Test oversigt: Her er de bedste diamantslibere til ansigtet ifølge eksperter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Diamantpeeling er en revolutionerende form for skønhedsbehandling, der anvender diamantpulver til at eksfoliere huden for et friskt og ungt udseende. Behandlingen er sikker for alle hudtyper og kan anvendes både i ansigtet og på kroppen.

Den luksuriøse diamantpeeling har længe været populær på skønhedssalonerne, men nu behøver du faktisk ikke længere at booke tid hos en professionel for at nyde godt af alle fordelene ved behandlingen. I denne guide har vi fundet alle de bedste diamantslibere til hjemmebrug til dig, så du kan forkæle dig selv hjemme i din egen stue.


Comforth MicroDerm – Personlig Diamantsliber – diamantsliber der reducerer ar

Vores anbefaling

Diamantsliberen fra Comforth MicroDerm hjælper med at reducere rynker og alderspletter. Den er ideel til dig, der gerne vil rense og forny din hud og have et resultat, der efterlader huden yngre og strålende.

 • Reducerer rynker og alderspletter
 • Fjerner død hud og renser hudens porer
 • Vakuumfunktion, der let fjerner hudorme

Anmeldelse: Comforth MicroDerm – Personlig Diamantsliber

Fem sugehoveder
Comforth MicroDerms Personlig Diamantsliber er designet til effektivt at fjerne død hud og hudorme. Sliberen har fem forskellige sugehoveder med vakuumfunktion, der gør det nemt og hurtigt at fjerne hudorme. Samtidigt har den fire styrkeniveauer, så du let kan indstille den til dine præferencer. Filteret skal skiftes ud efter seks til otte behandlinger. Comforth MicroDerms diamantsliber ligger i en mellem prisklasse sammenlignet med andre på markedet.

Fordele

 • Fire forskellige sugestyrker
 • Reducerer ar
 • Let at vedligeholde
 • Skånsom at bruge
Ulemper

 • Ikke egnet til personer med psoriasis

Forbrugsguidens vurdering

Comforth MicroDerms diamantsliber kan bruges på de fleste hudtyper uden at forårsage irritation eller rødme; dog er den ikke egnet til personer, der lider af psoriasis. Den er nem at vedligeholde og skal blot skylles under rindende vand efter brug. Den leveres med en detaljeret manual på dansk. Alt i alt er denne sliber et meget anbefalelsesværdigt produkt.


Beurer FC 76 – diamantsliber med vakuummassagefunktion

Bedst til prisen

Beurer FC 76 er en diamantsliber, der hjælper med at forbedre hudens tone, tekstur og elasticitet. Den er til dig, der ønsker at passe på din hud og forbedre hudens sundhed og udseende.

 • Forbedrer hudens tone, tekstur og elasticitet
 • Stimulerende vakuummassagefunktion
 • Tilbehør med safirbelægning

Anmeldelse: Beurer FC 76

Tilbehør med safirbelægning
Beurer FC 76 er en diamantsliber, der har en stimulerende vakuummassagefunktion og luksuriøst tilbehør med safirbelægning. Vakuummassagefunktionen hjælper med at øge blodcirkulationen og reducere hævelser. Tilbehøret er fremstillet af materialer i høj kvalitet, der kan holde til langvarig brug. Sliberen ligger i en mellem prisklasse sammenlignet med lignende produkter.

Hvad siger brugere og eksperterne om Beurer FC 76?

Beurer FC 76 diamantsliberen scorer 4,3 ud af 5 på Google Shopping’s brugerbedømmelser. Brugerne synes især godt om sliberens hurtige ydeevne, samt dens præcision og holdbarhed.

Fordele

 • Revitaliserende eksfoliering
 • Kan bruges dagligt
 • Forskellige funktioner og intensitetsniveauer
 • Stimulerer cellefornyelsen
Ulemper

 • Tilbehør sælges ikke separat

Forbrugsguidens vurdering

Beurer FC 76 er designet til at give en revitaliserende eksfoliering, der stimulerer cellefornyelsen. Sliberen kommer med forskellige funktioner og intensitetsniveauer og er lavet til daglig brug. Den eneste ulempe er, at tilbehøret ikke sælges separat. Bortset fra det er Beurer FC 76 en af de rigtig gode diamantslibere på markedet.


PMD Elite Pro – diamantsliber med Spinning Disc-teknologi

Bedste Premium valg

4,6/5 Google Shopping

PMD Elite Pro er en ansigts- og kropssliber, der bruger den patenterede Spinning Disc-teknologi til at give en overlegen eksfoliering. Den er velegnet til dig, der leder efter en skånsom men effektiv måde at fjerne døde hudceller, snavs og overskydende olie fra ansigtet og kroppen på.

 • Patenteret Spinning Disc-teknologi
 • Udvalg af forskellige diske
 • Forskellige hætter til både ansigt, krop og hudorme

Anmeldelse: PMD Elite Pro

Tre TruTier intensitetsniveauer
PMD Elite Pro tilbyder et bredt udvalg af skiver, hætter til ansigtet og hætter mod hudorme. Disse mange funktioner giver dig mulighed for at målrette din behandling så du bedre kan tackle specifikke områder og få mere præcise resultater. Hætten til ansigtet er designet til at passe til alle ansigtsformer og -størrelser, mens hætten til hudorme er designet til at udtrække genstridige hudorme og efterlade huden glat og fin. Elite Pro leveres også med et indbygget LED-lys, der gør den nem at bruge. Diamantsliberen er perfekt kalibreret til at have den helt rigtige sugekraft, der leverer resultater uden at skade din hud. Den kommer med tre TruTier™ intensitetsniveauer, som du kan vælge imellem.

Hvad siger brugere og eksperterne om PMD Elite Pro

PMD Elite Pro scorer 4,6 ud af 5 stjerner på Google Shopping. Brugerne siger, at det er et fantastisk produkt til at fjerne hudorme og rense porerne i ansigtet, samt minimere udseendet af rynker og fine linjer.

Fordele

 • Oplader og etui medfølger
 • Tre TruTier™ intensitetsniveauer
 • Perfekt kalibreret vakuumsugning
 • Elegant ergonomisk design
Ulemper

 • Hætterne til kropsbrug kunne være større

Forbrugsguidens vurdering

PMD Elite Pro leveres med en oplader og etui samt et års garanti. Kværnen er slank og har et ergonomisk design. Den eneste ulempe, der kan findes, er i det faktum, at hovederne til kropsbrug kunne være større. Overordnet set er dette dog en meget anbefalelsesværdig.


Hvordan virker diamantslibning af huden? 

Diamantslibning er en form for eksfoliering, hvor man bruger et lille, håndholdt apparat med diamantbelagte spidser til at fjerne døde hudceller. Diamantspidserne bruges til blidt at eksfoliere huden med så ru og tørre hudpletter fjernes. Diamantslibning kan foretages i ansigtet, på halsen, brystet, ryggen og andre områder af kroppen.

Når anvendt korrekt kan diamantslibning efterlade din hud glattere og blødere. Det kan også bidrage til at mindske udseendet af fine linjer, rynker og ar. Diamantslibning er som regel sikkert for alle hudtyper; dog bør personer med særlig følsom hud enten være ekstra forsigtige for at undgå irritation, eller helt undgå denne form for eksfoliering. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt diamantslibning er det rette for din hud, kan du søge råd ved din læge eller dermatolog.

Er diamantslibning af ansigtet farligt? 

Nej, diamantslibning er ikke farligt for dit ansigt. Dog skal du være forsigtig, når du bruger sliberen, fordi den kan forårsage irritation, hvis den bruges enten for hårdt eller for ofte. Det er altid bedst at spørge en hudplejeprofessionel til råds, før du bruger et nyt produkt eller prøver en ny behandling på din hud.

Hvad er de mest almindelige fordele ved diamantslibning? 

Diamantslibning kan bidrage til generelt at få din hud til at se bedre ud. Det kan hjælpe med at få din hud til at se mere ung og skinnende ud ved at øge blocdcirkulationen, ligesom det kan udjævne fine linjer og rynker. Diamantslibning kan også være med til at reducere synligheden af alderspletter og solskader. Samlet set kan det altså give dig et mere ungdommeligt og friskt udseende. 

Hvad er de mest almindelige ulemper ved diamantslibning?  

Eksfoliering med diamantslibning kan forårsage rødme og irritation i ansigtet. Hvis du overvejer diamantslibning til dit ansigt, skal du sørge for at konsultere en dermatolog eller anden hudplejeprofessionel først.

Hvordan bruger man en diamantsliber til ansigtet? 

En diamantsliber er meget nem at bruge. Først skal du vælge, hvilket sugehoved og hvilken sugestyrke, du vil bruge på din sliber. Derefter putter du vand i ansigtet og bevæger diamantsliberen langsomt langs hudens naturlige linjer. Det er dog vigtigt, at du altid flytter maskinen, og at du ikke bruger den på det samme område mere end 2-3 gange i løbet af en behandling. Efter eksfolieringen vil vi anbefale, at du afslutter behandlingen med at bruge en god ansigtscreme eller ansigtsmaske for at berolige huden. Ved at gentage behandlingen en gang om ugen vil du hurtigt kunne se flotte resultater. 


FAQ

Hvor ofte skal du diamantpeele dit ansigt?
Det er der ikke noget endegyldigt svar på, da hyppigheden af diamantpeeling vil afhænge af din individuelle hudtype og behov. De fleste vil dog have gavn af en månedlig diamantpeeling-session for at hjælpe med at forbedre hudens spændstighed og udstråling. Hvis du har særlig følsom hud, skal du måske lægge ud med færre behandlinger og gradvist øge hyppigheden efterhånden som din hud bliver vant til det.
Er diamantpeeling farligt?
Diamantpeeling er en sikker, ikke-invasiv procedure, der kan bruges til at forbedre din huds samlede udseende.
Hvad er en diamantpeeling?
Diamantpeeling er en behandling, hvor man bruger en sliber med diamantspidser til at eksfoliere huden. Denne type eksfoliering kan udføres i ansigtet, på halsen, brystet eller hænderne. Diamantpeeling kan bruges til at mindske udseendet af fine linjer, rynker, alderspletter og ar.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Amazon

Amazon er verdens største online forhandler med over 200 millioner kunder. Amazon sælger alt fra bøger og elektronik til tøj og dagligvarer. En af de ting, der gør Amazon så populær, er hvor nemt du kan finde og sammenligne produkter. Når du søger efter et produkt på Amazon, får du ikke kun vist prisen, men også kundevurderinger og anmeldelser. Det gør det nemt hurtigt at finde de bedst bedømte produkter i en hvilken som helst kategori.

Se kundeanmeldelser for Beurer FC 76 her.

Se kundeanmeldelser for PMD Elite Pro her.

Google Shopping

Google Shopping er en tjeneste fra Google, der giver brugere mulighed for at søge efter og sammenligne priser på produkter online. Tjenesten giver også vurderinger og anmeldelser af produkter samt oplysninger om, hvor man kan finde de bedste tilbud. Derudover tilbyder Google Shopping en række funktioner, der gør det nemt at finde lige det, du leder efter, f.eks. muligheden for at filtrere resultaterne efter pris, produkttype eller mærke.

Se kundeanmeldelser for Beurer FC 76 her.

Se kundeanmeldelser for PMD Elite Pro her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme