Bedste el-løbehjul: De 5 bedste elektriske løbehjul ifølge tests og anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: september 22, 2023.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bedste el-løbehjul: De 5 bedste elektriske løbehjul ifølge tests og anmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Skal pendlerturen til og fra arbejde eller skole gøres nemmere, uden det koster en formue? I så faldt er et el-løbehjul en god investering.

Et el-løbehjul er i grove træk ligesom de traditionelle løbehjul, du allerede kender – bare med en motor. Du kan altså hurtigt komme fra A til B uden at få sved på panden eller kede dig i bussen, hvilket for mange gør dem til gode alternativer til f.eks. en bil. Så har du ikke voldsomt langt på arbejde, kan du spare en del penge ved i stedet at købe et el-løbehjul.

For at hjælpe dig lidt på vej, har vi gjort en stor del af arbejdet. Vi har nemlig undersøgt eksperternes anmeldelser, så vi nu kan præsentere dig for markedets bedste el-løbehjul.

Så læs med herunder og bliv klogere på vores 5 konkrete anbefalinger, der hver især egner sig til noget forskelligt.

Husk at det er lovpligtigt at køre med hjelm, og at el-løbehjul i skrivende stund maksimalt må køre 20 km/t i trafikken jf. dansk lovgivning. Læs mere om lovgivningen vedrørende elektriske løbehjul lige her.

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af elektriske løbehjul, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste elektriske løbehjul i test-guiden 2023:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte elektriske løbehjul

Se hele tabellen

5 ting du skal overveje, før du køber el-løbehjul

 • Vægt

  Hvis du leder efter et el-løbehjul til pendling eller normale ture, anbefaler vi, at du vælger et let og bærbart el-løbehjul. Skal du derimod ud og køre i ujævnt terræn, er det en bedre idé at gå efter en tungere model med større batteri og kraftigere motor. Sørg gerne for, at vægten er mellem 20-30 kg. Kig i den forbindelse også på den maksimale vægt, som el-løbehjulet kan bære. Det ligger ofte omkring 100 kg, men du kan også finde el-løbehjul med højere maks. brugervægt.

 • Rækkevidde

  El-løbehjul har typisk mellem 25-30 kilometers rækkevidde, hvilket er tilstrækkeligt for at pendle til og fra arbejde eller arbejde for en god portion af os. Der findes dog også el-løbehjul, der kan køre op til 60 og endda 80 km. De er til gengæld noget tungere og mindre transportable. El-løbehjulets vægt, din gennemsnitshastighed, din egen vægt, terrænet og vejret er dog alle afgørende faktorer for rækkevidden.

 • Funktioner

  Nogle el-løbehjul har et display, der giver oplysninger om hastighed, batteritid m.m., mens det også er muligt at vælge mellem en række forskellige køretilstande, f.eks. eco, hvor du kan spare på batteriet. Bluetooth er også en funktion, som mange moderne el-løbehjul har. Med Bluetooth kan du se beskeder fra din telefon direkte på løbehjulets display. Nogle løbehjul kan også foldes sammen, hvilket gør det nemt at transportere eller opbevare dem, når de ikke er i brug – det er f.eks. smart, hvis du skal med offentlig transport. Vælg en model med funktioner, der stemmer overens med, hvad du faktisk skal bruge – på den måde får du det bedst mulige el-løbehjul.

 • Pris

  De dyreste el-løbehjul koster mellem 9.000-12.000 kr. og har typisk længere rækkevidde, flere funktioner, mere komfort og er dertil lettere at vedligeholde. Derfor kan det nogle gange være det værd at investere lidt ekstra for en premium model, især hvis du skal pendle længere hver dag.

  Billigere el-løbehjul ligger i pris fra 2.000-3.000 kr. og kan være ganske fine, hvis du ikke skal køre ret langt ad gangen (og din rute er nogenlunde jævn). Vær dog opmærksom på, at de oftest har et svagere batteri og en mindre kraftig motor. Et billigere el-løbehjul er passende, hvis du ikke skal langt, eller hvis du bare vil have den til fornøjelse. Du bør dog alligevel altid efterse funktionerne for at se, om de rent faktisk er tilstrækkelige til dine behov.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Det er vigtigt at kigge på bruger- og ekspertanmeldelser, før du køber et elektrisk løbehjul. Brugerne giver typisk information om batteritiden, opladningstiden samt den generelle brugervenlighed og køreoplevelsen. En sammenligning med modellens forgænger eller sammenlignelige modeller på markedet, samt mere grundige oplysninger og testresultater om hastighed, rækkevidde og andre aspekter, får du derimod af eksperterne – og tilsammen får du altså en bedre helhedsforståelse af de enkelte el-løbehjul.

arrow-more

GoRunner Comfort 10” - el-løbehjul med foldbart og aftageligt batteri

Bedste el-løbehjul til voksne

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check 4,3/5 stjerner på Trustpilot baseret på mere end 1.340+ anmeldelser

Dagens bedste priser og tilbud på GoRunner Comfort 10”:

 • 10” hjul for øget komfort
 • Smart digital fartpilot
 • Brugervenlig foldemekanisme

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler GoRunner Comfort 10” af flere grunde – f.eks. fordi den har forstærkede skivebremser og pneumatiske gummihjul, der sørger for, at du får en smooth og jævn tur, mens det integrerede LED-lys dertil sikrer, at du altid er sikker – selv hvis du færdes om natten.

Den eneste ulempe er, at der ikke er nogen tilhørende app, hvilket betyder, at du ikke kan se mere detaljerede oplysninger om køretøjet og indstille forskellige parametre. Vi mener dog ikke, at det er en kæmpe dealbreaker, og derfor er Comfort 10” ifølge vores vurdering et ideelt valg for alle på farten.

Fordele

 • Forstærket skivebremse
 • Pneumatiske gummihjul
 • Integreret LED-lys, både forlygte og baglygte
 • Aftageligt batteri

Ulemper

 • Ingen app

GoRunners el-løbehjul har generelt været populære på det danske marked, og med Comfort 10” får du en model, der målrettet sigter mod dig, der pendler – du får nemlig en rækkevidde på 30 km.

Comfort 10” kendetegnes dertil ved at have et aftageligt batteri, hvilket er smart, fordi du kan opbevare et reservebatteri i rygsækken og let skifte det, når der er behov for det – processen er super enkel og klares lynhurtigt. Du kan kort sagt komme rigtigt langt med GoRunner Comfort 10”.

Specifikationer

 • Hjulstørrelse: 10″
 • Rækkevidde: 30 km
 • Dimensioner: 108,3 x 42 x 118,6 cm
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Vægt: 15 kg
 • Effekt: 350 W
 • Rammemateriale: ?

GoRunner Comfort 10” har en topfart på 20 km/t og holder sig således inden for den begrænsning, der er fastsat i Danmark. Du skal blot huske, at du skal være fyldt 15 år for at kunne køre på el-løbehjulet, medmindre du følges med en voksen. Løbehjulet har i alt 3 gear – altså 1 mere end GoRunners Pro 10”.

Du kan her vælge mellem hastighederne 8, 15 og 20 km/t, og så har løbehjulet endda en smart digital fartpilot, så du bare skal fokusere på at styre køretøjet. Med Comfort 10” får du imidlertid lidt ekstra råderum på flere fronter takket være en rækkevidde på hele 30 km og det aftagelige batteri. På den måde kan du faktisk tilbagelægge endnu længere strækninger, fordi du kan have et opladt reservebatteri med dig.

Som navnet antyder, er løbehjulet forsynet med 10” store hjul, som giver god komfort. Du får samtidig glæde af effektive bremser – både den integrerede skivebremse, fodbremsen og motorbremsen.

El-løbehjul med god belysning
Vægten på GoRunner Comfort 10″ er 15 kg, hvilket er gennemsnitligt, og den kan tåle en brugervægt på op til 120 kg. Ifølge de danske regler skal dit el-løbehjul også være forsynet med både forlygte og baglygte, hvilket også er tilfældet her.

Modellen har nemlig både en LED for- og baglygte samt et LED-infodisplay – så også her lever GoRunners løbehjul op til de lovmæssige krav.

Mere om GoRunner Comfort 10”

Specifikationer

 • Hjulstørrelse: 10″
 • Rækkevidde: 30 km
 • Dimensioner: 108,3 x 42 x 118,6 cm
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Vægt: 15 kg
 • Effekt: 350 W
 • Rammemateriale: ?

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Xiaomi MI Pro 2 - el-løbehjulet til længere distancer

Bedste el-løbehjul med lang rækkevidde

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check 4,5/5 stjerner hos teknologimagasinet Techadvisor.co.uk
 • check 8,5/10 stjerner hos teknologimagasinet Zdnet.com
 • check 4,4/5 stjerner baseret på 7.600+ anmeldelser på Google Shopping
 • check 4,5/5 stjerner hos Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Xiaomi MI Pro 2:

 • Låsesystem, der kan aktiveres i appen
 • Kan køre op til 45 km
 • Multifunktionelt display

Forbrugsguidens vurdering

Xiaomi Mi Pro 2 er et kvalitets el-løbehjul, der føles stabilt selv ved høj hastighed. Modellen er et godt valg for pendlere på grund af det praktiske sammenklappelige design og den gode rækkevidde.

El-løbehjulet leveres ikke med punkteringsbeskyttelse, hvilket nogle foretrækker, men ikke desto mindre er vores vurdering, at el-løbehjulet sagtens kan klare sig mod rivaler i sin prisklasse.

Fordele

 • Ekspertfavorit i el-løbehjul test
 • Praktisk design
 • Lang rækkevidde
 • Dobbelt bremsesystem
 • Tilhørende app

Ulemper

 • Punkteringsbeskyttelse koster ekstra

Det sammenfoldelige el-løbehjul fra Xiaomi er ideel til alle, der leder efter et elektrisk løbehjul af høj kvalitet fra et anerkendt mærke. Låsemekanismen er enkel at bruge og øger sikkerheden markant, fordi den kan aktiveres via appen. Derudover er rækkevidden lang, hvilket gør den oplagt til dig, der dagligt skal pendle.

Anmeldelse: Produktanalyse af Xiaomi MI Pro 2 

Specifikationer

 • Rækkevidde: 45 km
 • Dimensioner: 113 x 43 x 118 cm
 • Maks. hastighed: 25 km/t
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Rammemateriale: Aluminium
 • Hjulstørrelse: 8,5″
 • Vægt: 14,2 kg
 • Effekt: 600 W

Strømlinet elektrisk løbehjul til sjov og transport
Leder du efter en model, der kan give dig det hele, så er Xiaomi MI Pro 2 klart noget for dig. Produktet er skabt i kvalitetsmaterialer for at øge robustheden. Derfor får du blandt andet pneumatiske hjul med effektive skivebremser, hvilket tilmed øger både sikkerhed og stabilitet. I forhjulet finder du et E ABS bremsesystem.

Uanset om du vil have et el-løbehjul til underholdning eller til mere praktiske ærinder, så er Xiaomi MI Pro 2 ideel. Du kan både komme hurtigt fra A til B, men også køre rundt for sjov med vennerne.

Pro 2 er et højteknologisk produkt med en tilhørende app, der kommunikerer mellem smartphone og el-løbehjul via Bluetooth.

Modellen har en vægt på 14,2 kg, hvilket er gennemsnitligt og passende for de fleste mennesker. Den maksimale brugervægt er desuden på 100 kg

Lang rækkevidde 
Xiaomi MI Pro 2 kommer med mange andre fordele, og her skal vi især nævne rækkevidden, som er på hele 45 km.

Batteriet er som en bonus genopladeligt, og når det er fladt, tager det mellem 5 og 6 timer at lade det op igen. Det er en fin tid, og derfor kan du sagtens få ladet det op i løbet af natten, eller i skolen, før du skal hjemad igen.

Du finder også et LED-display direkte på stellet, som i øvrigt kan slås sammen. Det tager kun et par sekunder, og så kan du transportere det i hånden – smart hvis du skal med bil, bus eller tog.

Hvad siger eksperterne om Xiaomi MI Pro 2?

Xiaomi MI Pro 2 er en klar favorit og har fået stor ros fra eksperter i fem forskellige tests. Testene er foretaget af teknologimagasinerne Techadvisor.co.uk, Zdnet.com og T3.com, samt forhandleren Scootered.co.uk og el løbehjulsmagasinet Madcharge.com.

Techadvisor.co.uk giver løbehjulet 4,5/5 stjerner og roser modellens kraftige motor, som gør den god til stejle bakker, den lange rækkevidde og den gode byggekvalitet. Zdnet.com giver Xiaomi MI 8,5/10 stjerner og bemærker, hvor let det er at transportere modellen. Derudover rose de dens brugervenlige kontrolpanel og cruise-funktion. T3.com giver også 4,5/5 stjerner og konkluderer, at du får meget for pengene.

Mere om Xiaomi MI Pro 2

Specifikationer

 • Rækkevidde: 45 km
 • Dimensioner: 113 x 43 x 118 cm
 • Maks. hastighed: 25 km/t
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Rammemateriale: Aluminium
 • Hjulstørrelse: 8,5″
 • Vægt: 14,2 kg
 • Effekt: 600 W

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

GoRunner Pro 10″ V2 - el-løbehjul med stærkt batteri og punkterfrit bagdæk

Bedste el-løbehjul til terrænkørsel

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check God anmeldelse på YouTube af Scootteria
 • check Flot score på Innoliving.dk – 4,2/5 stjerner

Dagens bedste priser og tilbud på GoRunner Pro 10″ V2:

 • Minimalistisk display med nem betjening
 • Maks. brugervægt på 150 kg
 • Punkterfrit baghjul 

Forbrugsguidens vurdering

Med version 2 af Pro 10”-modellen er de værste børnefejl blevet udbedret fra den oprindelige model, ifølge GoRunners eget udsagn. Skal man tro anmeldelsen fra Scootteria, er der dog stadig ting, der kan blive bedre.

Det er imidlertid stadig en meget populær model, og det er også netop derfor, at der er blevet udviklet en version 2. Modellen har mange fine kvaliteter, såsom god fart og høj komfort. Pro V2 halter imidlertid lidt bagefter, når det kommer til rækkevidden. Den er angivet til 20 km, men ligger i gennemsnit nærmere på de 12-14 km – afhængig af vind og vejr.

Løbehjulet giver dog fin værdi for pengene, fordi displayet er flot, modellen kan foldes sammen, og de to gear er nok til de fleste mennesker. Der er dog ikke en tilhørende app, og så mangler løbehjulet en klokke. Baseret på vores egne erfaringer, og det, vi har læst fra andre brugere og eksperter, mener vi, at modellen er en af de bedste til prisen og især nyttig, hvis du skal køre mere i terræn end på jævne veje.

Fordele

 • Let og attraktivt design
 • Fint display
 • Kan foldes sammen
 • Skivebremser
 • 2 gear

Ulemper

 • Mangler en ringeklokke
 • Der medfølger ikke en forlygte, og så har vi målt den til at kunne køre mere end 20 km/t

Det populære el-løbehjul, GoRunner Pro 10″, er nu blevet lanceret i en version 2. Forbedringerne tæller bl.a. større rækkevidde og mere power, idet batteriet har fået en opgradering. Samtidig har løbehjulet nu et punkterfrit bagdæk, så du kan køre med en endnu højere komfort, hvilket vi efter egen test kan bekræfte. Selv i mere kuperet terræn var komforten høj, og det ligeledes nemt for løbehjulet at klare skråningerne, så længe der blev kørt i 2. gear.

Anmeldelse: Produktanalyse af GoRunner Pro 10″ V2

Specifikationer

 • Rækkevidde: 20 km
 • Dimensioner: 118 x 55 x 117,5 cm
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Vægt: 15 kg
 • Hjulstørrelse: 10″
 • Effekt: 350 W
 • Rammemateriale: ?

Flot design med minimalistisk display
Pro V2 har et minimalistisk display og et motorcykellignende look med hjul, der kun er samlet i den ene side. De to gear giver desuden løbehjulet en tilfredsstillende fart, der giver en skøn fornemmelse, når du cruiser langs vejen eller i terrænet.

Kan foldes sammen på få sekunder
Modellen har et smart foldbart design, og du kan klappe det sammen på 2-3 sekunder – på ganske ukompliceret vis. Du kan derfor nemt pakke det i bilens bagagerum, hvis det f.eks. skal en tur med i sommerhuset.

Løbehjulet er endvidere forsynet med skivebremse og bagbremse, så du står helt sikkert – selv hvis der bliver behov for en pludselig opbremsning. V2 er også virkelig stabil, hvilket er et stort plus for os. Det gør nemlig hele oplevelsen markant bedre. El-løbehjulet kan holde op til 150 kg, hvilket gør det til en af de mest robuste modeller i prisklassen.

Mere om GoRunner Pro 10″ V2

Specifikationer

 • Rækkevidde: 20 km
 • Dimensioner: 118 x 55 x 117,5 cm
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Vægt: 15 kg
 • Hjulstørrelse: 10″
 • Effekt: 350 W
 • Rammemateriale: ?

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Unagi The Model One E500 - testvindende og stilrent el-løbehjul

Bedste el-løbehjul i test

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check Testvinder hos teknologimagasinet Tomsguide.com
 • check Tildelt specialpris hos teknologimagasinet T3.com
 • check Anbefalet hos testmagasinet Expertreviews.co.uk

Dagens bedste priser og tilbud på Unagi The Model One E500:

 • Håndterer hældninger på op til 15°
 • Elektroniske bremser
 • Kraftfuldt batteri med dobbeltmotor

Forbrugsguidens vurdering

Unagi Model One E500 er en testvinder og har dertil et smukt design med sikkerhed i fokus. Løbehjulets bremsning er komfortabel, og så har modellen hele 3 gear, hvilket er perfekt til forskellige typer terræn eller brugere. Den eneste ulempe er el-løbehjulets høje prisklasse, men vi mener, at modellen er investeringen værd, hvis du går op i tech features.

Fordele

 • Testvinder i el-løbehjul test
 • Flot design og nem opsætning
 • Utrolig flot og stilfuld
 • Høj sikkerhed
 • Komfortabel opbremsning
 • Tre forskellige gear (15, 20, 25 km/t)

Ulemper

 • Høj prisklasse

Unagi Model One E500 er el-løbehjulet for alle, der sætter pris på avanceret teknologi og er villige til at betale ekstra for det. I modsætning til de fleste andre modeller har E500 også en mere moderne stil i nuancer af sølvgrå.

Anmeldelse: Produktanalyse af Unagi The Model One E500

Specifikationer

 • Dimensioner: 96 x 42 x 110 cm
 • Maks. hastighed: 25 km/t
 • Rækkevidde: 24 km
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Vægt: 12 kg
 • Hjulstørrelse: 7,5″
 • Effekt: 250 W
 • Rammemateriale: Kulfiber

Høj pris, men masser af teknologi
Unagi The Model One E500 kommer i et flot og stilfuldt design, som vil få mange hovedet til at vende sig efter dig, mens du suser gennem byen. Stilen er til den helt strømlinede og minimalistiske side, og farven er lys og indbydende.

Modellen kan dog mere end blot at se godt ud. Det gælder for eksempel farten, der er på helt op til 25 km/t. Læg dog i den forbindelse mærke til, at de danske el-løbehjul regler foreskriver, at du kun må køre 20 km/t i trafikken.

Du kan komme langt omkring med det stærke batteri, der i alt giver dig en maksimal rækkevidde på 24 km. Det er pænt, selvom det langt fra er det højeste på markedet. Til gengæld vil Unagis elektriske løbehjul være ideelt, når det kommer til ujævnt terræn og skråninger.

Som en bonus kan køretøjet klare stigninger på op til 15 grader, hvilket betyder, at selv stejle bakker ikke bliver et problem. Dual-motoren er dertil stærk og kan give dig smæk for skillingen med 250 W.

Høj sikkerhed
E500 kan bruges til både fritid og praktiske formål, men det er mest stilet mod de mere praktiske gøremål – at komme fra A til B, for eksempel kørsel til arbejde eller skole. Som nævnt kan modellen køre op til 24 kilometer på én opladning, hvilket er pænt. Opladningstiden ligger desuden på 4-5 timer, hvilket er overkommeligt.

Sikkerhed er et andet af produktets primære egenskaber. Du finder en elektronisk bremse samt en manuel bremse bagtil, så du er sikret den bedst mulige kontrol over opbremsningen. Bremselængden er på 4 meter på tørt underlag, hvilket er meget imponerende og øger din sikkerhed i trafikken.

Hjulene er fremstillet af gummi, og de giver en komfortabel køretur såvel som høj stabilitet. Du får også et LED-display med i prisen samt både forlys og baglys. Du kan skifte imellem tre gear alt efter kørselsforholdene.

E500 vejer 12 kg, hvilket er lavere end gennemsnittet, og det kan bære en brugervægt på op til 120 kg, hvilket gør løbehjulet til en af de bedste på markedet med hensyn til brugervægt.

Hvad siger eksperter om Unagi The Model One E500?

Tomsguide, T3 og testmagasinet, Expertreviews.co.uk har alle testet el-løbehjulet. Tomsguide testede endda modellen sammen med 10 andre, hvor det endte som testvinder, hvilket vidner om den høje kvalitet og de mange brugbare detaljer.

Mere om Unagi The Model One E500

Specifikationer

 • Dimensioner: 96 x 42 x 110 cm
 • Maks. hastighed: 25 km/t
 • Rækkevidde: 24 km
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Vægt: 12 kg
 • Hjulstørrelse: 7,5″
 • Effekt: 250 W
 • Rammemateriale: Kulfiber

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Xiaomi MI 1S - budgetvenligt el-løbehjul fra Xiaomi

Bedste el-løbehjul til bykørsel

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden
 • check 4/5 stjerner hos teknologimagasinet T3.com
 • check 5/5 stjerner hos testmagasinet Expertreviews.co.uk

Dagens bedste priser og tilbud på Xiaomi MI 1S :

 • LED display og bluetooth
 • Xiami App
 • Kan foldes på under 3 sekunder

Forbrugsguidens vurdering

Xiaomi Mi 1S er perfekt til bykørsel. Modellen er stabil, holdbar, har kraftige lys og reflekser, så du er sikker, selv når du kører om natten. Den eneste ulempe er, at el-løbehjulet måske er for svagt til tungere personer. Men Xiaomi er et anerkendt mærke, og derfor anbefaler vi stadig 1S.

Fordele

 • Kraftige lys
 • Reflekser
 • Meget stabil
 • Holdbare hjul

Ulemper

 • Er måske ikke kraftfuld nok til tungere brugere

Xiaomi MI 1S er det bedste el-løbehjul til dig, der leder efter et velfungerende og mere prisvenligt Xiaomi-løbehjul.

Anmeldelse: Produktanalyse af Xiaomi MI S1

Specifikationer

 • Dimensioner: 108 x 114 x 43 cm
 • Effekt: 250 W
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Rækkevidde: 30 km
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Rammemateriale: Aluminium
 • Vægt: 12,5 kg
 • Hjulstørrelse: 8,5″

Lidt af det hele
Xiaomi MI 1S er et allround-produkt, der imødekommer langt de fleste forbrugeres krav og behov. Det første, du vil lægge mærke til ved varianten, er det strømlinede og stilfulde design.

Designet er som en bonus foldbart, hvilket betyder, at du med få bevægelser kan folde den sammen, så den ingenting fylder. Derefter kan du let tage den med på farten, i bilen eller i offentlig transport. Vægten på 12,5 kg gør dertil, at den ikke er særlig tung at bære på.

El-løbehjulet er til voksne og teenagere – du må køre på den i trafikken, når du er over 15 år. Er du under 15 år, skal du have en voksen med. Hastigheden ligger på op til 25 km/t, men læg mærke til at der står i de danske el-løbehjul regler, at et elektrisk løbehjul kun må køre 20 km/t.

Rækkevidden ligger på 30 kilometer som maksimum, og det er pænt uden at være prangende. I forhold til konkurrenterne ligger det nogenlunde i midten, men når du tager med i betragtning, at selve prisen er til den overkommelige side, så får du rigtig meget for pengene.

Højteknologisk
Det tager omkring 5 timer at lade batteriet helt op, og det kan du snildt gøre, mens du sover eller er på arbejde. Modellen kan dertil også kommunikere med din telefon via den tilhørende app og Bluetooth – du kan altså bruge telefonen til at holde øje med kørslen. Smart, hvis du elsker teknologi og gerne vil have mere information om din kørsel.

Hvis du ikke elsker teknologi, så vil du også bare kunne benytte dig af LED-displayet, der er placeret centralt på styret. Her kan du ligeledes få information omkring fart og batteri. Du vil også både få en sikker og komfortabel kørsel via de pneumatiske hjul og skridsikre dæk, og der er et E-ABS bremsesystem på forhjulet og en skivebremse på baghjulet.

Du vil derfor opleve en effektiv, men blid opbremsning, der ikke får dig til at skride eller miste balancen. Sikkerheden bliver fuldendt af det kraftfulde lys, der lyser vejen op foran dig såvel som sikrer, at andre trafikanter kan se dig. Alt i alt er Xiaomi MI 1S et velfungerende allround el-løbehjul, der kommer med en fin pris, pæn rækkevidde, let betjening, moderne teknologi, høj sikkerhed og effektive bremser.

Hvad siger eksperterne om Xiaomi MI S1?

Modellen hører til blandt eksperternes favoritter, og i en el-løbehjul test hos både teknologimagasinet T3.com og testmagasinet Expertreviews.co.uk modtager den særdeles høje scorer. T3.com uddeler 4 ud af 5 stjerner og kalder produktet for et fantastisk el løbehjul til hverdagsbrug, som er oplagt til lange distancer. De roser især den solide konstruktion, den gode rækkevidde, den smidige kørsel og den generelle præstation.

Rækkevidden og tophastigheden kunne være højere, men eksperterne mener stadig, at du får rigtig meget værdi for pengene her og endda mange af de samme funktioner som på den dyrere Xiaomi MI Pro 2. Deres konklusion lyder: ”This is a great scooter for those thinking of replacing public transport or even a bicycle with something smaller. It offers a great mix of performance, durability and comfort at a price that won’t break the bank”.

Expertreviews.co.uk begrunder deres gode anmeldelse med, at modellen er let at anvende, og at både vægten og prisen klart er i den lavere ende. Cruise-funktionen er også velfungerende, og eksperterne tilføjer, at det er en fornøjelse at køre på alle typer underlag. Det eneste minus er, at præstationen er mindre skarp i regnvejr, men Expertreviews.co.uk mener alt i alt, at her er tale om et kvalitets-løbehjul til en fordelagtig pris.

Mere om Xiaomi MI 1S

Specifikationer

 • Dimensioner: 108 x 114 x 43 cm
 • Effekt: 250 W
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Rækkevidde: 30 km
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Rammemateriale: Aluminium
 • Vægt: 12,5 kg
 • Hjulstørrelse: 8,5″

Test og anmeldelser af elektriske løbehjul anvendt i artiklen

Ekspert- og testkilder

Electric-scooter.guide

Electric-scooter.guide er et online-magasin, der beskæftiger sig med elektriske løbehjul. Magasinet har som formål at guide og informere læserne, så de kan finde den model, der passer bedst til deres behov. Electric-scooter.guide foretager derfor også tests af forskellige varianter, og her gælder det en test af Segway Ninebot Kick Scooter Max G30. Eksperterne har set nærmere på kriterier som generel kvalitet, sikkerhed, rækkevidde, pris, design og teknologi, og baseret på dem er de meget imponerede over Segway Ninebot Kick Scooter Max G30.

Testen blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Electric-scooter.guide

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er et britisk test- og forbrugermagasin, der afprøver og vurderer forskellige forbrugerprodukter til hus, hjem og på farten. Her gælder det el løbehjul test af to modeller fra artiklen her, som er blevet bedømt ud fra aspekter som kvalitet, funktioner, batteri, pris, design og sikkerhed. Modellerne inkluderer Unagi The Model One E500 og Xiaomi MI 1S, som begge høster mange roser.

Testene blev udført: December 2020 og Februar 2021

Du kan se testen af Unagi The Model One E500 her: Expertreviews.co.uk
Du kan se testen af Xiaomi MI 1S her: Expertreviews.co.uk

Hugtechs.com

Hugtechs.com er et teknologi- og gadgetmagasin, hvor du som forbruger kan få viden om alle de moderne teknologiske apparater, der gør hverdagen både sjovere og nemmere. Det gælder især en række smart-produkter. El løbehjul hører til gadget-delen, og her har eksperterne foretaget en el løbehjul test af modellen Xiaomi MI Electric Scooter Essential. Testen er baseret på kriterier som kvalitet, rækkevidde, underholdningsværdi, praktisk værdi, pris og gadget-kvalitet, og eksperterne vurderer, at varianten er meget velfungerende. 

Testen blev udført: September 2020
Du kan se testen her: Hugtechs.com

Madcharge.com

Madcharge.com hører under Amazons tag og er et magasin, der fokuserer på el-løbehjul. Her fokuserer eksperterne på at formidle viden og information om el løbehjul, og det inkluderer også tests fra tid til anden. Her gælder det en el løbehjul test af modellen Xiaomi MI Pro 2, der bliver tildelt en utrolig høj score på parametre som generel kvalitet, sikkerhed, funktionalitet, brugervenlighed, teknologi og batteri.

Testen blev udført: Februar 2021
Du kan se testen her: Madcharge.com

Scootered.co.uk

Scootered.co.uk er en britisk forhandler af el-løbehjul, som også foretager egne tests af de produkter, de forhandler. Her ser de nærmere på aspekter som kvalitet, sikkerhed, pris, design, hastighed, rækkevidde, teknologi med mere, som også er de aspekter, de dømmer ud fra. Scootered.co.uk har her set nærmere på en række forskellige varianter:

Testene blev udført: Februar 2021

Du kan se testen af Xiaomi MI Pro 2 her: Scootered.co.uk
Du kan se testen af Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 her: Scootered.co.uk
Du kan se testen af Xiaomi MI Electric Scooter Essential her: Scootered.co.uk
Du kan se testen af Segway Ninebot Kick Scooter E22E her: Scootered.co.uk
Du kan se testen af Segway Ninebot Kick Scooter E25E her: Scootered.co.uk

Techadvisor.co.uk

Techadvisor.co.uk er et britisk teknologimagasin, der beskæftiger sig med alt, hvad der rører sig inden for teknologiens verden. Det inkluderer for eksempel nyheder, trends, tips, guides, videoer samt anmeldelser af forskellige teknologiske produkter. Her drejer det sig om en el løbehjul test af modellen Xiaomi MI Pro 2, som eksperterne tildeler en høj score. Vurderingsparametre er blandt andet kvalitet, holdbarhed, brugervenlighed, bremser, sikkerhed, batteri og rækkevidde.

Testen blev udført: Oktober 2020
Du kan se testen her: Techadvisor.co.uk

Techgearlab.com

Techgearlab.com er et internationalt teknologimagasin, der beskæftiger sig med den elektroniske verden. Magasinets formål et at skabe overblik og viden for læserne, så de kan blive klogere på den teknologiske udvikling. Det inkluderer også tests af forskellige elektroniske produkter fra tid til anden, og her er det blevet el løbehjulet Segway Ninebot Kick Scooter Max G30’s tur til at komme igennem vridemaskinen. Eksperterne har baseret bedømmelsen på parametre som kvalitet, sikkerhed, rækkevidde, hastighed, pris, design, brugervenlighed og teknologi, og de kommer frem til, at modellen klarer sig virkelig godt.

Testen blev udført: April 2020
Du kan se testen her: Techgearlab.com

Tek.no

Tek.no er et norsk teknologimagasin, der foretager egne tests af forskellige elektroniske produkter. Det spænder lige fra praktiske køkkenapparater til revolutionerende gadgets, og her drejer det sig om en el løbehjul test af modellen Segway Ninebot Kick Scooter Max G30. De norske eksperter har set nærmere på enhedens kvalitet, sikkerhed, rækkevidde, fart, brugervenlighed, funktionalitet med mere og vurderer, at den klarer sig rigtig fint.

Testen blev udført: Juni 2020
Du kan se testen her: Tek.no

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et internationalt teknologimagasin, der har fokus på alt inden for den teknologiske verden. Her foretager de en lang række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, som kan komme læserne til gavn, når de skal foretage deres næste valg. Tomsguide.com har her udført to forskellige løbehjuls-tests baseret på udvalgte kriterier som sikkerhed, kvalitet, holdbarhed, batteri, design, funktionalitet og brug.

Du kan se testen af Unagi The Model One E500 her: Tomsguide.com (generel test af flere modeller)
Testen blev udført: Januar 2021

Du kan se testen af Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 her: Tomsguide.com (solo-test af et enkelt produkt)
Testen blev udført: April 2020

T3.com

T3.com er et af de største teknologimagasiner og -universer på markedet, og her kan du som forbruger finde en masse information, nyheder, trends, guides, viden, tips og anmeldelser, der har med teknologi at gøre. Eksperterne udfører både større og mere generelle tests samt solotests af udvalgte produkter. Her har de beskæftiget sig med el-løbehjul, som de har vurderet ud fra parametre som generel kvalitet, sikkerhed, bremser, teknologi, fart, rækkevidde, design og pris.

Du kan se den generelle el løbehjul test, hvor Unagi The Model One E500, Segway Ninebot Kick Scooter E22E og Segway Ninebot Kick Scooter E25E er inkluderet her: T3.com
Testen blev udført: Februar 2021

Du kan se testen af Xiaomi MI Pro 2 her: T3.com
Testen blev udført: November 2020

Du kan se testen af Xiaomi MI 1S her: T3.com
Testen blev udført: Januar 2021

Zdnet.com

Zdnet.com er en international teknologi- og nyhedswebside med fokus på forretningsteknologi, der har mere end 30 år på bagen. Her er fokus på alt det, som professionelle skal vide inden for feltet, men den almindelige forbruger kan også sagtens hente viden og information her. Zdnet.com har her foretaget en el løbehjul test af modellen Xiaomi MI Pro 2, som de er utroligt imponerede over. De har set nærmere på elementer som kvalitet, teknologi, professionalisme, holdbarhed, funktionalitet og sikkerhed, som ligger til grund for bedømmelsen.

Testen blev udført: August 2020
Du kan se testen her: Zdnet.com

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en international markedsplads for handel, hvor du kan finde alt fra film og musik til haveredskaber, bøger, tøj, smykker og køkkenredskaber. Køberne kan efterlade anmeldelser efter køb.

Anmeldelserne er fundet: April 2022

Du kan læse anmeldelserne her

Innoliving.dk

Innoliving.dk er en dansk webshop, der blev stiftet tilbage i 2013. Virksomheden har et særligt fokus på varer, der bevæger sig inden for genren nyskabende produkter. Sortimentet omfatter alt fra elektroniske gadgets til el-løbehjul.

Innoliving.dk er forhandler af el-løbehjulet GoRunner Pro 10”, og i webshoppen er det muligt at få et overblik over brugernes feedback via et 5-trins ratingsystem. Karakteren ligger på 4,2/5. Hos Forbrugsguiden ser vi brugeranmeldelser som et vigtigt supplement til de traditionelle eksperttests, da de giver den samlede vurdering en ekstra dimension.

Se brugeranmeldelserne for GoRunner Pro 10” her

FAQ

Hvilket el-løbehjul skal jeg vælge?
Alle el-løbehjul i vores artikel er anbefalet af eksperter, men især udmærker Xiaomi MI Pro 2, Unagi The Model One E500 og GoRunner Comfort 10” sig.
Hvordan vælger jeg det rigtige el-løbehjul?
Før du køber et el-løbehjul, bør du undersøge, om den har de funktioner og den rækkevidde, du har brug for. Design, om den er foldbar og prisen er selvfølgelig også vigtige parametre, du skal undersøge. Har du svært ved at finde ud af alle detaljerne, kan du med fordel læse eksperternes kommentarer for præcist at finde ud af det, du har brug for. Du kan finde links til undersøgelserne brugt i vores artikel allernederst.
Har jeg brug for et elektrisk løbehjul?
Et el-løbehjul er både et praktisk og underholdende apparat, der f.eks. kan erstatte cykel, bus, tog eller endda bil - du kan altså på sigt spare en del penge. Du kan komme hurtigt fra A til B, men du kan også få timevis af underholdning, lige når du har lyst. Der er el-løbehjul til voksne såvel som til børn, så alle aldersgrupper kan få glæde af køretøjet.
Hvor langt kan et el løbehjul køre?
Hvor langt et el-løbehjul kan køre afhænger af flere faktorer, herunder batteriet, terrænet, hastigheden, kørestilen, vejrforholdene og din vægt. Generelt kan de fleste el-løbehjul dog køre op til 20-30 km pr. opladning.

Købsguide: Det skal du overveje, når du køber et el-løbehjul

El-løbehjulenes popularitet har været stødt stigende over de sidste par år – og ikke uden grund: De tilbyder nemlig fart og underholdning samt muligheden for at bruge dem til praktiske formål.

Men hvilket el-løbehjul skal du vælge? Læs med herunder, hvor vi guider dig til, hvad du skal skrive bag øret, før du køber:

Hvad skal dit el-løbehjul bruges til?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad du skal bruge dit elektriske løbehjul til – er det til praktiske formål, hvor du skal fra A til B, eller er det mere til underholdning? Nogle typer er nemlig mere velegnede til det ene og nogle til det andet.

Skal du bruge et el-løbehjul til voksne eller børn?

El-løbehjul til voksne er blevet meget populære – vær dog opmærksom på, at du skal være over 15 år, før du må bruge køretøjet i trafikken. Er du under 15 år, skal en voksen over 18 år have kontrollen. På legepladser og lignende må børn dog godt benytte sig af el-løbehjul uden en voksen er til stede.

Vægtkapacitet på elektriske løbehjul

Vægten er vigtig, når det drejer sig om elektriske løbehjul. Tjek derfor altid maks. kapaciteten for det el-løbehjul, du kigger på, og derudover din egen vægt, så du er sikker på, at løbehjulet faktisk kan holde til det. Vejer du mere, end apparatet kan bære, går det ud over sikkerheden.

Sikkerhed

Sikkerhed er vigtigt, når du har med et motoriseret køretøj at gøre. Tjek især bremserne og deres effektivitet, som er afgørende for, at du kan stoppe på en blid, stabil og sikker måde. Hjulene påvirker også sikkerheden, og er de stødabsorberende, øges sikkerheden.

Husk også altid hjelmen, når du kører afsted – det er lovpligtigt.

Hvor langt kan et el løbehjul køre?

Der er stor forskel på, hvor langt et el-løbehjul kan køre pr. opladning. De kraftige modeller kan give en rækkevidde på helt op til 60 km per opladning, mens andre kun kan køre omkring 20 kilometer, før du igen skal til at lade op. Læg mærke til at rækkevidde og pris ofte hænger sammen.

Fastlæg hvor meget, du i gennemsnit skal køre pr. tur, hvorefter det bliver nemmere at finde det rette løbehjul. Skal du pendle på arbejde hver dag, eller skal du bare bruge løbehjulet for at køre ned til brugsen i ny og næ? Husk altid at den angivne maksimum rækkevidde er teoretisk og altid mindre i virkeligheden. Rækkevidden påvirkes nemlig af forskellige faktorer såsom din kørsel, vægt, underlaget, terrænet og vejrforholdene.

Hvor lang tid tager det at oplade et elektrisk løbehjul?

Opladningstiden for batteriet er ikke helt uvæsentlig. Nogle tager mange timer at lade op, mens andre kun tager omkring 3 timer. Lader du op om natten, eller mens du er på arbejde, vil opladningstiden dog ikke have den store betydning.

Hvor hurtigt kan et el-løbehjul køre?

I Danmark er det kun lovligt at køre 20 km/t i trafikken, så du behøver ikke mere. Kan det el-løbehjul, du kigger på, køre mere end 20 km/t, kan der gælde særlige regler for kørsel i trafikken. Se mere hos Færdselsstyrelsen.

Design af el-løbehjul

Designet er en smagssag, men det kan være en fordel med en model, der er let at folde sammen. På den måde kan du nemlig lettere tage den med i f.eks. bussen, bilen eller toget. Designet kan også være med til at påvirke stabiliteten og derfor også sikkerheden.

Hvad koster et elektrisk løbehjul?

Prisen afhænger af flere faktorer, for eksempel mærke, størrelse, fart og især rækkevidde. Generelt set er prisen på et el-løbehjul dog ikke lav. Find ud af, hvad du har brug for, og køb efter individuelle præferencer. Ofte får du, hvad du betaler for, men en prisvenlig model behøver ikke være dårligt. Her kan du med fordel læse eksperternes vurderinger, fordi de både anmelder dyre og billigere modeller. Du kan finde links til alle undersøgelser brugt i vores artikel nederst.

Funktioner / teknologi

Nogle el-løbehjul er helt simple, hvor andre er mere avancerede. De mere højteknologiske kommer gerne med en tilhørende app, hvor du kan kommunikere med din smartphone. Et display, der viser, hvor meget batteritid der er tilbage, er også en feature, de mere avancerede modeller har. Nogle har også flere indstillinger eller gear for hastighed / køre modes.

Lys

Det vil være en klar fordel at vælge et køretøj med lys – du skal nemlig have lys på under alle omstændigheder.

Hjul

Stødabsorberende hjul er en klar fordel for både komfort, stabilitet og sikkerhed – især i mere ujævnt terræn uden for asfalten. 

Hvor hurtigt må et el-løbehjul køre?: Kend færdselsreglerne for elektriske løbehjul

Du har endelig fået købt dit nye el-løbehjul og er klar til at suse derudad… Men vent et øjeblik, for der er vigtige regler, du skal kende først – både for din egen og andre trafikanters skyld.

Her guider vi til de færdselsregler, du skal kunne:

 • Den maksimale hastighed ligger på 20 km/t.
 • Fra 2022 er det lovpligtigt at bære hjelm.
 • Løbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, må ikke bruges i trafikken.
 • Minimumsalderen i trafikken er på 15 år.
  • Er du under 15 år, skal en voksen have kontrollen, hvis du skal køre i trafikken.
  • Er du under 15 år, må du godt bruge dit el-løbehjul på legepladser og lignende uden en voksen til at holde øje.
 • Der må kun være én person på ad gangen.
 • Promillegrænsen ligger på 0,5.
 • Nultolerance over for stoffer.
 • Modellen skal være CE-godkendt.
 • Der må ikke være et integreret sæde
 • Du må ikke køre på fortove, gangstier og fodgængerfelter.
 • Du skal følge cykelskiltning og signaler.
 • Du skal give tegn, når du stopper eller drejer.
 • Du skal køre med lys hele døgnet, og andre trafikanter skal kunne se lyset 300 m væk.
 • Bagpå skal der være en rød refleks.
 • Foran skal der være en lys refleks.
 • På hver side skal der være lyse eller gule reflekser.
 • Løbehjulet må i sig selv maksimalt veje 25 kg.
 • Modellen må maksimalt være 2 m lang og 70 cm bred.

Læg også mærke til, at de generelle færdselsregler for kørsel på cykel er gældende for kørsel på el-løbehjul.

Vil du vide mere om regler for el-løbehjul, kan du se mere hos Sikkertrafik.dk.

Information: El-løbehjul og forsikring: Er du dækket korrekt ind?

Ud over at kende de gældende færdselsregler for kørsel på el løbehjulet skal du også være opmærksom på de forsikringsmæssige sider.

Vi guider her til, hvad du skal vide:

 • Ansvarsforsikring: En ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at skade andre. Derfor bør du altid have en ansvarsforsikring – også når du kører på løbehjulet. Skader du andre med din kørsel, kan du selv komme til at betale for at dække for skaderne, hvis ikke du har en ansvarsforsikring.
 • Ulykkesforsikring: En ulykkesforsikring dækker, hvis du selv kommer til skade – for du er ikke selv omfattet af din ansvarsforsikring. Med en ulykkesforsikring får du kompensation, hvis du kommer til skade på dit el-løbehjul. Tjek dog altid med dit forsikringsselskab, om løbehjul er omfattet.
 • Indboforsikring: En indboforsikring dækker, hvis du bliver bestjålet, eller hvis der bliver ydet hærværk mod dine ejendele. Elektriske løbehjul er ikke altid omfattet af indboforsikringen, så tjek med dit forsikringsselskab. Ellers risikerer du ikke at få kompensation, hvis dit el-løbehjul skulle blive stjålet.
 • Ved ulovligheder: Er dit el-løbehjul ikke lovligt, eller kører du ulovligt, skal du være opmærksom på, at forsikringen ofte ikke dækker.

Du kan læse mere om de forsikringsmæssige aspekter og el løbehjul regler hos forsikringsselskabet If.dk.

Tips: Sådan vedligeholder du dit el-løbehjul

Et elektrisk løbehjul er ikke en billig investering, så det er en sund økonomisk beslutning at passe godt på det. Her forklarer vi, hvordan du bedst gør:

 • Rengøring: Af og til bør du vaske løbehjulet, men eftersom her er tale om et produkt med elektriske dele og et batteri, så skal du ikke bare overhælde det med vand. Brug en opvredet mikrofiber-klud eventuelt tilsat lidt mildt opvaskemiddel og tør alle de individuelle dele af. Er der genstridigt skridt så brug en gammel tandbørste. Det vil der ofte være omkring hjul og dæk.
 • Dæk: Tjek dæk og dæktryk ofte, for halvflade dæk forringer rækkevidden markant – det gælder for alle luftfyldte dæk. Halvflade dæk ødelægger også både dæk, hjul og konstruktionen, såvel som de udgør en trussel mod sikkerheden. Hold i øvrigt øje med slidbanen og mønstrene under dækkene – de er med til at give stabilitet. Når dækkene er slidt op, skal du skifte dem.
 • Batteri: Sørg for faktisk at lade løbehjulet op, når du har brugt det – ellers kan kapaciteten falde en del over tid. Pas derudover på med at ”over-oplade”.
 • Vejrforhold: Vejrforhold som sne, slud og regn kan påvirke dit køretøj en del, så undgå helst at køre, når forholdene er dårlige. Alle el løbehjul kommer med en såkaldt IP-rating – det indikerer, hvor modstandsdygtige de er over for vand. Brug derfor kun modellen under de forhold, den er designet til.
 • Opbevaring: Hvis der er perioder, hvor du ikke skal bruge dit el-løbehjul, bør du opbevare den et tørt og lunt sted. Sørg for at holde gang i batteriet, så det ikke dør ud. Giv det derfor en fuld opladning én gang om måneden.

Du kan læse mere om vedligeholdelse hos teknologimagasinet T3.com.

Segway vs Xiaomi MI

Er du interesseret i at anskaffe et elektrisk løbehjul, kan det være, at du allerede har et yndlingsmærke. Det kan for eksempel være Segway, som er en af markedslederne – artiklen her inkluderer både enheder fra Segway og andre mærker. Er du mest interesseret i Segway-modeller, kan du med fordel læse vores Segway Ninebot artikel.

Er du derimod fan af den anden markedsleder – Xiaomi – i stedet, bør du tage et kig på vores Xiaomi MI M365 artikel. Her går vi i dybden med den anmelderroste Xiaomi MI M365 samt Xiaomi MI M365 Pro.

Er du i tvivl om hvilken model, der er den mest ideelle for dig, vil vi anbefale dig at læse vores generelle el-læbehjul guide, som forklarer dig alt det praktiske, du bør vide, inden du går i gang.

Sikkerhed

Uanset om du vælger det ene mærke eller det andet, er der forhold, der er ens for alle: Sikkerheden. Du bør altid have en hjelm på, når du kører på el-løbejul – uanset om du er voksen eller barn. Husk også på, at du kun må køre op til 20 km/.

Vi har i den forbindelse skrevet to artikler, du kan se og finde inspiration hos: En bedste cykelhjelm artikel om voksen-cykelhjelme og en bedste cykelhjelme til børn artikel omhandlende børnevarianter. 

Tidligere anmeldte produkter som nu er udgået

Nedenfor er en liste over produkter, som vi tidligere har fremhævet, men som ikke længere er at finde hos forhandlere. Vi har dog valgt at beholde dem i artiklen, idet oplysningerne stadig kan være til gavn for dig som læser.

Segway Ninebot Kick Scooter E25E - velskabt og let-foldbart el-løbehjul uden bøvl

Denver SCO-80130

Segway Ninebot Kick Scooter E22E

Xiaomi MI Electric Scooter Essential

GoFast Pro El Løbehjul 10’’

GoFast GX5

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme