De bedste Asko vaskemaskiner ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I en travl hverdag er det dejligt at have en pålidelig vaskemaskine, du kan regne med. Den må gerne have nogle gode programmer og ekstrafunktioner, der passer på tøjet.

Når du skal have nye vaskemaskine, er der mange ting at overveje. Det kan være, budgettet spiller den største rolle i valget, men det kan også være el- og vandforbruget, der vægter højest for dig. 

Vi har samlet seks vaskemaskiner fra Asko, som er eksperternes favoritter målt på pris, ydeevne, støjniveau m.m. Du får en grundig præsentation af fordele og ulemper ved hver enkelt model, så du bliver godt klædt på til at vælge din nye Asko vaskemaskine.

Vigtige overvejelser inden køb:

Vaskekapacitet: Hvor store mængder vasker du af gangen? Vasker du ikke så meget ad gangen, kan du nøjes med en lidt mindre vaskekapacitet, men er du en familie på fem, vil du måske gerne have en større vaskekapacitet.
Vaskeprogrammer: Hvor mange vaskeprogrammer har du brug for? Vasker du det samme slags tøj, som kun kræver et par programmer, eller vasker du mange forskellige materialer? Skal du bruge et hurtigprogram?
Funktioner: Mange vaskemaskiner kan mere end blot at vaske. Vil du gerne have, at maskinen har anti-krøl, auto-dosering af sæbe eller noget helt tredje?
Støjniveau: Hvor meget larmer maskinen? Kig efter vaskemaskinens støjniveau – skal du opholde dig i nærheden af vaskemaskinen, mens den kører, er det måske vigtigt for dig, at den er så støjsvag som muligt, men skal den stå i kælderen eller lignende er det måske ikke så vigtigt.
Energimærkning: Alle vaskemaskiner er markeret med et bogstav, der beskriver maskinens energiforbrug. De mest effektive vaskemaskiner vil have energimærkning A, mens de mindst effektive vil have mærkningen G

Læg mærke til, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne fra uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over nogle af de bedste modeller på markedet.

I bunden af artiklen kan du finde guides til andre relevante tests og artikler, som du måske vil finde interessante.


Asko W2084.W/2 – Billig vaskemaskine i god kvalitet

4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelserne på produktets side på Google

Asko Classic-serie vaskemaskine W2084W-2

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
.
Asko W2084.W/2 er denne guides bedste maskine i forhold til prisen. Du får en vaskemaskine, der vasker effektivt og som har et lækkert design, uden at du skal finde den store pengepung frem. 

Forbrugerne har givet denne vaskemaskine fra Asko 4,5 ud af 5 stjerner på produktets side på Google. Flere forbrugere roser designet og de store, flade låge. Flere af anmeldelserne fortæller også om en robust maskine, som er stille, selv mens den centrifugerer. Enkelte anmeldere fremhæver dog, at maskinen har tendens til at vibrere under centrifugering, men alt efter hvor den skal stå i dit hjem, er det ikke sikkert, det spiller ind i dine overvejelser, men det er noget at være opmærksom på.

Innovativt design og praktiske funktioner
Noget af det, der adskiller denne vaskemaskine fra andre på denne liste, er designet. Det innovative ved designet er, at vaskemaskinen har en stor låge, der sidder fast på selve tromlen og derfor flytter sig sammen med tromlen, når den vibrerer. På den måde mindsker den slid på maskinen, så du kan have den i mange år. 

Vaskemaskinen har en vaskekapacitet på 8 kg og har en lang række programmer, der er super brugervenlige, så du nemt kan sætte en vask over og tilpasse programmet til tøjets vaskeanvisninger. Asko vaskemaskinen har anti-krøl funktion, så tøjet ikke krøller efter endt vask, inden du når at hænge det til tørre. 

Ligesom testvinderen i denne guide, har vaskemaskinen fire støddæmpere med Askos unikke teknologi Quattro Construction, der formindsker vibrationerne i maskinen. 

Med Asko W2084.W/2 får du en vaskemaskine med et klassisk, minimalistisk design, der stadig formår at have innovativt design i højsædet. Du får en vaskemaskine, der er robust og som ikke forstyrrer din hverdag, fordi den er støjsvag.

Fordele

 • God pris
 • Robust
 • Meget praktisk design med lågen
 • Brugervenlige programmer
Ulemper

 • Vibrerer under centrifugering
 • Knapperne har undervældende design og kvalitet

Udvalgte specifikationer:
Vaskekapacitet: 8 kg
Hygiejnisk Steel Seal låge
Anti-krøl program
Aquastop og børnesikring
Energimærkning: B

Vil du gerne have vaskemaskine og tørretumbler i én maskine? Så vil du helt sikkert finde denne guide interessant.

Vil du gerne se andre testvindende vaskemaskiner, så kan du læse mere her.


Asko W20848.W – god værdi for pengene

✅ God rating af Råd og Rön

Asko W20848.W Vaskemaskine

Denne vaskemaskine fra Asko er et godt bud på en gedigen hverdags vaskemaskine. Den har et lavt vandforbrug, hvilken gør den billigere i drift. Derfor er den oplagt til dig, der vasker mellemstore mængder af tøj ofte, fx den travle børnefamilie. 

Hurtig og effektiv vaskemaskine
Vaskemaskinen har et nemt og intuitivt system til programvalg. Du kan vælge mellem 16 vaskeprogrammer inklusiv specialprogrammer såsom ekspresprogram eller strygelet. 

Derudover har vaskemaskinen et program til tromlerengøring, så du kan lette rengøringsprocessen. Du kan finjustere de enkelte programmer og gøre dem hurtigere eller mere energivenlige, så du har stor indflydelse på den måde, maskinen vasker dit tøj på. Denne model vil larme lidt mere end nogle af de andre vaskemaskiner her på listen, så det er værd at være opmærksom på, hvis du for eksempel skal have den i køkkenet, men skal du have den langt væk fra dit opholdsrum, så vil det formentlig ikke genere dig det store. 

Tidløst design
Med denne vaskemaskine får du et klassisk, hvidt design, der ikke går af mode. Du får et simpelt design på indstillingsknapper og på displayet, hvor du kan se oplysninger om dit vaskeprogram. Lågen er fæstnet direkte på tromlen, så du ikke vil opleve helt lige så meget slid på hængsler og lågen generelt, da den flytter sig med tromlen, når den bevæger sig og vibrerer. 

Fordele

 • Lavt vandforbrug
 • Effektiv
 • Nem at bruge
 • Højkvalitets centrifugeringsprogrammer
Ulemper

 • Skyllefunktionen kunne være bedre
 • Mellemhøjt lydniveau

Udvalgte specifikationer:
Vaskekapacitet: 8 kg
Støjniveau: 52 dB
Ekspresprogram
Tromlerens
Energimærkning: B


Købsguide: Sådan vælger du den bedste Asko vaskemaskine

Front- eller topbetjent?
Når du skal købe ny vaskemaskine, så er der nogle ting, der er gode at være opmærksom på. Først skal du beslutte dig for, om du foretrækker én med frontbetjening eller topbetjening. Vaskemaskinerne her i guiden har alle frontbetjening og det er også den mest gængse type, men har foretrækker du en topbetjent eller har måske ikke plads til en frontbetjent, så kan du helt sikkert sagtens finde en topbetjent model. 

Størrelsen på maskinen
Mange vaskemaskiner har samme mål, men det kan afvige fra maskine til maskine. Sørg derfor at kende målene på stedet, hvor vaskemaskinen skal stå, så du får købt en vaskemaskine, der passer til dine omgivelser. 

Vaskekapacitet
Dernæst skal du overveje, hvor stor en tromle, du har brug for. Vasker du for en stor børnefamilie, vil du typisk have glæde af en lidt større vaskekapacitet på fx 8 eller 9 kg. Skal vaskemaskinen stå i en lille virksomhed, der vasker engang imellem, eller er du kun én person, så vil det typisk være nok med en lidt mindre tromle på fx 6 kg. 

Lydniveau
Vaskemaskiner fås med mange forskellige lydniveau. Du behøver ikke nødvendigvis at gå efter én med lavt lydniveau, hvis du finder andre vaskemaskiner mere attraktive på andre punkter. Det vigtigste er at have i tankerne, hvor maskinen skal stå, og om et højt lydniveau vil virke forstyrrende eller om det ikke er generende.

Hastighed på centrifugering
Det kan også være en fordel at have en tanke på centrifugeringshastigheden, når du skal købe vaskemaskine. Jo højere centrifugering jo lavere er restfugtigheden i tøjet, når vasken er slut. Høj centrifugering kan dog også slide hurtigere på tøjet, så det er bedst kun at have høj centrifugering på håndklæder og sengetøj. De fleste vaskemaskiner har mellem 800 og 1600 omdrejninger, så du kan tilpasse hastigheden efter tøjet.

Automatisk sæbedosering og andre funktioner
Nogle vaskemaskiner har en funktion, der gør, at maskinen selv doserer den korrekte mængde vaskemiddel. På den måde kan du tilpasse doseringen helt præcis til, hvad du vasker. Ønsker du ikke automatisk dosering, så hold øje med sæbeskålens størrelse og hvor nemt det er finde rundt i, hvad der skal påfyldes hvor. 

Nogle maskiner har også flere ekstrafunktioner som tromlerens, udsat start, miljøprogrammer m.m. Overvej derfor på, hvilke funktioner, du gerne vil have med i maskinen og hvilke der ikke er så vigtige for dig.

Energimærkningen
Vaskemaskiner energimærkes fra A til G, hvilket fortæller dig, hvor meget el og vand maskinen bruger til en vask. Energimærkningen sættes ud fra maskinens forbrug ved vask med et eco 40-60 program, så forbruget kan være en smule lavere i praksis end mærkningen. Det er en fordel at sigte efter en vaskemaskine med en høj energimærkning, da de er bedst i forhold til miljøet og til dine forbrugsregninger.

Læs mere her: Cnet


Tøjvask: Sådan forlænger du tøjets levetid

For at passe bedst muligt på dit tøj og forlænge dets levetid, er der nogle ting, du kan gøre for at få den mest skånsomme vaskeproces. 

Inden du lægger tøjet i vaskemaskinen, skal du være opmærksom på, om der sidder noget i tøjet, der kan skade tøjet eller maskinen såsom sikkerhedsnåle, åbne lynlåse og lignende. Lad knapper stå åbne, så får du mindre slitage på knapperne. Sørg for at tømme lommerne i tøjet og placér delikat tøj som lingerie i vaskeposer. 

Tøjet bliver lettere rent for pletter, hvis du behandler pletterne så snart de forekommer og ikke alene beror på vaskemaskinens evner. Det er også en god idé at vælge en blid sæbe.

Tøjet bliver også slidt, hvis du vasker det for ofte, så du kan med fordel undlade at vaske tøjet efter hver brug, men kun når det har brug for det, hvis det lugter eller er blevet plettet. Det er også smart at vælge tøj, der er lavet af gode materialer i høj kvalitet – fx merinould har en længere holdbarhed end almindelig uld. 

Er dit tøj sart, kan du med fordel vaske det i hånden. Specielt uld og silke har godt af at blive vasket i hånden i stedet for i maskine. Er du i tvivl om, hvorvidt dit tøj kan tåle en tur i vaskemaskinen, kan du også få det renset på et renseri. 

Skulle du alligevel få et hul i tøjet, kan det meget ofte repareres eller måske løses ved at lave ændringer på tøjet, så du ikke behøver smide yndlingstrøjen ud ved første tegn på slidtage. 

Endelig kan du forlænge tøjet levetid ved at sørge for, at din vaskemaskine og tørretumbler er indstillet korrekt. Læs vaskeanvisningerne i tøjet og indstil så vaskemaskinen herefter. Sørg også for, at du rengører vaskemaskinen regelmæssigt. 

Læs mere her: Martha Stewart, Clothes Doctor


Rengøring af vaskemaskine

Med tiden kan der ophobes sig snavs, skidt og mug i din vaskemaskine, hvis ikke du husker at rengøre den regelmæssigt – gerne én gang om måneden. Det kan ophobe sig snavs, gammelt vaskemiddel eller mug specielt omkring gummilister og i lågen, som kan frigøre sig under vasken og give dit tøj og din vaskemaskine en underlig lugt.

Derfor får du her et par tips til, hvordan du kan rengøre din vaskemaskine: 

 1. Kør en tom, varm vask, hvor du bruger hvid eddike i stedet for vaskemiddel. Hvid eddike fjerner og forebygger, at bakterier og lugt ophober sig – og hvid eddike skader ikke tøjet, så du kan med rolig samvittighed bruge dette trick. 
 2. Skrub indersiden af maskinen med hvid eddike blandet op med vand. Sørg også for at rengøre sæbedispenseren, gummilister, lågen og andre steder, hvor der kan gemme sig snavs og bakterier. 
 3. Kør en tom, varm vask uden vaskemiddel eller eddike for at skylle og rengøre vaskemaskinen. 

Det er en god vane at fjerne tøjet med det samme efter vask samt at lade lågen stå åben, så maskinen ikke står og er våd, men får luftet fugten ud. Når tromlen er tør, kan du også med fordel gennemgå maskinen for hår eller sten fra lommerne osv. med en støvsuger eller fugtig klud. Tør også gerne sæbedispenser, gummilister, låge og knapper af efter hver vask. 

Læs mere her: Better Homes & Gardens, Good Housekeeping

 


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google

Google.com er en af verdens mest anerkendte og benyttede søgemaskiner, der nu også har en række andre tilbud, services og produkter til brugerne. Google har et stort brugerunivers, hvor brugerne kan give anmeldelser til både produkter såvel som kulturtilbud, restauranter og øvrige services. 

Anmeldelserne blev fundet: juni 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Råd & Rön

Råd & Rön er det største forbrugermagasin i Sverige.  Råd og Rön har her testet 74 vaskemaskiner og målt dem på vaskeevne, fugtmængde efter centrifugering, tidsforbrug, vand- og elektricitetsforbrug, lydniveau og brugervenlighed.  I testen indgår Asko W4086C.S/2 og Asko W20848.W. 

Testen blev udført: maj 2021
Du kan se testen her.

Elgiganten

Elgiganten er en af Danmarks store elektronikforhandlere, hvor du kan finde både store og små elektronikgenstande som telefoner, køkkenredskaber, ovne, vaskemaskiner m.m. I vores guide er Asko Professional vaskemaskine WMC622 PG og Asko Classic vaskemaskine W20967CW2 blevet udvalgt på baggrund af brugeranmeldelser på Elgigantens hjemmeside. 

Anmeldelserne blev fundet: juni 2021
Du kan læse anmeldelserne her og her.


FAQ

Hvilken Asko vaskemaskine er bedst?
Testvinderen i denne vaskemaskinetest er Asko W4096R.W2. Vaskemaskinen vinder blandt andet på grund af gode vaskeresultater, fordi den har mange vaskeprogrammer at vælge mellem, fordi det er en støjsvag maskine selv under centrifugering og fordi tøjet er forholdsvist tørt efter endt program. 
Er en vaske tørremaskine god?
En vaske-tørremaskine er et oplagt valg til dig, hvis du ikke har plads til to separate maskiner i dit hjem. Det kan også være en god idé med en kombimaskine, hvis du kun har brug for at tørretumble engang imellem, men ikke hver gang du vasker. 
Hvordan renser jeg min vaskemaskine?
Du kan rense din maskine ved at køre en tom vask med hvid eddike i stedet for almindeligt vaskemiddel. Tør herefter maskinen over med en fugtig klud med hvid eddike blandet op med vand. Slut af med at køre en tom vask uden vaskemiddel eller eddike, så maskinen bliver skyllet.
Hvor mange omdrejninger skal en vaskemaskine have?
Jo højere omdrejninger en vaskemaskine har, jo mere tørrer den tøjet under centrifugering. Din vaskemaskine skal helst have mindst 800 omdrejninger og gerne 1200 eller 1600, så du kan tilpasse det efter tøjets behov. Sart tøj skal have færre omdrejninger, mens mere hårdført tøj som fx håndklæder godt kan tåle højere omdrejninger.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Asko Professional vaskemaskine WMC622 PG

Asko Professional vaskemaskine WMC622 PG

Asko Professional vaskemaskine WMC622 PG er en vaskemaskine med en lidt mindre tromle og vaskekapacitet end de andre vaskemaskiner her på vores liste. Derfor kan vaskemaskinen være god at bruge i virksomheder, på skoler, i børnehaver eller lignende, hvor mængden af vasketøj ikke er så stor per vask. 

Vaskemaskinen er designet med virksomheder i tankerne, så den er designet til at passe ekstra godt på tøj og stoffer, der kræver en højkvalitets behandling. Den er blevet testet på udholdenhed, hvor den er blevet testet til en livscyklus på hele 15.000 driftstimer, så derfor er det en maskine, du kan forvente at have længe. 

Derudover kan maskinen kobles til en varmtvandsforsyning, som reducerer energiforbruget, så du får en mindre elregning og en miljøvenlig vaskemaskine.

Fede design features

Med denne vaskemaskine får du et diskret gråt og sort design, der falder ind i de fleste omgivelser.

Lågen kan åbnes 180 grader, så du nemmere kan fylde tøjet i maskinen. Asko vaskemaskinen har et stort og brugervenligt kontrolpanel, der nemt lader dig vælge mellem 28 vaskeprogrammer. Du kan også indstille dine egne programmer, hvilket gør denne model særdeles velegnet til virksomheder, der har specielle vaskeanvisninger, for eksempel i forhold til allergi. 

Fordele

 • Hurtig vask
 • Pålidelig
 • Specielt desinfektionsprogrammer
 • Blid vask
Ulemper

 • Høj prisklasse
 • Vaskekapaciteten på 6 kg kan blive for lille til nogen

Udvalgte specifikationer:
Vaskekapacitet: 6 kg
Active Drum-teknologi
28 forskellige vaskeprogrammer
Kan forbindes til varmtvandsforsyningen og spare strøm
Energimærkning: B


Asko W4096R.W2

4,7 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelserne på produktets side på Google

Asko Vaskemaskine W4096R.W2
Asko W4096R.W2 vaskemaskinen er en del af Logic-serien og er eksperternes favorit i denne test. Vaskemaskinen får point for at give gode vaskeresultater, for at have et stort udvalg af vaskeprogrammer og en støjsvag centrifugering. 

Forbrugerne er også vilde med Asko W4096R.W2. I følge Google Shopping, der indsamler kundeanmeldelser på tværs af alverdens webshops, scorer vaskemaskinen 4,7 ud af 5 stjerner. Forbrugerne fremhæver maskinens lydniveau, og fortæller at du får en stille maskine, der ikke forstyrrer. En af maskinens andre fordele ifølge anmelderne er auto-doseringen, der sammen med de mange valgmuligheder for programmer sikrer et godt vaskeresultat hver gang. 

Klassisk design med støjsvag centrifugering
Asko vaskemaskinen har et klassisk design med detaljer i rustfrit stål. Den har Quattro Construction, der betyder, at den har fire støddæmpere, der overfører vibrationerne til bundpladen og mindsker vibrationerne i maskinen, så den er stort set vibrationsfri, selv når den centrifugerer. 

Vaskemaskinen er i den højere ende af prisklassen, men du får helt klart noget for pengene med denne maskine. Den 23 programmer og fem tilstande at vælge mellem, så du har stor mulighed for at vaske dit tøj præcis som anvist. Er du på udkig efter en støjsvag vaskemaskine, så er Asko W4096R.W2 noget for dig. Den har et lydniveau på 76 dB og et støjsvagt centrifugeringsprogram, så du kan vaske lige, når det passer dig uden at blive forstyrret. 

Mange intelligente vaskefunktioner
Asko W4096R.W2 har mange intelligente funktioner, der gør den til mere end blot en standard vaskemaskine. Vaskemaskinen har auto dosering af vaskemiddel, så hvis du vælger tøjets vægt og snavs, så kan maskinen selv dosere den korrekte mængde. 

Derudover kan maskinen prale af at have Active Drum-teknologi, som sørger for at holde tøjet inde i det skånsomme område midt i tromlen, hvor maskinen mest effektivt kan fjerne snavs og pletter uden at slide på tøjet. Det kan være et problem med tøj, der krøller i vaskemaskinen. Asko W4096R.W2 har Anti-krøl funktion som aktiveres ved endt program og forhindrer tøjet i at krølle.

Asko W4096R.W2 er alt i alt det oplagte valg for dig, der gerne vil have kvalitet for pengene. Du kan målrette din vaskeproces og få det bedste vaskeresultat til lige præcis dét tøj, du har lagt i maskinen.

Fordele

 • Gode vaskeresultater
 • Stort udvalg af vaskeprogrammer
 • Støjsvag centrifugering
 • Tøjet er forholdsvist tørt efter endt program
Ulemper

 • Programvalg kræver lidt øvelse at mestre
 • Højere prisklasse

Udvalgte specifikationer:
Vaskekapacitet: 9 kg
Centrifugering: 1600 Omdrejninger per minut
Motortype: Kulfri
Auto Dose – autodosering
Active drum-teknologi
Anti-krøl funktion
Energimærkning: B


Asko Classic vaskemaskine W20967CW2

✅ 4,7 stjerner ud af 5 i brugeranmeldelser hos forhandleren Elgiganten

Asko Classic vaskemaskine W20967CW2

.
Asko Classic vaskemaskine W20967CW2 er en minimalistisk vaskemaskine med et klassisk, hvidt design, der passer ind i de fleste hjem. Vaskemaskinen er frontbetjent, så foretrækker du
topbetjente vaskemaskiner, så skal du lede efter en anden maskine. Her får du en stor låge, der sidder fast direkte på tromlen, så lågen kan bevæge sig sammen med tromlen, når den vibrerer for eksempel ved centrifugering. På den måde undgår du et stort slid i hængsler og lågen, så du kan passe på din Asko vaskemaskine i mange år. 

Unikke funktioner
Vaskemaskinen fra Asko har en vaskekapacitet på 9 kg, så du kan vaske tøj til hele familien på én gang. Maskinen har den smarte active-drum funktion, der er med til at sikre dit tøjs sikkerhed. Funktionen sørger nemlig for at holde tøjet inde midt i tromlen, hvor den er blødere og hvor maskinen nemmere kan fjerne ubehagelig lugt og selv de meste stride pletter. Her i midten har tromlen større huller, der gør det muligt at fjerne snavs og grus mere effektivt og det hjælper også til at holde din maskine ren, så din rengøringsproces bliver gjort lettere. 

Det kan være svært at få passet tøjvasken ind i en travl hverdag. Modellen har udsæt start-funktionen, og så starter maskinen, når det passer dig uden du skal være være maskinen. Vaskecyklussen kan udskydes i op til 23 timer.

Her får du alt i alt en vaskemaskine med et klassisk og tidløst design, der er fyldt med gode funktioner, der letter din hverdag.  

Fordele

 • Nem at bruge
 • Tydeligt display
 • Effektiv vask
 • Hygiejnisk låge-design
Ulemper

 • Kan larme ved høje omdrejninger

Udvalgte specifikationer:
Vaskekapacitet: 9 kg
Active Drum-funktion
Udsat start i op til 23 timer
Energimærke: B

Asko W4086C.S/2 – Mest effektive vaskemaskine

✅ Medium rating af Råd & Rön

Asko W4086C.S/2 vaskemaskine .
Asko W4086C.S/2 er en stilren vaskemaskine, som vores eksperter mener er super effektiv. Udseendemæssigt er den at sammenligne med Asko W2084.W/2 ovenfor, men hvor Asko W2084.W/2 er hvid med stål-detaljer, er denne model beklædt helt i rustfrit stål, hvilket gør den yderst holdbar. Den stålfri beklædning gør også vaskemaskinen særdeles stilren, hvilket underbygges med med de minimalistiske knapper og skærm.

Effektivt strømforbrug og mange programmer
Ligesom de to tidligere vaskemaskiner har denne maskine energimærke B, men vores eksperter fremhæver denne models særdeles effektive strømforbrug, så leder du efter en maskine, der kan spare på din el- og vandregning, så er denne noget for dig. Vaskemaskinen er vibrationsfri og har et godt centrifugeringsprogram, der dog kan larme lidt, når den centrifugerer med tophastigheden 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen har 21 programmer og fem tilstande, så du kan få glæde og gavn af maskinen uanset dine vaskebehov.

Ekstra funktioner til at lette din vaskeproces
Asko W4086C.S/2 hjælper dig med mere end blot at vaske dit tøj. Maskinen har nemlig en smart doseringsassistent, der hjælper dig med at få den korrekte dosering til din vask hver gang. Den har også et damp-program, der åbner fibrene i tøjet og fjerner eventuel lugt og folder fibrene ud. Damp-programmet er specielt smart til dig, der har en stor samling af skjorter, men gerne vil gøre strygningen efter vask lidt nemmere. Skal du hurtigt sætte en vask over, inden du skal ud af døren, så er maskinens hurtigprogram end effektiv løsning, så du ikke skal vente længe på nyvasket tøj. 

Fordele

 • Holdbar
 • Effektivt strømforbrug
 • Vibrationsfri
 • Talrige programmer
Ulemper

 • Skyldning kunne være bedre
 • Godt centrifugeringsprogram, der dog kan larme lidt

Udvalgte specifikationer:
Vaskekapacitet: 8 kg
Quattro Construction (vibrationsfri)
Slider minimalt på tøjet
Damp-program
Spulesystem
Quick Program
Energimærkning: B

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme