker at kunne nørde og eksperimentere med pastafremstilling.

Meget tilbehør

Imperia La Fabbrica Della Pasta sættet inkluderer derfor både pastamaskine, håndtag til udrulning, pastaskærer, 3 forskellige valser og 2 skeer af træ.

Alt dette tilbehør betyder, at man får en mere komplet pasta-oplevelse, som minder om de professionelles. Man kan nemlig nu fremstille 5 typer af pasta på modellen, og det er muligt at tilkøbe mere tilbehør, hvis man for eksempel også ønsker at kunne fremstille lasagnette, fettuccine og tagliatelle.

6 indstillinger for tykkelse

Når man fremstiller pasta på denne model, så har man også muligheden for at kunne indstille tykkelsen af pastaen. Imperia La Fabbrica Della Pasta er nemlig justerbar og kommer med 6 forskellige indstillinger for tykkelse – dermed kan man både få en helt papirstynd pasta eller en grovere.

Imperia La Fabbrica Della Pasta er yderligere skabt til at være meget robust og solid, og modellen kan holde i rigtig mange år.

Specifikationer ved Imperia La Fabbrica Della Pasta:
🔴 Type: Pastamaskine
🔴 Producent: Imperia
🔴 Højde: 16 centimeter
🔴 Bredde: 21 centimeter
🔴 Dybde: 20,5 centimeter

Udvalgte fordele ved Imperia La Fabbrica Della Pasta:
🔵 Flot design
🔵 Skabt af italienske professionelle
🔵 Helt sæt med meget tilbehør
🔵 Kan fremstille 5 typer af pasta – med mulighed for at tilkøbe mere tilbehør
🔵 Justerbar model med 6 indstillinger for tykkelse af pastaen


Imperia Restaurant

God til restauranter
Anbefalet hos den britiske avis Independent.co.uk

Imperia Restaurant

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 2.862,00 Læs mere

.
Modellen Imperia Restaurant har været med i en gruppe-test hos den britiske avis Independent.co.uk, hvor flere forskellige pastamaskiner har været testet samtidig. Imperia Restaurant og de øvrige modeller er blevet vurderet ud fra blandt andet kriterierne ydeevner, præstationer, design og brugervenlighed, og baseret på disse vurderer eksperterne, at denne pastamaskine er rigtig velfungerende.

Denne model vil yderligere være et godt valg for den semi-professionelle forbruger, der ønsker den samme høje kvalitet, som kan fås af faglærte kokke på restauranter – modellen er nemlig skabt til netop professionelt brug på restauranter.

Professionel model

Imperia Restaurant hører til de elektroniske og professionelle pastamaskiner, som bliver anvendt på hoteller og restauranter, hvor der skal laves meget frisk pasta fra bunden. Derfor er denne model af meget høj kvalitet, og det afspejles også af prisen, som ikke ligger mod den lave ende. Denne model er nemlig markant dyrere end de fleste andre pastamaskiner til hjemmet.

Eftersom her er tale om en professionel model, så er den skabt til at lave store mængder af pasta, og det inkluderer, at modellen kan arbejde med op til 12 kilo pasta per time. Herudover kan man fremstille meget brede pastastykker på helt op til 21 centimeter – og disse kan komme i 10 forskellige tykkelser.

Kan fremstille 7 forskellige pastatyper

Eftersom Imperia Restaurant er en professionel pastamaskine, så kan modellen også fremstille flere forskellige typer af pasta. Her er tale om hele 7 slags, og derfor medfølger der også 7 forskellige valser.

Man kan fremstille følgende pastatyper på modellen: spaghetti, capelli angelo, tagliatelle, trenette, fettuccine, lasagneplader og lasagnette. Herudover er selve modellen skabt til at være robust og solid, eftersom den er designet til at blive brugt meget ofte. Også anvendelsen er meget let, for modellen er altid klar til brug, og så kræver den kun meget lidt rengøring – blot en eftertørring med en blød klud efter brug.

Et godt valg, ifølge eksperterne

Imperia Restaurant er blevet testet i en større test af forskellige pastamaskiner udført af den britiske avis Independent.co.uk. De britiske eksperter er meget begejstrede for denne model og anbefaler den varmt til forbrugerne.

Det gør de, da de synes, at denne model er meget solid og robust bygget, og så tilbyder den gode valgmuligheder for indstilling af tykkelse og fremstilling af forskellige typer af pasta. Modellen producerer yderligere kvalitetspasta, og modellen kræver stort set ikke tilvænning.

Specifikationer ved Imperia Restaurant:
🔴 Type: Pastamaskine, elektronisk
🔴 Producent: Imperia
🔴 Højde: 30 centimeter
🔴 Bredde: 22 centimeter
🔴 Dybde: 25 centimeter

Udvalgte fordele ved Imperia Restaurant:
🔵 Professionel model
🔵 Skabt til restauranter
🔵 Kan lave brede pastastykker
🔵 Kan fremstille 7 typer af pasta
🔵 Let rengøring

Her kan du se en videopræsentation af Imperia Restaurant lavet af Lineapasta:


Video-guides: Sådan kan du bruge din pastamaskine

Hvis man hører til den gruppe, der ikke helt er sikre på, om man bør anskaffe sig en pastamaskine, så er det måske fordi, man ikke helt ved, hvad den egentlig kan. En pastamaskine kan nemlig bruges på mange forskellige måder og til mange typer af pasta, hvilket kan gøre, at man let taber overblikket.

Herunder har vi samlet nogle video-guides, som hver især viser, hvordan man anvender pastamaskinen til forskellige formål:

Pastadej – sådan laver du den perfekte pastadej:


Taglierini – lær at lave den bedste taglierini:


Pastatyper – guide til 29 forskellige pastaformer:


Gnocchi – guide til den bedste gnocchi:


Pastaformer – sådan laver du forskellige pastaformer:


Jamie Oliver guider – sådan laver du nem og lækker pasta på kun 5 minutter:


Dansk guide – lær at lave din egen pastadej:


Spaghetti Carbonara: Lav den rigtige Spaghetti Carbonara:


Nem pasta: Sådan laver du hurtig og let spaghetti:


Porcini – lær at lave den perfekte Porcini svampe-pasta:


Pasta-pesto – sådan laver du pasta-pesto med aubergine:


Chicken Ragu – lær at lave den bedste Chicken Ragu:


Klassikeren – sådan laver du den klassiske Spaghetti and Meatballs:


Guide til de forskellige typer af pasta

Pasta er ikke bare pasta, for der findes rigtig mange forskellige typer. Nogle typer pasta kender de fleste – som fettuccine, penne og tortellini – men der findes flere hundrede former for pasta, der kommer i både forskellige farver og former. Pastaen stammer fra Italien, og de 20 forskellige italienske regioner har alle forskellige køkkener med bestemte præg – det gælder også for pastaen.

Baseret på ekspertviden fra den britiske Bbcgoodfood.com guider vi her til hvilke former for pasta, som du bør kende:

Bigoli

Bigoli-pasta stammer fra det nordlige Italien og kendetegnes ved at være tykke og nudel-agtige spaghettier. Bigoli fremstilles ofte af fuldkorns-hvede, smør og æg fra ænder. Denne type pasta serveres bedst sammen med lette saucer, der er baseret på fisk eller skaldyr og fløde/oliebaserede saucer – det samme gør sig gældende for de fleste pastatyper, der er lange og forholdsvist tynde.

Chitarra

Chitarra stammer fra Abruzzo-regionen i det centrale Italien og kendetegnes ved at være lange og tynde spaghettier. Navnet Chitarra betyder på dansk ”guitar”, og de henviser til fremstillingsmetoden. Denne foregår nemlig ved, at Chitarra-pastaen skæres ved hjælp af et harpe-lignende værktøj, der minder om guitarstrenge, så den bliver lang og tynd. Chitarra serveres bedst til de helt bløde saucer, der enten er baseret på olie eller fløde.

Farfalle    

FarfalleFarfalle-pastaen kaldes også for buttefly-pasta på grund af deres form, men oversat fra italiensk, betyder farfalle faktisk ”sommerfugl”. Farfalle er ofte børnenes favorit på grund af formen, og de serveres bedst med de tykkere saucer (som for eksempel tomatsauce) eller som hovedingrediens i kold pastasalat.

Fettuccine

Fettuccine kaldes også bånd-pasta på grund af formen, som er bredere og fladere end for eksempel spaghetti. Fettuccine er en af de mest udbredte pastatyper og er meget frisk i konsistensen. Fettuccine serveres bedst med fisk og skaldyr eller sammen med en tyk og cremet sauce.

Fusilli

Fusilli har en spiralform, ligner lidt en proptrækker, og kommer i en kort form. Fusilli fungerer særdeles godt i retter med kraftige stykker grøntsager eller de tykkere kødsaucer, idet kødet eller grøntsagerne let sætter sig fast i ”proptrækkeren”, og dermed bliver de lettere at indtage.

Gigli    

GigliGigli-pasta stammer fra regionen Toscana i det mere centrale Italien og betyder på dansk ”liljer”. Gigli kendetegnes ved at være små og snoede i en drejet form og stammer oftest fra Firenze, der har en lilje som emblem.

Linguine

Linguine betyder direkte oversat ”lille tunge” og minder en del om fettuccine. Linguine er nemlig ligeledes en flad pastatype, men denne er tillige længere og smallere i formen. Serveres bedst sammen med de lettere saucer eller blot alene sammen med olivenolie eller pesto. Linguine er også velfungerende sammen med skaldyr som rejer.

Orecchiette

Orecchiette kommer fra det sydlige Italien og har en lille, rund og udhulet form – ligesom et ”lille øre”, som Orecchiette også kaldes. Orecchiette serveres bedst med retter med broccoli, ansjoser, chili og hvidløg.

Penne   

PennePenne er en af de pasta-typer, som de fleste kender. Penne stammer fra Syditalien og karakteriseres ved at være små og korte med skrå afskæringer. Penne betyder oversat til dansk ”pen” eller ”fyldepen”, og navnet henviser dermed til den skrå afskæring. Penne serveres bedst sammen med rige tomat- eller kødsaucer.

Ravioli

Ravioli er pasta, der enten er fyldt med kød, ost eller grøntsager (eller alle sammen på én gang), så Ravioli er en hel ret i sig selv. Serveres bedst med de simplere og enklere saucer, frisk spinat og oliven.

Strozzapreti

Strozzapreti-pastaen stammer fra det nordlige Italien og kendetegnes ved at være små, korte og sammensnoede. Navnet betyder oversat til dansk ”præste-kvæler” og er inspireret af historier om, at grådige præster fik serveret Strozzapreti af borgerne, hvorefter de blev kvalt af den spøjse form. Strozzapreti serveres bedst med lette og bløde saucer, som kan sætte sig fast i formen. Kan også med fordel serveres sammen med pesto.

Tortellini   

TortelliniTortellini minder meget om ravioli, idet her også er tale om en fyldt pastatype. Tortellini er små bidder i sig selv og fyldt med for eksempel kød eller ost. Deres unikke form og robuste konstruktion gør tortellini velegnet til supper eller salater.

Trofie

Trofie-pasta stammer også fra det nordlige Italien og kendetegnes ved at have en snoet form. Dog er trofie længere og tyndere i formen også. Trofie serveres bedst sammen med pesto og kartofler.


Kend din pasta baseret på formen

I det ovenstående har vi gennemgået nogle af de mest kendte pastatyper. I det følgende vil vi gennemgå flere forskellige pastatyper baseret på formen for at give et bedre overblik over de mange typer af pasta:

De lange og tynde pasta-typer    

De lange og tynde pasta-typer–       Spaghetti

–       Linguine

–       Fusilli lunghi

–       Vermicelli

–       Capellini

–       Spaghettini

–       Bucatini

De lange båndpasta-typer

–       Tagliatelle

–       Pappardelle

–       Fettuccine

–       Mafaldine

–       Stringozzi

–       Trenette

Pasta i skal-former   

Pasta i skal-former–       Conchiglie

–       Lumache

–       Lumaconi

De spiralformede pastatyper

–       Fusilli

–       Trofie

–       Strozzapreti

–       Caserecce

–       Gemelli

–       Rotini 

De rørformede pastatyper

–       Penne

–       Rigatoni

–       Macaroni

–       Paccheri

–       Tortiglioni

–       Trenne

–       Manicotti

–       Ditalini

–       Cannelloni

Mini-formede pastatyper   

Mini-formede pastatyper–       Orzo

–       Fregola

–       Canestrini

–       Stelline

–       Risi

–       Quadrettini

–       Anelli

Fyldte pastatyper

–       Ravioli

–       Tortellini

–       Cappelletti

–       Agnolotti

Tip til pastatyper – hold øje med endelserne

Som regel er de pastatyper, der ender på ”ini”, en mindre version af den originale type, hvor pastatyper, der ender på ”oni”, ofte er en længere version.

Som eksempel kan nævnes fusilli og dens familiemedlemmer ”fusillini” (en mindre version af fusilli) og ”fusillioni” (en længere version af fusillien).


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke pastamaskiner er bedst i test?

Philips Viva, Imperia iPasta og Marcato Atlas 150

🤓 Hvordan er pastamaskinerne blevet testet?

Pastamaskinerne er blevet testet ud fra deres evner til at lave forskellige former for pasta og resultaterne der af.

🤔 Hvordan vælger jeg den rette model?

Start med at finde ud af om du ønsker en automatisk pastamaskine, eller om du er mere til de klassiske hånddrevene modeller. Dernæst bør du kigge på ting så som pris, brugervenlighed og størrelse.


Pastamaskine test – anvendte kilder samt links

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet forskellige pasta-maskiner, inklusiv modellerne Philips Viva pastamaskine, Imperia iPasta, Marcato Atlas 150 pastamaskine og KitchenAid valsesæt.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Goodhousekeeping.com 🇬🇧
Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har Goodhousekeeping.co.uk testet pastamaskinen Imperia La Pastia Italiana. Du kan læse eksperternes anmeldelse her.

Fabulouspasta.com 🇺🇸
Fabulouspasta.com er en international webside med fokus på pastamaskiner. For at kunne få den bedst mulige pasta, så har man også brug for det bedste udstyr, og i den forbindelse har Fabulouspasta.com testet forskellige pastamaskiner, heriblandt modellerne Philips Viva pastamaskine og Marcato Atlas 150 pastamaskine. Læs hele testen her.

Independent.co.uk 🇬🇧
The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. Independent.co.uk har her foretaget en test af flere forskellige pastamaskiner, hvor en lang række af modellerne fra denne test indgår, blandt andet Philips Viva pastamaskine, Imperia iPasta, Marcato Atlas 150 pastamaskine og KitchenAid valsesæt.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Reviewed.com 🇺🇸
Reviewed.com er et amerikansk testmagasin, som tester og vurderer forskellige typer af elektroniske forbrugerprodukter. Her har Reviewed.com testet flere forskellige pastamaskiner, inklusiv modellerne Imperia iPasta og Marcato Atlas 150 pastamaskine. Du kan klikke på dette link, hvis du ønsker at læse hele testen.

Standard.co.uk 🇬🇧
Standard.co.uk (eller som avisen mere korrekt hedder The London Evening Standard) er en britisk London-baseret avis med et dagligt oplag på 600.000 eksemplarer. Avisen skriver både om nyhedsstof, sport, kultur, underholdning og forbrugerliv. Her har avisen testet forskellige pastamaskiner, inklusiv modellerne Marcato Atlas 180 pastamaskine, Marcato Atlas 150 pastamaskine og KitchenAid valsesæt.

Du kan læse hele artiklen her.

Telegraph.co.uk 🇬🇧
The Telegraph er en af de traditionsrige, britiske aviser. Avisen så dagens lys i 1855 og udkommer stadig dagligt på tryk samtidig med, at avisen også har et stort onlineliv. Avisen skriver primært om nyheder fra ind- og udland, men også om sport, underholdning, kultur og livsstil. Her har avisen foretaget en test af en række forskellige pastamaskiner, hvor følgende modeller fra denne test indgår: Philips Viva pastamaskine, Imperia iPasta og Marcato Atlas 180 pastamaskine.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke her.

Toptenreviews.com 🇺🇸
Toptenreviews.com sørger for at agere en hjælpende hånd i forbrugernes dagligdag, når det kommer til valg af diverse elektroniske forbrugerprodukter til hverdagen. Dette forbruger- og testmagasin forsker, tester og undersøger derfor et stort antal af forbrugerprodukter i deres eget laboratorium, hvorefter der skrives en vurdering af hvert enkelt produkt. Her er der testet forskellige pastamaskiner, som blandt andet inkluderer følgende modeller fra testen: Philips Viva pastamaskine, Imperia iPasta og Marcato Atlas 150 pastamaskine.

Læs hele testen her.

Wired.co.uk 🇬🇧
Wired.co.uk er et magasin med fokus på IT, kommunikation, data og teknik i forhold til fremtidens kultur, økonomi og politik. Magasinet udkommer både i en trykt version samt har et online-univers. Wired.co.uk bringer også tests af forskellige elektroniske produkter, og her gælder det en test af pastamaskiner. Modellen Philips Viva Pastamaskine er inkluderet i denne test. Læs hele testen ved at trykke på dette link.

Bestadvisor.com 🇺🇸
Bestadvisor.com er et onlinemagasin, der leverer nyttige vejledninger og detaljerede ekspertanmeldelser af forskellige produkter og tjenester. Her har de testet og anmeldt Marcato Ampia 150, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Nudelmaschinen-vergleich.de 🇩🇪
Nudelmaschinen-vergleich.de er et tysk magasin, der skriver om pastamaskiner. På siden kan man få hjælp til at finde den rette pastamaskine uanset, om den er manuel eller elektrisk. I denne omgang har de testet og anmeldt Marcato Ampia 150, som de har givet 9 ud af 10 point. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Testberichte.de tester og anmelder forbrugerprodukter, som de vurderer på baggrund af forskellige kilders anmeldelser og tests. Herefter videreformidler de resultaterne til forbrugerne, så det er nemmere at finde de bedste produkter til hjemmet. I denne omgang har de testet og anmeldt Marcato Ampia 150, som de har givet en god bedømmelse. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Denne Pastamaskine test er baseret på anmeldelser fra ekspertkilder og forbrugere. Da der ikke findes officielle eksperttests af alle pastamaskiner, har vi valgt at inddrage brugeranmeldelser fra flere forhandlere. På den måde får man et overblik over, hvad der er forbrugernes favoritter, og hvad de mener om de forskellige modeller i forhold til deres fordele og ulemper.

Vi har anvendt forhandlere såsom KitchenOne.dk. Hvis man ønsker at læse brugeranmeldelserne af de forskellige pastamaskiner, kan der nedenfor findes links til de anmeldelser, der er taget med i denne artikel.

Du kan finde brugeranmeldelser af Funktion Pastamaskine hos KitchenOne.dk her.