Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Saphe Trafikalarm test-oversigt: Vores analyse af trafikalarmen med topvurdering

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Saphe Trafikalarm test-oversigt: Vores analyse af trafikalarmen med topvurdering

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Har du nogensinde ønsket at have en ekstra par øjne på vejen? Saphe trafikalarm er designet til netop dette formål. Med enheden i din bil, kan du forvente at være et skridt foran trafikken. Men hvordan præsterer det i virkeligheden? Vi har dykket ned i ekspertvurderinger fra forskellige eksterne kilder for at finde svaret.

I denne artikel gennemgår vi de forskellige funktioner og specifikationer af Saphe trafikalarm, som eksperterne har vurderet. Vi vil også give dig et overblik over de fordele og ulemper, der er forbundet med enheden. Så læs med herunder og blive klogere på Saphe.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste trafikalarmen i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Saphe Drive Pro - sikker trafikalarm uden abonnement

Dagens bedste priser og tilbud på Saphe Drive Pro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Giver alarmer ved egne eller andres ulykker
 • Dækker både fotovogne og stærekasser
 • Gør dig mere opmærksom i trafikken
 • Sparer tid ved at undgå kø
 • Virker i udlandet

Saphe Drive Pro er storebroren til den populære, originale trafikalarm fra Saphe (2015). Den originale trafikalarm blev en sand forbrugerfavorit og solgte mere end 650.00 eksemplarer. Og med denne nye og forberede trafikalarm er vi sikre på, at Saphe endnu en gang kommer til at glæde rigtig mange forbrugere.

Kim: ”Super god, kan bestemt anbefales”. 6. december 2019.

Hanne: ”Super. Alle pengene værd, kører aldrig uden”. 4. december 2019.

Søren: ”Super opfindelse, som faktisk har skabt mere opmærksomhed på hastigheden”. 21. november 2019.

Der er altså ingen tvivl om, at de personer, der har prøvet Saphe Drive Pro er godt tilfredse med sit køb. Men hvorfor burde du egentligt overveje at købe netop denne trafikalarm?

Anmeldelse: Produktanalyse af Saphe Drive Pro

Specifikationer

 • Dimensioner: 4,22 x 2,03 x 6,92 cm
 • Vægt: 100 g
 • Skærm: 1,54” LCD-farveskærm
 • GPS: GPS-guided speedometer

Saphe Drive Pro hjælper dig til at færdes sikkert i trafikken

Udover at advare mod stærekasser har Saphe Drive Pro mange andre smarte funktioner, der giver dig en mere sikker samt en mere uforstyrret kørsel.

Saphe Drive Pro er en god investering

Saphe Drive Pro er en god investering af flere grunde. For det første vil du ofte kunne spare tid ved at blive advaret, inden du pludseligt havner i en lang motorvejskø. For det andet er det en investering i din egen sikkerhed, da din opmærksomhed vil blive skærpet. For det tredje kan du spare penge, de gange hvor du er uopmærksomhed på din fart og snart passerer en stærekasse – og dette er blot tre ud af mange gode grunde til at investere i Saphe Drive Pro.

Saphe Drive Pro vs. Saphe One Original

Saphe Drive Pro er, som sagt, opgraderingen af den originale model. Men hvorfor bør du vælge denne model, som er lidt dyrere?

Hvis du vælger Saphe Drive Pro, får du alt det, du får ved at vælge Saphe One – og lidt mere til. Her er nogle af de ting, du får med i købet, hvis du vælger den nyere model:

Mere om Saphe Drive Pro

Specifikationer

 • Dimensioner: 4,22 x 2,03 x 6,92 cm
 • Vægt: 100 g
 • Skærm: 1,54” LCD-farveskærm
 • GPS: GPS-guided speedometer

Saphe Drive Mini - sikker trafikalarm til motorcyklister

Dagens bedste priser og tilbud på Saphe Drive Mini:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Perfekt til motorcykler
 • Virker både i Danmark og udlandet
 • Øger din sikkerhed
 • Sparer dig tid i trafikken
 • Danmarks bedste trafikdækning
 • Hurtig opsætning

Er du motorcyklist? Så har Saphe naturligvis også tænkt på noget til dig. Med Saphe Drive Mini kan du nyde godt af mange af de samme fordele, som du kan ved de andre versioner. Herudover bliver du naturligvis stadig en del af Danmarks største trafikfællesskab, som alle arbejder sammen mod en sikrere hverdag på landevejene.

Denne Mini-udgave fra Saphe fungerer ved, at du monterer den via den medfølgende klæbepude på indersiden af din hjelm. Det tager blot et øjeblik, og herefter vil den starte automatisk, når du kører, hvis du har parret den med din smartphone.

Lyder det som noget for dig? Mange motorcyklister har allerede prøvet den og her er nogle fremhævede kundekommentarer:

Johnny, J: ”Både min Saphe Drive og Saphe Drive Mini trafikalarm har tjent sig selv ind igen, flere gange, og de bliver begge brugt flittigt”. 9. marts 2020.

Anmeldelse: En detaljeret gennemgang af Saphe Drive Mini

Specifikationer

 • Dimensioner: 3,6 x 1,55 x 6,0 cm
 • Vægt: 31 g
 • Skærm: LCD-farveskærm
 • GPS: ?

Perfekt til motorcyklisten

Motorcyklister er nogle af de mest udsatte i trafikken. Samtidig med dette er der en tendens til at blive mere uopmærksom på hastigheden, når man kører på motorcyklen. Derfor er Saphe Drive Mini den perfekte lille opfindelse, som kan gøre hverdagen mere sikker for motorcyklister.

Hvis man kører for stærkt på en motorcykel, kan hårde opbremsninger ofte være forbundet med en del risiko. Derfor er det en stor fordel at blive advareret i god tid af Saphe Drive Mini, hvis der skulle være sket et uheld eller dannet kø længere fremme på motorvejen. På motorvejen er hastigheden høj, og en advarsel i god tid vil give dig god tid til at sænke farten i et kontrolleret tempo.

Derfor bør du investere i Saphe Drive Mini

For et beskedent beløb kan du købe Saphe Drive Mini og derved investere i din egen sikkerhed… og i din egen pengepung. Hvis du blot undgår én enkel fartbøde, vil du længe have tjent den lille trafikalarm hjem igen.

Når du har købt Saphe Drive Mini, kan du opsætte den via Saphe Link appen, så den passer perfekt til din kørestil og dine præferencer.

Saphe Drive Mini vs. markedet

Saphe Drive Mini er naturligvis den mindste af trafikalarmerne fra Saphe, da den er specialdesignet til motorcyklister. Herudover er Saphe Drive Mini sammen med den originale trafikalarm også den billigste af modellerne.

Den fylder og vejer mindre end en lighter og vil derved ikke genere, efter du har påmonteret den i din hjelm.

Mere om Saphe Drive Mini

Specifikationer

 • Dimensioner: 3,6 x 1,55 x 6,0 cm
 • Vægt: 31 g
 • Skærm: LCD-farveskærm
 • GPS: ?

Test og anmeldelser af trafikalarmen anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Jyllandsposten.dk

Den danske avis Jyllandsposten.dk er kendt for at være en troværdig nyhedskilde, der leverer et væld af nyheder fra Danmark og i udlandet hver eneste dag. Udover at levere nyheder til læserne, så anmelder og tester de også et væld af forskellige forbrugerprodukter. Eksperterne fra Jyllandsposten.dk har blandt andet testet og anmeldt Saphe trafikalarm, som de giver 5 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her

Mobilsiden.dk

Mobilsiden.dk er en dansk online mobilside, der skriver om alt, hvad der har med mobiltelefoner at gøre. Dog beskæftiger de sig også med andre former for mobile enheder på markedet. Hos Mobilsiden.dk skriver de nyheder og guides indenfor mobilverdenen hver eneste dag. De leverer dog også tests og anmeldelser af flere teknologiprodukter. Mobilsiden.dk har blandt andet testet og anmeldt Saphe trafikalarm, som de giver 5 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Nordjyske.dk

Nordjyske.dk er en dansk online avis, der leverer nyheder, der handler om lidt af hvert. De fokuserer på nyheder fra Nordjylland, men skriver også alt lige fra guides til anmeldelser. Eksperterne fra Nordjyske.dk har blandt andet testet og anmeldt Saphe trafikalarm, som de kårer som testvinder af deres test. Du kan læse hele anmeldelsen her

FAQ

Hvem har testet Saphe trafikalarmen?
Eksperterne kommer fra Nordjyske.dk, Mobilsiden.dk og Jyllandsposten.dk.
Hvordan er Saphe trafikalarmen blevet testet?
Saphe trafikalarmen er primært blevet vurderet ud fra dens brugervenlighed og nøjagtighed. Derudover har eksperterne også set nærmere på de forskellige indstillinger, samt den medfølgende app.
Hvad er en trafikalarm?
En trafikalarm er et hjælpemiddel til at undgå fartbøder, tæt trafik og lange køer. Tanken bag trafikalarmen er, at den kommer med forebyggende alarmer, så du får den bedste køreoplevelse uden irriterende overraskelser.

Det siger eksperterne om Saphe trafikalarm

I det følgende afsnit vil vi gennemgå, hvad hver af de 3 ekspertkilder skriver i deres forskellige anmeldelser af Saphe trafikalarm. Vi kommer både ind på, hvad de fremhæver af fordele og ulemper ved trafikalarmen for at finde frem til, hvad eksperterne mener om produktet.

Nordjyske.dk

Vurdering: Testvinder

Den danske avis Nordjyske.dk er vild med trafikalarmen Saphe, som eksperten har valgt at kåre som testvinder. I anmeldelsen har eksperten fra Nordjyske.dk nemlig kørt med to trafikalarmer Saphe og Ooono side om side i en måned, hvorefter eksperten har bedømt de to alarmer ud fra deres fordele og ulemper.

Nem opsætning og stor nøjagtighed

Når det kommer til sammenligningen af de to trafikalarmer, mener Nordjyske.dk, at Saphe er den mest brugervenlige og nøjagtige trafikalarm.

Eksperten forklarer, at opsætningen af Saphe-alarmen var ’super nem og ligetil’. Der bemærkes dog, at Saphe har to forskellige knapper, hvorfor det er vigtigt at læse, hvad de to knapper skal bruges til i den medfølgende manual.

Hertil forklarer Nordjyske.dk, at Saphe-alarmen starter ’relativt hurtigt fra dens dvale, når bilen sættes i gang’, hvorimod Ooono-alarmen er en smule langsommere.

Endvidere bemærker eksperten, at Saphe trafikalarm har haft ’en hitrate på næsten 100 procent på korrekte alarmer’. Eksperten er derfor begejstret for, at alarmen er forholdsvis nøjagtig, hvilket er en fordel for brugerne.

Flere muligheder end andre trafikalarmer

Nordjyske.dk slutter deres anmeldelse af henholdsvis Saphe og Ooono med at sige, at valget mellem disse to alarmer er ’meget smag og behag’.

Hvor Ooono har et mere simpelt design uden en applikation med masser af indstillinger, kommer Saphe trafikalarm med to forskellige knapper samt en applikation, der giver flere muligheder. Dette kan, ifølge eksperten, både være en fordel og en ulempe afhængig af, hvad man har behov for, samt hvad ens præferencer er.

Dog er der, ifølge eksperten, ingen tvivl om, hvilken trafikalarm, der er den bedste. Eksperten forklarer, at Saphe ’på nuværende tidspunkt er meget mere pålidelig i trafikken end Ooono. Og samtidig får du også mulighed for at se i appen, hvor den nærmeste trafikkontrol er’. Derfor vælger Nordjyske.dk, at kåre Saphe som vinder af deres test.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Nordjyske.dk her.

Jyllandsposten.dk

Vurdering: 5 ud af 6 stjerner

Den danske avis Jyllandsposten.dk har testet og anmeldt trafikalarmen Saphe. De var så vilde med enheden, at de valgte at give den 5 ud af 6 stjerner.

Nem opsætning og simpel i brug

Jyllandsposten.dk skriver, at opsætningen er nem og hurtig. Eksperten er vild med, at man blot skal downloade en app, hvorefter man kan forbinde ens smartphone via Bluetooth til Saphe.

Derudover skriver Jyllandsposten.dk, at trafikalarmen tilmed er ’simpel i brug’. Når man nærmer sig en fartkontrol, så kan man klikke på appen på den blå knap på selve enheden, hvorefter kontrollen bliver registreret, så andre brugere også kan se fartkontrollen.

Der er yderligere mulighed for selv at vælge, hvor lang eller kort tid før, man ønsker at blive informeret om fartkontrollen. Eksperten fra Jyllandsposten.dk kørte med indstillingen på 25 sekunder, hvilket var ’rigelig med tid til at lette foden fra speederen’.

Smart trafikalarm med små mangler

Jyllandsposten.dk konkluderer, at i de 14 dage, hvor eksperten kørte med Saphe i bilen, så var det en alarm, der holdte, hvad den lovede. Den registrerede og advarede nemlig om alle de fartkontroller og ulykker, der var på vejene.

Desuden er eksperten begejstret for, at alarmen ikke larmer særlig meget, hvorfor man ikke vil få et chok, hvis den bipper. Den vil heller ikke vække sovende børn på bagsædet.

Eksperten savner dog muligheden for at kunne se et kort samt hvor de forskellige ulykker, fartkontroller etc. er registreret, inden man går i gang med at køre. Denne funktion er nemlig med i den gratis udgave – altså Fartkontrol.nu -, hvorfor eksperten undrer sig over,

I anmeldelsen bliver der afsluttet med, ’at det bare er en enkelt bøde, der skal undgås, og så er Saphe mere end tjent hjem’, hvorfor man roligt kan sige, at Jyllandsposten.dk anbefaler trafikalarmen til alle, der ejer en bil.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Jyllandsposten.dk her.

Mobilsiden.dk

Vurdering: 5 ud af 6 stjerner

Mobilsiden.dk mener, ligesom de andre eksperter, at Saphe er en praktisk og brugervenlig trafikalarm, der kan være en hjælp til at køre mere sikkert i trafikken. Trafikalarmen kan nemlig både advare om ulykker, andre farer på kørebanen samt fartkontroller. Efter at have afprøvet Saphe trafikalarm i 14 dage, valgte eksperten fra Mobilsiden.dk, at give modellen 5 ud af 6 stjerner.

Saphe er for de glemsomme typer

Mobilsiden.dk skriver, at Saphe er en trafikalarm, der er ’for de glemsomme typer’. Dette begrunder de ved, at der er mulighed for at købe Saphe til en pris på omkring 500 kroner. Men der er også en anden mulighed; man kan også anvende den gratis udgave Fartkontrol.nu.

Fordelen ved Saphe er, at man ikke behøver at huske på så meget. Selve Saphe-alarmen kører nemlig på batteri, der holder i cirka et par år. Desuden er enheden lavet til at blive monteret direkte i bilen med dobbeltklæbende tape på bagsiden. Når enheden er monteret, vil den automatisk gå i gang hver gang, man starter bilen.

Dette er ikke tilfældet med Fartkontrol.nu. Her kræver det, at man aktivt går ind og tænder for selve appen hver gang, man skal ud og køre en tur.

Eksperten mener derfor, at Saphe er for dem, der ønsker, at det skal være nemt og hurtigt. Dog er der ingen grund til at bruge næsten 500 kroner, hvis man har nok i den gratis udgave.

En præcis trafikalarm

Eksperten fra Mobilsiden.dk forklarer, at i de 14 dage, hvor Saphe trafikalarm var med i bilen, advarede alarmen om alle trafikulykker, fartkontroller m.m. Ifølge eksperten er det derfor en præcis trafikalarm, der advarer om det, der er brug for.

Dog er der nogle små mangler, som eksperten savner ved Saphe. Eksempelvis er der intet kort, der viser, hvor der er registreret fartkontroller og ulykker, inden man begynder at køre. Dette er der nemlig i den gratis udgave, hvorfor eksperten mener, at dette burde være muligt at overføre til Saphe også.

Alt i alt er eksperten fra Mobilsiden.dk dog vild med Saphe trafikalarm, hvorfor modellen ender med at få i alt 5 stjerner.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Mobilsiden.dk her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme