Powerbank guide: Den ultimative oversigt over de bedste powerbanks

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne powerbank test gennemgår vi powerbanks, der har fået gode vurderinger fra forskellige ekspertkilder.

Leder du efter den powerbank, der er bedst i test? Så finder du svaret her. Det kan være en umulig opgave at finde rundt i det brede marked og de mange tekniske specifikationer, der overrumpler dig, når du forsøger at finde frem til en god powerbank. 

Vi har gjort det simpelt for dig! Herunder kan du læse om 8 af de bedste powerbanks i test. Vi har udvalgt produkter fra mange forskellige mærker og i mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.
Få det ultimative overblik i vores powerbank testoversigt herunder.

Denne powerbank test-oversigt indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste powerbanks
🔸 Købsguide: Sådan vælger du den rigtige powerbank
🔸 Hvad er en høj kapacitet for en powerbank?
🔸 Må man rejse med en powerbank?
🔸 Gennemgang af testkilder

Powerbank test-oversigt – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de powerbanks, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte eksperttests. Under produktnavnene i de grønne bokse, kan du se hvilke ekspertkilder der har bedømt produkterne, og hvordan de har klaret sig.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Hvad skal du overveje, når du køber en powerbank?

Batterikapacitet
Når du skal finde batterikapaciteten, skal du kigge på mAh-værdien eller kapacitetsklassificeringen. Jo højere tal en powerbank har, desto større kapacitet har den. Batterikapaciteten på en iPhone 14 Pro Max er f.eks. 4.323 mAh. En powerbank med en kapacitet på 10.000 mAh kan altså oplade en Iphone 14 Pro Max fuldt op lidt over to gange, før den løber tør for strøm. For at hjælpe dig med at finde den rette kapacitet har vi inddelt powerbanks i tre grupper: 

 • Op til 7500 mAh – oplader din smartphone én til to gange
 • Op til 15000 mAh – oplader din smartphone tre til fire gange
 • Over 15000 mAh – oplader din smartphone minimum fem gange

Som tommelfingerregel bør du forsøge at finde en powerbank, der kan oplade din smartphone fuldt op mindst to gange, da det kan holde dig kørende i løbet af en weekendstur eller hvis du skal ud og rejse langt.

Antal porte
Størstedelen af powerbanks har to eller flere porte, så man kan oplade mere end et apperat ad gangen. De fleste enheder omfatter en eller to USB-A-porte, som typisk findes på harddiske, tv’er og andre elektroniske enheder som f.eks. bærbare computere. De fleste powerbanks har også en USB-C-port, da de fleste bærbare elektroniske enheder, herunder bærbare computere, tablets og telefoner har sådan en.

Der kan også være en mikro-USB-port til opladning af powerbanken. De mere avancerede powerbanks dig også mulighed for at oplade din smartphone trådløst ved blot at placere den på powerbanken. Når du beslutter dig for, hvor mange porte din powerbank skal have, så overvej, hvor mange enheder, du vil kunne oplade ad gangen. Har du børn, kan det være smart at have flere porte, mens at en enkelt port eller to er tilstrækkeligt, hvis du bare skal bruge powerbanken selv. Desuden, så bør du være opmærksom på, at den samlede strømudgang bliver mindre dets flere enheder der oplades ad gangen.

Størrelse og vægt
En powerbanks størrelse og vægt er ofte forbundet med dens kapacitet. Hvis du leder efter en powerbank, som du kan have i lopmmen eller i en lille taske, når du er i byen, på festival eller på farten, så kig efter en kompakt model på ca. 250g med 6.000-10.000 mAh. Ønsker du en model med højere kapacitet, så vil det ofte komme på bekostning af, at den bliver større og tungere.

Pris
Prisen på en powerbank afhænger af dens vægt, størrelse, antal porte og opladningskapacitet og -hastighed. De billigste powerbanks kan købes for ca. 100 kr, men de har ofte en kapacitet på under 3.000 mAh og har typisk maksimalt to porte.

De dyrere powerbanks burde have mange og forskellige porte, stor opladningskapacitet, samt have en relativt lav vægt og størrelse i forhold til deres kapacitet. De dyre powerbanks starter ca. ved 800 kr. De allerdyreste og bedste powerbanks kan overstige 3.000 kr, men de kan også oplade over 10 enheder samtidig. Vi råder dig til at overveje de ovenstående områder grundigt, før du investerer i en powerbank, så du ikke får købt for dyrt eller for billigt. 

Kunde- og ekspertanmeldelser
En anden ting du kan gøre, når du leder efter den rette powerbank, er at læse kunde- og ekspertanmeldelser på nettet. Her kan du finde relativt pålidelige oplysninger om powerbankens brugervenlighed, design, opladningstider og den generelle opfattelse af en given model.

Ekspertanmeldelser vurderer powerbanks på baggrund af tests og en række forskellige faktorer, herunder funktioner, opladningstid, bærbarhed og meget mere. På baggrund af ovennævnte standarder og sammenligninger med andre powerbanks på markedet kårer de også testvindere og finder de bedste modeller på markedet. Vi har indkluderet dem i vores analyse, for at give et ekstra godt billede af, hvilke powerbanks, der er de bedste på markedet lige nu.

arrow-more


Greylime Power Stone II 10400 mAh – Kompakt lille powerbank

Høj værdi for pengene

 • Testvinder hos Politiken
 • Mest værdi for pengene
 • 14 dages returret

Greylime Power Stone II 10400 mAh

 

.
Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank vil være et godt valg for den forbruger, der både ønsker en kraftfuld og mobil oplader samt et stilfuldt valg. Modellen er ligeledes en ekspertfavorit hos den danske avis Politiken, der har foretaget en generel test af powerbanks. Eksperterne herfra vurderer, at produktet har en særdeles god ydeevne, og derfor bliver den kåret til testvinder.

Om Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank

Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank kommer med rigtig mange fordele, og den måske mest åbenlyse er designet. Apparatet er udformet som en lille sten – deraf navnet – og kommer i flere flotte farver. Selve udtrykket er afrundet og med bløde former, og den ligner mest af alt en lille højttaler.

Enheden måler 3,8 centimeter x 8,1 centimeter og fylder derfor ikke ret meget i tasken – det gør den ideel til den lille tur eller den lidt længere rejse (husk dog at opbevare powerbanken i håndbagagen, hvis du skal ud at flyve). Vægten er tillige lav på 240 gram, så den vil ikke tynge ned i håndbagagen.

Modellen kan levere 10400 mAh, hvilket er en del, og dermed kan den levere strøm nok til flere opladninger til din telefon. Den har som endnu et plus en smart hurtig-opladnings-funktion, som især er kærkommen, hvis du lige står og mangler strøm på mobilen. Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank har tilslutningsmuligheder via USB Type A og USB Type C, og der er i alt 3 USB-porte at vælge imellem – 2 til Type A og 1 til Type C.

Spændingen ligger på 12,0 volt. Som en bonus er prisen på varianten i den lave ende, når vi tager kvaliteten i betragtning, så du vil få meget for pengene. Du kan oplade din smartphone mellem 3 og 4 gange med Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank. Derefter skal powerbanken blot selv til opladning, og så er den klar til brug igen.

Fordele

 • Kan oplade din smartphone 3-4 gange
 • Stilrent design
 • Lille og transportabel
Ulemper

 • Ikke den største kapacitet i forhold til andre modeller

Specifikationer
Kapacitet: 10400 mAh
Vægt: 240 gram
USB Porte: 3, både USB Type A og USB Type C


Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh – let og bærbar  powerbank

Vores favorit

 • Testvinder hos Pricerunner
 • Topscorer hos Which.co.uk
 • 4,8/5 Google Shopping
 • 4,5/5 Amazon

Denne lette og kraftfulde powerbank er til dig, der har brug for en let tilgængelig og praktisk måde at holde din smartphone og andre enheder opladet på. Med to USB-C- og Micro USB-porte kan du nemt og hurtigt oplade flere forskellige enheder på én gang.

 • Porte med høj effekt: USB-C og Micro-USB
 • Smart og hurtig opladning
 • LED-indikatorer

Anmeldelse: Produktanalyse af Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10.000mAh

Let og kompakts design
Powerbankens slanke og lette design på kun 200g gør den utrolig nem at have med i lommen eller tasken, mens dens høje kapacitet sørger for, at du har strøm på dine enheder hvor og når som helst. Med en kapacitet på 10.000 mAh, har denne powerbank nok strøm til at oplade flere enheder på én gang. Powerbanken kan oplade smartphones, tablets, Bluetooth-hovedtelefoner og højttalere. Den anvender også avanceret beskyttelse af dine enheder, så du undgår kortslutninger eller overophedning.

Hurtig opladning
Powerbanken er udstyret med to USB-udgange, der understøtter hurtig opladning, så man kan oplade tre enheder på en og samme tid. Dual USB-A er tilgængelig med denne model, hvilket er godt, hvis du har flere enheder, der understøtter disse porte. Derudover er der også en Micro-USB-port og et USB-C-stik. Denne powerbank er altså super alsidig og kan bruges af alle.

Den oplader dine enheder hurtigt og slukker automatisk, når den ikke er færdig, for at spare på dens strøm. Med sin imponerende batterilevetid, effektive opladningskapacitet og stilfulde design er det svært ikke at blive imponeret over denne lille og kompakte powerbank. Powerbanken er kompatibel med både Apple- og Android-enheder, hvilket gør den til en ideel strømkilde for en de fleste forbrugere.

Powerbanken er desuden udstyret med strømindikatorer, som gør det nemt at kontrollere strømniveauet til enhver tid. Den giver også en konverteringsrate på op til 92%, så du kan være sikker på, at din powerbank forbliver effektiv i hele dens levetid.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh?

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compactk har fået en lang række brugerbedømmelser og testresultater, med strålende tilbagemeldelser over hele linjen. Ifølge Googles sammenlægning af brugeranmeldelser på tværs af butikker har denne powerbank en imponerende 4,8/5 vurdering. Kunder på Amazon vurderer også denne powerbank højt med en 4,5/5-bedømmelse.

Når det kommer til testresultater, blev Xiaomi powerbanken kåret som “Testvinder” hos Pricerunner og fik topkarakterer i Which.co.uk’s gennemgang af powerbanks for 2022. Denne powerbank er med helt fremme i feltet, når det kommer til batterikapacitet, strømudgang og bærbarhed. Powerbank er alt i alt en god følgesvend for enhver, der ikke ønsker at løbe tør for strøm, når de er på farten.

Fordele

 • Kan oplade tre enheder samtidig
 • Holder opladningen i lang tid
 • Vejer kun 200 g
 • Let at kontrollere den resterende kapacitet
 • Kompakt design
Ulemper

 • Kan ikke oplade bærbare computere
 • Lang opladningstid (af selve powerbanken)

Forbrugsguiden’s vurdering

Xiaomi Power Bank er en alsidig og let powerbank, der er uundværlig for enhver moderne forbruger, der har brug for masser af strøm på farten. Den er dog ikke egnet til opladning af bærbare computere, og så tager det 3,5 timer at oplade selve powerbanken fuldt op, hvilket er lidt længere end konkurrerende modeller på markedet. Bortset fra disse to ulemper, så er det en af de billigere powerbanks i dens klasse. Når man sammenligner den med andre modeller med samme specifikationer, så er denne powerbank ganske lavt prisssat, hvilket også er derfor, at den er vores favorit.

Specifikationer
Batterikapacitet: 10.000 mAh
Opladningstid: 3 timer og 30 minutter
Antal porte: 3 (Micro-USB, USB type A, USB type C)
Vægt: 200 g


Greylime Power Stone II 20.000 mAh – Powerbank med stor kapacitet

Bedste valg med høj kapacitet

Power Stone II powerbanken fra GreyLime findes i flere farver og størrelser. Du kan eks. ved at betale en smule ekstra få knap dobbelt så meget batteri, hvilket vil give dig flere opladninger af dine devices.

Power stone

 

GreyLime Power Stone II powerbanken sørger for kraftfuld opladning af næsten alle dine enheder, hvilket betyder at du ikke behøver at begrænse dig til hvilken kapacitet dit device har på en fuldt opladning. Denne powerbank er eks. kraftfuld nok til at oplade nogle bærbare computere/laptops via. USB-C. Den fås i 4 farver – blå, beige, grøn og sort.


Mophie Powerstation XXL 20000mAh – powerbank til flere enheder

Bedste alsidige powerbank

 • Redaktørens valg PCworld
 • 4,6/5 Google Shopping
 • 4,6/5 Amazon

Denne kraftige powerbank har en meget stor kapacitet på 20.000 mAh samt to USB-porte med høj kapacitet til opladning af flere enheder på én gang. Denne powerbank er et oplagt valg for alle, der ønsker at kunne oplade flere enheder på én gang, mens de er på farten.

 • Oplades til 50% på kun 30 minutter
 • Høj kapacitet på 20.000mAh
 • Ridsefast

Anmeldelse: Produktanalyse af Mophie Powerstation XXL 20000mAh

Oplad din telefon op til fem gange
Med powerbankens dobbelte USB-porte og lightning-stik er denne powerbank super praktisk til campingture og lange rejser. Den kan også prale af hurtige opladningshastigheder og nok strøm til at oplade de fleste smartphones op til fem gange! Og med dens LED-batteriindikator kan du nemt holde styr på batteriets levetid.

Hurtig strømforsyning
Mophie Powerstation XXL er kompatibel med de fleste USB-C-, Lightning- og Micro-USB-enheder, hvilket gør den kompatibel med alle bærbare computere og telefoner. Den kan levere 5V/2A, 9V/1,67A, 12V/1,25A strømudgang, så den kan levere strøm hurtigt og sikkert til din enhed med god opladningshastighed.

Holdbar konstruktion
Denne powerbank er også fremstillet i et solidt og robust design, der gør, at den kan modstå støv og slag. Powerbanken har desuden været gennem en UL-test, der sikrer at den er sikker og holdbar, så enhver køber af dette produkt ikke skal bekymre sig om dens holdbarhed.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Mophie Powerstation XXL 20000mAh?

Powerbanken har modtaget ret mange positive anmeldelser fra forbrugere på tværs af butikker samt fra eksperter på området. Powerbanken fik 4,6/5 på Googles samling af brugeranmeldelser, og 4,6/5 på Amazon. Eksperter fra PCWorld gav powerbanken en Editor’s Choice-pris på grund af dens imponerende opladningshastighed, kapacitet og design. De mener, at den overgår sin forgænger, Powerstation XL, med hensyn til funktioner og specifikationer og gav den høje karakterer for brugervenlighed og pålidelighed samt dens evne til at levere strøm til mange forskellige enheder.

Fordele

 • Elegant design
 • God strømforsyning
 • Solid konstruktion
 • Kompatibel med en bred vifte af enheder
Ulemper

 • Ret tung i forhold til sin størrelse

Forbrugsguidens vurdering

Powerbankens sofistikerede design og finish gør den til en favorit blandt forbrugere, der leder efter en flot og funktionel powerbank. Selvom den er ret tung sammenlignet med lignende powerbanks på markedet, er Mophie Powerstation XXL powerbank et godt køb, når man kigger på pris og strømudbytte. Ifølge ekspertanmeldelserne tog det fem timer at lade powerbanken helt op, hvilket er lidt længere end andre konkurrende modeller. Men da den kan oplade op til 3 enheder på samme tid og det kun tager 30 min at oplade powerbanken til 50%, så mener vi, at dette er en af de mest alsidige powerbanks på markedet.

Specifikationer
Batterikapacitet: 20.000 mAh
Opladningstid: 30 min.
Antal porte: (2 USB-A-porte og (1) 18W USB-C PD hurtigopladningsindgang/udgangsport)
Vægt: 430 g


Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo) – alsidig powerbank til Apple-forbrugere

Bedste trådløse powerbank til iPhone

 • 4.5/5 Macworld
 • 4.5/5 Imore
 • 4.6/5 Amazon

Anker 633 Magnetic Wireless Charger (også kendt som MagGo) er en revolutionerende ny måde at oplade alle dine elektroniske gadgets hurtigt og nemt på. Denne trådløse oplader har et automatisk justeringssystem, der gør det muligt nemt at registrere magnetiske kontaktpunkter, der sikrer effektiv trådløs opladning. 

 • Kan drejes vertikalt eller horisontalt
 • Op til 17 timers trådløs opladning
 • 2-i-1 trådløs opladningsstation

Anmeldelse: Produktanalyse af Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo)

Elegant design med kraftig magnet
Anker 633 Magnetic Wireless Charger er et MagSafe-stativ, telefonoplader, AirPods-oplader og en powerbank i ét og samme produkt. Den praktiske foldbare stander holder din telefon, så du nemt kan se den, mens den oplader din telefon trådløst. Batterikapacitet på 10.000 mAh giver nok strøm til at oplade en iPhone 13 Pro 1,8 gange.

Med sin høje effekt lover denne powerbank hurtig og effektiv opladning, samtidig med at den skaber en sikker forbindelse til din enhed. MagGo powerbanken kan også prale af et imponerende design med en slank og matsort finish, der ser virkelig stilfuld ud. Den har en soft-touch overflade, der gør den behagelig at holde, mens det reducerer risikoen for at den glider ud af hånden.

Denne trådløse oplader er i stand til at oplade enhver Qi-aktiveret enhed, såsom moderne smartphones eller øretelefoner, med op til 10 W. Desuden er den designet med en beskyttelsesfunktion, der beskytter din enhed mod overophedning. MagGo giver timevis af opladningstid, og så er den kompakt nok til at passe i enhver lomme eller taske. Uanset om du er ude og rejse eller har brug for nem og trådløs opladning derhjemme, er Ankers version af verdens mest populære trådløse oplader et godt bud.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo)?

Eksperterne og forbrugerne er meget imponerede over Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo). Kunder på Amazon og eksperter fra Macworld og Imorehave har alle givet den en 4,6/5-bedømmelse. Macworld roser produktet for forholdet mellem ydeevne, funktioner og pris, da den kombinerer et MagSafe-kompatibelt stativ, en trådløs oplader til både telefon og AirPods og en powerbank i ét produkt. De påpegede, at den er omkring samme pris som Apples MagSafe Battery Pack.

Fordele

 • Stærk magnet
 • Søvnvenlig LED-indikator
 • Giver mulighed for opladning af telefon og øretelefoner samtidig
 • MultiProtect-sikkerhedsteknologi til alle dine gadgets
 • Slankt og stilfuldt design
Ulemper

 • Kan ikke bruges til iPhones, der er ældre end iPhone 12
 • Lidt dyrere end almindelige powerbanks

Forbrugsguidens vurdering

Anker 633 er en powerbank, der giver dig mulighed for at oplade dine enheder trådløst. Tråsløse powerbanks er generelt dyrere end almindelige powerbanks, så du bør gøre op med dig selv, om du ønsker denne funktion, da det er med til at øge prisen. Powerbanken kommer dog med mange lækre funktioner, som er med til at refærdiggøre prisen, såsom LED-indikator, trådløs opladning og forskellige anvendelsesmåder. Denne powerbank giver dig mulighed for at oplade din iPhone og AirPods samtidigt, hvilket er med til at gøre denne powerbank særligt god til Apple- og iPhone-brugere – men hver opmærksom på, at denne powerbank ikke er kompatibel med iPhones der er ældre en iPhone 12.

Specifikationer
 
Batterikapacitet: 10.000 mAh
Opladningstid: 1,8 timer
Antal porte: 1
Vægt: 400 g


Greylime Power Owl II 7800 mAh – Lille powerbank med to USB-porte

Bedst billige powerbank

 • Sjovt design
 • 14 dages returret

Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank

.
Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank vil være et godt valg, hvis du som forbruger leder efter en  mobil oplader til smartphonen, som er både velfungerende og prisvenlig.

Om Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank
Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank har flere fordele, som vil tiltale den moderne forbruger: For eksempel er designet meget originalt og fuldkomment – varianten er udformet som en ugle med markerede øjne og ører. Enheden kommer i flere farver, så du vil let kunne finde den nuance, der passer til dig. Modellen har en fin kraft på 7800 mAh, hvilket er pænt uden at være prangende, men til gengæld er prisen i den overkommelige ende.  Her er 2 USB-porte, og de er begge til USB Type A. 

Produktet vil være let at tage med på turen eller ferien, da den lille størrelse snildt kan ligge i lommen – den fylder kun 3 centimeter x 7,8 centimeter. Vægten er på kun 175 gram, hvilket ligeledes er i den lave ende. Det betyder, at den ikke vil tynge selv håndbagagen ned (hvis du rejser med fly, er det et krav, at din powerbank ligger i håndbagagen og ikke i den indcheckede bagage af sikkerhedsmæssige årsager).

Spændingen er på 5,0 volt. Når apparatet selv trænger til ny strøm, tager opladningen omkring 9 timer. Du kan oplade din smartphone omkring 3 gange med Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank. Derefter skal powerbanken blot selv til opladning, og så er den klar til brug igen.

Fordele

 • Prisvenlig
 • 2 USB-porte
 • God kraft – nok til omkring 3 opladninger
 • Letvægts
Ulemper

 • Ingen USB-C port
 • Andre modeller har mere kraft

Specifikationer
Kapacitet: 7800 mAh
Vægt: 175 gram
USB Porte: 2, begge USB Type A


Anker Powercore Select 10000 mAh – Anerkendt powerbank til skarp pris

 • Vinder af en flot 2. plads hos det amerikanske magasin Tomsguide.com

Anker Powercore Select 10000 mAh

.
Nu er vi nået til endnu en powerbank fra Anker. Denne tilhører ligesom de to andre også Powercore-serien. I modsætning til de andre produkter, er denne dog en hel del billigere. Den er dog ikke mindre anmelderrost.
Hos Tomsguide.com har den vundet andenpladsen. I denne test bliver den rost for at have et smart og let design samt dens lave pris.

Om Anker Powercore Select 10000 mAh

Hvis du er vild med produkterne fra Anker Powercore, men gerne vil spare en smule, er dette den perfekte powerbank til dig. Den har alt, hvad en powerbank i denne prisklasse skal have. På trods af at den er cirka halvt så kraftig som de to andre modeller fra samme mærke, så kan den stadig oplade dine enheder relativt hurtigt. Den er perfekt til dig, der vil have en holdbar og stabil powerbank til en god pris. 

Dette er den absolut letteste powerbank i vores oversigt. Den vejer kun 180 gram. Herudover fylder den stort set ingen ting, så du kan let have den med i bukselommen, når du forlader hjemmet. 

Fordele

 • Lækkert design
 • Skarp pris
 • Ekstremt lav vægt (180 gram)
Ulemper

 • Ikke den højeste kraft

Specifikationer
Kapacitet: 10000 mAh
Vægt: 180 gram
Input: Micro USB
Output: USB
USB porte: 2


Veho Pebble PZ10 – let powerbank 

Her får du en billig powerbank fra VEHO med to porte til output. Det giver dig masser af fleksibilitet, når du vil lade dine enheder op på farten.

💠 Mange porte
💠 God pris
💠
Lækkert og anderledes design

Om VEHO Pebble PZ10 Power Bank

Her får du en effektiv powerbank med 10000 mAh, som kan oplade flere enheder samtidig. Den har et 3A opladningssystem, der er særligt designet til at oplade mobiler, tablets, GPS og andre trådløse enheder meget hurtigt.

Powerbanken er lavet i et smart, ergonomisk og populært design, som kendetegner mange af produkterne fra mærket.

Veho Pebble PZ10 Power Bank adskiller sig uden tvivl fra mange andre produkter på markedet gennem sit smarte og elegante design. Det er ikke ofte, at vi finder en powerbank med funktioner som denne, der stadig har et smart design. 
Vælg denne, hvis du vil have en god kombination af funktionalitet og design til en skarp pris.

Specifikationer
Kapacitet: 10000 mAh
Vægt: 175 gram
Output: 1 USB Typ A, 1 USB Typ C
USB porte: 2


Sådan har vi udvalgt produkterne i oversigten

Vi forsøger altid at have rigeligt med rygdækning, når vi fremhæver et produkt og anbefaler det til vores læsere. Derfor har vi udvalgt produkterne i denne powerbank testoversigt ud fra, hvilke der er blevet testet og anmeldt positivt hos autoritære magasiner og nyhedssider. 

Vi har brugt timevis på at finde frem til de bedste produkter, så vi kunne lykkedes med at hjælpe dig med at finde den helt rigtige powerbank. 

Vi har ligeledes udvalgt produkter ud fra et princip om, at der skal være noget for enhver smag og noget i enhver prisklasse. Derfor vil du finde et meget forskelligartet udsnit af markedet for powerbanks i vores oversigt.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken powerbank der passer bedst til dig, så kan du få nogle brugbare tips herunder. Når du har læst disse, kan du så gå tilbage til oversigten og forsøge at finde frem til det rette valg. 


Hvad skal du overveje, før du køber en powerbank?

Hvis du lige nu sidder og leder efter den helt rette powerbank, men har svært ved at træffe beslutningen, så er der tre ting, du bør overveje. Disse er: 

🔹 Budget
🔹 Kapacitet
🔹 Design

Først og fremmest spørger du dig selv: Hvor meget vil jeg betale for en powerbank? 

Når du har fundet frem til det, har du allerede barberet markedet langt ned. Lad os sige, at du er villig til at betale 300 kroner for en powerbank. Så går du tilbage til vores oversigt og kigger nærmere på alle produkterne under 300 kroner. Og så vælger du bare den, der tiltaler dig mest. 

Hvis budgettet ikke er nok til at hjælpe dig frem mod beslutningen, kan du kigge på både kapacitet og design.
Hvis du ved, at du kommer til at bruge din powerbank ofte og længe, kan det godt betale sig at købe en powerbank med høj kapacitet (ofte omkring 20.000 mAh). 

Hvis du derimod blot skal bruge den en gang imellem og vægter design rigtig højt, skal du fokusere mere på de billeder, du kan se i vores oversigt.

Du kan for eksempel gå tilbage til oversigten og kun fokusere på de powerbanks, der har mere end 20.000 mAh.


Hvad er en høj kapacitet for en powerbank?

Samtlige powerbanks i denne oversigt har en kapacitet mellem 10.000 og 20.400 mAh. Men hvad vil det egentligt sige? Og hvad er højt, og hvad er lavt? 

Generelt set er en mAh på 20.000 meget højt for en powerbank. En mAh på 10.000 er dog også ganske fint og kan opfylde kravene for langt de fleste personer.

mAh beskriver et batteris kapacitet eller drifttid. 

Batteriets energi oplyses ofte i mAh. Dette tal er derfor din mulighed for at sammenligne batterier i forhold til andre – og det samme gælder for powerbanks, som netop er dannet af et litium batteri. 

Hvis du vil nørde denne specifikation, skal du dog være opmærksom på flere ting. For det første skal du vide, at nogle forhandlere oplyser minimum værdien, mens andre oplyser maksimum værdien. I vores testoversigt er der i alle tilfælde oplyst den maksimale værdi.
Kort fortalt: Jo højere milliampere (mAh) batteriet har, jo længere tid kan man benytte enheden, inden batteriet skal lades op.

I Jyllands-Posten kan vi faktisk læse os til en anden spændende ting, du skal være opmærksom på, når du sammenligner batterier eller powerbanks på mAh. 

Ifølge JP kan du nemlig ikke altid bruge denne information til særligt meget. Grunden til det er, at hver enkel powerbank kan anvende sin kapacitet mere eller mindre effektivt. Det vil sige, at du kan opleve, at en powerbank med 20.000 mAh kun anvender 60% af sin kapacitet, og derfor får du reelt set kun 12.000 mAh og derved en væsentligt langsommere opladning. 


Må jeg tage en powerbank med på rejser?

Én ting, du skal være særligt opmærksom på, når du har købt en ny powerbank er, at du ikke må pakke den i den bagage, du checker ind i lufthavnen. 

Det er utroligt belejligt at have en powerbank med på rejsen, så man aldrig løber tør for strøm i et fremmed land. Derfor er der mange, der vælger at købe en powerbank, inden de tager på ferie. 

Du skal dog være opmærksom på, at du skal opbevare din powerbank i din håndbagage eller i din lomme, mens du sidder i flyveren. Grunden til det er, at litium batterier kan selvantænde, og derfor skal du kunne slukke branden, hvis den pludseligt opstår.

Heldigvis har vi produkter i vores testoversigt, som er udstyret med en særlig teknologi, der holder dem kølige og sikre hele tiden.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google Shopping

På Google Shopping samler Google ikke bare de anmeldelser, siden modtager direkte, men også dem, du kan finde på diverse salgssider. Det vil altså sige, at Google Shopping er dit ene stoppested til anmeldelser af alle de produkter, du går og kigger på.

På Google Shopping er der indsamlet 228 forskellige anmeldelser givet Adata P20000D.

Du kan se alle anmeldelserne her

Amazon

I løbet af de sidste 2 årtier er Amazon vokset til verdens største handelsplatform. I dag leverer kæmpefirmaet varer til flere millioner kunder om dagen, som til gengæld anmelder produkterne på hjemmesiden.

På Amazon har over 10.350 forskellige mennesker anmeldt Adata P20000D.

Du kan se alle anmeldelserne her


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Ecoflow River 600 Pro

 

 

Ecoflow River 600 Pro Powerbank

Den meget store og kraftfulde powerbank fra Ecoflow River får mange roser med hos både Google Shopping og Amazon. Den kan oplade op til 9 apparater i alt og har et smart LCD-display.

I den anerkendte blog Pivot or Die giver skribenten også den store oplader flotte ord med for den hurtige opladning.

 • Kan lade 9 apparater samtidig
 • Kan oplades fra 0-80% på i en time
 • LCD Display

Det skal du vide, før du køber Ecoflow River 600 Pro

Stor powerbank med ekstra lademuligheder
Ecoflow River 600 pro er den største powerbank, vi har med i oversigten. Leder du efter noget ekstravagant med næsten ubegrænsede muligheder for opladning, skal du kigge med her.
På størrelse med en toaster har den nok kapacitet til at give strøm til store køkkenredskaber, som kræver 1800W.

Ecoflow River 600 Pro har mange forskellige outputs, så du er godt dækket ind. I alt 9 enheder kan lades op på én gang. Derudover kan telefonen oplades op til 58 gange på en fuldt opladet Ecoflow River 600 Pro.

Smart design med app
Ecoflow River 600 Pro kommer med en smart tilhørende app, hvor du kan følge med i, om det er tid til at oplade din powerbank snart igen. Designet er lavet med et smart håndtag i toppen, så den er nem at have med på eksempelvis teltferie eller en tur i sommerhus.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Ecoflow River 600 Pro?

Forbrugerne på Amazon giver Ecoflow River 600 pro en gennemsnitlig bedømmelse på 4,7 stjerner ud af 5 mulige, mens der på Google Shopping er samlet anmeldelser, der i alt bliver et gennemsnit på 4,5 stjerner ud af 5.

Hos eksperten Pivot or Die er Ecoflow River 600 Pro testet. Den bliver anbefalet for den hurtige ladetid af powerbanken på en time, mulighed for at oplade ekstra mange apparater og det smarte design, der er let at transportere.

Fordele

 • Brugervenlig app
 • Fuld opladning tager kun 1,6 timer
 • Stort batteri med 720Wh
Ulemper

 • Brugermanualen kunne være bedre

Redaktionens vurdering

Hos redaktionen anbefaler vi dig Ecoflow River 600 Pro, hvis du har brug for en hurtig powerbank, der kan oplade flere apparater på én gang. Det store batteri på 7200Wh kan lade op til 9 forskellige enheder, mens en fuld opladning af powerbanken tager 1,6 timer. Det kan kræve lidt at lære powerbanken at kende, for instruktionerne er ikke optimale, men den fungerer upåklageligt.

Specifikationer
Kapacitet: 200.000 mAh
Power: 600 W
Vægt: 7200 g


Adata P20000D

Adata-P20000D

 

Adata P20000D er en smart powerbank til dig, der ofte er på farten. Du kan oplade to enheder på én gang, og takket være multikredsløbsbeskyttelse og en holdbar lukning, er der tale om en robust og velbygget powerbank. Det digitale display viser dig, hvor meget strøm, der er på Adata P20000D, så du aldrig skal gætte dig til, om den er ordentligt opladet. Dét gør bare livet lidt nemmere.

 • Digitalt display
 • Multikredsløbsbeskyttelse
 • Holdbar lukning

Det skal du vide, før du køber Adata P20000D

Med plads til 2 enheder
Adata P20000D er en effektiv powerbank, som kan lade to enheder op på én gang, så du hurtigt kan få liv i telefoner og tablets. Det er en stor fordel for dig, der ofte rejser rundt med forskellige enheder, der jævnligt skal bruge strøm – især hvis du ved, du ikke kommer tæt på en stikkontakt i en længere periode.

Adata P20000D er også velegnet til dig med børn, som godt kan lide at rejse. Når familien skal på tur, kan enheder som telefoner eller tablets være en livredder og holde kedsomheden for døren. Brug Adata P20000D til at lade flere enheder op på én gang, så I kan få en fredelig tur hele vejen.

Størrelse og hastighed
Powerbanks kommer i mange forskellige størrelser, og Adata P20000D er én af de større. Med en vægt på lige knap et halvt kilo er den her powerbank ikke ideel at have med i en almindelig taske, selvom den fint kan egne sig til en computertaske.

Adata P20000D tager 10-12 timer at lade op, hvilket kræver lidt planlægning fra din side. Adata P20000D er desuden så smart, at du på displayet kan se, hvor mange procent, den er oppe på – så slipper du for gætværk.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Adata P20000D?

Med flyvende stjerner, der hver gang overstiger 4,5 ud af 5, er Adata P20000D populær hos forbrugere både fra Amazon og Google Shopping. Dét er en meget imponerende score, som er over gennemsnit for de fleste andre powerbanks. Der er generel en bred tilfredshed blandt køberne, der placerer Adata P20000D blandt nogle af sidens bedste modeller. 

Fordele

 • Lang batterilevetid
 • God byggekvalitet
 • Kan oplade 2 enheder på samme tid
 • Brugbart LED-spotlys
 • Skærmen viser procenten af batteriet
Ulemper

 • Det tager 10-12 timer at lade den op
 • En smule tung

Forbrugerguidens bedømmelse af Adata P20000D

Hos Forbrugerguiden mener vi, den her powerbank er særlig god til dig, der ofte er væk hjemmefra, og er klar over, du ikke får tid ved en stikkontakt. Hvis du ofte er på farten, er Adata P20000D et rigtig godt valg, når der skal strøm på telefon eller andre devices. Det er også en effektiv powerbank til dig, der har børn, hvis enheder skal lades op hurtigt.

Specifikationer
Batteriets kapacitet: 20000 mAh
Kraft: 0 W
Vægt: 450 g


Denver Powerbank 20000mAh 2.1A 

Denver Powerbank 20000mAh 2.1A – kompakt, men kraftfuld powerbank
.
Powerbanken fra Denver er vurderet til 5 stjerner af forbrugerne på AVxperten. Her skriver flere, at powerbanken har strøm til rigtig længe og har en god størrelse til at tage med på farten. En enkelt anmelder efterlyser en USB-C udgang og at den understøtter hurtigopladning på mobilen, men skriver også, at du får god værdi for prisen.

Stor kapacitet på en lille enhed
Denver Powerbank er en kompakt og transportabel powerbank, der nemt kan lægges i lommen eller tasken, når du ved, du skal være væk fra en stikkontakt i længere tid. Den har en neutral sort farve og et stilrent og enkelt design. Den vejer lidt mere end andre modeller med 406 g, men har stadig en fornuftigt vægt til livet på farten. 

Selvom den er lille, har den en stor kapacitet. Den er udstyret med et 20.000 mAh lithium polymer batteri, og kan oplade de fleste smartphones og tablets. Den har også kapacitet til at oplade flere enheder samtidig. 

Den har to USB-A porte til output og enheden i sig selv kan oplade med både USB-C og Micro USB-stik, så du hurtigt kan tanke strøm op igen. Den har en integreret tænd/sluk knap og fire LED-lys, der indikerer strømniveau.

Fordele

 • USB-C og micro-USB indgang
 • Kapacitet på 20000 mAh
 • Kan oplade flere enheder samtidig
Ulemper

 • Tungere end andre modeller

Udvalgte specifikationer
20.000 mAh lithium polymer batteri
Oplader med USB-C eller Micro USB
2x USB-A porte
Vægt: 406 g


DELTACO Powerbank 10000 mAh

 • 7,5 ud af 10 stjerner hos det norske magasin Tek.no

 

DELTACO Powerbank 10000 mAh

.
Denne smarte, flade powerbank fra DELTACO er anbefalet af Tek.no. I deres store test af powerbanks, modtager den 7,5 ud af 10 mulige point og bliver stemplet med beskrivelsen ”god”. Kombinationen mellem de flotte anmeldelser og den meget lave pris har fået os til at medtage dette produkt i vores powerbank testoversigt.

Om DELTACO Powerbank 10000 mAh

Her får du en rigtig god powerbank til prisen. Den er ganske effektiv og har faktisk nogle ret smarte funktioner, man normalt ikke vil finde i denne prisklasse. Den har for eksempel en smart strømindikator, som kan vise, hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken.

Tek.no mener, at denne powerbank er god og adskiller sig fra lignende produkter gennem tre forskellige parametre. Den adskiller sig gennem sit smarte design, sin lave pris og sin hurtige opladning.

Herudover er det en af de letteste powerbanks i denne oversigt. Med en vægt på blot 237 gram kan du let tage den med dig overalt.

Fordele

 • Strømindikator
 • Lækkert design
 • Anmelderrost
Ulemper

 • Skal lade op i 8 timer

Specifikationer
Kapacitet: 10000 mAh
Vægt: 237 gram
Input: USB Micro
Output: USB-C og USB-A
USB porte: 2


Xiaomi Mi

 • Kåret som “best budget powerbank” hos det britiske magasin Wired.co.uk

Xiaomi Mi

 

 

.
Nu er vi rykket ned i prisklasse, og vi vil her præsentere denne powerbank testoversigts ”bedst til prisen”. Her finder vi Xiaomi Mi.

Xiaomi Mi er en lille, smart og kompakt powerbank, som kan findes til en meget lav pris, men som stadig gemmer på en vis styrke bag det elegante og lette design.

Hos Wired.co.uk bliver Xiaomi Mi kåret med en lignende titel – best budget powerbank. I deres anmeldelse ligger de vægt på, at du her får en ekstremt billig powerbank i et smart design og med en relativt høj kapacitet.

💠 Testvindende produkt
💠 Vildt lav pris
💠 Fin kvalitet og kapacitet

Om Xiaomi Mi

Xiaomi Mi er en af de billigste powerbanks på markedet. Den giver dig dog stadig mulighed for at oplade dine enheder ganske hurtigt. Den er udstyret med en dual USP-port og er let at have med i lommen, da den har en bredde på blot 1,4 cm samt en vægt på blot 230 gram.

Måske er du lidt skeptisk over at vælge en meget billig powerbank. Og det er også ganske sandt, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Men en gang imellem lykkedes det faktisk at finde et vildt billigt produkt, som stadig er fyldt med kvalitet. Det er netop det, der er sket med Xiaomi Mi.

Denne powerbank koster cirka en tredje del af, hvad vores testvinder (Anker Powercore 20100) koster. Den er dog kun halvt så effektiv, og den vejer mindre. Herudover har den et elegant design, som kan konkurrere med alle andre powerbanks på markedet.

Specifikationer
Kapacitet: 10000 mAh
Vægt: 230 gram
Input: Dual USP
USB porte: 2


Xiaomi Redmi

 • Kåret som “best slim powerbank” hos det britiske magasin Techradar.com

Xiaomi Redmi

 

I vores powerbank testoversigt er vi nu nået til endnu et produkt fra Xiaomi. Og denne er faktisk endnu billigere end vores ”bedst til prisen” produkt. Så hvis du leder efter en usandsynligt billig powerbank, så læs mere her.

Xiaomi Redmi er nomineret af Techradar I kategorien “Best Slim Powerbanks”. Og med en så lav pris, så siger det helt sikkert noget om, hvor godt et produkt Xiaomi Redmi er til prisen.

💠 Vanvittig lav pris
💠 10000 mAh
💠 Smart og let design

Om Xiaomi Redmi

Denne powerbank er lidt udover det sædvanlige. Det smarte design, den høje kapacitet og de to output forbindelse kvalificerer uden tvivl Xiaomi Redmi til at koste langt mere, end den rent faktisk gør. Hvis du vil have lækkert design og god kvalitet til en lav pris, så bør du vælge denne.

Den har en ”fast charge” teknologi, som sikrer hurtig opladning af samtlige af dine enheder. Du får ligeledes hele 6 måneders garanti ved køb, hvilket er højst usædvanligt for en powerbank i denne prisklasse.

Vælg denne, hvis du ikke vil spilde en eneste krone på at købe en god powerbank.

Specifikationer
 Kapacitet: 10000 mAh
Input: 5 pin Micro-USB, 24 pin USB-C
Output: 2 stk. 4 pin USB
USB porte: 2


Anker Powercore 20100 – Testvinder

 • Testvinder hos det britiske magasin Techradar.com
 • Testvinder hos det amerikanske magasin Tomsguide.com

Anker Powercore 20100
.
Anker Powercore bliver udvalgt som vinder i denne powerbank testoversigt. Men det er naturligvis ikke noget, vi har fundet på. Hos Techradar er Anker Powercore 20100 blevet udnævnt til at være den bedste powerbank i sin kapacitetsklasse.

Herudover er den blevet kåret som testvinder hos Tomsguide.com. Magasinet har lavet en grundig test af en lang række populære powerbanks, og Anker Powercore 20100 endte som den ultimative vinder. Powerbanken bliver især rost for at være kraftfuld og for at foretage en hurtig opladning.

Om Anker Powercore 20100

Her får du en rigtig lækker og effektiv powerbank, som kan dække stort set alles behov – ligegyldigt hvor meget du streamer eller spiller på din smartphone, når du er på farten. Den er perfekt til dig, der har et stort behov for strøm, og som ikke vil gå ned på kvalitet.

Hos de eksperter, der har anmeldt den, bliver den særligt rost for sin høje kapacitet, som er på intet mindre end 20100 mAh.

Hvis vi sammenligner denne powerbank med andre populære modeller på markedet, bliver det tydeligt, at denne er i den dyre ende.

Det er dog også en powerbank med meget høj kvalitet og effektivitet. Hos Techradar.com bliver den for eksempel rost for at adskille sig fra lignende produkter gennem sit store batteri og hurtige opladning.

Fordele

 • Lynhurtig opladning
 • Høj kapacitet
 • Rost af eksperter
Ulemper

 • Høj prisklasse

Specifikationer
Kapacitet: 20100 mAh
Vægt: 360 gram
Input: 24 pin USB-C
Output: 9 pin USB eller 24 pin USB C
USB porte: 2


Zagg Mophie XL

 • Kåret som bedste powerbank med 10000 mAh hos det britiske magasin Techradar.com

Zagg Mophie XL

 

.
Zagg Mophie XL er blevet kåret som den bedste powerbank med 10000 mAh hos Techradar.com. Derfor fortjener den naturligvis en plads i vores oversigt.

Techradar er eksperter inden for alt, hvad der har med teknologi og gadgets at gøre. Men hvad kan de lide ved netop denne powerbank? De roser den især for at være ekstra god til iPhones og andre Apple produkter. Så hvis du har en iPhone eller en iPad, som du mangler en powerbank til, så kan denne være perfekt for dig.

Om Zagg Mophie XL

Her får du en smart, effektiv og moderne powerbank til en fair pris. Zagg Mophie XL anvender Qi-teknologi til trådløs opladning, hvilket giver dig mulighed for at oplade din enhed med et enkelt tryk, hvis blot din enhed også er optimeret til at anvende Qi-teknologi til trådløs opladning.

Denne powerbank adskiller sig tydeligvis fra mange andre powerbanks i denne testoversigt samt på markedet som helhed. Det gør den særligt ved at anvende den moderne Qi-teknologi til trådløs opladning. Hvis man sammenholder funktionerne, kapaciteten og prisen, så er dette et rigtig godt køb og et produkt, der sagtens kan konkurrere med de resterende produkter i vores oversigt.

Vælg denne, hvis du vil have en effektiv og let powerbank, der giver mulighed for trådløs opladning af dine enheder.

Fordele

 • Rigtig god til Apple produkter
 • Smart design
 • Trådløs opladning
Ulemper

 • Kun én USB port
 • Trådløs opladning virker kun, hvis din telefon understøtter det

Specifikationer
Kapacitet: 10000 mAh
Vægt: 235 gram
Input: USB
Output: 4 pin USB
USB porte: 1


Anker Powercore Speed

 • Kåret som “mest værdi for pengene” hos det britiske magasin Techadvisor.co.uk

Anker Powercore Speed

Er kun det bedste godt nok til dig? Så skal vi have fat i endnu en powerbank fra Anker i denne powerbank testoversigt.

Her får du råstyrke gemt bag et stilrent design. Hos Techadvisor.co.uk har de udnævnt denne som den powerbank med 20.000 mAh, som giver mest værdi for pengene. I deres anmeldelse lægger de særlig vægt på, at du får høj kapacitet, høj kvalitet og et produkt fra et anerkendt brand til en fair pris.

💠 Høj kapacitet
💠 MultiProtect teknologi
💠
Fair pris

Om Anker Powercore Speed

Anker Powercore Speed er designet til at kunne opfylde alles behov for strøm på farten. Her får du en af de mest effektive powerbanks på markedet. Med en stadig relativt lille størrelse, kan du sagtens have den med i lommen eller tasken – den vejer blot 369 gram. 

Powerbanken når nye niveauer gennem den smarte MultiProtect teknologi, som er med til at beskytte din enhed mod elektriske skader. Teknologien er ligeledes med til at styre temperaturen, så din powerbank altid holder sig kølig. MultiProtect findes kun i produkter fra Anker, hvilket er endnu en grund til at vælge denne eller vores testvinder.

Anker Powercore Speed er den dyreste powerbank i denne testoversigt. Men det skal du ikke lade dig skræmme af.

Denne adskiller sig nemlig også fra mange af vores andre fremhævede produkter. Anker Powercore Speed adskiller sig primært på to parametre: Kapacitet og fart. Her får du en af de kraftigste og hurtigste powerbanks på markedet. Vælg denne, hvis du vil have det bedste af det bedste og aldrig vil gå ned på strøm. Her får du både den bedste og sikreste powerbank på markedet.

Specifikationer
Kapacitet: 20000 mAh
Vægt: 369 gram
USB porte: 2


SERO Stone 10400 

 • Testvinder hos den danske avis Politikken
 • Testvinder hos den danske tabloidavis Ekstra Bladet
 • 5 ud af 6 stjerner hos den danske avis Jyllands-Posten

SERO Stone 10400Her får du en smart powerbank i et elegant, stenformet design, som stadig gemmer på en del kapacitet. 

Denne powerbank er testet og rost hos både Ekstra Bladet og Politiken, hvor den bliver udnævnt som testvinder begge steder.

Den er blevet testet og anmeldt af Jyllands-Posten, hvor den har modtaget 5 ud af 6 mulige stjerner. Men hvad roser de den for?

Jyllands-Posten giver denne powerbank gode anmeldelser, da den udnytter meget af sin ladekapacitet. Den har en vægt på blot 244 gram, men kan stadig give din enhed helt op til fire fulde opladninger, inden den skal lades op.

💠 Smart design
💠 Op til fire opladninger
💠
Letvægt

Om SERO Stone 10400

Hvis du går lige så meget op i design, som du gør i kapacitet og effektivitet, er dette måske den rette powerbank for dig. Med SERO Stone 10400 får du en kraftfuld powerbank, som stadig har et let og elegant udtryk. 

Den er designet med et Samsung batteri i høj kvalitet og er beskyttet mod kortslutning. Den kan oplade alle typer af enheder, som kan tilsluttes via USB.

Herudover har den en ekstremt lang standby tid, så den løber ikke tør for strøm, selvom du ikke bruger den i et par dage eller en uge.

Vælg denne, hvis du vil have en rigtig god powerbank til prisen, som hverken går på kompromis med kvalitet eller design.

Specifikationer
Kapacitet: 10400 mAh
Vægt: 244 gram
Output: 2x USB


FAQ

Hvilken powerbank skal man vælge?
Når det gælder powerbanks, så er der flere brands, som formår at skabe nogle super gode produkter. Nogle af de bedste brands på markedet er blandt andet Greylime, Anker og Xiaomi, hvormed det kan være en fordel at gå efter powerbanks, som er lavet af de nævnte brands.
Hvad skal jeg være opmærksom på, inden jeg køber en powerbank?
Når du skal købe en powerbank, så er der generelt fire ting, som du skal være opmærksom på, inden du gør dit køb. Du skal kigge på powerbankens størrelse, form, vægt og kapacitet, sådan at du kan finde en model, som passer til de krav, som du har.
Er 20.000mAh powerbanks tilladte ombord på fly?
Ja, 20.000mAh powerbanks er tilladte at have med ombord på fly. Det eneste du skal være opmærksom på er, at powerbankens kapacitet er tydeligt markeret på selve powerbanken, sådan at personalet i lufthavnen nemt kan tjekke det, hvis de skulle ønske det. Det gælder især, når du skal rejse internationalt.
Hvor stor en kapacitet har en god powerbank?
Hvilken kapacitet en god powerbank har, det kommer an på, hvad dit behov er. Du kan få powerbanks med en kapacitet ned til 3000mAh, som kan oplade en smartphone én gang, men du kan også få powerbanks med en kapacitet på 2.000mAh, som kan lade en smartphone ca. seks gange.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Techadvisor.co.uk

Techadvisor.co.uk er et engelsk testmagasin, som både tester og anmelder mange typer af elektronik. De er eksperter inden for området og en sand autoritet.

Techradar.com

Techradar.co.uk er et engelsk testmagasin, som er eksperter i alt, der har med tech at gøre. Dem stoler vi uden tvivl på.

Wired.co.uk

Wired.co.uk er et engelsk magasin, der skriver om alt fra teknologi til politik. Deres redaktion består af et mangfoldigt udpluk af eksperter og journalister.

Jyllandsposten.dk

Vores alles Jyllands-Posten har skrevet en rigtig god artikel, hvor de sammenligner powerbanks og kommer med nogle rigtig god tips og tricks til, hvordan man vælger den bedste.

Tek.no

Tek-no er et norsk testmagasin, som både tester og anmelder mange typer af elektronik. De er eksperter inden for området og en sand autoritet

Tomsguide.com

Tom’s guide skriver om alt, hvad der har med teknologi at gøre. Her kan du finde ærlige anmeldelser af alt fra TV til smartphones.

Politiken.dk

Politiken er måske ikke mest kendt for sine tests. Men de laver dem nu meget godt. Hos dem har vi fundet en god sammenligning af forskellige powerbanks på markedet.

Ekstrabladet.dk

Ekstra Bladet har ligesom Politiken haft fat i en masse lækre powerbanks og lavet en grundig anmeldelse ud fra sine oplevelser.

Google.com

Google er en af verdens mest anerkendte og benyttede søgemaskiner, der nu også har en række andre tilbud, services og produkter til brugerne. Google har et stort brugerunivers, hvor brugerne kan give anmeldelser til både produkter såvel som kulturtilbud, restauranter og øvrige services. Forbrugerne på Google har anmeldt følgende produkter:

Du kan læse anmeldelserne af Denver Powerbank her.
Du kan se anmeldelserne af Ecoflow River 600 Pro her

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh – Du kan se anmeldelserne her

Mophie Powerstation XXL 20000mAh – Du kan se anmeldelserne her

Amazon

Amazon er verdens største shop for e-handel. Her kan forbrugerne anmelde og bedømme varer, som de har købt på shoppen.
Forbrugerne på Amazon har anmeldt følgende produkter:

Du kan se anmeldelserne af Ecoflow River 600 Pro her

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh – Du kan se anmeldelserne her

Mophie Powerstation XXL 20000mAh – Du kan se anmeldelserne her

Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo) – Du kan se anmeldelserne her

Pivot or Die

Pivot or Die er en hjemmeside af Giovanni Sasso, hvor han har sin personlige blog.
Her anmelder han blandt andet produkter og udgiver podcast.

Pivot or Die har anmeldt Ecoflow River 600 Pro.

Du kan se anmeldelsen her

Pricerunner

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh
Testet på: 13/07/2022

Du kan se anmeldelsen her

Which.co.uk

Which.co.uk er en britisk forbrugerorganisation, der er kendt for sin omfattende forskning i kvaliteten og ydeevnen af produkter, tjenester og mærker. Which?, der har base i London, offentliggør regelmæssigt uafhængige anmeldelser og sammenligninger af produkter og tjenester samt forbrugerråd.

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh
Testet: August 2022
Du kan se testen her.

PCworld

PCworld er et online og trykt magasin, der fokuserer på personlig computerbrug og teknologi. De dækker nyheder, laver anmeldelser og giver købsrådgivning for at hjælpe læserne med at få mest muligt ud af deres køb, når det kommer til tech.

Mophie Powerstation XXL 20000mAh
Testet den 22/09/2019
Du kan se testen her.

Macworld

Macworld er et populær branche-event, der dækker de seneste trends og offentliggørelser fra Apple. Macworld afholdes hvert år i San Francisco og giver deltagerne mulighed for at få fingrende i Apples nyeste produkter og tjenester.

Anker 633 magnetisk trådløs oplader
Testet den 03/02/2022
Du kan se testen her.

Imore

Imore er et uafhængigt og innovativt teknologimagasin, der har til formål at forsyne læserne med de seneste nyheder, software-, hardware- og produktanmeldelser. Det er en pålidelig informationskilde, samtidig med at det præsenterer et moderne syn på teknologiske emner og aktuelle tendenser i den teknologiske verden.

Anker 633 magnetisk trådløs oplader
Testet den 31/12/2021
Du kan se testen her.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke, hvad du ledte efter i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Om du rejser meget, har mange feriebilleder eller arbejder online, så kan det være en god idé at investere i en god ekstern harddisk.

Her kan du læse vores generelle ekstern harddisk test, hvor du finder en række af eksperternes favoritter, samt en omfattende prissammenligning, så du nemt kan finde din nye eksterne harddisk, til den bedste pris.

Du kan også læse vores mere specifikke tests. Her finder du vores ekstern harddisk 1TB test, vores ekstern harddisk 2TB test og vores SSD harddisk test. I alle tests finder du oversigter over eksperternes favoritter.

Vi håber, du finder, hvad du søger.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme