Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Massagepistol Test: De bedste massagepistoler ifølge forbrugerne og eksperter

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

 

 

Massagepistoler er nyttige og brugbare for alle, og fungerer ved at give masserende og gentagende stød til musklen – også kaldet slagterapi. Du bestemmer helt selv, om du vil have en blid eller hård massage, vibrations-, roterende – eller en mere kraftig pulserende massage. Du kan også vælge massagehoveder med forskellige funktioner.

Fordele ved at bruge en massagepistol?
Der er mange fordele ved at anskaffe sig en massagepistol. Det er ikke kun træningsentusiaster eller topatleter, der kan få glæde og gavn af at bruge en massagepistol, det er lige så meget dig, der ønsker mere velvære i hverdagen. Når du bruger din massagepistol, øger du blodcirkulationen til musklerne. Du kan se frem til uvurderlige fordele, som:

 • Færre myoser og spændinger
 • Lindring af arvæv
 • Hurtigere restitution
 • Opvarmning af muskler før og efter træning

Vores overordnede anbefaling er, at du finder en massagepistol, der har mange forskellige programmer, flere massagehoveder, og hvor du heller ikke skal tænke på at lade den op alt for ofte. Hvis du er meget på farten, er det smart, at batteriet holder længe.

Vi har samlet 14 modeller fra forskellige mærker, som efter vores vurdering er nogle af de bedste på markedet – herunder både testvindere og ekspertfavoritter. Vi gennemgår modellerne hver for sig, så du får et helt klart billede af både fordele og ulemper. Vi laver også en prissammenligning, så du hurtigere kan finde frem til de mest favorable bud på markedet.

Du får de bedste forudsætninger for at kunne vælge den helt rigtige massagepistol til dine behov. Hvad end du har af behov i forhold til kvalitet og pris. Hvis du alligevel føler, at en massagepistol ødelægger dit budget, kan du holde øje med om en massagepistol kommer på tilbud.

DET SKAL DU OVERVEJE, FØR DU KØBER EN MASSAGEPISTOL:

 • Effektivitet: Effekten i en massagepistol angives i revolutions per minute (RPM) og varierer fra model til model. Du skal derfor være opmærksom på, at den model, du køber, har høj nok RPM til at kunne virke effektivt på dine muskler.
 • Størrelse: Mange finder det brugbart at medbringe deres massagepistol til træning, hvorfor de vælger en mere kompakt model som er nem at have med på farten.
 • Design: Designet på en massagepistol er ikke kun en æstetisk overvejelse. Det inkluderer også materiale, brugervenlighed og hvor behagelig den er at arbejde med.
 • Batteritid: Hvor ofte vil du have, at opladning af din massagepistol er nødvendigt? Skal dens batteri kunne holde til at blive brugt flere gange mellem hver opladning?
 • Støjniveau: Vil du have mulighed for at bruge din massagepistol i fitnesscenteret, kan du med fordel kigge efter en støjsvag model.

arrow-more

Læg mærke til, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne fra uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over nogle af de bedste modeller på markedet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

 


Musclepain PRO – robust massagepistol med mange tilhørende massagehoveder

Redaktionens anbefaling

✅ 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot
✅ 100% tilfredshedsgaranti
✅ Brugt af atleter på det danske kvindelandshold i håndbold

 

Musclepain PRO Massagepistol er vores klare anbefaling og er tilhørende topklassen. Prisen er derfor heller ikke lav, men man vil få et stykke værktøj, der anvendes af professionelle fysioterapeuter og atleter fra kvindelandsholdet i håndbold. Dermed er denne model den bedste massagepistol til den kræsne forbruger, der har brug for et absolut topprodukt.

Derudover er den også vurderet til at være bedst til prisen, og den kan anvendes til ømme muskler hos både løberen, den hårde træner i fitnesscenteret, cykelrytteren eller fra anden bevægelse. Dermed er den meget alsidig.

Med 6 massagehoveder
MusclePain PRO massagepistolens alsidighed kan ses i tilbehøret. Her medfølger nemlig hele 6 hoveder, der hver især passer til specifikke steder på kroppen. Dermed kan alle muskler behandles hjemmefra på professionel vis.

Herudover er den meget robust og skabt af holdbare materialer, så du vil kunne anvende den i mange år. Designet er maskulint og elegant forenet med enkelhed og funktionalitet. Den ligger godt i hånden med et velskabt greb, og så vejer den ikke ret meget – kun 718 gram.

Mange hastigheder
Ud over de 6 massagehoveder findes der tillige mange valg inden for hastigheder – her er hele 10 at vælge imellem. Det betyder, at man lettere vil kunne finde en intensitet, der passer til den individuelle ømhed, og dermed vil man hurtigere være klar igen til bevægelse.

Dette massageapparat vil også være den bedste massage pistol til den forbruger, der ikke bryder sig om støjgener. Modellen er stillegående med et lavt lydniveau. Derudover får man en slagdybde på 10 millimeter og en effekt på 20 watt. Batteritiden ligger på op til 7 timer, hvilket er udmærket, og som en bonus er der et smart touch-display med lys.

Derfor anbefaler vi Musclepain PRO Massagepistol
Denne massagepistol er til dig, der vil have en alsidig massagepistol med fokus på kvalitet. Den er nemlig brugt af professionelle atleter og fysioterapeuter, hvilket vidner om den lækre kvalitet. Samtidig har den 10 hastighedsindstillinger og 6 medfølgende massagehoveder, hvilket gør modellen alsidig. På Trustpilot scorer Musclepain 4,5 stjerner, og her nævner flere forbrugere, at massagepistolen virker godt, mens én skriver, at de klart kan mærke en opgradering ved PRO-modellen. Da denne model er i en højere prisklasse end andre, kan du holde øje med om den kommer på tilbud.

Fordele

 • 10 indstillinger for hastigheder
 • 6 medfølgende massagehoveder
 • Anvendes af professionelle
 • LED touch-display
Ulemper

 • Forsinket levering kan opstå i travle perioder, men hurtigt til at løse problemerne

 

Udvalgte specifikationer:

Producent: MusclePain
Type: Massagepistol / Massage gun
Antal massagehoveder: 6
Antal niveauer for hastighed: 10
Effekt: 20 watt
Batteritid: Op til 7 timer


Nordic Wellness Massagepistol POWER version – kraftfuld model

Bedste valg til prisen

✅ Den foretrukne massagepistol på Rigshospitalet
✅ 4,7/5 stjerner på Trustpilot
✅ “Bedst i test” hos Dinmassagepistol

 

 

Nordic Wellness Massagepistol POWER er den foretrukne massagepistol på Rigshospitalet og andre behandlingsklinikker. Det er en kraftig model med større udvalg af massagehoveder og -hastigheder end tilsvarende modeller, så den kan være et godt valg til den seriøse atlet.

Det skal du vide, før du køber Nordic Wellness Massagepistol POWER
Massagepistolen POWER fra Nordic Wellness kan hjælpe din restituering efter en hård træning. Den er ledningsfri, så du nemt kan finde den frem, hvis du er øm eller døjer med smerter. Den gør det muligt at lindre ømme muskler og led uden at du skal have hjælp af andre. 

Pistolen har seks forskellige massagehoveder, som du kan skifte ud fra dit behov. De er hver især god til specifikke områder af kroppen, så du får den mest optimale massage. Når du er færdig med at bruge dem, kan du lægge dem tilbage i den praktiske rejsetaske, så du altid har styr på, hvor de er. 

Der er 30 massagehastigheder, der rammer mellem 1200 og 3600 RPM, så der er både til den uvante nybegynder og den garvede atlet. På trods af den høje vibrationshastigheder, holder den lydniveauet lavt, og rammer kun omkring 40 dB. En almindelig samtale er omkring 60 dB. 

Du tænder og indstiller massagepistolen via en tydeligt touchskærm på toppen. Batteriet er genopladeligt og kan massere i flere timer, før den skal oplades igen. 

Forbrugsguidens vurdering
POWER massagepistolen ligger solidt placeret i midten af markedet i forhold til pris. Til prisen får du flere massagehoveder og -hastigheder end andre tilsvarende modeller, så det kan være værd at opgradere til denne model, hvis du ofte har behov for at bruge massagepistolen. 

Massagepistolen er kraftigere end andre modeller og så er den det foretrukne valg på Rigshospitalet og andre behandlingsklinikker, hvilket indikerer for os, at det er et solidt valg. 

Fordelen ved forhandleren er også, at du får hurtig levering. Forhandleren er bedømt til 4,7 stjerner af forbrugerne på Trustpilot, så det virker til at de også er godt tilfredse med produkterne. 

Fordele

 • Touch skærm
 • Støjsvag
 • Seks massagehoveder
 • Ledningsfri og nem at håndtere
Ulemper

 • Tungere end andre modeller

Udvalgte specifikationer:

30 massage hastigheder
6 massagehoveder
Vægt: 1300 g
Motor: 60 W
Lydniveau: 40 dB
Ledningsfri


Flowgun GO 2.0 – lille og kraftfuld massagepistol

Bedste Premium valg

✅ “Bedst i test” hos Inspekto Sverige
✅ 4,7/5 stjerner på Trustpilot
✅ 100 dages kundetilfredshedsgaranti

 

Om Flowgun GO 2.0 fra Flowlife
Med massagepistolen Flowgun GO 2.0 fra Flowlife får du et produkt af høj kvalitet, som kommer med flere fordele. 

Modellen er kendetegnet ved at være lille og let, og det gør den nem for dig at håndtere, når du skal bruge den. Med op til 3200 slag i minutter kan du bruge pistolen til mange ting, som gavner din krop. Det kan være at øge blodcirkulationen, stimulere bindevæv og udløse triggerpunkter.

De mange muligheder betyder, at du kan bruge Flowgun GO 2.0 uanset, om du er idrætsudøver på højt plan, eller om du slet ikke dyrker motion. 

Massagepistolen kommer med 5 vibrationsniveauer og 6 udskiftelige hoveder. Det betyder, at du kan tilpasse din behandling til lige præcis dig, din krop og dine specifikke behov.

Et plus ved Flowgun GO 2.0 er, at pistolen kommer i et ergonomisk design. Samtidig vejer den ikke ret meget, og lyden er diskret. Alt i alt betyder det, at pistolen er meget brugervenlig, og at den er nem at have med på farten. 

Det sidste er en stor fordel i praksis, fordi du på den måde kan få masseret din krop, selvom du er på vej fra A til B.  

Det kræver imidlertid, at massagepistolens batteri kan holde, og det er langt hen ad vejen tilfældet for Flowgun GO 2.0 Du får ikke den allerlængste batterilevetid, men i mange tilfælde er den tilstrækkelig. 

Massagepistolen fra Flowlife er desuden meget populær blandt kunderne hos Google Shopping. Her har forbrugerne vurderet produktet til en samlet score på 4.9 ud af 5 stjerner. 

Det vidner om modellens gode kvalitet, som også kommer til udtryk ved, at du får to års garanti. Derudover er der en tilfredshedsgaranti på 100 dage, hvor du kan begynde at opleve fordelene ved Flowgun GO 2.0

Flowgun GO 2.0 vs. markedet
Flowgun GO 2.0 skiller sig ud på markedet ved det praktiske design og de fleksible muligheder for massage. Med modellen får du seks udskiftelige hovedet og 5 vibrationsniveauer, så du kan vælge den massage, som passer bedst til dine behov. Derudover kommer pistolen i et ergonomisk og praktisk design. Den er lille og vejer ikke ret meget, og lyden er diskret. 

Det betyder, at modellen er særligt velegnet til dig, der gerne vil have en massagepistol, som egner sig til at blive brugt når du er på farten.  

Fordele 

 • Lille og let massagepistol
 • Maks. 3200 slag i minuttet
 • 5 vibrationsniveauer og 6 udskiftelige hoveder
 • Ergonomisk design
 • Let vægt og diskret
Ulemper

 • En smule kort batterilevetid

Udvalgte specifikationer:

6 massagehoveder
100 dages tilfredshedsgaranti
2 års garanti
Vægt: 790 gram


MusclePain Mini massagepistol – handy med 6 timers batterilevetid

Bedste budget valg

✅ 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot
✅ 100% tilfredshedsgaranti
✅ Brugt af atleter på det danske kvindelandshold i håndbold

 

En lille og fiks massagepistol kan have mange fordele, hvis de nyere modeller ofte bliver for store og voldsomme for dig. Særligt hvis du har svagere håndled eller brug for at tage din massagepistol med dig på farten, er størrelsen og vægten afgørende.

MusclePain Mini er en mini-massagepistol med masser af power, selvom du slipper for ledninger med den trådløse model.

Modellen er designet i Skandinavien og har et behageligt ergonomisk håndtag, der gør den nem at bruge. Den kan med hurtige vibrationer trænge ned i musklerne og løsne og reducere spændinger og myoser, der kan bygge sig op over tid.

Stor slagstyrke i lille indpakning til farten
Selvom MusclePain Mini er en af de billigere og mindre modeller, så er det en fordel. Du kan nemt have den med dig, hvis du får brug for massage undervejs på ture og rejser, for vægten er lav og størrelsen handy. Den kan også komme med på arbejde, hvis du har et stillesiddende arbejde foran en skærm, der giver gener i nakke og skuldre.

Batterilevetiden er god med 6 timers brugstid på en fuld opladning. Det giver fin tid til at tage din massagepistol med på tur og bruge den, før den igen skal i opladeren, der følger med.

MusclePain Mini er udviklet af eksperter på området og gennemtestet, så massagepistolerne også bliver brugt af professionelle i dag. Det er din garanti for, at massagen virker, selvom den ikke bliver udført af en reel massør.

Med til MusclePain Mini får du 4 forskellige massagehoveder, der har hver sin unikke udformning til at ramme et specifikt område. Du kan bruge dem med 4 forskellige indstillinger af styrke, hvor slagdybden er 7 mm.

Det gør, at du kommer ned og arbejder med vævet, der er ømt eller smertefuldt.

Derfor skal du vælge MusclePain Mini
Denne massagepistol er til dig, der tit er på farten. Modellen er handy og nem at have med rundt med batterilevetid på op til 6 timer. Den har 4 forskellige indstillinger af styrke, så du kan tilpasse styrken alt efter behov. Den har et ergonomisk håndtag, som gør den behagelig at bruge.

Fordele

 • Billig massagepistol
 • Lille og transportabel – nem at have med dig
 • 6 timers batterilevetid
Ulemper

 • Ikke helt samme effekt som de større modeller

Udvalgte specifikationer:

Producent: MusclePain
Type: Massage pistol
Antal massagehoveder: 4
Antal niveauer for hastighed: 4
7 mm slagdybde
Batteritid: Op til 6 timer
Vægt: 370 gram


Painhunter SHARPER IMAGE MASSAGE PISTOL PRO – Perfekt til dybdegående og kraftfuld massage

✅ 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot
✅ 100% tilfredshedsgaranti
✅ +15.000 glade kunder

Massagepistolen fra Painhunter er perfekt til alle, der ønsker en massage, der giver en god stimulering af blodcirkulationen til musklerne. Med 6 forskellige intensitetsniveauer at vælge imellem kan massagepistolen tilpasses, så den giver den perfekte massage til hver enkelt persons behov.

 • 6 styrkeniveauer
 • Medfølger 6 forskellige massagehoveder
 • Ultra stille funktion

Anmeldelse: Produktanalyse af Sharper Image Massage Pistol PRO

6 forskellige massagehoveder

Hvis du leder efter en massagepistol, der er kraftfuld, støjsvag og nem at betjene, er dette den rigtige model for dig. Den har 6 forskellige massagehoveder, der er med til at give dig en dyb vævsmassage og afslapning af hele kroppen. Der er tilbehør til nakke- og skulderområdet, ryg, hofter og ben samt specifikke hoveder til trykpunkter og små muskelgrupper. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din massage afhængigt af, hvilke områder der har mest brug for det. Det er også nemt at udskifte massagehovederne, så du kan bruge dem til at målrette dem mod et bestemt område.

LCD touchscreen

Den har en LCD touchscreen, som giver dig mulighed for at justere intensitetsniveauerne. Det betyder, at du kan tilpasse massagen til dine egne behov og præferencer og gøre den så blid eller kraftig, som du ønsker. Derudover har den en valgfri varmetilstand, der kan aktiveres for at hjælpe med at løsne op for musklerne og øge cirkulationen. Dette er en meget afslappende og beroligende, men effektiv funktion, hvis du ønsker en mere intens massage, eller hvis du har muskelsmerter. Massagepistolen er også meget støjsvag, så du kan bruge den uden at forstyrre andre, og den har en lang batterilevetid, så du kan nyde din massage i op til 4,5 timer. Desuden ligger den prismæssigt lige i midten af markedet for massagepistoler af højere kvalitet, hvilket gør den til en god værdi for pengene.

Fordele

 • 4,5 timer på en enkelt opladning
 • Nem at betjene
 • Øger blodcirkulationen
 • Giver dybdegående vævsmassage
 • Rejsetaske medfølger
 • Effektiv på mange forskellige områder af kroppen
Ulemper

 • Tungere end gennemsnittet
 • Lidt dyrere end andre modeller

Hvad siger eksperterne om Sharper Image Massage Pistol PRO

Denne massagepistol er blevet vurderet højt af både brugere og eksperter. Den har en 4,8-bedømmelse baseret på Googles indsamlede anmeldelser på tværs af butikkerne, hvor brugerne beskriver, at det er et produkt af høj kvalitet, der fungerer godt på alle muskelgrupper. Den har fået en god anmeldelse på Massagegunfight.com, hvor der står, at den “kan prale af en ydeevne i høj kvalitet, stærk batterilevetid og populære massagehoveder”.

Redaktionens vurdering

Denne models brugervenlige design gør den at den passer godt til atleter og alle, der oplever muskelsmerter eller ømhed efter træning. Den kan føles lidt tung i hånden efter nogen brug, men det skyldes de dybe vibrationer i de højere intensitetsindstillinger. Den har en garanti på kun 3 måneder, hvorimod nogle andre lignende modeller normalt har 12 måneders garanti. Men disse ulemper ændrede ikke vores generelle mening om, at denne massagepistol er blandt de bedste massagepistoler på markedet.

Specifikationer

Intensitetsniveauer: 6
Antal massagehoveder: 6
Effekt: 88W
Batterilevetid: 4,5 timer
Højde: 23,5 cm
Dybde: 6,3 cm
Længde: 17,5 cm
Vægt: 1 kg


Nordic Wellness Massagepistol PRO version – letvægts massagepistol

✅ 10 forskellige hastigheder
✅ 4,7/5 stjerner på Trustpilot
✅ Vejer kun 800 gram

 

Det skal du vide, før du køber Nordic Wellness Massagepistol PRO
Massagepistolen PRO fra Nordic Wellness er en letvægts model, der kun vejer 800 g. Det betyder, at den er nemt at bruge og nem at transportere. Transporten bliver endnu nemmere fordi du kan pakke massagepistolen og de seks medfølgende hoveder den i en praktisk rejsetaske, så du altid ved, hvor de er henne. 

Det store udvalg af massagehoveder gør det muligt at ramme dine problemområder og lindre ømme muskler og led efter en lang dag eller en hård træningssession. Du kan vælge mellem 10 hastigheder mellem 1400 og 3200 RPM. Motoren er kraftig med en effekt på 20W, men på trods af den høje motorkraft er massagepistolen stadig støjsvag, så du ikke forstyrrer dem omkring dig. 

Du kan bruge massagepistolen i op til fire timer mellem hver opladning, hvilket gør den ekstra oplagt som rejsemodel. 

Forbrugsguidens vurdering
Vi anbefaler PRO versionen fra Nordic Wellness fordi du får en letvægts maskine, der gør det nemt at ramme dine problemområder. Den har flere massagehoveder end andre pistoler og flere hastighedsniveauer. Derudover får du en lang batterilevetid på op til 7 timer. 

Forhandleren får positive anmeldelser på Trustpilot med 4,7 ud af 5 stjerner. Når vi vurderer produkterne, er kundernes anmeldelser et vigtigt aspekt, og den høje rating indikerer for os, at vi har fat i et højkvalitets produkter. 

Fordele

 • Kompakt og letvægts
 • Stilrent design
 • Ledningsfri
 • Seks massagehoveder
Ulemper

 • Høj prisklasse

Udvalgte specifikationer:

Massagehastigheder: 10
Massagehoveder: 6
Vægt: 800 g
Batterilevetid: 7 timer
Motor: 20 W


BackCare Massagepistol – stor massagepistol med mange indstillingsmuligheder

Billigste store massagepistol

BackCare Premiumvalg med 20 hastigheder

 

Førsteklasses produkt til alsidig brug
BackCares premium massagepistol er en allround model til hele kroppen, der er kvalitetstestet i Danmark. Apparatet er meget velegnet til at øge blodcirkulationen og lindre og forebygge ømhed og smerter. 

Generelt vil du kunne opleve mere velvære i hverdagen, hvis du regelmæssigt tager BackCares apparat i brug. Det kan gøre dine muskler mere afslappede, og du kan opleve forbedret søvn om natten. 

Hvis du går op i træning, kan det også anbefales at bruge massagepistolen før og efter træning. Uanset om du vil opvarme musklerne eller fremme restitutionen, kan den komme dig til hjælps. Den kan være med til at løfte din præstation og mindske fysisk smerte og ømhed.  

Lyddæmpende teknologi sikrer, at massagepistolen er mere støjsvag end de fleste med et lydniveau på 45-60 decibel. Det lydsvage design er hensigtsmæssigt, hvis du har den i brug inden sengetid, så sanserne bedre kan falde til ro. 

3.0-batteriet sikrer en lang batterilevetid på op til 4 timer. Modellen er en opgradering af BackCares 2.0-udgave. Der medfølger oplader i købet.  

20 hastigheder og 6 hoveder
BackCare massage gun har 20 justerbare hastigheder, så den kan yde korrekt massage uanset dit behov. Ved at justere hastigheden kan du selv bestemme, hvor blid eller dyb massagen skal være. Med 3200 slag pr. minut får du maksimal dybdegående massage.  

Uanset hvilken muskel du ønsker at massere, kan du med fordel bruge BackCare massagepistolen. Modellen har 6 praktiske hoveder, som du kan skifte imellem, alt efter hvor du vil målrette din massage. Hovederne er designet til at virke på forskellige kropsdele. Her får du en kort beskrivelse af hovederne, som følger med i købet:

 • Kugleformet mundstykke til allround-massage 
 • Fladt mundstykke til store muskelgrupper som bryst og baller
 • Gaffel-mundstykke til rygrad, lår, lægge og ankler
 • Bullet-mundstykke til specifikke smertepunkter 
 • Deep tissue-mundstykke til dyb massage ved triggerpunkter
 • Bredt fladt mundstykke til skulderblade og nakke

Der medfølger en overskuelig brugermanual, som gør det nemt og hurtigt at komme i gang med at bruge BackCares massagepistol korrekt. 

Ved køb af produktet medfølger også en sort rejsetaske i et elegant design. Tasken gør det nemt at transportere massagepistolen – for eksempel til og fra træningscentret. Modellen vejer 2 kg, og den har et kompakt sort design med målene 20 x 15 x 7 cm.  

Derfor anbefaler vi BackCare massagepistol
BackCare har 4,8 stjerner ud af 5 inde på Trustpilot, hvilket betyder glade kunder. Så hvis du er villig til at betale lidt mere for din massagepistol, skuffer BackCares premium massagepistol ikke. Med den kan du virkelig målrette massagen efter præference og behov. 20 justerbare hastigheder og 6 hoveder er den primære årsag til, at massageapparatet er mere alsidigt end de fleste. 

At modellen fra BackCare er et førsteklassesprodukt kommer til udtryk ved det ergonomiske design i høj kvalitet. Komforten er høj, da designet er kompakt og støjsvagt, har 4 timers batterilevetid og medfølgende rejsetaske. Modellen er kvalitetstestet i Danmark. 

Fordele

 • 20 forskellige hastigheder, op til 3200 RPM
 • Stilfuld sort rejsetaske og 6 massagehoveder medfølger
 • 3.0 batteri med varighed op til 4 timer
Ulemper

 • Nogle muligheder virker lidt overflødige

Udvalgte specifikationer:

Producent: BackCare
Type: Massagepistol/massage gun
Antal massagehoveder: 6
Antal niveauer for hastighed: 20
Batteritid: Op til 4 timer


Massagepistol – prisvenlig massagepistol i god kvalitet

Bedste massagepistol under 750 kr.

Innoliving massagepistol bedste massagepistol under 750 kr.

 

Ergonomisk og effektiv
Denne massage pistol er et manøvredygtigt apparat til en fordelagtig pris. Massagepistolen har et moderne sort design i materialet ABS, der kombinerer stivhed og styrke. Håndtaget er ergonomisk i behageligt nano silicone gel, og du har et godt greb. 

Med massagepistolen kan du nemt øge kroppens blodgennemstrømning og få ny energi. Modellen er effektiv til at mindske fysisk ubehag som ømhed og muskelstivhed. Placer den på den muskel, som du ønsker at smertelindre, og lad den virke i op til 3 minutter. Ved at gøre det med jævne mellemrum kan du være med til at mindske problemer med blandt andet ryg, nakke og skuldre.

Hvis du træner, kan du bruge massagepistolen til at optimere restitutionen. Ved at tage den i brug før og efter træning, kan du opleve mindre ømhed, både mens du træner og i dagene efter. Mange oplever at kunne vente kortere tid imellem træningerne, da de oplever mindre ømhed. 

Modellen vejer 1,5 kg, og vægten er med til at gøre den håndterbar. Den ligger godt i hånden. Batteriet har en lang levetid på mellem 3 og 5 timer. Løber den tør for strøm, skal den oplade i op til 3 timer, før den er klar igen. 

6 hastigheder og 4 hoveder
Med massagepistolen får du 4 hoveder med i pakken. De er hver især designet til at virke på forskellige måder. På den måde kan du bedre få det optimale ud af din massage. Hovederne varierer i form og størrelse, og de er lette at kende fra hinanden, så du hurtigt kan skifte mundstykke. Kort fortalt er der et hoved til:

Større muskelgrupper
Nakken, ryggen og akilles
Afslapning af musklerne
Dybdegående og nøjagtig massage

Massageapparatet har i alt 6 hastigheder. Ved at justere hastigheden kan du bestemme, om du ønsker blid eller dyb massage. Du kan lade hastigheden afhænge af, hvilken muskel du masserer, og hvor øm den er. 

Du justerer niveauerne for intensiteten ved at trykke på tænd/sluk-knappen. For hver gang du trykker, bliver hastigheden øget til næste trin. Maskinen slukker, når du trykker efter det 6. trin.  

Derfor skal du vælge denne massagepistol
Er du på udkig efter en effektiv massage gun til en god pris? Her får du en prisvenlig model, der kan anbefales til dig. Apparatet kan alt det, en massagepistol skal kunne – og mere til i forhold til prisen. Den adskiller sig fra andre modeller i prisklassen ved den høje kvalitet og funktionalitet. 

Denne massage gun giver god effekt, når målet for eksempel er smertelindring eller optimeret restitution. De 4 hoveder og 6 hastigheder søger for, at du kan rette massagen mod at afhjælpe en bestemt fysisk gene. 

For mange har massagepistolen en perfekt balance mellem at være funktionel og simpel at håndtere. Hvis du foretrækker en mere avanceret model med flere hoveder og hastigheder, kan du med fordel overveje BackCares premiumvalg, som er beskrevet ovenfor. 

Fordele

 • 6 justerbare hastigheder
 • 4 massagehoveder medfølger
 • Bedst til prisen
 • Op til 5 timers batteritid
Ulemper

 • Er ikke den mest avancerede model på markedet

Udvalgte specifikationer:

Producent: Innoliving / Perfect body
Type: Massagepistol/massage gun
Antal massagehoveder: 4
Antal niveauer for hastighed: 6
Batteritid: 3-5 timer


Flowlife Flowgun Pocket – transportabel og støjsvag lille massagepistol

Bedste lille massagepistol

 • 4,9/5 stjerner i forbrugeranmeldelser på Google shopping
 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • 2 års garanti

 

Om Flowgun Pocket fra Flowlife
Flowgun Pocket er en praktisk massagepistol, som er meget nem for dig at have med på farten. Som navnet antyder, er modellen let at transportere, og den fylder ikke ret meget. 

Du kan let have den i lommen, hvis du vil, og det er et stort plus. Du kan ikke selv styre, hvornår du pludselig oplever smerter eller stramme muskler, og derfor er det altid godt at have adgang til massage.

Det kan du få ved at have Flowgun Pocket i nærheden. 

Kvaliteten er rigtig god, og modellen er kraftfuld med 3200 slag i minuttet. Det er en stor fordel for dig, som er på udkig efter en massagepistol, der virkelig kan tage fat, og som samtidig er nem at have med rundt. 

Pistolen virker over hele din krop, og det gælder uanset, hvem du er. Du behøver derfor på ingen måde at være en professionel atlet for at bruge pistolen. Den kan give dig velvære og løsne din krop og op uanset, om du dyrker motion meget sjældent. 

Produktet er desuden populært blandt forbrugerne hos Google Shopping. Her er modellen blevet bedømt til en samlet rating på 4.9 ud af 5 stjerner. 

En fordel ved Flowgun Pocket er, at massagepistolen ikke vejer ret meget. Den lave vægt på 500 gram betyder, at den er nemmere for dig at transportere rundt, men også at håndtere generelt. 

Samtidig larmer modellen ikke alverden. I praksis vil det sige, at du kan bruge den steder, hvor der er andre mennesker. Du vil generelt ikke komme til at genere dem, fordi støjniveauet er så lavt, som det er. 

Med Flowgun Pocket får du desuden en massagepistol, som har en lang batterilevetid. 

 

Flowgun Pocket vs. markedet
Flowgun Pocket adskiller sig fra lignende massagepistoler ved at være ekstremt velegnet til at have med på farten. 

Den vejer bare 500 gram, har en lang batterilevetid, et kompakt design og samtidig en god ydeevne. Med 3200 slag i minuttet og tre vibrationsniveauer får du effektiv behandling, selvom der er færre programmer, end det er tilfældet med andre enheder. 

Modellen er derfor særligt velegnet til dig, der vil have kraftig massage af dine muskler, men samtidig en lille massagepistol. 

Fordele 

 • Støjsvag
 • Meget lille og nem at håndtere
 • Lang batterilevetid
 • Lav vægt
 • 3200 slag i minuttet
Ulemper

 • Færre programmer end andre modeller

Udvalgte specifikationer:

3 massagehoveder
100 dages tilfredshedsgaranti
2 års garanti
Vægt: 500 gram


GoRunner Massagepistol Deluxe Alu – deluxe massagepistol til hverdagen

 • 30 dages returret

GoRunner Massagepistol Deluxe Alu

 

Introduktion
Har du ofte ondt i ryggen? Ømme skuldre efter arbejde? Eller er der en gammel skade i knæet, der har brug for lindring indimellem? Så er GoRunner Massagepistol Deluxe Alu måske det, der hurtigt og enkelt letter din hverdag.

GoRunner Massagepistol Deluxe Alu er en flot og moderne massagepistol i dansk design, der kan lindre smerter i musklerne – og spare dig en tur til massøren. 

Hvad end du sidder meget ved skrivebord, løfter tunge ting eller bare har problemer med kroppen, så kan GoRunner Massagepistol Deluxe Alu hjælpe dig med at mindske smerterne.

Alle familiens medlemmer kan bruge massagepistolen, og den er guld værd for dig, der har brug for regelmæssig massage.

Om GoRunner Massagepistol Deluxe Alu
GoRunner Massagepistol Deluxe Alu er designet af danske GoRunner, som udvikler produkter i komponenter af høj kvalitet. Det indbefatter bl.a. aluminium, et stærk litium-batteri og en medfølgende rejsetaske, så du altid kan tage GoRunner Massagepistol Deluxe Alu med på farten. Apparatet er let, så du ikke skal anstrenge dig for at bære på det.

GoRunner Massagepistol Deluxe Alu er både funktionel, men den har også et lækkert design. Maskinen er i et sort og strømlinet design, og fordi den er kompakt, er den nem at tage med på ferie, arbejde, eller andre steder, hvor det kunne blive nødvendigt.

Massagepistolen kommer med 4 massagehoveder i forskellige størrelser og udformninger, så du kan få den massage, du har brug for.

Lang batterilevetid og 4 hastighedsniveauer
Massagepistolen kan du bruge over hele kroppen og kan hjælpe med hverdagens irritationer, skader og restitution ovenpå træning. En massagepistol hjælper med muskelrestitution, bindevæv og nervesystemet. Massagen øger blodcirkulationen og hjælper din krop med at lindre muskelsmerter, løsne knuder og spændinger på samme måde, som en massør ville gøre det.

Med en batterilevetid på 3 til 5 timer, kan du få en lang og behagelig massage, og du kan slippe af sted med at glemme en enkelt opladning.

GoRunner Massagepistol Deluxe Alu kan indstilles på 4 forskellige hastighedsniveauer, så du selv kan finde ud af, hvordan din krop reagerer og får det bedst.


Derfor skal du vælge GoRunner Massagepistol Deluxe Alu
Med denne massagepistol får du dansk design, som medfører god kvalitet. Den er kompakt med et flot ydre, og så følger der samtidig en rejsetaske med, så du kan nyde den alle steder. Den har gode egenskaber, som giver mulighed for en lang og behagelig massage. Selvom den er i en højere prisklasse end andre massagepistoler, så er pengene godt givet ud med hensyn til både kvalitet og funktionalitet. Er prisen over dit budget, kan du holde øje med om denne massagepistol kommer på tilbud.

Fordele

 • Dansk design
 • Kompakt
 • God kvalitet
 • Rejsetaske medfølger
Ulemper

 • Højere prisklasse

Udvalgte specifikationer:

Kommer med 4 massagehoveder
Vægt: 530 g
Batterilevetid: 3-5 timer
Opladetid: 2-3 timer


RecoveryGun Go – letvægts og transportabel lille massagepistol

Bedste mini massagepistol til prisen

 • Tilfredshedsgaranti
 • Dag til dag levering

RecoveryGun Go

 

Lille maskine med mange funktioner
Massagepistolen RecoveryGun Go har justerbar hastighed, så du kan kontrollere hvor hårde vibrationer, du vil have. Den kan indstilles fra 1200 slag og op til 3200 slag i minuttet. Det er praktisk, hvis du har behov for at bruge den på forskellige muskelgrupper, der har brug for varierende belastning alt efter størrelse og graden af ømhed.

Der er det en fordel med de fire forskellige massagehoveder, hvor de største er mere effektive på store muskelgrupper, og de mindre er nemmere og mere præcise. Det giver alsidige og effektive funktioner til både opvarmning af musklerne, restitution og til at løsne musklerne op.

Det er ikke altid til at forudse hvornår du får brug for en massagepistol. Med den lille RecoveryGun Go kan du have den med i tasken, uden at den optager unødvendig plads, hvis du ikke får brug for den.

Effektive resultater
Størrelsen på massagepistolen fra RecoverGun er ingen hindring i forhold til at opnå de samme resultater som med en større maskine. Den har de samme funktioner som en større model, dog med fordelen af, at den er nemmere at have med rundt. Massagepistolen kan hjælpe med at lindre smerter og muskelømhed efter træning, så du hurtigere kan komme i gang igen. Ved at bruge maskinen på ømme muskler, kan den løsne anspændthed i både muskler og led, så kroppen restituerer hurtigere.

Selv hvis du ikke døjer med ømme og fastspændte muskler, kan den hjælpe med at fremme mobilitet og smidighed, som er en stor fordel i forhold til at styrke muskelgrupperne, så kroppen kan præstere optimalt til træning. 

Massagepistolen oplades med et USB-c kabel, der er beregnet til hurtig opladning. Når den løber tør, kan den nemt lades hurtigt op igen. 

Derfor skal du vælge RecoveryGun Go
Den største fordel, den lille massagepistol fra RecoveryGun har i forhold til de andre modeller på markedet, er den lille og kompakte størrelse. Den er nem at tage med i tasken både til træning men også i kufferten på ferie.

Vægten er også en fordel, hvis du oplever at du bliver træt i armen eller hånden af at holde en større massagepistol i hånden, mens du masserer. Den er en del lettere end de andre modeller, og derfor også nemmere at holde i længere tid. Samtidig har den fire forskellige hastigheder, så du kan bruge den til flere muskelgrupper.

Det kompakte design påvirker også størrelsen på batteriet, der ikke holder lige så længe som de større modeller. Det kan være en udfordring, hvis massagepistolen skal bruges i lang tid ad gangen.

Fordele

 • Lille og smart at have med på farten
 • Vejer kun 400 gram
 • Fire forskellige hastigheder
 • Lindrer smerter og afspænder musklerne
 • Forskellige massagehoveder – en til alle muskelgrupper
Ulemper

 • Batterilevetiden er kortere end andre modellers

 

Udvalgte specifikationer:

Rejsestørrelse
Vægt: 400 gram
4 hastigheder
4 forskellige massagehoveder
1200 – 3200 slag i minuttet
USB-C kabel til opladning


TheraGun Pro Massageapparat – avanceret massagepistol med bluetooth og app

Testvinder

 • Testvinder hos Insider.com
 • Testvinder hos Esquire.com/uk
 • Testvinder hos sundhedsmagasinet Verywellfit.com
 • Editor’s Choice hos sundhedsmagasinet Menshealth.com

Anbefalet af sundhedsmagasinet Womenshealthmag.comTheraGun Pro Massageapparat

 

TheraGun Pro Massageapparat er blevet testet af 3 forskellige hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinet Techgearlab.com og sundhedsmagasinerne Verywellfit.com og Womenshealth.com. Alle er meget imponerede og tildeler gode scorer.

Techgearlab.com er særdeles begejstrede og giver denne massage pistol førstepladsen i deres test. Placeringen som testvinder gives, idet det noteres, at den generelle kvalitet er utrolig høj. Derudover roses den stærke motor, der giver dybdegående massage, og som en bonus medfølger der to batterier. Eksperterne forklarer endvidere, at det er en fordel med de mange massagehoveder, programmer og niveauer for hastigheder samt muligheden for at kommunikere med telefonen via Bluetooth. Dog nævnes et par minusser – for eksempel den meget høje pris og den lidt høje vægt og størrelse.

Også sundhedsmagasinet Verywellfit.com har testet TheraGun Pro Massageapparat. De tildeler tillige denne en placering som testvinder, idet den kommer med mange funktioner. Disse inkluderer blandt andet hele 6 massagehoveder, en justerbar arm, en tilhørende taske samt en interaktiv app, og eksperterne konkluderer, at den klarer massagearbejdet til punkt og prikke. Oplevelsen opsummeres således: ”Top-of-the-line option with a price tag to match, but with six attachments and an adjustable arm, it definitely gets the job done”.

Bedste massagepistol til den kræsne forbruger
TheraGun Pro Massageapparat er noget for sig, når det kommer til denne type produkter. Modellen ligger klart i den høje ende rent prismæssigt, men til gengæld får man rigtig meget kvalitet. Udformningen på denne er en smule anderledes end en normal ”pistol”, men dette er gjort for at opnå en bedre ergonomi, et fastere greb og en bedre muskelstimulation. Den ligner mere en arm.

Der medfølger 6 forskellige hoveder, som hver især varetager sin særlige funktion af kropsmassage, og derudover er der en variabel hastighedskontrol mellem 1750 og 2400 stød per minut. Varianten kommer i en serie bestående af flere fra TheraGun, og denne version er Pro. Det betyder, at den er den bedste massage pistol til den seriøse eller kræsne person, der ønsker cremen af cremen. 

Med app og Bluetooth
Pro’en er en del kraftigere end småbrødrene og anvendes af professionelle fagfolk. Den leverer en 16 procents dybere vibrationsmassage end standard-pistolen, og dermed vil behandlingen være mere grundig. Hertil udmærker denne sig også ved, at den kommer med Bluetooth og en tilhørende app. Dermed kan man kommunikere med telefonen og finde råd og tips til anvendelsen. Via app’en kan du finde programmer og guides til de forskellige øvelser.

Selv om dette massageapparat er stort, er det designet til at være lydløst. Dette er muligt via den såkaldte Quite Force Teknologi. Der medfølger to batterier for en længere driftstid, og til sammen vil denne ligge på op til 5 timer.

Fordele

 • Testvinder i massage pistol test
 • Stor og professionel
 • Meget høj kvalitet
 • 16 procent mere dybdegående
 • Med Bluetooth og app
Ulemper

 • Lignende modeller fås med flere RPMS

 

Udvalgte specifikationer:

Producent: TheraGun
Type: Massage pistol / Massage gun
Antal massagehoveder: 6
Antal niveauer for hastighed: Variabel
Batteritid: Op til 5 timer


TheraGun Mini Massageapparat – anerkendt og støjsvag lille massagepistol

Bedste mini massagepistol

 • Kåret til bedste transportable massagepistol af teknologimagasinet Cnet.com
 • Anbefalet og kåret som Best Mini Massage Gun af sundhedsmagasinet Menshealth.com
 • Best Low Intensity Gun hos insider.com
 • God anmeldelse hos sundhedsmagasinet Womenshealthmag.com

TheraGun Mini Massageapparat

 

Cnet.com udnævner modellen til ”Bedste transportable massage pistol” på grund af den lille størrelse. De skriver, at hvis man gerne vil have en smagsprøve på, hvad en TheraGun kan, men ikke har råd til de dyrere storebrødre, så vil TheraGun Mini Massageapparat være den bedste massage gun. Det nævnes ligeledes, at den er ”surprisingly powerful” plus er meget stillegående i brug. Dog kommer den kun med ét massagehoved, men man kan tilkøbe flere.

Menshealth.com har tillige foretaget en test af de bedste massageapparater på markedet, og her er TheraGun Mini Massageapparat også at finde. Den lille størrelse fremhæves især, mens den gode batterilevetid og den lave vægt roses. Oplevelsen opsummeres således: ”This pocket-sized model is perfect for transport og portability”.

Mini-version af den kendte TheraGun
TheraGun Mini Massageapparat vil være den bedste massagepistol til den forbruger, der gerne vil afprøve, hvad en TheraGun kan, men som ikke ønsker at spendere rigtig mange penge. Denne er derfor mindre i designet med en enkel udformning. På grund af det lille design er den let at tage med, og den fylder ikke meget i tasken.

Der findes en fin batterilevetid på op til 2,5 timer per opladning, og så er den skabt til ikke at larme ret meget. Dette muliggøres på grund af den indbyggede Quiet Force Teknologi, der leverer et kraftfuldt arbejde uden høj støj. Eftersom her er tale om en mindre avanceret TheraGun, er prisen tillige i den lavere ende sammenlignet med storebrødrene.

Lav vægt
TheraGun Mini Massageapparat kommer på grund af det lille design med en lav vægt på kun 550 gram, så den vil ikke tynge ned på rejsen. Til rejsen medfølger der yderligere en rejsetaske med en blød udformning. Den kommer endvidere med et ergonomisk greb for den mest optimale oplevelse.

Eftersom denne er en mini-model, så er den knap så avanceret som de fleste andre konkurrenter. Det betyder, at der medfølger et enkelt massagehoved, og man får kun 3 hastighedsindstillinger. Man kan dog tilkøbe flere hoveder, hvis man ønsker en højere alsidighed.

Fordele

 • Topscorer i massage pistol test
 • Lille og let at tage med
 • Stillegående
 • Med Quiet Force Teknologi
 • Prisvenlig for et TheraGun-apparat
Ulemper

 • Ikke den bedste massagepistol til dybdegående massage
 • Moderat batterilevetid

 

Udvalgte specifikationer:

Producent: TheraGun
Type: Massage pistol / Massage gun
Antal massagehoveder: 1
Antal niveauer for hastighed: 3
Batteritid: Op til 2,5 timer


TheraGun Elite Massageapparat – testvindende massagepistol med tilhørende app

 • Testvinder hos teknologimagasinet T3.com
 • Kåret til bedste high-tech massage pistol hos sundhedsmagasinet Verywellfit.com

4,7/5 stjerner i forbrugeranmeldelser på Amazon.co.ukTheraGun Elite Massageapparat

TheraGun Elite Massageapparat er blevet testet af to hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinet T3.com og sundhedsmagasinet Verywellfit.com. Herudover er her tillige tale om en brugerfavorit blandt forbrugerne på Amazon.co.uk. Hos både brugere og eksperter hersker der bred enighed om, at produktet er virkelig godt.

Denne massage pistol kåres endda til testvinder hos T3.com, der forklarer, at den er ”Hands down the best percussion massager on the market today”. Det fremhæves især, at her er en meget høj bygningskvalitet samt et ergonomisk håndtag, der gør det lettere at behandle sig selv. Derudover uddeles der ros for at have en tilhørende app, og for at man selv kan justere massagemønstrene.

Hos Verywellfit.com kåres TheraGun Elite Massageapparat til ”Bedste high-tech massage pistol”, og det forklares, at hvis du gerne vil opgradere din massage, så bør du overveje denne. Det noteres, at den kommer i et slankt design og er spækket med moderne funktioner, Bluetooth, OLED-skærm, en justerbar hastighed og et rigtig godt batteri. Dette har en levetid på 120 minutter per opladning. Som en bonus larmer den ikke ret meget, bemærkes det. Eksperterne opsummerer oplevelsen således: ”The OLED screen keeps track of your speed and pressure level, and you can customize it from your smartphone”.

Opdateret version af tidligere favorit
TheraGun Elite Massageapparat er en nyere version af den klassiske TheraGun Pro, og derfor kommer den med samme høje kvalitet og anderledes design. Modellen er nemlig udformet som en form for arm i stedet for en pistol.

Denne er meget moderne og den bedste massagepistol til den forbruger, der ønsker et nymodens stykke værktøj, der kommer med den nyeste indmad plus en høj alsidighed. Denne høje alsidighed ses blandt andet i de hele 5 medfølgende massagehoveder, som hver især passer til en specifik opgave. Herudover er der 5 hastighedsindstillinger.

Med app og OLED-skærm
TheraGun Elite Massageapparat kan levere muskelbehandling på et højt niveau til den kræsne forbruger, og det kan blandt andet ses via den informative OLED-skærm. Her kan man nemlig følge med i hastigheden og det tryk, der lægges på musklerne. Derudover er der en tilhørende app til telefonen, som man kan tilgå via Bluetooth. Via denne kan man få adgang til en lang række data om behandlingen.

Dette produkt vil tillige være den bedste massage pistol til den bruger, der ikke ønsker støj: Denne er meget støjsvag takket være den innovative Quiet Force Teknologi, der er op til 75 procent mere lydsvag end de tidligere modeller. Der er en batteritid på 2 timer, hvilket dog ikke er det højeste på markedet, en strøm-adapter samt en taske til opbevaring og rejser.

Fordele

 • Stillegående takket være Quiet Force Teknologi
 • Med tilhørende app
 • 5 massagehoveder
 • Opdateret version fra TheraGun
 • Testvinder i massage pistol test
Ulemper

 • Højt prisniveau for mange privatforbrugere

 

Udvalgte specifikationer:

Producent: TheraGun
Type: Massage pistol / Massage gun
Antal massagehoveder: 5
Antal niveauer for hastighed: 5
Batteritid: Op til 2 timer


Kica Feiyu Massage Pistol

 • 4,8/5 stjerner i forbrugeranmeldelser på Amazon.co.uk

Kica Feiyu Massage Pistol

 

Kica Feiyu Massage Pistol har ikke været medtaget i en massage pistol test, men til gengæld er denne en brugerfavorit blandt kunderne hos Amazon.co.uk. Brugerne er så imponerede, at de i gennemsnit tildeler den 4,8 ud af 5 stjerner. Der uddeles ros til flere aspekter, mens især nævnes det flere gange, at denne massagepistol er meget kraftfuld og har en særdeles høj kvalitet. En af brugerne skriver: ”I love it. The aluminium body is lightweight, easy to hold and sturdy. One month on, I’ve not had to charge it yet, so battery is not bad either. It’s good for general massage and really amazing for warm ups and cool down”. En anden bruger opsummerer oplevelsen således: “Incredible well built and powerful massage gun”.

Til dybdemassage og smertebefrielse
Kica Feiyu Massage Pistol vil være den bedste massagepistol til den forbruger, der ønsker et apparat, der kan assistere med en grundig dybdemassage, som kan befri kroppens muskler for smerter. Her er tale om en version med et klassisk massage pistol design med en flot enkelthed og høj elegance.

For at kunne levere en stærk behandling af hele kroppens struktur medfølger der 4 forskellige massagehoveder, der hver især er skabt til specifikke opgaver og typer af massage. Herudover er der i alt 4 niveauer for hastigheder, som kan anvendes til at justere den kraft, der behandler kroppen.

Lang batterilevetid
Kica Feiyu Massage Pistol udmærker sig på mange områder og ikke mindst angående batterilevetiden. Denne er nemlig på op til 11 timer, hvilket er virkelig meget, og derefter skal det blot genoplades. Der er ligeledes fokus på brugervenlighed, som gør den nem at bruge.

Håndtaget er ergonomisk, hvilket betyder, at man får et fint greb selv efter lang tids brug, og så sikrer det gode greb også, at man kan udføre massagen bedst muligt. Hertil er den meget let med en vægt på kun knap 500 gram.

Fordele

 • Brugerfavorit
 • Leverer grundig dybdemassage
 • Flot og enkelt design
 • 4 massagehoveder og 4 hastighedsindstillinger
 • Godt greb og lav vægt
Ulemper

 • Ikke det bedste design

 

Udvalgte specifikationer:

Producent: Kica
Type: Massage pistol / Massage gun
Antal massagehoveder: 4
Antal niveauer for hastighed: 4
Effekt: 30 watt
Batteritid: Op til 11 timer


Beurer MG100 Massageapparat

Beurer MG100 Massageapparat

 

Beurer MG100 Massageapparat er ikke blevet medtaget i en massage pistol test udført af eksperter, men vi har alligevel taget denne model med, idet den er lidt anderledes end de gængse massage pistoler.

Her er nemlig tale om et massageapparat, der arbejder ud fra infrarød varme. Dermed varmebehandles der i tillæg til muskelstimuleringen, som kan føre til rigtig gode resultater. Derfor vil denne være den bedste massagepistol til den forbruger, der ønsker at behandle ømme muskler med varme også.

Infrarød varme-behandling
Beurer MG100 Massageapparat arbejder som nævnt med infrarød varme, og denne går ind og påvirker musklerne og deres spændinger. Varmen løsner op for musklernes hårdhed, hvorved de slapper mere af, og det giver færre spændinger. Processen foregår ved, at vævet omkring musklerne varmes op, og blodcirkulationen stimuleres.

Læg mærke til at dette produkt anvender strøm via ledning og ikke batteri. Derfor skal man være i nærheden af en stikkontakt for at kunne anvende varianten. Der er en lang 3-årig udvidet garanti.

Tromme-massage
I tillæg til den infrarøde varme-behandling anvender Beurer MG100 Massageapparat også den såkaldte tromme-massage. Denne betyder, at der via hovedet ”trommes” let på musklerne, hvorved stivheden løsnes op. Denne trommen kan justeres i intensitet, og der findes i alt 5 niveauer for intensitet.

Der medfølger i alt 2 forskellige hoveder, som er fremstillet af holdbart og robust aluminium. Håndtagene er specialdesignede med en belægning af et glidefast materiale, så man får et godt greb. I alt er der 4 massageprogrammer, du kan vælge imellem, så denne model vil være den bedste massagepistol til forbrugere med svage såvel som stærkere muskelømheder.

Fordele

 • Anderledes variant
 • Anvender infrarød varme
 • Kører på strøm
 • 5 niveauer for intensitet
 • 4 forskellige massageprogrammer
Ulemper

 • Stor og tung massagepistol

Udvalgte specifikationer:

Producent: Beurer
Type: Massageapparat med infrarød varme
Antal massagehoveder: 2
Antal niveauer for hastighed: 5
Materiale: Aluminium
Batteritid: Ingen, kører på strøm


Gymstick Massage Gun

5 massagehoveder
3 hastighedsniveauer
20 watt motor

Gymstick Massage Gun

Gymstick Massage Gun har ikke været medtaget i en massage pistol test, men vi har alligevel valgt at tage denne med, idet her er tale om et velfungerende massageapparat, der ligger i den lavere ende rent prismæssigt. Dermed ikke sagt at kvaliteten er lav, for her findes rigtig meget teknologi og en bygningskonstruktion af stærke materialer.

Materialerne er henholdsvis stål og silikone, og den er robust og slidstærk. Designet er enkelt og simpelt, og den har et kraftigt håndtag, der ligger godt i hånden.

5 massagehoveder

Denne vil være den bedste massage pistol til den forbruger, der ønsker sig høj alsidighed. Der medfølger nemlig hele 5 massagehoveder, der let kan skiftes imellem. Hver især er de skræddersyede til specifikke muskelpåvirkende formål, og de inkluderer et kuglehoved, et U-hoved, et kugle-fingerhoved, et fladt hoved og en spiral.

Kuglehovedet leverer en målrettet massage til skuldre, nakke og ben. U-hovedet er skabt til ryg, læg, underarme og ankler. Kugle-fingerhovedet er designet til håndflader. Det flade hoved vil være det oplagte valg til lår. Endelig er spiralen god til massage af led.

3 niveauer for hastighed

Gymstick Massage Gun er yderligere udstyret med muligheden for at anvende 3 forskellige hastigheder, der påvirker kroppen med stigende intensitet. Start altid med den laveste for ikke at komme til at skade i allerede trætte muskler.

Herudover kører den på batteri, der har en levetid på op til 5 timer. Motoren er stærk på 20 watt, og der medfølger en smart rejsetaske, der gør, at man let kan tage den med på ferien. Denne vil tillige være den bedste massagepistol til både hobbymotionisten eller den mere professionelle, da den er meget alsidig.

Udvalgte specifikationer:
Producent: Gymstick
Type: Massage pistol / Massage gun
Antal massagehoveder: 5
Antal niveauer for hastighed: 3
Effekt: 20 watt
Materiale: Stål og silikone
Batteritid: Op til 5 timer


Eleeels X3 Massage Gun

Eleeels X3 Massage Gun

 

Eleeels X3 Massage Gun vil være den bedste massage pistol for den forbruger, der ønsker et avanceret massageapparat, der kan gøre en stor forskel for ømme muskler. Via dens vibrationer kan den løsne op for spændte og ømme muskler, så man opnår en hurtigere restitution.

4 massagehoveder
Eleeels X3 Massage Gun kommer i et enkelt, men robust design, der emmer af kvalitet. Der findes et godt specialdesignet greb til hånden således, at man ikke bliver øm af at holde den. Den lave vægt på 0,79 kilo bidrager yderligere til dette.

Der er i alt 4 massagehoveder, der kan udskiftes let, og disse er specialskabt til at varetage massagen af specifikke områder på kroppen. Herudover er der ligeledes 4 niveauer for hastighed, som man kan vælge imellem. Start gerne blidt ud og øg gradvist, hvis der er brug for det.

10 timers batteri
Eleeels X3 Massage Gun kører på et genopladeligt batteri, og dette kan holde i op til 10 timer. Der medfølger en smart bæretaske, der gør, at man kan anvende produktet derhjemme såvel som på rejsen. Der arbejdes hurtigt og professionelt, og derfor vil denne være den bedste massagepistol til også den krævende forbruger. Der findes Endurance Motion Teknologi for en lang levetid og Quiet Motion Teknologi for en minimal støjgene.

Derudover kommer den med en tydelig indikator for tænd og sluk samt indikator for hastighed.

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Professionelt stykke værktøj
 • 4 medfølgende hoveder
 • Godt batteri
 • Stillegående
Ulemper

 • Kun 4 hastighedniveauer

Udvalgte specifikationer:

Producent: Eleeels
Type: Massage pistol / Massage gun
Antal massagehoveder: 4
Antal niveauer for hastighed: 4
Batteritid: Op til 10 timer


Viden om: Hvad er en massage pistol, og har du brug for en?

Baseret på ekspertviden fra Nike.com forklarer vi her, hvad en massagepistol egentlig er, og hvad den kan. Spørgsmålet om, hvorvidt du har brug for en, besvares også her.

Hvad er en massagepistol?

Kort fortalt er en massage pistol (også kaldet en massage gun) et højteknologisk massageapparat, der fungerer som et restitutions-værktøj.

Dette værktøj kan visuelt beskrives som en kombination af en boremaskine og en massagebold, der fungerer ved at skabe hurtige og gentagende stød mod kroppen. Hovedet består ofte af skum og gummi, og når det rammer kroppen, påvirker det musklerne på samme måde som hos massøren.

Denne form for massage kaldes percussions-terapi.

Når musklerne påvirkes med denne percussions-terapi, bliver bindevævet omkring musklerne mere smidigt, og dermed vil musklerne føles mindre stive. Påvirkningen er også neurologisk, idet hjernen ved påvirkningen fortæller musklerne, at de skal slappe af.

Husk at når du begynder at anvende dette massageapparat, så skal du starte helt blidt ud og starte på de laveste hastighedstrin. Man skal nemlig ikke angribe musklerne med hård kraft, men i stedet sætte mildt ind.

Du kan bruge produktet på det meste af kroppen, men du bør dog undgå rygsøjle, knogler og de store vaskulære områder. Kvinder bør tillige undgå at massere brystvævet på grund af vibrationerne, der kan være for voldsomme.

Har jeg brug for dette massageapparat?

Eksperterne forklarer, at en massage pistol faktisk er ideel til mange typer af forbrugere.

Den er dog særligt velegnet til personer, der foretager hård, semi-professionel eller professionel træning ofte. Den hurtigere restituering af kroppen vil være kærkommen for denne gruppe, der har brug for en frisk krop hver dag.

Produktet vil tillige være et godt værktøj, hvis man træner op til en bestemt begivenhed – både professionelt eller på motionsplan. Det vil nemlig kunne afhjælpe den stramhed i kroppen, der kan føre til overbelastningsskader.

Endelig vil personer, der døjer med knuder eller lokale smerter, kunne få meget glæde af pistolen, idet den er mere effektiv end den massage, som hænder såvel som en foam roller kan levere. Ønsker du ikke at bruge mange penge på en massagepistol, men ønsker at prøve det af, så kan du kigger efter, om de kommer på tilbud. 


Guide: Derfor skal du bruge en massage pistol

Baseret på ekspert-råd fra Painhunter.dk og Sportsact.dk giver vi dig her 6 grunde til at anvende en massage pistol:

1. Hurtig restitution

Massage er en af de bedste måder at restituere på efter træning. Det lindrer smerter og ubehag i musklerne og gør dem hurtigt klar igen. Jo hurtigere musklerne restituerer, jo hurtigere kan du komme ud at træne igen.

Hvis man skal have ordentlig massage af en anden person, bør man opsøge en professionel massør, men det kan godt blive en dyr affære. En massage pistol kan her være et fint alternativ, da den i længden vil blive billigere end massøren. Derudover ydes der samme tryk på musklerne, og en massør og en massagepistol vil give samme hurtige restitution.

2. Øget blodgennemstrømning

Blodet løber altid gennem kroppens årer og vener, men når musklerne anvendes eller masseres, så kommer der tryk på, hvorved blodet strømmer hurtigere til og fra hjertet. Det er sundt for kroppen og gør den i stand til at yde mere. Dette kaldes blodgennemstrømning og er en livsvigtig proces for at holde kroppen frisk.

Blodgennemstrømningen øges ofte ved motion, men det sker også ved massage. En omgang med massage pistolen styrker den derfor og giver øget velvære.

3. Rensning af mælkesyre

Når du træner meget intenst, kan du opleve, at der opstår mælkesyre i musklerne. De bliver dermed stive og føles svækkede. Mælkesyre er affaldsstoffer, som kroppen ikke lige umiddelbart kan komme af med på grund af den høje intensitet, men det er ikke farligt. Det fører blot til irriterende stive muskler, der kan vare ved i flere døgn.

Det vil gå væk igen af sig selv i løbet af et par dage, men du kan hjælpe processen på vej ved at anvende en massage pistol. Denne får restitueringen til at gå hurtigere.

4. Bryder arvæv

Dette massageapparat kan endvidere være med til at formindske uønskede ar, idet det kan få huden til at slappe mere af. Det fungerer ved, at du fører produktet hen over arvævet, hvorved vævet strækkes på kryds og tværs – dermed slapper huden mere af, og det kan gøre arret mindre synligt.

5. Løsner knuder og myoser

Når man får ømme muskler, kan man opleve at kunne mærke hårde knuder, der gør allermest ondt. Disse knuder – også kaldet myoser – er dele af musklerne, der er mere spændte end resten, og disse kan være meget smertefulde. Ofte findes de omkring nakken og skuldrene, hvor det kan trække op mod hovedet og give hovedpiner.

Massage pistolen kan have en ”opløsende” effekt på knuderne, idet vibrationerne får dette muskelområde til at slappe mere af. Derved løsner knuden sig op.

6. Hjælper dem, der ikke motionerer nok

Det er langt fra alle, der får motioneret nok i løbet af dagen – især hvis man arbejder på kontor. Ofte påvirkes blodomløbet negativt, så blodgennemstrømningen bliver langsommere. Det giver en dårligere rensning af kroppen og en ringere tilførsel af ilt. Selv om man ikke motionerer, kan massage pistolen sætte gang i musklerne, der igen sætter gang i blodomløbet.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Brugeranmeldelser 🇬🇧

Nogle af modellerne har ikke været testet af eksperterne. Her har vi i stedet set nærmere på, hvad brugerne mener. Det drejer sig om brugeranmeldelser af følgende:

Læs mere om hvad brugerne mener om TheraGun Elite Massageapparat hos Amazon.co.uk.

Læs mere om hvad brugerne mener om Kica Feiyu Massage Pistol hos Amazon.co.uk.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på elektroniske forbrugerprodukter. Magasinet skriver artikler om nyheder, trends, guides med videre og foretager løbende produkt-tests. I denne omgang gælder det en test af de bedste massage pistoler. Modellen TheraGun Mini Massageapparat er inkluderet her. Læs mere hos Cnet.com.
Menshealth.com 🇺🇸
Menshealth.com er verdens største sundhedsmagasin for mænd med fokus på træning, livsstil, kost, sex med videre. Magasinet har her foretaget en test for at finde frem til markedets bedste massage pistoler. Modellen TheraGun Mini Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs testen i sin fulde længde hos Menshealth.com.
Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er et internationalt teknologimagasin, der har fokus på at foretage sammenligningstests af elektroniske forbrugerprodukter, hvorefter der skrives grundige anmeldelser. Her har magasinet foretaget en test af de bedste massage guns på markedet. Modellen TheraGun Pro Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs hele testen hos Techgearlab.com.
T3.com 🇬🇧
T3.com er et internationalt teknologimagasin, der både skriver nyheder, artikler, trends, guides og udfører tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter. I denne omgang har magasinet foretaget en test af de bedste massage pistoler på markedet. Modellen TheraGun Elite Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs testen i sin fulde længde hos T3.com.
Verywellfit.com 🇺🇸
Verywellfit.com er et sundhedsmagasin, der leverer ekspert-råd, øvelser, guides, artikler, opskrifter og tests til deres læsere inden for sundhedsfeltet. I denne omgang har magasinet foretaget en test af de bedste massagepistoler på det amerikanske marked. Modellerne TheraGun Pro Massageapparat og TheraGun Elite Massageapparat er inkluderet i testen. Du kan finde testen i sin helhed hos Verywellfit.com.
Womenshealthmag.com 🇬🇧
Womenshealthmag.com er den kvindelige ækvivalent til Men’s Health. Det vil sige et sundhedsmagasin for kvinder med fokus på træning, livsstil, forhold, kost og sundhed generelt. Her har magasinet foretaget en test af de bedste massage pistoler på markedet. Modellerne TheraGun Pro Massageapparat og TheraGun Mini Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs mere om hele testen hos Womenshealthmag.com.

Andre relevante tests og artikler

Vi har i denne massage pistol test artikel set nærmere på markedets bedste varianter inden for dette felt.

Den bedste massage pistol vil være et rigtig godt redskab efter hård træning, hvor musklerne gerne skal komme lettere til hægterne igen. Hvis du generelt træner meget, så vil det være en god ide at investere i et pulsur, som kan hjælpe dig til at følge udviklingen i din form. Hvis du er i tvivl om, hvilke af disse ure der vil være den mest optimale match for dig, kan du hente inspiration i vores pulsur test artikel.

Pulsure og løbeure minder meget om hinanden, og deres funktioner kan ofte overlappe en del. Mange løbeure kommer også med en pulsmålings-funktion, så det kan være, at et løbeur vil være et bedre valg for dig. Vil du vide mere om løbeure generelt og se de mest velfungerende på markedet, kan du konsultere vores egen løbeur test artikel.

Hvis du spiller badminton, kan du måske nikke genkendende til ømme muskler, hvor netop en massagepistol kan løsne lidt op i dine muskler. Du kan med fordel læse vores guide af badminton ketchere, hvor du kan hente gode tips og tricks.

Træner du for at komme i bedre form eller tabe dig, vil det være en god ide at købe en skarp badevægt, der kan vise dig, om du er på vej i den rigtige retning. Der findes mange modeller, der varierer i, hvor avancerede de er, og nogle er helt simple, hvor andre kan foretage mange typer af målinger. Ønsker du viden om hvilke, der er de bedste, kan du hente inspiration i vores badevægt test artikel. 

Massagepistoler er også super gode til ømme muskler efter en gang paddleboard fra Watery, som du kan læse om her.


FAQ

Hvilken massagepistol er bedste at købe?
Den bedste massagepistol at købe er den model, som passer bedst til dine ønsker og præferencer. På den måde er du sikker på, at den lever op til dit brugsformål. Et godt bud på en praktisk massagepistol er den fra Musclepain, som blandt andet bruges af kvindelandsholdet i håndbold.
Hvordan vælger jeg den rette massagepistol?
Du vælger den rette massagepistol ved at overveje, hvad dine behov er. For eksempel kan du slippe af sted med en billigere model, hvis du kan skal bruge den fra tid til anden, imens det er bedre at købe en af en god kvalitet, hvis du skal bruge den ofte.
Er massagepistoler pengene værd?
Ja, massagepistoler kan helt bestemt være pengene værd, uanset om du dyrker meget sport eller har et stillesiddende job. Begge dele kan føre til ømme og stive muskler, hvilket massagepistolen kan afhjælpe. Dermed kan det være rigtig praktisk at have en god og solid massagepistol derhjemme. Du kan også holde øje med, om massagepistolen kommer på tilbud, hvis du synes det er for stor en udgift.
Hvor bør jeg ikke bruge en massagepistol?
Du bør undgå at bruge massagepistolen på dine led, knogler og nerver. Det skyldes, at pistolen er lavet med fokus på at massere musklerne, hvormed det kan gøre skade på de andre dele af kroppen. Dertil bør du ikke bruge pistolen på områder, hvor der er nedsat følelighed.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 


Painhunter PRO massagepistol – Kundefavorit

✅ +100 5-stjernede Trustpilot anmeldelser (4,8 i Trustpilot-rating)
✅ Med rejsetaske og 4 massagehoveder
✅ Justerbar massagearm, 6 timers batterilevetid
✅ Kraftfuld og funktionel massagepistol

Painhunter Pro Massage Pistol

Massagepistolen Painhunter PRO er en luksus-variant, der virkelig kan gå i dybden med de individuelle problemer.
Dermed er denne den bedste massage pistol til den krævende forbruger, der ønsker et kvalitetsprodukt, der kan behandle enhver ømhed, der måtte være. Det gælder for muskelproblemer opstået fra alle typer af træning og til alle typer af personer.

Lækkert og funktionelt design

Painhunter PRO kommer i et flot og funktionelt design i en stærk sort farve og med kraftige dele. Den er robust og holdbar med et multigreb, der er fremstillet til at ligge godt i hånden – selv ved længere tids brug.

Der hvor varianten for alvor skiller sig ud fra mængden, er massagepistolens funktionelle design, hvor den har en massagearm der kan vinkles som man ønsker i enten 0°/ 45° / 90° og sammen med multigrebet, kan man nå alle områder på kroppen uden besvær.

Med 4 massagehoveder

Sammen med det funktionelle design medfølger der 4 massagehoveder. Disse kan skiftes ud på en nem måde, og hvert hoved er specialdesignet til at tage sig af en bestemt type muskel. Det øger den individuelle behandling, så man hurtigere er smertefri. Er også velegnet til afslapning og massage på den krop, der ikke lider af stærk ømhed.

Modellen kører på et batteri, der kan lades op, og der leveres op til 6 timers køretid per opladning. Det er mere end konkurrenterne og derfor kan man massere sig mange gange uden at oplade hele tiden. Som en bonus medfølger der en praktisk rejsetaske, så den kan anvendes på ferien såvel som i hjemmet.

Derfor anbefaler vi Painhunter PRO massagepistol
Painhunter er blevet vurderet til 4,8 stjerner af forbrugerne på Trustpilot, hvilket indikerer for os, at forhandlerens produkter er i topkvalitet. Kombinerer vi de flotte anmeldelser med det funktionelle design, ekstraudstyret og batterilevetiden, er det et kvalitetsprodukt, vi anbefaler.

Udvalgte specifikationer:
Producent: Painhunter
Type: Massage pistol / Massage gun
Antal massagehoveder: 4 udskiftelige massagehoveder
Antal niveauer for hastighed: 5
Batteritid: 6 timer
Op til 3.200 slag per minut


Painhunter GO | Lille massagepistol

+100 5-stjernede Trustpilot anmeldelser
Med rejsetaske og 4 massagehoveder
Let transportabel
5 timers batterilevetid
 Lille, let og kraftfuld

Painhunter Go, lille, mini Massage Pistol, kundefavorit, bedste trustpilot rating

Painhunter GO er en mere bærbar version af kvalitets muskelbehandling, der virkelig kan gå i dybden med de individuelle problemer og samtidig er let at have med på farten.

Dermed er denne den bedste massage pistol til den krævende forbruger, der ønsker et kvalitetsprodukt som er let at have med når man skal ud af døren. Den kan behandle enhver ømhed, der måtte være. Det gælder for muskelproblemer opstået fra alle typer af træning og til alle typer af personer.

Lille og kraftfuld

Painhunter GO kommer i et flot design i en stærk sort farve og med kraftige dele. Den er robust og holdbar med et håndtag der er fremstillet til at ligge godt i hånden – selv ved længere tids brug og selvom der kommer væske på.

Der, hvor varianten for alvor skiller sig ud fra mængden, er massagepistolens transportable design. Den er ikke særlig stor og vejer kun 560 gram. Men tag ikke fejl af størrelsen, for selvom det er en lille maskine er den stadig meget kraftfuld med helt op til 2800 slag/minut. 

Med 4 massagehoveder

Der medfølger 4 massagehoveder. Massagehovederne er let udskiftelige og der er et massagehoved som passer til hver del af kroppen. Det store runde massagehoved er egnet til brug på hele kroppen, hvor de tre andre er lavet til at lokalisere og gå mere i dybden med enkelte muskelgrupper. 

Painhunter GO har en batterilevetid på op til 5 timer, hvilket gør at du sagtens kan nå flere massager inden maskinen skal oplades igen.

Udvalgte specifikationer:
Producent: Painhunter
Type: Lille massage pistol / Mini massage gun
Antal massagehoveder: 4 udskiftelige massagehoveder
Antal niveauer for hastighed: 4
Batteritid: 5 timer
Op til 2.800 slag per minut

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme