Saphe Test 2020 – Se eksperternes vurdering af trafikalarmen

0

I denne artikel gennemgår vi forskellige eksperttests, hvor Saphe trafikalarm er blevet vurderet og anmeldt. Vi kigger her nærmere på 3 forskellige ekspertkilder og forklarer, hvad ekspertkilderne mener om trafikalarmen. På den måde kan man danne sig et overblik over, hvilke fordele og ulemper, der er ved Saphe trafikalarm.

De forskellige ekspertkilder inkluderer Nordjyske.dk, Mobilsiden.dk og Jyllandsposten.dk. Alle ekspertkilder har taget et kig på trafikalarmens funktioner og specifikationer for herefter at give modellen en vurdering.

Hvis man ønsker at læse mere om de forskellige tests, så vil der under hver afsnit af ekspertvurderingerne kunne findes links til de anmeldelser, som vi henviser til.

Denne Saphe test indeholder:

🔸 Generel viden og information om Saphe trafikalarm 
🔸 Gennemgang af de 3 forskellige eksperttests 
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultater af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til Saphe trafikalarm     

Saphe trafikalarm

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
385,00 Kr. 0,00 Kr. 385,00 Kr. Læs mere
389,00 Kr. 0,00 Kr. 389,00 Kr. Læs mere
399,00 Kr. 0,00 Kr. 399,00 Kr. Læs mere
418,00 Kr. 0,00 Kr. 418,00 Kr. Læs mere
499,00 Kr. 0,00 Kr. 499,00 Kr. Læs mere
499,00 Kr. 0,00 Kr. 499,00 Kr. Læs mere

Med Saphe trafikalarm er der mulighed for at køre mere sikkert samt for at undgå fartbøder. Trafikalarmen advarer nemlig føreren af bilen med LED-lys samt en klar lyd, hvad enten man nærmer sig en trafikprop, en ulykke eller en fotovogn. Der er tilmed mulighed for at gøre brug af Saphe trafikalarm i 39 forskellige lande i Europa, hvorfor man også kan medbringe den, når man kører i udlandet.

Brugervenlig trafikalarm med Bluetooth og app

Saphe er en brugervenlig trafikalarm, der kan installeres samt monteres på et par minutter. Når man har installeret alarmen og herefter tænder for bilen, vil modellen pr. automatik starte.

Desuden er der mulighed for at forbinde trafikalarmen med ens smartphone gennem Saphe Link-appen eller via Bluetooth. Med Saphe Link-appen kan man finde præcise informationer i forhold til fartkontroller m.m. Der er mulighed for at downloade appen i App Store og Google Play.

Man kan yderligere forbinde enheden til ens smartphone via Bluetooth. Trafikalarmen vil stadig fungere uanset, om man hører musik, radio eller taler i telefon.

Kompatibel med iOS og Android

Lige meget om man har en telefon med iOS eller Android, så fungerer Saphe-alarmen. Man skal dog være opmærksom på, at trafikalarmen ikke er kompatibel med Windows-telefoner.

Trafikalarmen Saphe anvender ens smartphones dataforbindelse, hvor GPS samt Bluetooth arbejder sammen om at give føreren alarmer og beskeder, når der er vigtige informationer.

Det er vigtigt at bemærke, at trafikalarmen helst skal monteres indenfor syns- og rækkevidde. Det anbefales, at modellen monteres i forruden eller på selve instrumentbrættet. Dette er muligt med enhedens to klæbepuder.

Flere brugere og intet abonnement

Ved køb af en Saphe trafikalarm er det ikke påkrævet, at man skal have et abonnement. Trafikalarmen fungerer nemlig lige efter, man har købt den, hvorfor man ikke skal ud og investere i et abonnement.

Endvidere er der mulighed for at bruge alarmen i flere biler, hvilket betyder, at den kan bruges af forskellige brugere. Trafikalarmen kan parres med flere telefoner – og der er også mulighed for at parre ens telefon med flere alarmer på en gang.

Modellen betjenes uden, at man skal kigge på den, da den giver en klar lyd, hvis der kommer interessante informationer. Ved en fartkontrol vil lysdioden blinke blåt, hvorimod den vil blinke rødt ved en ulykke.

Specifikationer ved Saphe trafikalarm:
🔴 Størrelse: 15 x 34 x 64 millimeter
🔴 Vægt: 20 gram
🔴 Understøtter: iOS og Android
🔴 Batteri: CR2450 – Mulighed for at udskifte batteriet

Fordele ved Saphe trafikalarm:
🔵 Nem montering og installation
🔵 Intet abonnement påkrævet
🔵 Advarer ved trafikulykker og fotovogne m.m.
🔵 Mulighed for at forbinde alarmen via Bluetooth
🔵 Mulighed for at downloade en Saphe Link-app

Her kan du se en præsentationsvideo af Saphe trafikalarm:

https://www.youtube.com/watch?v=hkY8WVVjIsw

Det siger eksperterne om Saphe trafikalarm

I det følgende afsnit vil vi gennemgå, hvad hver af de 3 ekspertkilder skriver i deres forskellige anmeldelser af Saphe trafikalarm. Vi kommer både ind på, hvad de fremhæver af fordele og ulemper ved trafikalarmen for at finde frem til, hvad eksperterne mener om produktet.


Nordjyske.dk 

Nordjyske.dk

Vurdering: Testvinder

Den danske avis Nordjyske.dk er vild med trafikalarmen Saphe, som eksperten har valgt at kåre som testvinder. I anmeldelsen har eksperten fra Nordjyske.dk nemlig kørt med to trafikalarmer Saphe og Ooono side om side i en måned, hvorefter eksperten har bedømt de to alarmer ud fra deres fordele og ulemper.

Nem opsætning og stor nøjagtighed

Når det kommer til sammenligningen af de to trafikalarmer, mener Nordjyske.dk, at Saphe er den mest brugervenlige og nøjagtige trafikalarm.

Eksperten forklarer, at opsætningen af Saphe-alarmen var ’super nem og ligetil’. Der bemærkes dog, at Saphe har to forskellige knapper, hvorfor det er vigtigt at læse, hvad de to knapper skal bruges til i den medfølgende manual.

Hertil forklarer Nordjyske.dk, at Saphe-alarmen starter ’relativt hurtigt fra dens dvale, når bilen sættes i gang’, hvorimod Ooono-alarmen er en smule langsommere.

Endvidere bemærker eksperten, at Saphe trafikalarm har haft ’en hitrate på næsten 100 procent på korrekte alarmer’. Eksperten er derfor begejstret for, at alarmen er forholdsvis nøjagtig, hvilket er en fordel for brugerne.

Flere muligheder end andre trafikalarmer

Nordjyske.dk slutter deres anmeldelse af henholdsvis Saphe og Ooono med at sige, at valget mellem disse to alarmer er ’meget smag og behag’.

Hvor Ooono har et mere simpelt design uden en applikation med masser af indstillinger, kommer Saphe trafikalarm med to forskellige knapper samt en applikation, der giver flere muligheder. Dette kan, ifølge eksperten, både være en fordel og en ulempe afhængig af, hvad man har behov for, samt hvad ens præferencer er.

Dog er der, ifølge eksperten, ingen tvivl om, hvilken trafikalarm, der er den bedste. Eksperten forklarer, at Saphe ’på nuværende tidspunkt er meget mere pålidelig i trafikken end Ooono. Og samtidig får du også mulighed for at se i appen, hvor den nærmeste trafikkontrol er’. Derfor vælger Nordjyske.dk, at kåre Saphe som vinder af deres test.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Nordjyske.dk her.


Jyllandsposten.dk  

Jyllandsposten.dk
Vurdering: 5 ud af 6 stjerner

Den danske avis Jyllandsposten.dk har testet og anmeldt trafikalarmen Saphe. De var så vilde med enheden, at de valgte at give den 5 ud af 6 stjerner.

Nem opsætning og simpel i brug

Jyllandsposten.dk skriver, at opsætningen er nem og hurtig. Eksperten er vild med, at man blot skal downloade en app, hvorefter man kan forbinde ens smartphone via Bluetooth til Saphe.

Derudover skriver Jyllandsposten.dk, at trafikalarmen tilmed er ’simpel i brug’. Når man nærmer sig en fartkontrol, så kan man klikke på appen på den blå knap på selve enheden, hvorefter kontrollen bliver registreret, så andre brugere også kan se fartkontrollen.

Der er yderligere mulighed for selv at vælge, hvor lang eller kort tid før, man ønsker at blive informeret om fartkontrollen. Eksperten fra Jyllandsposten.dk kørte med indstillingen på 25 sekunder, hvilket var ’rigelig med tid til at lette foden fra speederen’.

Smart trafikalarm med små mangler

Jyllandsposten.dk konkluderer, at i de 14 dage, hvor eksperten kørte med Saphe i bilen, så var det en alarm, der holdte, hvad den lovede. Den registrerede og advarede nemlig om alle de fartkontroller og ulykker, der var på vejene.

Desuden er eksperten begejstret for, at alarmen ikke larmer særlig meget, hvorfor man ikke vil få et chok, hvis den bipper. Den vil heller ikke vække sovende børn på bagsædet.

Eksperten savner dog muligheden for at kunne se et kort samt hvor de forskellige ulykker, fartkontroller etc. er registreret, inden man går i gang med at køre. Denne funktion er nemlig med i den gratis udgave – altså Fartkontrol.nu -, hvorfor eksperten undrer sig over,
at denne funktion ikke kan findes hos Saphe trafikalarm.

I anmeldelsen bliver der afsluttet med, ’at det bare er en enkelt bøde, der skal undgås, og så er Saphe mere end tjent hjem’, hvorfor man roligt kan sige, at Jyllandsposten.dk anbefaler trafikalarmen til alle, der ejer en bil.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Jyllandsposten.dk her.


Mobilsiden.dk  

Mobilsiden.dk

Vurdering: 5 ud af 6 stjerner

Mobilsiden.dk mener, ligesom de andre eksperter, at Saphe er en praktisk og brugervenlig trafikalarm, der kan være en hjælp til at køre mere sikkert i trafikken. Trafikalarmen kan nemlig både advare om ulykker, andre farer på kørebanen samt fartkontroller. Efter at have afprøvet Saphe trafikalarm i 14 dage, valgte eksperten fra Mobilsiden.dk, at give modellen 5 ud af 6 stjerner.

Saphe er for de glemsomme typer

Mobilsiden.dk skriver, at Saphe er en trafikalarm, der er ’for de glemsomme typer’. Dette begrunder de ved, at der er mulighed for at købe Saphe til en pris på omkring 500 kroner. Men der er også en anden mulighed; man kan også anvende den gratis udgave Fartkontrol.nu.

Fordelen ved Saphe er, at man ikke behøver at huske på så meget. Selve Saphe-alarmen kører nemlig på batteri, der holder i cirka et par år. Desuden er enheden lavet til at blive monteret direkte i bilen med dobbeltklæbende tape på bagsiden. Når enheden er monteret, vil den automatisk gå i gang hver gang, man starter bilen.

Dette er ikke tilfældet med Fartkontrol.nu. Her kræver det, at man aktivt går ind og tænder for selve appen hver gang, man skal ud og køre en tur.

Eksperten mener derfor, at Saphe er for dem, der ønsker, at det skal være nemt og hurtigt. Dog er der ingen grund til at bruge næsten 500 kroner, hvis man har nok i den gratis udgave.

En præcis trafikalarm

Eksperten fra Mobilsiden.dk forklarer, at i de 14 dage, hvor Saphe trafikalarm var med i bilen, advarede alarmen om alle trafikulykker, fartkontroller m.m. Ifølge eksperten er det derfor en præcis trafikalarm, der advarer om det, der er brug for.

Dog er der nogle små mangler, som eksperten savner ved Saphe. Eksempelvis er der intet kort, der viser, hvor der er registreret fartkontroller og ulykker, inden man begynder at køre. Dette er der nemlig i den gratis udgave, hvorfor eksperten mener, at dette burde være muligt at overføre til Saphe også.

Alt i alt er eksperten fra Mobilsiden.dk dog vild med Saphe trafikalarm, hvorfor modellen ender med at få i alt 5 stjerner.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Mobilsiden.dk her.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvem har testet Saphe trafikalarmen?

Eksperterne kommer fra Nordjyske.dk, Mobilsiden.dk og Jyllandsposten.dk.

🔍 Hvordan er Saphe trafikalarmen blevet testet?

Saphe trafikalarmen er primært blevet vurderet ud fra dens brugervenlighed og nøjagtighed. Derudover har eksperterne også set nærmere på de forskellige indstillinger, samt den medfølgende app.

🚨 Hvad er en trafikalarm?

En trafikalarm er et hjælpemiddel til at undgå fartbøder, tæt trafik og lange køer. Tanken bag trafikalarmen er, at den kommer med forebyggende alarmer, så du får den bedste køreoplevelse uden irriterende overraskelser.


Gennemgang af testkilder

Jyllandsposten.dk 🇩🇰
Den danske avis Jyllandsposten.dk er kendt for at være en troværdig nyhedskilde, der leverer et væld af nyheder fra Danmark og i udlandet hver eneste dag. Udover at levere nyheder til læserne, så anmelder og tester de også et væld af forskellige forbrugerprodukter. Eksperterne fra Jyllandsposten.dk har blandt andet testet og anmeldt Saphe trafikalarm, som de giver 5 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Mobilsiden.dk 🇩🇰
Mobilsiden.dk er en dansk online mobilside, der skriver om alt, hvad der har med mobiltelefoner at gøre. Dog beskæftiger de sig også med andre former for mobile enheder på markedet. Hos Mobilsiden.dk skriver de nyheder og guides indenfor mobilverdenen hver eneste dag. De leverer dog også tests og anmeldelser af flere teknologiprodukter. Mobilsiden.dk har blandt andet testet og anmeldt Saphe trafikalarm, som de giver 5 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Nordjyske.dk 🇩🇰
Nordjyske.dk er en dansk online avis, der leverer nyheder, der handler om lidt af hvert. De fokuserer på nyheder fra Nordjylland, men skriver også alt lige fra guides til anmeldelser. Eksperterne fra Nordjyske.dk har blandt andet testet og anmeldt Saphe trafikalarm, som de kårer som testvinder af deres test. Du kan læse hele anmeldelsen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse