Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Bedste smart TV – Eksperters og forbrugeres meninger

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Udvalget i TV-junglen er større og mere forvirrende end nogensinde før. For at gøre det nemmere at begå sig i denne jungle, så har Forbrugsguiden.dk samlet en række af de bedste Smart TV, som er blevet kåret til testvindere hos forskellige testmagasiner og aviser.

Der findes utrolig mange tests af Smart TV rundt omkring på internettet, men mange af disse tests er allerede overhalet indenom af den teknologiske udvikling. En “Smart TV test” er ofte at betragte som forældet, hvis den blot er et år gammel, fordi teknologien udvikler sig så hurtigt som den gør. Der er i denne artikel derfor fokus på at inddrage tests, som alle er relevante for det aktuelle marked og teknologi.

Smart TV test-oversigt – Her er eksperternes favoritter

Her følger en gennemgang af de Smart TV modeller på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnet i denne grønne boks, kan du se hvilke tests Smart TV’erne er blevet bedømt i. Du finder også prissammenligning af produkterne, så du nemt kan se, hvilke forhandlere der er billigst.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


LG OLED55C1 – smart tv med Magic Remote og stemmestyring

Vores anbefaling

✅ Bedst i test hos PriceRunner.dk
✅ Bedste OLED Smart TV ifølge PCMag.com
Bedste Gaming TV ifølge Tomsguide.com
✅ 5 ud af 5 stjerne hos TechRadar
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com

Du får en næsten biograflignende oplevelse med et kanongodt billede og lyd med LG OLED55C1. Interfacet er designet, så du let og effektivt kan navigere rundt, og fjernsynet har mange smarte indbyggede funktioner.

Ifølge TechRadar.com leverer dette LG TV det bedste inden for WebOS. Du får derfor en ekstra god oplevelse med dit Smart TV, hvis du vælger denne model fra LG.

Om LG OLED55C1

LG OLED C1 har et ekstra godt billede, hvor den sorte farve er helt mættet. PcMag.com beskriver, at dette fjernsyn giver nøjagtige gengivelser af farver, mulighed for at styre lyset på pixel-niveau og kontrollere kontrasten i det uendelige.

Både billede og lyd forbedres automatisk med LGs α9 Gen 4 AI-processor 4K, så du får den bedste oplevelse. Lyden afspilles med 5.1.2 Dolby Atmos med AI Sound Pro, så den føles altomsluttende.

LG WebOS er den bedste Smart TV-platform

LG WebOS har længe ifølge Expertreviews.com sat standarden for Smart TV. Det er intuitivt at anvende, responderer hurtigt og effektivt og giver mulighed for at anvende forskellige digitale assistenter. WebOS gør det nemt at streame fra de mest populære apps, og du har adgang til både Google Assistant og Amazon Alexa.

Det bedste ved WebOS ifølge Expertreviews.com er Magic Remote, der fungerer som en mus på en computerskærm. Du peger derfor blot på fjernsynet og kan styre selve musen rundt som en laser og klikke for at vælge. Hvis du ikke ønsker at bruge Magic Remote kan du også kontrollere fjernsynet på klassisk vis med fjernbetjeningen eller med stemmen.

LG OLED55C1 vs. markedet

Har du et ønske om at opnå den bedste billedkvalitet, når du bruger dit fjernsyn, så er denne model et godt valg. Blandt de dyreste modeller i oversigten får du også høj kvalitet for pengene.

Billedkvaliteten er på denne model sammenlignet med lignende modeller helt i top, og du har rig mulighed for selv at justere alt efter dine ønsker.

Fordele ved LG OLED55C1
📺 Fantastisk billed- og lydkvalitet med LGs α9 Gen 4 AI-processor 4K
📺 Enkelt og intuitivt med WebOS
📺
Med Magic Remote og stemmestyring


Samsung 55″ Q95T – Bedste Samsung 4K Smart TV

Bedste Samsung Tizen TV ifølge Expertreviews.com

Samsung-QE55Q95T

Hos Expertreviews.com bliver fjernsynet fra Samsung kåret til det bedste Samsung Tizen TV. I anmeldelsen fremhæves billedets klarhed, den brede synsvinkel og antirefleks-filteret, der giver en god tv-oplevelse selv i de lyseste rum.

Tizen er Samsungs egen interaktive platform, hvor du kan gøre brug af tre forskellige AI-assistenter; henholdsvis Alexa, Bixby og Google Assistant. Dette fjernsyn gør Tizen til et meget hjælpsomt værktøj, som du med fordel kan gøre brug af.

Om Samsung 55″ Q95T

Q95T er en opgradering af Samsungs tidligere modeller, hvor den lysdæmpende algoritme er forbedret. Det giver endnu tydeligere billeder i selv de mørkeste filmscener og klare detaljer i klip med meget lys. 

Fjernsynet gør brug af QLED-teknologi, der giver en unik oplevelse af lys og mørke på skærmen. Individuelle nanokrystaller lyser op i farver, hvilket giver et så detaljeret og nøjagtigt gengivet billede som overhovedet muligt. Den kraftige Quantum HDR 4K-processor sørger for at analysere data og justere billeder og lyd, så du får den mest optimale oplevelse, om du ser serie eller nyder en film.

Dette fjernsyn sikrer et godt billede uanset lysforhold. Anti-reflekspanelet sikrer, at du ikke bliver generet af genskin fra vinduer i meget lyse rum. I stedet kan du nyde kontrastfyldte billeder med klare og levende farver lige meget, hvordan lysforholdene er i rummet.

Elegant og gennemført design

Designet af fjernsynet er helt i top, hvor der er gjort noget ud af selv de mindste ting. Eksempelvis slipper du for at kigge på grimme ledninger, for med One Connect box har fjernsynet en enkel og elegant løsning. En enkelt ledning går fra fjernsynet og ned, hvor det kan forbindes til alle dine forskellige enheder.

Du kan styre fjernsynet med stemmen eller bruge fjernbetjeningen. Alle de mest kendte streamingtjenester er gjort lettilgængelige med den smarte fjernbetjening. Her er der nemlig individuelle knapper til Netflix, Amazon Prime Video og Rakuten TV.

Fjernsynet understøtter HDR10, Hybrid Log-Gamma og HDR10+, men har ikke Dolby Vision.

Samsung 55″ Q95T vs. markedet

Med Q95T fra Samsung får du QLED-teknologi, der giver den bedste billedkvalitet. Sammen med fjernsynets andre funktioner er dette det bedste 4K fjernsyn med QLED, du kan få. Prisen er derfor også i den dyre ende, men funktionerne er helt i top.

Fordele ved Samsung 55″ Q95T
📺 Bedste 4K QLED TV ifølge Expertreviews.com
📺 Kraftig Quantum HDR 4K-processor
📺
Understøtter HDR10, Hybrid Log-Gamma og HDR10+


Samsung 65″ Q950TS – Bedste 8K Smart-TV

Bedste 8K TV ifølge Global.techradar.com
5/5 stjerner hos Elgiganten
Samsung-QE65Q950T

Vær helt fremme i skoene med Samsung 65″ Q950TS. Dette fjernsyn er skabt til fremtidens TV med opskalering helt op til 8K, så du får det bedste og mest klare billede.

Hos Global.techradar.com er dette fjernsyn vinderen blandt de 8K-modeller, de har testet. Det er derfor et sikkert valg, hvis du vil være have den bedste fjernsynsoplevelse, der kan fås på markedet.

Du skal dog også være villig til at have pengepungen op af lommen, for fjernsynet ligger i den helt dyre ende af prisskalaen.

Om Samsung 65″ Q950TS

Der er kræset for detaljerne og designet ved dette fjernsyn fra Samsung. Designet af Samsung 65″ Q950TS er slankt, og skærmen er lavet med Infinite Screen. Skærmen dækker 99% af overfladen, så rammen er ganske smal og generer ikke øjet.

Med One Invisible Connection løber der kun et enkelt slankt kabel fra fjernsynet, der kan forbindes til andre enheder. Dermed undgår du rod med ledninger, så det ser enkelt og ordnet ud omkring skærmen. Det giver et behageligt helhedsindtryk, der ikke generes af hverken ledninger eller rammer omkring fjernsynet.

Med nanokrystaller for bedre billede

Med dette fjernsyn har vi bevæget os fra OLED til QLED-skærmen. Dette giver et endnu skarpere billede, hvor et lag af nanokrystaller lyser op enkeltvist, så farvenuancer bliver så præcise som muligt. Samtidigt sikrer denne skærm, at du ikke behøver sidde direkte foran den for at få det bedste billede, men også kan sidde skråt for og stadig få den fulde oplevelse.

Den indbyggede Quantum-processor opskalerer video og indhold til 8K, så du får et endnu mere detaljeret og livagtigt billede. 

Højtalerne er ifølge anmeldelsen på Global.techradar.com ikke vanvittigt imponerende, men de passer godt til et fjernsyn i denne prisklasse. 

Samsung 65″ Q950TS vs. markedet

Der er ingen tvivl om, at dette fjernsyn fra Samsung er skabt med fremtiden for øje. Det betyder dog også, at prisen er i den helt dyre ende af skalaen. Du får nemlig ikke den nyeste teknologi foræret, og det er derfor en større investering at købe dette fjernsyn.

Derfor er Samsung 65″ Q950TS ikke det oplagte valg til den almindelige forbruger, men det henvender sig til dig, der elsker det nyeste inden for lyd- og billedkvalitet.

Fordele ved Samsung 65″ Q950TS
📺 Fremtidens fjernsyn
📺 QLED-skærm med 8K opskalering
📺
Infinite Screen dækker 99% af skærmen


Sony XR-55A90J – moderne smart TV med imponerende billedkvalitet 

Sony XR-55A90J

Ser du TV flere timer om dagen? Eller sætter du en ære i at kunne se film og serie med perfekt billedopløsning? XR-55A90J er iblandt de mest testvindende og anmelderroste udgaver af Smart-TV på markedet.

Hos Testberichte.de kåres TV’et med en vurdering på 5/5 stjerner, og samme høje bedømmelse gives af testpanelet hos Whathifi.com. De flotte anmeldelser vidner om de egenskaber og funktioner, som du kan få glæde af med det moderne TV fra Sony.

Enestående og nyudviklet 4K Cognitive Processor 

Med Sony XR-55A90J får du et TV, der er udstyret med en masse af den nyeste TV-teknologi. Det gælder blandt andet 4K Cognitive Processor, der er Sonys egen udvikling. Den stærke processor i kombination med OLED panelets sortgengivelser giver dig en upåklagelig billedkvalitet. 

Smart-TV’et har et indbygget kontrastfilter, der hele tiden sørger for at justere lysstyrken, så det matcher med omgivelserne. 

Du kan på den måde have Sony XR-55A90J stående i den store stue med masser af lysindfald, uden du hæmmes i at se billederne på skærmen. 

Gør dine TV-oplevelser personlige 

Du får masser af tilpasningsmuligheder med smart-TV’et fra Sony. Du kan koble en soundbar eller et sæt separate højtalere til TV’et, så du får de lydoplevelser, der passer bedst til dig. Det metalsorte TV vil matche enhver type indretning. 

Der er ”Acoustic Surface Audio”, hvor højtalerne sidder i hver sin side bagpå TV’et. På den måde fungerer Sony XR-55A90J som en slags højtaler.

De indbyggede højtalere giver dig surround sound, hvor der er forskellige komponenter, der tager sig af at spille hhv. lyse og dybe toner. Skal lydene forstærkes ekstra, er det værd at overveje en Google Home Mini højtaler, der kan kobles til dit TV.

Sony XR-55A90J vs. markedet 

Det er teknikken i Sony XR-55A90J, der får smart-TV’et til at skille sig ud blandt andre moderne modeller i produktkategorien. Som noget særligt kan du stemmestyre TV’et via Google Assistant. Du behøver ikke en fjernbetjening, da du blot kan tale til TV’et for at give det beskeder om at gå ind i programmer eller ændre indstillinger. 

Fordele

 • Stærke farver
 • Google Assist 
 • Mulighed for at lave optagelser via USB
Ulemper 

 • Det er ikke muligt at ændre tid
 • TV’et har ikke samme præcise lysintensitet som et LED TV

Specifikationer 
📺 4K Cognitive XR processor 
📺 Kontrastfilter 
📺 Stemmestyring 
📺 Indbygget mikrofon 
📺 ”Acoustic Surface Audio”


Philips 65″ OLED984 OLED+

Gode højtalere ifølge T3.com

Philips-65OLED984

Få en komplet lyd- og billedoplevelse med Philips 65″ OLED984 OLED+. Der er både smæk på billedkvaliteten, og lyden er også ekstraordinær med indbygget soundbar.

T3.com har anmeldt Philips 65″ OLED984 OLED+, hvor det kåres som det bedste TV til prisen med højtalere. Og det er særligt højtalerne, som dette fjernsyn udmærker sig på. Du får nemlig en uovertruffen lyd med den indbyggede soundbar fra Bowers & Wilkins.

Det er ifølge T3.com et godt køb, fordi det leverer en god HDR-performance, har ekstra gode indbyggede Dolby Atmos-højtalere og giver et klart billede.

Om Philips 65″ OLED984 OLED+

Få en skøn fjernsynsoplevelse hjemme i stuen med Philips 65″ OLED984 OLED+. Dette Smart TV har helt unikt højtalere fra Bowers & Wilkins indbygget, så lyden bliver biografen værdig.

I den integrerede soundbar er der både subwoofer og diskanthøjttalere, der sammen med full-range drivers giver en detaljeret og stor lyd. Dialog på film og TV er tydelig uanset lydniveauet, og detaljerne er klare.

Med P5 Pro Perfect Picture Engine og OLED 4K UHD billedkvalitet får du et rigtig godt billede, hvor farverne er klare og kontrasterne gode. Særligt de sorte og hvide nuancer bliver dybere, så farverne fremstår så tydelige og livlige som muligt.

Styr dit fjernsyn med stemmen og sæt stemningen med Ambilight

Fjernsynet fra Philips har den indbyggede Ambilight i rammen, der kaster lys i forskellige farver op på bagvæggen. Lyset er AI-styret, så det automatisk tilpasser sig det, der sker på skærmen, så stemningen bliver ekstra god.

Du kan styre dette fjernsyn med stemmen, for der er indbygget AI stemmestyring. Det er derfor muligt at skifte kanal eller finde spændende film via streamingtjenester via talens brug. Derudover kan du ligeledes kontrollere alle dine enheder, der er kompatible med Google Assistant såsom lamper.

Philips 65″ OLED984 OLED+ vs. markedet

Philips 65″ OLED984 OLED+ bliver af T3.com ikke anbefalet til dig, der gerne gamer. Derimod er det et oplagt fjernsyn til dig, der elsker at se film og TV i en fantastisk kvalitet.

Både billede og særligt lyd er helt i top, hvis du vælger dette fjernsyn fra Philips. Der er derfor ikke behov for ekstra højtalere, når den effektive soundbar fra Bowers & Wilkins sørger for fantastisk lydkvalitet.

Fordele ved Philips 65″ OLED984 OLED+
📺 Høj kvalitet af både billede og lyd
📺 Med indbygget soundbar fra Bowers & Wilkins
📺 Ambilight sætter automatisk stemningen 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Sony KD-55XH9005

Sony-KD-55XH9005Vil du gerne bruge Android TV, så skal du gå med dette fjernsyn. Sony KD-55XH9005 får ros i anmeldelsen fra Expertreviews.co.uk, hvor fjernsynet kåres som det bedste TV med Android. Det er særligt den hurtige processor, der sikrer gnidningsfri brug af Android TV.

Derudover har fjernsynet fra Sony mange andre smarte funktioner, der gør det meget anvendeligt både til de gode filmoplevelser, online streaming og gaming.

Om Sony KD-55XH9005

Dette fjernsyn er ekstra godt og brugervenligt, hvis du benytter dig af Android TV. Med Android TV er det let at streame fra dine yndlingssteder, og du kan bruge et utal af platforme. Den indbyggede Google Assistant gør det let at søge online, og fjernsynet er kompatibelt med Google Home og Amazon Alexa.

Den nye MediaTek MT5895 processor sikrer, at fjernsynet er lynhurtigt, når du bevæger dig rundt på Android TV. Dette fjernsyn er ifølge Expertreviews.co.uk ekstra godt til Android TV, fordi det arbejder hurtigt og gør funktionen brugervenlig.

Godt billede og diskret højtaler

Fjernsynet fra Sony har Full Array LED, der giver zoner af skærmen, hvor individuelle LED’er lyser op. På den måde får du en god kontrast i billedet, fordi LED’erne lyser lyse områder af billedet op.

Den lynhurtige processor bruger X-tended Dynamic Range™-teknologi, der giver de bedste detaljer og en tydelig kontrast. Oveni sikrer X-Motion Clarity™, at bevægelser bliver så jævne i selv de hurtigste actionscener i filmen og under tennisturneringen på TV.

Den indbyggede højttaler er X-Balanced Speaker™, der ikke komprimerer det tynde design af fjernsynet. Højttaleren løber langs kanten af skærmen, hvor den producerer en lyd i god kvalitet.

Fjernsynet understøtter HDR10, Hybrid-Log Gamma og Dolby Vision.

Sony KD-55XH9005 vs. markedet

Til prisen er denne model ifølge Expertreviews.co.uk et godt valg, hvor den sagtens kan konkurrere med dyrere fjernsyn. Det leverer ikke den bedste billedkvalitet i oversigten, men står til en god pris og kommer med mange fine funktioner. Det er derfor et godt valg til den almindelige forbruger.

Til dig der gamer er dette fjernsyn et godt valg. Det kan nemlig understøtte HDMI 2.1 features såsom Variable Refresh Rate, Auto-Low Latency Mode og 4K på 120Hz playback. Hvor mange andre fjernsyn i denne oversigt ikke er så velegnede til gaming, udmærker dette fjernsyn sig derfor på denne front.

Fordele ved Sony KD-55XH9005
📺 Full Array LED giver naturtro kontrast
📺 Godt til både film og gaming
📺
X-Balanced Speaker™ og Dolby Atmos


Philips 55OLED754 

Philips-55OLED754Få en unik oplevelse af både billede og lyd med Philips 55OLED754. Fjernsynet sætter stemningen og tilpasser billede og lyd automatisk, så du får den perfekte opsætning, om du ser TV, spiller spil eller streamer en film.

Hos T3.com er dette fjernsyn anmeldt, og det får mange roser med på vejen. Anmeldelsen fremhæver særligt den gode billedkvalitet og de smarte funktioner, der gør fjernsynet let at anvende og skaber den helt rigtige stemning. Det er derfor også kåret til anmeldelsens ”Bedste køb til pengene”, hvor den vinder over lignende modeller på markedet.

Om Philips 55OLED754

Med Philips 55OLED754 får du en fantastisk billedkvalitet med OLED. Det sikrer et klarere billede med flere detaljer, bedre farver og behagelige bevægelser, om du ser film eller spiller spil.

Du har fuld kontrol med billedet, hvor de enkelte punkter kan dæmpes eller slukkes. Det sikrer en mere fyldig farve, helt sort og klare kontraster.

Lyd og billede understøttes af Dolby, der giver den rigtige kontrast, så oplevelsen af film, TV eller spil bliver, som det oprindeligt er udviklet til.

Fjernsynet har integreret Ambilight, der sørger for at sætte stemningen. LED-belysningen løber rundt langs kanten af fjernsynet, hvor den kaster farvet lys op på væggen bag fjernsynet. Den intelligente belysning justerer sig automatisk efter, hvad der sker på skærmen for en ekstra medrivende oplevelse.

Du kan let kontrollere fjernsynet via stemmen med Alexa. Det er derfor muligt at skifte kanal, styre dine smarte elektriske apparater i hjemmet og skifte til din spillekonsol blot ved talens brug.

Via Philips App Gallery har du adgang til både apps, film og spil, så du hurtigt kan finde den helt rigtige underholdning.

Philips 55OLED754 vs. markedet

T3.com skriver i deres anmeldelse af Philips 55OLED754, at fjernsynet leverer OLED-kvalitet til en god pris. Skærmbilledet har en rigtig god kontrast og farvekvalitet, der giver en ekstra god oplevelse, om du streamer fra nettet eller ser film i HDR.

Dette fjernsyn er et sikkert valg, hvis du er på udkig efter Smart TV med lyd og billede i allerbedste kvalitet. T3.com fremhæver i særdeleshed billedkvaliteten i deres anmeldelse. Dog har dette fjernsyn ikke den nyeste processor på markedet, hvilket du skal være opmærksom på.

Det kan dog helt unikt skabe en stemning med dens særlige Ambilight, der giver en unik oplevelse.

Fordele ved Philips 55OLED754
📺 OLED-kvalitet til en fornuftig pris
📺 God kontrast og dybde i farver
📺
Med HDR-support


LG OLED 55B7V

LG OLED 55B7V

LG OLED 55B7V har været testet af en lang række testpaneler fra flere forskellige lande. Der er tale om anerkendte testkilder som blandt andet det danske forbrugerråd Tænk, det svenske teknikmagasin M3.se, den britiske testside Expertreviews.co.uk samt to websider med fokus på teknologi, Whathifi.com og Techradar.com.

LG OLED 55B7V modtager rigtig gode anmeldelser fra alle testpanelerne og opnår absolutte topkarakterer.

Flot billedkvalitet

LG OLED 55B7V er ifølge eksperterne et flot og velfungerende fjernsyn, som virkelig producerer en flot billedkvalitet. Billedet bliver nemlig klart og står skarpt samtidig med, at præsentationen stadig ser meget naturlig ud med også et rigtig godt niveau for kontrasten.

Testpanelerne fremhæver desuden LG OLED 55B7V’s alsidighed, idet de vurderer, at denne model også er meget velegnet til at spille på ved at tilkoble sin spillekonsol til tv’et.

I sig selv er LG OLED 55B7V pænt og neutralt at se på og vil derfor været ideelt til den forbruger, som ønsker et tv, der ikke stjæler al opmærksomheden i stuen.

Eksperterne har ikke mange kritikpunkter angående modellen, men der findes dog tv’er på markedet, som leverer en smule større slagkraftighed i billedet.

4K-opløsning og Dolby-lyd

LG OLED 55B7V er skabt til at producere et rigtig godt billede, og derfor er her tale om et 4K fjernsyn med 3840 x 2160 pixels.

LG OLED 55B7V har en tynd skærm, som kan monteres helt tæt på væggen, således at det ikke optager unødvendig plads. LG OLED 55B7V producerer mere end en milliard farver, hvilket gør billedet mere virkelighedstro.

Tv’et understøtter desuden alle HDR-formater og har 4 HDMI-indgange og 3 USB-indgange. For en så god lyd som mulig er LG OLED 55B7V også udstyret med Dolby Atmos, som skaber en virkelighedstro lyd med dybde, som virker mere realistisk – præcis som den lyd, man oplever i biografen.

Mange muligheder for underholdning

LG OLED 55B7V er et smart tv med indbygget wifi, og derfor giver modellen adgang til mange timers underholdning, sport og film via online tjenester og apps – se for eksempel film og tv-serier på Netflix på modellen.

LG OLED 55B7V måler (uden fod) 122,9 cm (b) x 70,8 cm (h) x 4,86 cm (d). LG OLED 55B7V er at finde i energiklasse A.

LG OLED 55B7V måler 55 tommer.

Fordele ved LG OLED 55B7V:
📺 4K tv med 3840 x 2160 pixels
📺 Flot og virkelighedstro billede
📺 Over en milliard farver
📺 God til også at spille på
📺 Enkelt og neutralt design
📺 Dolby lydsystem
📺 Smart tv med indbygget wifi

Du kan her se en lille video der forklarer nærmere om TV’et. Videoen er produceret af testmagasinet reviewed.com:


Samsung QE65Q7F

 

Samsung QE65Q7F smart tv

Samsung QE65Q7F har været igennem tests fra 5 forskellige kilder, der både inkluderer det danske forbrugerråd Tænks nyeste smart-tv-test fra 2017, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, det norske teknikmagasin Tek.no samt teknologisiden Whathifi.com og den internationale testside Trustedreviews.com.

I samtlige 5 tests får Samsung QE65Q7F rigtig god kritik, og det belønnes med placeringer i den absolutte top.

Mange detaljer i et meget levende billede

Samsung QE65Q7F roses i meget høje vendinger af eksperterne, når det kommer til modellens billedkvalitet. De lægger ikke skjul på, at her er tale om et tv med en meget høj 4K billedkvalitet med 3840 x 2160 pixels.

Eksperterne vurderer, at Samsung QE65Q7F producerer meget levende billeder med en god kontrast, og kvaliteten er meget lys og slagkraftig. Det gælder især, når man ser indhold, der er skabt med HDR for øje, for her brillerer Samsung QE65Q7F virkelig.

Herudover leverer Samsung QE65Q7F utrolig mange detaljer i hvert billede, hvilket yderligere får billederne til at se virkelige og levende ud.

Til alle typer lys

Et af de meget unikke aspekter ved Samsung QE65Q7F’s billedkvalitet er, at lysstyrken i kombinationen med farverne på skærmen gør, at man ikke får problemer med at se billederne, når man ser tv om dagen, hvor det er lyst udenfor. Derfor kan Samsung QE65Q7F anvendes på alle tidspunkter på dagen alle dage om året.

Eksperterne har kun meget få kritikpunkter angående Samsung QE65Q7F, og her hæfter de sig kun ved småting, såsom at sort-kontrasten er blevet ofret lidt til fordel for farvernes klarhed, og så findes der nogle vinkler, hvor man ikke ser så godt på modellen.

Flot smart tv

Udover billedkvalitet så er Samsung QE65Q7F også skabt med designet in mente, idet Samsung QE65Q7F ubesværet og ubemærket kan placeres i alle hjem – selv kablet er designet til ikke at blive set. Der findes 4 HDMI-indgange og 3 USB-indgange på modellen.

Samsung QE65Q7F tilbyder desuden forbrugeren mange timers forskellig underholdning i sig selv, da her er tale om et smart tv, hvor man kan streame forskellige tjenester og benytte sig af apps. Samsung QE65Q7F har nemlig indbygget wifi plus en elektronisk programguide.

Samsung QE65Q7F måler (uden fod) 144,4 cm (b) x 82,6 cm (h) x 4,5 cm (d). Samsung QE65Q7F er at finde i energiklasse A.

Samsung QE65Q7F måler 65 tommer.

Fordele ved Samsung QE65Q7F:
📺 Flot billedkvalitet med 4K
📺 Levende billeder med høj kontrast
📺 Billeder med mange detaljer
📺 Især velegnet til HDR-indhold
📺 Dagslys forringer ikke billedkvaliteten
📺 Neutralt design
📺 Smart tv med indbygget wifi

Du kan her se en lille præsentationsvideo. Videoen er produceret af Samsung:

https://www.youtube.com/watch?v=Jr1dYjR8wXw


LG OLED55C7V

 

LG OLED55C7V smart tv

LG OLED55C7V har været igennem hele 6 tests hos 6 forskellige testpaneler. I samtlige tests viser LG OLED55C7V, at her er tale om et virkelig godt smart tv, idet modellen udelukkende får topkarakterer af ekspertpanelerne.

LG OLED55C7V vil derfor være et ideelt valg for den forbruger, som ønsker det bedste af det bedste inden for 55 tommers gruppen.

Smukke og naturlige billeder

LG OLED55C7V er et velfungerende 4K fjernsyn med 3840 x 2160 pixels, der producerer en meget høj billedkvalitet. Eksperterne er begejstrede for LG OLED55C7V’s høje kvalitet, og de forklarer, at man som forbruger kan opleve meget smukke billeder med en velbalanceret lysstyrke på LG OLED55C7V.

Eksperterne forklarer også, at billederne bliver meget naturlige at se på med rigtig mange detaljer. LG OLED55C7V understøtter alle HDR-formater og viser de bedste billeder med indhold, der er skabt til HDR. Med en så flot billedkvalitet kommer der ikke mange negative kommentarer fra eksperterne angående denne model. Dog savner de en smule mere slagkraft i billedet og en smule bedre lyd ved nogle formater.

Perfect Color og Perfect Black

En af grundene til, at LG OLED55C7V modtager så mange roser fra eksperterne, er, at modellen er udstyret med teknologierne Perfect Color og Perfect Black, og som navnene antyder, så sørger de for, at kontrasterne omkring farver og sort bliver af høj kvalitet og danner et bedre billede. Der findes nemlig over en milliard farver inde i tv’et, som giver en farvegengivelse, som matcher det menneskelige øjes.

LG OLED55C7V styres med en Magic Remote-fjernbetjening, som gør det lettere at betjene fjernsynet – det gælder også, når man bruger dette tv til at gå ind på forskellige hjemmesider, da her er tale om et smart tv, som kan anvendes via det indbyggede wifi.

Alsidigt tv

Der er også taget hensyn til lydkvaliteten på LG OLED55C7V, da denne model er udstyret med Dolby-teknologi, som giver en mere rund lydoplevelse med dybde, så lyden i storladne scener ikke føles flad og hul. Netop dette system er skabt til at give den oplevelse, man får i biografen.

Eksperterne forklarer i øvrigt også, at LG OLED55C7V ikke kun er velegnet til at se film og serier på – de fremhæver nemlig især, at denne model fungerer rigtig godt til spil også, hvis man slutter sin spillekonsol til.

LG OLED55C7V måler (uden fod) 122,9 cm (b) x 70,8 cm (h) x 4,86 cm (d). LG OLED55C7V er at finde i energiklasse A.

LG OLED55C7V måler 55 tommer.

Fordele ved LG OLED55C7V:
📺 4K fjernsyn med meget høj billedkvalitet
📺 Velbalanceret lysstyrke skaber smukke og naturlige billeder med mange detaljer
📺 Med Både Perfect Color og Perfect Black for bedst mulig billedkvalitet
📺 Magic Remote fjernbetjening for let styring af tv
📺 Smart tv med indbygget wifi
📺 Dolby for bedre lydkvalitet
📺 Også fordelagtigt til at spille spil 

Du kan her se en gennemgang af modellen. Videoen er udarbejdet af det amerikanske magasin Digital Trends:


LG 55EG9A7V

LG 55EG9A7V smart tv

LG 55EG9A7V har været testet af 2 forskellige testpaneler, som har afprøvet og vurderet modellen på en lang række parametre, som blandt andet inkluderer billedkvalitet, design, brugervenlighed og muligheder.

Der er tale om tests udført af det danske forbrugerråd Tænk (modellen er inkluderet i den allernyeste test fra 2017) samt internationale Trustedreviews.com, som har bred erfaring i tests af forbrugerprodukter.

LG 55EG9A7V får flotte kommentarer af de 2 kilder, og tv’ets gode kvaliteter belønnes med flotte karakterer.

Høj billedkvalitet

LG 55EG9A7V viser generelt rigtig flotte billeder med en opløsning på 1920 x 1080 pixels, som dog ikke er 4K-kvalitet. Der findes en fin kontrast i billederne, der får dem til at se naturlige ud, og balancen omkring lysstyrken er også skabt således, at billederne ser meget levende og virkelighedstro ud.

Hele skærmen har den gode kvalitet uden udfald og mindre gode områder, og lige meget hvor man sidder i forhold til tv’et, så findes der ingen vinkler, hvor udsynet er ringe.

Lyd som i biografen

En tv-oplevelse på et moderne tv er ikke kun forbeholdt en god billedkvalitet – lyden er med til at give en god og helstøbt oplevelse. Der er derfor også lagt arbejde i lyden fra producentens side af LG 55EG9A7V med Dolby-teknologier, sådan at man som forbruger får en lyd med dybde og flere lag, som den man oplever i biografen. Alle tonerne er velfungerende, sådan at alle tv- og film-genrer giver en god lydoplevelse.

Let at anvende

LG 55EG9A7V er et smart tv med mange forskellige muligheder for indhold. De mange forskellige muligheder gør dog ikke LG 55EG9A7V besværlig at anvende og styre, for her er tale om en meget brugervenlig model, som har en enkel og overskuelig fjernbetjening og en intuitiv tilgang. De mange menuer fungerer fint, og man kan både pause og optage programmer.

LG 55EG9A7V er som nævnt et smart tv med indbygget wifi, og derfor kan man anvende forskellige online tjenester og apps til at se blandt andet film og tv-serier. LG 55EG9A7V har 3 HDMI-indgange og 3 USB-indgange.

LG 55EG9A7V måler (uden fod) 124 cm (b) x 71 cm (h) x 6 cm (d). LG 55EG9A7V er at finde i energiklasse A.

LG 55EG9A7V måler 55 tommer. 

Fordele ved LG 55EG9A7V:
📺 Flotte billeder med 1920 x 1080 pixels
📺 God kontrast og lysstyrke
📺 Levende og naturlige billeder
📺 Ingen dårlige vinkler
📺 Biograf-lyd med dybde
📺 Brugervenlig model med overskuelig fjernbetjening
📺 Smart tv med indbygget wifi


Sony KD-55A1

Sony KD-55A1 smart tv

Sony KD-55A1 har været afprøvet, testet og vurderet af 5 forskellige eksperter fra alsidige baggrunde. Her er både tale om forbrugerråd og -organisation samt websider med speciale i teknologi og hifi.

Sony KD-55A1 klarer sig rigtig godt i alle 5 tests, og derfor bliver modellen en aboslut topscorer i alle tests.

Føl dig til stede i handlingen

Sony KD-55A1 er skabt til at få forbrugeren til at føle sig mere indfanget af handlingen på skærmen med en unik blanding af billedkvalitet og lyd.

Både farver og kontraster er forbedret for at give en høj grad af klarhed uden sløringer, hvilket gør oplevelsen mere levende og realistisk. Eksperterne vurderer også, at her er tale om et smart tv af meget høj kvalitet, som virkelig forstår at holde en god kontrast i billederne med solide dimensioner og dybder.

Farverne er meget levende, og mindre detaljer som hudfarver er langt mere nuancerede på Sony KD-55A1.

Eksperterne hæfter sig også ved lyden, som de fremhæver, idet den er god og rummelig og kommer fra et smart og usynligt højtalersystem.

Skarpe teknologier

Sony KD-55A1 er et 4K fjernsyn med 4K Processor X1 Extreme, og så kan denne teknologi justere sig til den kilde, billederne kommer fra for altid at give den flotteste billedkvalitet. Med 4K HDR-teknologien sørger Sony KD-55A1 også for, at selv mørke områder på skærmen (hvis en film for eksempel foregår om natten) vil være mere synlige, samtidig med at de holdes realistiske.

Der er også arbejdet på kontrasten mellem mørke og lyse billeder med langt flere farver og nuancer, som gør billederne mere virkelighedstro.

I det hele taget er der ikke mange fingre at sætte på Sony KD-55A1 fra eksperternes side, men skal der fremhæves et par kritikpunkter, går det på lyden, idet eksperterne savner en Dolby-lyd, plus at selve oplevelsen af tv’et ikke er så strømlinet som flere andre konkurrenter.

Smart tv med mange muligheder

Sony KD-55A1 er et smart tv med indbygget wifi, og derfor får man via tv’et adgang til mange forskellige typer af underholdning via online tjenester og apps. Man kan streame tv, film og serier på Sony KD-55A1, og det foregår nemt med en brugervenlig fjernbetjening, og derudover kan man også benytte for eksempel Google Play og YouTube.

Man kan også spille spil på Sony KD-55A1, hvis man slutter sin konsol til tv’et. Sony KD-55A1 har 4 HDMI-indgange og 3 USB-indgange.

Sony KD-55A1 måler (uden fod) 122,8 cm (b) x 71 cm (h) x 8,6 cm (d). Sony KD-55A1 er at finde i energiklasse A.

Sony KD-55A1 måler 55 tommer.

Fordele ved Sony KD-55A1:
📺 Flot 4K tv med levende og dynamiske billeder
📺 4K Processor X1 Extreme-teknologi
📺 Flotte farver og mange detaljer i hvert billede
📺 God balance mellem mørke og lyse farver
📺 Usynligt højtalersystem
📺 Smart tv med indbygget wifi
📺 Kan også med fordel anvendes til at spille konsolspil

Du kan her se en anmeldelse her. Videoen er udarbejdet af det store teknikmagasin Whathifi.com:


Philips 55POS901F/12 

 

Philips 55POS901F 12 smart tv

Philips 55POS901F/12 har været medtaget i en lang række forskellige tests. Her er tale om 7 af slagsen fra forskellige testpaneler, som alle har vurderet Philips 55POS901F/12 ud fra parametre som billedkvalitet, brugervenlighed, design og generel kvalitet.

Philips 55POS901F/12 får rigtig flotte karakterer fra samtlige eksperter og beviser hermed, at her er tale om et rigtig godt smart tv.

Godt og solidt tv

Philips 55POS901F/12 er Philips første bud på et OLED-tv, og eksperterne synes, at Philips slipper rigtig godt fra det med Philips 55POS901F/12.

Philips 55POS901F/12 er nemlig et meget solidt og velfungerende smart tv, som giver en rigtig god billedkvalitet. Philips 55POS901F/12 viser gode 4K og HDR-billeder, og billederne bliver meget klare og stærke med høj grad af slagkraftighed.

Flot tv med stærk lyd

Philips 55POS901F/12 er dog mere end et tv, der kun leverer gode billeder ifølge eksperterne. Philips 55POS901F/12 er nemlig en pakkeløsning, som også tilbyder en god lyd plus et flot udseende.

Eksperterne lægger nemlig mærke til udseendet, og de fremhæver designet som flot, slankt og med en god fysik. Hertil kommer også lyden, som ifølge eksperterne er velbalanceret men kraftig og leverer et godt supplement til de slagkraftige billeder.

Dog nævner eksperterne, at de savner en decideret Dolby-teknologi, plus at der af og til er små udfald i billederne.

Alsidigt tv

Philips 55POS901F/12 er et meget alsidigt tv, som også fungerer rigtig fint til at spille konsolspil på og anvende som multimedie-afspiller samt at se helt almindeligt tv på. Der medfølger to gode fjernbetjeninger, og det er let at styre kanaler, optage og pause programmer.

Philips 55POS901F/12 er også et smart tv med indbygget wifi, hvilket tillader, at man let kan benytte sig af online tjenester som Netflix.

Philips 55POS901F/12 måler (uden fod) 123 cm (b) x 75 cm (h) x 5 cm (d). Philips 55POS901F/12 er at finde i energiklasse B.

Philips 55POS901F/12 måler 55 tommer.

Fordele ved Philips 55POS901F/12:
📺 Første Philips-tv med OLED-kvalitet
📺 God billedkvalitet med klare billeder
📺 Velbalanceret og stærk lyd
📺 Flot design
📺 Alsidig model
📺 Let at betjene og styre fjernsynsprogrammer
📺 Smart tv med indbygget wifi

Du kan her se en videoanmeldelse af TV’et fra Philips. Videoen er udarbejdet af det internationale testmagasin Trustedreviews.com:


LG 65SJ850V

 

LG 65SJ850V smart tv

4 forskellige hold eksperter har haft LG 65SJ850V inde til en grundig test, således at der kunne foretages en helhedsvurdering af modellen. LG 65SJ850V klarer alle testene virkelig flot, og både det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön giver LG 65SJ850V en placering som topscorer i deres helt nye tests fra 2017.

Også testsiden Trustedreviews.com samt computersiden Pcworld.co.uk giver LG 65SJ850V topkarakterer.

Godt tv på alle aspekter

LG 65SJ850V er blevet testet angående flere aspekter, og eksperterne kan konkludere, at LG 65SJ850V fungerer rigtig godt generelt. Derfor er her tale om et helstøbt fjernsyn, der har mange fordele. Eksperterne fremhæver, at LG 65SJ850V først og fremmest har en rigtig god billedkvalitet, som gør det til en levende oplevelse at se tv på modellen.

Billedkvaliteten er meget klar og naturlig, og der findes gode kontraster. Dertil kommer også lyden, som komplementerer billederne rigtig fint med en stærk dybde og rummelighed, hvilket sørger for, at lyden er med til at højne oplevelsen foran tv’et.

4K opløsning

LG 65SJ850V er designet til at give forbrugeren den bedst mulige oplevelse, og derfor har modellen en høj 4K opløsning med 3840 x 2160 pixels, og denne opløsning præsenterer forbrugeren for en langt bedre billedkvalitet end tidligere. Hertil kommer den unikke IPS-skærm, som gør billedet endnu skarpere.

LG 65SJ850V er udstyret med Active HDR, som understøtter flere forskellige HDR-formater, hvilket resulterer i en milliard forskellige farver, der skaber et mere virkelighedstro helhedsindtryk.

Eksperterne nævner dermed langt flere plusser end minusser ved modellen, og minusserne er mest i den helt smalle ende af småtingsafdelingen.

Flot tv

Udseendet af LG 65SJ850V har der også været fokus på fra producentens side, og eksperterne fremhæver, at her er tale om et rigtig flot tv med en god ramme. Stilen er meget minimalistisk med en slank fysik, hvilket også bidrager til tv-oplevelsen, idet der så ikke findes vinkler, hvorfra udsynet er forringet.

LG 65SJ850V er et smart tv med indbygget wifi, og dermed er der adgang til en bred vifte af online tjenester. Den unikke Magic Remote fjernbetjening gør betjeningen lettere, og man kan blandt andet se Netflix på modellen.

LG 65SJ850V er ydermere et alsidigt tv, som man også kan slutte sin spillekonsol til.

LG 65SJ850V måler (uden fod) 145,2 cm (b) x 83,3 cm (h) x 28,6 cm (d). LG 65SJ850V er at finde i energiklasse A.

LG 65SJ850V måler 65 tommer.

Fordele ved LG 65SJ850V:
📺 Velfungerende 4K tv
📺 God billedkvalitet med levende og naturlige billeder
📺 Fine kontraster i billedet
📺 Stærk lyd med dybde
📺 IPS-skærm
📺 Active HDR skaber mere realisme i billeder
📺 Smart tv med indbygget wifi

Du kan her se en præsentationsvideo af TV’et fra LG:


Sony Bravia 75XE9405

 

Sony Bravia 75XE9405

Sony Bravia 75XE9405 har været medtaget i 4 forskellige tests fra både danske og udenlandske eksperter. I disse tests er modellen blevet afprøvet og vurderet på forskellige parametre, og ud fra Sony Bravia 75XE9405’s præstation på disse er alle 4 testpaneler nået til den konklusion, at Sony Bravia 75XE9405 er et virkelig godt smart tv, som derfor får udelukkende topkarakterer.

Imponerende tv

Ifølge eksperterne er Sony Bravia 75XE9405 et af Sonys allerbedste – og største – fjernsyn på markedet. I den forbindelse nævner eksperterne dog også prisen, som er i den meget høje ende. Men ifølge dem får man dog, hvad man betaler for, hvis man vælger at investere i det imponerende Sony Bravia 75XE9405.

Eksperterne forklarer, at Sony Bravia 75XE9405 først og fremmest er udstyret med en flot bagbelysning med dimning-effekt med individuelle lysdioder. Det giver en utrolig flot effekt, som højner billedkvaliteten.

Overlegen billedkvalitet

Billedkvaliteten i sig selv har den bedste billedchip på markedet – X1 Extreme – og eksperterne forklarer, at det tydeligt kan ses. Billederne bliver nemlig virkelig gode, og det gælder for alle typer indhold. Kontrasten bliver helt utrolig god og har en intens og nuanceret farvegengivelse med glatte billeder uden tydelige overgange. Det giver især en god oplevelse med sport og spil.

Eksperterne forklarer, at her er tale om en klasseforskel mellem Sony Bravia 75XE9405 og øvrige tv’er på markedet, og det gælder især HDR-visningen, for her bliver detaljeniveauet helt sublimt.

Stort set kun roser fra eksperterne

Eksperterne må strække sig langt for at finde minusser ved Sony Bravia 75XE9405 (bortset fra den meget høje pris), og skal noget trække ned i bedømmelsen, så går det mest på lyden, som blegner lidt i forhold til billedkvaliteten uden den helt store dybde og fylde.

Sony Bravia 75XE9405 er et smart tv med indbygget wifi – og det er også muligt at koble sin spillekonsol til denne model. Det indbyggede wifi-system giver adgang til mange muligheder med online tjenester, hvor man kan finde sine foretrukne film og serier og streame dem.

Sony Bravia 75XE9405 måler (uden fod) 167,3 cm (b) x 96,2 cm (h) x 6,2 cm (d). Sony Bravia 75XE9405 er at finde i energiklasse B.

Sony Bravia 75XE9405 måler 75 tommer.

Fordele ved Sony Bravia 75XE9405:
📺 Et af Sonys bedste tv’er på markedet ifølge eksperter
📺 God valuta for (høj) pris
📺 Utrolig flot bagbelysning
📺 Udstyret med den bedste billedchip på markedet – X1 Extreme
📺 Fantastisk flotte billeder
📺 Højt detaljeniveau
📺 Smart tv med indbygget wifi

Sony har produceret denne video. Her kan du en gennemgang af Tv’ets muligheder: 


Samsung UE75MU6175

Samsung UE75MU6175 smart tv test

Den danske teknik-webside Lydogbillede.dk tester løbende forskellige produkter inden for den teknologiske verden, og her gælder det en test af det store smart tv Samsung UE75MU6175. De danske eksperter er virkelig begejstrede for modellen ud fra deres egen vurdering, og de konkluderer derfor, at Samsung UE75MU6175 skal have en meget høj karakter.

Flot og prisvenligt tvsamsung-ue75mu6175u-75-led

Eksperterne forklarer, at Samsung har et meget bredt udvalg af 75 tommers tv’er, og Samsung UE75MU6175 er et af de bedste og billigste i klassen.

Eksperterne lægger først mærke til udseendet og er begejstrede for det klassiske design med en pæn V-formet fod, som gør, at denne model vil passe til de fleste tv-borde.

Samsung UE75MU6175 er dog en smule dybt og tykt i det, hvilket i praksis betyder, at Samsung UE75MU6175 vil fylde en del.

4K standard

Eksperterne forklarer, at Samsung UE75MU6175 er udstyret med en standard 4K-opløsning, som gør et rigtig positivt indtryk på eksperterne. Nok er dette ikke den højeste standard med avancerede funktioner, men billedkvaliteten på Samsung UE75MU6175 er alligevel rigtig god. Der findes ingen, markante ujævnheder og lys-kontrasten giver et godt billede.

Alle de 75 tommer står skarpt og tilbyder et billede med mange nuancer samt levende farver. Selv mørke scener fungerer godt på Samsung UE75MU6175, idet sort-kontrasten også er god på modellen. Kun ved meget mørke scener mistes detaljer, og af og til kan billedet hakke lidt ved hurtige kamerabevægelser, men generelt set er her ifølge eksperterne tale om et godt og solidt tv.

Brugervenlig model

Samsung UE75MU6175 får også gode point hos eksperterne, når det kommer til brugervenlighed, for dette smart tv er udstyret med en god brugerflade, som er let at finde ud af. Den medfølgende fjernbetjening har kun få knapper, men menu-systemet har til gengæld mange forskellige funktioner – som computerspiller vil man især blive begejstret over en decideret gaming-funktion.

Samsung UE75MU6175 er som nævnt et smart tv med indbygget wifi, som giver adgang til en række online tjenester.

Samsung UE75MU6175 måler (uden fod) 168,9 cm (b) x 97,12 cm (h) x 6,6 cm (d). Samsung UE75MU6175 er at finde i energiklasse A.

Samsung UE75MU6175 måler 75 tommer.

Fordele ved Samsung UE75MU6175:
📺 God og prisvenlig for sin klasse
📺 Flot design med god fod
📺 4K opløsning med flot billedkvalitet
📺 God lys-kontrast og sort-kontrast
📺 Brugervenlig model med simpel fjernbetjening
📺 Især god til spil
📺 Smart tv med indbygget wifi.


Sony KD-55AG9 – high-end smart-TV i forbedret design

Sony KD-55AG9

Vil du have et af de bedste smart-TV på markedet, skal du overveje Sony KD-55AG9. Sony står bag nogle af de mest eftertragtede TV’er, og producenten er hele tiden i gang med at forfine og forbedre deres produkter. Sony KD-55AG9 er den seneste nye lancering fra elektronikgiganten.

Hos Amazon modtager Smart-TV’et en vurdering på 4,6/5 stjerner af forbrugerne, og hos Testberichte.de bliver TV’et kåret med 4/5 stjerner.

Sony Smart-TV’et er lavet til at give dig det bedste af, hvad nutidens teknologi kan præstere. TV’et har OLED panel fra LG, og dette er kombineret med 4K ”Ultimate billedprocessor”. Tilsammen giver de 2 funktioner dig billedopløsning i verdensklasse og en perfekt sortgengivelse. 

Google Assist giver dig frihed og fleksibilitet 

Der er indbyggede mikrofoner og højtalere i TV’et. Via Google Assist kan du stemmestyre dit TV, så du slipper for at skulle bruge fjernbetjeningen. Der følger en slank og stilfuld fjernbetjening med, der er lavet med intuitive knapper. 

Det er Sonys unikke ”Acoustic Surface Audio+”-funktion, der er årsagen til den gode lyd. Højtalerne sidder nøje placeret bag på Sony KD-55AG9, så lydene sendes ud i rummet; på dén måde kommer det til at virke som surround sound.

Der er ekstra bashøjtalere i TV’et, der forstærker underlægningsmusikken til dine film og spil. Skal lydene forstærkes, kan du tilkøbe en Sonos Play 1 højtaler.

Højavanceret billedbehandling 

Med Sony KD-55AG9 behøver du ikke spekulere på, hvilke kilder dine film, serier eller spil afspilles fra. Dit smart-TV sørger for at opskalere billederne og behandle dem optimalt, så skarpheden, detaljerne og farver præsenteres perfekt. Du kan bruge UHD-kilder til afspilningen, eller du kan benytte dig af de klassiske kilder såsom HDTV og Blu-Ray.

Du slipper for at købe ekstraudstyr med Sony KD-55AG9. Med Chromecast-built-in og Android TV kan du se film, lave optagelser, genafspille og sætte i kø. 

Sony KD-55AG9 vs. markedet 

Det er primært design af Sony Smart-TV’et, der får det til at skille sig ud fra de andre moderne og populære modeller på markedet. TV’et er nydesignet i en ekstra slank udgave, så du knap oplever, at det tager plads derhjemme. Du kan hænge TV’et op, og det vil optage samme plads udadtil som et stort maleri. 

Fordele 

 • Imponerende billedkvalitet
 • Fejlfri lyd
 • Elegant fjernbetjening 
Ulemper 

 • Uden dynamic HDR standard HDR10 +

Specifikationer 
📺 OLED billedpanel fra LG
📺 4K X1 Ultimate billedprocessor 
📺 Indbygget mikrofon 
📺 Slank fjernbetjening 
📺 Ekstra bashøjtalere
📺 Chromecast built-in


Xiaomi Mi 4S – 43″ – Budgetvalg af 4K Smart-TV

Xiaomi-Mi-TV-4S-43-

Med Xiaomi Mi 4S – 43″ får du 4K-kvalitet på den 43” store skærm. Du kan få dette TV i flere størrelser fra 32 til 55”, og den udvalgte model i denne oversigt er 43”.

Hos Gearbest.com har de lavet en større anmeldelse og test af Xiaomi Mi 4S – 43″, hvor det kåres som det bedste billige TV på markedet.

Det kommer fra den asiatiske producent Xiaomi, der leverer en god kvalitet til prisen. Med mange fine funktioner er dette fjernsyn derfor et godt valg, hvis du vil have en prisvenlig model, der stadig kan det samme som et Smart TV.

Om Xiaomi Mi 4S – 43″

TV’et fra Xiaomi er minimalistisk designet med en smal ramme og aluminiumsdetaljer. Du kan både have fjernsynet stående på de medfølgende ben eller hænge det op på væggen.

Skærmen giver en 178 graders synsvinkel, så flere kan sidde omkring skærmen og se fjernsyn i den bedste kvalitet. Det er bestemt en styrke ved denne model ifølge Gearbest.com.

Hvis du vil have den bedste oplevelse, så skal fjernsynet ikke stå i direkte lys. Fjernsynets 330 nits lysstyrke kan nemlig begrænse kvaliteten, hvis der er meget lys i rummet.

Med Android og Chromecast

Fjernsynet kommer med Android og har integreret Chromecast. Du kan derfor downloade spil og app’s direkte på fjernsynet. Chromecast gør fjernsynet let at bruge sammen med dine andre enheder, hvorfra du kan afspille videoindhold og musik direkte på fjernsynet.

Med den indbyggede mikrofon kan du også styre fjernsynet via stemmen med Google Assistant.

Fjernsynet er udstyret med 3 HDMI-indgange og 3 USB-porte. Der er mulighed for forbindelse til ethernet, hovedtelefoner, AV-input og lyd-output med både fiber og antenne.

Xiaomi Mi 4S – 43″ vs. markedet

Anmeldelsen hos Gearbest.com fremhæver, at dette er en billig model, hvorfor der ikke kan forventes det vilde af fjernsynet. Tv’et er ifølge anmeldelsen en smule langsommere end lignende modeller på markedet, men det er forventeligt til den fordelagtige pris.

Du kan ikke forvente samme billedkvalitet på denne model som andre modeller med et OLED-panel, men kvaliteten vil fint leve op til de flestes forventninger, hvis prisen er afgørende.

Det er derfor en god model, der dækker de mest nødvendige behov for den almindelige bruger, der har et mindre budget til et nyt fjernsyn.

Fordele ved Xiaomi Mi 4S – 43″
📺 Billigt smart-TV
📺 178 graders synsvinkel
📺 Med Android og Chromecast


Philips 55″ OLED804 – Smart TV med Ambilight

Philips-55OLED804

Dette Smart TV adskiller sig fra lignende modeller ved at sikre et godt og tydeligt billede, der fremhæves med Ambilight. Farver og kontraster understøttes af lys bag skærmen, der sætter en særlig stemning og giver en unik film- og TV-oplevelse.

Hos Global.techradar.com er Philips 55″ OLED804 blevet anmeldt. I anmeldelsen får modellen ros for have mange smarte funktioner til prisen, og herunder fremhæves særligt Ambilight-funktionen som en unik detalje. Med fjernsynet fra Philips får du derfor en særlig oplevelse, der rækker ud over skærmens grænser.

Om Philips 55″ OLED804

OLED-teknologi og 4K resolution gør din TV-oplevelse ekstra god. Du kan se HD-film og fjernsyn i fantastisk kvalitet med en detaljerigdom og præcision uden lige.

Indbygget i Philips 55″ OLED804 er en P5 Picture-processor, der giver et klart OLED-billede, hvor både farver og kontraster er forstærkede og forbedrede. En algoritme anvendes til at optimere alt på skærmen, så billedet digitalt forbedres, hvad end du ser. Det giver både en dyb sort og en klar og lys hvid, mens farverne er naturtro og mættede.

Fjernsynet fra Philips har indbygget Chromecast, så du let kan streame indhold fra dine enheder til fjernsynet. Derudover får du med Android TV adgang til underholdning, der personliggøres efter din smag.

Du kan styre fjernsynet blot ved talens brug, så du ikke engang behøver lede efter fjernbetjeningen. 

Forlæng skærmens rum med Ambilight

Som flere af modellerne fra Philips i denne oversigt er også OLED804 udstyret med Ambilight. Dette er en unik funktion for Philips produkterne, som kan være afgørende, når du skal vælge fjernsyn.

Denne særlige funktion giver et lys bag skærmen, der er tilpasset hændelserne på skærmen. På den måde forlænges skærmens rum, og omgivelserne understøtter billedet for en unik film- og TV-oplevelse.

Philips 55″ OLED804 vs. markedet

Med den effektive processor og det stemningsskabende Ambilight adskiller denne model sig fra lignende fjernsyn.

Sammenlignet med den tidligere model 803 fra Philips, så kommer dette fjernsyn både med Dolby Vision og understøttelse af HDR10+. Dog er der ikke mulighed for at anvende Freeview Play, og oplevelsen af Android TV kunne være mere intuitiv.

Det er dog relativt få detaljer, der ikke fungerer ved dette Smart TV fra Philips, og til prisen er det et godt valg. 

Fordele ved Philips 55″ OLED804
📺 Effektiv P5 Picture-processor
📺 Med stemningsskabende Ambilight
📺 Dolby Vision og understøttelse af HDR10+


Sony 65″ KD65A85 – Godt anmeldt

Sony-KD-65A85Ønsker du en så harmonisk oplevelse af billede og lyd som muligt, så har Sony med det 65” KD65A85 ramt plet. Det er ifølge T3.com et af de bedste fjernsyn på markedet med en lynhurtig processor og gode indbyggede højtalere. Tilsammen sikrer denne kombination en harmonisk helhedsoplevelse, hvor lyd og billede går op i en højere enhed.

Om Sony 65″ KD65A85

Sony 65″ KD65A85 sikrer ekstraordinært god billeddybde og farver. Med 4K HDR Processor X1 Ultimate og OLED får du klare farver og en sort, der er dyb og naturlig. Det giver en ekstra behagelig oplevelse af billedet, om du ser TV, gamer eller nyder en film.

Processoren er den samme, der er i Sonys 8K TV, og den analyserer hurtigt data, så kontrasten og lysstyrken bliver så realistisk som muligt. Du får derfor en unikt hurtig analyse af billeddata, så de kan justeres efter dine omgivelser.

Pixel Contrast Boosteren forstærker farver og kontraster særligt i lyse områder på skærmen, så du får så mange detaljer med som muligt. Alt i alt skaber dette et tydeligt billede, hvor alt er klart og detaljeret i livagtige farver.

Højtaler integreret i skærmen for en helhedsoplevelse

TV’et er utroligt slankt, og skærmen når helt ud til kanten, så der ikke er forstyrrende elementer, der kan genere billedet. Højtaleren er integreret i skærmen, så du får en harmonisk oplevelse af sammenhæng. Lyden optimeres med Dolby Atmos, der giver en biograflignende lyd.

Fjernsynet kommer med Google Assistant og er kompatibelt med Amazon Alexa. Du kan bruge dette Smart TV til alle former for apps, som du kan bruge med din smartphone. Det er derfor nemt at se videoer fra Youtube eller spille spil fra Google Play.

Med stemmestyring er det nemt og enkelt at skifte kanal eller sætte filmen på pause. 

Sony 65″ KD65A85 vs. markedet

Dette Smart TV sætter fokus på harmonien i både billede og mellem billede og lyd. Selv i lyse rum kan du få en fuld HDR-oplevelse, hvor fjernsynet har tilpasset farver og kontraster.

Med lynhurtige processorer analyseres og justeres billedet, så det fremstår så tydeligt som muligt. Den indbyggede højtaler er skjult i skærmen, så du får en unik oplevelse af sammenhæng mellem billede og lyd.

Dette fjernsyn egner sig dog ikke så godt til gaming, da der ikke er support til 4K ved 120fps.

Fordele ved Sony 65″ KD65A85
📺 Fuld HDR-oplevelse selv i lyse rum
📺 Lynhurtig processor til billede
📺
Klare farver og tydelige kontraster


Nyttigt at vide – Find ud af hvad de mange betegnelser betyder:

Med den hurtige udvikling i teknologi, kommer også flere nye termer og udtryk som man skal forholde sig til som forbruger. Det kan være svært at holde styr på hvad alle de nye betegnelser betyder, så Forbrugsguiden.dk har lavet en lille guide, der forklarer de forskellige udtryk:

LED, LCD, OLED og Plasma TV, hvad er forskellen?
Når man skal købe nyt TV, så er der et hav af fagudtryk som du skal tage stilling til. En af de ting som mange er forvirrede over, er forskellen på LED, LCD, OLED og Plasma TV.

Her får du en lille beskrive af de forskellige betegnelser, som forhåbentligt vil give dit et bedre overblik.

Plasma TV:
Et Plasma TV er lavet af plasma-paneler. Denne teknik minder om et lysstofrørs, hvor UV-lys rammer farvede fosfor punkter som derefter danner et synligt billede.

En Plasmaskærm er opdelt af celler indeholdende plasma-glas, hvor 3 celler udgør 1 pixel.


LCD og LED TV:
Den egentlige forskel mellem et LCD TV (Liquid Crystal Display) og et LED TV (Light Emitting Diode) er baggrundsbelysningen. En LCD-skærm har lysstofrør til at belyse de krystaller, der laver selve billedet. Modsat bruger en LED-skærm i stedet lysdioder til at belyse krystallerne med. Så man kan faktisk sige at begge slags er LCD TV, men forskellen ligger i de forskellige baggrundsbelysninger.

LED-TV’et har en række fordele i forhold til plasma-TV’et og LCD-TV’et. Blandt andet har LED-TV’et et lavere energiforbrug end de to andre. Desuden gør LED-teknologien det også muligt at lave et smallere TV.


OLED-TV:
OLED står for “Organic Light-Emitting Diode” og består af tusindvis af små organiske lysdioder. Dette er det nyeste indenfor skærmteknologi og leverer markedets bedste billedkvalitet.

Farvenøjagtigheden forbedres markant og er 100 gange bedre end på almindelige LCD- og plasmaskærme. Teknologien består af kulbaserede, selvlysende celler som gør, at man kan producere ultra tynde TV. Desuden er teknologien også meget strømbesparende, sammenlignet med LCD, LED og Plasma.

OLED teknologien er også grunden til at det nu er muligt at lave buede og U-formede Tv-skærme.


Hvad er 4K UHD?
Man har i mange år i tv-reklamerne hørt, at producenterne reklamerer med et “Full-HD TV”, som blev markedsført som det übberste indenfor TV teknologi.
De dage er ovre og nu hedder den nyeste billedopløsning 4K UHD. Her står UHD for “Ultra HD”, altså en videreudvikling af Full-HD. Med Ultra HD 4K får du en fire gange højere opløsning end med Full HD samt en forbedret billedskarphed og farvegengivelse.

Hvis du har en Ultra HD skærm vil det sige, at den kan have en opløsning på 3840 x 2160 pixels (kaldet 4K), ved Full-HD er maks opløsningen på1920 x 1080 pixels.


Hvad er CMR?
Ved Samsung TV vil du nogle gange støde på betegnelsen “CMR”. Den står for Clear Motion Rate og er en teknologi de har udviklet indenfor “bevægelses klarhed”.

På standard TV er dette kendt som “opdateringshastighed”. CMR giver endnu hurtigere overgang, hvilket især er nyttigt, når du ser hurtigt bevægelige scener, som eksempelvis en fodboldkamp.


Hvad betyder Hz?
“Hz” er en forkortelse for “Hertz”. – Hz er en betegnelse for hvor mange billeder fjernsynet viser pr. sekund, altså fjernsynets billedfrekvens.

Jo flere Hz dit TV har, jo flere billeder vises der pr. sekund. Altså kan et TV med 200 Hz vise dobbelt så mange billeder som et TV med 100 Hz.

Hvis du gerne vil se sport på dit TV, så vil minimum 200 Hz være et godt valg.


Hvad betyder Edge?
Som ordet “Edge” antyder, snakker vi her om noget der er placeret langs kanterne på TV´et. Det er Samsung der står bag “Edge teknologien”, hvor de har placeret lysdioderne langs kanterne af panelet (lyset fordeles ud over panelet ved hjælp af lysspredere).

Edge LED sænker energiforbruget samt reducerer tykkelsen på selve skærmen.


Hvad er 3D teknologi?
Et 3D TV fungerer som et helt almindeligt TV, men ved at det er “3D aktivt” betyder det, at man også har mulighed for at se 3D film på sit fjernsyn.

Det er værd at bemærke, at for at kunne se 3D på sit TV, så kræver det, at den film du ønsker at se er lavet i 3D kvalitet. Det kræver også et par 3D briller. Brillerne følger nogle gange med, når du køber TV´et og andre gange skal de købes separat.

For at få den bedste oplevelse med 3D, skal du bruge Blu-ray 3D ready film og dit TV skal gerne have minimum 200 Hz.

Når du ser en 3D film, så føles det som om at effekterne i filmen “kommer ud af skærmen”, hvilket kan give en ganske underholdende oplevelse. Især mange nyere tegnefilm udgives også som 3D film.

Køber du en 3D klar film, så behøver du ikke se den i 3D kvalitet. Du kan også vælge at se den som helt almindelig film, uden 3D effekt og 3D briller.


Hvad er nanokrystal teknik?
Nanokrystal teknik er også kendt som kvanteprik-teknologi. Kvanteprikkerne er placeret mellem LED-bagbelysningen og LCD-skærmen i et LED-fjernsyn.

Nanokrystal teknologien, altså også kendt som kvanteprikkerne, gør en væsentligt forskel for farveperspektivet i dit TV. Samtidig er nanokrystal teknologien faktisk også forholdsvis billig, sammenlignet med eksempelvis OLED-skærme som koster 3 gange så meget at producere.

Hvis man sammenligner med almindelige lysdioder som ellers bruges i fjernsyn, så giver nanokrystal teknologien altså dit fjernsyn et mere koncentreret farvespektrum, hvorved man kan opnå en stærkere kontrast og højere lysstyrke.

Samsung udtaler, at man med nanokrystal teknologien får en større farvemætning og korrekthed, så farverne bliver gengivet bedre og mere præcist.

En anden fordel skulle være at traditionelle OLED-molekyler ofte forringes over tid, mens kvanteprikker ikke forringes over tid og samtidig kan bruges i store, fleksible skærmenheder. Kilde: ing.dk


Hvad er Ambilight?
Ambilight er en forkortelse for “Ambient Lighting Technology” og er en lysteknologi som er opfundet af Philips. Når fjernsynet er tændt, skabes der lyseffekter omkring fjernsynet i samme farver som forekommer på skærmen.

Philips hævder at det giver en mere intens oplevelse, hvor skærmen vil føles større. Philips skriver også, at Ambilight giver et mere fyldigt og behageligt billede.


Beskrivelse af kilder og tests

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet flere forskellige smart tv’er. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link for modellen LG OLED 55B7V, her for LG OLED55C7V, her for Philips 55POS901F/12 og her for Sony Bravia 75XE9405.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Tænk er det danske forbrugerråd, som fungerer som danskernes vagthund i samfundet. Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test fra 2017 af smart tv.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Lydogbillede.dk 🇩🇰

Lydogbillede.dk er en dansk teknik-webside, som løbende tester forskellige produkter inden for den teknologiske verden. Det inkluderer mange forskellige produktgrupper som blandt andet fjernsyn, kameraer og højtalere, og her er der tale om en test af to forskelige smart tv’er – nemlig Sony Bravia 75XE9405 og Samsung UE75MU6175. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her for Sony Bravia 75XE9405 og her for Samsung UE75MU6175.

M3.se 🇸🇪

M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet 2 forskellige smart tv’er. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link for modellen LG OLED 55B7V og her for Philips 55POS901F/12.

Pcworld.com 🇺🇸

Pcworld.com er en international webside, som skriver om alt inden for computere, spil, data, telefoner og hifi. Eksperterne herfra giver både information om relevante emner og råd til brugerne. Her har Pcworld.com testet smart tv-modellen LG 65SJ850V. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Her er der tale om en test fra 2017, hvor Råd & Rön har testet 20 forskellige smart tv’er.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Stuff.tv 🇬🇧

Stuff.tv er et britisk mandemagasin med et tilhørende online-univers. Stuff.tv skriver blandt andet anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter, og her har Stuff.tv testet de to smart tv-modeller LG OLED55C7V og Sony KD-55A1. Ønsker du at læse mere om LG OLED55C7V kan du klikke på dette link. Ønsker du at læse mere om Sony KD-55A1, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 🇬🇧

Techradar.com er en britisk teknologi-webside, som beskæftiger sig med forskellige aspekter inden for teknologiens verden. Techradar.com skriver nyheder og anmeldelser af forskellige elektroniske produkter til hjemmet. Her har Techradar.com testet 5 forskellige smart tv’er. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link for modellen LG OLED 55B7V, her for LG OLED55C7V, her for Sony KD-55A1, her for Philips 55POS901F/12 og her for for Sony Bravia 75XE9405.

Tek.no 🇳🇴

Tek.no er Norges største websted for forbrugerteknologi med mere end 900.000 læsere om ugen. Tek.no skriver båder artikler, guides og tests samt skriver nyheder inden for teknologi. Tek.no har her testet Samsung QE65Q7F. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en britisk side, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet forskellige smart tv. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link for modellen Samsung QE65Q7F, her for LG 55EG9A7V, her for Philips 55POS901F/12, her for LG 65SJ850V og her for Sony Bravia 75XE9405.

Whathifi.com 🇬🇧

Whathifi.com er en britisk hifi-webside, som beskæftiger sig med alt inden for hjemmebiografen og elektroniske forbrugerprodukter. Eksperterne fra Whathifi.com bidrager både med nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har Whathifi.com testet et udvalg af smart tv’er. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link for modellen LG OLED 55B7V, her for Samsung QE65Q7F, her for LG OLED55C7V, her for Sony KD-55A1 og her for Philips 55POS901F/12.

Vi har anvendt Whathifi.com til bedømmelse af Sony XR-55A90J Smart-TV. TV’et modtager 5/5 stjerner og beskrives som et af de bedste TV på markedet indenfor sin kategori. Den er bedømt på parametre som design, brugervenlighed, funktioner og billedkvalitet.

Artiklen er udgivet den: 8. maj 2021

Du kan se artiklen her

Testberichte.de

Testberichte.de er et tysk forbruger- og testmagasin, der minder om vores Forbrugerrådet TÆNK. Det elektroniske magasin leverer produktanmeldelser og testsammenligninger af både elektronik, produkter til personlig pleje og udstyr til hjem, fritid og arbejde.

Vi har brugt Testberichte.de til beskrivelse af Sony XR-55A90J, der er Smart-TV’et med den høj billedopløsning. TV’et modtager en bedømmelse på 5/5 stjerner og roses for sin høje kvalitet af billede og sin stærke XR-processor. 

Artiklen er udgivet: april 2021

Du kan se artiklen her

Testbrichte.de er desuden anvendt til vurdering af Sony KD-55AG9, der det slanke Smart-TV. TV’et kåres med 4/5 stjerner og fremhæves på grund af sine mange funktioner til indstilling af både lyd, lys, farvemætning og detaljer. 

Artiklen er udgivet den: 12. juni 2020

Du kan se artiklen her

 


FAQ

Hvilket smart TV er det bedste at købe?
Det er en smagssag, hvilket smart TV der passer bedst til dine præferencer. Et bud på et lækkert og alsidig smart TV, som de fleste forbrugere vil blive glade for, er modellen LG 55” 4K TV OLED55CX, som er blevet kåret som det bedste smart TV i en række forbrugstests.
Hvordan vælger jeg et smart TV?
Når du skal vælge et smart TV, så skal du ligesom med et almindeligt TV bestemme dig for, hvilken størrelse skærmen skal have. Dertil findes smart TV i flere forskellige prisklasser, hvormed du bør finde et TV, hvis pris matcher det budget, som du har til rådighed.
Hvad er ulemperne ved at have et smart TV?
Der er mange gode og fantastiske fordele ved at have et smart TV, men en af ulemperne er, at det ikke er alle smart TV-øer, hvis software fungerer ekstremt godt. Dertil kan brugerfladen på en smart TV godt være forvirrende at finde rundt i, hvilket naturligvis ikke er optimalt.
Er et smart TV pengene værd?
Hvis du elsker at streame film og serier fra alverdens forskellige streamingtjenester og browse på nettet, så kan det helt bestemt være pengene værd at købe et smart TV. Med et smart TV bliver det meget nemmere at se dine yndlings serier og film, når du har lyst til det.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme