Bedste seng til dåryg ryg – Her er de bedste senge til ryggen ifølge anmeldelserne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

Det kan være svært at finde en seng til at lindre dine rygsmerter, især når du ikke ved, hvilke modeller der findes. Med det store udvalg af senge på markedet i dag er det svært at vælge den perfekte seng – især når størrelsen er en begrænsende faktor. For at gøre det nemmere for dig har vi samlet kundernes og eksperternes anmeldelser af de bedste senge til dårlig ryg, så du lettere kan vælge.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen “test” af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.


Senses seng til dårlig ryg – Bedste seng til dårlig ryg

Forbrugsguiden anbefaler: Høj værdi for pengene

Bemærk: Bedre Nætter Senses Air er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 19.999 kr. til 9.999 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Senses sengen på 180×200 cm er blandt de mest sælgende senge hos Bedre Nætter. Sengen er bygget til at give ekstra meget støtte mens du sover, hvilket gør den velegnet til folk med dårlig ryg.

 • 7 komfortområder
 • Topmadrassen er speciel, da den er certificeret med både OEKO-TEX og Svanemærket
 • Over 3 måneders prøveperiode

Anmeldelse og analyse af Senses Seng til dårlig ryg

Ekstra komfort fordelt på 3 lag
Sengen har hele 3 forskellige lag af madrasser, som sikre god komfort. I bunden er placeret en boxmadras, som giver stærk stabilitet i sengen. Boxmadrassen har en tykkelse på 12 cm, som består af skum. Derudover er rammen lavet af massivt svensk fyrretræ med 8 cm tykkelse.

Midterlagget består af en springmadras. Denne springmadras har 7 komfortzoner, der giver målrettet støtte til de steder du har brug for. Sengen giver også dig og din eventuelle partner mulighed for individuelt at justere fastheden i hver side af sengen. Det gør, at i begge to kan få jeres hårdhedspræferencer opfyldt.

Topmadrassen har en latexkerne, der er 6 cm tyk, glat og behagelig. Det vigtigste salgsargument for denne madras er dens åndbarhed – du behøver ikke at bekymre dig om at vågne op varm og svedig midt om natten. Derudover garanterer Svanemærket og OEKO-tex-certificeringen, at dette produkt er fri for skadelige kemikalier og allergener.

Sengen er nem at samle; du behøver ikke noget værktøj, fordi benene allerede har skridsikre beslag. Den vil heller ikke flytte sig rundt eller beskadige dine gulve. Den leveres i syv mindre pakker, som er nemme at bære gennem smalle døråbninger.

Du kan vælge mellem fire forskellige farver og hele tre hovedgærder, der passer til dine præferencer. Sengens samlede højde er på 55 centimeter. Du får et hovedgærde som standard uden ekstra omkostninger. Det er i modsætning til de fleste sammenlignelige kontinentalsenge, som blandt andet kun har 5 komfortzoner og ikke inkluderer et hovedgærde gratis.

Hvad siger forbrugerne om Bedre Nætter Senses Kontinentalseng?

Senses sengen har fået en fremragende respons fra kunderne med over 500 anmeldelser og en 4,5/5-stjernet rating på deres websted – et klart bevis på kundernes tilfredshed. Fordi vurderingerne kommer fra folk, der har og bruger produktet dagligt, er de meget troværdige. Kunderne har rapporteret, at kontinentalsengen har fremragende egenskaber, men der har været nogle klager over, at madrassen glider og at hovedgærdet knirker. Desuden har et lille antal forbrugere oplevet forsinkelser i leveringen, men kundeservice har hurtigt løst disse problemer.

Fordele

 • Du undgår skadelige kemikalier med OEKO-TEX
 • 7 komfortzoner
 • 25 års
 • Du får en sengegavl med i prisen
 • Leveringstid på kun 2-8 dage
Ulemper

 • Et fåtal af kunderne nævnte at hovedgærdet knirkede
 • Selv om nogle få personer har måttet vente længere end de lovede 2-8 arbejdsdage, har der altid været hurtig support til rådighed til at løse eventuelle problemer.

Forbrugsguidens vurdering

Vi er tilfredse med Senses kontinentalseng af flere grunde: den er komfortabel og åndbar, allergivenlig og OEKO-TEX-certificeret. Prøveperioden på 100 dage er fantastisk, fordi den giver os mulighed for virkelig at afprøve produktet og viser, at Bedre Nætter har fuld tillid til deres seng.

Det, der gør Bedre Nætter unikke, er, at de gratis inkluderer en vægmonteret sengegavl. Med hensyn til levering fandt vi ud af, at deres 2-8 arbejdsdage var den korteste leveringstid sammenlignet med andre virksomheders gennemsnitlige leveringsvindue på 10-30 dage.

Bottom line: Vi anbefaler Senses sengen, fordi den har gode anmeldelser, en allergivenlig topmadras og 7 komfortzoner. Desuden får du en gratis sengegavl og hurtig levering, når du køber hos Bedre Nætter.

Sengen kan også købes i størrelserne:
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 210 cm
210 x 210 cm


Ragna Nordlys – Mange komfortzoner til dårlig ryg

Forbrugsguiden anbefaler: Topkvalitet

✅ Ragna Nordlys har en vurdering på 4,9/5 stjerner på Trustpilot
✅ Fjedre og rammer garanteret i 25 år
✅ Fri levering og over 3 måneders returret
Ragna Fjord - 180x200 Bemærk: Ragna Nordlys elevationssengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat med fra 35.995 kr. til 16.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Ragna Nordlys elevationssengen her:

Husk: Nordic Dream giver dig mulighed for at afprøve sengen i 100 dage. De kommer og henter den gratis igen, hvis du ikke kan lide den, og du får pengene helt tilbage. Nordic Dream tilbyder rentefri finansiering.

Ragna elevationsseng fra Nordic Dream er en fantastisk mulighed for folk, der ønsker større komfort i deres senge. En solid elevationsbase, madrasser af høj kvalitet med ekstra høje fjedre og syv forskellige komfortzoner er inkluderet. Dette indebærer, at du kan regulere din hvileposition ved hjælp af den indbyggede elevationsmotor, samt hvile komfortabelt uden at skulle vende og dreje dig hele natten.

Analyse og anmeldelse af Ragna Nordlys Elevationsseng til dårlig ryg

Fremstillet i samarbejde med danske eksperter
Ragna elevationsseng er designet af nogle af Danmarks førende eksperter inden for senge, søvn og ergonomisk komfort. Sengens fundament er konstrueret af fyrretræ, der vil tåle slid med tiden, og den har en støjsvag motor, så du ikke forstyrrer andre i rummet. Hvis du deler en elevationsseng med en anden person, der også bruger en sådan, vil I begge drage fordel af den. Du kan justere madrassens hoved og fod med den medfølgende fjernbetjening.

Høje fjedre og justerbare elevation
Pocketfjedrene på Ragna elevationsseng har ekstra højde. Nordic Dream er kendt for at anvende fjedre, der er omkring 2 cm højere end almindelige sengefjedre. Med dette design kan du bevæge dig lettere, når du skifter stilling eller sover på siden. Fjedrenes top er justeret med styrke for øje, så de støtter der, hvor din krop har mest brug for det. Som et resultat heraf er der nu syv komfortable zoner, der er bygget til at støtte din krop ergonomisk, mens du slapper af og sover. Når du synker ned i madrassen, bliver dine hofter og din lænd bedre støttet end normalt.

I modsætning til en almindelig seng giver Ragna elevationssengen dig en luksuriøs og komfortabel oplevelse, mens du sover. Med sin evne til at ændre positioner hjælper den med at støtte din nakke, ryg og ben uden ubehag eller smerte. I sidste ende giver den dig en hyggelig oplevelse, der er pakket tæt om din krop på alle de rigtige steder.

Hvad siger forbrugerne om Nordic Dream Ragna Elevationssengen?

Med over 1450 anmeldelser på Trustpilot og en bedømmelse på 4,9/5 stjerner har Nordic Dream et fremragende ry blandt forbrugerne. De roser sengen for dens høje kvalitet samt dens lave pris. Deres fremragende kundeservice nævnes også ofte, sammen med deres hjælpsomhed i forbindelse med løsning af eventuelle problemer, der måtte opstå.

De eneste klager synes at være over topmadrassen, der glider ved brug af liftfunktionen og leveringsforsinkelser, men selv disse bliver ofte efterfulgt af komplimenter om leverandørens hurtige løsning af problemerne.

Fordele

 • Nordic Dream giver 100 dages returret og 25 års garanti
 • 7 komfortområder
 • Flere valgmuligheder i forhold til topmadrassen
 • Stor kundetilfredshed
Ulemper

 • Selv om fragtfirmaet har forårsaget nogle forsinkelser, er Nordic Dream altid hurtige til at sende deres produkter.

Forbrugsguidens vurdering

Nordic Dream giver en sikkerhedsgaranti med deres senge – så du kan sove i din nye seng i 100 dage for at sikre dig, at det er den rigtige seng, før du beslutter dig. Og hvis den ikke passer til dig, henter de den gratis hos dig, så du kan bytte den.

Med en Trustpilot-score på 4,9 ud af 5 er det klart, at Nordic Dream-senge er af høj kvalitet og blandt de bedste på markedet. Komfort er vigtig, når du vælger en seng, og heldigvis leveres alle madrasser med topklasse komfort – garanteret af deres 25 års garanti på ødelagte fjedre og rammer.

Når du skal vælge en seng, handler det ikke kun om komfort, men også om at designet skal passe til din indretning. Nordic Dream har gjort dette ved at skabe en smuk skandinavisk stil, der passer til de fleste hjem.

Sengen kan også købes i størrelserne:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
90 x 210 cm
120 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 210 cm


Norhland Prestige Superior 180×200 kontinentalseng – Den luksuriøse seng til din ryg

Forbrugsguiden anbefaler: Luksuriøs topmadras

Bemærk: Norhland Prestige Luksus Superior kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 24.995 kr. til 9.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Norhland Prestige Superior kontinentalseng er en smart og smuk seng, der er fremragende til at give komfort. Der er fem farver at vælge imellem og forskellige benstyper, så du kan skabe en seng, der passer perfekt til både din stil og soveværelsesæstetik. De rene linjer på hovedgærdet og fodgærdet giver sengen et moderne look uden at give afkald på dens evne til at passe ind i næsten enhver indretning.

En god seng til dårlig ryg
Norhland Prestige Superior kontinentalsengen er lavet i massivt egetræ og kan fås i både sort og natur. Boxmadrassen og indermadrassen med 11 zone pocketfjedre sikrer, at du kan sove godt uanset din vægt eller bevægelse i løbet af natten. Ekstra komfort og åndbarhed leveres af Cooltex-skumhynden, så du nyder en behagelig søvntemperatur hele natten lang. Da sengen har en blød, vendbar topmadras med en sommer- og en vinterside, er den ekstra fleksibel og kan bruges hele året rundt. Dette er en ualmindelig fordel, som ikke findes i mange andre topmadrasser.

Sengen er simpel at samle og kræver ikke noget udstyr. Højden på sengen er 63 cm med 10 cm høje ben, hvilket gør det let for de fleste at komme ind og ud af sengen. Både fjedre og ramme er dækket af 25 års produktgaranti.

Vælg mellem wonderpur eller latex
Norhland Prestige Superior kontinentalsengen har en holdbar og komfortabel topmadras. Topmadrassen består af latex eller wonderpur, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. En topmadras i latex er et glimrende valg, hvis du ønsker en højtryksaflastende og ledstøttende madras.

En topmadras i latex kan hjælpe med at regulere din kropstemperatur, hvilket gør det lettere at holde sig godt tilpas om natten. Skummet i en Wonderpur-topmadras tilpasser sig din krop, holder på varmen og hjælper dig med at holde dig varm hele natten. Du synker dybere ned i Wonderpur end i latex, så den er ideel til personer, der har tendens til at føle sig kolde om natten.

Hvad siger forbrugerne om Norhland Prestige Superior Kontinentalseng?

Selv om Sengetid har en score på 4,6/5 stjerner fra mere end 470 anmeldelser på Trustpilot, arbejder de stadig på at forbedre deres forretning ved at svare på alle negative anmeldelser inden for 24 timer eller mindre. Kunder, der har givet positiv feedback, er glade for virksomhedens gode service og vejledning, ligesom de føler, at de har fået et godt tilbud. På den anden side finder nogle kunder madrassen for blød, mens andre har problemer med, at topmadrassen glider lidt. Det er dog kun få, der oplever sidstnævnte problem.

Fordele

 • Kunderne er yderst tilfredse med produktet, hvilket fremgår af deres Trustpilot-rating på 4,6 ud af 5 stjerner.
 • Sengen er fremstillet i Danmark, hvilket sikrer høj kvalitet
 • 25 års garanti
 • Lommefjedre fordelt på 11 zoner
 • Du har mange muligheder, når du skal vælge ben
 • Topmadrassen kan vendes til både en vinter -og sommerside
Ulemper

 • Et fåtal af kunder nævner, at de mener topmadrassen er for tynd

Forbrugsguidens vurdering

Norhland Prestige Superior kontinentalseng er, som navnet antyder, en mere luksuriøs løsning end andre senge på markedet. Den er designet af danske håndværkere, som prioriterede at skabe et stilfuldt look, der indbyder til afslapning og dyb søvn. Den giver en tydelig støtte til dine led og muskler, så du kan vågne op frisk og komfortabel hver morgen takket være de anvendte fjedre og materialer.

Sengen kan også købes i størrelserne:
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 210 cm
210 x 210 cm


Hvordan kan senge lindre rygsmerter?

Der er et par forskellige måder, hvorpå senge kan have en positiv effekt på rygsmerter. Den ene er ved at give støtte og justering af rygsøjlen. Dette kan være med til at fjerne noget af presset fra rygsøjlens diske og andre strukturer, hvilket igen kan være med til at mindske smerterne. Desuden kan senge give lindring af muskelspændinger ved at give en behagelig overflade at slappe af på. Dette kan bidrage til at reducere mængden af betændelse og smerte i muskler og væv. Endelig kan senge også bidrage til at forbedre cirkulationen ved at give en varm og behagelig overflade at hvile på. Alle disse faktorer kan bidrage til en reduktion af rygsmerter. Forskellige typer senge kan bidrage til at give forskellige niveauer af støtte og komfort, så det er vigtigt at finde en, der er den rigtige for dig.

Elevationssenge er gode for din ryg, fordi de kan justere den grad, som du bliver løftet op til. Kontinentalsenge er gode for din ryg på grund af de mange lag støtte, som de tilbyder. Disse kan også fås som halvandenmandsseng, som passer perfekt ind i teenageværelset.

Hvorfor er det vigtigt at vælge den rette madras til din seng?

Det er meget vigtigt at vælge den rigtige madras, hvis du kæmper med rygsmerter. Der er et stort udvalg at vælge imellem, men madrassen bør ikke være for blød eller for hård. Du bør også sikre dig, at den giver god støtte til din ryg, især til lænden. En god madras kan være med til at forbedre dine rygsmerter og gøre det lettere at få en god nats søvn.

Senge med forskellige lag af madrasser anses ofte for at være de bedste til rygsmerter. De forskellige lag giver ekstra støtte og er med til at mindske trykket på ryggen. Der findes også madrasser, der er specielt designet til personer med rygsmerter. Disse har ofte et særligt lag hukommelsesskum, som hjælper med at lette trykket på ryggen og forbedre komforten. Hvis du kæmper med rygsmerter, er det bestemt værd at overveje en af disse madrasser.

Når du vælger en madras, er det vigtigt, at du selv prøver den af. Hvis du kan, så prøv den i en længere periode for at få et bedre indtryk af, hvor komfortabel den er. Det er også vigtigt at sikre, at du får den rigtige størrelse. En for lille eller for stor madras kan også forårsage rygsmerter.

Med så mange forskellige muligheder er der helt sikkert en madras derude, som kan hjælpe dig med at forbedre din ryg.

Hvordan skal du ligge i din seng, hvis du har ondt i ryggen?

Der er et par forskellige stillinger, som du kan sove i, hvis du har ondt i ryggen, og hver enkelt kan give en vis lindring. At sove på ryggen anses generelt for at være den bedste stilling for personer med rygsmerter, da det hjælper med at holde rygsøjlen i balance. Du kan også prøve at sove på siden med en pude mellem benene for at støtte din rygsøjle. En anden mulighed er at sove på maven, men det kan ofte forværre rygsmerter. Uanset hvilken stilling du vælger, skal du sørge for at bruge en pude, der støtter dit hoved og din nakke, og undgå at sove på sofaen eller i en liggestol, da disse stillinger også kan forværre rygsmerter.


FAQ

Hvordan undgår du rygsmerter?

Der er et par ting, du kan gøre for at undgå rygsmerter. For det første skal du sørge for at have en god kropsholdning.

 • Det betyder, at du skal stå lige og holde dine skuldre tilbage.
 • Når du løfter tunge genstande, skal du sørge for at bruge den rette form.
 • Løft med benene, ikke med ryggen, og hold genstanden tæt på kroppen.
 • Endelig skal du forsøge at holde pauser ofte, hvis du sidder eller står i lange perioder.
 • Gå en tur rundt, stræk dig eller lav en anden let aktivitet for at holde din ryg løs og fleksibel.

Det kan oftest være en fordel at investere ekstra penge i en god seng når du bøvler med ondt i ryggen. Hvis du ønsker senge i en endnu dyrere prisklassen, så har vi samlet de bedste luksus senge ifølge eksperterne.

Kan varme lindre rygsmerter?
Der er nogle få måder, hvorpå varme kan hjælpe med at forbedre rygsmerter. For det første kan øget blodgennemstrømning hjælpe med at bringe flere næringsstoffer og ilt til musklerne og vævene i området. Dette kan være med til at fremskynde helingsprocessen og forbedre den generelle komfort. For det andet kan varme hjælpe dine spændte muskler med at slappe af. Dette kan også hjælpe med at lindre tryk og ubehag. Endelig kan varme bidrage til at reducere inflammation. Dette kan føre til mindre smerte og stivhed. Generelt kan varme være et nyttigt redskab til at håndtere og reducere rygsmerter.
Kan rygsmerter komme af at ligge for meget i sengen?
Rygsmerter kan ofte være et resultat af, at du tilbringer for meget tid i sengen. Det skyldes, at når du ligger ned, bliver din ryg ikke støttet ordentligt, hvilket kan spænde musklerne og føre til smerter. Der er dog nogle nemme måder at forbedre dette på.
En måde er at investere i en god madras. Dette vil sikre, at din ryg er ordentligt understøttet, når du ligger ned. En anden måde er at undgå at sove på maven. Det kan belaste din ryg meget og føre til smerter. Endelig skal du sørge for at strække dig, inden du går i seng. Det vil hjælpe med at løsne op for eventuelle stramme muskler og give dig en bedre nattesøvn.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme