Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Topmadras 140×200 – Læs guiden om 140×200 topmadrasser

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

I denne guide vil kigge nærmere på hvad du skal være opmærksom på, når du køber en 140×200 topmadras.

Dette skal du være opmærksom på når du anskaffer dig en ny topmadras:

topmadras 140x200

Det er vigtigt at gøre sig klart hvilken form for topmadras man ønsker at anskaffe sig. Der findes flere gode typer topmadrasser, som alt efter hvilket materiale man vælger, har forskellig effekt på din krop når du sover.

To gode underlag er Latex og Memory skum, hvilket er to slags topmadrasser med forskellige fordele.
Det er individuelt hvilket type underlag man foretrækker. Du kan læse lidt nærmere omkring de to forskellige typer her.
Køber du en 140×200 topmadras i latex, så vil du får en topmadras med et underlag som holder en forholdsvist jævn overflade, hvilket betyder at du ikke vil synke ned i topmadrassen. Dette kan være en fordel især om sommeren, hvor den vil være mere behagelig at sove på, sammenlignet med en memory skum topmadras.

En memory skum topmadras fungerer således at den former sig efter din krop, og den bliver blødere i takt med at den bliver varmet op af din kropsvarme.
Med en memory skum topmadras vil du føle at du synker ned i madrassen, hvilket giver en fantastisk beroligende søvn oplevelse. Især de steder hvor de krop lægger pres på topmadrassen, vil du føle at du synker dybt i.

Sådan vurderer og udvælger vi sengene

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anerkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens faglige, subjektive vurdering af de bedste senge.

Vi hos Forbrugsguiden vurderer sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantierservice og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Ovenstående er målt op mod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


Gode topmadrasser:

Emma Topmadras – Den optimale støtte og stabilitet

✅ Madrassen er bedst i test – Testfakta 2021
✅ 100 nætters prøvetid og 10 års garanti
✅ Op til 50 % rabat på Emma madras lige nu
✅ Brug koden “ASNRL5” for 5 % rabat

Emma Topmadras – Den optimale støtte og stabilitet

Se priser og tilbud på Emma Topmadras her:

Emma topmadras er et relativt nyt produkt på markedet. Topmadrassen har dog fået en god velkomst. Hos Emma-madras er topmadrassen blevet anmeldt af mere end 100 glade kunder. De har alle prøvet madrassen og har på hjemmesiden givet deres endelige dom. Madrassen bliver vurderet til 4,62/5 stjerner.
Marie, som er en glad og tilfreds kunde, skriver sådan: ”Alle i min familie har nu denne topmadras, og vi elsker den alle sammen! Næste gang vi skal have noget nyt til sengen, så skal det være fra Emma”.

Om Emma Topmadras

Der er mange smarte ting ved topmadrassen fra Emma, men én feature er især værd at fremhæve. Dette er nemlig en topmadras med to forskellige fastheder, og du kan vende den, som du har lyst.
Den ene side består af et HRX-lag. Dette skal du vende opad, hvis du godt kan lide at sove på en fast madras, der giver rigeligt med støtte.
Den anden side består af et Airgocell-lag. Dette skal du vende opad, hvis du bedre kan lide en blødere topmadras.

Topmadrassen kan bruges af mange forskellige mennesker, men det er ikke den eneste fordel. Den er nemlig også praktisk. Betrækket er fremstillet med en særlig fiber, som er både blødt, kølende og fugtregulerende. Derved kan du sove tørt, køligt og godt på selv de varmeste dage i løbet af sommeren.

Derfor anbefaler vi Emma Topmadras

Hvis vi kigger på, hvordan topmadrasser på markedet er anmeldt, har denne topmadras fået gode anmeldelser af sine brugere. De vurderinger og kommentarer, som topmadrassen fra Emma får med på vejen, viser, at den er god og af lækker kvalitet. Samtidig er den vendbar, så du kan få lige den hårdhed eller blødhed du ønsker. 

Fordele

 • Vendbar topmadras
 • 100 dages prøveperiode
 • Populær hos forbrugerne
Ulemper

 • Bedst værdi for pengene på tilbud

Norhland Luksus Latex Topmadras

✅ Naturligt og organisk betræk vævet af bambus
✅ Antibakteriel
✅ Vaskbart betræk

Norhland Luksus Topmadras Latex

Se priser og tilbud på Norhland Luksus Latex Topmadras her:

.
Norhland Luksus Latex Topmadras er en flot og indbydende topmadras, der emmer af kvalitet og luksus. Her er tale om en model, der er skabt i latex, og dette materiale er kendt for at være meget ventilerende. Det betyder, at klimaet i sengen vil blive holdt mod den kølige side – ideelt til den forbruger, der har tendens til at svede om natten. Herudover vil man opleve ikke at synke så meget ned i madrassen i modsætning til madrasser med memory foam, der former sig efter kroppen.

Norhland Luksus Latex Topmadras har yderligere den fordel, at betrækket er vævet af det naturlige materiale bambus, der også bidrager til et rart og tørt soveklima – både som sommeren og om vinteren. Betrækket er dertil vaskbart, og det økologiske materiale sikrer, at der ikke er blevet anvendt uønsket kemi – dette gør tillige produktet velegnet til allergikere.

Luksus-variant, der er perfekt til allergikere

At her er tale om en allergivenlig madras kan ses i flere elementer: For eksempel at modellen er skabt med en antibakteriel overflade, som mindsker mængden af bakterier, idet her skabes ringere levevilkår for dem. Derudover har den en OEKO TEX 100-certificering, der er forbrugerens garanti for, at den er testet for sundhedsskadelige stoffer.

Varianten er desuden meget høj på 10 centimeter, hvilket giver en dejlig komfort og fin størrelse. Dermed kan den forlænge sengens levetid markant og i sig selv tilføre støtte og gode vilkår for søvnen. Den er ventilerende og sikrer derfor, at kroppen kan ånde under søvnen.

Specifikationer ved Norhland Luksus Latex Topmadras – nøgleoplysninger

 • Producent: Norhland
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Latex
 • Størrelse: 140 x 200 centimeter
 • Højde: 10 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Luksus-produkt med en højde på 10 centimeter
 • Skabt af ventilerende latex
 • Giver et køligt klima i sengen
 • Af naturlige materialer
 • God til allergikere med antibakteriel overflade

Norhland Luksus Wonderpur Topmadras 

✅ Formskum for optimal støtte
✅ Holder på varmen
✅ Vævet af bambus

Norhland Luksus Topmadras Latex

Se priser og tilbud på Norhland Luksus Wonderpur Topmadras her:

.
Norhland Luksus Wonderpur Topmadras vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker at ligge komfortabelt og til den lune side. Madrassen er nemlig skabt af wonderpur-formskum, der er designet til at holde på varmen. Det gør den ideel til den forbruger, der har tendens til at fryse om natten, eller til brug i de kolde vintermåneder.

Herudover kommer den i formskum, og det betyder, at den former sig efter kroppen og dens trykpunkter. Man vil opleve at synke mere ned i denne type madras, og dermed kan den også føles varmere. Formskum giver tillige en rigtig god støtte til kroppen således, at de største trykpunkter får den aflastning, der er brug for.

Vævet af bambus

Norhland Luksus Wonderpur Topmadras hører klart til luksus-topmadrasserne, og derfor er den skabt af naturlige materialer. Dette inkluderer det vaskbare betræk, der er vævet af bambus. Dette giver en høj slidstærkhed, et dejligt klima og en sikkerhed for, at der tages hensyn til miljøet – både det generelle miljø og det i sengen.

Det sunde sengemiljø fremmes yderligere af den antibakterielle overflade, der er skabt således, at bakterier og andre mikroorganismer mistrives og har svære levevilkår. Selve modellen er OEKO TEX 100-certificeret, hvilket er forbrugerens garanti for, at den er testet for skadelige stoffer.

Produktet er som nævnt en luksus-variant, og derfor findes der også en massiv højde på 10 centimeter. Denne højde både forlænger sengens levetid, men den bidrager tillige til komforten i sengen.

Specifikationer ved Norhland Luksus Wonderpur Topmadras – nøgleoplysninger

 • Producent: Norland
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Wonderpur formskum
 • Størrelse: 140 x 200 centimeter
 • Højde: 10 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Luksus-valg
 • Skabt i Wonderpur formskum
 • Sikrer et varmt klima i sengen
 • Giver god støtte og aflastning
 • Det miljøvenlige valg

Topmadras S3

✅ Elastisk HR-koldskum
✅ Temperaturregulerende skummateriale
✅ Vaskbart betræk i op til 60 grader

Topmadras S3

Se priser og tilbud på Topmadras S3 her:

.
Topmadras S3 vil være en god allround-variant, hvis du ønsker lidt af det hele – og oven i købet til en mere overkommelig pris end flere af de øvrige konkurrenter. Denne er nemlig mere prisvenlig end de mere kendte mærker.

Eftersom prisen er lavere, så er der nogle elementer, der er gået lidt på kompromis med. Her drejer det sig hovedsageligt om tykkelsen, der ligger på 4 centimeter. Det er lidt lavere end mange af de konkurrerende modeller, men det er selvfølgelig en smagssag, hvad man foretrækker. En tyndere topmadras vil for eksempel være lettere at flytte rundt på.

Støtte og god ventilation

Topmadras S3 giver forbrugeren lidt af det hele som nævnt. Det inkluderer blandt andet en god ventilation, som sikrer, at man kan ånde og komme af med sved. Det betyder tillige, at man kommer til at sove ved den mest fordelagtige temperatur, hvilket fremmer sammenhængende søvn. Som et fingerpeg kommer man til at sove til den kølige side med denne model – det er især ideelt de varme sommernætter eller til den forbruger, der har tendens til at svede i løbet af natten.

Produktets overflade er dertil bølget, hvilket giver den bedst mulig luftcirkulation.

Materialet er koldskum, der både er ventilerende og støttende. Det betyder, at man får en dejlig formstøbt overflade, der påvirkes af kroppens bevægelser. Madrassen følger så at sige med, hvilket giver den mest optimale aflastning til kroppens trykpunkter. 

Herudover er betrækket vaskbart på 60 grader, hvilket fremmer hygiejnen, og overfladen mod huden vil føles blød, men samtidig være slidstærk. Størrelsen er valgfri, så man kan både få varianten til en enkeltseng, halvanden-mandsseng eller dobbeltseng.

Specifikationer ved Topmadras S3 – nøgleoplysninger

 • Type: Topmadras
 • Materiale: Koldskum
 • Størrelse: Valgfri
 • Højde: 4 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • God pris
 • Temperaturregulerende koldskum
 • Sikrer et fugtfrit og køligt klima i sengen
 • Støtter og aflaster kroppen
 • Vaskbart betræk

Bass Elastisk Topmadras

✅ Åndbar og anbefales til allergikere
✅ Behagelig topmadras – elastisk form
✅ Forlænger madrassens levetid

Bass Elastisk Topmadras

Se priser og tilbud på Bass Elastisk Topmadras her:

.
Bass Elastisk Topmadras vil være et godt valg, hvis man primært ønsker at beskytte og forlænge den eksisterende sengs levetid. Det kan enten være springmadrassen eller komponenterne i kontinentalsengen. Med en velvalgt topmadras tager man toppen af belastningen af de øvrige madrasser, plus den kan bidrage til både støtte og klima i sengen.

Denne model ligger i den lavere ende rent prismæssigt, og størrelsen er valgfri. Det betyder, at den kan fås til smalle såvel som brede senge – det inkluderer både enkeltsenge, halvanden-mandssenge eller dobbeltsenge. Læg dog mærke til at prisen vil være højere, jo bredere en variant man har brug for.

Stærk skummadras til optimal komfort – ideel til allergikeren

Herudover er her tale om en blød og velskabt topmadras, der er meget slidstærk og robust. Den er 7 centimeter høj, hvilket er en fin højde for optimal komfort, og heri ligger en 5 centimeters kerne af blødt velvet touch skum.

Denne gør, at modellen får en skarp fasthed, der giver en velfungerende aflastning og støtte til kroppen plus en god fleksibilitet. Det betyder, at den følger med kroppen under søvnen og kan aflaste den uanset hvileposition.

Produktet er åndbart og ventilerende således, at der ikke opstår fugtgener. Derfor er den anbefalingsværdig til såvel allergikere som ikke-allergikere og holder et højt hygiejnisk niveau.

Overfladen vil føles blød mod huden, og så er selve modellen meget elastisk i sin form. Det gør den ekstra behagelig at ligge på.

Specifikationer ved Bass Elastisk Topmadras – nøgleoplysninger

 • Type: Topmadras
 • Materiale: Skum
 • Størrelse: Valgfri
 • Højde: 7 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Fin pris
 • Kan fås i forskellige størrelser
 • God højde
 • Skabt i skum
 • Åndbart materiale

Split Luksus Latex Topmadras

✅ Ventilerende for optimal komfort og åndbar bambus
✅ 3D betræk
✅ OEKO TEX 100-certificeret

Split Luksus Latex Topmadras

Se priser og tilbud på Split Luksus Latex Topmadras her:

.
Split Luksus Latex Topmadras vil levere et rigtig dejligt klima i sengen samtidig med, at der gives støtte og god aflastning. Som en bonus er denne variant ideel til elevationssengen såvel som kontinentalsengen eller blot oven på en springmadras.

Produktet hører til i den lidt højere ende af prisskalaen, men til gengæld får man høj kvalitet for pengene i et luksus-design, der kan holde i virkelig mange år og forbedre søvnen for forbrugeren. Den kommer nemlig med en højde på 10 centimeter, som bidrager til en god komfort og støtte til kroppen.

Ventilerende latex

Selve materialet på Split Luksus Latex Topmadras er latex. Det betyder, at man vil få et rart og ventilerende klima i sengen, idet latex er meget åndbart. Derudover er det kølende, og det gør, at man kommer til at opleve et sengeklima, der ligger til den kølige side. Det gør produktet velegnet til de lune sommerdage eller til forbrugeren, der har tendens til at svede under søvnen.

Modellen er dertil fremstillet med et vaskbart 3D betræk i bambus. Bambussen bidrager til det ventilerende klima samtidig med, at det er antibakterielt, naturligt og slidstærkt. Sammen med OEKO TEX 100-certificeringen kan man derfor være sikker på, at der er blevet anvendt naturlige materialer, der er testet for sundhedsskadelige stoffer.

Specifikationer ved Split Luksus Latex Topmadras – nøgleoplysninger

 • Producent: Split
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Latex
 • Størrelse: 180 x 200 centimeter
 • Højde: 10 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Luksus-variant
 • Fremstillet i latex
 • Giver et ventilerende og køligt klima i sengen
 • 3D betræk i bambus
 • OEKO TEX 100-certificering

Talalay Latex – Markedets bedste latex topmadras

talalay topmadras

Talalay Latex 140×200 topmadras er en virkelig god topmadras, som indeholder talalay latex, hvilket er en bedre latex form end almindelig latex.

Talalay latex giver en fantastisk blød fornemmelse, samtidig med at din krop bliver understøttet optimalt. Det gør at du kvaliteten af din nattesøvn med stor sandsynlighed vil blive forbedre mærkbart.

Topmadrassen er 7 cm høj, hvor ca 4,8 cm består af talalay latex.
Hvis du er på udkig efter en af markeds absolut bedste latex topmadrasser, så er dette et virkelig godt valg.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 


Snö – Luksustopmadras i ErgoFlex-skum

✅ 8 cm tyk topmadras
Fremstillet i ErgoFlex-skum
Ekstra ventilerende og temperaturregulerende

Snö

8 cm tyk topmadras med temperaturregulerende egenskaber

Vågner du ofte op helt svedig efter at have sovet? Så skal du bruge en god ventilerende topmadras, der leder fugten væk fra din krop. Snö er fremstillet i ErgoFlex-skum, og topmadrassen måler 8 cm i højden.

ErgoFlex er et relativt nyt materiale, der har ekstra gode egenskaber, når det kommer til temperaturregulering og luftgennemstrømning. Skummet har en åben struktur, der lader varme og fugt trække væk fra din sovende krop. Du vil derfor opleve en behagelig temperatur hele natten igennem.

Derfor anbefaler vi Snö 

Topmadrassen Snö udmærker sig med  det særlige ErgoFlex-materiale for, at din seng altid er behageligt tempereret. Snö kan derfor garantere en tør og ren seng, der giver et sundere sengemiljø. Samtidig er den fremstillet i bæredygtige og naturlige materialer og er også allergivenlig med antibakterielle egenskaber. Topmadrassen sørger for, at din seng forbliver et rart og tørt sted at sove. Samtidig har Nordic Dream 4,9 stjerner ud af 5 inde på Trustpilot. Altså er kunderne mere end tilfredse.

Når det kommer til prisen, så er Snö i den lidt dyrere ende. Du får dog en god dansk kvalitet for pengene, hvor der er ekstra smarte egenskaber integreret i designet.

Specifikationer ved Snö – nøgleoplysninger

 • Producent: Nordic Dream
 • Type: Topmadras
 • Materiale: ErgoFlex-skum
 • Højde: 8 centimeter

Snö findes i følgende størrelser


Fjäll – Klassisk topmadras med bambusbetræk

Topmadras på 8 cm
Valgfri kerne i latex eller memory-skum
Allergivenligt og antibakterielt betræk

Fjäll

Lækker topmadras med særligt betræk

Det er ekstra behageligt at sove på Fjäll, der er lavet til at yde god komfort og et behageligt sovemiljø.

Topmadrassen er ventilerende, så fugt og varme føres væk fra madrassen. Det er dog også det smarte aftagelige betræk, der giver en ekstra god temperaturregulerende effekt.

Betrækket til Fjäll er særligt, fordi det er lavet med bambusfibre. Bambusfibre er meget lette og giver en god åndbarhed.

Oveni er bambusbetrækket både allergivenligt og har antibakterielle egenskaber. Du får derfor både et tørt og rent sovemiljø, hvis du vælger topmadrassen Fjäll fra Nordic Dream.

Derfor anbefaler vi Fjäll

Nordic Dream har hele 4,9 stjerner ud af 5 inde på Trustpilot, hvilket vidner om meget tilfredse kunder. Har du problemer med allergier, eller ønsker du bare en hygiejnisk topmadras, så er Fjäll en af oversigtens gode valg. Fjäll er både temperaturregulerende og åndbar, så sengen bliver luftet ordentligt igennem.

Materialerne anvendt til topmadrassen er af høj kvalitet, og det særlige betræk i bambus bidrager til sengens temperaturregulerende egenskaber. Du har derudover mulighed for at vælge enten latex eller memory-skum til madrassens kerne.

Blandt produkterne fra Nordic Dream ligger topmadrassen Fjäll også i den prisvenlige ende. Det er derfor et budgetvenligt valg i høj kvalitet.

Specifikationer ved Fjäll – nøgleoplysninger

 • Producent: Nordic Dream
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Latex eller memory-skum
 • Højde: 8 centimeter

Fjäll findes i følgende størrelser


Älv – Den prisvenlige kvalitetstopmadras

Kvalitetstopmadras fra Nordic Dream
Budgetvenlig udgave
Med kerne i latex eller memory-skum

Älv

Dansk kvalitet med kerne i latex eller memeory-skum

Blandt topmadrasserne i høj kvalitet finder du den prisvenlige udgave Älv fra danske Nordic Dream. Topmadrassen sikrer god liggekomfort, uden at du er nødt til at sprænge budgettet for at få råd.

Älv måler 7 cm i højden, og du kan få topmadrassen med en kerne af memory-skum eller latex. Memory-skum anbefales til dig, der har kredsløbsproblemer eller døjer med smerter i muskler og led.

Foretrækker du derimod en trykaflastende og ventilerende topmadras, så bør du vælge en kerne af latex. Latex er et naturligt materiale, der sørger for at temperaturregulere, så du ikke sveder om natten.

Älv vs. markedet

I oversigten over de bedste topmadrasser på markedet er Älv en model til dig, der ønsker en prisvenlig udgave, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Älv er fremstillet i høj kvalitet for danske Nordic Dream, og topmadrassen yder en rigtig god liggekomfort. Du kan selv vælge mellem latex og memory-skum til kernen, så du får den rigtige støtte under din søvn.

Topmadrassen Älv er oversigtens prisvenlige model i en særlig god kvalitet, så du kan sove behageligt hver eneste nat.

Specifikationer ved Älv – nøgleoplysninger

 • Producent: Nordic Dream
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Latex eller memory-skum
 • Højde: 7 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Prisvenlig topmadras på 7 cm
 • Valgfri kerne i memory-skum eller latex
 • Fremstillet af naturlige materialer
 • God til allergikere
 • Antibakterielle egenskaber

Älv findes i følgende størrelser


Nordlys – Ny teknologi for forbedret søvnkvalitet

Luksustopmadras fra danske Nordic Dream
7 komfortzoner
Temperaturregulerende teknologi i betrækket

Nordlys

Den nyeste teknologi til temperaturregulering

Topmadrassen Nordlys er udviklet med den nyeste teknologi. Selve betrækket er fremstillet i et lækkert bambusmateriale, der automatisk justerer på temperaturer. På den måde kommer du hverken til at fryse eller svede, når du sover på Nordlys.

Indvendigt sørger 7 unikke komfortzoner for en optimal og ergonomisk korrekt trykaflastning. Nordlys vil lade din krop slappe helt af, så du får den bedst mulige restitution.

Du kan vælge mellem en kerne i latex eller memory-skum alt efter, om du har tendens til at få det varmt, når du sover, eller ofte fryser om natten.

Nordlys vs. markedet

Når du bruger en tredjedel af livet på at sove, så er din seng også et vigtigt møbel. Den skal nemlig kunne støtte dig på den rigtige måde, så du slapper af og sover bedst muligt.

Med Nordlys får du de optimale betingelser for en god nattesøvn. Både indvendigt og udvendigt byder topmadrassen på særlige egenskaber, som du ikke finder med andre modeller i oversigten.

Særligt den temperaturregulerende teknologi i betrækket, gør Nordlys til noget ganske særligt.

Nordlys er dog ikke oversigtens billigste model, men det kan betale sig at investere penge i den gode søvn.

Specifikationer ved Nordlys – nøgleoplysninger

 • Producent: Nordic Dream
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Latex eller memory-skum
 • Højde: 8 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Luksustopmadras på 8 cm
 • Fås med latex-kerne eller memory-skum
 • 7 unikke komfortzoner
 • Betræk med nyeste teknologi
 • Temperaturregulerer automatisk

Nordlys findes i følgende størrelser

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Krone Memory Foam Topmadras

✅ Kerne af memory foam
✅ Tilpasser sig kroppen
✅ Vaskbart betræk

Krone Memory Foam Topmadras.
Krone Memory Foam Topmadras er en klar kvalitets-madras, der udstråler både høj kvalitet og stærke materialer, som kommer forbrugeren til gode. Modellen er en topmadras, der er fremstillet til at ligge øverst i sengen, hvor den både kan forlænge sengens levetid plus bidrage med komfort og ventilation.

Denne variant er skabt af memory foam – huskeskum – som betyder, at den former sig efter kroppens konturer og trykpunkter. På den måde vil den først og fremmest føles rarere at lægge sig ned i, da den ”kender” kroppen, men skummet er også med til bedre at kunne yde støtte og komfort til de mest udsatte trykpunkter.

Varmt klima og OEKO TEX 100-certificeret

Eftersom her er tale om en skummadras, så vil den holde på varmen og levere et klima i sengen, der er til den lune side – perfekt om vinteren, eller hvis man har tendens til at fryse om natten. Man vil få følelsen af, at madrassen krammer en, når man lægger sig, idet man synker ned i skummet.

Krone Memory Foam Topmadras vil være et godt valg for den støtte-søgende forbruger såvel som allergikeren. Produktet er nemlig OEKO TEX 100-certificeret, hvilket betyder, at den er testet for sundhedsskadelige stoffer. På den måde ved man, at man ikke udsætter sin krop for uønsket kemi, og dette vil fremme sundheden for alle personer – allergikere som ikke-allergikere. Betrækket er derudover vaskbart, hvilket højner hygiejnen endnu mere.

Modellen kommer med en højde på 7 centimeter, hvilket er ganske pænt. Det er nok til at kunne aflaste kroppens trykpunkter (som nakke, skuldre, lænd og ben) samtidig med, at man får en dejlig blødhed. 

Specifikationer ved Krone Memory Foam Topmadras – nøgleoplysninger

 • Producent: Krone
 • Type: Topmadras
 • Materiale: Memory foam
 • Størrelse: 180 x 200 centimeter
 • Højde: 7 centimeter

Derfor bør du vælge denne

 • Luksus-variant
 • Kerne af memory skum
 • Aflaster kroppen
 • Giver et lunt klima
 • Velegnet til allergikere

FAQ

Hvilke topmadrasser på 140×200 er anbefalet?
Nogle af de topmadrasser i målene 140 x 200, som har fået de bedste anbefalinger, er blandt andet modellerne Snö, Emma topmadras og Fjäll. Topmadrasserne har opnået gode resultater i en række tests, og du vil sikkert også blive glad for en af dem.
Hvad er en memory foam topmadras?
En memory foam topmadras er en skummadras, som er lavet af en speciel type skum, som kaldes “memory foam”. Memory foam er god til de personer, som gerne vil synke lidt ned i madrassen, når de lægger sig. Oveni er memory foam godt til at aflaste leddene.
Hvor mange år holder en topmadras?
Hvor mange år en topmadras holder, afhænger delvist af, hvilken kvalitet topmadrassen er lavet i. Når du køber en helt ny topmadras, kan du forvente, at den ca. vil holde i 7 til 10 år, før den vil trænge til at blive skiftet ud.
Er en topmadras pengene værd?
Ja, det er bestemt pengene værd at købe en topmadras. En topmadras kan bruges til at gøre din seng endnu mere behgelig, så den kommer til at passe endnu bedre til lige præcis din krop. Topmadrassen er en essentiel del af sengen.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme