Powerbank test: Den ultimative oversigt over de bedste powerbanks

Senest opdateret den 0

I denne powerbank test gennemgår vi powerbanks, der har fået gode vurderinger fra forskellige ekspertkilder.

Leder du efter den powerbank, der er bedst i test? Så finder du svaret her. Det kan være en umulig opgave at finde rundt i det brede marked og de mange tekniske specifikationer, der overrumpler dig, når du forsøger at finde frem til en god powerbank. 

Vi har gjort det simpelt for dig! Herunder kan du læse om 9 af de bedste powerbanks i test. Vi har udvalgt produkter fra mange forskellige mærker og i mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.
Få det ultimative overblik i vores powerbank testoversigt herunder.

Denne powerbank test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste powerbanks
🔸 Købsguide: Sådan vælger du den rigtige powerbank
🔸 Hvad er en høj kapacitet for en powerbank?
🔸 Må man rejse med en powerbank?
🔸 Gennemgang af testkilder

Powerbank test – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de powerbanks, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte eksperttests. Under produktnavnene i de grønne bokse, kan du se hvilke ekspertkilder der har bedømt produkterne, og hvordan de har klaret sig.


Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank – Vores anbefaling + bedste powerbank til prisen

✅ Testvinder hos Politiken
✅ Mest værdi for pengene

 

Greylime Power Stone II 10400 mAh

 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
399,00 399,00 Læs mere
399,00 399,00 Læs mere
.
Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank vil være et godt valg for den forbruger, der både ønsker en kraftfuld og mobil oplader samt et stilfuldt valg. Modellen er ligeledes en ekspertfavorit hos den danske avis Politiken, der har foretaget en generel test af powerbanks. Eksperterne herfra vurderer, at produktet har en særdeles god ydeevne, og derfor bliver den kåret til testvinder.

💠 Ekspertfavorit
💠 Flot design
💠 Kraft nok til 3-4 smartphone-opladninger

Om Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank

Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank kommer med rigtig mange fordele, og den måske mest åbenlyse er designet. Apparatet er udformet som en lille sten – deraf navnet – og kommer i flere flotte farver. Selve udtrykket er afrundet og med bløde former, og den ligner mest af alt en lille højttaler.

Enheden måler 3,8 centimeter x 8,1 centimeter og fylder derfor ikke ret meget i tasken – det gør den ideel til den lille tur eller den lidt længere rejse (husk dog at opbevare powerbanken i håndbagagen, hvis du skal ud at flyve). Vægten er tillige lav på 240 gram, så den vil ikke tynge ned i håndbagagen.

Modellen kan levere 10400 mAh, hvilket er en del, og dermed kan den levere strøm nok til flere opladninger til din telefon. Den har som endnu et plus en smart hurtig-opladnings-funktion, som især er kærkommen, hvis du lige står og mangler strøm på mobilen.

Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank har tilslutningsmuligheder via USB Type A og USB Type C, og der er i alt 3 USB-porte at vælge imellem – 2 til Type A og 1 til Type C.

Spændingen ligger på 12,0 volt.

Som en bonus er prisen på varianten i den lave ende, når vi tager kvaliteten i betragtning, så du vil få meget for pengene.

Du kan oplade din smartphone mellem 3 og 4 gange med Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank. Derefter skal powerbanken blot selv til opladning, og så er den klar til brug igen.

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 10400 mAh
🌀 Vægt: 240 gram
🌀 USB Porte: 3, både USB Type A og USB Type C


Anker Powercore 20100 – Testvinder

✅ Testvinder hos det britiske magasin Techradar.com 
✅ Testvinder hos det amerikanske magasin Tomsguide.com
Anker Powercore 20100
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
332,00 332,00 Læs mere
579,00 579,00 Læs mere

.
Anker Powercore bliver udvalgt som vinder i denne powerbank testoversigt. Men det er naturligvis ikke noget, vi har fundet på. Hos Techradar er Anker Powercore 20100 blevet udnævnt til at være den bedste powerbank i sin kapacitetsklasse.

Herudover er den blevet kåret som testvinder hos Tomsguide.com. Magasinet har lavet en grundig test af en lang række populære powerbanks, og Anker Powercore 20100 endte som den ultimative vinder. Powerbanken bliver især rost for at være kraftfuld og for at foretage en hurtig opladning.

💠 Lynhurtig opladning
💠 Høj kapacitet
💠
Rost af eksperter

Om Anker Powercore 20100

Her får du en rigtig lækker og effektiv powerbank, som kan dække stort set alles behov – ligegyldigt hvor meget du streamer eller spiller på din smartphone, når du er på farten. Den er perfekt til dig, der har et stort behov for strøm, og som ikke vil gå ned på kvalitet. 

Hos de eksperter, der har anmeldt den, bliver den særligt rost for sin høje kapacitet, som er på intet mindre end 20100 mAh.

Hvis vi sammenligner denne powerbank med andre populære modeller på markedet, bliver det tydeligt, at denne er i den dyre ende.

Det er dog også en powerbank med meget høj kvalitet og effektivitet. Hos Techradar.com bliver den for eksempel rost for at adskille sig fra lignende produkter gennem sit store batteri og hurtige opladning.

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 20100 mAh
🌀 Vægt: 360 gram
🌀 Input: 24 pin USB-C
🌀 Output: 9 pin USB eller 24 pin USB C
🌀 USB porte: 2


Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank – Bedst i lavprisklassen

✅ Sjovt design

Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
299,00 299,00 Læs mere
299,00 299,00 Læs mere
.
Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank vil være et godt valg, hvis du som forbruger leder efter en  mobil oplader til smartphonen, som er både velfungerende og prisvenlig.

💠 Prisvenlig
💠 2 USB-porte
💠 God kraft – nok til omkring 3 opladninger

Om Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank

Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank har flere fordele, som vil tiltale den moderne forbruger: For eksempel er designet meget originalt og fuldkomment – varianten er udformet som en ugle med markerede øjne og ører.

Enheden kommer i flere farver, så du vil let kunne finde den nuance, der passer til dig.

Modellen har en fin kraft på 7800 mAh, hvilket er pænt uden at være prangende, men til gengæld er prisen i den overkommelige ende. 

Her er 2 USB-porte, og de er begge til USB Type A. 

Produktet vil være let at tage med på turen eller ferien, da den lille størrelse snildt kan ligge i lommen – den fylder kun 3 centimeter x 7,8 centimeter. Vægten er på kun 175 gram, hvilket ligeledes er i den lave ende. Det betyder, at den ikke vil tynge selv håndbagagen ned (hvis du rejser med fly, er det et krav, at din powerbank ligger i håndbagagen og ikke i den indcheckede bagage af sikkerhedsmæssige årsager).

Spændingen er på 5,0 volt.

Når apparatet selv trænger til ny strøm, tager opladningen omkring 9 timer.

Du kan oplade din smartphone omkring 3 gange med Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank. Derefter skal powerbanken blot selv til opladning, og så er den klar til brug igen.

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 7800 mAh
🌀 Vægt: 175 gram
🌀 USB Porte: 2, begge USB Type A


Xiaomi Mi – Godt anmeldt + massere af værdi for pengene

✅ Kåret som “best budget powerbank” hos det britiske magasin Wired.co.uk

Xiaomi Mi

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
190,00 190,00 Læs mere
298,00 298,00 Læs mere

.
Nu er vi rykket ned i prisklasse, og vi vil her præsentere denne powerbank testoversigts ”bedst til prisen”. Her finder vi Xiaomi Mi.

Xiaomi Mi er en lille, smart og kompakt powerbank, som kan findes til en meget lav pris, men som stadig gemmer på en vis styrke bag det elegante og lette design.

Hos Wired.co.uk bliver Xiaomi Mi kåret med en lignende titel – best budget powerbank. I deres anmeldelse ligger de vægt på, at du her får en ekstremt billig powerbank i et smart design og med en relativt høj kapacitet.

💠 Testvindende produkt
💠 Vildt lav pris
💠
Fin kvalitet og kapacitet

Om Xiaomi Mi

Xiaomi Mi er en af de billigste powerbanks på markedet. Den giver dig dog stadig mulighed for at oplade dine enheder ganske hurtigt. Den er udstyret med en dual USP-port og er let at have med i lommen, da den har en bredde på blot 1,4 cm samt en vægt på blot 230 gram.

Måske er du lidt skeptisk over at vælge en meget billig powerbank. Og det er også ganske sandt, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Men en gang imellem lykkedes det faktisk at finde et vildt billigt produkt, som stadig er fyldt med kvalitet. Det er netop det, der er sket med Xiaomi Mi.

Denne powerbank koster cirka en tredje del af, hvad vores testvinder (Anker Powercore 20100) koster. Den er dog kun halvt så effektiv, og den vejer mindre. Herudover har den et elegant design, som kan konkurrere med alle andre powerbanks på markedet.

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 10000 mAh
🌀 Vægt: 230 gram
🌀 Input: Dual USP
🌀 USB porte: 2


Anker Powercore Select 10000 mAh – Anerkendt powerbank til skarp pris

✅ Vinder af en flot 2. plads hos det amerikanske magasin Tomsguide.com

Anker Powercore Select 10000 mAh

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
218,00 218,00 Læs mere
259,00 259,00 Læs mere
269,00 269,00 Læs mere

.
Nu er vi nået til endnu en powerbank fra Anker. Denne tilhører ligesom de to andre også Powercore-serien. I modsætning til de andre produkter, er denne dog en hel del billigere. Den er dog ikke mindre anmelderrost.
Hos Tomsguide.com har den vundet andenpladsen. I denne test bliver den rost for at have et smart og let design samt dens lave pris.

💠 Lækkert design
💠 Skarp pris
💠
Ekstremt lav vægt (180 gram)

Om Anker Powercore Select 10000 mAh

Hvis du er vild med produkterne fra Anker Powercore, men gerne vil spare en smule, er dette den perfekte powerbank til dig. Den har alt, hvad en powerbank i denne prisklasse skal have. 

På trods af at den er cirka halvt så kraftig som de to andre modeller fra samme mærke, så kan den stadig oplade dine enheder relativt hurtigt. Den er perfekt til dig, der vil have en holdbar og stabil powerbank til en god pris. 

Dette er den absolut letteste powerbank i vores oversigt. Den vejer kun 180 gram. Herudover fylder den stort set ingen ting, så du kan let have den med i bukselommen, når du forlader hjemmet. 

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 10000 mAh
🌀 Vægt: 180 gram
🌀 Input: Micro USB
🌀 Output: USB
🌀 USB porte: 2


DELTACO Powerbank 10000 mAh – Billigste powerbank

✅ 7.5 ud af 10 stjerner hos det norske magasin Tek.no

 

DELTACO Powerbank 10000 mAh

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
197,00 197,00 Læs mere
263,00 263,00 Læs mere

.
Denne smarte, flade powerbank fra DELTACO er anbefalet af Tek.no. I deres store test af powerbanks, modtager den 7,5 ud af 10 mulige point og bliver stemplet med beskrivelsen ”god”. Kombinationen mellem de flotte anmeldelser og den meget lave pris har fået os til at medtage dette produkt i vores powerbank testoversigt.

💠 Meget værdi for pengene
💠 Lækkert design
💠
Anmelderrost

Om DELTACO Powerbank 10000 mAh

Her får du en rigtig god powerbank til prisen. Den er ganske effektiv og har faktisk nogle ret smarte funktioner, man normalt ikke vil finde i denne prisklasse. Den har for eksempel en smart strømindikator, som kan vise, hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken. 

Tek.no mener, at denne powerbank er god og adskiller sig fra lignende produkter gennem tre forskellige parametre. Den adskiller sig gennem sit smarte design, sin lave pris og sin hurtige opladning.

Herudover er det en af de letteste powerbanks i denne oversigt. Med en vægt på blot 237 gram kan du let tage den med dig overalt. 

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 10000 mAh
🌀 Vægt: 237 gram
🌀 Input: USB Micro
🌀 Output: USB-C og USB-A
🌀 USB porte: 2


Anker Powercore Speed

✅ Kåret som “mest værdi for pengene” hos det britiske magasin Techadvisor.co.uk 

Anker Powercore Speed

i samarbejde med PriceRunner

Er kun det bedste godt nok til dig? Så skal vi have fat i endnu en powerbank fra Anker i denne powerbank testoversigt.

Her får du råstyrke gemt bag et stilrent design. Hos Techadvisor.co.uk har de udnævnt denne som den powerbank med 20.000 mAh, som giver mest værdi for pengene. I deres anmeldelse lægger de særlig vægt på, at du får høj kapacitet, høj kvalitet og et produkt fra et anerkendt brand til en fair pris.

💠 Høj kapacitet
💠 MultiProtect teknologi
💠
Fair pris

Om Anker Powercore Speed

Anker Powercore Speed er designet til at kunne opfylde alles behov for strøm på farten. Her får du en af de mest effektive powerbanks på markedet. Med en stadig relativt lille størrelse, kan du sagtens have den med i lommen eller tasken – den vejer blot 369 gram. 

Powerbanken når nye niveauer gennem den smarte MultiProtect teknologi, som er med til at beskytte din enhed mod elektriske skader. Teknologien er ligeledes med til at styre temperaturen, så din powerbank altid holder sig kølig. MultiProtect findes kun i produkter fra Anker, hvilket er endnu en grund til at vælge denne eller vores testvinder.

Anker Powercore Speed er den dyreste powerbank i denne testoversigt. Men det skal du ikke lade dig skræmme af.

Denne adskiller sig nemlig også fra mange af vores andre fremhævede produkter. Anker Powercore Speed adskiller sig primært på to parametre: Kapacitet og fart. Her får du en af de kraftigste og hurtigste powerbanks på markedet. Vælg denne, hvis du vil have det bedste af det bedste og aldrig vil gå ned på strøm. Her får du både den bedste og sikreste powerbank på markedet.

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 20000 mAh
🌀 Vægt: 369 gram
🌀 USB porte: 2


Zagg Mophie XL 

✅ Kåret som bedste powerbank med 10000 mAh hos det britiske magasin Techradar.com 

Zagg Mophie XL

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.138,00 1.138,00 Læs mere

.
Zagg Mophie XL er blevet kåret som den bedste powerbank med 10000 mAh hos Techradar.com. Derfor fortjener den naturligvis en plads i vores oversigt. 

Techradar er eksperter inden for alt, hvad der har med teknologi og gadgets at gøre. Men hvad kan de lide ved netop denne powerbank? De roser den især for at være ekstra god til iPhones og andre Apple produkter. Så hvis du har en iPhone eller en iPad, som du mangler en powerbank til, så kan denne være perfekt for dig.

💠 Rigtig god til Apple produkter
💠 Smart design
💠
Trådløs opladning

Om Zagg Mophie XL

Her får du en smart, effektiv og moderne powerbank til en fair pris. Zagg Mophie XL anvender Qi-teknologi til trådløs opladning, hvilket giver dig mulighed for at oplade din enhed med et enkelt tryk, hvis blot din enhed også er optimeret til at anvende Qi-teknologi til trådløs opladning. 

Denne powerbank adskiller sig tydeligvis fra mange andre powerbanks i denne testoversigt samt på markedet som helhed. Det gør den særligt ved at anvende den moderne Qi-teknologi til trådløs opladning. Hvis man sammenholder funktionerne, kapaciteten og prisen, så er dette et rigtig godt køb og et produkt, der sagtens kan konkurrere med de resterende produkter i vores oversigt.

Vælg denne, hvis du vil have en effektiv og let powerbank, der giver mulighed for trådløs opladning af dine enheder.

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 10000 mAh
🌀 Vægt: 235 gram
🌀 Input: USB
🌀 Output: 4 pin USB
🌀 USB porte: 1


Xiaomi Redmi 

✅ Kåret som “best slim powerbank” hos det britiske magasin Techradar.com 

Xiaomi Redmi

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
98,00 98,00 Læs mere

.
I vores powerbank testoversigt er vi nu nået til endnu et produkt fra Xiaomi. Og denne er faktisk endnu billigere end vores ”bedst til prisen” produkt. Så hvis du leder efter en usandsynligt billig powerbank, så læs mere her. 

Xiaomi Redmi er nomineret af Techradar I kategorien “Best Slim Powerbanks”. Og med en så lav pris, så siger det helt sikkert noget om, hvor godt et produkt Xiaomi Redmi er til prisen.

💠 Vanvittig lav pris
💠 10000 mAh
💠
Smart og let design

Om Xiaomi Redmi

Denne powerbank er lidt udover det sædvanlige. Det smarte design, den høje kapacitet og de to output forbindelse kvalificerer uden tvivl Xiaomi Redmi til at koste langt mere, end den rent faktisk gør. Hvis du vil have lækkert design og god kvalitet til en lav pris, så bør du vælge denne. 

Den har en ”fast charge” teknologi, som sikrer hurtig opladning af samtlige af dine enheder. Du får ligeledes hele 6 måneders garanti ved køb, hvilket er højst usædvanligt for en powerbank i denne prisklasse. 

Vælg denne, hvis du ikke vil spilde en eneste krone på at købe en god powerbank.

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 10000 mAh
🌀 Input: 5 pin Micro-USB, 24 pin USB-C
🌀 Output: 2 stk. 4 pin USB
🌀 USB porte: 2


VEHO Pebble P-1 

✅ Kåret som “Best power bank with lots of ports” hos det britiske magasin Techradar.com

VEHO Pebble P-1

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
261,00 261,00 Læs mere

.
Her får du en billig powerbank fra VEHO med både to porte til input og to porte til output. Det giver dig masser af fleksibilitet, når du vil lade dine enheder op på farten.

Det må være en af grundene til, at Techradar.com endte med at nominere denne powerbank i kategorien ”Best power banks with lots of ports”. 

💠 Mange porte
💠 God pris
💠
Lækkert og anderledes design

Om VEHO Pebble P-1

Her får du en effektiv powerbank med 10400 mAh, som kan oplade flere enheder samtidig. Den har et 2.1A opladningssystem, der er særligt designet til at oplade mobiler, tablets, GPS og andre trådløse enheder meget hurtigt.

Powerbanken er lavet i et smart, ergonomisk og populært design, som kendetegner mange af produkterne fra mærket.

Veho Pebble P-1 adskiller sig uden tvivl fra mange andre produkter på markedet gennem sit smarte og elegante design. Det er ikke ofte, at vi finder en powerbank med funktioner som denne, der stadig har et smart design. 
Vælg denne, hvis du vil have en god kombination af funktionalitet og design til en skarp pris.

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 10400 mAh
🌀 Vægt: 260 gram
🌀 Input: 5 pin Micro-USB, 24 pin USB-C
🌀 Output: 2 stk. 4 pin USB
🌀 USB porte: 2


SERO Stone 10400 

✅ Testvinder hos den danske avis Politikken 
✅ Testvinder hos den danske tabloidavis Ekstra Bladet 
✅ 5 ud af 6 stjerner hos den danske avis Jyllands-Posten

SERO Stone 10400

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
179,00 179,00 Læs mere

.
Her får du en smart powerbank i et elegant, stenformet design, som stadig gemmer på en del kapacitet. 

Denne powerbank er testet og rost hos både Ekstra Bladet og Politiken, hvor den bliver udnævnt som testvinder begge steder.

Den er blevet testet og anmeldt af Jyllands-Posten, hvor den har modtaget 5 ud af 6 mulige stjerner. Men hvad roser de den for?

Jyllands-Posten giver denne powerbank gode anmeldelser, da den udnytter meget af sin ladekapacitet. Den har en vægt på blot 244 gram, men kan stadig give din enhed helt op til fire fulde opladninger, inden den skal lades op.

💠 Smart design
💠 Op til fire opladninger
💠
Letvægt

Om SERO Stone 10400

Hvis du går lige så meget op i design, som du gør i kapacitet og effektivitet, er dette måske den rette powerbank for dig. Med SERO Stone 10400 får du en kraftfuld powerbank, som stadig har et let og elegant udtryk. 

Den er designet med et Samsung batteri i høj kvalitet og er beskyttet mod kortslutning. Den kan oplade alle typer af enheder, som kan tilsluttes via USB.

Herudover har den en ekstremt lang standby tid, så den løber ikke tør for strøm, selvom du ikke bruger den i et par dage eller en uge.

Vælg denne, hvis du vil have en rigtig god powerbank til prisen, som hverken går på kompromis med kvalitet eller design.

Specifikationer
🌀 Kapacitet: 10400 mAh
🌀 Vægt: 244 gram
🌀 Output: 2 x USB


Sådan har vi udvalgt produkterne i oversigten

Vi forsøger altid at have rigeligt med rygdækning, når vi fremhæver et produkt og anbefaler det til vores læsere. Derfor har vi udvalgt produkterne i denne powerbank testoversigt ud fra, hvilke der er blevet testet og anmeldt positivt hos autoritære magasiner og nyhedssider. 

Vi har brugt timevis på at finde frem til de bedste produkter, så vi kunne lykkedes med at hjælpe dig med at finde den helt rigtige powerbank. 

Vi har ligeledes udvalgt produkter ud fra et princip om, at der skal være noget for enhver smag og noget i enhver prisklasse. Derfor vil du finde et meget forskelligartet udsnit af markedet for powerbanks i vores oversigt.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken powerbank der passer bedst til dig, så kan du få nogle brugbare tips herunder. Når du har læst disse, kan du så gå tilbage til oversigten og forsøge at finde frem til det rette valg. 


Hvad skal du overveje, før du køber en powerbank?

Hvis du lige nu sidder og leder efter den helt rette powerbank, men har svært ved at træffe beslutningen, så er der tre ting, du bør overveje. Disse er: 

🔹 Budget
🔹 Kapacitet
🔹 Design

Først og fremmest spørger du dig selv: Hvor meget vil jeg betale for en powerbank? 

Når du har fundet frem til det, har du allerede barberet markedet langt ned. Lad os sige, at du er villig til at betale 300 kroner for en powerbank. Så går du tilbage til vores oversigt og kigger nærmere på alle produkterne under 300 kroner. Og så vælger du bare den, der tiltaler dig mest. 

Hvis budgettet ikke er nok til at hjælpe dig frem mod beslutningen, kan du kigge på både kapacitet og design.
Hvis du ved, at du kommer til at bruge din powerbank ofte og længe, kan det godt betale sig at købe en powerbank med høj kapacitet (ofte omkring 20.000 mAh). 

Hvis du derimod blot skal bruge den en gang imellem og vægter design rigtig højt, skal du fokusere mere på de billeder, du kan se i vores oversigt.

Du kan for eksempel gå tilbage til oversigten og kun fokusere på de powerbanks, der har mere end 20.000 mAh.


Hvad er en høj kapacitet for en powerbank?

Samtlige powerbanks i denne oversigt har en kapacitet mellem 10.000 og 20.400 mAh. Men hvad vil det egentligt sige? Og hvad er højt, og hvad er lavt? 

Generelt set er en mAh på 20.000 meget højt for en powerbank. En mAh på 10.000 er dog også ganske fint og kan opfylde kravene for langt de fleste personer.

mAh beskriver et batteris kapacitet eller drifttid. 

Batteriets energi oplyses ofte i mAh. Dette tal er derfor din mulighed for at sammenligne batterier i forhold til andre – og det samme gælder for powerbanks, som netop er dannet af et litium batteri. 

Hvis du vil nørde denne specifikation, skal du dog være opmærksom på flere ting. For det første skal du vide, at nogle forhandlere oplyser minimum værdien, mens andre oplyser maksimum værdien. I vores testoversigt er der i alle tilfælde oplyst den maksimale værdi.
Kort fortalt: Jo højere milliampere (mAh) batteriet har, jo længere tid kan man benytte enheden, inden batteriet skal lades op.

I Jyllands-Posten kan vi faktisk læse os til en anden spændende ting, du skal være opmærksom på, når du sammenligner batterier eller powerbanks på mAh. 

Ifølge JP kan du nemlig ikke altid bruge denne information til særligt meget. Grunden til det er, at hver enkel powerbank kan anvende sin kapacitet mere eller mindre effektivt. Det vil sige, at du kan opleve, at en powerbank med 20.000 mAh kun anvender 60% af sin kapacitet, og derfor får du reelt set kun 12.000 mAh og derved en væsentligt langsommere opladning. 


Må jeg tage en powerbank med på rejser?

Én ting, du skal være særligt opmærksom på, når du har købt en ny powerbank er, at du ikke må pakke den i den bagage, du checker ind i lufthavnen. 

Det er utroligt belejligt at have en powerbank med på rejsen, så man aldrig løber tør for strøm i et fremmed land. Derfor er der mange, der vælger at købe en powerbank, inden de tager på ferie. 

Du skal dog være opmærksom på, at du skal opbevare din powerbank i din håndbagage eller i din lomme, mens du sidder i flyveren. Grunden til det er, at litium batterier kan selvantænde, og derfor skal du kunne slukke branden, hvis den pludseligt opstår.

Heldigvis har vi produkter i vores testoversigt, som er udstyret med en særlig teknologi, der holder dem kølige og sikre hele tiden.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke powerbanks er bedst i tests?

Anker Powercore 20100 and SERO Stone 10400

🤓 Hvordan er de forskellige powerbanks blevet testet?

De forskellige powerbanks er blevet vurderet ud fra deres specifikationer, brugervenlighed, sikkerhed og byggekvalitet.

🤔 Hvor mange gange kan jeg oplade min telefon med en powerbank på 10.000 mAh?

Du kan oplade din telefon ca. 3.5 gange med en powerbank på 10.000 mAh.


Gennemgang af testkilder

Nu er du nået til vejs ende i vores powerbank testoversigt. Har du fundet, hvad du har brug for? Ellers kan du læse videre herunder, hvor vi giver dig nogle gode råd til, hvordan du finder den perfekte powerbank. 

Vi tror på, at du let kan finde din næste powerbank blandt de 9 produkter, vi har fremhævet. Dette har vi nemlig ikke gjort i blinde. Vi har baseret vores beskrivelser på objektive tests fra meget troværdige kilder. 

Herunder kan du se en oversigt over de kilder, vi har anvendt til at skabe denne ultimative oversigt over de bedste powerbanks på markedet. 

Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Techadvisor.co.uk er et engelsk testmagasin, som både tester og anmelder mange typer af elektronik. De er eksperter inden for området og en sand autoritet.

Techradar.com 🇬🇧
Techradar.co.uk er et engelsk testmagasin, som er eksperter i alt, der har med tech at gøre. Dem stoler vi uden tvivl på. 

Wired.co.uk 🇬🇧
Wired.co.uk er et engelsk magasin, der skriver om alt fra teknologi til politik. Deres redaktion består af et mangfoldigt udpluk af eksperter og journalister. 

Jyllandsposten.dk 🇩🇰
Vores alles Jyllands-Posten har skrevet en rigtig god artikel, hvor de sammenligner powerbanks og kommer med nogle rigtig god tips og tricks til, hvordan man vælger den bedste.

Tek.no 🇳🇴
Tek-no er et norsk testmagasin, som både tester og anmelder mange typer af elektronik. De er eksperter inden for området og en sand autoritet

Tomsguide.com 🇺🇸
Tom’s guide skriver om alt, hvad der har med teknologi at gøre. Her kan du finde ærlige anmeldelser af alt fra TV til smartphones.

Politiken.dk 🇩🇰
Politiken er måske ikke mest kendt for sine tests. Men de laver dem nu meget godt. Hos dem har vi fundet en god sammenligning af forskellige powerbanks på markedet.

Ekstrabladet.dk 🇩🇰
Ekstra Bladet har ligesom Politiken haft fat i en masse lækre powerbanks og lavet en grundig anmeldelse ud fra sine oplevelser.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke, hvad du ledte efter i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Om du rejser meget, har mange feriebilleder eller arbejder online, så kan det være en god idé at investere i en god ekstern harddisk.

Her kan du læse vores generelle ekstern harddisk test, hvor du finder en række af eksperternes favoritter, samt en omfattende prissammenligning, så du nemt kan finde din nye eksterne harddisk, til den bedste pris.

Du kan også læse vores mere specifikke tests. Her finder du vores ekstern harddisk 1TB test, vores ekstern harddisk 2TB test og vores SSD harddisk test. I alle tests finder du oversigter over eksperternes favoritter.

Vi håber, du finder, hvad du søger.

Denne side er anmeldt af: Martin K. Thorsen Rating 5/5