Airfryer test-guide: De bedste airfryers ifølge tests og anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Airfryers er et sundere alternativ til de traditionelle frituregryder, som bruger en stor portion olie til tilberedningen. Airfryers tilbereder i stedet fødevarerne med varmluft og meget mindre olie end i de traditionelle modeller.

Læg mærke til at der er forkel på ”airfryer” og ”actifry”. Airfryer er fællesbetegnelsen for de frituregryder, som bruger varmluft og mindre olie, mens Actifry er en teknologi, der er skabt af Tefal.

Vi har fundet de bedste airfryere ifølge anmeldelser, eksperter og forbrugere for du nemmere kan vælge den airfryer som passer bedst til dit behov. Derudover har vi fundet de bedste

priser og lavet en købeguide, så du kan foretage det rette valg for dig.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Hvad skal man overveje, når man køber en airfryer?

Kapacitet
Airfryers findes i forskellige størrelser, hvor de mindre ofte har et rumindhold på 1-3 liter. Den lille størrelse er optimal, hvis du vil bruge din airfryer til madlavning til én person, hvorimod en større model, der rummer mellem 3,5-5 liter er bedre, hvis du skal lave mad til flere personer eller en familie. De største airfryers rummer 6 liter eller mere, og nogle modeller kommer med to kurve, så du kan tilberede flere ting samtidig. Når du vælger en airfryer, skal du overveje, hvad du ønsker at bruge den til og hvor stor en model, du har brug for.  

Power
Afhængig af størrelsen bruger airfryers omkring 800-1500 watt, og du skal derfor være opmærksom på, om din stikkontakt kan håndtere det. Mindre airfryers bruger omkring 800-1000 watt, mens mellemstore airfryers bruger omkring 1300-1500 watt. Endelig bruger de større airfryers omkring 1700 watt eller mere. Airfryers med højere forbrug kan nå højere temperaturer og dermed tilberede maden hurtigere.

Funktioner
Airfryers kommer med forskellige funktioner, så det er vigtigt at finde en model med de funktioner, som du har brug for i din madlavning. Er du eksempelvis veganer, har du ikke brug for en airfryer med funktioner til tilberedning af kød. Nogle modeller har en fast tilberedningstemperatur, mens andre giver dig mulighed for selv at indstille den, hvilket er fordelagtigt, hvis du skal tilberede madvarer som nuggets eller chips. Du bør også overveje hvilken slags timer, du ønsker på din maskine, da nogle modeller har digitale timere, mens andre har manuelle. Endelig skal alle airfryers rengøres efter hver brug, hvor nogle foretrækker at kunne vaske den i opvaskemaskinen, hvilket er muligt med de fleste maskiner.

Pris
De dyrere airfryers koster omkring 3.000 kr., er velegnet til tilberedning af store mængder mad og kommer ofte med funktioner, der gør din madlavning lettere. De billigere alternativer koster omkring 400 kr. og velegner sig til mindre madlavningsbehov og kommer i et mere enkelt design. 

Bruger- og ekspertanmeldelser
Det er altid en god ide at læse hvad andre forbrugere synes om airfryeren, inden du køber den. Brugeranmeldelser kan fortælle dig, om maskinen har brugervenlige funktioner, og hvor godt den tilbereder maden. Ekspertanmeldelser fortæller derimod, hvor godt maskinen fungerer og sammenligner den med andre modeller på markedet. Bruger- og ekspertanmeldelser er derfor inkluderet nedenfor for at hjælpe dig med at beslutte hvilken airfryer, du skal købe.

arrow-more

Sidste opdatering:

Vi har brugt starten af 2023 som anledning til at genbesøge vores guide om airfryers. I denne opdatering har vi inkluderet nye testresultater, kundeanemdelser og produkter, og på baggrund af alt dette genbesøgt vores anbefalinger.


ONYX Cookware™ Airfryer – kompakt model med unik luftteknologi

Bedste airfryer i budget klassen

✅ Testet af redaktionen: Positiv oplevelse
✅ 5 års garanti
100 dages returret

Når det skal være let at lave mad uden ekstra fedtstof, kan du overveje airfryeren fra ONYX Cookware™. Den har en unik teknologi, hvor den varme luft bliver cirkuleret effektivt og ensartet for den bedst mulige tilberedning.

Der er plads til 5 liter i kurven, selvom modellen er kompakt, og når maden er klar, har airfryeren en automatisk sluk-funktion.

 • Hurtig luftcirkulation med særlig teknologi
 • Automatisk sluk-funktion
 • 5 liters kapacitet i en kompakt størrelse

Det skal du vide, før du køber ONYX Cookware™ Airfryer

God kapacitet i en kompakt størrelse
Airfyreren fra ONYX Cookware™ er designet, så den har et kompakt design, der ikke fylder meget på køkkenbordet. Indvendigt er pladsen udnyttet optimalt, hvor kurven har en maksimal kapacitet på 5 liter i alt. Det er derfor en mellem til stor model sammenlignet med resten af oversigtens airfryers.

Kurven er let at vedligeholde, for den har en belægning med non-stick. Den er derfor hurtigt at gøre ren efter brug, og du risikerer ikke, at maden brænder fast i bunden af kurven. Kurven kan komme i opvaskemaskinen, mens maskinen kan tørre over med en fugtig klud, før den igen er klar til brug.

Smart digitalt display og effektiv luftcirkulation
Du har rig mulighed for at tilberede forskellige retter, for du kan indstille maskinen til 8 forskellige programmer. ONYX airfryer er både hurtig, men også enkel for alle at anvende.

Med 1500 W kan du hurtigt og let anvende airfryeren, hvor du kan bruge det digitale display til at indstille og holde øje med tiden og tilberedningen. Temperaturen kan komme op på 200°C, hvor en unik teknologi sørger for, at varmen bliver distribueret med luftcirkulation.

Når maskinen er færdig, vil en automatisk sluk-funktion forhindre brændt mad, spild af energi og risiko for farer. Det giver en ekstra sikkerhed, hvis du laver andet i køkkenet, mens airfryeren står for sprøde kartoffelbåde eller veltilberedt kød.

Fordele

 • Brugervenligt digitalt display
 • Hurtig og enkel at bruge
 • Ensartet varmedistribution
 • Modsat konkurrenternes modeller, så kan kurven stå lige på bordet
 • 8 forskellige programmer
 • Kurv med holdbar non-stick belægning
Ulemper

 • Enkelte melder om at den kan have problemer med at komme op i temperatur. Dog er Onyx hurtige til at løse problemet.
 • Efter 3 måneders test er den eneste ulempe vi kunne finde, at logoet godt kan forsvinde i toppen af airfryeren

Onyx Airfryer Skuffe

Redaktionens vurdering

Hos redaktionen anbefaler vi airfryeren fra ONYX Cookware™, hvis du skal bruge en model med medium til høj kapacitet. Selve kurven har plads til max 5 liter, der giver rig mulighed for at lave forskellige retter med den hurtige luftcirkulation. Det sikrer en ensartet tilberedning, som du kan kontrollere med det digitale display.

Airfryeren har non-stick for let rengøring, men du kan dog kun købe airfryeren gennem producentens egen hjemmeside, hvis du vil have fingrene i den.

Specifikationer
Kapacitet: 5 L
Effekt: 1500 W
Vægt: 4,3 kg
Mål (BxDxH): 28 x 27 x 31 cm
Manuel/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja


Philips HD9650/90 XXL Avance – airfryer med masser af features

Airfryer – Bedst i test

Testvinder i 2021 hos det britiske testpanel T3
4.5 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de
9.4 ud af 10 stjerner hos det amerikanske magasin Healthfryers.com
✅ 4.5/5 på Bbcgoodfood
✅ 2021-testvinder på T3.com
✅ 4/5 på Tomsguide
✅ 4.7/5 på Google Shopping
✅ 4.5/5 på Amazon

Philips HD9650:90 Airfryer XXL Avance

Problemfri tilberedning, ifølge eksperterne
Ifølge eksperterne er Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance en god air fryer, der sørger for en simpel tilberedning af diverse madvarer. Rent faktisk mener eksperterne fra T3.com, at man opnår ”en problemfri tilberedning”, da den er både ”hurtig og effektiv”.

Disse betragtninger er eksperterne fra Testberichte.de og Cnet.com enige i og roser især modellen for dens store størrelse, der har plads til at tilberede selv større portioner. Dog noterer de, at Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance er så stor, at det kan være svært at få plads til den samt, at den er temmelig dyr.

Healthfryers.com fremhæver ligeledes, at Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance er lavet i et ”utrolig stilfuldt design”. Et andet plus er, at den er nem at rengøre. De er til gengæld mindre vilde med lydniveauet, da den er en smule støjende.

Sund friturestegning
Med Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance får man mulighed for at friturestege mad på en sund måde. Denne air fryer gør brug af varmluft til at stege maden med enten lidt eller ingen olie. Modellens Twin TurboStar-teknologi sikrer nemlig, at den varme luft hvirvler rundt inde i airfryeren, hvilket sørger for, at maden er sprød udenpå og saftig indeni.

På det digitale display finder man fem forudindstillede programmer. Her kan man med et enkelt tryk tilberede pommes frites, kød, fisk og kylling. Med QuickControl-drejeknappen indstiller man både tilberedningstiden og temperaturen, hvis man selv ønsker at gøre det.

Multifunktionel air fryer
Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance er en multifunktionel airfryer, der kan bruges til andet end stegning. Den kan nemlig også anvendes til at grille, bage og riste mad. I appen er der desuden mulighed for at finde opskrifter og gode råd. Derudover kommer Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance med en holde varm-funktion. Den giver mulighed for at vente med at servere maden, da den holder den varm i op til 30 minutter.

Selve kurvens kapacitet er på 1,4 kilo, så der er plads til at lave store portioner. QuickClean-kurven er forsynet med et slip-let-trådnet, der kan vaskes i en opvaskemaskine. Alle andre aftagelige dele tåler også maskinvask. Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance måler 31,5 cm (H), 32,1 cm (B), 43,3 cm (D) og vejer 7,99 kilo.

Hvad siger forbrugerne og ekspertene on Philips HD9650-90 XXL  Avance?

Philips airfryer er populær hos både kunder og eksperter. Ifølge Googles samlede anmeldelser har den 4,7 ud af 5 stjerner og 4,5 ud af 5 stjerner på Amazon. De fokuserede primært på produktets positive egenskaber såsom hurtig opvarmning, solid konstruktion og stor kapacitet, der gør det muligt at tilberede mad til fester og familiesammenkomster. 

Derudover har den en høj bedømmelse på 4,5/5 på det tyske testsite Testberichte, som var vilde med den praktiske kurv, der kan tages helt ud og kan fyldes helt op. Airfryeren blev også testvinder i 2021 på T3, som blandt andet var vild med dens evne til at tilberede store mængder mad som pommes frites, kyllingelår samt forårsruller med velsmagende og sprøde resultater. T3 oplyste også, at du kan tilberede en hel kylling med Philips HD9650/90 XXL Avance, hvilket indikerer, hvor rummelig den er. 

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance er også blevet testet af Healthfryers og Bbcgoodfood, der begge var vilde med Philips’ teknologi, der fjerner fedt, samt tilberedningen af lammekoteletter, som de formåede at lave på 12 minutter ved 200 grader.

Fordele

 • Twin TurboStar-teknologi
 • Holde varm-funktion
 • QuickClean-kurv
 • Multifunktionel model
 • Fem forudindstillede programmer
Ulemper

 • Relativ stor i størrelsen
 • Højt støjniveau
 • Den tilhørende bog med opskrifter kunne være bedre.

Forbrugsguidens vurdering

Philips Airfryer HD9650/90 har en såkaldt TurboStar-teknologi, der fjerner fedt fra maden, ren brugervenlig kurv, der er let at rengøre, samt plads nok til seks portioner mad, hvilket understreger funktionaliten og rummeligheden i denne airfryer. Det skal dog nævnes, at denne airfyer er relativt støjende, og at den er lidt stor og tung. Ud over dens super gode funktioner tilbyder den en meget høj kapacitet for en airfryer med én skuffe, hvilket også gør, at den koster lidt mere end den gennemsnitlige airfryer. Selvom denne model er i den dyrere ende, så har den også super gode resultater og er blevet kåret som testvinder i flere tests udført af eksperter, hvorfor vi mener, at den fortjener en plads på vores liste over de bedste airfyere på markedet.

Specifikationer
 Kapacitet: 7,3 L
Effekt: 2225 W
Vægt: 8 kg
Mål (BxDxH): 43,3×32,2x 31,5 cm
Manuel/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja

Her kan du se en præsentationsvideo af Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance. Videoen er produceret af Philips: 


Ninja AG551UK – brugervenlig airfryer i høj kvalitet

Bedste airfryer i test

Testvinder hos Which.co.uk
Rost af TechAdvisor
4,8/5 stjerner på Amazon
Anbefalet af TechRadar
5/5 på Bbcgoodfood

Den vigtigste egenskab ved Ninja AG551UK er, at den har et digitalt madlavningstermometer, hvilket betyder, at du ikke risikerer under- eller overtilberedning.

 • Testvinder hos which.co.uk
 • Digitalt madlavningstermometer 
 • Cyclonic Air-teknologi

Anmeldelse: En detaljeret gennemgang af Ninja AG551UK

2460 Watt
Hvis du er på udkig efter en airfryer, der kan klare alle typer madvarer, skal du tjekke Ninja AG551UK ud. Med en motor på 2460 watt og en maks. temperatur på 260 grader kan modellen klare selv de tykkeste stykker kød eller fisk. 

Cyclonic Air-teknologi
AG551UK leveres med Cyclonic Air Technology, som sikrer, at din mad tilberedes hurtigt og jævnt uden du behøver at vende den. Modellen er desuden udstyret med grill, luftfriture, stege-, bage-, dehydrerings- og genopvarmningsfunktioner samt temperaturkontrol. Kontrolpanelet er overskueligt og ligetil, og med det enkle touchscreen kan du hurtigt vælge dit ønskede program.

Stor kurv og grillplade
AG551UK har en 3,8 L gryder, en 3,8 L kurv og en 740 cm² grillplade, hvilket betyder, at du kan tilberede en masse mad på én gang.

Hvad siger forbrugerne og eksperterne om Ninja AG551UK?

Denne airfryer har en imponerende score på 4,8 ud af 5 stjerner på Amazon med over 5.000 anmeldelser. Flere kundeanmeldelser nævner, hvor effektiv airfryeren er, når de tilbereder store måltider. En kundeanmeldelse nævner, at vedkommende tilberedte en stor morgenmad, herunder stegte æg, svampe og tomater, ristede rodfrugter og pizza… 

Modellen blev valgt som “Redaktørens Favorit” af Techadvisor og fik en score på 5/5 på Bbcgoodfood, der begge roste dens Smart Cooking System og digitale stegetermometer, der gør det nemt at grille store stykker kød. Og endelig gav Techradar den 4/5 for dens evne til at lave stegt morgenmad med pølser, svampe eller bacon på mindre end 12 minutter, men erklærede, at den er lidt stor, og tager en del plads i mindre køkkener.

Fordele

 • 2460 Watt
 • Aftagelige dele tåler opvaskemaskine
 • Brugervenlig
 • Indeholder flere forskellige funktioner
 • Høj kvalitet
Ulemper

 • Ingen opbevaring af ledninger
 • På den tungere side

Forbrugsguiden’s vurdering

Vi synes, at Ninja AG551UK er et godt valg for alle, der leder efter en smart airfryer med en række forskellige funktioner. Den leveres med et smart stegetermometer, som lader airfryeren overvåge temperaturen på din mad, så den kan justere tilberedningstiden og optimere tilberedningsprocessen. Modellen har listens højeste wattydelse med 2460 W, hvilket kun bekræfter kundernes anmeldelser, der vidner om en hurtig og effektiv airfryer. Udover at fritere (uden olie) kan denne model også bage, stege, tørre og genopvarme mad. Den blev kåret som testvinder i flere tests og fik stor ros og anbefalinger fra mange kunder, hvorfor vi har taget den med i vores oversigt over de bedste airfryere på markedet. Du skal dog huske på, at Ninja AG551UK er lidt til den tungere side og mangler ledningsopbevaring, hvilket er ganske praktisk på disse typer køkkenmaskiner. 

Specifikationer
 Kapacitet: 3,8 L
Effekt: 2460 W
Vægt: 10 kg
Mål (BxDxH): 39x41x27 cm
Manuel/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja


Fritel SnackTastic 4202 – Kompakt airfryer

Airfryer til én til to personer

✅ 4.7/5 på Google Shopping

 

Fritel SnackTastic 4202

Se priser og tilbud på Fritel SnackTastic 4202 her:

Velegnet til små portioner
Fritel SnackTastic 4202 er en airfryer, der er velegnet til de mindre portioner med dens kapacitet på 2 liter. Den er derfor ideel til tilberedning af mad til en enkelt eller to personer. Med denne airfryer er der mulighed for at opnå en sundere tilberedning uanset, om man steger, bager eller griller.

Denne air fryer har nemlig et begrænset brug af fedt, da den bruger op til 80 % mindre fedt sammenlignet med eksempelvis en frituregryde. Det er ikke blot sundere, men sikrer også, at der ikke kommer nogen ubehagelig lugt i køkkenet.

Kompakt airfryer
Med Fritel SnackTastic 4202 får man en kompakt airfryer, der er nem at få plads til i køkkenet. Den kan derfor sagtens blive stående fremme på køkkenbordet, hvis man ønsker det. Vil man gerne pakke modellen væk efter brug, vil det også være muligt at finde plads til den i et køkkenskab.

Derudover kommer Fritel SnackTastic 4202 med en skuffe og en kurv i én, hvilket sikrer en optimal pladsudnyttelse. Efter brug kan airfryeren rengøres nemt og hurtigt. Det er nemlig muligt at putte kurven i opvaskemaskinen.

Airfryer med timer-funktion

Fritel SnackTastic 4202 er udstyret med en praktisk timer-funktion. Det gør det muligt at justere tiden mellem 0 og 60 minutter alt efter, hvad man ønsker at tilberede. Udover tiden kan man også selv indstille temperaturen. Temperaturen kan justeres fra 80 grader og helt op til 200 grader. Det sørger for, at man kan tilberede de pågældende madvarer præcis, som man vil. Fritel SnackTastic 4202 måler 32 cm (H), 21 cm (B), 26 cm (D) og vejer 3 kilo.

Hvad siger brugere og eksperterne om Fritel SnackTastic 4202?

Produktet fik 4,7 ud af 5 stjerner på Googles samling af anmeldelser på internettet. Kunderne skriver, at de er overvejende tilfredse med modellens nemme temperaturregulering, dens 60 minutters timer og at den har et let design, der går det let at transportere den. Enkelte kommenterede, at det tager lidt længere tid at fritere i denne airfryer end med olie, men at det er brugervenligheden, der gør denne model værd at overveje. Anmeldelserne fra kunderne bekræftede også, at det er en lille og kompakt model, der er passende til maks. to personer.

Fordele

 • Justerbar tid
 • Justerbar temperatur
 • Kompakt model
 • Nem at rengøre
 • Bruger op til 80 % mindre fedt
Ulemper

 • Den mindst kraftfulde airfryer på vores liste

Forbrugsguidens vurdering

Fritel SnackTastic 4202 er måske ikke markedets kraftigeste eller rumligeste airfryer, men der har stadig mange af de funktioner, som gør den passende til en lille familie, hvilket kundeanmeldelserne har været med til at bekræfte. Vi finder den også attraktiv på grund af prisen, som ligger under de fleste modeller fra Phillips. På trods af en noget lavere pris, så har den stadig mange gode funktioner, som f.eks. justerbar tempertur og timer, der gør det let at lave forskellige retter – som hjemmelavede pommes frittes eller sprøde forårsruller.

Specifikationer
 Kapacitet: 2 L
Effekt: 1000 W
Vægt: 2,5 kg
Mål (BxDxH): 21x26x32 cm
Manuel/Digital: Manuel
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja


Princess Airfryer – mest rummelige airfryer ovn

En af de bedste airfryere med rotisseri

Anmeldt til 4,5 stjerner af BBC Good Food
Vurderet til 4,5 stjerner på Google
✅ Bedømt til 4,1 stjerner på Amazon
✅ 4.5/5 på Bbcgoodfood.com
✅ 4/5 på Amazon
✅ 4.3/5 på Google Shopping 

Princess Airfryer ovn

Rummelig air fryer ovn til hele familien
Airfryer ovnen er et godt alternativ til dig, der ikke har en ovn eller som gerne vil kunne lave sprødstegt mad til hele familien. 

Modsat andre airfryers, har den et større rum, hvor der er plads til at sætte tre plader med mad ind. Ovnen har en kapacitet på 10 liter, så den er lidt større end andre airfryers. Derfor kan du tilberede hele måltidet i ovnen og skal ikke svinge rundt med gryder og pander udover. Den ligner også en traditionel ovn med glasfronten, hvor du kan holde øje med maden, mens den tilberedes. 

Airfryeren har et touch-display, hvor du kan indstille temperatur, tid m.m. Der er indbygget 10 forudindstillede programmer til forskellige madvarer. Varmefordelingen i ovnen giver den samme sprødhed på al maden, som du kender det fra en traditionel airfryer, men uden olien fra en friture. 

Nogle dele af air fryer ovnen kan tåle at komme i opvaskemaskinen, så det er nemt at gøre ovnen rent efter brug. 

Hvad siger brugerne og eksperterne om Princess Airfryer oven?

BBC Good Food har testet airfryeren fra Princess og har givet den 4,5 ud af 5 stjerner. De roser ovnen for at have dele, der kan vaskes i maskine, et smart indvendigt lys og en gennemsigtig front. Derudover fremhæver de ovnens rotisseri, som gør det muligt for dem at tilberede en hel, saftig og lækker kylling på lidt over 90 minutter. De nævner dog, at fronten kan blive lidt varm under tilberedningen.

Desuden scorede airfryeren 4,4 ud af 5 stjerner på Amazon, hvor kunderne generelt varr tilfredse med, at de kan tilberede forskellige råvarer på samme tid, eller store mængder af den samme råvare på én gang.

Kigger man på tværs af forskellige webshops, har produktet en gennemsnitlig bedømmelse på 4,3 ud af 5 stjerner, hvor mange kunder skriver, at de er glade for dens non-stick kurv, rummelighed, samt at de med stor tilfredshed har tilberedt alt fra fisk, søde kartofler og forskellige typer snacks.

Fordele

 • Nogle dele tåler maskinopvask
 • Rotisserie funktion
 • Hjælpsomt indvendigt lys
 • Glaspanel på fronten
Ulemper

 • Langsom til at lave pomfritter
 • Fronten kan blive lidt varm

Forbrugsguiden’s vurdering

Med ti forprogrammerede programmer, der kan indstilles til mellem 40-200 °C, en roterende stegekurv og en kapacitet på 10 L er denne model et oplagt valg for store familier. Vi mener, at det er en af de bedste airfryere på markedet med rotisseri, som giver dig mulighed for at lave en helstegt og sprød kylling. Desuden har du også mulighed for at stable op til tre bageforme i den, så du kan tilbederede både kød og tilbehør på samme tid. Vi må dog gøre dig opmærksom på flere ulemper, som f.eks. den lidt langsommere tilberedning af pommes frites end den gennemsnitlige airfryer, samt at den har en tendens til at blive ret varm på fronten. Alt i alt, som Bbcgoodfood skriver, “er denne airfryer og dehydrator med rotisseri-funktion en favorit blandt kunderne” og vil tilfredsstille både amatøren og den professionelle kok på grund af dens alsidighed og rummelige design.

Specifikationer
Kapacitet: 10 L
Effekt: 1500 W
Vægt: 9,8 kg
Mål (BxDxH): 38,5×38,5×40 cm
Manuel/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja


Instant pot Vortex Plus 6-In-1 – god airfryer til kalorielet madlavning

Bedste airfryer i test

Testvinder hos Techradar
Testvinder hos Homeandgardens
Testvinder hos Engadget
✅ Topscorer hos Bbcgoodfood 
✅ Topscorer hos Idealhome.co.uk
✅ 4,7/5 Amazon

Instant pot Vortex Plus 6-In-1 er lavet af det samme kendte firma, der producerer Instant Pot Multicookers og udmærker sig ved sit gennemsigtige design, der gør det muligt at holde øje med tilberedningen uden at fjerne kurven. Derudover har den et lys, der kan tændes manuelt, og som automatisk tændes lige før timeren udløber.

 • OdourErase-teknologi
 • Seks programmer
 • Glasrude i kurv

Anmeldelse: Produktanalyse af Instant pot Vortex Plus 6-In-1

Seks indbyggede programmer
Denne airfryer kommer med et smart touch-display, hvor du let kan planlægge din aftensmad ud fra de seks indbyggede indstillinger. Det, der gør denne airfryer helt unik, er dens alsidighed og evne til at bage kager, stege kød og grøntsager, og endda dehydrere og tørre frugt og grønt. Og med dens store kapacitet på 5,7 L kan du lave nok mad til hele din familie eller gæster i én omgang. Dens kapacitet giver dig f.eks. mulighed for at lave omkring 10 kyllingevinger eller en hel pose frosne pommes frites. Modellen har også to kurve, så du kan lave to separate måltider på én gang.

OdourErase-teknologi
Denne airfryer har også OdourErase-teknologi, som fanger og reducerer lugt fra madlavning, hvilket er en praktisk funktion – især hvis man tilbereder fisk eller lignende. Med en effekt på 1700 W tilbyder denne airfryer nogenlunde samme effekt, som andre store airfryere på markedet har. Den maksimale temperatur, som airfryeren kan nå, er 200 °C, og det tager blot 3 minutter og 30 sekunder, at varme den op til dens maks. temperatur.

Brugervenlig rengøring og indstillinger
Andre nævneværdige funktioner er det justerbare termostat, en temperaturindikator og sikkerhedfunktionen mod overophedning. Derudover er rengøringen også relativt lige til, da indmaden er lavet i non-stick materialer, der tåler at blive vasket i vaskemaskinen. 

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Instant pot Vortex Plus 6-In-1?

Denne airfryer er testvinder hos flere magasiner, herunder Techradar, Homeandgardens og Engadget. Techradar roser airfryeren for dens gennemsigtige kurv og det indbyggede filter, der reducerer madlugt. De var i stand til at få sprøde pommes frites på 20 minutter ved en temperatur på 191ºC samt gennemstegte kyllingevinger på ca. 15 minutter. Homeandgardens var glade for, at airfyeren minder dig om at ryste maden halvvejs i tilberedningen, og dermed var de tilfredse med tilberedningen af blandt andet bacon, frosne kyllingestrimler og bagte grøntsager.

Det lykkedes Idealhome at lave sprøde pomfritter på 25 minutter og en hel bakke bagte grøntsager på 20 minutter. De udtalte, at dette er en “fantastisk airfryer, der kan stå undet køkkenskabet.” Engadget var vild med “den intuitive betjening, den rengøringsvenlige nonstick-kurv samt dens rummelighed – stor nok til at få plads til fire kyllingelår.”

Airfryeren fik også en høj score på BBC Good Food, hvor testpersonerne var imponerede over dens evne til at tilberede saftige og godt tilberedte kyllingelår. Og endelig gav brugerne på Amazon den 4,7/5 stjerner, hvor mange brugere roser den for dens evne til at tilberede bacon, pølser, pommes frites og kød.

Fordele

 • To indvendige lys
 • Brugervenlig touch-display
 • Lydsvag og lugtfri
 • Indbygget forvarmningsfunktion
 • Rummeligt nonstick-interiør
Ulemper

 • Overfladen er modtagelig for fingeraftryk
 • Mangler en detaljeret vejledning

Forbrugsguidens vurdering

Med to indvendige lamper, et rummeligt nonstick-interiør og et brugervenlig touch-display gør Vortex Plus 6-In-1 airfryer madlavning nemmere end nogensinde før. Den fungerer også lydløst og uden at afgive lugt – oplagt til travle hjem, der ønsker nem og let madlavning. Selv om overfladen er modtagelig for fingeraftryk, og vejledningen er lidt mangelfuld, så er disse ulemper overkommelige, når man kigger på dens høje kvalitet og funktioner. Det er en af de mest roste og testvindende airfyere på markedet, og det er derfor, vi vurderer den højt i vores guide. Som Techradar skriver, så er denne airfyer oplagt til dem, der ønsker at holde kalorieforbruget så lavt som muligt, da den kræver mindre olie end nogen anden airfryer, de har testet.

Specifikationer
 Kapacitet: 5,7 L
Effekt: 1700 W
Vægt: 5,1 kg
Dimensioner (BxDxH): 30x38x33 cm
Manuel/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja


Ninja AF300UK – alsidig airfyer med to skuffer

Bedste airfyer med to zoner

Best i test på Testhut
Testvinder hos Idealhome.co.uk
Topscorer på Tek.no
✅ 5/5 Techradar
✅ 5/5 Trustedreviews
✅ 5/5 Bbcgoodfood
✅ 5/5 Expertreviews
✅ 5/5 Realhomes
✅ 4.8/5 Google Shopping
✅ 4.8/5 Amazon

Med sit store temperaturområde på 40-240 grader kan Ninja AF300UK airfryer optø eller stege al den mad, du ønsker. Med dens seks indbyggede indstillinger for tilberedning gør denne airfryer madlavningen lidt lettere i en travl hverdag.

 • To uafhængige tilberedningszoner
 • Seks tilberedningsfunktioner
 • Stort temperaturområde på 40-240 grader

Anmeldelse: Produktanalyse af Ninja AF300UK

Effekt på 2400 W
Ninja AF300UK airfryer er et højtydende apparat, der skiller sig ud fra andre modeller med hensyn til både specifikationer og funktioner. Den har en imponerende effekt på 2400 W, hvilket er højere end den gennemsnitlige airfryer på markedet (som ofte ligger i et interval mellem 700 og 1500 W). Derudover har airfryeren to individuelle kurve med aftagelige non-stick plader, hvilket giver dig en samlet kapacitet på 7,6 liter – som kan rumme ca 500 g pommes friter eller 1 kg kylling.

MaxCrisp-funktion
Airfryeren leveres også med forskellige indstillinger til f.eks. genopvarmningsindstilling eller MaxCrisp, der er oplagt til tilberedning af traditionelle friture-retter som fiskefingre, nuggets og lignende. Andre nyttige funktioner er bl.a. Roast-funktionen, der giver dig mulighed for at lave retter, der typisk bliver lavet i en traditionel ovn.

Desuden kan den også dehydrere frugt og grøntsager, for at få dem til at holde længere.

Som prikken over i’et er der endda en Sync- eller Match-knap, så du enten kan tilberede den samme mad samtidig eller synkronisere forskellige madvarer. Det betyder, at denne airfryer kan tilberede to retter, der kræver forskellig tilberedning, men have dem færdigtilberedt på samme tid – vel at mærke uden at du skal styre timingen. Med 15 opskrifter i den medfølgende bog kan du klare de mest gængse opskrifter til din frokost og aftensmad.

Ninja AF300UK airfryer er et virkelig god køkkenapparat til en særdeles fair pris. Airfryerens kapacitet, watt-ydelse og forskellige indstillinger giver dig mulighed for at tilberede en lang række forskellige måltider med høj kvalitet.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Ninja AF300UK?

Ninja AF300UK airfryeren er en af de mest højt vurderede køkkenmaskiner på markedet, med super gode anmeldelser fra både kunder og eksperter. Ifølge Googles sammenlægning af brugeranmeldelser og Amazon kan airfryeren prale af en imponerende vurdering på 4,8 ud af 5. De fleste brugeranmeldelser nævner, at de var super tilfredse med denne airfryers evne til at tilberede alle mulige slags råvarer og retter, herunder pølser, frossen fisk, paneret kylling, kødboller i tomatsauce, og mange, mange flere. Det bekræfter netop, at denne airfryer er super alsidig og kan tilpasses til stort set alle tænkelige retter.

Både Testhut og Idealhome kom frem til, at airfryeren er “bedst i test” på grund af dens evne til at tilberede to forskellige fødevarer forskelligt og adskilt. Airfryeren er også topscorer på det norske testsite Tek.no, hvor de skriver, at man kan “tilberede broccoli ved 160 grader i 5 minutter i det ene kammer og pommes frites ved 200 grader i 15 minutter i det andet kammer.” De mener dog, at denne airfryer mangler en alarm, der giver besked, når man skal vende maden.

Vi vil også nævne, at denne airfryer fik 5 ud af 5 stjerner hos de kendte sider Techradar, Bbcgoodfood, Trustedreviews, Expertreviews og Realhomes. Nogle af de retter, som testpersoner fra disse websites lavede, omfatter friteret blomkål, krydrede kartoffelbåde, kyllingnuggets, burgere, majs, pølser og meget mere, som alle blev jævnt tilberedte og sprøde. 

Fordele

 • Brugervenligt og digitalt display
 • Enkel rengøring
 • Sprød tilberedning
 • Kurve kan gå i opvaskemaskinen
 • Reducerer dit forbrug af olie markant
 • Hurtig-funktion til frosne fødevarer
Ulemper

 • Kan ikke tilberede meget store fødevarer
 • Lidt klodset og tungt design

Forbrugsguidens vurdering

Med Ninja AF300UK’s to kurve kan du hurtigt tilberede to forskellige måltider, eller du kan bruge den ekstra store kapacitet til at tilberede flere af de samme madvarer på én gang. Denne airfryer har et brugervenligt digitalt display, kurve, der kan gå i opvaskemaskinen, og mindsker dit forbrug af olie markant. Alt dette gør denne airfryer til en super god tilføjelse i dit køkken. Men som de fleste af undersøgelserne nævner, er denne model tungere og lidt mere klodset end nogle af andre airfryere, som følge af dens design med to separate kurve. På trods af de relativt store kurve vil du stadig ikke kunne tilberede f.eks. en hel kylling, da kapaciteten er opdelt i to. Og endelig, som Techhut udtalte “er denne airfryer stor nok til at brødføde en hel familie og enkel nok til, at næsten alle kan bruge den.”

Specifikationer
Kapacitet: 7,6 L
Effekt: 2400 W
Vægt: 8,2 kg
Mål (BxDxH): 37,5×31,5×35 cm
Manuel/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja


Ninja AF160UK – testvindende airfryer

Super god til hurtig madlavning

✅ Testvinder hos Goodhousekeeping
✅ Testvinder hos Bbcgoodfood
✅ Højeste score hos Homesandgardens
✅ 5/5 på Trustedreviews
✅ 4.5/5 på Techradar
✅ 4.7/5 på Google Shopping

Ninja AF160UK har en “max crisp” teknologi som gør, at den tilbereder maden med en sprød finish, samt gør det dobbelt så hurtigt som traditionelle ovne.

 • Testvinder på goodhousekeeping.com
 • Max Crisp-teknologi
 • Kompakt størrelse

Anmeldelse: En detaljeret gennemgang af Ninja AF160UK

Kompakt størrelse
De høje kanter i kurven med en kapacitet på 5,2 liter giver dig mulighed for at hæve bagværk og tilberede en mindre hel kylling. Selvom den har et lidt højt design, er den stadig relativt kompakt og har en bredde, der gør, at den ikke tager alt for meget plads på køkkenbordet.

240 grader celsius
Airfryeren kan nå op på 240 grader Celsius, der er højere end markedetsgennemsnit på 200 grader Celsius, hvilket betyder, at den kan bruges til at tilberede mad hurtigt og nemt. De seks tilberedningsfunktioner er vist med ord i stedet for ikoner og vælges med en touchknap. De omfatter: dehydrere, grille, stege, max crisp, bage og fritere.

Let at rengøre
Ninja AF160UK har en af de hurtigste opvarmningstider, hvilket gør den klar til brug næsten med det samme. Derudover har den ogsåen praktisk tørrefunktion, som hurtigt kan tørre friske frugter, grøntsager og urter. Maskinens bakke er aftagelig, hvilket gør den let at rengøre, men den falder ikke ud af kurven, hvis den vendes på hovedet, hvilket er med til at gøre madlavningen lettere.

Hvad siger brugere og eksperterne om Ninja AF160UK?

Ninja AF160UK er et populært produkt blandt både eksperter og kunder. Ifølge Goodhousekeeping og Bbcgoodfood er airfryeren en klar testvinder, der leverer rigtig gode resultater og er brugervenlig, blandt andet på grund af dens non-stick keramisk belagte kurv, der også tåler at komme i opvaskemaskinen. De skrev, at den tilberedte “sprøde og gode pommes fritter, uanset om det var frosne eller hjemmelavede, samt at den lavede gode og saftige kyllingevinger.” Goodhousekeeping skrev også, at airfryeren lavede møre og saftige laksefileter med sprødt skind på ca. syv minutter ved 200 grader.

Trustedreviews gav airfryeren en 5/5-bedømmelse på grund af dens store kapacitet samt dens evne til hurtigt at blive varm, mens Techradar roste dens evne til at lave rå kartofler til super sprøde og gyldne pommes frittes.

Og endelig har den fået 4,7 ud af 5 stjerner på både Amazon og Googles sammenlægning af brugeranmeldelser på tværs af butikker. Kunderne skriver at den er nem at rengøre og har en god og brugervenlig temperaturkontrol, der gjorde det muligt at tilberede kyllingebryst, skaldyr, brød, pommes frittes og grøntsager. Få var utilfredse med dens evne til at lave pizza

Fordele

 • Automatisk og justerbar ventilator
 • Hurtig opvarmning
 • Ekstra stor kurv
 • Aftagelig bakke
 • Tørrefunktion
Ulemper

 • En smule højere end andre modeller
 • Nogle kunder synes, kapaciteten er for lille
 • Ikke velegnet til at lave pizza

Forbrugsguidens vurdering

Denne airfryer giver dig mulighed for at lave diverse retter uden, at det behøver blive for kompliceret eller tage for lang tid. Takket være funktionen, Max Crisp, kan airfryeren tilberede kyllingevinger og pommes fritter på ingen tid – uanset om de er frosne eller ej. Som vi har nævnt i afsnittet ovenfor, var forskellige testsites tilfredse med, hvor hurtigt denne model kan tilberede maden, og derfor anbefaler vi den til alle, der er på udkig efter en airfryer, der kan hjælpe med at gøre madlavningen lidt nemmere og hurtigere. Selvom modellen har en kapacitet på 5,2 liter, hvilket burde være stor nok til en mellemstor familie, har nogle kunder nævnt, at de synes, den er for lille. Hav det in mente, hvis du ofte laver større portioner.

Specifikationer
 Kapacitet: 5,2 L
Effekt: 1750 W
Vægt: 5 kg
Mål (BxDxH): 25x32x36 cm
Manuel/Digital: Digital:
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja


PHILIPS HD9867/90 – airfryer med Rapid Air-teknologi

Anbefalet af Forbrugsguiden

✅ 4.8/5 på Google Shopping

 

PHILIPS HD9867/90 Frituregryde – Godt bedømt af Forbrugerrådet Tænk

 

Unik og smart madlavning
Denne airfryer er virkelig noget for sig selv. Glem alt om over- eller undertilberedt mad og slatne pomfritter. PHILIPS HD9867/90 airfryer har den nye og unikke Smart Sensing-teknologi, der automatisk kan justere både temperaturen og tiden, som dine madvarer skal tilberedes ved, så du får perfekt tilberedt mad – hver gang. Med denne Smart Sensing-teknologi slipper du for at skulle teste, om maden nu er færdigtilberedt ved for eksempel at smage eller teste med en gaffel. Du vælger bare Smart Sensing-programmet, sætter maskinen i gang med at tilberede og venter i spænding på din mad.

Bedre resultat på madlavningen
PHILIPS HD9867/90 forbedrer din madlavning blandt andet gennem sin smarte Rapid Air-teknologi, der gør, at luftstrømmen igennem maskinen er op mod 7 gange hurtigere, end den er i andre maskiner. Derudover er maskinen søstjerneformet, hvilket også bidrager til en mere ensartet tilberedning og sprødere slutresultat.

Med maskinens fedtfjernende teknologi kan man også nyde ens mad med god samvittighed, da denne teknologi gør, at overskydende fedt bliver sorteret fra, så man ikke indtager fedt som ikke var meningen. Denne teknologi hjælper virkelig en til at spise sundere og indtage mindre fedt i madvarer, der normalt indeholder rigtig meget fedt. Dette er smart, hvis man forsøger at tabe sig eller man bare gerne vil forsøge generelt at leve sundere. Dette gør PHILIPS HD9867/90 til et godt våben i kampen om at leve sundere i hverdagen.

PHILIPS HD9867/90 vs. markedet
Det, der i høj grad adskiller PHILIPS HD9867/90 fra andre air fryers på markedet er både at den er noget større end de fleste andre airfryes, hvilket både kan mærkes på mængden af mad, den kan tilberede på en gang, men i også til dels kan mærkes lidt på prisen. En af de andre ting, der adskiller den fra andre på markedet er den unikke Smart Sensing-teknologi, som blev beskrevet længere oppe. Denne nye og unikke teknologi gør, at du slipper for en masse besvær med at tjekke madlavningen undervejs, da den selv justerer tid og temperatur.

En anden smart funktion, som adskiller denne air fryer fra andre er funktionen, der gør, at man kan indstille en knap til at kunne tilberede sin livret med ét tryk. Dette gør det supernemt at tilberede ens yndlingsmad på en nem og hurtig måde uden besvær.

Hvad siger brugere og eksperterne om PHILIPS HD9867/90?

Modellen har fået 4,8 ud af 5 stjerner på forskellige webshops, hvor kunderne fremhæver muligheden for at tilberede større mængder mad i én ombæring. En kunde fremhævede, at dens store kapacitet på 7,3 L gjorde det muligt for ham at tilberede en hel kylling, der, selv om det tog noget tid, endte med at være “mør og saftig”.

Fordele

 • 5 smarte programmer til tilberedning
 • Rapid Air-teknologi
 • Eksklusivt design
 • Klar og tydelig bugsvejledning
Ulemper

 • Tager en del plads på køkkenbordet, grundet den store kapacitet
 • Rengøring af varmeelementet kan være tidskrævende

Forbrugsguidens vurdering

Selv om HD9867/90 ligner andre modeller fra Phillips med hensyn til funktioner, effekt og kapacitet, har denne model en lidt højere pris. Det har den primært fordi, at den har manuel styring, men med en Smart Sensing-teknologi, der automatisk tilpasser sig din madlavning. På grund af dens evne til automatisk at justere tid og temperatur, vil det blive nemmere og enklere at lave mad. Det er netop på grund af denne funktion, at vi mener, den fortjener en plads på vores liste over de bedste airfryere på markedet. Det er en passende model for dem, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og ikke bekymre sig over den lidt højere pris. Det eneste minus vi fandt, var, at det kan være lidt tidskrævende at rengøre varmeelementerne. I stil med andre modeller fra Phillips har den et bredt design, der tager en del plads. Vi anbefaler dig derfor at være grundig med opmålingen af køkkenbordet, inden du køber den. 

Specifikationer
 Kapacitet: 7,3 L
Effekt: 2225 W
Vægt: 7,9 kg
Mål (BxDxH): 32,2×43,3×31,6 cm
Manuel/Digital: Manuel: Manuel
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja


OBH Nordica Actifry Genius 1.7 kg XL 2IN1 – Airfryer og grill i samme apparat

God og praktisk airfryer

✅ Godt bedømt af det svenske forbrugermagasin Råd & Rön
✅ 4.4/5 på Google Shopping

OBH Actifry Genius 1,7 kg XL-frituregryde – super effektiv damprenser til lavpris

Supersimpel madlavning
En af de ting, som Actifry Genius er blevet rost for hos techradar.com er dens brugervenlighed. De skriver at den er nem at bruge og styre. Der er ingen mærkelige og mystiske knapper, der viser i alle mulige forskellige retninger, så man næsten kan give helt op, inden man overhovedet er gået i gang med madlavningen. Man sætter bare maden i skålen, vælger program og trykker start. Så simpelt er det!

Råd og Rön roser også OBH Actifry Genius for dens gode kvalitetsindtryk, hvilket betyder, at de materialer, som den er lavet af, giver indtrykket af at være en rigtig høj kvalitet. Dette forsikrer én som forbruger for, at den ikke har tænkt sig at gå i stykker lige med det samme, så man kan bruge den i lang tid. Derudover roser de den også for sit høje sikkerhedsniveau. Dette er meget betryggende så man ikke står med en dårlig situation på grund af at man ville lave pomfritter for eksempel.

Stor i størrelsen
Med sine 26x33x48 cm er det en rimelig stor spiller i forhold til andre på markedet, og dette kan også mærkes på mængden af mad, der kan tilberedes i maskinen på én gang. Der kan være op til 1,7 kg mad i den, hvilket svarer til omkring 8 portioner. Dette gør, at man kan være sikker på at hele familien kan blive mætte på én gang, så man slipper for at tilberede maden over flere omgange.

Når man bruger airfryer-teknologi kan man tilberede mad, der normalt ville være fuldt af fedt, på en mere fedtfattig måde, så man undgår at indtage for meget fedt gennem aftensmåltidet.

Hvad siger brugere og eksperterne om OBH Nordica Actifry Genius?

Denne Actifry Genius fra OBH er en helt klassisk airfryer, som er blevet rost af Råd og Rön’s test af airfryers særligt for dens håndterbarhed. Dette betyder, at Actifryeren er nem at navigere og håndtere undervejs i madlavningen, så man ikke skal bruge unødvendig tid på at indstille den. Disse fordele kommer til en yderst fordelagtig pris, da den er noget billigere end nogle af de andre modeller på markedet.

Airfryeren fra OBH Nordica fik også en gennemsnitlig bedømmelse på 4,4 ud af 5 stjerner på Googles samling af anmeldelser på tværs af online-butikker, hvor størstedelen af brugerne lovpriste dens velsmagende resultater med både kød og grøntsager. De angav, at den er meget effektiv og ligetil at bruge, mens det gennemsigtige låg, gør det nemt at følge med i tilberedningen.

Fordele

 • 9 smarte tilberedningsprogrammer
 • Skål kan vaskes i opvaskemaskinen
 • Nem at håndtere
 • Digital display
Ulemper

 • Er en smule stor.

Forbrugsguidens vurdering

Som navnet antyder, giver denne 2-i-1-model dig mulighed for at tilberede grillet kylling og pommes frites på samme tid. Dens Dual Motion-teknologi giver dig mulighed for at tilberede to forskellige ting på én gang. Modellens smarte funktioner gør den særlig praktisk og brugervenlig, hvilket også er derfor, vi har valgt at sætte den på vores liste over de bedste airfryere på markedet. Takket være dens timer ved du, hvornår maden er færdig, og hvis du ikke er klar til at spise den med det samme, vil KeepWarm-funktionen bevare smagen. Vi gør også opmærksom på, at airfryerens unikke runde design tager lidt ekstra plads på køkkenbordet, ligesom displayet, som sidder oven på modellen, gør, at der skal være lidt ekstra plads i højden.

Specifikationer
Kapacitet: 1,7 L
Effekt: 1500 W
Vægt: 7 kg
Mål (BxDxH): 38×48,9×29,5 cm
Manuel/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja


Caso AF200 – digital airfryer i elegant design

Blandt de bedste og enkleste airfryere

Topkarakter hos tyske testberichte.de
4.9/5 på Google Shopping

✅ 4.1/5 på Amazon 

Caso AF 200

Meget rummelig model
Noget af det mest bemærkelsesværdige ved Caso AF 200 er modellens størrelse. Kapaciteten er på hele 2,5 kilo, hvilket betyder, at man kan lave rigtig store portioner med Caso AF 200. Angående pommes frites vil det betyde over ti portioner ad gangen.

Caso AF 200 vil derfor være oplagt i store husstande og til gæster, hvor især børn vil elske de hjemmelavede pommes frites. Caso AF 200 bruger varmluft til at fritere ingredienserne og kun tilsat meget lidt olie, så man behøver ikke frygte, at pommes fritesene er usunde.

For det bedst mulige resultat er Caso AF 200 udstyret med højhastigheds-varmlufts-cirkulationsteknologi.

Sæt timer og temperatur
For en så alsidig brug som muligt kan man frit indstille timer og temperatur på Caso AF 200. Man kan vælge mellem temperaturer i fem graders intervaller fra 60-200 grader, hvilket er en meget bred spændevidde. Timeren kan ligeledes sættes fra 1-60 minutter.

Ydermere har Caso AF 200 seks forskellige automatiske programmer til specifikke fødevarer. Alle disse indstillinger betyder, at valgmulighederne på Caso AF 200 er meget store, og som en ekstra sikkerhed er modellen udstyret med auto-sluk.

Touch-betjening på LCD-display
Caso AF 200 ligner lidt en stor, rund kugle, hvor kurven er placeret nederst og panelet øverst. Øverst i midten er displayet placeret, og knapperne nedenunder bruges til at betjene maskinen.

Displayet er et LCD-display, der viser tid og temperatur, og knapperne har High End Sensor Touch-betjening. Her er det endvidere muligt at låse maskinen, så man ikke kommer til at trykke eller ændre på processen undervejs. Desuden sikrer sikkerhedslåsen også, at børn ikke kommet til skade.

Modellen har ydermere et termoisoleret og varmeresistent kabinet, således at varmen bliver jævn og stabil indvendig, og ydersiden holdes kølig. Interiøret er i rustfrit stål og skabt til let at kunne blive rengjort.

Hvad siger brugere og eksperterne om Caso AF 200?

Det tyske testsite testberichte.de har testet et udvalg af airfryers inklusiv modellen Caso AF 200. Mærket er måske mindre kendt i Danmark, men det betyder ikke, at kvaliteten er dårligere. Denne airfryer klarer sig nemlig til topkarakter, når den testes af de tyske eksperter. Modellen har tilmed en høj scorer på Googles samlægning af brugeranmeldelser på tværs af online-butikker, med 4,9 ud af 5 stjerner. På Amazon har den en lidt mindre god vurdering på 4,1 ud af 5, om end det stadig er en fin score. Kunderne nævner, at de er tilfredse med de seks programmer, brugervenligheden og at den er let at gøre ren, men skriver også, at den er lidt for lille til større familier.

Fordele

 • Udstyret med højhastigheds-varmlufts-cirkulation
 • Muligt at indstille temperatur mellem 60 og 200 grader
 • Seks automatiske programme
 • LCD-display og High End Sensor Touch-betjening
Ulemper

 • Nogle kunder mener, at kurven kunne være mere stabil.
 • Ligger i den dyre ende af prisskalaen.

Forbrugsguidens vurdering

Caso AF 200 er en enkel og sofistikeret air fryer, som er udstyret med de nødvendige funktioner og er let at bruge. Med et rengøringsvenligt design i rustfrit stål, praktisk timer, tidløst kontrolpanel og seks programmer til nem tilberedning er den nem at navigere og tilpasse. Vi må dog sige, at denne airfryer kommer til en lidt højere pris end andre modeller på markedet, der har den samme kapacitet. Desuden har nogle kunder givet udtryk for, at den indvendige kurv kunne være lidt mere stabil, og dermed gøre den mere sikker at håndtere. På trods af det har vi stadig inkluderet den på vores liste og anser den for at være en praktisk og god airfryer til en mindre familie, der kan bruges til alt fra fritering til at optø og genmopvarme mad.

Specifikationer
 Kapacitet: 2,5 L
Effekt: 1200 W
Vægt: 5,6 kg
Mål (BxDxH): 28×33.5×31.5 cm
Manuel/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja


Tefal Easy Fry Deluxe EY401D – airfryer med digitalt display og design i rustfrit stål

Ideel til en familie på fire 

God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de
4.3/5 på Google Shopping
✅ 4.5/5 på Amazon

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D

Brugervenlig airfryer, der er nem at rengøre, ifølge eksperterne
Ifølge eksperterne fra Testberichte.de er Tefal Easy Fry Deluxe EY401D en god air fryer, der kan opfylde de flestes behov. Eksperterne skriver eksempelvis, at denne model ”tillader en fedtfri eller fedtfattig tilberedning af en bred vifte af retter”, hvilket er et stort plus.

Testberichte.de fremhæver ydermere, at Tefal Easy Fry Deluxe EY401D er brugervenlig og nem at rengøre. Dette er to fordele, som de er yderst glade for, da det gør den mere behagelig at anvende i en travl hverdag.

Selvom eksperterne generelt er glade for Tefal Easy Fry Deluxe EY401D, nævner de også, at modellen er ret stor. Man skal derfor være sikker på, at man har plads til at opbevare den, da det for nogle kan være nok med en mindre air fryer.

Nyd mad med ingen eller kun lidt olie
Med Tefal Easy Fry Deluxe EY401D får man en airfryer, der tilbereder mad med kun lidt eller ingen olie. Den har en kapacitet på op til 4,2 liter, hvorfor dette er en af de store modeller. Udover friturestegning er det ligeledes muligt at stege, grille og bage med airfryeren.

Air Pulse-teknologien giver en varm luftstrøm, der sikrer, at maden bliver sprød udenpå og blød indeni. Derudover kommer Tefal Easy Fry Deluxe EY401D med hele otte forudindstillede programmer.

Disse programmer er til pommes frites, kød, rejer, kage, pizza, fisk, grill og stege, så der er rig mulighed for at tilberede forskellige former for mad. Temperaturen kan desuden indstilles fra 80 grader og op til 200 grader.

Rengøringsvenlig airfryer med timer-funktion
Tefal Easy Fry Deluxe EY401D er forsynet med en timer-funktion på 60 minutter. Det sikrer, at modellen automatisk slukker, når der er gået 1 time.

Sidst men ikke mindst kommer Tefal Easy Fry Deluxe EY401D med en aftagelig kurv med en non-stick-belægning. Det vil sige, at kurven er nem at rense efter brug. Alle de aftagelige dele tåler desuden at komme i opvaskemaskinen.

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D måler 27,8 cm (H), 33,3 cm (B), 32,85 cm (D) og vejer 4,5 kilo.

Hvad siger brugere og eksperterne om Tefal Easy Fry Deluxe EY401D?

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D er blevet testet og anmeldt af tyske Testberichte.de, som værdsætter modellens brugervenlighed og lette rengøring samt dens evne til at fritere, stege, grille og bage.

Produktet har også fået gode vurderinger fra forbrugerne med en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5 på Amazon og 4,3 ud af 5 stjerner på Googles samling af brugeranmeldelser. Flere kunder skrev, at det praktiske LCD-display er let at bruge og at de var vilde med overfladematerialet, der er let og behageligt at røre ved.

Fordele

 • Praktisk timer (op til 60 min)
 • Brugervenligt touch-display
 • Enkle programmer til madlavning
 • Kurven kan tåle at komme i opvaskemaskinen
Ulemper

 • Producerer en del driftsstøj
 • Brugsvejledningen er lidt uklar

Forbrugsguidens vurdering

Med en kapacitet på 4,2 L er denne airfryer fra Tefal oplagt til mellemstore familier på tre til fire personer, hvilket mange brugeranmeldelser bekræfter. Med otte forskellige madlavningsprogrammer skal du heller ikke bekymre dig om, hvordan forskellige typer råvarer skal tilberedes. Airfryeren har nemlig forudindstillede programmer til alt fra pizza og fisk til bagning af kager. Vi opdagede, at modellen producerer en del driftsstøj, og at brugsanvisningen kan være lidt mangelfuld. 

Specifikationer
 Kapacitet: 1,2 L
Effekt: 1500 W
Vægt: 4,5 kg
Mål (BxDxH): 27,8×33,8×33,3 cm
Manuel/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja

Her kan du se en præsentationsvideo af Tefal Easy Fry Deluxe EY401D. Videoen er produceret af Tefal: 


Airfryer 1,8 l. fra Royalty Line – kort tilberedningstid og smart timer

Et budget-valg fra en forhandler med flot Trustpilot score

Airfryer 1,8 l. fra Royalty Line

Med Royalty Lines airfryer får du en fedtfattig airfryer, der bruger minimalt med olie. Det sker ved et luftcirkulationssystem. Det betyder, at du får en sundere, hurtig og energibesparende måde at få mad på. Stegning ved hjælp af luft gør også, at dit hjem ikke vil lugte af olie.

En detaljeret gennemgang af Airfryer 1,8 l. fra Royalty Line

Hvis du elsker sprøde pommes frittes og nuggets, er airfryeren oplagt til dig. Det er ikke det sundeste mad, men det vil blive sundere med airfryeren, fordi det vil blive lavet med mindre olie. Det har samme sprødhed og smag. Du sparer op til 80 % af fedtstoffet. Du kan sagtens lave sund mad såsom fisk, grøntsager eller lignende, og der er mange muligheder for at slippe kreativiteten løs med din nye airfryer.

Airfryeren er nem at bruge, og du kan få opskrifter fra Air Fryer Recipes app’en, så du kan få masser af inspiration. Opskrifterne er udvalgte af ernæringseksperter. Du kan lave pommes frittes, friturestege, grille og bage. Du kan bage grøntsager, grille fisk eller kylling. Der er mange muligheder.

Smarte indstillinger til en perfekt tilberedning
Temperaturen kan justeres mellem 80-200 grader, og timeren kan indstilles til 30 minutter. Du kan nemt gøre maskinen rent, da delene kan skilles ad, og den kan komme i opvaskemaskinen. Du får en slip-let tilberedningskurv og belægning, cool touch kabinet og greb. Du får mange funktioner og muligheder med airfryeren, som kommer til en rigtig god pris. Den er desuden sort og rimelig kompakt, så den kan passe til de fleste køkkener. Den har et praktisk håndtag, du kan åbne, når maden er færdig. 

Fordele

 • Kortere tilberedningstid end traditionel varmluftsovn
 • 80 % mindre olie
 • Nem og hurtig at rengøre
Ulemper

 • Kunne have større kapacitet

Forbrugsguidens vurdering

Du får et sundere alternativ til friturestegning med Royalty Line. Du kan spare op til 80 % olie i forhold til almindelig friturestegning. Det giver dig et sundere alternativ, og du kan stadig nyde dine yndlingsretter uden at smage den store forskel. Du får en rigtig god air fryer til en god pris, og det er smart, at løsdelene kan komme i opvaskemaskinen, så du ikke skal tænke på det, når du er færdig med madlavningen.

Specifikationer
 Kapacitet: 1,8 L
Effekt: 1000 W
Vægt: 3,2 kg
Mål (BxDxH): 27x27x36 cm
Manuel/Digital: Manuel
WiFi-kompatibilitet: Nej
Timer: Ja
Automatisk slukning: Ja


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Philips HD9741/10 Airfryer Avance

Topscorer hos den norske tv-kanal TV2.no
3 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com
72 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Philips HD9741:10 Airfryer Avance

Philips HD9741/10 Airfryer Avance er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer TV2.no, Cnet.com og Good Housekeeping Institute. Alle eksperter er begejstrede for denne airfryer, som de giver mange rosende ord med på vejen. Dog finder de også et par ulemper ved modellen.

Nem i brug, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Philips HD9741/10 Airfryer Avance en airfryer, der er god til at tilberede frosne og friske madvarer. Eksperterne fra TV2.no skriver eksempelvis, at denne model er forsynet med flere indbyggede programmer, hvilket gør, at den er nem at bruge. Dog mener de, at den kan være en smule forvirrende til at starte med.

Dette er eksperterne i Cnet.com enige i og forklarer ydermere, at Philips HD9741/10 Airfryer Avance er brugervenlig, så man nemt og hurtigt kan tilberede forskellige madvarer. De fremhæver, at den især er god til at ”opvarme frosne madvarer såsom pizzaruller og mozzarellasticks”. Eksperterne er til gengæld ikke vilde med den dyre pris.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet Philips HD9741/10 Airfryer Avance. De hæfter sig ved, at modellen kommer med flere praktiske funktioner såsom en timer. De nævner også, at den ikke er så god til tilberedning af rejer.

Innovative teknologier

Med Philips HD9741/10 Airfryer Avance får man en airfryer, der gør det sundere at friturestege mad. Takket være innovative teknologier såsom Twin TurboStar-teknik reduceres mængden af mættet fedt. Der anvendes nemlig varm luft til at tilberede maden med kun lidt eller ingen olie. Udover friturestegning er det også muligt at stege, bage, grille og genopvarme.

Derudover er Philips HD9741/10 Airfryer Avance en forholdsvis kompakt model med en kapacitet på 0,8 kilo. Den er derfor velegnet til at lave portioner til op til tre personer på samme tid. Det gør det samtidigt nemmere at have den placeret på køkkenbordet eller i køkkenskabet.

Philips HD9741/10 Airfryer Avance er ligeledes forsynet med en Rapid Air-teknologi. Denne teknologi skaber en luftstrøm, der er 7 gange hurtigere, hvilket giver et sprødt resultat. Airfryeren er desuden 1,5 gange hurtigere end en normal ovn.

Flere forudindstillede programmer

Philips HD9741/10 Airfryer Avance er udstyret med et digitalt display, hvor der kan findes fire forudindstillede programmer. Her kan man med et enkelt tryk tilberede enten pommes frites, kød, fisk eller kylling.

Ønsker man manuelt at indstille modellen, kan dette gøres via QuickControl-drejeknappen. Temperaturen kan indstilles mellem 80 og 200 grader.

Når man er færdig med Philips HD9741/10 Airfryer Avance, er det muligt at putte alle de aftagelige dele i opvaskemaskinen. QuickClean-kurven har ydermere en slip-let-belægning. Sidst men ikke mindst har denne airfryer et stænksikkert låg.

Philips HD9741/10 Airfryer Avance måler 28 cm (H), 26,6 cm (B), 36,5 cm (D) og vejer 5,3 kilo.

Fordele

 • Rapid Air-teknologi
 • Twin TurboStar-teknologi
 • Nem rengøring
 • QuickClean-kurv med slip-let-belægning
 • Stænksikkert låg
Ulemper

 • Bogen med opskrifter og appen kunne være bedre.

Udvalgte specifikationer
Effekt: 1500 W
Digitalt display
Justerbare temperaturindstillinger
Madlavningsprogrammer
Tåler opvaskemaskine


OBH Nordica Ultimate Fry Black

Bedst i Test hos Råd Og Rön

OBH Nordica Ultimate Fry Black

Det er ikke helt uden grund, at denne luftfrituregryde hedder Ultimate Fry. Den er nemlig både et godt middel til at gøre madlavningen lettere for dig, men den gør det også på en sundere måde. Den har nemlig en smart teknologi, som gør, at du kan tilberede mad uden eller næsten uden at skulle bruge stegeolie. Det svenske magasin Råd & Rön har kåret denne til ’Bedst i Test’ henover deres test af 25 forskellige frituregryder, hvilket også bidrager til, hvorfor dette er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil have flere muligheder under madlavningen.

Roses for dens høje kvalitetsindtryk

Denne frituregryde er blevet kåret som Bedst i Test af Råd & Rön. De roser den blandt andet for dens generelt høje kvalitetsindtryk. Det høje kvalitetsindtryk, som de fik, da de testede Ultimate Fry indebærer, at delene, som gryden er lavet af, er af høj kvalitet. Denne høje kvalitet sikrer, at det føles som høj kvalitet, når man arbejder med den. For eksempel har delene, som Ultimate Fry består af, en vægt, der føles rigtig og plastikken er ikke bare en, der går i stykker lige med det samme.

Denne fryer har et smart LED-touchpanel, hvor man kan indstille fryeren til lige det, man vil have den til at gøre. De forskellige ikoner bliver vist ved siden af hinanden, men når man først lige har fundet ud af, hvor man skal trykke, er det egentlig meget nemt at navigere rundt i programmerne. Med dens overskuelige og stilrene design er OBH Nordica Ultimate Fry helt sikkert et godt valg, hvis man gerne vil have flere muligheder under stegningen.

Mere information

OBH Nordica har med sine kompakte mål på 30x27x39cm egentlig ikke en bestemt stor størrelse sammenlignet med andre fryers af samme slags. Denne fryer har dog en kapacitet på 1,2 kg, hvilket svarer til omkring 6 portioner. Du kan derfor tilberede mad til mange mennesker på én gang, så du slipper for at skulle tilberede over flere omgang eller skulle ombytte maden undervejs. Med den smarte timerfunktion kan du også indstille Ultimate Fry til selv at starte, så maden er færdig på samme tid som fryeren.

OBH Nordica Ultimate Fry er supernem at rengøre, da den både har anti-klæbebelægning og at nogle af delene kan gå i opvaskemaskinen. Dette gør rengøringen til en leg for dig, så du kan fokusere på at spise din lækre mad sammen med dine gæster, frem for at skulle stå med skurebørsten og forsøge at få madrester af gryden.

OBH Nordica Ultimate Fry Black vs. markedet

Denne frituregryde adskiller sig fra andre gryder på markedet ved at have en forholdsvist lille størrelse, men samtidig være en kraftfuld stegemaskine, som scorer højt i tests. Dens flotte og stilrene design er også en speciel ting ved OBH Nordica Ultimate Fry.

Udvalgte specifikationer
Max temperatur: 200 °C
8 smarte forudindstillede programmer
Timerfunktion på 60 minutter
Overskueligt LED-touchpanel
Kapacitet: 1,2 kg (6 portioner)


Philips HD9240 Airfryer XL

philips-hd-9240-90-airfryer-xl

Bemærk: Da Philips HD9240 Airfryer XL er udgået af produktion, har vi erstattet pristabellen nedenfor med en lignende model, Philips Airfryer XXL HD 9867. Produkt teksten omhandler stadig Philips HD9240 Airfryer XL.

Fedtfattige, velsmagende pommes frites

Philips HD9240 Airfryer XL giver en sundere fritering af ingredienser – særligt pommes frites – med sin unikke Rapid Air-teknologi, som med cirkulering af varmluft kombineret med et grill-element giver både velsmagende og sprøde retter.

Der bruges således hovedsagelig varmluft til tilberedningen kun tilsat en enkelt skefuld olie – det er omkring 80 procent mindre end på normale frituregryder.

Kurven har en makskapacitet på 1.200 gram, og her er den ene skefuld olie nok. Fedtprocenten bliver således kun på et par procent, men smagen bliver fremhævet, da især pommes fritesene bliver mindre gennemvædede af fedt og bliver sprøde i stedet for slatne.

Intelligent sensor

For at skabe det bedst mulige resultat på Philips HD9240 Airfryer XL er modellens teknologi udstyret med sensorer, som selv vurderer, om retten er færdig.

Modellen har også en timer-funktion på den digitale touch-skærm, hvor man både kan styre tid og vælge temperatur.

Når man har indstillet maskinen, klarer den stort set sig selv, og den digitale skærm gør det let for forbrugerne at holde øje med, hvor i processen man er nået til.

For en yderligere komfort udsender Philips HD9240 Airfryer XL selv et klarsignal, når den er klar til brug, og auto-sluk-funktionen sørger både for sikkerheden og for, at maden ikke får for meget.

Robust og skridsikker

Philips HD9240 Airfryer XL er ikke nogen letvægter, og med sine syv kilo hører modellen til i den høje ende af vægtskalaen, men den høje vægt skaber også styrke og robusthed.

Dertil er Philips HD9240 Airfryer XL udstyret med skridsikre fødder med anti-slip, således at den står helt fast på køkkenbordet.

For at sikre et høj hygiejnisk resultat er Philips HD9240 Airfryer XL udstyret med et godt luftfilter, således at stegeos ikke komme til at fylde hele køkkenet.

Kurven kan komme i opvaskemaskinen, og delene er udstyret med non-stick belægning, så madrester og olie ikke sætter sig fast.

Udover kurven til pommes frites medfølger en Philips grillpande, som med fordel kan bruges til at tilberede kød, men også en opskriftsbog som giver inspiration, tips og tricks.

Philips HD9240 Airfryer XL måler 30 cm (H), 32 cm (B), 43 cm (D) og vejer syv kilo.

Udvalgte fordele ved Philips HD9240 Airfryer XL:
Med Rapid Air-teknologi
Bruger 80 procent mindre fedt i forhold til normale frituregryder
Sensorisk bedømmelse af fødevarer
Med anti-slip fødder, der er skridsikre
Non-stick belægning

Her kan du se en gennemgang af Philips Airfryeren. Videoen er udarbejdet af Kitchenone:


Hvad er en airfryer?

En airfryer er et elektrisk køkkenapparat, der anvender luftteknologi til at tilberede mad. Det fungerer ved at bruge en kraftig strøm af varm luft til at cirkulere omkring maden, hvilket giver maden en sprød skorpe uden at skulle dyppes i olie. Airfryere er populære, fordi de tillader dig at tilberede mad på en sundere måde ved at reducere brugen af olie. De kan bruges til at lave en lang række retter, herunder pommes frites, kylling, grøntsager og meget mere.

Der findes mange typer olier i supermarkedet, og egentlig kan man bruge alle typer – men olivenolie, rapsolie og solsikkeolie fremhæves ofte som de bedste typer til airfrying. Det er også muligt at benytte olie med smag, hvis man stiler efter en bestemt smagsvariant.

De forskellige modeller har forskellige mål for kapacitet, men det er meget normalt efterhånden med en kapacitet på et kilo eller derover – derved kan man let kokkerere et helt måltid til en hel familie i airfryeren. Nogle modeller kan dog rumme helt op til over to kilo.

Nogle modeller klarer selv alt arbejdet, hvor man på andre modeller af og til skal ryste kurven for at sikre, at olien dækker ingredienserne. I de fleste tilfælde er det heller ikke nødvendigt at forvarme maskinen, og mange af de moderne modeller har aftagelige dele, som kan tåle opvaskemaskine.

De fleste modeller har også et internt nedkølingssystem, som efter brug med det samme sørger for at køle airfryeren ned, idet den kan blive ekstremt varm (omkring 200 grader) under brug.

Som en ekstra bonus sviner brugen af en airfryer heller ikke, for der er intet oliesprøjt, og selve luften i køkkenet holdes fri for stegeos. Airfryer kan også bruges til at tørre frugt og grøntsager, som dehydrator, ved at bruge lav temperatur og luftcirkulation til at fjerne fugt og bevare næring.

airfryer

Sundt og sikkert alternativ
Metoden i en airfryer står i en sundere kontrast til de traditionelle frituregryder, hvor maden bliver tilberedt med store mængder af olie – man kan let spare omkring 80 procent fedt ved brug af en airfryer.

Især pommes frites på en airfryer er blevet populært, da fedtindholdet her er på under 3 procent. Til sammenligning indeholder samme ret tilberedt i en almindelig ovn 9 procent fedt, i en mikroovn 13 procent fedt og i en frituregryde 14 procent fedt, så forskellen er til at få øje på.

airfryer-mad

Udover pommes frites er det muligt at tilberede mange andre typer madvarer på de fleste airfryers. Det tæller blandt andet kylling, kød, fisk, grøntsager, bagværk og supper. Man kan også med fordel krydre retten i airfryeren efter eget valg af krydderier og urter.

At bruge en air fryer er også en sikker madlavningsmetode, for når der ikke bruges meget olie, så kan det heller ikke sprøjte. Olie kan nemlig hurtigt brænde forbrugeren og give hudskader. Desuden er de fleste airfryers lukkede under tilberedningen, og de er forholdsvis kølige udenpå, så man kommer ikke til at brænde sig ved et uheld.
Et andet alternativ til en air fryer, er en trykkoger.


Actifry eller airfryer?

Det kan være svært at skelne mellem begreberne ”actifry” og ”airfryer”.

Airfryer er fællesbetegnelsen for alle de modeller, der bruger varmluft og en smule olie, mens actifry er en teknologi skabt af Tefal i 2007 (over otte millioner familier har på verdensplan en model fra Tefal Actifry) – derfor kaldes mange airfryers fra Tefal ”Tefal Actifry”.

Andre mærker – for eksempel Philips – har også deres egne teknologier. Philips har Rapid Air-teknologien, som sikrer den bedst mulige kombination af cirkulation af varmluft, en skefuld olie og varmeelementet.

Hvis du ønsker at læse en hel artikel om Tefal Actifry, så kan du med fordel læse vores Tefal Actifry test, hvor vi går i dybden med denne model.


Hvad skal du lægge mærke til, når du skal købe en airfryer?

Baseret på en artikel fra det britiske forbrugersite which.co.uk bringer vi her nogle råd til, hvad man bør lægge mærke til og vide, før man køber en airfryer:

📏 Størrelse/kapacitet:
Hvor mange personer skal airfryeren lave mad til? De mindste har en kapacitet på omkring 800 gram (omkring fire portioner pommes frites), men de største kan rumme helt op til over 1.700 gram (svarer til omkring otte portioner pommes frites). Jo højere kapaciteten er, jo mere plads vil airfryeren også kræve fysisk.

💰 Pris:
Der er stor forskel på prisen på airfryers. Man kan få modeller for et par hundrede kroner eller modeller for et par tusinde kroner og fra kendte og ukendte mærker. Læg mærke til at de billige modeller ofte også har en mindre kapacitet, og flere af dem vil også give maden en ringere kvalitet. Men de dyre modeller kan også skuffe. Læs derfor gerne tests af modellerne inden køb.

⏱ Timer:
De fleste airfryers har en digital timer, men nogle har en manuel. Det er individuelt, hvad man foretrækker, men en digital timer giver ofte bedre overblik.

🌡 Temperatur:
Man kan indstille temperaturen alt efter, hvilken type mad man kokkererer. Nogle modeller kan sættes helt ned til omkring 30 grader, men normalen er en spændevidde fra omkring 80-200 grader. Læg også mærke til intervallerne – mange modeller kommer med fem graders intervaller.

🍟 Airfryer eller frituregryde:
Man bør også overveje, om man vil have mest glæde af en air fryer eller en traditionel frituregryde. Fordelene ved en airfryer er, at man sparer meget fedt samt slipper for fedtindhyllede pommes frites og en stærk os. Men ønsker man pommes frites, der smager mere som dem på burgerbaren, så kan den traditionelle version leve bedre op til forventningerne.

Du kan her se en lille video, der viser hvordan du nemt laver sunde pommes frites på din airfryer:


FAQ

Hvilke airfryers er de bedste?
Nogle af de bedste airfryers, som er på markedet lige nu, er blandt andet modellerne Cosori Premium, Cosori Pro og Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance. De tre modeller har scoret nogle flotte resultater i en række tests, da de indeholder nogle praktiske og lækre egenskaber.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en airfryer?
Når du skal købe en airfryer, så er der flere ting, som du bør være opmærksom på. F.eks. bør du tænke over størrelsen på maskinen, så den ikke bliver for stor til dit køkken eller for lille til dine behov. Dertil bør du også tage et kig på maskinens indstillinger.
Er det pengene værd at have en airfryer?
Det kan bestemt være pengene værd at købe en airfryer – specielt hvis du prøver at leve en sundere livsstil. Med en airfryer kan du stadig gøre dine pomfritter og lignende dejligt sprøde, men uden at du skal friturestege dem i en masse olie, som ikke er sundt i længden.
Hvad kan jeg tilberede i en airfryer?
Generelt kan du tilberede alle de samme fødevarer i en airfryer, som du kan tilberede inde i en almindelig ovn. Det inkluderer blandt andet stykker af kylling og andre typer kød såsom bøffer, steak, lam osv. Dertil kan du også tilberede forskellige grøntsager, pomfritter og endda brød i airfryeren.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon.co.uk 🇬🇧

Amazon.co.uk er en international forhandler af en bred vifte af forbrugerprodukter. Køberne kan også efterlade anmeldelser, og her gælder det Cosori Premium Airfryer og Cosori Pro Airfryer.

Anmeldelserne af Cosori Premium Airfryer blev fundet: Marts 2022
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Cosori Pro Airfryer blev fundet: Marts 2022
Du kan læse anmeldelserne her

Amazon er en af verdens største webshops på nettet, hvor du kan købe et væld af forskellige produkter fra hele verden. Amazon tilbyder forbrugerne, at de kan give produkterne på siden bedømmelser ud af 5 stjerner og knytte en kommentar til deres vurdering. Anmelderne opdateres løbende, som flere forbrugere giver deres mening til kende. Forbrugerne på Amazon har anmeldt følgende produkter:

Læs anmeldelserne af Princess Airfryer ovn her

Ninja AF300UK – Du kan se anmeldelserne her.

Instant pot Vortex Plus 6-In-1 – Du kan se anmeldelserne her.

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance – Du kan se anmeldelserne her.

Caso AF 200 – Du kan se anmeldelserne her.

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D – Du kan se anmeldelserne her.

Princess Airfryer ovn – Du kan se anmeldelserne her.

Ninja AG551UK – Du kan se anmeldelserne her.

Google Shopping

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance – Du kan se anmeldelserne her.

PHILIPS HD9867/90 – Du kan se anmeldelserne her.

Fritel SnackTastic 4202 – Du kan se anmeldelserne her.

OBH Nordica Actifry Genius 1,7 kg XL 2IN1 – Du kan se anmeldelserne her.

Caso AF 200 – Du kan se anmeldelserne her.

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D – Du kan se anmeldelserne her.

Ninja AF160UK – Du kan se anmeldelserne her.

Ninja AG551UK – Du kan se anmeldelserne her.

Bbcgoodfood

BBCgoodfood er et websted, der er oprettet af British Broadcasting Corporation (BBC), og som har til formål at give hverdagskokke opskrifter og idéer til måltider samt anmeldelser af forskellige køkkenudstyr.  

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Advance 

Testet på: 04/03/2021

Du kan se testen her.

Princess airfryer ovn

Du kan se testen her

Ninja AG551UK

Du kan se testen her.

Ninja AF160UK

Testet på: 18/11/2022

Du kan se testen her.

TechAdvisor

TechAdvisor.com er et online medie med teknologirådgivning og anmeldelser. Webstedet tilbyder uvildige anmeldelser og nyttige råd om alle de nyeste gadgets, fra smartphones og tablets til bærbare computere, tv-apparater og husholdningsapparater. 

Ninja AG551UK 

Testet på: 02/11/2022

Du kan se testen her.

Homesandgardens

Homesandgardens er et altomfattende livsstilsmagasin, der er dedikeret til at give deres læsere de ressourcer og den vejledning, der er nødvendig for at vælge de rigtige apparater til deres hjem. De dækker en bred vifte af emner og udfører tests af forskellige produkter for at give et bedre indblik i deres egenskaber og funktionalitet.

Ninja AF160UK

Opdateret den: 13/12/2022

Du kan se testen her.

Tomsguide

Tomsguide er en onlinemedie, der giver forbrugere pålidelige anmeldelser af de nyeste teknologiske produkter. Tomsguide er drevet af en kyndig og grundig redaktion, der gennemgår hver enhed eller hvert produkt gennem strenge tests og evalueringer, før de offentliggør deres resultater. De testede Philips HD9650/90 Airfryer XXL Advance og sagde, at det er den bedste airfryer til større familier. 

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Advance 

Testet på: 31/08/2021

Du kan se testen her.

Idealhome.co.uk 🇬🇧

Idealhome.co.uk er et britisk bolig- og livstilsmagasin, der har fokus på ideer og indretning til hjemmet. Her har de foretaget en test af Cosori Pro Airfryer.

Testen blev udført: Oktober 2021
Du kan læse testen her

Ninja AF300UK

Testet den: 14/12/2022

Du kan se testen her

Instant pot Vortex Plus 6-In-1

Testet d: 14/12/2022

Du kan se testen her.

Realhomes.com 🇺🇸

Realhomes.com er et international boligmagasin, der har fokus på inspiration til boligindretningen. Her har de udført en solotest af Cosori Premium Airfryer.

Testen blev udført: November 2021
Du kan læse testen her

Ninja AF300UK

Testet den: 23/11/2021

Du kan se testen her

Trustedreviews.com

Dette websted offentliggør dagligt detaljerede ekspertanmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. 

Ninja AF160UK

Testet på: 09/11/2020

Du kan se testen her.

Techradar.com 🇺🇸

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på elektronik til hjemmet. De foretager også tests af produkter, og her gælder det de bedste airfryers.

Testen blev udført: September 2021
Du kan læse testen her

Det danske forbrugerråd udfører grundige tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter. Her er der tale om en test af 12 frituregryder i alle prisklasser og fra både kendte og mindre kendte mærker.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Ninja AG551UK 

Testet på: 31/08/2021

Du kan se testen her.

Ninja AF160UK

Testet d: 16/12/2022

Du kan se testen her.

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön udfører også tests af forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. Til denne artikel har vi set nærmere på en test, hvor 19 frituregryder er blevet gennemtestet med henblik på at vurdere modellerne inden for forskellige parametre.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Daily Mail 🇬🇧

Daily Mail er en britisk tabloidavis fra 1896, som udkommer hver dag, og den er Storbritanniens næstmest solgte. Der skrives både om nyheder, sport og underholdning, men også forbrugerstof har en plads. Her testes en airfryer fra Tefal. Læs mere her.

Dinside.no 🇳🇴

Norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger sitet sig dog med motor, data, mobil og bolig. Her har sitet testet en airfryer fra Philips. Læs mere her.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Dette britiske site både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af frituregryder men sitet har løbende testet et udvalg af diverse produkter til køkkenet. Her er tale om en test af en airfryer fra Tefal. Læs mere her.

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt Philips HD9741/10 Airfryer Avance, som de har givet 72 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Smartson.se 🇸🇪

Svensk testsite hvor forskellige forbrugerprodukter bliver testet. Forbrugerne kan også selv være med til at teste produkter og anmelde dem. Her er der tale om en test af en airfryer fra Tefal. Læs mere her.

Testberichte.de 🇩🇪

Dette tyske site samler forskellige test og forbrugeranmeldelser og analyserer dem. Herefter dannes sitets egen faglige mening, og en samlet score gives. Her er tale om tests af både airfryers fra Phillips og Caso. Læs mere her.

Testberichte.de har ligeledes testet og anmeldt Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance og Tefal Easy Fry Deluxe EY401D.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Tefal Easy Fry Deluxe EY401D, kan du klikke ind her.

The Independent 🇬🇧

Avisen er en af de største og mest omfangsrige, britiske aviser. Der skrives om nyhedsstof, sport, politik og udland mm, men forbrugerstof har også en plads i avisen. I denne test har avisen testet ni airfryers. Læs mere her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Sitet bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er en enkelt airfryer fra Philips blevet gennemtestet, og herefter er en udførlig anmeldelse blevet skrevet. Læs mere her.

Ninja AF300UK

Testet den: 10/12/2022

Du kan se testen her

Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerene. Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter, og her er der tale om en test af en airfryer fra Tefal. Læs mere her, men fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance og Tefal Easy Fry Deluxe EY401D.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Tefal Easy Fry Deluxe EY401D, kan du klikke ind her.

Cnet.com 🇺🇸

Det amerikanske tech-magasin Cnet.com leverer hovedsageligt nyheder, guides og artikler inden for de to emner elektronik og teknologi. Udover dette tester og anmelder Cnet.com også forskellige forbrugerprodukter. Her har Cnet.com testet Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance og Philips HD9741/10 Airfryer Avance, der begge har fået 3 ud af 5 stjerner.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips HD9741/10 Airfryer Avance, kan du klikke ind her.

Healthfryers.com 🇺🇸

Det amerikanske magasin Healthfryers.com beskæftiger sig med købeguides og anmeldelser af airfryers. Her har de testet og anmeldt Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance, som de har givet 9,4 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

TV2.no 🇳🇴

Den norske Tv-kanal TV2.no kan findes i en online udgave, der fokuserer på nyheder, sport, underholdning m.m. Derudover tester og anmelder de forbrugerprodukter heriblandt airfryers. Her har de lavet en test af forskellige modeller såsom Philips HD9741/10 Airfryer Avance, som de har kåret som topscorer. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com 🇺🇸

Det amerikanske tech-magasin T3.com beskæftiger sig med emner inden for teknologiens verden. De leverer alt lige fra brugbare artikler til gode råd og guides. Desuden tester T3.com også forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er en online anmelder, der giver omfattende vejledninger, anmeldelser og råd til forbrugere, der ønsker at købe elektroniske produkter og tjenester. Med mange års erfaring med at undersøge de seneste digitale trends og nye apparater er eksperterne på expertreviews.co.uk i stand til at give værdifuld indsigt i, hvilke produkter der vil passe bedst til kundens behov.

Ninja AF300UK

Testet den: 22/06/2021

Du kan se testen her

BBC Good Food 🇬🇧

BBC Good Food er en britisk magasin, der også kan læses digitalt online. De anmelder produkter, skriver kogebøger og dækker madarrangementer. BBC Good Food har anmeldt følgende produkter:

Læs anmeldelserne af Princess Airfryer ovn her.

Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Udover de ovenstående tests har vi også kigget på forbrugeranmeldelser på amazon.co.uk. Vi har set nærmere på et par airfryers og undersøgt, hvad de almindelige forbrugere mener om modellerne. Læs mere her.

Google 🇺🇸

Google er en af verdens mest anerkendte og benyttede søgemaskiner, der nu også har en række andre tilbud, services og produkter til brugerne. Google har et stort brugerunivers, hvor brugerne kan give anmeldelser til både produkter såvel som kulturtilbud, restauranter og øvrige services. Forbrugerne på Google har anmeldt følgende produkter:
Læs anmeldelserne af Princess Airfryer ovn her.

Engadget

Engadget.com er en hjemmeside og en blog med fokus på teknologi, der dækker de nyeste gadgets og forbrugerelektronik og tilbyder anmeldelser og analyser for at hjælpe brugerne med at holde sig orienteret.

Instant pot Vortex Plus 6-In-1

Testet på: 11/11/2022

Du kan se testen her.

Homesandgardens

Instant pot Vortex Plus 6-In-1

Testet på: 14/12/2022

Du kan se testen her.

Testhut

Testhut er et website, der drives af en gruppe af ekspert og produktanmeldere, som hjælper dig med at vælge de bedste produkter i forhold til dit budget. Du kan se deres test af luftfrysere her.

Tek.no

Tek.no er en norsk teknologi- og livsstilshjemmeside, der tilbyder ekspertise, nyheder og anmeldelser af de nyeste gadgets, trends og kreative idéer. 

Ninja AF300UK

Testet på: 10/12/2022

Du kan se testen her

Techradar

Instant pot Vortex Plus 6-In-1

Testet på: 16/12/2022

Du kan se testen her.

Ninja AF300UK

Testet d: 02/12/2021

Du kan se testen her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme