Dampovn test 2019 – Se de bedste dampovne her – Testvinder guide

4

Dampovne har været brugt af professionelle kokke i snart mange år, fordi det ganske enkelt giver et bedre resultat. Det ser vi lidt nærmere på sidst i artiklen, hvor vi også har et par gode råd om valget af ovn.

En dampovn sikrer, at maden ikke tørrer ud i ovnen, ligesom maden bedre bevarer farve og tekstur. Samtidig kan du tilberede flere forskellige typer madvarer samtidig – også dem hvor en ovn ikke er det naturlige førstevalg.
– Med udgangspunkt i blandt andet testresultater fra det danske forbrugermagasin Tænk.dk og Sveriges største forbrugermagasin Råd & Rön, får du her et overblik over hvilket dampovne der er bedst i test netop nu.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang testvindere dampovne
🔸
Hvor det er billigst at købe hver enkelt dampovn
🔸
Gennemgang af de tests vi har gennemgået finder du sidst i artiklen. Her kan du se links til de originale kilder

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Dampovn test 2019 – De bedste dampovne ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de dampovne, der klarer sig bedst i test. Vi beskriver modellernes funktioner, og henviser til hvilke test de har været medtaget i, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de bedste dampovne på markedet. Vi har også medtaget et par af de modeller, som forbrugerne giver de bedste anmeldelser.


Siemens CD634GBS1/01

Testvinder hos svenske Råd og Rön
Testvinder hos Tænk.dk

Siemens CD634GBS1/01

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.949,00 Kr. 0,00 Kr. 5.949,00 Kr. Læs mere
5.949,00 Kr. 0,00 Kr. 5.949,00 Kr. Læs mere

 

Selv om Siemens CD634GBS1/01 var den næst-billigste model, da Tænk.dk testede 10 forskellige populære dampovne, blev den alligevel en suveræn testvinder. Samme mønster viste sig, da det svenske forbrugermagasin Råd & Rön testede dampovne: Også her var modellen blandt de billigste, men vandt alligevel suverænt testen.

Denne dampovn har ét speciale: Damptilberedning

Mange dampovne er udført som kombiovne, som både kan bruges som dampovn og almindelig ovn. Det giver dog typisk en meget høj pris på produktet, og er heller ikke altid hensigtsmæssigt. Siemens har med denne model CD634GBS1/01 valgt at designe specifikt til damptilberedning, og det er nok en af årsagerne til, at ovnen er så god til netop dette.

Siemens CD634GBS1/01 er ikke helt så stor som en almindelig ovn, men det er som regel heller ikke nødvendigt ved damptilberedning. Også rent mekanisk er modellen rigtig god. Både det danske og det svenske testpanel bemærker, og ovndøren er nem at åbne og lukke, og driften er relativt lydsvag. Det er også let at håndtere og efterfylde vandtanken, og indstilling og programmering er både brugervenlig og intuitiv.
Den får gode karakterer på alle de parametre den er testet på, og absolut topkarakterer til blandt andet damptilberedningen, funktionerne og tilbehøret. Ovnen får også ros for at have skabt en meget overskuelig manual, som gør det nemt at komme i gang med madlavningen.

De største fordele ved Siemens CD634GBS1/01

🔵 Specialdesignet til damptilberedning
🔵 Særdeles attraktiv pris
🔵 Lavt støjniveau
🔵 Brugervenlig, både med ovnlåge intuitiv programmering
🔵 Særdeles god manual


Gorenje CSO747X

Gorenje CSO747X

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
7.399,00 Kr. 0,00 Kr. 7.399,00 Kr. Læs mere
7.799,00 Kr. 0,00 Kr. 7.799,00 Kr. Læs mere
10.499,00 Kr. 0,00 Kr. 10.499,00 Kr. Læs mere

 

Gorenje CSO747X er forsynet med et ovnrum på 73 liter, hvorfor det er en ovn, der er velegnet til et hjem med 5+ personer eller til en forbruger, der elsker at lave store portioner på én gang. Modellen er en kombiovn, hvilket betyder, at man får en ovn, der kombinerer varme og damp, når maden skal tilberedes. Dette sker uden at tørre maden samt uden at ødelægge madens næringsstoffer.

Dampovnen er placeret i energiklasse A+, hvorfor man trygt kan stole på, at ovnen ikke forbruger meget energi på et år. Dette er ikke mindst en fordel for miljøet, men også for ens pengepung.

Kombineret damp- og varmluftovn med flere funktioner

Gorenje CSO747X er en kombineret damp- og varmluftovn, hvorfor man både kan bruge den som en helt almindelig ovn eller som en dampovn. Dette giver forskellige muligheder, når man skal tilberede maden.

Ovnen kommer både med over- og undervarme, varmluft samt mulighed for at tilberede maden ved en konstant lav temperatur i en længere periode. Dette kaldes for SousVide og er især velegnet til kød og grøntsager. Det vil sige, at man har mulighed for at tilberede sin mad på flere forskellige måder afhængig af ønsker og behov med Gorenje CSO747X.

Ovn med PureSteam og HomeMade form

Med Gorenje CSO747X får man en ovn, der kommer med funktionen PureSteam. Denne funktion gør damptilberedning mulig uden vanddråber, der kan gøre maden våd og blød. Ovnens cyklonteknologi sørger i stedet for at lave en tåge af tør damp, der fordeles jævnt i hele ovnrummet samt rundt om maden.

Derudover kommer Gorenje CSO747X med en afrundet form, der gør det muligt for varm luft at bevæge sig frit. I og med den varme luft strømmer frit rundt, bliver den fordelt jævnt rundt om maden. På den måde bliver maden opvarmet jævnt fra alle sider, hvilket sørger for en ensartet og forbedret tilberedning.

Der er desuden mulighed for at tilberede mad på op til fem bageplader på samme tid med Gorenje CSO747X. Dette sker uden at lugte eller smage bliver blandet sammen. Hvis man putter flere bageplader ind på samme tid, så vil den praktiske luftfordeling sørge for, at maden bliver tilberedt jævnt i alle riller. Da ovnrummet er stort, har man et godt overblik over hele processen.

Praktisk ovn med SilverMatte

Gorenje CSO747X kommer i et modstandsdygtigt og slidstærkt materiale ved navn SilverMatte. Dette materiale kan modstå meget høje varmegrader samt pyrolyserengøring. Derudover er belægningen fri for mikroporer samt sørger for, at bageplader og ovnens flader er modstandsdygtige overfor meget varme og damp. Den aktive overflade sørger desuden for, at det er muligt at brænde madrester af ved ekstra høje temperaturer.

Udover at være en modstandsdygtig ovn, så er Gorenje CSO747X også en praktisk model. Ovnen er nemlig forsynet med en funktion, der gør, at man kan lukke lågen med blot en lille og rolig berøring. På den måde er det ikke muligt at smække med lågen.

Udvalgte fordele ved Gorenje CSO747X:
🔵 Ovnrum på 73 liter
🔵 Kombineret damp- og varmluftovn
🔵 Forsynet med PureSteam og HomeMade form
🔵 Slidstærk og modstandsdygtig model
🔵 Kommer med over- og undervarme samt SousVide


Voss IEP770RF 

Voss IEP770RF

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.899,00 Kr. 0,00 Kr. 4.899,00 Kr. Læs mere
4.899,00 Kr. 0,00 Kr. 4.899,00 Kr. Læs mere
5.299,00 Kr. 0,00 Kr. 5.299,00 Kr. Læs mere

 

Voss IEP770RF er en rummelig ovn med en kapacitet på 71 liter, hvorfor der er mulighed for at tilberede større portioner på samme tid. Modellen passer til en familie på omkring 5+ personer.

Derudover er Voss IEP770RF placeret i energiklasse A+, hvorfor ovnen er forsynet med et forholdsvist lavt energiforbrug. Det betyder, at ovnen ikke forbruger meget energi på et år, hvilket ikke mindst er en fordel for pengepungen, men også for miljøet.

Ved køb af Voss IEP770RF skal man være opmærksom på, at det er en indbygningsmodel. Det betyder, at ovnen skal passe til målene i ens køkken, hvorfor det er vigtigt at tjekke dette inden køb.

Model med dampfunktion og andre funktioner

Voss IEP770RF er en ovn, der er forsynet med et væld af funktioner. Ovnen kommer både med en dampfunktion, et Hot Air-system, en selvrens-funktion samt et madlavningstermometer.

Med hjælp fra dampfunktionen har man mulighed for skånsomt at tilberede maden i ovnen. Dampen sørger nemlig for, at ingrediensernes næringsstoffer bliver bevaret. Endvidere har modellen en PlusSteam-funktion, der sikrer, at bagværk forbedres med hjælp fra dampen.

Derudover kommer Voss IEP770RF med et HotAir-system, der sørger for, at temperaturen bliver reduceret med op til 20 %. Dette system sørger for, at man kan spare energi samt at ovnens varme luft cirkuleres jævnt rundt i hele ovnrummet, hvilket sikrer et mere ensartet resultat.

Voss IEP770RF er ydermere en rengøringsvenlig ovn, da den kommer med en katalytisk emalje. Dette sikrer, at fedt og madrester bliver nedbrudt, hvis ovnen tændes på mere end 200 grader.

Sidst men ikke mindst kommer Voss IEP770RF med et madlavningstermometer, der sørger for, at man altid har overblik over tilberedningen af maden. Termometeret kan både anvendes til stegning og bagning.

Praktisk ovn med booster-funktion

Med Voss IEP770RF får man en praktisk ovn, der er forsynet med en booster-funktion samt en SoftMotion-teknologi. Mens booster-funktionen sørger for, at ovnen bliver opvarmet ekstra hurtigt, sikrer teknologien SoftMotion, at ovnlågen altid bliver lukket stille og roligt. Man kan derfor ikke smække ovnlågen i.

Voss IEP770RF er desuden en sikker ovn, da den er forsynet med en IsoFront Top samt en børnesikring. IsoFront Top-funktionen sikrer, at ovnlågen aldrig bliver varmere end 20 grader, så små fingre ikke kan brænde sig på den. Børnesikringen kan bruges, så børn ikke kan få fingrene i klemme, da ovnen låses, når den er tændt.

Ved køb af Voss IEP770RF medfølger der en XL-bageplade. Dette er en bageplade, der er ekstra stor i forhold til helt almindelige bageplader.

Voss IEP770RF måler 59 cm (h), 56 cm (b), 55 cm (d) i indbygningsmål.

Udvalgte fordele ved Voss IEP770RF:
🔵 Selvrensende ovn
🔵 Kommer med en ekstra stor XL-bageplade
🔵 Udstyret med dampfunktion, Hot Air-system og PlusSteam
🔵 Forsynet med et madlavningstermometer
🔵 Sikker og praktisk ovn

Her kan du se en videopræsentation af Voss IEP770RF lavet af WhiteAway.com:

https://www.youtube.com/watch?v=E-HstgNaY_E

Bosch HRG675BS1S

Bosch HRG675BS1S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
7.697,00 Kr. 0,00 Kr. 7.697,00 Kr. Læs mere
7.697,00 Kr. 0,00 Kr. 7.697,00 Kr. Læs mere
7.929,00 Kr. 0,00 Kr. 7.929,00 Kr. Læs mere
8.097,00 Kr. 0,00 Kr. 8.097,00 Kr. Læs mere

 

Bosch HRG675BS1S er en ovn, der er velegnet til en større familie på 5+ personer eller til en forbruger, der laver store portioner mad på én gang. Modellen kommer nemlig med en kapacitet på 71 liter.

Ovnen er yderligere placeret i energiklasse A+, hvorfor det er en energivenlig ovn, der ikke forbruger meget strøm på et år.

Man skal dog være opmærksom på, at Bosch HRG675BS1S er en indbygningsovn, hvorfor man skal være sikker på, at ovnens mål passer ind i ens køkken.

Konventionel ovn med dampfunktion og pyrolyseprogram

Med Bosch HRG675BS1S får man en konventionel ovn, der kommer med mange forskellige funktioner. En af disse funktioner er en dampfunktion, der gør det muligt at kombinere damp med et af de andre ovnprogrammer.

Ovnen kommer med i alt 13 forskellige programmer. Disse programmer kan kombineres på et hav af måder, så man kan tilberede de forskellige ingredienser på den mest optimale måde efter behov. Den kommer desuden med 3 tillægsprogrammer med damp, som man også har mulighed for at vælge imellem.

Bosch HRG675BS1S er yderligere en ovn, der er nem at rengøre, da den er forsynet med et pyrolyseprogram. Dette program sørger for at brænde fedt og madrester væk, hvorfor man blot skal tørre ovnens overflader, når programmet er færdigt. Herefter vil ovnen igen være helt ren.

Ovn med lynopvarmning og 4D-varmluft

Bosch HRG675BS1S kommer med to praktiske funktioner, der kan bruges til tilberedning af maden. Disse to funktioner er lynopvarmning og 4D-varmluft.

Med funktionen lynopvarmning bliver ovnen varmet ekstra hurtigt op uden at bruge unødigt med strøm. Ovnen kan eksempelvis varmes op til omkring 175 grader på blot 5 minutter. Dette er en praktisk funktion for forbrugere, der har travlt eller blot ønsker en hurtig tilberedning af maden.

Endvidere er Bosch HRG675BS1S udstyret med 4D-varmluft, hvor man har mulighed for at lave mad på flere niveauer. Denne teknologi sørger nemlig for at fordele varmen jævnt i hele ovnrummet, så man opnår et forbedret og ensartet resultat, uanset om man bager eller steger på et eller flere niveauer.

Brugervenlig model med softClose-funktion

Bosch HRG675BS1S er en brugervenlig ovn med et touch-display, hvor man kan indstille ovnen til de forskellige funktioner. I midten bliver der vist det valgte program samt den valgte temperatur, så man altid kan følge med i dette.

Der er desuden mulighed for at vælge temperaturer mellem 30 og 300 grader, hvorfor man kan vælge den temperatur, der passer bedst til ens behov.

Bosch HRG675BS1S kommer ydermere med en softClose-funktion, der sørger for, at ovnlågen er nem at betjene. Ovnen kommer nemlig med en dæmpningsmekanisme, der sørger for, at ovnlågen åbner og lukker stille og roligt. Det betyder, at man ikke har mulighed for at smække med ovnlågen.

Bosch HRG675BS1S måler 58,5 cm (h), 56 cm (b), 55 cm (d) i indbygningsmål.

Udvalgte fordele ved Bosch HRG675BS1S:
🔵 Udstyret med pyrolyseprogram
🔵 Kommer med dampfunktion
🔵 Brugervenlig ovn med softClose-funktion
🔵 Energiklasse A+
🔵 Med lynopvarmning og 4D-varmluft

Her kan du se en videopræsentation af Bosch HRG675BS1S lavet af WhiteAway.com:

https://www.youtube.com/watch?v=qSshb8yjwjw

Siemens HR675GBS1S

Siemens HR675GBS1S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
7.729,00 Kr. 0,00 Kr. 7.729,00 Kr. Læs mere
7.729,00 Kr. 0,00 Kr. 7.729,00 Kr. Læs mere
7.729,00 Kr. 0,00 Kr. 7.729,00 Kr. Læs mere
8.747,00 Kr. 0,00 Kr. 8.747,00 Kr. Læs mere
10.756,00 Kr. 0,00 Kr. 10.756,00 Kr. Læs mere

 

Siemens HR675GBS1S er en ovn, der er velegnet til de forbrugere, der er på udkig efter en model med en større kapacitet. Modellen er nemlig rummelig med en ovnkapacitet på 71 liter, hvilket betyder, at den passer til en familie på 5+ personer.

Man skal dog være opmærksom på, at Siemens HR675GBS1S er en indbygningsovn, hvorfor man skal være sikker på, at ovnens mål passer ind i ens køkken.

Endvidere kommer Siemens HR675GBS1S med en indbygget dampfunktion, der bliver kaldt for PulseSteam. Dette er en fordel, da dampfunktionen sørger for at bevare madens næringsstoffer.

Strømbesparende model med pyrolysefunktion

Med Siemens HR675GBS1S får man en energivenlig og strømbesparende ovn, da den er placeret i energiklasse A+. Man kan derfor være sikker på, at ovnen ikke forbruger meget energi på et år, hvilket er en fordel for både miljøet og pengepungen.

Udover at være energivenlig, så er Siemens HR675GBS1S også en ovn, der er nem og hurtig at rengøre. Den er nemlig forsynet med en pyrolysefunktion, der gør, at man slipper for manuelt at gøre ovnen ren efter tilberedning af maden. Med pyrolyseprogrammet bliver alle madrester og fedt brændt af, hvorefter man blot skal tørre dette væk med en klud efterfølgende.

Ovn med dampfunktion og 4D-varmluft

Siemens HR675GBS1S er forsynet med en dampfunktion, som man kan bruge i kombination med ovnens andre programmer. Med dampfunktionen opnår man et forbedret resultat, da funktionen sørger for, at maden ikke bliver tør eller kedelig, samt at madens næringsstoffer bliver bevaret.

I alt kommer Siemens HR675GBS1S med 13 ovnfunktioner som blandt andet over- og undervarme, en pizzafunktion, langtidsstegning, 4D-varmluft og coolStart. Disse funktioner kan alle noget forskelligt, hvorfor de kan bruges efter behov.

Mens 4D-varmluft sørger for at fordele varm luft jævnt i hele ovnrummet, så man opnår et ensartet resultat, uanset om man steger eller bager på flere niveauer på samme tid, så sørger coolStart for, at man kan tilberede frossen mad i ovnen på ingen tid. Dette kan lade sig gøre, da ovnen kommer med en speciel varmeteknologi, der gør, at man kan putte frosne madvarer i ovnen uden at forvarme den først.

Fleksibel ovn med softClose-funktion og halogenbelysning

Siemens HR675GBS1S er forsynet med de automatiske cookControl-programmer. Med disse programmer kan man blot sætte maden i ovnen, angive vægten, hvorefter man vælger et program. Efterfølgende bliver maden stegt eller bagt i ovnen på den mest optimale måde afhængig af ingredienserne.

Derudover er Siemens HR675GBS1S udstyret med en softClose-funktion samt halogenbelysning. softClose-funktionen sørger for, at man ikke kan smække ovnlågen i, da den kommer med en dæmpningsmekanisme, der gør, at ovnlågen altid lukker stille og roligt. Halogenbelysningen sørger derimod for, at man altid kan få et godt overblik over maden i ovnrummet.

Sidst men ikke mindst kommer Siemens HR675GBS1S med en coolGlass-funktion. Det vil sige, at ovnen aldrig bliver varmere end 40 grader udenpå, hvorfor man ikke kan brænde sig på den.

Siemens HR675GBS1S måler 58,5 cm (h), 56 cm (b), 55 cm (d) i indbygningsmål.

Udvalgte fordele ved Siemens HR675GBS1S:
🔵 Udstyret med et pyrolyseprogram
🔵 Kommer med cookControl-programmer
🔵 13 forskellige ovnfunktioner
🔵 Indbygget dampfunktion
🔵 Placeret i energiklasse A+

Her kan du se en videopræsentation af Siemens HR675GBS1S lavet af WhiteAway.com:

https://www.youtube.com/watch?v=SvAq8cWvSbE

Hvorfor bruge dampovn, og hvilken model skal man vælge?

En af de store fordele ved at tilberede maden med damp er, at den bedre holder på saft og kraft. Temperaturen er lavere og mere skånsom, og det er på alle måder bedre. Dels bibeholdes smagen bedre, men også langt flere vitaminer og mineraler forbliver intakte i maden.

Videnskabelige undersøgelser viser eksempelvis, at der er op til 50 % flere vitaminer i dampede grøntsager, frem for kogte. Også til bagværk er dampen optimal. Her bliver skorpen lettere gylden og sprød – netop de egenskaber, som de fleste af os sætter ekstra pris på, men som kan være meget svære at opnå i en almindelig ovn.

Uanset hvilken model du vælger, går du ikke helt galt i byen, hvis du vælger en af de modeller, vi har fremhævet i denne artikel. Men der er ret store forskelle. Hvis du køber dampovnen som ekstra-ovn eller føler dig klar til at gå 100 % ind for damp, kan du vælge en dampovn, der kun er beregnet til at dampe. Det er isoleret set den både billigste og bedste løsning. Mange vælger dog en kombi-ovn, der gør det muligt at kombinere damp og traditionel tilberedning i en og samme enhed. Det fylder mindre i køkkenindretningen.

Vigtige parametre for valget af dampovn er blandt andet:
🔵 Ovnstørrelse,
🔵 Kombinationsmuligheder,
🔵 Rengøringsvenlighed,
🔵 Brugervenlighed og
🔵 Specialfunktioner.

Du kan som regel ikke få alle fordelene i én løsning. Overvej derfor, hvilke parametre der er de vigtigste, og foretag det endelige valg på baggrund af, hvilken model der bedst muligt opfylder dine behov.
Tænk.dk har lavet en guide med “3 gode grunde til hvorfor du skal købe en dampovn”. Du kan læse den her. Bemærk at den kræver betalt abonnement for at få adgang til artiklen.

Ekstra Bladet har også lavet en artikel om dampovne, som de kalder “Ovnen du ikke aner, du mangler“. Her kigger avisen nærmere på dampovnens funktioner. Den omtalte ovn i artiklen forhandles dog ikke længere på det danske marked.


Dampovn Test – Disse kilder har vi gennemgået:

I artiklen har vi samlet de vigtigste informationer og gjort det nemt for dig. Vi har hentet ekspertvurderinger og analyser fra forskellige kilder, og de er listet herunder, så du eventuelt selv kan grave dybere:

Tænk 🇩🇰
De fleste danskere kender forbrugermagasinet Tænk, som gennem årene har været en god kilde til upartiske tests af forbrugsgoder i alle afskygninger. Tænk har nære relationer til Forbrugerstyrelsen, og det bidrager naturligvis til troværdigheden. Magasinet citeres da også flittigt i både dansk og udenlandsk presse. En god anmeldelse betragtes også af mange som en blåstempling af varen, og bruges derfor ofte i markedsføringen af både producenter og forhandlere.

I denne artikel har vi blandt andet kigget på Tænks test fra sommeren 2015, hvor 10 forskellige populære dampovne blev testet. Ovnene er testet på en lang række parametre, og det munder ud i en samlet karaktergivning og rangering. I tilknytning til de enkelte modeller kommer Tænk desuden med relevante kommentarer og betragtninger.

Testen er præsenteret i et interaktivt skema, hvor du kan sortere efter priser, funktioner og andre parametre. Du kan se hele testen her, hvis du er abonnement hos Tænk. Ellers er det muligt at købe særskilt adgang til denne test for et mindre beløb.

Råd & Rön 🇸🇪
I sommeren 2015 testede forbrugermagasinet Råd & Rön 7 populære modeller af dampovne. Råd & Rön er den svenske pendant til Tænk, og anses ligeledes som et upartisk serviceorgan, som styrer forbrugerne sikkert gennem junglen af gode og mindre gode produkter.

I modsætning til Tænk kommer Råd & Rön ikke med subjektive vurderinger og kommentarer i deres tests, men lader i stedet testresultaterne tale for sig selv. Produkterne testes på en lang række parametre, og listen med parametre og karakterer kan ses for hvert produkt.

Alle karaktererne samles og rangeres desuden i et interaktivt skema, hvor du kan sortere og filtrere efter forskellige parametre. Du kan se hele testen her, men det kræver dog abonnement på Råd & Rön.

Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De forskellige testlaboratorier foretager meget grundige og videnskabeligt funderede test, som er meget værdifulde for os som forbrugere. Men testmiljøet og omstændighederne vil sjældent være helt realistiske i et laboratorium. Eksempelvis foregår testen kun over en kort tidsperiode, og typisk er det også kun et enkelt apparat, der testes på (som måske kan være enten bedre eller ringere end gennemsnittet).

Derfor har vi naturligvis også skævet til, hvad forbrugerne selv oplever med produkterne ude i det virkelige liv – gennemsnitligt betragtet. På hvidevareportalen whiteaway.com og mange andre steder, kan forbrugerne selv indtaste karakterer og kommentarer, og det er ligeledes værdifuld information, når man skal vælge model. Disse er medtaget i det omfang, det har været naturligt og der, hvor en given model endnu ikke er blevet testet af et uafhængigt organ.

Hvis du ønsker at læse en mere generel test af ovne, så kan vi anbefale vores ovn test, hvor vi gennemgår en lang række testvindende almindelige ovne.

Hvis du specifikt er på udkig efter en indbygningsovn, så bør du også læse vores test om denne type ovn. Her har vi ligeledes samlet alle de bedste indbygningsovne på markedet, baseret på eksterne eksperters testresultater.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse