Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

El løbehjul test-oversigt: Her er de 9 bedste el løbehjul i test

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Vil du gerne frem i trafikken på en hurtig og let måde?

Så kan det være, du skal investere i et el-løbehjul. Et el-løbehjul er som et traditionelt løbehjul – bare med en påsat motor. Så kan du komme hastigt fra A til B uden at svede på cyklen eller kede dig i bussen.

Vi har gjort det nemt for dig. Du får en oversigt over de 9 bedste modeller ifølge eksperterne. Vi præsenterer modellerne  hver for sig, så du på en let og overskuelig måde kan se, hvad eksperterne fremhæver af fordele og ulemper. 

Vi fraråder som altid at anvende el-løbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et el-løbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske løbehjul i dansk trafik her.

Det bør du overveje, før du køber dit nye el-løbehjul:

 • Rækkevidde: Hvor langt kan den el løbehjulet køre på en enkelt opladning? Det afhænger af dets motorkraft, vægt, tilstand og gennemsnitshastighed. Hvis du skal bruge dit elektriske løbehjul som transportmiddel, er den maksimale rækkevidde vigtig for dig. Ifølge visse undersøgelser overvurderer mange producenter deres rækkevidde med 30 %. Kapaciteten af batteriet vil blive mindre med tiden. Batterierne holder i lang tid og kan holde til hundredvis af opladninger. De bedste batterier kan dog holde til 1.000 cyklusser. Derfor bør du overveje, hvor ofte du vil bruge scooteren, og om du vil bruge den dagligt. Et forslag til dig er at medbringe din oplader eller købe en ekstra.
 • Vægt: Du bør tænke på, hvor meget dit el løbehjul skal veje. Det er et spørgsmål, du især skal overveje, hvis du skal folde og transportere løbehjulet ofte. De fleste el-scootere vejer mere end 11 kg. Det er svært at løfte et el løbehjul, der vejer over 14 kg. Derfor kan det være nyttigt med et håndtag eller en skulderrem. Når løbehjulet er foldet sammen, har nogle modeller et ekstra hjul, så de kan rulles med, når de er foldet. Du bør overveje, om du skal gå op ad trapper, om du kan opbevare scooteren på arbejdet, om du kan bruge offentlige transportmidler, hvis vejret er dårligt, og om du kan løfte el løbehjulet.
 • Topfart: Hvad er den maksimale hastighed for dit elektrisk løbehjul? El-scootere i Danmark må højst køre 20 km i timen. Der findes dog løbehjul, der kører langsommere – og hurtigere, hvis man ønsker det. Når du kører med høj hastighed, anbefales det, at du bruger hjelm. Du bør ikke køre i trafikken, hvis dit el løbehjul kan køre mere end 20 km/t
 • Pris: Omkostningerne er naturligvis afgørende. Hvor meget vil du bruge på dit el løbehjul? Hvis du vil have en af de fineste, skal du regne med at bruge mellem 2.000 og 3.000 kr.

arrow-more

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


GoRunner Comfort 10” – foldbart og med aftageligt batteri

Bedst til prisen

4,3/5 stjerner på Trustpilot baseret på mere end 1340+ anmeldelser
✅ 100% lovlig og godkendt til offentlig vej
✅ 30 dages returret
GoRunner Comfort 10

 

GoRunners el-løbehjul har været en populær vare på det danske marked, og med Comfort 10” får du en model, der sigter målrettet mod pendleren. I forhold til GoRunners Pro 10” med en rækkevidde på 20 km får du her 30 km. Comfort-modellen er desuden kendetegnet ved at have et aftageligt batteri. Du kan opbevare dit opladede reservebatteri i rygsækken og skifte, når der er behov for det – processen er super enkel og kan klares i et snuptag. Du kan kort sagt komme rigtigt langt med GoRunner Comfort 10”.

Godkendt til offentlig vej

GoRunner Comfort 10” har en topfart på 20 km/t og holder sig således inden for den max. begrænsning, der er fastsat i Danmark. Du skal blot huske, at du skal være fyldt 15 år for at kunne køre på el-løbehjulet, medmindre du følges med en voksen. Løbehjulet har i alt 3 gear – et mere end GoRunners Pro 10”. Du kan her vælge mellem hastighederne 8, 15 og 20 km/t. Løbehjulet har også en smart digital fartpilot. Med Comfort 10” får du imidlertid lidt ekstra råderum på flere fronter, takket være en rækkevidde på 30 km og det aftagelige batteri, så du kan tilbagelægge endnu længere strækninger.

Som navnet antyder, er løbehjulet forsynet med 10” store hjul, som bidrager med en super god komfort. Du får samtidig glæde af fine bremsefunktioner, såsom den integrerede skivebremse, fodbremse og motorbremse.  

Elløbehjul med god belysning

Ifølge de danske regler skal dit el-løbehjul også være forsynet med både forlygte og baglygte. GoRunner Comfort 10” har såvel LED-forlygte som LED-baglygte med stopfunktion samt et LED-infodisplay. Så også her lever GoRunners løbehjul op til de lovmæssige krav. 

Fordele

 • Forstærket skivebremse
 • Pneumatiske gummihjul
 • Cruise Control
 • Integreret LED-lys, både forlygte og baglygte
 • Aftageligt batteri
Ulemper

 • Ingen tilknyttet app

Specifikationer ved GoRunner Comfort 10” – nøgleoplysninger
Producent: GoRunner
Type: Elløbehjul til voksne og store teenagere (15+)
Rækkevidde: Op til 30 km
Hastighed: 20 km/t
Tilhørende app: Nej
Max. belastning: 120 kg
Udfoldet størrelse: 108,3x42x118,6 cm
Foldet størrelse: 108,3x42x46 cm
Vægt: 15 kg


Xiaomi MI Pro 2 – ekspertfavorit

Kundefavoritten

✅4,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techadvisor.co.uk
✅4,4/5 stjerner baseret på 7600+ anmeldelser på Google Shopping
✅8,5 ud af 10 stjerner hos teknologimagasinet Zdnet.com
Xiaomi MI Pro 2

 

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Xiaomi MI Pro 2 vil være det bedste el løbehjul til dig, der både ønsker et sjovt og praktisk el-løbehjul, som har opnået adskillige blåstempler hos eksperterne.

Produktet er en klar ekspertfavorit, som har opnået særdeles høj ros i hele 5 forskellige eksperttests. Her er tale om tests udført af teknologimagasinerne Techadvisor.co.uk, Zdnet.com og T3.com samt forhandleren Scootered.co.uk og løbehjuls-magasinet Madcharge.com.

Techadvisor.co.uk uddeler 4,5 ud af 5 stjerner og skriver i deres el løbehjul test, at modellen er meget kraftfuld, hvilket gør den særligt velegnet til stejle bakker, og så har den tillige en lang rækkevidde. Displayet er meget informativt, ifølge eksperterne, og selv om vægten ligger i den høj ende – faktisk på linje med en lettere elcykel – er selve bygningskvaliteten helt i top. Techadvisor.co.uk kalder varianten for et godt køb, og de opsummerer med ordene: ”The Xiaomi MI Pro 2 is heavier than many scooters, but if you need the power and range it is a great choice”.

Zdnet.com giver 8,5 ud af 10 stjerner og hæfter sig straks ved, hvor nemt det er at transportere apparatet, da du hurtigt og let kan folde den sammen. De roser også det brugervenlige kontrolpanel og især cruise-funktionen. Endelig giver de topkarakter for sikkerheden, som der er tænkt meget over på enheden.

T3.com giver 4,5 ud af 5 stjerner og er enige med de øvrige eksperter. De mener, at du her vil få rigtig meget værdi for pengene. Det begrunder de med, at du både kan køre imponerende hurtigt og langt per opladning, og så er kørslen meget stabil. Størrelsen kan dog gøre løbehjulet lidt svært at opbevare, men eksperternes konklusion lyder: ”With a near-30 mile range and powerful 300W motor, the Xiaomi MI Pro 2 offers serious bang for your buck. It is not as portable as some rivals, but it can handle the rigours of a lengthy daily commute”.

Strømlinet elektrisk løbehjul til sjov og transport

Leder du efter en model, der kan give dig det hele, så vil Xiaomi MI Pro 2 klart være noget for dig. Produktet er skabt i kvalitetsmaterialer for at give en bedre robusthed, og du kan være sikker på at have varianten i rigtig lang tid. Derfor får du blandt andet pneumatiske hjul med effektive skivebremser, der giver dig en god stabilitet og høj sikkerhed.

Hjulene af typen her giver dig en bedre køreoplevelse med en forbedret støddæmpning, og det højner både sikkerhed og stabilitet. I forhjulet finder du et E ABS Bremsesystem. Designet er strømlinet og lækkert, og Xiaomi formår med apparatet at forene det praktiske med det stilfulde. Du kan drøne derudad med stil. Farven er sort, kun afbrudt af et par kække røde og gule detaljer. Her er tale om et el løbehjul til voksne og store teenagere, da du må føre et el løbehjul, når du er fyldt 15 år.

Uanset om du vil have et el-løbehjul til underholdning eller til at udføre mere praktiske gøremål, så er Xiaomi MI Pro 2 ideel. Du kan både komme hurtigt fra A til B, men også køre rundt for sjov med vennerne. Valget er dit. Enheden er et højteknologisk produkt, og derfor kan du hente den tilhørende app. Du kommunikerer mellem smartphone og el løbehjul via Bluetooth, og der er kompatibilitet med iPhones såvel som Android.

Lang rækkevidde og høj hastighed

Xiaomi MI Pro 2 kommer med mange andre fordele, og her skal vi især nævne rækkevidden. Takket være det utrolig stærke Lithion-Ion batteri kan du køre virkelig langt, og den maksimale rækkevidde ligger på 45 kilometer. Det er virkelig højt. Batteriet er som en bonus genopladeligt, og når det er fladt, tager det mellem 5 og 6 timer at lade det op igen. Det er en fin tid, og derfor kan du sagtens få ladet det op i løbet af natten, eller i skolen og på arbejdspladsen før du skal hjemad igen.

Topfarten er ligeledes virkelig høj, og den ligger på 25 km/t. Læg her mærke til at ifølge danske el løbehjul regler må du kun køre 20 km/t i trafikken, og at der gælder særskilte regler for el løbehjul over 25 km/t. Læs mere herom hos Færdselsstyrelsen. Du finder også et LED-display direkte på stellet, og selve stellet kan du slå sammen. Det tager kun et par sekunder, og så kan du transportere det i hånden – smart hvis du skal med bil, bus eller tog. Alt i alt er Xiaomi MI Pro 2 et velskabt el løbehjul til voksne eller store teenagere, der kommer med en lang rækkevidde, et flot design og velskabte, stødabsorberende hjul.

Fordele

 • Ekspertfavorit i el løbehjul test
 • Stilfuldt design
 • Lang rækkevidde
 • Høj hastighed
 • Mulighed for kommunikation med tilhørende app
Ulemper

 • Forholdsvis tung egenvægt

Specifikationer ved Xiaomi MI Pro 2 – nøgleoplysninger

Producent: Xiaomi
Type: Elektrisk løbehjul / el løbehjul til voksne og store teenagere (15+)
Rækkevidde: Op til 45 kilometer
Hastighed: Op til 25 km/t
Tilhørende app: Ja
Maksimumbelastning: 100 kilo
Højde: 118 centimeter
Længde: 113 centimeter
Bredde: 85 centimeter
Vægt: 14,2 kilo


Segway Ninebot Kick Scooter E22E– Bedste Ninebot el løbehjul

Bedste Testvinder

Tildelt specialpris hos teknologimagasinet T3.com
✅4,6 ud af 5 stjerner baseret på 1600+ anmeldelser på Google Shopping
4,5 ud af 5 stjerner hos løbehjuls-forhandleren Scootered.co.uk
Segway Ninebot Kick Scooter E22E

Segway Ninebot Kick Scooter E22E vil være det bedste el løbehjul for dig, der ønsker kvalitet og en overkommelig pris i én og samme pakke.

Modellen er en ekspertfavorit, der både høster ros i en el løbehjul test hos teknologimagasinet T3.com og hos forhandleren Scootered.co.uk.

T3.com udnævner produktet til det generelt bedste el løbehjul blandt 17 varianter. De mener, at komforten er i højsædet, og at der er tænkt meget over designet, så du får den mest behagelige køreoplevelse. Eksperterne fremhæver især cruise-funktionen og de stødabsorberende hjul, som gør kørslen smidig og jævn. Rækkevidden er fin, og du kan endda forlænge den ved at tilføje et ekstra batteri. Endnu en stor fordel er, at løbehjulet kommer med mange muligheder for opgradering. Eksperterne opsummerer deres oplevelse med ordene: ”Utterly practical design, built for comfort and quality”.

Scootered.co.uk er tillige meget begejstrede og giver 4,5 ud af 5 stjerner. De roser det simple foldesystem såvel som muligheden for at forlænge rækkevidden og farten med et ekstra batteri samt den tilhørende app. Eksperterne mener, at app’en er helt suveræn, og at den alene er grund nok til, at du bør vælge Segway Ninebot Kick Scooter E22E frem for andre modeller. 

Høj brugervenlighed og enkel anvendelse

Produktet kommer med mange fordele, der ikke mindst inkluderer den mere overkommelige pris i forhold til storebrødrene fra Segway. Den måske største fordel er den høje brugervenlighed, for apparatet er meget nemt at anvende. Der er kun få knapper at trykke på, så du skal ikke forholde dig til ret meget.

Selve stilen er også til den enkle side, så du behøver ikke være særlig teknisk anlagt for at få glæde af enheden. Supersmart hvis du leder efter et el løbehjul til voksne, der er nybegyndere.

Eftersom prisen er mindre og køretøjet til den mere simpel side, får du en lidt kortere rækkevidde og hastighed end hos flere af konkurrenterne. Hastigheden ligger på 20 km/t, men du behøver faktisk ikke mere, da de danske el løbehjul regler foreskriver, at du alligevel kun må køre 20 km/t i trafikken.

Rækkevidden er på 22 kilometer, og det er til den lavere side. Dog er det nok til både underholdning og til pendler-turen. Ladetiden ligger på omkring 5 timer, så du vil sagtens kunne nå at lade batteriet fuldt op, mens du er på jobbet eller skolen.

Let at tage med

Segway Ninebot Kick Scooter E22E vejer 13,5 kilo, hvilket er meget normalt for et el løbehjul. Designet er foldbart, og med kun få bevægelser kan du folde det så meget sammen, at du uden problemer kan tage det med i hånden eller under armen. Foldbarheden gør, at du let kan tage det med i for eksempel bilen eller den offentlige transport, og den lave vægt gør, at det ikke bliver for besværligt at have det med.

Du finder som en stor fordel en høj sikkerhed her, og det kommer blandt andet til udtryk ved de mange lyskilder. Der er både lys foran, bagpå og på siderne, så andre trafikanter vil ikke kunne overse dig. Ud over det er der placeret stærke reflekser, der højner synligheden endnu mere.

Du får en ringeklokke og et stort og overskueligt display med i prisen. Displayet er placeret centralt på styret, hvor du kan holde øje med kørsel og batteri.

Fordele

 • Ekspertfavorit i el løbehjul test
 • Fin pris
 • Høj brugervenlighed
 • Simpelt design og brug
 • Let at tage med
Ulemper

 • Forholdsvis tung egenvægt

Specifikationer ved Segway Ninebot Kick Scooter E22E – nøgleoplysninger

Producent: Segway
Type: Elektrisk løbehjul / el løbehjul til voksne og store teenagere (15+)
Rækkevidde: Op til 22 kilometer
Hastighed: Op til 20 km/t
Tilhørende app: Ja
Maksimumbelastning: 100 kilo
Højde: 109 centimeter
Længde: 112 centimeter
Bredde: 42 centimeter
Vægt: 13,5 kilo


GoRunner Pro 10″ Sort V2 – stærkere batteri og punkterfrit bagdæk

God anmeldelse på YouTube af Scootteria
✅ Flot brugerscore på Innoliving.dk – 4,2/5
✅ 30 dages returret

 

Det populære el-løbehjul GoRunner Pro 10” er blevet lanceret i en version 2. Forbedringerne tæller bl.a. en større rækkevidde og trækkraft, idet batteriet har fået tilført bedre lithiumceller. Samtidig har løbehjulet nu et punkterfrit bagdæk, så du kan køre med en endnu højere komfort.

Flot design med minimalistisk display

Det omfatter bl.a. det minimalistiske display og det motorcykellignende look med hjul, der kun er samlet i den ene side. De to gear giver også løbehjulet en meget tilfredsstillende fart, der giver en skøn fornemmelse. Farten er faktisk bedre end forventet. Det er her værd at nævne, at løbehjulet med en topfart på 20 km/t er lovligt i henhold til de danske regler.

Kan foldes sammen på få sekunder

GoRunner Pro 10” har et smart foldbart design, og du kan klappe det sammen på 2-3 sekunder – og det er en ganske ukompliceret proces. Du kan derfor nemt pakke det i bilens bagagerum, hvis det f.eks. skal en tur med i sommerhuset. Løbehjulet er endvidere forsynet med skivebremse og bagbremse, og det er muligt at føle sig helt tryg, hvis der bliver behov for en pludselig opbremsning. 

Hvad siger eksperterne om GoRunner Pro 10” V2

Du kan finde en længere engelsksproget anmeldelse af GoRunner Pro 10” på YouTube – videoen er publiceret af Scootteria, der står bag flere anmeldelser af el-løbehjul. Anmeldelsen er overvejende positiv over for GoRunner Pro 10”. Det overordnede design er én af de ting, der begejstrer anmelderen.

Derfor anbefaler vi GoRunner Pro 10” V2

Med version 2 af Pro 10”-modellen er de værste børnefejl blevet udbedret fra den oprindelige model, ifølge GoRunners eget udsagn. Skal man tro anmeldelsen fra Scootteria, er der dog stadig ting, der kan blive bedre. Det er imidlertid stadig en meget populær model, og det er også netop derfor, at der er blevet udviklet en version 2. Modellen har mange fine kvaliteter, såsom en god fart. GoRunner Pro 10” V2 halter imidlertid lidt bagefter, når det kommer til rækkevidden. Den er angivet til 20 km, men ligger i gennemsnit nærmere på de 12-14 km.  

Fordele

 • Fint display
 • Kan foldes sammen
 • Bedre fart end forventet
 • 2 gear
Ulemper

 • Ingen app
 • Mangler en ringeklokke

Specifikationer:
Producent: GoRunner
Type: El-løbehjul til voksne og store teenagere (15+)
Rækkevidde: Op til 20 km
Hastighed: 20 km/t
Tilhørende app: Nej
Max. belastning: 150 kg
Sammenklappet mål: 118×55×43,5 cm
Udfoldet mål: 118×55×117,5 cm
Vægt: 15 kg


Denver SCO-80130 El Løbehjul – til dig over 15 år

Høj værdi for pengene

Denver SCO-80130 El-Løbehjul er den bedste model til dig, der er over 15 år, og som gerne vil hurtigt frem. Med en 3000 watts motor i et robust sort aluminiumsstel får du en stærk kraft – også til mere kuperet terræn – og du kan nå op på maksimalt 20 km/t. 

 • 3000 W motor i sort aluminiums-stel
 • Maksimal hastighed på 20 kilometer i timen
 • Rækkevidde på 12 kilometer

Det skal du vide, før du køber Denver SCO-80130 El-Løbehjul

Mange gode funktioner

Leder du efter et el-løbehjul med mange features, vil apparatet være et godt match. Her får du både indbyggede reflekser, display og flere bremser samt muligheden for at folde stellet sammen. Vægten er dog på knap 10 kilo, så det er ikke helt let.

12 kilometers rækkevidde

Når du vælger el-løbehjul, er rækkevidden vigtig. Her får du 12 kilometer per opladning, hvilket er pænt uden at være prangende.

Tophastighed på 20 km/t

Med en maksimal hastighed på 20 km/t kan du køre ganske hurtigt derudad. Husk dog at mange faktorer afgør den faktiske fart, som brugerens vægt, kørestil og terræn.

Det siger forbrugere og eksperter om Denver SCO-80130 El-Løbehjul

Modellen får i gennemsnit 3,9 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon, så stemningen er overvejende positiv. På plussiden hæfter køberne sig ved, at produktet er robust og skyder en god fart. Også funktioner og features fremhæves. På den negative side mener ikke alle brugere, at rækkevidden er høj nok.

Fordele

 • Reflekser for og bag
 • Kan foldes sammen
 • Multifunktionelt display
 • Elektrisk og manuel bremse
 • Genopladeligt batteri
Ulemper

 • Batteriet har ikke den længste holdbarhed

Forbrugsguidens vurdering

Hos Forbrugsguiden udnævner vi Denver SCO-80130 El-Løbehjul til ”Høj værdi for pengene”, da investerings-omkostningerne er lave i forhold til konkurrenternes priser. Vi rekommanderer produktet, da du får rigtig meget for pengene, og det tæller ikke mindst sikkerheden. Sikkerhedsmæssigt kan du glæde dig over reflekser både for og bag samt to bremser – en elektrisk og en manuel. Det er et plus i vores bog, at batteriet er genopladeligt – også selvom det ikke giver en lige så lang køretid, som nogle af konkurrenterne tilbyder.

Specifikationer

Type: El-løbehjul
  Mærke: Denver
 
Rækkevidde: 12 kilometer
 
Tophastighed: 20 km/t
 
Maksimal brugerbelastning: 100 kilo
 
Vægt: 9,9 kilo
 
Dimensioner: 105 x 102 x 42 centimeter


Unagi The Model One E500 – Testvinder + mest stilrene

✅Testvinder hos teknologimagasinet Tomsguide.com
✅Tildelt specialpris hos teknologimagasinet T3.com
✅Anbefalet hos testmagasinet Expertreviews.co.uk
✅Stærk Dual 250 Watt Motor

Unagi The Model One E500

 

Unagi The Model One E500 vil være det bedste el løbehjul for den forbruger, der ønsker sig masser af teknologi og ikke har noget imod at betale mere for et premium-produkt.

Modellen hører til blandt eksperternes helt store favoritter. Den er blevet testet hos tre hold eksperter, der alle er meget imponerede over præstationen. Det drejer sig om teknologimagasinerne Tomsguide.com og T3.com samt testmagasinet Expertreviews.co.uk.

Tomsguide.com har i deres el løbehjul test afprøvet produktet sammen med 10 andre, og det resulterer i en kåring som testvinder. Det begrunder de blandt andet med, at designet er utrolig flot med et klart og overskueligt display. Prisen ligger godt nok i den høje ende, men ifølge eksperterne får du rigtig meget for pengene i form af en imponerende kraftfuld motor. De opsummerer deres oplevelse med ordene: ”The Unagi The Model One E500 powers up hills with aplomb, zipping along twice as fast as other scooters with just a single motor”.

T3.com roser især apparatet for at være yderst stilfuldt og pakket med gode funktioner. Det er tillige både hurtigt og komfortabelt at køre på, og så er den lette vægt også en klar fordel, når du skal transportere det. Rækkevidden er måske ikke helt så lang som på konkurrerende modeller, men eksperterne mener stadig, at her er tale om et flot og funktionelt el løbehjul.

Expertreviews.co.uk kalder den for ”The best-looking electric scooter”, og de roser især det markante og futuristiske design samt det unikke foldesystem. Eksperterne nævner, at gummihjulene kan give udfordringer på ujævnt terræn, men at løbehjulet kører som en drøm på flade veje.

Høj pris, men masser af teknologi

Unagi The Model One E500 kommer i et flot og stilfuldt design, som vil få mange hovedet til at vende sig efter dig, mens du suser gennem byen. Stilen er til den helt strømlinede og minimalistiske side, og farven er lys og indbydende. Ingen tvivl om at du kommer til at køre med stil. Varianten kan dog mere end blot at se godt ud. Der er en lang række komponenter, der tilsammen giver dig et luksus-apparat. Det gælder for eksempel farten, der er på helt op til 25 km/t. Læg dog i den forbindelse mærke til at de danske el løbehjul regler foreskriver, at du kun må køre 20 km/t i trafikken.

Du kan komme langt omkring med det stærke batteri, der i alt giver dig en maksimal rækkevidde på 24 kilometer. Det er pænt, selvom det langt fra er det højeste på markedet. Til gengæld vil Unagis elektriske løbehjul være ideelt, når det kommer til ujævnt terræn og skråninger. Som en bonus kan køretøjet klare stigninger på op til 15 grader. Det betyder, at selv stejle bakker ikke bliver et problem. Dual-motoren er tillige stærk og kan give dig smæk for skillingen med 250 watt.

Høj sikkerhed

Du kan anvende Unagi The Model One E500 til både fritid og praktiske formål, men det er mest stilet mod de mere praktiske gøremål – at komme fra A til B, for eksempel kørsel til arbejde eller skole. Som nævnt kan modellen køre op til 24 kilometer på én opladning, hvilket er pænt. opladningstiden ligger på 4-5 timer, hvilket er overkommeligt. Så er du hurtigt klar til at komme afsted igen.

Sikkerhed er et andet af produktets mest lysende nøgleområder. Du finder en elektronisk bremse samt en manuel bremse bagtil. Så er du sikret den bedst mulige kontrol over opbremsningen. Bremselængden er på 4 meter på tørt underlag, hvilket er meget imponerende og øger din sikkerhed i trafikken. 

Hjulene er fremstillet af gummi, og de giver en komfortabel køretur såvel som en sikker stabilitet. Du får også et oplysende LED-display med i prisen samt både forlys og baglys. Du kan skifte imellem tre gear alt efter kørselsforholdene, og det er tillige i gearene, at hastigheden bliver sænket eller hævet. Alt i alt er Unagi The Model One E500 et fantastisk flot el-løbehjul, der har en fin rækkevidde, høj tophastighed, omfattende sikkerhed og gode features. Prisen er også i den dyre ende. 

Fordele

 • Testvinder i el løbehjul test
 • Utrolig flot og stilfuld
 • Høj sikkerhed
 • Komfortabel opbremsning
 • Tre gear
Ulemper

 • Høj prisklasse

Specifikationer ved Unagi The Model One E500 – nøgleoplysninger

Producent: Unagi
Type: Elektrisk løbehjul / el løbehjul til voksne og store teenagere (15+)
Rækkevidde: Op til 24 kilometer
Hastighed: Op til 25 km/t
Tilhørende app: Nej
Maksimumbelastning: 120 kilo
Højde: 110 centimeter
Længde: 96 centimeter
Bredde: 42 centimeter
Vægt: 12 kilo


Xiaomi MI Electric Scooter Essential – velegnet til begynderen

✅4,5 ud af 5 stjerner hos løbehjuls-forhandleren Scootered.co.uk
✅God anmeldelse hos teknologimagasinet Hugtechs.com

Xiaomi MI Electric Scooter Essential

 

Xiaomi MI Electric Scooter Essential vil være det bedste el løbehjul til den forbruger, der leder efter en solid begyndermodel, der ikke koster alt for meget.

Modellen hører til blandt eksperternes favoritter, og den er blevet testet hos to hold eksperter. Det drejer sig om en el løbehjul test hos forhandleren Scootered.co.uk og en test hos teknologimagasinet Hugtechs.com.

Scootered.co.uk er meget begejstrede for enheden og giver den 4,5 ud af 5 stjerner. De begrunder deres flotte anmeldelse med, at den har et simpelt foldesystem, en fin balance og er meget let at manøvrere. Hjulene giver en smidig kørsel, og du kan køre rigtig langt per opladning. Som en ekstra bonus er prisen klart i den overkommelige ende, og eksperterne nævner, at det vil være svært at finde en bedre variant til samme pris.

Hugtechs.com giver ligeledes en god anmeldelse og tilføjer, at løbehjulet et velegnet til begyndere, og at designet er forbedret i forhold til forgængerne. De nævner, at der er tænkt over sikkerheden, især i forhold til bremserne, og at kørslen fungerer godt på flad vej. Eksperterne er også meget imponerede over det smarte gashåndtag, som giver dig en meget præcis fartkontrol og næsten gør det helt overflødigt at anvende den manuelle bremse. De beskriver oplevelsen med ordene: ”This makes driving very pleasant and above all very accessible to grip and makes it ideal for a first electric scooter”.

Ligetil og let at gå til

Leder du efter et elektrisk løbehjul, der ikke kræver ret meget for at komme i gang, bør du overveje Xiaomi MI Electric Scooter Essential. Produktet er forholdsvis prisvenligt, når du tager i betragtning, at her er tale om en Xiaomi-variant, og med enheden her vil du kunne få den prisbelønnede Xiaomi-teknologi til billige penge. Du kommer dog til at gå på kompromis med noget i forhold til de mere kraftfulde storebrødre, og det drejer sig hovedsageligt om hastighed og rækkevidde. Hastigheden ligger på 20 km/t, men faktisk behøver du heller ikke mere, for de danske el løbehjul regler siger, at du alligevel kun må køre 20 km/t i trafikken.

Rækkevidden ligger på op til 20 kilometer, og det er selvfølgelig i den lave ende sammenlignet med mange af konkurrenterne. Rækkevidden vil dog være nok til langt de fleste formål – hvad enten du vil bruge køretøjet til underholdning eller for eksempel pendling til og fra arbejde. Opladningstiden er på 5 timer, hvilket er udmærket. Det betyder, at du sagtens kan få ladet batteriet helt op, mens du er på jobbet. 

Med tilhørende app

Selv om Xiaomi MI Electric Scooter Essential ligger i den lavere ende, hvad angår rækkevidde og hastighed, så kommer den stadig med al den teknologiske indmad, som Xiaomi er kendt for. Det gælder for eksempel den tilhørende app. Via den kan du anvende din telefon til kommunikation med dit el-løbehjul, og her kan du for eksempel se batteriniveau og info om kørslen. Det vil du dog også kunne aflæse på LED-displayet, som er tydeligt, overskueligt og placeret midt på styret.

Dækkene er pneumatiske, og bremsesystemet er effektivt – her er tale om det såkaldte EBS-system samt skivebremser. Det giver dig den bedste sikkerhed. Der er tillige stødabsorbering i dækkene, hvilket både bidrager til stabiliteten, komforten og sikkerheden. Du kan derfor roligt begive dig ud i trafikken på modellen her. Sikkerheden bliver højnet af belysningen foran og bagtil, og der er flere gear-indstillinger, du kan vælge imellem, mens du kører. For at holde sig ren og fri for skadeligt snavs er der flere beskyttelsesanordninger, som forlænger produktets levetid. Designet er foldbart.

Forbrugsguidens vurdering

Alt i alt er Xiaomi MI Electric Scooter Essential en god begyndermodel til en billigere pris, der dog har al den teknologi, du kender fra Xiaomi. Rækkevidde og hastighed er dog lavere.

Fordele

 • Ekspertfavorit i el løbehjul test
 • Prisvenlig
 • Med tilhørende app
 • Godt display
 • Effektivt EBS-bremsesystem
Ulemper

 • Ikke ligeså lang rækkevidde som andre modeller

Specifikationer ved Xiaomi MI Electric Scooter Essential – nøgleoplysninger

Producent: Xiaomi
Type: Elektrisk løbehjul / el løbehjul til voksne og store teenagere (15+)
Rækkevidde: Op til 20 kilometer
Hastighed: Op til 20 km/t
Tilhørende app: Ja
Maksimumbelastning: 100 kilo
Vægt: 12 kilo


  Xiaomi MI 1S – fantastisk budgetvenlig model fra Xiaomi

✅4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet T3.com
✅5 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Expertreviews.co.uk

Xiaomi MI S1

Xiaomi MI 1S vil være det bedste el løbehjul til den forbruger, der leder efter et velfungerende og mere prisvenligt Xiaomi-løbehjul.

Modellen hører til blandt eksperternes favoritter, og i en el løbehjul test hos både teknologimagasinet T3.com og testmagasinet Expertreviews.co.uk modtager den særdeles høje scorer.

T3.com uddeler 4 ud af 5 stjerner og kalder produktet for et fantastisk el løbehjul til hverdagsbrug, som er fremragende på lange distancer. De roser især den solide bygningskonstruktion, den imponerende lange batterilevetid, den smidige kørsel og den generelt glimrende præstation. Rækkevidden og tophastigheden kunne være højere, men eksperterne mener stadig, at du får rigtig meget værdi for pengene her og endda mange af de samme funktioner som på den dyrere Xiaomi MI Pro 2. Deres konklusion lyder: ”This is a great scooter for those thinking of replacing public transport or even a bicycle with something smaller. It offers a great mix of performance, durability and comfort at a price that won’t break the bank”.

Expertreviews.co.uk begrunder deres gode anmeldelse med, at enheden er meget let at anvende, og at både vægten og prisen klart er i den lavere ende. Cruise-funktionen er også meget velfungerende, og eksperterne tilføjer, at det er en fornøjelse at køre på alle typer af underlag. Det eneste minus er, at præstationen er mindre skarp i regnvejr, men Expertreviews.co.uk mener alt i alt, at her er tale om et kvalitets-løbehjul til en meget fordelagtig pris.

Lidt af det hele

Xiaomi MI 1S er et fantastisk allround-produkt, der vil ihukomme langt de fleste forbrugeres krav og behov. Det første, du vil lægge mærke til ved varianten, er det strømlinede og stilfulde design, der vil gøre de andre trafikanter godt misundelige på cykelstien. Designet er som en bonus foldbart, og det betyder, at du med få bevægelser kan folde den sammen, så den ingenting fylder. Så kan du let tage den med på farten, i bilen eller i den offentlige transport. Vægten på 12,5 kilo gør, at den ikke vil være for tung at bære på.

Enheden er et el løbehjul til voksne og teenagere, for du må køre på den i trafikken, når du er over 15 år. Er du under 15 år, skal du have en voksen med. Hastigheden ligger på op til 25 km/t, men læg mærke til at der står i de danske el løbehjul regler, at et elektrisk løbehjul kun må køre 20 km/t. Rækkevidden ligger på 30 kilometer som maksimum, og det er pænt uden at være prangende. I forhold til konkurrenterne ligger det nogenlunde i midten, men når du tager med i betragtning, at selve prisen er til den overkommelige side, så får du rigtig meget for pengene.

Højteknologisk

Xiaomi MI 1S får de 30 kilometers rækkevidde fra batteriet, som er genopladeligt. Det tager omkring 5 timer at lade det op, og det kan du snildt gøre, mens du sover eller er på arbejde. Her er tale om en højteknologisk variant, som kan kommunikere med din smartphone. Det sker via den tilhørende app og Bluetooth, og så kan du bruge telefonen til at holde øje med kørslen. Smart, hvis du elsker teknologi og gerne vil have mere information om din kørsel.

Hvis du ikke elsker teknologi, så vil du også bare kunne benytte dig af LED-displayet, der er placeret centralt på styret. Her kan du ligeledes få information omkring fart og batteri. Du vil også både få en sikker og komfortabel kørsel via de pneumatiske hjul og skridsikre dæk, og der er et E-ABS bremsesystem på forhjulet og en skivebremse på baghjulet. Du vil derfor opleve en effektiv, men blid opbremsning, der ikke får dig til at skride eller miste balancen. Sikkerheden bliver fuldendt af det kraftfulde lys, der lyser vejen op foran dig såvel som sikrer, at andre trafikanter kan se dig. Alt i alt er Xiaomi MI 1S et velfungerende allround el løbehjul, der kommer med en fin pris, pæn rækkevidde, let betjening, moderne teknologi, høj sikkerhed og effektive bremser.

Fordele

 • Topscorer i el løbehjul test
 • Fin pris
 • Foldbart design
 • Pæn rækkevidde
 • Fokus på sikkerhed
Ulemper

 • Rækkevidden kunne være bedre

Specifikationer:

Producent: Xiaomi
Type: Elektrisk løbehjul / el løbehjul til voksne og store teenagere (15+)
Rækkevidde: Op til 30 kilometer
Hastighed: Op til 25 km/t
Tilhørende app: Ja
Maksimumbelastning: 90 kilo
Højde: 114 centimeter
Længde: 108 centimeter
Bredde: 43 centimeter
Vægt: 12,5 kilo


Segway Ninebot Kick Scooter E25E – velskabt og let-foldbar pakke uden bøvl

Tildelt specialpris hos teknologimagasinet T3.com
4,5 ud af 5 stjerner hos løbehjuls-forhandleren Scootered.co.uk

Segway Ninebot Kick Scooter E25E

 

Segway Ninebot Kick Scooter E25E vil være det bedste el løbehjul til dig, der ønsker en model uden så mange dikkedarer. 

Modellen er en klar ekspertfavorit hos både teknologimagasinet T3.com og forhandleren Scotered.co.uk i el løbehjul test, hvor den bliver tildelt henholdsvis en specialpris og 4,5 ud af 5 stjerner.

T3.com er meget positive over for enheden, som de kalder ”A fuss free foldable e-scooter in a well-presented package”. De mener, at her er tale om et af de bedste produkter fra et allerede pålideligt mærke, og de fremhæver især den effektive belysning, det lette foldesystem og det smarte gashåndtag, som du kan kontrollere med tommelfingeren. Eksperterne er også imponerede over de mange medfølgende funktioner – blandt andet den tilhørende app, cruise-funktionen, LED-displayet, de stødabsorberende hjul samt de tre forskellige bremsefunktioner.

Scootered.co.uk har tillige mange roser til overs for den tilhørende app, som de mener er langt bedre end hos flere af konkurrenterne. De fremhæver også, at balancen på produktet er rigtig fin, og så er designet flot. Endnu en fordel er batteriet, som ifølge eksperterne er effektivt og giver dig en god rækkevidde på trods af den relativt lille størrelse. Som en bonus har det en kort opladningstid på kun tre timer.

Fart på og derudad

Segway Ninebot Kick Scooter E25E vil passe godt til dig, der bare gerne vil hoppe op på køretøjet og komme afsted. Den er enkel og simpel i konstruktion og design, og den fremstår stilfuld, elegant og flot. Inkorporeret i designet er et smart foldbart modus, som du kan anvende, når du gerne vil transportere produktet. Med få bevægelser kan du omdanne den fra et køretøj i fuld højde til en sammenfoldet kompakt enhed, og så er den lige til at tage med i bilen, bussen eller toget.

Du kan køre stærkt, da tophastigheden ligger på 25 km/t. Læg dog mærke til at du faktisk kun må køre 20 km/t i den danske trafik. Her er tale om et el løbehjul til voksne og store teenagere, da du må føre et el løbehjul, når du er 15 år. Prisen er overkommelig for et Segway-produkt, og selvom den ikke er ligefrem lav, ligger den dog i den lavere ende, når det kommer til elektriske løbehjul. Se købet som en investering, for den kan holde i mange år. Forlæng også levetiden med løbende omsorg – for eksempel bør du huske at tørre den af, når den er beskidt, ikke anvende den i dårlige vejrforhold og ikke køre batteriet helt i bund. Skulle batteriet dog miste kapaciteten over tid, kan du tilkøbe et nyt batteri.

25 kilometers rækkevidde

Segway Ninebot Kick Scooter E25E kommer med et medfølgende batteri, der er genopladeligt. Det tager omkring tre timer at lade det fuldt op, hvilket er relativ kort tid sammenlignet med flere af konkurrenterne. Så er du på ingen tid klar til at ræse afsted igen. Batteriet giver kraft nok til maksimalt 25 kilometer, og vi skal bemærke, at den rækkevidde er fin, men langt fra den længste på markedet. Det er dog klart nok til underholdning og sjov, men også til selv de længere pendlerture. Du kan udnytte de 25 kilometer bedst, hvis du kører på flad asfalt.

Du finder også en tilhørende app, der er meget moderne, og al indmaden er i det hele taget lige så højteknologisk som på storebrødrene fra Segway. Det tæller ud over app’en for eksempel de pneumatiske hjul og dækkene af typen Dual Density. Dækkene er skumfyldte, og derfor kan de ikke punktere. I stedet giver de en høj komfort og behagelig kørsel. Der er tre uafhængige bremsesystemer, så din sikkerhed er top-prioriteret, og så er der lys, ringeklokke og reflekser foran, bagpå og på siderne. Alt i alt er Segway Ninebot Kick Scooter E25E en af de mere prisvenlige Segway-modeller, der dog stadig kommer med den roste højteknologiske indmad.

Fordele

 • Ekspertfavorit i el løbehjul test
 • Meget for pengene
 • Foldbar
 • Dual Density-dæk
 • Tre bremsesystemer
Ulemper

 • Forholdsvis høj egenvægt
 • Ikke den største rækkevidde

Specifikationer ved Segway Ninebot Kick Scooter E25E – nøgleoplysninger

Producent: Segway
Type: Elektrisk løbehjul / el løbehjul til voksne og store teenagere (15+)
Rækkevidde: Op til 25 kilometer
Hastighed: Op til 25 km/t
Tilhørende app: Ja
Maksimumbelastning: 100 kilo
Vægt: 14,4 kilo

 


Købsguide: Det skal du overveje, når du køber et el-løbehjul

El-løbehjulenes popularitet har været stødt stigende over de sidste par år – og ikke uden grund: De giver en god fart og underholdning, samt du kan bruge dem til praktiske formål.

Men hvilket et skal du vælge? Der er mange velskabte varianter på markedet, så her guider vi til, hvad du skal skrive bag øret, før du foretager dit køb:

Brug

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad du ønsker at bruge dit elektriske løbehjul til – er det til praktiske formål, hvor du skal fra A til B, eller er det mere til morskab og underholdning?

Nogle typer er mest velegnede til det ene og nogle til det andet.

Voksen eller barn

El løbehjul til voksne er blevet meget populære, og vær opmærksom på at du skal være over 15 år, før du må anvende køretøjet i trafikken. Er du under 15 år, skal en voksen over 18 år have kontrollen. På legepladser og lignende må børn dog godt benytte sig af el løbehjulet, uden at en voksen er til stede.

Vægtkapacitet

Ja, vægten er ikke altid menneskets bedste ven, men til gengæld er den vigtig, når det drejer sig om et elektrisk løbehjul. Tjek derfor altid maksimumkapaciteten før køb og kend din vægt, så du er sikker på, at din vægt ligger inden for kapaciteten. Vejer du mere, end apparatet kan bære, kan du kompromittere sikkerheden.

Sikkerhed

Sikkerhed er vigtigt, når du har med et motoriseret køretøj at gøre. Tjek især bremserne og deres effektivitet, som er afgørende for, at du kan stoppe på en blid, stabil og sikker måde. Hjulene påvirker tillige sikkerheden, og er de stødabsorberende, vil du få en bedre sikkerhed.

Husk også altid cykelhjelmen, når du kører afsted. 

Rækkevidde og batteri

Der er stor forskel på, hvor langt et el løbehjul kan køre per opladning. Der medfølger et genopladeligt batteri med de fleste varianter, som er den komponent, der er motorens kraft.

De kraftige modeller kan give en rækkevidde på helt op til 60 kilometer per opladning, mens andre kun kan køre omkring 20 kilometer, før du igen skal til at lade op. Læg mærke til at rækkevidde og pris ofte hænger sammen. 

Spørg dig selv, om du har brug for at tilbagelægge længere distancer eller kun til kørsel ned til stationen eller brugsen?

Har du kun brug for en mindre rækkevidde, kan du vælge et produkt med et mindre batteri.

Husk altid at den angivne maksimum-rækkevidde er en teoretisk rækkevidde, som ofte er mindre i virkeligheden. Rækkevidden bliver påvirket af forskellige faktorer såsom din egen kørsel, din egen vægt, underlag, terræn og vejrforhold.

Ladetid

Opladningstiden for batteriet er ikke helt uvæsentlig. Nogle tager virkelig mange timer at lade op, mens andre kun tager omkring 3 timer.

Lader du op om natten, eller mens du er på arbejde, vil opladningstiden dog ikke have den store betydning, for det er sjældent, at den ligger over de 6-7 timer.

Hastighed

I Danmark er det kun lovligt at køre 20 km/t i trafikken, så du behøver ikke mere.

Kan dit valg køre mere end 20 km/t, kan der gælde særlige regler for kørsel i trafikken. Se mere hos Færdselsstyrelsen.

Design

Det er en smagssag, om du går op i design, men det kan være en fordel med en variant, der er let at folde sammen. Så kan du lettere tage den med i for eksempel bus, bil eller tog. Designet kan også være med til at påvirke stabiliteten og derfor tillige sikkerheden.

Pris

Prisen afhænger af flere faktorer, for eksempel mærke, størrelse, fart og især rækkevidde. 

Generelt set er prisen på et el løbehjul dog ikke lav.

Find ud af hvad du har brug for og køb efter individuelle præferencer. Ofte får du, hvad du betaler for, men et prisvenligt apparat behøver ikke være dårligt. Her kan du med fordel læse eksperternes kommentarer, hvor de både anmelder dyre og billigere varianter. Du kan finde links til alle undersøgelser længere nede i artiklen.

Funktioner / teknologi

Nogle køretøjer er helt simple, hvor andre er mere avancerede. De mere højteknologiske kommer gerne med en tilhørende app, hvor du kan kommunikere med din smartphone.

Et display, der viser, hvor meget batteritid der er tilbage, vil være smart.

Nogle produkter kommer med flere indstillinger eller gear for hastighed.

Lys

Det vil være en klar fordel at vælge et køretøj med lys, for du skal have lys på. Det gør det både lettere for dig at se, hvor du kører, når det er mørkt, og det højner sikkerheden, da andre trafikanter bedre kan se dig.

Hjul

Stødabsorberende hjul er en klar fordel for både komfort, stabilitet og sikkerhed – især i mere ujævnt terræn uden for asfalten.

Du kan finde mere information omkring overvejelser før køb hos Unagiscooters.com.

Hvor hurtigt må et el løbehjul køre?: Kend færdselsreglerne for elektriske løbehjul

Du har endelig fået købt dit nye motoriserede køretøj og er klar til at suse derudad… Men vent gerne et øjeblik, for der er vigtige el løbehjul regler, du skal kende først – både for din egen og andre trafikanters skyld.

Her guider vi til de færdselsregler, du skal kunne udenad:

 • Den maksimale hastighed ligger på 20 km/t.
 • Fra 2022 bliver det lovpligtigt at bære hjelm. Pr. 2021 er det derfor ikke lovpligtigt, men eksperterne anbefaler det på det kraftigste.
 • Løbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, må ikke blive anvendt i trafikken.
 • Minimumsalderen i trafikken er på 15 år.
 • Er du under 15 år, skal en voksen have kontrollen, hvis du skal køre i trafikken.
 • Er du under 15 år, må du godt anvende dit elektriske løbehjul på legepladser og lignende uden en voksen til at holde øje.
 • Der må kun være én person på ad gangen.
 • Promillegrænsen ligger på 0,5.
 • Nultolerance over for stoffer.
 • Varianten skal være CE-godkendt.
 • Der må ikke være et integreret sæde
 • Du må ikke køre på fortove, gangstier og fodgængerfelter.
 • Du skal følge cykelskiltning og -signaler.
 • Du skal give tegn, når du stopper eller svinger.
 • Du skal køre med lys hele døgnet, og andre trafikanter skal kunne se lyset 300 meter væk.
 • Bagpå skal der være en rød refleks.
 • Foran skal der være en lys refleks.
 • På hver side skal der være lyse eller gule reflekser.
 • Modellen må i sig selv maksimalt veje 25 kilo.
 • Modellen må maksimalt være 2 meter i længden og 70 centimeter i bredden.

Læg mærke til at de generelle færdselsregler for kørsel på cykel også er gældende for kørsel på el-løbehjul.

Vil du vide mere om el løbehjul regler, kan du se mere hos Sikkertrafik.dk og Politi.dk.

Information: El løbehjul og forsikring: Er du dækket korrekt ind?

Ud over at kende de gældende færdselsregler for kørsel på el løbehjulet skal du også være opmærksom på de forsikringsmæssige sider. Du bør kende systemet godt, så du er sikker på, at du er dækket helt ind.

Vi guider her til, hvad du skal vide:

 • Ansvarsforsikring: En ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at skade andre. Derfor bør du altid have en ansvarsforsikring – også når du kører på løbehjulet. Skader du andre med din kørsel, kan du selv komme til at betale store summer for at dække for skaderne, hvis du ikke har en ansvarsforsikring.
 • Ulykkesforsikring: En ulykkesforsikring dækker, hvis du selv kommer til skade, for du er ikke selv omfattet af din ansvarsforsikring. Med en ulykkesforsikring får du økonomisk kompensation, hvis du kommer til skade på dit el-løbehjul. Tjek dog altid med dit forsikringsselskab, om løbehjul er omfattet for en sikkerheds skyld.
 • Indboforsikring: En indboforsikring dækker, hvis du bliver bestjålet, eller hvis der bliver ydet hærværk mod dine ejendele. Elektriske løbehjul er ikke altid omfattet af indboforsikringen, så tjek med dit forsikringsselskab. Ellers risikerer du ikke at få økonomisk kompensation, hvis dit el-løbehjul skulle blive stjålet.
 • Ved ulovligheder: Er dit el løbehjul ikke lovligt, eller foretager du ulovlig kørsel, der går imod el løbehjul regler, skal du være opmærksom på, at forsikringerne ofte ikke dækker.

Du kan læse mere om de forsikringsmæssige aspekter og el løbehjul regler hos forsikringsselskabet If.dk.

Tips: Sådan vedligeholder du dit el-løbehjul

Et elektrisk løbehjul er ikke en helt billig investering, så det vil være en sund økonomisk beslutning at passe rigtig godt på det. Her forklarer vi, hvordan du bedst gør:

 • Rengøring: Af og til bør du vaske køretøjet, men eftersom her er tale om et produkt med elektriske dele og batteri, så skal du ikke bare overhælde det med vand. Brug en opvredet mikrofiber-klud eventuelt tilsat lidt mildt opvaskemiddel og tør alle de individuelle dele af. Er der genstridigt skridt så brug en gammel tandbørste. Det vil der ofte være omkring hjul og dæk.
 • Dæk: Tjek dæk og dæktryk ofte, for halvflade dæk forringer rækkevidden markant – det gælder for luftfyldte dæk. Halvflade dæk ødelægger også både dæk, hjul og konstruktion, såvel som de udgør en trussel mod sikkerheden. Hold i øvrigt øje med slidbanen og mønstrene under dækkene – de er med til at give stabilitet. Når dækkene bliver slidt op, skal du skifte dem.
 • Batteri: Kør ikke på løbehjulet, indtil batteriet er helt fladt. Sørg for at lade det op, når du har brugt det – ellers kan kapaciteten falde en del over tid. Pas tillige på med at ”over-oplade”.
 • Vejrforhold: Vejrforhold som sne, slud og regn kan påvirke dit køretøj en del, så undgå helst at køre, når forholdene er dårlige. Alle el løbehjul kommer med en såkaldt IP-rating – det indikerer, hvor modstandsdygtige de er over for vand. Brug derfor kun modellen i de forhold, den er beregnet til.
 • Opbevaring: Hvis der er perioder, hvor du ikke ønsker at bruge enheden, bør du opbevare den et tørt og lunt sted. Sørg for at holde gang i batteriet, så det ikke dør ud. Giv det derfor en fuld opladning én gang om måneden.

Du kan læse mere om vedligeholdelse hos teknologimagasinet T3.com.


FAQ

🤔Hvilket el løbehjul skal jeg vælge?

Der er flere skarpe varianter på markedet, og i vores el løbehjul test-oversigt har vi gennemgået 7 af de bedste, ifølge eksperterne: De hører alle til blandt eksperternes favoritter, men i særdeleshed udmærker Xiaomi MI Pro 2, Unagi The Model One E500 og Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 sig.

🧐Hvordan vælger jeg det rigtige el løbehjul?

Før du køber et elektrisk løbehjul, bør du undersøge nogle specifikke forhold. Det drejer sig især om den generelle kvalitet, robusthed og holdbarhed samt sikkerhed. Du bør ligeledes overveje rækkevidde, batteri, hastighed og brugervenlighed, samt hvor avanceret produktet er. Design, foldbarhed, transport og pris er også vigtige parametre. Nogle af forholdene kan være svære selv at finde ud af, så her kan du med fordel læse eksperternes kommentarer for at finde dit bedste el løbehjul. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

😍Har jeg brug for et elektrisk løbehjul?

Et el-løbehjul er både et praktisk og underholdende teknologisk apparat, der kan erstatte cykel, bus, tog eller bil. Du kan komme hurtigt fra A til B, men du kan også finde timevis af underholdning her. Der er el løbehjul til voksne såvel som til børn, så alle aldersgrupper kan få glæde af køretøjet.


Beskrivelser af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon

Amazon er en international markedsplads for handel, hvor du kan finde alt fra film og musik til haveredskaber, bøger, tøj, smykker og køkkenredskaber. Køberne kan efterlade anmeldelser efter køb.

Anmeldelserne er fundet: April 2022

Du kan læse anmeldelserne her

Electric-scooter.guide

Electric-scooter.guide er et online-magasin, der beskæftiger sig med elektriske løbehjul. Magasinet har som formål at guide og informere læserne, så de kan finde den model, der passer bedst til deres behov. Electric-scooter.guide foretager derfor også tests af forskellige varianter, og her gælder det en test af Segway Ninebot Kick Scooter Max G30. Eksperterne har set nærmere på kriterier som generel kvalitet, sikkerhed, rækkevidde, pris, design og teknologi, og baseret på dem er de meget imponerede over Segway Ninebot Kick Scooter Max G30.

Testen blev udført: Februar 2021

Du kan se testen her: Electric-scooter.guide

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er et britisk test- og forbrugermagasin, der afprøver og vurderer forskellige forbrugerprodukter til hus, hjem og på farten. Her gælder det el løbehjul test af to modeller fra artiklen her, som er blevet bedømt ud fra aspekter som kvalitet, funktioner, batteri, pris, design og sikkerhed. Modellerne inkluderer Unagi The Model One E500 og Xiaomi MI 1S, som begge høster mange roser.

Testene blev udført: December 2020 og Februar 2021

Du kan se testen af Unagi The Model One E500 her: Expertreviews.co.uk

Du kan se testen af Xiaomi MI 1S her: Expertreviews.co.uk

Hugtechs.com

Hugtechs.com er et teknologi- og gadgetmagasin, hvor du som forbruger kan få viden om alle de moderne teknologiske apparater, der gør hverdagen både sjovere og nemmere. Det gælder især en række smart-produkter. El løbehjul hører til gadget-delen, og her har eksperterne foretaget en el løbehjul test af modellen Xiaomi MI Electric Scooter Essential. Testen er baseret på kriterier som kvalitet, rækkevidde, underholdningsværdi, praktisk værdi, pris og gadget-kvalitet, og eksperterne vurderer, at varianten er meget velfungerende. 

Testen blev udført: September 2020

Du kan se testen her: Hugtechs.com

Madcharge.com

Madcharge.com hører under Amazons tag og er et magasin, der fokuserer på el-løbehjul. Her fokuserer eksperterne på at formidle viden og information om el løbehjul, og det inkluderer også tests fra tid til anden. Her gælder det en el løbehjul test af modellen Xiaomi MI Pro 2, der bliver tildelt en utrolig høj score på parametre som generel kvalitet, sikkerhed, funktionalitet, brugervenlighed, teknologi og batteri.

Testen blev udført: Februar 2021

Du kan se testen her: Madcharge.com

Scootered.co.uk

Scootered.co.uk er en britisk forhandler af el-løbehjul, som også foretager egne tests af de produkter, de forhandler. Her ser de nærmere på aspekter som kvalitet, sikkerhed, pris, design, hastighed, rækkevidde, teknologi med mere, som også er de aspekter, de dømmer ud fra. Scootered.co.uk har her set nærmere på en række forskellige varianter:

Testene blev udført: Februar 2021

Du kan se testen af Xiaomi MI Pro 2 her: Scootered.co.uk

Du kan se testen af Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 her: Scootered.co.uk

Du kan se testen af Xiaomi MI Electric Scooter Essential her: Scootered.co.uk

Du kan se testen af Segway Ninebot Kick Scooter E22E her: Scootered.co.uk

Du kan se testen af Segway Ninebot Kick Scooter E25E her: Scootered.co.uk

Techadvisor.co.uk

Techadvisor.co.uk er et britisk teknologimagasin, der beskæftiger sig med alt, hvad der rører sig inden for teknologiens verden. Det inkluderer for eksempel nyheder, trends, tips, guides, videoer samt anmeldelser af forskellige teknologiske produkter. Her drejer det sig om en el løbehjul test af modellen Xiaomi MI Pro 2, som eksperterne tildeler en høj score. Vurderingsparametre er blandt andet kvalitet, holdbarhed, brugervenlighed, bremser, sikkerhed, batteri og rækkevidde.

Testen blev udført: Oktober 2020

Du kan se testen her: Techadvisor.co.uk

Techgearlab.com

Techgearlab.com er et internationalt teknologimagasin, der beskæftiger sig med den elektroniske verden. Magasinets formål et at skabe overblik og viden for læserne, så de kan blive klogere på den teknologiske udvikling. Det inkluderer også tests af forskellige elektroniske produkter fra tid til anden, og her er det blevet el løbehjulet Segway Ninebot Kick Scooter Max G30’s tur til at komme igennem vridemaskinen. Eksperterne har baseret bedømmelsen på parametre som kvalitet, sikkerhed, rækkevidde, hastighed, pris, design, brugervenlighed og teknologi, og de kommer frem til, at modellen klarer sig virkelig godt.

Testen blev udført: April 2020

Du kan se testen her: Techgearlab.com

Tek.no

Tek.no er et norsk teknologimagasin, der foretager egne tests af forskellige elektroniske produkter. Det spænder lige fra praktiske køkkenapparater til revolutionerende gadgets, og her drejer det sig om en el løbehjul test af modellen Segway Ninebot Kick Scooter Max G30. De norske eksperter har set nærmere på enhedens kvalitet, sikkerhed, rækkevidde, fart, brugervenlighed, funktionalitet med mere og vurderer, at den klarer sig rigtig fint.

Testen blev udført: Juni 2020

Du kan se testen her: Tek.no

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et internationalt teknologimagasin, der har fokus på alt inden for den teknologiske verden. Her foretager de en lang række tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter, som kan komme læserne til gavn, når de skal foretage deres næste valg. Tomsguide.com har her udført to forskellige løbehjuls-tests baseret på udvalgte kriterier som sikkerhed, kvalitet, holdbarhed, batteri, design, funktionalitet og brug.

Du kan se testen af Unagi The Model One E500 her: Tomsguide.com (generel test af flere modeller)

Testen blev udført: Januar 2021

Du kan se testen af Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 her: Tomsguide.com (solo-test af et enkelt produkt)

Testen blev udført: April 2020

T3.com

T3.com er et af de største teknologimagasiner og -universer på markedet, og her kan du som forbruger finde en masse information, nyheder, trends, guides, viden, tips og anmeldelser, der har med teknologi at gøre. Eksperterne udfører både større og mere generelle tests samt solotests af udvalgte produkter. Her har de beskæftiget sig med el-løbehjul, som de har vurderet ud fra parametre som generel kvalitet, sikkerhed, bremser, teknologi, fart, rækkevidde, design og pris.

Du kan se den generelle el løbehjul test, hvor Unagi The Model One E500, Segway Ninebot Kick Scooter E22E og Segway Ninebot Kick Scooter E25E er inkluderet her: T3.com

Testen blev udført: Februar 2021

Du kan se testen af Xiaomi MI Pro 2 her: T3.com

Testen blev udført: November 2020

Du kan se testen af Xiaomi MI 1S her: T3.com

Testen blev udført: Januar 2021

Zdnet.com

Zdnet.com er en international teknologi- og nyhedswebside med fokus på forretningsteknologi, der har mere end 30 år på bagen. Her er fokus på alt det, som professionelle skal vide inden for feltet, men den almindelige forbruger kan også sagtens hente viden og information her. Zdnet.com har her foretaget en el løbehjul test af modellen Xiaomi MI Pro 2, som de er utroligt imponerede over. De har set nærmere på elementer som kvalitet, teknologi, professionalisme, holdbarhed, funktionalitet og sikkerhed, som ligger til grund for bedømmelsen.

Testen blev udført: August 2020

Du kan se testen her: Zdnet.com

YouTube

YouTube er et globalt website, hvor du finder et gigantisk videoarkiv – videoer, som er blevet uploadet af brugerne. Videoudvalget er uhyre varieret og spænder over alt fra sjove kæledyrsvideoer til brugeranmeldelser og gør det selv-guides. Både private brugere og virksomheder kan poste videoer på YouTube. Websitet gik i luften tilbage i 2005.

I vores testgennemgang har vi benyttet YouTube som kilde for el-løbehjulet GoRunner Pro 10”. Den næsten 8 minutter lange video uploadet af Scootteria – der står bag andre lignende anmeldelser – kommer godt rundt om både fordele og ulemper, ligesom GoRunner Pro 10” bliver sammenlignet med andre modeller, eksempelvis Xiaomi Pro 2. Konklusionen er, at løbehjulet er en fin investering, da det holder en bedre fart end forventet, ligesom designet overordnet set er attraktivt. Dog fremhæver Scootteria også minusser som den manglende app og ringeklokke, ligesom designet på visse punkter kan virke lidt billigt.

Videoen er uploadet den: 5. januar 2021
Se videoen her

Innoliving.dk

Innoliving.dk er en dansk webshop, der blev stiftet tilbage i 2013. Virksomheden har et særligt fokus på varer, der bevæger sig inden for genren nyskabende produkter. Sortimentet omfatter alt fra elektroniske gadgets til el-løbehjul.

Innoliving.dk er forhandler af el-løbehjulet GoRunner Pro 10”, og i webshoppen er det muligt at få et overblik over brugernes feedback via et 5-trins ratingsystem. Karakteren ligger på 4,2/5. Hos Forbrugsguiden ser vi brugeranmeldelser som et vigtigt supplement til de traditionelle eksperttests, da de giver den samlede vurdering en ekstra dimension.  

Se brugeranmeldelserne for GoRunner Pro 10” her


Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores el løbehjul artikel set nærmere på de 7 af de bedste varianter på markedet, ifølge eksperterne.

Er du interesseret i at anskaffe et elektrisk løbehjul, kan det være, at du allerede har et yndlingsmærke. Det kan for eksempel være Segway, som er en af markedslederne – artiklen her inkluderer både enheder fra Segway og andre mærker. Er du mest interesseret i Segway-varianter, kan du med fordel læse vores Segway Ninebot artikel.

Er du derimod fan af den anden markedsleder – Xiaomi – i stedet, bør du tage et kig på vores Xiaomi MI M365 artikel. Her går vi i dybden med den anmelderroste Xiaomi MI M365 samt Xiaomi MI M365 Pro.

Er du i tvivl om hvilken model, der er den mest ideelle for dig, vil vi anbefale dig at læse vores generelle El Løbehjul Guide. Guiden forklarer dig alt det praktiske, du bør vide, inden du går i gang, og den gør dig bedre udrustet til at foretage det mest optimale valg.

Uanset om du vælger det ene mærke eller det andet, er der forhold, der er ens for alle: Og det gælder sikkerheden. Du bør altid have en cykelhjelm på, når du kører på et elektrisk løbehjul – uanset om du er voksen eller barn. Husk på at du kan køre op til 20 km/t, hvilket er rigtig meget – især når du ikke har samme balance, som du kender fra cyklen.

Vi har i den forbindelse skrevet to artikler, du kan konsultere og finde inspiration hos: En bedste cykelhjelm artikel om voksen-cykelhjelme og en bedste cykelhjelme til børn artikel omhandlende børnevarianter. Læs også om de bedste elcykler eller Batavus elcykler, hvis du er på udkig efter et andet elektrisk køretøj.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


GoFast Pro El Løbehjul 10’’ – smart el-løbehjul med lang rækkevidde

 

GoFast Pro 10'' El Løbehjul

 

GoFast Pro er de nyeste model fra GoFast og er storebror-modellen til GX5. Det er et godt valg til dig, der vil have et løbehjul, der kan lidt mere end standardmodellen. Pro-modellen har et væsentligt større batteri end lillebror-modellen og så har den større 10’’ dæk, hvilket har forbedret rækkevidden og kørekomforten.

Stor rækkevidde
Du kommer rigtig langt på en opladning med GoFast Pro. El løbehjulet har et stort 15 Ah batteri, som gør, at du kan køre op til 55 km på en opladning, så du uden problemer kan bruge den som en god erstatning for bilen eller cyklen, når du skal til og fra arbejde. Batteriet generer strøm, når du kører ned af bakke, så du får en endnu bedre effektivitet og rækkevidde. 

El-løbehjulet har en 500 Watts motor med en rigtig god trækkraft og acceleration, så du kan komme hurtigt ud i lyskrydset og nemt op ad bakker. Som en luksus-detalje har løbehjulet fartpilot, så du kan holde farten uden at trykke på speederen.

Løbehjulet fra GoFast kan fås i to udgaver. Udgaven, der kan køre 20 km/t er fuldt ud godkendt til at køre på de danske veje. Du kan også få en udgave, der kan køre 35 km/t, hvis du ønsker mere fart, men den er dog ikke godkendt til offentlig kørsel. 

Dækkene på dette el løbehjul er også større en lillebror-udgaven, så det betyder, at det passer til større personer. Du kan derfor bruge det uden problemer, hvis du er over 2 meter høj eller vejer op til 150 kg. Dækkene er punkterfrie og har god stødabsorbering, så du ikke får slag gennem kroppen eller risikerer at punktere og komme galt afsted, hvis du kører i ujævnt terræn. 

El løbehjulet kan klappes sammen, når du ikke bruger det. Så er det både mere pladsbesparende at opbevare, men det gør det også muligt at tage det under armen, hvis du skal have det med i toget eller du skulle løbe tør for strøm. Det er ikke det letteste løbehjul, men klart muligt at transportere.

Derfor anbefaler vi GoFast Pro
Dette er et elløbehjul, der kan køre langt på batteriet, hvilket er derfor den skiller sig ud fra andre. Den kan køre helt op til 55 km. Derudover er der punkterfrie dæk på den, hvilket giver en stabil kørsel. Desuden får du autopilot, så du kan holde farten, uden at gøre noget. Samtidig kan modellen også pakkes sammen, så det let kan opbevares andre steder.

Fordele

 • Stort 15ah batteri (55km rækkevidde)
 • To modeller: enten 20km/t eller 35km/t
 • Punkterfrie dæk
 • Klarer personvægt på op til 150 kg
Ulemper

 • Tungt at bære
 • Appen kan ikke det helt store
 • Kan være lidt hård at køre over brosten på grund af de punkterfrie dæk

Specifikationer:
15 Ah batteri
Kan køre op til 20 km/t (eller 35 km/t)
Op til 55 km på en opladning
10’’ punkterfri dæk
For- og baglys
Inkluderer speedometer og klokke


GoFast GX5 – el løbehjul med lang rækkevidde og høj hastighed

 

 

GoFast GX5 er den fornyede model af det populære elløbehjul GX4. Det er et dansk produkt, og det har mange af de egenskaber, du søger af et effektivt el-løbehjul. Det er tilmed et godt valg til dig, der karakteriserer dig selv som en prisbevidst forbruger. El-løbehjulet har endvidere en topfart på 20 km/t og det er derfor fuldt ud lovligt ifølge de danske regler.

Du har alle muligheder for at tage turen fra hjemmet til arbejdspladsen eller uddannelsesinstitutionen på dit nyindkøbte elløbehjul, der har en rækkevidde på godt 25 km, hvis du lader batteriet helt op. Det er 5 km længere end forgængeren, så du kan komme endnu længere per opladning. Ifølge GoFast kan opladningen sker på omkring 4 timer, mens andre kilder hævder, at det tager lidt længere tid for en fuld opladning.

Løbehjulet er forsynet med en børsteløs motor, der giver en større kraft samt en god acceleration. Også motoren har fået en opgradering i den nye model og her har der været stor fokus på motor og acceleration, så din køreoplevelse bliver endnu bedre – selv op ad bakker. Du får ligeledes en forbedret sigtbarhed med forlygten, så du kan se vejen foran dig – og du kan ses af andre – hvis du kører på en mørk vej. 

Undgå punkteringer med punkterfrie dæk
Én af de særligt gode ting ved GoFast GX5 er de punkterfrie dæk, der er specialudviklede. Du slipper ganske enkelt for punkteringer, selvom du kører i et mere ujævnt terræn med en masse skarpe småsten, og de kan sågar håndtere snedækkede flader eller grus. Derudover får du dobbeltaffjedring på baghjulet, så driftssikkerheden og komforten er i top. Ifølge GoFast får du den samme høje komfort som med de mere traditionelle dæk med slange. 

GoFast GX5 har som noget nyt et stel i svejset stål, og med en vægt på 12 kg får du et forholdsvis let løbehjul, der er nemt at håndtere for alle brugere. Konstruktionen er dog stadig meget holdbar, og i henhold til det tekniske datablad for løbehjulet kan det klare en personvægt på max. 100 kg. Når du ikke skal bruge løbehjulet, kan du klappe det sammen, så det er nemmere at opbevare eller tage under armen. Det vil således appellere til en forholdsvis bred kundegruppe. 

Derfor anbefaler vi GoFast GX5
Tager du et kig på brugeranmeldelserne på GoFasts egen hjemmeside, har kunderne været begejstrede for produktet, der lever fuldt op til forventningerne. Du skal være opmærksom på, at el-løbehjulet fås i to forskellige varianter; henholdsvis til 20 km/t og 30 km/t. Vælger du modellen med en topfart på 30 km/t, vil den ikke være lovlig på de danske veje.

Den langsommere model er til gengæld lovlig, men den har ikke den helt samme accelerationsevne, som de noget dyrere elløbehjul. Det kan få problemer, hvis du kører op ad meget stejle stigninger, men løbehjulet kan sagtens klare bakker på op til 15 graders stigning. Du får imidlertid et meget prisvenligt løbehjul, der er let at folde sammen, når du skal på tur – eller vil opbevare det i eksempelvis bilens bagagerum. Løbehjulet imødekommer alle krav med hensyn til topfart, belysning, ringeklokke og bremser med mere. 

Fordele

 • 25 km på én opladning
 • Specialudviklede punkterfrie dæk
 • Let at folde sammen
 • Let i vægt
Ulemper

 • Tager lidt længere tid at oplade end de nævnte 4 timer
 • Ikke samme accelerationsevne som de dyrere modeller
 • Kæmper lidt op ad de stejle skråninger

Specifikationer:
Producent: GoFast
Type: El-løbehjul til voksne og store teenagere (15+)
Rækkevidde: Op til 25 km
Hastighed: 20 km/t
Tilhørende app: Ja
Max. belastning: 100 kg
Sammenklappet mål: 107×55×43 cm
Udfoldet mål: 107×114×43 cm
Vægt: 12 kg


Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 – Bedst til hverdagsbrug

Segway Ninebot Kick Scooter Max G30

 

Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 vil være det bedste el løbehjul til dig, der leder efter et produkt, der virkelig kan køre langt.

Modellen er en klar ekspertfavorit og er blevet anmeldt hos hele fem forskellige ekspertkilder. Fælles for alle er dog, at de er meget begejstrede for variantens præstation. De fem kilder inkluderer teknologimagasinerne Tek.no, Techgearlab.com og Tomsguide.com samt forhandleren Scootered.co.uk og løbehjuls-magasinet Electric-scooter.guide.

I deres el løbehjul test forklarer Tek.no, at der er mange gode aspekter ved produktet – blandt andet at det har en enestående rækkevidde, og at de store luftfyldte hjul gør rigtig meget for din komfort under kørslen. Eksperterne er også glade for den kraftige motor, som er virkelig velfungerende til at tackle stejle skråninger, samt den effektive bremse og den tilhørende app. De kalder den for: ”En stor, solid og kraftfuld scooter, der kommer i flere hastighedsvarianter” (oversat fra norsk).

Scootered.co.uk giver en topscore på 4,5 ud af 5 stjerner. De skriver, at løbehjulet generelt præsterer fremragende og vil være et glimrende valg, hvis du ønsker at køre lange distancer uden at få sved på panden. De store hjul betyder tillige, at kørslen bliver smidig og jævn. Det eneste minus er den høje vægt, som gør transporten lidt besværlig. 

Tomsguide.com uddeler 4 ud af 5 stjerner og er ligeledes positive i deres el løbehjul test. De tilføjer, at komforten er i højsædet på modellen her. Endnu en fordel er, at den kommer med en ringeklokke, som både er meget nem at høre og at anvende. Eksperternes endelige vurdering lyder: ”What it lacks in style, it makes up for in performance. It is one of the best electric scooters for those who want a long and comfortable ride”.

Segways’ rækkevidde-topscorer

Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 er produceret af Segway, som du kender fra segway-industrien. Derfor har mærket allerede mange års erfaring bag sig med at producere elektriske enheder til let brug i trafikken.

Det kommer til gode her med deres el løbehjul, som har rigtig mange fordele. Prisen er høj – det er ikke til at komme udenom – men du får meget for pengene, og du vil være sikker på at få et kvalitets-apparat.

Den nok største fordel er rækkevidden. I sammenligning med konkurrenterne slår den langt de fleste med en imponerende maksimal rækkevidde på hele 65 kilometer. Det er virkelig meget, og derfor kan du uden problemer tilbagelægge lange distancer. Perfekt til udflugten eller til den længere pendling til og fra arbejdet.

Selvom batteriet leverer en utrolig høj ydeevne, er opladningstiden holdt til den korte side – det tager 6 timer at lade batteriet fuldt op. De 6 timer er måske mere end flere af konkurrenterne, men det er en lille pris at betale for den lange rækkevidde.

Ideel til ujævnt terræn og skråninger

Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 vil kunne klare stort set alt, hvad du udsætter den for. På asfalt vil du knap mærke, at du bevæger dig, for støddæmpningen er god, og småsten og lette ujævnheder udgør intet problem. Modellen er tillige skabt til mere ujævne underlag og terræner, og det gælder også skråninger. Produktet kan klare hældninger på op til 20 procent, så bakkekørsel vil gå let.

Tophastigheden er høj på 25 km/t, men læg mærke til at de danske el løbehjul regler har bestemt, at du kun må køre 20 km/t i trafikken. Her er tale om et el løbehjul til voksne og store teenagere, da du må føre et el løbehjul, når du er 15 år.

Dæk og hjul er specialfremstillede til at forbedre sikkerheden såvel som stabiliteten og komforten. Der er støddæmpere foran og bagtil, og dækkene er pneumatiske, slangeløse og udstyret med et beskyttende lag gele på indersiden – det er til for at undgå punkteringer. 

Du finder lys både foran og bagpå, og der er hele to bremser, der højner din sikkerhed. Det er en tromlebremse og en elektronisk bremse, og de giver en blid, men effektiv opbremsning.

Alt i alt er Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 den klare topscorer på fart, som også er ideel til stejl kørsel.

Specifikationer ved Segway Ninebot Kick Scooter Max G30 – nøgleoplysninger

🔴Producent: Segway
🔴Type: Elektrisk løbehjul / el løbehjul til voksne og store teenagere (15+)
🔴Rækkevidde: Op til 65 kilometer
🔴Hastighed: Op til 25 km/t
🔴Tilhørende app: Ja
🔴Maksimumbelastning: 100 kilo
🔴Højde: 113 centimeter
🔴Længde: 102 centimeter
🔴Bredde: 43 centimeter
🔴Vægt: 19,5 kilo

Fordele ved Segway Ninebot Kick Scooter Max G30
Ekspertfavorit i el løbehjul test
Virkelig lang rækkevidde på 65 kilometer
Kan klare hældninger på op til 20 procent
Høj komfort og sikkerhed
To bremser

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme