⚡ BLACK NOVEMBER: Vi opdaterer dagligt med de bedste tilbud

⚡ BLACK NOVEMBER: Vi opdaterer dagligt med de bedste tilbud

⚡ BLACK NOVEMBER: Vi opdaterer dagligt med de bedste tilbud

⚡ BLACK NOVEMBER: Vi opdaterer dagligt med de bedste tilbud

⚡ BLACK NOVEMBER: Vi opdaterer dagligt med de bedste tilbud

⚡ BLACK NOVEMBER: Vi opdaterer dagligt med de bedste tilbud

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Gastrotools Gyuto

Gastrotools Gyuto

(4.8)

3259 anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Pris:

(Produktet er udgået) kr.

Gå til bedste pris
Gå til bedste pris
kokkekniv med ultimativ styrke og skarphed

Gastrotools Gyuto er en alsidig kokkekniv med en robust kerne. Denne kniv er ikke begrænset i sine skæreevner, og dens ergonomiske håndtag sikrer komfortabel brug. Vi mener ikke, at den er egnet til begyndere på grund af dens skarphed og styrke. Det vi kan lide ved dette produkt, er dets smukke design, skabt gennem gentagen opvarmning, hamring og afkøling af stålkernen. Dens alsidighed strækker sig til at skære frugter, grøntsager og urter, selvom det at mestre dens balance kan kræve lidt øvelse.

  • Allround kokkekniv med en enorm alsidighed
  • VG10-kerne af stål omgivet af 66 lag rustfrit stål
  • Ergonomisk G10 sammensætning, der sikrer et stærkt greb
Gastrotools Gyuto

Pris:

(Produktet er udgået) kr.

Gå til bedste pris
Gå til bedste pris

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Specifikationer

Klingelængde 21 cm
Vægt 228 g
Stålets hårdhed 60-61 HRC
Bladmateriale Rustfrit stål
Håndtag G-10 komposit
Vægt 228 g
Total længde ?

Fordele og ulemper

Fordele

  • Utrolig skarphed
  • Ligger godt i hånden
  • Elegant design
  • Holdbar og robust

Ulemper

  • Kan være vanskelig for uerfarne brugere

FAQ

Hvad er Gastrotools Gyuto knivens vægt?
Gastrotools Gyuto kniven vejer 228 gram.
Hvilket materiale er Gastrotools Gyuto lavet af?
Gastrotools Gyuto er lavet af materialer af høj kvalitet for holdbarhed og præcision. Bladet er lavet i rustfrit stål, som opvarmes, hamres og køles flere gange under produktionen og er yderligere omgivet af 66 lag rustfrit stål.
Hvilken type materiale er brugt til håndtaget på Gastrotools Gyuto?
Håndtaget på Gastrotools Gyuto er lavet af G-10 kompositmateriale. Materialet er kendt for sin lange holdbarhed og modstand mod både varme og vand.

Anmeldelser og tests af Gastrotools Gyuto

Vores anmeldelse

Godt anmeldt kokkekniv

Gyuto kokkekniven er utrolig skarp og ligger godt i hånden. Det skyldes blandt andet det foldede rustfri stål med 66 lag og G10-grebet, som sikrer dig et sikkert og behageligt greb. Kokkekniven har også et elegant design, samtidig med det er holdbart og robust, hvilket giver kniven en stor værdi. Da kokkekniven ligger til den store side, kan den derfor være lidt svær at håndtere, hvis du ikke har så meget erfaring i et køkken.

Vi tror dog på, hvis det er tilfældet, at du meget hurtigt kan vænne dig til kokkekniven og dermed få stor glæde af den. Samlet set mener vi, hvis du leder efter et redskab, som kan hjælpe dig med at finskære dine ingredienser, så vil Gyuto kokkekniv uden tvivl være et godt og langtidsholdbart valg.

Dragan Miskovic Anmeldelse af: Dragan Miskovic

4.8

Baseret på 3259 anmeldelser

Brugeranmeldelser

Trustpilot er en global anmeldelsesplatform, der giver forbrugere mulighed for at dele deres erfaringer og meninger om virksomheder over hele verden. På baggrund af sidens feedback-system kan du træffe informerede beslutninger baseret på andres erfaringer, samtidig med at virksomhederne kan svare på anmeldelser og forbedre deres service.


Video anmeldelse

Gastrotools Gyuto sammenlignet med andre kokkeknive

Se hele tabellen

Læs mere i artiklen