Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Tefal Snack Collection

Tefal Snack Collection

(4.5)

4871 anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Pris:

517 kr.

Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
Gå til bedste pris
toaster med aftagelige plader

Vi synes, at Tefal Snack Collection er en meget alsidig enhed, der kan mere end blot at riste brød – den kommer nemlig også med en række plader til fremstilling af belgiske vafler og kan udvides med 10 forskellige pladetyper til f.eks. tynde vafler, donuts eller pandekager. Det forbedrer i vores øjne toasternes funktionalitet betydeligt, hvilket potentielt kan spare dig penge og køkkenplads i forhold til at investere i flere separate køkkenapparater.

  • 10 udskiftelige pladesæt
  • Opskriftshæfte medfølger
  • Kompakte, praktiske mål til begrænsede rum
I samarbejde med Pricerunner

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Specifikationer

Effekt 700 W
Dimensioner 29 x 37 x 21 cm
Vægt 4,5 kg
Materiale Stainless steel
Non-stick check-icon
Aftagelige plader check-icon
Justerbart termostat check-icon

Fordele og ulemper

Fordele

  • Jævn ristning
  • Brede kanter som forhindrer indholdet fra at løbe ud
  • Varmepladerne kan fjernes
  • Det er muligt at tilkøbe varmeplader til vafler eller andre snacks

Ulemper

  • Meget lang tid om at varme op
  • Ingen temperaturindstillinger

FAQ

Hvad er effektklassificeringen af Tefal Snack Collection?
Tefal Snack Collections effektvurdering er 700 W.
Hvilke funktioner og egenskaber har Tefal Snack Collection?
Tefal Snack Collection er lavet af rustfrit stål og har en non-stick overflade. Den inkluderer også aftagelige plader og en justerbar termostat for alsidige madlavningsmuligheder.
Hvad er størrelsen på Tefal Snack Collection?
Tefal Snack Collection har dimensionerne 29 x 37 x 21 cm, hvilket gør den kompakt og praktisk til brug i køkkenet. Den vejer 4,5 kg, hvilket sikrer stabilitet under brug.
Hvad siger bruger- og ekspertanmeldelserne om Tefal Snack Collection?
Tefal Snack Collection har modtaget positiv feedback fra både brugere og eksperter. Den var topscorer på Tweak.dk, og vandt tests i de tyske magasiner ETM Testmagazin og Technik Zu Hause. Brugere på Amazon har desuden givet den imponerende 4,6 ud af 5 stjerner.

Anmeldelser og tests af Tefal Snack Collection

Vores anmeldelse

Høj værdi for pengene

Vi synes, at Tefal Snack Collection er et særdeles alsidigt og omkostningseffektivt køkkenapparat. Dens evne til at skifte mellem forskellige plader til toast, vafler og endda bordgrillning gør den til en alt-i-en-løsning, der giver fremragende værdi for pengene. Non-stick-belægningen og pladerne, der tåler opvaskemaskine, forenkler tilberednings- og rengøringsprocessen. Den mangler dog temperaturindstillinger og har en længere opvarmningstid.

På trods af disse mindre ulemper sikrer effekten på 700 W en effektiv tilberedning, når den er opvarmet. De medfølgende opskriftshæfter tilføjer et ekstra lag af værdi og hjælper brugerne med at få mest muligt ud af apparatet. Sammenfattende mener vi, at Tefal Snack Collection er en solid mulighed for dig, der søger et multifunktionelt apparat, der er nemt at vedligeholde, og som giver god værdi.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse af: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.5

Baseret på 4871 anmeldelser

Brugeranmeldelser

Amazon er verdens største e-handelsplatform med millioner af varer på tværs af produkter indenfor næsten alle kategorier. Den er især kendt for sine omfattende brugeranmeldelser, som indeholder både stjernebedømmelser og detaljerede kommentarer om produkterne.


Tefal Snack Collection sammenlignet med andre toastere

Se hele tabellen

Læs mere i artiklen