Philips Lumea Test 2020 – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

0

I denne artikel har vi set nærmere på de bedste hårfjernings-apparater til hjemmebrug fra mærket Philips.

For at kunne finde frem til de bedste produkter har vi set nærmere på forskellige eksperttests af forskellige apparater, hvor eksperterne forklarer hvilke minusser og plusser hver model har.

Her er i alt tale om 4 forskellige hårfjerningsapparater fra Philips Lumea-serien, som er blevet testet af et bredt udvalg af ekspertkilder. Disse kilder inkluderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, testsiden Expertreviews.co.uk, avisen Independent.co.uk, magasinerne Vogue.co.uk og Computerbild.de samt det britiske Good Housekeeping Institute.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Philips Lumea test indeholder:
🔸 Overblik over 4 forskellige Philips Lumea hårfjernings-apparater
🔸 Viden om hvordan hårfjerning via lys virker
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Philips Lumea Test 2020 – Her er de 4 bedste

I nedenstående sektion følger en gennemgang af de 4 bedste modeller fra Philips Lumea serien. Vi har analyseret ekspert tests fra ind og udlandet, og samlet de bedste resultater her på siden. Lige under produktnavnet i de grønne bokse, kan du se hvilke tests de forskellige modeller er blevet bedømt i.


Philips Lumea Prestige

Anbefalet af modemagasinet Vogue
Kåret til bedste model på markedet af testsiden Expertreviews.co.uk
Anbefalet af det store tyske magasin Computerbild.de
Anbefalet af den britiske avis Independent.co.uk

Philips Lumea Prestige

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere

.
Modellen Philips Lumea Prestige er blevet testet af 4 forskellige testkilder, som spænder meget bredt. Her er tale om både modemagasinet Vogue, den britiske testside Expertreviews.co.uk, det tyske teknologi-magasin Computerbild.de og den britiske avis Independent.co.uk.

Eksperterne har her testet modellen på forskellige parametre, hvorefter der er blevet givet en endelig anmeldelse. Philips Lumea Prestige klarer sig rigtig godt i alle testene, og det belønnes med flotte kommentarer og klare anbefalinger.

Model med meget tilbehør

Philips Lumea Prestige er skabt til at give en professionel hårfjerning i hjemmet, og derfor kommer denne model med meget tilbehør – nemlig i forskellige størrelser, så man både kan anvende apparatet til krop, ansigt og specialområder.

Philips Lumea Prestige fungerer via IPL-teknologi (Intenst Pulserende Lys), som er skånsom mod huden men stadig effektiv mod fjernelse af hår.

Modellen er yderligere trådløs, hvilket gør den lettere at håndtere og styre (kan også anvendes med ledning, hvis man vil være sikker på, at der er nok strøm på), og den kan både anvendes til ben, arme, under armene, bikinilinjen, ansigtet og halsen.

Dette apparat er skabt til at fjerne hår på hudtoner, der er lyse til medium – og dermed ikke mørke hudtoner. Modellen er heller ikke designet til at fjerne meget lyse, røde eller grå hår.

Ideel til hårfjerning af flere kropsområder, ifølge eksperterne

Philips Lumea Prestige er blandt andet blevet testet af den britiske testside Expertreviews.co.uk, som er begejstrede for modellen.

Eksperterne herfra forklarer, at denne model er ideel, hvis man ønsker at fjerne hår fra flere kropsområder, idet der medfølger så meget tilbehør. Alt tilbehøret er designet til forskellige dele af kroppen, og så er de yderligere ergonomisk designet, således at de passer til kroppens konturer.

Det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk kommenterer også, at Philips Lumea Prestige er virkelig god, når det kommer til at nå områder af kroppen, som er svært tilgængelige, og så er modellen intelligent nok til selv at kunne vurdere hudtonen for at kunne give det bedste resultat.

Let at håndtere – og uden ledning, ifølge eksperterne

Philips Lumea Prestige er desuden blevet testet af tyske Computerbild.de, som også er meget begejstrede for modellen. De tyske eksperter fremhæver, at dette hårfjernings-apparat er meget effektivt, når det kommer til hårfjerning, og så er den rigtig let at håndtere.

Det nævnes også som et klart plus, at denne model kan fungere uden ledning, hvilket gør håndteringen endnu lettere. Dog synes eksperterne, at modellen kommer med en noget høj pris.

Philips Lumea Prestige er også blevet testet af den britiske avis Independent.co.uk, og de er i vid udstrækning enige med de øvrige eksperter. De kommenterer dog yderligere, at man ikke kan komme galt afsted med modellen, for den kan selv finde ud af, om ens hudtone er for mørk – eller om hårene er for lyse. I så fald kan den ikke tages i brug.

Du kan her se en video fra Philips, hvor de viser hvordan man anvender Prestige modellen:

https://www.youtube.com/watch?v=M8idHBhT5bg


Du kan her se den kendte Youtuber, Stephanie Baileys anmeldelse af Lumea Prestige:

https://www.youtube.com/watch?v=uceZbmG_MBs


Specifikationer ved Philips Lumea Prestige:
🔴 Type: Hårfjernings-apparat
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Uden (trådløs)
🔴 Kan anvendes på: Ansigt, ben, arme, under armene, bikinilinje
🔴 Bredde: 26,5 centimeter
🔴 Dybde: 12 centimeter
🔴 Vægt: 1 kilo

Fordele ved Philips Lumea Prestige:
🔵 Model med meget tilbehør
🔵 Kan anvendes på både ansigt, hals, arme, ben, under arme og i bikinilinjen
🔵 Kan anvendes med og uden ledning
🔵 Model med sensorer
🔵 Bedst til lyse hudtoner og mørkere hår

Her kan en video hvor Philips forklarer nærmere om Philips Lumea teknologien:

https://www.youtube.com/watch?v=gjSox1shrv4

Philips Lumea Advanced

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Philips Lumea Advanced

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.699,00 Kr. 0,00 Kr. 1.699,00 Kr. Læs mere
3.529,00 Kr. 0,00 Kr. 3.529,00 Kr. Læs mere

.
Modellen Philips Lumea Advanced har været inkluderet i en større test af flere forskellige hårfjernings-apparater udført af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Her er alle modellerne blevet testet på forskellige parametre såsom hårfjerningsevner, brugervenlighed og design, som danner grundlaget for en endelig score.

Philips Lumea Advanced klarer sig virkelig godt i den svenske test, og det belønnes med en placering som testvinder.

Professionel IPL-teknologi

Philips Lumea Advanced er skabt i overensstemmelse med de teknologier, som anvendes af professionelle skønhedseksperter. Denne kaldes IPL-teknologien (Intenst Pulserende Lys), der fjerner uønsket hårvækst via lys, og denne teknologi er både skånsom mod huden og effektiv omkring hårfjerning.

Denne model er skabt af Philips i samarbejde med hudspecialister for at kunne forbedre hårfjerningssystemet og gøre det sikkert til hjemmebrug.

Fjerner håret gradvist

Philips Lumea Advanced skal anvendes regelmæssigt, og ved regelmæssigt brug bliver mængden af den uønskede hårvækst reduceret gradvist, og de tilbageværende hår bliver blødere.

Allerede efter omkring 4 behandlinger med 2 ugers mellemrum kan der ses tydelige resultater. Hvor ofte, man skal anvende modellen, afhænger af ens individuelle hårvækst. Apparatet har desuden den fordel, at det kan anvendes på mange områder af kroppen, og det inkluderer både ansigt, ben, arme, under armene, maven og bikinilinjen – det vil sige stort set over hele kroppen.

Philips Lumea Advanced arbejder med mere end 250.000 lysimpulser, hvilket vil sige, at hårfjerningen går hurtigt – for eksempel tager det kun 15 minutter at behandle underbenene.

Bedst til mørke hår

Ligesom med de fleste andre hårfjernings-apparater til hjemmebrug, så er Philips Lumea Advanced bedst og mest effektiv mod hårvækst, der ligger i de mørkeblonde, brune og sorte nuancer.

Lysbaseret hårfjerning er nemlig ikke velegnet til hverken lysblondt, rødt eller gråt hår, og det skal også nævnes, at Philips Lumea Advanced er skabt til de lysere hudtoner og ikke er velegnet til de mørkere.

Modellen kommer med en hudfarve-sensor, og hvis den registrerer, at huden er for mørk, så ophører den med at arbejde.

Der medfølger desuden et specialværktøj til hårfjerning i bikinilinjen, hvor hårene kan være kraftigere end på for eksempel benene, og så er ledningen gjort ekstra lang for lettere håndtering.

Du kan her se en Philips præsentations video af Lumea Advanced. Videoen findes kun med portugisisk tekst:

https://www.youtube.com/watch?v=8DU7a6AhSD4


Specifikationer ved Philips Lumea Advanced:
🔴 Type: Hårfjernings-apparat
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Med ledning
🔴 Kan anvendes på: Ansigt, ben, mave, arme, under armene, bikinilinje
🔴 Vægt: 0,4 kilo

Fordele ved Philips Lumea Advanced:
🔵 Effektiv model med IPL-teknologi
🔵 Skabt i samarbejde med hudspecialister
🔵 Hurtig fjernelse af hår
🔵 Med sensorer
🔵 Ekstra lang ledning for bedre komfort


Philips Lumea Essential

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Philips Lumea Essential

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.435,00 Kr. 0,00 Kr. 1.435,00 Kr. Læs mere
2.042,39 Kr. 0,00 Kr. 2.042,39 Kr. Læs mere

.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget en test af flere forskellige hårfjernings-apparater, hvor modellen Philips Lumea Essential er inkluderet. Her er de medtagne modeller alle blevet testet ud fra de samme parametre, hvorefter de er blevet vurderet og anmeldt.

Philips Lumea Essential klarer sig rigtig fint i denne test, og de svenske eksperter udnævner derfor denne model til topscorer.

IPL-teknologi med 200.000 lysimpulser

Philips Lumea Essential er skabt til hurtigt og effektivt at fjerne uønsket hårvækst på kroppen samtidig med, at det gøres skånsomt mod huden. Modellen arbejder derfor ud fra den unikke IPL-teknologi med mere end 200.000 lysimpulser.

Dette system gør, at hårene på kroppen bliver både blødere og forsvinder gradvist, og derfor får man det bedste resultat, hvis man anvender modellen regelmæssigt – for eksempel hver 14. dag. Her er også tale om en hurtig model, for man behøver kun en behandling af underbenene på 10 minutter.

Til hele kroppen

Philips Lumea Essential vil være et godt valg, hvis man ønsker at komme hårvækst til livs på flere områder af kroppen.

Dette hårfjernings-apparat er nemlig designet til at fungere både i ansigtet (for eksempel på området ved overlæben eller bakkenbarterne), ben, arme og mave, men også mere sensitive steder som bikinilinjen og under armene.

Philips Lumea Essential kommer dertil med 5 forskellige energi-indstillinger, således at behandlingen bliver så effektiv som muligt, og så længe man anvender modellen korrekt, så er den helt sikker at bruge.

Med sensorer

Philips Lumea Essential kommer med den unikke Skin Tone Sensor, der selv kan registrere den individuelle hudfarve – dette er en vigtig sikkerhedsindstilling, som gør, at behandlingen bliver helt sikker. Ved begyndelsen af hver session måler modellen ens hudtone, og dette gøres, idet hårfjerningen via lysimpulser ikke virker på meget mørk hud.

Er hudtonen for mørk, så kan modellen ikke anvendes. Philips Lumea Essential er dermed mest velegnet til personer med de lysere hudtoner.

Også farven på den uønskede hårvækst spiller ind, når man anvender hårfjerning via lys, for her er modellen mest effektiv mod mørkeblonde, brune eller sorte hår, mens den ikke vil kunne behandle meget lyse, hvide eller grå hår.

Du kan her se Philips præsentation af Lumea Essential. Videoen findes desværre kun med spansk tekst:

https://www.youtube.com/watch?v=AqEXdosXs08


Specifikationer ved Philips Lumea Essential:
🔴 Type: Hårfjernings-apparat
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Ledning
🔴 Kan anvendes på: Ansigt, ben, mave, arme, under armene, bikinilinje
🔴 Vægt: 0,6 kilo

Fordele ved Philips Lumea Essential:
🔵 Effektiv og skånsom
🔵 Kan anvendes til stort set hele kroppen
🔵 Hurtig behandling
🔵 Model med Skin Tone Sensor
🔵 Med 5 forskellige indstillinger


Philips Lumea Precision

80 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Philips Lumea Precision

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere

.
Modellen Philips Lumea Precision er blevet testet af de britiske eksperter fra Good Housekeeping Institute. Eksperterne herfra specialiserer sig i alt til hus, have og hjem, og herunder findes også tests af forskellige forbrugerprodukter til hjemmet.

Philips Lumea Precision er blevet testet i en solo-test, hvor kun denne ene model har været i fokus, og eksperterne er så begejstrede for modellen, at den modtager 80 point ud af 100 mulige.

Til hele kroppen

Philips Lumea Precision er skabt i samarbejde med hudeksperter for at kunne give den mest effektive og skånsomme hårfjerning til hjemmebrug.

Modellen fungerer via den unikke IPL-teknologi, hvor lysimpulser gradvist blødgør og fjerner uønsket hårvækst. Denne model kan anvendes til både ansigt, arme, ben, under armene og i bikinilinjen, og den er skabt til at være mild nok til selv meget følsomme områder på kroppen.

Modellen arbejder via Slide and Flash-teknologien, der tillader glidende bevægelser, som gør hårfjerningen både hurtigere og mere komfortabel.

Model med hudfarvesensor

Philips Lumea Precision kommer med en smart hudfarve-sensor, der automatisk registrerer farven på den individuelle hud. Hårfjerning via lys kan nemlig kun foregå på de lysere hudtoner, og derfor vil modellen kunne registrere, hvis huden er for mørk.

Herudover er Philips Lumea Precision en ledningsfri model, hvilket vil gøre arbejdet meget lettere og håndteringen mindre besværlig, og for at være så effektiv som muligt arbejder denne model med mere end 140.000 lysimpulser.

Der findes yderligere 5 lysenergi-indstillinger på modellen, så man kan få den behandling, der passer bedst til ens behov.

Let at anvende, ifølge eksperterne

Philips Lumea Precision er blevet testet og anmeldt af det britiske Good Housekeeping Institute, hvor modellen får en meget høj score på 80 point ud af 100 mulige. Dette gives, idet eksperterne forklarer, at dette apparat er meget let at anvende, og efter brugen oplever man stort set intet ubehag på huden.

Eftersom her er tale om en trådløs model, så er det ifølge eksperterne meget let at kunne nå selv svært tilgængelige steder på kroppen, og generelt er denne model også hurtig og effektiv i brug, idet den kan dække store områder på kort tid.

Eksperterne forklarer desuden, at efter behandlingen med Philips Lumea Precision, så vokser hårene markant langsommere ud, og de hår, der kommer frem igen, er meget finere end før.

Det store britiske magasin, Good Housekeeping Institute nævner dog også er par minusser ved denne model, og de går blandt andet på, at Philips Lumea Precision er lidt uhåndterbar, og så er designet tilmed lidt klodset.

Desuden er det en irritationsfaktor, at man ikke kan anvende modellen, mens den lader op.

Specifikationer ved Philips Lumea Precision:
🔴 Type: Hårfjernings-apparat
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Uden ledning (trådløs)
🔴 Kan anvendes på: Ansigt, ben, arme, under armene, bikinilinje
🔴 Vægt: 1,1 kilo

Fordele ved Philips Lumea Precision:
🔵 Model med IPL-teknologi
🔵 Til både ansigt, under armene, bikinilinjen, arme og ben
🔵 Slide and Flash-teknologi
🔵 Med hudfarvesensor
🔵 5 forskellige indstillinger


Hvordan fungerer hårfjerning med IPL-teknologi

Hvordan fungerer haarfjerning med IPL-teknologiHårfjerning er en del af manges hverdag – både mænd og kvinder – og det kan være en langsom og smertefuld opgave. Der findes mange måder, hvorpå man kan få fjernet uønsket hårvækst, og IPL-teknologien er en af disse.

Baseret på ekspertviden fra Telegraph.co.uk og Fashionmumblr.com guider vi her til, hvordan denne teknologi egentlig virker.

IPL – Intense Pulsed Light

IPL står for Intense Pulsed Light (eller på dansk Intenst Pulserende Lys) og er egentlig ikke en ny opfindelse, for professionelle har fjernet hår via lysimpulser i mange år. Men teknologien er blevet raffineret, så denne lys-hårfjerningsteknologi nu også kan finde sted i hjemmet ved eget brug.

IPL klassificeres ved at være en form for lysterapi, som anvendes til flere typer af dermatologiske opgaver, heriblandt hårfjerning.

IPL og laser-teknologi

Laser er en anden måde, hvorpå man kan fjerne uønsket hårvækst, men laser-teknologi og IPL-teknologi er ikke det samme. Forskellen mellem IPL og laser-teknologi er, at IPL anvender langt flere bølgelængder i huden, end laser-teknologi gør.

Laser-behandlinger anvender ofte kun en specifik bølgelængde afhængig af typen af behandling, mens IPL dermed anvender flere. IPL fungerer også lidt som en lommelygte, der sender meget mere lys ud, og som dermed er meget mere målrettet end laser.

IPL fungerer ved at fokusere på pigmentet i hårene og absorbere det, hvorved der dannes varme, som dræber de celler, der danner nye hår.

Hårene skal dog være levende så at sige, før behandlingen kan hjælpe, og det kan ses, hvis der findes en form for beskyttelseslag uden på hårsækken. Hår uden dette lag er døde hår, og dem virker IPL ikke på. Det er blandt andet derfor, at man kan risikere at skulle have op til omkring 12 behandlinger, før alle hårene kan forsvinde.

Nogle eksperter argumenterer derfor, at hårfjerning via IPL er langt mere ineffektivt end for eksempel hårfjerning via laser, og flere eksperter formaner også om, at hårfjerning via IPL kan være ubehageligt og endda smertefuldt.

Kan kun anvendes på lys hud  

Kan kun anvendes paa lys hudIPL har desuden den ulempe, at denne form for hårfjerning kun kan ske på lys hud samt mørke hår, og det skyldes pigmenteringen. Hvis man har mørk hud, så kan man komme ud for, at hårfjernings-apparaterne ikke virker, og man vil derfor ikke kunne behandle sine uønskede hår med IPL.

Det samme gælder angående farve på hårene – IPL kan nemlig ikke fungere på meget lyse hår eller hår, der er hvide eller grå. Hår, der er i nuancerne mørkeblonde til sorte, vil IPL derimod godt kunne behandle.

Eksperterne forklarer, at heller ikke laser-behandlinger angående hårfjerning er uden begrænsninger. For det første kan en laserbehandling udført af en professionel være noget dyr, og ligesom IPL-teknologien så er den også en smule begrænset – det er nemlig heller ikke alle hudtoner, som kan få fjernet hårene via laser. Det gælder de helt mørke hudtoner, men til forskel fra IPL så vil hudtoner, der er medium til mørke, godt kunne få fjernet hår via laser.

Ligesom IPL så kan laser dog heller ikke fjerne hverken meget lyse, hvide eller grå hår.

Bland ikke solbadning og hårfjerning

Eksperterne forklarer herudover, at man ikke bør få foretaget hårfjerning, hvis man har fået gjort sin kulør mørkere via solbadning eller solarium. Dette gælder både laser og IPL.

Eksperterne anbefaler, at man venter 4 uger, efter huden har været udsat for solen, før man får fjernet håret via apparatet. Dette anbefales, da både laser og IPL kan reagere med pigmentet i huden og danne arvæv i stedet.

Hvis man er gravid eller ammer, så bør man også holde sig fra denne type af hårfjerning.

Sådan forbereder du dig på hårfjerning

Hvis man anskaffer sig et hårfjernings-apparat, så bør man ifølge eksperterne ikke bare gå i gang med det samme. Man bør teste de forskellige områder af kroppen først, før man for alvor går i gang, således at man kan se, om man reagerer negativt på behandlingen.

Eksperterne forklarer hertil, at man sagtens kan barbere sig, blege eller trimme hårvækst før og imellem behandlingerne, men man bør undgå voks og plukning af hår.

Hvor mange behandlinger skal der til? 

Hvor mange behandlinger skal der tilUønsket hårvækst går ikke væk, første gang man anvender sit hårfjernings-apparat. Det tager noget tid, før hårene bliver blødgjort og forsvinder, så man kan godt regne med mellem 6 og 12 behandlinger, og disse skal foretages med regelmæssige mellemrum.

Antallet af behandlinger er dog meget individuelt og afhænger af mange forskellige faktorer som blandt andet kropsområder, hormonvækst, livsstil og indtag af medicin.

Hvor lang tid tager en behandling?

De forskellige områder af kroppen tager forskellig tid, men hvis man skal dække hele kroppen, kan man godt regne med, at det tager op til halvanden time.

Professionel klinik eller apparat til hjemmebrug?

Eksperterne forklarer, at man altid vil få det bedste resultat hos en professionel klinik, der ved, hvad de gør og har erfaring med hårfjerning via enten laser eller IPL.

Dog er der ikke noget i vejen for at anskaffe sig et hårfjernings-apparat til hjemmet, selv om man kan opleve, at brugen kan føles mangelfuld. Eksperterne mener dog, at et hårfjernings-apparat til hjemmebrug vil være et godt supplement – for eksempel til vedligeholdelse af hårfjerningen efter et besøg på den professionelle klinik.

Er det farligt?  

Det kan virke skræmmende, at et apparat kan lyse på huden, og derefter ændres hårstrukturen, og man kan således bekymre sig om, om det kan være farligt at anvende et hårfjernings-apparat til hjemmebrug.

En akademisk undersøgelse fra NCBI omkring brug af laserteknologi til behandling af kroppen beskæftiger sig netop med dette, for at finde ud af om både laser-teknologi og IPL-teknologi kan være skadeligt for kroppen.

Baseret på mere end 25 års research og forskning konkluderer eksperterne herfra dog, at hverken laser eller IPL tyder på at være skadeligt. Der var spekulationer om, hvorvidt de 2 typer af behandling kunne forårsage hudkræft, men forskningen viser ingen sammenhænge mellem dette.

Eksperterne nævner, at ikke alle former for langtids-konsekvenser ved brug af laser eller IPL er blevet undersøgt endnu, men intet tyder på, at det skulle være farligt at anvende dem.

Læs dog altid brugsanvisningen og følg fabrikantens instrukser for det bedste og mest sikre resultat.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Philips Lumea modeller har fået de bedste bedømmelser i test?

Philips Lumea Prestige og Philips Lumea Advanced

🤓 Hvordan er Philips Lumea modellerne blevet testet?

Philips Lumea modellerne er primært blevet vurderet ud fra deres funktionalitet, her under hvor effektiv behandlingen er, og hvor brugervenlige produkterne er. Derudover er de også blevet bedømt på deres miljøvenlighed og pris.

🤔 Er det farligt?

At man ved hjælp af en maskine selv kan lyse på huden og derved ændre sin hårstruktur, kan umildbart godt lyde lidt farligt. Netop dette har et hold forskere fra University of Wales Trinity Saint David i Storbritannien studeret, og baseret på mere end 25 år research og forskning, har eksperterne kunne konkludere, at de ikke kan finde nogle skadelige elementer ved dette. Ydermere har forskerne heller ikke fundet nogen former for sammenhæng mellem brug af ILP, laser-teknologi og hudkræft.


Anvendte kilder samt links til denne Philips Lumea Test

Computerbild.de 🇩🇪
Computerbild.de er et tysk teknologimagasin, der ud over fokusset på computerverdenen også skriver om andre teknologiske produkter og trends. Derfor har magasinet her testet hårfjernings-apparatet Philips Lumea Prestige og givet deres vurdering af modellen. Du kan læse testen i sin helhed her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkken- og skønhedsprodukter. Her har Expertreviews.co.uk derfor testet modellen Philips Lumea Prestige. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.


Goodhousekeeping.com 🇬🇧
Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra blandt andet funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har eksperterne testet modellen Philips Lumea Precision. Hele testen kan læses her.


Independent.co.uk 🇬🇧
The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. The Independent har her testet forskellige hårfjernings-apparater, inklusiv modellen Philips Lumea Prestige. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige hårfjernings-apparater.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


Vogue 🇺🇸
Vogue er et anerkendt, internationalt modemagasin, der ud over mode også skriver om trends, skønhed, sundhed, kultur med mere. Vogue tester også forskellige produkter, og her er der tale om en artikel om hårfjernings-apparater til brug i hjemmet. Denne artikel indeholder også en test af modellen Philips Lumea Prestige. Du kan læse hele artiklen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse