Smart TV test – Find de bedste Smart TV her

0

Udvalget i TV-junglen er større og mere forvirrende end nogensinde før. For at gøre det nemmere at begå sig i denne jungle, så har Forbrugsguiden.dk samlet en række af de bedste Smart TV, som er blevet kåret til testvindere hos forskellige testmagasiner og aviser.

Der findes utrolig mange tests af Smart TV rundt omkring på internettet, men mange af disse tests er allerede overhalet indenom af den teknologiske udvikling. En “Smart TV test” er ofte at betragte som forældet, hvis den blot er et år gammel, fordi teknologien udvikler sig så hurtigt som den gør. Der er i denne artikel derfor fokus på at inddrage tests, som alle er relevante for det aktuelle marked og teknologi.

Denne Smart TV test indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende smart TV
🔸 Guide med forklaring af forskellige fagtermer
🔸 Gennemgang af de testkilder vi har anvendt i denne test

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Smart TV test – Her er eksperternes favoritter

Her følger en gennemgang af de Smart TV modeller på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnet i denne grønne boks, kan du se hvilke tests Smart TV’erne er blevet bedømt i. Du finder også prissammenligning af produkterne, så du nemt kan se, hvilke forhandlere der er billigst.


LG OLED 55B7V

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 8 ud af 10 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3.se

LG OLED 55B7V

LG OLED 55B7V har været testet af en lang række testpaneler fra flere forskellige lande. Der er tale om anerkendte testkilder som blandt andet det danske forbrugerråd Tænk, det svenske teknikmagasin M3.se, den britiske testside Expertreviews.co.uk samt to websider med fokus på teknologi, Whathifi.com og Techradar.com.

LG OLED 55B7V modtager rigtig gode anmeldelser fra alle testpanelerne og opnår absolutte topkarakterer.

Flot billedkvalitet

LG OLED 55B7V er ifølge eksperterne et flot og velfungerende fjernsyn, som virkelig producerer en flot billedkvalitet. Billedet bliver nemlig klart og står skarpt samtidig med, at præsentationen stadig ser meget naturlig ud med også et rigtig godt niveau for kontrasten.

Testpanelerne fremhæver desuden LG OLED 55B7V’s alsidighed, idet de vurderer, at denne model også er meget velegnet til at spille på ved at tilkoble sin spillekonsol til tv’et.

I sig selv er LG OLED 55B7V pænt og neutralt at se på og vil derfor været ideelt til den forbruger, som ønsker et tv, der ikke stjæler al opmærksomheden i stuen.

Eksperterne har ikke mange kritikpunkter angående modellen, men der findes dog tv’er på markedet, som leverer en smule større slagkraftighed i billedet.

4K-opløsning og Dolby-lyd

LG OLED 55B7V er skabt til at producere et rigtig godt billede, og derfor er her tale om et 4K fjernsyn med 3840 x 2160 pixels.

LG OLED 55B7V har en tynd skærm, som kan monteres helt tæt på væggen, således at det ikke optager unødvendig plads. LG OLED 55B7V producerer mere end en milliard farver, hvilket gør billedet mere virkelighedstro.

Tv’et understøtter desuden alle HDR-formater og har 4 HDMI-indgange og 3 USB-indgange. For en så god lyd som mulig er LG OLED 55B7V også udstyret med Dolby Atmos, som skaber en virkelighedstro lyd med dybde, som virker mere realistisk – præcis som den lyd, man oplever i biografen.

Mange muligheder for underholdning

LG OLED 55B7V er et smart tv med indbygget wifi, og derfor giver modellen adgang til mange timers underholdning, sport og film via online tjenester og apps – se for eksempel film og tv-serier på Netflix på modellen.

LG OLED 55B7V måler (uden fod) 122,9 cm (b) x 70,8 cm (h) x 4,86 cm (d). LG OLED 55B7V er at finde i energiklasse A.

LG OLED 55B7V måler 55 tommer.

Fordele ved LG OLED 55B7V:
📺 4K tv med 3840 x 2160 pixels
📺 Flot og virkelighedstro billede
📺 Over en milliard farver
📺 God til også at spille på
📺 Enkelt og neutralt design
📺 Dolby lydsystem
📺 Smart tv med indbygget wifi

Du kan her se en lille video der forklarer nærmere om TV’et. Videoen er produceret af testmagasinet reviewed.com:

https://www.youtube.com/watch?v=2MCCW0hCmyU

Samsung QE65Q7F

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
9 ud af 10 stjerner hos det norske teknikmagasin Tek.no
4 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com 

Samsung QE65Q7F smart tv

Samsung QE65Q7F har været igennem tests fra 5 forskellige kilder, der både inkluderer det danske forbrugerråd Tænks nyeste smart-tv-test fra 2017, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, det norske teknikmagasin Tek.no samt teknologisiden Whathifi.com og den internationale testside Trustedreviews.com.

I samtlige 5 tests får Samsung QE65Q7F rigtig god kritik, og det belønnes med placeringer i den absolutte top.

Mange detaljer i et meget levende billede

Samsung QE65Q7F roses i meget høje vendinger af eksperterne, når det kommer til modellens billedkvalitet. De lægger ikke skjul på, at her er tale om et tv med en meget høj 4K billedkvalitet med 3840 x 2160 pixels.

Eksperterne vurderer, at Samsung QE65Q7F producerer meget levende billeder med en god kontrast, og kvaliteten er meget lys og slagkraftig. Det gælder især, når man ser indhold, der er skabt med HDR for øje, for her brillerer Samsung QE65Q7F virkelig.

Herudover leverer Samsung QE65Q7F utrolig mange detaljer i hvert billede, hvilket yderligere får billederne til at se virkelige og levende ud.

Til alle typer lys

Et af de meget unikke aspekter ved Samsung QE65Q7F’s billedkvalitet er, at lysstyrken i kombinationen med farverne på skærmen gør, at man ikke får problemer med at se billederne, når man ser tv om dagen, hvor det er lyst udenfor. Derfor kan Samsung QE65Q7F anvendes på alle tidspunkter på dagen alle dage om året.

Eksperterne har kun meget få kritikpunkter angående Samsung QE65Q7F, og her hæfter de sig kun ved småting, såsom at sort-kontrasten er blevet ofret lidt til fordel for farvernes klarhed, og så findes der nogle vinkler, hvor man ikke ser så godt på modellen.

Flot smart tv

Udover billedkvalitet så er Samsung QE65Q7F også skabt med designet in mente, idet Samsung QE65Q7F ubesværet og ubemærket kan placeres i alle hjem – selv kablet er designet til ikke at blive set. Der findes 4 HDMI-indgange og 3 USB-indgange på modellen.

Samsung QE65Q7F tilbyder desuden forbrugeren mange timers forskellig underholdning i sig selv, da her er tale om et smart tv, hvor man kan streame forskellige tjenester og benytte sig af apps. Samsung QE65Q7F har nemlig indbygget wifi plus en elektronisk programguide.

Samsung QE65Q7F måler (uden fod) 144,4 cm (b) x 82,6 cm (h) x 4,5 cm (d). Samsung QE65Q7F er at finde i energiklasse A.

Samsung QE65Q7F måler 65 tommer.

Fordele ved Samsung QE65Q7F:
📺 Flot billedkvalitet med 4K
📺 Levende billeder med høj kontrast
📺 Billeder med mange detaljer
📺 Især velegnet til HDR-indhold
📺 Dagslys forringer ikke billedkvaliteten
📺 Neutralt design
📺 Smart tv med indbygget wifi

Du kan her se en lille præsentationsvideo. Videoen er produceret af Samsung:

https://www.youtube.com/watch?v=Jr1dYjR8wXw


LG OLED55C7V

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
5 ud af 5 stjerner hos Stuff.tv

LG OLED55C7V smart tv

LG OLED55C7V har været igennem hele 6 tests hos 6 forskellige testpaneler. I samtlige tests viser LG OLED55C7V, at her er tale om et virkelig godt smart tv, idet modellen udelukkende får topkarakterer af ekspertpanelerne.

LG OLED55C7V vil derfor være et ideelt valg for den forbruger, som ønsker det bedste af det bedste inden for 55 tommers gruppen.

Smukke og naturlige billeder

LG OLED55C7V er et velfungerende 4K fjernsyn med 3840 x 2160 pixels, der producerer en meget høj billedkvalitet. Eksperterne er begejstrede for LG OLED55C7V’s høje kvalitet, og de forklarer, at man som forbruger kan opleve meget smukke billeder med en velbalanceret lysstyrke på LG OLED55C7V.

Eksperterne forklarer også, at billederne bliver meget naturlige at se på med rigtig mange detaljer. LG OLED55C7V understøtter alle HDR-formater og viser de bedste billeder med indhold, der er skabt til HDR. Med en så flot billedkvalitet kommer der ikke mange negative kommentarer fra eksperterne angående denne model. Dog savner de en smule mere slagkraft i billedet og en smule bedre lyd ved nogle formater.

Perfect Color og Perfect Black

En af grundene til, at LG OLED55C7V modtager så mange roser fra eksperterne, er, at modellen er udstyret med teknologierne Perfect Color og Perfect Black, og som navnene antyder, så sørger de for, at kontrasterne omkring farver og sort bliver af høj kvalitet og danner et bedre billede. Der findes nemlig over en milliard farver inde i tv’et, som giver en farvegengivelse, som matcher det menneskelige øjes.

LG OLED55C7V styres med en Magic Remote-fjernbetjening, som gør det lettere at betjene fjernsynet – det gælder også, når man bruger dette tv til at gå ind på forskellige hjemmesider, da her er tale om et smart tv, som kan anvendes via det indbyggede wifi.

Alsidigt tv

Der er også taget hensyn til lydkvaliteten på LG OLED55C7V, da denne model er udstyret med Dolby-teknologi, som giver en mere rund lydoplevelse med dybde, så lyden i storladne scener ikke føles flad og hul. Netop dette system er skabt til at give den oplevelse, man får i biografen.

Eksperterne forklarer i øvrigt også, at LG OLED55C7V ikke kun er velegnet til at se film og serier på – de fremhæver nemlig især, at denne model fungerer rigtig godt til spil også, hvis man slutter sin spillekonsol til.

LG OLED55C7V måler (uden fod) 122,9 cm (b) x 70,8 cm (h) x 4,86 cm (d). LG OLED55C7V er at finde i energiklasse A.

LG OLED55C7V måler 55 tommer.

Fordele ved LG OLED55C7V:
📺 4K fjernsyn med meget høj billedkvalitet
📺 Velbalanceret lysstyrke skaber smukke og naturlige billeder med mange detaljer
📺 Med Både Perfect Color og Perfect Black for bedst mulig billedkvalitet
📺 Magic Remote fjernbetjening for let styring af tv
📺 Smart tv med indbygget wifi
📺 Dolby for bedre lydkvalitet
📺 Også fordelagtigt til at spille spil 

Du kan her se en gennemgang af modellen. Videoen er udarbejdet af det amerikanske magasin Digital Trends:

https://www.youtube.com/watch?v=P1ze7OAwXT8

LG 55EG9A7V

Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com

LG 55EG9A7V smart tv

LG 55EG9A7V har været testet af 2 forskellige testpaneler, som har afprøvet og vurderet modellen på en lang række parametre, som blandt andet inkluderer billedkvalitet, design, brugervenlighed og muligheder.

Der er tale om tests udført af det danske forbrugerråd Tænk (modellen er inkluderet i den allernyeste test fra 2017) samt internationale Trustedreviews.com, som har bred erfaring i tests af forbrugerprodukter.

LG 55EG9A7V får flotte kommentarer af de 2 kilder, og tv’ets gode kvaliteter belønnes med flotte karakterer.

Høj billedkvalitet

LG 55EG9A7V viser generelt rigtig flotte billeder med en opløsning på 1920 x 1080 pixels, som dog ikke er 4K-kvalitet. Der findes en fin kontrast i billederne, der får dem til at se naturlige ud, og balancen omkring lysstyrken er også skabt således, at billederne ser meget levende og virkelighedstro ud.

Hele skærmen har den gode kvalitet uden udfald og mindre gode områder, og lige meget hvor man sidder i forhold til tv’et, så findes der ingen vinkler, hvor udsynet er ringe.

Lyd som i biografen

En tv-oplevelse på et moderne tv er ikke kun forbeholdt en god billedkvalitet – lyden er med til at give en god og helstøbt oplevelse. Der er derfor også lagt arbejde i lyden fra producentens side af LG 55EG9A7V med Dolby-teknologier, sådan at man som forbruger får en lyd med dybde og flere lag, som den man oplever i biografen. Alle tonerne er velfungerende, sådan at alle tv- og film-genrer giver en god lydoplevelse.

Let at anvende

LG 55EG9A7V er et smart tv med mange forskellige muligheder for indhold. De mange forskellige muligheder gør dog ikke LG 55EG9A7V besværlig at anvende og styre, for her er tale om en meget brugervenlig model, som har en enkel og overskuelig fjernbetjening og en intuitiv tilgang. De mange menuer fungerer fint, og man kan både pause og optage programmer.

LG 55EG9A7V er som nævnt et smart tv med indbygget wifi, og derfor kan man anvende forskellige online tjenester og apps til at se blandt andet film og tv-serier. LG 55EG9A7V har 3 HDMI-indgange og 3 USB-indgange.

LG 55EG9A7V måler (uden fod) 124 cm (b) x 71 cm (h) x 6 cm (d). LG 55EG9A7V er at finde i energiklasse A.

LG 55EG9A7V måler 55 tommer. 

Fordele ved LG 55EG9A7V:
📺 Flotte billeder med 1920 x 1080 pixels
📺 God kontrast og lysstyrke
📺 Levende og naturlige billeder
📺 Ingen dårlige vinkler
📺 Biograf-lyd med dybde
📺 Brugervenlig model med overskuelig fjernbetjening
📺 Smart tv med indbygget wifi


Sony KD-55A1

Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
5 ud af 5 stjerner hos Stuff.tv
4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com

Sony KD-55A1 smart tv

Sony KD-55A1 har været afprøvet, testet og vurderet af 5 forskellige eksperter fra alsidige baggrunde. Her er både tale om forbrugerråd og -organisation samt websider med speciale i teknologi og hifi.

Sony KD-55A1 klarer sig rigtig godt i alle 5 tests, og derfor bliver modellen en aboslut topscorer i alle tests.

Føl dig til stede i handlingen

Sony KD-55A1 er skabt til at få forbrugeren til at føle sig mere indfanget af handlingen på skærmen med en unik blanding af billedkvalitet og lyd.

Både farver og kontraster er forbedret for at give en høj grad af klarhed uden sløringer, hvilket gør oplevelsen mere levende og realistisk. Eksperterne vurderer også, at her er tale om et smart tv af meget høj kvalitet, som virkelig forstår at holde en god kontrast i billederne med solide dimensioner og dybder.

Farverne er meget levende, og mindre detaljer som hudfarver er langt mere nuancerede på Sony KD-55A1.

Eksperterne hæfter sig også ved lyden, som de fremhæver, idet den er god og rummelig og kommer fra et smart og usynligt højtalersystem.

Skarpe teknologier

Sony KD-55A1 er et 4K fjernsyn med 4K Processor X1 Extreme, og så kan denne teknologi justere sig til den kilde, billederne kommer fra for altid at give den flotteste billedkvalitet. Med 4K HDR-teknologien sørger Sony KD-55A1 også for, at selv mørke områder på skærmen (hvis en film for eksempel foregår om natten) vil være mere synlige, samtidig med at de holdes realistiske.

Der er også arbejdet på kontrasten mellem mørke og lyse billeder med langt flere farver og nuancer, som gør billederne mere virkelighedstro.

I det hele taget er der ikke mange fingre at sætte på Sony KD-55A1 fra eksperternes side, men skal der fremhæves et par kritikpunkter, går det på lyden, idet eksperterne savner en Dolby-lyd, plus at selve oplevelsen af tv’et ikke er så strømlinet som flere andre konkurrenter.

Smart tv med mange muligheder

Sony KD-55A1 er et smart tv med indbygget wifi, og derfor får man via tv’et adgang til mange forskellige typer af underholdning via online tjenester og apps. Man kan streame tv, film og serier på Sony KD-55A1, og det foregår nemt med en brugervenlig fjernbetjening, og derudover kan man også benytte for eksempel Google Play og YouTube.

Man kan også spille spil på Sony KD-55A1, hvis man slutter sin konsol til tv’et. Sony KD-55A1 har 4 HDMI-indgange og 3 USB-indgange.

Sony KD-55A1 måler (uden fod) 122,8 cm (b) x 71 cm (h) x 8,6 cm (d). Sony KD-55A1 er at finde i energiklasse A.

Sony KD-55A1 måler 55 tommer.

Fordele ved Sony KD-55A1:
📺 Flot 4K tv med levende og dynamiske billeder
📺 4K Processor X1 Extreme-teknologi
📺 Flotte farver og mange detaljer i hvert billede
📺 God balance mellem mørke og lyse farver
📺 Usynligt højtalersystem
📺 Smart tv med indbygget wifi
📺 Kan også med fordel anvendes til at spille konsolspil

Du kan her se en anmeldelse her. Videoen er udarbejdet af det store teknikmagasin Whathifi.com:

https://www.youtube.com/watch?v=tSdHa1efQB8

Philips 55POS901F/12

Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com
5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det svenske teknikmagasin M3.se 

Philips 55POS901F 12 smart tv

Philips 55POS901F/12 har været medtaget i en lang række forskellige tests. Her er tale om 7 af slagsen fra forskellige testpaneler, som alle har vurderet Philips 55POS901F/12 ud fra parametre som billedkvalitet, brugervenlighed, design og generel kvalitet.

Philips 55POS901F/12 får rigtig flotte karakterer fra samtlige eksperter og beviser hermed, at her er tale om et rigtig godt smart tv.

Godt og solidt tv

Philips 55POS901F/12 er Philips første bud på et OLED-tv, og eksperterne synes, at Philips slipper rigtig godt fra det med Philips 55POS901F/12.

Philips 55POS901F/12 er nemlig et meget solidt og velfungerende smart tv, som giver en rigtig god billedkvalitet. Philips 55POS901F/12 viser gode 4K og HDR-billeder, og billederne bliver meget klare og stærke med høj grad af slagkraftighed.

Flot tv med stærk lyd

Philips 55POS901F/12 er dog mere end et tv, der kun leverer gode billeder ifølge eksperterne. Philips 55POS901F/12 er nemlig en pakkeløsning, som også tilbyder en god lyd plus et flot udseende.

Eksperterne lægger nemlig mærke til udseendet, og de fremhæver designet som flot, slankt og med en god fysik. Hertil kommer også lyden, som ifølge eksperterne er velbalanceret men kraftig og leverer et godt supplement til de slagkraftige billeder.

Dog nævner eksperterne, at de savner en decideret Dolby-teknologi, plus at der af og til er små udfald i billederne.

Alsidigt tv

Philips 55POS901F/12 er et meget alsidigt tv, som også fungerer rigtig fint til at spille konsolspil på og anvende som multimedie-afspiller samt at se helt almindeligt tv på. Der medfølger to gode fjernbetjeninger, og det er let at styre kanaler, optage og pause programmer.

Philips 55POS901F/12 er også et smart tv med indbygget wifi, hvilket tillader, at man let kan benytte sig af online tjenester som Netflix.

Philips 55POS901F/12 måler (uden fod) 123 cm (b) x 75 cm (h) x 5 cm (d). Philips 55POS901F/12 er at finde i energiklasse B.

Philips 55POS901F/12 måler 55 tommer.

Fordele ved Philips 55POS901F/12:
📺 Første Philips-tv med OLED-kvalitet
📺 God billedkvalitet med klare billeder
📺 Velbalanceret og stærk lyd
📺 Flot design
📺 Alsidig model
📺 Let at betjene og styre fjernsynsprogrammer
📺 Smart tv med indbygget wifi

Du kan her se en videoanmeldelse af TV’et fra Philips. Videoen er udarbejdet af det internationale testmagasin Trustedreviews.com:

https://www.youtube.com/watch?v=-elsYfGt1Sg

LG 65SJ850V

Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
4,5 ud af 5 stjerner hos Pcworld.co.uk

LG 65SJ850V smart tv

4 forskellige hold eksperter har haft LG 65SJ850V inde til en grundig test, således at der kunne foretages en helhedsvurdering af modellen. LG 65SJ850V klarer alle testene virkelig flot, og både det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön giver LG 65SJ850V en placering som topscorer i deres helt nye tests fra 2017.

Også testsiden Trustedreviews.com samt computersiden Pcworld.co.uk giver LG 65SJ850V topkarakterer.

Godt tv på alle aspekter

LG 65SJ850V er blevet testet angående flere aspekter, og eksperterne kan konkludere, at LG 65SJ850V fungerer rigtig godt generelt. Derfor er her tale om et helstøbt fjernsyn, der har mange fordele. Eksperterne fremhæver, at LG 65SJ850V først og fremmest har en rigtig god billedkvalitet, som gør det til en levende oplevelse at se tv på modellen.

Billedkvaliteten er meget klar og naturlig, og der findes gode kontraster. Dertil kommer også lyden, som komplementerer billederne rigtig fint med en stærk dybde og rummelighed, hvilket sørger for, at lyden er med til at højne oplevelsen foran tv’et.

4K opløsning

LG 65SJ850V er designet til at give forbrugeren den bedst mulige oplevelse, og derfor har modellen en høj 4K opløsning med 3840 x 2160 pixels, og denne opløsning præsenterer forbrugeren for en langt bedre billedkvalitet end tidligere. Hertil kommer den unikke IPS-skærm, som gør billedet endnu skarpere.

LG 65SJ850V er udstyret med Active HDR, som understøtter flere forskellige HDR-formater, hvilket resulterer i en milliard forskellige farver, der skaber et mere virkelighedstro helhedsindtryk.

Eksperterne nævner dermed langt flere plusser end minusser ved modellen, og minusserne er mest i den helt smalle ende af småtingsafdelingen.

Flot tv

Udseendet af LG 65SJ850V har der også været fokus på fra producentens side, og eksperterne fremhæver, at her er tale om et rigtig flot tv med en god ramme. Stilen er meget minimalistisk med en slank fysik, hvilket også bidrager til tv-oplevelsen, idet der så ikke findes vinkler, hvorfra udsynet er forringet.

LG 65SJ850V er et smart tv med indbygget wifi, og dermed er der adgang til en bred vifte af online tjenester. Den unikke Magic Remote fjernbetjening gør betjeningen lettere, og man kan blandt andet se Netflix på modellen.

LG 65SJ850V er ydermere et alsidigt tv, som man også kan slutte sin spillekonsol til.

LG 65SJ850V måler (uden fod) 145,2 cm (b) x 83,3 cm (h) x 28,6 cm (d). LG 65SJ850V er at finde i energiklasse A.

LG 65SJ850V måler 65 tommer.

Fordele ved LG 65SJ850V:
📺 Velfungerende 4K tv
📺 God billedkvalitet med levende og naturlige billeder
📺 Fine kontraster i billedet
📺 Stærk lyd med dybde
📺 IPS-skærm
📺 Active HDR skaber mere realisme i billeder
📺 Smart tv med indbygget wifi

Du kan her se en præsentationsvideo af TV’et fra LG:

https://www.youtube.com/watch?v=RiVGN6_ZTjs

Sony Bravia 75XE9405

6 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
4,5 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk 

Sony Bravia 75XE9405

Sony Bravia 75XE9405 har været medtaget i 4 forskellige tests fra både danske og udenlandske eksperter. I disse tests er modellen blevet afprøvet og vurderet på forskellige parametre, og ud fra Sony Bravia 75XE9405’s præstation på disse er alle 4 testpaneler nået til den konklusion, at Sony Bravia 75XE9405 er et virkelig godt smart tv, som derfor får udelukkende topkarakterer.

Imponerende tv

Ifølge eksperterne er Sony Bravia 75XE9405 et af Sonys allerbedste – og største – fjernsyn på markedet. I den forbindelse nævner eksperterne dog også prisen, som er i den meget høje ende. Men ifølge dem får man dog, hvad man betaler for, hvis man vælger at investere i det imponerende Sony Bravia 75XE9405.

Eksperterne forklarer, at Sony Bravia 75XE9405 først og fremmest er udstyret med en flot bagbelysning med dimning-effekt med individuelle lysdioder. Det giver en utrolig flot effekt, som højner billedkvaliteten.

Overlegen billedkvalitet

Billedkvaliteten i sig selv har den bedste billedchip på markedet – X1 Extreme – og eksperterne forklarer, at det tydeligt kan ses. Billederne bliver nemlig virkelig gode, og det gælder for alle typer indhold. Kontrasten bliver helt utrolig god og har en intens og nuanceret farvegengivelse med glatte billeder uden tydelige overgange. Det giver især en god oplevelse med sport og spil.

Eksperterne forklarer, at her er tale om en klasseforskel mellem Sony Bravia 75XE9405 og øvrige tv’er på markedet, og det gælder især HDR-visningen, for her bliver detaljeniveauet helt sublimt.

Stort set kun roser fra eksperterne

Eksperterne må strække sig langt for at finde minusser ved Sony Bravia 75XE9405 (bortset fra den meget høje pris), og skal noget trække ned i bedømmelsen, så går det mest på lyden, som blegner lidt i forhold til billedkvaliteten uden den helt store dybde og fylde.

Sony Bravia 75XE9405 er et smart tv med indbygget wifi – og det er også muligt at koble sin spillekonsol til denne model. Det indbyggede wifi-system giver adgang til mange muligheder med online tjenester, hvor man kan finde sine foretrukne film og serier og streame dem.

Sony Bravia 75XE9405 måler (uden fod) 167,3 cm (b) x 96,2 cm (h) x 6,2 cm (d). Sony Bravia 75XE9405 er at finde i energiklasse B.

Sony Bravia 75XE9405 måler 75 tommer.

Fordele ved Sony Bravia 75XE9405:
📺 Et af Sonys bedste tv’er på markedet ifølge eksperter
📺 God valuta for (høj) pris
📺 Utrolig flot bagbelysning
📺 Udstyret med den bedste billedchip på markedet – X1 Extreme
📺 Fantastisk flotte billeder
📺 Højt detaljeniveau
📺 Smart tv med indbygget wifi

Sony har produceret denne video. Her kan du en gennemgang af Tv’ets muligheder: 

https://www.youtube.com/watch?v=LV2-bft0k8w

Samsung UE75MU6175

5 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk

Samsung UE75MU6175 smart tv test

Den danske teknik-webside Lydogbillede.dk tester løbende forskellige produkter inden for den teknologiske verden, og her gælder det en test af det store smart tv Samsung UE75MU6175. De danske eksperter er virkelig begejstrede for modellen ud fra deres egen vurdering, og de konkluderer derfor, at Samsung UE75MU6175 skal have en meget høj karakter.

Flot og prisvenligt tvsamsung-ue75mu6175u-75-led

Eksperterne forklarer, at Samsung har et meget bredt udvalg af 75 tommers tv’er, og Samsung UE75MU6175 er et af de bedste og billigste i klassen.

Eksperterne lægger først mærke til udseendet og er begejstrede for det klassiske design med en pæn V-formet fod, som gør, at denne model vil passe til de fleste tv-borde.

Samsung UE75MU6175 er dog en smule dybt og tykt i det, hvilket i praksis betyder, at Samsung UE75MU6175 vil fylde en del.

4K standard

Eksperterne forklarer, at Samsung UE75MU6175 er udstyret med en standard 4K-opløsning, som gør et rigtig positivt indtryk på eksperterne. Nok er dette ikke den højeste standard med avancerede funktioner, men billedkvaliteten på Samsung UE75MU6175 er alligevel rigtig god. Der findes ingen, markante ujævnheder og lys-kontrasten giver et godt billede.

Alle de 75 tommer står skarpt og tilbyder et billede med mange nuancer samt levende farver. Selv mørke scener fungerer godt på Samsung UE75MU6175, idet sort-kontrasten også er god på modellen. Kun ved meget mørke scener mistes detaljer, og af og til kan billedet hakke lidt ved hurtige kamerabevægelser, men generelt set er her ifølge eksperterne tale om et godt og solidt tv.

Brugervenlig model

Samsung UE75MU6175 får også gode point hos eksperterne, når det kommer til brugervenlighed, for dette smart tv er udstyret med en god brugerflade, som er let at finde ud af. Den medfølgende fjernbetjening har kun få knapper, men menu-systemet har til gengæld mange forskellige funktioner – som computerspiller vil man især blive begejstret over en decideret gaming-funktion.

Samsung UE75MU6175 er som nævnt et smart tv med indbygget wifi, som giver adgang til en række online tjenester.

Samsung UE75MU6175 måler (uden fod) 168,9 cm (b) x 97,12 cm (h) x 6,6 cm (d). Samsung UE75MU6175 er at finde i energiklasse A.

Samsung UE75MU6175 måler 75 tommer.

Fordele ved Samsung UE75MU6175:
📺 God og prisvenlig for sin klasse
📺 Flot design med god fod
📺 4K opløsning med flot billedkvalitet
📺 God lys-kontrast og sort-kontrast
📺 Brugervenlig model med simpel fjernbetjening
📺 Især god til spil
📺 Smart tv med indbygget wifi.


Nyttigt at vide – Find ud af hvad de mange betegnelser betyder:

Med den hurtige udvikling i teknologi, kommer også flere nye termer og udtryk som man skal forholde sig til som forbruger. Det kan være svært at holde styr på hvad alle de nye betegnelser betyder, så Forbrugsguiden.dk har lavet en lille guide, der forklarer de forskellige udtryk:

LED, LCD, OLED og Plasma TV, hvad er forskellen?
Når man skal købe nyt TV, så er der et hav af fagudtryk som du skal tage stilling til. En af de ting som mange er forvirrede over, er forskellen på LED, LCD, OLED og Plasma TV.

Her får du en lille beskrive af de forskellige betegnelser, som forhåbentligt vil give dit et bedre overblik.

Plasma TV:
Et Plasma TV er lavet af plasma-paneler. Denne teknik minder om et lysstofrørs, hvor UV-lys rammer farvede fosfor punkter som derefter danner et synligt billede.

En Plasmaskærm er opdelt af celler indeholdende plasma-glas, hvor 3 celler udgør 1 pixel.


LCD og LED TV:
Den egentlige forskel mellem et LCD TV (Liquid Crystal Display) og et LED TV (Light Emitting Diode) er baggrundsbelysningen. En LCD-skærm har lysstofrør til at belyse de krystaller, der laver selve billedet. Modsat bruger en LED-skærm i stedet lysdioder til at belyse krystallerne med. Så man kan faktisk sige at begge slags er LCD TV, men forskellen ligger i de forskellige baggrundsbelysninger.

LED-TV’et har en række fordele i forhold til plasma-TV’et og LCD-TV’et. Blandt andet har LED-TV’et et lavere energiforbrug end de to andre. Desuden gør LED-teknologien det også muligt at lave et smallere TV.


OLED-TV:
OLED står for “Organic Light-Emitting Diode” og består af tusindvis af små organiske lysdioder. Dette er det nyeste indenfor skærmteknologi og leverer markedets bedste billedkvalitet.

Farvenøjagtigheden forbedres markant og er 100 gange bedre end på almindelige LCD- og plasmaskærme. Teknologien består af kulbaserede, selvlysende celler som gør, at man kan producere ultra tynde TV. Desuden er teknologien også meget strømbesparende, sammenlignet med LCD, LED og Plasma.

OLED teknologien er også grunden til at det nu er muligt at lave buede og U-formede Tv-skærme.


Hvad er 4K UHD?
Man har i mange år i tv-reklamerne hørt, at producenterne reklamerer med et “Full-HD TV”, som blev markedsført som det übberste indenfor TV teknologi.
De dage er ovre og nu hedder den nyeste billedopløsning 4K UHD. Her står UHD for “Ultra HD”, altså en videreudvikling af Full-HD. Med Ultra HD 4K får du en fire gange højere opløsning end med Full HD samt en forbedret billedskarphed og farvegengivelse.

Hvis du har en Ultra HD skærm vil det sige, at den kan have en opløsning på 3840 x 2160 pixels (kaldet 4K), ved Full-HD er maks opløsningen på1920 x 1080 pixels.


Hvad er CMR?
Ved Samsung TV vil du nogle gange støde på betegnelsen “CMR”. Den står for Clear Motion Rate og er en teknologi de har udviklet indenfor “bevægelses klarhed”.

På standard TV er dette kendt som “opdateringshastighed”. CMR giver endnu hurtigere overgang, hvilket især er nyttigt, når du ser hurtigt bevægelige scener, som eksempelvis en fodboldkamp.


Hvad betyder Hz?
“Hz” er en forkortelse for “Hertz”. – Hz er en betegnelse for hvor mange billeder fjernsynet viser pr. sekund, altså fjernsynets billedfrekvens.

Jo flere Hz dit TV har, jo flere billeder vises der pr. sekund. Altså kan et TV med 200 Hz vise dobbelt så mange billeder som et TV med 100 Hz.

Hvis du gerne vil se sport på dit TV, så vil minimum 200 Hz være et godt valg.


Hvad betyder Edge?
Som ordet “Edge” antyder, snakker vi her om noget der er placeret langs kanterne på TV´et. Det er Samsung der står bag “Edge teknologien”, hvor de har placeret lysdioderne langs kanterne af panelet (lyset fordeles ud over panelet ved hjælp af lysspredere).

Edge LED sænker energiforbruget samt reducerer tykkelsen på selve skærmen.


Hvad er 3D teknologi?
Et 3D TV fungerer som et helt almindeligt TV, men ved at det er “3D aktivt” betyder det, at man også har mulighed for at se 3D film på sit fjernsyn.

Det er værd at bemærke, at for at kunne se 3D på sit TV, så kræver det, at den film du ønsker at se er lavet i 3D kvalitet. Det kræver også et par 3D briller. Brillerne følger nogle gange med, når du køber TV´et og andre gange skal de købes separat.

For at få den bedste oplevelse med 3D, skal du bruge Blu-ray 3D ready film og dit TV skal gerne have minimum 200 Hz.

Når du ser en 3D film, så føles det som om at effekterne i filmen “kommer ud af skærmen”, hvilket kan give en ganske underholdende oplevelse. Især mange nyere tegnefilm udgives også som 3D film.

Køber du en 3D klar film, så behøver du ikke se den i 3D kvalitet. Du kan også vælge at se den som helt almindelig film, uden 3D effekt og 3D briller.


Hvad er nanokrystal teknik?
Nanokrystal teknik er også kendt som kvanteprik-teknologi. Kvanteprikkerne er placeret mellem LED-bagbelysningen og LCD-skærmen i et LED-fjernsyn.

Nanokrystal teknologien, altså også kendt som kvanteprikkerne, gør en væsentligt forskel for farveperspektivet i dit TV. Samtidig er nanokrystal teknologien faktisk også forholdsvis billig, sammenlignet med eksempelvis OLED-skærme som koster 3 gange så meget at producere.

Hvis man sammenligner med almindelige lysdioder som ellers bruges i fjernsyn, så giver nanokrystal teknologien altså dit fjernsyn et mere koncentreret farvespektrum, hvorved man kan opnå en stærkere kontrast og højere lysstyrke.

Samsung udtaler, at man med nanokrystal teknologien får en større farvemætning og korrekthed, så farverne bliver gengivet bedre og mere præcist.

En anden fordel skulle være at traditionelle OLED-molekyler ofte forringes over tid, mens kvanteprikker ikke forringes over tid og samtidig kan bruges i store, fleksible skærmenheder. Kilde: ing.dk


Hvad er Ambilight?
Ambilight er en forkortelse for “Ambient Lighting Technology” og er en lysteknologi som er opfundet af Philips. Når fjernsynet er tændt, skabes der lyseffekter omkring fjernsynet i samme farver som forekommer på skærmen.

Philips hævder at det giver en mere intens oplevelse, hvor skærmen vil føles større. Philips skriver også, at Ambilight giver et mere fyldigt og behageligt billede.


Smart TV test – Disse tests har vi gennemgået

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet flere forskellige smart tv’er. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link for modellen LG OLED 55B7V, her for LG OLED55C7V, her for Philips 55POS901F/12 og her for Sony Bravia 75XE9405.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Tænk er det danske forbrugerråd, som fungerer som danskernes vagthund i samfundet. Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test fra 2017 af smart tv.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Lydogbillede.dk 🇩🇰

Lydogbillede.dk er en dansk teknik-webside, som løbende tester forskellige produkter inden for den teknologiske verden. Det inkluderer mange forskellige produktgrupper som blandt andet fjernsyn, kameraer og højtalere, og her er der tale om en test af to forskelige smart tv’er – nemlig Sony Bravia 75XE9405 og Samsung UE75MU6175. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her for Sony Bravia 75XE9405 og her for Samsung UE75MU6175.

M3.se 🇸🇪

M3.se er et svensk teknikmagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden. Siden er især skabt med de meget teknik-interesserede som målgruppe og går i dybden med selv små detaljer. Her har M3.se testet 2 forskellige smart tv’er. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link for modellen LG OLED 55B7V og her for Philips 55POS901F/12.

Pcworld.com 🇺🇸

Pcworld.com er en international webside, som skriver om alt inden for computere, spil, data, telefoner og hifi. Eksperterne herfra giver både information om relevante emner og råd til brugerne. Her har Pcworld.com testet smart tv-modellen LG 65SJ850V. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Her er der tale om en test fra 2017, hvor Råd & Rön har testet 20 forskellige smart tv’er.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Stuff.tv 🇬🇧

Stuff.tv er et britisk mandemagasin med et tilhørende online-univers. Stuff.tv skriver blandt andet anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter, og her har Stuff.tv testet de to smart tv-modeller LG OLED55C7V og Sony KD-55A1. Ønsker du at læse mere om LG OLED55C7V kan du klikke på dette link. Ønsker du at læse mere om Sony KD-55A1, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 🇬🇧

Techradar.com er en britisk teknologi-webside, som beskæftiger sig med forskellige aspekter inden for teknologiens verden. Techradar.com skriver nyheder og anmeldelser af forskellige elektroniske produkter til hjemmet. Her har Techradar.com testet 5 forskellige smart tv’er. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link for modellen LG OLED 55B7V, her for LG OLED55C7V, her for Sony KD-55A1, her for Philips 55POS901F/12 og her for for Sony Bravia 75XE9405.

Tek.no 🇳🇴

Tek.no er Norges største websted for forbrugerteknologi med mere end 900.000 læsere om ugen. Tek.no skriver båder artikler, guides og tests samt skriver nyheder inden for teknologi. Tek.no har her testet Samsung QE65Q7F. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en britisk side, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet forskellige smart tv. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link for modellen Samsung QE65Q7F, her for LG 55EG9A7V, her for Philips 55POS901F/12, her for LG 65SJ850V og her for Sony Bravia 75XE9405.

Whathifi.com 🇬🇧

Whathifi.com er en britisk hifi-webside, som beskæftiger sig med alt inden for hjemmebiografen og elektroniske forbrugerprodukter. Eksperterne fra Whathifi.com bidrager både med nyheder, artikler, råd, guides, videoer og tests. Her har Whathifi.com testet et udvalg af smart tv’er. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link for modellen LG OLED 55B7V, her for Samsung QE65Q7F, her for LG OLED55C7V, her for Sony KD-55A1 og her for Philips 55POS901F/12.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse