Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Soundliving Wave

Soundliving Wave

()

anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

hovedtelefoner med støjreduktion

Soundliving Wave hovedtelefoner kommer udstyret med aktiv støjreduktion, en funktion vi mener er gavnlig for dig, der ønsker at nyde musik eller opkald uden eksterne støjforstyrrelser. Et enkelt klik aktiverer ANC, som bruger aktive mikrofoner til at modvirke og eliminere uønsket baggrundsstøj. Det vi især godt kan lide ved modellen er dens imponerende batteritid, Hi-Fi niveau lydkvalitet og ergonomiske design. Desuden tilbyder høretelefonerne Bluetooth 5.0-forbindelse for hurtigere dataoverførselshastigheder og udvidet rækkevidde.

  • 40 timers afspilning
  • Hi-Fi lydkvalitet
  • Aktiv støjreduktion

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Specifikationer

Type Over-ear
Mikrofon check-icon
Vægt 197 g
Batteritid 40 timer
Bluetooth version 5.0
Frekvens ?
Vand/støvafvisende ?

Fordele og ulemper

Fordele

  • Hurtig og nem parring til flere enheder
  • Ergonomisk pasform
  • Mini-jack-kabel inkluderet

Ulemper

  • En smule dyr

FAQ

Hvilken type hovedtelefoner er Soundliving Wave?
The Soundliving Wave er over-ear hovedtelefoner, der leverer Hi-Fi niveau lydkvalitet, og fanger hver eneste detalje og nuance i musikken. De har også et ergonomisk design med bløde puder for komfort og justerbar størrelse for en god pasform.
Hvordan er lydkvaliteten af Soundliving Wave?
The Soundliving Wave leverer fremragende lydkvalitet med Hi-Fi-niveau lyd, hvilket sikrer, at hver eneste detalje og nuance i musikken kommer med. Den kraftige bas tilføjer dybde til lyden og skaber en indlevende, koncertlignende oplevelse.
Hvor længe kan batteriet holde på Soundliving Wave?
Soundliving Wave hovedtelefonerne kan prale af en imponerende batteritid, der tillader op til 40 timers høj kvalitets lyd på en enkelt opladning.
Hvad siger bruger- og ekspertanmeldelserne om Soundliving Wave?
Bruger- og ekspertanmeldelser på Trustpilot.com vurderer Soundliving Wave højt, med en score på 4,5/5 stjerner. Brugerne roser specifikt de aktive støjreducerende funktioner i hovedtelefonerne, og bemærker deres effektivitet i at blokere for støj.

Anmeldelser og tests af Soundliving Wave

Vores anmeldelse

Et godt valg til støjende miljøer

SOUNDLIVING WAVE er en oplagt mulighed for dig, der søger nogle trådløse hovedtelefoner, hvor kvaliteten især er i fokus. Med Hi-Fi-lydkvalitet og en justerbar pasform, der er yderst behagelig, kan du ikke bare forvente en fordybende musikoplevelse, men også helt uden distraktioner. Det medfølgende mini-jack-kabel giver dig lidt ekstra fleksibilitet, hvis du ikke altid vil bøvle med Bluetooth. Hovedtelefonerne er måske en smule dyre, men med den super gode lydkvalitet, Active Noise Reduction og det brugervenlige design, mener vi det opvejer for prisen. Alt i alt er der tale om nogle hovedtelefoner, som virkelig kan blive en god investering for dig, som værdsætter lyd i høj kvalitet, uden at skulle blive forstyrret af larm og støj – ligegyldigt hvor du befinder dig.

Baseret på anmeldelser

Soundliving Wave sammenlignet med andre