Fuldautomatisk kaffemaskine test: Eksperternes favorit espressomaskiner

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Testvinder Guide: – Denne artikel handler om test af fuldautomatiske espressomaskiner. I artiklen finder du en oversigt over de bedste fuldautomatiske espressomaskiner på markedet, baseret på en lang række eksterne testresultater.

Her er derfor tale om 15 forskellige fuldautomatiske espressomaskiner, som alle er blevet vurderet i officielle tests fra forskellige ekspertkilder. Vi har inkluderet forskellige mærker for at gøre udvalget mere nuanceret. Det drejer sig om både DeLonghi, Philips, Melitta, Siemens og Sage.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over 15 forskellige fuldautomatiske espressomaskiner
🔸 Information om hvad en fuldautomatisk espressomaskine er
🔸Guide til at forstå forskellene på de forskellige typer af espressomaskiner
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til alle kilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Fuldautomatisk espressomaskine

En fuldautomatisk espressomaskine er en type espressomaskine, som automatisk håndterer hele bryggeprocessen fra malet kaffe til den færdige espresso.

Fuldautomatisk espressomaskine test – Her er de bedste 15 modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de fuldautomatiske espressomaskiner, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

Efter at have læst denne test, skulle du gerne være bedre rustet, til at finde den fuldautomatiske espressomaskiner der passer bedst til dine behov.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Philips Series 2200 EP2231

Kåret til “Bra Köp” hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Philips Series 2200 EP2231

Philips Series 2200 EP2231 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, der har kåret espressomaskinen som et godt køb. Dette har de blandt andet gjort, da de er vilde med mælkeskummeren og maskinens praktiske funktioner. Til gengæld er de mindre glade for energiforbruget.

Nem og hurtig kaffebrygning
Med Philips Series 2200 EP2231 får man en fuldautomatisk espressomaskine, der laver en kop kaffe ved blot et enkelt tryk på en knap. Maskinen klarer alt arbejdet, så man ikke selv behøver at foretage sig noget.

Bønnebeholderen rummer op til 275 gram bønner, og vandbeholderen har en kapacitet på 1,8 liter vand. Desuden har modellen en mælkeskummer, så man kan lave kaffedrikke både med og uden mælk. Man kan derfor lave alt lige fra sort kaffe til espresso eller cappuccino.

Hvis man ikke anvender maskinen i en periode, vil den automatisk slukke. Dette sparer ikke mindst på elforbruget, men også for bekymringer.

Justerbare muligheder
Philips Series 2200 EP2231 er forsynet med flere justerbare indstillinger, så man får den kop kaffe, man bedst kan lide. Med My Coffee Choice kan man vælge den ønskede kaffestyrke og mængde, så det passer til ens præferencer.

Den keramiske kaffekværn er ligeledes udstyret med 12 forskellige trin, der kan reguleres alt efter ønske og behov. Bønnerne kan derfor justeres til at blive til enten fint pulver eller til groft malet pulver. Takket være aromaudtrækningssystemet rammer maskinen ydermere den mest optimale balance mellem aromaudtræk og bryggetemperatur hver gang. Dette sikrer en mere aromatisk og velsmagende kop kaffe.

Nem at rengøre
Philips Series 2200 EP2231 er en espressomaskine, der er nem og hurtig at rengøre. Den er blandt andet forsynet med aftagelige dele, som alle tåler at blive vasket i en opvaskemaskine. Dertil er bryggeenheden også aftagelig. Den skal dog renses og aftørres med en fugtig klud.

Sidst men ikke mindst kommer Philips Series 2200 EP2231 med AquaClean, så man ikke selv manuelt behøver at afkalke maskinen hele tiden. Den skal nemlig først afkalkes efter, at man har brygget omkring 5.000 kopper.

Fordele

 • Lav en cappuccino med kun ét tryk på en knap
 • Nem at rengøre
 • Nem at håndtere takket være en omfattende menu med udvalgte muligheder
Ulemer

 • Relativt lille mælkebeholder
 • Vedligehold kræver mere sammenlignet med andre lignende og fuldautomatiske kaffemaskiner på markedet

Her kan du se en video om, hvordan man klargører og bruger sin Philips Series 2200 EP2231 espressomaskine. Videoen er produceret af Philips: 


Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
73 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk
4.3 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Chip.de
Anbefalet af de tyske kaffeeksperter hos Coffeeness.de

Siemens EQ.9 Plus Connect s500

De fire ekspertkilder Råd & Rön, Which.co.uk, Chip.de og Coffeeness.de har testet og anmeldt Siemens EQ.9 Plus Connect s500. I alle anmeldelser får espressomaskinen mange rosende ord med på vejen, da eksperterne er begejstrede for denne model.

De skriver blandt andet, at maskinen kommer med mange praktiske funktioner lige såvel, som den laver en velsmagende kop kaffe. Selvom eksperterne generelt er glade for Siemens EQ.9 Plus Connect s500, nævner de, at den koster forholdsvis meget.

Holdbar espressomaskine i høj kvalitet, ifølge eksperterne
Ifølge eksperterne er Siemens EQ.9 Plus Connect s500 ”en pålidelig kaffemaskine”, som bliver kaldt for både ”holdbar” og ”i høj kvalitet” af eksperterne fra Coffeeness.de. I deres anmeldelse forklarer de, at hvis espressomaskinen var nemmere at rengøre, ville det være den bedste model på markedet.

Dette er eksperterne fra Coffeeness.de enige i og fremhæver ydermere, at Siemens EQ.9 Plus Connect s500 laver en velsmagende kop kaffe, mens den på samme tid er forholdsvis lydsvag. Dog er prisen temmelig høj, hvilket man bør være opmærksom på.

Mulighed for at brygge kaffe efter ens egne præferencer
Med Siemens EQ.9 Plus Connect s500 får man en fuldautomatisk espressomaskine, der via et tryk på en knap går i gang med at brygge kaffe. Ønsker man at tilpasse kaffen efter ens præferencer, er der mulighed for at justere både kaffestyrken og bønnernes malingsgrad.

Derudover kan man brygge kaffevarianter både med og uden mælk takket være maskinens mælkeskummer. Modellen kan desuden lave op til to kopper kaffe på samme tid, så man hurtigt kan lave en kop til sig selv, ens partner eller en gæst. Den aftagelige vandbeholder har i alt en kapacitet på 2,3 liter vand, mens bønnebeholderen rummer op til 290 gram bønner.

Nem betjening
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 er nem at komme i gang med, da modellen betjenes via en app eller manuelt på selve maskinen. Man kan derfor sagtens fjernbetjene maskinen, hvis der er brug for det.

Har man glemt at slukke for espressomaskinen, skal man desuden ikke bekymre sig om dette, da den automatisk slukker af sig selv efter et stykke tid. Det er ydermere muligt at tilføje sine helt egne personlige kaffeindstillinger til menuen, så man hurtigt kan brygge sine favoritkaffevarianter. Rengøringen af Siemens EQ.9 Plus Connect s500 foregår også automatisk på grund af det fuldautomatiske rengørings- og afkalkningsprogram. Man skal herved kun rense selve bryggeenheden og drypbakken.

Fordele

 • Nem at bruge
 • Meget elegant design
 • Meget lydsvag I brug
Ulemer

 • Den medfølgende app er ikke fuldstændig nødvendig
 • Prisen ligger i en høje klasse

Her kan du se en præsentationsvideo af Siemens EQ.9 serien. Videoen er produceret af Siemens Home International:


DeLonghi Ecam 21.117.B

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
DeLonghi Ecam 21.117.B espresso

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en god og robust fuldautomatisk espressomaskine, som både er pæn og se på og har mange funktioner. DeLonghi Ecam 21.117.B vil også passe godt til den forbruger, som ønsker en lidt billigere model.

DeLonghi Ecam 21.117.B er blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön i en omfattende test af en lang række espressomaskiner. DeLonghi Ecam 21.117.B er blevet testet og vurderet ud fra forskellige parametre, og eftersom modellen klarer sig rigtig godt, så udnævner de svenske eksperter DeLonghi Ecam 21.117.B til testvinder.

Nederst i artiklen kan du finde et direkte link til Råd & Röns hjemmeside, hvor du kan læse hele deres test. Bemærk dog at det koster penge at læse deres test.

Justerbar, fuldautomatisk model
DeLonghi Ecam 21.117.B er en fuldautomatisk espressomaskine, hvilket betyder, at denne model klarer de fleste opgaver selv. DeLonghi Ecam 21.117.B har nemlig både en indbygget mælkeskummer samt en integreret kaffekværn, som sikrer, at man kan brygge mange typer kaffe på denne model.

Man kan derfor lave kaffedrikke med mælk, som for eksempel cappuccino, latte og macchiato, men man kan også nyde en kop mørk espresso. Her er tale om en fuldautomatiske espressomaskine, som giver forbrugeren mange muligheder, idet man selv kan bestemme, hvordan kaffen skal males i kværnen – her findes nemlig 13 justerbare indstillinger, plus man også selv kan vælge mellem 3 forskellige bryggetemperaturer.

Cappuccino mælke-system
Med de 13 justerbare indstillinger i kværnen kan man både få en mild eller stærk aroma, og man kan også vælge, hvor lang kaffen skal være. Man kan frit vælge imellem at anvende egne valgte bønner, men man kan også blot bruge færdigmalet kaffe.

DeLonghi Ecam 21.117.B har en større bønnebeholder på 250 gram og en vandtank på 1,8 liter. Denne fuldautomatiske espressomaskine fra DeLonghi kan også levere mælkeskum til kaffen via modellens cappuccino-system. Dette system kombinerer nemlig både damp, luft og mælk, og slutproduktet bliver både cremet og fyldigt mælkeskum.

Klarer selv rengøringen
DeLonghi Ecam 21.117.B er udstyret med et automatisk rengøringsprogram, som holder maskinen ren og frisk. Det er især vigtigt, når der også er mælk involveret. For at kunne forblive effektiv, har modellen også et afkalkningsprogram, som selv kalker maskinen af.

DeLonghi Ecam 21.117.B har også muligheden for at lave to kopper samtidig, og her er tale om en miljøvenlig espressomaskine med en energibesparende funktion og en auto-sluk funktion. Både kaffebeholder og vandtank har indikatorer, der viser, når de er ved at være tomme.

Fordele

 • To linjes display med ikoner
 • Justerbar kaffedispenser
 • Justerbar temperatur
 • Nem at rengøre
Ulemer

 • Du skal skumme mælken til din cappuccino manuelt
 • Larmer

DeLonghi EC685.M

Bedst i test og nr. 4 i sin kategori med 4,4 ud af 5 stjerner på pricerunner.dk
82 ud 100 point på det britiske magasin Good Housekeeping Institute
“Bedste Køb” på det britiske magasin which.co.uk
4.5 ud af 5 stjerner p det britiske magasin thecoffeebazaar.co.uk
4.1 ud af 5 stjerner fra forbrugerne på elgiganten.dk
4.8 ud af 5 stjerner fra forbrugerne på whiteaway.com
4.7 ud af 5 stjerner fra forbrugerne på skousen.dk

DeLonghi EC685.M

Denne kaffemaskine scorer højt på pointskalaen på parametre som dens brugervenlighed, udførelse og design. Den er blevet kåret som bedst i test på Pricerunner.dk, samtidig med at den ligger top 4 i sin kategori. Her har forbrugerne også givet den 4,4 stjerner.

Der er også tre britiske testmagasiner, der har haft øjnene på denne, og de er alle utrolig imponeret over maskinen, idet goodhousekeeping.com giver den 82 point, samtidig med at which.co.uk vurderer den som “Bedste Køb”, og thecoffeebazaar.co.uk giver den 4,5 stjerner. 

Den er også et hit hos forbrugerne. På elgiganten.dk har den fået 4,1 stjerner, 4,8 på whiteaway.com, samt 4,7 stjerner på skousen.dk. Her skriver en af anmelderne også: “Det er et fremragende produkt, laver en god espresso kaffe. Du kan lave en cappuccino med meget velsmagende mælk.

Passer ind til ethvert køkken
DeLonghi er navnet, som vi forbinder med god kvalitetskaffe og æstetik, og det er også det, du kan forvente med denne kaffemaskine fra DeLonghi.

Med denne espressomaskine får du et stilrent design, der ikke fejler på eksklusivitet. Designet er utrolig lækkert, og der er virkelig tænkt over finessen, som du både kan se i dens mulighed for at kunne bruge både små og store kopper, dens lækre professionelle look og dens smalle design. Det slanke design hos denne maskine er helt unikt, og en af de tyndeste maskiner på markedet. Det betyder også, at den kan passe ind i de flestes køkkener uden nogen design- eller pladsmæssige problemer.

Professionel kaffe i eget hjem
Der er ikke noget som en lækker cappuccino, når man er ude på café eller restaurant, men tænk med denne espressomaskine kan du få professionel kvalitet ind i hjemmet. 

Det er med Easy Serving Espresso Pods, at denne maskine ikke har en indbygget kaffekværn, men at den er bundet i brugervenlighed og utrolig lækker, kvalitetskaffe på ingen tid. Maskinen tager udgangspunkt i en traditionel måde at lave kaffe på, hvilket betyder, at den bruger et dysetryk på 15 bar, som sørger for, at kaffen bliver brygget og behandlet lige, som den skal.

DeLonghi EC685.M vs. markedet
Dette er en æstetisk og eksklusiv kaffemaskine, der fås til en utrolig fin pris. Her får du de funktioner, du har brug for, og den er meget let at bruge, som gør din brygning af kaffe til en god oplevelse. I forhold til andre kaffemaskiner på markedet er dette en, der kan bruge pods, som er utrolig fleksibelt og let at anvende. Du skal ikke tænke på at kværne kaffe, du skal bare putte en pod i. Derudover laver denne maskine også en rigtig fin kvalitetscappuccino, som måler sig med en rigtig professionel en af slagsen. 

Dette er maskinen til dig, der holder af simpelheden ved kaffe, samtidig med at du går op i, at kaffen bliver brygget ordentlig og professionelt. 

Fordele

 • 15.bar professionelt tryk
 • Dele af maskinen kan gå I opvaskeren
 • Vedholder den optimale temperatur, så du kan brygge den ene kop efter den anden med det samme
 • Automatisk flow stop-funktion giver det helt rigtige mængde espresso
 • Det er hurtigt og rengøringen er nem
Ulemer

 • Manuel mælkeskummer
 • Sluk-knappen er ikke placeret optimalt

Udvalgte specifikationer om DeLonghi EC685.M
🔴 Type: Kaffemaskine
🔴 Vandbeholder: 1,1 L
🔴 Højde: 30,3 cm
🔴 Bredde: 14,9 cm
🔴 Dybde: 33 cm
🔴 Vægt: 4,2 kg


Smeg ECF01

Nummer 12 i sin kategori med 4,5 ud af 5 stjerner på pricerunner.dk
5 ud af 5 stjerner på det britiske magasin trustedreviews.co.uk
5 ud af 5 stjerner på det britiske magasin techradar.com
4 ud af 5 stjerner på det britiske magasin expertreviews.co.uk
Vurderet som bedste køb på det britiske magasin which.co.uk
4 ud af 5 stjerner på elgiganten.dk
5 ud af 5 stjerner på kitchenone.dk

Smeg ECF01

.
Med sit retro design smelter denne kaffemaskine sig ind i både købere og eksperters hjerter. Den er nummer 12 i sin kategori med 4,5 stjerner fra anmelderne på
pricerunner.dk. Her er tilfredsheden stor, hvor en af dem også skriver sådan: “A gorgeous espresso machine that’s super-quick and packed to the drip tray with smart features.

Den har også fået utrolig høje pointscoringer på hele linjen hos eksperterne, da den har fået 5 stjerner af både trustedreviews.co.uk, techradar.com og kitchenone.dk og 4 stjerner på expertreviews.co.uk og elgiganten.dk. Det er derfor en kaffemaskine, der tilfredsstiller hele vejen rundt. Til sidst er den også blevet vurderet som bedste køb af which.co.uk, som også roser den for dens funktionalitet, design og hurtige opvarmning, som bare gør kaffeoplevelsen meget bedre. 

Lækker friskbrygget kaffe
Smeg har med denne lækre kaffemaskine skabt en utrolig funktionel maskine, der sørger for at få dig oplagt til resten af dagen. Det er en automatisk kaffemaskine, der med et enkelt tryk laver en lækker barista cappucino lige fra morgenstunden. Denne kaffemaskine har en meget hurtigt opvarmningstid, som ligger på blot 40 sekunder, og derefter kan du vælge alt fra 1 til 2 kopper kaffe på samme tid, hvis du gerne vil nyde din kaffe i selskab. 

Derudover kan denne maskine også have plads til både små og store termokopper, så du fx kan tage din kaffe med på farten. Der er også en mælkeskummer monteret på siden, så du kan lege med din helt egen mælkeskum til caffe latten.

Eksklusivt, stilrent og brugervenligt design
Denne maskine har et lækkert retro design, som matcher alle typer af køkkener. Det er en god kaffeassistent, der er nem at bruge. Smeg er kendt for deres æstetiske og stilrene design, der med sit 1950’er look nærmest er helt tidløst og kan stå godt i ethvert køkken. Dette design er lavet på en filosofi om, at jo mindre des bedre, hvor der er så få knapper i forhold til kaffebrygningen som muligt.

Dette gør også, at denne kaffemaskine er utrolig brugervenlig, da den ikke kræver særlig meget viden om, hvordan man brygger kaffe. Man skal bare trykke på en enkelt knap, og så er der friskbrygget kaffe til morgenbordet eller på farten. 

Smeg ECF01 vs. markedet

I forhold til andre kaffemaskiner af sin slags på markedet er denne utrolig eksklusiv og stilren i dens design, og den forekommer nærmest tidløs. Dette er en kaffemaskine til dig, der har brug for en maskine, der gør arbejdet for dig, samtidig med at du selv vil vælge at kunne stå for mælkeskumningen. 

Kaffemaskinen er imponerende og en sand fornøjelse i brug i forhold til eksperter og købere, og det er også forståeligt, da den både har plads til to kopper kaffe, samtidig med at du også selv kan vælge, om du vil have små eller store kopper under. 

Dette er en utrolig funktionel og æstetisk, flot kaffemaskine, der gør kaffeoplevelsen til en leg. Den er nem at anvende, og du er garanteret en lækker kaffe lige fra morgenstunden af. 

Fordele

 • Brugervenligt kontrolpanel
 • Aftagelig dryp-bakke til opbevaring af kopper og anti-slip fødder
 • Justerbar temperatur på kaffen
Ulemer

 • En smule dyr I forhold til, hvad den kan

Udvalgte specifikationer om Smeg ECF01 Espressomaskine
🔴 Type: Kaffemaskine
🔴 Vandbeholder: 1 L
🔴 Højde: 30,3 cm
🔴 Bredde: 14,9 cm
🔴 Dybde: 33 cm
🔴 Vægt: 5 kg


Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den tyske kaffeside Coffeeness.de
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en espressomaskine, som ikke fylder så meget, men som er meget let at anvende.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk får ros i alle 3 tests og opnår rigtig fine scorer, og her er i det hele taget tale om en kompakt, robust og slidstærk model, som er designet til at blive brugt til det travle hverdagsbrug.

Lille og pladsbesparende model
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk hører til blandt de mindre espressomaskiner på markedet med et lille og kompakt design. Derfor fylder modellen ikke ret meget og vil være fordelagtig, hvis man kun har lidt plads til rådighed i køkkenet. Det betyder, at modellen heller ikke har den største vandkapacitet med 1,2 liter plus også en mindre kapacitet i bønnebeholderen på 125 gram – læg mærke til at denne model ikke er kompatibel med formalede bønner.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk er trods sin mindre størrelse stadig en fuldautomatisk espressomaskine, som både har en indbygget mælkeskummer plus en kaffekværn. Derfor kan man både få mørk espresso og kaffedrikke med mælk på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, hvor cremaen på espressoen bliver blød og rund, og skummet bliver luftigt og let.

Let at anvende ifølge eksperter
Eksperterne fra Coffeeness.de skriver, at Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk vil være ideel til hjemmet, hvor maksimalt 2 personer vil benytte sig af modellen. Eksperterne har mange roser til overs for modellen, men særligt det flotte udseende og den høje grad af lethed, når det kommer til brugen af maskinen, fremhæves som de største plusser.

Eksperterne forklarer nemlig, at her er tale om en smart lille model, som laver en rigtig god kaffe, og det er utrolig let at finde ud af at anvende maskinen. Kontrolpanelet er nemlig meget minimalistisk og intuitivt at bruge.

Eksperterne har ikke mange minusser til Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, men afslutningsvis mener de dog, at modellen er lige lille nok, når det kommer til kapaciteten, og så kan vandtanken volde lidt problemer af og til.

Auto Cappuccinatore-system
Valgene på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk foretages meget let, idet her både findes et display med LED-symboler samt en drejeknap, som bruges til at justere ønskerne for kaffen.

Her kan man også justere kaffestyrken via 3 forskellige indstillinger samt programmere modellen i forhold til vandets hårdhed. Drejeknappen benyttes også med funktionen Auto Cappuccinatore, som er et helt forberedelses-system, der både forbereder varm mælk, varmt vand og skummer mælken.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har desuden en smart kopvarmer, der holder kaffen varm i længere tid plus et automatisk rengøringsprogram, som selv sørger for at holde modellen ren og frisk.

Fordele

 • Automatisk mælkeskummer funktion
 • God kaffe og espresso
 • Nem at rengøre
 • God pris i forhold til performance
Ulemper

 • Lille vandbeholder

Melitta Caffeo Passione One Touch

✅ God bedømmelse hos tyske Haus Garten Test
✅ God bedømmelse hos det tyske testmagasin ETM Testmagazin
✅ God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Melitta Caffeo Passione One Touch

.
Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en fuldautomatisk espressomaskine, som ikke koster rigtig mange penge, og til dig som ikke har så meget plads i køkkenet.Melitta Caffeo Passione One Touch er nemlig kompakt i designet og fylder derfor ikke ret meget, samtidig med at modellen kan brygge kaffe enkelt og individuelt.

3 forskellige ekspertkilder har testet modellen Melitta Caffeo Passione One Touch, og her er tale om 2 tyske og 1 svensk panel, som alle giver modellen en god bedømmelse, idet her er tale om en espressomaskine, som generelt er god og velfungerende.

Det drejer sig om den tyske hus-og-have-side Haus Garten Test, det tyske testmagasin ETM Testmagazin samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, som alle har vurderet Melitta Caffeo Passione One Touch ud fra forskellige parametre.

Lille og prisvenlig model
Melitta Caffeo Passione One Touch fylder ikke særlig meget sammenlignet med andre fuldautomatiske espressomaskiner på markedet, og derfor er modellen pladsbesparende og ideel til et mindre køkken. Den lille størrelse gør også, at Melitta Caffeo Passione One Touch kun har en lille vandtank med en kapacitet på 1,2 liter vand (som er aftagelig) plus også en mindre bønnebeholder med en kapacitet på 125 gram.

Selv om her er tale om en mindre og billigere model, er der dog ikke sparet på hverken funktioner eller kvalitet, for Melitta Caffeo Passione One Touch kommer med både moderne teknologi, mælkeskummer og mulighed for selv at kværne kaffebønner.

Melitta Best Aroma System
På Melitta Caffeo Passione One Touch har der været et stort fokus fra producentens side på, at bønnerne i bønnebeholderen beskyttes mest muligt for at opretholde smag og aroma. Derfor er Melitta Caffeo Passione One Touch udstyret med Melitta Best Aroma System, som sørger for at beskytte bønnerne ekstra godt. Kaffebønnerne beskyttes derudover ekstra, idet Melitta Caffeo Passione One Touch har en såkaldt bønne-til-kop-funktion, som fungerer ved, at kun de bønner, som netop skal bruges til den valgte kop, bliver kværnet, og resten efterlades forseglet.

Vælg selv kaffetype med One Touch

Melitta Caffeo Passione One Touch kan brygge mange forskellige typer af kaffe, og det inkluderer både mørk espresso og kaffe med mælk. Derfor har modellen også en mælkeskummer, som giver mange forskellige muligheder udover espresso såsom latte macchiato, cafe creme, cappuccino, ristretto og lungo.

Når man skal vælge sin kaffe, foregår dette meget let med et enkelt tryk via One Touch på farvedisplayet, og her kan man også kan vælge imellem forskellige forudindstillede kaffespecialiteter. Hertil findes der 3 indstillinger for kopstørrelse – lille, medium og stor.

Melitta Caffeo Passione One Touch er dertil også udstyret med den moderne teknologi, idet det er muligt at downloade en app til modellen, som kan bistå forbrugeren med både tips og tricks til en bedre kaffe. Denne model er desuden udstyret med en automatisk rengørings- og afkalkningsfunktion.

Fordele

 • 5 indstillinger
 • Så du kan tilpasse styrken på kaffen
 • Automatisk rengøring og afkalkning
 • Programmer pre-set kaffe
 • Næsten 100% miljøvenlig
Ulemper

 • Stor
 • LECAM 44.660.Bigger i den dyre prisklasse

Melitta Caffeo Barista

✅ Topscorer hos den danske avis Berlingske Tidende
✅ Topscorer hos testsiden Trustedreviews.com
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ God bedømmelse hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

melitta-caffeo-barista

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker at opleve en ægte barista-følelse i hjemmet, og som ønsker en espressomaskine, som tilbyder rigtig mange valg for tilpasning af kaffen. Alle ekspertpanelerne er meget begejstrede for Melitta Caffeo Barista, som modtager topkarakterer fra alle paneler.

Barista i eget hjem

Melitta Caffeo Barista er designet til at få forbrugeren til at føle sig som en barista i eget hjem. Derfor er denne model fuldautomatisk med mange forskellige funktioner, således at man kan skabe kaffe, som er i samme kvalitet, som den man får på kaffebaren.

Eksperterne er enige om, at her er tale om en god og solid model, og de forklarer, at der findes en rigtig god smagsbalance i den kaffe, som Melitta Caffeo Barista producerer. Designet får ikke helt de store roser med på vejen, men eksperterne vurderer, at denne model også er let at anvende, når man lige får sat sig ind i systemerne – displayet har nemlig touch og tydelige tegninger, som gør det let at foretage de ønskede valg.

Og der findes mange forskellige valg på modellen, idet der er indtil flere muligheder for at tilpasse kaffen efter egne præferencer.

Beskytter bønnerne

På Melitta Caffeo Barista har der været fokus på kaffebønnerne og beskyttelsen af dem. Derfor har modellen Aromasafe-forsegling, som beskytter aromastofferne i bønnerne.

Bønne-til-kop funktionen gør også, at modellen kun tager de bønner, som skal bruges her og nu, og dermed lades de resterende bønner ligge beskyttet og forseglet.

For at få den mest optimale smag frem i kaffen, så har Melitta Caffeo Barista også Automatic Bean Select-funktion, som gør, at modellen selv vælger mellem to forskellige bønnesorter alt efter hvilken type kaffe, man har valgt.

Let valg med One Touch

Melitta Caffeo Barista er som nævnt let at anvende, når man først lige har lært systemet, og med et enkelt tryk via One Touch-funktionen, får man hurtigt sin valgte kaffe. Og der findes mange valgmuligheder på Melitta Caffeo Barista, eftersom modellen både kommer med en integreret kaffekværn samt mælkeskummer, hvor flere individuelle valg kan foretages. Eksperterne kommenterer dog, at der ikke kommer så meget mælkeskum i kaffen.

Som en smart bonus-funktion, så har Melitta Caffeo Barista også My Coffee Memory, som er en huskefunktion, der både husker blandt andet den valgte bryggetemperatur, kaffestyrke, mængde af kaffe/mælk og mælkeskum – så behøver man ikke indtaste det på ny hver gang. My Coffee Memory tilbyder op til 4 unikke profiler.

Rengøringen på Melitta Caffeo Barista foregår automatisk, og modellen indikerer selv, hvornår det er tid til rengøring eller afkalkning. Herefter skal man blot køre programmet.

Eksperterne afslutter deres vurdering af Melitta Caffeo Barista ved at konkludere, at Melitta Caffeo Barista ikke skal købes for udseendet, som er lidt klodset, men for kvaliteten af kaffe, som er meget høj.


 DeLonghi Ecam 510.55 M

✅ Kåret som ‘Bedst i test’ hos uafhængige testpaneler

DeLonghi Ecam 510.55 M

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en fuldautomatisk espressomaskine, hvor der er meget lidt manuelt arbejde, og til dig som også ønsker en model med mange funktioner.

Meget lidt manuelt arbejde

DeLonghi Ecam 510.55 M er en fuldautomatisk espressomaskine, og det betyder, at man ikke behøver foretage ret meget manuelt arbejde for at få en god kop kaffe på DeLonghi Ecam 510.55 M. Det eneste, det kræver, er, at man selv skal fylde bønner og vand på.

Denne espressomaskine er dertil en stor model med en høj vandkapacitet, og der kan være hele 2 liter vand i vandtanken – bønnebeholderen er ligeledes stor og kan rumme 250 gram bønner. Læg dog mærke til at denne model ikke er kompatibel med formalede bønner.

Med og uden mælk

DeLonghi Ecam 510.55 M er en meget alsidig espressomaskine, som både kommer med en mælkeskummer og en kaffekværn. Modellen har bønne-til-kop-funktionen, som betyder, at kun den mængde bønner, som skal anvendes her og nu, bliver kværnet, og dermed forbliver de resterende bønner i beholderen i hel tilstand, hvor deres aroma beskyttes.

DeLonghi Ecam 510.55 M styres via et enkelt og lettilgængelige touch-display, hvor man kan vælge sin foretrukne type af kaffe. Man kan vælge en mørk espresso eller en kaffedrik med mælk, eftersom modellen også har en mælkeskummer.

Mælkeskummeren kan med fordel anvendes til for eksempel cappuccino, latte eller macchiato.

LatteCrema-system

DeLonghi Ecam 510.55 M er netop skabt til at kunne producere optimalt mælkeskum, og på displayet findes en menu, som åbner op for rigtig mange valg og tilvalg. Her kan man blandt andet finde muligheden for at brygge præcis den kop kaffe, som man ønsker ved at justere kaffe- og vandmængde. Her findes også en hukommelsesfunktion, som gemmer de valgte indstillinger, således at man hurtigt kan finde dem frem igen. Ønsker man kaffe med mælk, finder man også her Latte-crema systemet, som er designet til at give den mest optimale blanding af mælk og kaffe, som giver blødt og cremet mælkeskum med den rette temperatur.

Også rengøringen foretages med få valg på DeLonghi Ecam 510.55 M, for denne model har et automatisk rengøringsprogram, som holder hygiejnen i top plus et afkalkningsprogram, som sikrer en længere levetid til maskinen samt en højere effektivitet.

Fordele

 • Stor og fuldautomatisk model med god plads
 • Beskytte kaffebønnerne med en bønne-til-kop funktion
 • Kontrolleret via brugervenlig touchskærm
 • Memory funktion
 • Vellavet mælkeskum med latte-crema system
Ulemper

 • Nogle udfordringer ved finjustering af præferencer
 • Mælkeskum er ikke ensartet

 Melitta Caffeo CI

✅ Testvinder hos den svenske avis Aftonbladet.se
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
✅ Anbefalet hos kaffesiden Coffeenation.co
✅ Topscorer hos det tyske testmagasin Stiftung Warentest
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den tyske kaffe-webside Coffeeness.de

Melitta Caffeo CI

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en espressomaskine, hvor man kan foretage rigtig mange personlige valg og skabe præcis den kop kaffe, som man ønsker. Alle 6 kilder har afprøvet Melitta Caffeo CI på flere parametre og kommer til den konklusion, at her er tale om en yderst velfungerende espressomaskine.

Få en individuel kaffeoplevelse

Melitta Caffeo CI er skabt til at imødese alle de forskellige præferencer, som forbrugerne kan have, når det kommer til kaffen. Melitta Caffeo CI er en fuldautomatisk espressomaskine, som har funktionen My Coffee, der tillader, at man kan oprette op til 4 unikke brugerprofiler.

Under disse profiler kan man så selv blandt andet justere både kaffestyrke, temperatur, mælk, kaffemængde, vandmængde og mælkeskum. Når man gemmer disse valg under ens egen profil, husker modellen dem, og når man vælger profilen, så kommer de unikke valg også frem.

God beskyttelse af bønnerne

Melitta Caffeo CI er skabt til at tage ekstra god hånd om kaffebønnerne med bønne-til-kop-funktionen, hvor kun de bønner, som skal anvendes til den forestående brygning, kværnes. Dermed efterlades de resterende bønner i beholderen, hvor de forsegles og forbliver hele, hvilket holder på aroma og smag. Netop denne funktion har eksperterne lagt mærke til og er begejstrede over, og efter at have afprøvet modellen, forklarer de, at her er tale om en meget velsmagende kaffe, som også tilbyder rigtig mange valg for forbrugeren.

Eftersom modellen både selv kværner bønnerne og har en mælkeskummer, kan man således både få espresso eller kaffe med mælk og mælkeskum. Også kvaliteten af mælkeskummet roses af eksperterne, og i det hele taget er kvaliteten af kaffen Melitta Caffeo CI’s største plus, ifølge eksperterne.

Let i brug

De forskellige testpaneler er også begejstrede over, at Melitta Caffeo CI er utrolig let i brug – man kan hurtigt få sin foretrukne kop kaffe uden de store dikkedarer.

I de forskellige tests roses modellen også for at være miljøvenlig, og modellen har også en energibesparende funktion. Enkel rengøring er også en nøglefunktion på Melitta Caffeo CI, som foretager en skylning af mælkesystemet, hver gang det har været brugt, således at der ikke dannes bakterievækst.

Eksperterne afslutter deres vurdering af Melitta Caffeo CI med, at der ikke er mange minusser at finde ved modellen. Dog er modellen noget dyr, og den vinder ikke på udseende. Modellen er nemlig noget stor og klodset i designet.

Fordele

 • My Coffee funktion med op til 4 unikke brugerprofiler
 • Mange valg af personlig kaffe – kan justere både vand temperatur
 • Kaffe og mælk, bønne-til-kop sikrer forbedret beskyttelse af kaffebønnerne
 • Nem at bruge og miljøvenlig, grundig rengøring af mælkesystem.
Ulemper

 • Stor størrelse
 • Usædvanligt design af mælkebeholder
 • Ligger i den dyre ende

 Sage The Oracle (BES980UK)

✅ Testvinder hos den danske avis Berlingske Tidende
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Sage The Oracle (BES980UK)

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en espressomaskine af meget høj kvalitet og til dig, som er lidt af en gadget-nørd. Denne model har nemlig rigtig mange interessante funktioner. Sage The Oracle (BES980UK) er blevet testet af både den internationale testside Trustedreviews.com samt den danske avis Berlingske Tidende. Trustedreviews.com har foretaget en selvstændig test af Sage The Oracle (BES980UK), hvor Berlingske Tidende har udført en test blandt 5 forskellige espressomaskiner, hvori Sage The Oracle (BES980UK) er inkluderet.

Fælles er, at begge testpaneler er meget begejstrede for modellen og giver den en meget høj samlet score.

Virkelig god kaffe, ifølge eksperterne

Sage The Oracle (BES980UK) er en fuldautomatisk espressomaskine, som både kommer med en kaffekværn og mælkeskummer for en komplet espresso-pakke. Her er også tale om en stor og rummelig model med en vandtank med en kapacitet på 2,5 liter og en bønnebeholder på 280 gram.

Modellen kan derfor både producere mørk espresso eller kaffedrikke med mælk, og eksperterne vurderer, at smagen af kaffen er virkelig god – især espressoen. De forklarer, at den både er syrlig og tilpas bitter med en rigtig god balance, hvor man kan fornemme rigtig mange smagsnuancer.

Mange personlige valg

Eksperterne har også testet og vurderet Sage The Oracle (BES980UK)’s mælkeskum, og her er de også meget begejstrede. De forklarer nemlig, at mælkeskummet er så velskabt, at kaffen får en rigtig god og cremet konsistens. Detaljegraden er meget høj, og ydermere er modellen også rigtig let at anvende, mener eksperterne. De fremhæver, at her er tale om en model med rigtig mange muligheder og indstillinger, som foretages og ændres på via displayet.

Sage The Oracle (BES980UK) er skabt med henblik på den type forbruger, der ønsker at kunne pusle meget om sin kaffe og foretage mange personlige valg, idet det er muligt både at lade maskinen foretage valgene selv, eller man kan skifte til manuel tilstand, hvor man selv agerer manuel barista. For eksempel kan man vælge imellem hele 45 indstillinger i kaffekværnen.

Temperaturkontrol

Sage The Oracle (BES980UK) er skabt til at gøre bryggeprocessen let og overskuelig og opretholde de optimale forhold for god kaffe. Temperatur er essentiel her, og derfor har modellen PID-temperaturkontrol, som sikrer en jævn temperatur under hele brygningen.

Sage The Oracle (BES980UK) har også en opvarmningsfunktion, som forvarmer koppen, således at kaffen holdes varm længere, og det er muligt at brygge to kopper ad gangen. Jævnlig rengøring holder Sage The Oracle (BES980UK) ren, frisk og mere effektiv, og modellen indikerer selv, hvornår det er tid til rengøring via displayet.

Eksperterne afslutter deres vurdering af Sage The Oracle (BES980UK) med at sige, at denne model stort set kun har plusser. Dog er modellen meget dyr, så prisen er et minus.

Fordele

 • Hybrid mellem en manuel og automatisk espressomaskine
 • Tredobbelt varmesystem og dobbelt kedel
 • Moderne varmestyring
 • Kaffekværn med 45 indstillinger
 • Justerbar mælkeskummer
Ulemper

 • Kaffedoseringen er for stor – du skal altid bruge 22g, også hvis du vælger en enkelt kop
 • Ligger i den højere prisklasse

Sage Oracle Touch 

✅ 5 ud af 5 stjerner hos britiske Expertreviews.co.uk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Sage Oracle Touch

Denne espressomaskine passer til dig, som virkelig ønsker det bedste af det bedste inden for espressomaskiner. Her er tale om en dyr espressomaskine, men til gengæld har den virkelig mange funktioner og producerer rigtig god kaffe. 

Sage Oracle Touch er blevet testet af 3 forskellige testkilder. Her er tale om de anerkendte online testsider Expertreviews.co.uk og Trustedreviews.com samt teknologi-websiden Techradar.com. Alle har afprøvet og vurderet Sage Oracle Touch, og der hersker ingen tvivl blandt de 3 testpaneler om, at Sage Oracle Touch er en virkelig god espressomaskine.

Som på kaffebaren

Sage Oracle Touch er skabt til at bringe kaffebaren hjem i køkkenet. Her er nemlig tale om en rummelig fuldautomatisk espressomaskine med en vandtank på 2,5 liter, og denne model kommer både med en justerbar kaffekværn og en justerbar mælkeskummer. Derfor kan man både få sort espresso og kaffedrikke med mælk som cappuccino, latte eller macchiato.

Der er fokus på at give forbrugeren rigtig mange valg, således at han eller hun kan få nøjagtig den kaffe-variant, der ønskes. Eksperterne har i deres positive anmeldelser af Sage Oracle Touch lagt vægt på, at her er tale om en model, som virkelig opfylder forbrugerens barista-drømme, og de forklarer, at denne model virkelig brygger god og velsmagende kaffe – selv hvis man er nybegynder, så vil man få et godt resultat hver gang.

Fuld kontrol over valg

Der findes ikke mindre end 45 indstillinger i kaffekværnen for malingen af bønnerne, hvilket har betydning for intensiteten, og dermed kan man få selv små smagsnuancer med. Hertil kommer også den justerbare mælkeskummer, idet man selv kan indstille på temperatur og tykkelse af skummet.

Alle valgene foregår via Sage Oracle Touch’s intuitive display, hvor man gives fuld kontrol over brygningen. For at kunne få en god kop kaffe hver gang er modellen udstyret med PID-temperaturkontrol, som giver en stabil bryggetemperatur, og der findes et dobbelt kedelsystem, hvor den ene kedel tager sig af espressoen og den anden af mælken og mælkeskummet. Eksperterne har også vurderet mælkeskummet, og de kommer frem til, at det gør kaffen virkelig god og giver den en god og cremet konsistens, og skummet får en rigtig let og blød karakter.

Meget let i brug

Netop et af de store plusser, som gentages igen og igen hos eksperterne angående Sage Oracle Touch, er modellens brugervenlighed og lethed i brug. De forklarer, at displayet er meget let at finde ud af, og selv om her er tale om en avanceret maskine med mange muligheder for personlige valg, så er modellen utroligt tilnærmelig, og den ligefrem opfordrer forbrugeren til at eksperimentere.

Der findes 5 forudindstillede varianter (espresso, long black, latte, flat white og cappuccino), men herudover man kan selv tilpasse kaffen, som man ønsker.

Eksperterne afslutter deres vurdering af Sage Oracle Touch med sige, at denne model lidt er i sin egen kategori, og at den er rigtig god til på egen hånd at lave virkelig god kaffe. Der er stort set ingen fingre at sætte på modellen fra eksperternes side, men dog nævnes det, at her er tale om en meget dyr model – og så fylder den en del.

Fordele

 • Semi-automatisk espressomaskine
 • Styres via touch på displayet
 • PID-temperatur-kontrol
 • Anvender lavtryks-infusion under brygning
 • Kommer med både kaffekværn og mælkeskummer
Ulemper

 • Ligger I den dyre ende
 • Mere støjende end lignende modeller på markedet

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

Stilren og elegant maskine 

Ved køb af DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS får man en stilren og elegant maskine, der er fremstillet i rustfrit stål. Det er derfor en model, der vil passe ind i de fleste køkkener. Den er desuden forsynet med en vandbeholder på 2 liter samt en kaffebønnebeholder med en kapacitet på 400 gram, hvorfor det er en forholdsvis stor model.

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er yderligere forsynet med et kontrolpanel, der er placeret øverst på maskinens front, hvor bryggeenheden er nedenunder. Betjeningen er ligeledes nem og enkel, da modellen betjenes via et overskueligt farvedisplay, hvor man kan finde alle maskinens forskellige funktioner og indstillinger.

Fuldautomatisk maskine med mælkeskummer 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er forsynet med en kaffekværn, hvor man har mulighed for at indstille malingsgraden efter ønske. På den måde kan man selv bestemme, hvor stærk kaffen skal være. Maskinen kommer yderligere med en mælkeskummer, hvorfor man både kan lave en espresso eller en kaffe-drik med mælkeskum. Der medfølger også en mælkebeholder, der sørger for, at mælken forbliver kold.

Der er ydermere mulighed for at brygge flere typer kaffe med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS. Disse forskellige kaffetyper er blandt andet espresso, latte, cappuccino, latte macchiato, americano og ristretto.

Rengøringsvenlig model med indbygget temperatursystem 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er en rengøringsvenlig maskine, der er forsynet med automatiske rengøringsprogrammer og et afkalkningsprogram. Det betyder, at modellen selv sørger for vedligeholdelse, hvorfor man ikke skal gøre dette manuelt.

Endvidere kommer DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS med et indbygget temperatursystem, der sikrer, at kaffen bliver brygget efter den mest optimale temperatur. Der er desuden mulighed for at lave to kopper kaffe på samme tid, hvis man ønsker at lave en ekstra kop kaffe til en gæst, en partner eller blot to kopper kaffe til en selv.

Fordele

 • Automatisk mælkeskummer
 • Aftagelig mælkebeholder
 • Egnet til kaffepulver og kaffebønner
 • Understøttet af en stor touchskærm i farver og appen
 • Der kontrolleres via din smartphone
Ulemper

 • Ligger I en højere prisklasse
 • Drypbakken til vand skal ofte tømmes

Her kan du se en videopræsentation af DeLonghi ECAM 650.75 MS Primadonna Elite lavet af DeLonghi:


Nespresso Creatista Plus J520EU 

Nummer 2 i sin kategori med 4,7 ud af 5 stjerner på pricerunner.dk
4,8 ud af 5 stjerner fra forbrugerne på elgiganten.dk
10 ud af 10 stjerner på det britiske magasin trustedcoffeereviews.co.uk
9,2 point fra eksperterne på det britiske magasin gadgetreview.com

Nespresso Creatista Plus J520EU

.

Nespresso har lavet den komplette løsning i denne kaffemaskine, der både sørger for kaffe på utrolig kort tid og gør dig til en sand barista. Og det er også disse parametre, der gør, at den scorer højt på alle linjerne både hos eksperterne og forbrugerne. 

trustedcoffeereviews.co.uk giver eksperterne den hele 10 stjerner og 9,2 point på gadgetreview.com.

pricerunner.dk tyder det også på, at dette er en populær kaffemaskine, idet den ligger nummer 3 i sin kategori, og derudover også har fået 4,7 stjerner af forbrugerne. Det er det samme på elgiganten.dk, hvor forbrugernes anmeldelser også har vurderet den til en scoring på 4,8 stjerner. 

Her skriver en af forbrugerne “Elegant design med god funktionalitet og kvalitet. Laver en god cremet kaffe hver gang. Giver en mulighed for selv at tilpasse sin mælk, som man bedst kan lide den.” Dette betyder, at denne lækre kaffemaskine er utrolig anbefalelsesværdig. 

Latte art som en rigtig barista

Dette er en umanerlig lækker og eksklusiv kaffemaskine, og du bliver bestemt ikke skuffet, når du begynder at lege med denne. Du kan med denne virkelig blive en helt rigtig barista, da den har en usandsynlig fed og nyttig teknologi, der sørger for at steame dit mælk lige, som du vil have. 

Det er med de 11 indstillinger af mælketemperaturer og 8 teksturindstillinger, at denne kaffemaskine giver dig den største fleksibilitet inden for kaffemageri. Her har du mulighed for at lege med både mælk og kaffe. 

Maskinen er udstyret med en mælkeskummer i rustfrit stål, som er den del, der sørger for, at denne kaffemaskine klarer mælkesteamningen til UG! 

Kaffe på få sekunder

Nespresso Creatista Plus kapselmaskine J520EU er en kaffemaskine, der sørger for, at du har ordentlig og lækker kaffe på meget kort tid. Den opvarmer nemlig på 3 sekunder, og så er den en kapselmaskine, der gør, at du overhovedet ikke skal tænke på doseringen af din kaffe om morgenen. 

Dette er kaffemaskinen til dig, der vil have en fuldautomatisk håndtering af din cappuccino eller caffe latte, uden at du skal stå med bekymringer om kvalitet. For det, som Nespresso tilbyder med denne, er kvalitets- og designmæssigt en af de bedste. Den har super kvalitet samtidig med, at den ordner sagerne hurtigt og til perfektion. 

Nespresso Creatista Plus J520EU vs. markedet

Dette er en kaffemaskine, der imponerer både eksperterne og forbrugerne, og det er fuldt ud forståeligt, da den sørger for, at din kaffe er helt i top uden, at du behøver at røre mere end to fingre. 

Nespresso tilbyder nemlig en fuldt ud automatisk maskine, der både skummer din mælk perfekt, laver lækker kaffe hurtigt og har et utroligt stilrent og lækkert design. I forhold til andre maskiner på markedet er denne en utrolig brugervenlig kaffebrygger, og så tilfredsstiller den bare alle dine behov for en lækker kaffe. 

Fordele

 • Kan brygge flere forskellige typer drikke
 • Interface er nemt at bruge
Ulemper

 • Kontrollen af temperaturer er ikke den bedste,
 • Skærmen er svær at læse
 • Brugeren bliver nødt til at være lige ind over for at læse den

Udvalgte specifikationer om Nespresso Creatista Plus kapselmaskine J520EU
🔴 Type: Kapselmaskine
🔴 Vandbeholder: 1,5 L
🔴 Højde: 30,9 cm
🔴 Bredde: 17 cm
🔴 Dybde: 40,9 cm
🔴 Vægt: 5,2 kg

Udvalgte fordele ved Nespresso Creatista Plus kapselmaskine J520EU
 Opvarmningstid på 3 sekunder
 Mælkeskummer inkluderet
 Latte art teknologi
 Nem og hurtig rengøring


Siemens CT636LEW1 – stilet, integreret kaffemaskine med mange programmer

✅ 4,5 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Amazon
✅ 4,6 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Google Shopping

Siemens CT636LEW1

Vil du gøre dit køkken ekstra stilet med en integreret kaffemaskine, er Siemens CT636LEW1 et godt bud. Den skal integreres fuldt ud i dit køkken i et skab, så den bliver en naturlig forlængelse. Modellen kan både lave mange forskellige slags kaffe og espresso, så du kan få det, du har lyst til. Der er i alt 8 forskellige drikke, og du kan også selv programmere 8 favoritprogrammer til dig selv.

Gode anmeldelser af forbrugerne

Siemens CT636LEW1 får af forbrugerne på både Amazon og Google Shopping en meget ens score med henholdsvis 4,5 og 4,6 stjerner ud af 5 mulige. En forbruger på Amazon skriver følgende om den integrerede kaffemaskine: ”I am very happy with this coffee machine, it perfectly suits my daily needs”. De smarte programmer og brugervenligheden gør kaffemaskinen oplagt til hverdagsbrug.

Det tilslutter en forbruger på Google Shopping sig med kommentaren: ” Kan kun anbefale denne maskine… Det er den tredje i rækken i husstanden. De to øvrige er slidt op… Kører non stop”. Det er derfor en maskine, du med garanti ved, vil give glæde i hverdagen, fordi den er hurtig og brygger en god kop kaffe ifølge forbrugerne.

Om Siemens CT636LEW1

Kaffemaskinen Siemens CT636LEW1 har et innovativt varmesystem kaldet SensoFlow. Det sikrer en konstant temperatur, når du brygger både kaffe, men også espresso.  AromaDouble shot er en anden smart funktion, der giver en ekstra stærk, men også mindre bitter kaffe. Maskinen maler bønnerne og brygger kaffen af to omgange med et tryk på 19 bar. 

Vil du gerne have mælk i kaffen eller lave dine yndlingsdrikke med mælk i, er det intet problem. Rengøringen klares let med AutoMilk Clean, der med damp rengøre selve mælkesystemet efter hver brug.

Siemens CT636LEW1 vs. markedet

Siemens CT636LEW1 skiller sig ud fra andre kaffemaskiner i oversigten, fordi den skal integreres. Du får derfor en kaffemaskine, der ikke optager bordplads, men i stedet bliver en del af dit køkken. Med Siemens CT636LEW1 kan du brygge mange forskellige typer af drikke, og du har mange programmer at vælge mellem. Det garanterer en god kop kaffe uanset, om du selv har dine favoritter, eller du vil byde dine gæster på en af deres personlige favoritter.

Fordele

 • Meget stilet design
 • Automatisk rens af mælkesystemet
 • Mange programmer
 • Laver lækker kaffe
Ulemper

 • Højt prisleje
 • Drypbakken skal tømmes ofte

Fuldautomatisk espressomaskine

Vad ar en helautomatisk espressomaskin

En fuldautomatisk espressomaskine vil være et godt valg for den forbruger, som ønsker en espressomaskine, som stort set kan klare alle opgaver selv, og hvor man ikke selv behøver at skulle foretage sig ret meget manuelt arbejde.

En fuldautomatisk espressomaskine fungerer bryggemæssigt ved at have en indbygget kaffekværn plus en mælkeskummer – nogle modeller har endvidere også et helt mælkesystem. Det betyder, at man både kan få en mørk espresso og kaffe med mælk såsom cappuccino, latte, macchiato med videre, og ofte har de fuldautomatiske modeller en slange til mælk, som placeres i en mælkekarton eller -beholder – nogle modeller kommer også med en mælkekaraffel. Herved varmes mælken op, hvorefter den skummes og sendes ned i koppen sammen med kaffen. Nogle modeller har kun ét valg for mælkeskum, mens man på andre kan justere det og vælge tykkelse også.

Med blot få tryk på maskinens display kan man derfor få sin valgte kaffedrik med mælk, og der vil typisk også være mange valgmuligheder og indstillinger.

Eftersom en fuldautomatisk espressomaskine har det automatiske mælkesystem, vil der være rigtig mange muligheder for kaffedrikke med mælk, hvorimod en normal automatisk espressomaskine ofte kun vil have kaffe og espresso. Også kaffekværnen byder på justeringer og muligheder, for på en fuldautomatisk espressomaskine vil man ofte få en medfølgende kværn, som kan justere malingsgraden. Dette giver forskellige smagsnuancer i den færdige kaffe.

Endelig vil en fuldautomatisk espressomaskine ofte have en automatisk rengøringsfunktion og kunne oplyse om, hvornår det er tid til rengøring, påfyldning, filterskift med mere. De fuldautomatiske modeller har ofte også flere rengøringssystemer samt en afkalkningsfunktion.

Nogle fuldautomatiske espressomaskiner har også en manuel funktion, man kan slå til, hvis man selv ønsker at stå for flere dele af brygningen, men mange modeller tilbyder ikke manuel brygning.

Eftersom de fuldautomatiske espressomaskiner kan så mange ting, så koster de også en del mere end andre typer af modeller. Mange af de avancerede modeller kan godt komme op over 15.000 kroner.

Automatisk espressomaskine

En automatisk espressomaskine er det fordelagtige valg til den forbruger, som ønsker en automatisk espressomaskine, der kan brygge kaffe og espresso. Denne type model er ideel til forbrugeren, som ønsker at brygge simpel kaffe uden at stå for så meget af besværet selv.

En automatisk espressomaskine kommer med en kaffekværn og ofte også en mælkeskummer, men det vil ikke være muligt at brygge en lige så bred variation af kaffedrikke med mælk som på den fuldautomatiske variant og heller ikke kun med få tryk på displayet. Dette er den væsentligste forskel på de to varianter.

Kaffekværnen maler bønnerne, således at kaffen altid serveres frisk, og processen startes ved at sende de valgte bønner ned i bryggeenheden. Her undergår kaffen en automatisk tampnings-proces, hvor vandet løber igennem kaffen, og herefter kommer espressoen ud igen som kaffe.

Man kan ofte også selv vælge, hvor stærk man ønsker sin kaffe.

De automatiske espressomaskiner kommer med et display, hvor man blot vælger den ønskede kaffe, og de fleste automatiske espressomaskiner har også et automatisk rengøringsprogram. Man skal blot sætte det i gang, og så klarer maskinen selv rengøringen.

En automatisk espressomaskine vil ofte passe bedst til den forbruger, som ikke ønsker meget manuelt arbejde, og som foretrækker espresso som kaffedrik. Desuden er den meget billigere end en fuldautomatisk espressomaskine.

Semi-automatisk espressomaskinekaffebonner

En semi-automatisk espressomaskine er fordelagtig til den forbruger, som ønsker at foretage store dele af brygningsprocessen selv og få en oplevelse ud af at brygge kaffen. Her er det manuelle arbejde i fokus, og denne model kommer ofte uden hverken kaffekværn eller mælkeskummer. Nogle kalder derfor også en semi-automatisk espressomaskine for en manuel espressomaskine.

Derfor skal man selv male kaffebønnerne og hælde dem i filteret. Dette gøres ved at stampe kaffen med en ”tamper”, og når det er gjort, kan man tilsætte filteret til maskinen og tænde for vandet – herefter løber espressoen ned i koppen.

Tamper-processen er et meget vigtigt led i kaffebrygningen på en semi-automatisk model og har stor betydning for det færdige resultat – det er nemlig her, at man sikrer, at vandet får den rette gennemløbningstid igennem kaffen. En for lang gennemløbningstid giver en bitter kaffe, og en for kort gennemløbningstid giver en tynd kaffe.

Det kan lyde en smule besværligt, hvis man anskaffer en semi-automatisk maskine, men det kan også give en virkelig smagfuld og tilpasset kaffe med optimal crema eller aroma.

Man bør være opmærksom på, at det kræver en del ekstraudstyr, hvis brygningen på en semi-automatisk espressomaskine skal blive rigtig god – her er blandt andet tale om en espressokværn, mælke-steamer (til kaffedrikke med mælk) og en tamper.

En semi-automatisk espressomaskine har desuden den fordel, at den ikke er nær så dyr som de fuldautomatiske modeller og kan sagtens fås til et par tusinde kroner.

I korte træk: Hvilken model skal jeg så vælge?

Kort fortalt så forklarer Kaffe-blog.dk, at man bør vælge en fuldautomatisk espressomaskine, hvis man ikke selv ønsker at stå for det manuelle arbejde, og hvis man ønsker at kunne få mange forskellige kaffedrikke med mælk med kun få tryk på displayet.

Man bør i stedet vælge en automatisk espressomaskine, hvis man ønsker et billigere alternativ til den fuldautomatiske variant, og hvis man ikke har behov for at drikke mange forskellige kaffedrikke med mælk. Denne variant er især god til espresso-drikkeren.

Hvis man er kaffe-entusiast og selv foretrækker at brygge kaffen manuelt, så bør man vælge en semi-automatisk model, som giver store muligheder for selv at påvirke bryggeprocessen.


Hvad er en fuldautomatisk kaffemaskine?

En “fuldautomatisk kaffemaskine” er en type kaffemaskine, der automatisk håndterer hele bryggeprocessen fra malet kaffe til den færdige kop kaffe.


Information om hvordan kaffe påvirker din krop

Sådan påvirker koffeinen i kaffen din krop

Mange indtager morgenkaffen i håbet om at vågne op og føle sig mere klar til dagens arbejde. Eller måske til en sen aften for at holde sig vågen og klar i hovedet, når der stadig er arbejde at indhente. Det er koffeinen i kaffen, der giver denne opkvikkende effekt, og herunder forklarer vi baseret på en artikel fra Dr.dk, hvordan koffein egentlig påvirker .

Samme effekt som amfetamin

Groft sagt har koffein mange af de samme egenskaber som det farlige stof amfetamin, idet begge stoffer stimulerer og har en opkvikkende virkning på kroppen. Det er selvfølgelig en voldsom sammenligning, for koffein indeholder ikke de samme skadelige stoffer som amfetamin.

Det opkvikkende stof i koffeinen gør derfor, at morgenkaffen får kroppen til at føles mere frisk og aktiv, og at man ikke falder i søvn så let en sen aften.

Dette kan dog også være en gene, for mange mennesker bør ikke drikke kaffe efter aftensmaden, idet koffeinen kan holde kroppen vågen i mange timer. Udover søvnløshed findes der også andre negative påvirkninger ved at indtage koffein, for koffein er blevet sammenkædet med at skabe forhøjet blodtryk.

Det er dog ikke kun i kaffe, at man finder koffein. Kaffe er godt nok en af hovedkilderne til koffein, men man kan også få koffein fra energidrikke som for eksempel Red Bull.

Sådan virker koffeinen i kroppen

Når man indtager koffein i for eksempel kaffe, så absorberes koffeinen ind i blodbanerne, og derefter fordeles det ud til hele kroppen. Man bliver dog ikke vågen med det samme af kaffen, for der går omkring en halv time efter indtagelse af koffein, til man mærker den største effekt. Effekten mindskes over tid, og efter 3-7 timer halveres mængden. Derfor er det også tydeligt, at indtagelse af kaffe sent på dagen kan føre til søvnløshed, da koffeinen er lang tid om at forlade kroppen igen. 

Man kan ikke drikke for meget kaffe

Af og til hører man rædselshistorier om, at folk er døde efter at have drukket for meget kaffe. Det passer dog ikke helt, for eksperter fastslår, at det ikke er farligt at drikke meget kaffe. De forklarer, at man ikke skal frygte en ”overdosis”, selv hvis man drikker mange kopper kaffe om dagen. Ifølge flere undersøgelser er der endda ligefremt belæg for, at det kan være decideret gavnligt og sundhedsfremmende at drikke et par kopper kaffe om dagen.

Eksperterne forklarer, at som voksen vil koffein ikke kunne skabe giftige effekter i kroppen, så længe koffeinmængden er under 400 milligram om dagen. Eksperterne vurderer, at for at kaffeindtagelse kan få en dødelig udgang, så skal man indtage omkring 80-100 kopper om dagen, og disse kopper skal i så fald indtages lige efter hinanden.

Sundhedsstyrelsen har dog andre retningslinjer og anbefalinger, hvis man er barn eller gravid – se mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


DeLonghi Ecam 44.660.B

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ 4 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

DeLonghi Ecam 44.660.B

Denne espressomaskine passer til dig, som ønsker en fuldautomatisk espressomaskine, som leverer rigtig godt mælkeskum, og som ønsker en rummelig model med mange brugbare funktioner og valg.

Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og den internationale testside Trustedreviews.com har afprøvet og vurderet modellen DeLonghi Ecam 44.660.B på parametre som brugervenlighed, design og kvalitet af kaffen. DeLonghi Ecam 44.660.B klarer sig virkelig godt i begge test, og Råd & Rön udnævner endda modellen til testvinder.

Skabt til at kunne klare det meste selv

DeLonghi Ecam 44.660.B er designet til at kunne brygge netop den kop kaffe, som forbrugeren måtte ønske – og uden besvær.

Modellen er nemlig fuldautomatisk og kommer både med en indbygget kaffekværn og mælkeskummer, og derfor kan modellen klare de fleste opgaver selv, uden at man behøver at foretage sig meget manuelt. Her er tale om en model med en stor vandtank på 2 liter, og bønnebeholderen er ligeledes rummelig og kan indeholde 400 gram – udover hele bønner så kan man også anvende formalede bønner på modellen.

God kvalitet og let i brug

DeLonghi Ecam 44.660.B roses af eksperter for at være en rigtig god espressomaskine, som både er robust og brygger en god kaffe. Ifølge eksperterne producerer modellens mælkeskummer desuden et rigt, tykt og fløjlsblødt skum, som bruges til at skabe den perfekte latte, cappuccino eller macchiato – man kan også blot nyde en kop mørk espresso, hvis man ønsker.

Eksperterne bemærker også, at denne model er meget let i brug og har en høj grad af brugervenlighed. Der findes en overskuelig touch-skærm øverst, som guider forbrugeren til at forstå de mange muligheder og kunne foretage det rette valg.

Mange valgmuligheder

DeLonghi Ecam 44.660.B’s display tilbyder mange forskellige valgmuligheder, således at man kan få en personlig kaffe. Derfor kan man blandt andet vælge mellem forskellige kaffestyrker, som enten gør den færdige kaffe intens eller mild. Man kan også programmere modellen ud fra vandets hårdhed, således at alle miljøer kan give den samme gode smag.

Herudover så kan modellen brygge to kopper ad gangen, og det firkantede design gør, at den er meget let at placere på køkkenbordet også. Hertil kan man indstille modellen til hele 16 forskellige sprog, og der findes en AutoSluk-funktion på modellen. Som en sidste bonus så roses modellen for at være meget lydløs, hvilket gør den ideel til morgenkaffen.

Fordele

 • Med et dobbelt opvarmningssystem
 • Kan også lave en flat white latte eller en stor kop filterkaffe
 • Kan programmeres med personlige kaffeopskrifter
Cons

 • Plastikkabinet er mindre holdbart end en maskine
 • Der er fremstillet i rustfrit stål

Aiviq Appliances AEM101-S automatisk espressomaskine

Leder du efter en automatisk espressomaskine, som kan lave forskellige typer lækker kaffe, men som enhver kan finde ud af at betjene? Så kan den automatiske espressomaskine fra Aiviq Appliances være det perfekte valg for dig.

Det simple design, de rene linjer og den lækre touchskærm afspejler maskinens brugervenlighed.

 • Simpelt design baseret på rene linjer og overflader
 • Stor 7” touch-skærm
 • Automatisk mælkeskummer-system

Det skal du vide, før du køber Aiviq Appliances AEM101-S

Mange programmer og perfekt konsistens
Med espressomaskinen kan du blandt andet programmere og planlægge dine brygninger, så maskinen brygger præcist som du vil – når du vil.

Når du leder efter en ny espressomaskine, er det vigtigt, at du overvejer den konsistens, kværner kan producere. Kaffebønnernes konsistens, efter de er blevet kværnet, har en stor effekt på kaffens smag og aroma.
Fordelen ved at vælge Aiviq Appliances AEM101-S er, at du kan justere den koniske kværn, hvilket betyder, at du kan få præcis den konsistens, du kan lide.

Konisk kværn for præcision
Det kan virke som en fordel at en kværn har en høj hastighed, men sådan er det ikke– i hvert fald ikke. En højhastigheds-kværn vil ofte være tegn på et billigere produkt. Problemet med en meget effektiv kværn er, at den bliver varm, hvilket kan brænde bønnerne og påvirke både smag og aroma.

Aiviq Appliances AEM101-S har en konisk kværn, som kan justeres. Ligegyldigt hvordan du indstiller den, kan du nyde godt af kværnens høje præcision, der sikrer, at du får en kaffe, der er præcist så intens, som du kan lide den.

Fordele

 • God pris
 • Flere smarte funktioner
 • Justerbar og præcis konisk kværn
 • Høj byggekvalitet
 • Brygning kan programmeres og planlægges
Ulemper

 • Kaffebønne-beholderen kunne være større

Forbrugsguidens vurdering

Hos Forbrugsguiden vurderer vi Aiviq Appliances AEM101-S som det bedste budgetvalg. Det gør vi på baggrund af det lækre design, de mange funktioner og den høje byggekvalitet, som du får til en skarp pris, når du vælger espressomaskinen fra Aiviq Appliances.

Herudover er vi imponerede over de unikke funktioner, som ikke er standard i modeller i prisklassen. Den eneste ulempe ved maskinen er, at kaffebønne-beholderen kun kan indeholde 160 gram bønner.

Specifikationer
Vægt: 13,1 kg
Kaffebønne-tank: 160 g
Vandtank: 1,8 l
Effekt: 1350 w
Størrelse: 46,3 x 28,3 x 36,5 cm


Melitta Barista T Smart

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk

Melitta Barista T Smart

Melitta Barista T Smart er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk. Begge ekspertkilder er begejstrede for espressomaskinen, som de henholdsvis har kåret som testvinder samt givet 5 ud af 5 stjerner.

Dette har de blandt andet gjort, da de er glade for maskinens fleksibilitet og velsmagende kaffe. Til gengæld er de mindre vilde med energiforbruget og prisen.

Genial fuldautomatisk espressomaskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Melitta Barista T Smart en god espressomaskine, der passer til de flestes behov. Eksempelvis skriver eksperterne fra Expertreviews.co.uk, at dette er en ”genial espressomaskine”, som er ”meget fleksibel”.

Eksperterne fremhæver ydermere, at Melitta Barista T Smart er ”nem at rengøre og vedligeholde”, så man ikke behøver at bruge en masse tid på dette. Samtidigt hæfter de sig ved, at den kommer med flere smarte funktioner.

Selvom eksperterne generelt er glade for espressomaskinen, nævner de i deres anmeldelse, at den er temmelig dyr og stor, hvilket man bør være opmærksom på.

Espressomaskine med mange kaffevarianter

Med Melitta Barista T Smart får man en fuldautomatisk espressomaskine, som klarer alt arbejdet ved blot et enkelt tryk på en knap. Bønnebeholderen har en kapacitet på 270 gram, mens vandbeholderen i alt rummer 1,8 liter vand.

Der er mulighed for at lave 18 forskellige kaffedrikke både med og uden mælk takket være mælkeskummeren. Modellen betjenes enten manuelt på selve maskinen eller via Melitta Connect-appen.

Det er desuden muligt at justere alt lige fra kaffestyrken til kaffemængden samt, om det skal være formalet kaffe eller bønner. Man kan herved lave netop den kop kaffe, man bedst kan lide. Har man glemt at slukke maskinen efter brug, skal man ikke bekymre sig om dette, da den automatisk slukker, hvis man ikke anvender den.

Funktionel espressomaskine

Melitta Barista T Smart er en funktionel espressomaskine med flere praktiske funktioner. Modellen er blandt andet forsynet med My Coffee Memory, så man kan programmere sine favoritkaffevarianter for op til fire personer.

Derudover kan man med Double-Cup-funktionen brygge alle typer kaffe til to personer på samme tid, hvis der er brug for det. Rengøringen af Melitta Barista T Smart foregår nemt med de automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer. Både mælkesystemet og bryggeenheden er aftagelige, så man hurtigt kan rense disse.

Fordele

 • 18 kaffe opskrifter
 • Dobbeltkornet beholder
 • Intens aroma
 • My Coffee funktion
 • Kaffe forberedt på den italienske måde
 • Aroma system plus, god mælkeskummer
Ulemper

 • Plastikfornemmelse
 • Ingen materialer af høj kvalitet
 • Meget lille vandtank

Her kan du se en præsentationsvideo af Melitta Barista T Smart. Videoen er produceret af Melitta: 


Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) 

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den tyske kaffeside Coffeeness.de
✅ Anbefalet af den tyske avis Frankfurter Allgemeine

 Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

 

Denne espressomaskine passer til dig, som ikke har så meget plads i køkkenet, men som stadig ønsker en fuldautomatisk espressomaskine. Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) er nemlig lille og kompakt men har stadig mange funktioner og muligheder for at brygge god kaffe. 

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) er blevet testet af 2 forskellige tyske testpaneler. Her er tale om henholdsvis kaffesiden Coffeeness.de og avisen Frankfurter Allgemeine, som har testet modellen på flere parametre, hvorefter en samlet bedømmelse er blevet givet.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) får stor ros af de tyske eksperter, som er meget begejstrede for modellen, og de anser modellen for værende en rigtig god espressomaskine, som både kan kværne bønner selv, producere en fyldig espresso og skumme mælk til kaffedrikke som cappuccino, latte eller macchiato.

Kompakt og fuldautomatisk model

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) formår både at være lille og kompakt og stadig være en fuldautomatisk espressomaskine, som selv står for de fleste af opgaverne, således at forbrugeren ikke selv behøver foretage meget manuelt. Eksperterne forklarer, at Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) formår at skille sig ud på flere forskellige punkter.

Først lægger de mærke til det kompakte design, som gør, at her er tale om en lille model, der ikke fylder ret meget – derfor vil dette være det oplagte valg for forbrugeren med et mindre køkken.

Brillerer på mælkeskum ifølge eksperter

Eksperterne roser Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) for andet end det smarte design. De lægger i deres bedømmelse også en kraftig vægt på, at denne model brygger rigtig god kaffe. Især når det kommer til mælkeskummet, for det er her, at Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) virkelig brillerer.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) har nemlig en indbygget mælkeskummer og et mælkesystem, der ikke behøver en mælkebeholder, som virkelig kan producere godt og cremet mælkeskum, der gør kaffedrikkene med mælk gode.

Kaffen bliver netop også så velsmagende, idet modellen har et innovativt varmesystem kaldet SensoFlow, som sørger for, at opvarmningen foregår meget hurtigt, og at temperaturen derefter forbliver konstant. Her er også tale om en hurtig espressomaskine med kort bryggetid.

Let i brug

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) hører til de brugervenlige espressomaskiner, og eksperterne bemærker netop også dette og kalder modellen både enkel i brug og let at betjene.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) er også udstyret med en One Touch-funktion, som sikrer den lette bryggeproces, for her kan man brygge sin kaffe med blot et enkelt tryk – både espresso og kaffedrikke med mælk. Man kan dertil få kaffen, som man vil, idet Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) har en integreret kaffekværn, som har en justerbar malingsgrad, og denne grad har betydning for kaffens smag.

Som en ekstra bonus har denne model både et automatisk rengøringsprogram samt et afkalkningsprogram, som sikrer, at modellen altid holdes ren og fri for kalk, hvilket holder effektiviteten oppe.

Eksperterne har stort set kun plusser, når det kommer til vurderingen af Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW), men de fremhæver dog også et par minusser: Blandt andet er modellen ikke så lydløs, og de vurderer, at en vandtank på 1,4 liter er lige en tand for lille.

Fordele

 • Dampstaven, der kan glide ud
 • Skummer automatisk mælk
 • Vælg imellem 4 kaffe specialiteter og tilpas styrke til din foretrukne mængde
 • Keramisk kværn, der ikke slides så hurtigt op og ikke overfører hverken lugt eller smag
 • SensoFlow varmesystem
Ulemper

 • Vedligeholde kræver mere sammenlignet med andre fuldautomatiske kaffemaskiner

Udvalgte fordele ved Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)
Lille og fuldautomatisk model – ideel til det lille køkken
 Brygger god kaffe med godt mælkeskum
 Hurtig opvarmning og stabil temperatur med SensoFlow
 Brugervenlige model med One Touch
Inklusiv både mælkeskummer og kaffekværn


Gaggenau CM450102 – premium model 

Gaggenau CM450102

 

Er du på jagt efter en premium model, der kan indbygges i dit køkken? Gaggenau CM450102 skal integreres i dit køkken, så den kan strømlines med resten af din indretning. Det er vores premium model, fordi prisen er i den høje ende, men kvaliteten er også i top. Du får et moderne elegant design, der nemt tilpasses netop din stil og dine behov i køkkenet.

Om Gaggenau CM450102

Kaffemaskinen Gaggenau CM450102 giver mulighed for at lave både forskellige kaffedrikke, men også espresso. Der er derfor få, der ikke kan finde en favorit, når du vil servere kaffe både i hverdagen og til gæster.

Du kan vælge mellem i 12 forskellige forprogrammerede drikke med kaffe, der i løbet af få sekunder er klar til at blive serveret. Du kan også selv vælge at indkode dine personlige favoritter. Du kan programmere maskinen til 8 forskellige personlige favoritter, der tilpasses netop din og dine kæres smag.

Vandtanken har en høj kapacitet 2,4 liter, så du kan lave mange kopper uden at skulle genfylde tanken hele tiden. Det er en fordel, når du har mange gæster og vil servere kaffen varm til alle på nogenlunde samme tid.

Smarte funktioner til hverdagen

En af de store fordele ved Gaggenau CM450102 er muligheden for, at du kan forbinde den til dit wi-fi via Home Connect. Med Home Connect app’en kan du styre din kaffemaskine fra din smartphone eller andre enheder. Du kan starte maskinen, når du er på vej hjem, eller sætte den til at brygge din favoritkaffe fra sengen, så den er klar, når du kommer ud i køkkenet.

Modellen har en praktisk børnesikring. Derfor vil små pilfingre ikke kunne starte maskinen, uden du har tjek på, at der skal laves kaffe.

Gaggenau CM450102 vs. markedet

Du skal gå med Gaggenau CM450102, hvis du ønsker noget af det mest avancerede, når det kommer til kaffemaskiner. Den skal indbygges i dit køkken, så du får et ensartet udtryk – og sparer bordplads ved at gøre kaffemaskinen til en del af dine køkkenskabe.

Modellen kommer med integreret Home Connect, børnesikring og mange muligheder, når det kommer til både forprogrammerede og dine egne personlige programmerede kaffedrikke.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken fuldautomatisk espressomaskine er den bedste til hjemmet?

Hvilken fuldautomatisk espressomaskine der er den bedste til dit hjem, det afhænger af, hvilke personlige præferencer og behov du har. Nogle bud på nogle fantastiske maskiner er dog modellerne Melitta Barista T Smart, Philips Series 2200 EP2231 og Siemens EQ.9 Plus Connect s500, som alle har nogle fantastiske fordele.

Er en automatisk espressomaskine pengene værd?

Hvis du ikke orker meget af det bøvl, som der kan være ved at brygge kaffe, så kan en fuldautomatisk espressomaskine helt bestemt være pengene værd. På den måde kan du komme til at nyde en god kop kaffe, uden at du selv skal til at lave alt for meget.

Er det okay at lade sin espressomaskine stå tændt?

Generelt anbefaler de forskellige producenter af fuldautomatiske espressomaskiner, at du slukker din maskine, når den ikke er i brug. Hvis du ikke skal bruge maskinen igen inden for de næste otte timer, så har den bedst af at få lov til at køle ned og være slukket en periode.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Aftonbladet.se 🇸🇪

Aftonbladet.se er en svensk avis, som er en af de mest læste i Sverige. Avisen skriver både om nyheder og underholdning og udkommer hver dag. Aftonbladet.se beskæftiger sig også med forbrugerrelaterede emner som her, hvor avisen har testet modellen Melitta Caffeo CI. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Berlingske Tidende 🇩🇰

Berlingske Tidende er den ældste danske avis, som stadig eksisterer. Avisen er fra 1749 og udkommer stadig hver dag. Berlingske Tidende har hovedsektioner om ind- og udland, business, sport, kultur og debat med mere. Avisen har også et stort onlineunivers med blandt andet fokus på forbrugerliv og livsstil. Her er der tale om en test af 5 forskellige espressomaskiner. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Coffeenation.co 🇬🇧

Coffeenation.co er en online kaffe-webside, som blandt andet tester kaffemaskiner, espressomaskiner og tilbehør til kaffebrygning. Her har Coffeenation.co testet 2 espressomaskiner. Ønsker du at læse mere om testen af Melitta Caffeo CI, så kan du klikke på dette link. Ønsker du at læse mere om testen af Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) kan du klikke på dette link.

Coffeeness.de 🇩🇪

Coffeeness.de er en tysk webside, der beskæftiger sig med kaffe. Siden kalder sig selv en kaffe-blog og skriver om alle aspekter af kaffe, herunder også espressomaskiner og kaffemaskiner. Her har Coffeeness.de testet 4 forskellige modeller. Klik på dette link for at læse mere om testen af Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk.

Ønsker du at læse mere om testen af Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Melitta Caffeo CI, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Philips Saeco Incanto HD8914/01, kan du klikke på dette link.

Coffeeness.de har ligeledes testet og anmeldt Siemens EQ.9 Plus Connect s500, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

ETM Testmagazin 🇩🇪

ETM Testmagazin er et tysk testmagasin, som tester et bredt udvalg af forbrugerprodukter til husholdningen, teknik og fritid. Her har ETM testet espressomaskinen Melitta Caffeo Passione One Touch. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk test-webside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet 2 forskellige espressomaskiner. Ønsker du at læse mere om testen af Melitta Caffeo Barista, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage Oracle Touch, kan du klikke på dette link.

Expertreviews.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Melitta Barista T Smart, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Frankfurter Allgemeine 🇩🇪

Frankfurter Allgemeine Zeitung er en tysk avis, som i daglig tale blot kalds FAZ. Frankfurter Allgemeine er en af de tunge aviser i Tyskland og har også et meget stort oplag uden for Tyskland. Avisen beskæftiger sig både med nyheder, sport og erhverv og har også plads til forbrugerstof. Her har Frankfurter Allgemeine testet espressomaskinen Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand.dk er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Det indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand.dk har her testet espressomaskinen Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC). Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt af gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har Good Housekeeping Institute testet espressomaskinen Melitta Caffeo Barista. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Haus Garten Test 🇩🇪

Haus Garten Test er et tysk tidsskrift, som beskæftiger sig med bolig, køkken, hus og have. Haus Garten Test foretager dertil en lang række tests af forbrugerprodukter til huset og haven, og her har Haus Garten Test testet modellen Melitta Caffeo Passione One Touch.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Klikk.no 🇳🇴

Klikk.no er en stor norsk forbruger-webside, som foretager et stort antal forbrugertest, og det inkluderer produkter til både hus, hjem, have, bil, teknologi, mode og helse. Her har Klikk.no testet espressomaskinen Siemens EQ. 6 Te607203rw i en test blandt 5 antal modeller. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 31 forskellige espressomaskiner.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Stiftung Warentest / Test.de 🇩🇪

Stiftung Warentest er et testmagasin fra Tyskland, som foretager tests af forskellige forbrugerprodukter. Stiftung Warentest har også en online-del i form af siden Test.de. I denne omgang har Stiftung Warentest testet forskellige espressomaskiner. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 🇬🇧

Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet 2 forskellige espressomaskiner.

Ønsker du at læse mere om testen af Melitta Caffeo CI, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage Oracle Touch, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet 4 forskellige espressomaskiner. Ønsker du at læse mere om testen af Melitta Caffeo Barista, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af DeLonghi Ecam 44.660.B, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage The Oracle (BES980UK), kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage Oracle Touch, kan du klikke på dette link.

Currys.co.uk 🇬🇧

Currys.co.uk er en britisk side, der forhandler alt indenfor elektronik og teknologi. Der er derfor mulighed for at finde et hav af produkter på siden. Derudover er der som forbruger mulighed for at anmelde et købt produkt, hvis man ønsker det. Her har forbrugerne anmeldt kaffemaskinen DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360, som har fået 9 ud af 10 stjerner baseret på 598 brugeranmeldelser. Ønsker du at læse de forskellige brugeranmeldelser, kan du klikke ind her på dette link.

Kaffee-profis.de 🇩🇪

Kaffee-profis.de er en side for alle kaffeelskere, da der her er mulighed for at finde artikler om kaffe. Udover at skrive artikler, så anmelder og tester eksperterne fra Kaffee-profis.de også forskellige kaffemaskiner. Her har de testet og anmeldt DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Chip.de 🇩🇪

Det tyske testmagasin Chip.de tester og anmelder et hav af forskellige forbrugerprodukter inden for kategorierne elektronik og teknologi. Her har de testet Siemens EQ.9 Plus Connect s500, som de har givet 4,3 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er Englands største testmagasin og har en vision om at hjælpe forbrugerne med at vælge de bedste produkter på markedet. De tester løbende forbrugerprodukter, hvor de her har testet espressomaskinen Siemens EQ.9 Plus Connect s500. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Amazon.de

Hos Amazon kan du finde alt mellem himmel og jord, og det er en af de største handelsportaler på internettet. Hver andet danske køb online foregår via Amazon, og de har mange internationale kunder.

På Amazon kan forbrugerne anmelde produkterne med et antal stjerner ud af 5. De kan også skrive en anmeldelse og evt. vedhæfte billeder af deres køb. Hos forbrugerne på Amazon scorer Siemens CT636LEW1 4,5 stjerner. Forbrugerne er meget tilfredse og roser særligt kaffemaskinen, fordi den skal integreres og er effektiv i hverdagen. 

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

Google Shopping

Google er kendt som måske verdens mest udbredte søgemaskine, og de har tilføjet undersiden Google Shopping. På Google Shopping kan forbrugerne sammenligne priserne hos forskellige forhandlere og skrive en anmeldelse af produkterne.

Hos forbrugerne på Google Shopping er Siemens CT636LEW1 anmeldt. Den er vurderet til samlet 4,6 ud af 5 stjerner. Det er også muligt at skrive en kommentar til vurderingen ud af 5 stjerner. Mange af forbrugerne påpeger, at Siemens CT636LEW1 er effektiv og gør det nemt at få en god kop kaffe hurtigt i hverdagen. 

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her


Andre relevante tests og artikler

Hjalp denne artikel dig ikke til at finde den rette fuldautomatiske espressomaskine, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Få et overblik over markedets forskellige testvindende modeller med vores generelle espressomaskine test, eller søg videre i en af vores mange producent-specifikke tests.

Her finder du eksempelvis vores Miele espressomaskine test, vores DeLonghi Magnifica test, vores Siemens espressomaskine test, vores Melitta Caffeo Solo test, vores DeLonghi espressomaskine test og vores Smeg espressomaskine test.

Særligt én producent skiller sig dog ud, når det kommer til at lave testvindende kvalitets-espressomaskiner. Der er selvfølgelig tale om det australske mærke Breville også kaldet Sage.

Af den grund finder du her en række dybdegående tests af blandt andet Sage the Bambino Plus, Sage Barista Express, Sage Barista Touch og Sage the Barista Pro, der alle bliver rost til skyerne af eksperter såvel som forbrugere.

Skulle du overveje, om en almindelig kaffemaskine kunne være det rette valg for dig, kan vi også være behjælpelige på dette område.

Her kan du læse vores generelle kaffemaskine og kaffemaskine med kværn tests, der begge indeholder testvindende modeller, samt spændende viden om kaffe, koffein, kroppen og meget mere.

Også i denne kategori finder du en række producent-specifikke tests. Læs fx vores KitchenAid kaffemaskine test, vores Moccamaster test, vores Jura kaffemaskine test og vores Bosch kaffemaskine test.

Slutteligt vil vi fremhæve vores tests af de enkle stempelkander og espressokander. I disse tests finder du en oversigt over de bedst bedømte modeller på markedet, samt nyttig viden om, hvordan man brygger den bedste kaffe på de forskellige modeller og meget mere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme