De bedste Siemens opvaskemaskiner ifølge anmeldelser og tests

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

I denne artikel ser Forbrugsguiden nærmere på opvaskemaskiner fra mærket Siemens. Opvaskemaskinerne har været igennem flere tests, og efter nøje beregninger har eksperterne vurderet, hvilke modeller, der er de bedste.

Vi gennemgår de forskellige tests for at kunne guide dig til at finde den opvaskemaskine, der passer bedst til dine behov. Vi har kigget nærmere på test fra den svenske pendant Råd & Rön og suppleret med brugeranmeldelser.

Læg specielt mærke til, at der kan være tale om to forskellige typer af opvaskemaskiner: Integreret og underbygget og modeller, der er brede og smalle. Den underbyggede model skal placeres under bordpladen ved siden af andre køkkenelementer. Derfor bliver denne type leveret uden top- og sidepaneler men med front.

Den integrerede model bliver leveret uden front, da den skal integreres med designet i køkkenet. Derfor skal den have samme front som resten af lågerne i køkkenet.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.


Siemens SN63HX60AE Opvaskemaskine – fornuftig pris, brugervenlig og stillegående

 • 4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Skousen

Siemens SN63HX60AE Opvaskemaskine

.
Siemens SN63HX60AE Opvaskemaskine
vil være den bedste Siemens opvaskemaskine til den forbruger, der leder efter et prisfornuftigt valg, hvor du får meget for pengene. Den er vores ”Bedst til prisen” valg til dig.

Modellen har ikke været inkluderet i en Siemens opvaskemaskine test hos eksperterne, men derimod er den en favorit blandt brugerne hos Skousen. Her får den i gennemsnit 4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser, hvilket er rigtig højt. Brugerne fremhæver, at den giver rigtig gode tørringsresultater, og så larmer den ikke ret meget, når den arbejder. Det bliver også nævnt, at brugervenligheden er høj, og så er det smart, at den ikke koster lige så meget som de allerdyreste produkter fra Siemens. På den negative side skal du lægge mærke til, at den ikke er den hurtigste på markedet.

13 kuverter og seks programmer

Siemens SN63HX60AE Opvaskemaskine vil være et godt valg for dig, der gerne vil have masser af moderne Siemens kvalitet i din nye opvaskemaskine, men som ikke vil betale den allerhøjeste pris. Du får en dejlig stor rummelighed med 13 kuverter per opvask, og der er seks programmer at vælge imellem.

Varianten kommer i en pæn energiklasse, der er fin uden at være forrygende, og så er den født med integreret Wi-Fi. Det betyder, at du kan hente den tilhørende app til din smartphone, og så kan du fjernstyre den og betjene den, selv når du ikke er i køkkenet eller i hjemmet.

Hygiejnisk vask

Siemens SN63HX60AE Opvaskemaskine arbejder med temperaturer mellem 45 og 70 grader, så du vil let kunne få en grundig og hygiejnisk vask, der fjerner bakterier. Du vil opleve en kulfri motor, som har den fordel, at selve apparatet kan leve længere, og så støjer den ikke lige så meget. Du kan anvende udskudt start i op til 24 timer, men læg mærke til, at der hverken er bestikbakke i toppen eller auto-dosering på enheden.

På grund af den lidt lavere pris får du ikke helt så mange moderne funktioner som på de dyrere modeller, men ud over ovenstående kan du nyde godt af AquaStop, der forhindrer vandskader, og Vario Speed Plus-funktionen, som kan gøre programmerne op til 66 procent hurtigere.

Alt i alt den bedste Siemens opvaskemaskine til dig, der vil have en effektiv vask og tørring, Wi-Fi og de mest basale af de topmoderne teknologier.

Fordele

 • Gode tørringsevner
 • Stillegående
 • Brugervenlig
 • Kompatibel med smartphone app
 • Fornuftig pris
Ulemper

 • Eco-programmet tager lang tid
 • Selvrengørings-funktionen kunne være bedre

Specifikationer
Producent: Siemens
Type: Opvaskemaskine
Kapacitet: 13 kuverter
Antal programmer: 6
Energiklasse: D
Højde: 81,5 centimeter
Bredde: 59,8 centimeter
Dybde: 55,0 centimeter
Vægt: 34 kilo


Siemens SN43HI55VS Opvaskemaskine – 6 programmer, sensorteknologi og Wi-Fi

Siemens SN43HI55VS Opvaskemaskine

 

Siemens SN43HI55VS Opvaskemaskine er den bedste Siemens opvaskemaskine til dig, der har brug for seks programmer og høj kvalitet, men som ikke vil betale den højeste pris.

13 kuverter og 6 programmer

Siemens SN43HI55VS Opvaskemaskine vil være et rigtig godt valg for de fleste forbrugere, da den kommer med de funktioner, features og attributter, som de fleste moderne mennesker ønsker. Du vil opleve seks forskellige programmer, hvilket både giver dig noget til den almindelige opvask, den miljøbesparende, den hurtige, den lange, den varme, den ekstra hygiejniske med mere.

Modellen har en god rummelighed med plads til 13 kuverter, og derfor vil den mellemstore familie såvel som den større husstand få en kapacitet, der passer til det daglige behov. Du ser tillige det moderne i den medfødte Wi-Fi plus i muligheden for at betjene den med stemmekontrol.

Skarp sensor-teknologi

Siemens SN43HI55VS Opvaskemaskine er fremstillet med en skarp sensor-teknologi, som giver dig en optimal vask og tørring – hver gang. Der er tale om en belastningssensor, der kan optimere vandforbruget, samt en vandsensor, der selv kan måle, hvor beskidt servicet er. Ud fra den måling bliver effektiviteten justeret.

Selvom du får en effektiv vask, er den samtidig skånsom. Med den indbyggede glasbeskyttelse er der draget omsorg for dine skrøbelige glas, mens produktet holder sig selv rent for fedt og kalk med Machine Care-featuren. iQdrive-motoren lover dig en lang levetid, mens det elektroniske kontrolpanel giver dig en høj overskuelighed over arbejdet.

Alt i alt den bedste Siemens opvaskemaskine til dig, der gerne vil have moderne bekvemmeligheder til en fornuftig pris.

Fordele

 • Holdbar og stillegående motor
 • Glasbeskyttelses-funktion
 • Med praktisk bestik-bakke
 • 6 programmer
Ulemper

 • Tørringsevner er ikke altid de bedste

Specifikationer
Producent: Siemens
Type: Opvaskemaskine
Kapacitet: 13 kuverter
Antal programmer: 6
Energiklasse: E
Højde: 81,5 centimeter
Bredde: 59,8 centimeter
Dybde: 57,3 centimeter
Vægt: 39 kilo


Siemens SN45ZW70CS opvaskemaskine – fleksibel indretning 

✅ Populær blandt brugerne

Ikke alle modeller i denne artikel har været medtaget i eksperttests. Det gælder også for modellen Siemens SN45ZW70CS, som dog alligevel har fået plads i artiklen, idet modellen er en klar brugerfavorit. Vi har set på, hvad brugerne på Whiteaway.com siger om modellen, og her fremhæves både funktionalitet og brugervenlighed. Siemens SN45ZW70CS er så populær, at den har fået 4,6 stjerner ud af 5. Læg mærke til at Siemens SN45ZW70CS er en bred model på knap 60 cm.

God til den store husstand
Siemens SN45ZW70CS er en rigtig rummelig model med en kapacitet på 14 kuverter. Derfor vil modellen passe godt ind i en større husstand på mellem fire og fem personer, uden at man kommer til at vaske op flere gange om dagen.

Med den fleksible indretning er det muligt at udnytte hele pladsen, og det er blandt andet takket være kurvesystemet med VarioFlex-designet, en flytbar bestikkurv i underkurven og en højdejusterbar overkurv med tre-trins rackMatic.

Modellen har også en specialholder til langstilkede vin- og champagneglas, som sørger for, at disse typer af glas holdes særligt fastspændt under vasken.

Måler selv vand og mængde
Siemens SN45ZW70CS er en intelligent opvaskemaskine, der via sensorer som AquaSensor og MængdeSensor selv kan måle, hvor meget vand, der skal tages ind for at give det optimale vaskeresultat i forhold til mængden af service.

Yderligere har Siemens SN45ZW70CS seks forskellige programmer, der tæller intensiv, auto, glas, lyn, forskyl og øko.

Øko-programmet vil være fordelagtigt for den miljøbevidste forbruger, og i det hele taget vil denne type forbruger også være glad for Siemens SN45ZW70CS, for modellen i sig selv er at finde i energiklasse C.

Fokus på hygiejne
Der er uundgåeligt bakterier i forbindelse med madlavning, og det er vigtigt at komme disse bakterier til livs via både ordentlig rengøring og høje temperaturer. Derfor har Siemens SN45ZW70CS tillægsfunktionen HygiejnePlus, som sørger for en grundig rengøring efterfulgt af en slutskylning på ti minutter, hvor temperaturen ikke kommer under 70 grader. Herved dræbes 99,9 procent af tilbageværende bakterier.

Noget af det, som brugerne især fremhæver ved Siemens SN45ZW70CS, er modellens brugervenlighed. Modellen er udstyret med et godt display, hvor man kan kontrollere og overvåge programmer og vasken, og der findes også en timer med udskudt-start-funktion, således at man kan programmere sit opvaskeprogram til at køre på netop det tidspunkt, der bedst passer husstanden.

Siemens SN45ZW70CS måler 87,5 cm (max-højde), 59,8 cm (b), 57,3 cm (d) og er af typen til underbygning.

Fordele

 •  Stor kapacitet på 14 kuverter
 • Fleksibelt indrettet med VarioFlex kurvesystem og specielholder til vinglas
 • Effektiv opvask med AquaSensor og MængdeSensor
 • Miljøvenlig model i energiklasse C
 • HygiejnePlus-program fjerner 99,9 procent af bakterier
Cons

 • ….
 • ….

Specifikationer
Underbygningsopvaskemaskine
Energiklasse C
6 programmer
14 kuverter
Udskudt start
AquaStop
Lydniveau: 42 dB

Nedenfor kan du se en præsentation af Siemens SN45ZW70CS og dens funktioner fra forhandleren Whiteaway:


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Siemens SR65ZX23ME Opvaskemaskine

 • 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Siemens
Siemens SR65ZX23ME Opvaskemaskine

Siemens SR65ZX23ME Opvaskemaskine er den måske bedste Siemens opvaskemaskine til dig, som ikke har noget imod at betale mere for høj kvalitet. Den er vores ”Bedste premiumvalg” til dig.

Her er tale om en model, der er meget populær blandt brugerne, og på Siemens egen hjemmeside får den en gennemsnitlig score på hele 5 ud af 5 stjerner af køberne. Det er meget imponerende, og brugerne hæfter sig især ved, at den arbejder meget hurtigt, er skabt af høj kvalitet, og så er den meget fleksibel.

Smalt produkt med plads til 10 kuverter

Siemens SR65ZX23ME Opvaskemaskine hører til luksusklassen med den moderne teknologi og høje kvalitet. Prisen ligger mod den dyre ende sammenlignet med konkurrenterne, men har du budgettet til det, vil du få meget mere i en opvaskemaskine, end du troede muligt. Dog er kapaciteten ikke den største med plads til ”kun” 10 kuverter, så større familier vil blive mere tilfredse med en af de øvrige Siemens opvaskemaskiner her i artiklen.

Læg mærke til, at varianten hører til de smalle opvaskemaskiner, og med sine kun knap 45 centimeter i bredden er den op til ti centimeter smallere end flere af konkurrenterne. I forhold til de øvrige konkurrenter kommer apparatet tillige med mange programmer og specialfunktioner. Tallet hedder henholdsvis seks og fire.

Med Wi-Fi og masser af teknologi

Siemens SR65ZX23ME Opvaskemaskine vil berige og lette din hverdag på flere områder. For eksempel er den født med Wi-Fi, så du kan benytte din mobiltelefon som styring, og en række sensorer kan selv registrere det service, du putter i. Det betyder, at du får en vandbesparende og fokuseret vask. Der er touch, display, udskudt start og et fleksibelt kurvesystem, der lader dig udnytte pladsen maksimalt.

Du vil ligeledes opleve den unikke Zeolith-tørring, der tørrer effektivt, hurtigt og miljøbesparende, plus den stillegående og robuste iQdrive motor. En doserings-assistent hjælper dig med rette dosis, og et særligt program plejer selve maskinen, så levetiden forlænges, og hygiejnen forbedres.

Alt i alt den bedste Siemens opvaskemaskine til dig, der ønsker cremen af cremen.

Fordele

 • Hurtigarbejdende
 • Højde-justerbar kurv
 • Innovativ og attraktiv belysning
 • Kan fungere fjernbetjent
Ulemper

 • Høj pris
 • Ikke det bedste valg for større familier

Specifikationer
Producent: Siemens
Type: Opvaskemaskine
Kapacitet: 10 kuverter
Antal programmer: 6
Energiklasse: C
Højde: 81,5 centimeter
Bredde: 44,8 centimeter
Dybde: 55 centimeter


Siemens SR23EI28ME Opvaskemaskine

 • Kåret til ”Best Buy” hos det britiske forbrugermagasin Which.co.uk
 • 4,4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google

 

Siemens SR23EI28ME Opvaskemaskine

Siemens SR23EI28ME Opvaskemaskine kan være den bedste Siemens opvaskemaskine til den forbruger, som ønsker en slank model med gode programmer og en brugervenlig betjening.

Produktet hører både til eksperternes og brugernes yndlinge. I en Siemens opvaskemaskine test udført af det britiske forbrugermagasin Which.co.uk bliver den kåret til ”Best Buy”, mens køberne fra Google giver den en gennemsnitlig score på 4,4 ud af 5 stjerner. Rosen går især på, at den er født med flere brugbare programmer, at den er let at fylde op, og at den har en brugervenlig betjening. Dog bliver det bemærket, at især Eco-programmet er tidskrævende, og så er den ikke altid så stillegående.

Smal variant til god pris

Siemens SR23EI28ME Opvaskemaskine kommer med mange fordele, men den smalle profil er rigtig smart, hvis der ikke er så meget plads i dit køkken eller bryggers. Med kun 45 centimeter i bredden er den næsten 15 centimeter smallere end de fleste andre apparater i klassen her, så den er smart til trange kår rent pladsmæssigt. Læg mærke til, at det også betyder, at kapaciteten er lidt mindre. Den ligger på 10 kuverter modsat de sædvanlige 13-14 kuverter.

En anden fordel er prisen, der er til den lavere side, samt de mange programmer. Der er i alt seks styks, som inkluderer Eco, Auto, Intensiv, 1 hour, Speed og Favorit. Der er tillige et tillægs-rensnings-program, du kan kombinere med programmerne samt et Machine Care-program, som tager sig skånsomt af selve enheden.

Wi-Fi og mulighed for stemmestyring

Selvom Siemens SR23EI28ME Opvaskemaskine ikke er den dyreste på markedet, er den født med moderne teknologi som Wi-Fi, hvilket tillader, at du kan styre modellen via telefonen. Men du kan faktisk også styre den med stemmen, så nemmere bliver det ikke. Med Vario Speed kan udvalgte programmer blive op til tre gange så hurtige som de øvrige, og du er sikret en maksimal fleksibilitet i rummeligheden med VarioFlex.

Du finder ligeledes en brugbar bestikbakke til bestik, sølvtøjet og andre delikate stykker service, og specialfunktioner højner hygiejnen med to indstillinger for bedre rengøring. En iQdrive motor giver dig en lang levetid og mulighed for stille arbejde, mens GlassCare featuren har fokus på at beskytte glas.

Alt i alt den bedste Siemens opvaskemaskine til dig, der ønsker en overkommelig pris, et smalt design og mange moderne bekvemmeligheder.

Fordele

 • Machine Care program
 • Let påfyldning
 • Stille-program
 • Klar og brugervenlig touch-kontrol
Ulemper

 • Eco-program tager lang tid
 • Kan larme, når du ikke bruger stille-programmer

Specifikationer
Producent: Siemens
Type: Opvaskemaskine
Kapacitet: 10 kuverter
Antal programmer: 6
Energiklasse: D
Højde: 84,5 centimeter
Bredde: 45 centimeter
Dybde: 60 centimeter


Siemens SN47YS01CS Opvaskemaskine

 • 4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Siemens
 • 4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Elgiganten

Siemens SN47YS01CS Opvaskemaskine

Siemens SN47YS01CS Opvaskemaskine er den bedste Siemens opvaskemaskine til dig, der vægter mange programmer, moderne teknologi og fancy belysning højt. Den er vores anbefaling til dig.

Modellen har ikke være inkluderet i en Siemens opvaskemaskine test udført af eksperter, men den er til gengæld populær blandt brugerne hos både Siemens selv og forhandleren Elgiganten. Her modtager produktet i gennemsnit 4,8 ud af 5 stjerner begge steder, hvilket er rigtig højt. Brugerne hæfter sig især ved, at varianten er født med mange smarte programmer og specialfunktioner. De er ligeledes begejstrede for, at den har indbygget Wi-Fi, og det bliver også nævnt, at bestikbakken er god. Dog skal du være opmærksom på, at bakken kan komme i vejen af og til.

Høj kvalitet til høj pris

Siemens SN47YS01CS Opvaskemaskine er ikke et billigt apparat, men for investeringspengene får du en velfungerende enhed, som beriger din hverdag med masser af moderne funktioner og en høj kapacitet. Rummeligheden ligger på 14 kuverter, hvilket er højt, og så får du indbygget Wi-Fi med i prisen. Det gør, at du kan styre modellen med din smartphone. Her vil du både kunne planlægge, overvåge og finde information.

På grund af den topmoderne profil får du ikke mindre end otte programmer og fem specialfunktioner. Det inkluderer for eksempel den såkaldte Zeolith tørringsteknologi, som giver dig en miljøvenlig, effektiv og hurtig tørring. Programmerne inkluderer tillige Eco, Auto, Intensive, Speed 60, Speed 45, BrilliantShine, Silence og Pre-Rinse. Af specialfunktioner får du Remote Start, Shine & Dry, Intensive Zone, Hygiene Plus og VarioSpeed Plus.

Stillegående og strømbesparende

Siemens SN47YS01CS Opvaskemaskine kommer med mange flere fordele end de ovennævnte, og du får for eksempel en stillegående arbejdsproces, som bliver endnu lavere med stille-programmerne. Energiklassen hedder A+++, hvilket er den absolut bedste på markedet, hvilket gør den ellers noget dyre Siemens opvaskemaskine til et fremtidssikret produkt, hvor der bliver sparet i længden.

Du vil også opleve en velskabt bestikbakke i toppen, en smart LED-belysning, dosserings-assistent, touch, moderne kurve, fyldningssensorer, vandsensor, glasbeskyttelses-teknologi, selvrengørende filtersystem og meget mere. Kort sagt får du alt den moderne teknologi i en opvaskemaskine, du kan købe for penge.

Alt i alt den bedste Siemens opvaskemaskine til dig, der vil have alt det moderne og lidt til.

Fordele

 • 8 programmer og 5 specialfunktioner
 • Kommer med indbygget Wi-Fi
 • Bestikbakke i toppen
 • Smart LED-belysning
Ulemper

 • Bestikbakke kan komme i vejen

Specifikationer
Producent: Siemens
Type: Opvaskemaskine
Kapacitet: 14 kuverter
Antal programmer: 8
Energiklasse: A+++
Højde: 81,5 centimeter
Bredde: 59,8 centimeter
Dybde: 57,3 centimeter
Vægt: 48 kilo


Siemens SN636X01KE 

4.4/5 med 200+ brugeranmeldelser hos pricerunner.dk
4.6/5 med 100+ brugeranmeldelser hos amazon.co.uk 

Siemens SN636X01KE 

 

Denne opvaskemaskine fra Siemens har fået gode anmeldelser af brugerne. På amazon.co.uk har 112 brugere anmeldt produktet. Her har de samlet set givet produktet 4,6 ud af 5 stjerner. Hele 75% af brugerne giver opvaskemaskinen 5 stjerner. Mange af brugerne er derfor enige om, at denne model er anbefalelsesværdig. 

Hvis du er på udkig efter en opvaskemaskine til familien på 4, der samtidig er meget brugervenlig, så er denne model fra Siemens et godt bud. Den innovative teknologi giver dig mulighed for at få rent og tørt service på ingen tid.  

Fleksibel opvaskemaskine

Denne model fra Siemens har plads til 13 standard kuverter, og den passer derfor godt til en familie på 4 personer. Opvaskemaskinens kurve er desuden fleksibelt designet, så der er mulighed for at tilpasse kurvene til opvasken. 

Det øverste lag giver plads til bestikket, salatknive og grydeskeer. Den nederste kurv er designet med 4 rækker tallerkenstøtter. Da bestikket placeres øverst i opvaskemaskinen i stedet for i en bestikbakke i underkurven, er der god plads til at fylde maskinen med gryder i underkurven. Den øverste kurv kan desuden justeres i tre niveauer i højden ved at klemme på håndtagene i siden. På den måde bliver der let plads til vinglas i kurven. 

Denne model er desuden også meget energieffektiv, da den er placeret i energiklasse B. Du sparer dermed både penge og energi, hvilket er en fordel for økonomien men også for miljøet. iQdrive-motoren sørger for at bruge mindre energi. Motoren har et lydniveau på 46 dB, og den er derfor stille, når den kører programmer.   

Opvaskemaskinens funktioner

Opvaskemaskinen er udstyret med en doseringsassistent, som sørger for at vaskemidlet bliver fordelt ligeligt i maskinen. En vandstråle sørger for at opløse vaskemidlet hurtigt, så den bliver jævnt fordelt. På den måde er du sikret en ren og skinnende opvask. 

Det er også muligt at bruge varioSpeed plus funktionen, som sørger for at vaske servicen op 66% hurtigere. Denne funktion passer altså særligt godt til travle dage, hvor vasken skal gå ekstra hurtigt. Opvaskemaskinen har også et automatprogram, som sørger for at justere indstillingerne, så det passer til servicen. På den måde slipper du for at indstille opvaskemaskinen. 

Hvis du skal vaske meget plastikbaseret service, kan det være en fordel at bruge funktionen extraDry. Den sørger for at tørre servicen ved en højere temperatur og i længere tid, så servicen er helt tør efter endt vask. Desuden kan du vaske glas skånsomt med funktionen glassCare-system. 

Siemens SN636X01KE vs. Markedet

Denne model er dyrere end de andre opvaskemaskiner i oversigten. Du får dog også mange gode funktioner og fleksible løsninger for pengene. Opvaskemaskinen kan nemt justeres, så den passer til dine behov, og desuden har modellen mange forskellige funktioner, så du kan finde det mest optimale program til servicen. Du får altså en populær opvaskemaskine med gode indstillingsmuligheder til pengene.

Udvalgte fordele ved Siemens SN636X01KE
Energiklasse B
Fleksible kurve
VarioSpeed Plus til hurtig opvask
ExtraDry velegnet til palstikbaseret service


Siemens SN657X02ME 

4.5/5 fra forbrugere hos på pricerunner.dk
4.7/5 med 100+ brugeranmeldelser hos whiteaway.com 
4.7/5 med 100+ brugeranmeldelser hos lavprishvidevarer.dk 
4.7/5 med 100+ brugeranmeldelser hos skousen.dk 
4.7/5 med 100+ brugeranmeldelser hos siemens-home.bsh-group.com 
4.5/5 fra de svenske kunder hos tretti.se  

Siemens SN657X02ME

 

Denne model fra Siemens har fået mange gode anmeldelser af brugerne, og derfor er den inkluderet i denne oversigt. Brugerne hos whiteaway.com og skousen.dk er særligt begejstrede for denne opvaskemaskine. Både hos whiteaway.com med 134 brugeranmeldelser og hos skousen.dk med 133 brugeranmeldelser får denne model en bedømmelse på 4,7 ud af 5 stjerner. Brugerne er altså meget tilfredse med opvaskemaskinen.

Opvaskemaskinen har mange forskellige funktioner som brilliantShine system og varioSpeed Plus-programmer, så du kan finde det rette program til servicen. Denne model er desuden rummelig med en kapacitet på 14 standardkuverter. 

Opvaskemaskinens funktioner 

Denne opvaskemaskine er designet med en varioDrawer-topkurv, som giver plads til bestikket og køkkenredskaber. Topkurven giver plads til en ekstra kuvert i underkurven, da der ikke længere skal være plads til en bestikkurv. Desuden kan overkurven justeres i tre niveauer, så der bliver plads til de høje vinglas. 

Opvaskemaskinen er også udstyret med en intensivZone, hvor vandstrålen er mere kraftig, så selv de mest snavsede gryder og pander bliver rene. 

Du kan også finde mange forskellige opvaskeprogrammer, som passer til dit service. VarioSpeed Plus programmet sørger for at vaske dit service 66% hurtigere end normalt. HygiejnePlus programmet er ideelt til service, som kræver ekstra hygiejnisk rengøring. Programmet vasker din service ved 70ᵒ i 10 minutter, så 99,9% af bakterierne vaskes af. Autoprogrammet indstiller selv tid og temperatur, så det passer til din service. På den måde slipper du for at bruge tid på indstillingerne. 

Denne model er desuden meget energieffektiv, da den er kategoriseret som energiklasse A. iQdrive-motoren sørger for at vaske servicen ved en lav energi, og den er også stille under brug. 

Skånsom vask af glas

Denne model har et ekstra skånsomt program til glas, hvor de bliver vasket ved 40ᵒ. Glassene vaskes altså ved en meget lav temperatur, og derefter tørrer de i længere tid. På den måde opnår du det bedste og mest skånsomme resultat. 

Opvaskemaskinen har også et glassCare-system, hvor fine glas skånsomt vaskes med en speciel glasbeskyttelsesteknik. Det giver et flot og skinnende resultat, så glassene holder længe. Desuden har denne model vinglasholdere, så vinglassene står stabilt, når de bliver vasket. Den er derfor særligt velegnet til at vaske glas. 

Siemens SN657X02ME vs. Markedet

Denne model fra Siemens er meget rummelig sammenlignet med de andre opvaskemaskiner i denne oversigt. Opvaskemaskinen kan rumme 14 standardkuverter og den passer derfor til en familie på 5 personer. Det fleksible design gør det muligt at tilpasse kurvene, så den passer til opvasken. Den øverste topkurv til bestikket giver plads til en ekstra kuvert i underkurven, så du kan vaske mere på én gang. 

Udvalgte fordele ved Siemens SN657X02ME
Miljøvenlig opvaskemaskine med energiklasse A
BrilliantShine System – skånsom opvask og tørring af glas
Aquastop beskytter mod vandskader
Rummelig opvaskemaskine med plads til 14 standardkuverter
VarioSpeed Plus program til hurtige vaske


Siemens SN414W01AS

✅ 4.5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos danske WhiteAway.com
✅ 4.5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos den danske forhandler Skousen.dk

Siemens SN414W01AS

 

Siemens SN414W01AS er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær opvaskemaskine blandt forbrugerne. Opvaskemaskinen er blevet testet og anmeldt af forbrugere hos de to forhandlere WhiteAway.com og Skousen.dk.

Her har opvaskemaskinen fået 4,5 ud af 5 stjerner, da forbrugerne mener, at Siemens SN414W01AS vasker godt, er nem at betjene og kommer med flere gode funktioner. Selvom forbrugerne generelt er vilde med maskinen, er der en enkelt bruger, som nævner, at den sommetider støjer lidt for meget.

Ved køb af Siemens SN414W01AS skal man være opmærksom på, at maskinen skal installeres under en bordplade, samt at den leveres uden en topplade.

Opvaskemaskine, der er nem at betjene og med gode funktioner, ifølge brugerne

Ifølge brugerne hos de to danske forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com er Siemens SN414W01AS en opvaskemaskine, der ”kan det, den skal”.

Eksempelvis skriver en bruger, at maskinen ”vasker ret godt på det korte program”, mens en anden forklarer, at ”denne opvaskemaskine gør sit arbejde”, hvorfor den er ”dejlig at have i sit køkken”.

Opvaskemaskinens effektivitet er især noget, som flere brugere fremhæver, men det bemærkes også, at Siemens SN414W01AS er ”nem at betjene”. Her skriver en bruger, at ”den er dejlig nem at fylde”. En anden bruger hæfter sig ydermere ved, at Siemens SN414W01AS kommer med ”gode funktioner”, så den er ”fremragende at bruge”.

Dog forklarer en enkelt bruger, at ”støjen fra maskinen er for meget”, mens en anden mener, at Siemens SN414W01AS er ”overraskende lydsvag”.

Praktisk opvaskemaskine med timer- og Aquastop-funktion

Siemens SN414W01AS er en praktisk opvaskemaskine, der passer til en familie på omkring tre til fire personer. Dens kapacitet er nemlig på 12 kuverter.

Derudover er Siemens SN414W01AS forholdsvis energivenlig, da den er placeret i energiklasse C. Dette er den gode ende af skalaen, så man er sikret et lavt vand- og energiforbrug.

Når opvaskemaskinen er i gang, støjer den ikke meget. Lydniveauet er på blot 48 dB, mens en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på 60 dB.

Ønsker man at sætte opvaskemaskinen til at starte, når man ikke er hjemme, er der mulighed for at planlægge dette med hjælp fra timer-funktionen.

Det er desuden sikkert at lade maskinen vaske i et tomt hjem, da Aquastop-funktionen automatisk lukker for vandtilførslen, hvis der opstår en oversvømmelse, så skaderne bliver begrænsede.

Opvaskemaskine med flere programmer og specialfunktioner 

Siemens SN414W01AS er forsynet med fire forskellige opvaskeprogrammer Normal 65°C, Øko 50°C, Party 45°C og Forskyl samt tillægsfunktionen varioSpeed.

varioSpeed sørger for, at opvasketiden reduceres uden at gå på kompromis med opvaskeresultatet. I og med der er flere programmer, kan man vælge det program, der passer bedst til opvasken.

Opvaskemaskinen kommer ydermere med en iQdrive-motor, der er en energibesparende og stillegående motorteknologi. Motoren sørger for, at maskinen effektivt vasker og renser al opvask uden at larme for meget eller bruge for meget energi.

Sidst men ikke mindst er Siemens SN414W01AS forsynet med et Vario-kurvesystem, der er fleksibelt og praktisk. Her kan man rykke rundt på kurvene alt efter ønske og behov, så det er nemmere at fylde opvaskemaskinen.

Modellen måler 87,5 cm (makshøjde), 59,8 cm (b), 57,3 cm (d) og er en underbygningsopvaskemaskine.

Udvalgte fordele ved Siemens SN414W01AS:
Stillegående og energibesparende motorteknologi
VarioSpeed-funktion
Fleksibelt kurvesystem
Støjsvag model
Timer- og Aquastop-funktion


Siemens SN436S05IS

✅ Populær blandt brugerne

Siemens SN436S05IS

 

Modellen Siemens SN436S05IS har ikke været medtaget i tests, men vi har alligevel taget modellen med i denne artikel, da den meget populær blandt de brugere, som anvender modellen hver dag.

På siden Whiteaway.com har modellen fået 4,8 stjerner ud af 5, og det er særligt modellens stabilitet, gode indretning, lette betjening og støjsvage motor, som brugerne fremhæver. Læg mærke til, at Siemens SN436S05IS er en bred model med en bredde på knap 60 cm.

Rummelig og miljøvenlig

Siemens SN436S05IS hører til blandt de rummelige opvaskemaskiner, som har en kapacitet på 13 kuverter. Det svarer til en husstand på fire-fem personer.

Modellen vil også være et godt valg, hvis man er miljøbevidst, for Siemens SN436S05IS er i den absolut bedste energiklasse – A – og det betyder, at modellen både har et fornuftigt energi- og vandforbrug.

Mange af forbrugerne fremhæver, at de er glade for, at modellen er støjsvag, og med et lydniveau på 46 dB er støjen også i den lave ende.

Programmer med fokus på hygiejne

Siemens SN436S05IS har seks forskellige programmer, der tæller de sædvanlige intensiv, auto, øko, glas, lyn og forskyl, men det er også muligt at fokusere ekstra på hygiejnen med tillægsfunktionen HygiejnePlus.

HygiejnePlus er især ideel til beholdere, skærebrætter og køkkenredskaber, der har været i kontakt med mange bakterier, men også til for eksempel sutteflasker, hvor det er meget vigtigt, at hygiejnen er i top.

Under den sidste skylning holdes nemlig en høj gennemsnitstemperatur på 70 grader i ti minutter, hvilket dræber 99,9 procent af alle bakterierne.

God indretning

Siemens SN436S05ISs høje kapacitet eksisterer ikke mindst på grund af den fleksible indretning. VarioFlex-kurvesystem og bestikkurven er godt placerede, og en smart vinglasbeholder sørger for at passe ekstra godt på skrøbelige glas med stilk.

Der kan her fastgøres fire vin- eller champagneglas i specialholderen, så de beskyttes ekstra. Siemens SN436S05IS er således både effektiv i indretningen og i selve opvasken, for modellens indbyggede AquaSensor og MængdeSensor vurderer selv, hvor meget vand der skal til i forhold til mængden. Det reducerer også vandspild.

Der findes desuden et godt display på Siemens SN436S05IS, der både er informativt og let at aflæse, og her kan man styre og overvåge programmerne.

Som en smart ekstrafunktion er modellen udstyret med en timer-funktion, som gør, at man selv kan programmere, hvornår opvasken skal starte.

Man kan for eksempel programmere maskinen til at starte et par timer, inden man står op, og når man kommer ud af sengen, vil der være rent service.

Siemens SN436S05IS måler 87,5 cm (max-højde), 59,8 cm (b), 57,3 cm (d) og er af typen til underbygning.

Udvalgte fordele ved Siemens SN436S05IS:
 
Stor kapacitet på 13 kuverter
 Energiklasse A
 Seks programmer plus HygiejnePlus
 AquaSensor og MængdeSensor effektiviserer opvasken
 Timer-funktion gør det muligt at programmere opvasken

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Siemens SN436S05IS  og dens funktioner fra forhandleren Whiteaway:


Siemens SN457W05MS 

Bestseller hos skousen.dk
4.7/5 med 100+ brugeranmeldelser hos whiteaway.com 
4.7/5 med 100+ brugeranmeldelser hos lavprishvidevarer.dk 
4.7/5 fra forbrugerne hos sammenligningstjenesten pricerunner.dk  

Siemens SN457W05MS 

 

Denne opvaskemaskine fra Siemens får gode bedømmelser fra brugerne, og derfor er den inkluderet i denne oversigt. Brugerne fra skousen.dk og whiteaway.com giver denne model en samlet bedømmelse på 4.7 ud af 5 stjerner. Hos Skousen.dk er opvaskemaskinen blevet bedømt af 143 brugere, hvor de gode anmeldelser gør, at den er blevet kategoriseret som en bestseller. Hos whiteaway.com har hele 137 brugere anmeldt produktet. Der er altså ingen tvivl om at denne model er populær blandt brugerne. 

Opvaskemaskinens funktioner som Zeolith-tørring, intensivZone og varioSpeed Plus sørger for, at du hurtigt og let kan få skinnende rent service. 

Funktioner og programmer

Opvaskemaskinen passer godt til dig, der søger en fleksibel opvasker, som kan tilpasses efter dine behov. Denne model er designet med fleksible kurve, som kan indstilles i flere niveauer. Den øverste kurv kan justeres op i højden, så der bliver mere støtte til eventuelle høje vinglas. Desuden bliver der mere plads til større tallerkener i den nederste kurv, hvis den øverste kurv justeres i højden. 

Opvaskemaskinen er også udstyret med forskellige funktioner, som gør opvasken nemmere for dig. Zeolith-tørring funktionen absorberer fugt og omdanner det til varme, så du hurtigt kan få tørret servicen. VarioSpeed Plus programmet kører et hurtigt vaskeprogram, så du på travle dage hurtigt kan få rent service. HygiejnePlus-funktionen sørger for at vaske sutteflasker, spækbræt eller andet service ved en høj og konstant temperatur, som fjerner 99,9% af bakterierne. 

Det er også muligt at vaske glassene skånsomt med glassCare-systemet. Her bliver glassene vasket ved en lavere temperatur, så du undgår glas med ødelæggende striber. Opvaskemaskinen har desuden også en intensivZone, hvor beskidte gryder bliver vasket med en ekstra kraftig vandstråle, som sørger for at fjerne snavs. 

En energieffektiv opvaskemaskine

Hvis du er på udkig efter en stille opvaskemaskine, der er miljøvenlig, så er denne model et godt bud. Den er kategoriseret i energiklasse A, hvilket betyder at den er meget energieffektiv. Den larmer heller ikke meget, når du vasker servicen. 

Opvaskemaskinen er desuden udstyret med aquastop, som sørger for at beskytte mod eventuelle vandskader. Denne model er også designet med en mekanisk låsemekanisme, som sørger for at låse maskinen under opvasken. På den måde kan den ikke åbnes ved en fejl under et program. 

Siemens SN457W05MS vs. Markedet

Sammenlignet med de andre modeller i denne oversigt har denne opvaskemaskine fra Siemens et meget lavt lydniveau. Denne model har et lydniveau på 42 dB, så du kan nemt vaske service uden, at det kommer til at forstyrre. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB. Du får altså en yderst lydsvag opvaskemaskine i denne model fra Siemens.   

Udvalgte fordele ved Siemens SN457W05MS
Energieffektiv med energiklasse A
brilliantShine system til vask af glas
Zeolith-tørring funktion der hurtigt og effektivt tørre servicen
IntensivZone til ekstra rengøring af snavsede gryder og pander
VarioSpeed Plus til hurtig opvask


Siemens SN636X02AE

✅ Populær blandt brugerne 

Siemens SN636X02AE

 

Modellen Siemens SN636X02AE har ikke været inkluderet i eksperttest, men vi har alligevel taget modellen med i denne artikel, idet modellen er særdeles populær blandt brugerne. Så populær at Siemens SN636X02AE har fået en flot score på 4,6 ud af 5 stjerner på sitet whiteaway.com.

Det, som brugerne især fremhæver, er modellens pris, programmer og brugervenlighed. Læg mærke til at Siemens SN636X02AE hører til blandt de brede modeller med en bredde på knap 60 cm.

Plads til 12 kuverter

Siemens SN636X02AE hører til mod den større ende af kapacitetsskalaen, idet modellen kan rumme 12 kuverter. Det er snildt nok til en husstand på omkring fire personer.

Er man både miljø- og økonomi-orienteret, så vil Siemens SN636X02AE også være et rigtig godt valg, da modellen i sig selv koster en del mindre end andre gode modeller.

På miljøsiden er modellen at finde i energiklasse B, hvilket er markedets næstbedste, og en opvaskemaskine i denne klasse vil have et mindre strøm- og vandforbrug.

Seks programmer

En af de kvaliteter ved Siemens SN636X02AE, som brugerne selv også fremhæver, er modellens gode programmer. Der findes seks af dem, og det inkluderer intensiv, auto, øko, lyn, party og forskyl. Derudover findes der tre tillægsfunktioner og Machine Care, som er et specialprogram, der især fjerner fedt og kalkaflejringer.

De mange programmer giver mulighed for en tilpasset opvask, og det er også muligt selv at tilpasse modellens indre, idet ”indretningen” er fleksibel med både Vario kurvesystem og højdejusterbar overkurv.

Intelligent model

Siemens SN636X02AE kan hjælpe forbrugeren rigtig godt på vej. Brugerne selv nævner, at modellen er meget brugervenlig og let at finde ud af, og for at yde en ekstra hjælp findes der blandt andet DoseringsAssistent og Auto All-in-1, som automatisk tilpasser typen af opvaskemiddel.

For at kunne tilpasse mængden af vand i forhold til mængden af service er Siemens SN636X02AE også udstyret med både AquaSensor og MængdeSensor samt den moderne motorteknologi iQdrive sørger for, at maskinen både arbejder energibesparende og lydløst. Lydniveauet ligger nemlig på 48 dB, som er lavt, og til sammenligning ”larmer” en normal samtale 60-65 dB.

Siemens SN636X02AE måler 87,5 cm (max-højde), 59,8 cm (b), 55 cm (d) og er af typen integreret opvaskemaskine.

Udvalgte fordele ved Siemens SN636X02AE
 
Rimelig stor model med plads til 12 kuverter
 Pris- og energivenlig model i energiklasse B
 Seks programmer og Machine Care som fjerner fedt og kalk
 Auto All-in-1 tilpasser automatisk typen af opvaskemiddel
 Med motorteknologi iQdrive, der sikrer en energibesparende og stille arbejdsproces

Nedenfor kan du se en præsentation af Siemens SN636X02AE og dens funktioner fra forhandleren Whiteaway:


Siemens SN636X05IE

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Siemens SN636X05IE

Siemens SN636X05IE er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, som har kåret opvaskemaskinen som en af topscorerne i deres test.

Dette har de blandt andet gjort, da de især er begejstrede for maskinens vaskeevne. Til gengæld er de mindre vilde med tidsforbruget ved nogle af opvaskeprogrammerne.

Ved køb af Siemens SN636X05IE skal man være opmærksom på, at det er en integrationsmodel. Det betyder, at man selv skal montere en køkkenlåge.

Energibesparende opvaskemaskine med timer-funktion

Med Siemens SN636X05IE får man en rummelig opvaskemaskine med en kapacitet på 13 kuverter. Maskinen er derfor velegnet til en familie på fire til fem personer.

Når opvaskemaskinen er i gang, støjer den ikke meget. Lydniveauet er på blot 44 dB, hvor en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på 60 dB.

Derudover er Siemens SN636X05IE en energivenlig model, da den er placeret i energiklasse A. Det vil sige, at maskinen ikke forbruger meget energi på et år, hvilket er en fordel for både pengepung og miljø.

Med maskinens timer-funktion får man desuden mulighed for at planlægge opvasken, så det passer ind i ens dag.

Man skal ikke være bekymret for at starte opvaskemaskinen, når man ikke er hjemme, da Aquastop-funktionen sørger for, at vandtilførslen automatisk bliver lukket, så man undgår store oversvømmelser i køkkenet.

Opvaskemaskine med seks programmer og tre tillægsfunktioner 

Siemens SN636X05IE er forsynet med de seks forskellige opvaskeprogrammer Intensiv 70 °C, Auto 45-65 °C, Øko 50 °C, Lyn 65 °C, Lyn 45 °C og Forskyl. Man kan herved vælge det program, der bedst passer til det, man skal vaske.

Udover disse programmer kommer Siemens SN636X05IE ydermere med tre tillægsfunktioner ved navn IntensivZone, VarioSpeed Plus og Shine&Dry.

Mens IntensivZone er velegnet til beskidt opvask, da programmet sørger for at øge spuletrykket i underkurven, reducerer VarioSpeed Plus vasketiden med op til 66 %.

Efter et opvaskeprogram er færdigt, skal opvasken tørres. Takket være funktionen Zeolith-tørring tørres opvaskes på en effektiv og hurtig måde. Det naturlige mineral Zeolit absorberer nemlig fugt og omdanner fugten til varme.

Fleksibel maskine med iQdrive-motor og DoseringsAssistent

Siemens SN636X05IE kommer med en iQdrive-motor, der forbruger mindre energi, men giver de samme vaskeresultater på samme tid. Desuden er motoren effektiv og sikrer, at maskinen arbejder nærmest lydløst.

Opvaskemaskinen kommer ydermere med et fleksibelt kurvesystem, hvor overkurven har tre niveauer og to rækker med tallerkenholderen. Underkurven har fire rækker. Man får herved ekstra plads til at fylde opvaskemaskinen og rykke rundt på systemet alt efter behov.

Sidst men ikke mindst er Siemens SN636X05IE udstyret med funktionen DoseringsAssistent, hvor opvasketabsen falder direkte ned i en opsamlingsbeholder. Her opløses den effektivt, hvorefter den bliver fordelt jævnt for et endnu bedre vaskeresultat.

Modellen måler 87,5 cm (makshøjde), 59,8 cm (b), 55 cm (d) og er en fuldt integrerbar opvaskemaskine.

Udvalgte fordele ved Siemens SN636X05IE:
iQdrive-motor
Seks opvaskeprogrammer
Tre tillægsfunktioner
Zeolith-tørring
Energivenlig opvaskemaskine


Siemens SN457S16MS

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Siemens SN457S16MS

Modellen Siemens SN457S16MS er blevet testet og anmeldt af Råd & Rön. Eksperterne er begejstrede for denne model, som de vælger at give en god vurdering.

Eksperter er begejstrede for maskinens vaske- og tørreegenskaber samt dens brugervenlighed. De finder ikke mange ulemper ved maskinen, men er ikke vilde med maskinens tidsforbrug med flere programmer.

Opvaskemaskinen er velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer, da den i alt kan rumme 14 kuverter. Derudover er Siemens SN457S16MS en energivenlig opvaskemaskine, da den er placeret i energiklasse A. Det vil sige, at maskinen både er en fordel for forbrugeren, men også for miljøet.

Lydsvag maskine med HomeConnect og Zeolith-tørring

Siemens SN457S16MS er en lydsvag opvaskemaskine, da dens lydniveau er på blot 42 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor den ikke vil støje meget under brug.

Derudover har Siemens SN457S16MS en tørreevne i klasse A, hvilket blot bliver hjulpet på vej af funktionen Zeolith-tørring. Denne funktion tørrer opvasken på en effektiv måde, da zeolit kan absorbere fugt og omdanne fugt til varme.

Siemens SN457S16MS kommer yderligere med muligheden for at betjene maskinen med Home Connect-appen. På den måde kan man styre maskinen via en app, der blot skal downloades på en mobiltelefon.

Modellen kommer også med en timerfunktion, der lader forbrugeren forprogrammere og planlægge, hvornår maskinen skal starte samt AquaStop, der sørger for at lukke for vandtilførslen ved lækage. På den måde bliver risikoen for vandskader begrænset.

Model med flere programmer og praktiske funktioner

Med Siemens SN457S16MS får man en opvaskemaskine, der kommer med 7 forskellige programmer. Disse programmer er blandt andet intensiv, auto, øko, lyn, glas og forskyl.

Udover disse programmer, så er Siemens SN457S16MS ydermere forsynet med 4 tillægsfunktioner såsom den allerede nævnte Home Connect, intensiveZone, varioSpeed Plus og Shine&Dry.

Med varioSpeed Plus bliver vasketiden reduceret med op til 66 % i forhold til andre sammenlignelige modeller uden at gå op kompromis med vaskeresultatet. Den reducerede tid bliver vist på displayet.

Funktionen Shine&Dry gør i stedet brug af ekstra skyllevand, der skyller overskydende opvaskemiddel af og forlænger den skånsomme tørring. Dette sørger for, at resultatet altid er optimalt, når man skal tømme maskinen.

iQdrive, DoseringsAssistent og emotionLight

Siemens SN457S16MS er udstyret med en iQdrive-motor. Denne motor er med til at mindske energiforbruget samt forkorte programtiderne uden at ændre på vaskeresultatet.

Derudover kommer Siemens SN457S16MS med en DoseringsAssistent, der lader opvasketabs falde direkte ned i opsamlingsbeholderen. Herefter bliver den opløst hurtigt med en målrettet vandstråle, så sæben fordeler sig optimalt i hele maskinen.

Opvaskemaskinen kommer endvidere med to LED-pærer i toppen af maskinen. Dette gør, at der bliver spredt et behageligt lys i maskinen. Lyset tænder automatisk, når lågen bliver åbnet og slukker igen, når man lukker den.

Siemens SN457S16MS måler 87,5 cm (max-højde), 60 cm (b), 55 cm (d) og er af typen til underbygning.

Udvalgte fordele ved Siemens SN457S16MS:
Stor kapacitet på 14 kuverter
DoseringsAssistent
iQdrive-motor
VarioSpeed Plus
Shine&Dry og Zeolith-tørring

Her kan du se en videopræsentation af Siemens SN457S16MS lavet af WhiteAway.com:


Siemens SN457W16MS

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

 Siemens SN457W16MS

Modellen Siemens SN457W16MS er blevet testet og rapporteret af den svenske forbrugerorganisation Råd & Ron. Eksperter er glade for denne model, som de har valgt og giver en god vurdering.

Ekspertkilderne er især vilde med, at Siemens SN457W16MS tørrer og vasker godt samt, at dens energi- og vandforbrug er lavt. De er dog mindre begejstrede for, at dens tidsforbrug ikke er lige så godt i forhold til andre af de testede modeller.

Opvaskemaskinen egner sig til en familie på 4 til 5 personer, da den har en kapacitet på 14 kuverter. Derudover er Siemens SN457W16MS placeret i energiklasse A, hvorfor man trygt kan stole på, at maskinen ikke forbruger meget energi på et år.

Støjsvag model med effektiv tørring og vasketid

Med Siemens SN457W16MS får man en opvaskemaskine, der ikke støjer meget under brug. Den kommer nemlig med et lydniveau på blot 42 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor den ikke vil forstyrre, når den er tændt.

Derudover kommer Siemens SN457W16MS med en effektiv tørring samt vasketid. Maskinen har blandt andet en tørreevne i klasse A samt funktionen Zeolith-tørring. Med Zeolith-tørring bliver alt opvask tørret optimalt, da funktionen kan absorbere fugt og omdanne fugt til varme. Udover Zeolith-tørring, så har maskinen også funktionen Shine&Dry, der også er med til at optimere maskinens tørreevne.

Siemens SN457W16MS er ligeledes tidseffektiv, da den er forsynet med VarioSpeed Plus. Denne funktion sørger nemlig for, at vasketiden bliver reduceret med op til 66 %.

Ydermere kommer Siemens SN457W16MS med en iQdrive-motor, der er med til at sikre en større effektivitet samt et mindre energiforbrug uden at gå på kompromis med skylleresultatet.

Flere programmer og tillægsfunktioner

Siemens SN457W16MS kommer med 7 forskellige programmer samt 4 tillægsprogrammer. Programmerne er blandt andet intensiv, auto, lyn, øko, glas og forskyl, hvor de 4 tillægsprogrammer er de allerede nævnte VarioSpeed Plus, Shine&Dry samt Home Connect og IntensiveZone.

Med Home Connect har man mulighed for at betjene sin opvaskemaskine via en app. Dette betyder, at man kan styre alt, hvad der har med maskinen at gøre via appen, der kan downloades på ens mobiltelefon.

Modellen kommer endvidere med en udskudt start-funktion samt en Aquastop-funktion. Med udskudt start kan man planlægge opvaskemaskinen til at starte, når man har brug for det, hvorimod Aquastop automatisk sørger for at lukke for vandtilførslen, så oversvømmelser forårsaget af en lækage bedre kan undgås.

LED-belysning og DoseringsAssistent

Siemens SN457W16MS er forsynet med to blå LED-pærer, der er placeret i toppen af opvaskemaskinen. Disse LED-pærer sørger for at sprede et behageligt lys i maskinen, så man har et overblik over, hvad der er i den. Når man åbner lågen, tænder lyset og det slukker igen, når man lukker den.

Endvidere kommer Siemens SN457W16MS med en DoseringsAssistent, der lader opvasketabs falde direkte ned i en mindre opsamlingsbeholder. Her bliver opvasketabsen opløst med hjælp fra en målrettet vandstråle, der sørger for, at rengøringsmidler bliver fordelt optimalt i hele maskinen. På den måde vil alt service få den sæbe, som der er brug for.

Siemens SN457W16MS måler 87,5 cm (max-højde), 60 cm (b), 55 cm (d) og er af typen til underbygning.

Udvalgte fordele ved Siemens SN457W16MS:
Stor kapacitet på 14 kuverter
7 programmer
4 tillægsfunktioner
LED-belysning
DoseringsAssistent


Siemens SN414W02AS

✅ 4.4 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos danske WhiteAway.com
✅ 4.4 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos den danske forhandler Skousen.dk

Siemens SN414W02AS

 

Siemens SN414W02AS er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld blevet testet af brugerne hos de to danske forhandlere WhiteAway.com og Skousen.dk. Her har brugerne givet opvaskemaskinen 4,4 ud af 5 stjerner.

Det har de blandt andet gjort, da de er begejstrede for, at maskinen er nem at betjene, lydsvag og prisvenlig. Til gengæld er nogle af brugerne mindre vilde med, at Siemens SN414W02AS ikke er så god til at vaske glas rene.

God og lydløs opvaskemaskine med nem betjening, ifølge brugerne 

Ifølge brugerne hos de to forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com er Siemens SN414W02AS en ”god opvaskemaskine” med en ”nem og enkel betjening”.

Eksempelvis skriver en bruger, at maskinen ”er så nem at finde ud af”, mens en anden forklarer, at den ”vasker godt” og ”larmer ikke under brug”.

Nogle brugere mener desuden, at Siemens SN414W02AS er en meget simpel maskine, hvorfor ”den er perfekt til eksempelvis sommerhuset”. Dette er blandt andet på grund af, at maskinen ikke kommer med nogen ”overflødige programmer”, samt fordi at den ”vasker og tørrer perfekt”.

Prisen er endnu en faktor, der nævnes, da brugerne hæfter sig ved, at den er billig og god til prisen. Dog nævner en bruger, at den ikke er så god til at vaske de høje glas helt rene i hjørnerne, hvis de stilles i den øverste bakke.

Praktisk opvaskemaskine med flere funktioner

Med Siemens SN414W02AS får man en praktisk opvaskemaskine, der er forsynet med flere funktioner. Opvaskemaskinen kommer blandt andet med en Aquastop-funktion, så vandtilførslen automatisk bliver lukket i tilfælde af en lækage.

Derudover er Siemens SN414W02AS en forholdsvis energibesparende opvaskemaskine med et lavt energi- og vandforbrug. Den er nemlig placeret i energiklasse C, hvilket er en fordel for både pengepung og miljø.

Kapaciteten er på 12 kuverter, så den er velegnet til en familie på omkring tre til fire personer. Når opvasken er sat i gang, er lydniveauet på 50 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Simpel opvaskemaskine med fire programmer 

Siemens SN414W02AS er en forholdsvis simpel opvaskemaskine med fire forskellige opvaskeprogrammer såsom Normal 65°C, Øko 50°C, Party 45°C og Forskyl samt en tillægsfunktion varioSpeed. VarioSpeed er en funktion, der reducerer vasketiden markant uden at gå på kompromis med vaskeresultatet.

Derudover kommer Siemens SN414W02AS med en energibesparende og stillegående motorteknologi takket være dens iQdrive-motor. Motoren arbejder effektivt uden at støje meget, så man ikke bliver forstyrret af opvaskemaskinen, når den er sat i gang.

Opvaskemaskinen er ydermere forsynet med et fleksibelt kurvesystem, så det er nemmere at fylde maskinen. Vario-kurvesystemet består af både en over- og en underkurv med flere rækker.

Modellen måler 87,5 cm (makshøjde), 60 cm (b), 55 cm (d) og er en underbygningsopvaskemaskine.

Udvalgte fordele ved Siemens SN414W02AS:
iQdrive-motor
Simpel maskine med flere programmer
VarioSpeed-funktion
Vario-kurvesystem
Energivenlig model


Andre testvindere – Alternativer til Siemens opvaskemaskiner

Ovenfor har vi nu gennemgået flere Siemens opvaskemaskiner, som har fået topkarakterer af eksperter igennem forskellige tests, eller som er meget populære blandt brugerne.

Udover disse opvaskemaskiner fra Siemens findes der også mange andre gode modeller på markedet, og for at sikre et så nuanceret overblik som muligt, så vil vi i dette afsnit gennemgå yderligere tre opvaskemaskiner fra mærket Bosch.

Bosch og Siemens topper langt de fleste lister, når der foretages tests af opvaskemaskiner. Derfor er det disse to mærker, vi har fokuseret på i denne artikel. Ydermere skal det nævnes, at de to mærker har slået deres hvidevareafdelinger sammen, hvilket også betyder, at kvaliteten af de to mærker er meget ens.


Bosch SMU46CB01S

✅ Testvinder hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

Bosch SMU46CB01S

Det svenske forbrugerråd & Rön har testet 75 forskellige opvaskemaskiner fra forskellige mærker og i forskellige prisklasser.

Bosch-modellen Bosch SMU46CB01S har været inkluderet i begge tests, og efter endt test konkluderer eksperterne, at Bosch SMU46CB01S er så god opvaskemaskine, at den får en flot topplacering begge steder. Læg mærke til at Bosch SMU46CB01S er en bred model.

Seks programmer

Bosch SMU46CB01S hører til blandt de større modeller, som har plads til omkring 13 kuverter. Det passer let til hverdagsforbruget for en familie på fire-fem personer. Eftersom Bosch SMU46CB01S har et stort repertoire af programmer, er brugen meget alsidig.

Modellen har nemlig seks forskellige programmer, som spænder vidt fra temperaturer mellem 45-70 grader. Det tæller intensiv, auto, øko, glas, super og forskyl, og er servicet meget snavset, kan det være en fordel at bruge forskylnings-programmet, som fjerner det værste snavs, inden selve hovedprogrammet starter.

Glasprogrammet er særligt designet til at tage ekstra hånd om det skrøbelige glas og giver dem et skånsomt program. For at komme alt snavset til livs sørger den specielle Machine Care-funktion for at fjerne fedt og kalkaflejringer ekstra omhyggeligt.

Intelligent opvaskemaskine

Bosch SMU46CB01S er en moderne opvaskemaskine, der er udstyret med en række brugbare funktioner og teknikker. Det tæller blandt andet den intelligente AquaSensor, der selv regulerer rengøringsprocessen efter typer af både service og urenheder, således at der fokuseres på den slags pletter, servicet har for et optimalt resultat.

MængdeSensoren registrerer selv, hvor fuld opvaskemaskinen er og tilpasser programmets type og længde herefter.

Derudover er Bosch SMU46CB01S også udstyret med motorteknologien EcoSilence Drive, som giver en energibesparende og stille arbejdsproces, der sørger for, at modellen ikke larmer ret meget, når den vasker op – lydniveauet ligger på kun 46 dB.

Som en ekstra bonus ved Bosch SMU46CB01S desuden også selv, hvornår det er tid til at fylde afspændingsmiddel og salt på, og den informerer brugeren herom ved at indikere dette via displayet.

På displayet findes også en timer-funktion med udskudt start, således at man selv kan planlægge og programmere sin vask.

Sikker model

Selv hvis man bruger Bosch SMU46CB01S hver dag og har børn i husstanden, behøver man ikke frygte for hverken børnenes sikkerhed eller sikkerhed generelt, for modellen har både AquaStop-funktion, som beskytter mod eventuelle vandskader, da vandtilførslen automatisk lukkes, så oversvømmelser og lægkager udgås samt en mekanisk børnesikring på lågen og elektronisk børnesikring af panelet.

Det særlige ServoLås-system sørger for den sikre håndtering samt også for en øget smidighed, når døren skal åbnes og lukkes.

Modellen måler 87,5 cm (makshøjde), 60 cm (b), 55 cm (d) og er af typen til underbygning.

Udvalgte fordele ved Bosch SMU46CB01S:
 
Stor model med en kapacitet på 13 kuverter
 Seks forskellige programmer inklusive specialprogram til glas
 Machine Care sørger for at fjerne fedt og kalk
 AquaSensor og MængdeSensor effektiviserer opvasken
 Sikker model med AquaStop og ServoLås

Nedenfor kan du se en præsentation af Bosch SMU46CB01S og dens funktioner fra forhandleren Whiteaway:


Bosch SMU46CW02S

✅ Testvinder hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

Bosch SMU46CW02S

 

Modellen Bosch SMU46CW02S er både blevet testet af det danske og svenske forbrugerråd. Bosch SMU46CW02S imponerer i begge tests og bliver endda kåret som testvinder begge steder.

Bosch SMU46CW02S er en rummelig model med fokus på energibesparelse og en effektiv opvask plus tørring. Læg mærke til at Bosch SMU46CW02S er en bred model med en bredde på 60 cm.

Model med god plads og alsidige programmer

Bosch SMU46CW02S har en høj kapacitet, således at den kan rumme 13 kuverter. Det vil passe til en lidt større husholdning på fire-fem personer.

Bosch SMU46CW02S vil ydermere være et godt valg i en husholdning, hvor der tænkes på miljø og elregning, for modellen er i energiklasse A, hvilket er den bedste klasse. Det sikrer et lavere energi- og vandforbrug, og det bliver til mange sparede penge over tid.

Blandt de seks forskellige programmer findes også et økoprogram, som sparer endnu mere på vand og strøm, og herudover findes programmer til intensiv, auto på 45-65, super og glas samt et forskylnings-program, man kan køre inden hovedvasken, som fjerner det værste snavs.

Ekstra fokus på tørring

Efter endt vask er det nødvendigt med gode tørringsevner, for at servicet kommer til at se pænt og velholdt ud uden pletter og aflejringer. Det kan også være vanskeligt at få tørret alle dele helt, men Bosch SMU46CW02S er udstyret med både ExtraDry og Zeolith-system, der udfører tørringsopgaven med ekstra omhyggelighed og sørger for, at alle dele bliver tørre.

Det tæller selv plastdele, som ofte volder problemer. Zeolith-systemet er Boschs eget system og fungerer ved, at mineralet zeolit producerer varme, når det kommer i kontakt med fugt, og varmen bruges herefter til at tørre servicet.

Et andet stærkt fokus på Bosch SMU46CW02S er glas-programmet. Programmet er så skånsomt, at selv sarte krystalglas kan vaskes og tørres i maskinen, da der vaskes ved lave temperaturer. Tørreprocessen forlænges også, og det sikrer rene glas uden spor.

Intelligent opvaskemaskine

Bosch SMU46CW02S hører til blandt de moderne, intelligente opvaskemaskiner, hvis teknologi er af højeste standard. Derfor findes der også indbyggede sensorer, der både kan måle mængde og vand.

AquaSensoren sørger for at registrere hvilke pletter, der findes på servicet således, at rengøringsprocessen kan tilpasses herefter, og MængdeSensor sørger for at spare ekstra vand og energi, således at vandforbruget tilpasses efter, hvor fyldt opvaskemaskinen er.

Modellen er ydermere udstyret med Machine Care-funktion, der er et specielprogram til at fjerne fedt og kalk samt Auto all-in-1, som automatisk tilpasser typen af opvaskemiddel.

Modellen måler 87,5 cm (makshøjde), 60 cm (b), 55 cm (d) og er af typen til underbygning.

Udvalgte fordele ved Bosch SMU46CW02S:
 
Model med god plads – kan rumme 13 kuverter
 Seks programmer samt ExtraDry og Zeolite-teknologi, der sørger for ekstra tørt service
 AquaSensor og MængdeSensor effektiviserer opvasken
 Machine Care-program fjerner fedt og kalk
 Auto all-in-1 tilpasser typen af opvaskemiddel

Nedenfor kan du se en præsentation af Bosch SMU46CW02S og dens funktioner fra forhandleren Whiteaway:

Om Siemens

Siemens blev grundlagt i 1847 i Tyskland af elektroingeniøren Werner von Siemens og urmageren Johann Georg Halske og den tidlige succes bestod i opfindelsen af visertelegrafen.

Lige fra første færd var der hos Siemens fokus på den teknologiske udvikling, og virksomheden lagde især vægten på elektro-teknikken og begyndte tidligt at producere produkter til lyskilder, elevatorer, sporvogne, tog, generatorer og telefoner.

Kun få år efter virksomhedens grundlæggelse spredte Siemens’ produkter sig til udlandet, og der blev oprettet datterselskaber i både Skt. Petersborg og London. Da Werner von Siemens døde i 1892, efterlod han en 4.500-mand stor virksomhed, som kun blev ved med at vokse op gennem 1900-tallet.

I dag har Siemens både fokus på elektriske apparater som computere og hvidevarer til den almene forbruger men også på en lang række opgaver inden for miljø, energi, industri, information, trafik, bygningsautomation, sikringsteknik og hospitalsudstyr, og virksomhedens udviklingscentre opfinder hvert år omkring 10.000 nye opfindelser og har i dag mere end 62.000 patenter. Virksomheden beskæftiger på verdensplan mere end 50.000 medarbejdere i dag.

Siemens arbejder ud fra tre kerneværdier, som udgør grundlaget for den måde, hvorpå forretningen drives. Det tæller ansvarlighed, excellence og innovation: Ansvarlighed som forpligter virksomheden til at foretage etiske og ansvarlige handlinger, excellence som ses i kvaliteten af produkterne og innovation, hvor der er fokus på at udvikle innovative løsninger, der skaber værdi for kunderne.

Siemens har yderligere fokus på troværdighed som leverandør, at medarbejderne selv forstår og arbejder ud fra kerneværdierne, og at samfundet i Siemsens får en etisk ansvarlig partner.

Udover de tre kerneværdier så udtrykker Siemens deres mission således ”Making real what matters”.

siemens logo


Hold din opvaskemaskine ren

Bruger man sin opvaskemaskine ofte – eller forkert – så kan den hurtigt blive noget ulækker. Bolius.dk forklarer her, hvad du skal lægge mærke til for at holde opvaskemaskinen så ren som mulig. Læg især mærke til følgende:

🌀 Madrester: Får du ikke fjernet madrester fra servicet, inden du sætter det ind, så kommer der gammel mad med ind i maskinen. Husk derfor at skrabe alt overflødigt mad af først – gerne med et skyl under vandhanen og med brug af opvaskebørste eller serviet.

🌀 Programmer: Du benytter dig for ofte af hurtige programmer som quick-programmet, som ikke får temperaturen højt nok op. En høj temperatur er vigtig for at dræbe bakterievækst.

🌀 Lågen: Du lukker lågen efter brug. En lukket låge gør, at fugten forbliver i maskinen.

🌀 For meget eller for lidt opvaskemiddel: En overdosering af vaskemidlet kan gøre, at der sætter sig sæberester eller sæbefilm på servicet. En underdosering af vaskemidlet vil gøre, at servicet ikke bliver ordentligt rengjort, og dermed kan der kan opstå bakterievækst i maskinen.

🌀 For meget eller for lidt afspændingsmiddel: Når det gælder afspændingsmidlet så er det især glas, det går ud over. Både en over- og underdosering vil nemlig sætte matte belægninger på servicet, og det vil være mest synligt på glas.

🌀 For meget eller for lidt salt: Det samme gælder for saltdoseringen, idet der kan komme en mat hinde på servicet – især glas – hvis mængden af salt ikke tilpasses i forhold til vandets hårdhed. Det er nemlig salt, der binder kalken i vandet. Man kan selv regulere mængden af salt på opvaskemaskinen, og i brugsanvisningen står der hvordan.

🌀 Tabs: Brug kun multitabs, hvis vandets hårdhed er under 21 dH, for de kan kun binde kalk op til dette niveau. Er hårdheden over 21 dH brug i stedet salt, maskinopvaskemiddel og afspændingsmiddel

🌀 Filtre og åbning: Du glemmer at rengøre filtre og lågeåbningen regelmæssigt.

Vil man gerne beholde en ren opvaskemaskine, er det en god ide at rengøre maskinen 3-4 gange om året. Her følger de komponenter, man skal være særligt opmærksom på:

🌀 Sien: Madrester ender i sien, så tøm grovisen en gang om ugen. Tag sien ud og rengør den med opvaskemiddel. Den fine si skal renses på samme måde, men det behøver man kun at gøre 3-4 gange årligt.

🌀 Afløb: Fjern grovsien og finsien og skrub afløbet med en børste tilsat lidt opvaskemiddel.

🌀 Spulearm: Tag spulearmen ud og rens madresterne væk med en tandstik eller lignende. Tør efter med en mikrofiberklud.

🌀 Opvaskekurv: Tag kurven ud og skrub den med en børste tilsat lidt opvaskemiddel, for mange opvaskekurve er udtagelige. Brug eventuelt en tandstik eller lignende til de besværlige steder, da det kan være svært at komme til i alle hjørner.

🌀 Indre hjørner og sider: Skrub opvaskemaskinens indre hjørner og sider med en børste. Kør eventuelt en omgang med citronsyre, hvis der er genstridige kalksamlinger.

🌀 Lågeåbning: Lågen har både revner og sprækker, og de skal renses med en tandbørste og tørres efter med en mikrofiberklud.

🌀 Afslut med en gang grydevask: Som afsluttende runde kør da et af maskinens kraftigste programmer ved høj temperatur for at fjerne resterne af snavset. Brug gerne gryde-programmet til dette formål.


Kom en lugtende opvaskemaskine til livs

Tv2.dk skriver, at der er hjælp at hente, hvis du oplever, at din opvaskemaskine lugter, selv om der ikke er beskidt service i den. Det kan nemlig skyldes, at rørføringen er forkert, eller at opvaskemaskinens indre simpelthen er for tilsnavset – især fedt kan give en dårlig lugt. Læs med på den følgende trin-for-trin guide og kom lugten til livs:

⚙️ Filteret: Start med at rengøre filteret, som er placeret i bunden af maskinen.

⚙️ Gummilisterne: Brug vand med opvaskemiddel til at vaske gummilisterne. Er listerne meget snavsede, brug med fordel skrappere midler som brun sæbe. Anvend da gummihandsker, for brun sæbe er meget kraftigt.

⚙️ Afkalkning: Brug citronsyre til at afkalke opvaskemaskinen – fyld sæbeskuffen med syren og kør et program på 60 grader og en tom maskine.

⚙️ Kør et tomt program: Gør filteret rent igen og kør et program på 60 grader med tom maskine for at få citronsyren helt ud.

⚙️ Gentag rengøringen: Rengør filteret og tør gummilisterne af igen med rent opvaskevand.

⚙️ Bland aldrig bestemte produkter: Vær særligt opmærksom på ikke at anvende klorholdige produkter lige efter du har brugt syreholdige produkter som citronsyre, da blandingen af de to kan danne giftige gasser.

Hvis ovenstående lader til at virke, men lugten hurtigt kommer igen, så kan det være en god ide altid at køre vaskeprogrammer på mindst 60 grader. Som sidste mulighed kan man anvende et klorholdigt produkt til en ny rensning, man hold gerne igen med kloren, da det er hårdt for miljøet. Kontakt eventuelt en autoriseret vvs-installatør til at gennemgå rørføringen til opvaskemaskinen, for hvis rørføring eller vandlås ikke er installeret korrekt, så kan vvs-installatøren løse problemet.

 


Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er det svenske forbrugerråd. Råd & Rön har her foretaget en test af 75 opvaskemaskiner, og der fokuseres på vaske/tørreevner, vand- og energiforbrug, tidsforbrug og håndterbarhed.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Forbrugeranmeldelser 
Udover de ovenstående tests har vi også kigget på forbrugeranmeldelser på whiteaway.com. Vi har set nærmere på forskellige opvaskemaskiner og undersøgt, hvad de almindelige forbrugere mener om modellerne. Læs mere her.

Elgiganten

Elgiganten er en dansk forhandler af elektronik, hvor køberne kan efterlade anmeldelser af de produkter, de har købt. Her gælder det anmeldelser af modellen Siemens SN47YS01CS Opvaskemaskine.

Anmeldelserne er fundet: December 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Google

Google er en af verdens største søgemaskiner med et dertilhørende stort brugerunivers. Brugerne kan blandt andet læse anmeldelser fra verden rundt, og her gælder det modellen Siemens SR23EI28ME Opvaskemaskine.

Anmeldelserne er fundet: December 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Siemens

Siemens er en tysk producent af hårde hvidevarer. Kunderne kan efterlade anmeldelser på hjemmesiden, når de har købt et produkt, og her drejer det sig om to opvaskemaskiner:

Anmeldelserne af Siemens SN47YS01CS Opvaskemaskine er fundet: December 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Siemens SR65ZX23ME Opvaskemaskine er fundet: December 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Skousen

Skousen er en dansk forhandler af hårde hvidevarer. Kunderne kan efterlade anmeldelser på hjemmesiden, når de har købt et produkt, og her er der tale om modellen Siemens SN63HX60AE Opvaskemaskine.

Anmeldelserne er fundet: December 2021
Du kan læse anmeldelserne her


Øvrige relevante tests

Ud over ovenstående artikel, så har Forbrugsguiden også udarbejdet en række andre opvaskemaskine tests, blandt andet med øget fokus på specifikke mærker og specifikke typer.

Vi har eksempelvis udarbejdet en Bosch opvaskemaskine test, hvor vi har specifikt fokus på de Bosch opvaskemaskiner, som eksperterne har vurderet som de bedste på markedet.

Ønsker du at læse mere bredt om de bedste opvaskemaskiner på markedet, uanset mærke, så bør du læse vores generelle opvaskemaskine test.

Har du brug for en opvaskemaskine som kun optager minimalt med plads, Forbrugsguiden også udarbejdet en detaljeret bordopvaskemaskine test. I alle artikler får du naturligvis også prissammenligning af de forskellige produkter, så du nemt kan få et overblik over hvilke forhandlere i Danmark der er billigst.

FAQ

Hvilken er den bedste Siemens opvaskemaskine?
Mærket Siemens laver mange forskellige opvaskemaskiner. En af de bedste, og mest effektive, opvaskemaskiner fra Siemens er uden tvivl Siemens SN636X01KE opvaskemaskinen. Siemens opvaskemaskinen har et flot og lækkert design, der vil gøre din daglige rengøring meget lettere og mere fornøjelig. Derudover har den mange gode og brugbare funktioner.
Hvordan vælger jeg en opvaskemaskine?
Når du skal vælge den helt rigtige opvaskemaskine til dit hjem, er det først og fremmest vigtigt, at du undersøger dens kapacitet. Er i mange i hjemmet, er det en rigtigt dårlig ide at købe en lille opvaskemaskine uden stor kapacitet. Derudover kan du prioritere et smukt design.
Er Siemens opvaskemaskiner gode?
Ud fra udtalelser og anmeldelser fra både almindelige forbrugere og eksperter, kan det trygt siges, at Siemens opvaskemaskiner er rigtigt gode. Siemens opvaskemaskiner er robuste og holdbare, samtidig med, at de har et flot design, som kan pynte i ethvert hjem og køkken.
Hvor længe holder en Siemens opvaskemaskine?
Ifølge forskellige undersøgelser har en Siemens opvaskemaskine en standards gennemsnitslevealder på cirka 13 år – det er inkluderet reparationer. Det kan altså sagtens betale sig at investere i en smart Siemens opvaskemaskine, hvis du ønsker en opvaskemaskine med en lang levetid.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme