Philips Lumea guide: De bedste Philips laser hårfjernere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

I denne artikel har vi set nærmere på de bedste hårfjernings-apparater til hjemmebrug fra mærket Philips.

I gennemsnit bruger en kvinde omkring 1500 timer af sit liv på at barbere ben, vurderer beauty-ekspert Helle Wedderkopp. Hun mener det er derfor laser hårfjerning, fx. en Philips Lumea, er blevet så populært.

For at kunne finde frem til de bedste produkter har vi set nærmere på forskellige eksperttests af forskellige apparater, hvor eksperterne forklarer hvilke minusser og plusser hver model har.

Her er i alt tale om 4 forskellige hårfjerningsapparater fra Philips Lumea-serien, som er blevet testet af et bredt udvalg af ekspertkilder. Disse kilder inkluderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, testsiden Expertreviews.co.uk, avisen Independent.co.uk, magasinerne Vogue.co.uk og Computerbild.de samt det britiske Good Housekeeping Institute.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

 

Se vores store IPL hårfjerner test-oversigt her 


Philips Lumea Advanced BRI92300 – Stor behandlingsoverflade på 4cm2

Forbrugsguidens Anbefaling

 • 4.5/5 og anbefalet på philips.dk
 • 4.5/5 hos power.dk
 • 4.5/5 hos elgiganten.dk
 • 4.5/5 hos whiteaway.com
  Philips Lumea Advanced BRI92300

Philips Lumea Advanced BRI92300 er en favorit blandt mange af brugerne. Philips.dk anbefaler produktet. Her scorer hårfjerningsapparatet samlet set 4.5 ud af 5 stjerner fra brugerne. En bruger giver produktet 5 stjerner med ordene ”Efter blot to dage er mange af hårene røget af. Jeg var skeptisk inden købet, men er allerede super super glad for den”. Mange brugere har altså allerede afprøvet hårfjerneren og er glade for resultatet.  

Fjerner skånsomt hår på kroppen
Hårfjerning er i mange tilfælde forbundet med smerte, men med Philips Lumea Advanced kan du smertefrit fjerne hårene på kroppen med IPL-teknologi. Det vil altså sige, at kroppen bliver behandlet med lys, som går ind og ødelægger hårsækkene. På den måde får du professionel behandling, som du nemt selv kan klare i hjemmet. Efter 3 behandlinger vil IPL-teknologien allerede mindske din hårvækst med 85%. Du mærker altså hurtigt en forskel efter bare få behandlinger. 

Philips Lumea Advanced fjerner nænsomt og sikkert håret på hele kroppen. Du kan altså bruge den til at fjerne hår på benene, under armene, ved bikinilinjen og i ansigtet. Apparatet behandler 4 cm2 ad gangen, og du kan derfor hurtigt behandle store dele af kroppen. Når du trykker på knappen, kan du efter få minutter få en flot og glat hud. 

Philips Lumea Advanced BRI92300 vs. markedet
Dette hårfjerningsapparat fra Philips er et af de dyreste i oversigten. Der er dog mange brugere, der mener, at hårfjerneren er alle pengene værd. På power.dk har hårfjerneren fået 4.5 stjerner ud af 5. Størstedelen af brugerne er altså enige om, at produktet er anbefalelsesværdigt.

Hårfjerningsapparatet kan både tilpasse behandlingen til din hudtype, og samtidig kan den bruges til at fjerne hår over hele kroppen. Hvis du leder efter et godt hårfjerningsapparat, der både kan fjerne hår under armene, i ansigtet og ved bikinilinjen, så er denne hårfjerner fra Philips et godt bud.   

Fordele

 • Pen trimmer og øjebrynkam medfølger
 • Stor behandlingsoverflade på 4 cm2
 • IPL-teknologi fjerner skånsomt håret
 • Specielt ansigtstilbehør
 • Skin Tone sensor
Ulemper

 • Har ingen medfølgende del til behandling af armhulen.

Specifikationer ved Philips Lumea Advanced BRI92300
🔴 Type: hårfjerningsapparat 
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Med ledning
🔴 Kan anvendes på: ansigt, ben, underarme, bikinilinjen
🔴 Vægt: 813 g. 


Comforth Scandinavia – dansk design med god tilfredshedsgaranti

Godt alternativ: Høj værdi for pengene

 • Bedst i test på tripii.dk
 • 4,9/5 stjerner på Comforth.dk

Comforth IPL

Vi anbefaler Comforth Scandinavia til dig, der sætter pris på et dansk designet produkt i høj kvalitet. Det klarer sig nemlig godt både i test og hjemme hos forbrugerne, hvilket de positive anmeldelser vidner om. Da Comforth Scandinavia er et både skånsomt og effektivt produkt, vil du hurtigt kunne se resultater på hele kroppen.

 • 90 dages tilfredshedsgaranti
 • Beskyttelsesbriller medfølger
 • 100% sikker teknologi

Det skal du vide, før du køber Comforth Scandinavia

5 styrkeniveauer
Comforth Scandinavia, kan tilpasses din specifikke hudtype, da den kan indstilles til 5 forskellige styrker, hvilket tilsvarer hvad mange af de konkurrerende modeller kan. Med til Comforth hårfjerneren medfølger også en dansksproget manual, som guider dig til, hvilket niveau du bør bruge, for at opnå det bedste resultat. 

100% sikker og certificeret teknologi
Teknologien i Comforth Scandinavia er ikke noget nyt, da den har været fremme i mange år. Det nye er dog, at du kan bruge det sikkert derhjemme, hvilket Comforth Scandinavia er et rigtig godt eksempel på. Teknologien er nemlig udviklet i samarbejde med hudlæger, og Comforth Scandinavia er både FDA, CE, ROHS og FCC certificeret. 

Hvad siger forbrugere og eksperter om Comforth Scandinavia?

Der er en overvejende enighed blandt forbrugere og eksperter om, at hårfjerneren fra Comforth Scandinavia er både nem at bruge og effektiv. En ekspert fremhæver at du, med hårfjerneren, får meget for pengene, og at de 5 styrkeniveauer er absolut tilstrækkeligt. Flere forbrugerne pointerer at de oplever en hurtig og synlig effekt.

Af de grunde ser vi Comforth Scandinavia IPL hårfjerneren som et godt alternativ til Philips Lumea, hvor du får høj værdi for pengene.

Fordele

 • Kan bruges på hele kroppen
 • Forventet levetid minimum 10 år
 • Der gives 90 dages tilfredshedsgaranti
 • Beskyttelsesbriller medfølger
Ulemper

 • Virker ikke på de mørkeste hudtoner eller helt lyse hår

Forbrugsguidens vurdering

Vi synes, Comforth IPL Permanent hårfjerner er et godt alternativ til Philips Lumea serien, da den fjerner hår med den samme sikre teknologi. Vi anbefaler den særligt til dig, der sætter pris på dansk design og ikke behøver have det dyreste redskab til hårfjerning. Sammenlignet med de mange modeller fra Philips, vurderer vi, at du får et produkt i god kvalitet og med god effekt for pengene. Den medfølgende manual på dansk, gør det desuden nemmere at indstille og bruge produktet bedst muligt, hvilket vi kun ser som en fordel. 

Udvalgte specifikationer
Indstillinger: Auto eller manuel blitz
Styrkeniveauer: 5 styk
Opladning via strømkabel
Kan levere op til 600.000 blitz
Der medfølger: Strømkabel, beskyttelsesbriller og dansk manual


Philips Lumea Advanced – laser hårfjerner med lang ledning

Bedste laser hårfjerning til prisen

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Philips Lumea Advanced

.Modellen Philips Lumea Advanced har været inkluderet i en større test af flere forskellige hårfjernings-apparater udført af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Her er alle modellerne blevet testet på forskellige parametre såsom hårfjerningsevner, brugervenlighed og design, som danner grundlaget for en endelig score. Philips Lumea Advanced klarer sig virkelig godt i den svenske test, og det belønnes med en placering som testvinder.

Professionel IPL-teknologi
Philips Lumea Advanced er skabt i overensstemmelse med de teknologier, som anvendes af professionelle skønhedseksperter. Denne kaldes IPL-teknologien (Intenst Pulserende Lys), der fjerner uønsket hårvækst via lys, og denne teknologi er både skånsom mod huden og effektiv omkring hårfjerning.

Denne model er skabt af Philips i samarbejde med hudspecialister for at kunne forbedre hårfjerningssystemet og gøre det sikkert til hjemmebrug.

Fjerner håret gradvist
Philips Lumea Advanced skal anvendes regelmæssigt, og ved regelmæssigt brug bliver mængden af den uønskede hårvækst reduceret gradvist, og de tilbageværende hår bliver blødere. Allerede efter omkring 4 behandlinger med 2 ugers mellemrum kan der ses tydelige resultater. Hvor ofte, man skal anvende modellen, afhænger af ens individuelle hårvækst. Apparatet har desuden den fordel, at det kan anvendes på mange områder af kroppen, og det inkluderer både ansigt, ben, arme, under armene, maven og bikinilinjen – det vil sige stort set over hele kroppen. Philips Lumea Advanced arbejder med mere end 250.000 lysimpulser, hvilket vil sige, at hårfjerningen går hurtigt – for eksempel tager det kun 15 minutter at behandle underbenene.

Bedst til mørke hår
Ligesom med de fleste andre hårfjernings-apparater til hjemmebrug, så er Philips Lumea Advanced bedst og mest effektiv mod hårvækst, der ligger i de mørkeblonde, brune og sorte nuancer. Lysbaseret hårfjerning er nemlig ikke velegnet til hverken lysblondt, rødt eller gråt hår, og det skal også nævnes, at Philips Lumea Advanced er skabt til de lysere hudtoner og ikke er velegnet til de mørkere. Modellen kommer med en hudfarve-sensor, og hvis den registrerer, at huden er for mørk, så ophører den med at arbejde. Der medfølger desuden et specialværktøj til hårfjerning i bikinilinjen, hvor hårene kan være kraftigere end på for eksempel benene, og så er ledningen gjort ekstra lang for lettere håndtering.

Du kan her se en Philips præsentations video af Lumea Advanced. Videoen findes kun med portugisisk tekst:

Fordele

 • Effektiv model med IPL-teknologi
 • Skabt i samarbejde med hudspecialister
 • Hurtig fjernelse af hår
 • Med sensorer
 • Ekstra lang ledning for bedre komfort
Ulemper

 • Er langsom til at behandle større overflader såsom benene og overkroppen.

Specifikationer ved Philips Lumea Advanced:
🔴 Type: Hårfjernings-apparat
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Med ledning
🔴 Kan anvendes på: Ansigt, ben, mave, arme, under armene, bikinilinje
🔴 Vægt: 0,4 kilo


Hvordan fungerer hårfjerning med IPL-teknologi?

Hvordan fungerer haarfjerning med IPL-teknologiHårfjerning er en del af manges hverdag – både mænd og kvinder – og det kan være en langsom og smertefuld opgave. Der findes mange måder, hvorpå man kan få fjernet uønsket hårvækst, og IPL-teknologien er en af disse.

Baseret på ekspertviden fra Telegraph.co.uk og Fashionmumblr.com guider vi her til, hvordan denne teknologi egentlig virker.

IPL – Intense Pulsed Light

IPL står for Intense Pulsed Light (eller på dansk Intenst Pulserende Lys) og er egentlig ikke en ny opfindelse, for professionelle har fjernet hår via lysimpulser i mange år. Men teknologien er blevet raffineret, så denne lys-hårfjerningsteknologi nu også kan finde sted i hjemmet ved eget brug.

Vores beauty ekspert, Helle Wedderkopp, uddyber, at IPL mest minder om normalt dagslys og bruger bredspektret hvidt lys, modsat laser, som er meget fokuseret.

IPL og laser-teknologi

Laser er en anden måde, hvorpå man kan fjerne uønsket hårvækst, men laser-teknologi og IPL-teknologi er ikke det samme. Forskellen mellem IPL og laser-teknologi er, at IPL anvender langt flere bølgelængder i huden, end laser-teknologi gør.

Laser-behandlinger anvender ofte kun en specifik bølgelængde afhængig af typen af behandling, mens IPL dermed anvender flere. IPL fungerer også lidt som en lommelygte, der sender meget mere lys ud, og som dermed er meget mere målrettet end laser.

IPL fungerer ved at fokusere på pigmentet i hårene og absorbere det, hvorved der dannes varme, som dræber de celler, der danner nye hår.

Hårene skal dog være levende så at sige, før behandlingen kan hjælpe, og det kan ses, hvis der findes en form for beskyttelseslag uden på hårsækken. Hår uden dette lag er døde hår, og dem virker IPL ikke på. Det er blandt andet derfor, at man kan risikere at skulle have op til omkring 12 behandlinger, før alle hårene kan forsvinde.

Nogle eksperter argumenterer derfor, at IPL er langt mere ineffektivt end for eksempel hårfjerning via laser, og flere eksperter formaner også om, at IPL kan være ubehageligt og endda smertefuldt.

Kan kun anvendes på lys hud  

Kan kun anvendes paa lys hudIfølge Helle Wedderkopp har IPL den ulempe, at denne form for hårfjerning kun kan ske på lys hud samt mørke hår, og det skyldes pigmenteringen. Hvis man har mørk hud, så kan man komme ud for, at hårfjernings-apparaterne ikke virker, og man vil derfor ikke kunne behandle sine uønskede hår med IPL.

Hun nævner også, at det samme gælder angående farve på hårene – IPL kan nemlig ikke fungere på meget lyse hår eller hår, der er hvide eller grå. Hår, der er i nuancerne mørkeblonde til sorte, vil IPL derimod godt kunne behandle.

Ekspert Helle Wedderkop forklarer også, at laser-behandlinger ikke er uden begrænsninger. For det første kan en laserbehandling udført af en professionel være noget dyr, og ligesom IPL-teknologien så er den også en smule begrænset – det er nemlig heller ikke alle hudtoner, som kan få fjernet hårene via laser. Det gælder de helt mørke hudtoner, men til forskel fra IPL så vil hudtoner, der er medium til mørke, godt kunne få fjernet hår via laser.

Ligesom IPL så kan laser dog heller ikke fjerne hverken meget lyse, hvide eller grå hår.

Bland ikke solbadning og hårfjerning

Helle Wedderkopp forklarer herudover, at man ikke bør få foretaget hårfjerning, hvis man har fået gjort sin kulør mørkere via solbadning eller solarium.

Hun anbefaler, at du venter 4-6 uger, efter huden har været udsat for solen, før man får fjernet håret via apparatet. Dette anbefales, da både laser og IPL kan reagere med pigmentet i huden og danne arvæv i stedet.

Hvis man er gravid eller ammer, så bør man også holde sig fra denne type af hårfjerning.

Før og efter IPL hårfjerning

Hvis du anskaffer sig et hårfjernings-apparat, så bør man ifølge eksperterne ikke bare gå i gang med det samme. Du bør teste de forskellige områder af kroppen først, før man for alvor går i gang, således at man kan se, om man reagerer negativt på behandlingen.

Helle Wedderkopp nævner, at du 24-48 timer efter skal undgå parfume eller skrappe creme samt meget varme bade. Du skal dog være opmærksom på at give huden nok fugt i dagene efter behandlingen. Derudover skal du ikke pille eller kradse i tørre områder når huden heler. Hvis du opholder dig i solen, skal du i 4-6 uger før og efter behandlingen anvende faktor 30+ solcreme samt solhat, for at beskytte huden.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Hvor mange behandlinger skal der tilUønsket hårvækst går ikke væk, første gang man anvender sit hårfjernings-apparat. Det tager noget tid, før hårene bliver blødgjort og forsvinder, så man kan godt regne med mellem 6 og 12 behandlinger, og disse skal foretages med regelmæssige mellemrum.

Antallet af behandlinger er dog meget individuelt og afhænger af mange forskellige faktorer som blandt andet kropsområder, hormonvækst, livsstil og indtag af medicin.

Hvor lang tid tager en behandling?

De forskellige områder af kroppen tager forskellig tid, men hvis man skal dække hele kroppen, kan man godt regne med, at det tager op til halvanden time. Helle Wedderkopp nævner at det tager mellem 5 og 20 minutter.

Professionel klinik eller apparat til hjemmebrug?

Eksperterne forklarer, at man altid vil få det bedste resultat hos en professionel klinik, der ved, hvad de gør og har erfaring med hårfjerning via enten laser eller IPL.

Dog er der ikke noget i vejen for at anskaffe sig et hårfjernings-apparat til hjemmet, selv om man kan opleve, at brugen kan føles mangelfuld. Et hårfjernings-apparat til hjemmebrug vil være et godt supplement – for eksempel til vedligeholdelse af hårfjerningen efter et besøg på den professionelle klinik. Helle Wedderkopp supplementerer med, at det er vigtigt, at købe et apparat, som er af høj kvalitet, for at være sikker på, at du får den bedst mulige lampe. Yderligere foreslår hun at du benytter solbriller som beskyttelse, som forhindrer at lyset rammer dine øjne.

Er det farligt?

Det kan virke skræmmende, at et apparat kan lyse på huden, og derefter ændres hårstrukturen, og man kan således bekymre sig om, om det kan være farligt at anvende et hårfjernings-apparat til hjemmebrug. Helle Wedderkopp nævner, at det kan være en fordel at købe en IPL hårfjerner, som har kølende effekt, da køling er essentielt for at undgå ubehag.

En akademisk undersøgelse fra NCBI omkring brug af laserteknologi til behandling af kroppen beskæftiger sig netop med dette, for at finde ud af om både laser-teknologi og IPL-teknologi kan være skadeligt for kroppen.

Baseret på mere end 25 års research og forskning konkluderer eksperterne herfra dog, at hverken laser eller IPL tyder på at være skadeligt. Der var spekulationer om, hvorvidt de 2 typer af behandling kunne forårsage hudkræft, men forskningen viser ingen sammenhænge mellem dette.

Eksperterne nævner, at ikke alle former for langtids-konsekvenser ved brug af laser eller IPL er blevet undersøgt endnu, men intet tyder på, at det skulle være farligt at anvende dem.

Læs dog altid brugsanvisningen og følg fabrikantens instrukser for det bedste og mest sikre resultat.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Computerbild.de 🇩🇪

Computerbild.de er et tysk teknologimagasin, der ud over fokusset på computerverdenen også skriver om andre teknologiske produkter og trends. Derfor har magasinet her testet hårfjernings-apparatet Philips Lumea Prestige og givet deres vurdering af modellen. Du kan læse testen i sin helhed her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkken- og skønhedsprodukter. Her har Expertreviews.co.uk derfor testet modellen Philips Lumea Prestige. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Goodhousekeeping.com 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra blandt andet funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har eksperterne testet modellen Philips Lumea Precision. Hele testen kan læses her.

Independent.co.uk 🇬🇧

The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. The Independent har her testet forskellige hårfjernings-apparater, inklusiv modellen Philips Lumea Prestige. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige hårfjernings-apparater.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Vogue 🇺🇸

Vogue er et anerkendt, internationalt modemagasin, der ud over mode også skriver om trends, skønhed, sundhed, kultur med mere. Vogue tester også forskellige produkter, og her er der tale om en artikel om hårfjernings-apparater til brug i hjemmet. Denne artikel indeholder også en test af modellen Philips Lumea Prestige. Du kan læse hele artiklen her.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Philips Lumea Prestige BRI956/00 – Ledningsfri Philips laser hårfjerner

 

Philips Lumea Prestige BRI956 00

Denne Philips hårfjerner har fået gode anmeldelser fra brugerne og i tests. Wearebeautiful.com er særligt begejstret for hårfjerneren og giver den en score på 4.9 stjerner ud af 5. Den får gode anmeldelser, fordi den er af god kvalitet, behagelig og præcis, når det kommer til at fjerne hår på en hurtig og nem måde. Testpanelet er altså ikke i tvivl om, at du får en god og brugervenlig hårfjerner. 

SmartSkin-sensor finder den rette indstilling til din hudtype
Med Philips Lumea Prestige kan du nemt og hurtigt fjerne hår på kroppen og i ansigtet. Hårfjerneren bruger en innovativ teknologi, der hedder Intense Pulsed Light. Hårfjerneren bruger altså mere end 250.000 lysimpulser til at ødelægge hårsækkene. Denne hårfjerningsmetode er i mange år blevet brugt på flere klinikker, og du har derfor mulighed for at få en professionel behandling i hjemmet.

Philips Lumea Prestige har desuden en SmartSkin-sensor, som hjælper dig med at finde den rette energiindstilling, der passer til din hudfarve. Hårfjerneren har 5 forskellige energiindstillinger, så du kan finde en indstilling, som passer til din hudtype. Denne hårfjerner kan bruges uden ledning. Det gør, at den er meget nem at arbejde med. Der er ikke nogen ledning, som kommer i vejen, og du kan derfor nemt fjerne hår på hele kroppen. 

Philips Lumea Prestige BRI956/00 vs. markedet
Denne Philips laser hårfjerner er et af de dyreste i denne oversigt. Du få dog også nogle gode funktioner for pengene. Hårfjerneren er ledningsfri, og den er derfor nem at bruge, når der skal fjernes hår på kroppen. Desuden kan den indstille energibehandlingen, så den passer til din hudtype. 

Brugerne på skousen.dk er også meget tilfredse med produktet, hvor produktet får en score på 4.6 ud af 5 stjerner. En bruger har givet hårfjerningsapparatet 5 stjerner med ordene ”The product is great, all my hair gone in one year”. Dette hårfjerningsapparat hører altså til blandt toppen. 

Fordele

 • Udvikling i samarbejde med hudspecialister
 • Behandler op til 4.1 cm2 ad gangen
 • Kan bruges på hele kroppen inkl. ansigtet
 • SmartSkin-sensor tilpasser energibehandlingen til din hudtype
 • Buede tilbehørsdele
 • Tilbehør til ansigtet
Ulemper

 • Er ikke velegnet til alle hud- og hårtyper.

Specifikationer ved Philips Lumea Prestige BRI956/00
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Ledningsfri 
🔴 Kan anvendes på: Ansigt, krop, bikinilinje, armhule


Philips Lumea Essential

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Philips Lumea Essential

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget en test af flere forskellige hårfjernings-apparater, hvor modellen Philips Lumea Essential er inkluderet. Her er de medtagne modeller alle blevet testet ud fra de samme parametre, hvorefter de er blevet vurderet og anmeldt. Philips Lumea Essential klarer sig rigtig fint i denne test, og de svenske eksperter udnævner derfor denne model til topscorer.

IPL-teknologi med 200.000 lysimpulser
Philips Lumea Essential er skabt til hurtigt og effektivt at fjerne uønsket hårvækst på kroppen samtidig med, at det gøres skånsomt mod huden. Modellen arbejder derfor ud fra den unikke IPL-teknologi med mere end 200.000 lysimpulser.

Dette system gør, at hårene på kroppen bliver både blødere og forsvinder gradvist, og derfor får man det bedste resultat, hvis man anvender modellen regelmæssigt – for eksempel hver 14. dag. Her er også tale om en hurtig model, for man behøver kun en behandling af underbenene på 10 minutter.

Til hele kroppen
Philips Lumea Essential vil være et godt valg, hvis man ønsker at komme hårvækst til livs på flere områder af kroppen.

Dette hårfjernings-apparat er nemlig designet til at fungere både i ansigtet (for eksempel på området ved overlæben eller bakkenbarterne), ben, arme og mave, men også mere sensitive steder som bikinilinjen og under armene. Philips Lumea Essential kommer dertil med 5 forskellige energi-indstillinger, således at behandlingen bliver så effektiv som muligt, og så længe man anvender modellen korrekt, så er den helt sikker at bruge.

Med sensorer
Philips Lumea Essential kommer med den unikke Skin Tone Sensor, der selv kan registrere den individuelle hudfarve – dette er en vigtig sikkerhedsindstilling, som gør, at behandlingen bliver helt sikker. Ved begyndelsen af hver session måler modellen ens hudtone, og dette gøres, idet hårfjerningen via lysimpulser ikke virker på meget mørk hud. Er hudtonen for mørk, så kan modellen ikke anvendes. Philips Lumea Essential er dermed mest velegnet til personer med de lysere hudtoner.

Også farven på den uønskede hårvækst spiller ind, når man anvender hårfjerning via lys, for her er modellen mest effektiv mod mørkeblonde, brune eller sorte hår, mens den ikke vil kunne behandle meget lyse, hvide eller grå hår.

Du kan her se Philips præsentation af Lumea Essential. Videoen findes desværre kun med spansk tekst:

Fordele

 • Effektiv og skånsom
 • Kan anvendes til stort set hele kroppen
 • Hurtig behandling
 • Model med Skin Tone Sensor
 • Med 5 forskellige indstillin ger
Ulemper

 • Har ingen præcisionsdel til de mindre områder såsom overlæben
 • Hudtone-sensoren vælger ikke intensitetsniveauet automatisk

Specifikationer ved Philips Lumea Essential:
🔴 Type: Hårfjernings-apparat
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Ledning
🔴 Kan anvendes på: Ansigt, ben, mave, arme, under armene, bikinilinje
🔴 Vægt: 0,6 kilo


Philips Lumea Prestige

Anbefalet af modemagasinet Vogue
Kåret til bedste model på markedet af testsiden Expertreviews.co.uk
Anbefalet af det store tyske magasin Computerbild.de
Anbefalet af den britiske avis Independent.co.uk

Philips Lumea Prestige

.
Modellen Philips Lumea Prestige er blevet testet af 4 forskellige testkilder, som spænder meget bredt. Her er tale om både modemagasinet Vogue, den britiske testside Expertreviews.co.uk, det tyske teknologi-magasin Computerbild.de og den britiske avis Independent.co.uk.

Eksperterne har her testet modellen på forskellige parametre, hvorefter der er blevet givet en endelig anmeldelse. Philips Lumea Prestige klarer sig rigtig godt i alle testene, og det belønnes med flotte kommentarer og klare anbefalinger.

Model med meget tilbehør
Philips Lumea Prestige er skabt til at give en professionel hårfjerning i hjemmet, og derfor kommer denne model med meget tilbehør – nemlig i forskellige størrelser, så man både kan anvende apparatet til krop, ansigt og specialområder. Philips Lumea Prestige fungerer via IPL-teknologi (Intenst Pulserende Lys), som er skånsom mod huden men stadig effektiv mod fjernelse af hår.

Modellen er yderligere trådløs, hvilket gør den lettere at håndtere og styre (kan også anvendes med ledning, hvis man vil være sikker på, at der er nok strøm på), og den kan både anvendes til ben, arme, under armene, bikinilinjen, ansigtet og halsen. Dette apparat er skabt til at fjerne hår på hudtoner, der er lyse til medium – og dermed ikke mørke hudtoner. Modellen er heller ikke designet til at fjerne meget lyse, røde eller grå hår.

Ideel til hårfjerning af flere kropsområder, ifølge eksperterne
Philips Lumea Prestige er blandt andet blevet testet af den britiske testside Expertreviews.co.uk, som er begejstrede for modellen.

Eksperterne herfra forklarer, at denne model er ideel, hvis man ønsker at fjerne hår fra flere kropsområder, idet der medfølger så meget tilbehør. Alt tilbehøret er designet til forskellige dele af kroppen, og så er de yderligere ergonomisk designet, således at de passer til kroppens konturer.

Det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk kommenterer også, at Philips Lumea Prestige er virkelig god, når det kommer til at nå områder af kroppen, som er svært tilgængelige, og så er modellen intelligent nok til selv at kunne vurdere hudtonen for at kunne give det bedste resultat.

Let at håndtere – og uden ledning, ifølge eksperterne
Philips Lumea Prestige er desuden blevet testet af tyske Computerbild.de, som også er meget begejstrede for modellen. De tyske eksperter fremhæver, at dette hårfjernings-apparat er meget effektivt, når det kommer til hårfjerning, og så er den rigtig let at håndtere.

Det nævnes også som et klart plus, at denne model kan fungere uden ledning, hvilket gør håndteringen endnu lettere. Dog synes eksperterne, at modellen kommer med en noget høj pris.

Philips Lumea Prestige er også blevet testet af den britiske avis Independent.co.uk, og de er i vid udstrækning enige med de øvrige eksperter. De kommenterer dog yderligere, at man ikke kan komme galt afsted med modellen, for den kan selv finde ud af, om ens hudtone er for mørk – eller om hårene er for lyse. I så fald kan den ikke tages i brug.

Du kan her se en video fra Philips, hvor de viser hvordan man anvender Prestige modellen:


Du kan her se den kendte Youtuber, Stephanie Baileys anmeldelse af Lumea Prestige:

Fordele

 • Model med meget tilbehør
 • Kan anvendes på både ansigt, hals, arme, ben, under arme og i bikinilinjen
 • Kan anvendes med og uden ledning
 • Model med sensorer
 • Bedst til lyse hudtoner og mørkere hår
Ulemper

 • Ødelægger ikke alle hår
 • Er ikke velegnet til meget blondt, rødt, gråt eller hvidt hår.

Specifikationer ved Philips Lumea Prestige:
🔴 Type: Hårfjernings-apparat
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Uden (trådløs)
🔴 Kan anvendes på: Ansigt, ben, arme, under armene, bikinilinje
🔴 Bredde: 26,5 centimeter
🔴 Dybde: 12 centimeter
🔴 Vægt: 1 kilo

Her kan en video hvor Philips forklarer nærmere om Philips Lumea teknologien:


Philips Lumea Prestige BRI950/00

✅ 4.4/5 og anbefalet hos philips.dk
✅ 4.5/5 hos bol.com
✅ 4.6/5 hos influenster.com
✅ 4.6/5 og anbefalet hos currentbody.com
✅ 9/10 hos coolblue.be

Philips Lumea Prestige BRI950 00

Dette hårfjerningsapparat fra Philips har fået gode anmeldelser fra brugerne. På coolblue.be giver brugerne produktet 9 ud af 10 stjerner. En bruger giver Philips Lumea Prestige 10 stjerner og skriver ”Great alternative to hair removal!”. Brugeren fremhæver desuden, at hårfjerneren er nem at bruge, og så kan den bruges med eller uden ledning. Du kan altså hurtigt og nemt fjerne håret på hele kroppen med denne hårfjerner fra Philips. 

IPL-teknologi
Denne hårfjerner fra Philips giver dig glat hud i flere uger uden brug af hverken skrabere eller voks. Hårfjerneren er lavet med IPL-teknologi, som står for Intenst Pulserende Lys. Den bruger altså lysbehandling til skånsomt at fjerne hårene. Hårfjerneren ødelægger hårsækkene, som sikrer, at du får en glat og hår-fri hud i ugevis. Det kræver op til 8 behandlinger, før du kan være hår-fri i et halvt år. Desuden har hårfjerneren en stor behandlingsoverflade på 4,1 cm2, som sikrer dig en hurtig og effektiv behandling.

Hårfjerneren kan bruges på hele kroppen. Der er altså både mulighed for at fjerne hår under armene, på benene, i bikinilinjen og i ansigtet. Til hårfjerneren medfølger der tilbehør, så du sikkert og nemt kan fjerne uønsket hår i ansigtet. IPL-teknologien er lavet i samarbejde med dermatologer, som sikrer, at du får en sikker og skånsom behandling på niveau med skønhedsklinikkerne.

Hårfjerneren kan også bruges både med og uden ledning. På den måde kan du nemt behandle hele kroppen, uden at ledningen er i vejen. Det er dog også muligt at bruge ledningen, hvis apparatet er ved at løbe tør for strøm. 

Philips Lumea Prestige BRI950/00 vs. markedet

Denne hårfjerner fra Philips er i den dyre ende af hårfjernere i oversigten. Den har dog fået mange gode brugeranmeldelser, som anbefaler produktet. På influenster.com har hårfjerneren fået 4.6 ud af 5 stjerner. Her har hele 74% af brugerne givet produktet 5 stjerner. Der er altså mange brugere, som mener, at produktet er anbefalelsesværdigt.   

Specifikationer ved Philips Lumea Prestige BRI950/00
🔴 Type: hårfjerningsapparat 
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Uden ledning
🔴 Kan anvendes på: Ben, under armene, bikinilinje, ansigt
🔴 Vægt: 981 g. 

Fordele ved Philips Lumea Prestige BRI950/00
SmartSkin sensor tilpasser energiindstillingen til din hudtype
Trådløs
Ansigts- og kropstilbehør
IPL-teknologi 


Philips Lumea Precision

80 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Philips Lumea Precision

 

.
Modellen Philips Lumea Precision er blevet testet af de britiske eksperter fra Good Housekeeping Institute. Eksperterne herfra specialiserer sig i alt til hus, have og hjem, og herunder findes også tests af forskellige forbrugerprodukter til hjemmet.

Philips Lumea Precision er blevet testet i en solo-test, hvor kun denne ene model har været i fokus, og eksperterne er så begejstrede for modellen, at den modtager 80 point ud af 100 mulige.

Til hele kroppen
Philips Lumea Precision er skabt i samarbejde med hudeksperter for at kunne give den mest effektive og skånsomme hårfjerning til hjemmebrug. Modellen fungerer via den unikke IPL-teknologi, hvor lysimpulser gradvist blødgør og fjerner uønsket hårvækst. Denne model kan anvendes til både ansigt, arme, ben, under armene og i bikinilinjen, og den er skabt til at være mild nok til selv meget følsomme områder på kroppen. Modellen arbejder via Slide and Flash-teknologien, der tillader glidende bevægelser, som gør hårfjerningen både hurtigere og mere komfortabel.

Model med hudfarvesensor
Philips Lumea Precision kommer med en smart hudfarve-sensor, der automatisk registrerer farven på den individuelle hud. Hårfjerning via lys kan nemlig kun foregå på de lysere hudtoner, og derfor vil modellen kunne registrere, hvis huden er for mørk.

Herudover er Philips Lumea Precision en ledningsfri model, hvilket vil gøre arbejdet meget lettere og håndteringen mindre besværlig, og for at være så effektiv som muligt arbejder denne model med mere end 140.000 lysimpulser.

Der findes yderligere 5 lysenergi-indstillinger på modellen, så man kan få den behandling, der passer bedst til ens behov.

Let at anvende, ifølge eksperterne
Philips Lumea Precision er blevet testet og anmeldt af det britiske Good Housekeeping Institute, hvor modellen får en meget høj score på 80 point ud af 100 mulige. Dette gives, idet eksperterne forklarer, at dette apparat er meget let at anvende, og efter brugen oplever man stort set intet ubehag på huden.

Eftersom her er tale om en trådløs model, så er det ifølge eksperterne meget let at kunne nå selv svært tilgængelige steder på kroppen, og generelt er denne model også hurtig og effektiv i brug, idet den kan dække store områder på kort tid. Eksperterne forklarer desuden, at efter behandlingen med Philips Lumea Precision, så vokser hårene markant langsommere ud, og de hår, der kommer frem igen, er meget finere end før.

Det store britiske magasin, Good Housekeeping Institute nævner dog også er par minusser ved denne model, og de går blandt andet på, at Philips Lumea Precision er lidt uhåndterbar, og så er designet tilmed lidt klodset.

Desuden er det en irritationsfaktor, at man ikke kan anvende modellen, mens den lader op.

Specifikationer ved Philips Lumea Precision:
🔴 Type: Hårfjernings-apparat
🔴 Producent: Philips
🔴 Med eller uden ledning: Uden ledning (trådløs)
🔴 Kan anvendes på: Ansigt, ben, arme, under armene, bikinilinje
🔴 Vægt: 1,1 kilo

Fordele ved Philips Lumea Precision:
Model med IPL-teknologi
Til både ansigt, under armene, bikinilinjen, arme og ben
Slide and Flash-teknologi
Med hudfarvesensor
5 forskellige indstillinger


FAQ

Er Philips Lumea pengene værd?
Ja, Philips Lumea kan helt bestemt være pengene værd. Den kan være en kærkommen redning, hvis du er træt af konstant at skulle barbere din krop. En Philips Lumea kan give en professionel, men skånsom hårfjerning, som du selv kan udføre uden brug for hjælp af professionelle.
Kan jeg bruge Philips Lumea på kønshår?
Du kan som udgangspunkt godt bruge Philips Lumea på kønshår. Kvinder kan sagtens bruge maskinen omkring bikinilinjen, men mænd bør undgå at bruge den omkring penis og testiklerne, da de områder er meget sarte. Ligeledes bør begge køn undgå at bruge Philips Lumea omkring anus, hvor huden ligeledes er sart.
Fjerner Philips Lumea permanent hårene?
Det er højst usandsynligt, at Philips Lumea resulterer i 100 % permanent hårfjernelse. Teknologien IPL (Intense Pulsed Light), som maskinen bruger, kan fjerne hår og endda formindske væksten af hår, men det er ikke designet til permanent at fjerne alle hår, hvormed Philips Lumea ikke er en permanent løsning.
Kan jeg bruge Philips Lumea hver uge?
Det anbefales ikke, at du bruger Philips Lumea hver uge. Du skal bruge maskinen hver anden uge, de første fire gange du bruger den. Dernæst skal du bruge maskine hver fjerde uge. Det interval skal du fortsætte otte gange, hvorefter du kan gøre status, hvorvidt intervallet passer til din krop.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme