De 21 bedste massagepistoler i test - Kom de ømme muskler til livs i dag

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: oktober 4, 2023.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

De 21 bedste massagepistoler i test - Kom de ømme muskler til livs i dag

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Massagepistoler er nyttige og brugbare for enhver – uanset om du vil lindre smerter og spændinger, eller blot vil forebygge eventuelle fremtidige skader. Maskinerne fungerer ved at give masserende og gentagende stød til musklerne – også kaldet slagterapi. Du bestemmer selv, om du vil have blid eller hård massage, vibrations-, roterende – eller en mere kraftig pulserende massage, og du kan også vælge massagehoveder med forskellige funktioner.

For at hjælpe dig med at få et overblik over det store udvalg af massagepistoler, har vi samlet de 21 bedste modeller ifølge vores analyse – herunder både testvindere og ekspertfavoritter. Vi gennemgår massagepistolerne hver for sig, så du får et dybdegående billede af både fordele og ulemper, og hvem den specifikke maskine henvender sig til.

Så læs med herunder og bliv klogere på massagepistoler, så du kan finde lige netop den, der passer bedst til dig og dine behov.

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af massagepistoler, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

Tidligere ændringer:

29. juni 2023

Den 29/06/2023 inkluderede vi Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol i vores artikel. Vi mener, at dette er en førsteklasses enhed, der fortjener en plads på vores liste, da den er udstyret med en unik varm/kold-funktion, temperaturjustering og optimal 8 mm slagkraft, der alt sammen øger dens værdi.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 21 bedste massagepistoler i test-guiden 2023:

Vis flere +

Vis mindre -

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte massagepistoler

Se hele tabellen

5 ting du skal overveje, før du køber massagepistol

 • Batteritid

  De fleste massagepistoler har en batteritid på omkring 2-3 timer, dog findes der også modeller med både længere og kortere batteritid. Hvis du er fysioterapeut eller er seriøst med din træning, bør du overveje en massagepistol med lang batteritid (gerne 5-6 timer).

  Er du derimod mere casual med træningen, og skal du kun masseres i ny og næ, er batteritiden mindre vigtig. I den forbindelse er det også vigtigt at overveje opladningstiden, i og med det kan være frustrerende at skulle vente 6-8 timer på at oplade en massagepistol fuldt op, hvis du eksempelvis står og skal bruge den nu og her. De hurtigste opladningstider er typisk omkring 2-3 timer.

 • Hastighedsindstillinger

  Det er vigtigt at have en massagepistol, hvor styrkeindstillingerne kan justeres, da hver enkel muskelgruppe har forskellige behov. Selv om styrkeindstillingerne varierer fra model til model, er en model med 5-10 styrkeindstillinger velegnet til almindelig brug. Nogle modeller har 30 indstillinger, hvilket giver større tilpasningsevne og fleksibilitet, og hvis du masserer et mere sart område, som f.eks. ved læggen eller området omkring en knogle, skal du bruge lavere styrke.

  Masserer du derimod en større muskel, som eksempelvis baglåret, kan du med fordel bruge højere styrke. Vi anbefaler altid, at du starter på et lavt niveau og derefter justerer efter behov, så dine muskler vænner sig til massagen.

 • Tilpasningsmuligheder

  De fleste massagepistoler kommer med en række forskellige massagehoveder, som bruges til at massere bestemte områder af kroppen. Kuglehovedet er f.eks. velegnet til at massere knuder, mens gaffelhovedet velegner sig til større muskelgrupper som ryg, ben og balder. Kilehovedet er derimod designet til områder som lænden og skuldrene, som kan være noget vanskeligere at komme til.

  Der findes endnu flere forskellige hoveder til din massagepistol, så det er en god idé på forhånd at tænke over dine behov samt hvilke muskelgrupper, du oftest skal behandle, inden du vælger massagepistol. På den måde er du sikker på, at det nødvendige udstyr til dine behov medfølger.

 • Pris

  Dyrere massagepistoler koster op til 4.000 kr., mens billigere alternativer koster mellem 400-500 kr. Prisen bestemmes ud fra hvor mange styrkeindstillinger samt hvor meget tilbehør massagepistolen har. Vi anbefaler, at du først og fremmest overvejer dine behov, men selvfølgelig også dit budget.

  Ved du allerede nu, at du skal bruge massagepistolen ofte og i længere sessions ad gangen, er det klart værd at investere i en dyrere model. Skal den derimod kun bruges en gang imellem, kan du med fordel gå efter en af de lidt billigere pistoler, der stadig kan bruges til effektivt at løsne op i muskelspændinger m.m.

 • Forbruger- og ekspertanmeldelser

  Forbrugeranmeldelser giver dig et indblik i, hvordan massagepistolen fungerer i praksis, og hvor brugervenlig modellen er, mens ekspertanmeldelser giver en dybere forståelse for massagepistolens tekniske egenskaber, samt hvordan den klarer sig sammenlignet med andre modeller på markedet.

  Vi anbefaler altid, at du læser forskellige anmeldelser, så du f.eks. kan få viden om en given model passer til de smerter, du døjer med. På den måde giver du dig selv de bedste forudsætninger for at foretage det rette køb, og netop derfor har vi valgt både at inkludere forbruger- og ekspertanmeldelser i vores artikel.

arrow-more

Musclepain PRO - robust massagepistol med mange tilhørende massagehoveder

Forbrugsguiden anbefaler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check 4,6/5 stjerner på Trustpilot

Dagens bedste priser og tilbud på Musclepain PRO:

 • Brugt af danske fysioterapeuter og atleter
 • 10 forskellige hastighedsindstillinger
 • Giver professionel dybvævsmassage

Forbrugsguidens vurdering

Efter vores test af PRO fra Muscleplain er vi ikke tvivl om, at massagepistolen kan bruges af enhver – hvad enten du har eksisterende smerter og spændinger eller blot vil bruge den til at forebygge og reducere spændinger. Massagepistolen har god effekt og slagdybde, og med de medfølgende hoveder og 10 hastigheder kan du nemt komme ind til enhver øm muskel – noget vi efter egen test kan konkludere er ganske korrekt.

Derudover er massagepistolen fremstillet i robuste materialer, der gør, at den ligger godt i hånden – og her kan kvaliteten også mærkes. Det er desuden en af de mest lydløse massagepistoler i vores oversigt, og så er selve displayet super responsivt. Du kan altså nemt skifte hastighed, men hvis du rammer skærmen med låret, kan du også ved et uheld komme til at slukke for den – så vær påpasselig under brug. Skærmen trænger i ny og næ også til en tur med kluden, idet den bliver en smule fedtet med fingeraftryk. Det er dog for os at se små ulemper, der let opvejes af den høje kvalitet, letvægtsdesignet og den effektive massage, du får – og lige præcis derfor er den vores anbefaling.

Fordele

 • 10 hastighedsindstillinger
 • 6 medfølgende massagehoveder
 • Anvendes af professionelle
 • LED touch-display

Ulemper

 • Nemt modtagelig overfor fingeraftryk
 • Meget responsivt display

Musclepain PRO hører til i topklassen, hvilket afspejles i prisen. Til gengæld får du høj kvalitet og et massageapparat, der tilmed bruges af professionelle fysioterapeuter og atleter fra kvindelandsholdet i håndbold. Efter egen test af massagepistolen kan vi konkludere, at den overordnede kvalitet er høj, og at den effektivt lindrede muskelspændinger i læggen efter en løbetur.

Anmeldelse: Produktanalyse af Musclepain Pro

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 10
 • Vægt: 0,7 kg
 • Effekt: 20 W
 • Batteritid: 7 timer
 • Slagdybde: 12 mm
 • Antal tilbehør: 6

Med 6 massagehoveder
MusclePain PROs alsidighed fornemmes i tilbehøret – der medfølger nemlig hele 6 hoveder, der hver især passer til specifikke steder på kroppen. På den måde kan alle dine muskler behandles hjemmefra på professionel vis.

Herudover er massagepistolen robust og af holdbare materialer, så du kan bruge den i mange år. Designet er maskulint, men elegant, og med fokus på enkelhed og funktionalitet. Den ligger godt i hånden med et solidt greb, og så vejer den ikke ret meget – kun 718 g.

Mange hastigheder
Ud over de 6 massagehoveder har maskinen også 10 hastighedsindstillinger at vælge imellem. Det betyder, at du let kan finde præcis den intensitet, der passer til det område, du behandler, så du hurtigt kan afhjælpe stiv- og ømhed og blive klar igen.

Massagepistolen er desuden oplagt til dig, der sætter pris på støjsvag afslapning – modellen er nemlig ganske stille i brug. Derudover får du en slagdybde på 10 mm og en effekt på 20 W – den kan altså godt arbejde sig godt ned i musklerne. Batteritiden ligger på op til 7 timer, hvilket er udmærket, og som en bonus er der et smart touch-display med lys. Massagepistolen kan altså stort set det hele, hvilket også forklarer hvorfor det er den bedste sælgende i Danmark.

Læs vores fulde anmeldelse af Musclepain Pro her.

Mere om Musclepain PRO

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 10
 • Vægt: 0,7 kg
 • Effekt: 20 W
 • Batteritid: 7 timer
 • Slagdybde: 12 mm
 • Antal tilbehør: 6

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Nordic Wellness POWER - kraftfuld og støjsvag massagepistol 

Bedste massagepistol til prisen

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check Den foretrukne massagepistol på Rigshospitalet
 • check 4.7/5 stjerner på Trustpilot
 • check "Bedst i test" hos Dinmassagepistol

Dagens bedste priser og tilbud på Nordic Wellness POWER :

 • Kraftfuldt genopladeligt batteri
 • Udbredt blandt behandlingsklinikker og fagfolk
 • CE og RoHS godkendt

Forbrugsguidens vurdering

POWER ligger solidt placeret i midten af markedet i forhold til pris. Du får dog flere massagehoveder og -hastigheder end andre tilsvarende modeller, så det kan bestemt være det værd at opgradere til Nordic Wellness’ maskine, hvis du ofte har behov for at bruge massagepistolen. Modellen er nemlig kraftig og tilmed det foretrukne valg på Rigshospitalet og andre behandlingsklinikker, hvilket for os er en indikation på, at det er et solidt kvalitetsvalg. I og med du får relativt meget for den konkurrencedygtige pris, er POWER derfor for os at se blandt de bedste massagepistoler til prisen.

Forhandleren er bedømt til 4,7/5 stjerner på Trustpilot, hvilket både vidner om god service samt at produkterne er af høj kvalitet.

Fordele

 • Trådløs og nem at bruge
 • Touch skærm
 • Støjsvag
 • 6 massagehoveder
 • Ledningsfri og nem at håndtere

Ulemper

 • Tungere end andre modeller

Nordic Wellness POWER er en kraftig model med større udvalg af massagehoveder og -hastigheder end tilsvarende modeller, hvilket gør den til et godt valg for den seriøse atlet. Den er dertil brugt på Rigshospitalet samt andre behandlingsklinikker.

Anmeldelse: Produktanalyse af Nordic Wellness POWER

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 30
 • Vægt: 1,3 kg
 • Effekt: 60 W
 • Slagdybde: 14 mm
 • Antal tilbehør: 6
 • Batteritid: 5 timer

Trådløs massagepistol med en praktisk rejsetaske
POWER fra Nordic Wellness fremmer din restituering efter en hård træning ved effektivt at massere dine muskler. Den er dertil ledningsfri, så du nemt kan finde den frem, hvis du er øm eller døjer med smerter – du kan derfor også nemt have den med i fitnesscentret.

Pistolen har derudover 6 forskellige massagehoveder, som du kan skifte mellem baseret på dine behov. De er hver især gode til specifikke områder af kroppen, så du altid får den mest optimale massage. Når du er færdig med at bruge pistolen, kan du hurtigt og nemt pakke den væk i den praktiske, medfølgende rejsetaske, så du altid har styr på, hvor tingene er.

Mange hastighedsindstillinger at vælge mellem
Der er 30 massagehastigheder, der rammer mellem 1200 og 3600 RPM. Der er altså både til den uerfarne nybegynder og den garvede atlet. På trods af de høje vibrationshastigheder, er maskinens lydniveau faktisk ret lavt (omkring 40 dB), hvilket er ganske imponerende. Du tænder og indstiller massagepistolen via en brugervenlig touchskærm på toppen, som alle nemt kan bruge – uanset teknisk kyndighed.

Mere om Nordic Wellness POWER

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 30
 • Vægt: 1,3 kg
 • Effekt: 60 W
 • Slagdybde: 14 mm
 • Antal tilbehør: 6
 • Batteritid: 5 timer

Pro Elite - massagepistol udviklet af topatleter 

Bedste massagepistol til atleter

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Pro Elite:

 • 30 hastigheder
 • Langvarig batteritid på 6 timer og med hurtig opladning
 • Display viser hastighed og batteritid

Forbrugsguidens vurdering

Massagepistolen fra Nordicvibegun er et kraftfuldt, fleksibelt og brugervenligt redskab til at øge din velvære, og med 30 forskellige hastigheder kan du være sikker på, at den også kan hjælpe dig. Modellens RPM ligger på mellem 1.000-3.500, mens slagdybden er på 12 mm, hvilket giver en god balance mellem blød massage og dybvævsmassage.

Selvom designet er til den tunge side, er det også et tegn på modellens kvalitet og holdbarhed. Og faktisk giver tyngden et mere stabilt greb under brug, hvilket forbedrer den samlede massageoplevelse. Desuden gør faktorer som hurtig opladningstid på 2-3 timer, et display, der viser hastighed og batteritid, samt en praktisk rejsetaske massagepistolen til et godt valg for især atleter og erfarne sportsfolk.

Fordele

 • 6 ekstra tilbehør
 • Moderne og praktisk rejsetaske
 • 12 mm massagedybde
 • 100 dages returret
 • Fås i kulfiber eller sort

Ulemper

 • Designet er til den tungere side

Pro Elite har en lang batteritid på helt op til 6 timer pr. opladning, og så er modellen designet til at klare de mest krævende massagesessioner. Og på trods af at modellens batteritid varierer afhængigt af intensiteten, er den stadig dobbelt så lang som markedets gennemsnitlige 3 timer.

Modellen er derfor velegnet til atleter, der har brug for at fremskynde restitution. Med det sagt kan den selvfølgelig også bruges af alle andre, f.eks. kontormedarbejdere, som vil lindre muskelsmerter- og spændinger.

Specifikationer

 • Batteritid: 6 timer
 • Vægt: 1,5 kg
 • Slagdybde: 12 mm
 • Hastighedstrin: 30
 • Antal tilbehør: 6
 • Effekt: ?

Udviklet af atleter
Massagepistolen fra Nordicvibegun, som er stiftet af atleter, er specifikt designet til at imødekomme de helt små detaljer i fysisk restitution og vedligeholdelse af muskler. Det understøttes bl.a. af, at håndboldspilleren, Christopher Hansen, fra GOG Håndbold bruger massagepistolen til at hjælpe med sin restitution.

Design der er let at tilpasse
Modellen har 30 forskellige hastigheder, hvilket giver dig en bred vifte af muligheder alt efter dine behov, og sammenlignet med markedet er modellens massagedybde på 12 mm den optimale blanding af blødvævsmassage og dybvævsmassage, hvilket gør den til et alsidigt værktøj til alle former for lindring.

Modellens RPM (1.000-3.500) betyder dertil, at maskinen giver effektiv massage, der hjælper med at berolige ømme muskler, øge blodgennemstrømningen og reducere risikoen for skader.

TIP: Du kan bruge 12 mm massagedybde kombineret med flere omdrejninger pr. minut for at opnå myofasciel lindring, hvilket hjælper med at forhindre sammenvoksninger i bindevævet og mindsker spændinger i fascien, hvilket ellers kan begrænse din bevægelighed.

Bekvemmelighed og brugervenlighed
Modellen fra Nordicvibegun er ikke blot kraftfuld, men også praktisk, da den med sin opladningstid på 2-3 timer hurtigt er klar til brug, og den er hertil også nem at tage med på rejse. Som en ekstra bonus er den også nem at have med i fitnesscentret eller til håndboldtræning, da en praktisk rejsetaske medfølger ved køb. Derudover har massagepistolen et display, der viser hastighed og batteritid, så du altid har et komplet overblik over din massagesession.

Mere om Pro Elite

Specifikationer

 • Batteritid: 6 timer
 • Vægt: 1,5 kg
 • Slagdybde: 12 mm
 • Hastighedstrin: 30
 • Antal tilbehør: 6
 • Effekt: ?

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Nordic Wellness PRO - letvægts massagepistol med mange hastighedsindstillinger

Bedste brugervenlige massagepistol

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check 4,7/5 stjerner på Trustpilot

Dagens bedste priser og tilbud på Nordic Wellness PRO:

Nordic-wellness
På lager
999 kr.
Summer Sale: Spar op til 60%
 • Let, brugervenligt design med praktiske funktioner
 • Kraftfuld massage i op til 7 timer
 • Hurtig og effektiv massage

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler PRO fra Nordic Wellness fordi du får en letvægts maskine, der gør det nemt at ramme ethvert område på kroppen. Maskinen har flere medfølgende massagehoveder end andre pistoler samt en masse hastighedsniveauer. Derudover får du lang batteritid, så du kan masseres i selv lange sessioner ad gangen.

Forhandleren får positive anmeldelser på Trustpilot med 4,7/5 stjerner, hvor især brugervenligheden skinner igennem som værende en stor bonus. Efter egen test af modellen kan vi kun sige, at vi er enige, hvorfor den for os at se er blandt de mest brugervenlige massagepistoler på markedet lige nu.

Fordele

 • Bærbar og kompakt
 • Stærk motor
 • Stilrent design
 • Leveres med en rejsetaske
 • 6 massagehoveder

Ulemper

 • I den mellemhøje prisklasse

PRO fra Nordic Wellness er til dig på udkig efter en solid massagepistol med lang batteritid og mulighed for kraftig massage – det er nemlig lige præcis tilfældet med modellen her, som kan massere i helt op til 7 timer (dog afhængig af hvilket niveau du kører på).

Anmeldelse: Produktanalyse af Nordic Wellness PRO

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 10
 • Vægt: 0,8 kg
 • Effekt: 20 W
 • Slagdybde: 13 mm
 • Antal tilbehør: 6
 • Batteritid: 7 timer

Nem at transportere
Nordic Wellness PRO er en letvægts model, der kun vejer 800 g. Det betyder, at den er nemt at bruge og nem at transportere. Transporten bliver endnu nemmere fordi du kan pakke massagepistolen og de seks medfølgende hoveder den i en praktisk rejsetaske, så du altid ved, hvor de er henne.

Det store udvalg af massagehoveder gør det samtidig muligt at ramme alle områder på kroppen og lindre ømme muskler og led efter en lang dag eller en hård træning. Du kan derudover vælge mellem 10 hastigheder mellem 1400 og 3200 RPM. Motoren er desuden kraftig med en effekt på 20W, men på trods af den høje motorkraft er massagepistolen stadig støjsvag, så du ikke forstyrrer dem omkring dig. Du kan bruge massagepistolen i op til fire timer mellem hver opladning, hvilket gør den ekstra oplagt som rejsemodel.

Garanti i 2 år
Batteriet holder i op til 7 timer, hvilket gør den perfekt til brug på farten. Den leveres også med en 2-årig garanti for ekstra ro i sindet.

Mere om Nordic Wellness PRO

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 10
 • Vægt: 0,8 kg
 • Effekt: 20 W
 • Slagdybde: 13 mm
 • Antal tilbehør: 6
 • Batteritid: 7 timer

Flowgun GO 2.0 - let og kraftfuld massagepistol

Bedste praktiske massagepistol

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check "Bedst i test" hos Inspekto Sverige
 • check 4,7/5 stjerner på Trustpilot
 • check 4,8/5 stjerner hos Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Flowgun GO 2.0:

 • Ergonomisk designet
 • 6 massagehoveder og justerbar intensitet
 • Fleksibel, ledningsfri betjening

Forbrugsguidens vurdering

Flowgun GO 2.0 skiller sig ud på markedet ved det praktiske design og de fleksible muligheder for massage. Med modellen får du 6 udskiftelige hoveder og 5 vibrationsniveauer, så du kan vælge den massage, som passer bedst til dine behov. Derudover kommer pistolen i et ergonomisk og praktisk design.

Den er lille og vejer ikke ret meget, og lyden er diskret. Det betyder, at modellen er særligt velegnet til dig, der gerne vil have en massagepistol, som egner sig til at blive brugt når du er på farten.

Fordele

 • Brugt af professionelle atleter
 • Lille og let massagepistol
 • Maks. 3200 slag i minuttet
 • 5 vibrationsniveauer og 6 udskiftelige hoveder
 • Støjsvag med mellem 30 og 55 dB
 • Let vægt og diskret

Ulemper

 • En smule kort batterilevetid

Flowlife Flowgun GO 2.0 er ergonomisk designet til folk, der ønsker en massagepistol med en stærk motor, der samtidig er meget støjsvag. Den har nemlig et patenteret støjreduktionssystem, der gør den super stille, så du kan bruge den uden at forstyrre andre.

Anmeldelse: Produktanalyse af Flowgun GO 2.0

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 5
 • Vægt: 0,9 kg
 • Effekt: 30 W
 • Batteritid: 5 timer
 • Slagdybde: 10 mm
 • Antal tilbehør: 6

Interessant letvægts massagepistol
Med Flowgun GO 2.0 fra Flowlife får du et produkt af høj kvalitet, som kommer med flere fordele. Modellen er kendetegnet ved at være lille og let, og det gør den nem for dig at håndtere, når du skal bruge den. Med op til 3200 slag i minutter kan du bruge pistolen til mange ting, som gavner din krop.

Det kan være at øge blodcirkulationen, stimulere bindevæv og udløse triggerpunkter. De mange muligheder betyder, at du kan bruge Flowgun GO 2.0 uanset, om du er idrætsudøver på højt plan, eller om du slet ikke dyrker motion. Massagepistolen kommer med 5 vibrationsniveauer og 6 udskiftelige hoveder. Det betyder, at du kan tilpasse din behandling til lige præcis dig, din krop og dine specifikke behov.

Flow massage på farten
Et plus ved Flowgun GO 2.0 er, at pistolen kommer i et ergonomisk design. Samtidig vejer den ikke ret meget, og lyden er diskret. Alt i alt betyder det, at pistolen er meget brugervenlig, og at den er nem at have med på farten.

Det sidste er en stor fordel i praksis, fordi du på den måde kan få masseret din krop, selvom du er på vej fra A til B. Det kræver imidlertid, at massagepistolens batteri kan holde, og det er langt hen ad vejen tilfældet for Flowgun GO 2.0 Du får ikke den allerlængste batterilevetid, men i mange tilfælde er den tilstrækkelig.

Hvad siger brugere om Flowgun GO 2.0?

Massagepistolen fra Flowlife er desuden meget populær blandt kunderne hos Google Shopping. Her har forbrugerne vurderet produktet til en samlet score på 4,9/5 stjerner. Det vidner om modellens gode kvalitet, som også kommer til udtryk ved, at du får to års garanti. Derudover er der en tilfredshedsgaranti på 100 dage, hvor du kan begynde at opleve fordelene ved Flowgun GO 2.0

Mere om Flowgun GO 2.0

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 5
 • Vægt: 0,9 kg
 • Effekt: 30 W
 • Batteritid: 5 timer
 • Slagdybde: 10 mm
 • Antal tilbehør: 6

MusclePain Mini - handy massagepistol med 6 timers batteritid

Bedste rejsevenlige model

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check 4,6/5 stjerner på Trustpilot

Dagens bedste priser og tilbud på MusclePain Mini:

 • Lille og transportabel – nem at have med dig
 • Udviklet i samarbejde med fysioterapeuter
 • Hurtig beroligende dybdegående massage

Forbrugsguidens vurdering

Mini er til dig, der tit er på farten. Modellen er handy og nem at have med rundt med batterilevetid på op til 6 timer. Den har 4 forskellige indstillinger af styrke, så du kan tilpasse styrken alt efter behov. Den har et ergonomisk håndtag, som gør den behagelig at bruge, og netop fordi den er så nem at have med (både i hånden, men også i dens rejsetaske), hvilket vi selv oplevede, da vi testede den, er den vores bud på det bedste rejsevenlige valg.

Fordele

 • Komfortabelt ergonomisk håndtag
 • Lydniveau på kun 25 dB
 • 6 timers batterilevetid
 • Let for hånden, selv efter længere brug
 • 10 hastighedsindstillinger

Ulemper

 • Ikke helt samme effekt som de større modeller

MusclePain Mini er perfekt til dig, der rejser meget. Den har et behageligt ergonomisk håndtag, der gør den nem at bruge, og den er kompakt nok til at kunne være i din bagage. Desuden leveres den med en række forskellige tilbehørsdele, så du kan tilpasse din massageoplevelse. Efter vores egen brug af massagepistolen kan vi også selv konkludere, at den er super praktisk, kraftfuld ift. sin størrelse og har en god batteritid.

Anmeldelse: Produktanalyse af MusclePain Mini

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 4
 • Vægt: 0,4 kg
 • Effekt: 7,5 W
 • Batteritid: 6 timer
 • Slagdybde: 7 mm
 • Antal tilbehør: 4

Designet i Skandinavien
En lille og fiks massagepistol kan have mange fordele, hvis de nyere modeller ofte bliver for store og voldsomme for dig. Særligt hvis du har svagere håndled eller brug for at tage din massagepistol med dig på farten, er størrelsen og vægten afgørende.

MusclePain Mini er en mini-massagepistol med masser af power – på trods af størrelsen.

Modellen er designet i Skandinavien og har et behageligt ergonomisk håndtag, der gør den nem at bruge. Den kan med hurtige vibrationer trænge ned i musklerne og løsne og reducere spændinger og myoser, der kan bygge sig op over tid.

Stor slagstyrke i et lille design til farten
Selvom MusclePain Mini er en af de billigere og mindre modeller, så kan det også være en fordel. Du kan nemt have den med dig, hvis du får brug for massage undervejs på ture og rejser, for vægten er lav og størrelsen handy. Den kan også komme med på arbejde, hvis du har et stillesiddende arbejde foran en skærm, der giver gener i nakke og skuldre.

Batterilevetiden er god med 6 timers brugstid på en fuld opladning. Det giver fin tid til at tage din massagepistol med på tur og bruge den, før den igen skal oplades.

MusclePain Mini er udviklet af eksperter på området og gennemtestet, så massagepistolerne også bliver brugt af professionelle i dag. Det er din garanti for, at massagen virker, selvom den ikke bliver udført af en reel massør.

Med til MusclePain Mini får du 4 forskellige massagehoveder, der har hver sin unikke udformning til at ramme et specifikt område. Du kan bruge dem med 4 forskellige indstillinger af styrke, hvor slagdybden er 7 mm. Det gør, at du kommer ned og arbejder med selve vævet, hvor problemerne ofte er.

Mere om MusclePain Mini

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 4
 • Vægt: 0,4 kg
 • Effekt: 7,5 W
 • Batteritid: 6 timer
 • Slagdybde: 7 mm
 • Antal tilbehør: 4

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

TheraGun Pro - avanceret massagepistol med Bluetooth og app

Testvindende massagepistol

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check Testvinder hos Insider.com
 • check Testvinder hos Esquire.com/uk
 • check Testvinder hos sundhedsmagasinet Verywellfit.com
 • check Editor's Choice hos sundhedsmagasinet Menshealth.com
 • check Anbefalet af sundhedsmagasinet Womenshealthmag.com

Dagens bedste priser og tilbud på TheraGun Pro:

 • Justerbar hastighed og retning af massagehoved
 • Styres via Therabody-appen
 • OLED-display til oversigt over hastighed og tryk

Forbrugsguidens vurdering

TheraGun Pro er en massagepistol af høj kvalitet, der leveres med et væld af funktioner som Bluetooth og en app. Desuden er det et af de bedste massageapparater til dybdegående massage på markedet. Den eneste ulempe er, at lignende modeller fås med flere omdrejningsindstillinger.

Men på trods af denne ulempe mener vi stadig, at modellen er det bedste valg for alle, der leder efter en professionel og behagelig massageoplevelse. Massagepistolen koster mere end gennemsnittet, men har også været med i flere massagepistol test, hvori den har vundet flere, hvilket beviser, at den er alle pengene værd.

Fordele

 • 5 forskellige hastigheder og 4 forskellige tilbehørsdele
 • Stor og professionel
 • 16% mere dybdegående
 • Med Bluetooth og app

Ulemper

 • Lignende modeller fås med flere RPM
 • Høj pris

TheraGun Pro er designet til professionel brug, da den tilbyder fem hastighedsniveauer og et justerbart håndtag for at sikre den bedst mulige massage. Uanset om du er massør og leder efter en fordel i forhold til konkurrenterne, eller om du bare leder efter en måde at lindre trætte muskler på, er TheraGun Pro det rigtige valg.

Anmeldelse: Produktanalyse af TheraGun Pro Massager

Specifikationer

 • Batteritid: 5 timer
 • Vægt: 1,3 kg
 • Slagdybde: 16 mm
 • Hastighedstrin: 5
 • Antal tilbehør: 6
 • Effekt: 15 - 160 W

Bedste massagepistol til den kræsne forbruger
TheraGun Pro er noget for sig, når det kommer til massagepistoler. Modellen ligger klart i den høje ende rent prismæssigt, men til gengæld får man rigtig meget kvalitet. Udformningen er en smule anderledes end en normal ”pistol”, men det er gjort for at opnå en bedre ergonomi, et fastere greb og en bedre muskelstimulation.

Der medfølger 6 forskellige hoveder, som hver især varetager sin særlige funktion af kropsmassage, og derudover er der en variabel hastighedskontrol mellem 1750 og 2400 stød per minut. Varianten kommer i en serie bestående af flere fra TheraGun, hvor versionen her er Pro. Det betyder, at den er den bedste message pistol til den seriøse eller kræsne person, der går efter det bedste af det bedste.

Med app og Bluetooth
PRO er en del kraftigere end de mindre modeller og anvendes af professionelle. Den leverer nemlig en 16% dybere vibrationsmassage end standard-pistolen, og dermed vil behandlingen være mere grundig. Hertil udmærker den sig også ved at have både Bluetooth og en tilhørende app.

Du kan altså kommunikere via telefonen og finde råd og tips til anvendelsen. Via app’en kan du også finde programmer og guides til de forskellige øvelser. Selv om massagepistolen er stor, er den designet til at være lydløst. Det er muligt via den såkaldte Quite Force Teknologi. Der medfølger to batterier for en længere driftstid, og til sammen er den på op til 5 timer.

Hvad siger eksperterne om TheraGun Pro Massageapparat?

TheraGun Pro er blevet testet af 3 forskellige hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinet Techgearlab.com og sundhedsmagasinerne Verywellfit.com og Womenshealth.com. Alle er meget imponerede og giver den gode scorer.

Techgearlab.com er særdeles begejstrede og giver den førstepladsen i deres test. Placeringen som testvinder gives, idet det noteres, at den generelle kvalitet er utrolig høj. Derudover roses den stærke motor, der giver dybdegående massage, og som en bonus medfølger der to batterier.

Eksperterne forklarer endvidere, at det er en fordel med de mange massagehoveder, programmer og niveauer for hastigheder samt muligheden for at kommunikere med telefonen via Bluetooth. Dog nævnes et par minusser – for eksempel den meget høje pris og den lidt høje vægt og størrelse.

Også sundhedsmagasinet Verywellfit.com har testet TheraGun Pro. De tildeler ligeledes modellen en placering som testvinder, idet den kommer med mange funktioner. Disse inkluderer blandt andet hele 6 massagehoveder, en justerbar arm, en tilhørende taske samt en interaktiv app, og eksperterne konkluderer, at den klarer massagearbejdet til punkt og prikke. Oplevelsen opsummeres således: ”Top-of-the-line option with a price tag to match, but with six attachments and an adjustable arm, it definitely gets the job done”.

Mere om TheraGun Pro

Specifikationer

 • Batteritid: 5 timer
 • Vægt: 1,3 kg
 • Slagdybde: 16 mm
 • Hastighedstrin: 5
 • Antal tilbehør: 6
 • Effekt: 15 - 160 W

Perfect Body Massagepistol - prisvenlig massagepistol i god kvalitet

Bedste massagepistol under 750 kr.

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Perfect Body Massagepistol:

 • Håndtag med nano-silikonegel for mere komfort
 • Massagehoveder med meget let kliksystem
 • Fremmer mobilitet og smidighed

Forbrugsguidens vurdering

Apparatet kan alt det, en massagepistol skal kunne – og mere til i forhold til prisen. Den adskiller sig fra andre modeller i prisklassen ved den høje kvalitet og funktionalitet. Denne massagepistol giver god effekt, når målet for eksempel er smertelindring eller optimeret restitution.

For mange har massagepistolen en perfekt balance mellem at være funktionel og simpel at håndtere. Hvis du foretrækker en mere avanceret model med flere hoveder og hastigheder, bør du dog gå efter en anden maskine.

Fordele

 • 6 justerbare hastigheder
 • 4 massagehoveder medfølger
 • Bedst til prisen
 • Op til 5 timers batteritid

Ulemper

 • Er ikke den mest avancerede model på markedet

Massagepistolen fra Perfect Body er inkl. 4 massagehoveder og anbefales til afslappet brug et par gange om ugen. Nano-silikonegelen giver mere komfort og hjælper med at holde den skridsikker.

Anmeldelse: Produktanalyse af Massagepistol

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 6
 • Vægt: 1,3 kg
 • Batteritid: 4 timer
 • Antal tilbehør: 4
 • Effekt: ?
 • Slagdybde: ?

Ergonomisk og effektiv
Denne message pistol er et manøvredygtigt apparat til en fordelagtig pris. Massagepistolen har et moderne sort design i ABS, der kombinerer stivhed og styrke. Håndtaget er ergonomisk i behageligt nano silicone gel, så du får et godt greb.

Med massagepistolen kan du nemt øge kroppens blodgennemstrømning og få ny energi. Modellen er effektiv til at mindske fysisk ubehag som ømhed og muskelstivhed. Placer den på den muskel, som du ønsker at smertelindre, og lad den virke i op til 3 minutter. Ved at gøre det med jævne mellemrum kan du være med til at mindske problemer med blandt andet ryg, nakke og skuldre.

Hvis du træner, kan du bruge massagepistolen til at optimere restitutionen. Modellen vejer 1,5 kg, og vægten er med til at gøre den håndterbar. Batteriet har en lang levetid på mellem 3 og 5 timer, og løber den tør for strøm, skal den oplade i op til 3 timer, før den er klar igen.

6 hastigheder og 4 hoveder
Med massagepistolen får du 4 hoveder med i pakken. De er hver især designet til at virke på forskellige måder. På den måde kan du bedre få det optimale ud af din massage. Hovederne varierer i form og størrelse, og de er lette at kende fra hinanden, så du hurtigt kan skifte mundstykke. Kort fortalt er der et hoved til:

 • Større muskelgrupper
 • Nakken, ryggen og akilles
 • Afslapning af musklerne
 • Dybdegående og nøjagtig massage

Massageapparatet har i alt 6 hastigheder. Ved at justere hastigheden kan du bestemme, om du ønsker blid eller dyb massage. Du kan lade hastigheden afhænge af, hvilken muskel du masserer, og hvor øm den er. Du justerer niveauerne for intensiteten ved at trykke på tænd/sluk-knappen. For hver gang du trykker, bliver hastigheden øget til næste trin. Maskinen slukker, når du trykker efter det 6. trin.

Mere om Perfect Body Massagepistol

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 6
 • Vægt: 1,3 kg
 • Batteritid: 4 timer
 • Antal tilbehør: 4
 • Effekt: ?
 • Slagdybde: ?

Recoverym8 - kraftfuld massagepistol med mange niveauer

God allround-massagepistol

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Recoverym8:

 • Kraftfuld og professionel med 30 justerbare hastigheder
 • Støjsvag, men kraftfuld
 • Praktisk udskifteligt batteri

Forbrugsguidens vurdering

Recoverym8 leveres med seks forskellige massagehoveder, hvilket velegner den til at målrette massagen på specifikke områder af kroppen. Derudover gør CE-, ROHS- og FCC-certificeringerne den til et sikkert valg at bruge.

Modellen har en udmærket batteritid på op til 3 timer, så hvis du leder efter en massagepistol, som kan benyttes hele dagen, er Recoverym8 ikke det oplagte valg. På trods af batteritiden, er modellen stadig et godt valg for dem, der leder efter en effektiv massagepistol.

Fordele

 • Lydsvag i brug 
 • 3200 slag/minut
 • Trådløs
 • Touchscreen med hastighed og batteriindikator
 • CE, ROHS, FCC certificeret

Ulemper

 • Knap så lang batteritid 

Recoverym8 har 30 intensitetsniveauer og er dermed et godt redskab til dem, der leder efter en trådløs massagepistol med flere forskellige indstillinger, som kan dække forskellige massagebehov.

Anmeldelse: Produktanalyse af Recoverym8 

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 30
 • Vægt: 1 kg
 • Effekt: 30 W
 • Batteritid: 3 timer
 • Slagdybde: 12 mm
 • Antal tilbehør: 7

Effektiv motor med støjsvag drift
En effektiv motor er afgørende for at give målrettet massage, der reducerer smerter. Recoverym8 kommer med en 30W-motor, som sikrer dig en massage, der kan hjælpe med at lindre muskelsmerter og spændinger. Motoreren på Recoverym8 har en diameter på 55 mm, hvilket gør den effektiv og mere behagelig end de fleste andre modeller, som typisk har en diameter på 48 mm. Derudover arbejder modellen med 40-60 dB, hvilket gør den lydsvag under brug.

Touchscreen med hastigheds- og batteriindikator
Recoverym8 har også en touchskærm, som gør det nemt at styre intensiteten og mængden af massage, du ønsker. Touchskærmen viser også hvor meget batteri, der er tilbage på massagepistolen, hvilket er en nyttig funktion, hvis du har brugt massagepistolen i lang tid. Modellen vejer omkring 1 kg og er derfor en smule tungere end andre massagepistoler på markedet. Den er dog alligevel håndterbar og nem at bruge.

Mere om Recoverym8

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 30
 • Vægt: 1 kg
 • Effekt: 30 W
 • Batteritid: 3 timer
 • Slagdybde: 12 mm
 • Antal tilbehør: 7

GoRunner Deluxe Alu - deluxe massagepistol til hverdagen

Bedst designede massagepistol

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på GoRunner Deluxe Alu :

 • Dansk design med elegant og strømlinet sort æstetik
 • Fmrestillet af holdbare komponenter i aluminium
 • Fire forskellige massagehoveder og justerbare hastighedsniveauer

Forbrugsguidens vurdering

Med denne massagepistol får du dansk design, som typisk forbindes med god kvalitet. Den er kompakt med et flot ydre, og så følger der samtidig en rejsetaske med, så du kan nyde den alle steder. Den har gode egenskaber, som giver mulighed for en lang og behagelig massage.

Selvom den er i en højere prisklasse end andre massagepistoler, så er pengene godt givet ud med hensyn til både kvalitet og funktionalitet. Er prisen over dit budget, kan du holde øje med om denne massagepistol kommer på tilbud.

Fordele

 • Let at transportere med den medfølgende rejsetaske
 • Kompakt og let konstruktion
 • God kvalitet
 • 4 hastighedsniveauer

Ulemper

 • Højere prisklasse

Den primære fordel ved GoRunner Deluxe Alu er, at den er fremstillet af holdbare aluminiumskomponenter. Det er derfor en langtidsholdbar og effektiv massagepistol, der samtidig også er let i vægt, hvilket gør den nem at bruge for folk i alle aldre og på alle erfaringsniveauer.

Anmeldelse: Produktanalyse af GoRunner Massagepistol DeluxeAlu

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 4
 • Vægt: 0,5 kg
 • Effekt: 15 W
 • Batteritid: 5 timer
 • Antal tilbehør: 4
 • Slagdybde: ?

Aluminiumkabinet i dansk design
GoRunner Deluxe Alu er en flot og moderne massagepistol i dansk design, der kan lindre smerter i musklerne – og spare dig en tur til massøren. Hvad end du sidder meget ved skrivebord, løfter tungt eller bare har problemer med kroppen, så kan Deluxe Alu hjælpe dig med at mindske smerterne. Alle familiens medlemmer kan bruge massagepistolen, og den er guld værd for dig, der har brug for regelmæssig massage.

Modellen er designet af danske GoRunner, som udvikler produkter af høj kvalitet. Det indbefatter bl.a. aluminium, et stærk litium-batteri og en medfølgende rejsetaske, så du altid kan tage massagepistolen med på farten. Apparatet er dertil også let, så du ikke skal anstrenge dig for at bære på det.

Deluxe Alu er både funktionel, men den har også et elegant design. Maskinen er i et sort og strømlinet design, og fordi den er kompakt, er den nem at tage med på ferie, arbejde, eller andre steder, hvor det kunne blive nødvendigt. Massagepistolen kommer med 4 massagehoveder i forskellige størrelser og udformninger, så du kan få den massage, du har brug for.

Lang batteritid og 4 hastighedsniveauer
Massagepistolen kan du bruge over hele kroppen og kan hjælpe med hverdagens irritationer, skader og restitution ovenpå træning. En massagepistol hjælper med muskelrestitution, bindevæv og nervesystemet. Massagen øger blodcirkulationen og hjælper din krop med at lindre muskelsmerter, løsne knuder og spændinger på samme måde, som en massør ville gøre det.

Med en batteritid på 3 til 5 timer, kan du få en lang og behagelig massage, og du kan slippe af sted med at glemme en enkelt opladning. Deluxe Alu fra GoRunner kan indstilles på 4 forskellige hastighedsniveauer, så du selv kan finde ud af, hvordan din krop reagerer og får det bedst.

Mere om GoRunner Deluxe Alu

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 4
 • Vægt: 0,5 kg
 • Effekt: 15 W
 • Batteritid: 5 timer
 • Antal tilbehør: 4
 • Slagdybde: ?

Barbenders Massagepistol - massagepistol i aluminium med 4 forskellige massagehoveder 

Bedst til enkel betjening

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Barbenders Massagepistol :

 • Enkelt design og betjening til daglig brug
 • Fremskynder restitutionen efter træning
 • Variable indstillinger alt efter komfortniveau

Forbrugsguidens vurdering

Massagepistolen ligger godt i hånden og giver en behagelig massage, og så er modellen lille, hvilket gør den nem at tage med, uanset hvor du skal hen. Den eneste ulempe ved modellen er, at den blot har 4 intensitetsniveauer, og derfor ikke er tilstrækellig til alle behov. Alt i alt mener vi dog, at det stilrene og praktiske design gør massagepistolen til et godt valg.

Fordele

 • Kompakt størrelse og brugervenligt design
 • Let og nem at bære
 • Ergonomisk design
 • Ligger godt i hånden, når den bruges

Ulemper

 • Færre hastighedsniveauer sammenlignet med andre modeller

Massagepistolen fra Barbenders er designet til dem, der ønsker en simpel massagepistol, og modellen er fremstillet af sort aluminium, hvilket desuden gør den holdbar og nem at rengøre.

Anmeldelse: Produktanalyse af Barbenders Massagepistol

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 4
 • Antal tilbehør: 4
 • Effekt: ?
 • Vægt: ?
 • Batteritid: ?
 • Slagdybde: ?

Stilrent design med et enkelt betjeningssystem
Massagepistolen fra Barbenders er en stilren model, som velegner sig til hverdagsbrug derhjemme eller på kontoret. På trods af, at massagepistolen blot indebærer 4 forskellige intensitetsnivauer, hvor modellerne på markedet gennemsnitligt har 5-10 intensitetsnivauer, giver modellen fra Barbenders stadig et godt udvalg af intensiteter til forskellige behov.

Massagepistolen har et enkelt betjeningssystem, hvilket gør den nem at bruge samtidig med, at det ergonomiske design gør den behagelig at holde i hånden.

Velegnet til forskellige områder
Massagepistolen leveres med fire udskiftelige massagehoveder, som er henholdsvis et kuglehoved, U-hoved, cylindrisk hoved og et fladt hoved, hvor hvert massagehoved er velegnet til at massere et forskelligt område, og er behjælpelig til at fremskynde din restitution efter træning.

Kuglehovedet velegnet til at massere større områder, mens U-hovedet er velegnet til områder som eksempelvis nakke og rygsøjle. Det cylindriske hoved velegner sig til dybdegående vævsmassage, og til sidst er det flade hoved velegnet til massage af taljen og ryggen.

Mere om Barbenders Massagepistol

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 4
 • Antal tilbehør: 4
 • Effekt: ?
 • Vægt: ?
 • Batteritid: ?
 • Slagdybde: ?

Painhunter Sharper Image Massagepistol Pro - perfekt til dybdegående og kraftfuld massage

 • check 4.6/5 stjerner på Trustpilot

Dagens bedste priser og tilbud på Painhunter Sharper Image Massagepistol Pro:

 • 6 styrkeniveauer
 • Medfølger 6 forskellige massagehoveder
 • Ultra stille funktion

Forbrugsguidens vurdering

Denne models brugervenlige design gør den at den passer godt til atleter og alle, der oplever muskelsmerter eller ømhed efter træning. Den kan føles lidt tung i hånden efter nogen brug, men det skyldes de dybe vibrationer i de højere intensitetsindstillinger.

Den har en garanti på kun 3 måneder, hvorimod nogle andre lignende modeller normalt har 12 måneders garanti. Men disse ulemper ændrede ikke vores generelle mening om, at denne massagepistol er blandt de bedste massagepistoler på markedet.

Fordele

 • 4,5 timer på en enkelt opladning
 • Nem at betjene
 • Øger blodcirkulationen
 • Giver dybdegående vævsmassage
 • Rejsetaske medfølger
 • Effektiv på mange forskellige områder af kroppen

Ulemper

 • Tungere end gennemsnittet
 • Lidt dyrere end andre modeller

Massagepistolen fra Painhunter er perfekt til alle, der ønsker en massage, der giver en god stimulering af blodcirkulationen til musklerne. Med 6 forskellige intensitetsniveauer at vælge imellem kan massagepistolen tilpasses, så den giver den perfekte massage til hver enkelt persons behov.

Anmeldelse: Produktanalyse af Sharper Image Massage Pistol PRO

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 6
 • Vægt: 0,7 kg
 • Effekt: 50 W
 • Batteritid: 4.5 timer
 • Antal tilbehør: 6
 • Slagdybde: 8 mm

6 forskellige massagehoveder
Hvis du leder efter en massagepistol, der er kraftfuld, støjsvag og nem at betjene, er dette den rigtige model for dig. Den har 6 forskellige massagehoveder, der er med til at give dig en dyb vævsmassage og afslapning af hele kroppen.

Der er tilbehør til nakke- og skulderområdet, ryg, hofter og ben samt specifikke hoveder til trykpunkter og små muskelgrupper. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din massage afhængigt af, hvilke områder der har mest brug for det. Det er også nemt at udskifte massagehovederne, så du kan bruge dem til at målrette dem mod et bestemt område.

LCD touchscreen
Den har en LCD touchscreen, som giver dig mulighed for at justere intensitetsniveauerne. Det betyder, at du kan tilpasse massagen til dine egne behov og præferencer og gøre den så blid eller kraftig, som du ønsker. Derudover har den en valgfri varmetilstand, der kan aktiveres for at hjælpe med at løsne op for musklerne og øge cirkulationen.

Dette er en meget afslappende og beroligende, men effektiv funktion, hvis du ønsker en mere intens massage, eller hvis du har muskelsmerter.

Massagepistolen er også meget støjsvag, så du kan bruge den uden at forstyrre andre, og den har en lang batterilevetid, så du kan nyde din massage i op til 4,5 timer. Desuden ligger den prismæssigt lige i midten af markedet for massagepistoler af højere kvalitet, hvilket gør den til en god værdi for pengene.

Hvad siger brugere og eksperterne om Sharper Image Massage Pistol PRO

Denne massagepistol er blevet vurderet højt af både brugere og eksperter. Den har en 4,8-bedømmelse baseret på Googles indsamlede anmeldelser på tværs af butikkerne, hvor brugerne beskriver, at det er et produkt af høj kvalitet, der fungerer godt på alle muskelgrupper. Den har fået en god anmeldelse på Massagegunfight.com, hvor der står, at den “kan prale af en ydeevne i høj kvalitet, stærk batterilevetid og populære massagehoveder”.

Mere om Painhunter Sharper Image Massagepistol Pro

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 6
 • Vægt: 0,7 kg
 • Effekt: 50 W
 • Batteritid: 4.5 timer
 • Antal tilbehør: 6
 • Slagdybde: 8 mm

Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol - med temperaturjustering

Forbrugsguiden anbefaler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol:

 • Varmt/koldt massagehoved
 • Temperaturjustering fra 10 °C til 45 °C
 • Stort batteri på 2400 mAh

Forbrugsguidens vurdering

Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol er udviklet til dig, som gerne vil afhjælpe dine muskelspændinger, øge din blodgennemstrømning eller bare helt fjerne hverdagens træthed, og i stedet give dig en spa-lignende massage i dit eget hjem. Med massagepistolens justerbare temperaturindstillinger, dets omfattende hastighedsinterval og 5 forskellige slags massageudstyr, giver den dig en professionel massageoplevelse.

Mens nogle lignende modeller måske kan prale med et større udvalg af intensitet, så kompenserer Zikkos til gengæld med muligheden for at skifte temperatur, fra koldt til varmt, mere end rigeligt for dette. Vi synes altså massagepistolen udmærker sig som et godt valg til dig, der gerne vil have et udvalg af massagetilbehør, en solid hastighed og en ret enestående funktion i form af en varm/kold massagefunktion. Med andre ord er dette til dig, som ønsker en massagepistol, som kan lidt af det hele – uden du skal gå på kompromis med noget som helst.

Fordele

 • 5 massagehoveder
 • Letvægtsdesign
 • 3 massageindstillinger
 • Opfylder internationale sikkerhedsstandarder
 • Lavt støjniveau
 • Hastigheder fra 2800 til 3200 RPM

Ulemper

 • Antallet af intensitetsniveauer er højere på nogle sammenlignelige modeller

Zikko Dr. Rock Massagepistol er et imponerende redskab, som er udstyret med en smart massagedyse, der består af to funktioner – varm eller kold terapi, som du kan tilpasse ligesom du ønsker på stedet. Derudover har massagepistolen en masse forskelligt tilbehør, som hver især giver dig specifikke fordele, du kan tilpasse til dine egne personlige behov. Med muligheden for at skifte mellem forskellige tilstande og tilbehør er det multifunktionelle massageredskab et oplagt valg. Dette gælder uanset om du er elitesportsudøver, fitnessentusiast eller hvis du bare længes efter lidt velfortjent ro ovenpå en udmattende dag.

Anmeldelse: Analyse af Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol

Specifikationer

 • Effekt: 25 W
 • Vægt: 0.6 kg
 • Slagdybde: 8 mm
 • Antal tilbehør: 5
 • Hastighedstrin: 3
 • Batteritid: 4 timmer

Et omfattende terapiapparat
Zikko Dr. Rock kommer med et udvalg af fire forskellige massagehoveder: sfærisk, flad, U-formet og cylindrisk. Her får du lige en kort oversigt over deres anvendelsesmuligheder, så du kan bruge dem bedst muligt:

 • Sfærisk spids – egner sig bedst til større muskelgrupper, som quads og balder. 
 • Flad spids – giver en komplet massage til alle kropssegmenter 
 • U-konfigureret spids – skræddersyet specielt til ryg- og halsregioner 
 • Cylindrisk spids – fokuserer på dit dybe væv og mindre muskelzoner, som håndflader og fodpuder

Brugerdefinerbare varme- og hastighedsindstillinger for nem håndtering
Zikko Dr. Rock kendetegnes ved sin justerbare temperatur, som giver dig muligheden for at lave overgange mellem 10°C og 45°C – alt efter dine behov. Den kan give dig kølebehandling (10, 15, 20°C), hvis du oplever øjeblikkelige hævelser og muskeltraumer, og varmebehandling (35, 40, 45°C) til at løsne dine musklerne og øge blodcirkulationen. Udover temperaturjusteringer har den også tre forskellige massagekonfigurationer, samt et hastighedsinterval fra 2800 til 3200 RPM, der hjælper dig med at finde frem til den bedst mulige komfort.

Vælg den kolde tilstand, hvis dit mål er at: mindske muskelvævets modtagelighed for ubehag og smerten omkring vævet.

Vælg den varme tilstand, hvis dit mål er at: lette blodkarrene, fremskynde din krops metaboliske tempo, stimulere cirkulationen og forbedre vævets selvrensningsevne.

Praktisk design
Zikko Massagepistol kommer udstyret med en strømkilde på 2400 mAh, hvilket giver dig mellem 2 og 4 timers massagetid, hvilket er mere end rigeligt. På trods af dens mange egenskaber, så er den faktisk overraskende let med en vægt på ca. 620 gram. Du kan altså sagtens give dig selv lange massagesessioner, uden du bliver træt i armene. Ved at bruge infrarøde stråler og rytmiske bevægelser øger den blodgennemstrømningen, og selvom slaglængden på 8 mm måske kan virke minimal, så ligger den faktisk inden for 8-12 mm-spektret, hvilket gør den ideel til massage af blødt væv.

Mere om Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol

Specifikationer

 • Effekt: 25 W
 • Vægt: 0.6 kg
 • Slagdybde: 8 mm
 • Antal tilbehør: 5
 • Hastighedstrin: 3
 • Batteritid: 4 timmer

Flowlife Flowgun Pocket - transportabel og støjsvag lille massagepistol

Bedste massagegun i lommeformat

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check 4.9/5 stjerner i forbrugeranmeldelser på Google shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Flowlife Flowgun Pocket:

 • Højtydende og kraftfuldt design i lommestørrelse
 • Præcise slag og stærke vibrationer
 • En række funktioner til at løsne spændinger

Forbrugsguidens vurdering

Massagepistolen har en god byggekvalitet og er nem at bruge. Opladning via USB-Type C-kabel er virkelig praktisk, og det elegante skandinaviske design gør den behagelig at holde i hånden. Vi ønsker blot, at de i den næste version vil inkludere flere programmer at vælge imellem. Alt i alt er det dog en rigtig fin massagepistol, som vi anbefaler til alle, der søger smertelindring.

Fordele

 • Støjsvag
 • Meget lille og nem at håndtere
 • Lang batterilevetid
 • Lav vægt
 • 3200 slag i minuttet

Ulemper

 • Færre programmer end andre modeller

Flowgun Pocket er det oplagte valg for dig, der er på udkig efter en massagepistol af høj kvalitet, som samtidig er let og kompakt. Den leverer præcise slag og stærke vibrationer, hvilket gør den perfekt til brug på alle muskelgrupper.

Anmeldelse: Produktanalyse af Flowlife Flowgun Pocket

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 3
 • Vægt: 0,5 kg
 • Effekt: 100 W
 • Batteritid: 4 timer
 • Slagdybde: 8 mm
 • Antal tilbehør: 4

Pladsbesparende
Flowgun Pocket er en praktisk massagepistol, som er nem for dig at have med på farten. Som navnet antyder, er modellen let at transportere, og den fylder ikke ret meget. Du kan endda have den i lommen, hvis du vil, og det er et stort plus. Du kan ikke selv styre, hvornår du pludselig oplever smerter eller stramme muskler, og derfor er det altid godt at have adgang til massage.

Kvaliteten er rigtig god, og modellen er kraftfuld med 3200 slag i minuttet. Det er en stor fordel for dig, som er på udkig efter en massagepistol, der virkelig kan tage fat, og som samtidig er nem at have med rundt.

Designet til alle
Flowgun Pocket adskiller sig fra lignende massagepistoler ved at være ekstremt velegnet til at have med på farten. Pistolen virker over hele din krop, og det gælder uanset, hvem du er. Du behøver derfor på ingen måde at være en professionel atlet for at bruge pistolen. Den kan give dig velvære og løsne din krop og op uanset, om du dyrker motion eller ej.

En fordel ved Pocket er, at massagepistolen ikke vejer ret meget. Den lave vægt på 500 gram betyder nemlig, at den er nemmere for dig at transportere rundt, men også at håndtere generelt. Samtidig larmer modellen ikke alverden. I praksis vil det sige, at du kan bruge den steder, hvor der er andre mennesker. Du vil generelt ikke komme til at genere dem, fordi støjniveauet er så lavt, som det er. Med Flowgun Pocket får du desuden en massagepistol, som har en lang batterilevetid.

Hvad siger brugere om Flowgun Pocket?

Flowgun pocket har høje brugerbedømmelser med en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5 på Google Shopping. Kunderne elsker Flowgun pocket for dens evne til at hjælpe med en lang række problemer, herunder smertelindring, afslapning og øget blodcirkulation.

Mere om Flowlife Flowgun Pocket

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 3
 • Vægt: 0,5 kg
 • Effekt: 100 W
 • Batteritid: 4 timer
 • Slagdybde: 8 mm
 • Antal tilbehør: 4

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

RecoveryGun Go - letvægts og transportabel lille massagepistol

Bedste mini massagepistol til prisen

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på RecoveryGun Go:

 • Ideel til opvarmning før træning eller restitution efter træning
 • Kompakt og bærbar: Vejer kun 400 gram
 • Justerbar hastighed fra 1200 til 3200 slag pr. minut

Forbrugsguidens vurdering

RecoveryGun Go er en let massagepistol, der er perfekt til opvarmning før træning. Den dybe og behagelige massage er effektiv, og det faktum, at den er holdbar og robust, gør den til et godt valg for dem, der hyppigt bruger deres udstyr. Med kun 400 gram er den også meget transportabel, uanset hvor du går hen. Den eneste ulempe er, at batterilevetiden kunne være længere, men generelt syntes vi, at dette er et produkt, der er værd at kigge på.

Fordele

 • Fire forskellige hastigheder
 • Fremmer mobilitet og fleksibilitet
 • Lindrer smerter og afspænder musklerne
 • Forskellige massagehoveder – en til alle muskelgrupper
 • Hurtig opladning via USB-C

Ulemper

 • Batterilevetiden er kortere end andre modellers

RecoveryGun Go er en glimrende massagepistol til opvarmning før sportsaktiviteter. Den har flere massagehoveder og hastigheder, så du kan få mest muligt ud af din opvarmning. Da den er virkelig let, er der heller ingen begrænsninger for, hvem der kan bruge den.

Anmeldelse: Produktanalyse af RecoveryGun GO

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 4
 • Vægt: 0,4 kg
 • Antal tilbehør: 4
 • Batteritid: 7 timer
 • Effekt: ?
 • Slagdybde: ?

Lille maskine med mange funktioner
RecoveryGun Go har justerbar hastighed, så du kan kontrollere hvor hårde vibrationer, du vil have. Den kan indstilles fra 1200 slag og op til 3200 slag i minuttet. Det er praktisk, hvis du har behov for at bruge den på forskellige muskelgrupper, der har brug for varierende belastning alt efter størrelse og graden af ømhed.

Der er det også en fordel med de fire forskellige massagehoveder, hvor de største er mere effektive på store muskelgrupper, og de mindre er nemmere og mere præcise. Det giver alsidige og effektive funktioner til både opvarmning af musklerne, restitution og til at løsne musklerne op. Det er ikke altid til at forudse hvornår du får brug for en massagepistol. Med den lille RecoveryGun Go kan du dog altid have den med i tasken, uden at den optager unødvendig plads – selv hvis du ikke får brug for den.

Effektive resultater
Størrelsen på massagepistolen er ingen hindring i forhold til at opnå de samme resultater som med en større maskine. Den har de samme funktioner som en større model, dog med fordelen af, at den er nemmere at have med rundt.

Massagepistolen kan hjælpe med at lindre smerter og muskelømhed efter træning, så du hurtigere kan komme i gang igen. Ved at bruge maskinen på ømme muskler, kan den løsne spændinger i både muskler og led, så kroppen restituerer hurtigere.

Selv hvis du ikke døjer med ømme og fastspændte muskler, kan den hjælpe med at fremme mobilitet og smidighed, som er en stor fordel i forhold til at styrke muskelgrupperne, så kroppen kan præstere optimalt til træning. Massagepistolen oplades med et USB-C kabel, der er beregnet til hurtig opladning. Når den løber tør, kan den derfor nemt lades hurtigt op igen.

Derfor skal du vælge RecoveryGun Go
Den største fordel, den lille massagepistol fra RecoveryGun har i forhold til de andre modeller på markedet, er den lille og kompakte størrelse. Den er nem at tage med i tasken både til træning, men også i kufferten på ferie.

Vægten er også en fordel, hvis du oplever at du bliver træt i armen eller hånden af at holde en større massagepistol i hånden, mens du masserer. Den er en del lettere end de andre modeller, og derfor også nemmere at holde i længere tid. Samtidig har den fire forskellige hastigheder, så du kan bruge den til flere muskelgrupper.

Det kompakte design påvirker også størrelsen på batteriet, der ikke holder lige så længe som de større modeller. Det kan være en udfordring, hvis massagepistolen skal bruges i lang tid ad gangen.

Mere om RecoveryGun Go

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 4
 • Vægt: 0,4 kg
 • Antal tilbehør: 4
 • Batteritid: 7 timer
 • Effekt: ?
 • Slagdybde: ?

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

TheraGun Mini - anerkendt og støjsvag lille massagepistol

Fremragende kompakt valg

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check Kåret til bedste transportable massagepistol af teknologimagasinet Cnet.com
 • check Anbefalet og kåret som Best Mini Massage Gun af sundhedsmagasinet Menshealth.com
 • check Best Low Intensity Gun hos insider.com
 • check God anmeldelse hos sundhedsmagasinet Womenshealthmag.com

Dagens bedste priser og tilbud på TheraGun Mini :

 • Lydsvag drift via QuietForce-teknologi
 • Kompakt børsteløs motor
 • Designet til maksimal ergonomisk komfort

Forbrugsguidens vurdering

Theragun Mini er en fantastisk massagepistol, fordi den er ergonomisk og meget bærbar. Den er nem at bruge og kan oplades på 80 minutter. Desuden leveres den med to udskiftelige batterier. Den eneste ulempe er, at den har mindre kraft end andre Theragun-modeller, men vi synes dog stadig, at modellen er et godt valg til f.eks. lange rejser.

Fordele

 • Topscorer i massagepistol test
 • Lille og let at tage med
 • Støjsvag
 • Prisvenlig for et TheraGun-apparat

Ulemper

 • Kun ét massagehoved medfølger
 • Ikke den bedste massagepistol til dybdegående massage

Theragun Mini er en massagepistol, der på grund af sin størrelse er perfekt til folk på farten. Den har desuden QuietForce-teknologi, som gør, at den fungerer lydløst og hjælper med at undgå forstyrrelser. Den ergonomiske form gør den også nem at holde og bruge.

Anmeldelse: Produktanalyse af TheraGun Mini Massager

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 3
 • Vægt: 0,65 kg
 • Batteritid: 2,5 timer
 • Antal tilbehør: 1
 • Slagdybde: 12 mm
 • Effekt: 22,5 W

Mini-version af den kendte TheraGun
TheraGun Mini vil være den bedste massagepistol til den forbruger, der gerne vil afprøve, hvad en TheraGun kan, men som ikke ønsker at spendere mange penge. Denne er derfor mindre i designet med en enkel udformning – og på grund af det lille design er den let at tage med, og den fylder ikke meget i tasken.

Den har en fin batteritid på op til 2,5 timer per opladning, og så er den skabt til ikke at larme ret meget. Dette muliggøres på grund af den indbyggede Quiet Force Teknologi, der leverer et kraftfuldt arbejde uden høj støj. Eftersom her er tale om en mindre avanceret TheraGun, er prisen tilmed i den lavere ende sammenlignet med de større modeller.

Lav vægt
TheraGun Mini kommer på grund af det lille design med en lav vægt på kun 550 gram, så den vil ikke tynge ned på rejsen. Til rejsen medfølger der yderligere en rejsetaske med en blød udformning. Den kommer endvidere med et ergonomisk greb for den mest optimale oplevelse.

Eftersom denne er en mini-model, så er den knap så avanceret som de fleste andre konkurrenter. Det betyder, at der medfølger et enkelt massagehoved, og man får kun 3 hastighedsindstillinger. Man kan dog tilkøbe flere hoveder, hvis man ønsker en højere alsidighed.

Hvad siger eksperterne om TheraGun Mini?

Cnet.com udnævner modellen til ”Bedste transportable massage pistol” på grund af den lille størrelse. De skriver, at hvis man gerne vil have en smagsprøve på, hvad en TheraGun kan, men ikke har råd til de dyrere storebrødre, så vil TheraGun Mini være den bedste mulighed. Det nævnes ligeledes, at den er ”surprisingly powerful” plus er meget stillegående i brug. Dog kommer den kun med ét massagehoved, men man kan tilkøbe flere.

Menshealth.com har også foretaget en test af de bedste massageapparater på markedet, og her er TheraGun Mini også at finde. Den lille størrelse fremhæves især, mens den gode batterilevetid og den lave vægt roses. Oplevelsen opsummeres således: ”This pocket-sized model is perfect for transport og portability”.

Mere om TheraGun Mini

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 3
 • Vægt: 0,65 kg
 • Batteritid: 2,5 timer
 • Antal tilbehør: 1
 • Slagdybde: 12 mm
 • Effekt: 22,5 W

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

TheraGun Elite - testvindende massagepistol med tilhørende app

Bedst til professionel kvalitetsmassage

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check Testvinder hos teknologimagasinet T3.com
 • check Kåret til bedste high-tech massage pistol hos sundhedsmagasinet Verywellfit.com
 • check 4,7/5 stjerner i forbrugeranmeldelser på Amazon.co.uk

Dagens bedste priser og tilbud på TheraGun Elite:

 • Avancerede funktioner med stor alsidighed
 • Innovativ Quiet Force-teknologi
 • Smart slagterapi

Forbrugsguidens vurdering

Theragun Elite er en massagepistol af høj kvalitet, der har en række fordele. Den har en god byggekvalitet, Bluetooth-tilslutning og en varmefunktion. De lukkede skumfittings med lukkede celler er mindre smertefulde end traditionelle gummispidser, og den omfattende Therabody-app giver massagevejledning og terapiprogrammer. Bæretasken er dog meget pladskrævende og kan være vanskelig at få plads til i bagagen. Alt i alt er Theragun Elite et professionelt massageværktøj, der giver gode resultater.

Fordele

 • 2 udskiftelige lithium-batterier
 • Høj byggekvalitet
 • Varme funktion
 • Skum fittings med lukkede celler er mindre smertefulde
 • Omfattende Therabody app

Ulemper

 • Bæretasken er pladskrævende

Theragun Elite er en massagepistol, der leveres med 2 udskiftelige lithium-batterier. Dette giver dig mulighed for at have uafbrudt brug af pistolen i en længere periode. Det er også en af de bedste massagepistoler på markedet, da den tilbyder en høj grad af præcision og kontrol.

Anmeldelse: Produktanalyse af TheraGun Elite

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 5
 • Vægt: 1 kg
 • Batteritid: 2 timer
 • Antal tilbehør: 5
 • Slagdybde: 16 mm
 • Effekt: 90 W

Opdateret version af tidligere favorit
TheraGun Elite er en nyere version af den klassiske TheraGun Pro, og derfor kommer den med samme høje kvalitet og anderledes design. Modellen er nemlig udformet som en form for arm i stedet for en pistol.

Denne er meget moderne og den bedste massagepistol til dig, der ønsker et nymodens stykke værktøj, der kommer med den nyeste indmad plus en høj alsidighed. Den høje alsidighed ses blandt andet i de hele 5 medfølgende massagehoveder, som hver især passer til en specifik opgave. Herudover er der 5 hastighedsindstillinger.

Med app og OLED-skærm
TheraGun Elite kan levere muskelbehandling på et højt niveau til den kræsne forbruger, og det kan blandt andet ses via den informative OLED-skærm. Her kan man nemlig følge med i hastigheden og det tryk, der lægges på musklerne. Derudover er der en tilhørende app til telefonen, som man kan tilgå via Bluetooth. Via den kan du få adgang til en lang række data om behandlingen.

Modellen er derudover den bedste massagepistol til dig, der ikke ønsker støj: Pistolen er nemlig støjsvag takket være den innovative Quiet Force Teknologi, der er op til 75 procent mere lydsvag end de tidligere modeller. Der er en batteritid på 2 timer, hvilket dog ikke er det højeste på markedet, en strøm-adapter samt en taske til opbevaring og rejser.

Hvad siger brugere og eksperterne om TheraGun Elite?

TheraGun Elite er blevet testet af to hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinet T3.com og sundhedsmagasinet Verywellfit.com. Herudover er her tillige tale om en brugerfavorit blandt forbrugerne på Amazon.co.uk. Hos både brugere og eksperter hersker der bred enighed om, at produktet er virkelig godt.

Massagepistol kåres endda til testvinder hos T3.com, der forklarer, at den er ”Hands down the best percussion massager on the market today”. Det fremhæves især, at her er en meget høj bygningskvalitet samt et ergonomisk håndtag, der gør det lettere at behandle sig selv. Derudover uddeles der ros for at have en tilhørende app, og for at man selv kan justere massagemønstrene.

Hos Verywellfit.com kåres TheraGun Elite til ”Bedste high-tech massage pistol”, og det forklares, at hvis du gerne vil opgradere din massage, så bør du overveje den. Det noteres også, at den kommer i et slankt design og er spækket med moderne funktioner, Bluetooth, OLED-skærm, en justerbar hastighed og et rigtig godt batteri. Som en bonus larmer den ikke ret meget, bemærkes det. Eksperterne opsummerer oplevelsen således: ”The OLED screen keeps track of your speed and pressure level, and you can customize it from your smartphone”.

Mere om TheraGun Elite

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 5
 • Vægt: 1 kg
 • Batteritid: 2 timer
 • Antal tilbehør: 5
 • Slagdybde: 16 mm
 • Effekt: 90 W

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Beurer MG100 - massagepistol med varme

God massagepistol med infrarød varme

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer MG100 :

 • Unik infrarød varmefunktion
 • Sandblæst aluminiumshus
 • 2 skridsikre håndtag

Forbrugsguidens vurdering

Vi kan lide Beurer MG100 fordi den har et stilfuldt design, fem intensitetsniveauer og et håndtag med lang rækkevidde. Den blå baggrundsbelysning på displayet er også en god detalje. Det eneste negative er, at massageapparatet ikke er trådløst, men generelt synes vi, at det er et godt produkt – især hvis varmebehandling er noget, du søger.

Fordele

 • Anderledes variant
 • Anvender infrarød varme
 • Kører på strøm
 • 5 niveauer for intensitet
 • 4 forskellige massageprogrammer

Ulemper

 • Ikke trådløs

Det vigtigste argument for at vælge Beurer MG100 er, at den har en indbygget on/off-infrarød varmefunktion. Denne varmefunktion forbedrer massageoplevelsen og løsner effektivt op i dybden.

Anmeldelse: Produktanalyse af Beurer MG100 Massager

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 5
 • Vægt: 1,7 kg
 • Effekt: 25 W
 • Antal tilbehør: 1

Infrarød varme-behandling
Beurer MG100 er ikke blevet medtaget i en massage pistol test udført af eksperter, men vi har alligevel taget denne model med, idet den er lidt anderledes end de gængse modeller.

Her er nemlig tale om et massageapparat, der arbejder ud fra infrarød varme. Dermed varmebehandles der i tillæg til muskelstimuleringen, som kan føre til rigtig gode resultater. Derfor vil denne være den bedste massagepistol til dig, der ønsker at behandle ømme muskler med varme også.

Beurer MG100 arbejder som nævnt med infrarød varme, som går ind og påvirker musklerne og deres spændinger. Varmen løsner op for musklernes hårdhed, hvorved de slapper mere af, og det giver færre spændinger. Processen foregår ved, at vævet omkring musklerne varmes op, og blodcirkulationen stimuleres.

Læg mærke til at produktet anvender strøm via ledning og ikke batteri. Derfor skal du være i nærheden af en stikkontakt. Der er en lang 3-årig udvidet garanti.

Tromme-massage
Oveni den infrarøde varme-behandling anvender Beurer MG100 også såkaldt tromme-massage, hvilket betyder, at der via hovedet ”trommes” let på musklerne, hvorved stivheden løsnes op. Denne trommen kan justeres i intensitet, og der findes i alt 5 niveauer.

Der medfølger i alt 2 forskellige hoveder, som er fremstillet af holdbart og robust aluminium. Håndtagene er specialdesignede med en belægning af et glidefast materiale, så du får et godt greb. I alt er der 4 massageprogrammer, du kan vælge imellem.

Mere om Beurer MG100

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 5
 • Vægt: 1,7 kg
 • Effekt: 25 W
 • Antal tilbehør: 1

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Gymstick Massage Gun - godt valg til led massage

God massagepistol i ergonomisk design

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Gymstick Massage Gun:

 • Superlet og perfekt afbalanceret massageapparat
 • Kraftfuld motor når dybt ind i muskelvævet
 • Det ergonomisk design gør den brugervenlig

Forbrugsguidens vurdering

Gymstick Massagepistol giver god værdi for pengene, og den fungerer bedre end nogle af de dyrere modeller, som vi har undersøgt. Vi fandt ud af, at den især er god til at fokusere på mindre muskler, såsom dem i nakke og skuldre. Den eneste ulempe er, at håndtaget kunne være lidt længere. Alt i alt kan vi varmt anbefale massagepistolen til dig, der leder efter et prisbilligt valg, der stadig har høj kvalitet.

Fordele

 • Sørger for behagelig afslapning i ømme muskler
 • Leveres med en rejse- og opbevaringstaske
 • Flere dyser medfølger
 • Lydsvag
 • Stor ydeevne i en letvægtsmodel

Ulemper

 • Håndtaget kunne være længere til større hænder

Gymstick Massagepistol er til alle, der ønsker at restituere efter træning. Det ergonomisk design gør den nem at bruge, og det pistollignende design betyder, at du kan lægge pres præcis der, hvor du har brug for det.

Anmeldelse: Produktanalyse af Gymstick Massage Gun

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 3
 • Vægt: 0,8 kg
 • Effekt: 20 W
 • Batteritid: 5 timer
 • Slagdybde: 8 mm
 • Antal tilbehør: 5

5 massagehoveder
Denne vil være den bedste massage pistol til den forbruger, der ønsker sig høj alsidighed. Der medfølger nemlig hele 5 massagehoveder, der let kan skiftes imellem. Hver især er de skræddersyede til specifikke muskelpåvirkende formål, og de inkluderer et kuglehoved, et U-hoved, et kugle-fingerhoved, et fladt hoved og en spiral.

Kuglehovedet leverer en målrettet massage til skuldre, nakke og ben. U-hovedet er skabt til ryg, læg, underarme og ankler. Kugle-fingerhovedet er designet til håndflader. Det flade hoved vil være det oplagte valg til lår og endelig er spiralen god til massage af led.

3 niveauer for hastighed
Gymstick Massagepistol er yderligere udstyret med muligheden for at anvende 3 forskellige hastigheder, der påvirker kroppen med stigende intensitet. Start altid med den laveste for ikke at komme til at skade i allerede trætte muskler.

Herudover kører den på batteri, der har en levetid på op til 5 timer. Motoren er stærk på 20 watt, og der medfølger en smart rejsetaske, der gør, at man let kan tage den med på ferien.

Mere om Gymstick Massage Gun

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 3
 • Vægt: 0,8 kg
 • Effekt: 20 W
 • Batteritid: 5 timer
 • Slagdybde: 8 mm
 • Antal tilbehør: 5

Eleeels X3 Massage Gun - støjsvag massagepistol med god batteritid

Høj værdi for pengene

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Eleeels X3 Massage Gun:

 • Teknologi til udholdenhed og støjsvag bevægelse
 • Forskellige praktiske funktioner
 • Ultra-let, designet til hverdagsbrug

Forbrugsguidens vurdering

Det er et professionelt værktøj af høj kvalitet, der leveres med 4 medfølgende hoveder og har en god batterilevetid. Det vi elsker mest ved den er, hvor stille den fungerer – perfekt til dem, der ikke ønsker at blive forstyrret, mens de slapper af med en massage.

Den eneste ulempe er, at der kun er fire hastighedsniveauer. Men alt i alt betragtes denne massagepistol af mange som et værdigt produkt til sin pris.

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Professionelt stykke værktøj
 • 4 medfølgende hoveder
 • Godt batteri
 • Stillegående

Ulemper

 • Der kunne være flere hastighedsniveauer

Eleeels X3 Massagepistol er den maskine til dig, der ønsker et avanceret massageapparat, der kan gøre en stor forskel for ømme muskler. Via dens vibrationer kan den løsne op for spændte og ømme muskler, så man opnår en hurtigere restitution.

Anmeldelse: Produktanalyse af Eleeel’s X3 Massage Gun

Specifikationer

 • Effekt: 25 W
 • Batteritid: 10 timer
 • Vægt: 0,8 kg
 • Slagdybde: 10 mm
 • Hastighedstrin: 4
 • Antal tilbehør: 4

4 massagehoveder
Eleeels X3 Massagepistol kommer i et enkelt, men robust design, der emmer af kvalitet. Der findes et godt specialdesignet greb til hånden således, at man ikke bliver øm af at holde den. Den lave vægt på 0,79 kg bidrager yderligere til dette.

Der er i alt 4 massagehoveder, der kan udskiftes let, og disse er specialskabt til at varetage massagen af specifikke områder på kroppen. Herudover er der ligeledes 4 niveauer for hastighed, som man kan vælge imellem. Start gerne blidt ud og øg gradvist, hvis der er brug for det.

10 timers batteri
Eleeels X3 kører på et genopladeligt batteri, som holder i op til hele 10 timer. Der medfølger dertil en smart bæretaske, der gør, at man kan anvende produktet derhjemme såvel som på rejsen. Der arbejdes hurtigt og professionelt, og derfor vil denne være den bedste massagepistol til også den krævende forbruger. Der findes Endurance Motion Teknologi for en lang levetid og Quiet Motion Teknologi for en minimal støjgene.

Derudover kommer den med en tydelig indikator for tænd og sluk samt indikator for hastighed.

Mere om Eleeels X3 Massage Gun

Specifikationer

 • Effekt: 25 W
 • Batteritid: 10 timer
 • Vægt: 0,8 kg
 • Slagdybde: 10 mm
 • Hastighedstrin: 4
 • Antal tilbehør: 4

Kica Feiyu - massagepistol der giver dybdegående massage

Dagens bedste priser og tilbud på Kica Feiyu:

 • Mobilitet i top
 • Smart decelerations funktion, der sparer på strømmen
 • Magnetisk hoved, der giver en spa-lignende oplevelse

Forbrugsguidens vurdering

Kica Feiyu Massage Pistol er en brugerfavorit af en god grund. Den giver en grundig dyb massage med sine fire massagehoveder og 4 hastighedsindstillinger. Desuden har den et godt greb og er let, hvilket gør den nem at bruge. Der findes dog nogle bedre designede massagepistoler på markedet. Men når vi ser på det samlede billede, får denne pistols ekstremt lange batterilevetid den virkelig til at skille sig ud fra de andre i dens prisklasse.

Fordele

 • Brugerfavorit
 • Giver dybdegående massage
 • Flot og enkelt design
 • 4 massagehoveder og 4 hastighedsindstillinger
 • Godt greb og lav vægt

Ulemper

 • Der findes bedre designet massagepistoler på markedet

Kica Feiyu Massagepistol har en stærk kraft, der kan gå op til 3800 o/m, og slaget kan gå op til 6mm i dybden, hvilket helt sikkert vil give en afslappet følelse i dine muskler. Derudover er denne messagepistol virkelig kompakt og kan sammenlignes i størrelse med iPhone 6.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kica Feiyu

Specifikationer

 • Effekt: 30 W
 • Batteritid: 11 h
 • Vægt: 0.48 kg
 • Slagdybde: 6 mm
 • Antal tilbehør: 4
 • Hastighedstrin: 4

Til dybdemassage og smertebefrielse
Kica Feiyu Masage Pistol vil være den bedste massagepistol til den forbruger, der ønsker et apparat, der kan assistere med en grundig dybdemassage, som kan befri kroppens muskler for smerter. Her er tale om en version med et klassisk masagepistol design med en flot enkelthed og høj elegance.

For at kunne levere en stærk behandling af hele kroppens struktur medfølger der 4 forskellige massagehoveder, der hver især er skabt til specifikke opgaver og typer af massage. Herudover er der i alt 4 niveauer for hastigheder, som kan anvendes til at justere den kraft, der behandler kroppen.

Lang batterilevetid
Kica Feiyu Masage Pistol udmærker sig på mange områder og ikke mindst angående batterilevetiden. Denne er nemlig på op til 11 timer, hvilket er virkelig meget, og derefter skal det blot genoplades. Der er ligeledes fokus på brugervenlighed, som gør den nem at bruge.

Håndtaget er ergonomisk, hvilket betyder, at man får et fint greb selv efter lang tids brug, og så sikrer det gode greb også, at man kan udføre massagen bedst muligt. Hertil er den meget let med en vægt på kun knap 500 gram.

Hvad siger brugere om Kica Feiyu Massage Pistol?

Kica Feiyu Masage Pistol har ikke været medtaget i en massage pistol test, men til gengæld er denne en brugerfavorit blandt kunderne hos Amazon.co.uk. Brugerne er så imponerede, at de i gennemsnit tildeler den 4,8 ud af 5 stjerner. Der uddeles ros til flere aspekter, mens især nævnes det flere gange, at denne messagepistol er meget kraftfuld og har en særdeles høj kvalitet.

En af brugerne skriver: ”I love it. The aluminium body is lightweight, easy to hold and sturdy. One month on, I’ve not had to charge it yet, so battery is not bad either. It’s good for general massage and really amazing for warm ups and cool down”. En anden bruger opsummerer oplevelsen således: “Incredible well built and powerful massage gun”.

Mere om Kica Feiyu

Specifikationer

 • Effekt: 30 W
 • Batteritid: 11 h
 • Vægt: 0.48 kg
 • Slagdybde: 6 mm
 • Antal tilbehør: 4
 • Hastighedstrin: 4

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Test og anmeldelser af massagepistoler anvendt i artiklen

Ekspert- og testkilder

Cnet.com

Cnet.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på elektroniske forbrugerprodukter. Magasinet skriver artikler om nyheder, trends, guides med videre og foretager løbende produkt-tests. I denne omgang gælder det en test af de bedste massage pistoler. Modellen TheraGun Mini Massageapparat er inkluderet her. Læs mere hos Cnet.com.

Menshealth.com

Menshealth.com er verdens største sundhedsmagasin for mænd med fokus på træning, livsstil, kost, sex med videre. Magasinet har her foretaget en test for at finde frem til markedets bedste massage pistoler. Modellen TheraGun Mini Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs testen i sin fulde længde hos Menshealth.com.

Techgearlab.com

Techgearlab.com er et internationalt teknologimagasin, der har fokus på at foretage sammenligningstests af elektroniske forbrugerprodukter, hvorefter der skrives grundige anmeldelser. Her har magasinet foretaget en test af de bedste massage guns på markedet. Modellen TheraGun Pro Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs hele testen hos Techgearlab.com.

T3.com

T3.com er et internationalt teknologimagasin, der både skriver nyheder, artikler, trends, guides og udfører tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter. I denne omgang har magasinet foretaget en test af de bedste massage pistoler på markedet. Modellen TheraGun Elite Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs testen i sin fulde længde hos T3.com.

Verywellfit.com

Verywellfit.com er et sundhedsmagasin, der leverer ekspert-råd, øvelser, guides, artikler, opskrifter og tests til deres læsere inden for sundhedsfeltet. I denne omgang har magasinet foretaget en test af de bedste massagepistoler på det amerikanske marked. Modellerne TheraGun Pro Massageapparat og TheraGun Elite Massageapparat er inkluderet i testen. Du kan finde testen i sin helhed hos Verywellfit.com.

Womenshealthmag.com

Womenshealthmag.com er den kvindelige ækvivalent til Men’s Health. Det vil sige et sundhedsmagasin for kvinder med fokus på træning, livsstil, forhold, kost og sundhed generelt. Her har magasinet foretaget en test af de bedste massage pistoler på markedet. Modellerne TheraGun Pro Massageapparat og TheraGun Mini Massageapparat er inkluderet i denne test. Læs mere om hele testen hos Womenshealthmag.com.

Kundeanmeldelser

Amazon

Nogle af modellerne har ikke været testet af eksperterne. Her har vi i stedet set nærmere på, hvad brugerne mener. Det drejer sig om brugeranmeldelser af følgende:

Læs mere om hvad brugerne mener om TheraGun Elite Massageapparat hos Amazon.co.uk.

Læs mere om hvad brugerne mener om Kica Feiyu Massage Pistol hos Amazon.co.uk.

FAQ

Hvilken massagepistol er den bedste?
Den bedste massagepistol er den model, som passer bedst til netop dine behov og præferencer. Der er altså ikke ét entydigt svar, i og med vores behov varierer fra person til person. Et godt bud på en praktisk kvalitets massagepistol er dog Musclepain Pro, som blandt andet bruges af kvindelandsholdet i håndbold.
Hvordan vælger jeg den rette massagepistol?
Du vælger den rette massagepistol ved at overveje, hvad dine behov er. For eksempel kan du slippe af sted med en billigere model, hvis du kan skal bruge den fra tid til anden, imens det er bedre at købe en af en god kvalitet, hvis du skal bruge den ofte (og i længere tid ad gangen).
Er massagepistoler pengene værd?
Ja, massagepistoler kan helt bestemt være pengene værd, uanset om du dyrker meget sport eller har et stillesiddende job. Begge dele kan nemlig give ømme og stive muskler, hvilket massagepistolen effektivt kan afhjælpe. Du kan også holde øje med tilbud, hvis du synes, de er for dyre.
Hvor bør jeg ikke bruge en massagepistol?
Du bør undgå at bruge massagepistolen på dine led og knogler (f.eks. rygraden). Det skyldes, at pistolen er designet med fokus på at massere musklerne i dybden. Det kan altså gøre ondt og give smerter, hvis du gør det direkte på knoglerne. Dertil bør du ikke bruge pistolen på områder, hvor der er nedsat følelighed eller hvis du føler, det gør for ondt.

Viden om: Hvad er en massagepistol, og har du brug for en?

Baseret på ekspertviden fra Nike forklarer vi her, hvad en massagepistol egentlig er, og hvad den kan. Spørgsmålet om, hvorvidt du har brug for en, besvares også her.

Hvad er en massagepistol?

Kort fortalt er en massagepistol et massageapparat, der fungerer som et restitutions-værktøj.

Maskinen kan visuelt beskrives som en kombination af en boremaskine og en massagebold, der fungerer ved at give hurtige og gentagende stød mod kroppen. Hovedet består ofte af skum og gummi, og når det rammer kroppen, påvirker det musklerne på samme måde som hos massøren. Denne form for massage kaldes perkussionsterapi (eller slagterapi).

Når musklerne påvirkes med slagterapi, bliver bindevævet omkring musklerne mere smidigt, så musklerne føles mindre stive. Påvirkningen er også neurologisk, idet hjernen ved påvirkningen fortæller musklerne, at de skal slappe af.

Husk, at du skal starte blidt ud når du begynder med massageapparatet, så du ikke ender med at blive endnu mere øm.

Du kan bruge massagepistoler på det meste af kroppen – dog bør du undgå rygsøjle og knogler. Kvinder bør dertil også undgå at massere brystvævet på grund af vibrationerne, der kan være for voldsomme.

BEMÆRK: For at undgå blå mærker i huden og overstimulering, skal du starte med færre omdrejninger pr. minut og undgå at massere det samme sted i for lang tid ad gangen. En god tommelfingerregel er at bruge massagepistolen i 2-3 min. pr. muskelgruppe.

Har jeg brug for en massagepistol?

Eksperter forklarer, at en massagepistol faktisk er ideel til mange typer forbrugere. Den er dog særligt velegnet til personer, der træner hårdt, semi-professionelt eller professionelt. Den hurtigere restituering af kroppen er nemlig især ideel til lige netop disse personer. Med det sagt, så er massagepistoler gavnlige for alle, idet de både kan lindre smerter og spændinger, men også forebygge dem.

Massagepistoler er desuden gode, hvis du træner op til en bestemt begivenhed – både professionelt eller på motionsplan. Det afhjælper nemlig stram- og ømhed i kroppen, der kan føre til overbelastninger.

Endelig vil personer, der døjer med knuder eller lokale smerter, kunne få meget glæde af pistolen, idet den er mere effektiv end den massage, som hænder såvel som en foam roller kan levere. Vil du ikke bruge mange penge på en massagepistol, men stadig prøve det af, så kan du kigger efter en billigere model.

Mette Benedict Boldsen, som er ekspert inden for træning og fysioterapi, mener, at personer, der lider af diverse muskelspændinger, kan have glæde af netop en massagepistol – netop fordi hverdagen effektivt kan blive fri for smerter, skader og spændinger.

Infrarød tæppe som supplement

En massagepistol og et infrarød tæppe er to forskellige typer af redskaber, der kan bruges til at fremme afslapning og øget velvære. Mens en massagepistol typisk bruges til at massere musklerne og lindre spændinger og ømhed, er et saunatæppe en type af varmebehandling, der kan hjælpe med at øge blodcirkulationen og reducere stressniveauet.

Brugen af en massagepistol kan reducere spændinger og øge mobilitet, hvilket især er nyttigt for dig med stivhed i kroppen, f.eks. hvis du sidder meget ned på arbejde. Massagepistolen kan bruges på specifikke områder af kroppen for at løsne op for muskelspændinger og øge blodcirkulationen, hvilket kan hjælpe med at reducere smerter og stivhed.

Et saunatæppe kan derimod hjælpe med at øge blodcirkulationen. Varmebehandlingen kan også hjælpe med at reducere stress og forbedre din søvn. Kombineret med en massagepistol kan et saunatæppe hjælpe med at fremme muskelafslapning og reducere stress, hvilket kan føre til en mere afslappet og fredfyldt hverdag.

En måde at bruge de to redskaber sammen på er ved først at bruge massagepistolen til at løsne op for muskelspændinger og ømhed i kroppen. Derefter kan du følge op med en session i saunatæppet, hvor kroppen opvarmes og blodcirkulationen forbedres. Ved at kombinere de to får du altså mere velvære.

Det er dog vigtigt at huske på, at begge redskaber kan have bivirkninger, og det er vigtigt at snakke med professionelle inden brug – især hvis du har specifikke lidelser eller er gravid. Det er også vigtigt at følge producentens anbefalinger for brug af både massagepistol og saunatæppe for at undgå skader eller bivirkninger.

Gå på opdagelse i massagestole: Slap af i ultimativ komfort

Massagestole tilbyder en mere omfattende og fordybende afslapningsoplevelse end massagepistoler. Disse stole er udstyret med forskellige massageteknikker, herunder æltning, rulning, bankning og endda shiatsu, designet til at målrette forskellige muskelgrupper og give en helkropsmassage. Integrationen af varme- og luftkompressionsfunktioner forbedrer de terapeutiske fordele yderligere.

Hvordan er massagepistoler og massagestole så beslægtede? De har begge det fælles mål at give afslapning og velvære, men de tilbyder forskellige tilgange. Mens massagepistoler tilbyder en bærbar og fokuseret løsning til muskelaflastning, leverer massagestole en holistisk og luksuriøs oplevelse, der omslutter hele din krop.

Ved at dykke ned i massagestolenes verden kan du forstærke din afslapningsrutine og udforske et nyt niveau af komfort. Uanset om du vælger den målrettede lindring fra en massagepistol eller den altomfattende afslapning fra en massagestol, har begge muligheder potentiale til at forbedre dit velbefindende og hjælpe dig med at finde din perfekte måde at slappe af på.

Guide: Derfor skal du bruge en massagepistol

Baseret på ekspertråd fra Painhunter og Sportsact giver vi dig her 6 grunde til at anvende en massagegun:

Hurtig restitution

Massage er en af de bedste måder at restituere på efter træning. Det lindrer smerter og ubehag i musklerne og gør dem hurtigt klar igen. Jo hurtigere musklerne restituerer, jo hurtigere kan du komme ud at træne igen.

Hvis man skal have ordentlig massage af en anden person, bør man gå efter en professionel massør, men det kan godt blive en dyr affære. En massagegun kan her være et fint alternativ, da den i længden er langt billigere end massøren. Derudover ydes der samme tryk på musklerne, og en massør og en massagepistol vil give samme hurtige restitution.

Øget blodgennemstrømning

Når musklerne bruges eller masseres, kommer der tryk på blodomløbet, hvilket gør, at blodet strømmer hurtigere til og fra hjertet. Det er sundt for kroppen og gør den i stand til at yde mere. Dette kaldes blodgennemstrømning og er en livsvigtig proces for at holde kroppen frisk.

Blodgennemstrømningen øges ofte ved motion, men det sker også ved massage. En omgang med massagepistolen styrker den hjertet og giver øget velvære.

Rensning af mælkesyre

Når du træner meget intenst, kan du opleve en fornemmelse af syre i musklerne, som gør dem stive. Det er faktisk affaldsstoffer, du mærker, som kroppen ikke lige umiddelbart kan komme af med på grund af den høje intensitet.

Følelsen aftager af sig selv, og det samme gør affaldsstofferne, men du kan hjælpe processen på vej ved at anvende en massagepistol.

Bryder arvæv

Massagepistoler kan være med til at formindske uønskede ar, idet huden slapper mere af. Brug massagepistolen omkring arvævet, så vævet strækkes på kryds og tværs – dermed slapper huden mere af, og det kan gøre arret mindre synligt.

Løsner knuder og myoser

Når man får ømme muskler, kan man opleve at kunne mærke hårde knuder, der gør ondt. Disse knuder – også kaldet myoser – er dele af musklerne, der er mere spændte end resten, og de kan være meget smertefulde. Ofte findes de omkring nakken og skuldrene, hvor det kan trække op mod hovedet og endda give hovedpine.

Massagepistolen kan have en ”opløsende” effekt på knuderne, idet vibrationerne får muskelområdet til at slappe mere af, så knuden løsnes.

Hjælper dem, der ikke motionerer nok

Det er langt fra alle, der får motioneret nok i løbet af dagen – især hvis man arbejder på kontor. Ofte påvirkes blodomløbet negativt, så blodgennemstrømningen bliver langsommere. Det giver en dårligere rensning af kroppen og en ringere tilførsel af ilt. Selv om man ikke motionerer, kan massagepistolen sætte gang i musklerne, der igen sætter gang i blodomløbet.

Tidligere anmeldte produkter som nu er udgået

Nedenfor er en liste over produkter, som vi tidligere har fremhævet, men som ikke længere er at finde hos forhandlere. Vi har dog valgt at beholde dem i artiklen, idet oplysningerne stadig kan være til gavn for dig som læser.

Painhunter GO

BackCare Massagepistol

Painhunter PRO massagepistol

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme