Øjenvippe serum test-guide: De 4 bedste øjenvippe serummer for lange vipper

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Ønsker du længere og tykkere øjenvipper? Øjenvippeserum er det sidste nye inden for skønhed, og det hjælper dig med at opnå længere og tykkere øjenvipper. Det virker ved at give næring og styrke dine vipper, så de ser fyldigere og sundere ud.

Med blot et par dråber øjenvippeserum hver dag kan du opnå det look, du altid har ønsket dig – uden at skulle anvende falske øjenvipper eller gennemgå dyre og tidskrævende behandlinger. Desuden er øjenvippeserum let at bruge, og det leveres i en praktisk dråbeflaske, så du nemt kan dosere og påføre produktet.

Men hvilke øjenvippeserummer er de bedste, og hvad skal du være opmærksom på, når du vælger et øjenvippeserum? Det tror vi, at vi har fundet svaret på.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen “test” af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Hvad skal du overveje, når du køber øjenvippeserum?

 • Ingredienser
  Nogle gode ingredienser at kigge efter er planteekstrakter, vitaminer og aktive ingredienser som peptider og biotin. De aktive ingredienser i serummet er afgørende for, hvor godt det virker, mens vitaminer spiller en vigtig rolle for hårvækst. Vitaminer giver vigtige næringsstoffer, der hjælper med at producere nye hårsække og genoprette gamle for at fremme væksten. Hvis du ønsker at beskytte dine øjenvipper mod at knække, er panthenol (vitamin B5) en god ingrediens at kigge efter i øjenvippeserummer. Det tiltrækker fugt fra luften og fugter dine vipper for at gøre dem stærke og sunde.
  De fleste serum til øjenvippevækst har plantebaserede ingredienser, fordi de er mere effektive end kemiske ingredienser. Capixyl-komplekset er også en nyttig ingrediens, som har vist sig at forebygge hårtab og stimulere hårvækst ved hjælp af acetyl tetrapeptid-3 og rødkløverekstrakt. Når du leder efter et godt øjenvippeserum til øjenvippevækst, er det bedst at vælge et, der indeholder naturlige ingredienser som planteekstrakter, som er allergivenlige og sikre for alle hudtyper. Du bør undgå øjenvippeserummer med skadelige ingredienser som parabener, kemiske olier, parfume, kræftfremkaldende stoffer og prostaglandin.
 • Behandlingstid
  Generelt skal et vippeserum til forlængelse af øjenvipper påføres regelmæssigt og en gang om dagen, før resultatet bliver synligt. Resultater ses normalt efter ca. 2-4 uger, og dine øjenvipper vil se sundere og tykkere ud. For at få de resultater, som producenten af øjenvippeserummet lover, skal du anvende produktet i henhold til instruktionerne i mindst otte uger.
 • Bivirkninger
  Nogle vippeserum kan forårsage irritation, rødme og betændelse. Hvis du har følsomme øjne, bør du undgå produkter, der indeholder skadelige væksthormoner. Disse hormoner kan have utroligt negative og permanente bivirkninger som f.eks. mørke rande under øjnene og misfarvning af regnbuehinden (også kaldet iris). Vi vil gerne understrege, at det sker sjældent, og at risikoen reduceres, såfremt øjenvippeserummet anvendes korrekt. Vi anbefaler, at du altid er forsigtig, når du bruger øjenvippeserummet, så der ikke kommer for meget gel i øjet.
 • Pris
  Den dyreste øjenvippeserummer koster omkring 800 kr. og indeholder mange vitaminer og aktive stoffer, som er ret dyre. Det siges, at de dyre øjenvippeserummer giver hurtigere resultater, minimale bivirkninger og er sikre for forbrugere med kontaktlinser. De billigste øjenvippeserummer koster omkring 150 kr. og indeholder færre aktive ingredienser og en mindre præcis børste.
 • Kunde- og ekspertanmeldelser
  Ved at læse kundeanmeldelser kan du få information omkring eventuelle bivirkninger, øjenvippeserummets kvalitet og brugervenlighed. Ekspertanmeldelser kan give mere detaljerede oplysninger om de potentielle fordele og ulemper ved ingredienserne, samt hvor lang tid det tager at se resultater.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Xlash Eyelash Serum 3 ml – øjenvippeserum med hyaluronsyre

Bedste vippeserum til prisen

Xlash Eyelash Serum 3ml

Den største fordel ved Xlash vippeserum er, at det indeholder hyaluronsyre, som intenst fugter, samt låser fugten fast. Det gør den ideel til dem, der ønsker en oliefri vippeserum af høj kvalitet.

 • Dermatologisk testet
 • Den indeholder hyaluronsyre, biotinpeptid og grøn te
 • Vegansk og testet uden brug af dyr

Anmeldelse: En detaljeret analyse af Xlash Eyelash Serum

Xlash Eyelash Serum indeholder flere ingredienser, der er gavnlige for dine øjenvipper. Udover hyaluronsyre indeholder dette produkt biotinpeptider og grøn te. Biotinpeptid hjælper med at øge keratinproduktionen, hvilket kan hjælpe øjenvipperne til at se længere og fyldigere ud, mens grøn te er en blid antioxidant, der kan hjælpe med at berolige huden. Øjenvippeserummet er vegansk og ikke testet på dyr, hvilket gør det til et godt valg for dem, der leder efter et miljøvenligt alternativ. Det er også fri for hormoner. Derudover kan serummet bruges sammen med eyelash extensions uden at forårsage nogen skade. Dette vippeserum er velegnet til følsom hud, da det indeholder ingredienser, der er kendt for at være skånsomme og beroligende.

Hvad siger forbrugerne om Xlash Eyelash Serum?

Anmeldelserne af Xlash Eyelash Serum er generelt positive, hvor forbrugerne rapporterer om længere og tykkere øjenvipper efter brug af produktet. Det har en god bedømmelse på 4,5 stjerner ud af 5 mulige på Googles sammenlægning af brugeranmeldelser på tværs af butikker og en bedømmelse på 4,3 stjerner ud af 5 mulige på Amazon.

Fordele

 • Det kan bruges sammen med eyelash extensions
 • Giver længere og fyldigere vipper
 • Nem at anvende
 • Fri for hormoner
 • Ingredienser velegnet til følsom hud
Ulemper

 • Kan forårsage rødme hos nogle mennesker

Forbrugsguidens vurdering

Dette øjenvippeserum er oliefrit, hvilket er godt, da mange synes, at olie kan få vipperne til at føles tunge. Øjenvippeserummet fik øjenvipperne til at føles lette og bløde, og de så meget længere ud efter et par anvendelser. Den eneste potentielle ulempe ved dette øjenvippeserum er, at det kan få nogle mennesker til at opleve rødme, men det er ikke en almindelig forekomst.

Specifikationer:

Volumen: 3 ml


Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3 ml – let øjenvippeserum med præcis applikator

Bedste vippeserum der er anti-inflammatorisk

Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3ml

 

Nanolash Eyelash Conditioner Serum er til dig med følsomme øjne, da det er anti-inflammatorisk. Den hjælper med at pleje og beskytte dine øjenvipper og fremmer sund vækst.

 • Testet af øjenlæger og klinisk bevist
 • Næringsrige og plejende ingredienser
 • Anti-inflammatorisk

Anmeldelse: En detaljeret analyse af Nanolash Eyelash Conditioner Serum

Nanolash øjenvippeserum er et af de mest sofistikerede og effektive øjenvippeserummer på markedet. Ingredienserne er alle sunde og plejende og er blevet testet af øjenlæger. Det er klinisk bevist, at de hurtigt absorberer og nærer ned til folliklerne. Denne øjenvippeserum giver dine vipper fyldige, lange og tætte øjenvipper og hjælper dem samtidig med at se mørkere ud. Den indeholder også en unik, luksuriøs ingrediens, som ikke ændrer farven på din regnbuehinde (iris). Øjenvippeserummet leveres med en præcis applikator, der hjælper med at påføre serummet præcist på øjenvipperne. Dette er gavnligt, da det hjælper med at fordele serummet jævnt og hjælper med at få mest muligt ud af det. Du burde se resultater efter kun en måned, og dine vipper skulle forlænges med op til 50% i løbet af den tid.

Hvad siger forbrugerne om Nanolash Eyelash Conditioner Serum?

Ifølge Googles sammenlægning af brugeranmeldelser på tværs af butikker har Nanolash Eyelash Conditioner Serum en bedømmelse på 4,2 ud af 5. På Amazon har øjenvippeserummet en bedømmelse på 4.3 ud af 5. Generelt har forbrugerne givet produktet positive anmeldelser og nævner dets effektivitet i forhold til at forlænge øjenvipperne og gøre dem tykkere.

Fordele

 • Giver fyldige, lange og tætte øjenvipper
 • Absorberes hurtigt
 • Præcis applikator
 • Nærer hele vejen ned til hårsækkene
 • Letv konsistens
Ulemper

 • Den kan ændre hudfarven omkring dine øjne

Forbrugsguidens vurdering

Nanolash er et godt øjenvippeserum, fordi det har en let konsistens, der gør det let at påføre. Det er dog vigtigt at bemærke, at dette produkt kan ændre hudfarven omkring dine øjne. På trods af denne ulempe mener vi, at Nanolash er et fint valg.

Specifikationer:
Volumen: 3 ml


Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml – oliefri formel med krølleeffekt

Bedste vippeserum i premiumklassen

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml

Produktets største fordel er, at det har et højt indhold af antioxidanter, hvilket fremmer revitaliseringen af dine øjenvipper. Denne øjenvippeserum er til dig med øjenvipper, der er begyndt at vise tegn på aldring, såsom udtynding, skrøbelighed og tab af farve.

 • Udviklet af læger
 • Rig på antioxidanter
 • Hypoallergen og skånsom

Anmeldelse: En detaljeret analyse af Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner er et serum, der hjælper øjenvipperne til at se tykkere, fyldigere og mere bøjede ud. Øjenvippeserummet er udviklet af læger og er hypoallergen og skånsomt. Formlen er oliefri og er sikker at bruge i kombination med eyelash extensions. Revitalash Advanced Eyelash Conditioner indeholder ikke parabener, phthalater, BHT eller gluten.
Dette øjenvippeserum arbejder med Curl Effect, som har været patenteret siden 2015 og indeholder den unikke Revitalash-teknologi, der fremmer den naturlige kurve af vipperne. Den hjælper også med at tilføje volumen og længde til vipperne, samtidig med at det plejer og beskytter dem. BioPeptin Complex – en formel bestående af peptider, biotin, lipider og grøn te-ekstrakt – hjælper med at fugte, styrke og nære vipperne. Sammenlignet med lignende produkter på markedet er Revitalash Advanced Eyelash Conditioner en af de dyrere valgmuligheder.

Hvad siger forbrugerne om Revitalash Advanced Eyelash Conditioner?

De fleste forbrugere, der har prøvet Revitalash Advanced Eyelash Conditioner, er tilfredse med resultaterne, da serummet ser ud til at hjælpe øjenvipperne til at se længere og fyldigere ud. På Googles sammenlægning af brugeranmeldelser på tværs af butikker har produktet fået 4,5 ud af 5 stjerner, mens det på Amazon har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 stjerner.

Fordele

 • Gør vipperne fleksible og smidige
 • Oliefri
 • Sikker at bruge i kombination med eyelash extensions
 • Indeholder ikke parabener, phthalater, BHT eller gluten
 • Vegansk og cruelty free
Ulemper

 • Børsten efterlader ikke meget serum på vipperne
 • Højere prisklasse

Forbrugsguidens vurdering

Øjenvippeserummet er vegansk og cruelty-free, hvilket gør det til et oplagt valg for folk, der går op i, hvilke ingredienser der er i, samt hvordan produktet er blevet testet. Ulempen er, at børsten ikke efterlader særlig meget produkt på vipperne, men øjenvippeserummet gør stadig et godt stykke arbejde med at pleje dem.

Specifikationer:
Volumen: 3,5 ml


Superb Lash Eyelash Enhancing Serum – langtidsvirkende vippeserum med Capixyl Peptid Complex

Glimrende all-round valg

Superb Lash Eyelash Enhancing Serum er økologisk og naturlig, hvilket gør det til et godt valg for dem, der leder efter et alternativ til de skrappe kemikalier, som ofte kan findes i andre øjenvippeserummer. De økologiske ingredienser er med til at fremme væksten og holde vipperne sunde.

 • Klinisk testet
 • Økologiske ingredienser
 • Naturligt og langvarigt resultat

Anmeldelse: En detaljeret analyse af Superb Lash Eyelash Enhancing Serum

Superb Lash Eyelash Enhancing Serum er et banebrydende produkt, der er blevet klinisk testet og bevist at give brugere længere, tykkere og naturligt udseende øjenvipper. Dette øjenvippeserum kombinerer aktive ingredienser for at stimulere vippernes naturlige vækst. Det er fri for skadelige kemikalier og er produceret i Skandinavien med ingredienser af høj kvalitet såsom Capixyl Peptide Complex, koffein fra kaffeolie og hydrolyseret ærteprotein. Capixyl er et innovativt biomimetisk Peptid Complex kombineret med et rødkløverekstrakt. Det er målrettet mod hovedårsagerne til hårtab og giver fyldigere og tykkere hår. Produktets volumen er 8 ml, hvilket er nok til flere anvendelser. Det er let at påføre med den medfølgende børste og efterlader ingen sjuskede rester. Dette produkt er desuden klinisk testet, hvilket gør det til et sikkert valg. Det har vist sig at virke effektivt og langvarigt, så du kan være sikker på, at du får noget for pengene.

Hvad siger forbrugerne om Hairlust Superb Lash Eyelash Enhancing Serum?

Anmeldelserne af Hairlust Superb Lash Eyelash Enhancing Serum er overordnet set positive. Tidligere forbrugere føler de får meget for prisen, og de føler også de får den effekt som produktet påstår at give. Eneste minus omkring produktet har været leveringstiden, hvor enkelte har oplevet forlænget leveringstid. Brandet Hairlust har 4,3 ud af 5 stjerner på TrustPilot og må derfor anses som et meget anerkendt brand af forbrugerne.

Fordele

 • Produceret i Skandinavien
 • Fri for skadelige kemikalier
 • Certificeret vegansk
 • Let at holde og anvende
 • Ingen irritation omkring øjnene
Ulemper

 • Kan godt opleves fedtet, hvis man bruger meget øjenmakeup
 • Skal påføres to gange om dagen

Forbrugsguidens vurdering

Denne øjenvippeserum er certificeret vegansk, hvilket er et plus for dem, der følger en vegansk livsstil. Ulemperne er dog, at det anbefales at den påføres to gange om dagen og at den kan opleves fedtet på øjenlågene, hvis man bruger meget øjenmakeup, som øjenskygge eller vandfast eyeliner.

Specifikationer:
Volumen: 8 ml


Hvad er eyelash serum?

Et øjenvippeserum er et kosmetisk produkt, der bruges til at forbedre øjenvippernes udseende. Disse produkter indeholder typisk ingredienser, der kan hjælpe med at fremme vækst, tykkelse og længde af vipperne. Nogle af de mest populære aktive ingredienser, der findes i øjenvippeserum, omfatter biotin, panthenol og peptider. Ud over disse nøgleingredienser kan øjenvippeserum også indeholde botaniske ekstrakter og vitaminer, der kan give næring og pleje til vipperne.

Når det anvendes som anvist, kan øjenvippeserum give drastiske resultater inden for to til fire uger. Det er dog vigtigt at bemærke, at resultaterne kan variere fra person til person. Desuden kan nogle mennesker opleve midlertidige bivirkninger såsom rødme eller irritation efter brug af et øjenvippeserum. Hvis du oplever bivirkninger, skal du afbryde brugen og konsultere din læge.

Hvis du er interesseret i at prøve øjenvippeserum, skal du sørge for at undersøge markedet, så du finder det produkt, der passer til dig. Der er mange forskellige formler på markedet, så det er vigtigt at læse anmeldelser og sammenligne ingredienser, før du foretager et køb. Når du har fundet et serum, der opfylder dine behov, skal du altid følge instruktionerne på emballagen nøje for at undgå uønskede bivirkninger.

Hvordan anvender jeg øjenvippeserum?

Det er nemt at anvende øjenvippeserummet – du skal blot påføre det på din vippelinje hver aften før sengetid. Sørg for at følge instruktionerne på produktetiketten nøje. Nogle serummer skal bruges i flere uger, før resultaterne er synlige, så du skal ikke give op, hvis du ikke kan se en forskel med det samme.

Hvilke fordele og ulemper er der ved øjenvippeserum?

Fordelene ved at bruge øjenvippeserum er, at det plejer og styrker vipperne, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at knække og falde af. De kan også stimulere væksten af vipperne, hvilket med tiden resulterer i længere og tykkere vipper. På den anden side kan serum være dyrt og det kræver regelmæssig brug for at bevare resultaterne. Desuden kan nogle mennesker opleve allergiske reaktioner eller irritation på grund af ingredienserne i diverse øjenvippeserummer. De mest almindelige allergiske reaktioner er kløe, rødme og hævelse. Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger, skal du straks stoppe og kontakte din læge. Før du bruger et øjenvippeserum, er det vigtigt at undersøge det, så du er sikker på, at det indeholder sikre, effektive ingredienser.

Hvilke ingredienser indeholder øjenvippeserum ofte?

Ingredienserne i øjenvippeserum kan variere, men nogle af de mest almindelige omfatter peptider, og forskellige vitaminer og mineraler. Peptider er korte kæder af aminosyrer, der hjælper med at stimulere kollagenproduktionen og styrke vipperne. Vitamin A, C og E er også ofte inkluderet i disse formler for at hjælpe med at pleje og beskytte vipperne. Mineraler som zink og magnesium kan også være gavnlige for vippernes sundhed. Disse ingredienser kombineres ofte med basisolier som f.eks. jojoba- eller ricinusolie for at hjælpe med at give næring til vipperne og holde dem sunde.

Ingen af ingredienserne vil sandsynligvis forårsage alvorlige bivirkninger, men nogle mennesker kan opleve mindre irritation eller rødme ved brug af disse produkter. Hvis dette sker, skal du afbryde brugen og om nødvendigt konsultere en læge. Som med ethvert nyt produkt er det altid bedst at teste et lille område først for at se, hvordan din hud reagerer.

Er øjenvippeserum farlige?

Øjenvippeserum er ikke farligt i sig selv, men der er et par ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at ikke alle øjenvippeserum er skabt ens. Der findes en masse forskellige formler, og nogle af dem kan være mere skrappe eller irriterende end andre. Hvis du har følsom hud, er det vigtigt at være ekstra forsigtig, når du vælger et øjenvippeserum

Der er også et par potentielle bivirkninger, som du bør være opmærksom på, før du bruger et øjenvippeserum. Den mest almindelige bivirkning er midlertidig irritation eller rødme omkring øjnene. Dette er normalt ikke noget at bekymre sig om og vil gå væk inden for en dag eller to. Men hvis irritationen fortsætter eller bliver værre, bør du stoppe med at bruge produktet og konsultere en læge.

En anden mulig bivirkning ved brug af øjenvippeserum er, at dine vipper kan blive skæve og have tilbøjelighed til at knække. Det skyldes, at ingredienserne i nogle vippeserum kan gøre dine vipper svagere med tiden. Hvis du opdager, at dine vipper knækker lettere, bør du måske skifte til et andet produkt.

Generelt set er øjenvippeserum sikkert at bruge, så længe du er omhyggelig med at vælge et kvalitetsprodukt, og du er opmærksom på de mulige bivirkninger. Hvis du har nogen bekymringer, er det altid bedst at konsultere en læge eller dermatolog, før du bruger et nyt produkt på din hud.

Hvilken effekt kan du forvente at få med øjenvippeserum?

De fleste øjenvippeserummer indeholder aktive ingredienser, der kan stimulere væksten af vipperne. Nogle af disse ingredienser omfatter bl.a:

 • Bimatoprost: Denne ingrediens bruges i mange øjenprodukter til behandling af grøn stær og andre tilstande. Det er også blevet bevist, at den øger vippevæksten, når den anvendes i små mængder i øjenvippeserummer.
 • Prostaglandin-analoger: Det er forbindelser, der efterligner virkningerne af prostaglandiner, som er hormoner, der spiller en vigtig rolle i mange kropsfunktioner. Prostaglandinanaloger har vist sig at øge væksten af vipper, når de anvendes lokalt.
 • Pentapeptider: Peptider er små kæder af aminosyrer, som er byggestenene i proteiner. Pentapeptider stimulerer specifikt kollagenproduktionen og celleproliferationen, som begge er vigtige for væksten af vipper.

Selv om alle disse ingredienser har vist sig at være effektive til at stimulere væksten af vipper, er det vigtigt at bemærke, at resultaterne kan variere fra person til person. Nogle mennesker kan se en mere dramatisk stigning i væksten af vipper end andre. Derudover kan det tage flere uger eller endda måneder med regelmæssig brug for at se den fulde effekt.

Hvor længe varer resultaterne af et øjenvippeserum?

Generelt vil resultaterne fra et øjenvippeserum vare i flere måneder. Det er dog vigtigt at bemærke, at resultaterne kan variere afhængigt af den enkeltes naturlige vippecyklus og hvor ofte produktet bruges. Derudover kan det være nødvendigt at genanvende nogle øjenvippeserummer med jævne mellemrum for at opretholde optimale resultater.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Long4Lashes Eyelashes Serum 3ml

Long4Lashes-Eyelash-Serum-3ml

Long4Lashes øjenvippeserummet er til dem, der ønsker at stimulere den naturlige vækst af deres øjenvipper, pleje dem og forbedre deres udseende. Serummet indeholder hyaluronsyre og provitamin B5, som hjælper med at opnå ovennævnte resultater.

 • Dermatologisk testet
 • Den indeholder hyaluronsyre og provitamin B5
 • Parabenefri

Anmeldelse: En detaljeret analyse af Long4Lashes Eyelashes Serum

Long4Lashes øjenvippeserum indeholder en høj koncentration af peptider, der er kendt for at fremme væksten af vipper. Serummet er også parabenefrit og sikkert for personer, der bruger kontaktlinser. Det er fremstillet af et firma med over 35 års kosmetisk erfaring, så du kan være sikker på, at de kender deres håndværk. Derudover indeholder Long4Lashes øjenvippeserummet hyaluronsyre og provitamin B5, som er med til at fugte og pleje vipperne.
Vitamin B5 trænger ind i hårets fibre og styrker dets struktur, hvilket giver det et blødt og glansfuldt udseende. Tilsætningen af sød mandelolie fremmer elasticiteten og modvirker tab af øjenvipper. Brug af dette øjenvippeserum resulterer i længere, stærkere og sundere øjenvipper. Dette øjenvippeserum kan kombineres med permanent makeup eller anvendes hver aften før sengetid. Produktet kan købes til en overkommelig pris sammenlignet med andre øjenvippeserum på markedet.

Hvad siger forbrugerne om Long4Lashes Eyelashes Eyelash Serum?

Long4Lashes Eyelashes Eyelash Serum har fået høje vurderinger af forbrugerne, med 4,7 stjerner ud af 5 mulige på Googles samling af brugeranmeldelser på tværs af butikker samt 4,3 stjerner ud af 5 mulige på Amazon. Nogle forbrugere siger, at de har set resultater efter blot to uger, mens andre siger, at det tog 4-6 uger, før de så en forskel.

Fordele

 • Sikkert for kontaktlinsebrugere
 • Længere, stærkere og sundere øjenvipper
 • Oliefri
 • Fremstillet af en virksomhed med 35 års kosmetisk erfaring
Ulemper

 • Ikke egnet til personer med følsom hud

Forbrugsguidens vurdering

Long4Lashes øjenvippeserum er oliefri, så det vil ikke få dine øjenvipper til at se fedtet ud og føles tunge. Selvom de fleste personer kan bruge dette produkt, så bør man ikke bruge det, hvis man har følsom hud. Har man ikke følsom hud, så anbefaler vi dette produkt.

Specifikationer:
Volumen: 3 ml


FAQ

Hvorfor skal jeg bruge øjenvippeserum?
Hvis du ikke har super mange øjevipper, eller hvis du har bemærket, at de bliver tyndere med tiden, kan brugen af et øjenvippeserum hjælpe med at fremme ny vækst. Øjenvippeserum kan også hjælpe med at styrke og pleje dine øjenvipper. Dette kan være en fordel, hvis du har skøre eller beskadigede øjenvipper.
Hvordan bruger du et øjenvippeserum?
Start med at rense dine øjenvipper med et oliefrit rensemiddel. Dette vil hjælpe øjenvippeserummet med at holde bedre fast på dine vipper. Påfør øjenvippeserummet på dine vipper ved hjælp af den applikatorbørste, der følger med produktet. Lad øjenvippeserummet tørre i et par minutter, inden du påfører din almindelige mascara. Brug øjenvippeserummet som anvist, typisk en eller to gange om dagen for at opnå de bedste resultater. Du bør begynde at se længere og tykkere øjenvipper efter 4-6 uger.
Hvilket øjenvippeserum er det bedste?
Der er mange øjenvippeserum på markedet, og det kan være svært at vide, hvilket der er det bedste. Vi har fundet de bedste øjenvippeserum på markedet, som du kan læse mere om her.
Kan man bruge eyelash serum, når man har eyelash extensions?
Det afhænger af forskellige ting. Hvis du har eyelash extensions, bør du rådføre dig med din tekniker for at se, om det er det rigtige for dig at bruge øjenvippeserum. Nogle øjenvippeserummer kan være for hårde for eyelash extensions og kan få dem til at falde ud før tid.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme