Fuldautomatisk espressomaskine test 2019 – Se eksperternes favoritter

0

Testvinder Guide 2019: – Denne artikel handler om test af fuldautomatiske espressomaskiner. I artiklen finder du en oversigt over de bedste fuldautomatiske espressomaskiner på markedet, baseret på en lang række eksterne testresultater.

Her er derfor tale om 15 forskellige fuldautomatiske espressomaskiner, som alle er blevet vurderet i officielle tests fra forskellige ekspertkilder. Vi har inkluderet forskellige mærker for at gøre udvalget mere nuanceret. Det drejer sig om både DeLonghi, Philips, Melitta, Siemens og Sage.

I artiklen har vi blandt andet undersøgt tests fra forbrugerinstanserne det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, testmagasinerne/testwebsiderne Stiftung Warentest (Test.de), ETM Testmagazin, Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk, kaffe-siderne Coffeeness.de og Coffeenation.co samt aviserne Berlingske Tidende og Frankfurter Allgemeine.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over 15 forskellige fuldautomatiske espressomaskiner
🔸 Information om hvad en fuldautomatisk espressomaskine er
🔸Guide til at forstå forskellene på de forskellige typer af espressomaskiner
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til alle kilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Fuldautomatisk espressomaskine test – Her er de bedste 15 modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de fuldautomatiske espressomaskiner, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

Efter at have læst denne test, skulle du gerne være bedre rustet, til at finde den fuldautomatiske espressomaskiner der passer bedst til dine behov.


DeLonghi Ecam 21.117.B

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
DeLonghi Ecam 21.117.B espresso
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.174,00 Kr. 0,00 Kr. 2.174,00 Kr. Læs mere
2.174,00 Kr. 0,00 Kr. 2.174,00 Kr. Læs mere
2.174,00 Kr. 0,00 Kr. 2.174,00 Kr. Læs mere
2.310,00 Kr. 0,00 Kr. 2.310,00 Kr. Læs mere
2.554,00 Kr. 0,00 Kr. 2.554,00 Kr. Læs mere
2.990,00 Kr. 0,00 Kr. 2.990,00 Kr. Læs mere
4.949,00 Kr. 0,00 Kr. 4.949,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en god og robust fuldautomatisk espressomaskine, som både er pæn og se på og har mange funktioner. DeLonghi Ecam 21.117.B vil også passe godt til den forbruger, som ønsker en lidt billigere model.

DeLonghi Ecam 21.117.B er blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön i en omfattende test af en lang række espressomaskiner. DeLonghi Ecam 21.117.B er blevet testet og vurderet ud fra forskellige parametre, og eftersom modellen klarer sig rigtig godt, så udnævner de svenske eksperter DeLonghi Ecam 21.117.B til testvinder.

Nederst i artiklen kan du finde et direkte link til Råd & Röns hjemmeside, hvor du kan læse hele deres test. Bemærk dog at det koster penge at læse deres test.

Justerbar, fuldautomatisk model

DeLonghi Ecam 21.117.B er en fuldautomatisk espressomaskine, hvilket betyder, at denne model klarer de fleste opgaver selv. DeLonghi Ecam 21.117.B har nemlig både en indbygget mælkeskummer samt en integreret kaffekværn, som sikrer, at man kan brygge mange typer kaffe på denne model.

Man kan derfor lave kaffedrikke med mælk, som for eksempel cappuccino, latte og macchiato, men man kan også nyde en kop mørk espresso. Her er tale om en fuldautomatiske espressomaskine, som giver forbrugeren mange muligheder, idet man selv kan bestemme, hvordan kaffen skal males i kværnen – her findes nemlig 13 justerbare indstillinger, plus man også selv kan vælge mellem 3 forskellige bryggetemperaturer.

Cappuccino mælke-system

Med de 13 justerbare indstillinger i kværnen kan man både få en mild eller stærk aroma, og man kan også vælge, hvor lang kaffen skal være. Man kan frit vælge imellem at anvende egne valgte bønner, men man kan også blot bruge færdigmalet kaffe.

DeLonghi Ecam 21.117.B har en større bønnebeholder på 250 gram og en vandtank på 1,8 liter. Denne fuldautomatiske espressomaskine fra DeLonghi kan også levere mælkeskum til kaffen via modellens cappuccino-system. Dette system kombinerer nemlig både damp, luft og mælk, og slutproduktet bliver både cremet og fyldigt mælkeskum.

Klarer selv rengøringen

DeLonghi Ecam 21.117.B er udstyret med et automatisk rengøringsprogram, som holder maskinen ren og frisk. Det er især vigtigt, når der også er mælk involveret. For at kunne forblive effektiv, har modellen også et afkalkningsprogram, som selv kalker maskinen af.

DeLonghi Ecam 21.117.B har også muligheden for at lave to kopper samtidig, og her er tale om en miljøvenlig espressomaskine med en energibesparende funktion og en auto-sluk funktion. Både kaffebeholder og vandtank har indikatorer, der viser, når de er ved at være tomme.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Ecam 21.117.B
🔵 Testvindende fuldautomatisk espressomaskine
🔵 Cappuccino mælke-system for cremet mælkeskum
🔵 Kaffekværn med 13 indstillinger
🔵 Prisvenlig model i god størrelse
🔵 Med både automatisk rengøringsprogram og afkalkningsprogram


Philips HD8821/01

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

PHILIPS HD8821-01 ESPRESSOMASKIN 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.799,00 Kr. 0,00 Kr. 2.799,00 Kr. Læs mere
2.799,00 Kr. 0,00 Kr. 2.799,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en espressomaskine med både mælkeskummer og kaffekværn, og som ønsker at føle sig som barista i eget hjem.

Det danske forbrugerråd Tænk har foretaget en stor test af espressomaskiner, hvor Philips HD8821/01 sammen med en række andre modeller er blevet afprøvet og vurderet på forskellige parametre såsom kvalitet af kaffe, brugervenlighed, rengøring og design.

Philips HD8821/01 viser i testen, at her er tale om en virkelig god espressomaskine, og de gode resultater belønnes med et flot stempel som testvinder af det danske ekspertpanel.

Nederest i artiklen finder du et direkte link til Tænks hjemmeside, hvor du kan læse hele deres test. Bemærk dog at det koster penge at læse testen.

Barista i eget køkken

Philips HD8821/01 vil også være et godt valg for den forbruger, som ønsker den høje kvalitet af kaffen, som fås på kaffebaren uden selv at skulle lave meget manuelt arbejdet. Philips HD8821/01 er nemlig en fuldautomatisk espressomaskine, som klarer det meste selv.

Modellen giver forbrugeren en ægte barista-følelse med de mange valgmuligheder, og derfor er Philips HD8821/01 udstyret med både en mælkeskummer og en kaffekværn. Det betyder, at man både kan få en mørk espresso eller en kaffedrik med mælk som cappuccino eller macchiato, hvor mælkeskummeren producerer fløjlsblødt og cremet skum.

Hvis man er te-drikker, kan man også blot benytte sig af modellens varmtvandsfunktion.

Kaffekværn med mange indstillinger

Philips HD8821/01 har som nævnt også en kaffekværn, og den er keramisk og anvendes til at kunne kværne bønnerne og bruge netop den bønneblanding, som man selv ønsker. Kaffekværnen har flere indstillinger, som justerer finheden på de malede bønner. Dette giver forbrugeren muligheden for at få forskellige aromaer frem i kaffen, som defineres af, hvor fint eller groft bønnerne er kværnet.

Som en smart ekstrafunktion så har Philips HD8821/01 en hukommelsesfunktion, således at man ikke skal indstille graden hver gang og hurtigt kan få netop den kop kaffe, som man ønsker.

Skylle- og afkalkningsprogram

Philips HD8821/01 hører til de mere rummelige modeller med en vandtank på 1,8 liter. Dertil kommer modellens bønnebeholder med en kapacitet på 250 gram bønner, som kværnes i den keramiske og justerbare kværn.

Man styrer Philips HD8821/01 via kontrolpanelet øverst oppe, hvor man kan vælge imellem de forskellige kaffetyper. Dette panel er intuitivt i brug og meget overskueligt, og det kræver kun få tryk for, at man kan få sin kaffe. Når det gælder rengøringen af Philips HD8821/01, så er modellen udstyret med både et automatisk skylleprogram og et afkalkningsprogram, men ikke et automatisk rengøringsprogram.

Derfor kan der forekomme manuel rengøring af modellen, men eftersom både bryggeenhed og vandbeholder er aftagelige, så er det let at komme til med den manuelle rengøring.

Udvalgte fordele ved Philips HD8821/01
🔵 Testvindende fuldautomatisk espressomaskine
🔵 Mulighed for at lave mælkeskum som en ægte barista
🔵 God til både espresso, kaffedrikke med mælk samt the via varmtvandsfunktion
🔵 Keramisk kaffekværn med forskellige indstillinger
🔵 Skylle- og afkalkningsprogrammer


Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

✅ God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den tyske kaffeside Coffeeness.de
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.699,00 Kr. 0,00 Kr. 2.699,00 Kr. Læs mere
2.699,00 Kr. 0,00 Kr. 2.699,00 Kr. Læs mere
2.724,00 Kr. 0,00 Kr. 2.724,00 Kr. Læs mere
3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en espressomaskine, som ikke fylder så meget, men som er meget let at anvende.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk er blevet testet af 3 forskellige ekspertpaneler, som inkluderer både det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt den tyske kaffeside Coffeeness.de.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk får ros i alle 3 tests og opnår rigtig fine scorer, og her er i det hele taget tale om en kompakt, robust og slidstærk model, som er designet til at blive brugt til det travle hverdagsbrug.

Lille og pladsbesparende model

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk hører til blandt de mindre espressomaskiner på markedet med et lille og kompakt design. Derfor fylder modellen ikke ret meget og vil være fordelagtig, hvis man kun har lidt plads til rådighed i køkkenet. Det betyder, at modellen heller ikke har den største vandkapacitet med 1,2 liter plus også en mindre kapacitet i bønnebeholderen på 125 gram – læg mærke til at denne model ikke er kompatibel med formalede bønner.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk er trods sin mindre størrelse stadig en fuldautomatisk espressomaskine, som både har en indbygget mælkeskummer plus en kaffekværn. Derfor kan man både få mørk espresso og kaffedrikke med mælk på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, hvor cremaen på espressoen bliver blød og rund, og skummet bliver luftigt og let.

Let at anvende ifølge eksperter

Eksperterne fra Coffeeness.de skriver, at Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk vil være ideel til hjemmet, hvor maksimalt 2 personer vil benytte sig af modellen. Eksperterne har mange roser til overs for modellen, men særligt det flotte udseende og den høje grad af lethed, når det kommer til brugen af maskinen, fremhæves som de største plusser.

Eksperterne forklarer nemlig, at her er tale om en smart lille model, som laver en rigtig god kaffe, og det er utrolig let at finde ud af at anvende maskinen. Kontrolpanelet er nemlig meget minimalistisk og intuitivt at bruge.

Eksperterne har ikke mange minusser til Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, men afslutningsvis mener de dog, at modellen er lige lille nok, når det kommer til kapaciteten, og så kan vandtanken volde lidt problemer af og til.

Auto Cappuccinatore-system

Valgene på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk foretages meget let, idet her både findes et display med LED-symboler samt en drejeknap, som bruges til at justere ønskerne for kaffen.

Her kan man også justere kaffestyrken via 3 forskellige indstillinger samt programmere modellen i forhold til vandets hårdhed. Drejeknappen benyttes også med funktionen Auto Cappuccinatore, som er et helt forberedelses-system, der både forbereder varm mælk, varmt vand og skummer mælken.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har desuden en smart kopvarmer, der holder kaffen varm i længere tid plus et automatisk rengøringsprogram, som selv sørger for at holde modellen ren og frisk.

Udvalgte fordele ved Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk
🔵 Lille og kompakt fuldautomatisk espressomaskine 
🔵 Fordelagtig i et mindre hjem med 2 personer
🔵 Roses for høj brugervenlighed 
🔵 Mulighed for flere individuelle valg 
🔵 Auto Cappuccinatore-system giver godt mælkeskum


Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den tyske kaffeside Coffeeness.de
✅ Anbefalet af den tyske avis Frankfurter Allgemeine

 Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.321,00 Kr. 0,00 Kr. 3.333,00 Kr. Læs mere
3.588,00 Kr. 0,00 Kr. 3.588,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ikke har så meget plads i køkkenet, men som stadig ønsker en fuldautomatisk espressomaskine. Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) er nemlig lille og kompakt men har stadig mange funktioner og muligheder for at brygge god kaffe. 

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) er blevet testet af 2 forskellige tyske testpaneler. Her er tale om henholdsvis kaffesiden Coffeeness.de og avisen Frankfurter Allgemeine, som har testet modellen på flere parametre, hvorefter en samlet bedømmelse er blevet givet.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) får stor ros af de tyske eksperter, som er meget begejstrede for modellen, og de anser modellen for værende en rigtig god espressomaskine, som både kan kværne bønner selv, producere en fyldig espresso og skumme mælk til kaffedrikke som cappuccino, latte eller macchiato.

Kompakt og fuldautomatisk model

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) formår både at være lille og kompakt og stadig være en fuldautomatisk espressomaskine, som selv står for de fleste af opgaverne, således at forbrugeren ikke selv behøver foretage meget manuelt. Eksperterne forklarer, at Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) formår at skille sig ud på flere forskellige punkter.

Først lægger de mærke til det kompakte design, som gør, at her er tale om en lille model, der ikke fylder ret meget – derfor vil dette være det oplagte valg for forbrugeren med et mindre køkken.

Brillerer på mælkeskum ifølge eksperter

Eksperterne roser Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) for andet end det smarte design. De lægger i deres bedømmelse også en kraftig vægt på, at denne model brygger rigtig god kaffe. Især når det kommer til mælkeskummet, for det er her, at Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) virkelig brillerer.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) har nemlig en indbygget mælkeskummer og et mælkesystem, der ikke behøver en mælkebeholder, som virkelig kan producere godt og cremet mælkeskum, der gør kaffedrikkene med mælk gode.

Kaffen bliver netop også så velsmagende, idet modellen har et innovativt varmesystem kaldet SensoFlow, som sørger for, at opvarmningen foregår meget hurtigt, og at temperaturen derefter forbliver konstant. Her er også tale om en hurtig espressomaskine med kort bryggetid.

Let i brug

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) hører til de brugervenlige espressomaskiner, og eksperterne bemærker netop også dette og kalder modellen både enkel i brug og let at betjene.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) er også udstyret med en One Touch-funktion, som sikrer den lette bryggeproces, for her kan man brygge sin kaffe med blot et enkelt tryk – både espresso og kaffedrikke med mælk. Man kan dertil få kaffen, som man vil, idet Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) har en integreret kaffekværn, som har en justerbar malingsgrad, og denne grad har betydning for kaffens smag.

Som en ekstra bonus har denne model både et automatisk rengøringsprogram samt et afkalkningsprogram, som sikrer, at modellen altid holdes ren og fri for kalk, hvilket holder effektiviteten oppe.

Eksperterne har stort set kun plusser, når det kommer til vurderingen af Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW), men de fremhæver dog også et par minusser: Blandt andet er modellen ikke så lydløs, og de vurderer, at en vandtank på 1,4 liter er lige en tand for lille.

Udvalgte fordele ved Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)
🔵 Lille og fuldautomatisk model – ideel til det lille køkken
🔵
 Brygger god kaffe med godt mælkeskum
🔵
 Hurtig opvarmning og stabil temperatur med SensoFlow
🔵
 Brugervenlige model med One Touch
🔵
Inklusiv både mælkeskummer og kaffekværn


Melitta Caffeo Passione One Touch

✅ God bedømmelse hos tyske Haus Garten Test
✅ God bedømmelse hos det tyske testmagasin ETM Testmagazin
✅ God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Melitta Caffeo Passione One Touch

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.111,00 Kr. 0,00 Kr. 3.111,00 Kr. Læs mere
3.497,00 Kr. 0,00 Kr. 3.497,00 Kr. Læs mere
4.390,00 Kr. 0,00 Kr. 4.390,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en fuldautomatisk espressomaskine, som ikke koster rigtig mange penge, og til dig som ikke har så meget plads i køkkenet.

Melitta Caffeo Passione One Touch er nemlig kompakt i designet og fylder derfor ikke ret meget, samtidig med at modellen kan brygge kaffe enkelt og individuelt.

3 forskellige ekspertkilder har testet modellen Melitta Caffeo Passione One Touch, og her er tale om 2 tyske og 1 svensk panel, som alle giver modellen en god bedømmelse, idet her er tale om en espressomaskine, som generelt er god og velfungerende.

Det drejer sig om den tyske hus-og-have-side Haus Garten Test, det tyske testmagasin ETM Testmagazin samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, som alle har vurderet Melitta Caffeo Passione One Touch ud fra forskellige parametre.

Lille og prisvenlig model

Melitta Caffeo Passione One Touch fylder ikke særlig meget sammenlignet med andre fuldautomatiske espressomaskiner på markedet, og derfor er modellen pladsbesparende og ideel til et mindre køkken. Den lille størrelse gør også, at Melitta Caffeo Passione One Touch kun har en lille vandtank med en kapacitet på 1,2 liter vand (som er aftagelig) plus også en mindre bønnebeholder med en kapacitet på 125 gram.

Selv om her er tale om en mindre og billigere model, er der dog ikke sparet på hverken funktioner eller kvalitet, for Melitta Caffeo Passione One Touch kommer med både moderne teknologi, mælkeskummer og mulighed for selv at kværne kaffebønner.

Melitta Best Aroma System

På Melitta Caffeo Passione One Touch har der været et stort fokus fra producentens side på, at bønnerne i bønnebeholderen beskyttes mest muligt for at opretholde smag og aroma. Derfor er Melitta Caffeo Passione One Touch udstyret med Melitta Best Aroma System, som sørger for at beskytte bønnerne ekstra godt. Kaffebønnerne beskyttes derudover ekstra, idet Melitta Caffeo Passione One Touch har en såkaldt bønne-til-kop-funktion, som fungerer ved, at kun de bønner, som netop skal bruges til den valgte kop, bliver kværnet, og resten efterlades forseglet.

Vælg selv kaffetype med One Touch

Melitta Caffeo Passione One Touch kan brygge mange forskellige typer af kaffe, og det inkluderer både mørk espresso og kaffe med mælk. Derfor har modellen også en mælkeskummer, som giver mange forskellige muligheder udover espresso såsom latte macchiato, cafe creme, cappuccino, ristretto og lungo.

Når man skal vælge sin kaffe, foregår dette meget let med et enkelt tryk via One Touch på farvedisplayet, og her kan man også kan vælge imellem forskellige forudindstillede kaffespecialiteter. Hertil findes der 3 indstillinger for kopstørrelse – lille, medium og stor.

Melitta Caffeo Passione One Touch er dertil også udstyret med den moderne teknologi, idet det er muligt at downloade en app til modellen, som kan bistå forbrugeren med både tips og tricks til en bedre kaffe. Denne model er desuden udstyret med en automatisk rengørings- og afkalkningsfunktion.

Udvalgte fordele ved Melitta Caffeo Passione One Touch
🔵 Kompakt design som gør modellen ideel til det lille køkken
🔵
Melitta Best Aroma System bevarer og beskytter bønnerne
🔵
Fuldautomatisk model, der både kan kværne bønner og har mælkeskummer
🔵
Mange forskellige typer kaffe – kan brygges med One Touch
🔵
Tilhørende app og automatisk rengøringsprogram


Melitta Caffeo Barista

✅ Topscorer hos den danske avis Berlingske Tidende
✅ Topscorer hos testsiden Trustedreviews.com
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ God bedømmelse hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

melitta-caffeo-barista

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.600,00 Kr. 0,00 Kr. 6.600,00 Kr. Læs mere
7.745,00 Kr. 0,00 Kr. 7.745,00 Kr. Læs mere
8.249,00 Kr. 0,00 Kr. 8.249,00 Kr. Læs mere
9.499,00 Kr. 0,00 Kr. 9.499,00 Kr. Læs mere
11.538,00 Kr. 0,00 Kr. 11.538,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker at opleve en ægte barista-følelse i hjemmet, og som ønsker en espressomaskine, som tilbyder rigtig mange valg for tilpasning af kaffen.

Melitta Caffeo Barista er blevet testet af 5 forskellige ekspertpaneler, som både inkluderer forbrugerinstanserne Tænk og Råd & Rön, avisen Berlingske Tidende, testsiderne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk samt det britiske Good Housekeeping Institute.

Alle ekspertpanelerne er meget begejstrede for Melitta Caffeo Barista, som modtager topkarakterer fra alle paneler.

Barista i eget hjem

Melitta Caffeo Barista er designet til at få forbrugeren til at føle sig som en barista i eget hjem. Derfor er denne model fuldautomatisk med mange forskellige funktioner, således at man kan skabe kaffe, som er i samme kvalitet, som den man får på kaffebaren.

Eksperterne er enige om, at her er tale om en god og solid model, og de forklarer, at der findes en rigtig god smagsbalance i den kaffe, som Melitta Caffeo Barista producerer. Designet får ikke helt de store roser med på vejen, men eksperterne vurderer, at denne model også er let at anvende, når man lige får sat sig ind i systemerne – displayet har nemlig touch og tydelige tegninger, som gør det let at foretage de ønskede valg.

Og der findes mange forskellige valg på modellen, idet der er indtil flere muligheder for at tilpasse kaffen efter egne præferencer.

Beskytter bønnerne

På Melitta Caffeo Barista har der været fokus på kaffebønnerne og beskyttelsen af dem. Derfor har modellen Aromasafe-forsegling, som beskytter aromastofferne i bønnerne.

Bønne-til-kop funktionen gør også, at modellen kun tager de bønner, som skal bruges her og nu, og dermed lades de resterende bønner ligge beskyttet og forseglet.

For at få den mest optimale smag frem i kaffen, så har Melitta Caffeo Barista også Automatic Bean Select-funktion, som gør, at modellen selv vælger mellem to forskellige bønnesorter alt efter hvilken type kaffe, man har valgt.

Let valg med One Touch

Melitta Caffeo Barista er som nævnt let at anvende, når man først lige har lært systemet, og med et enkelt tryk via One Touch-funktionen, får man hurtigt sin valgte kaffe. Og der findes mange valgmuligheder på Melitta Caffeo Barista, eftersom modellen både kommer med en integreret kaffekværn samt mælkeskummer, hvor flere individuelle valg kan foretages. Eksperterne kommenterer dog, at der ikke kommer så meget mælkeskum i kaffen.

Som en smart bonus-funktion, så har Melitta Caffeo Barista også My Coffee Memory, som er en huskefunktion, der både husker blandt andet den valgte bryggetemperatur, kaffestyrke, mængde af kaffe/mælk og mælkeskum – så behøver man ikke indtaste det på ny hver gang. My Coffee Memory tilbyder op til 4 unikke profiler.

Rengøringen på Melitta Caffeo Barista foregår automatisk, og modellen indikerer selv, hvornår det er tid til rengøring eller afkalkning. Herefter skal man blot køre programmet.

Eksperterne afslutter deres vurdering af Melitta Caffeo Barista ved at konkludere, at Melitta Caffeo Barista ikke skal købes for udseendet, som er lidt klodset, men for kvaliteten af kaffe, som er meget høj.

Udvalgte fordele ved Melitta Caffeo Barista
🔵 Giver en høj grad af barista-følelse 
🔵
Mange forskellige valgmuligheder for at individualisere kaffen 
🔵
Høj beskyttelse af bønner med Aromasafe-forsegling 
🔵
One Touch-model, som med ét tryk brygger kaffen 
🔵
My Coffee Memory-funktion husker de valgte indstillinger 


 DeLonghi Ecam 510.55 M

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

DeLonghi Ecam 510.55 M

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.912,00 Kr. 0,00 Kr. 5.912,00 Kr. Læs mere
6.699,00 Kr. 0,00 Kr. 6.699,00 Kr. Læs mere
6.699,00 Kr. 0,00 Kr. 6.699,00 Kr. Læs mere
6.699,00 Kr. 0,00 Kr. 6.699,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en fuldautomatisk espressomaskine, hvor der er meget lidt manuelt arbejde, og til dig som også ønsker en model med mange funktioner.

Det danske forbrugerråd Tænk har foretaget en omfattende test af espressomaskiner fra forskellige mærker, hvor modellerne er blevet testet på forskellige parametre for at finde frem til, hvilke modeller, som præsterer bedst. DeLonghi Ecam 510.55 M har været inkluderet i denne test, og modellen begejstrer eksperterne i så høj en grad, at de kårer den til testvinder.

Meget lidt manuelt arbejde

DeLonghi Ecam 510.55 M er en fuldautomatisk espressomaskine, og det betyder, at man ikke behøver foretage ret meget manuelt arbejde for at få en god kop kaffe på DeLonghi Ecam 510.55 M. Det eneste, det kræver, er, at man selv skal fylde bønner og vand på.

Denne espressomaskine er dertil en stor model med en høj vandkapacitet, og der kan være hele 2 liter vand i vandtanken – bønnebeholderen er ligeledes stor og kan rumme 250 gram bønner. Læg dog mærke til at denne model ikke er kompatibel med formalede bønner.

Med og uden mælk

DeLonghi Ecam 510.55 M er en meget alsidig espressomaskine, som både kommer med en mælkeskummer og en kaffekværn. Modellen har bønne-til-kop-funktionen, som betyder, at kun den mængde bønner, som skal anvendes her og nu, bliver kværnet, og dermed forbliver de resterende bønner i beholderen i hel tilstand, hvor deres aroma beskyttes.

DeLonghi Ecam 510.55 M styres via et enkelt og lettilgængelige touch-display, hvor man kan vælge sin foretrukne type af kaffe. Man kan vælge en mørk espresso eller en kaffedrik med mælk, eftersom modellen også har en mælkeskummer.

Mælkeskummeren kan med fordel anvendes til for eksempel cappuccino, latte eller macchiato.

LatteCrema-system

DeLonghi Ecam 510.55 M er netop skabt til at kunne producere optimalt mælkeskum, og på displayet findes en menu, som åbner op for rigtig mange valg og tilvalg. Her kan man blandt andet finde muligheden for at brygge præcis den kop kaffe, som man ønsker ved at justere kaffe- og vandmængde. Her findes også en hukommelsesfunktion, som gemmer de valgte indstillinger, således at man hurtigt kan finde dem frem igen. Ønsker man kaffe med mælk, finder man også her Latte-crema systemet, som er designet til at give den mest optimale blanding af mælk og kaffe, som giver blødt og cremet mælkeskum med den rette temperatur.

Også rengøringen foretages med få valg på DeLonghi Ecam 510.55 M, for denne model har et automatisk rengøringsprogram, som holder hygiejnen i top plus et afkalkningsprogram, som sikrer en længere levetid til maskinen samt en højere effektivitet.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Ecam 510.55 M
🔵
Stor og rummelig fuldautomatisk model som klarer det meste selv
🔵
Beskytter bønnerne med bønne-til-kop-funktion
🔵
Styres via brugervenligt touch-display
🔵
Hukommelsesfunktion
🔵 Velskabt mælkeskum med Latte-crema systemet


 Melitta Caffeo CI

✅ Testvinder hos den svenske avis Aftonbladet.se
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
✅ Anbefalet hos kaffesiden Coffeenation.co
✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos det tyske testmagasin Stiftung Warentest
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den tyske kaffe-webside Coffeeness.de

Melitta Caffeo CI

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.123,00 Kr. 0,00 Kr. 4.123,00 Kr. Læs mere
4.160,00 Kr. 0,00 Kr. 4.160,00 Kr. Læs mere
4.999,00 Kr. 0,00 Kr. 4.999,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en espressomaskine, hvor man kan foretage rigtig mange personlige valg og skabe præcis den kop kaffe, som man ønsker.

Melitta Caffeo CI er blevet testet af hele 6 forskellige ekspertpaneler, som inkluderer den svenske avis Aftonbladet.se, teknologisiden Techradar.com, kaffesiderne Coffeenation.co og Coffeeness.de samt det danske forbrugerråd Tænk og testmagasinet Stiftung Warentest.

Alle 6 kilder har afprøvet Melitta Caffeo CI på flere parametre og kommer til den konklusion, at her er tale om en yderst velfungerende espressomaskine.

Få en individuel kaffeoplevelse

Melitta Caffeo CI er skabt til at imødese alle de forskellige præferencer, som forbrugerne kan have, når det kommer til kaffen. Melitta Caffeo CI er en fuldautomatisk espressomaskine, som har funktionen My Coffee, der tillader, at man kan oprette op til 4 unikke brugerprofiler.

Under disse profiler kan man så selv blandt andet justere både kaffestyrke, temperatur, mælk, kaffemængde, vandmængde og mælkeskum. Når man gemmer disse valg under ens egen profil, husker modellen dem, og når man vælger profilen, så kommer de unikke valg også frem.

God beskyttelse af bønnerne

Melitta Caffeo CI er skabt til at tage ekstra god hånd om kaffebønnerne med bønne-til-kop-funktionen, hvor kun de bønner, som skal anvendes til den forestående brygning, kværnes. Dermed efterlades de resterende bønner i beholderen, hvor de forsegles og forbliver hele, hvilket holder på aroma og smag. Netop denne funktion har eksperterne lagt mærke til og er begejstrede over, og efter at have afprøvet modellen, forklarer de, at her er tale om en meget velsmagende kaffe, som også tilbyder rigtig mange valg for forbrugeren.

Eftersom modellen både selv kværner bønnerne og har en mælkeskummer, kan man således både få espresso eller kaffe med mælk og mælkeskum. Også kvaliteten af mælkeskummet roses af eksperterne, og i det hele taget er kvaliteten af kaffen Melitta Caffeo CI’s største plus, ifølge eksperterne.

Let i brug

De forskellige testpaneler er også begejstrede over, at Melitta Caffeo CI er utrolig let i brug – man kan hurtigt få sin foretrukne kop kaffe uden de store dikkedarer.

I de forskellige tests roses modellen også for at være miljøvenlig, og modellen har også en energibesparende funktion. Enkel rengøring er også en nøglefunktion på Melitta Caffeo CI, som foretager en skylning af mælkesystemet, hver gang det har været brugt, således at der ikke dannes bakterievækst.

Eksperterne afslutter deres vurdering af Melitta Caffeo CI med, at der ikke er mange minusser at finde ved modellen. Dog er modellen noget dyr, og den vinder ikke på udseende. Modellen er nemlig noget stor og klodset i designet.

Udvalgte fordele ved Melitta Caffeo CI
🔵 My Coffee-funktion med op til 4 unikke brugerprofiler
🔵
Mange valg for en personlig kaffe – kan justere både vand, temperatur, kaffe og mælk
🔵
Bønne-til-kop sikrer øget beskyttelse af bønnerne
🔵
Let i brug og miljøvenlig
🔵
Grundig rengøring af mælkesystem


 DeLonghi Ecam 44.660.B

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ 4 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

DeLonghi Ecam 44.660.B

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.526,00 Kr. 0,00 Kr. 4.526,00 Kr. Læs mere
4.526,00 Kr. 0,00 Kr. 4.526,00 Kr. Læs mere
4.625,00 Kr. 0,00 Kr. 4.625,00 Kr. Læs mere
4.625,00 Kr. 0,00 Kr. 4.625,00 Kr. Læs mere
4.625,00 Kr. 0,00 Kr. 4.625,00 Kr. Læs mere
5.770,00 Kr. 0,00 Kr. 5.770,00 Kr. Læs mere
6.390,00 Kr. 0,00 Kr. 6.390,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en fuldautomatisk espressomaskine, som leverer rigtig godt mælkeskum, og som ønsker en rummelig model med mange brugbare funktioner og valg.

Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og den internationale testside Trustedreviews.com har afprøvet og vurderet modellen DeLonghi Ecam 44.660.B på parametre som brugervenlighed, design og kvalitet af kaffen. DeLonghi Ecam 44.660.B klarer sig virkelig godt i begge test, og Råd & Rön udnævner endda modellen til testvinder.

Skabt til at kunne klare det meste selv

DeLonghi Ecam 44.660.B er designet til at kunne brygge netop den kop kaffe, som forbrugeren måtte ønske – og uden besvær.

Modellen er nemlig fuldautomatisk og kommer både med en indbygget kaffekværn og mælkeskummer, og derfor kan modellen klare de fleste opgaver selv, uden at man behøver at foretage sig meget manuelt. Her er tale om en model med en stor vandtank på 2 liter, og bønnebeholderen er ligeledes rummelig og kan indeholde 400 gram – udover hele bønner så kan man også anvende formalede bønner på modellen.

God kvalitet og let i brug

DeLonghi Ecam 44.660.B roses af eksperter for at være en rigtig god espressomaskine, som både er robust og brygger en god kaffe. Ifølge eksperterne producerer modellens mælkeskummer desuden et rigt, tykt og fløjlsblødt skum, som bruges til at skabe den perfekte latte, cappuccino eller macchiato – man kan også blot nyde en kop mørk espresso, hvis man ønsker.

Eksperterne bemærker også, at denne model er meget let i brug og har en høj grad af brugervenlighed. Der findes en overskuelig touch-skærm øverst, som guider forbrugeren til at forstå de mange muligheder og kunne foretage det rette valg.

Mange valgmuligheder

DeLonghi Ecam 44.660.B’s display tilbyder mange forskellige valgmuligheder, således at man kan få en personlig kaffe. Derfor kan man blandt andet vælge mellem forskellige kaffestyrker, som enten gør den færdige kaffe intens eller mild. Man kan også programmere modellen ud fra vandets hårdhed, således at alle miljøer kan give den samme gode smag.

Herudover så kan modellen brygge to kopper ad gangen, og det firkantede design gør, at den er meget let at placere på køkkenbordet også. Hertil kan man indstille modellen til hele 16 forskellige sprog, og der findes en AutoSluk-funktion på modellen. Som en sidste bonus så roses modellen for at være meget lydløs, hvilket gør den ideel til morgenkaffen.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Ecam 44.660.B
🔵 Stor og rummelig model
🔵
 Robust model som er god til mælkeskum
🔵
 Brugervenlig espressomaskine med touch-skærm
🔵
Mange valgmuligheder for personlig kaffe
🔵
Lydløs model


Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC)

✅ 5 ud af 6 stjerner hos danske Gastromand.dk
✅ Anbefalet hos kaffe-websiden Coffeenation.co

Siemens EQ. 9 Connect

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
11.499,00 Kr. 0,00 Kr. 11.499,00 Kr. Læs mere
12.357,00 Kr. 0,00 Kr. 12.357,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en eksklusiv espressomaskine, der har rigtig mange funktioner og den nyeste teknologi.

Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) er blevet testet af 2 forskellige ekspertpaneler – her er tale om det danske mande-mad-magasin Gastromand.dk og kaffe-websiden Coffeenation.co, som skriver anmeldelser af forskellige kaffe-/espressomaskiner og tilbehør til kaffebrygning.

Denne model begejstrer begge ekspertpaneler og får derfor rigtig gode kommentarer med på vejen.

Fordelagtig til hjemme-baristaen

Eksperterne lægger mærke til, at med Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) er her tale om noget af en gedigen espressomaskine med stor kraft.

Denne model fra Siemens er nemlig en stor fuldautomatisk espressomaskine med en vandtank på 2,3 liter og en bønnebeholder på 250 gram, som stort set klarer alle bryggeopgaverne uden manuelt arbejde.

Her er tale om en maskine, der både kommer med en mælkeskummer og en kaffekværn, således at man kan foretage rigtig mange valg, der kan give en meget individuel kaffe. Det bemærkes, at modellen har en høj brugervenlighed, og modellen styres via et TFT-farvedisplay, hvor alle kaffedrikkene vælges – man skal blot dreje hjulet og vælge typen.

Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) har yderligere en funktion, som passer lige til hjemme-baristaen, og den kaldes Barista Mode. Denne funktion giver nemlig forbrugeren endnu flere valg, når det kommer til den individuelle brygning, hvor man blandt andet kan vælge imellem valg af specifik temperatur, hvor mange procent mælk der skal i kaffen, styrke samt intensitet.

Høj stabilitet med SensoFlow

Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) roses netop også af eksperterne for at give forbrugeren så mange valg. Det ses også i de grundlæggende valg, hvor der findes flere grundindstillinger: ristretto, espresso, macchiato, cafe creme og cafe latte, og eksperterne finder det meget nyttigt herudover selv at kunne indstille styrke, størrelse, intensitet, og temperatur.

Uanset kaffevariant så sørger Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) via SensoFlow-systemet for, at temperaturen holdes jævn og stabil samtidig med, at brygningen foregår hurtigt.

Denne maskine har som nævnt en indbygget kaffekværn samt en mælkeskummer, men modellen kommer også med en mælkebeholder – det betyder, at man kan hælde mælken direkte heri og sætte den i køleskabet efter brug.

Moderne teknologi

Noget af det første, som eksperterne også lægger mærke til, er at Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) er en meget moderne espressomaskine, som har omfavnet den nyeste teknologi ved at have indbygget wi-fi. Eksperterne har afprøvet wi-fi-funktionen, og til deres overraskelse opdagede de, at det er meget let at få modellen tilsluttet og klar til at anvende med telefonen via Home Connect app’en.

Denne app tilbyder forbrugeren flere variationsmuligheder. Blandt andet kan man via app’en vælge imellem 18 yderligere kaffespecialiteter, plus man ved festlige lejligheder kan oprette en liste med gæsternes specifikke ønsker, som så brygges en efter en.

Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) har desuden også en automatisk rengøringsfunktion, som gennemskyller maskinen, hver gang den tændes eller slukkes.

Det er meget få minusser, eksperterne kan finde ved denne maskine. Faktisk er her kun tale om et enkelt reelt minus ved denne model – her er der tale om prisen, som er høj.

Udvalgte fordele ved Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC)
🔵 Fordelagtig til kaffe-entusiasten med Barista Mode
🔵
 Let betjening på display
🔵
SensoFlow sikrer høj stabilitet
🔵
Model med både kaffekværn, mælkeskummer og mælkebeholder
🔵
Kan kobles til wi-fi og har en tilhørende app


 Sage The Oracle (BES980UK)

✅ Testvinder hos den danske avis Berlingske Tidende
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Sage The Oracle (BES980UK)

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
14.999,00 Kr. 0,00 Kr. 14.999,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en espressomaskine af meget høj kvalitet og til dig, som er lidt af en gadget-nørd. Denne model har nemlig rigtig mange interessante funktioner.

Sage The Oracle (BES980UK) er blevet testet af både den internationale testside Trustedreviews.com samt den danske avis Berlingske Tidende. Trustedreviews.com har foretaget en selvstændig test af Sage The Oracle (BES980UK), hvor Berlingske Tidende har udført en test blandt 5 forskellige espressomaskiner, hvori Sage The Oracle (BES980UK) er inkluderet.

Fælles er, at begge testpaneler er meget begejstrede for modellen og giver den en meget høj samlet score.

Virkelig god kaffe, ifølge eksperterne

Sage The Oracle (BES980UK) er en fuldautomatisk espressomaskine, som både kommer med en kaffekværn og mælkeskummer for en komplet espresso-pakke. Her er også tale om en stor og rummelig model med en vandtank med en kapacitet på 2,5 liter og en bønnebeholder på 280 gram.

Modellen kan derfor både producere mørk espresso eller kaffedrikke med mælk, og eksperterne vurderer, at smagen af kaffen er virkelig god – især espressoen. De forklarer, at den både er syrlig og tilpas bitter med en rigtig god balance, hvor man kan fornemme rigtig mange smagsnuancer.

Mange personlige valg

Eksperterne har også testet og vurderet Sage The Oracle (BES980UK)’s mælkeskum, og her er de også meget begejstrede. De forklarer nemlig, at mælkeskummet er så velskabt, at kaffen får en rigtig god og cremet konsistens. Detaljegraden er meget høj, og ydermere er modellen også rigtig let at anvende, mener eksperterne. De fremhæver, at her er tale om en model med rigtig mange muligheder og indstillinger, som foretages og ændres på via displayet.

Sage The Oracle (BES980UK) er skabt med henblik på den type forbruger, der ønsker at kunne pusle meget om sin kaffe og foretage mange personlige valg, idet det er muligt både at lade maskinen foretage valgene selv, eller man kan skifte til manuel tilstand, hvor man selv agerer manuel barista. For eksempel kan man vælge imellem hele 45 indstillinger i kaffekværnen.

Temperaturkontrol

Sage The Oracle (BES980UK) er skabt til at gøre bryggeprocessen let og overskuelig og opretholde de optimale forhold for god kaffe. Temperatur er essentiel her, og derfor har modellen PID-temperaturkontrol, som sikrer en jævn temperatur under hele brygningen.

Sage The Oracle (BES980UK) har også en opvarmningsfunktion, som forvarmer koppen, således at kaffen holdes varm længere, og det er muligt at brygge to kopper ad gangen. Jævnlig rengøring holder Sage The Oracle (BES980UK) ren, frisk og mere effektiv, og modellen indikerer selv, hvornår det er tid til rengøring via displayet.

Eksperterne afslutter deres vurdering af Sage The Oracle (BES980UK) med at sige, at denne model stort set kun har plusser. Dog er modellen meget dyr, så prisen er et minus.

Udvalgte fordele ved Sage The Oracle (BES980UK) 
🔵 Rummelig fuldautomatisk espressomaskine 
🔵
Producerer god kaffe og mælkeskum ifølge eksperter
🔵 Let at betjene
🔵
Ideel til kaffe-nørden med mange muligheder for indstillinger
🔵
PID-temperaturkontrol for velbrygget kaffe


Sage Oracle Touch 

✅ 5 ud af 5 stjerner hos britiske Expertreviews.co.uk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Sage Oracle Touch

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
17.999,00 Kr. 0,00 Kr. 17.999,00 Kr. Læs mere
17.999,00 Kr. 0,00 Kr. 17.999,00 Kr. Læs mere
17.999,95 Kr. 0,00 Kr. 17.999,95 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som virkelig ønsker det bedste af det bedste inden for espressomaskiner. Her er tale om en dyr espressomaskine, men til gengæld har den virkelig mange funktioner og producerer rigtig god kaffe. 

Sage Oracle Touch er blevet testet af 3 forskellige testkilder. Her er tale om de anerkendte online testsider Expertreviews.co.uk og Trustedreviews.com samt teknologi-websiden Techradar.com.

Alle har afprøvet og vurderet Sage Oracle Touch, og der hersker ingen tvivl blandt de 3 testpaneler om, at Sage Oracle Touch er en virkelig god espressomaskine.

Som på kaffebaren

Sage Oracle Touch er skabt til at bringe kaffebaren hjem i køkkenet. Her er nemlig tale om en rummelig fuldautomatisk espressomaskine med en vandtank på 2,5 liter, og denne model kommer både med en justerbar kaffekværn og en justerbar mælkeskummer. Derfor kan man både få sort espresso og kaffedrikke med mælk som cappuccino, latte eller macchiato.

Der er fokus på at give forbrugeren rigtig mange valg, således at han eller hun kan få nøjagtig den kaffe-variant, der ønskes.

Eksperterne har i deres positive anmeldelser af Sage Oracle Touch lagt vægt på, at her er tale om en model, som virkelig opfylder forbrugerens barista-drømme, og de forklarer, at denne model virkelig brygger god og velsmagende kaffe – selv hvis man er nybegynder, så vil man få et godt resultat hver gang.

Fuld kontrol over valg

Der findes ikke mindre end 45 indstillinger i kaffekværnen for malingen af bønnerne, hvilket har betydning for intensiteten, og dermed kan man få selv små smagsnuancer med. Hertil kommer også den justerbare mælkeskummer, idet man selv kan indstille på temperatur og tykkelse af skummet.

Alle valgene foregår via Sage Oracle Touch’s intuitive display, hvor man gives fuld kontrol over brygningen. For at kunne få en god kop kaffe hver gang er modellen udstyret med PID-temperaturkontrol, som giver en stabil bryggetemperatur, og der findes et dobbelt kedelsystem, hvor den ene kedel tager sig af espressoen og den anden af mælken og mælkeskummet.

Eksperterne har også vurderet mælkeskummet, og de kommer frem til, at det gør kaffen virkelig god og giver den en god og cremet konsistens, og skummet får en rigtig let og blød karakter.

Meget let i brug

Netop et af de store plusser, som gentages igen og igen hos eksperterne angående Sage Oracle Touch, er modellens brugervenlighed og lethed i brug. De forklarer, at displayet er meget let at finde ud af, og selv om her er tale om en avanceret maskine med mange muligheder for personlige valg, så er modellen utroligt tilnærmelig, og den ligefrem opfordrer forbrugeren til at eksperimentere.

Der findes 5 forudindstillede varianter (espresso, long black, latte, flat white og cappuccino), men herudover man kan selv tilpasse kaffen, som man ønsker.

Eksperterne afslutter deres vurdering af Sage Oracle Touch med sige, at denne model lidt er i sin egen kategori, og at den er rigtig god til på egen hånd at lave virkelig god kaffe. Der er stort set ingen fingre at sætte på modellen fra eksperternes side, men dog nævnes det, at her er tale om en meget dyr model – og så fylder den en del.

Udvalgte fordele ved Sage Oracle Touch
🔵 Rummelig model 
🔵 Også nybegyndere vil kunne brygge god kaffe
🔵
 Justerbar kaffekværn og mælkeskum
🔵
 PID-temperaturkontrol
🔵
Meget brugervenlig model med mange variationsmuligheder


Siemens EQ 5 (TE515201RW)

✅ God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Siemens EQ. 5

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere
3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere
3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en espressomaskine af høj kvalitet med moderne teknologi og systemer, hvis unikke mælkesystem bringer barista-følelsen hjem i dit eget køkken. 

Siemens EQ 5 (TE515201RW) har været inkluderet i det danske forbrugerråd Tænks store test af espressomaskiner. Her er tale om en test af forskellige modeller fra forskellige mærker, som alle er blevet afprøvet og vurderet ud fra parametre som kvalitet af kaffen, funktioner, brugervenlighed og rengøring.

Siemens EQ 5 (TE515201RW) klarer sig rigtig godt i testen, og derfor giver de danske eksperter modellen en god, samlet bedømmelse.

SensoFlow for konstant temperatur

Siemens EQ 5 (TE515201RW) har et enkelt og flot, firkantet design, som har en gennemgående meget høj kvalitet. Her er tale om en fuldautomatisk espressomaskine med intelligent teknologi, som giver den mest velsmagende kaffe med intens aroma. Dette sikres via Senso-Flow-varmesystemet, som opretholder en konstant og jævn bryggetemperatur samtidig med, at vandet hurtigt varmes op.

Ønsker man en stærkere espresso end den normale, så kan man vælge Aroma Double Shot-funktionen, som giver to skud ad to omgange – og også under en konstant og jævn temperatur.

AutoWhirl Plus giver fint mælkeskum

Siemens EQ 5 (TE515201RW) er som nævnt en fuldautomatisk espressomaskine, og denne model er også stilet mod den forbruger, der ønsker barista-følelsen i hjemmet. Siemens EQ 5 (TE515201RW) har nemlig både et integreret mælkesystem samt en kaffekværn, som er de komponenter, der er med til at skabe kaffe med et professionelt udtryk.

Kaffekværnen er keramisk og justerbar, og kværnen sørger for at kværne bønnerne mest hensigtsmæssigt i forhold til den type kaffe, som man ønsker. Eftersom Siemens EQ 5 (TE515201RW) også har et mælkesystem, så kan man nemlig både få mørk espresso eller kaffe med mælk som cappuccino, latte eller macchiato.

Dette mælkesystem har til formål at producere rigt og cremet mælkeskum, og derfor har systemet AutoWhirl Plus-funktionen, som sørger for en optimal finskumning.

Kaffe med ét enkelt tryk

Siemens EQ 5 (TE515201RW) er skabt til at være let og brugervenlig samtidig med, at det skal være nemt og hurtigt at få sin valgte kop kaffe. Derfor er modellen overskuelig og intuitiv i brug og tillige udstyret med en One Touch-funktion, som med et enkelt tryk kan brygge kaffen – både espresso eller kaffe med mælk.

Lethed er i det hele taget et af Siemens EQ 5 (TE515201RW)’s nøgleord, hvilket også kan ses, når det kommer til rengøringen.

Denne model har nemlig både et automatisk rengøringssystem plus et automatisk afkalkningssystem. Dette system hedder Calc’n Clean og foregår i en og samme proces, hvilket på samme tid holder maskinen hygiejnisk, ren og mere effektiv, da kalken holdes væk.

Udvalgte fordele ved Siemens EQ 5 (TE515)
🔵 Fuldautomatisk espressomaskine med mælkesystem og kaffekværn
🔵 Korrekt og konstant bryggetemperatur med SensoFlow
🔵
AutoWhirl Plus-mælkesystem producerer fint og cremet skum
🔵
One Touch-model, hvor den valgte kaffe brygges med kun ét tryk
🔵
Calc’n Clean rengørings- og afkalkningssystem


DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
9.394,00 Kr. 0,00 Kr. 9.394,00 Kr. Læs mere
9.394,00 Kr. 0,00 Kr. 9.394,00 Kr. Læs mere
9.394,00 Kr. 0,00 Kr. 9.394,00 Kr. Læs mere
11.945,00 Kr. 0,00 Kr. 11.945,00 Kr. Læs mere

 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Begge eksperter er glade for denne model, som de har givet en god bedømmelse.

Mens Forbrugerrådet Tænk er mest begejstrede for, at DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS leverer en velsmagende espresso samt er nem at håndtere, er Råd & Rön vilde med, at den er nem at rengøre.

Ingen af ekspertkilderne finder mange ulemper ved modellen. Dog nævner Forbrugerrådet Tænk, at man skal være opmærksom på, at det tager en smule længere tid, når man skal brygge den anden kop i forhold til tidsforbruget ved brygning af den første kop kaffe.

Stilren og elegant maskine 

Ved køb af DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS får man en stilren og elegant maskine, der er fremstillet i rustfrit stål. Det er derfor en model, der vil passe ind i de fleste køkkener.

Den er desuden forsynet med en vandbeholder på 2 liter samt en kaffebønnebeholder med en kapacitet på 400 gram, hvorfor det er en forholdsvis stor model.

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er yderligere forsynet med et kontrolpanel, der er placeret øverst på maskinens front, hvor bryggeenheden er nedenunder.

Betjeningen er ligeledes nem og enkel, da modellen betjenes via et overskueligt farvedisplay, hvor man kan finde alle maskinens forskellige funktioner og indstillinger.

Fuldautomatisk maskine med mælkeskummer 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er forsynet med en kaffekværn, hvor man har mulighed for at indstille malingsgraden efter ønske. På den måde kan man selv bestemme, hvor stærk kaffen skal være.

Maskinen kommer yderligere med en mælkeskummer, hvorfor man både kan lave en espresso eller en kaffe-drik med mælkeskum. Der medfølger også en mælkebeholder, der sørger for, at mælken forbliver kold.

Der er ydermere mulighed for at brygge flere typer kaffe med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS. Disse forskellige kaffetyper er blandt andet espresso, latte, cappuccino, latte macchiato, americano og ristretto.

Rengøringsvenlig model med indbygget temperatursystem 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er en rengøringsvenlig maskine, der er forsynet med automatiske rengøringsprogrammer og et afkalkningsprogram. Det betyder, at modellen selv sørger for vedligeholdelse, hvorfor man ikke skal gøre dette manuelt.

Endvidere kommer DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS med et indbygget temperatursystem, der sikrer, at kaffen bliver brygget efter den mest optimale temperatur.

Der er desuden mulighed for at lave to kopper kaffe på samme tid, hvis man ønsker at lave en ekstra kop kaffe til en gæst, en partner eller blot to kopper kaffe til en selv.

Udvalgte fordele ved DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS 
🔵 Brugervenlig model med farvedisplay
🔵 Med kaffekværn og mælkeskummer
🔵 Kan brygge forskellige kaffe-drikke
🔵 Med flere automatiske rengøringsprogrammer og afkalkningsprogram
🔵 Med temperatursystem

Her kan du se en videopræsentation af DeLonghi ECAM 650.75 MS Primadonna Elite lavet af DeLonghi:

https://www.youtube.com/watch?v=SO3iJxq5utI

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360

✅ 94 ud af 100 point på den tyske side Kaffee-profis.de
✅ 9 ud af 10 stjerner baseret på 598 brugeranmeldelser hos Currys.co.uk

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.957,00 Kr. 0,00 Kr. 3.957,00 Kr. Læs mere
4.499,95 Kr. 0,00 Kr. 4.499,95 Kr. Læs mere

 

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 er blevet testet og anmeldt af både eksperter og forbrugere, der alle er meget begejstrede for denne model.

Mens ekspertkilden Kaffee-profis.de har givet modellen 94 ud af 100 point, har modellen fået 9 ud af 10 point baseret på 598 brugeranmeldelser hos Currys.co.uk.

Kaffee-profis.de er vilde med, at kaffemaskinen har flere forskellige funktioner, samt at den kommer med en kaffekværn og mælkeskummer. Forbrugerne er enige i dette, men skriver også, at de især er begejstrede for, at modellen er både bruger- og rengøringsvenlig.

Hverken forbrugere eller eksperter finder mange ulemper ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360. Dog nævner nogle af forbrugerne, at den lige skal køre et par gange, før kaffen er lige præcis, som den skal være.

Brugervenlig kaffemaskine med praktiske funktioner, ifølge eksperter og forbrugere 

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 er, ifølge eksperter og forbrugere, en brugervenlig og effektiv kaffemaskine, der laver en velsmagende kop kaffe.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Kaffee-profis.de, at betjeningspanelet er nemt og overskueligt, samt at der er en knap til at lave cappuccino. De forklarer ydermere, at kaffemaskinen er nem at vedligeholde og rengøre, da flere dele er aftagelige.

Dette er forbrugerne enige i, hvor en bruger blandt andet skriver, at ”det er fantastisk, at man blot skal trykke på en enkelt knap for at lave en cappuccino”.

En anden bruger nævner desuden, at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 laver en ”lækker og velsmagende kaffe, som man ikke vil gå glip af”. Dette er blandt andet på grund af dens mælkeskummer, som brugeren mener laver det mest ”fantastiske mælkeskum”.

Fuldautomatisk espressomaskine med integreret kaffekværn og cappuccino-system 

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 får man en fuldautomatisk espressomaskine, der sørger for, at man blot skal trykke på en knap, hvorefter maskinen maler bønnerne og herefter brygger kaffen.

Da malingen af bønnerne sker lige før bryggeprocessen, er man sikret en velsmagende kop kaffe, da bønnerne herved forbliver friske.

Derudover kommer DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 med en integreret kaffekværn, der giver mulighed for, at man kan vælge kaffens grovhed med hjælp fra 13 forskellige indstillinger. Maskinen kan desuden anvendes med enten malet kaffe eller kaffebønner.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 er yderligere forsynet med et automatisk cappuccino-system, hvilket betyder, at maskinen forbereder denne kaffe-drik nemt og hurtigt, hvis man ønsker det.

Kaffemaskinens vandbeholder har desuden en kapacitet på 1,8 liter, mens bønnebeholderen i alt kan rumme 250 gram kaffebønner.

Kaffemaskine med flere praktiske funktioner og nem rengøring 

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 er forsynet med flere praktiske funktioner såsom muligheden for at lave to kopper kaffe på én gang. Man har derfor mulighed for at lave en kop kaffe til en selv samt til en gæst eller partner på samme tid.

Endvidere giver maskinen mulighed for at brygge kaffe, som man bedst kan lide den. Man kan nemlig både vælge mellem kort, mellemlang og lang samt en stærk eller mild aroma.

Der er yderligere mulighed for at vælge temperaturen, hvad enten man ønsker den skal være meget varm, mellem eller lav.

Sidst men ikke mindst er det nemt at rengøre DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360, da maskinen er udstyret med automatiske programmer til både afkalkning og rengøring.

Selve bryggeenheden er også aftagelig, hvorfor man blot kan fjerne denne og herefter skylle den under vandhanen.


Hvad er en fuldautomatisk espressomaskine?

Baseret på viden fra den danske kaffeside Rigtigkaffe.dk samt kaffebloggen Kaffe-blog.dk vil vi i den følgende guide til bedre at kunne forstå, hvad en fuldautomatisk espressomaskine er. Som forbruger har man måske også hørt udtrykkene ”fuldautomatisk espressomaskine”, ”automatisk espressomaskine” og ”semi-automatisk espressomaskine”, og her forklarer vi forskellene på de forskellige typer.

Fuldautomatisk espressomaskine

Vad ar en helautomatisk espressomaskin

En fuldautomatisk espressomaskine vil være et godt valg for den forbruger, som ønsker en espressomaskine, som stort set kan klare alle opgaver selv, og hvor man ikke selv behøver at skulle foretage sig ret meget manuelt arbejde.

En fuldautomatisk espressomaskine fungerer bryggemæssigt ved at have en indbygget kaffekværn plus en mælkeskummer – nogle modeller har endvidere også et helt mælkesystem. Det betyder, at man både kan få en mørk espresso og kaffe med mælk såsom cappuccino, latte, macchiato med videre, og ofte har de fuldautomatiske modeller en slange til mælk, som placeres i en mælkekarton eller -beholder – nogle modeller kommer også med en mælkekaraffel. Herved varmes mælken op, hvorefter den skummes og sendes ned i koppen sammen med kaffen. Nogle modeller har kun ét valg for mælkeskum, mens man på andre kan justere det og vælge tykkelse også.

Med blot få tryk på maskinens display kan man derfor få sin valgte kaffedrik med mælk, og der vil typisk også være mange valgmuligheder og indstillinger.

Eftersom en fuldautomatisk espressomaskine har det automatiske mælkesystem, vil der være rigtig mange muligheder for kaffedrikke med mælk, hvorimod en normal automatisk espressomaskine ofte kun vil have kaffe og espresso. Også kaffekværnen byder på justeringer og muligheder, for på en fuldautomatisk espressomaskine vil man ofte få en medfølgende kværn, som kan justere malingsgraden. Dette giver forskellige smagsnuancer i den færdige kaffe.

Endelig vil en fuldautomatisk espressomaskine ofte have en automatisk rengøringsfunktion og kunne oplyse om, hvornår det er tid til rengøring, påfyldning, filterskift med mere. De fuldautomatiske modeller har ofte også flere rengøringssystemer samt en afkalkningsfunktion.

Nogle fuldautomatiske espressomaskiner har også en manuel funktion, man kan slå til, hvis man selv ønsker at stå for flere dele af brygningen, men mange modeller tilbyder ikke manuel brygning.

Eftersom de fuldautomatiske espressomaskiner kan så mange ting, så koster de også en del mere end andre typer af modeller. Mange af de avancerede modeller kan godt komme op over 15.000 kroner.

Automatisk espressomaskine

En automatisk espressomaskine er det fordelagtige valg til den forbruger, som ønsker en automatisk espressomaskine, der kan brygge kaffe og espresso. Denne type model er ideel til forbrugeren, som ønsker at brygge simpel kaffe uden at stå for så meget af besværet selv.

En automatisk espressomaskine kommer med en kaffekværn og ofte også en mælkeskummer, men det vil ikke være muligt at brygge en lige så bred variation af kaffedrikke med mælk som på den fuldautomatiske variant og heller ikke kun med få tryk på displayet. Dette er den væsentligste forskel på de to varianter.

Kaffekværnen maler bønnerne, således at kaffen altid serveres frisk, og processen startes ved at sende de valgte bønner ned i bryggeenheden. Her undergår kaffen en automatisk tampnings-proces, hvor vandet løber igennem kaffen, og herefter kommer espressoen ud igen som kaffe.

Man kan ofte også selv vælge, hvor stærk man ønsker sin kaffe.

De automatiske espressomaskiner kommer med et display, hvor man blot vælger den ønskede kaffe, og de fleste automatiske espressomaskiner har også et automatisk rengøringsprogram. Man skal blot sætte det i gang, og så klarer maskinen selv rengøringen.

En automatisk espressomaskine vil ofte passe bedst til den forbruger, som ikke ønsker meget manuelt arbejde, og som foretrækker espresso som kaffedrik. Desuden er den meget billigere end en fuldautomatisk espressomaskine.

Semi-automatisk espressomaskinekaffebonner

En semi-automatisk espressomaskine er fordelagtig til den forbruger, som ønsker at foretage store dele af brygningsprocessen selv og få en oplevelse ud af at brygge kaffen. Her er det manuelle arbejde i fokus, og denne model kommer ofte uden hverken kaffekværn eller mælkeskummer. Nogle kalder derfor også en semi-automatisk espressomaskine for en manuel espressomaskine.

Derfor skal man selv male kaffebønnerne og hælde dem i filteret. Dette gøres ved at stampe kaffen med en ”tamper”, og når det er gjort, kan man tilsætte filteret til maskinen og tænde for vandet – herefter løber espressoen ned i koppen.

Tamper-processen er et meget vigtigt led i kaffebrygningen på en semi-automatisk model og har stor betydning for det færdige resultat – det er nemlig her, at man sikrer, at vandet får den rette gennemløbningstid igennem kaffen. En for lang gennemløbningstid giver en bitter kaffe, og en for kort gennemløbningstid giver en tynd kaffe.

Det kan lyde en smule besværligt, hvis man anskaffer en semi-automatisk maskine, men det kan også give en virkelig smagfuld og tilpasset kaffe med optimal crema eller aroma.

Man bør være opmærksom på, at det kræver en del ekstraudstyr, hvis brygningen på en semi-automatisk espressomaskine skal blive rigtig god – her er blandt andet tale om en espressokværn, mælke-steamer (til kaffedrikke med mælk) og en tamper.

En semi-automatisk espressomaskine har desuden den fordel, at den ikke er nær så dyr som de fuldautomatiske modeller og kan sagtens fås til et par tusinde kroner.

I korte træk: Hvilken model skal jeg så vælge?

Kort fortalt så forklarer Kaffe-blog.dk, at man bør vælge en fuldautomatisk espressomaskine, hvis man ikke selv ønsker at stå for det manuelle arbejde, og hvis man ønsker at kunne få mange forskellige kaffedrikke med mælk med kun få tryk på displayet.

Man bør i stedet vælge en automatisk espressomaskine, hvis man ønsker et billigere alternativ til den fuldautomatiske variant, og hvis man ikke har behov for at drikke mange forskellige kaffedrikke med mælk. Denne variant er især god til espresso-drikkeren.

Hvis man er kaffe-entusiast og selv foretrækker at brygge kaffen manuelt, så bør man vælge en semi-automatisk model, som giver store muligheder for selv at påvirke bryggeprocessen.


Information om hvordan kaffe påvirker din krop

Sådan påvirker koffeinen i kaffen din krop

Mange indtager morgenkaffen i håbet om at vågne op og føle sig mere klar til dagens arbejde. Eller måske til en sen aften for at holde sig vågen og klar i hovedet, når der stadig er arbejde at indhente. Det er koffeinen i kaffen, der giver denne opkvikkende effekt, og herunder forklarer vi baseret på en artikel fra Dr.dk, hvordan koffein egentlig påvirker .

Samme effekt som amfetamin

Groft sagt har koffein mange af de samme egenskaber som det farlige stof amfetamin, idet begge stoffer stimulerer og har en opkvikkende virkning på kroppen. Det er selvfølgelig en voldsom sammenligning, for koffein indeholder ikke de samme skadelige stoffer som amfetamin.

Det opkvikkende stof i koffeinen gør derfor, at morgenkaffen får kroppen til at føles mere frisk og aktiv, og at man ikke falder i søvn så let en sen aften.

Dette kan dog også være en gene, for mange mennesker bør ikke drikke kaffe efter aftensmaden, idet koffeinen kan holde kroppen vågen i mange timer. Udover søvnløshed findes der også andre negative påvirkninger ved at indtage koffein, for koffein er blevet sammenkædet med at skabe forhøjet blodtryk.

Det er dog ikke kun i kaffe, at man finder koffein. Kaffe er godt nok en af hovedkilderne til koffein, men man kan også få koffein fra energidrikke som for eksempel Red Bull.

Sådan virker koffeinen i kroppen

Når man indtager koffein i for eksempel kaffe, så absorberes koffeinen ind i blodbanerne, og derefter fordeles det ud til hele kroppen. Man bliver dog ikke vågen med det samme af kaffen, for der går omkring en halv time efter indtagelse af koffein, til man mærker den største effekt. Effekten mindskes over tid, og efter 3-7 timer halveres mængden. Derfor er det også tydeligt, at indtagelse af kaffe sent på dagen kan føre til søvnløshed, da koffeinen er lang tid om at forlade kroppen igen. 

Man kan ikke drikke for meget kaffe

Af og til hører man rædselshistorier om, at folk er døde efter at have drukket for meget kaffe. Det passer dog ikke helt, for eksperter fastslår, at det ikke er farligt at drikke meget kaffe. De forklarer, at man ikke skal frygte en ”overdosis”, selv hvis man drikker mange kopper kaffe om dagen. Ifølge flere undersøgelser er der endda ligefremt belæg for, at det kan være decideret gavnligt og sundhedsfremmende at drikke et par kopper kaffe om dagen.

Eksperterne forklarer, at som voksen vil koffein ikke kunne skabe giftige effekter i kroppen, så længe koffeinmængden er under 400 milligram om dagen. Eksperterne vurderer, at for at kaffeindtagelse kan få en dødelig udgang, så skal man indtage omkring 80-100 kopper om dagen, og disse kopper skal i så fald indtages lige efter hinanden.

Sundhedsstyrelsen har dog andre retningslinjer og anbefalinger, hvis man er barn eller gravid – se mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.


Fuldautomatisk espressomaskine test – anvendte kilder samt links

Aftonbladet.se 🇸🇪

Aftonbladet.se er en svensk avis, som er en af de mest læste i Sverige. Avisen skriver både om nyheder og underholdning og udkommer hver dag. Aftonbladet.se beskæftiger sig også med forbrugerrelaterede emner som her, hvor avisen har testet modellen Melitta Caffeo CI. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Berlingske Tidende 🇩🇰

Berlingske Tidende er den ældste danske avis, som stadig eksisterer. Avisen er fra 1749 og udkommer stadig hver dag. Berlingske Tidende har hovedsektioner om ind- og udland, business, sport, kultur og debat med mere. Avisen har også et stort onlineunivers med blandt andet fokus på forbrugerliv og livsstil. Her er der tale om en test af 5 forskellige espressomaskiner. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Coffeenation.co 🇬🇧

Coffeenation.co er en online kaffe-webside, som blandt andet tester kaffemaskiner, espressomaskiner og tilbehør til kaffebrygning. Her har Coffeenation.co testet 2 espressomaskiner. Ønsker du at læse mere om testen af Melitta Caffeo CI, så kan du klikke på dette link. Ønsker du at læse mere om testen af Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) kan du klikke på dette link.


Coffeeness.de 🇩🇪

Coffeeness.de er en tysk webside, der beskæftiger sig med kaffe. Siden kalder sig selv en kaffe-blog og skriver om alle aspekter af kaffe, herunder også espressomaskiner og kaffemaskiner. Her har Coffeeness.de testet 4 forskellige modeller. Klik på dette link for at læse mere om testen af Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk.

Ønsker du at læse mere om testen af Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Melitta Caffeo CI, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Philips Saeco Incanto HD8914/01, kan du klikke på dette link.


ETM Testmagazin 🇩🇪

ETM Testmagazin er et tysk testmagasin, som tester et bredt udvalg af forbrugerprodukter til husholdningen, teknik og fritid. Her har ETM testet espressomaskinen Melitta Caffeo Passione One Touch. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk test-webside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet 2 forskellige espressomaskiner. Ønsker du at læse mere om testen af Melitta Caffeo Barista, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage Oracle Touch, kan du klikke på dette link.


Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang er der tale om en test af 38 forskellige espressomaskiner.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


Frankfurter Allgemeine 🇩🇪

Frankfurter Allgemeine Zeitung er en tysk avis, som i daglig tale blot kalds FAZ. Frankfurter Allgemeine er en af de tunge aviser i Tyskland og har også et meget stort oplag uden for Tyskland. Avisen beskæftiger sig både med nyheder, sport og erhverv og har også plads til forbrugerstof. Her har Frankfurter Allgemeine testet espressomaskinen Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand.dk er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Det indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand.dk har her testet espressomaskinen Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC). Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt af gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har Good Housekeeping Institute testet espressomaskinen Melitta Caffeo Barista. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Haus Garten Test 🇩🇪

Haus Garten Test er et tysk tidsskrift, som beskæftiger sig med bolig, køkken, hus og have. Haus Garten Test foretager dertil en lang række tests af forbrugerprodukter til huset og haven, og her har Haus Garten Test testet modellen Melitta Caffeo Passione One Touch.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.


Klikk.no 🇳🇴

Klikk.no er en stor norsk forbruger-webside, som foretager et stort antal forbrugertest, og det inkluderer produkter til både hus, hjem, have, bil, teknologi, mode og helse. Her har Klikk.no testet espressomaskinen Siemens EQ. 6 Te607203rw i en test blandt 5 antal modeller. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 31 forskellige espressomaskiner.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


Stiftung Warentest / Test.de 🇩🇪

Stiftung Warentest er et testmagasin fra Tyskland, som foretager tests af forskellige forbrugerprodukter. Stiftung Warentest har også en online-del i form af siden Test.de. I denne omgang har Stiftung Warentest testet forskellige espressomaskiner. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.


Techradar.com 🇬🇧

Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet 2 forskellige espressomaskiner.

Ønsker du at læse mere om testen af Melitta Caffeo CI, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage Oracle Touch, kan du klikke på dette link.


Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet 4 forskellige espressomaskiner. Ønsker du at læse mere om testen af Melitta Caffeo Barista, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af DeLonghi Ecam 44.660.B, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage The Oracle (BES980UK), kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage Oracle Touch, kan du klikke på dette link.


Currys.co.uk 🇬🇧

Currys.co.uk er en britisk side, der forhandler alt indenfor elektronik og teknologi. Der er derfor mulighed for at finde et hav af produkter på siden. Derudover er der som forbruger mulighed for at anmelde et købt produkt, hvis man ønsker det. Her har forbrugerne anmeldt kaffemaskinen DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360, som har fået 9 ud af 10 stjerner baseret på 598 brugeranmeldelser. Ønsker du at læse de forskellige brugeranmeldelser, kan du klikke ind her på dette link.


Kaffee-profis.de 🇩🇪

Kaffee-profis.de er en side for alle kaffeelskere, da der her er mulighed for at finde artikler om kaffe. Udover at skrive artikler, så anmelder og tester eksperterne fra Kaffee-profis.de også forskellige kaffemaskiner. Her har de testet og anmeldt DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse