Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Fontana Forni Maestro

Fontana Forni Maestro

()

anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Fontana Forni Maestro er en gasdrevet udendørsovn med fokus på hurtighed og sikkerhed. Ovnens evne til at bage på kun 30 minutter, som er hurtigere end mange af konkurrenterne, vil helt sikkert tiltale mange, der ønsker at spare tid i madlavningen. Ovnens bagekammer er dobbelt så stort, så du kan tilberede flere pizzaer eller retter ad gangen. Det særlige design giver dig mulighed for at lave større retter og sørge for, at alle bliver mætte, også selvom I er mange. Derudover har Maestro bedre isolering, som også hjælper med at give et mere sikkert resultat, mens du undgår problemer under lange tilberedninger.

  • Tyk isolering giver fremragende varmelagring og lavere gasforbrug
  • Stor bageflade til to pizzaer på én gang
  • Førsteklasses design og holdbare materialer bygget til udendørs brug

Dagens priser

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
PizzaNoerderi.dk
På lager
9.999 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Specifikationer

Brændstoftype Gas
Dimensioner 75,2 x 58,6 x 56,5 cm
Materiale Rustfrit stål
Vægt 55 kg
Kogeoverflade 61 x 40,5 x 21 cm (intern)
Bageareal 60 x 40 cm
Termometer check-icon
Maks. temperatur 480°C

Fordele og ulemper

Fordele

  • Varmer op på ca. 30 minutter
  • Jævn varmefordeling for ensartet bagning
  • Robust konstruktion i rustfrit stål
  • Nem temperaturkontrol med indbygget termometer
  • Kan bage to 30 cm pizzaer på én gang

Ulemper

  • Ingen mulighed for hybrid- eller multifuel-brug
  • Tung vægt kan gøre det svært at flytte den

FAQ

.Hvor lang tid tager det for Fontana Forni Maestro at blive varm?
Fontana Forni Maestro er klar til at bage på omkring 30 minutter, hvilket er meget hurtigere end mange andre gasovne på markedet.
Hvad gør Fontana Forni Maestros varmelagring bedre?
Med tykkere isolering end mange af de mest populære pizzaovne er Fontana Forni Maestro lavet til at holde en høj temperatur længere, hvilket giver mere jævne og gode resultater.
Hvor meget mad kan jeg tilberede på én gang med Fontana Forni Maestro?
Fontana Forni Maestro har et bagekammer med plads til 2x så meget som en almindelig pizzaovn, så du kan tilberede flere pizzaer eller retter samtidig. Det gør ovnen god til større sammenkomster, f.eks. når du får gæster.

Anmeldelser og tests af Fontana Forni Maestro

Vores anmeldelse

God pizzaovn med dobbelt pizzakapacitet

Med Fontana Forni Maestro får du en alsidig og holdbar gaspizzaovn i rustfrit stål, der er ideel til hjemmebrug. Her har du mulighed for at bage to pizzaer på 30 cm ad gangen. Ovnen varmer hurtigt op og kan nå en maksimal temperatur på 300 grader, så man kan komme i gang med at bage indenfor de første 30 minutter. Kombinationen af tyk isolering og en indbygget flammefordeler sørger for en jævn varme, samtidig med at den mindsker dit gasforbrug, så der kan bages flere pizzaer over længere tid.

Noget du skal tænke over er, at pizzaovnen kun kører på gas og derfor er ret tung. Det betyder, at den passer bedst til et udendørs område, hvor den kan stå sikkert og fast. Til gengæld gør det også, at ovnen er meget holdbar og ikke kræver meget vedligeholdelse, da de stærke materialer gør det let at få snavs og madrester væk. Selvom der ikke er tale om et indbygget termometer, er der stadig fokus på sikkerhed og kvalitet, så du kan regne med gode resultater uden problemer.

Samlet set er Fontana Forni Maestro et godt valg for dig, der ønsker en ovn, som har en stor kapacitet og giver dig lækre resultater, med en maksimal temperatur på 300 grader og en bagetid på kun 90 sekunder.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse af: Milana Cvijanovic-Kajkut

Baseret på anmeldelser

Fontana Forni Maestro sammenlignet med andre pizzaovne

Se hele tabellen

Læs mere i artiklen