Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Husqvarna Automower 310 Mark II

Husqvarna Automower 310 Mark II

()

anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Pris:

10.895 kr.

Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
Gå til bedste pris
robotplæneklipper med masser af smarte funktioner

Vi mener, at Husqvarna Automower 310 Mark II er en robotplæneklipper med en unik blanding af bekvemmelighed og effektivitet. Den kan forbindes til din smartphone, hvilket giver dig mulighed for at styre den helt op til 30 meter væk, og med en klippebredde på 22 cm dækker den mere græsplæne på mindre tid end lignende modeller. Vi kan især godt lide, at den klipper plænen systematisk, at den kan klare snævre passager, og at den er forholdsvis stille i drift. Den er desuden modstandsdygtig overfor stort set alle vejrforhold og kan håndtere skråninger med en hældning på op til 40%.

  • Udvidet kontrol med Automower Connect@Home-appen
  • Sensorer til løft og tip
  • Systematisk klippetilstand
I samarbejde med Pricerunner

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Specifikationer

Klippeområde 1000 m²
Skærebredde 22 cm
Klippehøjde (min) 2 cm
Klippehøjde (maks) 5 cm
Maks. hældning 40 %
Støjniveau 58 dB
Driftstid 70 min
Opladningstid 60 min
Vægt 9,4 kg

Fordele og ulemper

Fordele

  • Dækker et stort område
  • Jævn og gennemgående klipning
  • Kan indstilles til forskellige områder
  • Super nem opsætning via Automower Connect-appen
  • Kan vaskes med haveslange

Ulemper

  • Connect Kit til Wi-fi-forbindelse sælges separat
  • Ingen registrering af forhindringer

FAQ

Hvad er det anbefalede klippeområde for Husqvarna Automower 310 Mark II, og hvordan er dens batterilevetid og ydeevne på ujævnt terræn sammenlignet med andre modeller?
Husqvarna Automower 310 Mark II anbefales til et klippeområde på 1000 m². Den roses for sin nemme opsætning, gode kvalitet og evne til at håndtere de fleste typer terræn. Den kræver næsten ingen indblanding fra brugeren og har en batterilevetid på 70 minutter.
Har Husqvarna Automower 310 Mark II en automatisk retur- og opladningsfunktion, og er motoren kraftig nok til at håndtere ujævne haver med stejle skråninger?
Ja, Husqvarna Automower 310 Mark II har en automatisk retur- og opladningsfunktion. Dens motor er kraftig nok til at håndtere ujævne haver med stejle skråninger, da den nemt kan klare skråninger med en hældning på op til 40%.
Har Husqvarna Automower 310 Mark II avancerede sensorer til at navigere gennem snævre passager, og kan den styres via en app?
Ja, Husqvarna Automower 310 Mark II har avancerede sensorer til at navigere gennem snævre passager, da den har systematisk passageklipning, som gør, at den automatisk kan ændre sit klippemønster i snævre områder. Producenten angiver ikke, hvorvidt robotplæneklipperen kan styres via en app.
Baseret på dens pris og anmeldelser fra både forbrugere og eksperter, hvordan præsterer Husqvarna Automower 310 Mark II så i forhold til kvalitet, batterilevetid og smarte funktioner sammenlignet med andre robotplæneklippere på markedet?
Husqvarna Automower 310 Mark II er højt vurderet af både eksperter og forbrugere for sin kvalitet, nemme opsætning og evne til at håndtere forskellige terræner. Den har modtaget høje vurderinger på PriceRunner, BestRobotLawnMower, Google Shopping og Amazon, hvilket indikerer dens overlegne ydeevne sammenlignet med andre robotplæneklippere på markedet, og så skal du gøre minimalt for at den bare kører og holder din græsplene pæn og velholdt.

Anmeldelser og tests af Husqvarna Automower 310 Mark II

Vores anmeldelse

Blandt de bedste plæneklippere med avancerede funktioner

Husqvarna Automower 310 Mark II er spækket med en masse overraskende nyttige smarte funktioner. Mere end bare en gimmick for de teknisk kyndige er der en masse merværdi i den automatiske justering af klippetilstande, hvad enten det er den systematiske mønstertilstand eller punktklipningstilstanden til højt græs. Forskellige profiler til forskellige typer områder samt muligheden for at vælge et sekundært område viser sig alle at være nyttige, når man indstiller maskinen. Faktisk anses den for at være meget hurtig at sætte op, selv til store plæner. De smarte funktioner er også integreret i plæneklipperens mest grundlæggende funktion, som kan identificere smalle passager i haven og anvende et andet klippemønster, der giver en jævn og ren klipning. Endelig er det en robust, vejrbestandig model, der er meget nem at rengøre, da den kan spules med en haveslange uden at bekymre sig om vandskader.

Den forbindes kun med telefonen via Bluetooth, så hvis du vil have en mere langtrækkende mulighed for overvågning og kontrol, skal du investere yderligere i et Connect Kit, som muliggør wi-fi-forbindelse. En anden ting, vi bemærkede, er, at den ikke har nogen forhindringsregistrering. Den vil undgå store genstande på grund af de indbyggede sensorer, men du bør fjerne alt haveudstyr eller legetøj, når den er sat op. På trods af disse ulemper mener vi, at Automower 310 Mark II er en værdig konkurrent blandt robotplæneklippere og bør overvejes seriøst af alle, der er på udkig efter en pålidelig, robust og højteknologisk model.

Aleksandar Cvijanovic Anmeldelse af: Aleksandar Cvijanovic

Baseret på anmeldelser

Brugeranmeldelser

Google Shopping samler produkter og anmeldelser fra forskellige forhandlere, og giver et samlet overblik over produktanmeldelser og brugeroplevelser på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største e-handelsplatform med millioner af varer på tværs af produkter indenfor næsten alle kategorier. Den er især kendt for sine omfattende brugeranmeldelser, som indeholder både stjernebedømmelser og detaljerede kommentarer om produkterne.


Ekspert anmeldelser og tests

Tech Advisor er en velkendt tech-hjemmeside, der grundigt evaluerer gadgets og software gennem eksperttests. Deres upartiske anmeldelser giver værdifuld indsigt og hjælper dig med at træffe informerede beslutninger, så du markant lettere kan finde det helt rigtige produkt til netop dig og dine behov. Husqvarna Automower 310 Mark II er blevet nomineret til Redaktørens valg og har fået 4.5 stjerner på Tech Advisor.


Husqvarna Automower 310 Mark II sammenlignet med andre robotplæneklippere

Se hele tabellen

Læs mere i artiklen