Poseløs støvsuger test-oversigt: De bedste støvsugere uden pose

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel ser Forbrugsguiden nærmere på en række poseløse støvsugere. Ud fra eksperternes vurdering i forskellige tests gennemgår vi udvalgte poseløse støvsugere en for en for at finde frem til, hvad der gør hver enkelt model til et godt køb.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de poseløse støvsugere, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige støvsugere uden pose, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Triflex HX1 Pro – effektiv støvsuger til et allergivenligt hjem

✅ En score på 80% og god bedømmelse hos which.co.uk
✅ 4,2 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk

Triflex HX1 Pro

Miele er kendt for at levere varer i en god kvalitet, og det er også tilfældet med Triflex HX1 Pro støvsugeren. 

Kvaliteten af støvsugeren er blandt andet med til, at modellen får en god bedømmelse hos Which.co.uk. Alt i alt scorer den 80%. Nøgleresultater fra Which.co.uk anmeldelsen peger på, at støvsugeren er god til at støvsuge hår fra kæledyr op. Her får den 5 ud af 5 stjerner. Resultaterne for støvsugning af laminatgulve og tæpper er 4 ud af 5 stjerner. 

Which.co.uk anmelderen roser virkelig produktet. Særligt det, at modellen har et smart filter, som sørger for, at 99,999% fint støv forbliver inde i støvsugeren. Det gør modellen oplagt til dig, hvis du har allergi.

På Amazon.co.uk har brugerne givet produktet en bedømmelse på 4,2 stjerner ud af 5. Det er særligt sugeevnen og mobiliteten, som kunderne er begejstrede for. På begge de parametre scorer modellen 4,4 stjerner ud af 5.

3-i-1 støvsuger som giver dig fleksibilitet

Triflex HX1 Pro er en 3-i-1 type. Du kan bruge den som almindelig støvsuger, håndstøvsuger og som en støvsuger med forlænget støvsugerrør. Det betyder, at du kan få støvsuget over det hele. Lige fra gulvene til bilen til loftet.

En anden grund til, at støvsugeren giver dig fleksibilitet, er, at du nemt kan bevæge dig rundt i hele dit hus. Støvsugeren er ledningsfri, så den begrænser dig ikke.

Batterilevetiden er desuden god, så du kan støvsuge i op mod 120 minutters brugstid. Det tager desuden blot 4 timer, så er støvsugeren fuldt opladet igen. 

Triflex HX1 Pro vs. markedet

Modellen her adskiller sig virkelig, fordi den kan anvendes som tre forskellige typer af støvsuger. Triflex HX1 Pro er desuden intuitiv og brugervenlig at bruge. 

En anden væsentlig fordel, som Triflex HX1 Pro maskinen har, er det smarte Hepa filter, som tilbageholder 99,999% af de fine støvpartikler. Det mangler nogle af de andre modeller på vores liste.

Fordele

 • God til at rengøre alle gulvtyper
 • Fleksibelt design
 • Brugervenlig 
Ulemper 

 • Lille kapacitet i støvbeholderen

Specifikationer
Type: 3-i-1 ledningsfri støvsuger
Mærke: Miele
Med ledning: nej
Med pose: Nej
Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
Arbejdsradius: Ledningsfri – så ubegrænset
Arbejdstid: 120 minutter
Vægt: 3,64 kilo


Electrolux Pure C9 PC91 GREEN 

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux Pure C9 PC91 GREEN 

.
Her er en række forskellige apparater blevet testet på parametre såsom sugevner, rengøringspræstationer, brugervenlighed, funktioner og anvendelighed.

Electrolux’en klarer sig rigtig godt i testen og modtager derfor to gode bedømmelser.

Stærk sugeevne med Pure Flow

Electrolux Pure C9 PC91 GREEN er skabt til både at kunne rengøre hårde gulve og tæpper i hjemmet. Derfor findes der en stærk motor med 650 watt, som giver et godt sug. Effekten i watt er dog ikke alene afgørende for, om støvsugeren præsterer godt – mundstykker og teknologi bag er også i spil.

Dette produkt er nemlig skabt med det såkaldte Pure Flow-system, der giver en bedre luftstrømning igennem maskinen.

Systemet har også fokus på filtreringen, således at færrest muligt skadelige partikler kommer ud i rummet igen.

Yderligere findes der et effektivt Pure Advantage D 11-filter, som er vaskbart. Ved regelmæssig vask sørger filteret for at frafiltrere de partikler, der kan genere.

Unikke mundstykker

For at bidrage yderligere til rengøringsevnerne medfølger der 4 forskellige mundstykker. Her er tale om både et Flow Motion-kombimundstykke, et parketmundstykke, et fugemundstykke og et møbelmundstykke.

Især Flow Motion-mundstykket er specialdesignet til at kunne blive anvendt på alle overflader – de 3 øvrige mundstykker er tiltænkt som værende supplementer til dette.

Disse påsættes let for enden af slangen, og der er tillige et teleskoprør i konstruktionen, som betyder, at man kan tilpasse støvsugningen efter sin egen højde.

Dermed skåner man ryggen. Der findes også en regulering af sugestyrken samt et ergonomisk Aero Pro Ergo-håndtag.

Selve kroppen på støvsugeren er skabt af 60 procents genbrugsmateriale, så her er tale om et miljøvenligt valg.  

Model uden pose

Electrolux Pure C9 PC91 GREEN hører til de poseløse støvsugere, og det betyder, at modellen ikke er udstyret med poser, som skal skiftes, når de bliver fyldt. I stedet kommer den med en beholder til støv, som kan rumme 1,6 liter. Det er en del.

En støvbeholder har den fordel, at det ikke svækker suge-evnerne, når den er ved at være fyldt (det gør poserne nemlig), og så er det let bare at tømme indholdet ud i skraldespanden. Dermed skal der ikke købes nye poser hele tiden.

Herudover er her tale om en klassisk støvsuger, der kommer med ledning til strøm. For at man ikke skal skifte stikkontakt hele tiden, medfølger der en lang ledning.

Denne giver en arbejdsradius på 12 meter, hvilket er rigtig meget. Støjniveauet ligger på 72 dB, og dette er i den lavere ende sammenlignet med andre modeller – dermed forstyrrer den ikke særlig meget, når den arbejder.

Fordele

 • Rækkevidde: 12 m
 • 7-trins filtreringssystem
 • Let at rulle hjul for let bevægelse
Ulemper

 • I den højere prisklasse

Specifikationer – Electrolux Pure C9 PC91 GREEN
🔴 Type: Poseløs støvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Støjniveau: 72 dB
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Nej
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 1,6 liter
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Vægt: 7,5 kilo 


Kärcher VC 3 

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
✅ God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de

Kärcher VC 3 

Der er blevet set nærmere på blandt andet rengøringsevner, sugestyrke, funktioner og anvendelighed, og disse parametre ligger til grund for en endelig vurdering. Kärcher VC 3 modtager tre gode bedømmelser for sine evner.

Multi-cyklon teknologi

Kärcher VC 3 er en stærk og kraftfuld støvsuger, der både er designet til at rengøre tæpper og hårde gulve.

Modellen kommer med en kraftig motor på 700 watt, og sammen med den unikke multi-cyklon teknologi får man en dybdegående støvsugning hver gang.

Det sidste – og et af de vigtigste led – i støvsugningsprocessen er mundstykket, og her findes forskellige at vælge imellem: et gulvmundstykke og et fugemundstykke samt en møbelbørste.

Herudover er her tale om et allergivenligt produkt, der er udstyret med et HEPA-filter. HEPA-standarden er en af de allerbedste og sikrer, at over 99,9 procent af de skadelige partikler fra støv og skidt bliver frafiltreret.

Den præcise standard hedder HEPA12 på en skala, hvor kun de allerbedste filtre (ofte specialdesignede til allergikere) ligger over HEPA14.

Dermed er denne stadig også fordelagtig, hvis der er allergikere i husstanden.

Med beholder til støv

Kärcher VC 3Kärcher VC 3 kommer yderligere med en beholder til støv i stedet for en pose. Denne kan rumme 0,9 liter, hvilket er meget pænt.

Selv en fyldt beholder svækker ikke motorens evner, og en poseløs model har den fordel, at man ikke skal købe nye poser hele tiden – beholderen kan blot tømmes direkte ned i skraldespanden.

Desuden har denne maskine et sødt og lidt tegneserie-robotagtigt udseende, som gør den visuel interessant i forhold til den traditionelle støvsuger.

Hertil kommer den med en lang ledning, der giver en god arbejdsradius på 7,5 meter. Så behøver man ikke skifte stikkontakt så ofte.

Lydniveauet er også meget pænt på 76 dB, og vægten er forholdsvis lav på knap 6 kilo – uden tilbehør ligger den på 4,4 kilo.

Dertil findes også et ryg-skånende teleskoprør, der kan højdejusteres efter individuelle behov samt en parkeringsfunktion og et automatisk ledningsoprul.

Mange plusser, ifølge eksperterne

Kärcher VC 3 er blevet testet hos de tyske eksperter fra magasinet Testberichte.de, og her modtager den høj ros.

Det fremhæves især, at prisen er rigtig god, når man tænker på, hvor meget kvalitet man får for pengene. Herudover noterer eksperterne sig også, at modellen ikke vejer ret meget. Det gør den meget håndterbar, men desværre påpeges det også, at den har en tendens til at vælte – netop på grund af den lave vægt.

Testberichte.de forklarer desuden, at produktet imponerer med en rigtig stærk sugeeffekt, som giver meget rene resultater.

Derudover er støjniveauet forholdsvist lavt, hvilket betyder, at den ikke generer særlig meget.

Støvbeholderen modtager også ros for at have en fin størrelse, og så er den let at anvende – det er nemt at åbne og tømme den, uden at støvet hvirvler rundt.

Konklusionen lyder, at ”apparatet leverer en god ydelse til en god pris”.

Fordele

 • Let vægt
 • Stille drift
 • Stærk sugeevne
Ulemper

 • På grund af sin lave vægt har den en tendens til at vælte

Specifikationer – Kärcher VC 3
🔴 Type: Støvsuger uden pose
🔴 Mærke: Kärcher
🔴 Motoreffekt: 700 watt
🔴 Støjniveau: 76 dB
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Nej
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,9 liter
🔴 Arbejdsradius: 7,5 meter
🔴 Vægt: 5,9 kilo 


Bosch BGS5335 Zoo’o ProAnimal

✅ Topscorer hos svenske Råd & Rön

Bosch BGS5335

Støvsugeren har rengøringsevne A på hårdt gulv, rengøringsevne C på gulvtæppe og støvemission A. Støvemissionen angiver, hvor godt støvsugeren holder støvet tilbage i udblæsningsluften. Er der medlemmer i husstanden som er særligt følsomme over for støv, så bør man gå efter en støvsuger i støvemissionsklasse A.

Støvsugeren er særligt velegnet til allergikere, da den har et medfølgende ProAnimal mundstykke med roterende børster, som er specielt udviklet til at fjerne dyrehår. Mundstykket er desuden specielt udviklet til at give en grundig rengøring af fliser og parketgulve, hvor der kan være små sprækker og revner, som også kan gemme på både dyrehår og støv. Udover mundstykket har støvsugeren også Boschs AirTurbo System, som giver en ekstra høj luftgennemstrømning og ekstra effekt.

Stor støvbeholder og selvrensende filtersystemBosch BGS5335 stoevbeholder

Støvbeholderen i Bosch BGS5335 har en kapacitet på 3 liter, hvilket er meget, sammenlignet med andre poseløse modeller. Støvsugeren har en arbejdsradius på 11 meter og vejer 6,7 kilo. Der er sørget for minimal vedligehold med denne model og ud over at være poseløs, så er Bosch støvsugeren er udstyret med et system, som sørger for at rengøre filtersystemet efter behov.

En indbygget sensor overvåger løbende støvsugerens ydeevne og forringes ydeevnen, så aktiverer sensorerne automatisk et rengøringssystem, så støvsugeren bliver bragt tilbage til sin optimale ydeevne. Filteret og støvbeholderen er dog vaskbare, hvis behovet skulle opstå.

Støvsugeren er udstyret med et hygiejnisk HEPA 13 filter, der filtrerer alle partikler ud af luften, så luften bliver renere i hjemmet efter støvsugning. Et HEPA 13 filter er vaskbart og det anbefales til forbrugeren, som ønsker minimal udledning af støvpartikler under støvsugning. HEPA-skalaen går fra 10 og op til 14, hvor 14 er det bedste, og et HEPA 13 filtrerer således 99,95 % af alle partikler.

Motoren har en effekt på 800 watt og sugestyrken reguleres nemt ved hjælp af en drejeknap. Under brug er lydniveauet på 74 dB(A). Derudover har støvsugeren energimærke F, hvilket er ganske fornuftigt for denne type af poseløse støvsugere, som ofte bruger mere energi end de traditionelle modeller. Det årlige energiforbrug er anslået til at være 40 kWh.

Udover mundstykket til dyrehår og det almindelige kombimundstykke, så medfølger der et fugemundstykke, et møbelmundstykke og et polstermundstykke. Bosch BG5335 er desuden udstyret med et praktisk teleskoprør, så du kan tilpasse længden på røret efter behov. Derved er støvsugeren alsidig i brug og kan anvendes til rengøring af hele hjemmet.

Fordele

 • Speciel dyse med roterende børster
 • Meget stor støvbeholder
Ulemper

 • Meget stor
 • Sugeeffekt kan ikke reguleres ved håndtaget

Specifikationer for Bosch BGS5335 Zoo’o ProAnimal:
🔋 
Energiklasse: F
💨 Støvemission: A
🌪️ Rengøringsevne på gulvtæppe: C
🌪️ Rengøringsevne på hårdt gulv: A
⚙️ Motoreffekt:  800 watt
🌀 Arbejdsradius: 11 meter
🗑️ Støvbeholder kapacitet: 3 liter
📃 Filter: vaskbart HEPA 13-filter
⚖️ Vægt: 10,53 kilo
📢 Lydniveau: 74 dB(A)

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Bosch BGS5335 Zoo’o ProAnimal:

Nedenfor kan du se, hvordan støvbeholderen på BGS5335 Zoo’o ProAnimal tømmes:


Philips FC9331/09

✅ Anbefalet hos expertreviews.co.uk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos amazon.de

Philips FC9331-09

.
Philips FC9331/09 er poseløs og bruger derfor en cyklonteknologi når den arbejder. Det vil sige, at den bruger centrifugalkraft til at adskille støvet fra luften inde i cylinderen, som det kendes fra flere poseløse modeller. Ifølge Philips selv, så er deres PowerCyclone 5-teknologi dog særligt effektiv, da den maksimerer luftstrøm og ydeevne ved at adskille støv og luft med det samme via tre effektive trin:

1) Luften suges hurtigt ind
2) En buet luftpassage sørger for, at luften hurtigt sendes gennem det cykloniske kammer, hvor støvet adskilles fra luften
3) Særlige udledningslameller adskiller støvet i cyklonen og leder det ned i støvbeholderen

Ifølge Expert Reviews, så har Philips FC9331/09 rent faktisk også en af de mest kraftfulde sugeevner på markedet. Faktisk er sugeevnen næsten for god, da Expert Reviews påpeger, at den er så effektiv, at den kan være en lille hindring for manøvreringen. Dog fremhæver de samtidigt, at støvsugeren generelt er en fremragende performer, den er velbygget og nem at bruge.

Velegnet til hjem med allergikere

Philips FC9331-09 stoevbeholderModellen er velegnet til hjem med allergikere, da den har et luftrensnings-filtersystem, som opsamler 99,9 % af fine støvpartikler – herunder også pollen, dyrehår og støvmider. Støvbeholderen har en kapacitet på 1,5 liter og den tømmes nemt og hygiejnisk, så man ikke risikerer, at komme i kontakt med det opsamlede støv.

Støvsugeren har rengøringsevne A på hårdt gulv, rengøringsevne C på gulvtæppe og støvemission A – alle skalaer går fra A-G, hvor A er det bedste og betyder, at støvsugeren opsamler 100% af støvet. Et C på gulvtæpper er et godt resultat i skalaens bedre halvdel, da gulvtæpper er sværere at støvsuge end hårde gulve.

Motoren har en effekt på 650W og under brug har støvsugeren et støjniveau på 79 dB(A). Philips FC9331/09 befinder sig i energiklasse D, hvilket er den bedste klasse der kan opnås. Det er sjældent, at poseløse modeller opnår så god en energimærkning.

Der er også lagt vægt på betjeningen i udformningen af støvsugeren og den har en arbejdsradius på 9 meter, hvilket passer godt til de fleste hjem. Derudover medfølger der et praktisk teleskoprør, som nemt kan tilpasses brugerens højde. Vægten på støvsugeren er 6,1 kilo og den er udstyret med fire ekstra store gummihjul som sørger for, at støvsugeren glider nemt over gulvet uden at ridse det. Der er desuden en blød børste integreret i håndtaget, så den altid er klar til brug på møbler, plane overflader og polstring.

Der medfølger et TriActive-mundstykke, som giver for en 3-vejs rengøringsprocedure og er særligt velegnet til tæpper, da det sørger for at åbne tæppeluven og give en mere dybdegående rengøring. Derudover medfølger der også et mundstykke til hårde gulve.

Fordele

 • Ekstremt absorberende på hårde gulve
 • Høj energieffektivitet
 • Let rengøring af støvbeholderen
Ulemper

 • Løse tæpper suges ind
 • Støjende – specielt på glatte gulve har støvsugeren en tendens til at vælte

Specifikationer for Philips FC9331/09:
🔋 
Energiklasse: D
💨 Støvemission: A
🌪️ Rengøringsevne på gulvtæppe: C
🌪️ Rengøringsevne på hårdt gulv: A
⚙️ Motoreffekt: 650 watt
🌀 Arbejdsradius: 9 meter
🗑️ Støvbeholder kapacitet: 1,5 liter
📃 Filter: Allergifilter
⚖️ Vægt: 6,1 kilo
📢 Lydniveau: 79 dB(A)


Ledningsfrie støvsugere

Ovenfor har vi gennemgået nogle af de mest populære og testvindende poseløse støvsugere på markedet. Ønsker man en støvsuger uden pose, men samtidigt også fuld bevægelsesfrihed i sin rengøring, eller har man brug for at støvsuge i særligt svært fremkommelige steder, så kan man overveje at investere i en ledningsfri støvsuger.

Indtil for ganske nylig har ledningsfrie støvsugere kun været egnet til mindre opgaver og ikke været tænkt som et egentligt alternativ til den traditionelle støvsuger med ledning. Dette har dog ændret sig og både Bosch, Philips og Dyson har introduceret nogle særdeles kraftfulde og effektive ledningsfrie støvsugere – der også er poseløse.


Dyson V10 Absolute

5 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
99 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
Anbefalet af det norske teknikmagasin Tek.no

Dyson V10 Absolute

.
Dyson V10 Absolute er blevet testet og anmeldt af 5 forskellige ekspertkilder, der alle har givet støvsugeren en god bedømmelse.

Derudover nævner Trustedreviews.com og Råd & Rön, at støvsugeren er effektiv og opsamler det meste skidt og støv fra gulvet. Eksperterne bemærker ikke mange ulemper ved modellen, men nævner, at den er en smule støjende samt, at modellen er forholdsvis dyr.

Ledningsfri støvsuger med cykloner og filtrering

Dyson V10 Absolute er udstyret med 14 cykloner, der genererer en styrke på mere end 79.000G. Dette betyder, at støvsugeren skaber så høj en effekt, at den kan opsamle selv mikroskopiske partikler ind i støvbeholderen.

Derudover har modellen mulighed for at holde 99,97 % af alt støv og snavs inde i selve støvsugeren på grund af dens forseglede filtersystem. Det betyder, at alle bakterier og urenheder ikke vil føres tilbage ud i hjemmets luft.

Dyson V10 Absolute har desuden er effektiv sugeevne, da dens støvbeholder, cykloner og motor sekventielt flugter. Det vil sige, at luften bliver suget ind fra støvsugerens mundstykke, hvorefter den går i en direkte linje gennem de 14 cykloner.

2-i-1 model med effektivt batteri

Med Dyson V10 Absolute får man en 2-i-1 model, hvor en håndstøvsuger er integreret i selve støvsugerstangen. Håndstøvsugeren sørger for, at det er nemmere at rengøre hjørner og afkroge, under møbler samt støv og spindelvæv i loftet. På den måde er støvsugeren mere fleksibel uanset, hvor man skal støvsuge.

Endvidere kommer Dyson V10 Absolute med et effektivt nikkel-kobolt-aluminium batteri, der sørger for, at man har nok tid til at støvsuge en stor del af huset på blot en opladning. Brugstiden er på op til 60 minutter pr. opladning, og opladningen tager 3,5 timer for et fuldt batteri.

Flere effektpositioner og nem tømning af beholder

Dyson V10 Absolute er en poseløs støvsuger, hvorfor man ikke skal tænke på støvsugerposer. I stedet kommer støvsugeren med en støvbeholder, der har en kapacitet på 0,76 liter.

Når man er færdig med at støvsuge, kan man tømme beholderen på en hygiejnisk måde direkte i skraldespanden. Dette kan gøres med funktionen ’tøm og peg’, der automatisk tømmer støver med en enkelt bevægelse.

Med støvsugerens tre effektpositioner er der ligeledes mulighed for, at man kan ændre rengøringsydelse afhængig af gulvtypen samt mængden af støv. Støvsugeren er effektiv til at opsamle støv på gulvtæpper på grund af dens direct-drive rengøringshoved.

Der medfølger et lige mundstykke, et kombinationsmundstykke, et sprækkemundstykke, et soft-roll mundstykke, en blød støvbørste samt et motoriseret mini-børstemundstykke.

Fordele

 • Batterilevetiden holder i omkring 60 minutter
 • Beholderen er let at fjerne
 • Meget let
Ulemper

 • Svær at rengøre med i hjørner

Specifikationer for Dyson V10 Absolute:
🔋  Batterispænding: 25,2 V
⏱ Maksimal arbejdstid: 60 minutter
⏱ Ladetid for fuldt batteri: 3,5 timer
🌀 Arbejdsradius: Ubegrænset
🗑 Støvbeholderkapacitet: 0,76 liter
📃 Filter: Vaskbart filter
⚖ Vægt: 2,67 kilo
⚙ 2-i-1-model: Ja

Her kan du se en videopræsentation af Dyson V10 fra Dyson:

 


Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsuger

Nummer 3 hos Pricerunner.dk
4,4/5 stjerner hos Pricerunner.dk
Bedst i test hos Pricerunner.dk
5/5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
96% hos Moderncastle.com
5/5 stjerner hos Trustedreviews.com
2019 prisvinder hos Productreview.com.au

Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsuger ligger som nummer 3 hos Pricerunner.dk, hvor den også scorer 4,4 stjerner ud af 5 stjerner blandt mere end 5000 anmeldere. Derudover er den også kåret som bedst i test, hvor den blandt andet roses for dens ydeevne, dens mundstykker og dens evne til at nå de besværlige overflader.
Hos britiske Expertreviews.co.uk har den scoret hele 5 ud af 5 stjerner, hvor den særligt roses for dens alsidighed i form af, at den kan rengøre alle typer gulve, dens forbedrede batteri og dens lydniveau. Derfor er den også anbefalet af dette testmagasin. 

Hos Moderncastle.com har Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsuger fået en bedømmelse på 96%, hvor den særligt roses for dens lange batteritid, der tillader dig at støvsuge i op til 40 minutter, samt dens fremragende evne til at nå selv de sværeste overflader.
Trustedreviews.com har givet denne støvsuger en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner, hvor de særligt fremhæver letheden ved at tømme beholderen, dens luftfiltrering, dens batterilevetid og dens tilbehør.

Og sidst scorer støvsugeren 9,1 ud af 10 stjerner blandt 939 anmeldere hos Currys.co.uk, hvor det igen er brugervenligheden, der får den største ros.

En støvsuger til hele huset

Denne støvsuger giver dig mulighed for at vælge mellem to indstillinger, så du kan justere ydelsen til typen af udfordring. 

Som de fleste ledningsfrie støvsugere, kan denne støvsuger også laves om til en håndholdt støvsuger, hvorfor du får to produkter i én, hvorfor det særligt er relevant at have mulighed for at vælge mellem forskellige indstillinger.

Indstillingerne bidrager til støvsugeren alsidighed, men det gør tilbehøret også; med både et soft roller rengøringshoved, et direct drive rengøringshoved, et kombinationsværktøj, et sprækkeredskab, et mini Motoriseret værktøj og et Mini Soft, kan støvsugeren takle enhver overflade.

Dermed når du igennem huset, inden støvsugerens kraftfulde batteri, der giver 40 minutters konstant støvsugning, løber op.   

Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsuger vs. Markedet

Denne støvsuger adskiller sig fra markedet, da den kan klare forskellige udfordringer ved at kombinere forskellige mundstykker med forskellige indstillinger.

Støvsugeren er også kåret som ”award winner” i 2019 hos Productreview.com.au, hvor den også scorer 4,4 ud af 5 stjerner blandt mere end 700 anmeldere, der roser byggekvaliteten og dens værdi i forhold til prisen.

Hos Dyson.co.uk scorer støvsugeren 4,7 ud af 5 stjerner blandt 1600+ anmeldere, der også har kommenteret, at rengøringen er blevet nemmere efter deres køb. 

Fordele

 • Alsidig rengøring til alle gulvtyper
 • Forbedret batterilevetid
 • Meget stille
 • Meget manøvredygtig
Ulemper

 • I højere prisklasser kan støvbeholderen være større

Specifikationer – Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsuger
🔴 Type: 2-i-1 ledningsfri støvsuger
🔴 Mærke: Dyson
🔴 Opladningstid: 5 timer
🔴 Har indikator for skift af støvbeholder


Hvad er en poseløs støvsuger?

En poseløs støvsuger er en type støvsuger, der ikke bruger støvsugerposer til at opsamle støv og snavs.

I stedet bruger poseløse støvsugere en beholder eller en støvbeholder til at opsamle støv og snavs, som kan tømmes og rengøres efter behov. Dette kan spare penge og besvær ved at skulle købe og udskifte støvsugerposer, og det kan også være mere miljøvenligt, da der ikke er brug for at smide poserne ud. Poseløse støvsugere har også tendens til at have mere kraftfulde motorer, da luftstrømmen ikke begrænses af en pose, hvilket gør dem effektive til at fjerne støv og snavs fra forskellige overflader.

Nye EU-krav til energi intensive produkter

Siden 1. september 2017 er der indtrådt nye regler for blandt andet støvsugere. Dette skyldes, at EU har introduceret en række nye krav til energiintensive produkter såsom støvsugere, elpærer, kaffemaskiner og varmtvandsbeholdere. De nye EU-regler skærper især kravene til støvsugernes sugestyrke, støjniveau og motorstørrelse.

Det betyder eksempelvis, at fra 1. september 2017 bør alle støvsugere der sælges i butikker og på nettet maksimalt have en motorkraft på 900 watt – tidligere var dette 1600 watt. Derfor vil nyere modeller vil have en mindre motorkraft, end man tidligere har set.

Heldigvis har støvsugerens motoreffekt kun en begrænset betydning for dens sugeevne. Det handler nemlig i langt højere grad om, hvor god støvsugeren er til at udnytte motorkraften og hvor tæt konstruktionen er. Derfor kan selv en lille motor være meget effektiv, hvis blot støvsugeren er konstrueret rigtigt.


Poseløs støvsuger eller traditionel støvsuger – Hvad skal jeg vælge?

Der er både fordele og ulemper forbundet med både poseløse og traditionelle støvsuger og om man bør investere i den ene type frem for den anden, det er oftest et spørgsmål om temperament.

Fordele ved poseløse støvsugere

Den aller største fordel ved de poseløse støvsugere giver næsten sig selv – der er ingen støvsugerpose. Støvet opsamles i stedet i en støvbeholder i selve støvsugeren og du behøver derfor ikke investere i støvsugerposer, hvilket både er godt for din pengepung og miljøet.

En anden fordel ved de poseløse modeller er støvsugerens sugekraft. Ofte ses det, at denne bliver forringet i takt med, at støvsugerposen bliver fyldt. I modsætning til de traditionelle støvsugere, så taber de poseløse modeller ikke sugekraft, når støvbeholderen er ved at være fuld. Tværtimod har man ofte den helt samme effektivitet og styrke, som ved en helt tom støvbeholder.

Beholderen til støv er ofte gennemsigtig, hvilket først og fremmest betyder, at du nemt kan se hvornår den skal tømmes. Det betyder dog også, at kommer du ved et uheld til at støvsuge en genstand op, så er den nem at finde igen.

Ulemper ved poseløse støvsugere

Den største fordel ved de poseløse støvsugere er sådan set også den største ulempe. Selvom det er smart med støvbeholderne, som opsamler støv i stedet for støvsugerposer som skal skiftes, så er deres kapacitet ofte kun det halve af det, som der kan være i en traditionel støvsugerpose. Er du meget støvfølsom, så kan tømningen af beholderen også være et problemt. De fleste producenter har sørget for en smart tømmemekanisme, som ofte sker direkte ned i skraldespanden, men risikoen for at komme i kontakt med støvet er dog stadig til stede. De poseløse støvsugere har derudover en tendens til at være noget mere støjende end de traditionelle modeller.

Fordele ved traditionelle støvsugere

Den traditionelle støvsuger er uden tvivl den mest hygiejniske model, da der er minimal risiko for at komme i kontakt med det støv, som er endt i støvsugerposen. Derudover har traditionelle støvsugere ofte en bedre luftgennemstrømning end de poseløse modeller.

Ulemper ved traditionelle støvsugere

Ligesom med den poseløse model, så er den største fordel også den største ulempe. For selvom at støvsugerposerne betyder, at du ikke risikerer at komme i kontakt med støvet, så betyder det også, at lige så længe du har din støvsuger, lige så længe har du udgifter til nye støvsugerposer.

Du kan læse mere om de forskelle fordele og ulemper ved de to typer af støvsugere hos Whiteaway.


Sådan holder du støvet ude af huset

Det er altid dejligt med et rent og støvfrit hjem og har man husstøvallergi, så er et rent hjem ikke bare dejligt, det er også nødvendigt. Den seneste opgørelse fra en videnskabelig undersøgelse viste, at 7,1% af alle danskere over 16 år havde allergi over for husstøvmider. Denne undersøgelse er dog helt tilbage fra 1998 og man ved i dag, at det tal ikke længere er retvisende. Man ved ikke hvor højt tallet er i dag, men man ved, at det er steget markant. Har man allergi over for husstøvmider, så kan det give symptomer såsom høfeber og astma.

Politiken har lavet en grundig guide til, hvordan man bedst opnår et støvfrit hjem. Det kan måske virke meget ligetil, men vil man være helt sikker på, at man kommer alt støvet til livs, så er det ikke lige meget hvilken rækkefølge man gør tingene i og hvordan man går til værks. Hvilken type klud man bruger kan også gøre en forskel, ligesom også typen af rengøringsmiddel kan have en betydning.

Vil man være helt sikker på, at man kommer alle skadelige støvpartikler til livs, så vil det være fordelagtigt at benytte en støvsuger med et såkaldt HEPA-filter. Et HEPA-filter er nemlig det mest effektive, når det drejer sig om at opfange alle de små partikler, som kemikalierne kan være bundet til. Har man et dårligt eller utæt filter i sin støvsuger, så risikerer man, at de skadelige partikler som bliver suget op, de bliver blæst ud igen gennem udblæsningsluften fra støvsugeren.

Husstøvmider lever blandt andet af hår og hudskæl fra mennesker og dyr, hvilket gør seng og sengetøj til et særligt udsat område. Et menneske afgiver omkring 0,5-1 gram hudskæl om dagen, hvilket er nok til at holde flere tusinde husstøvmider i live i et helt år. Så der er altså ringe chance for at sulte husstøvmiderne ihjel. Heldigvis så er der flere effektive måder, hvorpå man kan komme husstøvmiderne til livs. Det er derfor særligt vigtigt, at man vasker sengetøj ofte og rigtigt, ligesom det også er vigtigt, at både puder og dyner vaskes af og til. Vasketøjet bør vaskes ved mindst 60°, da man ellers risikerer, at husstøvmiderne overlever turen i vaskemaskinen. Du kan læse mere hos Whiteaway, der har lavet en udførlig guide, som dækker hele hjemmet.

I det hele taget er det vigtigt at have fokus på at holde et godt indeklima og her er husstøv kunne en lille del af det store hele. Rengøringsmidler kan gemme på skadelige kemikalier og stearinlys udsender sodpartikler. Som nævnt ovenfor kan elektronik også frigive farlig kemi.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
T3.com 🇬🇧
T3.com er et af Storbritanniens førende online magasiner inden for gadgets. Magasinet har foretaget en grundig test af Dyson Cinetic Big Ball, som du kan læse her.
Tek.no 🇳🇴

Det norske onlinemagasin Tek.no har fokus på teknik og gadgets, og tilbyder både relevante tests, guides og diskussionsfora. Magasinet har i april 2017 offentliggjort en test med 13 forskellige ledningsfrie støvsugere. Den er gratis at læse og du kan tilgå den her.

Tek.no har også testet Dyson V10 Absolute. Du kan læse hele testen her.

Teknisk Ukeblad (TU.no) 🇳🇴
Teknisk Ukeblad står bag en række tekniske trykte og online medier i Norge, bl.a. det meget citerede digi.no. Hovedmediet Teknisk Ukeblad har flere gang haft testet ledningsfrie støvsugere med særligt fokus på, om de var blevet så gode, at de kunne bruges som den eneste støvsuger. Du kan læse testen her.
Which? 🇬🇧

Which? er en britisk forbrugerorganisation, som har testet produkter siden 1957. De har specialiseret sig i forbrugerrådgivning i forhold til at vejlede forbrugerne til at foretage det bedste valg af produkter. Magasinet tester og vurderer alt fra støvsugere til forsikringer og benytter både professionelle testpaneler, almindelige forbrugere samt forskellige former for laboratorietests i deres vurderinger. Which? har blandt andet foretaget en test af Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro og Dyson V6. Bemærk venligst, at det enten kræver abonnement eller betaling for den enkelte artikel for at tilgå det fulde indhold.

Which.co.uk har også anmeldt Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate. Du kan læse hele testen her.

Udover Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro, Dyson V6 og Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate har Which.co.uk også testet Cyclone V10 Absolute og Triflex HX1 Pro. 

Testen af Cyclone V10 Absolute er udført: maj 2018
Du kan se testen her

Testen af Triflex HX1 Pro er udført: april 2020
Du kan se testen her

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er Sveriges største uvildige testmagasin – der både kan fås på tryk og i en onlineudgave. Råd & Rön har testet intet mindre end 92 forskellige støvsugere, både med og uden pose. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver abonnement eller betaling for at tilgå artiklens fulde indhold.
Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Det britiske onlinemagasin Expertreviews.co.uk beskæftiger sig primært med nyheder, tests og anmeldelser af forbrugerelektronik, og magasinet udmærker sig ved at være gå i dybden og behandle emnet grundigt. Det gælder også deres anmeldelser og test af Philips FC9331/09 og Dyson V6.
Trustedreviews.com 🇬🇧

Det engelske magasin Trustedreviews.com har specialiseret sig i test og anmeldelser af elektroniske produkter. De har testet en række støvsugere og du kan gratis læse deres anmeldelse af Dyson V6 og Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro.

Trustedreviews.com har ligeledes testet Dyson V10 Absolute og Kärcher VC5 Premium. Du kan læse de to tests her og her.

Udover Dyson V6, Cinetic Big Ball Animal Pro, Dyson V10 Absolute og Kärcher VC5 Premium har trustedreviews.com også en anmeldelse af Cyclone V10 Absolute. 

Testen er udført den: 25. november 2019
Du kan se testen her

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Denne britiske side både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test og sammenligning af et stort antal produkter samtidig, men derimod grundige gennemgange af forskellige produkter, hvor de vurderes og testes på forskellige parametre. Herefter gives der en karakter på en skala fra 1 til 100. Du kan læse deres gennemgang af Dyson V6 her.

Good Housekeeping Institute har også testet Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate, Dyson V10 Absolute og Kärcher VC5 Premium. Du kan læse de tre tests her, her og her.

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab er et online forbrugermagasin, som har en enkel mission: at skabe verdens bedste anmeldelser af tekniske produkter. Siden tester alt fra elektriske skateboards til støvsugere og du kan gratis læse deres anmeldelse af Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro her.
Toptenreviews.com 🇬🇧
Det britiske magasin Toptenreviews.com er et online magasin, der hjælper forbrugerne med at manøvrerer rundt mellem forskellige produkter via anmeldelser og tests. Magasinet har blandt andet testet Dyson Big Ball Animal Pro og Electrolux Ultraflex ZUFPARKETT.
Techradar.com 🇬🇧
Techradar.com er et stort britisk websted for teknologinyheder og -anmeldelser. Læs deres anmeldelse af Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro her.
Gizmodo.co.uk 🇬🇧
Gizmodo er en britisk online platform, som bringer artikler indenfor digitale nyheder, videnskab og politik. Siden bringer også artikler af anmeldelser af elektroniske produkter og Gizmodo.com har testet og anmeldt Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro og du kan læse anmeldelsen her.
Techcrunch.com 🇺🇸
TechCrunch er et online magasin, som kritisk gennemgår og tester internet produkter og elektriske produkter til hjemmet. Du kan gratis læse deres test af Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro her.
Dinside.no 🇳🇴
Dinside.no er en norsk forbrugerside, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger siden sig med motor, data, mobil og bolig samt diverse tests af forbrugerprodukter. Dinside.no har blandt andet testet Dyson V6 og du kan læse anmeldelsen her.
Digitaltrends.com 🇺🇸
Den amerikanske online platform Digitaltrends.com bringer nyheder, anmeldelser og guides af forskelligt elektronik. Digitaltrends.com har blandt andet testet og anmeldt Dyson V6 og du kan gratis læse hele anmeldelsen her.
Testberichte.de 🇩🇪
Testberichte.de er et tysk testmagasin, der har som formål at samle resultater fra forskellige, tyske test- og forbrugeranmeldelser, hvorefter de analyseres. Her gælder det en test af Kärcher VC 3. Læs mere om testen hos Testberichte.de.
Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Markedet for støvsugere er stort, så det er kun udvalgte modeller, der kommer med i de forskellige tests. Det betyder ikke, at de modeller, der ikke er testede, er ringere – de er blot ikke blevet testet endnu. I vores vurdering af forskellige støvsugere, der har Forbrugsguiden derfor også kigget på forbrugernes egne anmeldelser, hos blandt andet Whiteaway og Amazon. Vi har undersøgt, hvad de almindelige forbrugere mener om produkterne, både for at finde forbrugernes favoritter og for at supplere eksperternes vurderinger.

Øvrige relevante tests

Ud over ovenstående artikel, så har Forbrugsguiden også udarbejdet en række andre støvsuger tests, blandt andet med øget fokus på specifikke mærker og specifikke typer.

Vi har eksempelvis udarbejdet en Miele støvsuger test, hvor vi har specifikt fokus på de Miele støvsugere, som eksperterne har vurderet som de bedste på markedet. Derudover har vi også en Electrolux støvsuger test og en Nilfisk støvsuger test.

Ønsker du at læse mere generelt om de bedste støvsuger modeller på markedet, uanset mærke, så bør du læse vores traditionelle støvsuger test.

Har du mere specifikke ønsker til din støvsuger, skal den eksempelvis være håndholdt eller helt klare støvsugningen selv, så har Forbrugsguiden også udarbejdet en detaljeret robotstøvsuger test samt en håndstøvsuger test. I alle artikler får du naturligvis også prissammenligning af de forskellige produkter, så du nemt kan få et overblik over hvilke forhandlere i Danmark der er billigst.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Cyclone V10 Absolute

✅ En score på 81% og god bedømmelse hos which.co.uk
✅ God anmeldelse hos trustedreviews.com
✅ 4,6 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk

Cyclone V10 Absolute

Hvis du leder efter en imponerende støvsuger, som kan nå rundt i alle afkroge af dit hjem, så er Cyclone V10 Absolute fra Dyson et oplagt bud. 

Det mener which.co.uk også, det er tydeligt i deres test af Cyclone V10 Absolute. Støvsugeren får en bedømmelse på 81%, og den bliver særligt rost for at være god til at støvsuge laminerede gulve samt hår fra kæledyr. 

Trustedreviews.com har lavet en anmeldelse af støvsugeren, hvor støvsugeren får positive ord med på vejen. Blandt andet bliver det gode design og tilbehør fremhævet som gode kvaliteter. Det betyder, at du nemt kan få gjort rent med Cyclone V10 Absolute. 

Det er ikke kun eksperterne, som er begejstrede for den ledningsfrie støvsuger. På den britiske Amazon-side får modellen 4,6 stjerner ud af 5 mulige. En kunde nævner blandt andet, at det er en af de dyrere støvsugerløsninger, men at den er alle pengene værd. 

Kom nemt rundt i hjemmet med støvsugeren

Cyclone V10 Absolute er en støvsuger med et kraftigt batteri, som kan holde op til 60 minutter i én opladning. Støvsugeren egner sig derfor særligt godt til små hjem. 

Det er generelt praktisk, at du heller ikke skal tænke på ledning, når du støvsuger, i stedet kører Cyclone V10 Absolute blot på batteriet.

God hygiejne sikres med modellen

God hygiejne er vigtigt, og det er da også noget, som Dyson har taget hensyn til i sit design af Cyclone V10 Absolute støvsugeren. Det er tydeligt, da beholderen til snavset nemt kan tømmes. 

Maskinens ”point and shoot” mekaniske gør, at støv og skidt bliver tømt fra beholderen i en enkelt bevægelse. Du slipper altså for at røre ved skidtet. 

Cyclone V10 Absolute vs. markedet

Nogle af de andre støvsugermodeller, som du finder her på listen, har ledninger. De kan være i vejen eller irriterende, når du skal gøre rent i dit hjem. Med en Cyclone V10 Absolute støvsuger slipper du helt for ledning, og det kan spare dig tid og gøre støvsugningen nemmere. 

Fordele

 • Fantastisk i næsten alle rengøringsaspekter
 • Fint med tilbehør
 • God batterilevetid
Ulemper 

 • Til den dyre side

Specifikationer
Type: 2-i-1 ledningsfri støvsuger
Mærke: Dyson
Motoreffekt: 525 watt
Med ledning: Nej
Med pose: Nej
Kapacitet, støvbeholder: 0,76 liter
Arbejdsradius: Ledningsfri så ubegrænset
Arbejdstid: 60 minutter
Vægt: 2,76 kilo


Kärcher VC5 Premium

 

Kärcher VC5 Premium

.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute er især begejstrede for, at støvsugeren er kompakt og nem at opbevare samt, at den er forholdsvis let, hvorfor man kan støvsuge på forskellige gulvtyper samt i hjørner og afkroge. Dette er Trustedreviews.com enige i, men mener desuden, at støvsugeren især er effektiv på gulvtæpper samt kommer med en kraftfuld sugeevne.

Kompakt støvsuger med tredobbelt teleskopsystem

Kärcher VC 5 Premium er en kompakt støvsuger, der kan anvendes på flere forskellige gulvtyper. Selvom støvsugeren er fremstillet i en mindre størrelse, så er den stadig effektiv.

Derudover kommer støvsugeren med det patenterede og tredobbelte teleskopsystem, hvor enheden kan pakkes sammen til den halve størrelse. Man skal blot trykke på knappen og skubbe den sammen, hvorfor man har mulighed for at omdanne støvsugeren til den størrelse, man har brug for.

Kärcher VC5 Premium er desuden en poseløs støvsuger, hvorfor man ikke skal købe støvsugerposer. Den kommer i stedet med en støvbeholder, der har en kapacitet på 0,2 liter. Selve filtrene er HEPA-filtre og bliver rengjort pr. automatik, når man åbner for lågen, hvorfor man ikke skal sørge for dette.

Energivenlig støvsuger med stor rækkevidde

Med Kärcher VC5 Premium får man en støvsuger med en stor rækkevidde. Rækkevidden er på i alt 10 meter, hvorfor man har mulighed for at støvsuge flere rum, inden man skifter stikkontakt.

Desuden er Kärcher VC5 Premium en energivenlig støvsuger, der er placeret i energiklasse D. Det betyder, at støvsugeren ikke forbruger meget energi på et år. Modellen er derfor både energibesparende og miljøbevidst.

Det er derudover nemt at anvende støvsugeren til flere typer af gulve, da modellen er udstyret med forskellige indstillinger, der kan anvendes afhængig af, om man skal støvsuge gulvtæpper eller hårde gulve.

4-trins justering af sugestyrke og to ledningskroge

Kärcher VC5 Premium er en praktisk støvsuger, der kommer med flere brugervenlige og fleksible funktioner. En af disse funktioner er blandt andet en 4-trins justering af sugestyrken, hvor man hurtigt kan regulere styrken afhængig af opgaven.

Støvsugeren kommer ydermere med to ledningskroge med hurtigudløserfunktion. Det betyder, at ledningen opbevares på maskinens bagside og kan hurtigt tages af igen ved blot at dreje på krogen.

Der medfølger et stort udvalg af tilbehør ved køb af Kärcher VC5 Premium såsom et mundstykke til polstring, et mundstykke til sprækker og en børste til møbler.

Specifikationer for Kärcher VC5 Premium:
🔋  Energiklasse: D
💨 Støvemission: A
🌪 Rengøringsevne på gulvtæppe: C
🌪 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🌀  Arbejdsradius: 10 meter
🗑 Støvbeholderkapacitet: 0,2 liter
📃 Filter: HEPA-filter
⚖ Vægt: 3,2 kilo
📢 Lydniveau: 77 dB(A)

Her kan du se en videopræsentation af Kärcher VC5 Premium lavet af CT Hardware:


Xiaomi RoboRock Mace H6

 

Xiaomi RoboRock Mace H6

.
Denne Xiaomi RoboRock Mace H6 støvsuger er kåret som bedst i test hos
Pricerunner.dk, hvor de særligt fremhæver og roser dens informative display, dens fartpilot, dens beholder, der er nem at tømme, hvilket øger brugervenligheden og sidst også dens lave vægt, der gør det nemmere at manøvre støvsugeren omkring i hele huset uden at skulle bruge en masse kræfter på det.

Derudover scorer denne støvsuger også hele 5 stjerner ud af 5 stjerner hos Vacuumsguide.com, hvor den blandt andet roses for at have et godt batteri, der slår lignende modeller på markedets, en mere kompakt krop, samt et lidt lavere lydniveau. Derudover tilbyder støvsugeren også anstændig støvsugning, en god batterilevetid og et højt niveau af brugervenlighed. 

Hos Moderncastle.com har denne Xiaomi RoboRock Mace H6 støvsuger fået en bedømmelse på 95 ud af 100%, hvorfor den altså ligger helt i top her. Den roses særligt for dens lange batterilevetid, der giver dig hele 90 minutters støvsugning på Eco mode, 150 AW af ”Suction Power” og også en digital skærm, der sidder på den håndholdte del af støvsugeren. 

Sidst har denne støvsuger også scoret 4,7 stjerner ud af 5 stjerner blandt anmeldere hos Productreview.com.au, hvor kunderne har vurderet støvsugeren ud fra byggekvalitet, værdi for pengene, brugervenlighed, rengøring og holdbarhed, lydniveau og batterilevetid. Derudover har den også blandt andet fået kommentaren: ”Perfekt til vores byhus: Den nemmeste og letteste i vægt, som jeg har set på markedet”.

Altså scorer denne støvsuger super gode kommentarer på tværs af eksperter, testmagasiner og kunder, der alle har en god oplevelse med støvsugeren.

En lang række egenskaber

Denne Xiaomi RoboRock Mace H6 støvsuger har en lang række egenskaber, som du kan få glæde af, hvis du vælger at investere i denne støvsuger. 

Først og fremmest er det værd at nævne det fjerlette design, der har en totalvægt på kun 1,4 kg, hvilket gør den nem at løfte, og du kan uden problemer manøvre den igennem hele huset uden at blive træt i armen. Vægten gør det også muligt at nå højere områder, som for eksempel kanten af loftet eller loftshjørner, hvor spindelvæv ofte samler sig. 

Derudover er det også værd at nævne de forskellige mundstykker, da du ikke blot får originalmundstykket, men også en særlig børste til tæpper md 50w-motor og roterende antistatisk kulfiberbørste, som fanger alt smuds, selv i tykke tæpper. Derudover får du også en lille motoriserede børste, der passer der, hvor du vil have adgang til oprydning og ikke skal bruge den store hovedbørste, et børstehoved, der passer godt til små huller, hvor det er svært at komme til, et smalt mundstykke til huller, der er smart i sværttilgængelige områder, så du virkelig får det hele med, en minibørste, der har en hurtigt roterende børste, så den kan fjerne smuds og partikler fra bløde overflader og sidst en forlængerslange, så du nemt kommer til med de forskellige mundstykker, uanset hvor lidt plads, der er

Xiaomi RoboRock Mace H6 støvsuger vs. Markedet

Denne Xiaomi RoboRock Mace H6 støvsuger adskiller sig fra markedet igennem dens utroligt bemærkelsesværdige batteri, der har en levetid på hele 90 minutter i Eco mode, hvorfor du kan opleve uafbrudt oprydning og rengøring, selvom det er meget at lave.

Batteriet er særligt udviklet med fokus på at forbedre dette, hvorfor dette er støvsugeren til dig, hvis du altid har haft dine bekymringer om en ledningsfri støvsugers batterilevetid.

Pros

 • Høj sugeevne
 • Let vægt
 • Fem-trins filter
 • Høj udholdenhed
Cons

 • Lang indlæsningstid

Specifikationer – Xiaomi RoboRock Mace H6 støvsuger
🔴 Type: Poseløs ledningsfri støvsuger
🔴 Mærke: Roborock
🔴 Vægt: 1,4 kg
🔴 Indbygget OLED-skærm
🔴 Fem-trins-filter

Fordele ved Xiaomi RoboRock Mace H6 støvsuger
 Kommer med en lang række mundstykker til enhver udfordring
 Har en god batterilevetid
Let design


Bosch BCH6Z000

Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOO

.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved Bosch BCH6Z000, men bemærker, at den ikke kommer med en opladestation, hvilket de mener, er en smule skuffende.

Poseløs støvsuger med 3 hastigheder

Endvidere kommer Bosch BCH6Z000 med 3 forskellige hastigheder, der kan anvendes afhængig af, hvilken type rengøring, man skal i gang med. Eksempelvis er den ene hastighed velegnet til en mere let rengøring, hvorimod en anden hastighed er ideel til en mere krævende rengøring.

Model med højeffektiv teknologi og ProAnimal-børste

Med Bosch BCH6Z000 er der mulighed for at støvsuge på både hårde gulve og gulvtæpper. Støvsugeren er nemlig forsynet med en højeffektiv teknologi, der sørger for, at støvsugeren er effektiv på de fleste overflader. Den medfølgende ProAnimal-børste sikrer ligeledes, at man også kan fjerne dyrehår fra gulvet.

Bosch BCH6Z000 er yderligere forsynet med teknologien Lithium-Ion, der sikrer holdbare og stærke batterier med en lang brugstid. Når støvsugeren er fuldt opladt, kan man støvsuge i op til 50 minutter. Efterfølgende skal støvsugeren oplades i en almindelig stikkontakt, hvor den oplader til 80 % på 3 timer og 100 % på 6 timer. Man kan desuden se på støvsugerens batteriindikator, hvornår det er tid til opladning.

Fleksibel støvsuger med SensorControl og praktisk tilbehørssæt

Bosch BCH6Z000 kommer med en SensorControl, der sørger for at overvåge støvsugerens rengøringsydelse løbende. Støvsugeren gør derfor altid rent med den maksimale ydelse, hvorfor rengøringsbehovet i hjemmet mindskes.

Man får derudover en stor fleksibilitet med Bosch BCH6Z000, da man kan støvsuge uden begrænsninger takket være det praktiske tilbehørssæt. Der medfølger nemlig, udover ProAnimal-børsten, et mundstykke med et kort håndtag, en aftagelig adapter med mundstykke og bæresele, et polstermundstykke, et møbelmundstykke samt et mundstykke til rengøring af bilsæder.

Støvsugerens filter er vaskbart og hygiejnisk, hvorfor det sikrer en renere udblæsningsluft i hjemmet. Bosch BCH6Z000 er desuden en pladsbesparende model, der nemt kan pakkes væk, så den ikke fylder i hjemmet.

Fordele

 • Batterilevetiden er god
 • Maskinen er let
Ulemper

 • Små partikler kan blive fanget i børstedrevet
 • Hvilket gør den markant mere støjende

Specifikationer for Bosch BCH6Z000:
🔋   Batterispænding: 25,2 V
⏱  Maksimal arbejdstid: 50 minutter
⏱  Ladetid for fuldt batteri: 6 timer
🌀  Arbejdsradius: Ubegrænset
🗑 Støvbeholderkapacitet: 0,9 liter
📃 Filter: Vaskbart filter
⚖ Vægt: 4,51 kilo
⚙ 2-i-1-model: Nej


Philips PowerPro Duo FC6172

✅ Topscorer hos Tek.no

Philips PowerProDuo FC617201

.
Med Philips PowerPro Duo FC6172 får man ikke blot en poseløs og ledningsløs støvsuger, man får også en smart 2-i-1-løsning, hvor en håndstøvsuger er integreret i selve støvsugerstangen. Med denne model er fleksibiliteten og mobiliteten helt i top.

Støvsugeren er udstyret med Philips’ effektive PowerCyclone-teknologi, som sørger for, at støv og luft adskilles hurtigt, hvorved støvet nemmere bliver opsamlet. Teknikken fungerer på den måde, at luften suges ind i PowerCyclone, hvorefter en buet luftpassage gør, at luften kommer op i et cyklonisk kammer og her adskilles luft og støv. Støvbeholderen tømmes desuden nemt ved et enkelt klik, så du ikke kommer i berøring med støvet. Beholderen har en kapacitet på 0,6 liter.

Lang batteritid og 3-lags vaskbart filter

Philips PowerPro Duo er velegnet til rengøring af både hårde gulve og tæpper og der medfølger flere særdels effektive mundstykker. Blandt andet et TriActive-Turbo-mundstykke, som en motoriseret børste, der er særligt udviklet til at opfange støvpartikler og fnug på én gang. Derudover medfølger der en mini-turbobørste, som er særligt udviklet til bløde overflader såsom sofaer og puder. Mini-turbobørsten er også særlig effektiv til at fjerne dyrehår. Mundstykkerne er desuden også meget lave, så du nemt kan støvsuge under dine møbler.

Philips PowerPro Duo FC6172 med haandholdt delHos norske Tek.no fremhæver man ovennævnte PowerCyclone-teknologi, som det, der især adskiller modellen fra andre håndstøvsugere på markedet. Også modellens lange batteritid bliver fremhævet, som på fuld styrke er på 19 minutter, mens den på standardstyrken er på hele 65 minutter – hvilket er rigtigt godt for en batteridreven støvsuger. Opladningstiden for et fuldt batteri er på 5 timer. Støvsugeren har et kraftig 25,2 V Lithium ion-batteri.

Betjeningen på støvsugeren er også helt i top og der er tænkt over design og detaljer. Eksempelvis, så har støvsugeren en smart parkeringsfunktion, når den anvendes med stang, hvor det er muligt at parkere den lodret uden støtte. Ønsker du kun at anvende håndstøvsugere, så er det ligeledes nemt og hurtigt at skille stang fra håndstøvsuger.

I maskinen sidder der et 3-lags vaskbart filter, som kan opfange hele 90 procent af alle ultrafine og små partikler. Det betyder, at selv mikroorganismer i en størrelse på 0.3 micron, bliver opfanget. Pollen, bakterier og allergener kommer ofte i denne størrelse, så støversugeren er altså også særligt velegnet til hjem med allergikere, hvilket man sjældent ser med denne type af støvsugere, da de ofte ikke har nogle filtre.

Specifikationer for Philips PowerPro Duo FC6172:
🔋 
Batterispænding: 25,2 V
⏱️ Maksimal arbejdstid: 60 minutter
⏱️ Ladetid for fuldt batteri: 5 timer
🌀 Arbejdsradius: Ubegrænset
🗑️ Støvbeholder kapacitet: 0,6 liter
📃 Filter: 3-lags vaskbart filter
⚖️ Vægt: 3,2 kilo
⚙️ 2-i-1-model: ja


Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate

96 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate

 

Which.co.uk er enige i alle disse betragtninger, men nævner også, at modellen er god til støvsugning af trapper.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate. Dog bemærker de, at modellen er en smule støjende samt, at opladningstiden er på 6 timer, hvilket er forholdsvis lang tid.

Effektivt Li-Ion batteri og trådløs betjening

Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate er en poseløs støvsuger, der er velegnet til alt det støv og snavs, der samler sig i hjemmets hjørner og afkroge.

Det kan være svært at rengøre trapper, under møbler m.m., men med denne støvsuger er det en del nemmere. Støvsugeren er nemlig forholdsvis let med en vægt på 3,7 kilo og fungerer i trådløs tilstand med en LED-indikator, hvilket sikrer en stor fleksibilitet.

Derudover kommer Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate med et effektivt Li-Ion batteri, der sikrer en stor holdbarhed samt en lang levetid. Efter støvsugeren har været til opladning i 6 timer, har batteriet en brugstid på 75 minutter. Indikatoren på støvsugeren vil informere brugeren om, hvornår batteriet skal oplades.

Poseløs støvsuger med patronfilter og funktionelt tilbehør

Med Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate får man en praktisk støvsuger med et væld af funktionelt tilbehør. Ved køb af Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate medfølger der blandt andet et møbelmundstykke, et fugemundstykke, en adapter med slange samt en justerbar skulderstrop.

Endvidere er Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate forsynet med et patronfilter med en PureAir-membran samt et hygiejnisk filter, der sikrer en ren udstødningsluft. På den måde vil al støvet ikke blæses direkte ud i ens hjem igen, hvorfor man får en allergenfri luft i hjemmet.

Det er desuden enkelt at rengøre filtret med RotationClean-systemet. Selve LED-displayet fortæller, når det er tid til dette.

Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate er en poseløs støvsuger, hvor man ikke skal tænke på støvsugerposer. Selve beholderen har en kapacitet på 0,9 liter, hvor der er rig mulighed for at støvsuge en masse, før den skal tømmes. Når beholderen skal tømmes kan dette ske ved en enkel udtagelse og tømning af støvet direkte ned i skraldespanden.

Kan anvendes på alle typer gulve

Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate er forsynet med en HiSpin-motor, der har en lang levetid samt en høj ydeevne. Derudover kan støvsugeren anvendes på alle gulvtyper på grund af dens elektriske mundstykke.

Støvsugeren kommer desuden med en SensorControl, der overvåger støvsugerens rengøringsydelse løbende. Modellen støvsuger derfor altid med den mest optimale ydelse, hvorfor behovet for rengøring mindskes til et minimum.

Der er yderligere mulighed for at vælge mellem 3 forskellige hastigheder, hvad enten man skal i gang med en mere let rengøring eller en mere krævende rengøring.

Fordele

 • God hårfjerning på gulvtæppe
 • Meget god buet polstring på hårde gulve
Ulemper

 • Støjende
 • Længere opladningstid

Specifikationer for Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate:
🔋  Batterispænding: 32,4 V
⏱ Maksimal arbejdstid: 75 minutter
⏱ Ladetid for fuldt batteri: 6 timer
🌀 Arbejdsradius: Ubegrænset
🗑 Støvbeholderkapacitet: 0,9 liter
📃 Filter: Hygiejnisk filter
⚖ Vægt: 3,7 kilo
⚙ 2-i-1-model: Nej

Her kan du se en videopræsentation af Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate lavet af Bosch:


Bosch Athlet BBH52550

✅ Testvinder hos TU.no – Norges Tekniske Ugeblad

Bosch Athlet BBH52550

.
Denne model fra Bosch er ikke alene poseløs, den er også ledningsløs. Indtil for ganske nylig har ledningsfrie støvsugere kun været egnet til mindre opgaver og ikke været tænkt som et egentligt alternativ til den alminelige støvsuger med ledning. Dog er Athlet støvsugeren fra Bosch ligeså stærk som en almindelig støvsuger. Dermed får du samme effektivitet som med de traditionelle støvsugere, blot med endnu større fleksibilitet.

Støvsugeren er udstyret med Lithium-Ion batteri og kan køre i 50 minutter på en fuld opladning. Når batteriet er fladt, så tager en fuld opladning seks timer. Har du brug for en hurtig støvsugning, så er batteriet opladt med 80% efter kun tre timer. En lille lampe på støvsugeren fortæller, hvornår batteriet har behov for genopladning.

Støvsugeren fungerer på alle slags gulve og er især ideel til rengøring i hjem hvor det kan være svært at komme rundt, eller hvor der er langt mellem stikkontakterne. Fleksibiliteten og manøvreringen kan ikke blive meget bedre og også mundstykket er ekstra bevægeligt, hvilket yderligere optimerer fleksibiliteten. Mundstykket er desuden elektrisk og passer bådtil gulvtæpper og hårde gulve.

Automatisk overvågning af filtre og tre hastighedsindstillinger

Støvbeholderen har en kapacitet på 0,9 liter og er derfor væsentligt mindre, en mange af de andre modeller i artiklen. Dog er selve støvsugeren også væsentligt mindre, så det kompakte design gælder både støvsuger og støvbeholder.

bosch athlet tilbehoerStøvsugeren har tre forskellige hastighedsindstillinger, så det er muligt at indstille sugeevnen til den specifikke rengøringsopgave: trin 1 er til let rengøring og har den længste driftstid, trin 2 er til normal rengøring og trin 3 er til mere krævende rengøringsopgaver og driftstiden er knapt så lang på denne indstilling.

Det er også muligt at tilkøbe en tillægspakken til støvsugeren, hos nogle forhandlere følger den endda med, som gør det muligt at tage støvsugeren på ryggen, hvis man har brug for at støvsuge svært fremkommelige steder.

En sensor overvåger støvsugerens rengøringsydelse løbende og hvis en rens af støvsugeren filter er påkrævet, så vil en lampe lys. Med Bosch Athlet BBH52550 er det også muligt at montere et rigtigt godt støvfilter, som rengør udblæsningsluften fra støvsugeren næsten lige så effektivt som de allergivenlige HEPA-filtre, traditionelle støvsugere oftest er udstyret med.

Opbevaringsmæssigt udmærker BBH52550 sig ved, at den kan stå selv og vejer utroligt lidt – kun 3 kilo. Det betyder, at det er nemt at have den stående fremme eller stående i skabet. Det er desuden muligt at tilkøbe et tilbehørssæt til bilen.

Specifikationer for Bosch Athlet BBH52550:
🔋 
Batterispænding: 25,2 V
⏱️ Maksimal arbejdstid: 50 minutter
⏱️ Ladetid for fuldt batteri: 360 minutter
🌀 Arbejdsradius: Ubegrænset
🗑️ Støvbeholder kapacitet: 0,9 liter
📃 Filter: ja, uspecificeret
⚖️ Vægt: 3 kilo
⚙️ 2-i-1-model: nej


Dyson V11 Absolute støvsuger

Nummer 4 hos Pricerunner.dk
4,7/5 stjerner hos Pricerunner.dk
Bedst I test hos Pricerunner.dk
Anbefalet af Expertreviews.co.uk
5/5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
Bedst køb Hos Which.co.uk
5/5 stjerner hos Trustedreviews.co
Anbefalet af Trustedreviews.com
2020 Award Winner hos Productreview.com.au
4,4/5 stjerner hos Productrevies.com.au
9,4/10 stjerner hos Currys.co.uk
4,8/5 stjerner hos Argos.co.uk
Nummer 1 hos Pricespy.co.uk
4,5/5 stjerner hos Pricespy.co.uk
96% hos Moderncastle.com 

Dyson V11

.
Denne Dyson V11 Absolute Støvsuger er rangeret som nummer 4 hos
Pricerunner.dk, hvor den også scorer 4,7 ud af 5 stjerner blandt 2343 anmeldere, der blandt andet har kommenteret på dens alsidighed og dens velegnethed til lejligheden. Derudover er den også kåret som bedst I test hos Pricerunner.dk, hvor de særligt roser dens meget gode sugeevne, dens store beholder, dens evne til at pakke snavs i beholderen, dens brugervenlighed, dens udskiftelige batteri og dens tilbehør i form af forskellige mundstykker og vægbeslag, der medfølger. 

Expertreview.co.uk anbefaler også dette produkt, og den har scoret 5 ud af 5 stjerner I deres bedømmelse, hvor den særligt roses for dens drejningsmomenthoved, der giver en fremragende ydeevne, dens batterilevetid i boost-tilstand samt dens LCD-skærm. 

Hos Which.co.uk er den vurderet til at være det bedste køb, hvor den har fået kommentaren: “Den bedste trådløse støvsuger, som du kan købe. Den er fantastisk til at rengøre alle typer gulve og den er nem at bruge”. 

Derudover har den også scoret 5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com, hvor de også stærkt anbefaler den og særligt roser dens fantastiske sugeevne, dens evne til automatisk at tilpasse sugeevnen, dens skærm, der viser dens tilbageværende batteritid, dens gode størrelse beholder, der er nem at tømme og også dens evne til at støvsuge trapper, tæpper og hårde gulve. 

Hos Productreview.com.au er den kåret som “Award Winner” I 2020, mens den også har scoret 4,4 stjerner blandt 300+ anmeldere, der har haft fokus på både byggekvalitet, værdi for pengene, brugervenlighed, rengøring og vedligeholdelse, lydniveau og batterilevetid. 

Sidst har denne støvsuger fået en bedømmelse på 96% hos Moderncastle.com, hvor dens særligt roses for at kunne holdes strøm til 60 minutters støvsugning, dens 3 forskellige rengørings indstillinger og dens skærm, der viser hvor meget batterilevetid, der er tilbage.

Ubemærket effektivitet 

Dyson V11 Absolute støvsugeren har den mest kraftfulde sugeevne, der er set hos en ledningsfri støvsuger, hvilket skyldes dens 14 cykloner, der genererer en kraft på op til 79.000 gram, hvorfor den bliver i stand til at opsamle 99,97% af alle partikler – også pollen og bakterier. 

Alt dette gør den uden at gøre opmærksom på sig selv, da den har et akustisk fintunet design, der absorberer vibrationer og dæmper lyden, hvorfor støjniveauet holdes nede.

Dyson V11 Absolute støvsugeren vs. Markedet

Denne støvsuger adskiller sig fra markedet grundet dens tre forskellige rengøringsindstillinger, der lader dig takle forskellige udfordringer.

Hos Argos.co.uk er det også tydeligt, hvilke parametre, der får denne støvsuger til at skille sig ud. Støvsugeren 4,8 ud af 5 stjerner blandt mere end 1000 anmeldere, der giver den 4,9 ud af 5 stjerner for dens design, 4,8 ud af 5 stjerner for dens brugervenlighed, 4,9 ud af 5 stjerner for dens performance og sidst 5 ud af 5 stjerner for dens kvalitet. 

Hos Currys.co.uk har den scorer 9,4 ud af 10 stjerner blandt 600+ anmeldere, der blandt andet roser dens evne til at gå fra gulvtæppe til hårdt gulv uden problemer, dens sugeevne og dens evne til at gøre rent i det hele taget.

Specifikationer – Dyson V11 Absolute støvsugeren
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Batterilevetid: 60 minutter
🔴 Opladningstid: 4,5 timer
🔴 Volumen: 0,76 liter

Fordele ved Dyson V11 Absolute støvsugeren
Har den kraftigste sugevne
 Opsamler 99,97% af partikler
 Lavt lydniveau


Hvad er en poseløs støvsuger?

En poseløs støvsuger er en type støvsuger, der ikke bruger støvposer, men i stedet bruger et filtreringssystem, der kan tømmes og genbruges.

 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke poseløse støvsugere er de bedste på markedet?

Hvis du søger en af de bedste poseløse støvsugere på markedet, så bør du blandt andet tage et nærmere kig på modellerne Electrolux Pure C9 PC91 Green, Kärcher VC 3 og Bosch BGS5335 ZOO’O ProAnimal. De poseløse støvsugere har opnået nogle fine resultater i tests pga. deres praktiske egenskaber.

🧐 Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en poseløs støvsuger?

Når du skal købe en poseløs støvsuger, så bør du først og fremmest være opmærksom på, at støvsugeren har en stor nok støvbeholder. Da du selv skal tømme en poseløs støvsuger, så kan det være frustrerende, hvis beholderen er for lille, da du dermed langt oftere skal tømme den.

🤓 Hvorfor kan mange godt lide poseløse støvsugere?

Grunden til, at mange mennesker godt kan lide poseløse støvsugere, er, at du slipper for at skulle ud at købe poser til sin støvsuger. Poserne kan ofte være relativt dyre, hvormed du kan spare en del penge og besvær i længden, hvis du køber en poseløs støvsuger.

🤔 Hvilken måned er den bedste at købe en ny støvsuger i?

Det kan være oplagt at købe en ny støvsuger i marts – maj, da du på den måde er klar til at gå i gang med forårsrengøringen. Dog kan det også være en fordel at købe en støvsuger i november eller januar, da du potentielt kan få et godt tilbud.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon

Amazon er verdens største handelsplatform og forhandler alt, hvad du kan drømme om. Lige fra støvsugere til elbiler til toiletpapir, her er ikke det, du ikke kan finde. Anmeldelser fra forbrugere er frit tilgængelige, og eksperter såvel som producenter står klar til at svare på spørgsmål til de enkelte produkter.

På Amazon finder du også Philips PowerPro. Støvsugeren er blevet anmeldt af mere end 2.000 mennesker, men har bibeholdt en flot score på 4,4 ud af 5 stjerner. Også Dyson V8 Absolute+ ligger på Amazon, hvor den med næsten 1000 anmeldelser stadig ligger stærkt på 4,6 ud af 5 stjerner.

Du kan se anmeldelserne af Philips PowerPro her
Du kan se anmeldelserne af Dyson V8 Absolute+ her

Moderncastle.com

Moderncastle.com fokuserer på at hjælpe dig med at finde de produkter, der er bedst for dit hjem. Siden 2014 har siden anmeldt og testet forskellige produkter, der skal hjælpe med rengøring og generelt velbehag i din bolig, og deres mission er at give de mest brugbare og interessante råd.

Moderncastle.com har lavet en anmeldelse af Dyson V8, støvsugeren, du garanteret har set i reklamer. At sige, at Moderncastle.com er imponeret, er en underdrivelse. De roser maskinen for sugeevne og lang batterilevetid, men påpeger også enkelte svagheder i støvsugerens effekt ved særlige gulvtyper.

Anmeldelsen er opdateret den: 29. juni 2021
Du kan se hele anmeldelsen her

Productreview.com

Den australske side ProductReview.com.au er landets førende side indenfor forbrugermeninger. Siden har eksisteret siden maj 2003 og har hver måned omkring 4,5 millioner besøgende. Med mere end 4000 brands på siden er der masser af forskellige anmeldelser at tage fat på. Siden er kundeanmeldt og viser dermed meninger fra almindelige forbrugere.

Hos Productreview.com har Dyson V8 fået 4,3 stjerner ud fra mere end 1.250 anmeldelser. Maskinen roses især for sin lethed, både fysisk og ved brug, og det eneste, der sættes en finger på, er prisen.

Du kan se hele anmeldelsen her

The Spruce

The Spruce er en praktisk side for råd om det reelle, moderne liv. De tilbyder inspiration til dig med egen bolig om, hvordan du kan hold hus, dekorere, ordne have og gøre rent mere effektivt. Med over 20 års erfaring ligger The Spruce inde med mere end 14.000 unikke artikler og anmeldelser, for ikke at tale om en mærkbar liste af awards.

The Spruce har anmeldt Dyson V8, og med 4,6 stjerner er der ingen tvivl om, at de er lige så imponeret som mange andre. Deres begejstring udtrykkes allerede i underoverskriften, der læser: You’ll barely believe this powerful vacuum runs on a battery.

Anmeldelsen er opdateret den: 25. april 2019
Du kan se hele anmeldelsen her

Coolblue.be

Coolblue.be er en side fokuseret på kundeservice – også selvom du ikke har købt produkter direkte hos dem. Siden strækker sig over Holland, Belgien og Tyskland og har 15 fysiske butikker, samt en hjemmeside oversat til flere forskellige sprog.

Coolblue.be har Dyson V8 Absolute+ på deres side, hvor kunder har været inde og anmelde støvsugeren. Med over 400 anmeldelser formår støvsugeren stadig at ligge på en flot score med 8,8/10 stjerner, og de fleste anmeldelser roser maskinens sugeevne og effektivitet.

Du kan se anmeldelserne her

Dyson.co.uk

Dyson.co.uk er den officielle side for Dyson. Dyson fokuserer på at skabe maskiner, der virker, ene og alene af den grund, at stifteren, James Dyson, i 1978 blev frustreret over den manglende effektivitet af hans støvsugermaskine. Nu, mange år senere, står Dyson som ét af de stærkeste brands inden for støvsugermaskiner.

På Dysons egen hjemmeside kan du selvfølgelig også finde Dyson V8 Animal. Mere end 1500 af Dysons forbrugere har været inde og anmelde støvsugeren, der i gennemsnit har fået 4,6 ud af 5 stjerner og en stime positive anmeldelser fra kunderne.

Du kan se anmeldelserne her

Vacuumsguide.com

Vacuumsguide.com styres af Jason Roberts og fokuserer på at give de bedste tips, anmeldelser og råd, når det kommer til støvsugere. Jason Robers kører siden med støtte fra links til Amazon, der ikke påvirker bedømmelser eller artikler, og har et langt livs erfaring med at sælge og beskæftige sig med støvsugere.

Vacuumsguide.com har sat Roborock H6 op mod Dyson V11 i en sammenligningstest, der dog primært tjener som baggrund for at anmelde Roborock H6. Støvsugeren har nemlig fået en score på 5/5 fra siden, der roser maskinen for en række egenskaber, fx sugeevne og rengøring.

Testen er udført den: 9. februar 2020
Du kan se hele anmeldelsen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme