Frituregryde test 2021 – Find de bedste frituregryder – Testvinder Guide

Senest opdateret den 1

Hvis man elsker pommes frites, så er det muligt at lave sine egne med en frituregryde. I frituregryden friterer man pommes frites i olie, så man får et resultat, der minder om dem, man kan købe. Er man bekymret over det store olieforbrug, så er det også muligt at anskaffe de såkaldte ”airfryers”, der kun anvender en lille smule olie og primært varmluft til at fritere pommes fritesene.

Denne artikel handler om tests af frituregryder – både traditionelle og airfryers. Ud fra eksperternes vurdering i forskellige tests gennemgår vi frituregryderne en for en for at finde frem til, hvad der gør hver enkelt model til et godt køb. Vi har set nærmere på tests fra det danske forbrugerråd Tænk og den svenske pendant Råd & Rön samt aviserne Daily Mail og Icakuriren og testsiderne trustedreviews.com og dinside.no.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne frituregryde test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste frituregryder
🔸 Gode råd til en bedre og sundere friturestegning
🔸 Information om de rigtige madolier
🔸 Lær at lave gode pommes frites i en frituregryde
🔸 Tips til at undgå mad-stank i huset
🔸 Gennemgang af de tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Frituregryde test 2021 – De 15 bedste ifølge eksperterne

Her følger en gennemgang af de frituregryder på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnet i denne grønne boks, kan du se hvilke tests frituregryderne er blevet bedømt i. Du finder også prissammenligning af produkterne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst.


Traditionelle frituregryder

De fire første frituregryder i vores artikel er de traditionelle versioner, hvor maden tilberedes i olie. Herefter følger fem andre modeller, som kan tilberede maden med varmluft og dermed kun en meget lille mængde olie.


OBH Nordica Pro Digital 6357

 Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
 Testvinder hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

OBH Nordica Pro Digital 6357

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 445,00 Læs mere
0,00 479,00 Læs mere
527,00 525,00 Læs mere
568,00 568,00 Læs mere
0,00 599,00 Læs mere

.
OBH Nordica Pro Digital 6357 er en rigtig god model, som er i stand til at lave lækre pommes frites. For at få det bedst mulige resultat, når man friterer pommes frites selv, så er det vigtigt, at frituregryden har en høj og jævn temperatur, samt at det kan gå stærkt – faktorer, som OBH Nordica Pro Digital 6357 opfylder.

Den optimale mængde pommes frites er 400 gram, mens den maksimale mængde er 600 gram, men ved begge mængder bliver resultatet rigtig godt. Dermed kan man let udnytte hele OBH Nordica Pro Digital 6357s kapacitet.

Jævn temperatur

OBH Nordica Pro Digital 6357 har også en rigtig god temperaturstabilitet. Det er vigtigt, at en frituregryde kan holde en konstant temperatur, da det giver det bedste resultat. Varmen skal være høj, og den kan komme op i nærheden af de 200 grader.

Friteringstiden er også rigtig god, og det tager omkring en halv time at tilberede pommes frites i OBH Nordica Pro Digital 6357. Der findes en indbygget sensorisk bedømmelse af pommes frites, som betyder, at modellen selv kan vurdere, hvor færdiglavede pommes fritesene er.

Let at rengøre

En oliebaseret frituregryde som OBH Nordica Pro Digital 6357 kan godt skabe et svineri – modellen kan også indeholde 4 liter olie – men heldigvis er OBH Nordica Pro Digital 6357 let at gøre ren. Både oliebeholderen og låget kan komme i opvaskemaskinen, mens kontrolpanelet skal rengøres manuelt.

Modellen har også et højt sikkerhedsniveau inden for både den elektriske sikkerhed og temperatursikkerhed, så ingen kommer til skade under de høje temperaturer. OBH Nordica Pro Digital 6357 bliver maksimalt 44 grader på håndtag og låg. Risikoen for forbrænding er dermed meget lav.

OBH Nordica Pro Digital 6357 måler 27 cm (B), 28 cm (D), 56 cm (L) og vejer 2.950 gram.

Udvalgte fordele ved OBH Nordica Pro Digital 6357:
🍟 Pommes frites bliver velsmagende og sprøde
🍟 Hele kapaciteten kan udnyttes
🍟 Meget temperaturstabil
🍟 Let at gøre ren
🍟 Sikkerhedsniveau i top


Tefal Easy Pro

 Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
 Testvinder hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön
✅ Topscorer hos den svenske testavis Icakuriren

Tefal Easy Pro

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 488,00 Læs mere
499,00 499,00 Læs mere
499,00 499,00 Læs mere
0,00 557,00 Læs mere

.
Også Tefal Easy Pro er blevet testet for dens evne til at omdanne rå kartofler til sprøde pommes frites, men en frituregryde kan dog også levere mere end kun pommes frites. Den kan også tilberede kødretter og tilbehør som eksempelvis falafler. Modellen skuffer ikke, for når det kommer til slutresultatet, så fungerer Tefal Easy Pro utrolig godt. Pommes fritesene bliver både meget jævne i farven, og teksturen er noget nær et perfekt resultat. Og det gælder både, når man tilbereder den anbefalede mængde på 450 gram og den maksimale på 900 gram.

Hurtig og stabil

Tefal Easy Pro hører også til de hurtigste modeller, som er op til flere minutter hurtigere end andre gode modeller, når det kommer til tidsparameteret. Især når man anvender den anbefalede mængde pommes frites, går det rigtig stærkt.

Også temperaturen er meget stabil, hvilket giver et jævnt resultat, hvor temperaturen ikke hele tiden bevæger sig op og ned. En ustabil temperatur kan gøre, at pommes fritesene kan blive for mørke udenpå og halv-rå indeni. Også den sensoriske bedømmelse af pommes fritesene fungerer godt og pålideligt.

Brugervenlig model

Tefal Easy Pro er både let at bruge og håndtere, og det er let at finde de rigtige indstillinger og at holde øje med den igangværende fritering. Brugervenligheden forstærkes yderligere af en let rengøring, hvor både kedel, kurv og håndtag kan vaskes i opvaskemaskinen.

Med Tefal Easy Pro kan man også stole på en sikker madlavning, hvor både den elektriske sikkerhed og temperatursikkerheden er rigtig god. Tænd/sluk-knappen indikerer tydeligt, om maskinen er i brug, og modellen er let at opbevare.

Tefal Easy Pro måler 28 cm (B), 26 cm (D), 54 cm (L) og vejer 3.400 gram, og både størrelse og pris er i mellemklassen.

Udvalgte fordele ved Tefal Easy Pro:
🍟 Tilbereder rigtig gode pommes frites
🍟 Stor kapacitet
🍟 Hurtig model
🍟 Høj brugervenlighed
🍟 Solid pris og vægt


Fritel FR1355

 Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
 Topscorer hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

Fritel FR1355

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
602,00 602,00 Læs mere
649,00 649,00 Læs mere
649,00 649,00 Læs mere

 

Mange af de oliebaserede frituregryder har en stor kapacitet, hvor det er muligt at lave over et halvt kilo pommes frites ad gangen. Fritel FR1355 hører til de modeller, der har en rigtig stor kapacitet – den anbefalede mængde er på 666 gram, mens den maksimale kapacitet er på hele 1.000 gram. Det er rigtig mange pommes frites, og så stor en mængde kan være svær at få helt ensartet samtidig. Det er derfor vigtigt, at man holder sig til modellens anbefalede mængde.

Meget temperaturstabil

En af de store fordele ved Fritel FR1355 er, at man kan være sikker på en stabil temperatur, der ikke hele tiden kører op og ned. Også friteringstiden er god og det gælder både, når man anvender den anbefalede mængde pommes frites og den maksimale. Ydermere har Fritel FR1355 den fordel, at den er miljøvenlig. Energiforbruget er nemlig lavt på denne model, og det gælder især, når man friterer den anbefalede mængde pommes frites.

God brugervenlighed

Fritel FR1355 har også den fordel, at den er let at bruge. Håndterbarheden er i top, og det gælder især friturekurven, som man kommer i kontakt med ofte, da det er her, pommes fritesene skal ilægges under processen. Det er også let at finde rundt i indstillingerne, og med en vægt på 3.200 gram er modellen hverken for tung eller så let, at den ikke er stabil. Den passende vægt gør også, at modellen er let at flytte rundt på og opbevare.

Er man nybegynder med frituregryderne, så medfølger der en manual med Fritel FR1355. Denne manual er velinformerende, og med den i hånden bliver man guidet til at bruge frituregryden mest optimalt. Fritel FR1355 kan indeholde 3 liter olie og måler 26 cm (B), 22 cm (D), 58 cm (L).

Udvalgte fordele ved Fritel FR1355:
🍟 Pommes frites får flot og jævn farve
🍟 Meget stor kapacitet
🍟 Temperaturen holdes stabil under tilberedning
🍟 Udførlig manual medfølger
🍟 God størrelse


De’Longhi FS6067

Dette fritureapparat har fået gode anmeldelser hos Forbrugerrådet Tænk
Anbefalet af det britiske magasin trustedreviews.com
4,2 ud af 5 stjerner på globale anmeldelser hos amazon.co.uk

De’Longhi FS6067

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
942,00 942,00 Læs mere
.
På udkig efter et godt fritureapparat? Med denne model får du om ikke andet et produkt, som gennem tiden har tilfredsstillet mange menneskers gastronomiske ønsker. Hos den store forhandler amazon.co.uk har denne frituregryde fået 4,2 stjerner, mens produktet er blevet anerkendt og anbefalet hos det britiske magasin trustedviews.com. Der er med andre ord ganske stor opbakning til dette produkt. 

Den samme opbakning ses blandt de danske eksperter hos Forbrugerrådet Tænk. Her roser de modellen for sin byggekvalitet, sikkerhed og høje temperatur. De opsummerer anmeldelsen således: ”Frituregryden fra Delonghi er den maskine i testen, der kan tilberede den største anbefalede kapacitet på hele 1200 gram pommes frites. Den kan dog kun indeholde omkring 2,5 liter olie, hvilket er noget mindre end de største frituregryder i testen

Om modellen

Er en god frituresteger lige hvad du står og mangler? Så er denne model fra DeLonghi muligvis din kommende bedste ven. Med denne frituregryde kan du nemlig fritere og tilberede din mad hurtigt og nemt, så der ikke behøver at gå for lang tid fra tanke til handling, når der skal aftensmad på bordet i en travl hverdag. Med denne gryde kan du tilberede en masse forskellige retter. De fleste tænker nok, at pommes frites hører til i en frituregryde, men det gør mange andre ting også. Hvad med at prøve at fritere noget lækkert, sprødt kylling, panerede rejer eller løgringe. Mulighederne er mange med dette apparat. Designet på dette apparat er enkelt, stilrent og moderne. Dermed passer det fint og godt til de fleste hjem, lige meget hvilket indretningssmag og stil man har. Funktionerne på dette apparat er overskuelige og gode. Du finder således få indstillinger, som du kan justere, men det er altså hverken svært eller indviklet. Denne frituregryde har en beholder, som kan tages op og gøres ren, på den måde bibeholder du uden problemer et godt hygiejneniveau, og slipper for vedvarende lugt og gener i apparatet. Beholderen er 2,4 liter stor, og kan således klare en god, stor portion mad, så der straks kan blive spisetid for familien. Kapacitetsmæssigt kan der være 1,5 kg i beholderen, hvilket svarer til en stor pose pommes frites eksempelvis. Farven på produktet er koksgrå og en lys, sølv-hvid overflade, som giver et enkelt og rent look. Knapperne og andre features er sorte, og giver lidt kant og detaljer. 

Produktet måler 26 cm i bredden, 41,5 cm i dybden og 29 cm i højden. Tilmed er produktet stærkt og har således en belastningsevne på 1800W.

DeLonghi De’Longhi FS6067 fritureapparat vs. markedet

Sammenlignet med andre modeller er denne frituregryde moderne og god i brug. Den er tilmed super nem at bruge samtidigt med, at der er visse funktioner som kan benyttes. Dermed er dette produkt perfekt til dig, der gerne vil kunne lave lækker, sprød og indbydende mad i en frituresteger. Andre modeller på markedet har ofte et ældre look eller en mindre brugervenlig facet.

Specifikationer
🔵 Maksimal temperatur på 190 grader
🔵 Anti-klæbebelægning for praktisk brug
🔵 Volumen på 2,4 liter
🔵 Fødevarekapacitet på 1,5 kg
🔵 Temperaturen kan indstilles og justeres efter behov
🔵 Aftagelig beholder tåler opvaskemaskine
🔵 Kommer i lyse farver med grå og sorte detaljer
🔵 Lavet af plastik
🔵 Temperaturintervallet ligger på 150 til 190 grader

Udvalgte fordele ved De’Longhi FS6067:
🍟 Nem at bruge
🍟 Lækker mad på få minutter
🍟 Stor kapacitet på 1,5 kg fødevarer


Tefal Oleoclean Pro

Hos pricerunner.dk har dette produkt fået 4,7/5 stjerner
Elgiganten.dk har givet dette produkt 4,7/5 stjerner
Hos skousen.dk har produktet fået 4,8/5 stjerner
Hos whiteaway.com scorer produktet 4,8/5 stjerner

Tefal Oleoclean Pro

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
662,00 662,00 Læs mere
768,00 768,00 Læs mere
918,00 918,00 Læs mere
999,00 999,00 Læs mere
.
Denne frituregryde er bedømt flere forskellige steder, og har ligeledes fået nogle super flotte anmeldelser. Hos den danske gigant elgiganten.dk har denne frituregryde opnået hele 4,6 stjerner ud af 5 mulige. Den karakter er baseret på køberes mening og holdning til produktet, og er dermed upolerede udklip af produktets værdi og egenskaber. Også hos whiteaway.com har produktet brilleret, nemlig med 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Det er ganske enkelt imponerende, og vidner om den store om den store tilslutning og tilfredshed med dette produkt.

Om modellen

Står du og mangler en helt klassisk og velfungerende frituregryde? Så er denne model fra Tefal sikkert det perfekte match for dig. Tefal er et anerkendt mærke, som er kendt for at producere og fremstille kvalitetsredskaber til køkkenet, her gælder det alt fra pander til elektroniske apparater som dette. Designet er helt klassik og ældre at kigge på, men det gør absolut intet andet for oplevelsen end at gøre det charmerende og hyggeligt.

Rent funktionelt er denne model også super god. Med sine indstillinger og justerbare funktioner kan du tilberede lækker mad, som vil glæde hele familien og flere gæster endnu. Der er nemlig kapacitet til, at du kan lave meget lækker mad til den store familie eller til en stor flok gæster. Hvad end du er mest til klassisk frituremad som pommes frites, kylling, løgringe eller til sundere og mere moderne retter som friterede grøntsager, rejer eller churros, så er der rig mulighed for at tilberede det i denne frituregryde.

Det unikke ved denne frituregryde er, at den friterer olien selv. Det er både praktisk, smart og funktionelt for dig som bruger. Derudover er den super let at bruge, hvilket gør, at det er overskueligt og lige til at få lavet noget lækkert mad i denne frituregryde. 

Modellen her består af flere dele og indstillingerne. Flere af de forskellige dele tåler opvaskemaskine, hvilket er nemt og godt for hygiejnen og rengøringen af din frituresteger. På den måde slipper du for vedvarende lugt i frituregryden, men kan derimod holde den ren, indbydende og tiltalende.

Oleoclean Friture Digital Timer vs. markedet

Denne frituregryde er sammenlignet med andre modeller super funktionel og god til den store familie. Det skyldes i høj grad den gode kvalitet, de brugervenlige facetter og ikke mindst den store kapacitet og volumen på 3,5 liter. Det betyder nemlig, at du kan lave store portioner af gangen, og dermed slipper for at skulle tilberede maden i flere forskellige omgange. Ligeledes er dette produkt til en fin, mellemklassepris, som sikrer, at du får kvalitet til relativt få penge.

Specifikationer
🔵 Fremstillet i rustfrit stål
🔵 Kommer med blå detaljer udenpå frituregryden
🔵 Har en effekt på hele 2300 W
🔵 Har en volumen på 350 cl
🔵 Nem at bruge for de fleste
🔵 Friterer selv olien
🔵 Flere dele tåler opvaskemaskine

Udvalgte fordele ved Tefal Oleoclean Pro:
🍟 Friterer selv olien
🍟 Perfekt til den travle familie
🍟 Gode funktioner


Tristar FR-6937

Produktet her har fået 4,7/5 stjerner hos danske pricerunner.dk 
Hos skousen.dk har produktet opnået 5/5 stjerner
Forbrugerne hos Whiteaway.com giver produktet 5/5 stjerner

Tristar FR-6937

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
482,00 482,00 Læs mere
490,00 490,00 Læs mere
524,00 524,00 Læs mere
640,00 640,00 Læs mere
.
Hvis det er en anmelderrost frituregryde, som du gerne vil have fat i, så er denne model et godt bud. På flere anerkendte, danske sider har denne model nemlig opnået super flotte kommentarer, som giver denne frituregryde 5 stjerner ud af 5 mulige hos både skousen.dk og whiteaway.com. Der er altså et godt grundlag for at købe denne frituregryde. 

Om modellen

Har du en stor familie, eller har du ofte gæster, som du gerne vil glæde med lækker mad og hyggeligt samvær, så er denne dobbelt frituregryde noget nær perfekt for dig. Med hele to beholdere til olie til fritering er der lagt op til det helt store måltid, hvor du kan tilberede en stor dobbeltportion af mad, eller sågar tilberede to forskellige typer mad, i det du kan separere dem i hver sin frituregryde. I hver beholder er der plads til 3 liter, hvilket giver en kapacitet på 6 liter i alt, som nærmest ikke kan overgås af andre typer frituregryder. Det smarte ved disse to beholdere er, at du kan køre to separate temperature, så du i den ene eks. kan have 160 graders varme, mens du eksempelvis i den anden kan køre 190 grader – hvilket er maksimumtemperaturen for begge halvdele. Hvis du ikke vil bruge begge beholdere, så kan du også bare nøjes med at bruge den ene, det er helt op til dig. Det øger fleksibiliteten og gør denne dobbelt friture til det perfekte redskab i køkkenet. 

Den olie du bruger holder sig bedre frisk ved at være delt i to. På den måde er der også et økonomisk aspekt i dette. 

Desuden er der under varmelementet i gryden er såkaldt ’cool zone’. Her bliver der ikke nær så varmt som i toppen af gryden. Det er udtænkt sådan for at formindske chancen for at smulder og rester falder til bundes og brænder på. 

Særligt for denne model er desuden også, at den er praktisk i brug og har en høj sikkerhed. Blandt andet er der nemlig en overophedningsbeskyttelse, som sikrer, at olien ikke antænder ved et uheld. Under frituregryden finder du desuden skridsikre fødder, som gør, at gryden står stabilt fast ved bordet i dit køkken, baggang eller udhus. 

De forskellige dele i denne frituregryde gør, at den nemt kan rengøres. De løse dele kan ligeledes gå i opvaskemaskinen.

Tristar FR-6937 frituregryde vs. markedet

Hvis man sammenligner denne frituresteger med de resterende modeller på markedet, så er denne en af de aller største og mest perfekte til den store familie, som du overhovedet finder på markedet. Noget andet pragtfuldt ved denne model er, at du får et godt produkt for forholdsvis få penge – især hvis du tager størrelsen, kvaliteten og funktionaliteten i betragtning.

Specifikationer
🔵 Maksimal temperatur på 190 grader
🔵 Ledningen måler 95 cm
🔵 Tilbered maden heri med olie
🔵 Dobbelt-frituregryde med to separate beholdere
🔵 Tilbered en forskellige ting i hver beholder ved hver sin temperatur
🔵 Løse dele tåler opvasker
🔵 Høj sikkerhed
🔵 Nem at rengøre
🔵 Fylder minimalt, når håndtag tages af
🔵 Juster temperaturen som du har lyst
🔵 1800 W pr. gryde
🔵 Smart cool zone
🔵 2 x 3 liter

Udvalgte fordele ved Tristar FR-6937
🍟 Smart dobbelt-beholder
🍟 Enkel og funktionel
🍟 Høj sikkerhed


Princess 182055 Airfryer XXL 5,3 Lite – stilet med god kapacitet og mange programmer

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
668,00 668,00 Læs mere
687,00 687,00 Læs mere
893,00 893,00 Læs mere

 

Derfor anbefaler vi Princess 182055 Airfryer XXL 5,3 Lite

Princess 182055 Airfryer er en fiks og fin lille airfryer, der er meget økonomisk overskuelig og, takket være det simple og elegante design, passer perfekt ind i ethvert køkken. Hos tyske Testberichte har maskinen fået en høj score, og på Amazon har forbrugerne samlet givet 4,5 ud af 5 stjerner.

Èn af fordelene ved maskinen er, at det er muligt at tilberede op til 1,5 kg pomfritter, og dertil er det både muligt at bage og grille med Princess 182055 Airfryer. Det er nemt og overskueligt at bruge maskinen takket være det simple display. Princess 182055 Airfryer bruger ligesom andre Airfryers varm luft i stedet for olie, og det gør det lettere for dig at spise sundere. At du tilmed kan bage og forberede andre retter er kun et plus.

Princess 182055 Airfryer XXL 5,3 Lite vs Markedet

For at hjælpe dig bedst muligt i gang medfølger der en bageform på 22 centimeter, så du kan bage kage eller tærte. Det gør Princess 182055 Airfryer helt perfekt til for eksempel kollegieværelset eller den lille etværelseslejlighed – de mange muligheder gør den til et ideelt redskab.

Også de små kan hjælpe til med maden, for det er nemlig helt sikker at bruge Princess 182055 Airfryer. Den aftagelige kurv har et køligt berøringshåndtag, så der kan komme hjælpere i køkkenet.

Princess 182055 Airfryer har masser af dele, der kan komme i opvaskemaskinen, hvilket gør den nem at rengøre. Der er 8 forudindstillede programmer, så du nemt kan komme i gang med at lave lige netop den mad, dig og din familie har lyst til.

Fordele
🔴 8 automatiske programmer
🔴 Nem at bruge
🔴 Alsidig

Ulemper
🔵 Enkelte kvalitetsdefekter
🔵 Maden skal vendes op til flere gange

Yderligere detaljer:
🍟 Strøm: 1700 W
🍟 Bageform på 22 cm medfølger


Tefal ActiFry Genius XL YV9708 – flot design, god performance og manuel temperaturregulering

Tefal ActiFry Genius XL YV9708

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.747,00 2.747,00 Læs mere

 

Derfor anbefaler vi Tefal ActiFry Genius XL YV9708

Tefal ActiFry Genius XL YV9708 er testvinder hos Testberichte i august 2020 og har en høj score på 4,5 ud af 5 hos Amazon iblandt forbrugerne. Tefal ActiFry Genius har stegefunktion og justerbar termostat, så du kan tilberede maden lige, som du vil have den. Der er 9 programmer, og maskinen kan holde maden varm, efter den er færdig.

Du kan tilberede mad til 6 personer og lave flere forskellige retter på én gang, takket være de indbyggede og flytbare ”etager” i maskinens rum.

Med den digitale timer er det nemt at se, hvor langt maskinen er, og med touch-funktionen slipper du for at rengøre knapper.

Ud over de mange praktiske funktioner og egenskaber, så har Tefal ActiFry Genius også et flot design. Sort og elegant passer den fint ind i køkkenet uden at være grim at se på.

Tefal ActiFry Genius XL YV9708 vs. markedet

Med Tefal ActiFry Genius er det muligt at lave både grøntsager og pomfritter på én gang. Du kan tilberede to eller flere retter af gangen, alt efter hvad der er tale om, med det flytbare ekstra rum. Du slipper altså for at skulle til også at have gang i ovnene, og du kan på en travl hverdag holde dig til at bruge maskinen her. Med visningsvinduet kan du nemt holde øje med maden.

Minimumstemperaturen er 70 grader, og den maksimale temperatur er helt oppe på 220. Der er forudindstillede madlavningsprogrammer, så du med et tryk på en knap kan komme i gang.

Det er nemt at rengøre Tefal ActiFry Genius. Maskinen har en fjernbar skål og dele, der kan komme i opvaskemaskinen, og så er det hængslede låg aftageligt.

Fordele
🔴 Temperaturen kan sættes manuelt
🔴 Kan tilberede meget forskellig mad på én gang
🔴 Nem at rengøre

Ulemper
🔵 Indviklet manual
🔵 For lille til store familier

Yderligere detaljer:
🍟 Strøm: 1500 W
🍟 Automatisk slukning
🍟 Opskriftsbog medfølger


Proficook PC-FR1088

Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

Proficook PC-FR1088

i samarbejde med PriceRunner

Proficook PC-FR1088 er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, som har kåret frituregryden som en af topscorerne af deres store test. Dette har de blandt andet gjort, da modellen har klaret sig godt i forskellige parametre såsom brugervenlighed, rengøring, tilberedning m.m.

Frituregryde med seks programmer

Proficook PC-FR1088 er en frituregryde i rustfrit stål med en kapacitet på 4 liter. Den er forsynet med i alt seks programmer, så man kan vælge program alt efter, hvad man ønsker at tilberede i den.

Det er yderst nemt at anvende Proficook PC-FR1088, da man blot skal hælde maden op i frituregryden, hvorefter maskinen klarer resten for en. Når den er færdig med at tilberede maden, vil den give besked om dette.

Manuel indstilling af tid og temperatur

Udover at vælge et af programmerne kan man også selv manuelt indstille Proficook PC-FR1088. Man kan både manuelt indstille temperaturen mellem 140 grader og 190 grader med et interval på fem grader samt tiden fra 0 minutter og op til 60 minutter. Dette sker via LED-displayet.

Derudover kommer Proficook PC-FR1088 med et låg, som har et indbygget filter. Dette sørger for, at lugten fra olien ikke bliver spredt i hele køkkenet. Der er ydermere et lille vindue, så man altid kan følge med i tilberedningen. Herved kan man nemmere se, om maden er ved at være færdig eller ej.

Sikker frituregryde med en indbygget kold-zone

Med Proficook PC-FR1088 får man en sikker frituregryde. Den kommer nemlig med en sikring, der sørger for, at olien ikke bliver alt for varm. Samtidigt har modellen en effekt på 2.500 Watt, så man får en enhed med en høj ydeevne.

Endvidere er Proficook PC-FR1088 udstyret med en indbygget kold-zone i bunden. Herved blander de brændte madrester sig ikke med resten af maden, som man er i gang med at tilberede.

Proficook PC-FR1088 måler 42,9 cm (B), 26 cm (D), 27,5 cm (L) og vejer 3.000 gram.

Udvalgte fordele ved Proficook PC-FR1088:
🍟 Indbygget kold-zone
🍟 Låg med indbygget filter
🍟 Manuel indstilling af temperatur og tid
🍟 Seks programmer
🍟 LED-display


Clatronic FR 3390

Middel bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Clatronic FR 3390

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
225,00 225,00 Læs mere

.
Clatronic FR 3390 er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, som har givet frituregryden en middel bedømmelse. Bedømmelsen er givet ud fra forskellige parametre såsom brugervenlighed, rengøring, tilberedning m.m., hvor frituregryden overordnet klarer sig godt.

Mindre frituregryde med en justerbar termostat

Clatronic FR 3390 er en mindre frituregryde med en effekt på 1.800 Watt og en kapacitet på to liter. Det gør den velegnet til en familie på omkring to til fire personer alt efter, hvor stor en portion man ønsker at lave på én gang.

Frituregryden er forsynet med en justerbar termostat, der kan justeres fra 130 grader og op til 190 grader. Herved kan man selv vælge en temperatur i forhold til, hvad man gerne vil tilberede i frituregryden.

Nem betjening

Med Clatronic FR 3390 får man en frituregryde, der er nem at betjene. Maden skal blot hældes i gryden, hvorefter man kan sætte den i gang på den ønskede temperatur. Låget er let at åbne, og der er desuden et vindue, så man altid kan følge med under tilberedningen.

Derudover kommer Clatronic FR 3390 med en stor kurv til tilberedning af maden, der både kan hæves og sænkes. Dette er muligt uanset, om låget er åbent eller lukket.

Rengøringsvenlig frituregryde

Clatronic FR 3390 er en rengøringsvenlig frituregryde. Den er nemlig udstyret med en oliebeholder med en non-stick-belægning. Det sikrer, at beholderen er yderst let at rense efter brug, så man ikke behøver at bruge en masse tid på det.

Sidst men ikke mindst har Clatronic FR 3390 et kabinet med cool-touch. På den måde kan man altid røre kabinettet uden, at man brænder sig på det.

Clatronic FR 3390 måler 27 cm (B), 32 cm (D), 25 cm (L) og vejer 1.000 gram.

Udvalgte fordele ved Clatronic FR 3390:
🍟 Kabinet med cool-touch
🍟 Oliebeholder med non-stick-belægning
🍟 Nem betjening
🍟 Stor kurv, der kan hæves og sænkes
🍟 Justerbar termostat


Airfryer frituregryder

Udover de traditionelle frituregryder som alle bruger olie i meget store mængder, findes der et sundere alternativ: de såkaldte ”airfryers”. En airfryer bruger varmluft som den primære tilberedningskilde og dermed meget mindre mængder af olie. Ofte er en enkelt skefuld nok. Herunder gennemgår vi de airfryers, som har fået ros af eksperter eller brugere.


Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
4.5 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin T3.com
3 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com
9.4 ud af 10 stjerner hos det amerikanske magasin Healthfryers.com
65 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Philips HD9650:90 Airfryer XXL Avance

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.816,00 1.816,00 Læs mere
1.999,00 1.999,00 Læs mere
2.222,00 2.222,00 Læs mere

.
Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance er blevet testet og anmeldt af de seks ekspertkilder Forbrugerrådet Tænk, Testberichte.de, T3.com, Cnet.com, Healthfryers.com og Which.co.uk.

De seks eksperter er alle glade for denne airfryer, da den overordnet set har klaret sig godt i alle tests. Eksperterne har blandt andet bedømt modellen ud fra forskellige parametre såsom brugervenlighed, tilberedning, design m.m.

Nem og hurtig tilberedning, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra T3.com er Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance en airfryer, der sikrer en nem og hurtig tilberedning. De beskriver det som værende en ”problemfri tilberedning” samt, at modellen er ”yderst effektiv”.

Flere af eksperterne er enige i dette, hvor Testberichte.de og Cnet.com ydermere hæfter sig ved, at denne airfryer har en god størrelse, så man kan tilberede en del mad på samme tid. Dog skriver Cnet.com i deres anmeldelse, at Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance til gengæld er så stor, at det for nogle er alt for stort. Den er nemlig også forholdsvis dyr.

Eksperterne fra Healthfryers.com noterer desuden, at Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance er en ”stilfuld og flot airfryer”, som er nem at rengøre efter brug. De er dog ikke helt så glade for modellens lydniveau.

Fem programmer

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance er en airfryer, som man kan bruge til sund friturestegning af diverse madvarer med en smule elle slet ingen olie. Takket være enhedens Twin TurboStar-teknologi vil den varme luft hvirvle rundt i den, så al mad bliver saftigt indvendigt og sprødt udvendigt.

Derudover kommer Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance med et digitalt display, som har fem programmer. Med disse programmer kan man nemt og hurtigt blandt andet tilberede alt lige fra kylling til pommes frites, fisk og kød.

Ønsker man at indstille modellen manuelt, kan man gøre brug af drejeknappen. Her kan man selv vælge både tiden og temperaturen.

Kan anvendes til flere formål

Med Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance får man en airfryer, der kan anvendes til flere formål i et køkken udover friturestegning. Apparatet kan ydermere bruges til både at riste, bage og grille mad, hvis der er brug for det.

Er maden færdig i god tid, kan man altid holde den varm takket være holde-varm funktionen. Den holder nemlig maden varm i op til 30 minutter, så man ikke behøver at servere den lige med det samme.

Sidst men ikke mindst har Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance en kurv med en kapacitet på 1,4 liter. Kurven har et slip-let-trådnet, som tåler maskinvask. De andre aftagelige dele kan ligeledes vaskes i opvaskemaskinen.

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance måler 32,1 cm (B), 43,3 cm (D), 31,5 cm (L) og vejer 7.990 gram.

Udvalgte fordele ved Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance:
🍟 Twin TurboStar-teknologi
🍟 Holde varm-funktion
🍟 Kan bruges til flere formål
🍟 Fem programmer
🍟 Kurv med slip-let-trådnet

Her kan du se en præsentationsvideo af Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance. Videoen er produceret af Philips:


Fritel SnackTastic 4202

Kåret til “Godt Køb” hos det danske forbrugerråd Tænk

Fritel SnackTastic 4202

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Læs mere
499,00 499,00 Læs mere

.
Fritel SnackTastic 4202 er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der har givet denne airfryer en høj score. De har nemlig kåret modellen til et ”Godt Køb”, da den klarede sig godt i de fleste af deres tests.

Mindre airfryer med en sundere tilberedning

Fritel SnackTastic 4202 er en mindre airfryer med en kapacitet på to liter og 0,6 kilo. Den er derfor velegnet til familier, som ikke ønsker at lave de helt store portioner på én gang eller til en husstand med kun en eller to personer.

Ved brug af Fritel SnackTastic 4202 kan man opnå en sundere friturestegning, da der kun bruges en smule eller slet ingen olie. Modellen forbruger nemlig op til 80 % mindre fedt end en traditionel frituregryde. Dette er uanset, om man vælger at bage, grille eller stege med Fritel SnackTastic 4202.

Nem at opbevare

Da Fritel SnackTastic 4202 er en mindre og mere kompakt airfryer, er det nemt at opbevare den i køkkenet både før og efter brug. Denne airfryer kan nemlig sagtens placeres på et køkkenbord eller i et køkkenskab alt efter ønske og behov.

Endvidere har Fritel SnackTastic 4202 en kurv og en skuffe i én, så man opnår en optimal udnyttelse af pladsen. Når man er færdig med at anvende Fritel SnackTastic 4202, er det muligt at rengøre den ved at putte kurven i opvaskemaskinen.

Manuel indstilling

Med Fritel SnackTastic 4202 er det muligt manuelt at indstille modellen, så man kan vælge den rette tid og temperatur til det, man ønsker at tilberede.

Man kan eksempelvis indstille tiden fra 0 minutter og op til 60 minutter. Temperaturen kan ligeledes indstilles fra 80 grader og op til 200 grader. Herved kan man tilberede madvarerne på præcis den måde, der er bedst.

Fritel SnackTastic 4202 måler 21 cm (B), 26 cm (D), 32 cm (L) og vejer 3.000 gram.

Udvalgte fordele ved Fritel SnackTastic 4202:
🍟 Mulighed for at justere tid og temperatur
🍟 Nem at opbevare
🍟 Kurv tåler maskinopvask
🍟 Sundere friturestegning med op til 80 % mindre fedt
🍟 Kan både grille, bage og stege


Philips HD9741/10 Airfryer Avance

Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den norske tv-kanal TV2.no
3 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com
72 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Philips HD9741:10 Airfryer Avance

i samarbejde med PriceRunner

 

 

.
Både Forbrugerrådet Tænk, TV2.no, Cnet.com og Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Philips HD9741/10 Airfryer Avance. De fire ekspertkilder er glade for denne airfryer, som de alle har givet en høj score.

Brugervenlig airfryer, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra TV2.no er Philips HD9741/10 Airfryer Avance en god airfryer, som er nem i brug. De noterer, at den kan være en smule svær at komme i gang med. Men når først man har lært den at kende, er den yderst brugervenlig.

Eksperterne fra Cnet.com er enige i disse betragtninger og fremhæver ydermere, at modellen er god til tilberedning af forskellige madvarer. De hæfter sig ved, at Philips HD9741/10 Airfryer Avance især er god til ”at opvarme frosne madvarer som for eksempel mozzarellasticks og pizzaruller”. Dog er de mindre vilde med prisen.

Good Housekeeping Institute forklarer ligeledes, at Philips HD9741/10 Airfryer Avance har en timer-funktion samt andre praktiske funktioner. Til gengæld mener de ikke, at den er velegnet til at tilberede rejer.

Kompakt airfryer med Twin TurboStar-teknologi

Philips HD9741/10 Airfryer Avance er en kompakt airfryer med en kapacitet på 0,8 kilo. Den er velegnet til en husstand med omkring tre personer og kan nemt opbevares på enten køkkenbordet eller i et køkkenskab.

Derudover er Philips HD9741/10 Airfryer Avance forsynet med en Twin TurboStar-teknologi, der bruger varm luft til at tilberede maden. Maden tilberedes med blot en smule eller ingen olie, så man opnår en sundere friturestegning. Desuden kan man også genopvarme, grille, stege og bage med Philips HD9741/10 Airfryer Avance.

Modellen kommer ligeledes med en Rapir Air-teknologi, som skaber en luftstrøm, der er syv gange hurtigere end normalt. Dette sikrer, at maden bliver yderst sprød udenpå.

Fire programmer

Med Philips HD9741/10 Airfryer Avance får man en airfryer med et digitalt display. På det digitale display er der fire programmer til pommes frites, kød, fisk eller kylling.

Det er også muligt at indstille både tid og temperatur manuelt med hjælp fra drejeknappen. Temperaturen går fra 80 grader og op til 200 grader.

Sidst men ikke mindst er Philips HD9741/10 Airfryer Avance nem at rengøre efter brug. Alle aftagelige dele tåler nemlig maskinopvask. Desuden har QuickClean-kurven en slip-let-belægning.

Philips HD9741/10 Airfryer Avance måler 26,6 cm (B), 36,5 cm (D), 28 cm (L) og vejer 5.300 gram.

Udvalgte fordele ved Philips HD9741/10 Airfryer Avance:
🍟 Twin TurboStar-teknologi
🍟 Rapid Air-teknologi
🍟 QuickClean-kurv
🍟 Flere programmer
🍟 Mulighed for manuel indstilling

Her kan du se en kort video om, hvordan man kan bruge en Philips Airfryer. Videoen er produceret af Philips:


Delonghi Multifry FH1396

Anbefalet hos testsitet trustedreviews.com

Delonghi Multifry FH1396

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 1.687,00 Læs mere
1.799,00 1.799,00 Læs mere
0,00 1.849,00 Læs mere

.
Trustedreviews.com er et testsite, hvor eksperter tester og vurderer diverse forbrugerprodukter. Her er det airfryeren Delonghi Multifry FH1396, som er blevet testet. Både modellens bage-, pizza- og pommes frites-evner blev sat på prøve sammen med brugervenlighed og rengøring. Vurderingen fra eksperterne lyder, at Delonghi Multifry FH1396 er en god og imponerede airfryer, der virkelig er multifunktionel.

Alsidig model

En af de helt store fordele ved Delonghi Multifry FH1396 er dens evne til at kokkerere mange forskellige retter, og alle med et lavt forbrug af fedtstof. Kapaciteten er ydermere stor, og da pommes frites skulle testes, kunne der være 1.700 gram friske kartofler i gryden – og dertil kun en lille skefuld olie.

De testede pommes frites blev veltilberedte, men især Delonghi Multifry FH1396s evner inden for kagebagning imponerede. En yoghurt/æble-kage blev bagt i gryden, og resultatet var en perfekt bagt kage, der var både blød og fugtig.

Anderledes og avanceret

Delonghi Multifry FH1396 er en smule anderledes end andre airfryers, da denne model er udstyret med både øvre og nedre varmeelementer samt en vifte, der er med til at øge cirkulationen af luft i gryden. Det er medvirkende til, at man kan tilberede mange slags retter i gryden, og har man brug for ny inspiration, findes der en medfølgende opskriftsbogs-app, der indeholder mere end 250 opskrifter.

Udefra ligner Delonghi Multifry FH1396 de fleste andre airfryers, men der er kræset for kontrolpanelet på fronten. Det er let at vælge imellem friteringstider og temperaturer via knapper, og man kan også vælge præ-programmerede indstillinger for kartofler, pizza, kage og stuvning.

Moderne men simpel

Delonghi Multifry FH1396 har et moderne og avanceret udseende med mange funktioner, men alligevel er den overraskende let at bruge: Vælg en funktion, vælg dernæst eventuel temperatur og tid og tryk start – så enkelt er det. Kapaciteten er som nævnt stor, så det er muligt at lave mad til en stor familie. For at lette arbejdet for forbrugeren kan maskinen skilles ad, og alle de fjernede dele kan komme i opvaskemaskinen.

Delonghi Multifry FH1396 måler 39,5 cm (B), 32,5 cm (D), 29 cm (L) og vejer 5.400 gram.

Udvalgte fordele ved Delonghi Multifry FH1396:
🍟 Multifunktionel model
🍟 Specielle programmer til kartofler, pizza, kage og stuvning
🍟 Rigtig god til at bage kage
🍟 Opskriftsbog på app med 250 opskrifter
🍟 Mange funktioner


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 


Tefal Easy Fry Deluxe EY401D

God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk
God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de
66 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D

Både det danske forbrugerråd Tænk, Testberichte.de og Which.co.uk har testet og anmeldt Tefal Easy Fry Deluxe EY401D. Alle eksperter er glade for denne airfryer, som de har givet mange rosende ord med på vejen.

Rengøringsvenlig og brugervenlig airfryer, ifølge eksperterne

Ifølge Testberichte.de er Tefal Easy Fry Deluxe EY401D en airfryer, som sikrer en optimal tilberedning af forskellige former for madvarer. De skriver blandt andet, at enheden ”sørger for en fedtfri eller fedtfattig tilberedning af mange retter”, hvilket de er glade for.

Eksperterne hæfter sig ydermere ved, at Tefal Easy Fry Deluxe EY401D både er nem i brug og rengøringsvenlig. De mener, at dette er et stort plus.

De tyske eksperter finder ikke mange ulemper ved denne airfryer. Dog nævner de, at Tefal Easy Fry Deluxe EY401D er en smule stor, hvorfor det kan være svært at finde opbevaringsplads til den.

Stor airfryer med otte programmer

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D er en stor airfryer, der har en kapacitet på 4,2 liter. Det er en model, der både kan bruges til at friturestege, grille, bage og stege. Ved tilberedning af mad foregår dette på en sundere måde, da der bruges ingen eller blot en smule olie.

Modellen kommer nemlig med en Air Pulse-teknologi, som giver en varm luftstrøm. Dette sikrer, at maden forbliver saftig indvendig og sprød udvendig. Derudover er Tefal Easy Fry Deluxe EY401D forsynet med otte programmer.

Disse programmer inkluderer: pommes frites, kød, rejer, kage, pizza, fisk, grill og stege. Herved kan man vælge det program, man ønsker. Man kan også selv indstille denne airfryer med en temperatur fra 80 grader og op til 200 grader.

Nem at rengøre

Med Tefal Easy Fry Deluxe EY401D får man en airfryer, der er nem at rense efter brug. Takket være den aftagelige kurv med en non-stick-belægning vil maden ikke sætte sig godt fast, så den er svær at rengøre. Alle aftagelige dele tåler desuden maskinopvask.

Sidst men ikke mindst har Tefal Easy Fry Deluxe EY401D en timer-funktion på op til 60 minutter. Herved vil enheden slukke pr. automatik efter en time.

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D måler 33,3 cm (B), 32,85 cm (D), 27,8 cm (L) og vejer 4.500 gram.

Udvalgte fordele ved Tefal Easy Fry Deluxe EY401D:
🍟 Nem rengøring
🍟 Otte programmer
🍟 Air Pulse-teknologi
🍟 Stor kapacitet
🍟 Timer-funktion

Her kan du se en præsentationsvideo af Tefal Easy Fry Deluxe EY401D. Videoen er produceret af Tefal:

 

 

 


Guide: Få en bedre friturestegning

Friturestegning giver maden en unik smag med en sprød og knasende overflade, og det kan smage rigtig godt. Desværre er der nogle uheldige sundheds- og sikkerhedsmæssige forhold, som man bør være opmærksom på. Når man frituresteger, dannes der nemlig transfedtsyrer i olien og akrylamid i fødevaren. Disse stoffer kan være skadelige, og det kan en række kemiske processer i stegningen også være.

Dansk Erhverv lister her nogle af de aspekter af friturestegningen, der skal holdes øje med:

1) Fedtsyre
Fritureolie bliver opvarmet og nedkølet mange gange, og derfor er det nødvendigt, at olien er stabil hele tiden for ikke at udvikle sig uheldigt under processen. Læg derfor godt mærke til oliens kvalitet og se først og fremmest efter:

Fedtsyresammensætningen: Gå efter en olie med et lavt indhold af mættet fedt og poly-umættede fedtsyrer og et højere indhold af mono-umættede fedtsyrer og umættet fedt.

Linolensyre: Gå også efter en olie med et indhold af linolensyre, der er under 3 procent. Linolensyren kan give en harsk og fiskeagtig smag og lugt.

Transfedtsyre: Vælg en olie, der har et indhold af transfedtsyre på mindre end 2 procent.

Sikkerhed: For at fremme sikkerheden gå da også efter en olie, der har et højt rygepunkt og lav skumdannelse for at undgå selvantændelse, og at olien ikke skummer over.

Lavt smeltepunkt: De stegte fødevarer optager noget af olien, så sørg for at vælge en olie, der har lavt smeltepunkt.

Smag: Vælg en olie med en neutral smag, så smagen ikke påvirker fødevaren.

2) Temperaturer
Temperaturen er vigtig for at få det optimale resultat. Steg gerne maden ved maksimum 160 grader, for så holder olien længest. Når man undgår de helt høje temperaturer, minimerer man også dannelsen af transfedtsyrer og akrylamid. Disse stoffer dannes ofte, når man forsøger at få pommes frites ekstra sprøde og steger dem for længe ved for høj temperatur. Lyse pommes frites kan også være sprøde og velsmagende. Undgå at stege fødevarer på temperaturer over 175 grader.

3) Temperatur og pauser
Hold fritureolien i live længere ved at skrue ned for temperaturen, når du holder pause i processen. Dog ikke længere end 120-130 grader.

4) Eksternt termometer
Invester i et eksternt termometer for man kan ikke altid regne med frituregrydens indbyggede termostat. Den rette temperatur får olien til at holde længere, og den bliver sundere og bedre.

5) Fjern madrester
Man kan ikke undgå forkullede madrester, og de er med til at nedbryde olien og forøge sundhedsfaren. Fjern derfor madresterne efter hver brug.

6) Mindre fedtoptag
For at undgå at fødevaren optager unødvendigt meget olie, kan man ryste kurven mindst 10 gange undervejs. Så fjernes overskydende olie, således at det ikke siver ind i fødevaren, når afkølingsfasen begynder.

7) Stabilt olieniveau
Husk hele tiden at supplere op med frisk olie, for et for lavt olieniveau gør, at temperaturen falder kraftigt, når fødevaren kommer i. Så optager fødevaren mere olie, og det kan være svært at få skorpen sprød. En tommelfingerregel lyder, at forholdet mellem fødevare og fritureolie skal være omkring 1:10.

8) Undgå salt
Salt og krydderier nedbryder olien, så vent med at tilsætte salt og krydderier til bagefter, og ikke mens kurven hænger over olien.

9) Udskiftning af olie
Det er vigtigt at skifte olien på det rigtige tidspunkt og ikke for sent. Det vil nemlig påvirke smagen af fødevaren og gøre olien sundhedsfarlig. For at vide hvornår du skal skifte olien, kan du teste den med en teststrimmel, som via farvekoder viser, hvor nedbrudt olien er.

10) Sikkerhedsforanstaltninger
Installer gerne udsugning over frituregryden for at fjerne damp og lugt. Dampen kan nemlig indeholde akrylamid, hvis temperaturen har været for høj. Fedt kan også ophobes i udsugeren, og det kan udgøre brandfare. Hav også gerne en skumslukker i nærheden af sikkerhedsmæssige årsager.


Find den rigtige madolie

Supermarkederne vrimler med forskellige madolier, så det kan være svært at finde ud af, hvilken variant man skal bruge til bestemte formål. Husk især at hvis du skal bruge olien til stegning, så vælg en med et højt rygepunkt, som er den maksimale temperatur, olien kan tåle, før den ødelægges. Ved ødelæggelsen kan der også dannes sundhedsskadelige stoffer, så rygepunktet er vigtigt. Forbrugerrådet Tænk forklarer her forskellene på de typiske madolier:

Valnøddeolie: Bruges primært til kolde dressinger og salater, hvor smagen af valnødder kan trænge igennem. Rig på E-vitamin men en dyr olie. Den delikate smag kan hurtigt ødelægges under stegning.

Avocadoolie: Har en neutral smag og kan bruges til stegning og bagning, men det er en dyr olie.

Jomfruolivenolie: Har et højt indhold af enkelt-umættede fedtsyrer og er en af de sundere olier. Smagen er kraftig men kan forsvinde under stegning, så steg kun ved lav og mellemhøj varme. Egner sig godt til dressinger og bagning af brød.

Vindruekerneolie: Har et højt indhold af omega 6-fedtsyrer og har en neutral smag. Egner sig godt til dressinger og bagning og er forholdsvis billig.

Majsolie – raffineret: Har et middelhøjt indhold af omega 6-fedtsyrer og en neutral smag. En af de sundere olier, og den egner sig godt til dressinger og bagning. Er forholdsvis billig.

Rapsolie – koldpresset: Har et højt indhold af omega 3-fedtsyrer og enkelt-umættet fedt og er derfor en af de sundere olier. Egner sig godt til dressinger, da den mister smagen ved stegning.

Rapsolie – raffineret: Har et højere rygepunkt end den koldpressede version, og egner sig derfor bedre til stegning – også ved høje temperaturer. Hører til de billigere olier.

Solsikkeolie – raffineret: Har et højt indhold af fler-umættede omega 6-fedtsyrer og en neutral smag. Hører til de billigere olier.

Kokosolie: Egner sig godt til både bagning og stegning og også til dressinger, hvis man bryder sig om kokossmagen. Består af næsten 90 procent mættede fedtsyrer, så olien hører ikke til blandt de sundeste.

Fritureolie: Når man frituresteger, skal man bruge olie med et højt rygepunkt. Brug derfor gerne rapsolie eller solsikkeolie, men man kan også købe en færdigblandet fritureolie. Fritureoliens optimale stegetemperatur er 160 grader.


Lav de bedste pommes frites fra bunden i din frituregryde

Det kan være en kunst at lave de perfekte pommes frites, og derfor køber mange bare en pose fra frost i supermarkedet og laver derhjemme. Men det kan lade sig gøre at lave lækre hjemmelavede pommes frites, men det tager tid. TV2 Livsstil fortæller her hvordan:

– Skræl bagekartofler og skær dem i stave, der ikke må være for tykke

– Læg kartoffelstavene i vand og lad dem stå i køleskabet i otte timer. Husk at skifte vandet af og til

– Blanchér herefter stavene så de bliver bløde, og dernæst skal de lægges til tørre i endnu otte timer i køleskabet

– Olien varmes op til 140 grader. Start nu med at stege kartoffelstavene i frituregryden, hvor varmen ikke er alt for høj. Steg dem indtil de begynder at ændre farve

– Læg nu stavene til tørre på et viskestykke, som kan suge fugten op

– Lige inden stavene skal serveres som pommes frites, varm da olien op til 160 grader og steg stavene til de bliver sprøde. Servér med det samme.


Slip af med mad-stanken i hjemmet

Et veltilberedt måltid mad smager godt, men ofte kommer madlavningen med en pris: en kraftig os og madstank, der sætter sig over det hele. TV2 Livsstil hjælper her til at undgå problemet:

Før tilberedningen:
– Luk alle indvendige døre og åbn vinduerne i køkkenet
– Tjek at filteret i emhætten er rent og fri for støv
– Fjern unødvendige tekstiler fra køkkenet, for madstanken vil ellers sætte sig i dem
– Iklæd dig et forklæde, som kan hænges til udluftning efter madlavningen

Under tilberedningen:
– Put hurtigst muligt madrester i poser og sæt dem i køleskab/fryser
– Vask gryder og pander op undervejs
– Lad retten stå under emhætten, indtil den skal serveres

Efter tilberedningen:
– Læg et par stykker brød i blød i eddike i køkkenet, og de vil absorbere madstanken
– Læg smør, sukker og kanel på et stykke bagepapir i ovnen og lad den stå på 200 grader i en times tid – så dufter køkkenet herefter af nybagt brød
– Put eventuelt kaffebønner i ovnen i stedet, hvis du ikke kan lide duften af bagværk
– Kog eddike op i en gryde, og lad eddiken stå i gryden i en time
– Bland citron-, lime- eller appelsinskræl i en gryde og lad det simre, indtil madstanken er forsvundet


Michelin-kokkens bedste råd til brug af frituregryden

Michelin.com forklarer, at friturestegning ikke bare handler om at komme olie og ingredienser i en rygende varm frituregryde – det er en hel kunstform, som oprindeligt er kendt fra det kinesiske køkken. I dag anvendes friturestegningen dog også i andre køkkener.

Baseret på stjernekokkene fra Michelin samt ekspertviden fra britiske Bbcgoodfood.com guider vi her til eksperternes råd til den bedste friturestegning:

Fordelene ved friturestegning

Eksperterne forklarer, at en af fordelene ved friturestegning er den konsistens, den tilberedte mad får: Når man frituresteger sin mad, så kommer ingredienserne i kontakt med rygende varm olie, og det gør, at tilberedningen kommer til at foregå rigtig hurtigt. Resultatet bliver en sprød yderside, mens ingredienserne indvendigt bliver møre og saftige.

Friturestegning beriger ingrediensernes tekstur, og det gælder uanset, om man tilbereder kød, kylling, fisk eller grøntsager.

Oliens temperatur er dog meget vigtig, når det kommer til friturestegning, for hvis olien er for varm, så bliver overfladen i stedet brændt, og indvendigt vil ingredienserne forblive rå.

Anvend en stor og bred pande, wok eller frituregryde   

Anvend en stor og bred pande, wok eller frituregrydeKøkkenudstyret spiller også en rolle, når det kommer til en perfekt friturestegning. Brug en stor og bred wok eller pande eller en decideret frituregryde og fyld den kun to-tredjedele op. Dette er både vigtigt for tilberedningen af maden samt kokkens egen sikkerhed, da det sørger for, at den varme olie ikke løber ud eller springer op på huden.

Oliens temperatur er vigtig

Eksperterne fortæller, at en erfaren kok kan se, hvornår olien er klar til brug. Hvis man er knap så erfaren, så kan man kigge efter, om der findes små bobler, hvid røg og klikkende lyde, hvilket er tegn på, at olien er blevet for varm. Eksperterne selv foretrækker at holde olien til den varme side, men har altid ekstra olie ved siden af, som kan tilsættes, hvis den opvarmede olie bliver for varm.

Brandvarm olie kan også sætte ild til ingredienserne, når de tilsættes, og dette kan forhindres ved at skrue ned for varmen i det samme øjeblik, som ingredienserne tilsættes og skrue op for den igen herefter.

Mængden af olie i forhold til ingredienser

Forholdet mellem mængde af olie og ingredienser samt temperaturen er ifølge eksperterne også vigtigt, når man frituresteger sin mad. Jo flere ingredienser der tilsættes, jo hurtigere sænkes temperaturen også, og derfor kan det være nødvendigt at friturestege ved en højere temperatur.

Hvis der derimod ikke er mange ingredienser, så vil varmen koncentrere sig omkring de få ingredienser, hvilket vil forøge chance for at brænde maden på. Sænk derfor temperaturen, når der kun steges få ingredienser.

Mængden af olie varierer desuden i forhold til mængden af ingredienser. Der bør anvendes nok olie til at dække ingredienserne, men man bør også sikre sig, at der er olie imellem dem, således at de ikke klistrer sig sammen. Sammenklistring medfører en ujævn stegning og forhindrer, at fødevarerne får den flotte, sprøde overflade.

Anvend kun tørre ingredienser

Fødevarer bør desuden drænes for overskydende væde, inden de frituresteges. Vand og væske reagerer på olien og kan være farligt. Hvis en fødevare er meget våd, så tør den af med køkkenrulle inden tilberedning.

For-stegning kan være nødvendig

Ifølge eksperterne handler friturestegning ikke kun om at lægge ingredienserne ned i frituregryden og tilberede dem. Flere typer af fødevarer kræver mere end en enkelt gang i wokken, panden eller frituregryden – nemlig for-stegning eller anden for-tilberedning. Dette afhænger dog af typen af fødevare, men for eksempel tilberedning af hummer vil nyde godt af dette. Ved at for-stege fødevarer blødes de indvendige fibre op, hvilket giver en bedre tekstur og mørhed, når retten serveres.

Hold øje med madlavningen

Rygende varm olie behøver ikke mere end få øjeblikke uden et vågent øje for at brænde maden på eller i værste fald begynde at brænde. Hold derfor øje med frituregryde, pande eller wok hele tiden. Sørg også for at vende håndtaget på selve apparatet væk fra dig selv, så du ikke kommer til at skubbe til den ved et uheld.

Sprød overflade    

Sproed overfladeEksperterne forklarer, at når man lærer at mestre friturestegningen, så skal man kunne tilberede sine fødevarer, således at overfladen bliver sprød og får en gylden tone. Indvendigt skal fødevaren være rygende varm og blød uden at være gennemvædet. Man ved, at man har foretaget en korrekt friturestegning, når overfladen kan holde sig sprød et godt stykke tid.

Korrekt opsamling af maden

Når friturestegningen er færdig, og maden har fået den ønskede sprødhed og gyldne farve, så skal ingredienserne tages op. Anvend for eksempel en tang til dette formål, så overskydende olie bliver dryppet fra. Den resterende olie på panden, wokken eller frituregryden skal ikke hældes ud i vasken, idet olien let kan være med til at stoppe rørene til. Lad i stedet olien stå i frituregryde, pande eller wok til den er helt kold og hæld den herefter over på en flaske.

Hvis det går galt…

Al begyndelse er svær, og som nævnt er friturestegning ifølge eksperterne en kunstart. Derfor kan en uerfaren hjemmekok godt opleve problemer med friturestegningen:

Ofte kan man komme ud for, at olien begynder at ryge – eksperterne anbefaler, at man her skruer ned for varmen for at lade olien køle af.

Hvis olien begynder at brænde, så anbefaler eksperterne, at man skruer ned for blusset og kvæler flammerne med et låg, en stor bageplade eller et brandtæppe, alt efter hvor store flammerne er. Er det gået helt galt, så kan man anvende en brandslukker.

Husk dog aldrig at hælde vand over de brændende flammer, for det kan få flammerne til at sprede sig i stedet.


Få det bedste ud af din frituregryde

Når man har fået anskaffet sig en frituregryde, så er der mange ting, man skal holde sig for øje for at kunne få det bedste ud af redskabet. Baseret på ekspertviden fra forbrugermagasinet Which.co.uk guider vi her til de bedste råd:

Hvor ofte skal jeg skifte olien ud? 

Hvor ofte skal jeg skifte olien udIfølge eksperterne afhænger olie-skiftet i frituregryden af, hvad man ofte tilbereder i apparatet. Men som tommelfingerregel anbefales det at skifte olien efter hver 8.-10. brug – og oftere hvis man tilbereder ingredienser, hvor der findes brødkrummer. Hver model kan dog variere en smule, og derfor anbefaler eksperterne også, at man konsulterer den enkelte manual, da der kan være specifikke regler for netop din model.

Når man er færdig med friturestegningen, så bør man lade olien stå i frituregryden, indtil den er helt kold. Filtrér den herefter så madrester fjernes, og hæld olien tilbage i en forseglet beholder, indtil den skal bruges næste gang. Læs dog igen altid brugsanvisningen, idet der her også kan være specifikke krav.

Hvad skal jeg gøre med gammel olie?

Olien i frituregryden skal som nævnt udskiftes regelmæssigt, men man bør ikke blot hælde den brugte olie ud i vasken, når den er klar til udsmidning. Hæld den i stedet over i en forseglet beholder og smid den ud i overensstemmelse med affaldsordningen i dit nabolag.

Kan jeg bruge fast fedtstof i min frituregryde?

Det anbefales at anvende flydende olie til frituregryden af sundhedsmæssige årsager, men man kan også anvende fedtstof i fast form – dette bør dog smeltes inden brug på en pande. Husk dog at faste fedtformer stivner igen efter brug og kan blive uhygiejniske.

Hvad kan jeg tilberede i min frituregryde?

Mange køber en frituregryde med det formål at tilberede pommes frites, men faktisk kan frituregryden anvendes til mange typer af tilberedning. Eksperterne forklarer, at mange modeller også kan tilberede både kød, fisk, grøntsager og endda desserter også. Læs brugsanvisningen igennem for at finde ud af, hvad netop din frituregryde kan.

Afgiver frituregryden meget lugt?

Eksperterne forklarer, at det ikke er til at komme udenom, at brugen af frituregryder og mados hænger unægteligt sammen. Nogle modeller kommer med låg, som reducerer lugtene, men når låget fjernes, vil der stadig komme mados ud. Nogle frituregryder kommer med lugt-filtre, men ingen frituregryde vil være lugtfri.

Hvordan gør jeg min frituregryde ren?

Eksperterne slår fast, at en frituregryde ikke er det letteste køkkenapparat at gøre rent – det skyldes hovedsageligt brugen af olie. Nogle modeller kommer med aftagelige dele, der kan tåle opvaskemaskine, mens andre kræver en del manuelt rengøringsarbejde. At fjerne olien vil altid være det sværeste, og husk at dette kun må gøres, når olien er kølet helt af igen. Læs brugsanvisningen for det enkelte produkt for at lære den korrekte rengøring af frituregryden.

Er det et problem, hvis frituregryden producerer meget damp?  

Er det et problem, hvis frituregryden producerer meget dampDet er ikke usædvanligt, at en frituregryde vil producere en del damp under tilberedningen. Hvis man tilbereder sin mad med låg på, kan der let ophobe sig en del damp eller kondens, og derfor skal man passe på med at åbne låget – stå derfor lidt væk fra gryden, når låget løftes for ikke at komme til skade på grund af den glohede damp.

Er det sikkert at anvende en frituregryde?

Hvis man anskaffer sig en elektrisk frituregryde, så vil man opleve, at disse er skabt til at være meget sikre. De vil være udstyret med en termostat, som sikrer, at olien får den rette temperatur, således at der ikke opstår flammer, eller at fødevarerne brænder på. Mange modeller har også sikkerhedsfunktioner, der gør, at de automatisk slukker, hvis de bliver for varme.

Hvis man er bekymret omkring sikkerheden, så kan man også anskaffe sig en model med vinduer, så man kan holde øje med tilberedningen samt en model, der er udstyret med et låg, der kan låses.

Husk dog altid at være forsigtig, når du anvender en frituregryde, for her er tale om brandvarm olie og meget høje temperaturer. Hold hele tiden øje med frituregryden og hold gerne børn og dyr væk fra køkkenet, imens du tilbereder maden.

Hvad skal jeg vælge – en klassisk frituregryde eller en air fryer?

Om man vil få mest glæde ud af en frituregryde eller en air fryer afhænger helt af ens egne behov og ønsker. En frituregryde vil give mere klassiske pommes frites og andre friture-tilberedte fødevarer med en del fedt, hvor air fryers tilbereder fødevarer med kun en enkelt skefuld olie. Det giver et langt mere fedtfattigt resultat men derfor også en anden smag og konsistens.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke frituregryder er de bedste?

Nogle af de bedste frituregryder, som er på markedet lige nu, er blandt andet modellerne OBH Nordica Pro Digital 6357, Tefal Easy Pro og Fritel FR1355. Modellerne har alle scoret nogle flotte resultater i en række tests, og de roses blandt andet for at indeholde nogle smarte og praktiske egenskaber.

Hvordan vælger jeg en frituregryde?

Når du skal vælge en frituregryde, så skal du blandt andet overveje, hvilken størrelse den skal have. En frituregryde er næppe en maskine, som du bruger hver dag, hvormed det er praktisk, hvis den har en størrelse, så den kan blive gemt væk i et skab eller lignende.

Skal en frituregryde indeholde olie før den kan tændes?

Ja, en frituregryde skal indeholde olie, før du tænder den. For langt de fleste modeller gør det sig gældende, at frituregryden ikke kan holde til at blive tændt, hvis der ikke er olie i den. Hvis det sker, går maskinen ganske enkelt i stykker, hvormed du bør undgå det.

Hvad skal jeg tænke over, når jeg bruger en frituregryde for første gang?

Hvis det er første gang, at frituregryden skal bruges, så bør du sørge for at rense maskinen grundigt, inden du kommer olie i den og tænder. Er det derimod første gang, at du bruger en frituregryde, så bør du sørge for at læse brugsanvisningen til maskinen grundigt igennem før brug.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

testkilder

Daily Mail 🇬🇧

Daily Mail er en britisk tabloidavis fra 1896, som udkommer hver dag, og den er Storbritanniens næstmest solgte. Der skrives både om nyheder, sport og underholdning, men også forbrugerstof har en plads. Her testes en airfryer fra mærket Tefal. Læs mere her.

Det danske forbrugerråd Tænk 🇩🇰

Det danske forbrugerråd udfører grundige tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter. Her er der tale om en test af 12 frituregryder i alle prisklasser og fra både kendte og mindre kendte mærker. Eksperterne har især fokuseret på friteringsevner, friteringstid, brugervenlighed og rengøring.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön udfører også tests af forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. Til denne artikel har vi set nærmere på en test, hvor 19 frituregryder er blevet gennemtestet med henblik på at vurdere modellernes friteringsevner, friteringstid, brugervenlighed og håndterbarhed.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Dinside.no 🇳🇴

Norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger sitet sig dog med motor, data, mobil og bolig. Her har sitet testet en airfryer fra Philips. Læs mere her.

Icakuriren 🇸🇪

Denne svenske ugeavis er en af de mest læste i Sverige og stammer oprindeligt fra supermarked-kæden ICA. Avisen skriver specielt om mad og opskrifter, og i den forbindelse har avisen testet 10 forskellige frituregryder. Læs mere her.

Smartson.se 🇸🇪

Svensk testsite hvor forskellige forbrugerprodukter bliver testet. Forbrugerne kan også selv være med til at teste produkter og anmelde dem. Her er der tale om en test af en airfryer fra Tefal. Læs mere her.

Trustedreviews.com 🇺🇸

Sitet bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er en enkelt airfryer fra mærket Delonghi blevet gennemtestet, og herefter er en udførlig anmeldelse blevet skrevet. Læs mere her.

Cnet.com 🇺🇸

Det amerikanske tech-magasin Cnet.com beskæftiger sig primært med nyheder, guides og artikler, der omhandler elektronik og teknologi. Udover dette tester og anmelder de også diverse forbrugerprodukter. Her har Cnet.com testet Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance og Philips HD9741/10 Airfryer Avance, der begge har fået 3 ud af 5 stjerner.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips HD9741/10 Airfryer Avance, kan du klikke ind her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧

Det britiske magasin Good Housekeeping Institute leverer artikler, guides m.m. til forbrugere, der er interesseret i kategorier såsom hjem og have. De tester og anmelder også forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Philips HD9741/10 Airfryer Avance, som de har givet 72 ud af 100 point. Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips HD9741/10 Airfryer Avance, kan du klikke ind her.

Healthfryers.com 🇺🇸

Healthfryers.com er et amerikansk magasin, der leverer købeguides og anmeldelser af airfryers. I denne omgang har de testet og anmeldt Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance, som de har givet 9,4 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Testberichte.de 🇩🇪

Det tyske testmagasin Testberichte.de tester og anmelder forbrugerprodukter, som de vurderer på baggrund af forskellige kilders anmeldelser og tests. Herefter videreformidler de resultaterne til forbrugerne. I denne omgang har de testet og anmeldt Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance og Tefal Easy Fry Deluxe EY401D.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Tefal Easy Fry Deluxe EY401D, kan du klikke ind her.

TV2.no 🇳🇴

TV2.no er en norsk Tv-kanal, der også kan findes i en online udgave. Her fokuserer de hovedsageligt på nyheder, sport, underholdning m.m. Derudover tester og anmelder de forbrugerprodukter. I denne omgang har de lavet en test af airfryers heriblandt Philips HD9741/10 Airfryer Avance, som de har kåret som topscorer. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com 🇺🇸

T3.com er et amerikansk tech-magasin, der hovedsageligt beskæftiger sig med teknologiens verden. De leverer alt lige fra artikler til guides, tips og tricks m.m. Udover dette tester de også forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er Englands største testmagasin, som ønsker at hjælpe forbrugerne med at vælge de bedste produkter på markedet. Det gør de ved at teste forskellige forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance og Tefal Easy Fry Deluxe EY401D.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Tefal Easy Fry Deluxe EY401D, kan du klikke ind her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Amazon

Amazon er verdens største handelsplads, og her kan du finde ethvert produkt, du kunne drømme om. Amazon har ofte hundredvis af anmeldelser af ét enkelt produkt, så du kan finde ud af, hvad forbrugere fra hele verden har at sige.
Forbrugerne har blandt andet anmeldt Tefal ActiFry Genius, hvor den scorer 4,5 stjerner ud af 5. Anmeldelserne opdateres løbende, som nye forbrugere giver deres mening til kende med stjerner og eventuelt en kommentar.

Du kan se anmeldelserne her

Princess 182055 Airfryer er også bedømt på Amazon, hvor den af forbrugerne får 4,5 stjerner ud af 5.
Du kan se anmeldelserne her


Andre relevante tests

Hvis du ønsker at lave friture mad, men på den sundeste mulige måde, så er de såkaldte airfryers som vi har beskrevet her i artiklen et rigtig godt valg.

Især produkterne fra Tefal er blevet populære i Danmark. Derfor har vi udarbejdet en tefal actifry test, hvor vi går i dybden med disse produkter og ser nærmere på hvordan de bliver bedømt af de forskellige eksperter.

Denne side er anmeldt af: Asger E. Lind Rating 5/5