Testoversigt: De 16 bedste massagepistoler ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

Mange tror, at massagepistoler udelukkende er til professionelle sportsudøvere – det er ikke rigtigt.

Massagepistoler kan bruges af alle. Du bestemmer helt selv, om du vil købe dig til en blid eller en hård massage, herunder både vibrationsmassage, roterende massage eller en mere kraftig pulserende massage. Du kan også vælge massagehoveder med forskellige funktioner og i forskellige materialer.

Hvordan fungerer en massagepistol?

De fleste massagepistoler er udstyret med en LED Touch-skærm, og derfor kan du i nogle tilfælde komme til at tænde for apparatet uden hensigt. Derfor har massagepistolen også en knap, typisk placeret i bunden, som sørger for at apparatet ikke ligger og bruger alt sin strøm.

Når du tænder din massagepistol, giver den masserende og gentagende stød til musklen – det bliver også kaldt for slagterapi. Massagepistolen skal gøre det nemmere for musklerne at restituere og spare dig for både smerter og ømhed.

Fordelene ved en massagepistol?

Der er mange fordele ved at anskaffe sig en massagepistol. Det er ikke kun for træningsentusiasten eller topatleten – det er lige så meget til dig, der ønsker mere velvære og afslapning til dine muskler i hverdagen. Når du bruger din massagepistol, øger du blodcirkulationen til musklerne. Du kan se frem til uvurderlige fordele som:

 1. Færre myoser og spændinger
 2. Lindring af arvæv
 3. Hurtigere restitution
 4. Opvarmning af muskler før og efter træning

Vores overordnede anbefaling er, at du finder en massagepistol, der har mange forskellige programmer, flere massagehoveder, og hvor du heller ikke skal tænke på at lade den op alt for ofte. Hvis du er meget på farten, er det smart, at batteriet holder.

Vi har samlet 14 modeller fra forskellige mærker, som efter vores vurdering er nogle af de bedste på markedet – herunder både testvindere og ekspertfavoritter.

Vi gennemgår modellerne hver for sig, så du får et helt klart billede af både fordele og ulemper. Vi laver også en prissammenligning, så du hurtigere kan finde frem til de mest favorable bud på markedet.

Du får de bedste forudsætninger for at kunne vælge de n helt rigtige massagepistol til dine behov.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over 16 gode massagepistoler på markedet
🔸 Gennemgang af, hvad eksperterne mener
🔸 Yderligere information om, hvad apparaterne kan
🔸 Viden om hvad en massage pistol er, og hvad den kan
🔸 Tips: Hvorfor har du brug for en massagepistol?
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret
🔸 En guide til øvrige relevante tests og artikler

Læg mærke til, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne fra uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over nogle af de bedste modeller på markedet.

I bunden af artiklen kan du finde guides til andre relevante tests og artikler, som du måske vil finde interessante.


MusclePain Massagepistol – Forbrugsguiden’s anbefaling

Bedste massagepistol til prisen

Brugt af fysioterapeuter det danske kvindelandshold i håndbold
Stilrent skandinavisk design
Med rejsetaske og 6 massagehoveder
MusclePain Massage Gun
Forhandler Pris

Annoncer

1.199,00 Læs mere

 

MusclePain massagepistolen er vores klare anbefaling og er tilhørende topklassen. Prisen er derfor heller ikke lav, men man vil få et stykke værktøj, der anvendes af professionelle fysioterapeuter og atleter fra kvindelandsholdet i håndbold. Dermed er denne model den bedste massagepistol til den kræsne forbruger, der har brug for et absolut topprodukt.

Derudover er den også vores anbefaling, og den kan anvendes til ømme muskler hos både løberen, den hårde træner i fitnesscenteret, cykelrytteren eller fra anden bevægelse. Dermed er den meget alsidig.

Med 6 massagehoveder

MusclePain massagepistolens alsidighed kan ses i tilbehøret. Her medfølger nemlig hele 6 hoveder, der hver især passer til specifikke steder på kroppen. Dermed kan alle muskler behandles hjemmefra på professionel vis.

Herudover er den meget robust og skabt af holdbare materialer, så du vil kunne anvende den i mange år. Designet er maskulint og elegant forenet med enkelhed og funktionalitet. Den ligger godt i hånden med et velskabt greb, og så vejer den ikke ret meget – kun 800 gram.

Mange hastigheder

Ud over de 6 hoveder findes der tillige mange valg inden for hastigheder – her er hele 10 at vælge imellem. Det betyder, at man lettere vil kunne finde en intensitet, der passer til den individuelle ømhed, og dermed vil man hurtigere være klar igen til bevægelse.

Dette massageapparat vil også være den bedste massage pistol til den forbruger, der ikke bryder sig om støjgener. Modellen er stillegående med et lavt lydniveau. Derudover får man en slagdybde på 10 millimeter og en effekt på 20 watt. Batteritiden ligger på op til 5 timer, hvilket er udmærket, og som en bonus er der et smart touch-display med lys.

Specifikationer ved MusclePain Massage Gun – nøgleoplysninger
🔴 Producent: MusclePain
🔴 Type: Massage pistol / Massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 6
🔴 Antal niveauer for hastighed: 10
🔴 Effekt: 20 watt
🔴 Batteritid: Op til 5 timer

Fordele ved MusclePain Massage Gun
 Anvendes af professionelle
 Til den kræsne forbruger
 6 medfølgende hoveder
 Hele 10 indstillinger for hastigheder
 
Stillegående og med LED touch-display


Painhunter PRO massagepistol – Kundefavorit

Kundefavorit (4,8 på Trustpilot)

✅ +100 5-stjernede Trustpilot anmeldelser (4,8 i Trustpilot-rating)
✅ Med rejsetaske og 4 massagehoveder
✅ Justerbar massagearm, 6 timers batterilevetid
✅ Kraftfuld og funktionel massagepistol
Painhunter Pro Massage Pistol
Forhandler Pris

Annoncer

1.499,00 Læs mere

Massagepistolen Painhunter PRO er en luksus-variant, der virkelig kan gå i dybden med de individuelle problemer.
Dermed er denne den bedste massage pistol til den krævende forbruger, der ønsker et kvalitetsprodukt, der kan behandle enhver ømhed, der måtte være. Det gælder for muskelproblemer opstået fra alle typer af træning og til alle typer af personer.

Lækkert og funktionelt design

Painhunter PRO kommer i et flot og funktionelt design i en stærk sort farve og med kraftige dele. Den er robust og holdbar med et multigreb, der er fremstillet til at ligge godt i hånden – selv ved længere tids brug.

Der hvor varianten for alvor skiller sig ud fra mængden, er massagepistolens funktionelle design, hvor den har en massagearm der kan vinkles som man ønsker i enten 0°/ 45° / 90° og sammen med multigrebet, kan man nå alle områder på kroppen uden besvær.

Med 4 massagehoveder

Sammen med det funktionelle design medfølger der 4 massagehoveder. Disse kan skiftes ud på en nem måde, og hvert hoved er specialdesignet til at tage sig af en bestemt type muskel. Det øger den individuelle behandling, så man hurtigere er smertefri. Er også velegnet til afslapning og massage på den krop, der ikke lider af stærk ømhed.

Modellen kører på et batteri, der kan lades op, og der leveres op til 6 timers køretid per opladning. Det er mere end konkurrenterne og derfor kan man massere sig mange gange uden at oplade hele tiden. Som en bonus medfølger der en praktisk rejsetaske, så den kan anvendes på ferien såvel som i hjemmet.

Specifikationer ved Painhunter PRO massagepistol
🔴 Producent: Painhunter
🔴 Type: Massage pistol / Massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 4 udskiftelige massagehoveder
🔴 Antal niveauer for hastighed: 5
🔴 Batteritid: 6 timer
🔴
Op til 3.200 slag per minut

Fordele ved massagepistolen Painhunter PRO
 Kan for alvor gå i dybden med individuelle ømheder
+100 5-stjernede Trustpilot anmeldelser
Justerbar massagearm og multigreb
Slagdybde på 14 mm
Benyttet af professionelle atleter, fysioterapeuter, massører og kiropraktorer
1-2 dages levering og gratis fragt
Med 5 indstillinger for hastigheder
4 massagehoveder og rejsetaske medfølger
Ideel til afslapning også
+3.500 glade kunder
100% tilfredshedsgaranti


BackCare Massagepistol – Billigste store massagepistol

20 hastighedsindstillinger
✅ Forhandler til superligaklubben AC Horsens
Med rejsetaske og 6 massagehoveder

BackCare Premiumvalg med 20 hastigheder

Forhandler Pris

Annoncer

999,00 Læs mere

 

Førsteklasses produkt til alsidig brug

BackCares premium massagepistol er en allround model til hele kroppen, der er kvalitetstestet i Danmark. Apparatet er meget velegnet til at øge blodcirkulationen og lindre og forebygge ømhed og smerter. 

Generelt vil du kunne opleve mere velvære i hverdagen, hvis du regelmæssigt tager BackCares apparat i brug. Det kan gøre dine muskler mere afslappede, og du kan opleve forbedret søvn om natten. 

Hvis du går op i træning, kan det også anbefales at bruge massagepistolen før og efter træning. Uanset om du vil opvarme musklerne eller fremme restitutionen, kan den komme dig til hjælps. Den kan være med til at løfte din præstation og mindske fysisk smerte og ømhed.  

Lyddæmpende teknologi sikrer, at massagepistolen er mere støjsvag end de fleste med et lydniveau på 45-60 decibel. Det lydsvage design er hensigtsmæssigt, hvis du har den i brug inden sengetid, så sanserne bedre kan falde til ro. 

3.0-batteriet sikrer en lang batterilevetid på op til 4 timer. Modellen er en opgradering af BackCares 2.0-udgave. Der medfølger oplader i købet.  

20 hastigheder og 6 hoveder

BackCare massage gun har 20 justerbare hastigheder, så den kan yde korrekt massage uanset dit behov. Ved at justere hastigheden kan du selv bestemme, hvor blid eller dyb massagen skal være. Med 3200 slag pr. minut får du maksimal dybdegående massage.  

Uanset hvilken muskel du ønsker at massere, kan du med fordel bruge BackCare massagepistolen. Modellen har 6 praktiske hoveder, som du kan skifte imellem, alt efter hvor du vil målrette din massage. Hovederne er designet til at virke på forskellige kropsdele. Her får du en kort beskrivelse af hovederne, som følger med i købet:

 • Kugleformet mundstykke til allround-massage 
 • Fladt mundstykke til store muskelgrupper som bryst og baller
 • Gaffel-mundstykke til rygrad, lår, lægge og ankler
 • Bullet-mundstykke til specifikke smertepunkter 
 • Deep tissue-mundstykke til dyb massage ved triggerpunkter
 • Bredt fladt mundstykke til skulderblade og nakke

Der medfølger en overskuelig brugermanual, som gør det nemt og hurtigt at komme i gang med at bruge BackCares massagepistol korrekt. 

Ved køb af produktet medfølger også en sort rejsetaske i et elegant design. Tasken gør det nemt at transportere massagepistolen – for eksempel til og fra træningscentret. Modellen vejer 2 kg, og den har et kompakt sort design med målene 20 x 15 x 7 cm.  

BackCare massagepistol vs. markedet

Hvis du er villig til at betale lidt mere for din massagepistol, skuffer BackCares premium massagepistol ikke. Med den kan du virkelig målrette massagen efter præference og behov. 20 justerbare hastigheder og 6 hoveder er den primære årsag til, at massageapparatet er mere alsidigt end de fleste. 

At modellen fra BackCare er et førsteklassesprodukt kommer til udtryk ved det ergonomiske design i høj kvalitet. Komforten er høj, da designet er kompakt og støjsvagt, har 4 timers batterilevetid og medfølgende rejsetaske. Modellen er kvalitetstestet i Danmark. 

Specifikationer ved BackCare massagepistol – nøgleoplysninger
🔴 Producent: BackCare
🔴 Type: Massagepistol/massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 6
🔴 Antal niveauer for hastighed: 20
🔴 Batteritid: Op til 4 timer

Fordele ved BackCare massagepistol
 20 forskellige hastigheder, op til 3200 RPM
 Stilfuld sort rejsetaske og 6 massagehoveder medfølger
 3.0 batteri med varighed op til 4 timer


Painhunter GO | Lille massagepistol

Kundefavorit (4,8 på Trustpilot)

+100 5-stjernede Trustpilot anmeldelser
Med rejsetaske og 4 massagehoveder
Let transportabel
5 timers batterilevetid
 Lille, let og kraftfuld
Painhunter Go, lille, mini Massage Pistol, kundefavorit, bedste trustpilot rating
Forhandler Pris

Annoncer

899,00 Læs mere

Painhunter GO er en mere bærbar version af kvalitets muskelbehandling, der virkelig kan gå i dybden med de individuelle problemer og samtidig er let at have med på farten.

Dermed er denne den bedste massage pistol til den krævende forbruger, der ønsker et kvalitetsprodukt som er let at have med når man skal ud af døren. Den kan behandle enhver ømhed, der måtte være. Det gælder for muskelproblemer opstået fra alle typer af træning og til alle typer af personer.

Lille og kraftfuld

Painhunter GO kommer i et flot design i en stærk sort farve og med kraftige dele. Den er robust og holdbar med et håndtag der er fremstillet til at ligge godt i hånden – selv ved længere tids brug og selvom der kommer væske på.

Der, hvor varianten for alvor skiller sig ud fra mængden, er massagepistolens transportable design. Den er ikke særlig stor og vejer kun 560 gram. Men tag ikke fejl af størrelsen, for selvom det er en lille maskine er den stadig meget kraftfuld med helt op til 2800 slag/minut. 

Med 4 massagehoveder

Der medfølger 4 massagehoveder. Massagehovederne er let udskiftelige og der er et massagehoved som passer til hver del af kroppen. Det store runde massagehoved er egnet til brug på hele kroppen, hvor de tre andre er lavet til at lokalisere og gå mere i dybden med enkelte muskelgrupper. 

Painhunter GO har en batterilevetid på op til 5 timer, hvilket gør at du sagtens kan nå flere massager inden maskinen skal oplades igen.

Specifikationer ved Painhunter GO mini massagepistol
🔴 Producent: Painhunter
🔴 Type: Lille massage pistol / Mini massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 4 udskiftelige massagehoveder
🔴 Antal niveauer for hastighed: 4
🔴 Batteritid: 5 timer
🔴
Op til 2.800 slag per minut

Fordele ved den lille massagepistol Painhunter GO
 Kan for alvor gå i dybden med individuelle ømheder
+100 5-stjernede Trustpilot anmeldelser
Let og transportabel
Slagdybde 10 mm
Benyttet af professionelle atleter, fysioterapeuter, massører og kiropraktorer
1-2 dages levering og gratis fragt
Med hele 4 indstillinger for hastigheder
4 massagehoveder samt rejsetaske medfølger
Ideel til afslapning også
+15.000 glade kunder
100% tilfredshedsgaranti


Flowgun Go! – Bedst i test

✅ Bedst i test + bedste massagepistol hos Inspekto Sverige
✅ Brugt af professionelle svenske sportsudøvere
✅ 100-dages tilfreds kundegaranti
✅ Fri levering

Flowgun Go
Forhandler Pris

Annoncer

1.510,00 Læs mere

 

Om Flowgun Go! fra Flowlife

Med massagepistolen Flowgun Go! fra Flowlife får du et produkt af høj kvalitet, som kommer med flere fordele. 

Modellen er kendetegnet ved at være lille og let, og det gør den nem for dig at håndtere, når du skal bruge den. 

Med op til 2800 slag i minutter kan du bruge pistolen til mange ting, som gavner din krop. 

Det kan være at øge blodcirkulationen, stimulere bindevæv og udløse triggerpunkter. 

De mange muligheder betyder, at du kan bruge Flowgun Go! uanset, om du er idrætsudøver på højt plan, eller om du slet ikke dyrker motion. 

Massagepistolen kommer 5 vibrationsniveauer og 6 udskiftelige hoveder. Det betyder, at du kan tilpasse din behandling til lige præcis dig, din krop og dine specifikke behov. 

Et plus ved Flowgun Go! er, at pistolen kommer i et ergonomisk design. Samtidig vejer den ikke ret meget, og lyden er diskret. Alt i alt betyder det, at pistolen er meget brugervenlig, og at den er nem at have med på farten. 

Det sidste er en stor fordel i praksis, fordi du på den måde kan få masseret din krop, selvom du er på vej fra A til B.  

Det kræver imidlertid, at massagepistolens batteri kan holde, og det er langt hen ad vejen tilfældet for Flowgun Go! Du får ikke den allerlængste batterilevetid, men i mange tilfælde er den tilstrækkelig. 

Massagepistolen fra Flowlife er desuden meget populær blandt kunderne hos Google Shopping. Her har forbrugerne vurderet produktet til en samlet score på 4.9 ud af 5 stjerner. 

Det vidner om modellens gode kvalitet, som også kommer til udtryk ved, at du får to års garanti. Derudover er der en tilfredshedsgaranti på 100 dage, hvor du kan begynde at opleve fordelene ved Flowgun Go!

Flowgun Go! vs. markedet

Flowgun Go! skiller sig ud på markedet ved det praktiske design og de fleksible muligheder for massage. 

Med modellen får du seks udskiftelige hovedet og 5 vibrationsniveauer, så du kan vælge den massage, som passer bedst til dine behov. 

Derudover kommer pistolen i et ergonomisk og praktisk design. Den er lille og vejer ikke ret meget, og lyden er diskret. 

Den betyder, at modellen er særligt velegnet til dig, der gerne vil have en massagepistol, som egner sig til at blive brugt på farten.  

Fordele 

 • Lille og let massagepistol
 • Maks. 2800 slag i minuttet
 • 5 vibrationsniveauer og 6 udskiftelige hoveder
 • Ergonomisk design
 • Let vægt og diskret
Ulemper

 • En smule kort batterilevetid

Udvalgte specifikationer
6 massagehoveder
100 dages tilfredshedsgaranti
2 års garanti
Vægt: 903 gram


Massagepistol – Billigste massagepistol + Bedste massagepistol under 750 kr.

✅ Bedste massagepistol under 750 kr.
✅ Inkl. 4 massagehoveder

Innoliving massagepistol bedste massagepistol under 750 kr.

Forhandler Pris

Annoncer

474,00 Læs mere
599,00 Læs mere

 

Ergonomisk og effektiv

Denne massage pistol er et manøvredygtigt apparat til en fordelagtig pris. Massagepistolen har et moderne sort design i materialet ABS, der kombinerer stivhed og styrke. Håndtaget er ergonomisk i behageligt nano silicone gel, og du har et godt greb. 

Med massagepistolen kan du nemt øge kroppens blodgennemstrømning og få ny energi. Modellen er effektiv til at mindske fysisk ubehag som ømhed og muskelstivhed. Placer den på den muskel, som du ønsker at smertelindre, og lad den virke i op til 3 minutter. Ved at gøre det med jævne mellemrum kan du være med til at mindske problemer med blandt andet ryg, nakke og skuldre.

Hvis du træner, kan du bruge massagepistolen til at optimere restitutionen. Ved at tage den i brug før og efter træning, kan du opleve mindre ømhed, både mens du træner og i dagene efter. Mange oplever at kunne vente kortere tid imellem træningerne, da de oplever mindre ømhed. 

Modellen vejer 1,5 kg, og vægten er med til at gøre den håndterbar. Den ligger godt i hånden. Batteriet har en lang levetid på mellem 3 og 5 timer. Løber den tør for strøm, skal den oplade i op til 3 timer, før den er klar igen. 

6 hastigheder og 4 hoveder 

Med massagepistolen får du 4 hoveder med i pakken. De er hver især designet til at virke på forskellige måder. På den måde kan du bedre få det optimale ud af din massage. Hovederne varierer i form og størrelse, og de er lette at kende fra hinanden, så du hurtigt kan skifte mundstykke. Kort fortalt er der et hoved til:

🔶 Større muskelgrupper
🔶 Nakken, ryggen og akilles
🔶 Afslapning af musklerne
🔶 Dybdegående og nøjagtig massage

Massageapparatet har i alt 6 hastigheder. Ved at justere hastigheden kan du bestemme, om du ønsker blid eller dyb massage. Du kan lade hastigheden afhænge af, hvilken muskel du masserer, og hvor øm den er. 

Du justerer niveauerne for intensiteten ved at trykke på tænd/sluk-knappen. For hver gang du trykker, bliver hastigheden øget til næste trin. Maskinen slukker, når du trykker efter det 6. trin.  

Denne massagepistol vs. markedet

Er du på udkig efter en effektiv massage gun til en god pris? Her får du en prisvenlig model, der kan anbefales til dig. Apparatet kan alt det, en massagepistol skal kunne – og mere til til prisen. Den adskiller sig fra andre modeller i prisklassen ved den høje kvalitet og funktionalitet. 

Denne massage gun giver god effekt, når målet for eksempel er smertelindring eller optimeret restitution. De 4 hoveder og 6 hastigheder søger for, at du kan rette massagen mod at afhjælpe en bestemt fysisk gene. 

For mange har massagepistolen en perfekt balance mellem at være funktionel og simpel at håndtere. Hvis du foretrækker en mere avanceret model med flere hoveder og hastigheder, kan du med fordel overveje BackCares premiumvalg, som er beskrevet ovenfor. 

Specifikationer ved massagepistolen – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Innoliving / Perfect body
🔴 Type: Massagepistol/massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 4
🔴 Antal niveauer for hastighed: 6
🔴 Batteritid: 3-5 timer

Fordele ved denne massagepistol
 Op til 5 timers batteritid
 6 justerbare hastigheder
 4 massagehoveder medfølger
 Skarp pris


Flowgun Pocket – transportabel mini massagepistol

✅ Massagepistol til dig på farten
✅ Vægt: 500 gram
✅ 100-dages tilfreds kundegaranti
✅ Fri levering

Flowgun Pocket

Forhandler Pris

Annoncer

1.350,00 Læs mere

 

Om Flowgun Pocket fra Flowlife

Flowgun Pocket er en praktisk massagepistol, som er meget nem for dig at have med på farten. Som navnet antyder, er modellen let at transportere, og den fylder ikke ret meget. 

Du kan let have den i lommen, hvis du vil, og det er et stort plus. Du kan ikke selv styre, hvornår du pludselig oplever smerter eller stramme muskler, og derfor er det altid godt at have adgang til massage.

Det kan du få ved at have Flowgun Pocket i nærheden. 

Kvaliteten er rigtig god, og modellen er kraftfuld med 3200 slag i minuttet. Det er en stor fordel for dig, som er på udkig efter en massagepistol, der virkelig kan tage fat, og som samtidig er nem at have med rundt. 

Pistolen virker over hele din krop, og det gælder uanset, hvem du er. Du behøver derfor på ingen måde at være en professionel atlet for at bruge pistolen. Den kan give dig velvære og løsne din krop og op uanset, om du dyrker motion meget sjældent. 

Produktet er desuden populært blandt forbrugerne hos Google Shopping. Her er modellen blevet bedømt til en samlet rating på 4.9 ud af 5 stjerner. 

En fordel ved Flowgun Pocket er, at massagepistolen ikke vejer ret meget. Den lave vægt på 500 gram betyder, at den er nemmere for dig at transportere rundt, men også at håndtere generelt. 

Samtidig larmer modellen ikke alverden. I praksis vil det sige, at du kan bruge den steder, hvor der er andre mennesker. Du vil generelt ikke komme til at genere dem, fordi støjniveauet er så lavt, som det er. 

Med Flowgun Pocket får du desuden en massagepistol, som har en lang batterilevetid. 

Flowgun Pocket vs. markedet

Flowgun Pocket adskiller sig fra lignende massagepistoler ved at være ekstremt velegnet til at have med på farten. 

Den vejer bare 500 gram, har en lang batterilevetid, et kompakt design og samtidig en god ydeevne. 

Modellen er derfor særligt velegnet til dig, der vil have kraftig massage af dine muskler, men samtidig en lille massagepistol. 

Med 3200 slag i minuttet og tre vibrationsniveauer får du effektiv behandling, selvom der er færre programmer, end det er tilfældet med andre enheder. 

Fordele 

 • Larmer ikke ret meget
 • Meget lille og nem at håndtere
 • Lang batterilevetid
 • Lav vægt
 • 3200 slag i minuttet
Ulemper

 • Færre programmer end andre enheder

Udvalgte specifikationer
3 massagehoveder
100 dages tilfredshedsgaranti
2 års garanti
Vægt: 500 gram


GoRunner Massagepistol Deluxe Alu – deluxe massagepistol til hverdagen

GoRunner Massagepistol Deluxe Alu

Forhandler Pris

Annoncer

795,00 Læs mere

 

Introduktion

Har du ofte ondt i ryggen? Ømme skuldre efter arbejde? Eller er der en gammel skade i knæet, der har brug for lindring indimellem? Så er GoRunner Massagepistol Deluxe Alu måske det, der hurtigt og enkelt letter din hverdag.

GoRunner Massagepistol Deluxe Alu er en flot og moderne massagepistol i dansk design, der kan lindre smerter i musklerne – og spare dig en tur til massøren. 

Hvad end du sidder meget ved skrivebord, løfter tunge ting eller bare har problemer med kroppen, så kan GoRunner Massagepistol Deluxe Alu hjælpe dig med at øge din livskvalitet.

Alle familiens medlemmer kan bruge massagepistolen, og den er guld værd for dig, der har brug for regelmæssig massage.

Om GoRunner Massagepistol Deluxe Alu

GoRunner Massagepistol Deluxe Alu er designet af danske GoRunner, som udvikler produkter i komponenter af høj kvalitet. Det indbefatter bl.a. aluminium, et stærk litium-batteri og en medfølgende rejsetaske, så du altid kan tage GoRunner Massagepistol Deluxe Alu med på farten. Apparatet er let, så du ikke skal anstrenge dig for at bære på det.

GoRunner Massagepistol Deluxe Alu er både funktione, men den har også et lækkert design. Maskinen er i et sort og strømlinet design, og fordi den er kompakt, er den nem at tage med på ferie, arbejde, eller andre steder, hvor det kunne blive nødvendigt.

Massagepistolen kommer med 4 massagehoveder i forskellige størrelser og udformninger, så du kan få den massage, du har brug for.

Lang batterilevetid og 4 hastighedsniveauer

Massagepistolen kan du bruge over hele kroppen og kan hjælpe med hverdagens irritationer, skader og restitution ovenpå træning. En massagepistol hjælper med muskelrestitution, bindevæv og nervesystemet. Massagen øger blodcirkulationen og hjælper din krop med at lindre muskelsmerter, løsne knuder og spændinger på samme måde, som en massør ville gøre det.

Med en batterilevetid på 3 til 5 timer, kan du få en lang og behagelig massage, og du kan slippe af sted med at glemme en enkelt opladning.

GoRunner Massagepistol Deluxe Alu kan indstilles på 4 forskellige hastighedsniveauer, så du selv kan finde ud af, hvordan din krop reagerer og får det bedst.

En god massage kan gøre dig fri for spændinger, og med en afslappet krop får du et skarpere sind.

Fordele

 • Dansk design
 • Kompakt
 • God kvalitet
 • Rejsetaske medfølger
Ulemper

 • I en højere prisklasse

Specifikationer
Kommer med 4 massagehoveder
Vægt: 530 g
Batterilevetid: 3-5 timer
Opladetid: 2-3 timer


RecoveryGun Go – transportabel mini massagepistol

RecoveryGun Go

Forhandler Pris

Annoncer

679,00 Læs mere

 

Lille maskine med mange funktioner

Massagepistolen RecoveryGun Go har justerbar hastighed, så du kan kontrollere hvor hårde vibrationer, du vil have. Den kan indstilles fra 1200 slag og op til 3200 slag i minuttet. Det er praktisk, hvis du har behov for at bruge den på forskellige muskelgrupper, der har brug for varierende belastning alt efter størrelse og graden af ømhed.

Der er det en fordel med de fire forskellige massagehoveder, hvor de største er mere effektive på store muskelgrupper, og de mindre er nemmere og mere præcise. Det giver alsidige og effektive funktioner til både opvarmning af musklerne, restitution og til at løsne musklerne op.

Det er ikke altid til at forudse hvornår du får brug for en massagepistol. Med den lille RecoveryGun Go kan du have den med i tasken, uden at den optager unødvendig plads, hvis du ikke får brug for den.

Effektive resultater

Størrelsen på massagepistolen fra RecoverGun er ingen hindring i forhold til at opnå de samme resultater som med en større maskine. Den har de samme funktioner som en større model, dog med fordelen af, at den er nemmere at have med rundt. Massagepistolen kan hjælpe med at lindre smerter og muskelømhed efter træning, så du hurtigere kan komme i gang igen. Ved at bruge maskinen på ømme muskler, kan den løsne anspændthed i både muskler og led, så kroppen restituerer hurtigere.

Selv hvis du ikke døjer med ømme og fastspændte muskler, kan den hjælpe med at fremme mobilitet og smidighed, som er en stor fordel i forhold til at styrke muskelgrupperne, så kroppen kan præstere optimalt til træning. 

Massagepistolen oplades med et USB-c kabel, der er beregnet til hurtig opladning. Når den løber tør, kan den nemt lades hurtigt op igen. 

RecoveryGun Go vs. markedet

Den største fordel, den lille massagepistol fra RecoveryGun har i forhold til de andre modeller på markedet, er den lille og kompakte størrelse. Den er nem at tage med i tasken både til træning men også i kufferten på ferie.

Vægten er også en fordel, hvis du oplever at du bliver træt i armen eller hånden af at holde en større massagepistol i hånden, mens du masserer. Den er en del lettere end de andre modeller, og derfor også nemmere at holde i længere tid.

Det kompakte design påvirker også størrelsen på batteriet, der ikke holder lige så længe som de større modeller. Det kan være en udfordring, hvis massagepistolen skal bruges i lang tid ad gangen.

Fordele

 • Lille og smart at have med på farten
 • Vejer kun 400 gram
 • Fire forskellige hastigheder
 • Lindrer smerter og afspænder musklerne
 • Forskellige massagehoveder – en til alle muskelgrupper
Ulemper

 • Batterilevetiden er kortere end andre modellers

Specifikationer:
🔴 Rejsestørrelse
🔴 400 gram
🔴 4 hastigheder
🔴 4 forskellige massagehoveder
🔴 1200 – 3200 slag i minuttet
🔴 USB-C kabel til opladning


TheraGun Pro Massageapparat

Testvinder hos teknologimagasinet Techgearlab.com
Testvinder hos sundhedsmagasinet Verywellfit.com
Anbefalet af sundhedsmagasinet Womenshealthmag.com

TheraGun Pro Massageapparat

Forhandler Pris

Annoncer

4.438,00 Læs mere
4.699,00 Læs mere

 

TheraGun Pro Massageapparat er blevet testet af 3 forskellige hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinet Techgearlab.com og sundhedsmagasinerne Verywellfit.com og Womenshealth.com. Alle er meget imponerede og tildeler gode scorer.

Techgearlab.com er særdeles begejstrede og giver denne massage pistol førstepladsen i deres test. Placeringen som testvinder gives, idet det noteres, at den generelle kvalitet er utrolig høj. Derudover roses den stærke motor, der giver dybdegående massage, og som en bonus medfølger der to batterier. Eksperterne forklarer endvidere, at det er en fordel med de mange massagehoveder, programmer og niveauer for hastigheder samt muligheden for at kommunikere med telefonen via Bluetooth. Dog nævnes et par minusser – for eksempel den meget høje pris og den lidt høje vægt og størrelse.

Også sundhedsmagasinet Verywellfit.com har testet TheraGun Pro Massageapparat. De tildeler tillige denne en placering som testvinder, idet den kommer med mange funktioner. Disse inkluderer blandt andet hele 6 massagehoveder, en justerbar arm, en tilhørende taske samt en interaktiv app, og eksperterne konkluderer, at den klarer massagearbejdet til punkt og prikke. Oplevelsen opsummeres således: ”Top-of-the-line option with a price tag to match, but with six attachments and an adjustable arm, it definitely gets the job done”.

Bedste massagepistol til den kræsne forbruger

TheraGun Pro Massageapparat er noget for sig, når det kommer til denne type produkter. Modellen ligger klart i den høje ende rent prismæssigt, men til gengæld får man rigtig meget kvalitet. Udformningen på denne er en smule anderledes end en normal ”pistol”, men dette er gjort for at opnå en bedre ergonomi, et fastere greb og en bedre muskelstimulation. Den ligner mere en arm.

Der medfølger 6 forskellige hoveder, som hver især varetager sin særlige funktion af kropsmassage, og derudover er der en variabel hastighedskontrol mellem 1750 og 2400 stød per minut. Varianten kommer i en serie bestående af flere fra TheraGun, og denne version er Pro. Det betyder, at den er den bedste massage pistol til den seriøse eller kræsne person, der ønsker cremen af cremen. 

Med app og Bluetooth

Pro’en er en del kraftigere end småbrødrene og anvendes af professionelle fagfolk. Den leverer en 16 procents dybere vibrationsmassage end standard-pistolen, og dermed vil behandlingen være mere grundig. Hertil udmærker denne sig også ved, at den kommer med Bluetooth og en tilhørende app. Dermed kan man kommunikere med telefonen og finde råd og tips til anvendelsen. Via app’en kan du finde programmer og guides til de forskellige øvelser.

Selv om dette massageapparat er stort, er det designet til at være lydløst. Dette er muligt via den såkaldte Quite Force Teknologi. Der medfølger to batterier for en længere driftstid, og til sammen vil denne ligge på op til 5 timer.

Specifikationer ved TheraGun Pro Massageapparat – nøgleoplysninger
🔴 Producent: TheraGun
🔴 Type: Massage pistol / Massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 6
🔴 Antal niveauer for hastighed: Variabel
🔴 Batteritid: Op til 5 timer

Fordele ved TheraGun Pro Massageapparat
 Testvinder i massage pistol test
 Stor og professionel
 Meget høj kvalitet
 16 procent mere dybdegående
 Med Bluetooth og app


TheraGun Mini Massageapparat

Kåret til ”Bedste transportable massage pistol” af teknologimagasinet Cnet.com
Anbefalet af sundhedsmagasinet Menshealth.com
God anmeldelse hos sundhedsmagasinet Womenshealthmag.com

TheraGun Mini Massageapparat

Forhandler Pris

Annoncer

1.530,00 Læs mere
1.599,00 Læs mere
1.599,00 Læs mere

 

TheraGun Mini Massageapparat er blevet testet af tre hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinet Cnet.com og sundhedsmagasinerne Menshealth.com og Womenshealthmag.com. Hos alle tre kilder uddeles der høj ros.

Cnet.com udnævner modellen til ”Bedste transportable massage pistol” på grund af den lille størrelse. De skriver, at hvis man gerne vil have en smagsprøve på, hvad en TheraGun kan, men ikke har råd til de dyrere storebrødre, så vil TheraGun Mini Massageapparat være den bedste massage gun. Det nævnes ligeledes, at den er ”surprisingly powerful” plus er meget stillegående i brug. Dog kommer den kun med ét massagehoved, men man kan tilkøbe flere.

Menshealth.com har tillige foretaget en test af de bedste massageapparater på markedet, og her er TheraGun Mini Massageapparat også at finde. Den lille størrelse fremhæves især, mens den gode batterilevetid og den lave vægt roses. Oplevelsen opsummeres således: ”This pocket-sized model is perfect for transport og portability”.

Mini-version af den kendte TheraGun

TheraGun Mini Massageapparat vil være den bedste massagepistol til den forbruger, der gerne vil afprøve, hvad en TheraGun kan, men som ikke ønsker at spendere rigtig mange penge. Denne er derfor mindre i designet med en enkel udformning. På grund af det lille design er den let at tage med, og den fylder ikke meget i tasken.

Der findes en fin batterilevetid på op til 2,5 timer per opladning, og så er den skabt til ikke at larme ret meget. Dette muliggøres på grund af den indbyggede Quiet Force Teknologi, der leverer et kraftfuldt arbejde uden høj støj. Eftersom her er tale om en mindre avanceret TheraGun, er prisen tillige i den lavere ende sammenlignet med storebrødrene.

Lav vægt

TheraGun Mini Massageapparat kommer på grund af det lille design med en lav vægt på kun 550 gram, så den vil ikke tynge ned på rejsen. Til rejsen medfølger der yderligere en rejsetaske med en blød udformning. Den kommer endvidere med et ergonomisk greb for den mest optimale oplevelse.

Eftersom denne er en mini-model, så er den knap så avanceret som de fleste andre konkurrenter. Det betyder, at der medfølger et enkelt massagehoved, og man får kun 3 hastighedsindstillinger. Man kan dog tilkøbe flere hoveder, hvis man ønsker en højere alsidighed.

Specifikationer ved TheraGun Mini Massageapparat – nøgleoplysninger
🔴 Producent: TheraGun
🔴 Type: Massage pistol / Massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 1
🔴 Antal niveauer for hastighed: 3
🔴 Batteritid: Op til 2,5 timer

Fordele ved TheraGun Mini Massageapparat
 Topscorer i massage pistol test
 Lille og let at tage med
 Stillegående
 Med Quiet Force Teknologi
 Prisvenlig for et TheraGun-apparat


TheraGun Elite Massageapparat

Testvinder hos teknologimagasinet T3.com
Kåret til ”Bedste high-tech massage pistol” hos sundhedsmagasinet Verywellfit.com
4,7 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk

TheraGun Elite Massageapparat

Forhandler Pris

Annoncer

2.965,00 Læs mere
2.999,00 Læs mere

 

TheraGun Elite Massageapparat er blevet testet af to hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinet T3.com og sundhedsmagasinet Verywellfit.com. Herudover er her tillige tale om en brugerfavorit blandt brugerne på Amazon.co.uk. Hos både brugere og eksperter hersker der bred enighed om, at produktet er virkelig godt.

Denne massage pistol kåres endda til testvinder hos T3.com, der forklarer, at den er ”Hands down the best percussion massager on the market today”. Det fremhæves især, at her er en meget høj bygningskvalitet samt et ergonomisk håndtag, der gør det lettere at behandle sig selv. Derudover uddeles der ros for at have en tilhørende app, og for at man selv kan justere massagemønstrene.

Hos Verywellfit.com kåres TheraGun Elite Massageapparat til ”Bedste high-tech massage pistol”, og det forklares, at hvis du gerne vil opgradere din massage, så bør du overveje denne. Det noteres, at den kommer i et slankt design og er spækket med moderne funktioner, Bluetooth, OLED-skærm, en justerbar hastighed og et rigtig godt batteri. Dette har en levetid på 120 minutter per opladning. Som en bonus larmer den ikke ret meget, bemærkes det. Eksperterne opsummerer oplevelsen således: ”The OLED screen keeps track of your speed and pressure level, and you can customize it from your smartphone”.

Opdateret version af tidligere favorit

TheraGun Elite Massageapparat er en nyere version af den klassiske TheraGun Pro, og derfor kommer den med samme høje kvalitet og anderledes design. Modellen er nemlig udformet som en form for arm i stedet for en pistol.

Denne er meget moderne og den bedste massagepistol til den forbruger, der ønsker et nymodens stykke værktøj, der kommer med den nyeste indmad plus en høj alsidighed. Denne høje alsidighed ses blandt andet i de hele 5 medfølgende massagehoveder, som hver især passer til en specifik opgave. Herudover er der 5 hastighedsindstillinger.

Med app og OLED-skærm

TheraGun Elite Massageapparat kan levere muskelbehandling på et højt niveau til den kræsne forbruger, og det kan blandt andet ses via den informative OLED-skærm. Her kan man nemlig følge med i hastigheden og det tryk, der lægges på musklerne. Derudover er der en tilhørende app til telefonen, som man kan tilgå via Bluetooth. Via denne kan man få adgang til en lang række data om behandlingen.

Dette produkt vil tillige være den bedste massage pistol til den bruger, der ikke ønsker støj: Denne er meget støjsvag takket være den innovative Quiet Force Teknologi, der er op til 75 procent mere lydsvag end de tidligere modeller. Der er en batteritid på 2 timer, hvilket dog ikke er det højeste på markedet, en strøm-adapter samt en taske til opbevaring og rejser.

Specifikationer ved TheraGun Elite Massageapparat – nøgleoplysninger
🔴 Producent: TheraGun
🔴 Type: Massage pistol / Massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 5
🔴 Antal niveauer for hastighed: 5
🔴 Batteritid: Op til 2 timer

Fordele ved TheraGun Elite Massageapparat
 Testvinder i massage pistol test
 Opdateret version fra TheraGun
 5 massagehoveder
 Med tilhørende app
 Stillegående takket være Quiet Force Teknologi


Kica Feiyu Massage Pistol

4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk
11 timers batteritid
4 hastighedsniveauer

Kica Feiyu Massage Pistol

Forhandler Pris

Annoncer

749,00 Læs mere
778,00 Læs mere
778,00 Læs mere
849,00 Læs mere
Elsalgaalborg.dk 999,00 Læs mere

 

Kica Feiyu Massage Pistol har ikke været medtaget i en massage pistol test, men til gengæld er denne en brugerfavorit blandt kunderne hos Amazon.co.uk. Brugerne er så imponerede, at de i gennemsnit tildeler den 4,8 ud af 5 stjerner. Der uddeles ros til flere aspekter, mens især nævnes det flere gange, at denne massagepistol er meget kraftfuld og har en særdeles høj kvalitet. En af brugerne skriver: ”I love it. The aluminium body is lightweight, easy to hold and sturdy. One month on, I’ve not had to charge it yet, so battery is not bad either. It’s good for general massage and really amazing for warm ups and cool down”. En anden bruger opsummerer oplevelsen således: “Incredible well built and powerful massage gun”.

Til dybdemassage og smertebefrielse

Kica Feiyu Massage Pistol vil være den bedste massagepistol til den forbruger, der ønsker et apparat, der kan assistere med en grundig dybdemassage, som kan befri kroppens muskler for smerter. Her er tale om en version med et klassisk massage pistol design med en flot enkelthed og høj elegance.

For at kunne levere en stærk behandling af hele kroppens struktur medfølger der 4 forskellige massagehoveder, der hver især er skabt til specifikke opgaver og typer af massage. Herudover er der i alt 4 niveauer for hastigheder, som kan anvendes til at justere den kraft, der behandler kroppen.

Lang batterilevetid

Kica Feiyu Massage Pistol udmærker sig på mange områder og ikke mindst angående batterilevetiden. Denne er nemlig på op til 11 timer, hvilket er virkelig meget, og derefter skal det blot genoplades. Der er ligeledes fokus på brugervenlighed, som gør den nem at bruge.

Håndtaget er ergonomisk, hvilket betyder, at man får et fint greb selv efter lang tids brug, og så sikrer det gode greb også, at man kan udføre massagen bedst muligt. Hertil er den meget let med en vægt på kun knap 500 gram.

Specifikationer ved Kica Feiyu Massage Pistol – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Kica
🔴 Type: Massage pistol / Massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 4
🔴 Antal niveauer for hastighed: 4
🔴 Effekt: 30 watt
🔴 Batteritid: Op til 11 timer

Fordele ved Kica Feiyu Massage Pistol
 Brugerfavorit
 Leverer grundig dybdemassage
 Flot og enkel
 4 massagehoveder og 4 hastighedsindstillinger
 Godt greb og lav vægt


Beurer MG100 Massageapparat

4 massageprogrammer
Med on/off infrarød varme
5 massagehastigheder

Beurer MG100 Massageapparat

Forhandler Pris

Annoncer

-0,02 Læs mere
749,00 Læs mere
749,00 Læs mere
778,00 Læs mere
779,00 Læs mere
Apuls.dk 897,00 Læs mere
949,00 Læs mere
1.699,00 Læs mere

 

Beurer MG100 Massageapparat er ikke blevet medtaget i en massage pistol test udført af eksperter, men vi har alligevel taget denne model med, idet den er lidt anderledes end de gængse massage pistoler.

Her er nemlig tale om et massageapparat, der arbejder ud fra infrarød varme. Dermed varmebehandles der i tillæg til muskelstimuleringen, som kan føre til rigtig gode resultater. Derfor vil denne være den bedste massagepistol til den forbruger, der ønsker at behandle ømme muskler med varme også.

Infrarød varme-behandling

Beurer MG100 Massageapparat arbejder som nævnt med infrarød varme, og denne går ind og påvirker musklerne og deres spændinger. Varmen løsner op for musklernes hårdhed, hvorved de slapper mere af, og det giver færre spændinger. Processen foregår ved, at vævet omkring musklerne varmes op, og blodcirkulationen stimuleres.

Læg mærke til at dette produkt anvender strøm via ledning og ikke batteri. Derfor skal man være i nærheden af en stikkontakt for at kunne anvende varianten. Der er en lang 3-årig udvidet garanti.

Tromme-massage

I tillæg til den infrarøde varme-behandling anvender Beurer MG100 Massageapparat også den såkaldte tromme-massage. Denne betyder, at der via hovedet ”trommes” let på musklerne, hvorved stivheden løsnes op. Denne trommen kan justeres i intensitet, og der findes i alt 5 niveauer for intensitet.

Der medfølger i alt 2 forskellige hoveder, som er fremstillet af holdbart og robust aluminium. Håndtagene er specialdesignede med en belægning af et glidefast materiale, så man får et godt greb. I alt er der 4 massageprogrammer, du kan vælge imellem, så denne model vil være den bedste massagepistol til forbrugere med svage såvel som stærkere muskelømheder.

Specifikationer ved Beurer MG100 Massageapparat – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Beurer
🔴 Type: Massageapparat med infrarød varme
🔴 Antal massagehoveder: 2
🔴 Antal niveauer for hastighed: 5
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Batteritid: Ingen, kører på strøm

Fordele ved Beurer MG100 Massageapparat
 Anderledes variant
 Anvender infrarød varme
 Kører på strøm
 5 niveauer for intensitet
 4 forskellige massageprogrammer


Eleeels X3 Massage Gun

Meget lavt støjniveau
Perfekt til at tage med på farten
Trådløs
Let vægt

Eleeels X3 Massage Gun

Forhandler Pris

Annoncer

1.248,00 Læs mere
1.299,00 Læs mere
Elsalgaalborg.dk 1.599,00 Læs mere

 

Eleeels X3 Massage Gun vil være den bedste massage pistol for den forbruger, der ønsker et avanceret massageapparat, der kan gøre en stor forskel for ømme muskler. Via dens vibrationer kan den løsne op for spændte og ømme muskler, så man opnår en hurtigere restitution.

4 massagehoveder

Eleeels X3 Massage Gun kommer i et enkelt, men robust design, der emmer af kvalitet. Der findes et godt specialdesignet greb til hånden således, at man ikke bliver øm af at holde den. Den lave vægt på 0,79 kilo bidrager yderligere til dette.

Der er i alt 4 massagehoveder, der kan udskiftes let, og disse er specialskabt til at varetage massagen af specifikke områder på kroppen. Herudover er der ligeledes 4 niveauer for hastighed, som man kan vælge imellem. Start gerne blidt ud og øg gradvist, hvis der er brug for det.

10 timers batteri

Eleeels X3 Massage Gun kører på et genopladeligt batteri, og dette kan holde i op til 10 timer. Der medfølger en smart bæretaske, der gør, at man kan anvende produktet derhjemme såvel som på rejsen. Der arbejdes hurtigt og professionelt, og derfor vil denne være den bedste massagepistol til også den krævende forbruger. Der findes Endurance Motion Teknologi for en lang levetid og Quiet Motion Teknologi for en minimal støjgene.

Derudover kommer den med en tydelig indikator for tænd og sluk samt indikator for hastighed.

Specifikationer ved Eleeels X3 Massage Gun – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Eleeels
🔴 Type: Massage pistol / Massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 4
🔴 Antal niveauer for hastighed: 4
🔴 Batteritid: Op til 10 timer

Fordele ved Eleeels X3 Massage Gun
 Høj kvalitet
 Professionelt stykke værktøj
 4 medfølgende hoveder
 Godt batteri
 Stillegående


Viden om: Hvad er en massage pistol, og har du brug for en?

Baseret på ekspertviden fra Nike.com forklarer vi her, hvad en massagepistol egentlig er, og hvad den kan. Spørgsmålet om, hvorvidt du har brug for en, besvares også her.

Hvad er en massagepistol?

Kort fortalt er en massage pistol (også kaldet en massage gun) et højteknologisk massageapparat, der fungerer som et restitutions-værktøj.

Dette værktøj kan visuelt beskrives som en kombination af en boremaskine og en massagebold, der fungerer ved at skabe hurtige og gentagende stød mod kroppen. Hovedet består ofte af skum og gummi, og når det rammer kroppen, påvirker det musklerne på samme måde som hos massøren.

Denne form for massage kaldes percussions-terapi.

Når musklerne påvirkes med denne percussions-terapi, bliver bindevævet omkring musklerne mere smidigt, og dermed vil musklerne føles mindre stive. Påvirkningen er også neurologisk, idet hjernen ved påvirkningen fortæller musklerne, at de skal slappe af.

Husk at når du begynder at anvende dette massageapparat, så skal du starte helt blidt ud og starte på de laveste hastighedstrin. Man skal nemlig ikke angribe musklerne med hård kraft, men i stedet sætte mildt ind.

Du kan bruge produktet på det meste af kroppen, men du bør dog undgå rygsøjle, knogler og de store vaskulære områder. Kvinder bør tillige undgå at massere brystvævet på grund af vibrationerne, der kan være for voldsomme.

Har jeg brug for dette massageapparat?

Eksperterne forklarer, at en massage pistol faktisk er ideel til mange typer af forbrugere.

Den er dog særligt velegnet til personer, der foretager hård, semi-professionel eller professionel træning ofte. Den hurtigere restituering af kroppen vil være kærkommen for denne gruppe, der har brug for en frisk krop hver dag.

Produktet vil tillige være et godt værktøj, hvis man træner op til en bestemt begivenhed – både professionelt eller på motionsplan. Det vil nemlig kunne afhjælpe den stramhed i kroppen, der kan føre til overbelastningsskader.

Endelig vil personer, der døjer med knuder eller lokale smerter, kunne få meget glæde af pistolen, idet den er mere effektiv end den massage, som hænder såvel som en foam roller kan levere.


Guide: Derfor skal du bruge en massage pistol

Baseret på ekspert-råd fra Painhunter.dk og Sportsact.dk giver vi dig her 6 grunde til at anvende en massage pistol:

1. Hurtig restitution

Massage er en af de bedste måder at restituere på efter træning. Det lindrer smerter og ubehag i musklerne og gør dem hurtigt klar igen. Jo hurtigere musklerne restituerer, jo hurtigere kan du komme ud at træne igen.

Hvis man skal have ordentlig massage af en anden person, bør man opsøge en professionel massør, men det kan godt blive en dyr affære. En massage pistol kan her være et fint alternativ, da den i længden vil blive billigere end massøren. Derudover ydes der samme tryk på musklerne, og en massør og en massagepistol vil give samme hurtige restitution.

2. Øget blodgennemstrømning

Blodet løber altid gennem kroppens årer og vener, men når musklerne anvendes eller masseres, så kommer der tryk på, hvorved blodet strømmer hurtigere til og fra hjertet. Det er sundt for kroppen og gør den i stand til at yde mere. Dette kaldes blodgennemstrømning og er en livsvigtig proces for at holde kroppen frisk.

Blodgennemstrømningen øges ofte ved motion, men det sker også ved massage. En omgang med massage pistolen styrker den derfor og giver øget velvære.

3. Rensning af mælkesyre

Når du træner meget intenst, kan du opleve, at der opstår mælkesyre i musklerne. De bliver dermed stive og føles svækkede. Mælkesyre er affaldsstoffer, som kroppen ikke lige umiddelbart kan komme af med på grund af den høje intensitet, men det er ikke farligt. Det fører blot til irriterende stive muskler, der kan vare ved i flere døgn.

Det vil gå væk igen af sig selv i løbet af et par dage, men du kan hjælpe processen på vej ved at anvende en massage pistol. Denne får restitueringen til at gå hurtigere.

4. Bryder arvæv

Dette massageapparat kan endvidere være med til at formindske uønskede ar, idet det kan få huden til at slappe mere af. Det fungerer ved, at du fører produktet hen over arvævet, hvorved vævet strækkes på kryds og tværs – dermed slapper huden mere af, og det kan gøre arret mindre synligt.

5. Løsner knuder og myoser

Når man får ømme muskler, kan man opleve at kunne mærke hårde knuder, der gør allermest ondt. Disse knuder – også kaldet myoser – er dele af musklerne, der er mere spændte end resten, og disse kan være meget smertefulde. Ofte findes de omkring nakken og skuldrene, hvor det kan trække op mod hovedet og give hovedpiner.

Massage pistolen kan have en ”opløsende” effekt på knuderne, idet vibrationerne får dette muskelområde til at slappe mere af. Derved løsner knuden sig op.

6. Hjælper dem, der ikke motionerer nok

Det er langt fra alle, der får motioneret nok i løbet af dagen – især hvis man arbejder på kontor. Ofte påvirkes blodomløbet negativt, så blodgennemstrømningen bliver langsommere. Det giver en dårligere rensning af kroppen og en ringere tilførsel af ilt. Selv om man ikke motionerer, kan massage pistolen sætte gang i musklerne, der igen sætter gang i blodomløbet.


FAQ

Hvilken massagepistol er bedste at købe?
Den bedste massagepistol at købe er den model, som passer bedst til dine ønsker og præferencer. På den måde er du sikker på, at den lever op til dit brugsformål. Et godt bud på en praktisk massagepistol er den fra Musclepain, som blandt andet bruges af kvindelandsholdet i håndbold.
Hvordan vælger jeg den rette massagepistol?
Du vælger den rette massagepistol ved at overveje, hvad dine behov er. For eksempel kan du slippe af sted med en billigere model, hvis du kan skal bruge den fra tid til anden, imens det er bedre at købe en af en god kvalitet, hvis du skal bruge den ofte.
Er massagepistoler pengene værd?
Ja, massagepistoler kan helt bestemt være pengene værd, uanset om du dyrker meget sport eller har et stillesiddende job. Begge dele kan føre til ømme og stive muskler, hvilket massagepistolen kan afhjælpe. Dermed kan det være rigtig praktisk at have en god og solid massagepistol derhjemme.
Hvor bør jeg ikke bruge en massagepistol?
Du bør undgå at bruge massagepistolen på dine led, knogler og nerver. Det skyldes, at pistolen er lavet med fokus på at massere musklerne, hvormed det kan gøre skade på de andre dele af kroppen. Dertil bør du ikke bruge pistolen på områder, hvor der er nedsat følelighed.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Gymstick Massage Gun

5 massagehoveder
3 hastighedsniveauer
20 watt motor

Gymstick Massage Gun

 

Gymstick Massage Gun har ikke været medtaget i en massage pistol test, men vi har alligevel valgt at tage denne med, idet her er tale om et velfungerende massageapparat, der ligger i den lavere ende rent prismæssigt. Dermed ikke sagt at kvaliteten er lav, for her findes rigtig meget teknologi og en bygningskonstruktion af stærke materialer.

Materialerne er henholdsvis stål og silikone, og den er robust og slidstærk. Designet er enkelt og simpelt, og den har et kraftigt håndtag, der ligger godt i hånden.

5 massagehoveder

Denne vil være den bedste massage pistol til den forbruger, der ønsker sig høj alsidighed. Der medfølger nemlig hele 5 massagehoveder, der let kan skiftes imellem. Hver især er de skræddersyede til specifikke muskelpåvirkende formål, og de inkluderer et kuglehoved, et U-hoved, et kugle-fingerhoved, et fladt hoved og en spiral.

Kuglehovedet leverer en målrettet massage til skuldre, nakke og ben. U-hovedet er skabt til ryg, læg, underarme og ankler. Kugle-fingerhovedet er designet til håndflader. Det flade hoved vil være det oplagte valg til lår. Endelig er spiralen god til massage af led.

3 niveauer for hastighed

Gymstick Massage Gun er yderligere udstyret med muligheden for at anvende 3 forskellige hastigheder, der påvirker kroppen med stigende intensitet. Start altid med den laveste for ikke at komme til at skade i allerede trætte muskler.

Herudover kører den på batteri, der har en levetid på op til 5 timer. Motoren er stærk på 20 watt, og der medfølger en smart rejsetaske, der gør, at man let kan tage den med på ferien. Denne vil tillige være den bedste massagepistol til både hobbymotionisten eller den mere professionelle, da den er meget alsidig.

Specifikationer ved Gymstick Massage Gun – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Gymstick
🔴 Type: Massage pistol / Massage gun
🔴 Antal massagehoveder: 5
🔴 Antal niveauer for hastighed: 3
🔴 Effekt: 20 watt
🔴 Materiale: Stål og silikone
🔴 Batteritid: Op til 5 timer

Fordele ved Gymstick Massage Gun
 Prisvenlig
 Robust
 Med 5 hoveder
 3 hastighedsniveauer
 Til både hobbymotionisten og den mere professionelle forbruger


Massagepistol Test 2021: Disse kilder har vi anvendt

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Brugeranmeldelser 🇬🇧

Nogle af modellerne har ikke været testet af eksperterne. Her har vi i stedet set nærmere på, hvad brugerne mener. Det drejer sig om brugeranmeldelser af følgende:

Læs mere om hvad brugerne mener om TheraGun Elite Massageapparat hos Amazon.co.uk.

Læs mere om hvad brugerne mener om Kica Feiyu Massage Pistol hos Amazon.co.uk.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på elektroniske forbrugerprodukter. Magasinet skriver artikler om nyheder, trends, guides med videre og foretager løbende produkt-tests. I denne omgang gælder det en test af de bedste massage pistoler. Modellen TheraGun Mini Massageapparat er inkluderet her. Læs mere hos Cnet.com.
Menshealth.com 🇺🇸
Menshealth.com er verdens største sundhedsmagasin for mænd med fokus på træning, livsstil, kost, sex med videre. Magasinet har her foretaget en test for at finde frem til markedets bedste massage pistoler. Modellen TheraGun Mini Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs testen i sin fulde længde hos Menshealth.com.
Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er et internationalt teknologimagasin, der har fokus på at foretage sammenligningstests af elektroniske forbrugerprodukter, hvorefter der skrives grundige anmeldelser. Her har magasinet foretaget en test af de bedste massage guns på markedet. Modellen TheraGun Pro Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs hele testen hos Techgearlab.com.
T3.com 🇬🇧
T3.com er et internationalt teknologimagasin, der både skriver nyheder, artikler, trends, guides og udfører tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter. I denne omgang har magasinet foretaget en test af de bedste massage pistoler på markedet. Modellen TheraGun Elite Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs testen i sin fulde længde hos T3.com.
Verywellfit.com 🇺🇸
Verywellfit.com er et sundhedsmagasin, der leverer ekspert-råd, øvelser, guides, artikler, opskrifter og tests til deres læsere inden for sundhedsfeltet. I denne omgang har magasinet foretaget en test af de bedste massagepistoler på det amerikanske marked. Modellerne TheraGun Pro Massageapparat og TheraGun Elite Massageapparat er inkluderet i testen. Du kan finde testen i sin helhed hos Verywellfit.com.
Womenshealthmag.com 🇬🇧
Womenshealthmag.com er den kvindelige ækvivalent til Men’s Health. Det vil sige et sundhedsmagasin for kvinder med fokus på træning, livsstil, forhold, kost og sundhed generelt. Her har magasinet foretaget en test af de bedste massage pistoler på markedet. Modellerne TheraGun Pro Massageapparat og TheraGun Mini Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs mere om hele testen hos Womenshealthmag.com.

Andre relevante tests og artikler

Vi har i denne massage pistol test artikel set nærmere på markedets bedste varianter inden for dette felt.

Den bedste massage pistol vil være et rigtig godt redskab efter hård træning, hvor musklerne gerne skal komme lettere til hægterne igen. Hvis du generelt træner meget, så vil det være en god ide at investere i et pulsur, som kan hjælpe dig til at følge udviklingen i din form. Hvis du er i tvivl om, hvilke af disse ure der vil være den mest optimale match for dig, kan du hente inspiration i vores pulsur test artikel.

Pulsure og løbeure minder meget om hinanden, og deres funktioner kan ofte overlappe en del. Mange løbeure kommer også med en pulsmålings-funktion, så det kan være, at et løbeur vil være et bedre valg for dig. Vil du vide mere om løbeure generelt og se de mest velfungerende på markedet, kan du konsultere vores egen løbeur test artikel.

Træner du for at komme i bedre form eller tabe dig, vil det være en god ide at købe en skarp badevægt, der kan vise dig, om du er på vej i den rigtige retning. Der findes mange modeller, der varierer i, hvor avancerede de er, og nogle er helt simple, hvor andre kan foretage mange typer af målinger. Ønsker du viden om hvilke, der er de bedste, kan du hente inspiration i vores badevægt test artikel.