Greylime Power Stone II

Greylime Power Stone II

(4.7)

83 anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

lille powerbank med hurtig opladning

Greylime Power Stone II er en kompakt og stilfuld powerbank, med en kapacitet på 10.400 mAh. Modellen er en klar favorit blandt eksperter på avisen Politiken, der har testet forskellige powerbanks og roser især dens ydeevne. Det, vi kan lide ved produktet, er at den både er effektiv og har et flot design, hvilket har givet den titlen som testvinder. De mange funktioner har imponeret eksperterne, hvorfor den også står tilbage som vinder af testen.

  • Hurtig opladningsfunktion
  • Flere USB-porte og tilslutningsmuligheder
  • Kompakt og bærbart design

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Specifikationer

Batterikapacitet 10400 mAh
Strøm 12 W
Vægt 240.0 g
Dimensioner 13 x 8,1 x 3,8 cm
Antal porte 3
Opladningstid 3 h

Fordele og ulemper

Fordele

  • Kan oplade din smartphone 3-4 gange
  • Stilrent design
  • Vejer kun 240 gram
  • Lille og transportabel

Ulemper

  • Ikke den største kapacitet i forhold til andre modeller

FAQ

Hvad er batterikapaciteten for Greylime Power Stone II?
Greylime Power Stone II har en batterikapacitet på 10.400 mAh, hvilket gør det muligt for den at levere nok strøm til flere telefonopladninger. Den har også en hurtigladningsfunktion, hvilket gør den til et praktisk valg til rejser på grund af dens kompakte størrelse og lette vægt på 240 gram.
Hvor mange porte har Greylime Power Stone II?
Greylime Power Stone II har i alt tre USB-porte. To af dem er Type A og en er Type C.
Hvad er størrelsen og vægten på Greylime Power Stone II?
Greylime Power Stone II måler 3,8 cm x 8,1 cm, hvilket gør den kompakt og let at bære. Den vejer kun 240 gram, så du nemt kan have den med i din håndbagage, uden at den fylder eller vejer for meget.
Hvad siger kunde- og ekspertanmeldelser om ydeevnen og pålideligheden af Greylime Power Stone II?
Kunde- og ekspertanmeldelser roser i høj grad ydeevnen og pålideligheden af Greylife Power Stone II. Den har været en testvinder hos Politiken, og har modtaget en høj bedømmelse på 4,7 ud af 5 stjerner på Google Shopping.

Anmeldelser og tests af Greylime Power Stone II

Vores anmeldelse

Bedste rejsevenlige powerbank

Modellen fra Greylime er et godt valg for dig, der er på udkig efter en praktisk, bærbar og stilfuld opladningsløsning, og modellen har modtaget anerkendelse som testvinder fra en pålidelig kilde, som fremhæver dens ydeevne og unikke design, der ligner en lille sten og fås i forskellige farver.

Med en kapacitet på 10.400 mAh kan modellen give flere opladninger til din telefon, så du kan holde forbindelsen hele dagen, og den hurtigopladningsfunktionen er en fordelagtig tilføjelse, især når du har brug for hurtigt at kunne oplade din telefon.

Selvom den ikke er så kraftig som nogle af de andre modeller i oversigten, kompenserer modellen fra Greylime med sit stilfulde design, bærbarhed samt pris, og vi mener, at modellen er et godt valg for dig, der leder efter en pålidelig opladningsløsning, der er velegnet til at have med på farten.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse af: Aleksandar Kalaba

4.7

Baseret på 83 anmeldelser

Brugeranmeldelser

Google Shopping samler produkter og anmeldelser fra forskellige forhandlere, og giver et samlet overblik over produktanmeldelser og brugeroplevelser på en skala fra 1 til 5.


Greylime Power Stone II sammenlignet med andre powerbanks

Se hele tabellen

Læs mere i artiklen