Kaffekværn test 2019 – Find de bedste kaffekværne – Testvinder Guide

4

I denne artikel gennemgår vi de bedste modeller af kaffekværne på markedet netop nu, så du hurtigt og nemt kan skabe dig et overblik og sammenligne modellerne. At kværne sine egne kaffebønner er noget af det bedste man kan gøre for smagen af sin kaffe og det er vigtigt, at man vælger den rigtige kaffekværn den sin bryggemetode.

Der er nemlig stor forskel på, om du skal male kaffebønner til stempelkande eller til espresso og det er derfor vigtigt, at din kaffekværn kan male din kaffe præcis som du ønsker det. Nedenfor vil du finde en gennemgang af nogle af de bedste og mest testvindende kaffekværne på markedet netop nu. Nederst i artiklen kan du finde links til de tests, som vi artiklen igennem refererer til.

I denne kaffekværn test finder du:

🔸 Overblik over de bedste kaffekværne på markedet
🔸 Et overblik over hvilke bryggemetoder og formalingsgrader der hører sammen
🔸 Gennemgang af de forskellige tests, som vi har anvendt i udarbejdelsen af artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Wilfa WSCG-2

✅ Topscorer Tænk
✅ Topscorer Råd & Rön
✅ Modtager af Den gyldne bønne

Wilfa WSCG-2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
478,00 Kr. 0,00 Kr. 478,00 Kr. Læs mere
499,00 Kr. 0,00 Kr. 499,00 Kr. Læs mere
549,00 Kr. 0,00 Kr. 549,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere

 

Denne kaffekværn fra Wilfa klarer alt fra espressokaffe til stempelkaffe. Forbrugerrådet Tænk fremhæver især kaffekværnens evne til at male fin kaffe, som får topkarakterer, ligesom også modellens brugervenlighed bliver rost. Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön giver fine karakterer til maskinens kvalitetsindtryk og ligeledes også til kvaliteten af den kaffe, som kværnen producerer. Ligesom Tænk, fremhæver Råd & Rön også den fine kaffe og giver den tæt på topkarakter. Prismæssigt befinder kaffekværnen sig i mellemklassen, mens kvaliteten dog er i absolut topklasse.

Kaffekværnen fra Wilfa har en kapacitet på 250 gram og er velegnet til både espresso, aeropress, filterkaffe og stempelkaffe og du kan let justere kaffens grovhed på maskinen. Maskinen er designet med koniske blade hvilket vil sige, at der produceres minimal varme når kaffebønnerne males. Derved bevares den gode aroma og kaffens smag. Bønnebeholderen har endda et UV-filter, så dine kaffebønner og deres aroma ikke tager skade, selvom kaffekværnen bliver placeret et sted med meget sol.

Wilfa WSCG-2 er udstyret med en elektronisk timer, som kan indstilles fra 0-30 sekunder. Derved kan du kontrollere mængden af den kaffe som bliver malet, hvilket sikrer, at du får en ensartet portion kaffe hver gang. Selve kværnen er udformet i rustfrit stål og der er skjult kabelopbevaring i bunden af maskinen. Kaffekværnen er endda blevet tildelt “Den gyldne bønne” af European Coffee Brewing Center, hvilket er en blåstempling af kaffeudstyr, der kun tilfalder de bedste produkter inden for kaffebrygning.

Fordele ved Wilfa WSCG-2 kaffekværn: 
🔵 Bønnebeholder med kapacitet på 250g
🔵 Velegnet til både espresso-, filter-, aeropress- og stempelkaffe
🔵 Timer-funktion
🔵 UV-filter i bønnebeholderen
🔵 Modtager af prisen “Den gyldne Bønne”

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Wilfa kaffekværnen:

https://www.youtube.com/watch?v=CdISA4SINDI

DeLonghi KG79

✅ Topscorer Tænk
✅ Topscorer Råd & Rön

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
297,00 Kr. 0,00 Kr. 297,00 Kr. Læs mere
326,00 Kr. 0,00 Kr. 326,00 Kr. Læs mere
329,00 Kr. 0,00 Kr. 329,00 Kr. Læs mere
348,00 Kr. 0,00 Kr. 348,00 Kr. Læs mere
326,00 Kr. 39,00 Kr. 365,00 Kr. Læs mere
445,00 Kr. 0,00 Kr. 445,00 Kr. Læs mere
445,00 Kr. 0,00 Kr. 445,00 Kr. Læs mere

 

Kaffekværnen fra DeLonghi roses især for sin brugervenlighed og robusthed og naturligvis også for kvaliteten af den kaffe den laver. Hos Forbrugerrådet Tænk udmærker især den grove kaffe sig og også kaffen fra medium indstillingen får fine karakterer. Maskinen er udført med kværn i rustfrit stål og med gennemsigtigt låg, så du nemt kan følge med i processen. Selve kaffebeholderen er aftagelig og bunden er udstyret med skridsikre fødder, så kværnen står godt fast under brug. Det øverste af stålkværnen kan tages af, hvilket letter rengøringen betragteligt.

Modellen er velegnet til både espresso-, filter- og stempelkaffe. Den har en bønnebeholder med kapacitet på 120 gram og du kan indstille kværnen til at male mellem 2 og 12 kopper per gang. Kværnen stopper automatisk, når der er malet kaffe til det ønskede antal kopper. Kaffekværnen har 12 forskellige trin af kaffens malingsgrad og du vælger nemt den indstilling du ønsker på siden af maskinen. På fronten vælger du hvor mange kopper du vil kværne kaffe til og når kaffen er færdigkværnet, så sendes den ned i en beholder som trækkes ud som en lille skuffe, som man kender det fra de gammeldags kaffemøller.

Fordele ved DeLonghi KG79 kaffekværn: 
🔵 Velegnet til både espresso-, filter- og stempelkaffe
🔵 12 forskellige indstillinger af formalingsgrad
🔵 Bønnebeholder med kapacitet på 120 gram
🔵 Skridsikkert design


Graef CM800

✅ Topscorer Tænk
✅ Topscorer Råd & Rön
✅ Testvinder Icakuriren

Graef CM800

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
879,00 Kr. 0,00 Kr. 879,00 Kr. Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere

 

Denne model fra Graef udmærkede sig som bedst i test hos svenske Icakurien, hvor den fik topkarakterer for sin espresso- og og filterkaffe. Hos Forbrugerrådet Tænk får kværnen gode karakterer for sin brugervenlighed og konstruktion, mens svenske Råd og Rön især fremhæver modellens fint malede kaffe. Den eneste negative bemærkning som går igen i de forskellige tests er, at kværnen optager en del plads i køkkenet, da den er væsentligt større end mange af de andre modeller. Dog har kaffekværnen også en væsentlig større kapacitet og flere funktioner end mange af de andre modeller og har således plads til 350 gram kaffebønner i sin bønnebeholder. Der medfølger også et greb til bajonetter på henholdsvis 60 og 70 mm, hvilket nemt kan monteres på kværnen.

Kaffekværnen har intet mindre end 40 forskellige indstillinger til malingsgrad, så her er der virkelig mulighed for at få sin kaffe præcis som man vil have den. Modellen er velegnet til både espresso, filterkaffe og stempelkaffe. Som nævnt ovenfor giver Icakurien topkarakterer til både filterkaffe og espresso, mens Tænk og Råd & Rön begge roser kværnen for den fint malede kaffe, som også her får topkarakterer.

Selve kaffekværnen er udformet i rustfrit stål og har skridsikre gummifødder, så den står godt fast på bordet under brug. Modellen har en konisk kværn og en lavhastigheds motor hvilket betyder, at kaffebønnerne ikke bliver overophedede under brug og derved bevarer deres aroma og smag. Kværnen er, til trods for de mange indstillinger, stadig nem at betjene, hvilket både Tænk og Råd & Rön påpeger i deres tests af modellen.

Fordele ved Graef CM800 kaffekværn: 
🔵 Velegnet til både espresso, filterkaffe
🔵 Bønneholder med kapacitet på 350 gram
🔵 Holder til bajonet
🔵 40 forskellige indstillinger af formalingsgrad
🔵 Konisk kværn


DELONGHI KG520

✅ Anbefalet hos Espresso Geeks

DELONGHI KG520 kaffekværn

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.165,00 Kr. 0,00 Kr. 1.165,00 Kr. Læs mere
1.165,00 Kr. 0,00 Kr. 1.165,00 Kr. Læs mere
1.279,00 Kr. 0,00 Kr. 1.279,00 Kr. Læs mere
1.359,00 Kr. 0,00 Kr. 1.359,00 Kr. Læs mere
1.449,00 Kr. 0,00 Kr. 1.449,00 Kr. Læs mere

 

Kaffekværnen Delonghi KG520 har endnu ikke været medtaget i en eksperttest fra hverken Forbrugerrådet Tænk eller det svenske forbrugerråd Råd & Rön. Dog er denne kaffekværn blevet anbefalet af Espressogeeks.de samt af brugerne fra Whiteaway.com, der har givet kaffekværnen 4.5 stjerner ud af 5. Delonghi KG520 er en traditionel kaffekværn med et flot udseende og mange funktioner. Samtidigt er den også brugervenlig.

Kaffekværn med mange muligheder

Modellen fra Delonghi har i alt 18 justerbare malingsgrader. Dette betyder, at man kan bruge kaffekværnen til at lave alt lige fra filterkaffe til stempelkaffe og espresso. Ved brug af blot en enkel knap foran på kaffekværnen har man mulighed for selv, at vælge om kaffebønnerne skal males groft, medium eller fint. Der er også mulighed for selv, at indstille om kaffebønnerne skal males ned i en beholder eller en filterholder.

Kaffekværnens bønnebeholder har en kapacitet på i alt 350 gram, og gør det derfor muligt at male mellem 1-14 kopper eller 1-2 espressoshots på en gang. Man har derfor mulighed for at gøre en kop kaffe klar til sig selv eller til både sig selv og sine gæster. Når man har indstillet kaffekværnen til de ønskede indstillinger, vil der blive malet kaffe til det valgte antal af kopper samt malingsgraden af kaffebønnerne.

Flot og enkelt udseende

Kaffekværnen har et elegant og enkelt udseende, der passer til de fleste hjem. Den er fremstillet i både sort og sølv, hvilket gør, at den passer ind sammen med andre køkkenmaskiner i hjemmet. Man kan stille kaffekværnen klar på køkkenbordet, uden at den er alt for fremtrædende. Derudover er selve kanden også lavet i fint og gennemsigtigt glas.

Meget god brugervenlighed

Kaffekværnen Delonghi KG520 gør det muligt at undgå overophedning af kaffen, da der bliver brugt den såkaldte burr grinder metode. Kværnen sikrer med sine flade og rillede blade i rustfrit stål, at kaffen bliver jævn. Dette er for eksempel sværere at opnå med en kaffekværn med blade grinder metoden.

Kaffekværnen er både nem at anvende og utrolig brugervenlig. Man skal ikke trykke på andet end et par knapper for at indstille den og sætte den i gang. Derudover kan man også fjerne det øverste blad, hvilket betyder, at kværnen nemt og hurtigt kan rengøres, så den er klar til senere eller dagen efter. Kaffekværnen vejer 2,75 kilo, så den er nem at rykke rundt på og flytte fra et sted til et andet.

Udvalgte fordele ved DeLonghi KG520:
🔵 Bønnebeholder med kapacitet på 350g
🔵 Velegnet til både espresso-, filter- og stempelkaffe
🔵 18 forskellige indstillinger af formalingsgrad
🔵 Konisk kværn
🔵 Stilfuldt design

Du kan her se en video som forklarer hvordan de forskellige indstillinger på maskinen:

https://www.youtube.com/watch?v=ljwp3MTaAJ8

Bodum Bistro Elektrisk Kaffekværn 

✅ Topscorer Tænk
✅ Topscorer Råd & Rön
✅ Testvinder Søndagsavisen

Bodum Bistro Elektrisk Kaffekvaern

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

 

Kaffekværnen fra Bodum har en konisk kværn i rustfrit stål, hvilket betyder, at kaffebønnernes aroma og smag bevares når de males. Bønnebeholderen har en kapacitet på 220 gram og et tætsluttende låg sikrer, at beholderen er lufttæt, så bønnernes smag og aroma ligeledes bevares indtil de skal males. Kaffekværnen bliver i Søndagsavisen kåret som testvinder og modellen udmærker sig især på kvalitet og brugervenlighed. Både forbrugerrådet Tænk og det svenske forbrugerråd Råd & Rön roser også modellen fra dens kvalitet af malet kaffe og særlig kvaliteten af den fint malede og mellemgrove kaffe får rigtigt gode karakterer.

Kaffekværnen har en indbygget timer, som du kan indstille til at kværne præcis den mængde kaffe du har brug for. Kværnen er meget brugervenlig og nem at indstille og du kan ændre formalingsgraden ved blot at dreje bønnebeholderen.

En skala guider dig nemt rundt i de forskelle formalingsgrader og du kan hurtigt indstille din kværn på eksempelvis ”stempelkaffe”. Den trinløse indstilling gør, at du kan justere formalingsgraden ganske fint, hvis du ønsker at justere yderligere.

Både Tænk og Råd & Rön giver kaffekværnens brugervenlighed rigtigt fine karakterer. Den færdige kaffe ender i en lille gennemsigtig beholder under selve kaffekværnen, som nemt tages ud når du er færdig med at male bønnerne. Kværnen har ligeledes skridsikre gummifødder så den står godt fast under brug, ligesom den også har ledningsoprul, så heller ikke den kommer i vejen.

Fordele ved Bodum Bistro elektrisk kaffekværn: 
🔵 Bønneholder med kapacitet på 220 gram
🔵 Indbygget timer
🔵 Trinløs indstilling af formalingsgrad
🔵 Velegnet til både espresso, filterkaffe
🔵 Konisk kværn

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Bodum Bistros elektriske kaffekværn:

https://www.youtube.com/watch?v=tzxESTHFMWs

Krups GVX242

Testvinder Tænk
✅ Testvinder Råd & Rön
✅ Testvinder Familie Journal

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
426,00 Kr. 0,00 Kr. 426,00 Kr. Læs mere

 

Kaffekværnen Krups GVX242, som også går under modelnavnet Grind Expert, klarer sig aldeles godt i flere tests. Forbrugerrådet Tænk roser kaffekværnen for sin lette betjening og kvaliteten af den kværnede kaffe. Svenske Råd & Rön fremhæver ligeledes maskinens høje brugervenlighed og kaffes fine kvalitet, mens Familie Journal også konkluderer, at den malede kaffe er af yderst god kvalitet.

Modellen fra Krups har intet mindre end 17 forskellige indstillinger af formalingsgrad af kaffebønner. Dermed er kaffekværnen velegnet til både espresso-, filter- eller stempelkaffe, da du helt selv kan bestemme, hvor groft eller fint dine bønner skal males. Kaffekværnen kan male mellem to og tolv kopper ad gangen og kværnens kapacitet er på 200 gram i alt. Modellen er udstyret med en konisk kværn og et helt bestemt knusesystem som sikrer, at bønnerne ikke bliver overophedede når de bliver malet og derved ikke tager skade. Kaffekværnen er også utrolig let at rengøre, da motordelen kan tages af, ligesom den integrerede beholder til kaffen gør kværnen nem at rengøre og betjene.

Sikkerheden er der også taget højde for i denne model, da kaffekværnen har en indbygget sikkerhedsfunktion som sørger for, at kværnen kun kan starte hvis låget til bønnebeholderen og kaffebeholderen er sat på plads i maskinen. Som flere tests påpeger, så er brugervenligheden helt i top på kaffekværnen og den er meget nem at betjene. På siden af maskinen kan du vælge en af de 17 niveauer til kaffens formalingsgrad og på fronten kan du angive det antal kopper, som du ønsker at kværne kaffe til. Kværnen kører herefter automatisk, indtil der er malet kaffe til det ønskede antal kopper.

Fordele ved Krups GVX242 kaffekværn: 
🔵 17 forskellige indstillinger af formalingsgrad
🔵 Velegnet til både espresso-, filter- og stempelkaffe
🔵 Bønnebeholder med kapacitet på 200 gram
🔵 Kopindstilling på 2-12 kopper
🔵 Dobbelt sikkerhedsfunktion
🔵 Konisk kværn


Bryggemetoder og formalingsgrad

For at opnå den bedste kop kaffe, så er det ikke nødvendigvis typen af kaffebønner som er den afgørende faktor. Dyre kaffebønner er ikke per definition bedre end andre, ligesom billige kaffebønner heller ikke nødvendigvis er dårlige. Det allervigtigste er den rigtige maling af bønnerne. Man opnår uden tvivl den bedste smag af kaffe, hvis de bønner som kaffen brygges på, er nymalede.

For netop at opnå den bedste kop kaffe er båden typen af kaffekværn og måden du maler dine bønner på vigtig. En kaffekværn med koniske skiver eller kværn er ofte at foretrække, både fordi, at koniske kværne maler mere ensarterede, men også fordi, at varmedannelsen under brug er minimal og du undgår derfor overophedning af dine kaffebønner. Bliver kaffebønnerne overophedede i kværnen risikerer du, at det går ud over bønnernes aroma og efterfølgende kaffens smag.

Typen af den kaffekværn du anvender er altså på flere måder afgørende for, at du kan male dine kaffebønner på den rigtige måde, så de passer til netop dén type kaffe du holder af. Har du netop investeret i en ny kaffemaskine eller espressomaskine, er det derfor vigtigt at du sætter dig ind i, hvilken formalingsgrad din kaffebrygning kræver. En espressomaskine kræver eksempelvis en meget fin formaling af kaffebønnerne, mens en stempelkande kræver en langt grovere formaling.

De forskellige bryggemetoder kræver altså ikke den samme type malede kaffe. Uanset hvordan du brygger din kaffe, så er målet med brygningen, at vandet skal suge mest muligt smag ud af kaffen. Den tid vandet har kontakt med kaffebønnerne og formalingsgraden skal derfor tilpasses den tid bryggemetoden så at sige bruger på at aflevere vandet til kaffen. Derfor hedder tommelfingerreglen, at jo længere tid vandet er om at blive “afleveret”, desto finere formalingsgrad. De forskellige formalingsgrader af kaffe kan opdeles i de fire nedenstående hovedkategorier:

Espressomaskine: ekstra fin
Mokkabrygger: fin
Filterkaffe: medium
Stempelkande: grov

Årsagen til, at der er vigtigt at investere i en ordentlig kaffekværn er, at jo bedre og mere ensartet og jævnt kværnen maler dine kaffebønner, desto bedre bliver din kaffe. Skal du eksempelvis lave en stempelkaffe er det vigtigt, at kaffen er tilpas grov for at undgå at få alt for meget grus med ud i kaffen.

Ensartetheden i kaffen er især vigtig, hvis du maler kaffebønner til en espressomaskine. Hvis der er ujævnheder i den kaffe som anvendes til espresso, så er der risiko for, at vandet vil løbe for hurtigt ned i koppen via små frie passager, som ujævnhederne danner. Sker dette, så vil du stå tilbage med en bitter espresso. Bruger du ligeledes fint malet espressokaffe i en filter-kaffemaskine, så vil du ligeledes opleve, at kaffen bliver meget mere bitter end normal. Dette skyldes, at det tager længere tid for vandet at løbe igennem den fine kaffe. Vandet vil derfor ende med at være at være for længe i kontakt med kaffen og dermed trække uønskede smagsstoffer ned i kaffekanden. Bruger du en grov kaffe til kaffemaskinen vil du opleve, at kaffen bliver for syreholdig.

kaffebrygning

Peter Slott Henriksen, som er professionel ristermester, har fem gode råd til hvordan man laver den perfekte stempelkaffe:

1) Kværn dine kaffebønner selv

2) Det er malingsgraden af kaffen som afgør smagen af din kaffe, ikke mængden

3) Det bedste forhold opnås ved 60 gram malede bønner i stempelkanden og 0,9 liter vand

4) Lad kaffen trække i fire minutter uden låg. Herefter laver du forsigtigt to omrøringer i kaffen med en ske, så kaffen falder til bunds.

5) Fjern overskydende skum med en ske, kom stemplet på og tryk kaffen ned. Server straks kaffen.

Du kan læse meget mere her om Peter Slott Henriksens gode råd til kaffebrygning.


Sådan vælger du de rigtige kaffebønner

kaffebonner

At vælge de helt rigtige kaffebønner er ikke helt så simpelt, som det måske lyder. En vigtig faktor er at se på bønnernes oprindelsesområde, for det forholder sig med bønner til kaffe ligesom med druer til vin – hvert område har deres egne karakteristika.

I Syd- og Mellemamerika har bønnerne en renere og mere delikat kaffesmag med en snert af chokolade, og her er frugtsmagen mindre fremtrædende. Fra dette område er især kaffen fra Brasilien og Columbia yderst populær.

Er man derimod til kaffe med en frugtagtig smag, så kan man med fordel vælge bønner af afrikansk oprindelse. Hvis man foretrækker den krydrede og mere fyldige kaffesmag, så skal man i stedet for satse på asiatiske bønner.

Ristning og friskhed

Ifølge Whiteaway.com er det også meget relevant at tænke på bønnernes friskhed samt måden, de er ristet på. Kaffebønnerne smager generelt bedre, hvis de er friskristede, og det vil sige, hvis de er ristet inden for tre måneder. I forhold til bønnernes ristning, så har det stor betydning for smagen af kaffen. En mørkristning giver en let brændt smag, mens en lysristning er med til at fremhæve de enkelte bønners karakteristiske smag. Dette gør ikke den ene ristning bedre end den anden, men det giver dig mulighed for at vælge kaffebønner efter smag og lejlighed.

To forskellige slags kaffebønner

Overordnet set skelner man mellem to forskellige slags kaffebønner: Arabica og Robusta. Beanit.se skriver, at Arabica-bønnen som regel anses for at have den højeste kvalitet af de to bønner, og at denne bønne også udgør hele 70-80% af kaffeproduktionen på verdensplan.

Arabica-bønnen har en mild og aromatisk smag og vokser i tropisk klima. Det siges endvidere, at Arabica var den første kaffebønne, der blev opdaget.

Robusta-bønnen har en mere bitter, stærk og syrlig smag og kan i modsætning til Arabica dyrkes i hårdere klimaer. Denne bønne kan høstes flere gange om året, og eftersom at kvaliteten af Robusta-bønnen anses for at være lavere, så afspejles dette også i prisen. Til gengæld indeholde Robusta dobbelt så meget koffein som en Arabica-bønne.

Andre relevante tests:

Er du også på udkig efter en ny kaffe- eller espressomaskine, så kan du med fordel læse vores store kaffemaskine test og espressomaskine test, som begge gennemgår de bedste og mest prisvindende modeller på markedet. I artiklerne kan du også finde et overblik over priserne hos de forskellige forhandlere og hurtigt få et overblik over, hvor du kan gøre det bedste køb.


Kaffekværn test – Disse tests har vi gennemgået

Familie Journal 🇩🇰
Familie Journal har med hjælp fra en husholdningslærer og hans elever testet fem forskellige modeller af kaffekværne. Testpanelet har blandt andet vurderet de forskellige modellers evne til at male en portion bønner, kvaliteten af den kaffe der blev brygget på de nymalede bønner samt kaffekværnenes brugervenlighed. Du kan læse hele testen gratis her.

Icakuriren 🇸🇪
Icakuriren har testet ti forskellige modeller af kaffekværne. Under testen har man blandt andet vurderet maskinernes evne til at male ensartet og jævnt, ligesom også kvaliteten af den færdigmalede kaffe er blevet grundigt gennemgået. Også de forskellige modellers brugsanvisninger, montering, brugervenlighed, støjniveau og rengørings er blevet vurderet. Du kan tilgå hele testen gratis her.

Søndagsavisen 🇩🇰
Søndagsavisen har med hjælp fra Baressos Coffe-master og baristatræner, Katrine Buhl Eriksen, foretaget en test af syv forskellige kaffekværne. De forskellige modeller er blevet vurderet på deres evne til at male fin og grov kaffe, samt på deres hurtighed, brugervenlighed og på hvor nemme de er at rengøre. Du kan læse hele testen her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har lavet en omfattende test af kaffekværne, hvor intet mindre end 17 forskellige modeller blev testet. De forskellige modeller blev testet på deres evne til at kværne kaffe, herunder også kvaliteten af tre forskellige typer instilling: fin, medium og grov. Også modellernes brugervenlighed, støjniveau og konstruktionskvalitet blev bedømt.

Du kan læse hele testen fra Forbrugerrådet Tænk her. Bemærk venligt, at det kræver betalt abonnement for at få adgang til hele artiklens indhold.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet 18 forskellige modeller af kaffekværne og vurderet dem på deres evne til både at male fint, medium og groft, deres brugervenlighed, støjniveau og kvalitetsindtryk. Du kan læse hele testen her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement for at tilgå hele indholdet.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse