Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Bedste massagestol: De bedste massagestole til behandling af ømme muskler og led

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Du kender det sikkert – du kommer hjem efter en lang dag eller en hård omgang træning med en smertende ryg, ømme skuldre og trætte ben. Selv efter timevis i lænestolen har du stadig ondt, så måske du skulle overveje at skifte lænestolen ud med en massagestol?

En massagestol ligner en lidt mærkeligt-udseende lænestol, som har indbyggede massageelementer. Du skal blot sætte dig i den og tænde for det ønskede niveau/program, og så behandler den dine ømme muskler og skavanker. Resultatet bliver, at du hurtigere kommer dig og oplever en krop med færre smerter, spændinger og ømhed.

Alsidigheden er høj, så den er velegnet til den seriøse atlet såvel som til den stressede forbruger, der ønsker en bedre afslapning og til personen med kroniske problemer.

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet frem til seks af de bedste modeller, ifølge brugerne. Alle byder de på noget lidt forskelligt, hvad angår prisklasse, type, funktioner, størrelse og design.

Det skal du overveje, før du køber din nye massagestol:

green-elmAnvendelse: Vil du primært anvende enheden i forbindelse med muskelmassage efter træning, eller er det mere som et apparat, der skal reducere stress og øge afslapningen? Eller er det til kroniske smerter og spændinger?
green-elmTeknik: Er der nogle teknikker, der tiltaler dig mere end andre? De forskellige maskiner benytter sig af forskellige teknikker til massagen.
green-elmProgrammer: Hvilke programmer vil du gerne kunne bruge? Mange produkter kommer med forudindstillede programmer og/eller manuelle programmer. Begge dele kan være fordelagtige.
green-elmHastigheder: Hvor mange hastigheder er der brug for?
green-elmDesign og størrelse: Kan du lide designet? Fylder den for meget, eller er den kompakt? Du kan vælge en transportabel massagestol, hvis du gerne vil kunne flytte på den.
green-elmSensorer: Nogle kommer med indbygget sensor-funktion. De fungerer ved, at de kan registrere brugerens individuelle punkter og impulser og give en personlig behandling derefter. Det er især smart, hvis I er flere, der benytter jer af den.
green-elmBrugervenlighed: Se efter, om produktet er let at betjene, og om brugerfladen er intuitiv. Hold udkig efter fjernbetjening og display.
green-elmMultimedie: Er den kompatibel med det medie, du ofte bruger? For eksempel din tablet eller smartphone. Hvordan kommunikerer de? Via for eksempel ledning, Bluetooth eller noget helt tredje?
green-elmMaterialer: Hold især øje med, hvad stolens ydre er fremstillet af. Er der tale om et holdbart materiale?
green-elmPris: Prisen varierer utrolig meget fra enhed til enhed. Overvej hvad dit budget er. Du kommer til at betale mere for moderne bekvemmeligheder og mange funktioner/programmer.

Flere af ovenstående faktorer kan være svære at undersøge på egen hånd. Her kan du med fordel nærstudere, hvad brugerne har gjort sig af erfaringer. Du kan finde links til anmeldelserne nederst i artiklen.

Vores test-artikel indeholder:

green-elmOverblik over seks af de bedste massagestole på markedet
green-elmGennemgang af hvad brugerne mener
green-elmInformation om hvad produkterne kan
green-elmViden om hvad en massagestol er
green-elmInformation om hvorvidt en massagestol er godt for dig
green-elmGuide til hvordan du køber det bedste apparat
green-elmGennemgang af diverse brugeranmeldelser, som vi har undersøgt og analyseret
green-elmEn guide til øvrige relevante tests og artikler

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af brugernes erfaringer, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.


Beurer MC3800 HCT Design Massagestol – høj brugervenlighed, god kvalitet og moderne design

Bedst til prisen

 • 4,7 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon
 • 4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google

Beurer MC3800 HCT Design Massagestol er den muligvis bedste massagestol til den forbruger, der leder efter et godt valg, der kommer til en overkommelig pris. Den er vores ”Bedst til prisen” valg til dig.

Modellen har ikke været inkluderet i en massagestol bedst i test undersøgelse udført af eksperter, men til gengæld er den et populært valg blandt brugerne. Køberne hos Amazon tildeler den i gennemsnit 4,7 ud af 5 stjerner, mens tallet hos Google ligger på 4,5 ud af 5 stjerner. Det er rigtig pænt.

Brugerne hæfter sig især ved, at her er tale om en særdeles god elektrisk massagestol, der giver en dejlig behandling af hele kroppen. Flere er imponerede over, hvor meget de er kommet til at holde af den, og at de nu slet ikke kan leve uden igen. En bruger skriver: ”The chair is worth every penny. Wonderfully relaxing at any time of the day. Everyone who comes to visit wants to test it and after that no one voluntarily gets up again”. En anden skriver: “Fantastic device. I love it. It is divine to sit in, and the chair is great at making my muscles relax. Will definitely recommend it”.

Fin pris og enkelt design
Beurer MC3800 HCT Design Massagestol er en moderne massagestol, der kommer med et lidt mere enkelt look end konkurrenterne. Den ligner lidt en massagelænestol, der rækker tunge, og det enkle design gør, at du kan forveksle den med en almindelig lænestol. Smart, hvis du ikke har så meget plads og ikke vil bruge den som en transportabel massagestol, hvor du flytter den frem og tilbage. Med en vægt på 51 kilo kan det dog snildt lade sig gøre.

Prisen ligger klart mod den lavere ende uden at være den allerbilligste på markedet, men du vil opleve at få rigtig meget for investeringspengene. Det inkluderer ikke mindst en dejlig beklædning i kunstigt læder, som er holdbart, let at gøre rent og nemt at vedligeholde. Smart i en travl hverdag.

Du kan anvende enheden til flere lejligheder – det er uanset, om du vil bruge den efter hård træning, når dine muskler er ømme, eller om du vil bruge den i det daglige for at holde stress og spændinger væk. Ligegyldigt hvad får du et fantastisk apparat til at øge det daglige velvære.

Du justerer og foretager dine valg direkte på maskinen ved armlænet, og det foregår via en form for fast betjeningspanel. Du slipper derfor for irriterende ledninger, men der er heller ingen fjernstyring. Panelet er let og overskueligt, og der er ikke mange knapper at betjene.

Vælg selv din massagetype
Beurer MC3800 HCT Design Massagestol er født med meget moderne indmad, som gør varianten til et fordelagtigt valg til den forbruger, der forventer sig en del af sin elektriske massagestol. Først og fremmest kommer den med en automatisk scannings-funktion af kroppen, som den bruger til at vurdere hver krop individuelt. Smart, da det kan give en mere fokuseret behandling.

Du bliver tilbudt fire forskellige former for massage, og her kan du frit vælge imellem shiatsu, step-danseren, æltning eller rulning. Shiatsu betyder, at puderne presser mod særlige steder på ryggen, som løsner op for spændingerne. Det kaldes også aku-punkts-behandling. Step-danseren (også kaldet ”tappe”-formen) fungerer ved, at puderne bliver skubbet ind og ud af konstruktionen, hvilket giver dig en følelse af, at de stepdanser eller udøver små karatespark mod din krop. Æltning betyder, at puderne bevæger sig i cirkulære bevægelser, mens puderne under den rullende massage bevæger sig op og ned.

Der er tre programmer, der alle er forudindstillede, og det tæller ”Relax”, ”Refresh” og ”Therapy”. Når du modtager den valgte behandling, kan du selv regulere mellem tre styrker for intensitet, og produktet er især skabt til at kunne massere hele kroppen. Dog er der en specialfunktion til fødderne, der giver en massage af kroppens nederste element.

Alt i alt den bedste massagestol til dig på budget, der ønsker fine muligheder og et design, der ikke gør meget væsen af sig.

Fordele

 • God pris
 • Let at bruge 
 • Høj kvalitet
 • Moderne design

 

Ulemper

 • Leverer en svagere massage end de dyrere konkurrenter

Specifikationer

Producent: Beurer
Type: Massagestol / elektrisk massagestol / massagelænestol
Antal massage-typer: 4
Antal programmer: 3
Antal niveauer: 3
Hastigheder: 3
Højde: 109 centimeter
Bredde: 73 centimeter
Længde: 102 centimeter
Vægt: 51 kilo
Maksimumbelastning: 150 kilo


OGAWA Smart Jazz Massagestol – 7 programmer til hele kroppen

Bedst til prisen

OGAWA Smart Jazz Massagestol er den bedste massagestol til dig, der leder efter en 2D model med masser af programmer, moderne features og en overkommelig pris. Den er vores ”Bedst til prisen” valg til dig.

Fin pris og masser af massagetyper

OGAWA Smart Jazz Massagestol er perfekt til dig, hvis du ønsker en stol, der kan give dig massage over hele kroppen og virkelig gøre en forskel for dit velvære. Produktet er ideelt, hvis du slås en del med muskelspændinger og andre muskelrelaterede problemer, for massagen løsner op for spændinger og har en positiv påvirkning på problemområder.

Varianten er født med hele syv automatiske programmer, som du kan vælge imellem. Her er tale om massagetyperne helkrop, klappende, knækkende, lufttryk, rullende, shiatsu og æltende, som alle masserer med forskellige teknikker. Prøv dig frem eller spørg en specialist, før du går i gang. Det vil være individuelt, hvad der fungerer for dig.

Læg mærke til, at her ”kun” er tale om en 2D-stol, men det vil være nok til de flestes behov. Maksimalbelastningen ligger på 120 kilo, hvilket er pænt, og prisen er til den lavere side. Smart, hvis du er på budget. Mens du får massage i stolen, kan du lytte til din yndlingsmusik, da enheden kommer med integrerede Bluetooth højttalere.

Massage til hele kroppen

OGAWA Smart Jazz Massagestol kommer ud over de syv programmer med muligheden for at behandle stort set hele kroppen. Supersmart, hvis du har forskellige problemområder, eller hvis I er flere, der deler den. Apparatet kan give massage til fødder, hofter, lænd, talje, skuldre, nakke og kroppen generelt, så du vil være godt dækket ind. En varmefunktion vil som en ekstra fordel kunne varme ømme muskler op – perfekt hvis du er idrætsudøver.

Som en ekstra bonus er der mulighed for thaimassage og Zero Gravity-massage. Især Zero Gravity – Ingen Tyngdekraft – er eftertragtet, og det betyder, at du kan læne stolen bagud til en neutral krops-stilling kaldet Zero Gravity positionen. Det hæver dine ben op over dit hjertes niveau og fordeler din vægt jævnt langs med kroppen.

Alt i alt den bedste massagestol til dig, der ønsker masser af programmer, en helkrops-massage og Zero Gravity.

Fordele

 • 7 auto-programmer
 • Massage af talje og hofte med hjerte-terapi
 • Bluetooth højttalere
 • Zero Gravity feature
 • Mulighed for thai-massage
Ulemper

 • Masserer kun med 2D

Specifikationer

Producent: OGAWA
Type: Massagestol
Antal programmer: 7
Type af massage: Helkrop, klappende, knækkende, lufttryk, rullende, shiatsu, æltende
Kan anvendes til: Fødder, hofter, lænd, talje, skuldre, nakke, krop
Maksimumbelastning: 120 kilo
Vægt: 90 kilo


Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol – luksus-model fra Beurer

Oplagt til dig med højt budget

 • 4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon
 • 4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google

Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol er den bedste massagestol til dig, der sværger til Beurer og ikke har noget imod at betale mere for luksus-funktioner.

Produktet har ikke været inkluderet i en massagestol test udført af eksperter, men vi har taget den med, da den i stedet er populær blandt køberne. Både hos forhandleren Amazon og hos tjenesten Google bliver den tildelt 4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser i gennemsnit, og det er pænt.

Brugerne hæfter sig især ved, at varianten fungerer rigtig godt og er fremstillet af høj kvalitet. Det bliver flere steder nævnt, at den er let at sætte op og komme i gang med, og så giver den en utrolig dejlig massage, der hjælper og lindrer. En bruger opsummerer oplevelsen med ordene ”This chair does miracles. I have back problems and this chair is just awesome”. En anden skriver: ”Super armchair. I have to say sensational. It has everything I expect from a massage chair. I like the many varied programs and the adjustability of the intensity of these programs”.

Professionelt design og kvalitet
Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol vil være det perfekte valg til den forbruger, der har et højt budget og ønsker noget af det bedste på markedet. Her er tale om en elektrisk massagestol af skarpe dimensioner, der både er ideel til den hårdt-trænende atlet, personer med led- og muskelproblemer og forbrugere, der ønsker generelt bedre velvære med reduceret stress.

Prisen ligger som nævnt til den høje side sammenlignet med konkurrenterne, men har du budgettet til det, så vil du få en transportabel massagestol, der virkelig kan gøre en forskel for din krop og sind. Hvis det æstetiske også spiller ind, vil du blive mødt af et professionelt design, der minder om en lænestol men med tydelige signaler om, at stolen er mere end et sted at sidde fladt ned.

Det er en smagssag, om du kan lide det, men hvis ikke, så kan du altid køre enheden væk, når du ikke skal bruge den. Den er udstyret med transporthjul nedenunder, som gør flytningen let. Med en vægt på 61 kilo vejer den heller ikke mere, end at du selv kan transportere den væk. Apropos vægt så er det bemærkelsesværdigt, at apparatet her har en utrolig høj maksimal belastningsgrænse. Den ligger på 200 kilo, hvilket er rigtig højt. Perfekt, hvis du hører til de større forbrugere.

Du regulerer og styrer dine valg på displayet/fjernbetjeningen, som er placeret i en holder over armlænet. Her er det let at komme til, og selve betjeningen er enkel og brugervenlig. Du kan godt tage fjernbetjeningen ud af holderen, men vær opmærksom på at den sidder fast med en ledning.

Massage til hele kroppen
Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol er skabt til at give en dybdegående massage af hele kroppen, og derfor kommer den med fem forskellige behandlings-typer at vælge imellem. Supersmart, da det kan variere fra bruger til bruger, hvad han eller hun har brug for.

Typerne inkluderer æltning, rulning, shiatsu, step-danseren og lufttryk. Æltning betyder, at de masserende elementer/puder bevæger sig i cirkulære bevægelser, mens puderne under den rullende massage bevæger sig op og ned. Shiatsu-massage betyder, at puderne presser mod særlige steder på ryggen, som løsner op for spændinger. Det kaldes også aku-punkts-behandling. Step-danseren (også kaldet ”tappe”-formen) fungerer ved, at puderne bliver skubbet ind og ud af konstruktionen, hvilket giver dig en følelse af, at de stepdanser eller udøver små karatespark mod din krop. Endelig er der lufttrykket, der arbejder ud fra luft i stedet.

Uanset hvilken type du foretrækker, så kan du selv justere intensiteten op og ned efter behov. Du får tre forskellige programmer at vælge imellem, som alle er forudindstillede. Der er tale om ”Afslapning”, ”Genopfrisk” og ”Terapi”, og de er alsidige nok til at passe til forskellige behov – uanset om du har ømme trænings-muskler eller mere vedvarende muskel- og ledsmerter. Du kan også ændre på positionen på fodstøtten og sædet, plus maskinen tilbyder en krop-scan. Scannings-funktionen gør, at massagen kan blive mere individuelt tilpasset, og det vil give dig de højeste resultater. 

Alt i alt den bedste massagestol til dig, der har et højt budget og ønsker masser af muligheder for forskellige behandlinger.

Fordele

 • Højkvalitets-materialer
 • Solid konstruktion
 • Body-scan funktion
 • Auto-sluk funktion
 • Praktisk fjernbetjening med holder og display

 

Ulemper

 • Høj pris
 • Tænd/sluk knappen kunne have været placeret bedre

Specifikationer

Producent: Beurer
Type: Massagestol / elektrisk massagestol / massagelænestol
Antal massage-typer: 5
Antal programmer: 3
Antal niveauer: 3
Hastigheder: 3
Højde: 130 centimeter
Bredde: 73 centimeter
Længde: 117 centimeter
Vægt: 61 kilo
Maksimumbelastning: 200 kilo


Finnspa Premium Black Massagestol – flot design og mange massagetyper

Bedste all-rounder

 

Finnspa Premium Black Massagestol kan være den bedste massagestol til den forbruger, som gerne vil have noget, der både tilgodeser øjnene og kroppen.

Modellen har ikke været inkluderet i en massagestol bedst i test ekspert-undersøgelse, men vi har taget den med, da den er virkelig flot og tilbyder en høj alsidighed.

Stilfuld og skarp

Finnspa Premium Black Massagestol vil klart være et godt bud på en ny elektrisk og transportabel massagestol til dig, der går meget op i æstetikken. Den er utrolig flot at se på, og den vil nærmest pynte i stuen. Ønsker du dog kun at have den stående, når du vil bruge den, så kan du fjerne den, når du ikke bruger den. Med en vægt på 77 kilo vil den være nogenlunde let at flytte på selv.

Prisen ligger pænt i mellemklassen sammenlignet med konkurrenterne, og du vil hverken få markedets billigste variant eller den dyreste. Den er passende til de flestes behov, og der er bestemt en del professionalisme over apparatet. Det består af, at maskinen ikke kun giver dig en ydre massage, men en dybdegående en, der virkelig påvirker kroppen, muskler og led.

Det vil kunne give dig bedre velvære, og lider du for eksempel af rygproblemer eller problemer med benene, så vil den kunne gøre en forskel for din bevægelse og motorik på det daglige plan. Den har også en stress-reducerende funktion, der især er lindrende hos den travle og mentalt pressede forbruger, plus så gør den dybdegående massage, at den kan fjerne sports- og træningsrelaterede spændinger og ømhed.

Modellen er ideel til husholdningen med flere medlemmer, for mange typer af personer kan få glæde af den. Det gælder for eksempel, at du kan bruge den som gravid massagestol eller som massagestol til børn. Læg dog mærke til at der kan være andre retningslinjer for de to grupper, så er du i tvivl, kan du konsultere din læge.

Seks massage-typer

Finnspa Premium Black Massagestol adskiller sig en smule fra andre enheder, og det gør sig især gældende, når det kommer til alsidigheden. Her er den rigtig stor, og det kommer til udtryk ved, at den er født med hele seks massage-typer. Det inkluderer æltning, kombineret æltning/bank, step, shaitsu, knock og rulning. Vælg mellem dem alt efter hvilken behandlingsmetode, du foretrækker.

Du bliver ligeledes forkælet med fem programmer designet til hele kroppen, og de er prædefinerede. Det er de for at yde den bedste massage til de typiske skader, behov og kropstyper. Nogle gange vil du have brug for en intens omgang, og andre gange vil en blidere variant være bedre. Det tager modellen højde for, da du selv kan bestemme intensiteten hver gang.

Før produktet begynder at massere dig, udfører den en scanning af din krop. Det gør den for at kunne tilbyde dig en mere personlig og individuel behandling, hvor der er taget højde for det, som gør din krop særlig. Varianten er som en bonus født med nogle specialfunktioner, der er særligt skabt med henblik på at kunne udføre zoneterapi såvel som nakke-, lænde- og sædemassage.

Alt i alt den bedste massagestol til dig, der går meget op i æstetik og ønsker en høj alsidighed.

Fordele

 • Luksuriøst design
 • Adskillige forskellige programmer til hele kroppen
 • Let at justere intensiteten

Ulemper

 • Ingen manuelle programmer

Specifikationer

Producent: Finnspa
PMassagestol / elektrisk massagestol / massagelænestol
Antal massage-typer: 6
Antal programmer: 5
Antal niveauer: 5
Hastigheder: 3
Højde: 135 centimeter
Bredde: 78 centimeter
Længde: 112 centimeter
Vægt: 77 kilo


inSPORTline Mateo Massagestol – luksuriøst design, høj kvalitet og mange programmer

Bedste premiumvalg

 • 30 dages prøveperiode
 • Prismatch

inSPORTline Mateo Massagestol vil være den bedste massagestol til den forbruger, som ikke har noget imod at betale en høj pris for absolut luksus. Den er vores ”Bedste premiumvalg” til dig.

Modellen har ikke været inkluderet i en massagestol bedst i test undersøgelse udført af eksperter, men vi har taget den med, da den er et fantastisk luksus-valg for dig med et højt budget.

Til dig med de dybe lommer
inSPORTline Mateo Massagestol er ikke en billig variant. Det kommer vi ikke uden om. Men har du finanserne til det, så vil du til gengæld få virkelig meget for pengene. Du vil opleve et produkt, der er lige så velegnet til privat brug som til professionelt brug, og både design, teknologi og anvendelse er i luksusklassen.

Det første, du bliver mødt af, er udseendet. Du kan vælge mellem flere farver, men alle emmer de af eksklusivitet, og designet vil klart lede dine tanker hen mod professionelle behandlinger. Den er beklædt med kunstigt læder for en smuk finish, og så holder det rigtig længe. Selve stilen er enkel, men med detaljer der gør hele forskellen.

Eftersom apparatet kommer i så høj en prisklasse sammenlignet med konkurrenterne, skal du selvfølgelig forvente noget særligt. Det får du også her, for massagelænestolen kan give dig en langt mere dybdegående massage end konkurrenterne. Det giver dine muskler chancen for at komme hurtigere tilbage uden smerter, og det sænker dit stressniveau langt hurtigere.

Du kan derfor både anvende maskinen, hvis du er en hårdt-trænende atlet, hvis du lider af muskel- og ledproblemer, eller hvis du gerne vil have forskellige former for afspænding af krop og sind. Alsidigheden gør, at alle kan anvende den, og brug den som gravid massagestol til ventende kvinder eller som massagestol til børn. Husk dog at der kan være særlige retningslinjer for de to grupper. Rådfør dig med din læge, hvis du er i tvivl.

Masser af muligheder for at tilpasse behandlingen
inSPORTline Mateo Massagestol er født med rigtig meget moderne teknologi, som kan give dig den alsidighed i massagen, som du har brug for. Først og fremmest kan den give dig enten en fuld kropsmassage eller en behandling, der er mere lokal – du vælger selv. Der er fem massagetyper at vælge imellem, og den innovative 3D-type giver en helstøbt behandling med massagehjul, der bevæger sig op og ned ad kroppen. Du finder otte forudindstillede programmer, som har præ-definerede behandlingsformer, og de er skabt med henblik på at yde den ultimative massage.

Når du får behandlingen, kan du selv bestemme intensiteten og hastigheden, og der er fem forskellige niveauer at skifte mellem. Du bliver præsenteret for alle mulighederne på det store display, der sidder i forlængelse af armlænet – lige der, hvor det passer til din arm og hånd. Skærmen er klar og brugervenlig, og den er skabt til at være intuitiv og medgørlig.

Som en bonus vil der tillige være specialfunktioner tilgængelige, som fuldender oplevelsen. Der er blandt andet tale om en varme-funktion, der kan varme stolen op til 50 grader. På grund af den høje temperatur bliver muskelsmerter hurtigere lindret, og så føles det rigtig rart for livsnyderen. Der er 98 massage-airbags (de masserende elementer/puder), som tager sig af hele kroppen, og 26 massagehoveder giver en individuel behandling, som du har brug for. Med den indbyggede MP3-afspiller og høretelefoner kan du let lytte til musik, når du er under behandling.

Alt i alt den bedste massagestol til dig, der har et højt budget og gerne vil have professionel kvalitet.

Fordele

 • Luksuriøst design
 • Adskillige programmer
 • Varme-funktion
 • Høj kvalitet
 • Automatisk registrering af siddeposition

Ulemper

 • Høj vægt
 • Til den dyre side

Specifikationer

Producent: inSPORTline
Massagestol / elektrisk massagestol / massagelænestol
Antal massagetyper: 5
Antal massage-airbags: 98
Antal hoveder: 26
Antal programmer: 8
Antal niveauer: 7
Hastigheder: 5
Højde: 135 centimeter
Bredde: 93 centimeter
Længde: 139 centimeter
Vægt: 140 kilo
Maksimumbelastning: 150 kilo


inSPORTline Marvyn Massagestol – alsidighed, vægtløs-funktion og stærke programmer

Redaktionens anbefaling

 • Prismatch
 • 30 dages prøveperiode

 

inSPORTline Marvyn Massagestol kan være den bedste massagestol til dig, som gerne vil have masser af muligheder og ønsker en model i den økonomiske mellemklasse. Den er redaktionens anbefaling til dig.

Produktet har ikke været inkluderet i en massagestol test udført af eksperter, men vi har taget den med, da den er et fint gedigent valg, der er passende til, hvad de fleste har behov for.

Passer til de fleste
inSPORTline Marvyn Massagestol vil være et perfekt match for det, de fleste forbrugere vil forvente af en god massagelænestol. Prismæssigt ligger den nogenlunde i midten, så den er hverken billig eller alt for dyr. Og hvad angår features og funktioner er historien den samme.

Designet ligger dog klart til den luksuriøse side, og der er ikke sparet på noget angående udformningen og udtrykket. Varianten kommer i flere forskellige farver og emmer af luksus, og den ligner klart noget, der er taget ud af den professionelle behandling. Det er den også, hvad gælder den indmads-mæssige side, og derfor kan du forvente høj kvalitet på professionelt niveau.

Det ydre materiale er kunstigt læder, hvilket både giver dig en behagelig fornemmelse, når du sidder ned, men det er også slidstærkt og holdbart. Det betyder, at du ikke hurtigt vil opleve slitage. Vedligeholdelsen er som en bonus let, og rengøringen er nem at overkomme. Her er som endnu en fordel tale om en transportabel massagestol, for den er udstyret med hjul nedenunder. Supersmart, når den nu vejer 81 kilo, hvilket er en del. Læg mærke til at den dog generelt fylder meget, så skal den stå i stuen, skal der være god plads. Den maksimale vægtbelastning er på 100 kilo, og det er ikke så meget i forhold til konkurrenterne.

Du betjener enheden via den medfølgende fjernbetjening, som er overskuelig og intuitiv. Der er tillige en LED-indikator på armlænet plus en mulighed for at lytte til din favoritmusik, mens du bliver behandlet. Læg dog mærke til at der ikke er multimedie-muligheder eller indgange. Uanset om du har brug for muskelbehandling efter hård træning, eller du har behov for dyb afslapning og afstresning, er maskinen ideel.

Flere funktioner og features
inSPORTline Marvyn Massagestol er en meget funktions- og featurerig elektrisk massagestol, og det kan du nyde godt af. Det inkluderer for eksempel muligheden for at forkæle kroppen med en fuld massage, der tilgodeser alle elementer. Eller du kan vælge en mere specifik en. Du bliver opvartet af 28 airbags (masserende elementer/puder) og 6 massagehoveder, som til sammen giver en grundig og dyb behandling. 

Der er fem typer af massage at vælge imellem, og det kan være for eksempel den æltende type eller shiatsu. Æltende massage er den type, hvor puderne bevæger sig i cirkulære bevægelser, mens shiatsu’en gør, at puderne presser mod særlige steder på ryggen, som løsner op for spændingerne. Det kaldes også aku-punkts-behandling. Du får tillige en række forskellige programmer at bladre mellem, og der er flere forudindstillede med særlige fokus. Det gælder for eksempel til komfort, smertelindring, intens, overkrop eller underkrop.

Der er også manuelle programmer, og du kan selv bestemme intensiteten og hastigheden. Her er der tre niveauer at finde. Du vil tillige opleve bonus-programmer, der kan noget særligt. Det inkluderer for eksempel vægtløs-funktionen, hvor en vægtløs tilstand bliver simuleret af stolen samt en varme-funktion. Varme-funktionen varmer stolen mere op end normalt, hvorved musklerne får en højere temperatur. Varme muskler er lettere at behandle, og derfor vil lindringen ske hurtigere.

Alt i alt den bedste massagestol til dig, der gerne vil have god kvalitet, flere features samt specialfunktioner.

Fordele

 • Flere forudindstillede programmer
 • Flere manuelle programmer
 • Fjernbetjening
 • Vægtløs-funktion
 • Vælg mellem fuld krops-massage eller specifikke arealer

Ulemper

 • Ingen multimedie features eller indgange

 

Specifikationer

Producent: inSPORTline
Type: Massagestol / elektrisk massagestol / massagelænestol
Antal massage-typer: 5
Antal massage-airbags: 28
Antal hoveder: 6
Antal programmer: 10
Antal niveauer: 3
Hastigheder: 3
PHøjde: 120 centimeter
Bredde: 78 centimeter
Længde: 140 centimeter
Vægt: 81 kilo
Maksimumbelastning: 100 kilo


inSPORTline Gambino Massagestol – kompakt, billig og lav vægt

Bedst til dig på budget

 • 30 dages prøveperiode
 • Prismatch

 

 

inSPORTline Gambino Massagestol er den bedste massagestol til dig, der er på budget og ønsker en kompakt model.

Produktet har ikke været inkluderet i en massagestol test, men vi har alligevel taget den med, da den er oplagt for den prisbevidste forbruger, der ønsker meget for pengene.

Lav pris og høj enkelhed
inSPORTline Gambino Massagestol kommer med flere fordele, men prisen vil nok klart være den mest tiltrækkende. Det gør den til det ideelle valg for forbrugeren med det stramme budget. I sammenligning med konkurrenterne ligger prisen klart i den lave ende.

Det betyder, at du måske kommer til at gå på kompromis med nogle elementer. Det kan for eksempel være designet, for er du æstetiker og ønsker et moderigtigt hjem, så vil varianten næppe pynte. Den er enkel og simpel og indbegrebet af det, de fleste forbinder med en klassisk massagelænestol. Du kan dog vælge at bruge den som en transportabel massagestol, da den er udstyret med transporthjul. Så kan du rulle den væk fra stuen, når der for eksempel kommer gæster.

Skal den blive i stuen, kan du glæde dig over, at den i sammenligning med konkurrenterne ikke fylder ret meget, og derfor vil den ikke optage så meget plads. Smart, hvis du bor i et mindre hus eller en lejlighed. Med en vægt på 25 kilo vil du selv være i stand til at flytte den, og du behøver ikke engang være meget stærk for at kunne gøre det.

Apparatet er fremstillet af syntetisk læder, der er skabt til at holde rigtig længe. Uanset om det er dig, der bruger den, eller om husstanden anvender den som en massagestol til børn, så vil slitagen ikke umiddelbart gøre et indhug i designet. Har I i øvrigt en vordende mor i hjemmet, kan den anvendes som gravid massagestol, hvis graviditeten har fysiske bivirkninger. Læs dog her altid brugsanvisningen og følg lægens råd.

Flere funktioner, massage-typer og programmer

inSPORTline Gambino Massagestol er som nævnt en enkel model, og den fungerer også meget simpelt. Du finder fire afrundede massagehoveder, som bevæger sig nedad og opad i sammenhængende bevægelser. Den kan give dig tre typer af massage, plus du kan vælge mellem i alt seks programmer.

Tre af programmerne er forudindstillede for at lette processen, mens de øvrige tre er konfigurerbare. De forudindstillede tager sig af henholdsvis hele kroppen, den øvre halvdel eller den nedre halvdel, og alt efter din ømhed kan du justere mellem tre niveauer. Der er tillige et ekstra-program til ømme baglår. Støjniveauet ligger på 55 dB, og det er rigtig fint. Du vil selvfølgelig kunne høre den arbejde, men du vil ikke blive forstyrret af den.

Du kan få en komplet forkælelse af krop og sind ved at lytte til musik, mens maskinen arbejder. Det gør du ved at tilslutte din egen mobile enhed til stolen via Bluetooth, og så vil de to indbyggede højttalere afspille musikken. Produktet kan blive benyttet af både store og små forbrugere, og den maksimale belastning ligger på 110 kilo. Det er pænt uden at være prangende. 

Alt i alt den bedste massagestol til dig, der ønsker meget for pengene, og som blot har brug for enkelte funktioner og features.

Fordele

 • Kompakt
 • Prisvenlig
 • Lav vægt
 • Indbyggede højttalere

Ulemper

 • Ikke så alsidig som de dyrere modeller

Specifikationer

Producent: inSPORTline
Type: Massagestol / elektrisk massagestol / massagelænestol
Antal massage-typer: 3
Antal programmer: 6
Antal niveauer: 3
Hastigheder: 2
Højde: 94 centimeter
Bredde: 69 centimeter
Længde: 91 centimeter
Vægt: 25 kilo
Maksimumbelastning: 110 kilo


OGAWA Master Drive 4D Plus Massagestol – 4D massagestol med individuel tilpasning

Bedste 4D-stol

OGAWA Master Drive 4D Plus Massagestol vil være den bedste massagestol til den forbruger, som ønsker en 4D-model med mulighed for individuel tilpasning og flere programmer.

Høj pris og høj intelligens

Leder du efter en intelligent massagestol i 4D-ligaen, bør du tage et ekstra kig på OGAWA Master Drive 4D Plus Massagestol. Den ligger i den højere ende rent prismæssigt sammenlignet med konkurrenterne, men til gengæld får du en høj intelligens, som du ikke finder på alle andre varianter.

Produktet kan nemlig tilpasse det valgte program i forhold til brugerens individuelle profil. Det er supersmart, for så kan du få helt personlig massage, der går ind og hjælper dig præcis der, hvor du har dine problemområder. Apparatet er skabt til idrætsfolk såvel som til den gængse forbruger, der døjer med muskelproblemer af enhver slags.

Når du sætter dig i stolen, kan du vælge krops-scanneren, og så går den i gang med at analysere din krop. Det kan være en lidt grænseoverskridende oplevelse første gang, men når den har vurderet din krop, kan du få de bedste resultater.

Fire programmer med skærm og varme

OGAWA Master Drive 4D Plus Massagestol er født med fire programmer, hvilket ikke er så meget som hos flere af konkurrenterne. Til gengæld får du fire valg, som er specialtilpasset til at kunne levere en optimal massage. Du vælger selv mellem dem, og er du i tvivl om, hvilken en du skal bruge, kan du konsultere en vejleder.

Når du sætter dig i modellen her, vil du klart få noget, der minder om en luksus spa-oplevelse. Du synker ned i stolen på den rigtige måde, og du vil med det samme mærke, at der er varme i alle delene. Varmen er med til at blødgøre dine muskler, hvilket gør dem lettere at arbejde med. Mens du modtager din valgte massage, kan du glæde dig over en let betjening, som sker via den indbyggede skærm. Smart, hurtigt og moderne.

Alt i alt den bedste massagestol til dig, der ønsker en luksus-variant og ikke har noget imod at betale mere for intelligente funktioner.

Fordele

 • 4D massagestol
 • Tilpasser programmet til brugeren
 • Knæmassage
Ulemper

 • Høj pris
 • Ikke så mange programmer og features

Specifikationer

 Producent: OGAWA
 Type: Massagestol
 Antal programmer: 4
 Type af massage: Klappende, rullende, shiatsu, æltende
 Kan anvendes til: Hele kroppen
 Maksimumbelastning: 125 kilo
 Vægt: 120 kilo


OGAWA Smart ReLuxe Massagestol – 3D massagestol med 6 programmer

Bedste 3D-stol

OGAWA Smart ReLuxe Massagestol vil være den bedste massagestol til dig, der ønsker en 3D model, som kommer med flere programmer og Zero Gravity.

3D massage og seks programmer

OGAWA Smart ReLuxe Massagestol vil være et godt valg for den forbruger, der har et større budget. Produktet ligger ikke til den prisvenlige side, men har du finanserne, vil du opleve en variant, der virkelig kan gøre en forskel for dit daglige velvære med sin 3D massering af kroppen.

Du får ikke mindre end seks programmer, som hver er specialdesignet til at hjælpe din krop på en bestemt måde. De seks programmer tæller Shape & Tone, Relaxation, Neck & Shoulder, Thai Stretching, Sweet Dreams og Senior. Derudover vil du opleve det unikke Zero Gravity – Ingen Tyngdekraft – som betyder, at du kan læne stolen bagud til en neutral krops-stilling kaldet Zero Gravity positionen. Det hæver dine ben op over dit hjertes niveau og fordeler din vægt jævnt langs med kroppen.

Du kan med fordel anvende Shape & Tone, hvis du vil have en stærk påvirkning af musklerne, mens Neck & Shoulder er ideel til nakke og skuldre. Vil du gerne have musklerne til at slappe af og højne følelsen af afslappethed i kroppen, kan du vælge Relaxation eller Sweet Dreams. Senior-programmet er særdesignet til dig, der har flere år på bagen.

Kan scanne din krop

OGAWA Smart ReLuxe Massagestol er et intelligent apparat, som kommer med en indbygget krops-scanner. Den kan scanne din krop og danne en individuel profil, så du kan få de bedste resultater. Du får en massage, der er stilet mod hele kroppen, og angående massagetyper kan du vælge mellem helkrop, lufttryk, rullende, shiatsu og tapping. Der er tillige mulighed for zoneterapi, så der er tænkt på alt.

Det generelle design er som en bonus pænt, så du behøver ikke gemme enheden væk, når du får gæster. Stilen er moderne, minimalistisk og strømlinet, og der er som en bekvem fordel en medfølgende fjernbetjening. Du kan vælge manuelle indstillingsmuligheder, så du har den fulde kontrol over, hvad maskinen gør ved kroppen.

Alt i alt den bedste massagestol til dig, der ikke har noget imod at betale mere for mange programmer, Zero Gravity, et flot design, krops-scanner og en 3D-håndtering af hele kroppen.

Fordele

 • 3D massagestol
 • 6 automatiske programmer
 • Zero Gravity feature
Ulemper

 • Ikke helt så mange typer af massage som hos andre af konkurrenterne
 • Høj pris

Specifikationer

Producent: OGAWA
Type: Massagestol
Antal programmer: 6
Type af massage: Helkrop, lufttryk, rullende, shiatsu, tapping
Kan anvendes til: Fødder, hofter, lænd, talje, skuldre, nakke, krop
Maksimumbelastning: 110 kilo
Vægt: 74 kilo


Hvad er en massagestol?

Når eksperterne diskuterer massagestole, så skelner de gerne mellem to typer: en traditionel og en elektrisk massagestol.

 1. Den traditionelle massagestol er en enkel stol, der blev opfundet i 1950’erne. Den bliver brugt af fysioterapeuter eller massører til at behandle klienters ømhed. Det er primært områderne omkring nakke, hoved, skuldre, ryg, arme og hænder, som bliver behandlet i stolen.
 2. Den elektriske massagestol er en stol, der giver massage. Den er skabt til at simulere massørens bevægelser og kombinerer gerne teknikker for at give dig en helstøbt behandling. Massagen bliver enten udført på hele kroppen på én gang eller som en mere fokuseret behandling på specifikke områder. Den er født med en indbygget motor, der giver vibrationer, som stimulerer og påvirker kroppens ømme muskler. Den elektriske massagestol er den type, der er repræsenteret her i artiklen og derfor den, vi fokuserer på.

En elektrisk massagestol vil være ideel til den forbruger, der træner meget. Med meget og intens træning vil kroppen blive udsat for en stærk belastning, og det vil give ømme muskler. Med massage af musklerne vil du opleve lindring, plus du vil hurtigere blive klar til træning igen. Du kan dog sagtens bruge produktet, hvis du hører til de mere afslappede motionister, for du vil opleve samme dejlige masserende følelse.

Stolen vil også være fordelagtig for forbrugere, der lider af kroniske kropsproblemer samt til personer med højt stress-niveau.

Du kan også få en elektrisk massagestol til børn eller en gravid massagestol til vordende mødre, som kan lindre nogle af de smerter, som en graviditet kan medføre. Husk dog at læse brugsanvisningen først og følg altid din egen læges råd.

Massagestole er især populære i det teknologisk fremmelige Japan, hvor op mod 20 procent af de private hjem ejer en. Populariteten er tillige stigende i USA og Europa.

Motor, programmer og hastigheder

En elektrisk massagestol indeholder ud over motoren gear, der bestemmer hastigheden. Typisk vil der være et par at vælge imellem, og for dig betyder det forskel i intensitet. Du vil for det meste også kunne vælge typen af massage, samt hvor du gerne vil have behandlingen.

Det kan for eksempel være, at du gerne vil have en fuld krops-massage, eller at du foretrækker en mere lokal behandling af for eksempel ben eller ryg. Det varierer fra model til model hvor mange muligheder, der er. Til betjening vil der enten være et kontrolpanel direkte placeret på stolen eller en fjernbetjening, hvor du foretager dine valg.

Læg mærke til at nogle modeller kun kan vibrere, mens andre kan simulere massørens bevægelser ned til mindste detalje. Nogle anvender vand til at fjerne spændinger og stress, mens andre bruger en række airbags/puder til at få musklerne til at slappe af og øge blodcirkulationen.

Er det godt for dig at sidde i en massagestol?

Som nævnt simulerer en massagestol de bevægelser og behandlinger, du kan få hos en massør. Når ømme muskler og dele af kroppen bliver udsat for specifikke teknikker, slapper de mere af, hvorved du hurtigere vil opleve, at smerterne eller ubehaget aftager. Det er især smart, hvis du træner meget, for hård træning giver ofte ømme muskler på grund af den belastning, de bliver udsat for.

Ud over at du hurtigere kommer dig ovenpå en hård træning, så er det godt for musklerne at blive behandlet. De bliver mere smidige og spændstige, hvilket vil give kroppen de bedste vilkår for at fungere upåklageligt i det daglige.

Mange fordele
Du vil også opleve, at der er en række øvrige fordele ved at anvende en massagestol. Det inkluderer for eksempel, at du vil opnå en dybere form for afslapning, end du er vant til, og den dybere afslapning vil give hurtigere heling af krop og celler. Når vi slapper af, regenererer kroppens skadede dele, og den øgede hvile sætter tempoet op for helingsprocessen. Igennem dette vil du også opnå en reducering i stress, og lider du af stress, vil en massagestol være meget effektiv.

Når du slapper mere af, bliver pulsen og blodtrykket sænket, og det betyder, at hjertet ikke skal arbejde lige så hårdt for at pumpe ilt og blod rundt i kroppen. Det reducerer risikoen for overbelastning. En anden kropslig fordel er, at blodcirkulationen bliver stimuleret af bevægelserne, og det vil mindske følelsen af kolde hænder og tæer samt holde blodet i bevægelse.

Du kan bruge din massagestol flere gange om ugen, hvis der er tale om trænings-relaterede ømheder, og hvis du primært bruger den til at reducere stress og øge afslapning, så vil det være passede med mellem en og tre ugentlige sessioner.

Du kan få en gravid massagestol til vordende mødre eller en massagestol til børn. Vær dog opmærksom på, at der kan gælde andre anvisninger for begge grupper. Læs instruktionerne grundigt før brug, og er du i tvivl, så kan du kontakte din læge.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Amazon

Amazon er en international markedsplads for handel, hvor du kan finde alt fra film og musik til haveredskaber, bøger, tøj, smykker og køkkenredskaber. Hos Amazon kan køberne efterlade bedømmelser af de varer, de har købt, og bedømmelserne kan komme andre potentielle købere til gode.

Anmeldelserne af Beurer MC3800 HCT Design Massagestol er fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol er fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Google

Google er en af verdens største søgemaskiner, som tillige har et stort brugerunivers tilknyttet. En af de tilhørende services er samlingen af anmeldelser verden rundt, hvor brugerne kan læse om andre brugeres erfaringer.

Anmeldelserne af Beurer MC3800 HCT Design Massagestol er fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol er fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

 

FAQ

Hvilken massagestol er den bedste?
Der er mange gode varianter på markedet, og i vores massagestol test artikel har vi gennemgået seks af de bedste. inSPORTline Marvyn Massagestol er vores favorit og får titlen som ”Redaktionens anbefaling”. inSPORTline Mateo Massagestol er vores ”Bedste premiumvalg”, mens Beurer MC3800 HCT Design Massagestol vinder vores ”Bedst til prisen”-kategori.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en massagestol?
Før du udvælger din bedste massagestol, bør du undersøge nogle specifikke kriterier. Prisen er klart en faktor, for den varierer virkelig meget. Du bør også overveje, hvad du vil bruge den til, og om den er til ømme træningsmuskler, kroniske problemer eller reducering af stress. Tag tillige aspekter som funktioner, programmer, teknologi, design, brugervenlighed, materialer og størrelse med i betragtningen, så du får den bedste match til dine præferencer. Nogle af forholdene kan være svære selv at finde ud af, så her kan du med fordel læse brugernes kommentarer. Du kan finde links til anmeldelserne nederst i artiklen.
Hvad koster en massagestol?
Der er forskel på, hvor meget massagelænestole koster, og prisen bliver gerne påvirket af aspekter som mærke, teknologi, funktioner, programmer, design og størrelse. De mest prisvenlige koster omkring 5.000 til 7.000 danske kroner, mens de dyreste kan koste op mod de 30.000 danske kroner.

 

Denne side er anmeldt af: Selam A. Larsen 5/5

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme