Nespresso maskine test: Se de bedste Nespresso maskiner i test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

Hvis du gerne vil have en god kop kaffe uden alt besværet med bryggeprocessen, så er en kapsel kaffemaskine det helt rigtige valg. Nespresso er uden tvivl det mærke på markedet med de bedste og mest robuste maskiner, som gang efter gang leverer en god kop kaffe i høj kvalitet.

Nedenfor finder du en gennemgang af de bedste og mest prisvindende kaffemaskiner fra Nespresso. Der er modeller i alle prislejer og både modeller med og uden mælkeskummer.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste og mest testvindende Nespresso kaffemaskiner
🔸 The Positive Cup initiativ
🔸 Genanvendelse af dine Nespresso kapsler
🔸 Gennemgang af alle de tests vi har undersøgt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Nespresso maskine test – De 9 bedste Nespresso maskiner

Her følger en gennemgang af de Nespresso maskiner, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnet i de grønne bokse, kan du se hvilke tests produkterne er blevet bedømt i. Du finder også prissammenligning af produkterne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Nespresso Vertuo Next kapselkaffemaskine ENV120 – Stilfuld kapselmaskine leverer kaffe i høj kvalitet

✅ 4,5 ud af 5 stjerner på TrustedReviews
✅ 4 ud af 5 stjerner på ExpertReviews

Nespresso Vertuo Next kapselkaffemaskine ENV120 – Stilfuld kapselmaskine leverer kaffe i høj kvalitet

.Derfor anbefaler vi den:

Denne Vertuo-model kan brygge lige hvad du ønsker. Alt fra en hel kande sort kaffe, en stor kop kaffe eller en lille espresso. Alt i alt kan man vælge mellem hele fem forskellige kopstørrelse og mere end 30 forskellige varianter af produceret kaffe. Kopstørrelsen fordeler sig således: Espresso (40 ml), Dobbelt Espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml), Krus (230 ml), Alto (414 ml).

Kaffekapslerne er 100% genanvendelige og bevarer samtidig kaffens delikate og lækre smag.

En superbrugervenlig maskine, som blot kræver ét enkelt tryk på maskinen og så er der kaffe i den bedste kvalitet. Smagen afhænger naturligvis af de kapsler, som du vælger, at bruge. Men Vertuo Next er uden tvivl i stand til at levere en rig smagsoplevelse, som du ikke har prøvet før.

Om Nespresso Vertuo Next kapselkaffemaskine ENV120:

Blot med ét enkelt tryk kan du glæde hele din familie med deres yndlingskaffe. En topmoderne Nespresso-maskine designet i flotte sorte/hvide-nuancer, som vil klæde ethvert køkken.

Maskinen er udstyret med en såkaldt centrifusion-teknologi, som er et helt unikt system skabt og patenteret af Nespresso. Teknologien gør således, at man hver gang er sikret, at få det hele ud af kaffekapslerne, så der intet går til spilde.

Og ikke nok med det, maskinen har endnu mere smart teknologi at byde på. Nemlig stregkodegenkendelse. Dette betyder, at kapsel-maskinen takket være stregkodegenkendelse kan levere den samme specifikke kapselblanding hver eneste gang, hvis du selv skulle have glemt det.

OBS. Vær opmærksom på, at maskinen anvender en ny type kapsler – nemlig ’Vertuo’-kapsler.

Nespresso Vertuo Next kapselkaffemaskine ENV120 vs. markedet:

Denne maskine leverer uden tvivl kaffe i høj kvalitet, hvor der er tænkt på alle detaljerne. Kapselmaskinen indeholder Wi-Fi og Bluetooth-funktioner, som gør at du via en app kan kontrollere vandstatus, nulstille maskinen eller opdatere dens software. Alt i alt altså en topmoderne maskine, som også afspejler sig i designet.

Med denne maskine har du rig mulighed for at forkæle dig selv, med op til 30 forskellige typer af kaffedrikke. Kapslerne giver rig mulighed for forandring, når du trænger til det. Maskinen sørger for at levere en stærk og smagfuld kaffe.

Fordele

 • Laver kaffen hurtigt
 • Flot design
 • Nem at bruge og rengøre
 • Kaffen smager godt
Ulemper

 • Har et relativt højt støjniveau

Specifikationer:
Vandbeholder: 1,1 liter
 Justerbar drypbakke
 Bryggetryk: 19 bar
 Automatisk sluk-funktion
 Indbygget Wi-Fi (mobil app-styring)
 Automatisk rengøring
Mål: højde 31,4 cm, bredde 14 cm, dybde 42 cm, vægt 4 kg.
 12 kapsler inkluderet i pakken


Nespresso Lattissima Pro

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Techlicious.com
✅ “Sehr Gut” hos Testberichte.de
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ “Sehr Gut” hos tyske Chip.de

De'Longhi Lattissima Pro

Denne elegante model fra Nespresso er ifølge britiske Expert Reviews ”den bedste Nespresso-maskine du kan få”. Ligesom med mange af de andre modeller fra Nespresso, så udmærker denne maskine sig gang på gang i test.

Stilfuldt design og kvalitets kaffe

Maskinen er er designet med overflader i børstet aluminium, detaljer i forkromet stål og et LCD-display og touch-knapper. Der er også integreret en varmtvandshane, som er skjult bag en skydelåge på siden af maskinen, som hurtigt kan sørge for tevand. Modellen har tre forskellige kopstørrelser, Ristretto, Espresso og Lungo, mens vandbeholderen har en kapacitet på 1,3 liter. Mælkeskummeren kan rumme 0,5 liter mælk og kan nemt tages af og opbevares i køleskabet, når du ikke bruger den.

Ligesom mange andre modeller fra Nespresso, så har Lattisima Pro et pumpetryk på 19 bar og et effektivt varmesystem. Hvilket tilsammen sørger for, at al smag og aroma bliver trukket ud fra kapslen og sikrer dig en god kop kaffe. Expert Reviews vurderer endda, at Lattissima Pro ikke er langt fra at kunne sammenlignes med dedikerede indbyggede espresso-maskiner. Modellen er også udstyret med autosluk som sørger for, at maskinen selv slår fra efter 9 minutter. Lattissima Pro giver dig selv besked når det er tid til en afkalkning, hvilket er efter cirka 300 kapsler.

Derfor skal du vælge Nespresso Lattisima Pro

Lattisima Pro er særligt velegnet til dig, som nyder kaffedrikke såsom cappuccino og latte macchiato. Modellen er udstyret med Nespressos ”One-Touch”-system, som betyder, at du får mælkebaserede kaffedrikke med kun ét tryk, uden selv at skulle tilberede og tilføje mælkeskum til kaffen. Tilbereder du en kaffevariant med mælk, så foretager maskinen efterfølgende selv en fuldautomatisk rensning af systemet, så alle spor af mælk renses ud. Dette er både hygiejnisk og smart.

Fordele

 • Næsten håndfri operation (automatisk)
 • Har mange funktioner
 • Touchskærmen er nem at bruge
Ulemper

 • Det er en smule besværligt at tømme kapselbeholderen

Udvalgte fordele ved Nespresso Lattisima Pro:
Fuldt integreret mælkeskummer
Automatisk brygning af cappuccino og latte macchiato
Indbygget rensefunktion
Mulighed for at tappe varmt vand
Tre kopstørrelser

I denne video kan du se en lille præsentation af Lattisima Pro: 

Her kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 


Nespresso Lattissima One

✅ God vurdering hos det store britiske testmagasin Which.co.uk
✅ God vurdering hos finanssiden Businessinsider.com

Nespresso Lattissima One

Nespresso-maskinen Nespresso Lattissima One er blevet testet af to forskellige ekspertkilder. Den ene er den store finans-/politik-webside Businessinsider.com, og den anden er det store britiske testmagasin Which.co.uk.

Modellen er blevet testet og vurderet ud fra specifikke parametre såsom design, brugervenlighed, funktioner og alsidighed, og både Businessinsider.com og Which.co.uk giver modellen en god vurdering.

Model med god pris

Nespresso Lattissima One vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en lidt mere prisvenlig Nespresso-maskine. Denne model koster nemlig lidt mindre end de dyreste Nespresso-modeller, og derfor kommer modellen også i et design i plastic i en mørk farve med lidt klodsede detaljer (modellen kan også fås i hvid).

Til gengæld så har modellen en god kapacitet på 1 liter, og så medfølger der en mælkeskummer, hvilket betyder, at man også vil kunne få kaffedrikke med mælk.

Innovativt mælkesystem

En af de helt store fordele ved Nespresso Lattissima One er modellens mælkesystem. Nøgleordet her er enkelthed, idet man blot skal fylde mælkebeholderen med frisk mælk, og herefter skummer maskinen mælken direkte nede i koppen, hvorefter den ønskede kaffe brygges og blandes. Man skal blot trykke på en enkelt knap, og så brygger maskinen selv kaffen.

Der findes tre indstillinger for kaffetyper – nemlig espresso, lungo og mælk. Nespresso Lattissima One kommer også med en nem rengøring, idet mælkebeholderen kan tåle vask i opvaskemaskinen.

Eksperterne: Let og enkelt

Nespresso Lattissima One er blandt andet blevet testet af eksperter fra Businessinsider.com, som er meget imponerede over modellen. De fremhæver, at modellen har rigtig mange gode funktioner, og så er den meget let at anvende, idet man kan få sin kaffe med kun et enkelt tryk på maskinen.

Eksperterne er også meget tilfredse med forholdet mellem tryk og vandgennemstrøm, som giver kaffen en god konsistens, brygning og smag, og så findes der gode, små detaljer som for eksempel hurtigopvarmnings-system, god drypbakke og auto-sluk-funktion.

Nespresso Lattissima One er herudover blevet testet af testmagasinet Which.co.uk, som også giver modellen en god vurdering. Blandt andet fremhæves det i denne test, at modellen er smart og kompakt, og så sørger den for, at man ikke bruger mere mælk end nødvendigt, så man undgår mælkespild.

Fordele

 • Enkel og mere prisvenlig model
 • Kan få kaffe med ét tryk
 • Med mælkeskummer
 • Let betjening
 • Nem rengøring
Ulemper

 • Har en lille mælkebeholder på én deciliter
 • Har et relativt højt støjniveau

Specifikationer:
🔴 Højde: 25,6 centimeter
🔴 Bredde: 15,4 centimeter
🔴 Dybde: 32,4 centimeter
🔴 Vægt: 4,2 kilo
🔴 Materiale: Plastic
🔴 Kapacitet: 1 liter
🔴 Kaffetype: Kapsler
🔴 Mælkeskummer: Ja

I denne video kan du se en lille præsentation af Lattisima One: 

Her kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 


Krubs Nespresso Atelier – alsidig med automatisk mælkeskummer

Forbrugsguidens Anbefaling

 • 4,5 ud af 5 stjerner hos Amazon.de
 • 4 ud af 5 stjerner hos Trusted Reviews
 • Anbefalet af Testsieger.de
 • Anbefalet af Kaffeenavigator.de
Krubs Nespresso Atelier

Nespresso Atelier er blevet testet og anmeldt af de fire ekspertkilder Testsieger.de, Kaffeenavigator.de, Trusted Reviews og Amazon. Eksperterne synes godt om Nespressomaskinens chikke design og brugervenlighed, men det mest imponerende er den enorme rækkevidde.

Vælg mellem 9 kaffeopskrifter og brug mælk, havremælk eller soyamælk med mælkeskummeren til at afrunde din friskbryggede kaffe med. Som de skriver på Trusted Reviews: ”The result should be milk that’s similar to that produced in the Aerolatte or Barista, only it’s easier to clean up at the end”. 

Er du i humør til noget varmt, noget koldt eller måske noget sødt? Nespresso Atelier kan klare det hele. Ulempen ved sådan en luksus er en ret larmende Nespressomaskine, og så passer den ikke altid så godt sammen med ens egne krus og kopper. Der følger til gengæld et glaskrus med.

Brugervenligt design med kraftigt tryk

Designet er både elegant og brugervenligt. Vi har at gøre med en utrolig alsidig Nespressomaskine, men det er ikke gået ud over udseendet. Den har et blankt og stilrent ydre, og alle knapperne sidder på toppen. Her kan man vælge mellem 9 forskellige kaffeopskrifter, og ved et enkelt tryk kan du nyde lige den kop kaffe, du har lyst til.

Nespresso Atelier har et kraftfuld dysetryk på 19 bar, og den automatiske mælkeskummer skummer alle typer mælk. Kombinationen af disse egenskaber sørger for en meget tilfredsstillende kaffeoplevelse. Derudover er maskinen rigtig nem at holde ren.

Fordele

 • Elegant design
 • 9 kaffeopskrifter
 • Nem at bruge
 • Effektiv og alsidig mælkeskummer
 • Kræver meget lidt rengøring
Ulemper

 • Larmer en del

Specifikationer
Tryk: 19 bar
One-touch system
Rengøringsindikator
Automatisk mælkefunktion
Udtagelig vandbeholder
Vandkapacitet: 1 liter


Wacaco Minipresso NS espressobrygger – Smart og innovativ mini-espressobrygger til vandreturen

✅ 4,1 ud af 5 stjerner på QualityReviews
✅ 4,5 ud af 5 stjerner på TechRadar

Wacaco Minipresso NS espressobrygger – Smart og innovativ mini-espressobrygger til vandreturen

Derfor anbefaler vi den:

”Dejlig kaffe på niveau med de større maskiner. Ingen brug for strøm. Elsker den”, ”Strålende koncept, hvis du kan lide kaffe på farten” og ”Kompakt, nem at anvende. Livsreddende på rejser”.

Dette er blot nogle af de mange rosende ord, som kommer Wacaco Minipressos vej. En smart og lille kaffemaskine, som du nærmest kan have med i lommen.

Om Wacaco Minipresso NS espressobrygger:

En lille mini håndholdt espressobrygger fra firmaet Wacaco. En perfekt kaffemaskine at have med i tasken. Fungerer både perfekt til en travl hverdag, men også hvis du skal ud på en længere vandre- eller cykeltur, hvor du hurtigt og nemt kan nyde en kop varm kaffe i den friske natur.

Med det vildt smarte pumpesystem, kan du opnå et bryggetryk på hele 18 bar, hvilket gør at du kan brygge kaffe i en høj og smagfuld kvalitet.

En brugervenlig maskine, som er nem at rengøre og skilles ad. Et helt nyt og innovativt design, som gør at du kan have maskinen med overalt og brygge frisklavet kaffe. Du har mulighed for at bruge kapsler til lave kaffen, da der medfølger en smart Nespresso Adapter. Du har dog også fortsat mulighed for at anvende almindelig finmalet kaffe.

Det kræver en smule øvelse, at lære, at pumpe maskinen og finde ud af hvordan det helt præcis fungerer. Men så snart du har lært det, sidder det nemt i fingrene og du vil kunne lave en kop varm kaffe i hvilket som helst vejr – regn, slud og blæst.

Wacaco Minipresso NS espressobrygger vs. markedet:

En kaffemaskine i minudgave på blot 350 gram, men som er fuld af muligheder. Én af de små ulemper som nævnes ved maskinen er, at man skal have kogende vand til rådighed – som ikke altid er en mulighed, når man er afsted på farten.

Men samlet set er det en anmelderrost lille kaffebrygger, som er perfekt i mange sammenhænge. Kvaliteten overrasker, når man blot ser på den lille maskine. Men i alle anmeldelser er kvaliteten inkluderet, som ligeledes får mange rosende ord med på vejen.

På trods af at produktet er billigt og lavet af plastik, føles den meget solid og robust. Den indeholder nogle små lækre detaljer, såsom at skruegevindet til vandbeholderen automatisk trykker af og på. En enkel maskine, hvor teknologien er kogt helt ned til væsentlige, men hvor der samtidig intet mangler.

Det er uden tvivl en espressobrygger, som du vil få meget glæde af i hverdagen. En kaffemaskine, som kan holde mange år fremadrettet.

Fordele

 • Nem at bruge og rengøre
 • Kompakt og simpelt design
 • Kaffen smager godt og cremaen ser lækker ud
 • Er en transporterbar kaffemaskine
Ulemper

 • Det kræver noget arbejde at brygge

Specifikationer:
 Kapacitet: 70 ml.
 Indbygget kaffekop
 Justerbar drypbakke
 Pumpetryk: 17-18 bar
 Tåler ikke opvaskemaskine
 Farve: sort/grå
 Mål: højde 16 cm, bredde 5 cm, længe 5 cm, vægt 350 g.
 Materiale: plastik
 Inkluderet tilbehør: beskyttelseshylster, rengøringsudstyr og Nespresso Adapter


Nespresso CitiZ & Milk

Bedste Testvinder

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Testvinder hos svenske Aftonbladet
✅ Anbefalet hos Which.co.uk
✅ Topscorer hos svenske Vlt.se
✅ Topscorer hos tyske Testberichte.de
✅ Good Design-pris hos Chicago Arkitektmuseum
✅ Anbefalet af The Telegraph
✅ Bedst i test hos Gadget Review

Nespresso Citiz & Milk Black D122

Nespresso CitiZ & Milk hører prismæssigt til i mellemklassen, men byder alligevel på medfølgende mælkeskummer, som giver en del flere spændende muligheder for kaffe-varianter. Til trods for prisen får du også flere andre funktioner, som ellers ofte er forbeholdt de lidt dyrere maskiner. Her kan for eksempel nævnes den relativt store vandeholder på 1 liter, som rummer vand nok til en del kopper, før den skal efterfyldes. Det er praktisk, hvis I er flere, der bruger maskinen.

Modellen Nespresso CitiZ & Milk er en af de mest prisvindende Nespresso maskiner overhovedet. Både modellens design, betjening og kaffe har imponeret gentagne gange, så med denne model får du en kaffemaskine i særklasse, som gang på gang imponerer i test.

Testvindende kvalitetsmodel

Nespresso CitiZ & Milk er ikke en af de mest avancerede modeller i Nespressos sortiment, men den har stadig alle de funktioner du kan ønske dig – og som man ofte kun ser hos de lidt dyrere modeller. Kaffemaskinen leveres eksempelvis med en Aeroccino mælkeskummer, hvilket gør mulighederne for kaffedrikke store. Maskinen har to forskellige kopstørrelser, Espresso og Lungo, og har også et yderst effektivt opvarmningssystem, som på kun 25 sekunder leverer en velsmagende kaffe.

Et andet punkt hvor denne model gentagne gange har udmærket sig, er med sit design og byggekvalitet. Den roses også for at være særligt rengøringsvenlig, hvilket også er takket være designet. Med denne model er der også taget højde for sikkerheden og maskinen slukker automatisk efter 9 minutter. Vandtanken er aftagelig og har kapacitet til 1 liter. Vil du lave en ekstra stor kop kaffe, så kan du nemt slå maskinens rist op og stille et højt glas eller stor kop ind.

Derfor skal du vælge Nespresso CitiZ & Milk

Med denne model får du en testfavorit fra Nespresso og stort set alt hvad du kan ønske dig fra en kaffemaskine. Maskinen har ikke en masse ekstra funktioner, den kan kort sagt lave en kop kaffe og skumme mælk hertil og ikke så meget andet. Til gengæld, så gør den også dette rigtigt godt. Du får med denne model rigtigt meget kapselmaskine for pengene og en tilhørende mælkeskummer, hvilket sjældent ses i dette prisleje.

Fordele

 • Mælkeskummer medfølger
 • Prisvindende design
 • Stor brugervenlighed
 • Nem at rengøre
 • God værdi for pengene
Ulemper

 • Har et relativt højt støjniveau

Du kan her se en lille præsentationsvideo af maskinen: 

Her kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 


Nespresso Vertuo Plus

Kundernes Topscorer

✅ Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
✅ Testvinder hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
✅ Kåret som “Best Buy” af Englands største testmagasin Which.co.uk 
✅ 5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin T3.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
✅ 89 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

kundefavorit-topscorerNespresso Vertuo Plus

Nespresso Vertuo Plus er blevet testet og anmeldt af seks forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Techradar.com, Trustedreviews.com, Which.co.uk, T3.com, Expertreviews.co.uk og Good Housekeeping Institute.

Alle eksperterne er begejstrede for Nespressomaskinen, som de giver en god anmeldelse. Dette gør de blandt andet på grund af dens brugervenlige betjening og fremragende bryggekvalitet. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at Nespresso Vertuo Plus er forholdsvis dyr.

Luksuriøs Nespressomaskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Nespresso Vertuo Plus en fantastisk Nespressomaskine, der kommer med et hav af fordele, hvor T3.com mener, at en af disse er ”muligheden for at brygge flere typer af kaffe”.

Trustedreviews.com skriver ydermere, at maskinen er forsynet med en ”fremragende bryggekvalitet” og er ”ekstremt enkel at bruge”, hvilket Techradar.com og Good Housekeeping Institute er enige i.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk er enige i disse betragtninger og fremhæver, at Nespresso Vertuo Plus er en ”luksuriøs maskine”, der leverer ”bekvemmelighed, kaffedrikke med mælk og en nem rengøring i én og samme model”. De nævner ikke mange ulemper, men skriver, at det er ærgerligt, at ”den ikke kan bruges til andet end Nespresso Vertuo-kapsler”.

Nem og brugervenlig maskine

Med Nespresso Vertuo Plus får man en Nespressomaskine, der laver fem kopstørrelser ved et tryk på en enkelt knap.

Man kan derfor nemt og hurtigt finde den kapsel, man ønsker at bruge og brygge kaffe på kort tid. Opvarmningen af vandet tager desuden blot omkring 20 sekunder før, at det har opnået den optimale temperatur.

Derudover kommer Nespresso Vertuo Plus med den innovative bryggeteknologi Centrifusion & Trade, der roterer kaffekapslen op til 7000 gange i minuttet. Dette sikrer en ideel blanding af vand og malet kaffe samt den perfekte frigivelse af smag og aromaer.

Praktisk Nespressomaskine

Nespresso Vertuo Plus er en praktisk og funktionel Nespressomaskine, der er forsynet med en stregkodegenkendelse. Det vil sige, at maskinen er i stand til at lave kaffen optimalt ud fra den specifikke kapselblanding.

Samtidigt kommer Nespresso Vertuo Plus med et automatisk hoved, så man ubesværet kan åbne og lukke for maskinens top med en enkelt bevægelse. Selve vandtanken er ligeledes flytbar og har en kapacitet på 1,2 liter.

Fordele

 • Flytbar vandtank
 • Stregkodegenkendelse
 • Innovativ bryggeteknologi
 • Hurtig opvarmning
 • Fem kopstørrelser
Ulemper

 • Kapslerne er dyre
 • Ydersiden er lavet af plastik

Specifikationer:
🔴 Højde: 32,51 centimeter
🔴 Bredde: 14,22 centimeter
🔴 Dybde: 42,34 centimeter
🔴 Vægt: 4,58 kilo
🔴 Kaffetype: Kapsler
🔴 Mælkeskummer: Ja

Her kan du se en kort video om Nespresso Vertuo Plus. Videoen er produceret af Nespresso:


Nespresso Essenza Mini C30

Bedst til prisen

Anbefalet af den engelske avis The Independent 
✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos den britiske kaffeblog Coffeeteaclub.co.uk

bedst-til-prisen-badgeNespresso Essenza Mini C30

I deres anmeldelser skriver de, at de er vilde med maskinens kompakte størrelse og effektive kaffebrygning. Til gengæld nævner de også, at den ikke kan lave mælkebaserede kaffedrikke.

Kompakt og kraftfuld maskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Nespresso Essenza Mini C30 en fantastisk Nespressomaskine, der passer perfekt ind i et hjem, som ikke har brug for en stor maskine. Eksperterne forklarer nemlig, at dette er ”Nespressos hidtil mest kompakte maskine”.

The Independent fremhæver ydermere, at Nespresso Essenza Mini C30 er ”en lille og kraftfuld maskine”, der ”effektivt brygger kaffe”.

Coffeeteaclub.co.uk hæfter sig især ved, at Nespresso Essenza Mini C30 ”kommer med næsten alle de samme funktioner og muligheder ligesom high-end maskinerne”. De mener derfor, at ”man får en masse for sine penge”. Dog bør man være opmærksom på, at denne maskine ”ikke er for større familier eller grupper”.

Lille maskine med programmerbare kopstørrelser

Med Nespresso Essenza Mini C30 får man en lille Nespressomaskine, der uden problemer kan stå fremme på køkkenbordet. Nespressomaskinen kommer med to programmerbare kopstørrelser, og man kan selv vælge hvilken kapsel, man ønsker at bruge.

Derudover har Nespresso Essenza Mini C30 en Eco-tilstand samt en autosluk-funktion. Tilsammen sikrer dette en energivenlig model, der ikke forbruger meget strøm. Mens Eco-tilstanden sørger for et lavere energiforbrug efter tre minutters inaktivitet, slukker maskinen automatisk efter ni minutter takket være autosluk-funktionen.

Hurtig opvarmning

Nespresso Essenza Mini C30 er forsynet med en højtrykspumpe samt et hurtigt opvarmningssystem, så man opnår den ideelle temperatur på under 30 sekunder. Herved er der mulighed for at brygge kaffe hurtigt.

Betjeningen af Nespresso Essenza Mini C30 er brugervenlig og intuitiv, da man blot skal trykke på en enkelt knap for at komme i gang. Vandtanken har desuden en kapacitet på 0,6 liter.

Fordele

 • Autosluk-funktion
 • Brugervenlig og intuitiv betjening
 • To programmerbare kopstørrelser
 • Eco-tilstand
 • Højtrykspumpe og hurtig opvarmning
Ulemper

 • Har et højt støjniveau
 • Drypper når den har lavet en kapsel

Specifikationer:
🔴 Højde: 32,5 centimeter
🔴 Bredde: 11 centimeter
🔴 Dybde: 20,5 centimeter
🔴 Vægt: 2,3 kilo
🔴 Kaffetype: Kapsler
🔴 Mælkeskummer: Nej

Her kan du se en video om den daglige brug af en Nespresso Essenza Mini. Videoen er produceret af Nespresso:


Nespresso Pixie

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Testvinder hos tyske Test.de
✅ Anbefalet hos Toptenreviews.com
✅ Red Dot Award vinder
Nespresso Pixie

Pixie er en klassisk Nespresso model og endnu en favorit, når det kommer til gode anbefalinger. Pixie udmærker sig især på at være meget lille og fiks, have et lavt energiforbrug og stor brugervenlighed og så er prisniveauet også er i et fornuftigt leje. Med denne model får du altså Nespresso velkendte kvalitet i en lille maskine og med et lille prisskilt.

Lavt energiforbrug og høj brugervenlighed

Nespresso Pixie bruger kun 1260 Watt, hvilket kun er omkring det halve af, hvad mange større maskiner forbruger. Modellen har to programmerbare kaffestørrelser, hvor du nemt kan vælge, om du vil have en Espresso eller en Lungo.

På grund af sin lille størrelse, så er Pixie særligt velegnet både til det lille køkken eller kontor men også, hvis du har brug for at transportere kaffemaskinen til eksempelvis sommerhuset eller kolonihaven.

Derfor skal du vælge Nespresso Pixie

Pixie er til dig der ikke har ret meget plads, men stadig ønsker en kapselmaskine. Modellen er kun 11 centimeter bred og kan derfor klemme sig ind på selv den mindste bordplade. Anvendelsen og betjeningen af maskinen er særdeles enkel og til trods for sin størrelse, så har den alle de funktioner du har brug for. Der er eksempelvis indbygget autosluk som sørger for, at Pixie slukker af sig selv efter 9 minutter, hvilket er godt både for din elregning og miljøet.

Udvalgte fordele ved Nespresso Pixie:
Lille og pladsbesparende model
Lavt eneriforbrug
To kopstørrelser
Nem at transporterehttps://www.youtube.com/watch?v=dp5tETkdBFQ
Høj brugervenlighed

Her kan du se en lille videopræsentation af Nespresso Pixie:

I denne video kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 

 


Kend dine Nespresso-kapsler

Der findes efterhånden et væld af forskellige kapsler til Nespresso-maskinerne, hvilket kan gøre det svært at finde ud af, hvilke kapsler der vil passe bedst til ens egne behov. Baseret på en artikel fra Whichnespresso.com guider vi i dette afsnit til, hvilke smagsvarianter der findes:

Fire overordnede typer

kaffe - maletFørst og fremmest inddeler Whichnespresso.com Nespresso-kapslerne i fire typer, som afgør deres kategori:

–       Espresso-kapsler: Traditionelle kapsler, som udgør standarden. Der findes syv almindelige Espresso-kapsler i Nespresso-sortimentet, og de er alle blandingstyper.

–       Pure Origin-kapsler: Pure Origin-kapslerne er sådan set også espresso-kapsler, men her er ikke tale om blandingstyper men derimod kaffe, der kommer ét sted fra. Der findes tre Pure Origin-kapsler i sortimentet.

–       Lungo-kapsler: Lungo er en lidt ”længere” form for kaffe end espresso-kapslerne. Disse kapsler er designede til at anvende dobbelt så meget vand i forhold til espresso-kapslerne. Der findes tre Lungo-kapsler i sortimentet.

–       Koffeinfri kapsler: Her er tale om kapsler med kaffe, der er fri for koffein. Der findes i alt tre af disse i sortimentet.

Espresso-kapsler:    

Espresso-kapslerI det følgende vil vi gennemgå de syv Espresso-kapsler i Nespresso-sortimentet:

Ristretto

Her er tale om en intens kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Sydamerika og Østafrika. Kaffen har frugtagtige noter, og smag og konsistens er rig.

Arpeggio

Her er tale om en intens og cremet kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Syd- og Centralamerika. Kaffen har en mørk og intens smag med noter af kakao.

Roma

Her er tale om en rund og afbalanceret kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Syd- og Centralamerika. Kaffen har en sød smag med noter af træ.

Livanto

Her er tale om en rund og afbalanceret kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Syd- og Centralamerika. Kaffen har en sød smag med noter af karamel.

Capriccio

Her er tale om en intens og rig kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Sydamerika. Kaffen har en intens og distingveret smag med en rig aroma.

Volluto

Her er tale om en sød og frugtagtig kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Sydamerika. Kaffen har en let og frisk smag med syrlige noter.

Cosi

Her er tale om en let og citrusagtig kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Syd- og Centralamerika og Østafrika. Kaffen har en let og frisk smag med noter af citrus.

Pure Origin-kapsler:

I det følgende vil vi gennemgå de tre Pure Origin-kapsler i Nespresso-sortimentet:

Dulsao

Her er tale om en sød og blød kaffetype bestående af kaffe kun fra Brasilien. Kaffen har en rund og afbalanceret smag med noter af honning og malt.

Rosabaya

Her er tale om en frugtagtig og afbalanceret kaffetype bestående af kaffe kun fra Columbia. Kaffen har en sød smag med noter af vin.

Indriya

Her er tale om en kraftig og krydret kaffetype bestående af kaffe kun fra det sydlige Indien. Kaffen har en rund og distingveret smag med noter af krydderier.

Lungo-kapsler:

I det følgende vil vi gennemgå de tre Lungo-kapsler i Nespresso-sortimentet:

Linizio Lungo

Her er tale om en intens kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Syd- og Centralamerika. Kaffen har en rund og afbalanceret smag med noter af sukker og sødme.

Vivalto Lungo

Her er tale om en kontrasterende og kompleks kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Sydamerika. Kaffen har en rund og blød smag med noter af blomster og træ.

Fortissio Lungo

Her er tale om en rig og intens kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Syd- og Centralamerika. Kaffen har en rund og lidt bitter smag med noter af mørkristede bønner.

Koffeinfri kapsler:

koffeinI det følgende vil vi gennemgå de tre typer af koffeinfri kapsler i Nespresso-sortimentet:

Decaffeinato Lungo

Her er tale om en mørk og intens kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Sydamerika. Kaffen har noter af mørkristede bønner og kakao.

Decaffeinato

Her er tale om en let og frisk kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Syd- og Centralamerika. Kaffen har en kraftig og stærk smag samt noter af frugt.

Decaffeinato Intenso

Her er tale om en rig og intens kaffetype bestående af en blanding af kaffe fra Sydamerika. Kaffen har en kraftig tekstur med fremtrædende aroma og crema og noter af chokolade.


Forskellen mellem Nespresso Original Line og Vertuo Line

Forskellen mellem Nespresso Original Line og Vertuo Line

Whichnespresso.com skriver, at i starten fandtes der kun én type Nespresso-kapsler, som i dag kaldes Nespresso Original Line. Nu er Nespresso også begyndt at producere en anden type kapsler kaldet Vertuo Line.

Vertuo Line-kapslerne blev oprindeligt skabt og udviklet til det amerikanske marked, hvor forbrugerne ønskede at kunne få en større kop kaffe, end de almindelige Nespresso Lungo-kapsler tillader.

Vertuo Line så dagens lys tilbage i 2014, og det var ikke med det samme planlagt, at denne linje skulle komme til Europa også. Det skete dog alligevel, og i 2016 kunne de europæiske forbrugere også anskaffe Vertuo Line-maskinen.

Nespresso Original Line og Vertuo Line har ikke helt det samme udseende, idet kapslerne fra Original Line har den traditionelle kaffe-kapsel form med let-skrånende sider, en let vinkel på toppen og et lidt kantet udtryk. Kapslerne fra Vertuo Line er langt mere runde og buede i formen med en form som en kuppel.

Er ikke kompatible med hinanden

Problemet med de to forskellige linjer er, at kapsler fra Original Line ikke passer til de maskiner, der har Vertuo Line som standardkapsler, og Vertuo Line kapsler passer ikke til de maskiner, der har Original Line som standardkapsler.

En anden forskel mellem de to typer er bryggemetoden. Original Line-metoden foregår ved at punktere kapslen og derefter trække kaffen ud af den med et tryk på 19 bar. Vertuo Line-kapslerne spinnes i stedet rundt inde i maskinen, så der opstår en kraftig centrifugalkraft, hvorved kaffen hives ud. Denne metode gør blandt andet, at Vertuo Line får en lidt anden smag end kaffen fra Original Line, og så findes der et større lag crema og skum i Vertuo Line-kaffen.

Forskel på smag

Forskel paa smag

Som nævnt har kaffen fra Vertuo Line og Original Line ikke helt den samme smag og aroma. Generelt har selve smagen af Vertuo Line-kaffen ikke modtaget den store ros, og det gælder især i de europæiske lande.

Smag og behag er dog forskelligt, og eksperterne anbefaler, at man besøger sin nærmeste Nespresso-butik og beder om lov til at smage kaffen fra både Vertuo Line og Original Line-maskinerne, inden man vælger model.

Hvis man dog er irriteret over de små kopper kaffe, som Original Line giver, så kan det være en fordel at vælge en Vertuo Line-model.

Det siger de danske eksperter om den nye Vertuo Line

De danske eksperter fra madmagasinet Gastromand.dk har i en artikel skrevet om den nye Vertuo Line fra Nespresso for at finde ud af, om denne nye variant fungerer.

Gastromand.dk skriver i den sammenhæng, at de nye kapsler først og fremmest føles meget idiotsikre, idet man ikke kan brygge kaffen forkert. Dette er et plus for den nye model, men noget af det, som trækker ned ifølge de danske eksperter, er Vertuo Line-modellens udseende. Det skrives, at modellen ikke er så pæn at kigge på, men til gengæld er det meget let at betjene maskinen – der findes nemlig kun én knap.

Gastromand.dk forklarer også, at denne model vil være fordelagtig for den forbruger, der ønsker kaffe med det samme uden at gøre ret meget selv, så hvis man elsker at nørde med kaffen og tilpasse den, så bør man gå langt uden om denne model.

Vertuo Line-maskinen har en meget hurtig gennemløbningstid, således at man kan få kaffen på under et halvt minut, men eksperterne mener, at det måske går lidt for hurtigt, så det går ud over kvaliteten.

Eksperternes fordele og ulemper ved Vertuo Line

Gastromand.dk opsummerer bedømmelsen af Vertuo Line-maskinen i fordele og ulemper. Fordelene tæller, at maskinen er nem og enkel at betjene, og så er her tale om et kompakt design. Vertuo Line-modellen tilbyder et stort udvalg af forskellige kapsler, hvilket gør den meget alsidig i brug, og så findes der både online-butik og app, som ledsager modellen.

Gastromand.dk nævner også ulemper ved Vertuo Line-maskinen, og de tæller blandt andet, at prisen per kop kaffe er meget dyr sammenlignet med andre typer maskiner – det kan let komme til at koste over fem kroner for en enkelt kop. Herudover er det en ulempe, at det simpelthen ikke er muligt at påvirke kaffen og have indflydelse på brygningen, og så er eksperterne heller ikke helt tilfredse med skummet, som de synes har en svampet konsistens.


The Positive Cup initiativ

The Positive Cup er et initiativ fra Nespresso selv, som handler om at skabe en bæredygtig kop kaffe, der har en positiv indflydelse på verden.

Initiativet omfatter retningslinjer for kaffeindkøb og mål for social velfærd, ligesom det også omfatter regler for indhentning, anvendelse og bortskaffelse af aluminium samt modstandsdygtighed over for klimaændringer.

Nespresso har deres eget kaffeprogram, AAA Sustainable Quality, hvor de deltagende kaffebønder forpligter sig til at anvende en både bæredygtig og miljøvenlig tilgang til kaffeproduktion. I slutningen af 2015 stod kaffebønderne i programmet for 80% af Nespressos samlede kaffeforsyning og målet er naturligvis, at dette tal skal blive 100%.

The Positive Cup initiativ er Nespressos forsøg på at sikre, at du kan drikke din kaffe med god samvittighed. Du kan læse mere om initiativet her.


Genanvend dine Nespresso kaffekapsler

Kaffekapsler gør det utroligt nemt at lave kaffe derhjemme. Ulempen ved kapslerne er dog, at de er energitunge at fremstille og bliver de brændt som affald, så udleder de også drivhusgasser.  I 2014 introducerede Nespresso som de første i Danmark et indsamlingssysten til deres brugte kaffekapsler. Kapslerne er nemlig lavet af aluminium og bør genbruges.

Nespresso har indgået et samarbejde med PostNord, hvor det er muligt at aflevere brugte kaffekapsler til genanvendelse hos postbuddet, i pakkeboksautomater og på posthuset. Derudover, så kan du også aflevere dine brugte kapsler i en af Nespressos butikker. Du modtager automatisk en genanvendelsespose med dine kaffekapsler, når du bestiller dem på nettet, ligesom det også er muligt at hente en i Nespressos butikker.

Ønsker du at aflevere dine kapsler til postbuddet, så skal du samle dine brugte kapsler i en frankeret Nespresso genanvendelsespose, stille posen foran din hoveddør og så vil postbuddet tage den med, næste gang du modtager en ny ordre fra Nespresso. Her er det vigtigt at understrege, at det kun er når du modtager en ny ordre fra Nespresso, at posen vil blive taget med og at det ikke vil ske under en ”normal” postrunde. Vil du ikke vente på, at postbuddet kommer med nye kaffekapsler, så kan du også aflevere en frankeret genanvendelsespose på posthuset eller i en pakkeautomat.

Afleverer du posen på posthuset, så skal du lægge den i øst-buret. Den har allerede etiket på, så du behøver ikke gå til skranken. Afleverer du posen i en pakkeboks, så skal du blot scanne stregkoden på posens etiket og lågen vil åbne, så du kan aflevere posen.

Nespresso genanvendelsesposDu kan læse mere om Nespressos genanvendelse og hvordan det foregår her og du kan gratis bestille en frankeret genanvendelsespose til 100 kapsler her.

Der har i årenes løb været en heftig debat omkring brugen af kapselkaffe, fordi det er så energitungt at udvinde aluminium til kapslerne, fremfor at anvende et andet materiale. Nespresso er siden introduktionen af deres kaffekapsler gentagne gange blevet udpeget som miljø skurk, netop fordi aluminium er så energitungt et materiale. Ifølge Nespresso selv, så er aluminium det bedste materiale til at beskytte smagsaromaer i kaffen mod ilt og sollys, hvorfor de ikke har nogle planer om at producere deres kapsler i et andet materiale.

Kaffekapsler i aluminium har en miljømæssig slagside og det er derfor rigtigt vigtigt, at de bliver genanvendt. Du kan læse mere om hele problematikken her.


Miljøvenlige kaffekapsler

Efter at Nespressos patent på kaffekapsler til deres kaffemaskiner er udløbet, så er der kommet mange nye typer og producenter af kaffekapsler til. Ønsker du at drikke din kapselkaffe uden brug af aluminium, så er det altså muligt at købe miljøvenlige kapsler, som passer til Nespressos maskiner. Nogle kapsler er lavet af plastik og andre er biologisk nedbrydelige, som kan smides i kompostbunken. Kapslerne kan købes i de fleste supermarkeder, hvilket yderligere gør det nemt.

Der har dog været en vis debat omkring alternativerne til de originale kaffekapsler fra Nespresso. Du får ganske rigtig en mere miljøvenlig kaffe, og ofte også en langt billigere kapsel, men ifølge en norsk undersøgelse, så kan det være på bekostning af både kaffens smag og kvalitet – og hvis du er rigtig uheldig, også på bekostning af din kaffemaskine. Dinside.no har foretaget en test af fire forskellige alternativer til de originale kapsler og konklusionen blev, at Nespressos egne kapsler gav den bedste kop kaffe. Du kan læse hele testen her.

En anden ting man bør være opmærksom på er, at der også har været tilfælde, hvor Nespresso maskiner er gået i stykker som følge af brug af uoriginale kaffekapsler. Er skaden sket som følge af de uoriginale kapsler, så kan man risikere, at garantien på maskinen bortfalder.


FAQ

Hvilken nespresso maskine er den bedste at købe?
Hvilken nespresso maskine der er den bedste at købe, det varierer selvfølgelig alt efter, hvad dine personlige behov og præferencer er. Et bud på en fantastik nespresso maskine er dog Nespresso CitiZ & Milk, som er blevet kåret som testvinder i forbrugsguidens test af nespresso maskiner.
Hvordan vælger jeg en nespresso maskine?
Når du skal vælge, hvilken nespresso maskine du gerne vil købe, så skal du blandt andet overveje, hvor mange kopper maskinen kan lave af gange, såvel som hvilken type kaffe maskinen kan lave. Dertil bør du også tænke over, hvilken prisklasse maskinen skal befinde sig i.
Er en nespresso maskine pengene værd?
Ja, en nespresso maskine kan bestemt være pengene værd. Hvis du værdsætter en god kop kaffe, som ikke skal være besværlig at lave, så kan en nespresso maskine være lige noget for dig. Med en nespresso maskine kan du nemt og hurtigt komme til at nyde en god kop kaffe.
Kan jeg bruge andre kapsler i en nespresso maskine?
Da designet på de forskellige brands af kaffekapsler varierer en del, så kan det være svært præcist at sige, om du kan bruge andre kapsler i din nespresso maskine. Dog kan nogle kapsler fra andre brands godt virker i maskinen, hvormed du sagtens kan prøve dig frem.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Aftonbladet.se 🇸🇪

Aftonbladet.se er med 3,5 millioner læsere Sveriges største net-avis. I samarbejde med barista og kafferister Joanna Alm har avisen testet en række kapsel-kaffemaskiner, herunder flere Nespresso modeller. Er du abonnement, kan artiklen og testen læses her.

Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbrugermagasin. Which.co.uk er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerene. Which.co.uk tester løbende forskellige husholdningsprodukter og her er der tale om en test af forskellige Nespresso-maskiner:

Læs mere her for testen af Nespresso Creatista Plus.

Læs mere her for testen af Nespresso Lattissima One.

Læs mere her for testen af Nespresso CitiZ & Milk.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt DeLonghi Gran Lattissima og Nespresso Vertuo Plus.

Du kan læse hele anmeldelsen af DeLonghi Gran Lattissima her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Nespresso Vertuo Plus her.

Læg mærke til at fuld adgang til testene kræver abonnement.

Vlt.se 🇸🇪

Den svenske avis Vlt.se bragte i august 2016 en test med 6 udvalgte kapsel-kaffemaskiner. Artiklen og testen er gratis tilgængelig og nem at gå til, da de testede produkter er opstillet i et skema med fordele og ulemper. Du kan se hele testen her.

Testberichte.de 🇩🇪

Det tyske magasin Testberichte.de har specialiseret sig i at samle forskellige tests og brugeranmeldelser, analysere dem og derefter komprimere resultatet i en samlet point-score, så man kan sammenligne produkterne imellem. Det giver en nem og overskuelig måde hvorpå man kan se, hvordan et produkt klarer sig i forhold til et andet. Du kan se deres vurdering af Nespresso CitiZ & MilkNespresso Prodigio & Milk og Lattissima Pro.

Testberichte.de har ligeledes testet og anmeldt DeLonghi Gran Lattissima, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸

Det engelske magasin Trustedreviews.com har specialiseret sig i test og anmeldelser af elektroniske produkter. De har testet en række kapsel kaffemaskiner, blandt andet Nespresso Lattissima TouchNespresso Prodigio & Milk og Lattissima Pro.

Trustedreviews.com har ligeledes testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har kåret som testvinder. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her eller her.

Trusted Reviews har også testet Nespresso Atelier over en hel uge, og på nær af den lidt dyre pris, så er de rigtig glade for maskinen og har givet den 4 ud af 5 stjerner. 

Anmeldelsen er udgivet den: 21. juli 2021
Du kan se anmeldelsen her

Testsieger.de 🇩🇪

Testsieger.de er et tysk magasin med speciale i indsamling og krydsreferering af testmateriale, hvorefter magasinet generer en karakter, som man kan sammenligne med andre produkter i samme kategori. Testsiger.de beskæftiger sig meget med elektronik- og husholdningsprodukter og har blandt andet bedømt Nespresso Lattissima TouchNespresso Prodigio & Milk og Nespresso Gran Maestria.

Testsieger har også vurderer Nespresso Atelier. De pointerer, at den larmer en del, men ellers er der nærmest kun ros til maskinen. Chikt design, mange og gode kaffevariationer samt en god tilberedningstid. 

Anmeldelsen er udgivet den: 10. juni 2020
Du kan se anmeldelsen her

Chip.de 🇩🇪

Det tyske magasin Chip.de er blandt andet blevet kendt for sine korte og præcise anmeldelser af elektronisk udstyr. Magasinet har testet flere modeller af og et par eksempler på gode anbefalinger fra Chip.de er Nespresso Lattissima Touch og Lattissima Pro.

Altomdata.dk 🇩🇰

Altomdata.dk er et dansk magasin som beskæftiger sig med artikler og anmeldelser af blandt andet elektroniske produkter og software. Magasinet har testet Nespresso Lattissima Touch og hele anmeldelsen kan læses her.

Dinside.no 🇳🇴

Magasinet Dinside.no beskæftiger sig med aktuelt forbrugerstof af enhver art, og har også set nærmere på kapsel-kaffemaskiner, blandt andet modellen Nespresso Prodigio&Milk, der er testet og analyseret i dybden i denne artikel.

Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand.dk er Danmarks største online fællesskab for gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker netop en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste fællesskab for mad og drikke – af og for mænd. En gang imellem foretager Gastromand også tests, hvilket var tilfældet da de testede Nespresso Gran Maestria.

Toptenreviews.com 🇺🇸

Det engelske magasin Toptenreviews.com er endnu et online magasin, der hjælper forbrugerne med at manøvrerer rundt mellem forskellige produkter via anmeldelser og tests. Magasinet har blandt andet testet Nespresso Pixie og du kan læse hele anmeldelsen via dette link.

Techlicious.com 🇺🇸

Magasinet Techlicious.com fokus på gadgets og andre tekniske produkter og magasinet har bragt en artikel om blandt andet Nespresso Lattissima Pro. Du kan selv læse med her.

Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön har også testet kapsel-kaffemaskiner. De har foretaget en omfattende test og sammenligning af hele 53 maskiner. Testen kan tilgås her, men også her kræves der abonnement.

The Independent 🇬🇧

Den britiske avis The Independent har samlet de ti bedste kapsel kaffemaskiner på markedet netop nu, og her indtog Krups Nespresso Prodigio førstepladsen. Testen og testresultatet er baseret på erfaringer fra både eksperter og privatforbrugere. Du kan se hele anmeldelsen her.

The Independent har ligeledes testet og anmeldt DeLonghi Gran Lattissima og Nespresso Essenza Mini C30.

Side3.no 🇳🇴

Side3.no er et norsk online magasin, som har foretaget en grundig test af Nespresso Expert & Milk C85. Du kan læse hele anmeldelsen her.

The Telegraph 🇬🇧

Den britiske avis The Telegraph har foretaget en gennemgang af ti af de bedste kapsel kaffemaskiner på markedet. Du kan læse hele artiklen her.

GadgetReviews.com 🇺🇸

Gadget Review dækker et bredt spekter af anmeldelser og sammenligninger af gadgets og elektroniske produkter. De har blandt andet lavet en grundig sammenligning af nogle af Nespressos kaffemaskiner og fundet det bedste modeller på markedet. Du kan læse hele artiklen her.

T3.com 🇺🇸

T3.com er et af Storbritanniens førende online magasiner inden for gadgets. Magasinet har foretaget en tests af 11 forskellige kapsel kaffemaskiner. Du kan læse hele testen og deres resultater gratis på deres hjemmeside. Bemærk venligst, at artiklen strækker sig over flere sider og at det er nødvendigt at bladre, for at komme til resultaterne for Nespressos modeller.

T3.com har ligeledes testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Businessinsider.com 🇺🇸

Businessinsider.com er en online webside for alt, der vedrører finans, teknologi, medier og industri. Businessinsider.com foretager også tests af forbrugerprodukter af og til, og her er maskinen Nespresso Lattissima One blevet testet og vurderet. Læs mere her.

Latteartguide.com 🇺🇸

Latteartguide.com er en international kaffe-side, som beskæftiger sig med kaffe som kunst- og gourmet-form. Latteartguide.com skriver generelt om kaffe, og her har siden testet modellen Nespresso Creatista Plus. Læs mere her.

Coffeeteaclub.co.uk 🇬🇧

Den britiske kaffeblog Coffeeteaclub.co.uk skriver om alt, hvad der omhandler te og kaffe. De laver et hav af artikler, guides og te- samt kaffeanmeldelser, så det er nemmere at finde de rette produkter til hjemmet. Her har de testet og anmeldt Nespresso Essenza Mini C30, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk tester og anmelder et væld af forskellige forbrugerprodukter inden for kategorier hus og have. I denne omgang har de testet Nespresso Vertuo Plus, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du finder hele anmeldelsen her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧

Det britiske magasin Good Housekeeping Institute beskæftiger sig med guides, inspiration, tips og anmeldelser af forbrugerprodukter inden for kategorierne hjem og have. Her har Good Housekeeping Institute testet forskellige Nespressomaskiner heriblandt DeLonghi Gran Lattissima, Nespresso Essenza Mini D30 og Nespresso Vertuo Plus.

Du kan læse hele anmeldelsen af DeLonghi Gran Lattissima her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Nespresso Essenza Mini D30 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Nespresso Vertuo Plus her.

Techradar.com 🇺🇸

Det amerikanske tech-magasin Techradar.com leverer artikler og guides om elektroniske forbrugerprodukter. Derudover tester og anmelder de mange produkter såsom Nespressomaskiner. Her har de testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har kåret som testvinder i deres store test af forskellige kaffemaskiner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Wirecutter 🇺🇸

Det amerikanske testmagasin Wirecutter tester og anmelder gadgets, elektroniske produkter og meget mere. Her har de lavet en test af de bedste Nespressomaskiner på markedet, hvor Nespresso Essenza Mini D30 er iblandt. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Kaffeenavigator.de 🇩🇪

Hos Kaffeenavigator handler alt om kaffe. De tester og giver grundige vurderinger af bl.a. kaffemaskiner, og efter en detaljerig gennemgang af Nespresso Atelier kan de varmt anbefale maskinen og dens mange funktioner. 

Anmeldelsen er udgivet den: 10. november 2020
Du kan se anmeldelsen her

Amazon.de. 🇩🇪

På Amazon er det brugerne, der giver deres vurdering af produkterne. Over 200 brugere har givet deres mening om Nespresso Atelier, og resultatet er en utrolig positiv vurdering på 4,5 ud af 5 stjerner.

Du kan se anmeldelsen her


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Nespresso Lattissima Touch

✅ Anbefalet af Trustedreviews.com
✅ Topscorer hos tyske Testsieger.de
✅ Anbefalet af tyske Chip.de
✅ Anbefalet af Altomdata.dk

 Nespresso Lattissima Touch

Her er endnu en Nespresso maskine som imponerer i test. Det danske online magasin ”Alt om data” er endda så begejstrede for modellen, at de kalder den for ”kapselkaffens nye konge”. Med denne model får du en yderst veldesignet kaffemaskine, som har integreret en lang række gode funktioner, der sørger for en brugervenlighed i særklasse.

Lav cappuccino med et enkelt tryk

Det som især adskiller denne model fra flere Nespresso modeller er dens fuldt integrerede mælkeskummer.  Det betyder, at ønsker du eksempelvis en cappuccino eller latte macchiato, så kan dette klare med kun et enkelt tryk på en knap. Maskinen sørger selv for at dosere og blande både kaffe og mælk. En smart detalje ved mælkebeholderen er, at den kan tages af og sættes i køleskabet, så du ikke behøver at smide mælken ud. Når beholderen er tom og skal gøres ren, så klares dette nemt ved at sætte den i opvaskemaskinen.

Mælkebeholderen har en kapacitet på 0,35 liter, hvilket er nok til to latte macchiato. Vandtanken på maskinen kan rumme 0,9 liter og autosluk funktion sørger for, at maskinen slukker af sig selv 9 minutter efter brug. Strømforbruget på 1400 Watt og noget under gennemsnittet for kapsel- og kaffemaskiner.

Derfor skal du vælge Nespresso Lattissima Touch

Nespresso Lattisima Touch er især velegnet til dig, som nyder at få mælk i kaffen. Betjeningen er helt enkel, idet der er særskilte knapper til cappuccino, espresso, lungo og latte macchiato. Samtidig er der også mulighed for at justere både kaffe og mælk, så du kan tilpasse brygningen til dine personlige præferencer. I de tilfælde, hvor du brygger en kaffevariant med mælk, har maskinen en indbygget rensefunktion, der sender skoldhed damp gennem alle rør og dele, der har været i kontakt med mælken. Det er både hygiejnisk og gennemtænkt.

Fordele

 • Fuldt integreret mælkeskummer
 • Aftagelig mælkebeholder
 • Automatisk brygning af cappuccino og latte macchiato
 • Indbygget rensefunktion
 • Autosluk
Ulemper

 • Larmer en smule
 • Kan kun lave espresso-størrelse

Her kan du se en lille præsentationsvideo af kaffemaskinen: 

Her kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 


Nespresso Creatista Plus

God vurdering hos kaffe-siden Latteartguide.com
God vurdering hos det store britiske testmagasin Which.co.uk

Nespresso Creatista Plus

Nespresso-maskinen Nespresso Creatista Plus er blevet testet af to forskellige testkilder, som tæller den store kaffe-side Latteartguide.com samt det britiske testmagasin Which.co.uk. Begge testkilder har undersøgt modellen på fastsatte parametre, således at modellen er blevet vurderet ud fra blandt andet dens evne til at brygge kaffe, brugervenlighed, design og funktioner. Nespresso Creatista Plus klarer sig godt i begge tests, og derfor giver både Latteartguide.com og Which.co.uk en god vurdering.

Flot og alsidig model

Nespresso Creatista Plus er en flot og moderne kaffemaskine, der ligner de modeller, man kan finde på kaffebaren. Modellen kommer i en flot grå farve i rustfrit stål og har et industrielt og professionelt skær over sig. Modellen har en kapacitet på 1,5 liter og anvender de velkendte Nespresso-kapsler til at brygge kaffen. Derudover medfølger der også en mælkeskummer med modellen, hvilket gør, at man også kan nyde kaffedrikke med mælk.

Model med mange valg

Nespresso Creatista Plus vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker at kunne variere smagen efter egne behov. Modellen kommer nemlig med 11 temperaturindstillinger til opvarmningen af mælken, og så findes der yderligere en automatisk damprørsteknik, som tillader op til otte forskellige indstillinger angående teksturen.

Man betjener Nespresso Creatista Plus på et digitalt display, som er intuitivt og guider dig igennem valg og muligheder. Her kan man blandt andet også vælge imellem otte forskellige opskrifter på forskellige typer af kaffe, hvis man ønsker inspiration.

Eksperterne: Flot model med mange muligheder

Nespresso Creatista Plus er blandt andet blevet testet af kaffesiden Latteartguide.com, og eksperterne herfra er meget imponerede over modellen. De fremhæver, at her er tale om en virkelig flot og stilfuld Nespresso-maskine, som virkelig vil pynte på køkkenbordet.

Herudover er eksperterne glade for den smarte steamer, som gør, at man kan lave kaffekunst i sin kop og slippe kreativiteten løs, og så bemærkes det også, at her er tale om en model med mange muligheder, idet man kan programmere sin kaffe og skabe nuancer i smag og tekstur på displayet. Latteartguide.com er generelt meget glade for denne model, og den eneste rigtige ulempe hos dem er, at ikke alle Nespresso-kapslerne er lige velsmagende.

Nespresso Creatista Plus er desuden blevet testet af det britiske testmagasin Which.co.uk, som også er meget glade for modellen. Her fremhæves det, at denne model er meget let at sætte op og få til at virke, og så er den intuitiv i brug og dermed let at anvende. Which.co.uk er også imponerede over mulighederne med steameren, men dog synes de, at det begrænser brugen noget, at man kun kan anvende kapsler.

Specifikationer:
🔴 Højde: 40,9 centimeter
🔴 Bredde: 17 centimeter
🔴 Dybde: 30,9 centimeter
🔴 Vægt: 5,2 kilo
🔴 Materiale: Rustfrit stål
🔴 Kapacitet: 1,5 liter
🔴 Kaffetype: Kapsler
🔴 Mælkeskummer: Ja

Udvalgte fordele ved Nespresso Creatista Plus:
Flot model med professionelt udseende
God kapacitet på 1,5 liter
Mælkeskummer medfølger
11 temperaturindstillinger til mælken
Intuitivt og guidende display


Nespresso Essenza Mini D30

✅ Testvinder hos det amerikanske testmagasin Wirecutter 
Anbefalet af det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

Nespresso Essenza Mini D30

Dette har de blandt andet gjort på grund af dens hurtige bryggeproces og fantastiske kaffe. Selvom eksperterne generelt er glade for Nespresso Essenza Mini D30, nævner de et par minusser såsom, at modellen kun kan benyttes med Nespressokapsler.

Kompakt og mægtig Nespressomaskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Nespresso Essenza Mini D30 en god Nespressomaskine, der er i stand til at brygge flere forskellige typer af kaffe.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Good Housekeeping Institute, at modellens ”kaffe smager fantastisk” samt, at den ”arbejder meget hurtigt”. De ser det dog som en ulempe, at den ”kun kan bruges med Nespressokapsler”.

Eksperterne fra Wirecutter fremhæver ydermere, at Nespresso Essenza Mini D30 er ”kompakt og mægtig”. De forklarer, at ”dens enkelhed gør den til den nemmeste Nespressomaskine at bruge og rengøre”.

Kaffe med et tryk på en knap

Med Nespresso Essenza Mini D30 kan man forvandle en kapsel til kaffe ved blot at trykke på en enkelt knap. Det er muligt at vælge mellem mange kapsler fra Nespresso, så man kan lave sin favoritdrik.

Nespressomaskinen tilbyder to programmerbare kopstørrelser, hvor den ene er en espresso på 40 ml., mens den anden er en lungo på 110 ml. Kaffen er klar på blot få sekunder takket være maskinens højtrykspumpe og hurtige opvarmning, der når den optimale temperatur på under 30 sekunder.

Kompakt og energibesparende maskine

Nespresso Essenza Mini D30 er en kompakt maskine, der kan stå fremme på køkkenbordet uden problemer. Vandtanken har en kapacitet på 0,6 liter, og så er maskinen nem at rengøre, da man blot skal sørge for en regelmæssig afkalkning.

Sidst men ikke mindst er Nespresso Essenza Mini D30 en energibesparende model, da den går over i en Eco-tilstand efter tre minutter. Der er ligeledes en autosluk-funktion, så maskinen automatisk slukker, hvis den ikke har været i brug i cirka ni minutter.

Specifikationer:
🔴 Højde: 32,5 centimeter
🔴 Bredde: 11 centimeter
🔴 Dybde: 20,5 centimeter
🔴 Vægt: 2,3 kilo
🔴 Kaffetype: Kapsler
🔴 Mælkeskummer: Nej

Udvalgte fordele ved Nespresso Essenza Mini D30:
Eco-tilstand
Autosluk-funktion
Kompakt maskine
To programmerbare kopstørrelser
Hurtig opvarmning

Her kan du se en video om Nespresso Essenza Mini, der er Nespressos mindste kaffemaskine til dato. Videoen er produceret af Nespresso:


DeLonghi Gran Lattissima

Kåret som “Best Buy” af Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ Anbefalet af den engelske avis The Independent
✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de
✅ 85 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

DeLonghi Gran Lattissima

Alle eksperter er begejstrede for Nespressomaskinen, som de har givet en god anmeldelse. Dette har de blandt andet gjort på grund af maskinens velsmagende kaffe og nemme betjening. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at DeLonghi Gran Lattissima er temmelig dyr.

God investering, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er DeLonghi Gran Lattissima en ”fremragende Nespressomaskine” med et ”attraktivt og pladsbesparende design”. Eksempelvis skriver eksperterne fra The Independent, at ”udover at se godt ud, tilbyder maskinen masser af smagsoplevelser”, hvilket de mener er helt fantastisk.Eksperterne fra Testberichte.de er enige i disse udtalelser og forklarer ydermere, at ”one-touch-funktionen er bemærkelsesværdig”, da man kan ”producere drikkevarer med et enkelt tryk på en knap”.Good Housekeeping Institute har også testet DeLonghi Gran Lattissima, som de mener ”er en god investering for alle, der nyder mælkeagtig kaffe”, selvom den ”er forholdsvis dyr”. De skriver desuden til sidst i deres anmeldelse, at maskinen er ”hurtig, så man ikke skal vente længe på sin morgenkaffe”.

Forskellige kaffeopskrifter med et tryk

Med DeLonghi Gran Lattissima får man en Nespressomaskine, der kan lave ni typer af kaffe ved blot et tryk på de forudindstillede knapper. Man kan herved brygge alt lige fra en espresso til en cappuccino, flat white, latte macchiato eller lignende nemt og hurtigt.

Det er muligt at lave kaffedrikke både med og uden mælk takket være den aftagelige mælkebeholder med en kapacitet på 0,5 liter. Mælkebeholderen kan opbevares i et køleskab, når den ikke er i brug. Vandtanken er ligeledes aftagelig og kan i alt rumme 1,3 liter vand.

Selve opvarmningen er ydermere hurtig, da den klares på omkring 25 sekunder. Samtidigt laver maskinen mælkeskum på 20 sekunder.

Energibesparende Nespressomaskine

DeLonghi Gran Lattissima forbruger ikke meget energi på et år, da den har en energibesparende tilstand. Denne tilstand reducerer energiforbruget efter tre minutters inaktivitet. Nespressomaskinen slukker ydermere helt efter ni minutter, hvor den ikke har været i brug.

Sidst men ikke mindst er DeLonghi Gran Lattissima nem at vedligeholde og rengøre, da maskinen selv foretager en automatisk rensning mellem to tilberedninger for at sikre de mest optimale resultater hver gang.

Specifikationer:
🔴 Højde: 27,6 centimeter
🔴 Bredde: 20,3 centimeter
🔴 Dybde: 36,7 centimeter
🔴 Vægt: 5,2 kilo
🔴 Kaffetype: Kapsler
🔴 Mælkeskummer: Ja

Udvalgte fordele ved DeLonghi Gran Lattissima:
Lavt energiforbrug
Nem at rengøre
Flere kaffeopskrifter
Hurtig opvarmning
Nem betjening

Her kan du se en kort video om DeLonghi Gran Lattissima. Videoen er produceret af Nespresso: 

 


Krups Nespresso Inissia XN1005 – Forkæl dig selv med lækker kaffe på 25 sekunder

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos TechGearLab
✅ God anmeldelse på CoffeeGeekLab
✅ 4,4 ud af 5 stjerner på PriceRunner
✅ 3,5 ud af 5 stjerner på TrustedReviews

Krups Nespresso Inissia XN1005 – Forkæl dig selv med lækker kaffe på 25 sekunder

Derfor anbefaler vi den:

En anmelderrost nespresso-maskine, som blot tager 25 sekunder om at varme op. Det er en lækker let kompakt maskine, som de fleste kan finde plads til på køkkenbordet. Maskinen vil uden tvivl skabe en masse glæde hver eneste dag til alle kaffeelskerne.

Og de fleste burde netop finde plads til denne maskine. En skøn Nespresso-maskine, som er nem at anvende, og som brygger kaffe af god kvalitet. Inissia-maskinen har en forholdsvis begrænset drinksmenu, men dette betyder ikke at den går nedad i kvalitet. Maskinen producerer nemlig kaffe af en nydelig kvalitet. Samtidig kan den prale af den samme maksimale 19-bar tryk, som mange andre maskiner besidder, men der er i meget højere prisklasser. 

Hvis du endnu ikke har en kapselmaskine i dit køkken, er dette et fremragende bud på et førstegangskøb. En bruger skriver bl.a. således på PriceRunner: ”Jeg elsker kaffen. Meget fin lille maskine”.

Om Krups Nespresso Inissia XN1005:

Denne nespresso-maskine er én af de mere simple maskiner på markedet. Dette gør også, at maskinen er supernem at bruge og yderst brugervenlig med dens få knapper. Helt konkret er der blot tale om to enkle knapper – én knap til en lille kop og én knap til den større kop kaffe.

Du kan fremstille espressodrikke med mælk i denne maskine, men du bliver nødt til at gå ud og investere i en separat mælkeskummer.

Et køb, som bestemt er pengene værd. Forkæl dig selv, eller overrask din familie med en skøn gave, som vil blive ved med at give glæde året rundt.

Krups Nespresso Inissia XN1005 vs. markedet:

En kompakt, bærbar og brugervenlig kapselmaskine. Maskinen ligger i den forholdsvis lave prisklasse, men formår alligevel at producere kaffe af høj kvalitet.

Med en vægt på blot 2,4 kg., er den utrolig nem at flytte rundt i køkkenet og rengøre. Desuden er brugervenligheden i top, da du blot skal koncertere dig om to enkle knapper, og så har du en kop lækker kaffe lige ved hånden.

Designmæssigt er den udstyret med en flot rød farve, der vil fungere som et skarpt blinkfang i dit køkken. Designet er meget simpelt, og det er ikke spækket med luksuriøse detaljer.

Fordele

 • Laver god kaffe
 • Er kompakt og stilren
 • Nem at rengøre
 • Opvarmer vandet meget hurtigt
Ulemper

 • Har et relativt højt støjniveau


Specifikationer:
 Vandtankvolumen: 0,7 liter
 Maksimalt driftstryk: 19 bar
 Aftagelig vandtank
 Aftagelig drypbakke
 Automatisk slukning
 Mål: bredde 13 cm, dybde 23 cm, højde 30 cm, vægt 2,4 kg
 Farve: rød 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme