Powerbank - Bedst i test: Her finder du de 8 bedste powerbanks

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: januar 30, 2024.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Powerbank - Bedst i test: Her finder du de 8 bedste powerbanks

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact er udvalgt som bedst i test powerbank ifølge pricerunner.

I artiklen gennemgår vi en række powerbanks, der har fået gode anmeldelser fra forskellige ekspertkilder.

Deraf har vi skabt en oversigt over de bedste modeller i test, for at give dig et overblik over markedet og de mange tekniske specifikationer.

Hertil har vi udvalgt produkter fra forskellige mærker og i mange forskellige prisklasser, så der er noget for ethvert behov, og du finder oversigten nedenfor.

Seneste ændring:

Den 06/09/2023 tilføjede vi en ny powerbank fra Greylimes OCEAN. Modellen har et batteri på 10.000 mAh, mens den er kompakt og let.

Tidligere ændringer:

23. juni 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte powerbanks

Se hele tabellen

5 ting du skal overveje, før du køber powebank

 • Batterikapacitet

  Når du skal finde batterikapaciteten, skal du kigge på mAh-værdien eller kapacitetsklassificeringen, og jo højere tal en powerbank har, desto større kapacitet har den.Herunder er batterikapaciteten på en iPhone 14 Pro Max eksempelvis 4.323 mAh, og en powerbank med en kapacitet på 10.000 mAh kan dermed oplade en Iphone 14 Pro Max fuldt op lidt over to gange, før den løber tør for strøm. For at hjælpe dig med at finde den rette kapacitet har vi inddelt powerbanks i tre grupper:

  • Op til 7500 mAh – oplader din smartphone én til to gange
  • Op til 15000 mAh – oplader din smartphone tre til fire gange
  • Over 15000 mAh – oplader din smartphone minimum fem gange

  Som tommelfingerregel bør du forsøge at finde en powerbank, der kan oplade din smartphone fuldt op mindst to gange, da det kan holde dig kørende i løbet af en weekendstur eller hvis du skal ud og rejse langt.

 • Antal porte

  Størstedelen af powerbanks har to eller flere porte, så du kan oplade mere end ét apparat ad gangen. De fleste modeller omfatter en eller to USB-A-porte, som typisk findes på harddiske, tv’er og andre elektroniske enheder som eksempelvis bærbare computere. De fleste powerbanks har også en USB-C-port, da de fleste bærbare elektroniske enheder såsom tablets og telefoner har sådan en. Derudover kan der også være en mikro-USB-port til opladning af powerbanken.

  De mere avancerede modeller giver dig også mulighed for at oplade din smartphone trådløst ved blot at placere den på powerbanken. Når du beslutter dig for, hvor mange porte din powerbank skal have, bør du overveje, hvor mange enheder, du vil kunne oplade ad gangen, og har du børn, kan det være smart at have flere porte, mens at en enkelt port eller to er tilstrækkeligt, hvis du bare skal bruge powerbanken selv. Desuden bør du også være opmærksom på, at den samlede strømudgang bliver mindre jo flere enheder der oplades ad gangen.

 • Størrelse og vægt

  En powerbanks størrelse og vægt er ofte forbundet med dens kapacitet, så hvis du leder efter en powerbank, som du kan have i lommen eller i en lille taske, når du er på festival eller på farten, bør du kigge efter en kompakt model på ca. 250 g med 6.000-10.000 mAh. Ønsker du derimod en model med højere kapacitet, vil det ofte komme på bekostning af, at den bliver større og tungere.

 • Pris

  Prisen på en powerbank afhænger af dens vægt, størrelse, antal porte og opladningskapacitetn og herunder ligger de billigste modeller omkring 100 kr, men de har ofte en kapacitet på under 3.000 mAh og ofte blot 1-2 porte.

  Modellerne i den dyre ende har derimod ofte flere forskellige porte, stor opladningskapacitet samt have en relativt lav vægt og størrelse i forhold til deres kapacitet. De dyre modeller starter omkring 800 kr. og kan koste op til 3.000 kr, men de dyreste modeller kan dog også oplade over 10 enheder samtidig. Vi råder dig derfor til at overveje de ovenstående elementer, før du investerer i en powerbank, så du dermed sikrer, at du køber en model, der passer til dine behov.

 • Kunde- og ekspertanmeldelser

  En anden ting du kan gøre, når du leder efter den rette powerbank, er at læse kunde- og ekspertanmeldelser på nettet. Her kan du finde pålidelige oplysninger om powerbankens brugervenlighed, design, opladningstider og den generelle opfattelse af en given model.

  Ekspertanmeldelser vurderer powerbanks på baggrund af tests og en række forskellige faktorer såsom funktioner, opladningstid samt bærbarhed, og på baggrund af standarder og sammenligninger kårer de også testvindere samt finder de bedste modeller på markedet. Vi har derfor indkluderet dem i vores analyse, for at give et ekstra godt billede af, hvilke powerbanks, der er de bedste på markedet lige nu.

arrow-more

Greylime OCEAN 10.000 mAh - let og kompakt powerbank

God letvægts powerbank

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Greylime OCEAN 10.000 mAh:

GreyLime
På lager
299 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • God batterikapacitet (op til 4 fulde telefonopladninger)
 • Passer i lommer af normal størrelse
 • To USB-porte

Forbrugsguidens vurdering

Greylime OCEAN tilbyder en god kombination af både kapacitet og et let design. De to USB-porte giver dig et ekstra lag af funktionalitet, så du har muligheden for at oplade flere enheder på én gang. Dog kan du ikke få powerbanken i en neutral farve, som f.eks. sort eller hvid, hvilket vi synes er en mindre ulempe.

Efter vores egen test af produktet vurderer vi alligevel, at Greylime OCEAN er et oplagt bud på en powerbank, hvis du søger en god balance mellem kapacitet, funktionalitet og bekvemmelighed – powerbanken sørger for, du altid har strøm på farten.

Fordele

 • Letvægt
 • Greylime planter et træ for hvert solgt produkt
 • Velegnet til forskellige enheder (smartphones, høretelefoner osv.)
 • Leveres med USB C- og USB A-kabel

Ulemper

 • Begrænset udvalg af farver

Greylime OCEAN 10.000 mAh powerbank passer nemt i din bukselomme, og med en vægt på kun 230 g, er den super let at have med – noget vi kan konkludere efter selv at have haft mulighed for at teste modellen. Derfor mener vi også, at powerbanken er et oplagt valg for dig, der ofte er på farten, og som ikke gider være afhængig af den nærmeste stikkontakt.

Anmeldelse: Produktanalyse af Greylime OCEAN 10.000 mAh

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 10.000 mAh
 • Strøm: 12W
 • Vægt: 230 g
 • Dimensioner: 14,3 x 7,3 x 1,9 cm
 • Antal porte: 2
 • Opladningstid: ?

God batterikapacitet

Vi synes Greylime OCEAN 10.000 mAh tilbyder en god balance mellem bærbarhed og kapacitet. Powerbanken giver dig op til 4 fulde opladninger af din telefon, hvilket efterlader dig med en solid kapacitet. Det er især brugbart for dig, som ofte er på farten, men stadig har brug for en masse strøm til dine enheder. Til sammenligning tilbyder Greylime også andre modeller som Greylime Power Stone, der har en endnu højere kapacitet på 20.000 mAh, hvis du har et større forbrug, og Greylime Power Owl med en kapacitet på 7.800 mAh til dig, som godt kan nøjes med mindre.

To USB-porte

Når vi kigger på funktionerne, har OCEAN 10.000 en fed fordel, takket være de to USB-porte. Du har muligheden for at oplade to enheder samtidig, hvilket er et stort plus – især hvis du har flere gadgets, eller hvis I er flere personer, som godt kunne bruge strøm. Powerbanken er desuden meget alsidig, og kan oplade en række forskellige enheder – lige fra smartphones til høretelefoner. OCEAN er også udstyret med både USB-C- og USB-A-kabler, hvilket udvider powerbankens kompatibilitet og sikrer, at du netop har det, du skal bruge.

Et stort plus: Vi synes, det er vigtigt at nævne, at Greyline planter et træ for hvert solgt produkt, hvilket er et initiativ, som vi selv sætter pris på.

Mere om Greylime OCEAN 10.000 mAh

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 10.000 mAh
 • Strøm: 12W
 • Vægt: 230 g
 • Dimensioner: 14,3 x 7,3 x 1,9 cm
 • Antal porte: 2
 • Opladningstid: ?

Greylime Power Stone II - lille powerbank med hurtig opladning

Bedste rejsevenlige powerbank

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Greylime Power Stone II :

GreyLime
På lager
399 kr.
Powerbanken.dk
På lager
399 kr.
savier 1 Rabatkode fundet party

Vi har fundet 1 Rabatkode til Powerbanken.dk. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
 • Hurtig opladningsfunktion
 • Flere USB-porte og tilslutningsmuligheder
 • Kompakt og bærbart design

Forbrugsguidens vurdering

Modellen fra Greylime er et godt valg for dig, der er på udkig efter en praktisk, bærbar og stilfuld opladningsløsning, og modellen har modtaget anerkendelse som testvinder fra en pålidelig kilde, som fremhæver dens ydeevne og unikke design, der ligner en lille sten og fås i forskellige farver.

Med en kapacitet på 10.400 mAh kan modellen give flere opladninger til din telefon, så du kan holde forbindelsen hele dagen, og den hurtigopladningsfunktionen er en fordelagtig tilføjelse, især når du har brug for hurtigt at kunne oplade din telefon.

Selvom den ikke er så kraftig som nogle af de andre modeller i oversigten, kompenserer modellen fra Greylime med sit stilfulde design, bærbarhed samt pris, og vi mener, at modellen er et godt valg for dig, der leder efter en pålidelig opladningsløsning, der er velegnet til at have med på farten.

Fordele

 • Kan oplade din smartphone 3-4 gange
 • Stilrent design
 • Vejer kun 240 gram
 • Lille og transportabel

Ulemper

 • Ikke den største kapacitet i forhold til andre modeller

Powerbanken fra Greylime med 10.400 mAh er et godt valg for dig, der både ønsker en effektiv og kompakt model, som samtidig har et stilfuldt design. Modellen er en favorit hos eksperterne fra den danske avis Politiken, der har foretaget en test af forskellige powerbanks, og eksperterne herfra vurderer, at produktet har en god ydeevne, og den bliver derfor kåret til testvinder.

Mere om Greylime Power Stone II

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 10400 mAh
 • Strøm: 12 W
 • Vægt: 240.0 g
 • Dimensioner: 13 x 8,1 x 3,8 cm
 • Antal porte: 3
 • Opladningstid: 3 h

Modellen fra Greylime kommer med flere fordele, og herunder er modellens design, som er udformet som en lille sten og som kommer i flere forskellige farver.

Modellen måler 3,8 centimeter x 8,1 centimeter og fylder derfor ikke meget i tasken, hvilket velegner den til at have med dig, hvis du eksempelvis skal rejse, og vægten er ligeledes nem at bære på, da den blot vejer 240 gram, og dermed ikke vil tynge håndbagagen.

Modellen kan levere 10.400 mAh, og dermed kan den levere strøm nok til flere opladninger til din telefon, og hertil har den også en hurtigopladningsfunktion som er fordelagtig, hvis du lige står og mangler strøm på mobilen.

Derudover har modellen også tilslutningsmuligheder via USB Type A og USB Type C, og der er i alt 3 USB-porte at vælge imellem, og herunder to til Type A og én til Type C.

Til sidst kan du oplade din telefon 3-4 gange med powerbanken, og derefter skal den blot selv til opladning, og så er den klar til brug igen.

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact - let og bærbar  powerbank

Bedst i test powerbank ifølge Pricerunner

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact:

 • Opladning af tre enheder på samme tid
 • Kompatibel med smartphones, tablets og Switch
 • Hurtig opladning og automatisk sluk-funktion

Forbrugsguidens vurdering

Modellen fra Xiaomi er testvinder af bedst i test powerbank ifølge Pricerunner, og er en alsidig og kompakt powerbank, der er fordelagtig for dig, der har brug for at kunne få strøm på farten.

Det skal dog bemærkes, at den ikke egner sig til opladning af bærbare computere, og derudover tager det 3,5 time at oplade selve powerbanken fuldt op, hvilket er lidt længere end andre modeller på markedet.

På trods af de to ulemper, er modellen en af de billigere powerbanks på markedet, og når du sammenligner den med andre modeller med samme specifikationer, er modellen lavt prissat, hvilket også er årsagen til, at den er vores favorit.

Fordele

 • USB-C og Micro-USB porte
 • Let i vægt
 • Kompakt design
 • LED-indikatorer

Ulemper

 • Kan ikke oplade bærbare computere
 • Lang opladningstid af powerbanken

Powerbank en fra Xiaomi er velegnet til dig, der har brug for en let tilgængelig og praktisk måde at holde din telefon og andre enheder opladet på, og med modellens to USB-C- og Micro USB-porte, kan du nemt og hurtigt oplade flere forskellige enheder på én gang.

Anmeldelse: Produktanalyse af Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10.000mAh

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 10000 mAh
 • Strøm: 22,5 W
 • Vægt: 200 g
 • Dimensioner: 6,3 x 2,4 x 9 cm
 • Antal porte: 3
 • Opladningstid: 3,5 timer

Let og kompakts design
Powerbankens slanke og lette design på kun 200g gør den utrolig nem at have med i lommen eller tasken, mens dens høje kapacitet sørger for, at du har strøm på dine enheder hvor og når som helst. Med en kapacitet på 10.000 mAh, har denne powerbank nok strøm til at oplade flere enheder på én gang.

Powerbanken kan oplade smartphones, tablets, Bluetooth-hovedtelefoner og højttalere. Den anvender også avanceret beskyttelse af dine enheder, så du undgår kortslutninger eller overophedning.

Hurtig opladning
Powerbanken er udstyret med to USB-udgange, der understøtter hurtig opladning, så man kan oplade tre enheder på en og samme tid. Dual USB-A er tilgængelig med denne model, hvilket er godt, hvis du har flere enheder, der understøtter disse porte. Derudover er der også en Micro-USB-port og et USB-C-stik. Denne powerbank er altså super alsidig og kan bruges af alle.

Den oplader dine enheder hurtigt og slukker automatisk, når den ikke er færdig, for at spare på dens strøm. Med sin imponerende batterilevetid, effektive opladningskapacitet og stilfulde design er det svært ikke at blive imponeret over denne lille og kompakte powerbank. Powerbanken er kompatibel med både Apple- og Android-enheder, hvilket gør den til en ideel strømkilde for en de fleste forbrugere.

Powerbanken er desuden udstyret med strømindikatorer, som gør det nemt at kontrollere strømniveauet til enhver tid. Den giver også en konverteringsrate på op til 92%, så du kan være sikker på, at din powerbank forbliver effektiv i hele dens levetid.

Hvad siger brugere og eksperterne om Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact?

Modellen har fået en række bruger- og ekspertanmeldelser med gode tilbagemeldinger over hele linjen, og ifølge Googles sammenlægning af brugeranmeldelser på tværs af butikker får modellen 4,8 ud af 5 stjerner, mens kunder på Amazon giver den 4,5 ud af 5 stjerner.

Når det kommer til ekspertanmeldelser, bliver powerbanken kåret som “ Bedst i test powerbank” hos Pricerunner og får produktet får tilmed topkarakterer i Which.co.uk’s gennemgang af powerbanks for 2022.

 

Mere om Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 10000 mAh
 • Strøm: 22,5 W
 • Vægt: 200 g
 • Dimensioner: 6,3 x 2,4 x 9 cm
 • Antal porte: 3
 • Opladningstid: 3,5 timer

Greylime Power Stone II 20.000 mAh - powerbank med stor kapacitet

God allround powerbank

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Greylime Power Stone II 20.000 mAh:

MyTrendyPhone
På lager
399 kr.
RejseGear
På lager
539 kr.
Randomshop
På lager
599 kr.
savier 2 Rabatkoder fundet party

Vi har fundet 2 Rabatkoder. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
MOBILCOVERS.DK
På lager
599 kr.
savier 1 Rabatkode fundet party

Vi har fundet 1 Rabatkode. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
Mackabler
På lager
599 kr.
 • Høj opladningskapacitet
 • Pålidelig opladningsløsning
 • Hurtigopladningsfunktion

Forbrugsguidens vurdering

Modellen fra Greylime med 20.000 mAh er velegnet til dig, der prioriterer høj batterikapacitet, alsidighed og pålidelig opladning.

Vi vurderer, at dens allround-design, som også giver mulighed for opladning af bærbare computere og dens hurtigopladningsfunktion, gør den til en fordelagtig model på markedet.

Selvom modellen er en smule større på grund af sin høje kapacitet, gør de fordele, den tilbyder, kombineret med dens design og funktioner den til en god investering for dig, der har brug for en pålidelig og effektiv opladningsløsning.

Fordele

 • Høj kapacitet
 • Også velegnet til tablets og kameraer
 • Elegant design
 • Fås i 3 farver

Ulemper

 • Lidt klodset på grund af den større kapacitet

Powerbanken fra GreyLime findes i flere farver og størrelser, og herunder kan du ved at betale en smule ekstra få omkring dobbelt så meget batterikapacitet, hvilket giver dig flere opladninger af dine enheder, inden selve powerbanken kræver at blive opladet.

Mere om Greylime Power Stone II 20.000 mAh

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 20000 mAh
 • Strøm: 30 W
 • Vægt: 405 g
 • Dimensioner: 15,6 x 8,6 x 3,8 cm
 • Antal porte: 3
 • Opladningstid: 4 timer

Modellen fra GreyLime sikrer dig effektiv opladning af næsten alle dine enheder, hvilket betyder at du ikke behøver at begrænse dig til hvilken kapacitet din enhed har på en fuldt opladning, da modellen har kapacitet nok til eksempelvis at oplade nogle bærbare computere via USB-C.

Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo) - alsidig powerbank til Apple-forbrugere

Bedste powerbank til iPhone

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo):

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Kan drejes vertikalt eller horisontalt
 • Op til 17 timers trådløs opladning
 • 2-i-1 trådløs opladningsstation

Forbrugsguidens vurdering

Anker 633 er en powerbank, der giver dig mulighed for at oplade dine enheder trådløst. Tråsløse powerbanks er generelt dyrere end almindelige powerbanks, så du bør gøre op med dig selv, om du ønsker denne funktion, da det er med til at øge prisen.

Powerbanken kommer dog med mange lækre funktioner, som er med til at refærdiggøre prisen, såsom LED-indikator, trådløs opladning og forskellige anvendelsesmåder. Denne powerbank giver dig mulighed for at oplade din iPhone og AirPods samtidigt, hvilket er med til at gøre denne powerbank særligt god til Apple- og iPhone-brugere – men hver opmærksom på, at denne powerbank ikke er kompatibel med iPhones der er ældre en iPhone 12.

Fordele

 • Stærk magnet
 • Søvnvenlig LED-indikator
 • Giver mulighed for opladning af telefon og øretelefoner samtidig
 • MultiProtect-sikkerhedsteknologi til alle dine gadgets
 • Slankt og stilfuldt design

Ulemper

 • Kan ikke bruges til iPhones, der er ældre end iPhone 12
 • Lidt dyrere end almindelige powerbanks

Anker 633 Magnetic Wireless Charger (også kendt som MagGo) er en revolutionerende ny måde at oplade alle dine elektroniske gadgets hurtigt og nemt på. Denne trådløse oplader har et automatisk justeringssystem, der gør det muligt nemt at registrere magnetiske kontaktpunkter, der sikrer effektiv trådløs opladning.

Anmeldelse: Produktanalyse af Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo)

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 5000 mAh
 • Strøm: 25 W
 • Vægt: 340 g
 • Dimensioner: 14,5 x 11,5 x 19,5 cm
 • Antal porte: 1
 • Opladningstid: 2,6 timer

Elegant design med kraftig magnet
Anker 633 Magnetic Wireless Charger er et MagSafe-stativ, telefonoplader, AirPods-oplader og en powerbank i ét og samme produkt. Den praktiske foldbare stander holder din telefon, så du nemt kan se den, mens den oplader din telefon trådløst. Batterikapacitet på 10.000 mAh giver nok strøm til at oplade en iPhone 13 Pro 1,8 gange.

Med sin høje effekt lover denne powerbank hurtig og effektiv opladning, samtidig med at den skaber en sikker forbindelse til din enhed. MagGo powerbanken kan også prale af et imponerende design med en slank og matsort finish, der ser virkelig stilfuld ud. Den har en soft-touch overflade, der gør den behagelig at holde, mens det reducerer risikoen for at den glider ud af hånden.

Denne trådløse oplader er i stand til at oplade enhver Qi-aktiveret enhed, såsom moderne smartphones eller øretelefoner, med op til 10 W. Desuden er den designet med en beskyttelsesfunktion, der beskytter din enhed mod overophedning.

MagGo giver timevis af opladningstid, og så er den kompakt nok til at passe i enhver lomme eller taske. Uanset om du er ude og rejse eller har brug for nem og trådløs opladning derhjemme, er Ankers version af verdens mest populære trådløse oplader et godt bud.

Hvad siger brugere og eksperterne om Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo)?

Eksperterne og forbrugerne er meget imponerede over Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo). Kunder på Amazon og eksperter fra Macworld og Imorehave har alle givet den en 4,6/5-bedømmelse.

Macworld roser produktet for forholdet mellem ydeevne, funktioner og pris, da den kombinerer et MagSafe-kompatibelt stativ, en trådløs oplader til både telefon og AirPods og en powerbank i ét produkt. De påpegede, at den er omkring samme pris som Apples MagSafe Battery Pack.

Mere om Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo)

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 5000 mAh
 • Strøm: 25 W
 • Vægt: 340 g
 • Dimensioner: 14,5 x 11,5 x 19,5 cm
 • Antal porte: 1
 • Opladningstid: 2,6 timer

Greylime Power Owl II 7800 mAh - bedste billige powerbank

Bedst designede powerbank til prisen

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Greylime Power Owl II 7800 mAh:

MyTrendyPhone
På lager
149 kr.
INCOVER
På lager
199 kr.
MOBILCOVERS.DK
På lager
199 kr.
savier 1 Rabatkode fundet party

Vi har fundet 1 Rabatkode. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
RejseGear
På lager
269 kr.
Powerbanken.dk
På lager
299 kr.
savier 1 Rabatkode fundet party

Vi har fundet 1 Rabatkode. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
 • To udgange til alsidig opladning
 • Kapacitet til 3 opladninger
 • Unikt, iøjnefaldende og legesygt design

Forbrugsguidens vurdering

Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank har et unikt og sprudlende design, der adskiller den fra andre powerbanks på listen. Den ugleformede variant, komplet med markerede øjne og ører, appellerer til både børn og voksne, hvilket gør den til en dejlig ledsager på ture og eventyr. Med to udgange, en til smartphones og en anden til anden elektronik, giver den alsidige opladningsmuligheder, der passer til forskellige enheder. Derudover gør prisen den tilgængelig for en bred vifte af forbrugere. Det er dog vigtigt at bemærke, at fraværet af en USB-C-port kan begrænse dens kompatibilitet med nyere enheder, og at dens strømkapacitet kan være lavere end nogle powerbanks med høj kapacitet. Men generelt mener vi, at det er et godt valg for dem, der prioriterer et unikt design, bærbarhed og overkommelige priser. Den giver pålidelig opladning til smartphones og anden elektronik, hvilket gør den til et godt valg til både hverdag og rejse.

Fordele

 • Kan oplade Android og iPhone
 • Indikator for energiniveau via 4 blå lysdioder
 • 2 USB-porte
 • God kraft – nok til omkring 3 opladninger
 • Letvægts

Ulemper

 • Længere opladningstid end andre modeller
 • Andre modeller har mere kraft

Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank vil være et godt valg, hvis du som forbruger leder efter en  mobil oplader til smartphonen, som er både velfungerende og prisvenlig.

Mere om Greylime Power Owl II 7800 mAh

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 7800 mAh
 • Strøm: 10 W
 • Vægt: 185 g
 • Dimensioner: 11,3 x 7,8 x 3 cm
 • Antal porte: 3
 • Opladningstid: 8 - 9 timer

Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank har flere fordele, som vil tiltale den moderne forbruger: For eksempel er designet meget originalt og fuldkomment – varianten er udformet som en ugle med markerede øjne og ører.

Enheden kommer i flere farver, så du vil let kunne finde den nuance, der passer til dig. Modellen har en fin kraft på 7800 mAh, hvilket er pænt uden at være prangende, men til gengæld er prisen i den overkommelige ende.  Her er 2 USB-porte, og de er begge til USB Type A.

Produktet vil være let at tage med på turen eller ferien, da den lille størrelse snildt kan ligge i lommen – den fylder kun 3 centimeter x 7,8 centimeter. Vægten er på kun 175 gram, hvilket ligeledes er i den lave ende. Det betyder, at den ikke vil tynge selv håndbagagen ned (hvis du rejser med fly, er det et krav, at din powerbank ligger i håndbagagen og ikke i den indcheckede bagage af sikkerhedsmæssige årsager).

Spændingen er på 5,0 volt. Når apparatet selv trænger til ny strøm, tager opladningen omkring 9 timer. Du kan oplade din smartphone omkring 3 gange med Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank. Derefter skal powerbanken blot selv til opladning, og så er den klar til brug igen.

Dagens bedste priser og tilbud på Ecoflow River 600 Pro:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Forbrugsguidens vurdering

Hos redaktionen anbefaler vi dig Ecoflow River 600 Pro, hvis du har brug for en hurtig powerbank, der kan oplade flere apparater på én gang. Det store batteri på 7200Wh kan lade op til 9 forskellige enheder, mens en fuld opladning af powerbanken tager 1,6 timer. Det kan kræve lidt at lære powerbanken at kende, for instruktionerne er ikke optimale, men den fungerer upåklageligt.

Fordele

 • Brugervenlig app
 • Fuld opladning tager kun 1,6 timer
 • Stort batteri med 720Wh

Ulemper

 • Brugermanualen kunne være bedre

Den meget store og kraftfulde powerbank fra Ecoflow River får mange roser med hos både Google Shopping og Amazon. Den kan oplade op til 9 apparater i alt og har et smart LCD-display. I den anerkendte blog Pivot or Die giver skribenten også den store oplader flotte ord med for den hurtige opladning.

Anmeldelse: Produktanalyse af Ecoflow River 600 Pro

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 155675 mAh
 • Strøm: 600 W
 • Vægt: 7700 g
 • Dimensioner: 28,8 x 18,5 x 25,3 cm
 • Antal porte: 12
 • Opladningstid: 1,5 timer

Stor powerbank med ekstra lademuligheder
Ecoflow River 600 pro er den største powerbank, vi har med i oversigten. Leder du efter noget ekstravagant med næsten ubegrænsede muligheder for opladning, skal du kigge med her.
På størrelse med en toaster har den nok kapacitet til at give strøm til store køkkenredskaber, som kræver 1800W.

Ecoflow River 600 Pro har mange forskellige outputs, så du er godt dækket ind. I alt 9 enheder kan lades op på én gang. Derudover kan telefonen oplades op til 58 gange på en fuldt opladet Ecoflow River 600 Pro.

Smart design med app
Ecoflow River 600 Pro kommer med en smart tilhørende app, hvor du kan følge med i, om det er tid til at oplade din powerbank snart igen. Designet er lavet med et smart håndtag i toppen, så den er nem at have med på eksempelvis teltferie eller en tur i sommerhus.

Hvad siger brugere og eksperter om Ecoflow River 600 Pro?

Forbrugerne på Amazon giver Ecoflow River 600 pro en gennemsnitlig bedømmelse på 4,7 stjerner ud af 5 mulige, mens der på Google Shopping er samlet anmeldelser, der i alt bliver et gennemsnit på 4,5 stjerner ud af 5.

Hos eksperten Pivot or Die er Ecoflow River 600 Pro testet. Den bliver anbefalet for den hurtige ladetid af powerbanken på en time, mulighed for at oplade ekstra mange apparater og det smarte design, der er let at transportere.

Mere om Ecoflow River 600 Pro

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 155675 mAh
 • Strøm: 600 W
 • Vægt: 7700 g
 • Dimensioner: 28,8 x 18,5 x 25,3 cm
 • Antal porte: 12
 • Opladningstid: 1,5 timer

Dagens bedste priser og tilbud på Denver Powerbank 20000mAh 2.1A :

Fordele

 • USB-C og micro-USB indgang
 • Kapacitet på 20000 mAh
 • Kan oplade flere enheder samtidig

Ulemper

 • Tungere end andre modeller

Powerbanken fra Denver er vurderet til 5 stjerner af forbrugerne på AVxperten. Her skriver flere, at powerbanken har strøm til rigtig længe og har en god størrelse til at tage med på farten. En enkelt anmelder efterlyser en USB-C udgang og at den understøtter hurtigopladning på mobilen, men skriver også, at du får god værdi for prisen.

Anmeldelse: Produktanalyse af Denver Powerbank 20000mAh 2.1A 

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 20000 mAh
 • Strøm: 10 W
 • Vægt: 500 g
 • Dimensioner: 13,6 x 6,8 x 2,8 cm
 • Antal porte: 3
 • Opladningstid: 13 timer

Stor kapacitet på en lille enhed
Denver Powerbank er en kompakt og transportabel powerbank, der nemt kan lægges i lommen eller tasken, når du ved, du skal være væk fra en stikkontakt i længere tid. Den har en neutral sort farve og et stilrent og enkelt design. Den vejer lidt mere end andre modeller med 406 g, men har stadig en fornuftigt vægt til livet på farten.

Selvom den er lille, har den en stor kapacitet. Den er udstyret med et 20.000 mAh lithium polymer batteri, og kan oplade de fleste smartphones og tablets. Den har også kapacitet til at oplade flere enheder samtidig.

Den har to USB-A porte til output og enheden i sig selv kan oplade med både USB-C og Micro USB-stik, så du hurtigt kan tanke strøm op igen. Den har en integreret tænd/sluk knap og fire LED-lys, der indikerer strømniveau.

Mere om Denver Powerbank 20000mAh 2.1A 

Specifikationer

 • Batterikapacitet: 20000 mAh
 • Strøm: 10 W
 • Vægt: 500 g
 • Dimensioner: 13,6 x 6,8 x 2,8 cm
 • Antal porte: 3
 • Opladningstid: 13 timer

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Test og anmeldelser af powerbanks anvendt i artiklen

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Techadvisor

Techadvisor.co.uk er et engelsk testmagasin, som både tester og anmelder mange typer af elektronik. De er eksperter inden for området og en sand autoritet.

Techradar

Techradar.co.uk er et engelsk testmagasin, som er eksperter i alt, der har med tech at gøre. Dem stoler vi uden tvivl på.

Wired.co.uk

Wired.co.uk er et engelsk magasin, der skriver om alt fra teknologi til politik. Deres redaktion består af et mangfoldigt udpluk af eksperter og journalister.

Jyllandsposten

Vores alles Jyllands-Posten har skrevet en rigtig god artikel, hvor de sammenligner powerbanks og kommer med nogle rigtig god tips og tricks til, hvordan man vælger den bedste.

Tek.no

Tek-no er et norsk testmagasin, som både tester og anmelder mange typer af elektronik. De er eksperter inden for området og en sand autoritet

Tomsguide

Tom’s guide skriver om alt, hvad der har med teknologi at gøre. Her kan du finde ærlige anmeldelser af alt fra TV til smartphones.

Politiken

Politiken er måske ikke mest kendt for sine tests. Men de laver dem nu meget godt. Hos dem har vi fundet en god sammenligning af forskellige powerbanks på markedet.

Ekstrabladet

Ekstra Bladet har ligesom Politiken haft fat i en masse lækre powerbanks og lavet en grundig anmeldelse ud fra sine oplevelser.

Pivot or Die

Pivot or Die er en hjemmeside af Giovanni Sasso, hvor han har sin personlige blog.
Her anmelder han blandt andet produkter og udgiver podcast.

Pivot or Die har anmeldt Ecoflow River 600 Pro.

Du kan se anmeldelsen her

Pricerunner

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh
Testet på: 13/07/2022

Du kan se anmeldelsen her

Which.co.uk

Which.co.uk er en britisk forbrugerorganisation, der er kendt for sin omfattende forskning i kvaliteten og ydeevnen af produkter, tjenester og mærker. Which?, der har base i London, offentliggør regelmæssigt uafhængige anmeldelser og sammenligninger af produkter og tjenester samt forbrugerråd.

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh
Testet: August 2022
Du kan se testen her.

PCworld

PCworld er et online og trykt magasin, der fokuserer på personlig computerbrug og teknologi. De dækker nyheder, laver anmeldelser og giver købsrådgivning for at hjælpe læserne med at få mest muligt ud af deres køb, når det kommer til tech.

Mophie Powerstation XXL 20000mAh
Testet den 22/09/2019
Du kan se testen her.

Macworld

Macworld er et populær branche-event, der dækker de seneste trends og offentliggørelser fra Apple. Macworld afholdes hvert år i San Francisco og giver deltagerne mulighed for at få fingrende i Apples nyeste produkter og tjenester.

Anker 633 magnetisk trådløs oplader
Testet den 03/02/2022
Du kan se testen her.

Imore

Imore er et uafhængigt og innovativt teknologimagasin, der har til formål at forsyne læserne med de seneste nyheder, software-, hardware- og produktanmeldelser. Det er en pålidelig informationskilde, samtidig med at det præsenterer et moderne syn på teknologiske emner og aktuelle tendenser i den teknologiske verden.

Anker 633 magnetisk trådløs oplader
Testet den 31/12/2021
Du kan se testen her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er verdens største shop for e-handel. Her kan forbrugerne anmelde og bedømme varer, som de har købt på shoppen.
Forbrugerne på Amazon har anmeldt følgende produkter:

Du kan se anmeldelserne af Ecoflow River 600 Pro her

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh – Du kan se anmeldelserne her

Mophie Powerstation XXL 20000mAh – Du kan se anmeldelserne her

Anker 633 Magnetic Wireless Charger (MagGo) – Du kan se anmeldelserne her

Google.com

Google er en af verdens mest anerkendte og benyttede søgemaskiner, der nu også har en række andre tilbud, services og produkter til brugerne. Google har et stort brugerunivers, hvor brugerne kan give anmeldelser til både produkter såvel som kulturtilbud, restauranter og øvrige services. Forbrugerne på Google har anmeldt følgende produkter:

Du kan læse anmeldelserne af Denver Powerbank her.
Du kan se anmeldelserne af Ecoflow River 600 Pro her

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh – Du kan se anmeldelserne her

Mophie Powerstation XXL 20000mAh – Du kan se anmeldelserne her

Se Greylime Power Stone II 10400 mAh brugerbedømmelser her.

Se Greylime Power Stone II 20.000 mAh brugerbedømmelser her.

FAQ

Hvilken powerbank skal man vælge?
Når det gælder powerbanks, er der flere mærker, som formår at lave gode modeller, og herunder er nogle af de bedste på markedet blandt andet Greylime, Anker og Xiaomi, hvormed det kan være en fordel at undersøge deres powerbanks.
Hvad skal jeg være opmærksom på, inden jeg køber en powerbank?
Når du skal købe en powerbank, er der generelt fire ting, som du bør være opmærksom på, inden du laver dit køb, og herunder bør du kigge på powerbankens størrelse, form, vægt og kapacitet, således du sikrer, at modellen passer til dine behov.
Er 20.000 mAh powerbanks tilladte ombord på fly?
Powerbanks med 20.000 mAh er tilladte at have med ombord på fly. Det eneste du skal være opmærksom på er, at powerbankens kapacitet er tydeligt markeret på selve powerbanken, sådan at personalet i lufthavnen nemt kan tjekke det, hvis det er nødvendigt, og det gælder især, når du skal rejse internationalt.
Hvor stor en kapacitet har en god powerbank?
Hvilken kapacitet en god powerbank har, kommer an på, hvad dit behov er. Du kan hertil få powerbanks med en kapacitet ned til 3.000 mAh, som er nok til én opladening af din telefon, men du kan også få powerbanks med en kapacitet på 20.000 mAh, som kan lade din telefon omkring seks gange.

Sådan har vi udvalgt powerbanks i oversigten

Vi forsøger altid at have rigeligt med rygdækning, når vi fremhæver et produkt og anbefaler det til vores læsere. Derfor har vi udvalgt produkterne i denne powerbank testoversigt ud fra, hvilke der er blevet testet og anmeldt positivt hos autoritære magasiner og nyhedssider.

Vi har brugt timevis på at finde frem til de bedste powerbanks, så vi kunne lykkedes med at hjælpe dig med at finde den helt rigtige powerbank.

Vi har ligeledes udvalgt produkter ud fra et princip om, at der skal være noget for enhver smag og noget i enhver prisklasse. Derfor vil du finde et meget forskelligartet udsnit af markedet for powerbanks i vores oversigt.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken powerbank der passer bedst til dig, så kan du få nogle brugbare tips herunder. Når du har læst disse, kan du så gå tilbage til oversigten og forsøge at finde frem til det rette valg.

Hvad skal du overveje, før du køber en powerbank?

Hvis du lige nu sidder og leder efter den helt rette powerbank, men har svært ved at træffe beslutningen, så er der tre ting, du bør overveje. Disse er:

 • Budget
 • Kapacitet
 • Design

Først og fremmest spørger du dig selv: Hvor meget vil jeg betale for en powerbank?

Når du har fundet frem til det, har du allerede barberet markedet langt ned. Lad os sige, at du er villig til at betale 300 kroner for en powerbank. Så går du tilbage til vores oversigt og kigger nærmere på alle produkterne under 300 kroner. Og så vælger du bare den, der tiltaler dig mest.

Hvis budgettet ikke er nok til at hjælpe dig frem mod beslutningen, kan du kigge på både kapacitet og design.
Hvis du ved, at du kommer til at bruge din powerbank ofte og længe, kan det godt betale sig at købe en powerbank med høj kapacitet (ofte omkring 20.000 mAh).

Hvis du derimod blot skal bruge den en gang imellem og vægter design rigtig højt, skal du fokusere mere på de billeder, du kan se i vores oversigt.

Du kan for eksempel gå tilbage til oversigten og kun fokusere på de powerbanks, der har mere end 20.000 mAh.

Hvad er en høj kapacitet for en powerbank?

Samtlige powerbanks i denne oversigt har en kapacitet mellem 10.000 og 20.400 mAh. Men hvad vil det egentligt sige? Og hvad er højt, og hvad er lavt?

Generelt set er en mAh på 20.000 meget højt for en powerbank. En mAh på 10.000 er dog også ganske fint og kan opfylde kravene for langt de fleste personer. mAh beskriver et batteris kapacitet eller drifttid.

Batteriets energi oplyses ofte i mAh. Dette tal er derfor din mulighed for at sammenligne batterier i forhold til andre – og det samme gælder for powerbanks, som netop er dannet af et litium batteri.

Hvis du vil nørde denne specifikation, skal du dog være opmærksom på flere ting. For det første skal du vide, at nogle forhandlere oplyser minimum værdien, mens andre oplyser maksimum værdien. I vores testoversigt er der i alle tilfælde oplyst den maksimale værdi.
Kort fortalt: Jo højere milliampere (mAh) batteriet har, jo længere tid kan man benytte enheden, inden batteriet skal lades op.

I Jyllands-Posten kan vi faktisk læse os til en anden spændende ting, du skal være opmærksom på, når du sammenligner batterier eller powerbanks på mAh.

Ifølge JP kan du nemlig ikke altid bruge denne information til særligt meget. Grunden til det er, at hver enkel powerbank kan anvende sin kapacitet mere eller mindre effektivt. Det vil sige, at du kan opleve, at en powerbank med 20.000 mAh kun anvender 60% af sin kapacitet, og derfor får du reelt set kun 12.000 mAh og derved en væsentligt langsommere opladning.

Må jeg tage en powerbank med på rejser?

Én ting, du skal være særligt opmærksom på, når du har købt en ny powerbank er, at du ikke må pakke den i den bagage, du checker ind i lufthavnen.

Det er utroligt belejligt at have en powerbank med på rejsen, så man aldrig løber tør for strøm i et fremmed land. Derfor er der mange, der vælger at købe en powerbank, inden de tager på ferie.

Du skal dog være opmærksom på, at du skal opbevare din powerbank i din håndbagage eller i din lomme, mens du sidder i flyveren. Grunden til det er, at litium batterier kan selvantænde, og derfor skal du kunne slukke branden, hvis den pludseligt opstår.

Heldigvis har vi produkter i vores testoversigt, som er udstyret med en særlig teknologi, der holder dem kølige og sikre hele tiden.

Tidligere anmeldte produkter som nu er udgået

Nedenfor er en liste over produkter, som vi tidligere har fremhævet, men som ikke længere er at finde hos forhandlere. Vi har dog valgt at beholde dem i artiklen, idet oplysningerne stadig kan være til gavn for dig som læser.

Mophie Powerstation XXL 20000mAh - powerbank til flere enheder

Anker Powercore Select 10000 mAh

Veho Pebble PZ10  - powerbank med hurtig opladning

Adata P20000D

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme