Greylime Power Stone II 20.000 mAh

Greylime Power Stone II 20.000 mAh

(4.6)

16 anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

powerbank med stor kapacitet

Med en Greylime Power Stone II 20.000 mAh powerbank, får du en unik blanding af både kapacitet og alsidighed. Den kan fås i forskellige farver og størrelser, og med sin enorme kapacitet, kan du nemt oplade flere enheder på samme tid, flere gange, før den selv har brug for en genopladning. Det, vi kan lide ved produktet, er at den er så brugbar med sin store kapacitet, samt det kompakte design. Vi mener, at den er et oplagt valg til dig, der søger en powerbank med gode opladningsmuligheder og som samtidig er bærbar.

  • Høj opladningskapacitet
  • Pålidelig opladningsløsning
  • Hurtigopladningsfunktion

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Specifikationer

Batterikapacitet 20000 mAh
Strøm 30 W
Vægt 405 g
Dimensioner 15,6 x 8,6 x 3,8 cm
Antal porte 3
Opladningstid 4 timer

Fordele og ulemper

Fordele

  • Høj kapacitet
  • Også velegnet til tablets og kameraer
  • Elegant design
  • Fås i 3 farver

Ulemper

  • Lidt klodset på grund af den større kapacitet

FAQ

Hvad er den faktiske batterikapacitet for Greylime Power Stone II 20.000 mAh powerbank, og hvor lang tid tager den at genoplade?
Greylime Power Stone II har en batterikapacitet på 20.000 mAh og tager fire timer at lade fuldt op. Den kan effektivt oplade dine enheder via USB-C - inklusive nogle bærbare computere. Den vejer kun 405g og måler 15,6 x 8,6 x 3,8 cm, og så har den hele tre porte, som kan oplade dine enheder samtidigt.
Hvor mange porte har Greylime Power Stone II 20.000 mAh?
Greylime Power Stone II 20.000 mAh har 3 porte.
Hvad er størrelsen og vægten på Greylime Power Stone II 20.000 mAh?
Greylime Power Stone II 20.000 mAh vejer 405 gram og måler 15,6 x 8,6 x 3,8 cm.

Anmeldelser og tests af Greylime Power Stone II 20.000 mAh

Vores anmeldelse

God allround powerbank

Modellen fra Greylime med 20.000 mAh er velegnet til dig, der prioriterer høj batterikapacitet, alsidighed og pålidelig opladning.

Vi vurderer, at dens allround-design, som også giver mulighed for opladning af bærbare computere og dens hurtigopladningsfunktion, gør den til en fordelagtig model på markedet.

Selvom modellen er en smule større på grund af sin høje kapacitet, gør de fordele, den tilbyder, kombineret med dens design og funktioner den til en god investering for dig, der har brug for en pålidelig og effektiv opladningsløsning.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse af: Aleksandar Kalaba

4.6

Baseret på 16 anmeldelser

Brugeranmeldelser

Google Shopping samler produkter og anmeldelser fra forskellige forhandlere, og giver et samlet overblik over produktanmeldelser og brugeroplevelser på en skala fra 1 til 5.


Greylime Power Stone II 20.000 mAh sammenlignet med andre powerbanks

Se hele tabellen

Læs mere i artiklen