Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact

(4.7)

6205 anmeldelser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Pris:

155 kr.

Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
Gå til bedste pris
let og bærbar powerbank

Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact powerbank er en praktisk løsning, til at holde dine enheder opladet. Med en vægt på kun 200g er den let at bære, og med en kapacitet på 10.000 mAh kan den oplade flere enheder samtidigt. Det, vi kan lide ved produktet, er dens dobbelte USB-C og Micro USB porte, den avancerede enhedsbeskyttelse og hurtigladningsfunktionen. Den er kompatibel med både Apple og Android enheder, hvilket gør den til en alsidig powerbank. Den har også strømindikatorer og en høj konverteringsrate.

  • Opladning af tre enheder på samme tid
  • Kompatibel med smartphones, tablets og Switch
  • Hurtig opladning og automatisk sluk-funktion
I samarbejde med Pricerunner

Dagens priser

ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Specifikationer

Batterikapacitet 10000 mAh
Strøm 22,5 W
Vægt 200 g
Dimensioner 6,3 x 2,4 x 9 cm
Antal porte 3
Opladningstid 3,5 timer

Fordele og ulemper

Fordele

  • USB-C og Micro-USB porte
  • Let i vægt
  • Kompakt design
  • LED-indikatorer

Ulemper

  • Kan ikke oplade bærbare computere
  • Lang opladningstid af powerbanken

FAQ

Hvad er batterikapaciteten på Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact?
Batterikapaciteten på Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact er 10.000 mAh, samt en strømudgang på 22,5 W. Den vejer kun 200 gram, og det tager 3,5 time at lade powerbanken fuldt op.
Hvor mange opladningsporte har Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact?
Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact har tre porte til opladning, hvoraf to af dem er USB-A porte og en Micro-USB port. Derudover har den også en USB-C port.
Hvad er størrelsen og vægten på Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact?
Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact vejer kun 200 gram og måler 6,3 x 2,4 x 9 cm.
Baseret på kunde- og ekspertanmeldelser, hvor pålidelig og effektiv er Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact i forhold til batterilevetid og opladningshastighed?
Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact er meget pålidelig og effektiv, og har modtaget positiv feedback fra både kunder og eksperter. Den er blevet bedømt til 4,8 ud af 5 stjerner på Google og 4,5 ud af 5 stjerner på Amazon. Den blev også udnævnt som testvinder af Pricerunner, og modtog topbedømmelser i Which.co.uk's powerbank anmeldelse i 2022.

Anmeldelser og tests af Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact

Vores anmeldelse

Bedste budgetvenlige mulighed

Modellen fra Xiaomi er testvinder af bedst i test powerbank ifølge Pricerunner, og er en alsidig og kompakt powerbank, der er fordelagtig for dig, der har brug for at kunne få strøm på farten.

Det skal dog bemærkes, at den ikke egner sig til opladning af bærbare computere, og derudover tager det 3,5 time at oplade selve powerbanken fuldt op, hvilket er lidt længere end andre modeller på markedet.

På trods af de to ulemper, er modellen en af de billigere powerbanks på markedet, og når du sammenligner den med andre modeller med samme specifikationer, er modellen lavt prissat, hvilket også er årsagen til, at den er vores favorit.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse af: Aleksandar Kalaba

4.7

Baseret på 6205 anmeldelser

Brugeranmeldelser

Google Shopping samler produkter og anmeldelser fra forskellige forhandlere, og giver et samlet overblik over produktanmeldelser og brugeroplevelser på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største e-handelsplatform med millioner af varer på tværs af produkter indenfor næsten alle kategorier. Den er især kendt for sine omfattende brugeranmeldelser, som indeholder både stjernebedømmelser og detaljerede kommentarer om produkterne.


Ekspert anmeldelser og tests

Pricerunner er en sammenlignings- og anmeldelsesside, der dækker stort set enhver kategori - alt fra elektronik til husholdningsapparater. Udover professionelle anmeldelser inkluderer sitet også brugeranmeldelser, der tilføjer perspektiver fra hverdagsbrugen af et givent produkt til hver vurdering. Blandingen af ekspertanalyse og forbrugerfeedback giver dig en brugbar indsigt og hjælper dig samtidig med at træffe informerede beslutninger. Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact er blevet nomineret til Testvinder på Pricerunner.