Indsend et produkt til test

Ønsker du at få en tredjepart til teste og anmelde dit produkt, og få det vurderet på forskellige parametre?

I Obsidian Media driver vi en række blogs og forbrugerguides, der hjælper vores læsere i research-fasen i købsprocessen af forbrugsgoder på tværs af produkttyper. Vi analyserer, beskriver og vurderer produkter på parametre som anmeldelser, tredjeparts tests og ikke mindst produktets egenskaber og specifikationer.

Vi tester også produkter selv, og formidler aftaler til uvildige private forbrugere, som ønsker at prøve produktet og vurdere det på nogle kriterier, der er opsat af vores professionelle specialister, mod at kan beholde produktet. De beholder produktet uagtet, hvordan de anmelder produktet. Da vi beholder produktet og da artiklerne kan indeholde annoncelinks bliver alle artikler markeres som annonce.

Sådan fungerer det

 • Vi vender tilbage med svar inden for 5 hverdage. Såfremt du godkendes, sender vi informationer til forsendelse.
 • Dit produkt testes, og alle testresultater noteres. Resultaterne sammenholdes med analyse på tilgængelige data og samlet anmeldelse udarbejdes.
 • Vi publicerer en artikel med anmeldelse af dit produkt. Selvom anmeldelsen er objektiv markeres artiklen som annonce, fordi artiklen vil indeholde annoncelinks.
 • Vi opdaterer eventuelle artikler, som vurderer produkter i det indsendte produkts kategori, så det indeholder det indsendte produkts opdaterede anmeldelse.

Indsend et produkt til test


  Krav for indsendelse af produkt

  Vi ønsker at være omkostningsfri i leveringsprocessen med produktet frem og tilbage. Kræver produktet batterier, pærer eller andre dele, så skal de være leveret i forsendelsen.

  Vi modtager ingen form for bestikkelse for at opnå bedre anmeldelses- eller testresultater på hjemmesiden, men vi har som udgangspunkt ikke mulighed for at sende produktet retur.

  Kontakt os før du indsender dit produkt – vi modtager ikke produkter uden en henvendelse først. Vi forbeholder os rettigheden til at afvise henvendelser om testning af dit produkt.