Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Øjenvippe serum test-oversigt: Guide og 10 af de bedste øjenvippe serummer

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING juni 12, 2024.

Øjenvippe serum test-oversigt: Guide og 10 af de bedste øjenvippe serummer

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Drømmer du om at opnå længere og fyldigere øjenvipper? Øjenvippeserum kan være løsningen – det nærer dine vipper naturligt, og kan give dig det ønskede look uden behov for falske vipper eller dyre behandlinger.

Vælger du det rigtige øjenvippeserum, kan det være en gamechanger for dit look. Men med så mange produkter på markedet, hvordan vælger du så det bedste? I denne artikel vil vi præsentere 7 af de bedste øjenvippeserum baseret på kundeanmeldelser og give dig tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger.

Seneste ændring:

Den 07/03/2024 opdaterede vi vores artikel med øjenvippeserum fra Ecooking og APOTCARE.

Tidligere ændringer:

7. marts 2024

Den 07/03/2024 opdaterede vi vores artikel med øjenvippeserum fra Ecooking og APOTCARE.

14. september 2023

“Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af øjenvippe serummer, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.”

26. juli 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 7 bedste øjenvippe serummer i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte øjenvippe serummer

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har derfor primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, som efterfølgende er blevet sammenlignet med produktdata og pris.

Naturligolie Økologisk bryn- og vippeserum - med naturlige olier og E-vitamin

God værdi for pengene

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Naturligolie Økologisk bryn- og vippeserum:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Klinisk dokumenteret effekt
 • 100 % vegansk
 • Med naturlige olier og E-vitamin

Forbrugsguidens vurdering

Vores vurdering er, at Bryn- & Vippeserumen fra Naturligolie er et skønhedsprodukt af høj kvalitet – en skånsom og effektiv løsning for dig, der vil forbedre dine vipper og bryn på en naturlig måde. Serummet er desuden fri for skadelige ingredienser, hvilket gør det til et godt valg, hvis du har følsom hud, eller blot vil undgå at blive udsat for unødvendige kemikalier.

Fordele

 • Én flaske holder i op til 6 måneder
 • Unikt algeekstrakt for hurtigere vækst
 • Let og enkelt at bruge
 • Fri for skadelige ingredienser

Ulemper

 • Skal bruges i længere tid, før det virker optimalt

Bryn- & Vippeserum fra Naturligolie er en 100% vegansk og økologisk løsning, der hjælper dine øjenbryn og vipper med at blive stærkere og sundere. Serummet er ideelt til dig, der gerne vil undgå syntetiske kemikalier eller animalske ingredienser.

Mere om Naturligolie Økologisk bryn- og vippeserum

Specifikationer

 • Volumen: 10 ml
 • Hovedingredienser: Mikroalger, E-vitamin, økologiske koldpressede olier
 • Effekt: 8 uger
 • oftalmologisk testet: ?
 • Vegansk

Serummet er en naturlig og skånsom løsning, der styrker dine bryn og vipper. Det indeholder en blanding af E-vitamin og algeekstrakt, som fremmer sund vækst fra hårrødderne, hvilket resulterer i fyldigere og mere definerede træk. E-vitamin er en potent antioxidant, der hjælper med at beskytte og nære hud og hår. Det forbedrer desuden blodcirkulationen, hvilket betyder, at næringsstofferne nemmere når hårsækkene.

Effekten af serummet er klinisk bevist, og de naturlige ingredienser er skånsomme mod huden, hvilket gør det til et godt valg for dig, der leder efter en løsning på tynde øjenbryn og vipper. Serummet kommer i en mængde på 10 ml, hvilket er nok til ca. 6 måneders daglig brug, når det anvendes på både bryn og vipper.

Typisk kan du se synlige resultater inden for 6-8 uger, men vil du opnå det bedst mulige resultat, bør du bruge produktet konsekvent i ca. 12-16 uger.

BEMÆRK: Nogle personer kan opleve en let stikkende fornemmelse efter påføring, men det er en normal og midlertidig reaktion, som typisk forsvinder i løbet af få minutter. Det udgør ingen sundhedsrisiko. Mærker du dog længerevarende ubehag, når du bruger produktet, anbefales bør du stoppe med at bruge det med det samme.

Yuaia Haircare Eyelash Growth Serum - med glycerin og panthenol

Blandt de bedste øjenvippeserummer til følsomme øjne

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Yuaia Haircare Eyelash Growth Serum:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Vegansk produkt
 • Fugtighedsbevarende ingredienser som glycerin og panthenol
 • Fri for parfume og æteriske olier

Forbrugsguidens vurdering

Den hurtige og nemme påføring af Yuaia Haricares vippeserum gør produktet praktisk at bruge til daglig, mens de fugtgivende ingredienser hjælper med at styrke dine vipper. Produktet indeholder dog ikke prostaglandin, så du vil muligvis ikke opleve lige så hurtige resultater som med andre øjenvippeserummer med flere aktive ingredienser.

Selvom prostaglandin kan være gavnligt, hvis du ønsker hurtige resultater, kan det også medføre potentielle bivirkninger, herunder svie, irritation, rødme og vippetab. Så med Yuaias serum får du stadig resultater, bare på en blidere og mere naturlig måde.

Fordele

 • Nem og hurtig påføring
 • Styrker og giver fugt
 • Uden parfume og æteriske olier

Ulemper

 • Da det ikke indeholder prostaglandin, vil du ikke opleve så hurtig vippevækst

Yuaia Haircare Eyelash Growth Serum er fri for parfume og æteriske olier, hvilket gør den til et godt valg for dig med følsom hud eller allergi. Så hvis du leder efter et vippeserum, der er så skånsomt, som det kan blive, har du her et godt bud.

Mere om Yuaia Haircare Eyelash Growth Serum

Specifikationer

 • Volumen: 8 ml
 • Hovedingredienser: Økologisk glycerin
 • : 8 uger
 • oftalmologisk testet: ?
 • Vegansk

Yuaia Haircare Eyelash Growth Serum indeholder en række fugtighedsbevarende midler, såsom glycerin og panthenol, som fugter og plejer dine vipper og fremmer en sund vækst. Den indeholder desuden Capixyl, en unik blanding af rødkløverekstrakt og biomimetiske peptider, der yderligere fremmer hårvæksten og forbedrer vippernes generelle sundhed.

Serummet kommer i en generøs mængde på 8 ml, hvilket er nok til flere måneders konsekvent brug. Alt du skal gøre er at påføre serummet på dine vipper en enkel gang om dagen, helst inden sengetid. Hvis du er konsekvent med brugen, vil du opleve en mærkbar forbedring af dine øjenvippers udseende inden for 4-8 uger. Produktet absorberes hurtigt i vippekanten uden at efterlade rester eller en klistret fornemmelse.

Serummet er som en ekstra bonus vegansk.

Superb Lash Eyelash Enhancing Serum - langtidsvirkende vippeserum med Capixyl Peptid Complex

Glimrende all-round valg

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Superb Lash Eyelash Enhancing Serum:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Klinisk testet
 • Økologiske ingredienser
 • Naturligt og langvarigt resultat

Forbrugsguidens vurdering

Denne øjenvippeserum er certificeret vegansk, hvilket er et plus for dem, der følger en vegansk livsstil. Ulemperne er dog, at det anbefales at den påføres to gange om dagen og at den kan føles lidt fedtet på øjenlågene, hvis man f.eks. bruger øjenskygge eller vandfast eyeliner.

Fordele

 • Produceret i Skandinavien
 • Fri for skadelige kemikalier
 • Certificeret vegansk
 • Let at bruge
 • Ingen irritation omkring øjnene

Ulemper

 • Kan godt opleves fedtet, hvis man bruger meget øjenmakeup
 • Skal påføres to gange om dagen

Superb Lash Eyelash Enhancing Serum er økologisk og naturlig, hvilket gør det til et godt valg for dem, der leder efter et alternativ til de skrappe kemikalier. De økologiske ingredienser er med til at fremme væksten og holde vipperne sunde.

Hvad siger brugere om Hairlust Superb Lash Eyelash Enhancing Serum?

Anmeldelserne af Hairlust Superb Lash Eyelash Enhancing Serum er overordnet set positive. Tidligere forbrugere føler de får meget for prisen, og de føler også de får den effekt som produktet påstår at give. Eneste minus omkring produktet har været leveringstiden, hvor enkelte har oplevet forlænget leveringstid. Hairlust har i skrivende stund 4,3/5 stjerner på TrustPilot, hvorfor vi anser dem som værende et godt brand, der er vellidt af forbrugerne.

Mere om Superb Lash Eyelash Enhancing Serum

Specifikationer

 • Volumen: 8 ml
 • Hovedingredienser: Peptidkompleks, økologisk aloe vera, jojobaolie
 • Længde: 8 uger

Superb Lash Eyelash Enhancing Serum er blevet klinisk testet og bevist at give brugere længere, tykkere og naturlige øjenvipper. Dette øjenvippeserum kombinerer aktive ingredienser for at stimulere vippernes naturlige vækst. Det er fri for skadelige kemikalier og er produceret i Skandinavien med ingredienser af høj kvalitet såsom Capixyl Peptide Complex, koffein fra kaffeolie og hydrolyseret ærteprotein.

Capixyl er et innovativt biomimetisk Peptid Complex kombineret med et rødkløverekstrakt. Det er målrettet mod hovedårsagerne til hårtab og giver fyldigere og tykkere hår. Produktets volumen er 8 ml, hvilket for de fleste holder en god del tid. Det er let at påføre med den medfølgende børste og efterlader ingen sjuskede rester.

Produktet er desuden klinisk testet. Det har vist sig at virke effektivt og langvarigt, så du kan være sikker på, at du får noget for pengene.

Xlash Eyelash Serum 3 ml - øjenvippeserum med hyaluronsyre

Godt valg til brug med eyelash extensions

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Xlash Eyelash Serum 3 ml:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Dermatologisk testet
 • Indeholder hyaluronsyre, biotinpeptid og grøn te
 • Vegansk og ikke testet på dyr

Forbrugsguidens vurdering

Øjenvippeserummet er oliefrit, hvilket er godt, da mange synes, at olie kan få vipperne til at føles tunge. Derudover beretter flere om, at deres øjenvipper føles lette og bløde, og at de endda er vokset efter relativ kort tid. Den eneste potentielle ulempe er, at serummet for nogle kan give lidt rødme – det er dog ikke almindeligt.

Fordele

 • Kan bruges sammen med eyelash extensions
 • Giver længere og fyldigere vipper
 • Nem at anvende
 • Fri for hormoner
 • Ingredienser velegnet til følsom hud

Ulemper

 • Kan forårsage rødme hos nogle mennesker

Den største fordel ved vippeserummet fra Xlash er, at det indeholder hyaluronsyre, som nemlig fugter effektivt, men samtidig også hjælper med at bibeholde fugten fremadrettet. Netop den her vippeserum er derfor ideel til dig, der vil have en oliefri vippeserum af høj kvalitet, der for alvor kan sætte skub i fugten.

Hvad siger brugere om Xlash Eyelash Serum?

Anmeldelserne af Xlash Eyelash Serum er generelt positive, hvor forbrugerne rapporterer om længere og tykkere øjenvipper efter brug af produktet. Det har en god bedømmelse på 4,4/5 stjerner på Google samt 4,3/5 stjerner på Amazon.

Mere om Xlash Eyelash Serum 3 ml

Specifikationer

 • Volumen: 3 ml
 • Hovedingredienser: Grøn te, hyaluronsyre, biotinpeptider
 • Effekt: 8 uger
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk

Xlash Eyelash Serum indeholder flere ingredienser, der er gavnlige for dine øjenvipper. Udover hyaluronsyre indeholder produktet nemlig også biotinpeptider og grøn te. Biotinpeptid hjælper med at øge keratinproduktionen, hvilket hjælper øjenvipperne med at blive længere og fyldigere, mens grøn te er en blid antioxidant, der beroliger huden.

Øjenvippeserummet er desuden vegansk og ikke testet på dyr, og så er det også fri for hormoner. Derudover kan serummet bruges sammen med eyelash extensions uden at forårsage skade. Vippeserummet er slutteligt velegnet til følsom hud, da det indeholder ingredienser, der er kendt for at være skånsomme og beroligende.

APOTCARE Optilash Eyelash Serum - Velegnet til alle hudtyper, også følsomme

Godt valg til sensitiv hud

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på APOTCARE Optilash Eyelash Serum:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Myristoyl Pentapeptide-17 som en aktiv ingrediens
 • Udviklet af hudlæger og testet/godkendt af øjenlæger
 • Nem at påføre

Forbrugsguidens vurdering

Vi synes at APOTCARE Optilash Øjenvippeserum skiller sig ud på grund af de nøje udvalgte ingredienser, herunder Myristoyl Pentapeptid-17, Biotin, Panthenol, Sodium Hyaluronate og Glycerin – en kombination, vi mener, er noget helt for sig. Ingredienserne arbejder sammen om at stimulere øjenvippevæksten, hvilket både forbedrer sundheden og udseendet for dine øjenvipper. Med sin applikator, formel (som er egnet til alle hudtyper) og serummets nemme brug, er det et alsidigt supplement, der kan passe ind i stort set alle rutiner.

Serummet kommer til gengæld i en lille mængde på 3 ml, hvilket faktisk er beskedent i forhold til Naturligolie serum, der tilbyder 10 ml. Dog mener vi, at effektiviteten af APOTCARE retfærdiggører mængden – faktisk forventes de 3 ml at vare mellem 3-4 måneder med daglig brug. Så beholderen varer altså længere, end man lige skulle tro.

Fordele

 • Fri for parabener, sulfater og farvestoffer
 • Med ingredienser som Biotin, Panthenol og Glycerin
 • Let tekstur

Ulemper

 • Lille volumen

APOTCARE Optilash Vippe Serum er udviklet af hudlæger og godkendt af øjenlæger, og velegner sig dermed til dig med sensitiv hud. Med fokus på vækst, er øjenbryn- og vippe-serummet et godt bud, hvis du søger et produkt, der ikke irriterer, men stadig giver gode resultater.

Anmeldelse: Produktanalyse af Myristoyl Pentapeptide-17

Specifikationer

 • Volumen: 3 ml
 • Hovedingredienser: Myristoyl Pentapeptide-17
 • Behandlingslængde: ?
 • oftalmologisk testet: Ja
 • Vegan: ?

Kraftfuld aktiv ingrediens

Myristoyl Pentapeptid-17 er kernen i den effektive øjenvippebehandling, da peptidet menes at øge produktionen af keratiner – essentielle for at øge væksten. Ved at styrke generne, kan Myristoyl Pentapeptid-17 forbedre dine vipper og fremskynde deres vækst, samtidig med at de bliver længere og fyldigere.

Derudover kombinerer serummet biotin og panthenol, hvilket styrker keratininfrastrukturen og sørger for, at dine øjenvipper altid er hydrerede. Derudover er der også tilsat Sodium Hyaluronate og Glycerin, som sikrer endnu mere fugt, og dermed understøtter vækstcyklussen – og så endda helt uden at vipperne ser fedtede ud. Det betyder altså, med den kraftfulde sammensætning kan du både få sunde øjenvipper og et fkit finish, alt imens vippeserummet også efterlader dem stærke – helt uden parfume.

En del af din nattlige skønhedsrutine

Desuden er serummet nemt at påføre takket være den medfølgende applikator, der sikrer en præcis påføring langs vippekanten, hvilket er afgørende for at opnå de bedst mulige resultater. Teksturen er let og silkeblød, og er specifikt designet til at blive absorberet hurtigt, så du ikke efterlades med en fedtet eller klæbrig følelse. Så hvis du ønsker et vippeserum, der både er let at påføre og effektivt, så er lash serum helt sikkert noget for dig.

Med sine egenskaber egnet til alle hudtyper – heriblandt sensitiv hud – samt fraværet af parabener, sulfater og farvestoffer, er Eyelash Serum et super valg til de fleste. For at få mest muligt ud af produktet anbefales det, at du sørger for, at dine vipper er helt rene og fri for makeup, inden du påfører det – så kan serummet nemlig trænge direkte ind, hvor det skal. Brug derfor det beroligende serum som en del af din aftenrutine, hvilket vil give det rig mulighed for at arbejde. På den måde kan du nemlig vågne op med endnu flottere vipper.

Mere om APOTCARE Optilash Eyelash Serum

Specifikationer

 • Volumen: 3 ml
 • Hovedingredienser: Myristoyl Pentapeptide-17
 • Behandlingslængde: ?
 • oftalmologisk testet: Ja
 • Vegan: ?

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml - oliefri formel med krølleeffekt

Vippeserum i premiumklassen

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Udviklet af læger
 • Rig på antioxidanter
 • Hypoallergen og skånsom

Forbrugsguidens vurdering

Øjenvippeserummet er vegansk og cruelty-free, hvilket gør det til et oplagt valg for folk, der går op i, hvilke ingredienser der er i, samt hvordan produktet er blevet testet. Ulempen er, at børsten ikke efterlader særlig meget produkt på vipperne, men øjenvippeserummet gør stadig et godt stykke arbejde med at pleje dem.

Fordele

 • Gør vipperne fleksible og smidige
 • Oliefri
 • Sikker at bruge i kombination med eyelash extensions
 • Indeholder ikke parabener, phthalater, BHT eller gluten
 • Vegansk og cruelty free

Ulemper

 • Børsten efterlader ikke meget serum på vipperne
 • Højere prisklasse

Advanced Eyelash Conditioner fra Revitalash har en fordel ift. andre serummer: det har et højt indhold af antioxidanter, hvilket fremmer revitaliseringen af dine øjenvipper. Denne øjenvippeserum er til dig med øjenvipper, der er begyndt at vise tegn på aldring, såsom udtynding, skrøbelighed og tab af farve.

Hvad siger brugere om Revitalash Advanced Eyelash Conditioner?

De fleste forbrugere, der har prøvet Revitalash Advanced Eyelash Conditioner, er tilfredse med resultaterne, da serummet ser ud til at hjælpe øjenvipperne til at se længere og fyldigere ud. På Google har produktet fået 4,6/5 stjerner, mens det på Amazon har en bedømmelse på 4,2/5 stjerner.

Mere om Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml

Specifikationer

 • Volumen: 3,5 ml
 • Hovedingredienser: Glycerin, ammonium, hydrolyseret risprotein
 • Effekt: 8 uger
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner er et serum, der hjælper øjenvipperne til at se tykkere, fyldigere og mere bøjede ud. Øjenvippeserummet er udviklet af læger og er hypoallergen og skånsomt. Formlen er oliefri og er tilmed sikker at bruge i kombination med eyelash extensions. Produktet indeholder ikke parabener, phthalater, BHT eller gluten.

Øjenvippeserummet arbejder med Curl Effect, som har været patenteret siden 2015 og indeholder den unikke Revitalash-teknologi, der fremmer den naturlige kurve af vipperne. Den hjælper også med at tilføje volumen og længde til vipperne, samtidig med at det plejer og beskytter dem. BioPeptin Complex – en formel bestående af peptider, biotin, lipider og grøn te-ekstrakt – hjælper dertil med at fugte, styrke og nære vipperne. Sammenlignet med lignende produkter på markedet er Revitalash Advanced Eyelash Conditioner dog en af de dyrere valgmuligheder.

Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3 ml - let øjenvippeserum med præcis børste

Bedste vippeserum der er anti-inflammatorisk

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3 ml:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Testet af øjenlæger og er klinisk bevist
 • Næringsrige og plejende ingredienser
 • Anti-inflammatorisk

Forbrugsguidens vurdering

Nanolash er et godt øjenvippeserum, fordi det har en let konsistens, der gør det let at påføre. Det er dog vigtigt at bemærke, at produktet kan ændre hudfarven omkring dine øjne en smule. På trods af denne ulempe mener vi, at Nanolash er et fint valg, hvis du vil have gode og længerevarende resultater.

Fordele

 • Giver fyldige, lange og tætte øjenvipper
 • Absorberes hurtigt
 • Præcis børste
 • Nærer hele vejen ned til hårsækkene
 • Let konsistens

Ulemper

 • Den kan ændre hudfarven omkring dine øjne

Nanolash Eyelash Conditioner Serum er til dig med følsomme øjne, da det er anti-inflammatorisk. Den hjælper med at pleje og beskytte dine øjenvipper og fremmer sund vækst.

Hvad siger brugere om Nanolash Eyelash Conditioner Serum?

På Google modtager Nanolash Eyelash Conditioner Serum 4,2/5 stjerner, mens den på Amazon modtager 4,4/5 stjerner. Generelt har forbrugerne givet produktet positive anmeldelser og nævner dets effektivitet i forhold til at forlænge øjenvipperne og gøre dem tykkere.

Mere om Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3 ml

Specifikationer

 • Volumen: 3 ml
 • Hovedingredienser: Follicusan
 • : 4 uger
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk: ?

Ingredienserne er klinisk bevist, at de hurtigt trænger ned i hårsækkene. Denne øjenvippeserum gør dine vipper fyldige, lange og tætte og hjælper dem samtidig med at se mørkere ud.

Øjenvippeserummet leveres med en præcis børste, der hjælper med at påføre serummet præcist på øjenvipperne. Dette er gavnligt, da det hjælper med at fordele serummet jævnt og hjælper med at få mest muligt ud af det. Du burde se resultater efter kun en måned, og dine vipper skulle forlænges med op til 50% i løbet af den tid.

5 ting du skal overveje, før du køber øjenvippe serum

 • Ingredienser

  Nogle gode ingredienser at kigge efter er planteekstrakter, vitaminer og aktive ingredienser som peptider og biotin. De aktive ingredienser i serummet er afgørende for, hvor godt det virker, mens vitaminer spiller en vigtig rolle for selve hårvæksten. Vitaminer giver nemlig vigtige næringsstoffer, der hjælper med at producere nye hårsække og genoprette gamle for at fremme væksten. Hvis du ønsker at beskytte dine øjenvipper mod at knække, er panthenol (vitamin B5) desuden en god ingrediens at kigge efter. Det tiltrækker fugt fra luften og fugter dine vipper for at gøre dem stærke og sunde.

  De fleste serummer til øjenvipper har plantebaserede ingredienser, fordi de er mere effektive end kemiske ingredienser. Capixyl-komplekset er f.eks. en nyttig ingrediens, som har vist sig at forebygge hårtab og stimulere hårvækst ved hjælp af acetyl tetrapeptid-3 og rødkløverekstrakt.

  Et godt tip er, at du bør undgå øjenvippeserummer med ingredienser som parabener, kemiske olier, parfume og prostaglandin.

 • Behandlingstid

  Generelt skal vippeserum påføres dagligt (afhænger dog lidt af produktet). Resultaterne ses normalvis efter ca. 2-4 uger, hvor dine øjenvipper vil se sundere og tykkere ud. Sørg altid for at følge vejledningen, der følger med til lige præcis dét produkt, du har valgt.

 • Bivirkninger

  Nogle vippeserum kan forårsage irritation, rødme og betændelse. Pas derfor især på, hvis du har følsomme øjne eller hud. Vi vil gerne understrege, at det sjældent sker, og at risikoen er lav, såfremt du anvender øjenvippeserummet korrekt. Vi anbefaler derfor, at du altid er forsigtig.

 • Pris

  De dyreste øjenvippeserummer koster omkring 800 kr. og indeholder mange vitaminer og aktive stoffer, hvilket er årsagen til prisen. Brandet spiller dog også en væsentlig rolle. Det siges, at dyrere øjenvippeserummer giver hurtigere resultater, men det er ikke altid tilfældet. Billigere øjenvippeserummer koster omkring 80-150 kr. og indeholder færre aktive ingredienser og en mindre præcis børste, men kan stadig være et rigtig godt køb afhængig af dine behov, præferencer og budget.

 • Kunde- og ekspertanmeldelser

  Ved at læse kundeanmeldelser kan du få information omkring eventuelle bivirkninger, øjenvippeserummets kvalitet, resultater og brugervenlighed. Ekspertanmeldelser kan derimod give mere detaljerede oplysninger om de potentielle fordele og ulemper ved ingredienserne, samt hvor lang tid det tager at se resultater.

  Vi anbefaler altid, at du læser begge type anmeldelser for at få det mest nuancerede billede af et produkt. I tilfælde af, at der ikke er ekspertanmeldelser, er det alligevel en god idé at læse kundeanmeldelser.

arrow-more

FAQ

Hvorfor skal jeg bruge øjenvippeserum?
Hvis du ikke har super mange eller lange øjenvipper, eller hvis du har bemærket, at de bliver tyndere med tiden, kan brugen af et øjenvippeserum hjælpe dig med at få mere fyldige vipper. Øjenvippeserum kan også hjælpe med at styrke og pleje dine øjenvipper.
Hvordan bruger jeg øjenvippeserum?
Start med at rense dine øjenvipper med et oliefrit rensemiddel. Det hjælper nemlig øjenvippeserummet med at sidde bedre fast på dine vipper. Påfør øjenvippeserummet på dine vipper ved hjælp af den medfølgende børste og lad derefter serummet tørre i et par minutter. Brug øjenvippeserummet som anvist, typisk en eller to gange om dagen for at opnå de bedste resultater.
Kan man bruge øjenvippeserum, når man har eyelash extensions?
Det afhænger af forskellige ting. Hvis du har eyelash extensions, bør du rådføre dig med din professionel for at se, om det er det rigtige for dig at bruge øjenvippeserum. Nogle øjenvippeserummer kan være for hårde for eyelash extensions og kan få dem til at falde af før tid.

Hvad er øjenvippeserum?

Øjenvippeserum er et kosmetisk produkt, der bruges til at styrke dine øjenvipper. Serummet indeholder typisk ingredienser, der kan hjælpe med at fremme vækst, tykkelse og længde af vipperne. Nogle af de mest populære aktive ingredienser omfatter bl.a. biotin, panthenol og peptider. Ud over nøgleingredienserne kan øjenvippeserum også indeholde planteekstrakter og vitaminer, der kan give næring og pleje til vipperne.

Når det serummet bruges korrekt og som anvist af producenten, vil du typisk opleve mærkbare resultater inden for 2-4 uger. Det er dog vigtigt at bemærke, at resultaterne kan variere fra person til person. Desuden kan nogle mennesker opleve midlertidige bivirkninger såsom rødme eller irritation efter brug. Hvis du oplever bivirkninger, skal du stoppe brugen og snakke med din læge.

Hvis du er interesseret i at prøve øjenvippeserum, skal du sørge for at undersøge markedet, så du finder det produkt, der passer til lige præcis dig. Det er desuden en god idé at læse anmeldelser og sammenligne produkter, før du foretager et køb.

Hvordan bruger jeg øjenvippeserum?

Det er nemt at bruget øjenvippeserum – du skal blot påføre det på din vippelinje hver aften før sengetid (eller hvad end, producenten skriver). Sørg for at følge instruktionerne på produktetiketten nøje. Nogle serummer skal bruges i flere uger, før resultaterne er synlige, så du skal ikke give op, hvis du ikke kan se en forskel med det samme.

Hvilke fordele og ulemper er der ved øjenvippeserum?

Fordelene ved at bruge øjenvippeserum er, at det plejer og styrker vipperne, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at knække og falde af. De kan også stimulere væksten af vipperne, hvilket med tiden resulterer i længere og tykkere vipper.

På den anden side kan serum være dyrt og det kræver regelmæssig brug for at bevare resultaterne. Desuden kan nogle mennesker opleve allergiske reaktioner eller irritation på grund af ingredienserne. De mest almindelige allergiske reaktioner er kløe, rødme og hævelse. Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger, skal du straks stoppe og kontakte din læge.

Hvilke ingredienser indeholder øjenvippeserum ofte?

Ingredienserne i øjenvippeserum kan variere, men nogle af de mest almindelige omfatter peptider og forskellige vitaminer og mineraler. Peptider er korte kæder af aminosyrer, der hjælper med at stimulere kollagenproduktionen og styrke vipperne. Vitamin A, C og E er også ofte inkluderet i øjenvippeserum for at hjælpe med at pleje og beskytte vipperne. Mineraler som zink og magnesium er desuden også gavnlige for vippernes sundhed. Disse ingredienser kombineres ofte med basisolier som f.eks. jojoba- eller ricinusolie for at hjælpe med at give næring til vipperne og holde dem sunde.

Ingen af ingredienserne vil sandsynligvis forårsage alvorlige bivirkninger, men nogle mennesker kan alligevel opleve mindre irritation eller rødme ved brug. Hvis det sker, skal du afbryde brugen og om nødvendigt snakke med din læge. Som med ethvert nyt produkt er det altid bedst at teste et lille område først for at se, hvordan din hud reagerer.

Er øjenvippeserum farlige?

Øjenvippeserum er ikke farligt i sig selv, men der er et par ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at ikke alle øjenvippeserum er skabt ens. Der findes en masse forskellige formler, og nogle af dem kan være mere skrappe eller hårdere mod huden end andre. Hvis du har følsom hud, er det vigtigt at være ekstra forsigtig, når du vælger øjenvippeserum.

Der er også et par potentielle bivirkninger, som du bør være opmærksom på. Den mest almindelige bivirkning er midlertidig irritation eller rødme omkring øjnene. Dette er normalt ikke noget at bekymre sig om, og rødmen forsvinder som regel inden for en dag eller to. Men hvis irritationen fortsætter eller bliver værre, bør du stoppe med at bruge produktet og snakke med en læge.

En anden mulig bivirkning ved brug af øjenvippeserum er, at dine vipper kan blive skæve og have tilbøjelighed til at knække. Det skyldes, at ingredienserne i nogle vippeserum kan gøre dine vipper svagere med tiden. Hvis du opdager, at dine vipper knækker lettere, bør du overveje at skifte til et andet produkt.

Generelt set er øjenvippeserum sikkert at bruge, så længe du er omhyggelig med at vælge et kvalitetsprodukt, og du er opmærksom på de mulige bivirkninger. Hvis du har nogen bekymringer, er det altid bedst at tale med en læge eller dermatolog.

Hvilken effekt kan du forvente at få med øjenvippeserum?

De fleste øjenvippeserummer indeholder aktive ingredienser, der kan stimulere væksten af vipperne. Nogle af disse ingredienser omfatter bl.a:

 • Bimatoprost: Denne ingrediens bruges i mange øjenprodukter til behandling af grøn stær og andre tilstande. Det er også blevet bevist, at den øger vippevæksten, når den anvendes i små mængder i øjenvippeserummer.
 • Prostaglandin-analoger: Det er forbindelser, der efterligner virkningerne af prostaglandiner, som er hormoner, der spiller en vigtig rolle i mange kropsfunktioner. Prostaglandinanaloger har vist sig at øge væksten af vipper, når de anvendes lokalt.
 • Pentapeptider: Peptider er små kæder af aminosyrer, som er byggestenene i proteiner. Pentapeptider stimulerer specifikt kollagenproduktionen og celleproliferationen, som begge er vigtige for væksten af vipper.

Selv om alle disse ingredienser har vist sig at være effektive til at stimulere væksten af vipper, er det vigtigt at bemærke, at resultaterne kan variere fra person til person. Nogle mennesker kan altså opleve en større effekt end andre. Derudover kan det tage flere uger eller endda måneder med regelmæssig brug for at se den fulde effekt.

Hvor længe varer resultaterne af et øjenvippeserum?

Generelt vil resultaterne fra et øjenvippeserum vare i flere måneder. Det er dog vigtigt at bemærke, at resultaterne kan variere afhængigt af den enkeltes naturlige vippecyklus og hvor ofte produktet bruges.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme